Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή"

Transcript

1 Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Εν συντομία...3 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα...19 Καθίσματα, προσκέφαλα...53 Αποθήκευση...89 Όργανα και χειριστήρια Φωτισμός Σύστημα Infotainment Χειριστήρια συστήματος κλιματισμού Οδήγηση και χρήση Φροντίδα οχήματος Σέρβις και συντήρηση Τεχνικά στοιχεία Πληροφορίες πελατών...421

2 Σημειώσεις

3 Εισαγωγή Εισαγωγή Το αυτοκίνητό σας αποτελεί έναν προσεκτικό συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, ασφάλειας, φιλικότητας προς το περιβάλλον και οικονομίας. Σε αυτό το Εγχειρίδιο Κατόχου περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ασφαλή και αποδοτική οδήγηση του οχήματός σας. Βεβαιωθείτε ότι όσοι επιβαίνουν στο αυτοκίνητό σας γνωρίζουν τους πιθανούς κινδύνους ατυχήματος και τραυματισμών που ενδέχεται να προκληθούν από την ακατάλληλη χρήση του οχήματος. Πρέπει πάντοτε να τηρείτε τους ειδικούς νόμους και διατάξεις της χώρας στην οποία οδηγείτε. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε αυτούς τους νόμους και τις πληροφορίες που παρατίθενται σε αυτό το Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας. Όταν σε αυτό το Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας γίνεται αναφορά σε επίσκεψη στον επισκευαστή, συνιστούμε να απευθύνεστε στο δικό σας Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Chevrolet. Όλοι οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές της Chevrolet προσφέρουν σέρβις εξαιρετικής ποιότητας σε λογικές τιμές. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί, εκπαιδευμένοι από τη Chevrolet, εργάζονται σύμφωνα με συγκεκριμένες οδηγίες της Chevrolet. Τα εγχειρίδια κατόχου πρέπει να βρίσκονται πάντοτε μέσα στο όχημα, άμεσα προσβάσιμα στο όχημα. Εισαγωγή 1 Χρήση του παρόντος εγχειριδίου Στο εγχειρίδιο αυτό περιγράφονται όλες οι προαιρετικές επιλογές και λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για αυτό το μοντέλο. Ορισμένες από τις περιγραφές, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών των λειτουργιών της οθόνης και των μενού, μπορεί να μην ισχύουν για το όχημά σας λόγω διαφορετικής έκδοσης μοντέλου, προδιαγραφών της εκάστοτε χώρας, ειδικού εξοπλισμού ή αξεσουάρ. Στο κεφάλαιο "Εν συντομία" παρατίθεται μια αρχική συνοπτική παρουσίαση. Ο πίνακας περιεχομένων, που παρατίθεται τόσο στην αρχή αυτού του εγχειριδίου όσο και σε κάθε κεφάλαιο, σας κατευθύνει στις πληροφορίες που θέλετε.

4 2 Εισαγωγή Το ευρετήριο σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες. Σε αυτό το Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας χρησιμοποιούνται οι εργοστασιακοί κωδικοί των κινητήρων. Μπορείτε να δείτε τους αντίστοιχους κωδικούς των κινητήρων για τις πωλήσεις στον πίνακα "Τεχνικά χαρακτηριστικά". Οι λέξεις που προσδιορίζουν κατεύθυνση ή φορά, π.χ. αριστερά ή δεξιά και μπροστά ή πίσω, αναφέρονται πάντοτε στην κατεύθυνση προς την οποία κινείται το όχημα. Οι ενδείξεις στην οθόνη του οχήματος μπορεί να μην υποστηρίζονται σε όλες τις γλώσσες. Κίνδυνος, Προειδοποίηση και Προσοχή {Κίνδυνος Το κείμενο με την επισήμανση? Κίνδυνος παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο θανάσιμου τραυματισμού. Εάν αγνοήσετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να προκληθεί θάνατος. {Προειδοποίηση Το κείμενο με την επισήμανση? Προειδοποίηση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού. Εάν αγνοήσετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να προκληθεί τραυματισμός. Προσοχή Το κείμενο με την επισήμανση Προσοχή παρέχει πληροφορίες για πιθανή ζημιά στο όχημα. Εάν αγνοήσετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στο όχημα. Σας ευχόμαστε πολλές ώρες απολαυστικής οδήγησης Chevrolet

5 Εν συντομία Εισαγωγικές πληροφορίες οδήγησης Ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου Ασύρματο τηλεχειριστήριο Εν συντομία 3 Βλ. Σύστημα κεντρικού κλειδώματος στη σaλίδα 29. Ρύθμιση καθίσματος Ρύθμιση θέσης καθίσματος C11E2076A 1. Κουμπί ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 2. Κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ 3. Κουμπί ΠΙΣΩ ΠΑΡΜΠΡΙΖ Βλ. Ασύρματο τηλεχειριστήριο στη σaλίδα Για να μετακινήσετε το κάθισμα μπροστά ή πίσω, τραβήξτε το μοχλό και σύρετε το κάθισμα μέχρι την επιθυμητή θέση. Αφήστε τη λαβή και βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα έχει ασφαλίσει στη θέση του.

6 4 Εν συντομία Βλ. Ρύθμιση καθίσματος στη σaλίδα 56. Βλ. Θέση καθίσματος στη σaλίδα 55. Πλάτες καθισμάτων Ύψος καθίσματος Υποστήριγμα οσφυϊκής χώρας καθίσματος C11E2053A Τραβήξτε το μοχλό, ρυθμίστε την κλίση και απελευθερώστε το μοχλό. Αφήστε το κάθισμα να ασφαλίσει με το χαρακτηριστικό ήχο. Μη στηρίζεστε στην πλάτη του καθίσματος όταν τη ρυθμίζετε. C11E2054A Χρησιμοποιήστε επανειλημμένα το μοχλό στην εξωτερική πλευρά της έδρας του καθίσματος μέχρι η έδρα να ρυθμιστεί στην επιθυμητή θέση. Για να κατεβάσετε την έδρα του καθίσματος, πιέστε το μοχλό προς τα κάτω αρκετές φορές. Για να ανεβάσετε την έδρα του καθίσματος, τραβήξτε το μοχλό προς τα πάνω αρκετές φορές. C11E2055A Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την υποστήριξη οσφυϊκής χώρας στο κάθισμα του οδηγού, μετακινήστε το μοχλό προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

7 Ρύθμιση του προσκέφαλου Ρύθμιση ύψους Οριζόντια ρύθμιση Ζώνη ασφαλείας Εν συντομία 5 C11E1015A Τραβήξτε το προσκέφαλο προς τα πάνω. Για να το μετακινήσετε προς τα κάτω, πατήστε την ασφάλεια και πιέστε το προσκέφαλο προς τα κάτω. Βλ. Προσκέφαλα στη σaλίδα 53. C11E1010A Τραβήξτε το προσκέφαλο προς τα εμπρός. Για να μετακινηθεί το προσκέφαλο προς τα πίσω, τραβήξτε το προς τα εμπρός. Τότε, μετακινείται προς τα πίσω αυτόματα. MD033 Τραβήξτε τη ζώνη έξω από το μηχανισμό τύλιξης, περάστε τη διαγώνια του σώματός σας φροντίζοντας να μην έχει συστραφεί και ασφαλίστε το μεταλλικό έλασμα μέσα στην πόρπη. Πρέπει να τεντώνετε τακτικά το οριζόντιο τμήμα της ζώνης ενώ οδηγείτε, τραβώντας απότομα το διαγώνιο τμήμα της ζώνης. Βλ. Ζώνες ασφαλείας στη σaλίδα 67.

8 6 Εν συντομία Ρύθμιση καθρέπτη Εσωτερικός καθρέπτης Εξωτερικοί καθρέπτες Ρύθμιση του τιμονιού C11E3008A Για να μειώσετε την εκτυφλωτική αντανάκλαση τη νύχτα, χρησιμοποιήστε τραβήξτε το μοχλό στην κάτω πλευρά του κελύφους του καθρέπτη. Βλ. Χειροκίνητος εσωτερικός καθρέπτης στη σaλίδα Επιλέξτε τον καθρέπτη που θέλετε να ρυθμίσετε, μετακινώντας το διακόπτη επιλογής στη θέση "L" για τον αριστερό καθρέπτη και στη θέση "R" για το δεξί καθρέπτη. Βλ. Τηλεχειριζόμενοι καθρέπτες στη σaλίδα 43. C11E3010A Απασφαλίστε το μοχλό, ρυθμίστε το τιμόνι και στη συνέχεια ασφαλίστε το μοχλό και βεβαιωθείτε ότι έχει ασφαλίσει. Ρυθμίζετε το τιμόνι μόνο όταν το όχημα είναι σταματημένο.

9 Εν συντομία 7 Επισκόπηση του ταμπλό Αριστεροτίμονο όχημα C3E1001A

10 8 Εν συντομία Δεξιοτίμονο όχημα C3E1002A

11 1. Αεραγωγοί 2. Μοχλοδιακόπτης φλας/εξωτερικών φώτων 3. Κόρνα 4. Πίνακας οργάνων 5. Υαλοκαθαριστήρες/σύστημα πλύσης παρμπρίζ 6. Διακόπτης αλάρμ/απενεργοποίησης ESC 7. Κεντρική θήκη μικροαντικειμένων 8. Διακόπτης DCS / διακόπτης Eco (stop/start) ή διακόπτης υποβοήθησης στάθμευσης 9. Συνδυαστικός διακόπτης 10. Υποδοχή κάρτας 11. Θήκη για κέρματα 12. Μοχλός απασφάλισης καπό κινητήρα 13. Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι 14. Κουμπιά χειρισμού Cruise Control/συστήματος κλιματισμού 15. Συστήματα κλιματισμού 16. Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων 17. Διακόπτης ηλεκτρικού χειρόφρενου (EPB) 18. Διακόπτης ECO 19. Αναπτήρας 20. Ηχοσύστημα 21. Ντουλαπάκι συνοδηγού 22. Λυχνία υπενθύμισης ζώνης ασφαλείας συνοδηγού/ενδεικτική λυχνία απενεργοποιημένου αερόσακου συνοδηγού Εξωτερικά φώτα Εν συντομία Για να ανάψετε ή να σβήσετε τα εξωτερικά φώτα, περιστρέψτε το μοχλοδιακόπτη φώτων. Ο διακόπτης φώτων έχει τέσσερις θέσεις, ως εξής: P(OFF): Για να σβήσετε όλα τα φώτα, γυρίστε το μοχλοδιακόπτη στη θέση OFF. Όλα τα φώτα είναι σβηστά και ο διακόπτης επιστρέφει στην αρχική του θέση AUTO.

12 10 Εν συντομία AUTO: Τα εξωτερικά φώτα και ο φωτισμός του ταμπλό ανάβουν ή σβήνουν αυτόματα ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες φωτισμού. ;: Τα πίσω φώτα, τα φώτα πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας και οι λυχνίες του πίνακα οργάνων ανάβουν. 2: Οι προβολείς και όλα τα παραπάνω φώτα είναι αναμμένα. Βλ. Χειριστήρια εξωτερικών φώτων στη σaλίδα 143. Επιλογέας μεγάλης/μεσαίας σκάλας προβολέων C11E2071A Για να μεταβείτε από τη μεσαία στη μεγάλη σκάλα, πιέστε το μοχλοδιακόπτη. Για να μεταβείτε στη μεσαία σκάλα, πιέστε το μοχλοδιακόπτη ξανά ή τραβήξτε τον. Βλ. Επιλογέας μεγάλης/μεσαίας σκάλας προβολέων στη σaλίδα 145. Βλ. Σινιάλο στη σaλίδα 146. Αλάρμ C11E2050A Για να τα ενεργοποιήσετε, πατήστε το κουμπί. Βλ. Αλάρμ στη σaλίδα 147.

13 Εν συντομία 11 Ειδοποίηση για στροφή και αλλαγή λωρίδας Κόρνα Συστήματα πλύσης παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρων Υαλοκαθαριστήρας παρμπρίζ Μοχλός επάνω = δεξί φλας Πατήστε Y C11E2039A Μοχλός κάτω = αριστερό φλας Βλ. Ειδοποίηση για στροφή και αλλαγή λωρίδας στη σaλίδα 147. Για να θέσετε σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ, γυρίστε το διακόπτη ανάφλεξης στη θέση ΟΝ και μετακινήστε το μοχλό του διακόπτη υαλοκαθαριστήρων / πλύσης παρμπρίζ προς τα πάνω. HI: Συνεχής λειτουργία, γρήγορη ταχύτητα.

14 12 Εν συντομία LO: Συνεχής λειτουργία, αργή ταχύτητα. INT: Διακοπτόμενη λειτουργία. OFF: Σύστημα απενεργοποιημένο. MIST: Λειτουργία αποθάμβωσης. Βλ. Υαλοκαθαριστήρες/ σύστημα πλύσης παρμπρίζ στη σaλίδα 102. Σύστημα πλύσης παρμπρίζ Βλ. "Σύστημα πλύσης παρμπρίζ" στην ενότητα Υαλοκαθαριστήρες/ σύστημα πλύσης παρμπρίζ στη σaλίδα 102. Βλ. Υγρό πλύσης στη σaλίδα 349. Υαλοκαθαριστήρας/ σύστημα πλύσης πίσω παρμπρίζ Υαλοκαθαριστήρας Τραβήξτε το μοχλοδιακόπτη. C11E2006A Για να θέσετε σε λειτουργία τον υαλοκαθαριστήρα του πίσω παρμπρίζ, γυρίστε το διακόπτη ανάφλεξης στη θέση ACC ή ΟΝ και περιστρέψτε το άκρο του μοχλοδιακόπτη υαλοκαθαριστήρων/πλύσης παρμπρίζ προς τα πάνω.

15 Υπάρχουν τρεις θέσεις λειτουργίας για τον υαλοκαθαριστήρα του πίσω παρμπρίζ: OFF: Σύστημα απενεργοποιημένο. INT: Διακοπτόμενη λειτουργία. LO: Συνεχής λειτουργία, αργή ταχύτητα. Βλ. Υαλοκαθαριστήρας/ σύστημα πλύσης πίσω παρμπρίζ στη σaλίδα 105. Σύστημα πλύσης Εν συντομία 13 Χειριστήρια κλιματισμού Θερμαινόμενο πίσω παρμπρίζ, θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες C11E2007A Πατήστε το κουμπί στο άκρο του μοχλού μέχρι το σύστημα πλύσης να αρχίσει να λειτουργεί. Όταν αφήσετε το κουμπί, το σύστημα πλύσης θα σταματήσει να ψεκάζει υγρό, αλλά οι υαλοκαθαριστήρες θα εκτελέσουν ακόμη τρεις διαδρομές στο παρμπρίζ. Βλ. Υαλοκαθαριστήρας/ σύστημα πλύσης πίσω παρμπρίζ στη σaλίδα 105. Βλ. Υγρό πλύσης στη σaλίδα 349. C3D2007A Για τη θέρμανση, πατήστε το κουμπί =. Βλ. Θερμαινόμενοι καθρέπτες στη σaλίδα 44. Βλ. Θερμαινόμενο πίσω παρμπρίζ / σύστημα ξεπαγώματος υαλοκαθαριστήρων παρμπρίζ στη σaλίδα 48.

16 14 Εν συντομία Αποθάμβωση και ξεπάγωμα των παραθύρων Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων C11E4005A Γυρίστε τον περιστροφικό διακόπτη κατανομής αέρα στη θέση ΞΕΠΑΓΩΜΑΤΟΣ 5. Βλ. "Ξεπάγωμα παρμπρίζ" στην ενότητα Σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού στη σaλίδα 261. Βλ. "Αποθάμβωση παρμπρίζ" στην ενότητα Σύστημα κλιματισμού στη σaλίδα Για να αλλάξετε σχέση, πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη μέχρι κάτω, μετακινήστε το μοχλό ταχυτήτων στην επιθυμητή σχέση και αφήστε αργά το συμπλέκτη. Για να επιλέξετε όπισθεν, πατήστε το κουμπί στην πίσω πλευρά του μοχλού ταχυτήτων ενώ μετακινείτε το μοχλό στη θέση της όπισθεν. Βλ. Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στη σaλίδα 298. C3D3004A Ρ (ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ): Ασφαλίζει τους μπροστινούς τροχούς. Επιλέξτε Ρ μόνο όταν το όχημα είναι ακίνητο και το χειρόφρενο τραβηγμένο. R (ΟΠΙΣΘΕΝ): Επιλέξτε R μόνο όταν το όχημα είναι ακίνητο. Ν (ΝΕΚΡΑ): Νεκρά. D: Για όλες τις συνθήκες κανονικής οδήγησης. Επιτρέπει την αλλαγή και των 6 σχέσεων εμπροσθοπορείας στο κιβώτιο ταχυτήτων. +, -: Θέση χειροκίνητης λειτουργίας.

17 C11E3002A MD174 Πιέστε το κουμπί απασφάλισης για να αλλάξετε σχέση. Τα βέλη δείχνουν αλλαγές ταχύτητας που δεν απαιτούν να πατήσετε το κουμπί απασφάλισης. C12E9003A Πατήστε το πεντάλ φρένου και πιέστε το κουμπί απασφάλισης για να αλλάξετε σχέση. Οι αλλαγές ταχυτήτων που απαιτούν να πατήσετε το κουμπί απασφάλισης υποδεικνύονται με βέλη. Αλλάξτε σχέση ελεύθερα. MD173 Έναρξη Εν συντομία 15 Πριν ξεκινήσετε, ελέγξτε τα εξής Πίεση και κατάσταση ελαστικών. Στάθμη λαδιού κινητήρα και στάθμη υγρών. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα παράθυρα, οι καθρέπτες, τα εξωτερικά φώτα και οι πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας είναι καθαρά, δεν έχουν καλυφθεί με χιόνι και πάγο και ότι λειτουργούν σωστά. Τα καθίσματα, οι ζώνες ασφαλείας και οι καθρέπτες έχουν ρυθμιστεί σωστά. Ελέγξτε τη λειτουργία των φρένων σε χαμηλή ταχύτητα, ιδίως εάν τα φρένα είναι βρεγμένα.

18 16 Εν συντομία Εκκίνηση του κινητήρα με το διακόπτη ανάφλεξης C11E3021A Γυρίστε το κλειδί στη θέση ACC, στρίψτε ελαφρά το τιμόνι για να ξεκλειδώσει. Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων: πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων: μετακινήστε τον επιλογέα ταχυτήτων στη θέση P ή N. Μην επιταχύνετε. Πετρελαιοκινητήρας: γυρίστε το κλειδί στη θέση ON για την προθέρμανση μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία K. Γυρίστε το κλειδί στη θέση START, πατώντας το πεντάλ του συμπλέκτη και το πεντάλ φρένων, και στη συνέχεια αφήστε τα όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. Πριν επανεκκινήσετε ή σβήσετε τον κινητήρα, γυρίστε το κλειδί πίσω στη θέση LOCK. Στάθμευση Μη σταθμεύετε το όχημα επάνω σε εύφλεκτη επιφάνεια. Η υψηλή θερμοκρασία του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη. Τραβάτε πάντοτε το χειρόφρενο χωρίς να πατάτε το κουμπί απασφάλισης. Όταν βρίσκεστε σε ανηφορικές ή κατηφορικές επιφάνειες, τραβήξτε το χειρόφρενο όσο το δυνατόν πιο πάνω. Για να μειώσετε τη δύναμη που θα χρειαστεί να ασκήσετε, πατήστε ταυτόχρονα το ποδόφρενο. Σβήστε τον κινητήρα και κλείστε το διακόπτη ανάφλεξης. Στρίψτε το τιμόνι μέχρι να κλειδώσει. Εάν το όχημα βρίσκεται σε επίπεδη επιφάνεια ή σε επιφάνεια με ανηφορική κλίση, επιλέξτε πρώτη ή P πριν κλείσετε το διακόπτη ανάφλεξης. Σε επιφάνεια με ανηφορική κλίση, στρέψτε τους μπροστινούς τροχούς αντίθετα από το πεζοδρόμιο.

19 Εν συντομία 17 Εάν το όχημα είναι βρίσκεται σε επιφάνεια με κατηφορική κλίση, επιλέξτε όπισθεν πριν κλείσετε το διακόπτη ανάφλεξης. Στρέψτε τους μπροστινούς τροχούς προς το πεζοδρόμιο. Κλείστε τα παράθυρα. Κλειδώστε το όχημα.

20 Σημειώσεις

21 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Κλειδιά και κλειδαριές...19 Πόρτες...32 Ασφάλεια οχήματος...34 Εξωτερικοί καθρέπτες...43 Εσωτερικοί καθρέπτες...44 Παράθυρα...46 Οροφή...50 Κλειδιά και κλειδαριές Κλειδιά Εφεδρικά κλειδιά Ο αριθμός του κλειδιού αναγράφεται στην αφαιρούμενη ετικέτα. Όταν παραγγέλνετε εφεδρικά κλειδιά, πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό κλειδιού καθώς αποτελεί μέρος του συστήματος ακινητοποίησης (immobiliser). Βλ. "Κλείδωμα" στην ενότητα Φροντίδα εξωτερικού του οχήματος στη σaλίδα 397. Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 19 Κλειδί με αναδιπλούμενο στέλεχος C11E2075A Πατήστε το κουμπί για να ανοίξει. Για να αναδιπλώσετε το κλειδί, πατήστε το κουμπί αναδιπλώστε το κλειδί χειροκίνητα.

22 20 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Ασύρματο τηλεχειριστήριο Χρησιμοποιείται για το χειρισμό των παρακάτω: Σύστημα κεντρικού κλειδώματος Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού Πίσω παρμπρίζ C11E2076A 1. Κουμπί ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ: κλειδώνει όλες τις πόρτες. Τα αλάρμ αναβοσβήνουν μία φορά και το σύστημα αντικλεπτικής προστασίας ενεργοποιείται. 2. Κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ: ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες. Τα αλάρμ αναβοσβήνουν δύο φορές και το σύστημα αντικλεπτικής προστασίας απενεργοποιείται. Σε ορισμένες χώρες, για να ξεκλειδώσετε την πόρτα του οδηγού, πρέπει να πατήσετε το κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ μία φορά. Για να ξεκλειδώσετε όλες τις πόρτες, πατήστε το κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ξανά εντός 3 δευτερολέπτων. 3. Κουμπί ΠΑΡΜΠΡΙΖ: όταν το πατήσετε επί 1 δευτερόλεπτο περίπου, απασφαλίζει το πίσω παρμπρίζ. Σημείωση Τα κουμπιά ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ, ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ και ΠΙΣΩ ΠΑΡΜΠΡΙΖ δεν λειτουργούν όταν το κλειδί βρίσκεται στο διακόπτη ανάφλεξης. Σημείωση Εάν πατήσετε το κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ στο τηλεχειριστήριο συστήματος εισόδου χωρίς κλειδί, οι λυχνίες του πίνακα οργάνων θα ανάψουν αυτόματα και θα παραμείνουν αναμμένες επί 30 δευτερόλεπτα περίπου, μέχρι να γυρίσετε το διακόπτη ανάφλεξης στη θέση ACC. Η εμβέλεια του τηλεχειριστηρίου είναι περίπου 6 μέτρα. Η εμβέλεια αυτή μπορεί να μειωθεί από εξωτερικούς παράγοντες. Τα αλάρμ αναβοσβήνουν επιβεβαιώνοντας τη λειτουργία. Πρέπει να το χειρίζεστε με προσοχή, να το προστατεύετε από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες και να αποφεύγετε την άσκοπη χρήση του.

23 Σφάλμα Εάν ο χειρισμός του συστήματος κεντρικού κλειδώματος δεν είναι εφικτός από το τηλεχειριστήριο, αυτό μπορεί να οφείλεται στα εξής: Το τηλεχειριστήριο βρίσκεται εκτός εμβέλειας. Η τάση της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή. Συχνή, επαναλαμβανόμενη χρήση του τηλεχειριστηρίου όταν βρίσκεται εκτός εμβέλειας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εκ νέου συγχρονισμό. Υπερφόρτωση του συστήματος κεντρικού κλειδώματος λόγω χειρισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύντομη διακοπή της ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Παρεμβολές από ραδιοκύματα υψηλότερης έντασης από άλλες πηγές. Αντικατάσταση μπαταρίας τηλεχειριστηρίου Αντικαταστήστε την μπαταρία μόλις η εμβέλεια του τηλεχειριστηρίου αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικούς χώρους συλλογής για ανακύκλωση. Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 21 Κλειδί με αναδιπλούμενο στέλεχος Σημείωση Χρησιμοποιείτε μπαταρία αντικατάστασης CR2032 (ή αντίστοιχη). 1. Ανοίξτε το κάλυμμα του τηλεχειριστηρίου. 2. Αφαιρέστε τη χρησιμοποιημένη μπαταρία. Προσέξτε ώστε η πλακέτα κυκλώματος να μην έρθει σε επαφή με άλλα εξαρτήματα.

24 22 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 3. Τοποθετήστε την καινούργια μπαταρία. Βεβαιωθείτε ότι το αρνητικό (-) άκρο αντικρίζει τη βάση. 4. Κλείστε το κάλυμμα του τηλεχειριστηρίου. 5. Ελέγξτε τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου με το όχημά σας. Σταθερό κλειδί Η αντικατάσταση της μπαταρίας πρέπει να πραγματοποιείται από επισκευαστή. Προσοχή Μην ακουμπάτε τις επίπεδες επιφάνειες της μπαταρίας με τα δάκτυλά σας. Διαφορετικά, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μειωθεί. Σημείωση Οι μπαταρίες λιθίου είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον. Τηρείτε τους κατά τόπους κανονισμούς ανακύκλωσης για τη διάθεση στα απορρίμματα. Μην πετάτε την μπαταρία μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Σημείωση Προκειμένου να διατηρήσετε το τηλεχειριστήριο σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες: Αποφύγετε την πτώση του τηλεχειριστηρίου. Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω στο τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο δεν πρέπει να έλθει σε επαφή με νερό ή να εκτίθεται άμεσα στο φως του ήλιου. Εάν το τηλεχειριστήριο βραχεί, σκουπίστε το με ένα απαλό ύφασμα. Σύστημα Open & Start C3D2013A Αν το όχημα έχει σύστημα Πρόσβασης χωρίς κλειδί, ο πομπός έχει ένα λεπτό κουμπί (Α) κοντά στο κάτω μέρος του πομπού που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του κλειδιού. Πιέστε το κουμπί (Α) και τραβήξτε έξω το κλειδί. Μην τραβήξετε έξω το κλειδί χωρίς να πιέσετε το κουμπί (Α).

25 Το κλειδί, μέσα στον πομπό, χρησιμοποιείται για τον ομφαλό της κλειδαριάς της πόρτας του οδηγού, όταν έχει εκφορτιστεί η μπαταρία του κλειδιού ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπο, αν χρειάζεστε νέο κλειδί. C3D2010A 1. Q (κλείδωμα): Πιέστε μία φορά για να κλειδώσετε όλες τις πόρτες. Τα φλας αναβοσβήνουν μία φορά ή η κόρνα ηχεί μία φορά για να επιβεβαιώσει το κλείδωμα. 2. K (Ξεκλείδωμα): Πιέστε μία φορά για να ξεκλειδώσετε όλες τις πόρτες. Τα φλας αναβοσβήνουν δύο φορές και το σύστημα αντικλεπτικής προστασίας θα απενεργοποιηθεί. Σε μερικές χώρες σύμφωνα με τη διαμόρφωση του οχήματος, για να ξεκλειδώσετε την πόρτα του οδηγού, πιέστε μία φορά το κουμπί UNLOCK. Κατόπιν, για να ξεκλειδώσετε όλες τις πόρτες, πατήστε το κουμπί UNLOCK ξανά εντός 5 δευτερολέπτων. Μπορεί να ανάψουν τα φώτα του εσωτερικού χώρου. Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα (Κρύσταλλο πόρτας χώρου αποσκευών): Πιέστε και κρατήστε για περίπου ένα δευτερόλεπτο για να ξεκλειδώσετε το κρύσταλλο πόρτας χώρου αποσκευών. 4. L (Εντοπισμός οχήματος/ Συναγερμός πανικού): Πιέστε και κρατήστε για περίπου δύο δευτερόλεπτα για εντοπίσετε το όχημα. Τα φλας αναβοσβήνουν τρεις φορές και η κόρνα ηχεί τρεις φορές.

26 24 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Ξεκλείδωμα χωρίς κλειδί J3D2002A Με τον πομπό του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί εντός 1 μ., πλησιάστε τη μπροστινή πόρτα και πιέστε το κουμπί πάνω στη χειρολαβή της πόρτας, για να ξεκλειδώσετε και να ανοίξετε την πόρτα. Αν ο πομπός αναγνωριστεί, η πόρτα θα ξεκλειδωθεί και θα ανοίξει. Προσοχή Το κουμπί πάνω στη χειρολαβή της πόρτας χρησιμοποιείται μόνο για τη λειτουργία ξεκλειδώματος χωρίς κλειδί. Όταν εγκαταλείπετε το όχημα, κλειδώστε όλες τις πόρτες πιέζοντας το κουμπί κλειδώματος στον πομπό του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί ή βεβαιωθείτε ενεργοποιώντας τη λειτουργία κλειδώματος χωρίς κλειδί. C3D3002A Το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης μπορεί να γυρίσει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Ο πομπός του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί πρέπει να είναι εντός του οχήματος όταν προσπαθείτε να γυρίσετε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης. 1: LOCK (απενεργοποιημένο) 2: ACC 3: ON

27 4: START Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων: πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Γυρίστε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης στη θέση START πατώντας το πεντάλ συμπλέκτη και λύνοντας το ηλεκτρικό χειρόφρενο με το πεντάλ φρένων πατημένο, όταν ο κινητήρας λειτουργεί. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων: Μετακινήστε τον επιλογέα στο P(στάθμευση) ή στο N (νεκρά). Οκινητήρας δεν θα εκκινηθεί σε οποιαδήποτε άλλη θέση. Για επανεκκίνηση του κινητήρα, όταν το όχημα κινείται ήδη, χρησιμοποιήστε μόνο τη Ν (νεκρά). Αν το όχημα έχει σύστημα Πρόσβασης χωρίς κλειδί, το πόδι σας πρέπει να είναι στο πεντάλ φρένου, για να εκκινηθεί ο κινητήρας. Πετρελαιοκινητήρας: Γυρίστε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης στη θέση ΟΝ για προθέρμανση μέχρι να σβήσει το K. Γυρίστε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης στη θέση START. Όταν ο κινητήρας αρχίσει να γυρίζει με τη μίζα, αφήστε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης, θα επιστρέψει στη θέση ΟΝ. Αν κουμπί ελέγχου ανάφλεξης δεν γυρίζει, προσπαθήστε να πιέσετε μέσα το κουμπί και να το γυρίσετε. Αν ο πομπός δεν είναι μέσα στο όχημα ή κάτι επηρεάζει τον πομπό, το κέντρο πληροφοριών οδηγού (DIC) στη μέση του πίνακα οργάνων θα εμφανίσει στην οθόνη το μήνυμα ELECTRONIC KEY NOT DETECTED (δεν ανιχνεύθηκε ηλεκτρονικό κλειδί). Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 25 Κλείδωμα χωρίς κλειδί Οι πόρτες κλειδώνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αν η αναφλεξη είναι απενεργοποιημένη, όλες οι πόρτες είναι κλειστές και τουλάχιστον ένας πομπός του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί έχει αφαιρεθεί από το εσωτερικό του οχήματος.

28 26 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Σε ένα βενζινάδικο με σέλφ-σέρβις, αν ο οδηγός βγει από το όχημα με τον πομπό του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί, όλες οι πόρτες, συμπεριλαμβανομένης της θυρίδας του στομίου πλήρωσης ρεζερβουάρ καυσίμου και της πόρτας χώρου αποσκευών, θα κλειδωθούν αυτομάτως μετά από αρκετά δευτερόλεπτα. Πιέστε το κουμπί στη χειρολαβή της πόρτας ή πιέστε το κουμπί ξεκλειδώματος στον πομπό του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί, για να ξεκλειδώσετε όλες τις πόρτες συμπεριλαμβανομένης της θυρίδας του στομίου πλήρωσης ρεζερβουάρ καυσίμου και της πόρτας χώρου αποσκευών κατά τον ανεφοδιασμό καυσίμου ή όταν ολοκληρωθεί ο ανεφοδιασμός καυσίμου. Προγραμματισμός πομπών στο όχημα Μόνο πομποί του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί, που είναι προγραμματισμένοι στο όχημα, θα λειτουργούν. Αν ένας πομπός χαθεί ή κλαπεί, μπορεί να γίνει αγορά ανταλλακτικού και να προγραμματιστεί από τον αντιπρόσωπο. Το όχημα μπορεί να προγραμματιστεί έτσι, ώστε πομποί που έχουν χαθεί ή κλαπεί, να μην λειτουργούν πλέον. Εκκίνηση του οχήματος με εξασθενημένη μπαταρία πομπού C3D2017A

29 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 27 πατήστε το πεντάλ φρένων και γυρίστε το κουμπί ελέγχου ανάφλεξης. Αντικαταστήστε τη μπαταρία του πομπού το συντομότερο δυνατό. Αντικατάσταση μπαταρίας C3D2016A Αν η μπαταρία του πομπού είναι εξασθενημένη, το DIC στη μέση του πίνακα οργάνων μπορεί να εμφανίσει στην οθόνη το μήνυμα ELECTRONIC KEY NOT DETECTED (δεν ανιχνεύθηκε ηλεκτρονικό κλειδί), όταν προσπαθείτε να εκκινήσετε το όχημα. Για να εκκινήσετε το όχημα, τοποθετήστε τον πομπό στη θήκη πομπού στον αποθηκευτικό χώρο της κεντρικής κονσόλας με τα κουμπιά προς τα πάνω. Κατόπιν με το όχημα σε P (στάθμευση) ή N (νεκρά), Αφαιρέστε το κλειδί από τον πομπό πιέζοντας το λεπτό κουμπί κοντά στο κάτω μέρος του πομπού και τραβώντας έξω το κλειδί. Μην τραβήξετε έξω το κλειδί χωρίς να πιέσετε το κουμπί. 2. Διαχωρίστε τον πομπό με ένα λεπτό επίπεδο αντικείμενο στη σχισμή στο πλάι του πομπού. 3. Αφαιρέστε την παλιά μπαταρία.

30 28 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 4. Εισάγετε τη νέα μπαταρία, η πλευρά θετικού προς τα πάνω. Αντικαταστήστε την με μία CR2032 ή ισοδύναμη μπαταρία. 5. Κουμπώστε ξανά τον πομπό. 6. Επανατοποθετήστε το κλειδί μέσα στον πομπό. Κλειδαριές θυρών {Προειδοποίηση Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος μπορεί να αυξηθεί απότομα και να ανέλθει σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σχέση με την εξωτερική θερμοκρασία. Μην αφήνετε τα παιδιά ή τυχόν κατοικίδια χωρίς επίβλεψη μέσα στο όχημα. Μπορεί να προκληθεί σοβαρός τραυματισμός ή θάνατος. Τα παιδιά μπορεί να ενεργοποιήσουν τα ηλεκτρικά παράθυρα, άλλα χειριστήρια ή να προκαλέσουν τη μετακίνηση του οχήματος. Μην αφήνετε το κλειδί στο διακόπτη ανάφλεξης όταν στο όχημα υπάρχουν παιδιά. Τα παραπάνω ενδέχεται να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο. Προσοχή Κλειδώστε όλες τις πόρτες και πάρτε το κλειδί μαζί σας όταν απομακρύνεστε από το όχημα. Τα ξεκλείδωτα οχήματα μπορεί να κλαπούν εύκολα. Μηχανικές κλειδαριές θυρών C11E2031A

31 C3D2008A Για να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε χειροκίνητα την πόρτα του οδηγού, περιστρέψτε το κλειδί στην κλειδαριά. C11E2032A Για να κλειδώσετε οποιαδήποτε πόρτα από το εσωτερικό του οχήματος, τραβήξτε το κουμπί κλειδώματος θυρών. Για να ξεκλειδώσετε οποιαδήποτε πόρτα από το εσωτερικό του οχήματος, πατήστε το κουμπί κλειδώματος θυρών. Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 29 Σύστημα κεντρικού κλειδώματος Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα κεντρικού κλειδώματος θυρών από την πόρτα του οδηγού. Αυτό το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε όλες τις πόρτες και την πέμπτη πόρτα από την πόρτα του οδηγού, χρησιμοποιώντας είτε το κλειδί είτε το τηλεχειριστήριο (απ έξω) ή το κουμπί κλειδώματος θυρών.(από μέσα)

32 30 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Κουμπί κεντρικού κλειδώματος C11E2065A Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε τις πόρτες με τους διακόπτες κλειδώματος θυρών στο πλαίσιο επένδυσης της πόρτας οδηγού. Πιέστε το δεξί τμήμα του διακόπτη για να κλειδώσετε τις πόρτες. Για να ξεκλειδώσετε τις πόρτες, πιέστε το αριστερό τμήμα του διακόπτη. Για να ανοίξετε κάποια πόρτα από το εσωτερικό του οχήματος ή απ έξω, τραβήξτε τη λαβή της πόρτας. Σημείωση Σε περίπτωση που ακούγεται θόρυβος όταν ανοίγετε και κλείνετε τις πόρτες ή ενώ οδηγείτε, επαλείψτε με γράσο το βραχίονα περιορισμού ανοίγματος της πόρτας, το γλωσσίδι της κλειδαριάς και το μεντεσέ σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα του οδηγού και την πόρτα του συνοδηγού τραβώντας τη λαβή της πόρτας από το εσωτερικό του οχήματος, ακόμη κι αν οι πόρτες έχουν κλειδωθεί με το κουμπί κλειδώματος θυρών. Διπλό κλείδωμα Για περαιτέρω προστασία όταν αφήνετε το όχημα, μπορείτε να διπλοκλειδώσετε τις πόρτες, αν το όχημα έχει επιπλεον σύστημα αντικλεπτικής προστασίας. Το ηλεκτρονικό διπλό κλείδωμα μπλοκάρει όλες τις ηλεκτρικές κλειδαριές έτσι, ώστε να μην μπορεί να ανοίξει καμία πόρτα, ακόμη κι αν το όχημα παραβιαστεί, π.χ. σπάσιμο τζαμιού. {Προειδοποίηση Μη χρησιμοποιείτε το διπλό κλείδωμα εάν μέσα στο όχημα υπάρχουν άνθρωποι. Οι πόρτες δεν μπορούν να ξεκλειδωθούν από το εσωτερικό του οχήματος.

33 Το διπλό κλείδωμα ενεργοποιείται με έναν από τους εξής τρόπους: Πατήστε το κουμπί ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ δύο φορές συνεχόμενα. Πατήστε το κουμπί ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ μία φορά για να κλειδώσετε το όχημα και στη συνέχεια πατήστε το ξανά (εντός 3 δευτερολέπτων) για να ενεργοποιήσετε το διπλό κλείδωμα. Τοποθετήστε το κλειδί στην κλειδαριά της πόρτας του οδηγού και γυρίστε το δύο φορές συνεχόμενα προς το πίσω μέρος του οχήματος. Δηλαδή, μία φορά για να κλειδώσετε τις πόρτες, και άλλη μία φορά για να ενεργοποιήσετε το διπλό κλείδωμα. Για να απενεργοποιήσετε το διπλό κλείδωμα, πατήστε το κουμπί ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ στο κλειδί. Με αυτό τον τρόπο ξεκλειδώνουν όλες οι πόρτες. Σημείωση Η λειτουργία διπλού κλειδώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν όλες οι πόρτες και η πέμπτη πόρτα είναι κλειστές. Σημείωση Το διπλό κλείδωμα απενεργοποιείται όταν ξεκλειδώνετε τις πόρτες με τον κανονικό τρόπο. Κλειδαριές ασφαλείας Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 31 Προσοχή Μην τραβήξετε την εσωτερική χειρολαβή της πόρτας, ενόσω η κλειδαριά ασφαλείας για παιδιά έχει ρυθμιστεί στη θέση LOCK (ΑΣΦΑΛΙΣΗ). Εάν κάνετε κάτι τέτοιο, ενδέχεται να προκληθεί ζημιά στην εσωτερική λαβή της πόρτας. {Προειδοποίηση Χρησιμοποιείτε τις κλειδαριές ασφαλείας παιδιών στις πόρτες κάθε φορά που κάθονται παιδιά στα πίσω καθίσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλειδί ή το κατάλληλο κατσαβίδι. Για να ενεργοποιήσετε τις κλειδαριές ασφαλείας παιδιών στις πόρτες, γυρίστε τις στην οριζόντια θέση.

34 32 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα Για να ανοίξει μια από τις πίσω πόρτες όταν είναι ενεργοποιημένη η κλειδαριά ασφαλείας παιδιών στις πόρτες, ανοίξτε την πόρτα απ έξω. Για να απενεργοποιήσετε τις κλειδαριές ασφαλείας παιδιών στις πόρτες, γυρίστε τις στην κάθετη θέση. Πόρτες Πέμπτη πόρτα Μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε την πέμπτη πόρτα μέσω του συστήματος κεντρικού κλειδώματος. Βλ. Σύστημα κεντρικού κλειδώματος στη σaλίδα 29. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας ή άλλα σημεία του σώματός σας, ή άλλων ατόμων, δεν βρίσκονται κοντά στα σημεία κλεισίματος της πέμπτης πόρτας. Προσοχή Όταν ανοίγετε ή κλείνετε την πέμπτη πόρτα, βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμβάλλονται εμπόδια. {Προειδοποίηση Εάν οδηγήσετε το όχημα με την πέμπτη πόρτα ή με το πίσω παρμπρίζ ανοικτό, μπορεί να εισέλθουν καυσαέρια στο χώρο επιβατών. Μην οδηγείτε με την πέμπτη πόρτα ανοικτή. Τα καυσαέρια είναι δηλητηριώδη και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμό ή θάνατο.

35 C3D2015A Σε οχήματα με σύστημα πρόσβασης χωρίς κλειδί, αν το όχημα είναι κλειδωμένο, ο πομπός του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί πρέπει να είναι εντός 1 μ. από την πόρτα χώρου αποσκευών, για να αναγνωριστεί. Κατόπιν η πόρτα χώρου αποσκευών μπορεί να ανοιχθεί από το κουμπί απασφάλισης πόρτας χώρου αποσκευών πάνω από την πινακίδα κυκλοφορίας. Προσοχή Όταν ξεκλειδώνετε την πόρτα χώρου αποσκευών με το κουμπί απασφάλισης πόρτας χώρου αποσκευών, θα ξεκλειδωθούν επίσης όλες οι πόρτες. Μετά το κλείσιμο της πόρτας χώρου αποσκευών να πιέσετε οπωσδήποτε το κουμπί κλειδώματος στον πομπό του συστήματος πρόσβασης χωρίς κλειδί για την ασφάλεια του οχήματος. Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα 33 Κουμπί απασφάλισης πίσω παρμπρίζ C11E2068A Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το πίσω παρμπρίζ πατώντας το κουμπί απασφάλισης πίσω παρμπρίζ που βρίσκεται στην επένδυση της πόρτας του οδηγού. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε το πίσω παρμπρίζ πατώντας το κουμπί πίσω παρμπρίζ στο τηλεχειριστήριο. Βλ. Ασύρματο τηλεχειριστήριο στη σaλίδα 20.

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 23 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια... 90 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 64 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια... 77 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 80 Όργανα και χειριστήρια... 92 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 87

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 45 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 88 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Τα εγχειρίδια κατόχου πρέπει να βρίσκονται πάντοτε μέσα στο όχημα, άμεσα προσβάσιμα στο όχημα.

Εισαγωγή. Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Τα εγχειρίδια κατόχου πρέπει να βρίσκονται πάντοτε μέσα στο όχημα, άμεσα προσβάσιμα στο όχημα. Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Εν συντομία...3 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα...19 Καθίσματα, προσκέφαλα...39 Αποθήκευση...67 Όργανα και χειριστήρια...81 Φωτισμός...121 Σύστημα Infotainment...129 Χειριστήρια συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 39 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOKKA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 54 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA GTC Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 26 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 41 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 65 Όργανα και χειριστήρια... 75 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 64 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 34 Αποθήκευση... 57 Όργανα και χειριστήρια... 64 Φωτισμός... 83 Σύστημα Infotainment... 88 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CORSA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 57 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Opel Agila 08/2011 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 19 Καθίσματα, προσκέφαλα... 30 Αποθήκευση... 47 Όργανα και χειριστήρια... 55 Φωτισμός... 72 Σύστημα Infotainment...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MERIVA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 19 Καθίσματα, προσκέφαλα... 30 Αποθήκευση... 47 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL AMPERA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 38 Αποθήκευση... 58 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

OPEL COMBO-D. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL COMBO-D. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL COMBO-D Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 33 Αποθήκευση... 52 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL

DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 01 63 161 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM R XJ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM 34 02 34 171 L Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη που παρέχονται με το όχημά σας

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL

RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 60 161 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL

RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Αρ. έκδοσης LRL RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 61 161 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Jaguar Land Rover Limited Αρ. έκδοσης LRL

DISCOVERY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Jaguar Land Rover Limited Αρ. έκδοσης LRL DISCOVERY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 59 161 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με το

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure 320i 325i 325xi 330i 330xi 335i 335xi 320d 325d 330d 330xd 335d Εγχειρίδιο οδηγιών αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure 318i 320i 325i 325xi 330i 330xi 335i 335xi 318d 320d 325d 330d 330xd 335d Εγχειρίδιο οδηγιών αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Όσο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 38 Αποθήκευση... 62 Όργανα και χειριστήρια... 82 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ RANGE ROVER EVOQUE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 60 153 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

F-PACE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Jaguar Land Rover Limited Αρ. έκδοσης JJM

F-PACE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Jaguar Land Rover Limited Αρ. έκδοσης JJM R F-PACE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM 34 02 38 171 L Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM R XE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM 34 02 36 171 L Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με το όχημά

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL

DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL DISCOVERY SPORT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 63 153 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL

RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL RANGE ROVER ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης LRL 34 02 61 151 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure X3 2.0i X3 2.5si X3 3.0si X3 2.0d X3 3.0d X3 3.0sd Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη Αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Θα ανακαλύψετε ότι όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ Κουμπί Πιέστε για Συντομογραφία Λειτουργία A 0,5 δευτερόλεπτα Exit ACI Οπλισμός & κλείδωμα/αφοπλισμός & ξεκλείδωμα/έξοδος από ρύθμιση ρολογιού στο ACI 2 δευτερόλεπτα ACI ACC

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM XE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Αρ. έκδοσης JJM 34 02 36 161 Εισαγωγή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε όλα τα ενημερωτικά έντυπα ιδιοκτήτη/χρήστη που παρέχονται με το όχημά

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Περιεχόμενα 1. Ζωτικής σημασίας πληροφορίες - Διαβάστε τώρα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα