Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι."

Transcript

1 MENTORS PROFILE

2 Giuseppe Zorgno Διευθύνων Σύμβουλος AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1960 στο Trino-Vercelli, στην Ιταλία και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου παρακολούθησε και σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και Marketing. Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι. Το 1992 ήρθε στην Ελλάδα. Αρχικά, μέχρι το 1995 εργάσθηκε στην Willis Corroon ως Βοηθός Διευθύνοντα Συμβούλου και για τα δύο επόμενα χρόνια στην ΕΥΡΩΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, θυγατρική της EUROBANK, στο Τμήμα Corporate Πελατών. Το 1997 εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό του Ασφαλιστικού Συγκροτήματος Ν. Κανελλόπουλος Χ. Αδαμαντιάδης, ως Προϊστάμενος των Κλάδων Εngineering και Χρηματικών Κινδύνων. Το 2000 ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή και το 2004 με τη δημιουργία της AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε., τέθηκε επικεφαλής του Τομέα Commercial Lines (Business Solutions). Το 2008 ανέλαβε καθήκοντα Chief Operating Officer, ενώ από τον Μάιο 2010 μέχρι και σήμερα ασκεί καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και Πρόεδρος της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης.

3 Γιάννης Αναστασόπουλος Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Σύμβουλος Διοίκησης ΕΑΣΕ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946, σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην εταιρία «Ελληνικές Βιομηχανίες Α.Ε.» και συνέχισε στον τραπεζικό τομέα αναλαμβάνοντας υπεύθυνες θέσεις στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στη Bank of America. Το 1974 άρχισε μια μακροχρόνια συνεργασία με τη National Westminster Bank στη Μ. Βρετανία και συμμετείχε στην ίδρυση και εγκατάστασή της στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας παράλληλα Διευθυντικές θέσεις. Από το 1991 διετέλεσε Εκτελεστικός Πρόεδρος της NATWEST GROUP Ελλάδος με γενικότερη ευθύνη τις χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο και μετά την εξαγορά της NATWEST από την Royal Bank of Scotland, ασχολήθηκε με επιτυχία στην ίδρυση και διοίκηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επενδύσεων ΕΛΚΕ. Έχει διατελέσει μέλος του Κεντρικού Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων στο Δημόσιο, του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είναι Πρόεδρος του Επιστημονικού μη Κερδοσκοπικού Φορέα "ΑΞΙΟΤΗΣ". Έχει συμμετάσχει στη σύνταξη επιστημονικών μελετών για θέματα Management και μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση, άρθρα και αναλύσεις του έχουν δημοσιευθεί στον Ελληνικό Τύπο. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

4 Βασίλης Γούναρης Διευθύνων Σύμβουλος BASF Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. Γεννήθηκε το 1961 στον Πλάτανο, Αιγίου. Σπούδασε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Θεσσαλονίκης. Επίσης, έκανε σπουδές στην Οικονομία, το Marketing και την Κοινωνιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από τις αρχές του 2009, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1988 στην Shell Co. Ελλάς ΑΕ, όπου σύντομα ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων. Όταν το τμήμα αγροχημικών της Shell Chemical Ελλάς εξαγοράστηκε από την Cyanamid Ελλάς ΑΒΕΕ, ανέλαβε πάλι τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων έως το 1998 οπότε και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Το 2000, η Cyanamid Ελλάς ΑΒΕΕ εξαγοράστηκε από τη BASF, οπότε και ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της νέας εταιρείας BASF Agro Ελλάς ΑΒΕΕ, την οποία και κατείχε έως το τέλος του Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διογκωμένης Πολυστερίνης (ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.), καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Σωματίου Υποστηρικτών του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣΕ ( ), Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣΕ, συνεπικεφαλής για θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) ( ) και Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 15ου Ετήσιου Συνεδρίου της ΕΑΣΕ που πραγματοποιήθηκε το 2004, με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας το Χάος». Επίσης, από το 2009 έως το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ), του οποίου υπήρξε Γενικός Γραμματέας από το Από το 2000 έως το 2012, διετέλεσε Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ).

5 Τάσος Ευαγγέλου τέως Global Sales Director DIAGEO Ο Τάσος ήταν Global Sales Director / Operational Excellence της DIAGEO μέχρι τον Σεπτέμβριο του Συνεργαζόταν με την DIAGEO από το 1991 και η καριέρα του περιλαμβάνει μια σειρά από θέσεις υψηλής ευθύνης. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην United Distillers Greece το 1991 ως Senior Brand Manager, προερχόμενος από την εταιρία Πετζετάκις όπου εργαζόταν ως Marketing Manager. Το 1996 ανέλαβε Marketing Director στη νεοσύστατη DIAGEO Hellas και πέντε χρόνια μετά ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην DIAGEO Πολωνίας. Το 2004 επέστρεψε στην DIAGEO Hellas και το 2005 προήχθη στη θέση του Γενικού Διευθυντή. Το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της DIAGEO Νότιας Ευρώπης, διοικητικής περιφέρειας που συνίστατo από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Τουρκία καθώς και την οργάνωση του portfolio μπύρας για την Ηπειρωτική Ευρώπη ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 έως το Σεπτέμβριο του 2015 κατείχε τη θέση του Regional Director Western Europe. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος BSc in Economics & BSc in Business Administration από το Maryland University, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜΒΑ από το Tennessee Tech University. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

6 Ιωάννης Καλλίγερος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Ο Γιάννης γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1963 στα Κύθηρα. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου/Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στην Αγγλία και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Stirling της Σκωτίας. Στα πρώιμα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε γνωστή εταιρία Συμβούλων με έδρα το Λονδίνο, ενώ συνεχίζει στην ίδια κατεύθυνση λίγο αργότερα στην Ελλάδα για την KPMG Peat Marwick Kyriacou. To 1993 ο επαγγελματικός του προσανατολισμός διαφοροποιείται. Συνεργάζεται αρχικά με τον Όμιλο Βασιλάκη και στην συνέχεια με την ΠΡΟΜΟΤ Λαϊνόπουλος. Στην οικογένεια της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. βρίσκεται από το 1998 αρχικά ως Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου, στην συνέχεια στην θέση του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing Επαγγελματικών Οχημάτων, το 2009 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing Επιβατηγών Οχημάτων και από το 2012 έως σήμερα κατέχει την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά, είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

7 Αντώνης Κεραστάρης Διευθύνων Σύμβουλος INTRALOT Α.Ε. Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου INTRALOT, ηγέτιδας δύναμης του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών διεθνώς, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών. Ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2014 σε συνέχεια της θητείας του ως Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου. Προηγουμένως, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, παρόχου υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και διαδικτύου στην Ελλάδα, και στέλεχος του Ομίλου INTRACOM. Στα 23 χρόνια εμπειρίας του κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της τηλεφωνίας, του τουρισμού, της λιανικής και της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως οι Procter & Gamble, Hilton, Mercedes και ο Όμιλος OTE. Ο κ. Κεραστάρης είναι κάτοχος πτυχίου Business Management από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

8 Δρ.Βενετία Κουσία Exclusively Advisory Services Η Δρ. Βενετία Κουσία έχει διαγράψει 35ετή επαγγελματική πορεία, με καθήκοντα που περιλαμβάνουν τη Διοίκηση, το Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Προϊόντων και Υπηρεσιών για πολυεθνικές και τοπικές εταιρείες. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει αναλάβει από θέσεις ευθύνης την οργάνωση νεοσύστατων εταιρειών ή την ανασυγκρότηση / αναδιοργάνωση παραδοσιακών εταιρειών εν λειτουργία, σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Από το φθινόπωρο του 2016 απασχολείται ως σύμβουλος Διοικητικών Συμβουλίων μη εισηγμένων εταιρειών σε θέματα Ανάπτυξης, Αναδιοργάνωσης και Στρατηγικού Σχεδιασμού και υποστηρίζει CEO στην εναρμόνιση των προσωπικών με τους επαγγελματικούς στόχους καθώς και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους. Ως μέλος των Δ.Σ. αξιόπιστων επαγγελματικών φορέων (Ελληνο-Αμερικανό Εμπορικό Επιμελητήριο, ΕΑΣΕ, ΕΕΔΕ- Τομέας Ηγεσίας), αναπτύσσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας, εστιάζοντας: στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγοράς εργασίας και την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας στη στήριξη των νέων και του επαγγελματικού μάνατζμεντ στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου οικοσυστήματος για την ανάπτυξη και της επιχειρηματικότητας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος στον Στρατηγικό Σχεδιασμό (Ph.D. Corporate Strategic Planning), Μεταπτυχιακού Τίτλου στo Αγροτικό Μάρκετινγκ (Μ.Phil. in Market Research) από το Πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne της Μεγάλης Βρετανίας, Professional Diploma στην Εταιρική Διακυβέρνηση από το Pearson (FT NED) και Πρώτου Πτυχίου (BSc) από το Deree College στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing.

9 Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group Α.Ε. Ο Νικήτας είναι, από το 2007, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, του μεγαλύτερου Ομίλου Υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, οδήγησε την ICAP στον τετραπλασιασμό των μεγεθών της και στην επέκτασή της στην Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο. Σήμερα, η ICAP Group διαθέτει πάνω από εργαζομένους και το 2018 αναμένει να έχει έσοδα που θα προσεγγίσουν τα 90 εκατ. ευρώ. Πριν από την ICAP είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής, επικεφαλής του Συμβουλευτικού Κλάδου της KPMG Ελλάδος (16 χρόνια), Ανώτερος Σύμβουλος στην Hay Group (3 χρόνια), Προϊστάμενος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Τράπεζα Επενδύσεων (3 χρόνια) και Βοηθός Διευθυντή Προμηθειών στην Παπαστράτος (2 χρόνια). Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος (ΜΒΑ) σε Μάνατζμεντ και στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο LOYOLA των ΗΠΑ. Είναι ενεργό μέλος της ΕΑΣΕ από το Συμμετείχε στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΑΣΕ επί 18 χρόνια και διατέλεσε Πρόεδρος της ΕΑΣΕ από το 2012 ως και το Πρόσφατα ανακηρύχθηκε, μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της Γενικής Συνέλευσης, Επίτιμο Μέλος της ΕΑΣΕ.

10 Μαρίκα Λάμπρου Διευθύνουσα Σύμβουλος ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. H Μαρίκα Λάμπρου είναι Διευθύνουσα Σύμβουλος στην εταιρία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., Χημικός Μηχανικός και κάτοχος MBA. Διαθέτει 28ετή εμπειρία σε ανώτατες στελεχικές θέσεις σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες (Bosch-Siemens, HP, Microsoft, SingularLogic, Intersys ), κυρίως στον τομέα των τεχνολογιών Πληροφορικής. Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΣΕ & Συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για την Ενίσχυση της Παρουσίας των Γυναικών, και της Επιτροπής Women in Business του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Έχει επίσης διατελέσει mentor στην Endeavor Greece, mentor του προγράμματος Mellon skills Accelerator, Coach στο Δίκτυο Παραγωγικότητας του ΣΕΒ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος. Γράφει άρθρα και δίνει διαλέξεις γύρω από θέματα επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Συμβουλεύει εθελοντικά γυναίκες και νέους. Είναι αφοσιωμένη στις αρχές της ηγεσίας με ενσυναίσθηση και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

11 Πάνος Ξυνής Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος SIEMENS A.E. Από τον Ιανουάριο του 2009, ο Πάνος είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έως το Νοέμβριο του 2013 διετέλεσε επίσης υπεύθυνος για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Αλβανία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας καθώς και εκπρόσωπος του τομέα Supply Chain Management για την Νοτιο-Δυτική Ευρώπη. Επιπλέον, διετέλεσε μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της εταιρείας BSH στην Ελλάδα, καθώς και Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Kintec A.E. Από τον Απρίλιο του 2017, είναι Non-Executive Director στην Crystal Almond Holdings Limited, την holding company της Wind Hellas. Ο Πάνος ξεκίνησε να εργάζεται στη Shell Ελλάδας το 1983, ως Chemicals Operations co-ordinator. Από το 1985 έως το 1990, κατείχε διάφορες θέσεις στα τμήματα Distribution, Contracting and Procurement. Το 1990 ορίστηκε Διευθυντής στον τομέα αεροπορικών καύσιμων και 2 χρόνια αργότερα ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή στον τομέα Λιπαντικών. Το 1994 ανέλαβε τη θέση του Marine Products Marketing Coordinator για τη Shell Trading and Shipping Company (STASCO) στο Λονδίνο, και από το 1997 έως το 2001 υπήρξε Marine Products Business Manager της Shell για τη Νότιο Ευρώπη, τη Βόρειο Αφρική και τη Λατινική Αμερική, καθώς και Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Shell Marine Products A.E.. Το 2001 του ανατέθηκε η θέση του Lubricants Director της Shell Marine Products, ενώ από το 2003 έως το 2005 υπήρξε Project Leader και Change Manager, για την υλοποίηση στην Ελλάδα των νέων στρατηγικών της Shell για το downstream business. Το Σεπτέμβριο του 2005, διορίστηκε Πρόεδρος των εταιριών Shell στην Ελλάδα και HR Manager για την περιοχή της Μεσογείου και της Κεντρικής/ Ανατολικής Ευρώπης. Είναι Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στo Process Engineering & Economics.

12 Δημήτρης Παπανικητόπουλος Πρόεδρος Linkage Greece Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και μετά στο L.S.E. στο τμήμα του Management of Information Systems. Ξεκίνησε στην πολυεθνική εταιρεία Johnson & Johnson Ελλάς για 10 χρόνια και το 1996 πήγε ως Γενικός Διευθυντής στην εταιρία Response Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε. Από το 2008 είναι Πρόεδρος της Linkage Greece, αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων ενώ από το 2011 είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και των 2 εταιρειών. Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής ή συντονιστής σε πάνω από 50 Συνέδρια και έχει εμπειρία πάνω από ημέρες εκπαίδευσης. Είναι μέλος της ΕΑΣΕ τα τελευταία 18 χρόνια καθώς και επίτιμο μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, στο οποίο μάλιστα για 2 χρόνια διετέλεσε Γεν. Γραμματέας καθώς και επίτιμο μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος. Από το 2008 είναι μέλος της διδακτικής ομάδας του Global Institute of Leadership Development (G.I.L.D.) που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Palm Desert (California), ως Team Leader.

13 Ιωάννης Σελαλμαζίδης Διευθύνων Σύμβουλος PRAKTIKER HELLAS A.E. Ο Ιωάννης Σελαλμαζίδης γεννήθηκε στη Δράμα το 1951, είναι παντρεμένος από το 1982 και έχει δύο παιδιά, την Άννα-Μαρία και τον Δημήτρη. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γερμανία, στο Πανεπιστήμιο Wolfgang Goethe στη Φρανκφούρτη. Μετά τις σπουδές του ξεκίνησε ως Controller στην εταιρία VIANOX FRANKE AE και στη συνέχεια εργάστηκε από το 1985 και για 10 χρόνια περίπου στην εταιρία BEIERSDORF HELLAS A.E., όπου ακολούθησε σταθερή ανοδική πορεία στην ιεραρχία αναλαμβάνοντας από το 1991 τη θέση του Finance & Controlling Manager καθώς και του HR Manager. Σήμερα εργάζεται στην Praktiker Hellas, η οποία εξαγοράστηκε τον Ιούνιο 2014 από τον όμιλο Fairfax. Ξεκίνησε το 1995 ως Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και από το 1998 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Praktiker Hellas. Το 2011 στα πλαίσια του σχεδίου αναδιοργάνωσης του Ομίλου Praktiker διατέλεσε παράλληλα και Περιφερειακός Διευθυντής για τις χώρες Αλβανία, Ελλάδα, Ουκρανία, Πολωνία και Τουρκία.

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι.

Από το 1983 μέχρι το 1991 εργάσθηκε στην Ιταλία στις ασφαλιστικές εταιρίες RAS και PADANA Assicurazioni, θυγατρική του Πετροχημικού Ομίλου Ε.Ν.Ι. MENTORS PROFILE Giuseppe Zorgno Διευθύνων Σύμβουλος AIG ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Γεννήθηκε το 1960 στο Trino-Vercelli, στην Ιταλία και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνο, όπου παρακολούθησε και

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση. Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Γενική Συνέλευση Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν το 1968.

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο

18.20-18.30 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society κ. Γκούρα Αθανάσιο Σύλλογος Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δ.Α.Δ HR Society 23 Ιανουαρίου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Αθήνα, Κτήρια Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΟΠΑ Αίθουσα: 601 (6 ος όροφος)

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό

Βασίλειος Φ. Φίλιος. Συνοπτικό Βιογραφικό Βασίλειος Φ. Φίλιος Συνοπτικό Βιογραφικό Πτυχιούχος της Α.Σ.Ο. & Ε.Ε. / Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics (ειδίκευση στη Λογιστική και Επιχειρηματική Χρηματοδότηση)

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες

Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012. Υποψηφιότητες Γενική Συνέλευση ΕΙΕΠ Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 Υποψηφιότητες Frank Thibaut Διευθυντής Διοδίων, Εμπορικής Διαχείρισης και Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, Αττικές Διαδρομές O Frank Τhibaut γεννήθηκε στο Καμερούν

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( )

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( ) ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (15.30 19.00) Α/Τ Βέλους 3 & Ναυτικού, Βοτανικός, Αθήνα Μια εξειδικευμένη εκδήλωση για τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται high value products και λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ Ξενοδοχείο Park, Λ. Αλεξάνδρας, 10, Αθήνα. Αίθουσα Atlantis Ώρα: 18.00 μ.μ-21.00 μ.μ. 17.50-18.10 Προσέλευση-Εγγραφές 18.10-18.15 Kαλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου HR Society

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall)

Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) Ημερίδα με Τίτλο: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διασυνοριακό και τοπικό επίπεδο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, Ξενοδοχείο Habitat (Central Hall) ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ Νίκος Ευθυμιάδης, Πρόεδρος του

Διαβάστε περισσότερα

Manpower Inc. Fact Sheet

Manpower Inc. Fact Sheet Manpower Inc. Fact Sheet Εταιρικό Προφίλ: H Manpower Inc. (NYSE: MAN) είναι ηγετική δύναµη στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναµικού. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1948, µε κύκλο εργασιών 22

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η εταιρεία Actibond Growth Fund Public Company Ltd (η Εταιρεία, ACTIBOND ) ανακοινώνει τα ακόλουθα: 30 Νοεμβρίου 2017 Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Παραίτηση κ. Δημήτρη Πετρίδη, Διορισμός των κ.κ. Μιχάλη Λοΐζου και Νέαρχου Πετρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και Σύσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ;

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ; ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ; Οι απαντήσεις από τους Best in Class Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008, Hilton Cyprus, Λευκωσία Διοργάνωση: Με την υποστήριξη των: Μέγας Χορηγός: Χορηγοί: Επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ Εισηγητές: Μίλτος Ασλάνογλου Energy Regulation Expert O Μίλτος Ασλάνογλου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) μεταξύ του 2010 2015, και υπήρξε επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital

Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση» Women and Girls Go Digital Αθήνα, 4 Απριλίου 2014, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate Diploma in Environmental Engineering. Οκτ 95 Σεπ 97: Master Business Administration (Executive MBA) ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ονοματεπώνυμο: Παναγιώτης N Ξουραφάς Επικοινωνία: Κινητό: 6977 35 45 87 Τηλ:2310 280610 Ημερομηνία Γεννήσεως 25/10/1965 Οικογενειακή Κατάσταση : Έγγαμος Εκπαίδευση Οκτ 97 Σεπ 98: Postgraduate

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( )

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ( ) Α/Τ Βέλους 3 & Ναυτικού, Βοτανικός, Αθήνα Μια εξειδικευμένη εκδήλωση για τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται high value products και λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις για τη διαχείριση των αποθεμάτων, τη

Διαβάστε περισσότερα

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology. Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Σταδιοδρομία & Επιχειρηματικότητα 2014 Information Communication Technology Γιάννος Μυλωνάς ΕΕΠ, Πληροφορική Πανεπιστήμιο Κύπρου Στόχοι!! Να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε καλύτερα για την μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος

Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος Νέος αντιπρόεδρος της Attica Bank o Κωνσταντίνος Μακέδος Θεαματικές αλλαγές στην διοίκηση της Attica Bank ενέκρινε η γενική της συνέλευση κατά την σημερινή συνεδρίαση. Εκτός από τη θέση του προέδρου την

Διαβάστε περισσότερα

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO

MAURIZIO MANSI MONTENEGRO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αποφάσεις Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ» που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013, λήφθηκαν οι πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ. Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ Υγεία και ασφάλεια εγκαταστατών ηλιακών θερμικών και φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κτίρια (Νομοθεσία και προκλήσεις) Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:30πμ - 12:00μμ Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ,

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ

ΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η Global Trust είναι μια καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των χρηματιστηριακών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών. Κεντρική δραστηριότητα της είναι η διαχείριση πλούτου (wealth management)

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A.

Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Βιογραφικά Ομιλητών Εργαστηρίου Πωλήσεις σε Απαιτητικές Αγορές» Αλεξίου Χρήστος Διευθυντής Εξαγωγών, DUROSTICK S.A. Γεννημένος στο Μαρούσι Αττικής το 1967, από μαθητής ακόμη, ασχολήθηκε με το χώρο των

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (9 μήνες, 168 ώρες) Με την Υποστήριξη Χαιρετισμός Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων Είναι σημαντικό η γνωστική επάρκεια των επιχειρηματιών και εργαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2014 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Κοπή Πίτας Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση Tην Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννη η προβολή της ταινίας

Διαβάστε περισσότερα

High Heels on High Hills

High Heels on High Hills Γυναίκες στην κορυφή των επιχειρήσεων: ένας δρόμος γεμάτος προκλήσεις High Hees on High His Πρόγραμμα 17:00-17:30 Προσέλευση 17:30-17:45 Εισαγωγή - Συντονισμός Εύα Αντωνοπούλου, Δημοσιογράφος 17:45-18:15

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ 3 η σειρά 2017-18 Αλεβίζου Φαίη Η Φαίη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2015 από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 από το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ 26 /5/1952 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΕ Ι. Προσωπικά Στοιχεία Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ημερομηνία γέννησης (ημέρα / μήνας / έτος) Εθνικότητα Επαγγελματική ιδιότητα και έτος

Διαβάστε περισσότερα

Athens Information Technology. Tech MiniMBA

Athens Information Technology. Tech MiniMBA 5 Δεκεμβρίου 2018 29 Μαΐου 2019 ΓΕΝΙΚΑ Το διεπιστημονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιάστηκε για παροχή και επικαιροποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στελεχών και επαγγελματιών σε θέματα Εταιρικής στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση»

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση» ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠ ΤΜΗΜΑ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: Από την πληροφορική στη δική σου επιχείρηση» Με συµµετοχή πέρα από την αναµενόµενη ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ

Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε ΜμΕ Παπανδρέου Δήμητρα, Principal Manager Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Η τεχνογνωσία που βοηθά τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Κώστας Θεριανός Δέσποινα Καρακατσάνη Μανώλης Κουτούζης ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Κώστας Θεριανός είναι κοινωνιολόγος και Διδάκτωρ των Επιστημών της Αγωγής. Εργάζεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τα ενδιαφέροντα του εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης

Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης Σ. Κουγιουμτζιάν Executive Director, Sales ICAP GROUP 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων Λουτράκι, 9 Ιουνίου 2010 ICAP GROUP - Profile Ίδρυση: 1964 Προσωπικό: 1.000

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή καριέρα καθώς διετέλεσε Αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» 1. Βραβείο Καλύτερης Εταιρίας 2009 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ 2009» Για 7 η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16

Διαβάστε περισσότερα

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση.

TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. TOP- Ετήσια Γενική Συνέλευση Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση. 0083/00007704/el Γενική Συνέλευση TOP Attachments: 1. TOP_AGM_20-6-14 2. TOP_Art_135 Non Regulated Publication Date: 12/06/2014 Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη, Δ.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη για επιχειρήσεις & οργανισμούς με ευελιξία, για πολλές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Μάριος Ραφαήλ Dealmaker The Epic Debate: Book Smart vs Street Smart Οικονομικος σύμβουλος γενικός διευθυντής πολυεθνικής και απόφοιτος του

Μάριος Ραφαήλ Dealmaker The Epic Debate: Book Smart vs Street Smart Οικονομικος σύμβουλος γενικός διευθυντής πολυεθνικής και απόφοιτος του Οι Ομιλητές μας Μανούσος Μαροπάκης Εκπαιδευτής- Σύμβουλος Επιχειρήσεων How to brand yourself O Μανούσος Μαροπάκης έχει εκπαιδεύσει πάνω από 22.000 άτομα σε μεγάλες εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι

Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ Κατεύθυνση: Στρατηγική-Ανθρώπινοι Πόροι Κ. Πραματάρη,.Ε.Τ. / Ο.Π.Α. Τι επιδιώκουμε; Τι ετοιμάζουμε; Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΌΓΟΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Δεν έχει καταχωρηθεί κωδικός επαγγέλματος από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Οι πτυχιούχοι των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Financi. Offered by Athens Information Technology Endorsed by Corallia Clusters Initiative

Financi. Offered by Athens Information Technology  Endorsed by Corallia Clusters Initiative Financi Tech Mini MBA Leading Strategic Innovation Offered by Athens Information Technology http://www.ait.gr Endorsed by Corallia Clusters Initiative www.corallia.org Seminars Offered on: November 2,

Διαβάστε περισσότερα

Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net

Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net Μίχος Ιωάννης Πρόεδρος ΔΣ & Διευθ. Σύμβουλος Ομίλου Epsilon Net ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΨΔΦΓΑΔ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ.

CHANGE4ELLAKTOR ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ Προτεινόμενος ρόλος: Πρόεδρος Δ.Σ. Ο Γεώργιος Προβόπουλος έχει ευρύτατη εμπειρία στον τραπεζικό τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και ακαδημαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Από τους 812 αποφοίτους της έρευνας, 303 (ποσοστό 37.2%) έχουν πραγματοποιήσει ή πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές. Καθώς πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των αποφοίτων,

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός - Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή και Θεματολογία

Περιγραφή και Θεματολογία ΕΙΔΙΚΟ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ, 17 & 18/1/20 Περιγραφή και Θεματολογία Η Αντασφάλιση και Αντασφαλιστική Τεχνική αποτελούν σημαντικότατους τομείς ενδιαφέροντος της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΗΣΙΟΔΟΣ)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ(ΗΣΙΟΔΟΣ) 1. Έχεις εμπειρία στην προώθηση Αγροτικών Εφοδίων; Διαθέτεις άνεση στην επικοινωνία και αποδεδειγμένη εμπειρία στην επίτευξη στόχων και αποτελεσμάτων; Η ELTON μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

LIBERTY LIFE INSURANCE PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

LIBERTY LIFE INSURANCE PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ LIBERTY LIFE INSURANCE PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μέρος Α: Η Liberty Life Insurance Public Company Ltd «Εταιρεία» προχώρησε με ένα σημαντικό βήμα για πληρέστερη εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International

Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG. στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Ομιλία κ. Ν. Καραμούζη, Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου ομίλου Eurobank EFG στo Forum στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας GO International Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου στην Κύπρο Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Πρέσβεις,

Διαβάστε περισσότερα

Financi. Offered by Athens Information Technology Endorsed by Corallia Clusters Initiative

Financi. Offered by Athens Information Technology  Endorsed by Corallia Clusters Initiative Financi Tech Mini MBA Leading Strategic Innovation Offered by Athens Information Technology http://www.ait.gr Endorsed by Corallia Clusters Initiative www.corallia.org Seminars Offered on: January 11,

Διαβάστε περισσότερα

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Ημερίδα TEE "Η Ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και ο ρόλος των Ελλήνων Μηχανικών" Η ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης και η συμβολή του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας Γ.

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ 5 η ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΧΟΣ: «HELLAS 2021» Τρίτη 10 Ιουλίου, 2018 Ξενοδοχείο Airotel Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114) Σε συνεργασία με: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club 1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club Πειραιάς 12 Ιουνίου 2017 Συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club του Λιμανιού του Πειραιά που προέκυψε ύστερα από την επιτυχημένη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Β1 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ Πάτρα, 23.11.2013 Αθανάσιος Μακρανδρέου Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β 1 Συνολική παρουσία

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments agenda Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας. Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Καθηγητής Ιωάννης Βλαχάβας Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τεχνολογίας Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος Εκδήλωση Κτίριο & Ενέργεια Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 Διεθνές Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00

Logistics a Catalyst to Investments. Athens International Forum 20 October 17:30-21:00 Athens International Forum 20 October 2015 @ 17:30-21:00 Logistics a Catalyst to Investments Σε ένα ταχέως και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, τα Logistics αποτελούν ένα σημαντικό πυλώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 1 Κριτήρια Αξιολόγησης 1. Ύψος εξαγωγών το 2012 σε απόλυτα μεγέθη. 2. Ύψος εξαγωγών το 2012 αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών. 3. Διαχρονική εξέλιξη των εξαγωγών σε απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση Εταιρική Διακυβέρνηση Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ετών 69 Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Εκτελεστικό μέλος από 10.6.71 μέχρι 1.3.2006 (13η θητεία) Είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

«Σχεδιασμός, Οργάνωση, Εκτέλεση, Ηγεσία, Επικοινωνία, και Αξιολόγηση Δράσεων που αναλαμβάνουν τα στελέχη»

«Σχεδιασμός, Οργάνωση, Εκτέλεση, Ηγεσία, Επικοινωνία, και Αξιολόγηση Δράσεων που αναλαμβάνουν τα στελέχη» 1 ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Σχεδιασμός, Οργάνωση, Εκτέλεση, Ηγεσία, Επικοινωνία, και Αξιολόγηση Δράσεων που αναλαμβάνουν τα στελέχη» Thanos Kriemadis, Ph.D., M.B.A. Professor

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σύµφωνα µε τα στοιχεία της έρευνας για το 2007, το µέγεθος της ευρωπα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σύµφωνα µε τα στοιχεία της έρευνας για το 2007, το µέγεθος της ευρωπα ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΝΟ ΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Σηµαντική έρευνα διεξήχθη από την Ευρωπαϊκή Οµοσπονδία Συνδέσµων Συµβούλων Μάνατζµεντ (FEACO-European Federation

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 Hilton Park Hotel, Λευκωσία Συνδιοργάνωση:

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 Hilton Park Hotel, Λευκωσία Συνδιοργάνωση: Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 Hilton Park Hotel, Λευκωσία Συνδιοργάνωση: Igetis Consultants & Services Ltd ΑΝΑ ΕΙΞΗ, Σύµβουλοι Επιχειρήσεων DASO - Advanced Solutions 2008: ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΝΑΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3412 Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής διαθέτουν εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Μία στις πέντε επιχειρήσεις στην Ελλάδα διοικείται από Γυναίκα και 9% των πιο κερδοφόρων εταιρειών έχει, επίσης, Γυναίκα επικεφαλής

Μία στις πέντε επιχειρήσεις στην Ελλάδα διοικείται από Γυναίκα και 9% των πιο κερδοφόρων εταιρειών έχει, επίσης, Γυναίκα επικεφαλής ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Ιανουαρίου 2012 Μία στις πέντε επιχειρήσεις στην Ελλάδα διοικείται από Γυναίκα και 9% των πιο κερδοφόρων εταιρειών έχει, επίσης, Γυναίκα επικεφαλής Μελέτη για τις επικεφαλής επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Pandemonium. Management. From Groups to Teams

Pandemonium. Management. From Groups to Teams STRATEGY Pandemonium Management From Groups to Teams Πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Rights to End Poverty Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ActionAid Ελλάς Ηλίας Γαληνός Πρόεδρος Ο Ηλίας Γαληνός σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης και είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών:

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ο αναγκαίος μετασχηματισμός των επιχειρήσεων προκειμένου να αντέξουν στον ανταγωνισμό και οι παράγοντες «Υλοποίηση» και «εκτελεστική Αριστεία» μέσα από ισχυρά Operations τέθηκαν στο προσκήνιο

Διαβάστε περισσότερα

Οι τέσσερις επιτροπές, Διοίκησης, Ελέγχου, Αμοιβών και Διορισμών υποστηρίζουν το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι τέσσερις επιτροπές, Διοίκησης, Ελέγχου, Αμοιβών και Διορισμών υποστηρίζουν το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου. Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης MΕΡΟΣ Α Η OPTIONS CASSOULIDES PLC (πρώην Options Cassoulides Public Company Limited) πιστεύει πως η βασική ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις αρχές του Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

https://neaarxiattiki.gr Υποψ. Δυτικού Τομέα Αθηνών Ελεύθερος Επαγγελματίας Master of Science in Engineering Business Management, Coventry University Bachelor of Science in Engineering-Business and Technology,

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Μέρος Α: Η Liberty Life Insurance Public Company Limited εφαρµόζει τις διατάξεις Α, Γ και του Κώδικα Εταιρικής ιακυβέρνησης (ΚΕ ) που αφορούν το ιοικητικό Συµβούλιο, Ευθύνη και Λογιστικό Έλεγχο και σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη

Innovation ID 2014. 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη. Συνδιοργανωτές. Με την υποστήριξη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου Ώρα Ομιλίες Παρουσιάσεις Ομιλητής 10:30-11:00 Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις. Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου

Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις. Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Αποτελέσματα της Έρευνας : Η Καινοτομία στις επιχειρήσεις Νικήτας Κωνσταντέλλος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου nkonstantellos@icap.gr Tαυτότητα Έρευνας Απευθύνθηκε : Σε Ανώτερα και Ανώτατα Στελέχη

Διαβάστε περισσότερα

8ο Διεθνές Συνέδριο - "The road map to the new Europe" Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 00:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 15:25

8ο Διεθνές Συνέδριο - The road map to the new Europe Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 00:00 - Τελευταία Ενημέρωση Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 15:25 Ν. Ψυχικό, 2/5/2011 Αγαπητέ κύριε/κυρία, Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια - Raphael Hall Πυλαία, Θεσσαλονίκη

16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια - Raphael Hall Πυλαία, Θεσσαλονίκη ΘΕΜΑTA: Η πολιτική αυτοκινήτου στην Ελλάδα Η κρίση στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία Ποια θα είναι η εικόνα της αγοράς το 2012; Με ποιους τρόπους μπορείτε να αντιδράσετε σήμερα; 16 04 2011 Κολλέγιο Ανατόλια

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης

Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Ημερίδα Επαγγελματικής Απασχόλησης Θεσσαλονίκη, 15-03 - 2019 Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ, ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος και το Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως μέλη οποιασδήποτε ομάδας ΠΈΜΠΤΗ 21, ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΚΑΙ ΤΡΊΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

5618 Κ.Α.Π. 876/2003

5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Αριθμός 876 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές.

Innovation ID 2014. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές. Θεσσαλονίκη 21 Οκτωβρίου 2014 10:30 π.μ. Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) Συνδιοργανωτές Με την υποστήριξη Συντονίστρια: Δημοσιογράφος Άννη Καρολίδου 10:30-11:00 Εγγραφές 11:00-11:15 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Μηχανογραφημένη Εμπορική Διαχείριση (εργαστήριο).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 24071 15 Ιουνίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2244 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Έγκριση της επανίδρυσης του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου.

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο email Υπηκοότητα ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ manager@profitaction.gr Ελληνική Ημερομηνία γέννησης 21 / 4 / 1968 Οικογενειακή κατάσταση Έγγαμος, δύο παιδιά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ 2013-2014 1 Συνολική παρουσία Υπουργείου Εξωτερικών ανά τον κόσμο ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΕΥ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ/ ΓΕΝ. ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας

Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Λίγα λόγια για την εταιρία 121 χρόνια λειτουργίας Στις 15 Ιουνίου 1891, ιδρύεται η Εθνική Ασφαλιστική με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος & σε συνεργασία με τα 4 κορυφαία ιδρύματα της χώρας Αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια

Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια Παρουσίαση: Στέλλα Κωστοπούλου Επίκουρη Καθηγήτρια ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών (Ο.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1927, ένα από τα 5 ιδρυτικά τμήματα του Α.Π.Θ. Το 1973 εξειδικεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες: Άννα Καρακατσάνη ON N UP

Για περισσότερες πληροφορίες: Άννα Καρακατσάνη ON N UP ManpowerGroup Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών 115 27 Αθήνα T: 210 32.24.301 F: 210 32.48.644 www.manpowergroup.com Για περισσότερες πληροφορίες: Άννα Καρακατσάνη ON N UP 210 6835001 anna.karakatsani@onnup.com

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;»

ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;» ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: «SCALE UP: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;» ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 11:00 ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια

Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Πρωτοβουλία για την Εξωστρέφεια Το έργο «Ολοκληρωµένα προγράµµατα, πρωτοβουλίες και δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων εξωστρέφειας» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Εταιρειών ICAP

Όμιλος Εταιρειών ICAP Όμιλος Εταιρειών ICAP H ICAP Group είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος Παροχής Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, Συμβούλων Διοίκησης και Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, διαθέτοντας γραφεία σε πέντε πόλεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP

Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής. Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σ.Δ.Ο., Τμήμα Λογιστικής Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων - SAP Στόχος είναι οι φοιτητές να κατανοήσουν την έννοια των Συστημάτων Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων, πως αυτά εξυπηρετούν

Διαβάστε περισσότερα