ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ"

Transcript

1 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΉΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΛΙΜΈΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

2 2 Konecranes Ανταλλακτικά ΤΟΠΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η Konecranes ως πρωτοπόρος κατασκευαστής ανυψωτικών μηχανημάτων προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων σε πολλές και διαφορετικές εφαρμογές ανύψωσης σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι ανάγκες σας, η Konecranes δεσμεύεται να σας παρέχει εξοπλισμό και υπηρεσίες που πρόκειται να αυξήσουν την αξία, την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας και την παραγωγικότητα της μονάδος σας. Η Konecranes παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής γερανογεφυρών και ανυψωτικών μηχανημάτων από τον πιο απλό εξοπλισμό έως και τις πιο σύνθετες κατασκευές. Από γερανογέφυρες έως ένα απλό βαρούλκο ή χιλιάδες, είμαστε προετοιμασμένοι να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί. Διαθέτοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο σε όλες τις μεγάλες αγορές και με την δυνατότητα παραγγελίας 24/7 παρέχουμε, με τη χρήση του εκτεταμένου δικτύου διανομής μας, γρήγορη αποστολή ανταλλακτικών καθώς επίσης και ταχεία κατασκευή και παράδοσης τους. Εάν το ανταλλακτικό που επιθυμείτε δεν υπάρχει σε απόθεμα, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το ταχύτερο δυνατό προσαρμοσμένες λύσεις αξιοποιώντας τις μηχανικές και κατασκευαστικές μας δυνατότητες και τεχνογνωσία. Επιπλέον, έχοντας πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό σχεδίων κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού, μας επιτρέπεται συγχρόνως να κατασκευάζουμε τμήματα για εξοπλισμό χειρισμού υλικών που δεν κατασκευάζονται πλέον. Πέραν της παροχής ανταλλακτικών, κατασκευάζουμε επίσης εξαρτήματα παντός τύπου κάνοντας χρήση αντίστροφης μηχανικής μελέτης.

3

4 4 Konecranes Ανταλλακτικά ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ Η Konecranes είναι κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού για πολλές από τις πιο γνωστές μάρκες ανυψωτικών μηχανισμών αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών μερών από όλες τις μάρκες. Πολιτική του ομίλου αποτελεί η πρόταση για προληπτική διαχείριση/αποθήκευση των κρίσιμων τεμαχίων βοηθώντας συγχρόνως με υποστήριξη 24/7 τόσο στην εκτίμηση όσο και στην εκτέλεση αντίστοιχου προγράμματος. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένες εσωτερικές κατασκευαστικές αλλά και μηχανικές διαδικασίες που μας επιτρέπουν να παρέχουμε σε εσάς παλιά ή μη διαθέσιμα πλέον ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΑΣ Μέσω στρατηγικών εξαγορών έχουμε καθιερωθεί ως κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού πολλών από τις πιο γνωστές και αναγνωρισμένες μάρκες στη βιομηχανία παρέχοντας ανυψωτικό εξοπλισμό που λειτουργεί στις πιο απαιτητικές βιομηχανίες όπως αυτές του χάλυβα και άλλων πρωτογενών μετάλλων,των βιομηχανιών ξύλου, των πετροχημικών και της εξόρυξης καθώς επίσης και εκείνων των λιμένων, ναυπηγείων ή τερματικών σταθμών σταθερής τροχιάς. Γνωρίζουμε καλά τους εξοπλισμούς ανύψωσης και εφαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας αυτή στην προμήθεια των ανταλλακτικών μας μερών. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Η πολυετής εμπειρία μας και η βαθιά γνώση μας στο πεδίο του ανυψωτικού εξοπλισμού, μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης για κάθε μάρκα γερανογέφυρας, βαρούλκου ή άλλο ανυψωτικό εξοπλισμό. Ως πρωτοπόρος κατασκευαστής παγκοσμίως με εκατονταετή ιστορία στο χώρο αλλά και ως ο βασικός πάροχος υπηρεσιών συντήρησης, η Konecranes αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες σας ώστε ο εξοπλισμός σας να λειτουργεί με ασφάλεια στο μέγιστο επίπεδο. Το τεχνικό μας τμήμα είναι ειδικά εκπαιδευμένο ώστε να αντιλαμβάνεται πλήρως τις κάθε φορά μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησης σας παρέχοντας τις κατάλληλες υπηρεσίες και λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του πρωτότυπου εξοπλισμού. Το παρόν έντυπο υλικό προορίζεται αποκλειστικά για λόγους γενικής ενημέρωσης. Η Konecranes διατηρεί το δικαίωμα, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς προειδοποίηση, να τροποποιήσει ή να διακόψει τη διάθεση προϊόντων ή/και προδιαγραφών που αναφέρονται στο παρόν. Το παρόν έντυπο υλικό παρέχεται χωρίς καμία εγγύηση εκ μέρους της Konecranes, είτε ρητή είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, οποιωνδήποτε σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.

5

6 6 Konecranes Ανταλλακτικά ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Μερικές φορές εμφανίζονται κρίσιμες καταστάσεις, κατά τις οποίες η ανάγκη για παραλαβή ανταλλακτικού είναι πραγματικά άμεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιστρατεύονται οι VIP υπηρεσίες ταχείας εξυπηρέτησης προκειμένου να σας βοηθήσουν, μειώνοντας δραστικά τους χρόνους απόκρισης. ΥΠΗΡΕΣΙΑ VIP ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ > Ανταλλακτικά/εξαρτήματα κατασκευαζόμενα ή έτοιμα προς διάθεση > Μειωμένος χρόνος παράδοσης έως 50% ΥΠΗΡΕΣΙΑ VIP+ ΤΑΧΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ > Μόνο κατασκευαζόμενα ανταλλακτικά/εξαρτήματα > Οι 24/7 διαδικασίες κατασκευής μειώνουν τον χρόνο παράδοσής τους στο ελάχιστο δυνατό. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Επιλέγοντας το εξειδικευμένο προσωπικό της Konecranes να αναλάβει την εγκατάσταση των ανταλλακτικών σας μερών,γνωρίζετε ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται άρτια και ότι ο εξοπλισμός επιστρέφει στην παραγωγή χωρίς καμία καθυστέρηση. Καθώς διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης παγκοσμίως, έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην επιχείρηση σας διασφαλίζοντας την ορθή και άμεση λειτουργία του ανυψωτικού σας εξοπλισμού.

7 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΑΣ: > Σχεδιασμός, κατασκευαστικές δυνατότητες > Κατασκευή ανταλλακτικών που εναρμονίζονται ή ακόμα ξεπερνούν τα πρότυπα αρχικής κατασκευής. > Αντίστροφη σχεδιαστική και μηχανική μελέτη ανταλλακτικών που δεν κατασκευάζονται πλέον. > Βελτιωμένα ανταλλακτικά που μπορούν να ξεπεράσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το όριο ζωής του προηγούμενου στοιχείου. > Αποκατάσταση ανταλλακτικών Επαναφορά του φθαρμένου ανταλλακτικού στη μέγιστη απόδοση. > Επαναφορά εκσυγχρονισμός γνήσιου αρχικού εξοπλισμού > Άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά άμεση πρόσβαση σε πάνω από στοιχεία που βρίσκονται ήδη σε απόθεμα για άμεση παράδοση. > Εξειδίκευση στα ανταλλακτικά Άμεση πρόσβαση 24/7/365 και δυνατότητα παροχής υπηρεσίων ταχείας εξυπηρέτησης.

8 8 Konecranes Ανταλλακτικά ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ > Άμεση πρόσβαση 24/7/365 Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο ανα πάσα στιγμή να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας σε ανταλλακτικό. > Το σχεδιαστικό και μηχανικό μας τμήμα σε θέματα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων έχει απευθείας σύνδεση και πρόσβαση σε εκατοντάδες λεπτομερή αρχεία και σχέδια μηχανικής. Σχεδόν το 90% των ερωτήσεων που αναφέρονται σε ανταλλακτικά απαντώνται εντός 48 ωρών. > Δυνατότητα υπηρεσιών ταχείας εξυπηρέτησης (VIP) με ελαχιστοποίημένους χρόνους παράδοσης. ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ > Με τη χρήση του προγράμματος εκσυγχρονισμού ο εξοπλισμός σας μπορεί να αναβαθμιστεί με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία. > Ο εκσυγχρονισμός των ανταλλακτικών είναι ένας οικονομικός τρόπος αναβάθμισης του εξοπλισμού σας ακόμα πιο αποδοτικά. > Η αντικατάσταση απαρχαιωμένων ή συχνά συντηρούμενων εξαρτημάτων οδηγεί αποδεδιγμένα στην αύξηση της αξιοπιστίας και τον περιορισμό του κόστους συντήρησης. > Η μέγιστη ασφάλεια επιτυγχάνεται μέσω της αντικατάστασης παλαιότερων και λιγότερο αξιόπιστων μερών-ανταλλακτικών. > Ουσιαστικά, ανεξάρτητα από το μοντέλο ή την κατασκευή, οποιαδήποτε ανταλλακτικό μπορεί να μετασκευαστεί προκειμένου να εγκατασταθεί σε παλαιότερη γερανογέφυρα-ανυψωτικό εξοπλισμό. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ > Μέσω της αντίστροφης μηχανικής μελέτης μπορούν να κατασκευαστούν ανταλλακτικά για οποιονδήποτε εξοπλισμό κάθε ανταγωνιστή. > Η αντίστροφη μηχανική παρέχει λύεις στο πρόβλημα των απαρχαιωμένων ανταλλακτικών γερανογέφυρας και μη αλλά και στην περίπτωση που ο κατασκευαστής του πρωτότυπου εξοπλισμού δεν υφίσταται πια. > Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει μέγιστη ποιότητα και απόδοση στα ανταλλακτικά μέρη.

9 ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ > Τα εν λόγω ανταλλακτικά είναι προσαρμοσμένης μηχανικής και σχεδιάζονται προκειμένου να πληρούν και να ξεπερνούν τις απαιτήσεις του κατασκευαστή του πρωτότυπου εξοπλισμού. > Για να βελτιωθεί η ποιότητα και η απόδοση τους, ενδέχεται πολλές φορές να υπάρξουν αλλαγές στο υλικό, το σχέδιο ή την κατασκευή. > Εφαρμόζονται επιπλέον βελτιώσεις στην συνδεσμολογία ή συναρμογή του συνόλου των ανταλλακτικών με απώτερο σκοπό την την βελτιστοποιημένη λειτουργία του στην γερανογέφυρα που τελικά θα εφαρμοσθεί. > Στόχος των βελτιώσεων είναι να επεκτείνουν το όριο ζωής τόσο του ίδιου του ανταλλακτικού και εν ακολουθία της γερανογέφυρας συνολικά. > Οι ανωτέρω βελτιώσεις εφαρμόζεται όχι μόνο σε όλες τις γερανογέφυρες της οικογένειας της Konecranes αλλά και σε αυτές των ανταγωνιστών μας. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ > Ανταγωνιστικές τιμές και αγορές απευθείας από τον προμηθευτή. > Υπάρχουν διαθέσιμα γνήσια ανταλλακτικά, ειδικά κατασκευασμένα ανταλλακτικα αλλά και εξαρτήματα αντικατάστασης οποιουδήποτε τύπου εξοπλισμού. > Δυνατότητα αποστολής των διαθέσιμων ανταλλακτικών εντός 24 ωρών. > Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ > Αποκαταστάσεις-Επαναφορές κινητήρων που θα λειτουργούν άριστα με πολύ μικρότερο κόστος. > Με τη χρήση υψηλότερης ποιότητας υλικών και άριστης τεχνικής κατασκευής διατηρείται η ποιότητα του γνήσιου εξαρτήματος εξασφαλίζοντας τις προδιαγραφές και την καλή λειτουργία που θέτει ο κατασκευαστής. > Όλοι οι κινητήρες είναι ηλεκτρικά ελεγμένοι επιτυχώς, περιλαμβάνοντας υψηλών standards ελέγχους ηλεκτρικής μόνωσης. > Η μόνωση τάξης H αυξάνει την ανοχή θερμοκρασίας του εξοπλισμού, παρέχοντας μέγιστες αντοχές. > Όλες οι αποκαταστάσεις περιλαμβάνουν διαδικασίες επεξεργασίας (αντιδιαβρωτική προστασία κλπ) οι οποίοι παρέχουν στον εκάστοτε κινητήρα την υψηλότερη δυνατή προστασία.

10 10 Konecranes Ανταλλακτικά

11 Johannessen Trading Company in Commerce, Calif. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ο προμηθευτής της γερανογέφυρας δεν αναγνωρίζει το ανταλλακτικό και προτείνει αγορά νέας γερανογέφυρας. Η Johannessen Trading Company in Commerce, Calif. διανέμει χάλυβα και κατασκευαστικά προϊόντα με πρώτη ύλη τον χάλυβα. Οι γερανογέφυρες που διαθέτει χρησιμοποιούνται για την φόρτωση χάλυβα για παραδόσεις και για την αποθήκευσή του στις εγκαταστάσεις της. Τον χειρισμό και συντήρηση του εν λόγω εξοπλισμού έχει αναλαμβάνει κάποιος ανταγωνιστής της Konecranes.Όταν κάποια στιγμή το φρένο του βαρούλκου χρειάστηκε επισκευή η ανωτέρω ανταγωνιστική εταιρεία πρότεινε στον πελάτη την αγορά νέου βαρουλκοφορείου δεδομένου του γεγονότος οτι δεν ήταν σε θέση να «αναγνωρίσει» (θέση, τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμή) το συγκεκριμένο ανταλλακτικό, θεωρώντας οτι το βαρούλκο ήταν πλέον παρωχημένο. Καθώς η Johannessen Trading χρειαζόταν άμεση λύση και η αντικατάσταση του βαρουλκοφορείου απαιτούσε μεγάλο χρονικό διάστημα - αυξάνοντας σημαντικά το συγκεκριμένο κόστος - ζήτησε εναλλακτική λύση/πρόταση από την Konecranes. Η ΛΥΣΗ Η Konecranes αναγνώρισε και αντικατέστησε το ανταλλακτικό (φρένο) άμεσα. Η Johannessen Trading Co. ζήτησε από την Konecranes να εξετάσει τη γερανογέφυρα προκειμένου να ελέγξει εάν θα μπορούσε να εντοπίσει το εξάρτημα που χρειαζόταν. Παρόλο που δεν υπήρχε σειριακός αριθμός (Serial Number) στη γερανογέφυρα, η Konecranes γνώριζε το μοντέλο από προηγούμενη εμπειρία της. Κάνοντας χρήση της πληροφορίας αυτής, οι υπεύθυνοι του τμήματος ανταλλακτικών της κατάφεραν να προσδιορίσουν τον σωστό κωδικό του ανταλλακτικού και να το προσφέρουν στον πελάτη. Ο πελάτης εντυπωσιάστηκε τόσο από το γεγονός της άμεσης αναγνώρισης του ζητούμενου ανταλλακτικού αλλά κυρίως από το ότι η γερανογέφυρα ήταν σε θέση να λειτουργήσει ξανά άρτια και με ασφάλεια σε 2 εβδομάδες. Ο προηγούμενος προμηθευτής της Johannessen Trading Co. δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο δεδομένο πρόβλημα γεγονός που οδήγησε την εταιρεία να επιλέξει την Konecranes για την συγκεκριμέμη υπηρεσία. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο πελάτης εξοικονόμησε περισσότερα από 20,000 Ευρώ. Δύο βδομάδες αργότερα, το ανταλλακτικό ήταν ήδη εγκατεστημένο και η γερανογέφυρα είχε ελεγχθεί και επιστρέψει στην παραγωγή. Η Johannessen Trading Company εξοικονόμησε περισσότερα από 20,000 Ευρώ επειδή δε χρειάζονταν να αγοράσουν νέο βαρουλκοφορείο. Η διαδικασία της επισκευής μείωσε κατά πολύ το «νεκρό χρόνο» (το διάστημα μη λειτουργίας) της γερανογέφυρας.

12 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥ- ΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑ- ΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥ- ΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙ- ΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑ- ΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟ- ΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥ- ΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗ- ΧΑΝΩΝ Η Konecranes ως πρωτοπόρος κατασκευαστής ανυψωτικών συστημάτων και γερανογεφυρών στην παγκόσμια αγορά προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας, μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων,ναυπηγεία, λιμάνια,τερματικούς σταθμούς κλπ) ενω συγχρόνως με αντιπροσωπευτική παρουσία σε 600 σημεία σε 50 χώρες και εργαζόμενους έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει άμεσα με ασφάλεια και τεχνογνωσία οποιαδήποτε σχετική ανάγκη των πελατών της. Η Konecranes είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο υψηλής τεχνολογίας NASDAQ OMX Helsinki (σύμβολο:kcr1v) Konecranes Plc. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Konecranes, Lifting Businesses και είναι είτε κατατεθέντα εμπορικά σήματα είτε εμπορικά σήματα της Konecranes Plc konecranes.gr

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO 2 Konecranes Γερανογέφυρα CXT NEO ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΑ CXT NEO Τοποθετούμε πιο ψηλά τον πήχη στις γενικές εργασίες ανύψωσης Ευελιξία Ισχύς Εργονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFECYCLE ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFECYCLE ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CARE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ Ένας έξυπνος γερανός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες υποστήριξης των drives Η επιλογή σας, το μέλλον σας

Υπηρεσίες υποστήριξης των drives Η επιλογή σας, το μέλλον σας Υπηρεσίες υποστήριξης των drives Η επιλογή σας, το μέλλον σας Προστατέψτε την επένδυσή σας Καταχωρήστε τα drives της ΑΒΒ Καταχωρήστε οποιοδήποτε drive της ΑΒΒ αγοράσατε, από οπουδήποτε και οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ / ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ / ΤΕΧΝΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌΔΟΣΗΣ / ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ GR www.en-come.com ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες

HP 104-in Dual Roll Kit. Νομικές πληροφορίες HP 104-in Dual Roll Kit Νομικές πληροφορίες 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Πρώτη έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181

ΑΔΑ: 4ΙΦΧΚ-Λ. Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010 Αρ.πρ.:ΔΙΟΙΚ/Φ.371.ΑΠ.13/1/26181 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Επισκευής κινητήρων. Επισκευής αντλιών πετρελαίου. Επισκευής turbo. Το τμήμα δοκιμής κινητήρων. Επισκευής συστημάτων μετάδοσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Επισκευής κινητήρων. Επισκευής αντλιών πετρελαίου. Επισκευής turbo. Το τμήμα δοκιμής κινητήρων. Επισκευής συστημάτων μετάδοσης Οι εγκαταστάσεις και ο άρτιος εξοπλισμός των συνεργείων, μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας τις πλέον μεγάλες και σύνθετες επισκευές που μπορεί να μας ανατεθούν, αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΟΡΘΟΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ Λεωφ. Κνωσσού, Τ.Θ. 44, Ηράκλειο Κρήτης ΑΦΜ 999161766, Α ΔΟΥ Ηρακλείου ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηράκλειο, 31/7/2017 Τμήμα: Βιοϊατρικής Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Storage systems Support Services

Storage systems Support Services Storage systems Support Services H ομάδα τεχνικής Υποστήριξης μας. Ο έμπιστος συνεργάτης σας. Δεσμευόμαστε για την τεχνική υποστήριξη και επισκευή των προϊόντων μας. Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά R RTAC kw. Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A

Σειρά R RTAC kw. Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A Σειρά R RTAC 500-1500 kw Απαράμιλλη αξία σε αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα απόδοσης κλάσης A Αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα προσφέρει κέρδη Επιλέξτε τη σειρά αερόψυκτων ψυκτικών συγκροτημάτων της Trane

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L65500 Λίστα ελέγχου προετοιμασίας χώρου εγκατάστασης (δεύτερη έκδοση)

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L65500 Λίστα ελέγχου προετοιμασίας χώρου εγκατάστασης (δεύτερη έκδοση) Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L65500 Λίστα ελέγχου προετοιμασίας χώρου εγκατάστασης (δεύτερη έκδοση) Νομικές σημειώσεις 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168

Παρουσίαση Εταιρίας. APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Παρουσίαση Εταιρίας APK Garages Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες: 99 356168 Δυνατότητες Εταιρίας Συνεργείο Οχημάτων Συντήρηση, Επιδιόρθωση Eπιβατικών και Εμπορικών Οχημάτων. Ηλεκτρικό & Ηλεκτρονικό Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

X-MET8000. ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000

X-MET8000. ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000 ιαχωρίστε γρήγορα το σκραπ μετάλλων και μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το φορητό αναλυτή μετάλλων X-MET 8000 ΣΚΡΑΠ Αυξήστε την παραγωγικότητα και τα κέρδη σας Άμεση εκκίνηση: έτοιμο για ανάλυση σε ελάχιστα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων

ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων ΔΙΣΚΟΙ ΦΡΕΝΩΝ TEXTAR Γκάμα προϊόντων www.textar.com ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Mελετημένοι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια Θερμογέφυρα Κατευθύνει τη μεταφορά θερμότητας στο θάλαμο αερισμού του δίσκου, αυξάνει

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 5 Διαχείριση του Χρόνου Ανοχής

Κεφάλαιο 5 Διαχείριση του Χρόνου Ανοχής Κεφάλαιο 5 Διαχείριση του Χρόνου Ανοχής ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ προσδιορισμός ορισμών και εννοιών σχετικών με τον ανταγωνισμό που βασίζεται στο χρόνο ανάδειξη τρόπου διαχείρισης χρόνου ανοχής με σκοπό την εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Οι ειδικοί στις βιώσιμες λύσεις σύνδεσης Η Stäubli Electrical Connectors είναι μια κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση

Εκτυπωτής HP Latex Περιορισμένη εγγύηση Εκτυπωτής HP Latex 1500 Περιορισμένη εγγύηση 2016 HP Development Company, L.P. Έκδοση 1 Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

SALES FLASH. ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές

SALES FLASH. ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές SALES FLASH Απρίλιος 2010 ΘΕΜΑ : Αεροσυμπιεστές Ingersoll Rand Από το 1870 η Ingersoll-Rand κατασκευάζει μηχανήματα παραγωγής πεπιεσμένου αέρα διατηρώντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά και δίκαια χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΚΙΜΕΣ 1. Σκοπός Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι να καθορίσει τις µεθόδους και τον τρόπο ελέγχου κατά την εκτέλεση των παρακάτω διαδικασιών: Έλεγχο εισερχοµένων Εγκατάσταση οργάνων Παροχή υπηρεσιών τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα:

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ & ΠΟΛΥΠΛΕΚΤΩΝ (OLTE/MUX) ΥΛΙΚΟ: Με τον παρόν Συµπλήρωµα: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΡΙΘ. ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ : 401306 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο 3 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΘΗΚΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21-06-2013 Οδός ΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ Τ.Κ. 104 43 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών

Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών Διοίκηση Παραγωγής και Υπηρεσιών Εισαγωγή -3 Γιώργος Ιωάννου, Ph.D. Αναπληρωτής Καθηγητής Σύνοψη διάλεξης Σχεδιασμός διαδικασιών ορισμός Συστημική προσέγγιση Μεθοδολογίες σχεδιασμού διαδικασιών Διαγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση

Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αναβάθμιση Ανακαίνιση Υπηρεσίες Υπηρεσίες Αναβάθμιση Ανακαίνιση ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Αναβάθμιση-Ανακαίνιση Όταν ο ανελκυστήρας ενός κτιρίου με μέτρια κίνηση έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών όσο καλή και να είναι η συντήρηση που είχε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 1. Η τράπεζα θα πρέπει να είναι σύγχρονης τεχνολογίας ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας. Να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS Με την απόκτηση της εταιρείας Newave Energy, καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) με βάση της την Ελβετία, η ΑΒΒ έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής

Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής Αρχές Διοίκησης και Οργάνωση Παραγωγής 2015-16 Α.Τσίπουρας Εισαγωγή Στόχος του μαθήματος Σύγχρονες παγκόσμιες εξελίξεις, απελευθέρωση αγορών, ηλεκτρονικό εμπόριο Ανταγωνιστικό Περιβάλλον, Taxύτατες αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση

Σαρωτής Designjet SD Pro. Περιορισμένη εγγύηση Σαρωτής Designjet SD Pro Περιορισμένη εγγύηση 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Έκδοση 1: Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς ειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Σας κρατάμε σε κίνηση

Σας κρατάμε σε κίνηση Σας κρατάμε σε κίνηση Κρατάμε ζωντανό το ρυθμό της πόλης Κίνηση. Άνθρωποι σε διαρκή κίνηση μέσα σε κτίρια σε πόλεις, είναι η εικόνα που προσδιορίζει τον κόσμο μας σήμερα και αποτελεί την καρδιά του αστικού

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού

Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού Έτσι αλλάζουν οι επαγγελματίες τις αντλίες νερού 2 Wasserpumpe Αντλία νερού 3 Μην χάνετε την ψυχραιμία σας Αντικατάσταση της αντλίας νερού Σε περίπτωση ελαττωματικής αντλίας νερού, υπάρχουν δύο διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

TRIDOX Tools &Technosystems

TRIDOX Tools &Technosystems TRIDOX Tools &Technosystems Your reliable service partner for: In/out house CAD-Trainig CAD- Services CAD- Consulting High Quality mechanical /electromechanical products Copyright by TRIDOX Tools & Technosystems

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες Έλεγχος εγκαταστάσεων Διαχείριση Επιθεώρησης και Αποδοχής Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Οι μεταβαλλόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 18/03 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 24.985,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (AMT) WABCO

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (AMT) WABCO ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΙΒΩΤΙΑ (MT) WBCO Λύσεις aftermarket για μονάδες ελέγχου κιβωτίων ταχυτήτων σε κιβώτια ταχυτήτων ZF Διατίθενται σε συνεργεία της ανεξάρτητης αγοράς ανταλλακτικών και εξαρτημάτων!

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Τα πάντα για τα περονοφόρα! Έχουμε την λύση για ότι χρειάζεστε. Η ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των ανυψωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

GLOBALGAP (EUREPGAP)

GLOBALGAP (EUREPGAP) GLOBALGAP (EUREPGAP) Το Διεθνές Σχήμα Πιστοποίησης Κώδικας Ορθής Γεωργικής Πρακτικής GLOBALGAP, λειτουργεί ως αντικειμενικό εργαλείο αξιολόγησης του βαθμού συμμόρφωσης με τις σχετικές απαιτήσεις για όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα

Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Εγγύηση καλής λειτουργίας κινητήρα Η εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο ECOΚΙΝΗΣΗ που εδρεύει στο Δήμο Ηλιούπολης (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα αρ. 14), με

Διαβάστε περισσότερα

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Έκδοση Φορτηγών περιέχει όλα τα τεχνικά στοιχεία που θα χρειαστείτε WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData Έκδοση Φορτηγών σας επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.Σ. Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 14-12-2016 Πληροφορίες : Δ. Τσουμπλέκα Αρ. πρωτ.: 184258 Τηλ. : 210 8802553

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ 1) ΓΕΝΙΚΑ Τα ορειχάλκινα εξαρτήματα θα χρησιμοποιούνται σε δίκτυα πόσιμου νερού. Τα ορειχάλκινα είδη θα είναι αρίστης κατασκευής από καθαρές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων

Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων Ειδικά Mηχανήματα για Πλυντήρια Αυτοκινήτων μία πλήρης σειρά προϊόντων των πιο εξειδικευμένων κατασκευαστών CAR MAT CLEANER: Μηχανή καθαρισμού για πατάκια αυτοκινήτων Το CAR MAT CLEANER καθαρίζει γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ 2014-2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ 2014-2020 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΕΡΓΑΛΕΊΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΥΝΟΧΉΣ 2014-2020 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ 2014-2020 Οι νέοι κανόνες και η νομοθεσία που διέπουν τον επόμενο γύρο επένδυσης από την πολιτική συνοχής της ΕΕ για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

EuroConstructionCompany S.A.

EuroConstructionCompany S.A. Design Construction Installation Servicing Of Technical Projects Related To: WASTE WATER WATER SOLID WASTE AIR TREATMENT RECYCLING & ENERGY PRODUCTION ΠΡΟΦΙΙΛ ΤΗΣ ΕΤΑΙΙΡΕΙΙΑΣ 1. ΙΣΤΟΡΙΑ Η μητρική εταιρία,

Διαβάστε περισσότερα

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας Κλίνη Centuris Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας 2 Απαραίτητα χαρακτηριστικά που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα Για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε όλον τον κόσμο, είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ζητούμενο είδος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, που θα πρέπει να αποδεικνύονται

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500. Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών DesignJet T900 και T1500 Περιορισμένη εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση HP Προϊόν HP Εκτυπωτής Λογισμικό Κεφαλή εκτύπωσης Δοχείο μελανιού Διάρκεια περιορισμένης εγγύησης 1 έτος 90 ημέρες από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ Δρ. Ευάγγελος Α. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Διευθύνων Σύμβουλος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΒΕΤΕ & ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Α.Ε. ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02 Truma E-Kit EL Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα Σελίδα 02 Truma E-Kit Πίνακας περιεχομένων Σύμβολα που χρησιμοποιούνται...2 Ενδεδειγμένη χρήση...2 Υποδείξεις ασφαλείας...2 Οδηγίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρες μιας νέας εποχής

Κινητήρες μιας νέας εποχής Κινητήρες μιας νέας εποχής H ABB παρουσιάζει μια νέα γενιά κινητήρων υψηλής απόδοσης βασισμένη στην τεχνολογία σύγχρονης μαγνητικής αντίστασης. Η ΑΒΒ στρέφεται στην τεχνολογία κινητήρων σύγχρονης μαγνητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4 Η σειρά HiPAF είναι ένα σύστημα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συνδυάζοντας ευελιξία, αξιοπιστία, ικανή προεργασία και στιβαρή

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων

SUNNY MINI CENTRAL. Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων SUNNY MINI CENTRAL Ακριβής σχεδιασμός και υλοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων Προσγείωση Ακριβείας Εξαιρετικά ακριβής σχεδιασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο απλό να σχεδιαστούν και

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΥ MADE IN ITALY Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η εταιρία Fantini S.r.l. είναι πρωτοπόρος εδώ και χρόνια στην κατασκευή συλλεκτικών αραβοσίτου (καλαμποκάδων) και συλλεκτικών ηλίανθου (ηλιομάχαιρων), μηχανήματα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών

ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών Συστήματα Πoιότητας ISO 9001 σε εργοληπτικές και άλλες επιχειρήσεις μηχανικών Γιώργος Σταμπουλής Χημικός Μηχανικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ενημέρωση για τη φύση, το περιεχόμενο, τον τρόπο εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ No 331 ΑΠΛΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ DRAEGER από 30/05/2014 έως 29/05/2015. : Ετήσια δαπάνη 9.520,00 +ΦΠΑ 2189 = 11709 Στην Φλώρινα, σήμερα την 27 / 5 / 2014 14SYMV002095354 2014-06-10 συμβαλλομένων:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΧΑΛΥΒΔΟΣΩΛΗΝΩΝ & ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 55.883,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Surefit της Trane

Στοιχεία Surefit της Trane Στοιχεία Surefit της Trane Ανάκτηση της αρχικής απόδοσης του συστήματος HVAC Ξανακερδίστε την ηρεμία σας Το σύστημα HVAC πρέπει να είναι αξιόπιστο Οι εγκαταστάσεις σας εξαρτώνται από ένα αποτελεσματικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ NOKIA ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ NOKIA ΜΕ WINDOWS PHONE ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η παρούσα Περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή ( Εγγύηση ) ισχύει μόνο για τα γνήσια προϊόντα Nokia με Windows Phone τα

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις ΦωτοβολταΙκών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας Απευθείας κατανάλωση Εφεδρική λειτουργία Αυτόνομο Σύστημα 10ΚWp, Αίγινα

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ EΣΜΗΕ, ΦΑΣΗ Ι (ΕΡ 2 x 200 MVA)» ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

«ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ EΣΜΗΕ, ΦΑΣΗ Ι (ΕΡ 2 x 200 MVA)» ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ EΣΜΗΕ, ΦΑΣΗ Ι (ΕΡ 2 x 200 MVA)» ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΔAΠΜ 41714 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΝΕΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ 245 kv (με λειτουργία στα 150/170 kv) ΣΤΗΝ NA ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εστιάστε στην δημιουργικότητα.

Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Προϊοντικές πληροφορίες για μελετητές Εστιάστε στην δημιουργικότητα. Αξιοποιήστε τώρα τα εργαλεία υποστήριξης της Wilo. Ξεκινήστε τη μελέτη σας τώρα. www.wilo-select.com Pioneering for You Pioneering for

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα