ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

2 Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία στον υπολογιστή σας απέναντι σε κακόβουλο κώδικα. Βασισμένο στο μηχανισμό σάρωσης ESET LiveGrid που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο βραβευμένο σύστημα Antivirus NOD32, το ESET NOD32 Antivirus συνεχίζει να παρέχει αξεπέραστη προστασία απέναντι σε πρόσφατες και νέες απειλές, χωρίς την ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης υπογραφών. Οι ενσωματωμένες μονάδες Antivirus και Antispyware κάνουν το ESET NOD32 Antivirus μια ολοκληρωμένη λύση ασφαλείας. Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει αναλυτικά τα βήματα μίας τυπικής εγκατάστασης και της βασικής διαμόρφωσης ρυθμίσεων του προιόντος.

3 Antivirus Προληπτική ανίχνευση και καθαρισµός των περισσότερων γνωστών και άγνωστων ιών, worm, trojan και rootkit. Προστασία AntiRansomware Παρακολουθεί τη συμπεριφορά εφαρμογών και διεργασιών που επιχειρούν να τροποποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Χαμηλή κατανάλωση μνήμης συστήματος Η ESET κατασκεύασε μια έξυπνη λύση με εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις πόρων συστήματος, διασφαλίζοντας γρήγορη εκκίνηση και ομαλή λειτουργία. JAWS Το ESET NOD32 Antivirus υποστηρίζει το JAWS, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης. Antispyware Προστασία από κρυφά προγράµµατα µυστικής επικοινωνίας (backdoor), προγράµµατα λήψης (downloader), παραβίασης ασφάλειας, υποκλοπής κωδικών και καταγραφής χειρισµών πληκτρολογίου (keylogger).

4 Εγκατάσταση Το ESET NOD32 Antivirus περιέχει στοιχεία που ενδέχεται να βρίσκονται σε διένεξη µε άλλα προϊόντα antivirus ή άλλο λογισµικό ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Η ESET συνιστά την απεγκατάσταση αυτών των προγραµµάτων, για να αποτρέψετε πιθανά προβλήµατα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το ESET NOD32 Antivirus από ένα CD/DVD εγκατάστασης ή πραγματοποιώντας λήψη του προγράμματος εγκατάστασης από τη διεύθυνση Εκκίνηση της εγκατάστασης Για να ξεκινήσετε τον οδηγό εγκατάστασης, κάντε ένα από τα εξής: 1. Εάν πραγματοποιείτε την εγκατάσταση από CD/DVD, τοποθετήστε το CD/DVD στη μονάδα δίσκου CD/DVD-ROM. Εάν το μενού αυτόματης εκτέλεσης δεν εμφανίζεται αυτόματα, κάντε διπλό κλικ στη μονάδα δίσκου CD/DVD, για να ανοίξετε το πρόγραμμα εγκατάστασης μη αυτόματα. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα πραγματοποιήσει αυτόματο έλεγχο για την πιο πρόσφατη έκδοση του προϊόντος. Εάν υπάρχει διαθέσιμη νεότερη έκδοση, θα σάς ζητηθεί να πραγματοποιήσετε λήψη της έκδοσης αυτής, προτού ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. Στη συνέχεια, εμφανίζεται η Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη. Διαβάστε τη συμφωνία και κάντε κλικ στο κουμπί Συμφωνώ, για να επιβεβαιώσετε ότι αποδέχεστε τη Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη. Μετά την αποδοχή, η εγκατάσταση συνεχίζεται.

5 2. Εάν πραγματοποιείτε εγκατάσταση από αρχείο λήψης, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης. Το ίδιο το πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης έχει μικρό μέγεθος. Η λήψη των απαιτούμενων πρόσθετων αρχείων για την εγκατάσταση του ESET NOD32 Antivirus θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Ενεργοποίηση προϊόντος Εμφανίζεται το παράθυρο Ενεργοποίηση προϊόντος. Εάν αγοράσατε το ESET NOD32 Antivirus σε συσκευασία πώλησης από κατάστημα, ενεργοποιήστε το προϊόν χρησιμοποιώντας Κλειδί άδειας χρήσης. Μπορείτε να βρείτε το Κλειδί άδειας χρήσης στην κάρτα άδειας χρήσης, ή το έχετε λάβει ήδη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν αγοράσατε την άδεια χρήσης από το διαδίκτυο. Για να είναι επιτυχής η ενεργοποίηση, πρέπει να εισαγάγετε το Κλειδί άδειας χρήσης ακριβώς όπως το παραλάβατε. Για να ανανεώσετε την υπάρχουσα άδεια χρήσης, εισαγάγετε το κλειδί ανανέωσης ενεργοποίησης. Εάν θέλετε να αξιολογήσετε το ESET NOD32 Antivirus προτού το ενεργοποιήσετε, επιλέξτε Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Καθορίστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η δοκιμαστική άδεια χρήσης θα σας σταλεί σε αυτήν τη διεύθυνση και το ESET NOD32 Antivirus θα ενεργοποιηθεί για περιορισμένη χρονική περίοδο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε Παράλειψη ενεργοποίησης για να συνεχίσετε την εγκατάσταση χωρίς ενεργοποίηση. Το Κλειδί άδειας χρήσης θα σας ζητηθεί αργότερα.

6 Αφού επιλέξετε Χρήση της Διαχείρισης αδειών χρήσης θα σας ζητηθούν τα διαπιστευτήρια για το my.eset.com σε ένα νέο παράθυρο. Εάν δεν έχετε άδεια χρήσης και θέλετε να αγοράσετε μία, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά άδειας χρήσης. Θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο του τοπικού διανομέα της ESET. Ανίχνευση ενδεχομένως ανεπιθύμητων εφαρμογών Επειδή ορισμένες ενδεχομένως ανεπιθύμητες εφαρμογές χρησιμοποιούνται νόμιμα και δεν αποτελούν οπωσδήποτε κίνδυνο για την ασφάλεια, για την ενεργοποίηση της ανίχνευσης απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη. Ολοκλήρωση της εγκατάστασης Εγγραφείτε στο ESET LiveGrid Εγγραφείτε στο δίκτυο συνεργασίας μας και βοηθήστε μας στην ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού. Η συμμετοχή σας θα μάς επιτρέψει να συγκεντρώσουμε περισσότερα δείγματα απειλών, τα οποία θα μας βοηθήσουν να παρέχουμε σημαντικά πιο υψηλή και αποτελεσματική προληπτική προστασία σε όλους τους χρήστες της ESET. Συνιστούμε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Ξεκινήστε την τελική εγκατάσταση κάνοντας κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση. Η πρόοδος της εγκατάστασης θα υποδεικνύεται από μια γραμμή προόδου. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το ESET NOD32 Antivirus θα ξεκινήσει αυτόματα. Κανονικά δεν απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή και το ESET NOD32 Antivirus θα ξεκινήσει να προστατεύει αμέσως τον υπολογιστή σας από απειλές κακόβουλου λογισμικού. Εκκίνηση του ESET NOD32 Antivirus Το ESET NOD32 Antivirus ξεκινά να προστατεύει τον υπολογιστή σας αμέσως μετά την εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα για να το ξεκινήσετε. Μπορείτε να ανοίξετε το ESET NOD32 Antivirus οποιαδήποτε στιγμή για να ελέγξετε την κατάσταση προστασίας σας ή για να πραγματοποιήσετε διάφορες εργασίες σάρωσης και συντήρησης.

7 Για να ανοίξετε το ESET NOD32 Antivirus, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του ESET NOD32 Antivirus, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows. Περιβάλλον χρήστη Η οθόνη Αρχική σελίδα σάς ενημερώνει για το τρέχον επίπεδο προστασίας του υπολογιστή σας. Η Σάρωση υπολογιστή είναι σημαντικό μέρος κάθε λύσης antivirus. Χρησιμοποιείται για την εκτέλεση σάρωσης σε αρχεία και φακέλους στον υπολογιστή σας. Η ενότητα Ενημέρωση περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με ενημερώσεις του προγράμματος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το πρόγραμμα να ενημερώνεται τακτικά, έτσι ώστε να απολαμβάνετε το μέγιστο επίπεδο προστασίας απέναντι στις νέες απειλές. Η ενότητα Εργαλεία σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένες δυνατότητες όπως τα αρχεία καταγραφής, η καραντίνα, το χρονοδιάγραμμα εργασιών κ.λπ. Οι επιλογές της ενότητας Ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να προσαρμόζετε τα επίπεδα προστασίας του υπολογιστή. Η ενότητα Βοήθεια και υποστήριξη παρέχει ολοκληρωμένη βοήθεια και υποστήριξη για το ESET NOD32 Antivirus. Από εδώ μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της ESET. Η ενότητα Ειδήσεις σάς ενημερώνει σχετικά με νέα της ESET.

8 Ενημέρωση Το ESET NOD32 Antivirus διαθέτει μια προκαθορισμένη εργασία που διασφαλίζει τακτικές ενημερώσεις (ανατρέξτε στην ενότητα Χρονοδιάγραμμα στο εγχειρίδιο προϊόντος). Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει ενημέρωση μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, συνιστούμε να ξεκινήσετε την ενημέρωση μη αυτόματα, ως εξής: Από το κύριο παράθυρο του ESET NOD32 Antivirus, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση από το κύριο μενού στα αριστερά και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση τώρα. Η μονάδα ενημέρωσης θα συνδεθεί με το Internet, θα επικοινωνήσει με έναν διαθέσιμο διακομιστή ενημερώσεων της ESET και θα πραγματοποιήσει λήψη αρχείων ενημέρωσης με ψηφιακή υπογραφή. Αυτές οι ενημερώσεις περιέχουν τις πιο πρόσφατες υπογραφές κακόβουλου λογισμικού και νέους ορισμούς για προηγμένο ευριστικό έλεγχο, καθώς και άλλες λειτουργικές μονάδες του προϊόντος. Αμέσως μόλις εγκατασταθεί μια νεότερη ενημέρωση, το ESET NOD32 Antivirus εμφανίζει μια ειδοποίηση στην περιοχή ειδοποιήσεων και στο κύριο παράθυρο του προγράμματος.

9 Σάρωση υπολογιστή Ύ στερα από µια επιτυχή εγκατάσταση και ενηµέρωση, συνιστούµε να πραγµατοποιήσετε πλήρη σάρωση του υπολογιστή για απειλές. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή Σάρωση υπολογιστή από το κύριο μενού και κατόπιν επιλέξτε Σάρωση του υπολογιστή σας από το κύριο παράθυρο του ESET NOD32 Antivirus. Σημείωση: Μετά την εγκατάσταση του ESET NOD32 Antivirus, θα ξεκινήσει αυτόματη σάρωση του υπολογιστή μετά την πρώτη επιτυχή ενημέρωση του υπολογιστή, προκειμένου να γίνει έλεγχος για κακόβουλο κώδικα. Θα ξεκινήσει σάρωση όλων των τοπικών μονάδων δίσκου. Το παράθυρο κατάστασης θα εμφανίζει την πρόοδο της σάρωσης, καθώς και τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τα σαρωμένα και τα τυχόν μολυσμένα αρχεία που εντοπίστηκαν. Εάν ανιχνευτεί απειλή, το ESET NOD32 Antivirus μετακινεί το αρχείο στην καραντίνα και εμφανίζει μια ειδοποίηση στην περιοχή ειδοποιήσεων. Θα μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε κανονικά όσο διαρκεί η σάρωση.

10 Κατάσταση προστασίας Η τρέχουσα κατάσταση προστασίας του ESET NOD32 Antivirus υποδεικνύεται με τους εξής τρόπους: Το εικονίδιο της γραμμής εργασιών Η ενότητα Αρχική σελίδα εμφανίζει λεπτομερή αναφορά της κατάστασης προστασίας σας. Στην περίπτωση που κάποια μονάδα προστασίας απενεργοποιηθεί, το παράθυρο Αρχική σελίδα θα εμφανίζει το όνομα της απενεργοποιημένης μονάδας, μαζί με ένα σύνδεσμο που θα σάς επιτρέπει να την ενεργοποιήσετε ξανά. Οι επιμέρους καταστάσεις προστασίας δηλώνονται με τα εξής εικονίδια: Πράσινο Η προστασία Antivirus λειτουργεί σωστά και ο υπολογιστής σας προστατεύεται απέναντι σε κακόβουλο λογισμικό καθώς και σε επιθέσεις δικτύου. Αυτή η κατάσταση δηλώνει ότι όλες οι μονάδες προστασίας είναι ενεργοποιημένες και ότι ο μηχανισμός ανίχνευσης είναι ενημερωμένος. Πορτοκαλί Αυτό το εικονίδιο εμφανίζεται εάν το λειτουργικό σας σύστημα δεν έχει εγκατεστημένες όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις. Το πορτοκαλί εικονίδιο εμφανίζεται εάν Η προστασία συστήματος αρχείων σε πραγματικό χρόνο είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν διασφαλίζεται το μέγιστο επίπεδο προστασίας. Η προστασία προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η προστασία πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι απενεργοποιημένη ή δεν λειτουργεί σωστά. Κόκκινο Η προστασία συστήματος αρχείων σε πραγματικό χρόνο είναι απενεργοποιημένη ή δεν λειτουργεί σωστά. Εφόσον η σωστή λειτουργία αυτής της λειτουργικής μονάδας είναι εξαιρετικά σημαντική για την ασφάλεια του συστήματός σας, συνιστάται να επανενεργοποιήσετε αμέσως την ανενεργή μονάδα. Ο μηχανισμός ανίχνευσης δεν είναι ενημερωμένος. Εάν ο μηχανισμός ανίχνευσης δεν ενημερώνεται αυτόματα, δοκιμάστε να τον ενημερώσετε μη αυτόματα ή ελέγξτε εάν ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος στο Internet.

11 Επίλυση ζητημάτων Οι ειδικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της ESET είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλύσετε ζητήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε. Προτού επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη, συνιστούμε να διαβάσετε οπωσδήποτε το σχετικό θέμα στην τεκμηρίωση προϊόντος (οδηγός χρήσης, αρχείο βοήθειας στο προϊόν) ή να αναζητήσετε μια λύση στον ιστότοπο της ESET. Για λύσεις σχετικά με συγκεκριμένα ζητήματα ή ερωτήσεις σχετικά με δυνατότητες και προϊόντα, επισκεφτείτε τη Γνωσιακή βάση μας στη διεύθυνση: Για να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη της ESET, χρησιμοποιήστε τη φόρμα διαδικτύου στη διεύθυνση: Υποβολή ερωτήματος τεχνικής υποστήριξης Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών της ESET χρησιμοποιώντας τη φόρμα υποβολής ερωτημάτων που βρίσκεται μέσα στο ESET NOD32 Antivirus. Κάντε κλικ στο στοιχείο Υποβολή αιτήματος υποστήριξης στην ενότητα Βοήθεια και υποστήριξη.

12 Πνευματικά δικαιώματα 2017 ESET, spol. s r.o. Το ESET NOD32 Antivirus δημιουργήθηκε από την ESET, spol. s r.o. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάδοση με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, με φωτοαντίγραφο, εγγραφή, σάρωση ή άλλο τρόπο οποιουδήποτε μέρους αυτής της τεκμηρίωσης χωρίς γραπτή άδεια του συντάκτη. Η ESET, spol. s r.o. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε από το περιγραφόμενο λογισμικό εφαρμογής χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η επωνυμία ESET, το λογότυπο ESET, τα NOD32, Smart Security, ThreatSense, Live Grid ή/και άλλα προϊόντα της ESET, spol. s r. o. που αναφέρονται αποτελούν κατατεθέντα σήματα της ESET, spol. s r. o. Ά λλες εμπορικές επωνυμίες ή προϊόντα που αναφέρονται είναι δυνατό να αποτελούν κατατεθέντα σήματα των δικαιούχων τους. Δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001:2000. ΑΝΑΘ. 25/9/2017

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ΤΟ ESET NOD32 ANTIVIRUS ΠΑΡΈ ΧΕΙ ΚΟΡΥΦΑΊ Α ΠΡΟΣΤΑΣΊ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 81 / 8 / 7 / Vista ESET NOD32 Antivirus Antivirus NOD32 ß ESET LiveGrid ESET NOD32 Antivirus Antivirus ß Antispyware ESET NOD32 Antivirus ß ß ß Antivirus

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 81 / 8 / 7 / Vista / XP ESET NOD32 Antivirus Antivirus NOD32 ß ESET LiveGrid ESET NOD32 Antivirus Antivirus Antispyware ß ß ESET NOD32 Antivirus ß ß Antivirus

Διαβάστε περισσότερα

ESET INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET INTERNET SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 81 / 8 / 7 / Vista ESET Internet Security Internet - - Botnet Antivirus, Antispyware, Firewall Antispam,, ESET Internet Security Antispyware Ransomware

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 81 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security - Internet - Anti-Theft Security Botnet Antivirus Antispyware Firewall Anti-theft Antispam ESET Smart Anti-Theft Ransomware

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 9. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP

ESET SMART SECURITY 9. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 81 / 8 / 7 / Vista / XP ESET Smart Security - Internet - Anti-Theft Security Botnet Antivirus Antispyware Firewall Anti-theft Antispam ESET Smart Antivirus

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

Οδηγός χρήσης. (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 11.0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 Antivirus. Οδηγός χρήστη. Κάντε κλικ εδώ για να εμφανίσετε την έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας για αυτό το έγγραφο

ESET NOD32 Antivirus. Οδηγός χρήστη. Κάντε κλικ εδώ για να εμφανίσετε την έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας για αυτό το έγγραφο ESET NOD32 Antivirus Οδηγός χρήστη Κάντε κλικ εδώ για να εμφανίσετε την έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας για αυτό το έγγραφο Copyright 2019 by ESET, spol. s r. o. ESET NOD32 Antivirus was developed by

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 9,0 και νεότερη) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

ESET Internet Security

ESET Internet Security ESET Internet Security Οδηγός χρήστη Κάντε κλικ εδώ για να εμφανίσετε την έκδοση της ηλεκτρονικής βοήθειας για αυτό το έγγραφο Copyright 2019 by ESET, spol. s r. o. ESET Internet Security was developed

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήµα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήµα). Αν το λειτουργικό σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6

ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Οδηγός χρήσης Microsoft Windows 8.1/8/7/Vista/XP x86 SP3/XP x64 SP2 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 6 Πνευµατικά δικαιώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης

Asset Management Software Client Module. Οδηγός χρήσης Asset Management Software Client Module Οδηγός χρήσης Μονάδα-πελάτης Kodak Asset Management Software Κατάσταση και ρυθμίσεις πόρων... 1 Μενού κατάστασης πόρων... 2 Μενού ρυθμίσεων πόρων... 3 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Online ενημέρωση χαρτών

Online ενημέρωση χαρτών Online ενημέρωση χαρτών Γενικές οδηγίες online ενημέρωσης χαρτών Επειδή τα δεδομένα χαρτών καθίστανται παρωχημένα, πρέπει να ενημερώνονται τακτικά. Για την ενημέρωση στο σύστημα πολυμέσων υπάρχουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλωσορίσατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Ρύθμιση του USB Stick 3 Εκκίνηση λογισμικού 4 Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης για Mac

Οδηγός Χρήσης για Mac Οδηγός Χρήσης για Mac Περιεχόμενα Γρήγορο Ξεκίνημα... 1 Χρήση του Εργαλείου εκ νέου Διαμόρφωσης Mac... 1 Εγκατάσταση του λογισμικού FreeAgent... 4 Aσφαλής αφαίρεση μονάδων δίσκου... 9 Διαχείριση των μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου

Οδηγός χρήσης. Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Οδηγός χρήσης Microsoft Windows 10/8.1/8/7/Vista Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου ESET ENDPOINT ANTIVIRUS 7 Πνευματικά δικαιώματα 2018 ESET, spol. s r. o. Το ESET Endpoint

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE

Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE Εγκατάσταση αρχείων βιβλιοθήκης VHOPE και VHOPE Βήμα 1, εγκατάσταση VHOPE Η εφαρμογή VHOPE θα πρέπει να εγκατασταθεί στο PC σας προτού μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το υλικό παρουσίασης σε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Σημείωση για το εμπορικό σήμα SMART Board, SMART Ink, SMART Notebook, smarttech, το λογότυπο της SMART και όλα τα σλόγκαν της SMART

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήμα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 8, Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήμα). Αν το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET MOBILE SECURITY ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID. Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 3.0 και νεότερες)

ESET MOBILE SECURITY ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID. Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 3.0 και νεότερες) ESET MOBILE SECURITY ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID Οδηγός χρήσης (προορίζεται για την έκδοση προϊόντος 30 και νεότερες) Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Περιεχόµενα 1 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η

SMART Ink. Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X. Οδηγός χρήστ η SMART Ink Λογισμικό λειτ ουργικού συστ ήματ ος Mac OS X Οδηγός χρήστ η Δήλωση προϊόντος Αν δηλώσετε το προϊόν SMART, θα σας ειδοποιήσουμε για νέα χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις λογισμικού. Κάντε τη δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Security Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 2 3 4 5 Καλώς ήρθατε Εγκατάσταση του USB Stick Εκκίνηση εφαρμογής Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα