Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης"

Transcript

1 Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήμα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 8, Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήμα). Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows 8 Στο μενού Έναρξη Όλες οι εφαρμογές Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές: και επιλέγοντας τον τίτλο «Λογαριασμοί Χρηστών» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε «Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται,

2 κατεβάζουμε την μπάρα επιλογής ειδοποίησης σχετικά με τις αλλαγές στον υπολογιστή μας στο τελευταίο επίπεδο «Να μην ειδοποιούμαι ποτέ όταν» και επιλέγουμε ΟΚ. Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό ξεκινάμε την διαδικασία εγκατάστασης των προγραμμάτων μας όπως συνήθως. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows 7. Αν κατά την διαδικασία εγκατάστασης εμφανισθεί το παρακάτω Σφάλμα - Error: δεν έχετε παρά να τρέξετε ως διαχειριστής το Autorun.exe, που βρίσκεται μέσα στο Cd εγκατάστασης, όπως στην παρακάτω εικόνα και να επαναλάβετε την διαδικασία εγκατάστασης από την μάσκα διαθέσιμων προγραμμάτων.

3 Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, ελέγχουμε ότι η «Λειτουργία συμβατότητας» καθώς και το «Επίπεδο δικαιωμάτων» του προγράμματος είναι επιλεγμένα, σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία: Από το εικονίδιο του προγράμματος που έχει εμφανισθεί στην επιφάνεια εργασίας, επιλέγουμε τις "Ίδιότητες" - "Properties"

4 και εν συνεχεία την καρτέλα "Συμβατότητα" - "Compatibility". Με επιλογή στην «Αλλαγή ρυθμίσεων για όλους τους χρήστες» ανοίγουμε την καρτέλα συμβατότητας για όλους τους χρήστες και από την Λειτουργία συμβατότητας επιλέγουμε το «Λειτουργικό σύστημα Windows 7» καθώς και από το επίπεδο δικαιωμάτων την «Εκτέλεση αυτού του προγράμματος με δικαιώματα διαχειριστή». Τα ίδια βήματα ακολουθούμε για κάθε συντόμευση των προγραμμάτων της LHlogismiki, που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας μας. Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows 7 Στο μενού Έναρξη Ρυθμίσεις Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές:

5 και επιλέγοντας τον τίτλο «Λογαριασμοί Χρηστών» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε το «Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται: Κατεβάζουμε την μπάρα επιλογής ειδοποίησης σχετικά με τις αλλαγές στον υπολογιστή μας στο τελευταίο επίπεδο «Να μην ειδοποιούμαι ποτέ» και επιλέγουμε «ΟΚ». Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό συνεχίζουμε στο 2 ο Βήμα του οδηγού. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows 7. Αν το λειτουργικό σας είναι τα Windows Vista Στο μενού Έναρξη Ρυθμίσεις Πίνακας Ελέγχου επιλέγουμε το «Λογαριασμοί χρηστών και οικογενειακή ασφάλεια» όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα: Εμφανίζονται τότε οι επιλογές:

6 και επιλέγοντας το «Αλλαγή του κωδικού πρόσβασής σας στα windows» όπως είναι σημειωμένο πιο πάνω, εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα: Επιλέγουμε το «Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ελέγχου λογαριασμού χρήστη» και στην εικόνα που εμφανίζεται: Ξετσεκάρουμε την επιλογή «Χρησιμοποιείστε τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC) για την ασφάλεια του υπολογιστή σας» και επιλέγουμε «ΟΚ». Στην προτροπή για επανεκκίνηση του Η/Υ μας απαντάμε θετικά και μόλις φορτωθεί και πάλι το λειτουργικό προχωράμε στο 2 ο Βήμα του οδηγού. Προσοχή: Για τη σωστή λειτουργία των προγραμμάτων της εταιρείας μας, απαιτείται να είναι μονίμως απενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία ασφαλείας των Windows Vista. Βήμα 2 ο : Τι πρέπει να εγκαταστήσετε από το CD της LH Λογισμικής: Α. Αν έχετε αγοράσει το «Master for Windows», επιλέγετε να εγκαταστήσετε μόνο το «MASTER» (δε χρειάζεται ξεχωριστή εγκατάσταση του «FESPA» ή του «ΤEKTON»). Β. Αν έχετε αγοράσει μόνο το «Fespa», επιλέγετε να εγκαταστήσετε το «FESPA» ή το «MASTER» (oι δύο αυτές επιλογές είναι ταυτόσημες και απόλυτα λειτουργικές, όσον αφορά το στατικό μέρος του προγράμματος). Γ. Αν έχετε αγοράσει μόνο το «Τέκτων», επιλέγετε να εγκαταστήσετε το «ΤEKTON» ή το «MASTER» (oι δύο αυτές επιλογές είναι ταυτόσημες και απόλυτα λειτουργικές, όσον αφορά το αρχιτεκτονικό μέρος του προγράμματος). Δ. Αν δεν είστε βέβαιος τι έχετε αγοράσει μπορείτε να επιλέξετε «MASTER» για εγκατάσταση και ανάλογα με το κλειδί (Hasp) να δουλέψει το ανάλογο υποσύστημα. Προσοχή: Πολλαπλές εγκαταστάσεις της ίδιας έκδοσης του προγράμματος (Master, Fespa και Τέκτων) στον ίδιο σταθμό εργασίας (Η/Υ) προκαλούν προβλήματα στον μηχανισμό επίλυσης του Fespa και θα πρέπει να αποφεύγονται.

7 Βήμα 3ο: Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία εγκατάστασης του Master αναλυτικά. 1. Εισάγεται το CD στον Η/Υ σας και σύντομα θα εμφανιστεί το παρακάτω μενού. 2. Επιλέξτε «MASTER 10» και εμφανίζεται το παρακάτω μενού για να παραμετροποιήσετε την εγκατάσταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιλέξτε «Επόμενο» στις διαδοχικές φόρμες μέχρι να ξεκινήσει η εγκατάσταση του προγράμματος. 3. Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα εμφανιστεί αυτόματα η εγκατάσταση του βοηθητικού προγράμματος Microsoft Visual C++ που απαιτείται για τη λειτουργία του προγράμματός μας. Επιλέξτε «Next» όπως στην παρακάτω εικόνα.

8 4. Τσεκάρετε την επιλογή αποδοχής όρων εγκατάστασης (I have read and accept the licence terms) της Microsoft και «Install» όπως παρουσιάζονται γραφικά στην εικόνα που ακολουθεί. 5. Επιλέξτε «Finish» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης του βοηθητικού προγράμματος.

9 6. Στη συνέχεια θα αρχίσει αυτόματα η εγκατάσταση του οδηγού του νέου Hasp του προγράμματος. Επιλέξτε την αποδοχή των όρων εγκατάστασης (I accept the licence agreement) και στη συνέχεια επιλέξτε 2 διαδοχικά «Next» όπως και στην παρακάτω εικόνα. 7. Αν έχει γίνει σωστά η διαδικασία θα δείτε την παρακάτω εικόνα που δηλώνει την σωστή εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης του κλειδιού (Hasp). Επιλέξτε «Finish». 8. Το πρόγραμμα έχει πλέον εγκατασταθεί και μπορείτε να διαβάσετε στο αρχείο κειμένου που ανοίγει αυτόματα και περιέχει χρήσιμες πληροφορίες. 9. Πριν ανοίξετε το πρόγραμμα για πρώτη φορά επιλέξτε να κάνετε μια επανεκκίνηση του Η/Υ σας. Ανάλογη είναι η διαδικασία εγκατάστασης οποιουδήποτε προγράμματος από το CD της εταιρείας μας. Βήμα 4ο: Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία ενεργοποίησης του προγράμματός σας.

10 Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει το κλειδί (Hasp) στην ανάλογη θύρα του Η/Υ σας και ανοίξτε το πρόγραμμα από το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας. Την πρώτη φορά που θα ανοίξει στον συγκεκριμένο Η/Υ θα ζητήσει ενεργοποίηση μέσω της παρακάτω εικόνας. Αν έχετε σύνδεση Internet: Αν υπάρχει ενεργή απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο επιλέξτε «Ναι» και το πρόγραμμα θα λάβει αυτόματα κωδικό ενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζεται η επικοινωνία του προγράμματος από κάποιο πρόγραμμα προστασίας. ( Antivirus ή Firewall). Αν δεν έχετε σύνδεση με το Internet: Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο επιλέξτε «Όχι» και καλέστε μας στο τηλέφωνο προκειμένου να γίνει η ενεργοποίηση τηλεφωνικά με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας ( Ωράριο λειτουργίας τμήματος υποστήριξης: 10:30 ως 18:30, Δευτέρα ως Παρασκευή). -Συχνές Ερωτήσεις Εγκατάστασης και Ενεργοποίησης του προγράμματος Ερώτηση: Έχω εγκατεστημένη μια παλαιότερη έκδοση του προγράμματος την οποία θέλω διατηρήσω παράλληλα με την καινούργια στον ίδιο Η/Υ. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Απάντηση: Οι δύο εκδόσεις μπορούν να λειτουργούν παράλληλα σε διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης, έχοντας δύο διαφορετικά κλειδιά στον Η/Υ χωρίς πρόβλημα. Πάντως συνιστούμε αν θέλετε να διατηρήσετε την παλιά έκδοση, να την εγκαταστήσετε σε διαφορετικό Η/Υ καθώς είναι πιο ασφαλής σαν επιλογή γενικά. Ερώτηση: Μετά την εγκατάσταση και την λήψη κωδικών ενεργοποίησης του προγράμματος σε λειτουργικό Windows Vista & 7 εμφανίζεται ένα μήνυμα Aδυναμία εγγραφής στην registry. Χρησιμοποιήστε το regedit. Απάντηση: Αν το λειτουργικό σας σύστημα είναι Windows Vista ή 7 δεν έχει απενεργοποιηθεί η λειτουργία ελέγχου λογαριασμού χρήστη (UAC). Επαναλάβετε το 1 ο Βήμα του οδηγού. Ερώτηση: Το πρόγραμμα ζητάει κωδικούς κάθε φορά που ξεκινάει. Απάντηση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κωδικό διαχειριστή συστήματος για την εγκατάσταση του προγράμματος και τη διαδικασία λήψης των κωδικών. Ερώτηση: Δεν μπορώ να λάβω κωδικούς ενεργοποίησης μέσω διαδικτύου. Απάντηση: Πιθανές αιτίες με σειρά συχνότητας εμφάνισης: 1. Ελέγξτε αν η σύνδεσή σας με το διαδίκτυο είναι ενεργή και δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα προστασίας (Antivirus ή Firewall) που εμποδίζει την επικοινωνία με το κέντρο λήψης κωδικών.

11 2. Ο Η/Υ σας δεν είναι συνδεδεμένος απευθείας στο διαδίκτυο (απευθείας σύνδεση με μόντεμ) αλλά μέσω άλλου Η/Υ (proxy server). Αυτός ο τρόπος δεν υποστηρίζεται και η λήψη κωδικών ενεργοποίησης πρέπει να γίνει τηλεφωνικά. 3. Έχετε εγκαταστήσει νεότερη χρεώσιμη έκδοση από αυτή που έχετε αγοράσει. Καλέστε στο τμήμα πωλήσεων στο για να την παραγγείλετε ή εγκαταστήστε το παλιό σας πρόγραμμα από το CD που σας έχει δοθεί με την αγορά. Ερώτηση: Τα αρχεία χρήστη (Ανοίγματα ή Αντικείμενα) που έχω δημιουργήσει θα επηρεαστούν από την νέα εγκατάσταση; Απάντηση: Η νέα εγκατάσταση δεν επηρεάζει τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί και φυλαχθεί σαν αρχεία χρήστη στις αντίστοιχες ειδικές θέσεις της βιβλιοθήκης. Ερώτηση: Το νέο πρόγραμμα διαβάζει τα παλιά αρχεία μου; Απάντηση: Η νέα έκδοση είναι συμβατή με όλα τα παλιότερά σας αρχεία, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα και το λειτουργικό που είναι δημιουργημένα.

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήµα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήµα). Αν το λειτουργικό σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ SCADA Pro 16

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ SCADA Pro 16 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ SCADA Pro 16 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Οδηγίες εγκατάστασης προγράμματος SCADA Pro 16... 3 Α) Εγκατάσταση DirectX... 5 Β) Εγκατάσταση Vcredist... 7 2. Οδηγίες ενεργοποίησης προγράμματος SCADA

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 10

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 10 Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 10 Απαιτήσεις συστήματος Η εγκατάσταση του 1992 έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στην έκδοση 10 του προγράμματος. Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL 1 Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα έχει τουλάχιστον 1 GB μνήμη RAM (2GB μνήμη RAM αν χρησιμοποιηθεί σαν λειτουργικό σύστημα τα WindowsVista ή Windows 7).

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης

Οδηγός Εγκατάστασης www.athenaschool.net Οδηγός Εγκατάστασης Αθηνά 2012 Μάρτιος 2013 Copyright Πόλυς Γεωργίου, 2013 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. All rights reserved. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή διανομή του παρόντος εγχειριδίου,

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome

Εγκατάσταση του 1992 OpenHome 1 Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Εγκατάσταση του 1992 OpenHome Απαιτήσεις συστήματος Η εγκατάσταση του 1992 έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στην έκδοση 10 του προγράμματος. Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης AUA-VPN για Windows XP/Vista/7/8

Διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης AUA-VPN για Windows XP/Vista/7/8 Διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης AUA-VPN για Windows XP/Vista/7/8 Κατεβάζουμε το πρόγραμμα openvpn-setup.exe στον υπολογιστή με τον browser της επιλογής μας (Internet Explorer, Firefox, Chrome κα)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ VPN) Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ VPN) Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΟΠΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ VPN) Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP Σε περίπτωση κατά την οποία ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε συνδέεται στο Internet

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. 2. Ανοίξτε τον Internet Explorer και πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.learnsoft.gr/agsetup.exe 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης ανοίγοντας τη σελίδα www.learnsoft.gr/agsetup.exe 2. 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Windows 7 Windows Vista

Windows 7 Windows Vista ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Κωστακιοί Άρτας, ΑΡΤΑ 47100 - Tηλ.. 26810 50500 - Fax. 2681 76941 e-mail: noc@teiep.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows

IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ, Ειδικές Ρυθμίσεις για Firefox Λήψη αρχείου εγκατάστασης Για

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών Δημοσίου Υπαλλήλου Έκδοση 1.0 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Δημοσίων Υπαλλήλων σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα ή αρχιτεκτονική για τον server και τον client, οι συνδέσεις δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows. Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ

Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows. Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ Εγκατάσταση SafeNet Authentication Client για Windows Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ Λήψη αρχείου εγκατάστασης Για να διαπιστώσετε εάν το λειτουργικό σας σύστημα είναι 32 ή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU013 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU013 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Περιεχόμενα Περιεχόμενα...2 Προαπαιτούμενα...3 Συμβατοί browsers...3 Οδηγίες εγκατάστασης εφαρμογής...3 Εκτέλεση εφαρμογής...8 Αναβάθμιση εφαρμογής...10 Προαπαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμασία σύνδεσης του modem. Εγκατάσταση του Modem

Προετοιμασία σύνδεσης του modem. Εγκατάσταση του Modem ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP Διαδικασία δικτύωσης PC μέσω modem Στις επόμενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Εθνική Πύλη www.ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών σκληρής αποθήκευσης σελίδα 1 / 52 Πίνακας Περιεχομένων 1.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λήψης & Εγκατάστασης του Jitsi 2.0

Οδηγίες Λήψης & Εγκατάστασης του Jitsi 2.0 Οδηγίες Λήψης & Εγκατάστασης του Jitsi 2.0 (Για Windows XP, Vista & 7) Το Jitsi (πρώην SIP Communicator) είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας με ήχο/εικόνα και chat που υποστηρίζει πρωτόκολλα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Α. Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων Θα μάθετε: Να θέτετε σε κοινή χρήση ένα αρχείο ή ένα φάκελο του υπολογιστή με τα Windows XP. Να θέτετε σε κοινή χρήση στο δίκτυο μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση για Windows XP και Vista. Ελληνική έκδοση. LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps

Εισαγωγή. Εγκατάσταση για Windows XP και Vista. Ελληνική έκδοση. LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps LW056V2 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 54 Mbps Εισαγωγή Μην εκθέτετε τον ασύρματο προσαρμογέα LAN Cardbus 54 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝ ΕΣΗΣ DIAL-UP ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WINDOWS XP ιαδικασία δικτύωσης PC µέσω modem Στις επόµενες παραγράφους περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειµένου

Διαβάστε περισσότερα

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM MD-300 USB ADSL MODEM Πληροφορίες προϊόντος A B C D A. Λυχνία ισχύος (on:) συνδεδεµένο σε USB και ανοιχτός υπολογιστής / off: αποσυνδεδεµένο ή κλειστός υπολογιστής B. Ένδειξη ADSL LINK (αναβοσβήνει: αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης προγράμματος TestDrive του Υ.Μ.Ε.

Οδηγός εγκατάστασης προγράμματος TestDrive του Υ.Μ.Ε. [Επιλέξτε ημερομηνία] Οδηγός εγκατάστασης προγράμματος TestDrive του Υ.Μ.Ε. Για Windows Xp Κουϊρουκίδης Γεράσιμος Συντάκτης: Κουϊρουκίδης Γεράσιμος Οδηγός Εγκατάστασης προγράμματος TestDrive του Υ.Μ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικά. Για να κάνουμε αναβάθμιση

Συνοπτικά. Για να κάνουμε αναβάθμιση Η αναβάθμιση των εφαρμογών PRISMA Win πραγματοποιείται με μία πολύ απλή και σύντομη διαδικασία. Μπορείτε να την εκτελέσετε με ασφάλεια, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Με μόνο πέντε απλά βήματα αναβαθμίστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δ Η Γ Ο Σ Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Σ Κ Α Ι Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Τ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ Σ Τ Α Τ Ι Κ Ω Ν Μ Ε Λ Ε Τ Ω Ν Ρ Α Φ

Ο Δ Η Γ Ο Σ Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Σ Κ Α Ι Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Τ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ Σ Τ Α Τ Ι Κ Ω Ν Μ Ε Λ Ε Τ Ω Ν Ρ Α Φ Εκδ. 6.xx Ο Δ Η Γ Ο Σ Ε Ν Ε Ρ Γ Ο Π Ο Ι Η Σ Η Σ Κ Α Ι Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ Τ Ο Υ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Σ Σ Τ Α Τ Ι Κ Ω Ν Μ Ε Λ Ε Τ Ω Ν Ρ Α Φ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ www.tol.com.gr Ιούλιος 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤO ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΠΚ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ VPN ΥΣΠΤ Η υπηρεσία πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του ΤΠΚ μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή.

Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Δημιουργία συναλλασσόμενου στην Γενική Λογιστική και αυτόματη σύνδεση του με λογαριασμό Πελάτη ή Προμηθευτή. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card PU006 Sweex 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυο σειριακές θύρες στον Η/Υ σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista

Εγκατάσταση για Windows XP και Vista LW311 Sweex - Ασύρματος προσαρμογέας LAN Cardbus 300 Mbps Μην εκθέτετε τον ασύρματο προσαρμογέα LAN Cardbus 300 Mbps της Sweex σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία

Διαβάστε περισσότερα

Π.1.2.2.: Εγχειρίδια χρήσης της υπηρεσίας για τα κύρια υποστηριζόμενα Λειτουργικά

Π.1.2.2.: Εγχειρίδια χρήσης της υπηρεσίας για τα κύρια υποστηριζόμενα Λειτουργικά ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Κωστακιοί Άρτας, ΑΡΤΑ 47100 - Tηλ.. 26810 50500 - Fax. 2681 76941 e-mail: noc@teiep.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ QUARKXPRESS & QLA SERVER

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ QUARKXPRESS & QLA SERVER ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ QUARKXPRESS & QLA SERVER Quark License Administrator (QLA) Εγχειρίδιο εγκατάστασης Τι είναι ο QLA O Quark License Administrator (QLA) είναι μια δικτυακή εφαρμογή διαχείρισης αδειών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. για. Εγκατάσταση του Πιστοποιητικού της Αρχής Πιστοποίησης του ΤΕΙΑ σε φυλλοµετρητή Internet Explorer 7 σε Windows Vista (Ελληνικό)

Οδηγίες. για. Εγκατάσταση του Πιστοποιητικού της Αρχής Πιστοποίησης του ΤΕΙΑ σε φυλλοµετρητή Internet Explorer 7 σε Windows Vista (Ελληνικό) Οδηγίες για Εγκατάσταση του Πιστοποιητικού της Αρχής Πιστοποίησης του ΤΕΙΑ σε φυλλοµετρητή Internet Explorer 7 σε Windows Vista (Ελληνικό) Κ.. του Τ.Ε.Ι Αθήνας, εκέµβριος 2008 Εγκατάσταση πιστοποιητικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

εγκατάσταση της προτεινόμενης έκδοσης Firefox (π.χ 52ESR) και της διαθέσιμης νέας έκδοσης του Vidyo Web Plugin.

εγκατάσταση της προτεινόμενης έκδοσης Firefox (π.χ 52ESR) και της διαθέσιμης νέας έκδοσης του Vidyo Web Plugin. Εγκαταά σταση προό σθετου Web Plugin στον Firefox Η διαδικασία εγκατάστασης του Vidyo Web Plugin μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή με την χρήση του «Demo Room» που διατίθεται από την εφαρμογή. Το Demo

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

ZWCAD 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Εισαγωγή

ZWCAD 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Εισαγωγή ZWCAD 2010 Ο ΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η Αξιόπιστη λύση CAD για Σχεδίαση 2D & 3D! Εισαγωγή Ευχαριστούµε που επιλέξατε το ZWCAD! Ο οδηγός αυτός περιγράφει την διαδικασία σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 1 Α. ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (EXPORT) ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ 3 1. ΜΕ ΧΡΗΣΗ INTERNET EXPLORER 3 2. ΜΕ ΧΡΗΣΗ MOZILLA FIREFOX 10 Β. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης IBM SPSS Statistics 20

Οδηγίες εγκατάστασης IBM SPSS Statistics 20 Για να εγκαταστήσετε το SPSS 21 ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης για την προηγούμενη έκδοση IBM SPSS Statistics 20 που ακολουθούν παρακάτω. Από το DVD εγκατάστασης εκτελείτε το εκτελέσιμο αρχείο ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Ενεργοποίηση επιλογών RAID. PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Ενεργοποίηση επιλογών RAID. PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card PU103 Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 2 Port Serial ATA RAID PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα δυο Σειριακές

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Υλισμικό. Εγκατάσταση σε Windows 98SE. PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card PU007 Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex 1 Port Parallel & 2 Port Serial PCI Card. Αυτή η κάρτα σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδες Βοήθειας - Υπηρεσία Ψηφιακών Πιστοποιητικών - Υπηρεσία Εγκατάσταση Πιστοποιητικών Αρχής Πιστοποίησης (ROOT CA)

Σελίδες Βοήθειας - Υπηρεσία Ψηφιακών Πιστοποιητικών - Υπηρεσία Εγκατάσταση Πιστοποιητικών Αρχής Πιστοποίησης (ROOT CA) 1 of 13 28/11/2014 15:14 1. (ROOT CA) Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσετε τις εξωτερικές συσκευές όπου θα αποθηκευτεί το μυστικό σας κλειδί είναι η εγκατάσταση των πιστοποιητικών Αρχής. Το μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Χαλαρής Αποθήκευσης σελίδα 1 / 31 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης στο δίκτυο του ΤΕΠΑΚ μέσα από την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης VPN Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Οδηγός σύνδεσης στο δίκτυο του ΤΕΠΑΚ μέσα από την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης VPN Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Οδηγός σύνδεσης στο δίκτυο του ΤΕΠΑΚ μέσα από την υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης VPN Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Περιεχόμενα Οδηγός σύνδεσης στο δίκτυο του ΤΕΠΑΚ μέσα από την υπηρεσία απομακρυσμένης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Οδηγίες Εγκατάστασης Top 1 / 31 Περιεχόμενα 1 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ... 3 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 5 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ DEMO... 7 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΒΑΣΗΣ... 8 4.1 Φόρτωση πρότυπης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W10i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W10i. Φορτιστής. USB stick 16GB.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. Οδηγίες για Java

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. Οδηγίες για Java ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Οδηγίες για Java ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ Φεβρουάριος 2018 Οι υπηρεσίες αναπτύχθηκαν από το ΙΤΥΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Oberthur ID-One Cosmo Token

Οδηγίες εγκατάστασης Oberthur ID-One Cosmo Token Οδηγίες εγκατάστασης Oberthur ID-One Cosmo Token Τεχνικό Τμήμα Novatron Α.Ε. Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-17:30 support@novatron.gr Τηλ.: 210 61 80 865 v.2.1 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Λήψη οδηγών (driver)...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions

MCSS Medical Center Support Systems. Setup Instructions MCSS Medical Center Support Systems Setup Instructions Author: Dr. Alexander Patelis Version: 1.5.00 Code: MCSS_IN_003 Αθήνα, Ιούνιος 2010 2006 2010 Dragon Systems MCSS_IN_003 Page 1 / 89 Πίνακας Αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

Νέος συνδρομητής χωρίς εγκατεστημένη εφαρμογή. Οδηγίες για εγκατάσταση της εφαρμογής Vodafone Mobile Broadband 10.2 Full version

Νέος συνδρομητής χωρίς εγκατεστημένη εφαρμογή. Οδηγίες για εγκατάσταση της εφαρμογής Vodafone Mobile Broadband 10.2 Full version χωρίς εγκατεστημένη εφαρμογή Οδηγίες για εγκατάσταση της εφαρμογής Vodafone Mobile Broadband 10.2 Full version Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής από τη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/vmcr10

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση λογισμικού οθόνης Generation 4 CommandCenter 2015-2 Οδηγίες λήψης & ενημέρωσης

Ενημέρωση λογισμικού οθόνης Generation 4 CommandCenter 2015-2 Οδηγίες λήψης & ενημέρωσης Ενημέρωση λογισμικού οθόνης Generation 4 CommandCenter 2015-2 Οδηγίες λήψης & ενημέρωσης Επισκόπηση Η διαδικασία εγκατάστασης της ενημέρωσης λογισμικού της οθόνης Generation 4 CommandCenter 2015-2, ή νεότερης

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin

Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Οδηγίες για την εγκατάσταση του πακέτου Cygwin Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται σε αυτό το file μόνο αν έχετε κάποιο laptop ή desktop PC που τρέχουν κάποιο version των Microsoft Windows. 1) Copy

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete.

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete. H υπηρεσία VPN προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνδέονται στο Internet από άλλους φορείς (πχ ISP, άλλα ιδρύματα, κτλ) να αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Πελοποννήσου Τμήμα Πληροφορικής. Οδηγίες Εγκατάστασης VPN Σύνδεσης στο ΤΕΙ Πελοποννήσου

ΤΕΙ Πελοποννήσου Τμήμα Πληροφορικής. Οδηγίες Εγκατάστασης VPN Σύνδεσης στο ΤΕΙ Πελοποννήσου Οδηγίες Εγκατάστασης VPN Σύνδεσης στο ΤΕΙ Πελοποννήσου 1. Λήψη Λογισμικού VPN Σύνδεσης Η λήψη του λογισμικού VPN μπορεί να γίνει από το παρακάτω link: https://www.shrew.net/download/vpn/vpn-client-2.2.2-release.exe

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ Πατησίων 76, ΑΘΗΝΑ 104 34 - Tηλ.. 210 8203900 - Fax. 210 8203909 e-mail: noc@aueb.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ eduroam To eduroam είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το e-tutoring 1

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το e-tutoring 1 Ερωτήσεις και απαντήσεις για το e-tutoring 1 1. Τι είναι το e-tutoring; Είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που υποστηρίζει και συνεισφέρει στη μάθηση μαθητών και μαθητριών. Το e-tutoring πραγματοποιείται μετά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Σημαντικό! Εμφάνιση της εικόνας της web κάμερας. Ελληνική έκδοση. WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0

Ελληνική έκδoση. Σημαντικό! Εμφάνιση της εικόνας της web κάμερας. Ελληνική έκδοση. WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0 Ελληνική έκδοση WC056 - Υψηλής ανάλυσης Web κάμερα 5M USB 2.0 Μην εκθέτετε την υψηλής ανάλυσης web κάμερα 5M USB 2.0 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ WINDOWS 7

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ WINDOWS 7 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ WINDOWS 7 Προϋπόθεση: έχει ολοκληρωθεί., η σύνδεση των καρτών δικτύου στις θύρες RJ45 ενός router/switch. Στην περίπτωση δομημένης καλωδίωσης οι κάρτες δικτύου συνδέονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry

Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry Περιεχόμενα Τεχνικές Προδιαγραφές... 3 Ελάχιστες τεχνικές προδιαγραφές... 3 Οδηγίες Εγκατάστασης Pylon Entry... 3 Εγκατάσταση... 3 Πρώτη είσοδος στην εφαρμογή και ενεργοποίηση...

Διαβάστε περισσότερα

X-Order Client: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ σε ΔΧΣ Τερματικό

X-Order Client: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ σε ΔΧΣ Τερματικό X-Order Client: ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ σε ΔΧΣ Τερματικό Έκδοση : 1.4 21/09/2010 Copyright 2010 - Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 1.1 Πρόλογος...2 1.2 Σκοπός...2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i

Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Οδηγός αναβάθμισης σε Windows 10 Model No. W8i Windows 10 Ερωτήσεις και απαντήσεις http://www.microsoft.com/el-gr/windows/windows-10-faq Απαραίτητος εξοπλισμός Tablet W8i. Φορτιστής. USB stick 16GB. Κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά

ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά SingularLogic εκέµβριος 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικές πληροφορίες... 3 1.1 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...1 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΜΗΣ» / «HERMES» (Hellenic Exchanges Remote MEssaging Services) Υποβολή Στοιχείων ΔΑΚ

ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΜΗΣ» / «HERMES» (Hellenic Exchanges Remote MEssaging Services) Υποβολή Στοιχείων ΔΑΚ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΕΡΜΗΣ» / «HERMES» (Hellenic Exchanges Remote MEssaging Services) Υποβολή Στοιχείων ΔΑΚ την χρήση της Υπηρεσίας "Στοιχεία Υποβολής ΔΑΚ" του συστήματος ΕΡΜΗΣ Έκδοση 1.0, 15/1/2008 Γραμματεία ΕΡΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού Εγκατάσταση πιστοποιητικού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η εγκατάσταση του πιστοποιητικού ασφαλείας είναι απαραίτητη γιατί περιλαµβάνει πληροφορίες που χρησιµοποιούνται για να προστατέψουν τα δεδοµένα και για ασφαλή σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤO ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΠΚ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ VPN Η υπηρεσία πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του ΤΠΚ μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου (Virtual

Διαβάστε περισσότερα

TeleCost Hotel για Panasonic TDA

TeleCost Hotel για Panasonic TDA TeleCost Hotel για Panasonic TDA 1. Οδηγίες Εγκατάστασης του Λογισμικού του Συστήματος Telecost Hotel Γενικά Για την εγκατάσταση του Λογισμικού του Συστήματος TeleCost HL θα πρέπει να ακολουθηθούν συνοπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Προκειμένου η επικοινωνία του υπολογιστή σας με τον εξυπηρετητή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να είναι ασφαλής (κρυπτογραφημένη), χρειάζεται να κάνετε μια επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Εγχειρίδιο εγκατάστασης και ενημέρωσης του DiagBox POI Ορισμός Η εφαρμογή DiagBox OI είναι η τηλεφορτώσιμη λύση διαγνωστικού ελέγχου και επισκευής των μαρκών PEUGEOT και CITROEN για ένα δεδομένο αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών πολίτη χρήστη Έκδοση 1.0 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Athena ID Protect key v2.0

Οδηγίες εγκατάστασης. Athena ID Protect key v2.0 Οδηγίες εγκατάστασης συσκευής USB Token Athena ID Protect key v2.0 Τεχνικό Τμήμα Novatron Α.Ε. Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-17:30 support@novatron.gr Τηλ.: 210 61 80 865 v.1.1 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός

Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός Χρήση MLS Updater Σύντομος οδηγός Ο MLS Updater είναι μια υπηρεσία της MLS η οποία έρχεται προεγκατεστημένη σε όλες τις συσκευές της MLS. Ο MLS Updater φροντίζει ώστε στη συσκευή σας να υπάρχουν πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Mozilla Firefox

Εγκατάσταση Mozilla Firefox Εγκατάσταση Mozilla Firefox 1. Ανοίγετε την ιστοσελίδα http://www.mozilla.org/el/firefox. 2. Στην σελίδα αυτή πατήστε το πράσινο κουμπί που λέει Firefox Δωρεάν λήψη 3. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0. Σημαντικό! Εγκαταστήστε τον οδηγό προτού συνδέσετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2!

WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0. Σημαντικό! Εγκαταστήστε τον οδηγό προτού συνδέσετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2! WC053 - Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2.0 Εισαγωγή Μην εκθέτετε το Sweex Foldable Hi-Def 1.3M Trackcam USB 2 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή

Διαβάστε περισσότερα