Φυλλάδιο εφαρμογών. Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης. Συστήματα πυρόσβεσης για κτιριακές εγκαταστάσεις.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φυλλάδιο εφαρμογών. Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης. Συστήματα πυρόσβεσης για κτιριακές εγκαταστάσεις."

Transcript

1 Φυλλάδιο εφαρμογών Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης. Συστήματα πυρόσβεσης για κτιριακές εγκαταστάσεις.

2 02 Η υπόσχεση 03 Wilo Pioneering for You. Τεχνολογία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Με περισσότερους από εργαζομένους και 60 εταιρείες παραγωγής και πώλησης σε όλον τον κόσμο, φροντίζουμε καθημερινά για την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών των πελατών μας είτε πρόκειται για μελετητές, εγκαταστάτες, ή τελικούς χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα, οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας, απλοποιούν τη ζωή και την εργασία σας. Το motto «Pioneering for You», αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στους πελάτες μας, τον αυστηρό προσανατολισμό μας στην ποιότητα και το πάθος μας για την τεχνολογία. Τα συστήματα παροχής νερού πυρόσβεσης αποτελούν σημαντικό τμήμα της πυροπροστασίας, στην οποία οι άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά την περιουσία και τη ζωή τους. Για αυτό, με τις επαναστατικές καινοτομίες, τις προϊοντικές λύσεις και τις υπηρεσίες service και συμβουλών, μπορείτε να βασίζεστε καθημερινά στις λύσεις μας. Αυτό σημαίνει «Pioneering for You». Η διεθνής παρουσία της Wilo. Από το 1872, η εταιρεία Wilo μετατρέπει τις πρωτοποριακές ιδέες της σε έξυπνες λύσεις, οι οποίες θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα στη βιομηχανία αντλιών. Ο ιδρυτής της εταιρείας Louis Opländer, είχε ως στόχο να βελτιώσει και να απλοποιήσει την παροχή νερού. Και το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία: Το 1928 σχεδιάστηκε ο πρώτος επιταχυντής κυκλοφορίας νερού στον κόσμο. Οι επαναστατικές καινοτομίες μας στους τομείς θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης, όπως ο πρώτος κυ- κλοφορητής υψηλής απόδοσης στον κόσμο, συνέχισαν με συνέπεια αυτήν την παράδοση, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την δέσμευση μας στην υπεύθυνη μεταχείριση των πολύτιμων πόρων, όπως η ενέργεια και το νερό. Σήμερα ο Όμιλος Wilo SE με έδρα το Ντόρτμουντ της Γερμανίας και με διεθνή παρουσία, είναι προμηθευτής αντλιών και αντλητικών συστημάτων για παροχή νερού και διάθεση λυμάτων. «Συνεχείς, λεπτομερείς δοκιμές, για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος, αυτό σημαίνει Pioneering for You.» Dirk Winterkamp, Τεχνικός εργαστηρίων WILO SE

3 04 Οι εφαρμογές 05 Υποστήριξη με αξιόπιστη τεχνολογία πυροπροστασίας. 38ος όροφος m 2 Σύστημα καταιονισμού:αυτόματη ενεργοποίηση Σύστημα πυροσβεστικών κρουνών: τον αποτελεσματική κατάσβεση της φωτιάς της πυρκαγιάς, εντός ενός κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς, εντός ενός κτιρίου, για για τη χειροκίνητη, άμεση κατάσβεση Ο ειδικός στην παροχή νερού πυρόσβεσης για συστήματα καταιονισμού και πυροσβεστικούς κρουνούς. σας πιο εύκολη. Τεχνολογία και υποστήριξη από έναν προμηθευτή. Με εμπειρία πάνω από 140 χρόνια και την τεχνογνωσία ενός παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή αντλιών, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας για συστήματα παροχής νερού, υψηλής απόδοσης, σε κτίρια, είτε πρόκειται για παροχή νερού για αύξηση πίεσης ή για παροχή νερού πυρόσβεσης. Και αυτό, επειδή γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στην καθημερινή σας εργασία, είτε είστε μελετητής, είτε εγκαταστάτης είτε τελικός χρήστης. Η εταιρεία μας συνδυάζει μεγάλη γκάμα προϊόντων με πολυάριθμες υπηρεσίες και υποστηρικτικά εργαλεία, με τα οποία η εργασία σας γίνεται καλύτερη και πιο παραγωγική. Εκτός από τις ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων μας, σας προσφέρουμε επίσης εκτενείς υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλών. Για παράδειγμα, κατά την παροχή νερού πυρόσβεσης σε κτίρια, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι η απόλυτη αξιοπιστία όλων των εξαρτημάτων. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην υψηλή ποιότητα, στην αποδεδειγμένα μεγάλη διάρκεια ζωής και στην ελεγμένη λειτουργική ασφάλεια των συστημάτων καταιονισμού και κρουνών πυρόσβεσης. Με την εμπειρία μας στην κατασκευή αντλιών έχουμε ένα στόχο: Να κάνουμε την εργασία Αυτό έχει για εσάς σαφή πλεονεκτήματα: Στην εταιρεία μας θα βρείτε γρήγορα και στοχευμένα το κατάλληλο πυροσβεστικό συγκρότημα για τις ανάγκες σας, το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε και να θέσετε εύκολα, σε λειτουργία. Έτσι, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο κατά τη μελέτη και την εγκατάσταση και ελαχιστοποιείτε τον χρόνο εργασίας για το συνολικό έργο. Αυτό σημαίνει «Pioneering for You». Τεχνολογία Wilo σε δράση. Αύξηση πίεσης από την Wilo: Σταθερή παροχή νερού υψηλού επιπέδου, μέχρι τον 38ο όροφο. Παροχή νερού πυρόσβεσης από την Wilo: Αξιόπιστη ασφάλεια για τους ανθρώπους και το κτίριο, επιφάνειας πάνω από m².

4 06 Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος για μελετητές 07 Περισσότερη ασφάλεια στη μελέτη πυροπροστασίας. Wilo-SiFire EN για συστήματα καταιονισμού. Το σταθερό σύστημα Με το Wilo-SiFire EN οι μηχανικοί της εταιρείας μας σχεδίασαν ένα τελείως νέο σύστημα για χρήση σε εγκαταστάσεις καταιονισμού. Η γνώση μας για την παροχή νερού χρήσης και πυρόσβεσης, βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι μια τεχνολογία, στην οποία οι μελετητές μπορούν να βασιστούν απόλυτα. Περισσότερα επιχειρήματα για μελετητές: «Με τα προϊόντα της Wilo μπορώ να είμαι σίγουρος, ότι ακόμα και το μικρότερο εξάρτημα έχει ελεγχθεί για μεγάλη διάρκεια ζωής.» ƒ ƒεκτενής, εξατομικευμένη υποστήριξη για τη μελέτη και τον υπολογισμό ƒ ƒη αξιοπιστία όλων των εξαρτημάτων έχει ελεγχθεί εκτενώς υπό πραγματικές συνθήκες ƒ ƒτο ενιαίο, προεγκατεστημένο σύστημα επιταχύνει την ολοκλήρωση του έργου, ελαχιστοποιεί το χρόνο συντονισμού και παρέχει σε όλους τους εμπλεκόμενους πρόσθετη ασφάλεια ƒ ƒη συμμόρφωση στο πρότυπο EN σάς παρέχει την εγγύηση μίας παγκοσμίως ισχύουσας πιστοποίησης Εύκολος χειρισμός Δομοστοιχειωτή κατασκευή Η οθόνη συμβόλων LC, η γνωστή «τεχνολογία κόκκινου πλήκτρου» και οι σαφείς πληροφορίες για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς εξασφαλίζουν άριστο έλεγχο και απλό χειρισμό. Οι ρυθμίσεις για την ενσωμάτωση του συστήματος στα συστήματα διαχείρισης κτιρίου μέσω BACnet και Modbus έχουν ήδη γίνει. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 παραλλαγές: 2 ξεχωριστά μοντέλα με κύρια ηλεκτροκίνητη αντλία ή κύρια πετρελαιοκίνητη αντλία, το καθένα με πρόσθετη αντλία διαφυγών, καθώς και compact μοντέλο με αντλία διαφυγών και 2 κύριες αντλίες με πετρελαιοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα, ή με 2 ηλεκτροκινητήρες. Αυτό επιτρέπει την απλή, οικονομική και προσαρμοσμένη παραμετροποίηση του προϊόντος σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες που προκύπτουν από τις απαιτήσεις του σχεδίου πυροπροστασίας. Υψηλό περιθώριο ασφαλείας Συνεχής αξιοπιστία Οι κινητήρες παρέχουν ευρύ φάσμα ισχύος από 4 έως 250 kw για παροχή από 10 έως 750 m 3 /h και αυτό διευρύνεται συνεχώς. Τα αποθέματα ισχύος που έχουν υπολογιστεί, διασφαλίζουν την αξιόπιστη λειτουργία ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ενώ οι ηλεκτροκινητήρες ανταποκρίνονται στη βαθμίδα ενεργειακής απόδοσης IE2. Μια πλάκα έδρασης με αποσβεστήρες κραδασμών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Wilo-SiFire EN ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς του πετρελαιοκινητήρα έως και 90 %, δηλαδή 40 % περισσότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές πλάκες έδρασης. Η λειτουργία άνευ κραδασμών προστατεύει όλες τις συνδεδεμένες σωληνώσεις και μειώνει τη φθορά των εξαρτημάτων. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία του συνολικού συστήματος και αποτρέπει τις μακροπρόθεσμες ζημιές στο υπάρχον κτίριο.

5 08 Τα πλεονεκτήματα προϊόντος για χρήστες και εγκαταστάτες 09 Ενσωματωμένη ασφάλεια για την εγκατάσταση και τη λειτουργία. Wilo-SiFire EN για συστήματα καταιονισμού. «Οι λιγότεροι κραδασμοί όχι μόνο αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, αλλά προστατεύουν και το κτίριο.» Περισσότερα επιχειρήματα για χρήστες: Με το Wilo-SiFire EN σάς προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα compact πιεστικό συγκρότημα για την αξιόπιστη παροχή νερού σε συστήματα καταιονισμού. Το συγκρότημα είναι κατάλληλο για χρήση σε κατοικίες, εμπορικά και δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα, επαγγελματικά και βιομηχανικά κτίρια, καθώς και σε πολλά άλλα κτίρια όπου απαιτείται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια για ανθρώπους και περιουσίες. ƒ ƒη προσωπική υποστήριξη σάς βοηθά κατά το σχεδιασμό, την επιλογή του εξοπλισμού και την εγκατάσταση ƒ ƒπιστοποίηση κατά EN ƒ ƒη προηγμένη και δοκιμασμένη τεχνολογία, καθιστά δυνατή την υψηλή αξιοπιστία και ανθεκτικότητα ƒ ƒτα υλικά και οι επιστρώσεις υψηλής ποιότητας αποτρέπουν τη φθορά, αυξάνουν τη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζουν μακροπρόθεσμη λειτουργική ασφάλεια ƒ ƒοι ενσωματωμένες λειτουργίες λογισμικού και η διάταξη των συνδέσεων επιταχύνει τις τακτικές διαδικασίες ελέγχου όπως προβλέπονται από τη νομοθεσία ƒ ƒεξειδικευμένα σεμινάρια για τη συντήρηση και τη διαδικασία ελέγχου, ακόμα και στο χώρο της εγκατάστασης, βελτιώνουν τη μακροπρόθεσμη λειτουργικότητα του συστήματος «Χάρη στην επαγγελματική υποστήριξη, η εργασία μου κατά την εκκίνηση λειτουργίας γίνεται πολύ πιο εύκολη.» Απλή συντήρηση Ο σύνδεσμος με αποστάτη επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα εξαρτήματα του συστήματος, χωρίς να πρέπει να αφαιρέσετε τον κινητήρα ή το υδραυλικό τμήμα. Αυτό μειώνει σημαντικά τον χρόνο και τα έξοδα συντήρησης. Μεγάλη διάρκεια ζωής Η υπολογισμένη ελάχιστη διατομή στην έξοδο της αντλίας, φροντίζει μέσω μίας διάταξης bypass, να εξασφαλίσει ελάχιστη παροχή 2 % της ονομαστικής παροχής, ώστε η αντλία να προστατευθεί και σε περίπτωση μηδενικής παροχής. Τα ανθεκτικά υλικά του υδραυλικού τμήματος και ένα γαλβανισμένο πλαίσιο βάσης με αντιδιαβρωτική προστασία, αυξάνουν σημαντικά το χρόνο λειτουργίας και τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης. Αξιόπιστη λειτουργική ασφάλεια Όλα τα κύρια εξαρτήματα, όπως ο πιεζοστάτης και η εκκίνηση έκτακτης ανάγκης μέσω μπαταριών, διατίθενται εις διπλούν και εξασφαλίζουν την απόλυτη αξιοπιστία των κύριων λειτουργιών. Ασφαλής εγκατάσταση Οι ειδικές υποδοχές διευκολύνουν τη μεταφορά με γερανό ή περονοφόρο όχημα, στο χώρο τοποθέτησης. Ο συμπαγής σχεδιασμός δεν έχει επικίνδυνες προεξοχές, προεξέχοντα εξαρτήματα ή χαλαρά καλώδια. Αυτό ελαχιστοποιεί τους κινδύνους τραυματισμού και διευκολύνει την ασφαλή εγκατάσταση. Περισσότερα επιχειρήματα για εγκαταστάτες: ƒ ƒσύστημα που ταιριάζει με ακρίβεια στις απαιτήσεις της εγκατάστασης χάρη στο σχεδιασμό του ƒ ƒγια τη γρήγορη και απρόσκοπτη εκκίνηση λειτουργίας, είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις συνδέσεις που απαιτούνται για την εγκατάσταση: συνδέσεις αναρρόφησης και κατάθλιψης, δοκιμαστική λειτουργία, δοχείο πλήρωσης, βαλβίδα εκροής ƒ ƒόλα τα καλώδια και οι συνδέσεις προστατεύονται με ασφάλεια ƒ ƒολοκληρωμένες λύσεις από τον ίδιο κατασκευαστή, από τη μελέτη μέχρι και την εκκίνηση λειτουργίας ƒ ƒμεγάλη διάρκεια ζωής και σταθερότητα για τη μακροπρόθεσμη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών

6 10 Επισκόπηση προϊόντων 11 Τεχνικά στοιχεία Wilo-SiFire EN Wilo-EMU D..., K... και KM... Wilo-FLA Οι λύσεις μας για την πυρόσβεση. Συστήματα για την τροφοδοσία εγκαταστάσεων καταιονισμού Συστήματα για την τροφοδοσία εγκαταστάσεων πυροσβεστικών κρουνών Αριθμός κύριων αντλιών/ αντλιών διαφυγών Ισχύς των ηλεκτροκινητήρων/ πετρελαιοκινητήρων P2 (kw) Ισχύς της ηλεκτρικής αντλίας διαφυγών P2 (kw) Εύρος υδραυλικής απόδοσης (m³/ h) / (m) Ηλεκτρική σύνδεση Οθόνη 1 ή 2 / ή 2 / 0 4 έως 250 / 4,25 έως έως έως 37 0,55 0,75 1,1 1,5 15 έως 750 / / 140 έως 96 / 137 3~400 V / 50 Hz (1~230 V / 50 Hz για το χειριστήριο της αντλίας πετρελαίου) Οθόνη LC 3~400 V / 50 Hz 3~400 V/50 Hz Μέγιστη θερμοκρασία υγρού 40 C 25 C 50 C Πίεση λειτουργίας 10 ή 16 bar 10 ή 16 bar 10 ή 16 bar Διατομές κατάθλιψης/ αναρρόφησης Κατάθλιψη: DN 65 έως DN 250 Αναρρόφηση: DN 50 έως DN 200 DN 100 έως DN 250 R 2» DN 125 / Rp 2» - DN 125 Βαθμός προστασίας IP 54 (ηλεκτρικός πίνακας) IP 68 IP 54 (ηλεκτρικός πίνακας) Συμμόρφωση με το πρότυπο Εγκατάσταση καταιονισμού κατά EN Πιστοποίηση VdS Εγκατάσταση πυροσβεστικών κρουνών κατά DIN Wilo-SiFire EN 12845, το σταθερό σύστημα ƒ ƒειδική κατασκευή για συστήματα καταιονισμού και πλήρως συμβατή με το πρότυπο EN ƒ ƒδομοστοιχειωτή κατασκευή και εύκολη εγκατάσταση του ενιαίου τύπου ή μεμονωμένων μερών ƒ ƒκύρια και εφεδρική αντλία με ηλεκτροκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα έως 250 kw ƒ ƒσυμπεριλαμβάνονται όλες οι λειτουργίες που απαιτούνται για τη συντήρηση και το πρόγραμμα ελέγχου Wilo-EMU D..., K και KM, η έτοιμη για χρήση αντλία ƒ ƒισχυρή υποβρύχια αντλία για κατακόρυφη ή οριζόντια τοποθέτηση σε συστήματα καταιονισμού ƒ ƒυψηλή παροχή και δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία κινητήρων CoolAct ƒ ƒμεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στους ανθεκτικούς μηχανικούς στυπιοθλίπτες ƒ ƒμε πιστοποίηση VdS Wilo-FLA, το ασφαλές σύστημα ƒ ƒκατασκευασμένο για εγκαταστάσεις πυροσβεστικών κρουνών ƒ ƒσυμβατό με DIN 14462, με χειριστήριο ελεγμένο κατά TÜV ƒ ƒεξοπλισμένο με 1 ή 2 αντλίες ανάλογα με τις απαιτήσεις πυροπροστασίας ƒ ƒ2 αντλίες με 2 πρόσθετα συστήματα ελέγχου και λειτουργίας ƒ ƒχρήση αντλιών Helix ή MVI και προρυθμισμένων βαλβίδων στραγγαλισμού για καλύτερες συνθήκες ροής κατά την πυρόσβεση Οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας για την υποστήριξη της μελέτης σας. Μέσω των ηλεκτρονικών εργαλείων και του λογισμικού της εταιρείας μας, λαμβάνετε απλά και γρήγορα σημαντικές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για τη μελέτη σας. Το κέντρο εξυπηρέτησης της Wilo παρέχει επίσης αξιόπιστες υπηρεσίες, αν θέλετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας. Γιατί για εμάς υποστήριξη είναι η διευκόλυνση της καθημερινής σας εργασίας. Ο οnline κατάλογος CAD: Μπορείτε να κατεβάσετε τα ακριβή σχέδια 2D και 3D γρήγορα και απλά από τη διεύθυνση wilo.cadprofi.com. Ο οnline κατάλογος προϊόντων μας: Στη διεύθυνση productfinder.wilo.com έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες προϊόντων, στους τομείς εφαρμογής και στις τεχνικές λεπτομέρειες τους. Το λογισμικό Wilo-Select: Στη διεύθυνση επιλέγετε ταχύτατα την κατάλληλη αντλία για τη χρήση που θέλετε και λαμβάνετε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σε δευτερόλεπτα.

7 Wilo Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου Άνοιξη Αττικής Τ F wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για μελετητές Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων

Πληροφορίες για μελετητές Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων Πληροφορίες για μελετητές Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων Λύσεις της Wilo για μισθωμένα, διοικητικά και επαγγελματικά κτίρια. 2 Η εταιρεία 3 Wilo Pioneering for You. Είμαστε δίπλα σας, σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

Pioneering for You. Κατάλογος Πυροσβεστικών Συγκροτημάτων 2014. WILO WFFS Basic. Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης.

Pioneering for You. Κατάλογος Πυροσβεστικών Συγκροτημάτων 2014. WILO WFFS Basic. Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης. Pioneering for You Κατάλογος Πυροσβεστικών Συγκροτημάτων 2014 WILO WFFS Basic Λύσεις της Wilo για εφαρμογές πυρόσβεσης. 2 Χρήση & Εφαρμογή Τα πιεστικά συγκροτήματα για εφαρμογές πυρόσβεσης είναι αφιερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO.

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO. Pioneering for You Πληροφορίες για μελετητές ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo-Stratos GIGA, Wilo-Stratos και Wilo-Yonos MAXO. 02 Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους τεχνικούς Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων

Πληροφορίες για εξειδικευμένους τεχνικούς Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων Πληροφορίες για εξειδικευμένους τεχνικούς Παροχή νερού και διάθεση λυμάτων Λύσεις της Wilo για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες. 2 Η εταιρεία 3 Wilo Pioneering for You. Είμαστε δίπλα σας, σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos.

Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 8 14569 Άνοιξη Αττικής T +3 21 62483 F +3 21 624836 wilo.info@wilo.gr Κυκλοφορητές με ενσωματωμένη την τεχνολογία του μέλλοντος. Wilo Stratos GIGA και Wilo Stratos. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo

Pioneering for You. Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Ενεργειακές Λύσεις Wilo Pioneering for You Πληροφορίες για διαχειριστές εµπορικών κτιρίων και εγκαταστάσεων 02 03 Μια αλλαγή με αντίκτυπο: για την τεχνολογία, τον ισολογισμό σας και το περιβάλλον. Μια πρωτοβουλία για ενισχυμένη

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Παροχή νερού για μονοκατοικίες και διπλοκατοικίες: Wilo-ElectronicControl.

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή

Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Pioneering for You Προϊοντικές πληροφορίες για εγκαταστάτες Αντικαταστήστε τώρα τις αντλίες σας & εξοικονομήστε ενέργεια! Επιλέξτε την ιδανική αντλία αντικάταστασης: Αντλίες Wilo για κάθε εφαρμογή Αντικαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε ευέλικτα με προϊόντα Wilo

Εργαστείτε ευέλικτα με προϊόντα Wilo Πληροφορίες για μελετητές Εργαστείτε ευέλικτα με προϊόντα Wilo Πρωτοποριακές λύσεις για κτίρια εμπορικής και επαγγελματικής χρήσης. Η ιδανική αντλία για εσάς Απλά και γρήγορα: Επιλογή αντλιών με το Wilo-Select

Διαβάστε περισσότερα

WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.

WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγίου Αθανασίου 80 145 69 Άνοιξη Αττικής Τ 210 6248-300 F 210 6248-360 wilo.info@wilo.gr ask_offer@wilo.gr www.wilo.gr Με επιφύλαξη τεχνικών αλλαγών. Ισχύουν οι γενικοί όροι παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος.

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Οι σύνθετες απαιτήσεις χρειάζονται απλές λύσεις. Ώστε να γίνει πιο εύκολη όχι μόνο η δουλειά αλλά και η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos PICO.

Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos PICO. Ηγέτης στην ενεργειακή κλάση Α. * Ο νέος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης Έντυπο προϊόντος. APPLIES TO EUROPEAN DIRECTIVE FOR ENERGY RELATED PRODUCTS * Όσον αφορά στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ο νέος

Διαβάστε περισσότερα

Προϊοντικές πληροφορίες για µελετητές και διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων. Wilo-Rexa, απλές και ευέλικτες.

Προϊοντικές πληροφορίες για µελετητές και διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων. Wilo-Rexa, απλές και ευέλικτες. Προϊοντικές πληροφορίες για µελετητές και διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων Wilo-Rexa, απλές και ευέλικτες. 2 Απαιτήσεις και λύσεις Το τέλειο σύστημα: Το ευέλικτο σύστημα των σειρών Wilo- Rexa με βοηθά

Διαβάστε περισσότερα

Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος.

Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος. Το μέλλον της εξοικονόμησης ενέργειας: Wilo-Stratos GIGA. Ο πρώτος ελαιολίπαντος κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης. Φυλλάδιο προϊόντος. Η αρχή της υψηλής απόδοσης. Η ενέργεια είναι πολύ αποδοτική όταν δεν καταναλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε έξυπνα με προϊόντα Wilo

Εργαστείτε έξυπνα με προϊόντα Wilo Πληροφορίες για εξειδικευμένους τεχνικούς Εργαστείτε έξυπνα με προϊόντα Wilo Εξοικονομήστε χρόνο και εργαστείτε με άνεση, με αντλίες υψηλής απόδοσης Wilo-Stratos PICO: Με αυτόματη λειτουργία εξαέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων.

Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων. Σχεδιασμένοι για επαγγελματίες. Οι κυκλοφορητές με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο: Wilo-Stratos PICO και Wilo-Stratos. Έντυπο προϊόντων. Με την υψηλότερη απόδοση. Με πιστοποίηση TÜV. Κυκλοφορητές υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Wilo Info. Ιανουάριος 2013

Wilo Info. Ιανουάριος 2013 Wilo Info Ιανουάριος 2013 Σε αυτό το τεύχος: 1. 40 χρόνια Wilo Hellas 2. Αντικατάσταση S 40/70 με κυκλοφορητή υψηλής απόδοσης 3. Αντικατάσταση αντλιών & πιεστικών συγκροτημάτων με αντλίες MVI(E) 16 6 με

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos 3/1-6 Καμπύλη P 1/W n= const 8 7 34 1 /min - 1 V 6 3114 1 /min - 9 V 5 2829 1 /min - 8 V 4 2543 1 /min - 7 V 3 2257 1 /min - 6 V 1971 1 /min - 5 V 2 1686 1 /min - 4 V 14 1

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO.

Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO. Pioneering for You Πληροφορίες για εγκαταστάτες. Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo-Yonos PICO, Wilo-Stratos PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos MAXO. 2 Οδηγία ErP 3 Η Οδηγία ErP για υδρολίπαντους

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC Είδος κατασκευής Εγκατάσταση παροχής νερού με αυτοαναρρόφηση Χρήση Τροφοδοσία νερού Άρδευση με καταιονισμό Άρδευση κανονική και ελεγχόμενης διάχυσης

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35

Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35 Φύλλο στοιχείων: Wilo-HiDrainlift 3-35 Καμπύλη H/m 8 7 6 Wilo-HiDrainlift 3 Στοιχεία κινητήρα Σύνδεση ηλεκτρικού δικτύου 1~230 V, 50 Hz Κατανάλωση ισχύος P 1 0,4 kw 5 4 Ονομαστικό ρεύμα I N 1,7 A 3 2 1

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ CE

ΥΠΕΡΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ CE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ CE Τα πυροσβεστικά συγκροτήματα της εταιρείας μας παραδίδονται πλήρες, συναρμολογημένα επί ενιαίου πλαισίου πάνω σε αντικραδασμικά πέλματα και είναι υδραυλικά και ηλεκτρολογικά έτοιμα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain MTS 40/31 (3~400 V) Καμπύλη Wilo-Drain MTS 40-50 Hz - 2900 1/min Συγκρότημα Μέγιστο ύψος άντλησης H max 31 m Μέγιστη ποσότητα άντλησης Q max 14 m 3 /h Βέλτιστο μανομετρικό ύψος

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. www.rehau.gr ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ RAUPIANO PLUS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ www.rehau.gr ΠΡΟΪΟΝ: RAUPIANO PLUS Ενισχυμένη ηχοπροστασία για μεγάλα κτίρια RAUPIANO PLUS είναι το σύστημα αποχέτευσης

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος Ηενημέρωση η σας από τη Wilo. Σε αυτό το τεύχος: Νέο οικιακό inverter Wilo Electronic Control και. Συγκροτήματα EMHIL

Μάρτιος Ηενημέρωση η σας από τη Wilo. Σε αυτό το τεύχος: Νέο οικιακό inverter Wilo Electronic Control και. Συγκροτήματα EMHIL Wilo Info Ηενημέρωση η σας από τη Wilo Μάρτιος 2012 Σε αυτό το τεύχος: Νέο οικιακό inverter Wilo Electronic Control και Πιεστικά Συγκροτήματα EMHIL Νέα Προϊόντα: Οικιακό Inverter Wilo-Electronic Control

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν.

Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Εγγυημένη σταθερή θερμοκρασία στον χώρο σας, ενώ οι εποχές αλλάζουν. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της σειράς KK της ADTHERM παρέχουν το επιθυμητό θερμικό ή ψυκτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας, κάτω από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ STRATOS Z Σχεδιασμός Αντλία κυκλοφορίας υγρού ρότορα με σύνδεση ρακόρ ή φλάντζας, κινητήρα EC και αυτόματη προσαρμογή απόδοσης Χρήση Συστήματα ανακυκλοφορίας πόσιμου νερού

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-Jet FWJ

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-Jet FWJ Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: H[m] FWJ 4 FWJ 3 0 0 1 2 3 4 5 Q[m³/h] Σχεδιασμός Εγκαταστάσεις παροχής νερού αυτόματης αναρρόφησης Χρήση Για την άντληση νερού και βρόχινου νερού από πηγάδια και δοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos.

Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos. WILO Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 80 14569 Άνοιξη Αττικής Τ: +30 210 6248300 F: +30 210 6248360 wilo.info@wilo.gr Εύκολη εγκατάσταση, σιγουριά για το μέλλον. Wilo Yonos PICO, Wilo Stratos PICO, Wilo Stratos.

Διαβάστε περισσότερα

newsletter02 Νοέμβριος 2012

newsletter02 Νοέμβριος 2012 newsletter02 Νοέμβριος 2012 inside this issue 01. Νέα ιστοσελίδα της Wilo Ευκολία στην πλοήγηση, ευκολία στην αναζήτηση, ευκολία στην επιλογή (Σελ. 2) 02. Οδηγία ErP Οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε για την

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-MultiCargo HMC Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: -MultiCargo HMC 5 3 HMC 35 HMC 3 -MultiCargo HMC 3../.. HMC 5 HMC 1 1 3 5 7 [m³/h] Σχεδιασμός Εγκατάσταση παροχής νερού με αυτο Χρήση Τροφοδοσία νερού Άρδευση με καταιονισμό

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 32 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης λυμάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων, πλυντηρίων

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Star-Z NOVA C.

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Star-Z NOVA C. Φύλλο στοιχείων: Wilo- Καμπύλη H/m,8,6 v,1,2,3,4,5 Wilo-Star Z NOVA 1~23 V - Rp ½ m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 235) Πόσιμο νερό και νερό για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές

Συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές Συμπληρωματικές τεχνικές προδιαγραφές 1. Συγκρότημα αντλιών πυρόσβεσης Το συγκρότημα θα είναι κατασκευασμένο με ISO9001 και σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και σήμανση CE από κοινοποιημένη Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Οι αντλίες θερμότητας για πισίνες της ADTHERM μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορούν να θερμάνουν από μία μικρή οικιακή πισίνα μέχρι μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift TMP 40 Σχεδιασμός Μονάδα άντλησης ακαθάρτων υδάτων (υπέργεια εγκατάσταση) Εφαρμογές Μονάδα άντλησης λυμάτων για την αυτόματη αποστράγγιση ντους, νιπτήρων,

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO.

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO. Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος. Έντυπο προϊόντος. APPLIES TO EUROPEAN DIRECTIVE FOR ENERGY RELATED PRODUCTS Το 2013 θα εφαρμοστεί η κοινοτική οδηγία ErP. Αυτή αποτελεί ήδη το νέο πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift XS-F

Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift XS-F Περιγραφή κατασκευαστικής σειράς: Wilo-DrainLift XS-F H[m] 5 Wilo-DrainLift XS-F 4 0 0 4 5 6 7 8 Q[m³/h] Σχεδιασμός Μικρή μονάδα άντλησης λυμάτων (επιτοίχια εγκατάσταση) Εφαρμογές Έτοιμη για σύνδεση μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg) Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 30/7 (1~230 V, PN 10, Rg) Καμπύλη Μονοφασικό ρεύμα H/m 5 4 3 2 1 P1/W 175 150 125 100 75 v 0 0,5 1 1,5 2 2,5 m/s min. 0 0,5 1 1,5 2 min. Wilo-TOP-Z 30/7 1~230 V - Rp 1¼ 0 0

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Οι ειδικοί στις βιώσιμες λύσεις σύνδεσης Η Stäubli Electrical Connectors είναι μια κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας. με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της ηλιοθερμίας με το ολοκληρωμένο σύστημα allstor της Vaillant Ευελικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης. Η Vaillant παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό της

Διαβάστε περισσότερα

newsletter03 Φεβρουάριος 2013

newsletter03 Φεβρουάριος 2013 newsletter03 Φεβρουάριος 2013 inside this issue 01. Νέο λογότυπο. Ανανεωμένη εμφάνιση. Δυνατή υπόσχεση. (Σελ. 2) 02. 40 χρόνια Wilo Hellas Η Wilo Hellas έγινε 40 χρονών. (Σελ.3) 03. Ευρωπαϊκή Οδηγία ErP

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos PICO 25/1-4

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos PICO 25/1-4 Φύλλο στοιχείων: 5/- Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Rp ½,,8, Rp [m/s],,,6,8, Rp ¼ 5/-, 5/-, /- ~ V - Rp ½, Rp, Rp ¼ Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE Vera he αποδοση και ευελιξια Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η σειρά λεβήτων Vera HE είναι η νέα γκάμα επίτοιχων λεβήτων συμπυκνωμάτων με προανάμειξη, οι οποίοι ταιριάζουν για όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO.

Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος Wilo-Yonos PICO. Wilo Hellas ΑΒΕΕ Αγ. Αθανασίου 8 4569 Άνοιξη Αττικής Τ: 6483 F: 64836 wilo.info@wilo.gr www.wilo.gr Η υψηλή απόδοση είναι το νέο πρότυπο. Ο νέος. Έντυπο προϊόντος. 938/4T/9/GR/CL YonosPICO_Flyer_GR.indd

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 30/1-6 Χαρακτηριστικές καμπύλες Δp-c (σταθερή) Κλάση ενεργειακής αποδοτικότητας Κατηγορία EEI A Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Βελτιστοποιημένοι για υψηλές αποδόσεις Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά συστήματα και Κουφώματα 2 Schüco Ηλιακοί

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΥΜΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ απλά ή µε inverter

Ι ΥΜΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ απλά ή µε inverter EBARA Ι ΥΜΑ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ απλά ή µε inverter Ανοξείδωτα ίδυµα Πιεστικά Συγκροτήµατα ΡΟΗ PUMPS, µε αντλίες της σειράς 3Μ κατασκευασµένες εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Κατάλληλα για

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor

Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό. Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ευέλικτα ηλιοθερμικά συστήματα για θέρμανση και ζεστό νερό Σύστημα ηλιοθερμίας allstor Ο ταμιευτήρας για κάθε εγκατάσταση θέρμανσης και για κάθε πηγή θερμότητας Πραγματικά πολύπλευρα πλεονεκτήματα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 30/0,5-7 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 3/,5-7 Καμπύλη v 1 2 3 4 Rp 1 m/s,5 1, 1,5 2, 2,5 Rp 1¼ H/m Wilo-Yonos MAXO p/kpa 7 25/,5-7, 3/,5-7 1~23 V - Rp 1, Rp 1¼ 7 6 5 4 3 2 1 P 1/W Δp-c 15 1 2 3 4 5 6 7 Q/m³/h

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες ελικοειδών συμπιεστών Grasso SSP1. Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4

Μονάδες ελικοειδών συμπιεστών Grasso SSP1. Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4 Βιβλίο συντήρησης (Αρχική γλώσσα, Γερμανικά) P_252515_4 Πνευματικά δικαιώματα Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η ανατύπωση ή η διάδοση κανενός τμήματος με κανέναν τρόπο (εκτύπωση,

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 100/0,5-12 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO /,5- Καμπύλη v,5,,5,,5,,5 DN m/s,5,,5, DN H/m Wilo-Yonos MAXO /,5- p/kpa Wilo-Yonos MAXO /,5- ~ V - DN / 5 P /W n= const 5 H/m Q/m³/h Q/l/s 5 Q/m³/h Wilo-Yonos MAXO /,5-

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ SOLAR KIT Ηλιακός σταθμός κυκλοφορίας ηλιακού ρευστού ( γκυκόλης ) για τον αυτοματισμό και έλεγχο του ζεστού νερού μεταξύ ηλιακών συλλεκτών και boiler αποθήκευσης νερού χρήσης σε κεντρικά ηλιακά συστήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ορίζεται σαν «ελεύθερο πέρασμα» μίας αντλίας ακαθάρτων;

Τι ορίζεται σαν «ελεύθερο πέρασμα» μίας αντλίας ακαθάρτων; Τι ορίζεται σαν «ελεύθερο πέρασμα» μίας αντλίας ακαθάρτων; Ελεύθερο πέρασμα ορίζεται το μέγιστο μέγεθος σωματιδίων (διάμετρος), τα οποία μπορούν να περάσουν μέσα από την αντλία χωρίς αυτή να φρακάρει.

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain TSW 32/8-A

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain TSW 32/8-A Φύλλο στοιχείων: Wilo-Drain TSW 32/8-A Καμπύλη Wilo-Drain TS/TSW 32-50 Hz - 2900 1/min H [m] Wilo-Drain TS/TSW 32 10 8 Συγκρότημα Μέγιστο ύψος άντλησης H max 8 m Μέγιστη ποσότητα άντλησης Q max 13 m 3

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 80/0,5-6 Φύλλο στοιχείων: 8/,- Καμπύλη v,,,,, m/s 8/,- ~ V - DN 8 Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI ) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία : από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο

Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 από την Bosch Προστατεύοντας ό,τι πολυτιμότερο 2 Πίνακας Πυρανίχνευσης Σειράς 1200 Εγκαταστήστε και μείνετε ήσυχοι Ολοκληρωμένη προστασία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9

Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 50/0,5-9 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 Καμπύλη,5 1, 1,5 v 2, 2,5 3, m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) H/m 8 6 Wilo-Yonos MAXO 5/,5-9 1~23 V - DN 5 p/kpa 8 6 Νερό θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz Φύλλο στοιχείων: Wilo-Yonos PICO 40/1-8 Σχέδιο σύνδεσης ακροδεκτών Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 2035) L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5

L N PE Κινητήρας ανθεκτικός σε ρεύμα εμπλοκής Μονοφασικός κινητήρας (EM) 2 πόλων - 1~230 V, 50 Hz. Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 Φύλλο στοιχείων: Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 Καμπύλη Δp-v (μεταβλητή) H/m 5 v,2,4,6,8 1, 1,2 1,4 1,6m/s Wilo-Stratos ECO-Z 25/1-5 1~23 V - Rp 1 Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας)

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων

Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Συντήρηση ηλεκτροκινητήρων σε βιομηχανία επίστρωσης εξαρτημάτων Karol Bielecki Η εταιρεία CNP Myszkow (http://cnpmyszkow.pl/?lang=en) εξειδικεύεται στη διαδικασία επίστρωσης μικρών εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Τεύχος 71 Ιούλιος 2014 ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Βασικότερα πλεονεκτήματα από τη χρήση αντλίας θερμότητας σε σχέση με τη χρήση λεβήτα: Στις μέρες μας, λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Βέλτιστη άνεση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Η επένδυση σε απόδοση για το μέλλον Καθώς το ενεργειακό κόστος και οι συνέπειες της κατανάλωσης ενέργειας για το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Alféa. Aντλίες Θερµότητας Inverter

Alféa. Aντλίες Θερµότητας Inverter Alféa Aντλίες Θερµότητας Inverter Εµπιστευτείτε ένα µεγάλο Ευρωπαίο κατασκευαστή Ο Γαλλικός οίκος ATLANTIC µε 40 χρόνια εµπειρία στην παραγωγή συστηµάτων θέρµανσης και εξοικονόµησης ενέργειας και µε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018)

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 13/2018) 1. ΓΕΝΙΚΑ Ο Διαγωνισμός αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος για την κάλυψη των

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 40/7 (1~230 V, PN 6/10, Rg)

Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 40/7 (1~230 V, PN 6/10, Rg) Φύλλο στοιχείων: Wilo-TOP-Z 4/7 (1~23 V, PN 6/1, Rg) Καμπύλη Μονοφασικό ρεύμα H/m 6 5 4 v,5 1 1,5 2 2,5 3 Wilo-TOP-Z 4/7 1~23 V - DN 4 m/s Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας)

Διαβάστε περισσότερα

AquaStream 3G kw. Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ

AquaStream 3G kw. Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ AquaStream 3G 60-470 kw Το πιο αθόρυβο ψυκτικό συγκρότημα και αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης που υπήρξε ποτέ Κάντε ησυχία είναι αθόρυβο και αποτελεσματικό Το καλυτερο και απο τουσ δυο κοσμουσ Με τα

Διαβάστε περισσότερα

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα σημαντικά οφέλη των εναλλακτικών και πιο οικονομικών μορφών θέρμανσης. Μηνιαία έκδοση Σεπτέμβριος 2012 Τεύχος 63 Η AHI CARRIER θα συμμετέχει στην έκθεση «Οικονομική Θέρμανση» & σας προσκαλεί στο περίπτερό της. Συστήματα Θέρμανσης Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προμήθεια booster για την αναβάθμιση του αντλιοστασίου Κόκορα ΑΥ61

Θέμα: Προμήθεια booster για την αναβάθμιση του αντλιοστασίου Κόκορα ΑΥ61 ΕΤΑΙΡΕΙΑ Υ ΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Θεσσαλονίκη 10/12/2014 Αρ. πρωτ.28778 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικού ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών, Διαχείρισης Υλικού & Αποθηκών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λ. Αγγελίδης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Απλά θα είναι μαζί σας...

Απλά θα είναι μαζί σας... Απλά θα είναι μαζί σας... κάθε φορά που χρειάζεστε ζεστό νερό! Τα μπόιλερ με αντλία θερμότητας της ADTHERM εχουν σχεδιαστεί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: COP ΕΩΣ 3,2 ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Υπολογισμοί Δικτύου Πυρόσβεσης

ΜΕΛΕΤΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Υπολογισμοί Δικτύου Πυρόσβεσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: Αγία Κυριακή, Θεριακησίου Ταχ. Κώδικας: 45500 ΤΗΛ: 2654360100 FAX: 2654360120 ΕΡΓΟ: Ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕΣ Alpha2 Magna ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - Κεντρικά συστήματα θέρμανσης - Συστήματα Ζεστού Νερού Χρήσης - Ηλιακά συστήματα - Συστήματα Ψύξης Κλιματισμού ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ALPHA2 Ηλεκτρονικοί κυκλοφορητές

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Ι

ΘΕΜΑ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Ι 1 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ TOMEAΣ ΡΕΥΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΕΜΑ ΥΔΡΟΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ Ι ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Η εκπόνηση του Θέματος και η εκπόνηση της Εργαστηριακής

Διαβάστε περισσότερα

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch.

FSA 720 / 740 / 750. Μόνο Bosch. FSA 720 / 740 / 750 Η πλατφόρµα διάγνωσης του µέλλοντος. Μόνο Bosch. FSA 720 και 740-Συσκευές ελέγχου συστηµάτων οχήµατος: ιευρυµένη διάγνωση, αποτελεσµατική τεχνική µέτρησης, εύκολο λογισµικό Ένα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας για Αναβάθμιση του βαθμού απόδοσης για λέβητα με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου 15-75 kw Διαθέσιμος σε τρία μοντέλα: GPH AK 28 έως 28 kw GPH AK 50 έως 50 kw GPH AK 75 έως

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8

Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Φύλλο στοιχείων: Yonos PICO 30/1-8 Καμπύλη Δp-c (σταθερή) Επιτρεπόμενα υγρά κυκλοφορίας (άλλα υγρά κατόπιν παραγγελίας) Νερό θέρμανσης (σύμφ. VDI 2035) Μείγματα νερού/γλυκόλης (μέγ. αναλογία 1:1 από ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα