Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student"

Transcript

1

2 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Εισαγωγή Η ομάδα Prom Racing - Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου φιλοδοξεί το 2012 να μετάσχει ξανά σε διαγωνισμούς Formula Student που λαμβάνουν χώρα ανά την Ευρώπη κάθε χρόνο την περίοδο του καλοκαιριού. Για να πετύχουν αυτή τη φιλοδοξία τους, μια ομάδα από κορυφαίους φοιτητές του Ε.Μ.Π. θα σχεδιάσουν και θα κατασκευάσουν ένα μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Formula. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός επινοήθηκε από τη Society of Automotive Engineers (Student) το 1981 και έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα εκπαιδευτικό γεγονός όπου πανεπιστήμια από κάθε μεριά του κόσμου συναγωνίζονται σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς που διοργανώνονται ανά την υφήλιο. Η φύση των διαγωνισμών είναι τέτοια που απαιτεί δημιουργικότητα και πρωτοπορία από τους φοιτητές ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί ενάντια σε καθιερωμένες ομάδες του διαγωνισμού. Η διάκριση σε αυτού του είδους τους διαγωνισμούς μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με το συνδυασμό αφοσιωμένης και αποφασισμένης ομάδας φοιτητών, μαζί με την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια χορηγών. Η ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με 4 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Formula Student και αποφασιστική διάθεση θέτει κάθε χρόνο ως στόχο την πρωτιά. Ένα τέτοιο φιλόδοξο σχέδιο απαιτεί επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και αφοσίωση από τη μεριά των φοιτητών αλλά και σημαντική οικονομική επένδυση, όπου το οικονομικό μέρος καλύπτεται εξολοκλήρου από χορηγούς.

3 2012 Τι είναι η Formula Student? Αναδρομή Ο θεσμός της Formula Student θεμελιώθηκε πριν από τρείς δεκαετίες από την SAE (Society of Automotive Engineers) στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σήμερα, 8 εκδηλώσεις - διαγωνισμοί που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο, μαρτυρούν την επιτυχία αυτής της ανεκτίμητης εμπειρίας. Ομάδες από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου αναλαμβάνουν να εξελίξουν ένα μικρό πρωτότυπο αγωνιστικό αυτοκίνητο κατηγορίας μονοθέσιας φόρμουλας κατά τη διάρκεια ενός ακαδημαϊκού έτους. Όπως και σε κάθε αγωνιστική κατηγορία, έτσι και ο θεσμός της Formula Student εμπίπτει σε διάφορους τεχνικούς αλλά και μη - τεχνικούς περιορισμούς. Εντούτοις, καθώς οι περιορισμοί είναι σχετικώς χαλαροί, οι φοιτητές μπορούν να κινηθούν σε ένα ευρύ φάσμα σχεδιαστικών φιλοσοφιών και ιδεών, συνεπώς κάθε αυτοκίνητο είναι μοναδικό. Η κορύφωση της όλης προσπάθειας έρχεται με έναν πολυήμερο διαγωνισμό όπου τα αυτοκίνητα συναγωνίζονται σε επίπεδο σχεδιασμού αλλά και επιδόσεων. Αυτοί οι διαγωνισμοί σχεδιασμού και επιδόσεων δεν περιλαμβάνουν μόνο αυτό που θα θεωρούσε κανείς τυπικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, αντιθέτως είναι έτσι δομημένοι ώστε να δοκιμάζουν κάθε ομάδα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς οι οποίοι σχετίζονται με το σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την ανταγωνιστικότητα, συνδυασμός των οποίων θα κρίνουν τη νικήτρια ομάδα και αυτοκίνητο. Ο θεσμός κάθε χρόνο προσελκύει κριτές με διεθνές κύρος, οι οποίοι όχι μόνο ενδιαφέρονται για το διαγωνισμό αλλά και οι ίδιοι εργάζονται για πολλά χρόνια στο μηχανοκίνητο χώρο, αγωνιστικό και όχι μόνο. Prom Racing: Η ομάδα Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Η ομάδα αποτελείται φοιτητές του Ε.Μ.Π. οι οποίοι έχουν πάθος με την εφαρμοσμένη μηχανική - μηχανολογία και το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η δομή της ομάδας ακολουθεί το πρότυπο των επαγγελματικών ομάδων του χώρου με υποομάδες εξειδικευμένες σε κάθε υποσύνολο του μονοθέσιου, προσφέροντας έτσι μια πραγματική εμπειρία στους φοιτητές, προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον. Σκοπός της ομάδας αποτελεί η συμμετοχή κάθε χρόνο στις διοργανώσεις του θεσμού της Formula Student ένα διαγωνισμό σχεδιασμού, κατασκευής και παρουσίασης ενός αγωνιστικού μονοθέσιου. Στις διοργανώσεις αυτές λαμβάνουν μέρος αντίστοιχες ομάδες πολυτεχνικών σχολών από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που η ομάδα συμμετείχε με ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και είναι πολύ ευτυχείς γιατί λάβανε πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές της διοργάνωσης. Οι θέσεις κατάταξης που πετύχανε ήταν από τις καλύτερες για πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες.

4 Eθνικό Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Καμπάνια για το 2012 Μετά από μια πολλά υποσχόμενη πρώτη εμφάνιση το 2011, η ομάδα Prom Racing Formula Student του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στη διεκδίκηση πρωτιάς στην Class 1 του διαγωνισμού. Η φύση του μηχανοκίνητου αθλητισμού απαιτεί συνεχή εξέλιξη καθώς οι ομάδες βελτιώνουν συνεχώς το σχεδιασμό τους και τα αυτοκίνητά τους. Για παράδειγμα για το 2012 η ομάδα μας φιλοδοξεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ανθρακονημάτινα εξαρτήματα, με αποκορύφωμα την κατασκευή ανθρακονημάτινου πλαισίου το οποίο θα μειώσει δραματικά το βάρος του μονοθεσίου. Επιπλέον, από την μέχρι τώρα εμπειρία της ομάδας έχουν εντοπιστεί υποσυστήματα τα οποία απαιτούν βελτίωση όπως το σύστημα διεύθυνσης και το σύστημα μετάδοσης. Από πλευράς κινητήρα η ομάδα θα διατηρήσει και φέτος τον 4-κύλινδο Yamaha YZF- R6, παρ όλα αυτά θα συνεχιστεί η βελτίωση του κυρίως στους τομείς λίπανσης και ψύξης αλλά και σε περιφερειακούς τομείς όπως τα συστήματα εισαγωγής, εξαγωγής και ηλεκτρονικού ελέγχου. Βεβαίως, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι εφικτό χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας. Τη φετινή χρονιά ελπίζουμε και προσδοκούμε αύξηση του προϋπολογισμού μας κατά 40%. Οι περσινές μας επιτυχίες, όπου με ένα πρωτοεμφανιζόμενο αυτοκίνητο με σχεδόν μηδενικές δοκιμές καταφέραμε να προηγηθούμε ομάδων με τριπλάσιο προϋπολογισμό, μαρτυρουν την αφοσίωσή μας στο στόχο μας. Από τη σκοπιά της εμπορικής εκμετάλλευσης, στοχεύουμε στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής προβολής. Αυτό θα πραγματοποιηθεί κυρίως υπό τη μορφή δημοσιεύσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ενώ θα επιδιωχθεί η προβολή μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών σε συγκεκριμένες φάσεις της κατασκευής κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ένας επιπλέον τρόπος προβολής και γνωστοποίησης στο κοινό των δραστηριοτήτων μας είναι η συμμετοχή της ομάδας σε εκθέσεις και διοργανώσεις σχετικές με το αντικείμενο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρουσίαση της ομάδας και η επίδειξη του αυτοκινήτου στο P.I.C.K (Patras International Circuit For Karting)

5 2012 Οφέλη της Χορηγίας Η Formula Student είναι ένα από τις μεγαλύτερες και πιο προβεβλημένες προπτυχιακές δραστηριότητες, η οποία προσελκύει την ελίτ των πανεπιστημίων διεθνώς. Η ομάδα Prom Racing του Ε.Μ.Π, έχοντας πλέον διακρίσεις στο ενεργητικό της αλλά όντας και στελεχωμένη από εξέχοντες φοιτητές του καλύτερου πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας είναι σε θέση να προσφέρει πολλά οφέλη στους χορηγούς της. Προβολή Από εμπορικής σκοπιάς, η χορηγία σας στην ομάδα μας, θα προσφέρει στην εταιρεία σας προβολή σε τοπικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, δεδομένου ότι το ΕΜΠ είναι μέσα στα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, πετυχαίνει υψηλού επιπέδου ενδιαφέρον από το κοινό, τραβώντας την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Προβολή με το αυτοκίνητο και την ομάδα μας αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία διαφήμισης. Εκπαιδευτική Συνεισφορά Η επιτυχία της ομάδας μας κάθε χρόνο, οφείλεται στην γενναιοδωρία των χορηγών μας, καθώς ο σχεδιασμός, η εξέλιξη και η κατασκευή ενός πρωτότυπου αγωνιστικού αυτοκινήτου εμπεριέχει υψηλό εύρος εξόδων. Συνυπολογίζοντας την ανάπτυξη αναλυτικής σκέψης και την εξάσκηση επαγγελματικών και ηγετικών ικανοτήτων σε δύσκολές προκλήσεις στον τομέα του μηχανικού σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του ευ αγωνίζεσθε, αποτελεί μια ανεκτίμητη εκπαιδευτική εμπειρία. Μελλοντική Επαγγελματική Εξέλιξη Οι χορηγίες σου σήμερα προσφέρουν στις εταιρίες άμεση επαφή με τους κορυφαίους πτυχιούχους του αύριο. Πολύ απόφοιτοι μηχανολόγοι και όχι μόνο ανά τον κόσμο, είναι πλέον μέλη επαγγελματικών αγωνιστικών ομάδων ή εργάζονται για την αυτοκινητοβιομηχανία. Γενικότερα ο θεσμός της Formula Student θεωρείτε φυτώριο νέων μηχανικών με πάθος για το χώρο. Χρήση φίρμας και προϊόντων Εκτός του εύρους της διαφήμισης που θα έχει το όνομά σας, υπάρχουν και άλλα οφέλη της χορηγίας σας τα οποία είναι τεράστια καθώς κορυφαίοι φοιτητές έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Η συχνή χρήση των προϊόντων σας από την ομάδα θα μπορούσε να προσφέρει στην εταιρεία σας. Tα μέλη της ομάδας γίνονται άριστοι γνώστες των προϊόντων σας και μεταφέρουν αυτή τη γνώση ξεκινώντας την καριέρα τους προτείνοντας τα προϊόντα σας στους μελλοντικούς εργοδότες τους καθώς με βεβαιότητα θα τα προτιμούν. Το γεγονός αυτό μπορεί να θεωρηθεί μια ασφαλής επένδυση για το μέλλον. Υποστήριξη Νεανικών Δράσεων Χορηγώντας την ομάδα μας, δίνεται στην εταιρεία σας μια μοναδική ευκαιρία να προσεγγίσει το κοινό μέσω του εθελοντικού πνεύματος. Η υποστήριξή σας αποτελεί επένδυση για το μέλλον των ελλήνων μηχανικών. Την ομάδα μας ήδη έχουν στηρίξει το Εργαστήριο Οχημάτων της σχολής Μηχ. Μηχ. Του ΕΜΠ και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με γενναιόδωρες προσφορές υλικοτεχνικού εξοπλισμού και χρημάτων δείχνοντας έμπρακτα της εμπιστοσύνη τους στην προσπάθειά μας καθώς επίσης και την επιθυμία τους να βοηθήσουν μία εξ ολοκλήρου φοιτητική συμμετοχή σε ένα αγωνιστικό δρώμενο με ένα αυτοκίνητο υπερυψηλών επιδόσεων και δικής τους σύλληψης και κατασκευής.

6

7 Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Επίπεδα Χορηγίας Υπάρχουν πολλοί τρόποι χορηγίας. Ορισμένες εταιρείες επιλέγουν την οικονομική υποστήριξη ενώ άλλες προτιμούν την προσφορά σε είδος, προσφέροντας προϊόντα ή υπηρεσίες τα οποία απαιτούνται κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του εγχειρήματος. Η Prom Racing προσφέρει 4 δυνατότητες χορηγίας ώστε να εξυπηρετείται το προτιμώμενο επίπεδο υποστήριξης, με κάθε πακέτο να προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προβολής μέσω της ομάδας και του αυτοκινήτου. Όλοι οι όροι χορηγίας είναι συζητήσιμοι ώστε να μπορεί να βρεθεί πάντα το πακέτο χορηγίας που θεωρείτε κατάλληλο για την εταιρεία σας. Μέγας Χορηγός Συζητήσιμο ποσό χορηγίας. Όλα τα προνόμια και την προβολή του Χρυσού Χορηγου. Αναφορά και ειδική μνεία στην χορηγό εταιρεία σε κάθε επαφή με τα ΜΜΕ. Επιπλέον όροι πλήρως συζητήσιμοι. Χρυσός Χορηγός Αναφορά και στην χορηγό εταιρεία σε κάθε επαφή με τα ΜΜΕ. Μεγάλα αυτοκόλλητα με το λογότυπο της εταιρείας στο μονοθέσιο και στα αυτοκίνητα της ομάδας. Χρήση του μονοθέσιου μας για προβολή της εταιρείας σας. Ενσωμάτωση του λογότυπου της εταιρείας σας στις ενδυμασίες της ομάδας. Ενσωμάτωση του λογότυπου της χορηγού εταιρείας σε κάθε επίσημο έγγραφο της ομάδας. Προσκλήσεις για την παρουσίαση του αυτοκινήτου και για όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου. Προβολή του ονόματος και του λογότυπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα της ομάδας και τα δελτία τύπου. Αργυρός Χορηγός Μικρά αυτοκόλλητα με το λογότυπο της εταιρείας στο μονοθέσιο και στα αυτοκίνητα της ομάδας. Προσκλήσεις για την παρουσίαση του αυτοκινήτου και για όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου. Προβολή του ονόματος και του λογότυπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα της ομάδας και τα δελτία τύπου. Υποστηρικτής Προσκλήσεις για την παρουσίαση του αυτοκινήτου και για όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου. Προβολή του ονόματος και του λογότυπου της εταιρείας στην ιστοσελίδα της ομάδας και τα δελτία τύπου.

8 2012 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Χαλύβδινο σωληνωτό πλαίσιο, αλουμινένιο αμάξωμα Ειδικής κατασκευής αλουμινένιο υποπλαίσιο πίσω ανάρτησης και μετάδοσης κίνησης. Ανάρτηση διπλών ανισομεγεθών ψαλίδιών με pullrod εμπρος και pushrod πίσω Fox ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ελατήρια Μπλοκέ διαφορικό τύπου Torsen της Quaife Ηλεκτρομηχανικό shifter με αλλαγές ταχυτήτων και συμπλέκτη στο τιμόνι Διπίστονες δαγκάνες μπρος πίσω Ζάντες αλουμινίου-μαγνησίου OZ 13 Ελαστικά Hoosier 7,5 Μεταξόνιο: 1540mm Εμπρός Μετατρόχιο: 1200mm Πίσω Μετατρόχιο: 1150mm Συνολικό Βάρος: 240kg (χωρίς οδηγό) Κινητήρας 2006 Yamaha YZF 600cc φέρων τα φορτία του υποπλαισίου της πίσω ανάρτησης Ειδικής κατασκευής εισαγωγή-εξαγωγή ηχητικά μελετημένες Προγραμματιζόμενη ECU Ειδικής μελέτης και κατασκευής σύστημα ξηρού κάρτερ Ισχύς: Ροπή: Επιδόσεις Επιτάχυνση 0-100kph: 4.01s Τελική Ταχύτητα:170kph Μεγ. Πλευρική Επιτάχυνση: 1.6g Μέγιστη Επιβράδυνση: 2.0g

9 Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Οι επιτυχίες μας Αφού η NTUA Formula Student Team (πλέον γνωστή ως Prom Racing) συμμετείχε επιτυχώς στην Class 3 του διαγωνισμού της Ιταλίας για το 2008, κατακτώντας την 1η θέση, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει στην κατασκευή αυτού καθ αυτού του μονοθεσίου η Θέση στην Class 3 στο διαγωνισμό Formula Student Italy Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, η ομάδα ήταν πλέον έτοιμη, έχοντας κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, να λάβει μέρος σε 2 διαγωνισμούς για το Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά και μάλιστα ήταν από τα καλύτερα για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα. Τα αυξημένα έξοδα ενός τέτοιου εγχειρήματος, ο περιορισμένος προϋπολογισμός αλλά και οι πολλές τεχνικές δυσκολίες δεν στάθηκαν εμπόδιο στα αποφασισμένα μέλη της ομάδας μας Πρώτη συμμετοχή της Prom Racing με ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. 32η Θέση γενικής στις 50 συμμετοχές στο διαγωνισμό Formula Student Italy 25η Θέση γενικής στις 28 συμμετοχές στο διαγωνισμό Formula Student Hungary 1η Θέση στην επιμέρους κατηγορία κόστους και κατασκευής

10 2012 Δημοσιότητα, Προβολή και Marketing Προβολή σε Έντυπα Μέσα Power Magazine 12/ / /2011 City Auto Moto 2/2012 Καλειδοσκόπιο 01/2010 Τύπος της Κυριακής 25/09/2011 Προβολή σε Εκδηλώσεις: Patras International Circuit for Kart: 1-2/10/2011 Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως η συμμετοχή και μόνο σε ένα διαγωνισμό του εξωτερικού αποτελεί σημαντική διαφημιστική προβολή, δεδομένου πως οι διοργανώσεις της Formula Student καλύπτονται από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της εκάστοτε χώρας. Αυτά περιλαμβάνουν τηλεοπτικά αφιερώματα και πλάνα από τους αγώνες, καθώς και εκτενή άρθρα στα έντυπα μέσα. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως τους διαγωνισμούς αυτούς παρακολουθούν και είναι συνήθως κριτές, οι οποίοι είναι μεγάλες προσωπικότητες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

11 Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο - Formula Student Μέσα Οπτικής προβολής Για το 2012 προσφέρουμε στους χορηγούς μας πολλές μορφές οπτικής προβολής. Σε συνάρτηση με το επίπεδο χορηγίας, αυτοί περιλαμβάνουν: Προβολή πάνω στο μονοθέσιο με αυτοκόλλητα με το λογότυπο της χορηγού εταιρείας σε μέρος και μέγεθος ανάλογο της προσφοράς, και κατόπιν συνεννόησης. Προβολή μέσω ρουχισμού των μελών της ομάδας από το δεύτερο μισό της χρονιάς και για ένα χρόνο. Όλα τα μέλη της ομάδας υποχρεούνται να φορούν ρουχισμό της Prom Racing σε κάθε επίσημη εκδήλωση της ομάδας (εκθέσεις, δοκιμές κλπ). Στον ρουχισμό θα αναγράφονται τα λογότυπα των χορηγών, με μέγεθος και θέση ανάλογα του group χορηγίας που ανήκει η εκάστοτε εταιρεία. Προβολή στα αυτοκίνητα μεταφοράς της ομάδας, δηλαδή στα μεταφορικά μέσα του μονοθεσίου και των συνοδευτικών αυτού Προβολή στην ιστοσελίδα της ομάδας, σε ειδικό χώρο όπου θα αναγράφονται όλοι οι χορηγοί. Προβολή στον χώρο του ΕΜΠ, καθώς όλοι οι χορηγοί αναγράφονται σε ειδικά πανό στρατηγικά τοποθετημένα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Προβολή στους χώρους δοκιμών με αναγραφή του λογότυπου σε 2 σημαίες που θα συνοδεύουν το μονοθέσιο σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Παρουσία του μονοθεσίου (και μελών της ομάδας υπό προϋποθέσεις) σε οποιοδήποτε promotional event της χορηγού εταιρείας (πχ. Συνέδρια, συναντήσεις, παρουσίες σε εκθέσεις, κλπ) κατόπιν συνεννόησης

12 2012 Συνοψίζοντας Η Formula Student ως ξεχωριστό γεγονός, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία να διαφημίσετε την εταιρεία σας αλλά και ότι έχει να προσφέρει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο καθώς και να συνεισφέρετε στην εξέλιξη της επόμενης γενιάς νέων μηχανικών. Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε να μελετήσετε την πρότασή μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε την συμμετοχή σας στην ομάδα μας. Ευελπιστούμε να έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί με εσάς και την εταιρεία σας και να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη συνεργασία. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή χρειάζεστε οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συντονιστής Ομάδας Άγγελος Τσιαπάρας Ομάδας Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Γιώργος Πάμπαλης Δημήτρης Παπαναγιώτου

Democritus Racing Team. Παρουσίαση Oμάδας

Democritus Racing Team. Παρουσίαση Oμάδας Democritus Racing Team Παρουσίαση Oμάδας Η Διοργάνωση Formula SAE Είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός φοιτητών που διοργανώνεται από την SAE (Society of Automotive Engineers), το IMECHE ( Institution of

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση σε συνεργασία 2014

Πρόσκληση σε συνεργασία 2014 University of Patras Racing Team Πρόσκληση σε συνεργασία 2014 Περιεχόμενα Τι είναι ο θεσμός της Τυπικά Χαρακτηριστικά Διαγωνισμός Διαγωνισμός σχεδιασμού και κατασκευής μικρού αγωνιστικού μονοθέσιου για

Διαβάστε περισσότερα

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης.

Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Υλοποιείται σε >30 χώρες και συμμετέχουν >17.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 19 ετών. Μια ομαδοσυνεργατική προσέγγιση μάθησης. Οι μαθητές ανακαλύπτουν την Φυσική, τις Τεχνολογίες, την Μηχανική και τα Μαθηματικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΤΕ/ΕΙΧΗΜΥΘ

Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΤΕ/ΕΙΧΗΜΥΘ 1 Ο ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΤΕ/ΕΙΧΗΜΥΘ Τίτλος εργασίας : Κατασκευή μονοθέσιου αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus Achaia Racing Team Sponsorship Prospectus 2017-2018 2 Εισαγωγή F1 in Schools Το F1 In Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019

7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα ιουνίου 2019 challenging design paths 7ο παγκόσμιο συνέδριο τυπογραφίας & οπτικής επικοινωνίας πάτρα 19 21 ιουνίου 2019 ινστιτούτο μελέτης και έρευνας της τυπογραφίας και οπτικής επικοινωνίας ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΧΟΡΗΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ ,

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Νεοχωρόπουλο ΤΘ 433, 45500, Ιωάννινα, Τηλ , ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΘ 433 ΤΚ 45500, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΦΜ: 997298634 ΔΟΥ: ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ: GR64 0172 4060 0054 0607 2602 174

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ.

Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Μηχανολόγος Μηχανικός στο Α.Π.Θ. Παναγιώτης Σεφερλής Αναπληρωτής Καθηγητής Έχεις το «μικρόβιο» του Μηχανικού; Dilbert 2 Επιστήμη του Μηχανολόγου

Διαβάστε περισσότερα

Media Partnership. BEST Chania,

Media Partnership. BEST Chania, Media Partnership BEST Chania, 2017-2018 Περιεχόμενα BEST Chania...03 Εκδηλώσεις 2016 2017...04 Πρόταση συνεργασίας...06 Στοιχεία επικοινωνίας...08 02 BEST Chania Ο BEST ( Board of European Students of

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΜΠ Εικόνα 1 - Ημερίδα σταδιοδρομίας Το Γραφείο Διασύνδεσης Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων του ΕΜΠ (Γ.Δ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ Τ.Θ. 26038 1666 ΛΕΥΚΩΣΙΑ www.ekf.org.cy ekf@ekf.org.cy 06/12/2013 Προς Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Σχολών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε,

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ, κύριε Κάλλιε, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ): Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Συλλόγου Αποφοίτων του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ", κύριε Κάλλιε, ονομάζομαι Δημήτρης Ντεντάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα

Διαβάστε περισσότερα

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN

Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 MARKETING PLAN Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ 2016 Est 1963 MARKETING PLAN 2017-2018 Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ! 2017 Όραμα Να γίνει και πάλι ο Π.Α.Σ. Πρέβεζα η ομάδα-σημείο αναφοράς του Νομού Πρέβεζας, σε ποδοσφαιρικό-αθλητικό-κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου

Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης Τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 2017-2018 Ιστορία Ο Ν.Ο.Θ ιδρύθηκε το 1931 με αρχικό σκοπό την ενασχόληση με την κωπηλασία. Στα μέσα της δεκαετίας του '50 ο Ν.Ο.Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

TXT TX 2 T2 0 012 12

TXT TX 2 T2 0 012 12 TXT2012 TXT2012 TXT2012 Κινητήρας Κυβισμός Διάμετρος x Διαδρομή Κιβώτιο Συμπλέκτης Καρμπυρατέρ Σκελετός Ψαλίδι Πιρούνι Αμορτισέρ Διαδρομή ανάρτησης Ζάντα GAS GAS TXT 250 2-χρονος μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε,

Θεσσαλονίκη 28/07/2015. Προς : Υπόψη : Κύριε, Προς : Υπόψη : Θεσσαλονίκη 28/07/2015 Κύριε, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για το χορηγικό πρόγραμμα του 22 ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών «Τώρα στην Κρίση, η γη μας δίνει λύση»,

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός 2020

Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός 2020 Κυπροελλαδικό Συνέδριο Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου - Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

1 Ο ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων

1 Ο ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων 1 Ο ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΤΕ/ΕΙΧΗΜΥΘ Τίτλος εργασίας : Κατασκευή μονοθέσιου αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της

Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον. Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Δημιουργώντας ένα αισιόδοξο μέλλον Το όραμα, η ιδέα και η εφαρμογή της Η Ιδέα Η κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά είναι απόδειξη σεβασμού, τόσο απέναντι στον εαυτό μας και τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

«Δει γαρ τους Ευπόρους Χρησίμους Ποιείν Εαυτούς τοις Πολίταις»

«Δει γαρ τους Ευπόρους Χρησίμους Ποιείν Εαυτούς τοις Πολίταις» «Δει γαρ τους Ευπόρους Χρησίμους Ποιείν Εαυτούς τοις Πολίταις» Δημοσθένης Το «Διάζωμα» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που έχει στόχο τη μελέτη, την ανασκαφή, τη συντήρηση, την αποκατάσταση και την

Διαβάστε περισσότερα

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Εγκύκλιος 13 / 2017 Εθνικά δελτία αναγνώρισης 1 η έκδοση: Ιανουάριος 2017 Αλλαγές σε σχέση με 2016 1 ΠΛΗΡΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Η έκδοση εθνικού δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συνεργασίας

Πρόσκληση συνεργασίας Racing Team Formula Student Πρόσκληση συνεργασίας Γνωρίζοντας την ομάδα. Ποιοι είμαστε? Είμαστε μια ομάδα φοιτητών που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και αγωνίζονται με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Λ Ο Γ Α Ρ Ι Α Σ Μ Ο Σ Κ Ο Ν Δ Υ Λ Ι Ω Ν Ε Ρ Ε Υ Ν Α Σ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210-772 1348, 210-772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστημιακή - Επιχειρηματική Συνεργασία

Πανεπιστημιακή - Επιχειρηματική Συνεργασία Πανεπιστημιακή - Επιχειρηματική Συνεργασία Π Ε Σ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Συνδιοργάνωση Ημερίδας Φοιτητές «σαΐνια» παράγουν καινοτομία διαγωνισμός καινοτομίας Μαρινόπουλου Πανόραμα

Διαβάστε περισσότερα

Καρλόβασι, 28 & 29 Απριλίου Διοργάνωση :

Καρλόβασι, 28 & 29 Απριλίου Διοργάνωση : Aegean Robotics Καρλόβασι, 28 & 29 Απριλίου Διοργάνωση : Η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΔΠΘ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΔΠΘ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΔΠΘ Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών σε συνεργασία με τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Δ.Π.Θ και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ιδρύματος έχει

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης

Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Αγαπητοί/ές μελλοντικοί/ές φοιτητές/τριες, Εκ μέρους των συναδέλφων που στελεχώνουμε το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο, σας καλωσορίζω στη σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή Υποβρύχιου Ρομπότ HYDROBOT «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - 1» Από τους μαθητές της Γ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»

Κατασκευή Υποβρύχιου Ρομπότ HYDROBOT «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - 1» Από τους μαθητές της Γ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Κατασκευή Υποβρύχιου Ρομπότ HYDROBOT «ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - 1» Από τους μαθητές της Γ Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» 2 Το Ίδρυμα Ευγενίδου σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80 Αθήνα. 210-772 1348, 210-772 4181 e-mail: ereyna@central.ntua.gr Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου 1. Σύνοψη Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Πρυτανείας για τα έτη 2010-2020, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει θέσει αριθμό προτεραιοτήτων ως τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας

Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας Προοπτικές απασχόλησης ΜΗΧ.Ο.Π. Αμφίδρομη Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Χανιά 16/2/2008 Νικολέτα Κωνσταντινίδου Mineral Resource Engineer, TUC MSc in Environmental

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

«Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων»

«Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων» «Ανακύκλωση στο Σπίτι -Ανάπτυξη και επίδειξη ενός οικολογικού, καινοτόμου συστήματος για την οικιακή ανακύκλωση αποβλήτων» Recycling@Home - LIFE11 ENV/GR/000950 Παραδοτέο Ε.1.4: 3 η Συνάντηση Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης!

XCITING 400i ABS. Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter. της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! XCITING 400i ABS Σχεδιάσαμε το πιο σύγχρονο scooter της κατηγορίας. Εσείς, δεν έχετε παρά να ζήσετε μαζί του: μια νέα εμπειρία οδήγησης! Θέλεις να κινηθείς γρήγορα αλλά και με άνεση. Να έχεις στην διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι;

Εργαστήριο: Σχεδιασμός μιας συνεργασίας σχολείου-κοινότητας ΠΟΔΗΛΑΤΟ. A: Συμμετέχοντες. Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; A: Συμμετέχοντες ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ποιοι είναι οι συμμετέχοντες/εταίροι; Σχολική κοινότητα, Σύλλογος γονέων, ΚΠΕ, Δήμος, Όμοροι δήμοι, Περιφερειακά συμβούλια Αθλητικός Ποδηλατικός Σύλλογος, Πολιτιστικοί σύλλογοι,

Διαβάστε περισσότερα

Εκστρατεία για τον εξοπλισμό των σχολείων όλων των βαθμίδων. Με εξοπλισμό STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής

Εκστρατεία για τον εξοπλισμό των σχολείων όλων των βαθμίδων. Με εξοπλισμό STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής Εκστρατεία για τον εξοπλισμό των σχολείων όλων των βαθμίδων Με εξοπλισμό STEM & εκπαιδευτικής ρομποτικής H προσέγγισή μας 1. Δημιουργούμε κίνητρα & ευκαιρίες ώστε τα σχολεία να αποκτήσουν τον απαραίτητο

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Έλληνες φοιτητές του ΕΜΠ κατακτούν την 4η θέση σε Διαγωνισμό Διαστημικής στο Τέξας

Έλληνες φοιτητές του ΕΜΠ κατακτούν την 4η θέση σε Διαγωνισμό Διαστημικής στο Τέξας 04/07/2019 Έλληνες φοιτητές του ΕΜΠ κατακτούν την 4η θέση σε Διαγωνισμό Διαστημικής στο Τέξας / Παιδεία και Πολιτισμός Η Ελληνική ομάδα διαστημικής White Noise του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016)

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016) ΘΕΜΑ: «Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών» Μυτιλήνη, 6 Ιουνίου 2017 Το νησί της Σκύρου κατακτά και κατακτιέται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μπαίνει στην λίστα με τις ελάχιστες περιοχές εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) H Renault είναι μια εταιρία με έντονη τη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει πως από τη μια ακολουθεί την πεπατημένη, από την άλλη όμως αφήνει πάντα το στίγμα της. Λαμπρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ηµοσθένης Κ. Αλεξόπουλος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2011 ΑΝΑΛΥΤΙΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΙΟΥ ΣΚΙΙ Η διαφήµιση ενός χορηγού στον χώρο του αθλητισµού,

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

1o ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων

1o ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων 1o ΣΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Τομέας : Μηχανολογικός Ειδικότητα : Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΤΕ/ΕΙΧΗΜΥΘ Τίτλος εργασίας : Κατασκευή Ηλεκτρικού Αναπηρικού Αμαξιδίου Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Χαιρετισμός του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην τελετή αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 Κυρίες και κύριοι, Σε μία τόσο σημαντική στιγμή στην ζωή νέων ανθρώπων

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Χαιρετισμός Πρυτάνεως του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Σε εκδήλωση με θέμα «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην Κύπρο με Ιδιαίτερη Έμφαση στο ΤΕΠΑΚ Προβλήματα και Προοπτικές» 26 Σεπτεμβρίου 2013, Λεμεσός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ, ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΆΣ. Planning and managing Advertising

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1 Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ F1 IN SCHOOLS - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4 ου ΕΚ Θεσσαλονίκης Ευκλείδης 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 2 Τα μέλη της ομάδας και οι στόχοι μας O ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by

THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by THE HOUSE PROJECT Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Media Partners Booklet Presented by Περιεχόμενα THE HOUSE PROJECT BEST Athens VERONIS- JAKOBSEN Πρόταση Συνεργασίας Στοιχεία Επικοινωνίας THE HOUSE

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε,

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε, Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη 5 ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρος: Η Επόμενη Μέρα των Ενεργειακών Σχεδιασμών Κυρία/ε, Το Ενεργειακό Συμπόσιο διοργανώνεται φέτος για 5 η φορά την 1 η

Διαβάστε περισσότερα

broadband everywhere!

broadband everywhere! τρίτη 07 οκτωβρίου 2008 Athenaeum Intercontinental Λ. Συγγρού 89-93 Αθήνα πρόγραμμα-πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής www.info-com.gr Πακέτα χορηγιών Μέγας χορηγός :::::::::::::::::::::::::::::: Περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ» ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ»?

ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ» ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ»? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ»? ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ «ΦΥΤΩΡΙΟ ΙΔΕΩΝ» 2012-2013 Το Φυτώριο Ιδεών είναι μια δράση στα πλαίσια έργου «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ», που υλοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας του The Mall Athens, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να:

Στο Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας του The Mall Athens, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να: Στο Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας του The Mall Athens, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να: Δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους σε πραγματικές πίστες, χρησιμοποιώντας μικρά οχήματα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩΝ Σχεδιασμός, διοίκηση, υλοποίηση και αξιολόγηση προγραμμάτων επικοινωνίας με τα ΜΜΕ Media Management Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα για «Διοίκηση Επικοινωνίας Μέσων» είναι

Διαβάστε περισσότερα

Dream big Work hard and Make it happen. ~ Tyφoon MotoRacing

Dream big Work hard and Make it happen. ~ Tyφoon MotoRacing Dream big Work hard and Make it happen ~ Tyφoon MotoRacing H οµάδα Tyφoon MotoRacing Η ομάδα Tyφoon MotoRacing, εμπνευσμένη από τις προκλήσεις στη μηχανική και την αγάπη για ένα απο τα πιο θεαματικά sport

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικός Σχεδιασμός Πρόταση για την Ανάπτυξη της Σχολής

Στρατηγικός Σχεδιασμός Πρόταση για την Ανάπτυξη της Σχολής Στρατηγικός Σχεδιασμός Πρόταση για την Ανάπτυξη της Σχολής Α. Κανάτας, Κοσμήτορας της Σχολής Απρίλιος 2014 Δομή Παρουσίασης Όραμα & Αποστολή Νομοθετικό Πλαίσιο Ανάγκη Στρατηγικού Σχεδιασμού Άξονες Στρατηγικού

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εγκαίνια του Εκθεσιακού χώρου του ΑΠΘ στην 83 η ΔΕΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εγκαίνια του Εκθεσιακού χώρου του ΑΠΘ στην 83 η ΔΕΘ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Τ Ε Λ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Σ Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Τηλ. 2310 997158, 2310 997162, e-mail: press@auth.gr Κτίριο Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή» ΑΠΘ, Τ.Κ. 541 24,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο

42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο 42 ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο Θεσσαλονίκη 25-27 Σεπτεμβρίου 2015 Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία Η Ελληνική Παιδοδοντική Εταιρεία (ΕΠΕ) ιδρύθηκε το 1961 και αποτελεί μια από τις παλαιότερες και

Διαβάστε περισσότερα

Το σεμινάριο ΚΑΡΤ & ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών ως και ενήλικες οποιαδήποτε ηλικίας.

Το σεμινάριο ΚΑΡΤ & ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών ως και ενήλικες οποιαδήποτε ηλικίας. H AΚΑΔΗΜΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ MARANELLO KART ιδρύθηκε με σκοπό να διαπαιδαγωγήσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά βοηθώντας τους να διαμορφώσουν οδηγικό χαρακτήρα από μικρή ηλικία έτσι ώστε όταν ενηλικιωθούν και

Διαβάστε περισσότερα

Free Style v.1.1 Aegean Robotics Competition 2019

Free Style v.1.1 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Free Style 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της κατηγορίας αυτής είναι να αναδείξει το ρομπότ που κατέχει δυνατότητες ή σχεδιασμό ο οποίος δεν εμπίπτει σε κάποια από τις λοιπές κατηγορίες του διαγωνισμού.

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα από Αναπληρωτή Κοσμήτορα ΣΘΕΕ Βραβεία Πρωτευσάντων Φοιτητών 2011

Μήνυμα από Αναπληρωτή Κοσμήτορα ΣΘΕΕ Βραβεία Πρωτευσάντων Φοιτητών 2011 Αγαπητέ κύριε Αντιπρύτανη, Αγαπητοί Πρόεδροι των Τμημάτων της ΣΘΕΕ, Αγαπητοί Γονείς, Θα ήθελα αρχίζοντας αυτό το σύντομο χαιρετισμό μου να απευθυνθώ πρώτα στους αγαπητούς τελειόφοιτους και αριστεύσαντες

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λαμίας έχει ως κύριο μέλημά του τη συνεργασία με τους σπουδαστές και τους αποφοίτους σχετικά με τη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους μετά την αποφοίτησή τους. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Τ.Ε.Φ.Α.Α. Η δυνατότητα για εργασιακή απασχόληση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους δείκτες κοινωνικής καταξίωσης και αποδοχής του ατόμου από το κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

κοινοποιούνται επιτεύγματα ώστε να προάγεται η κοινωνική πρόοδος και η ολόπλευρη και καθολική ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

κοινοποιούνται επιτεύγματα ώστε να προάγεται η κοινωνική πρόοδος και η ολόπλευρη και καθολική ανάπτυξη της ανθρωπότητας. Ιστορικό Στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2017, διοργανώθηκε στο Πεκίνο και τη Σαγκάη το Πρώτο Διεθνές Συμπόσιο για την Ανάπτυξη των Μουσείων Επιστημών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Belt and Road». Στόχος της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

κύρος, εμπειρία λάμψη

κύρος, εμπειρία λάμψη ΣΟ ΓΕΓΟΝΟ Η εταιρεία ETOILE PRODUCTIONS οργανώνει φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, έναν ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς, συνέχεια του MISTER INTERNATIONAL GREECE, με τον τίτλο «MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ Συνεπής θα είναι για 23 η χρονιά, στο θεσμό του ετήσιου πανελλήνιου συνεδρίου της η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.),

Διαβάστε περισσότερα