Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ"

Transcript

1 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

2 2 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΥΨΩΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η Konecranes είναι ένας κορυφαίος στον κλάδο όμιλος επιχειρήσεων ανυψωτικού εξοπλισμού που παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ανύψωσης σε πολλούς κλάδους παγκοσμίως. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Konecranes αυξάνουν την παραγωγικότητα και την αξία της επιχείρησής σας. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΝΥΨΩΣΕΩΝ Στόχος μας για περισσότερα από 80 χρόνια ήταν και είναι η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της απόδοσης των επιχειρήσεων σε όλους τους κλάδους. Και αυτό το έχουμε πετύχει παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που οι πελάτες μας μπορούν να εμπιστεύονται. Επιλέγοντας την Konecranes, επιλέγετε έναν συνεργάτη με μοναδική γνώση και εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδυασμένη με τεχνογνωσία για τοπική υλοποίηση, που ενισχύουν τις λύσεις ανύψωσης και αυξάνουν την παραγωγικότητά σας. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Σήμερα, είμαστε ίσως ο μοναδικός προμηθευτής σε παγκόσμιο επίπεδο που παρέχει έξυπνες και δοκιμασμένες λύσεις ανύψωσης σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα. Σκοπός μας είναι η μακρόχρονη συνεργασία μας μαζί σας ώστε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας παρέχοντάς σας τις κατάλληλες λύσεις και υπηρεσίες ανύψωσης σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής σας. Είμαστε εδώ για να ανυψώσουμε την επιχείρησή σας. Το παρόν προορίζεται αποκλειστικά για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Η Konecranes επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αλλάξει ή να πάψει να κυκλοφορεί, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα προϊόντα ή/και τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο παρόν. Αυτή η δημοσίευση δεν αποτελεί καμία εγγύηση, ρητή ή έμμεση, από την πλευρά της Konecranes, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά οποιωνδήποτε έμμεσων εγγυήσεων εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό.

3 3

4 4 Konecranes Corporate Brochure 4

5 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΡΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Οι άνθρωποί μας είναι η βιτρίνα της επιχείρησής μας. Προσπαθούμε κάθε επαφή με έναν εργαζόμενο της Konecranes να αποτελεί μια θετική εμπειρία για εσάς. Με παρουσία σε σχεδόν 50 χώρες, η Konecranes διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους που θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε το χειρισμό των υλικών σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Διαθέτουμε τεχνικούς οι οποίοι βρίσκονται μόνιμα στις εγκαταστάσεις διαφόρων βιομηχανιών και χάρη στη στενή σχέση που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας νιώθουμε σαν στο σπίτι μας, όπου και αν υλοποιούμε τις λύσεις μας. ΜΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Οι ανυψωτικές λύσεις και η εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει η Konecranes συμβάλλουν στη λειτουργία επιχειρήσεων ανά την υφήλιο. Η παρουσία μας σε ολόκληρο τον κόσμο σημαίνει ότι απολαμβάνετε τεχνογνωσία παγκόσμιου επιπέδου για υλοποίηση σε τοπική κλίμακα. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας για αυξημένο χρόνο λειτουργίας, αξιοπιστία, ασφάλεια, απόδοση και κορυφαία τεχνολογία σε συνδυασμό με μειωμένο συνολικό κόστος διάρκειας ζωής, σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιείστε.

6 6 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΑΣ

7 7 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο INNOVATION ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Στην Konecranes, κατανοούμε ότι αποτελούμε μέρος των διαδικασιών σας και ότι δεν επενδύετε απλά σε εξοπλισμό ή υπηρεσίες αλλά αναζητάτε μια λύση στην οποία θα μπορείτε να βασιστείτε. Προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να βελτιώνουμε το επίπεδο των λύσεών μας ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΡΓΑ Συνεργαζόμενοι με την Konecranes, αποκτάτε πρόσβαση σε συσσωρευμένη γνώση από εκατομμύρια έργα. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, έχουμε αποκτήσει μοναδική και πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία. Επιλέγοντας τη συνεργασία μαζί μας για τις λύσεις ανύψωσης της επιχείρησής σας, όλη αυτή τη γνώση μεταβιβάζεται και σε εσάς. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Αξιοποιώντας την πλούσια αυτή γνώση, και σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας να μην απογοητεύουμε ποτέ κανέναν πελάτη μας, αναπτύσσουμε καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις που μειώνουν εντυπωσιακά το χρόνο διακοπών λειτουργίας και συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας. Όλα τα παραπάνω έχουν καταστήσει την Konecranes παγκόσμιο ηγέτη στις λύσεις ανύψωσης και τις υπηρεσίες συντήρησης, μια θέση που σκοπεύουμε να διατηρήσουμε για πολλά ακόμη χρόνια. IMPROVEMENT MANAGING INFORMATION Service is often part of our innovative solutions. Drawing on the experiences we gather from our extensive service contracts allows us to create more effective systems for transferring information. Our integrated technology allows us to not only increase a product s top performance at a given time, but also continuously increase it over the product s whole lifecycle. WE LEAVE LIGHT FOOTPRINTS To us, environmental issues are a serious matter. Through the efficient use of materials, recyclability, low fuel consumption and energy-efficient design, we can dramatically reduce the environmental impact of our products. For a long time, our products have been pioneers in our industry in terms of efficiency. With more than 98% of the material in a typical Konecranes crane being recyclable, we are taking into account the environmental demands of today, and the future.

8 8 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΙΔΕΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ; Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σήμερα στο χώρο των ανυψώσεων εστιάζουν στην ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπών λειτουργίας. Αυτό αναμφισβήτητα είναι καλό. Όμως εμείς προσπαθούμε διαρκώς να προχωράμε πιο πέρα. Για αυτό το λόγο εστιάζουμε και στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας του χρόνου λειτουργίας. Αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το κόστος των διακοπών λειτουργίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη μέγιστη αξία και το χαμηλότερο κόστος στη διάρκεια ζωής των λύσεων ανύψωσης ανάλογα με την προτεραιότητα που δίνετε στις εργασίες ανύψωσης που χρησιμοποιείτε στις διαδικασίες σας. ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ; Αυξάνουμε τη ροή των εργασιών στην επιχείρησή σας και μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητα, εστιάζοντας στις σωστές προδιαγραφές των προϊόντων και παρέχοντας προγράμματα σέρβις και συντήρησης για κάθε συγκεκριμένη βιομηχανική διαδικασία. Εφαρμόζοντας τη μοναδική γνώση μας, καινοτόμες τεχνολογίες και τη φιλοσοφία μας για γρήγορο σέρβις, παρέχουμε τη μέγιστη αξία κύκλου ζωής και ενισχύουμε την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την γραμμή παραγωγής.

9 ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ Γνωρίζουμε ότι η υψηλή ποιότητα και η εστίαση στην παραγωγικότητα είναι κάτι που εκτιμούν οι πελάτες μας. Συγχρόνως, η μακροπρόθεσμη μείωση του κόστους αποτελεί επίσης προτεραιότητά μας. Σε αυτές τις σελίδες, υπογραμμίσαμε τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τη μέγιστη αξία σε όλο τον κύκλο ζωής του ανυψωτικού εξοπλισμού σας. Βρείτε τον τομέα σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση. ΠΟΛΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ Η Konecranes έχει διεθνή παρουσία στη βιομηχανία πολτού και χαρτιού. Οι καινοτόμες λύσεις χειρισμού χαρτιού ενσωματώνουν τον αποτελεσματικό χειρισμό των φορτίων στη διαδικασία. Οι λειτουργίες τοποθέτησης φορτίου σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του χειριστή αυξάνουν την ασφάλεια και μειώνουν χρονικά τον κύκλο εργασιών. Η τεχνολογία επιστροφής ενέργειας που εφαρμόζουμε μειώνει επίσης σημαντικά την κατανάλωσή της. ΧΑΛΥΒΑΣ Έχοντας ως εφόδιο την πλούσια εμπειρία και τη γνώση στο χώρο της μεταποίησης και επεξεργασίας μετάλλων, η Konecranes δίνει έμφαση στο συνδυασμό των έξυπνων λύσεων ανύψωσης με προηγμένες και δοκιμασμένες τεχνολογίες. Τα προγράμματα συντήρησης μαζί με την παγκόσμια τεχνική υποστήριξη εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα που παρέχουμε, διασφαλίζουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα και το χαμηλότερο κόστος κύκλου ζωής του εξοπλισμού σας. ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Η Konecranes είναι ένας συνεργάτης που σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για να βελτιώσετε κάθε κομμάτι των δραστηριοτήτων σας που περιλαμβάνει ανύψωση και μετακίνηση φορτίων. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες ανύψωσης της επιχείρησής σας γερανοί, ανυψωτικά οχήματα, υπηρεσίες συντήρησης η Konecranes θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας και θα σας παρέχει εκτεταμένη αξιοπιστία και διάρκεια. ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Οι γερανοί μεταποίησης είναι ειδικά σχεδιασμένοι για βαριές εργασίες και απαιτητικές εφαρμογές, με βάρη έως τόνους. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε κλάδους όπως η χαλυβουργία, η βιομηχανία πολτού και χαρτιού και η παραγωγή ενέργειας από απορρίμματα.

10 ΛΙΜΕΝΕΣ Διαθέτουμε κορυφαία στον κλάδο τεχνογνωσία στο χειρισμό εμπορευματοκιβωτίων και στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες για ναυπηγεία και ανύψωση υλικών χύδην. Κορυφαίοι στον κόσμο διαχειριστές σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, ναυπηγοί και διαχειριστές σταθμών εμπορευμάτων χύδην απευθύνονται σε εμάς για καινοτόμες τεχνολογίες που μεγιστοποιούν σε βάθος χρόνου την παραγωγικότητα των εργασιών τους. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η Konecranes λειτουργεί ως ευέλικτο one-stop-shop για διαφορετικές ανάγκες χειρισμού φορτίων και σέρβις στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ως προμηθευτής ολοκληρωμένου εξοπλισμού ανύψωσης, η Konecranes προσφέρει πρακτικές, έξυπνες λύσεις για τις πραγματικές σας ανάγκες με ασφάλεια, αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και υποστήριξη. ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Όποιες και αν είναι οι ανάγκες ανύψωσης της επιχείρησής σας, έχουμε τη λύση. Η συμπαγής σχεδίαση του εξοπλισμού μας μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο στο εργοστάσιό σας. Η γρήγορη και ακριβής τοποθέτηση των φορτίων σε συνδυασμό με ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου παρέχει κορυφαία ασφάλεια και αποτρέπει τα ατυχήματα. ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Χρησιμοποιούνται ως βασικό μέσο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε πολλούς μικρού έως μεσαίου μεγέθους σταθμούς. Ένα σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας χειρισμού εμπορευματοκιβωτίων σε πολλούς μεγάλους σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων. ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ Περιλαμβάνουν γερανούς RTG και RMG οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη στοίβαξη εμπορευματοκιβωτίων σε σταθμούς μεγάλων λιμανιών και σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών. ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ Παρέχουμε σέρβις και συντήρηση για όλων των ειδών τις εργαλειομηχανές στον κλάδο των γενικών κατασκευών. ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Είμαστε ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες ανυψωτικού εξοπλισμού και σέρβις σε πυρηνικές μονάδες. Παρέχουμε τα πάντα, από εξοπλισμό ανύψωσης, εκσυγχρονισμό και σέρβις που απαιτούνται στην πυρηνική βιομηχανία, και διαθέτουμε πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας σε ένα ιδανικό συνδυασμό παγκόσμιας τεχνογνωσίας και εστίασης στον τοπικό πελάτη.

11 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Είμαστε ο προμηθευτής λύσεων για όλες σας τις ανάγκες εξοπλισμού ανύψωσης για τον χειρισμό πυρηνικών υλικών καθώς και τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος εξοπλισμού σας. Έχουμε εμπειρία περίπου μισού αιώνα στην παροχή γερανών, βαρούλκων και ανυψωτικου εξοπλισμού χειρισμού σύνθετων υλικών για πυρηνικές εγκαταστάσεις. ΕΝΕΡΓΕΙΑ Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για διαφορετικές ανάγκες στη βιομηχανία της ενέργειας. Η τεχνολογία Ακριβής Τοποθέτησης Φορτίου και η αξιοπιστία του εξοπλισμού μας,σας προσφέρουν τη σιγουριά που χρειάζεστε όταν ανυψώνετε πολύτιμες και μεγάλου βάρους γεννήτριες. Οι αρθρωτές λύσεις για αυτοματοποιημένες εφαρμογές παραγωγής ενέργειας από απορρίμματα και βιομάζα έχουν βελτιστοποιηθεί για την καλύτερη δυνατή διεκπεραίωση των διαδικασιών σας. ΕΞΟΡΥΞΗ Το παγκόσμιο δίκτυο και η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Konecranes μας επιτρέπει να προσφέρουμε σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις για τη βιομηχανία της εξόρυξης. Μεγάλα ύψη ανύψωσης (έως 1 χιλιόμετρο) με ακριβείς κινήσεις του γάντζου που σας εξασφαλίζουν ασφαλείς ανυψώσεις σε δύσκολες συνθήκες. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ Οι βιομηχανικές γερανογέφυρες ανυψώνουν έως 80 τόνους, συνήθως σε εφαρμογές γενικών κατασκευών, αποθήκευσης χάλυβα και αυτοκινητοβιομηχανίας. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν ειδικά για να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ Τα συστήματα διαχείρισης φορτίων έχουν σχεδιαστεί για γρήγορες και απαιτητικές εφαρμογές χειρισμού υλικών και μπορούν να χειριστούν έως kg. Συνήθως χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, τις γενικές κατασκευές, τις αερομεταφορές και τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας. ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΤΥΠΟΥ GOLIATH ΓΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Άνοιγμα πάνω από 150 m. Χρησιμοποιούνται στη συναρμολόγηση τμημάτων πλοίων στη ναυπηγική. ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ Χρησιμοποιούνται για τη φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευματοκιβωτίων από το πλοίο στην αποβάθρα.

12 ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ Η ενεργή προσέγγιση στις λύσεις για σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών και σιδηροδρόμων σε συνδυασμό με τις καινοτομίες υψηλής ποιότητας, μας καθιστούν ηγέτες στο συγκεκριμένο κλάδο. Αξιοποιούμε την εμπειρία μας για να σάς παρέχουμε εύχρηστες λύσεις που διασφαλίζουν ομαλότερη λειτουργία. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις υψηλής ποιότητας στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε. Οι λύσεις αυτές είναι αποτέλεσμα της ευρείας γνώσης που έχουμε αποκομίσει κατέχοντας ηγετική θέση στις ανυψώσεις στη βιομηχανία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Εφαρμόζουμε μια προληπτική προσέγγιση η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και συμβάλλει στην ομαλή και ασφαλή διεκπεραίωση των διαδικασιών σας. ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Οι ενέργειές μας στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας του εξοπλισμού με ταυτόχρονη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας. ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Βελτιώνουμε τις διαδικασίες σας με την εργονομική και ασφαλή μεταφορά των φορτίων, με τους τυποποιημένους γερανούς σταθμών εργασίας για βάρη έως 2 τόνους. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν πνευματικά βαρούλκα, βαρούλκα αλυσίδας, περιστρεφόμενους γερανούς και γερανούς κοίλου προφίλ (hollow profile). Συνήθεις εφαρμογές σε εργαστήρια, στον κλάδο των γενικών κατασκευών και στην αυτοκινητοβιομηχανία. ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ Περονοφόρα ανυψωτικά για βαριές εργασίες με ανυψωτικές ικανότητες από 10 έως 60 τόνους, που χρησιμοποιούνται σε λιμάνια και σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων, στον κλάδο των γενικών κατασκευών και τις μεταποιητικές βιομηχανίες. REACH STACKERS Χρησιμοποιούνται στη στοίβαξη, το χειρισμό και τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων. Φόρτωση και εκφόρτωση φορτηγών, τρένων και φορτηγίδων σε λιμάνια, σταθμούς συνδυασμένων μεταφορών και βιομηχανικές αποθήκες. Ανυψωτικές ικανότητες από 10 έως 45 τόνους.

13

14 14 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Οι καινοτόμες τεχνολογίες ήταν πάντα ο πυρήνας της επιχείρησής μας και προσπαθούμε διαρκώς να αυξάνουμε την απόδοση και να βελτιώνουμε την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των λύσεών μας. Ανεβάζουμε συνεχώς τον πήχη στον τομέα μας και εισάγουμε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες. Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Καινοτομούμε όχι μόνο ως προς τη λειτουργικότητα αλλά και ως προς τη σχεδίαση. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστα και ευφυή. Όσο πιο εύκολο είναι ένα προϊόν στη χρήση του, τόσο πιο ασφαλής είναι η χρήση του μακροπρόθεσμα. Η φιλικότητα προς το χρήστη οδηγεί σε καλύτερη παραγωγικότητα και ροή των εργασιών. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Αντλούμε την έμπνευσή μας από τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας οι οποίες βασίζονται στην επικοινωνία, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Ακούγοντας και κατανοώντας τις ανάγκες σας, μπορούμε και αναπτύσσουμε λύσεις που βελτιώνουν θεαματικά την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

15 ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ Το σέρβις αποτελεί συχνά σημαντικό κομμάτι των καινοτόμων λύσεων της Konecranes. Βασιζόμενοι στη γνώση που έχουμε αποκτήσει από χιλιάδες παροχές υπηρεσιών σέρβις, δημιουργούμε αποτελεσματικά συστήματα για τη μεταφορά των πληροφοριών και της γνώσης. Η τεχνολογία ολοκληρωμένου σέρβις μας επιτρέπει να αυξήσουμε την απόδοση ενός συγκεκριμένου προϊόντος σε μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά και σε όλο τον κύκλο ζωής του. ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την οικολογική αποδοτικότητα. Μέσα από την αποδοτική χρήση των υλικών, τη δυνατότητα ανακύκλωσης, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων και την ενεργειακά αποδοτική σχεδίαση, μειώνουμε σημαντικά τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Εδώ και πολύ καιρό, τα προϊόντα μας κατέχουν ηγετική στον κλάδο θέση σε θέματα οικολογικής αποδοτικότητας. Με περισσότερο από το 98% των υλικών ενός τυπικού γερανού της Konecranes να είναι ανακυκλώσιμο, λαμβάνουμε υπόψη μας τις σύγχρονες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος.

16 16 Konecranes Εταιρικό Φυλλάδιο 16 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κατανοούμε ότι όταν επενδύετε σε μια ανυψωτική λύση περιμένετε απόλυτη αξιοπιστία. Για αυτό το λόγο, το σέρβις είναι ένα βασικό σκέλος της δέσμευσής μας προς εσάς. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξής μας, που εκτείνεται σε περισσότερους από 570 σταθμούς σέρβις ανά την υφήλιο, επισκευάζουμε, επιθεωρούμε και συντηρούμε περισσότερους γερανούς παγκοσμίως από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Σήμερα, διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο σέρβις στη βιομηχανία των ανυψώσεων. Πραγματοποιούμε πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέψεις σέρβις το χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του σέρβις εξοπλισμού άλλων κατασκευαστών. ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΕΡΒΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ Η άμεση εμπειρία που αποκομίζουμε από αυτές τις επισκέψεις μάς παρέχει μοναδική γνώση, πολύτιμη για τα προγράμματα έρευνας, ανάπτυξης και προληπτικής συντήρησης. Αυτό μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς ποιο τμήμα του εξοπλισμού σας χρειάζεται σέρβις και πότε. Ο προληπτικός σχεδιασμός αποφυγής διακοπών λειτουργίας του εξοπλισμού σας μειώνει το κόστος και διασφαλίζει ότι οι εργασίες σας εκτελούνται ομαλά, με την μεγαλύτερη δυνατή παραγωγικότητα, διασφαλίζοντας κορυφαία αξία κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του εξοπλισμού.

17 ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ CONTACT Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε έναν αξιόπιστο ειδικό σέρβις που θα συνεργάζεται μαζί σας όταν υπάρχει ανάγκη. Το επίπεδο υπηρεσιών Contact παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις για ανταλλακτικά, επιδιορθώσεις, επιθεωρήσεις, κλήσεις σε έκτακτη ανάγκη και εκσυγχρονισμό, δίνοντάς σας παράλληλα την ελευθερία να προγραμματίζετε και να διαχειρίζεστε τις ενέργειες συντήρησης μόνοι σας. CONDITION Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο ειδικό σέρβις για τις περιοδικές και προγραμματισμένες επιθεωρήσεις. Το επίπεδο υπηρεσιών Condition φέρνει σε εσάς τις κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσίες επιθεώρησης της Konecranes, για την εγγυημένη ασφάλεια του εξοπλισμού σας. Οι αναφορές επιθεώρησης σάς παρέχουν μια στέρεα βάση και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό άλλων δραστηριοτήτων συντήρησης, όπως η ανάγκη για επισκευές και άλλες ενέργειες προληπτικής συντήρησης για τη διασφάλιση της συνολικής αξιοπιστίας των διαδικασιών σας. CARE Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν ζητάτε έναν ειδικό σέρβις για τη συντήρηση και τη βελτίωση της κατάστασης του εξοπλισμού σας. Το επίπεδο υπηρεσιών Care σας απαλλάσσει από την ευθύνη για το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και τη διαχείριση των επιθεωρήσεων και των εργασιών προληπτικής συντήρησης. Σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία καθώς και προγραμματισμένες επισκευές βάσει συστάσεων που δίνονται πριν την εμφάνιση πιθανών ελαττωμάτων. COMMITMENT Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα συντηρεί και θα βελτιώνει την παραγωγικότητα και τη διαθεσιμότητα του εξοπλισμού σας. Το επίπεδο υπηρεσιών Commitment είναι μια ολοκληρωμένη λύση συντήρησης, που σας παρέχει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ανάπτυξης σύμφωνα με τους σημαντικούς δείκτες απόδοσής σας. Σχεδιάζουμε, προγραμματίζουμε και εκτελούμε ολοκληρωμένη σειρά εργασιών, όπως επιθεωρήσεις, προληπτική συντήρηση, ανταλλακτικά, σέρβις κατόπιν κλήσης, διαχείριση προσωπικού και εγκαταστάσεων και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. COMPLETE Πρόκειται για υπηρεσία που παρέχεται εάν χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα σας παρέχει υπηρεσίες χειρισμού υλικών και θα αναλαμβάνει την ευθύνη για τμήματα της παραγωγής. Το επίπεδο υπηρεσιών Complete είναι μια λύση στην οποία αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τον εξοπλισμό και το προσωπικό. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει την ανάληψη της ευθύνης για την εκτέλεση συγκεκριμένων τμημάτων της διαδικασίας παραγωγής. 17 Διαθέτουμε πέντε διαφορετικά επίπεδα υπηρεσιών ώστε να καλύπτουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας:

18 18 18

19 ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ; Στόχος μας είναι η έμπνευση εμπιστοσύνης. Αυτό το αίσθημα μπορεί να γεννηθεί από την απόλυτη πίστη στην ασφάλεια, την αξιοπιστία και την απόδοση των προϊόντων και των ανθρώπων μας. Πείτε μας ακριβώς πόσο ψηλά ή πόσο μακριά θέλετε να φτάσει η επιχείρησή σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. 19 Για να μάθετε με ποιον τρόπο η Konecranes μπορεί να σας βοηθήσει να ανυψώσετε την επιχείρησή σας, επισκεφτείτε μας στη διεύθυνση «Η συνεργασία μας με την Konecranes είναι πολύ ομαλή. Οι ελαστικοφόρες γερανογέφυρες πυλώνα που παραγγείλαμε είναι εξοπλισμός σύγχρονης τεχνολογίας με υψηλή απόδοση. Με αυτούς τους νέους γερανούς σκοπεύουμε να αυξήσουμε την παραγωγικότητα στον λιμένα μας». Gene Smith, Διευθυντής SSA Mexico «Τα νέα ανυψωτικά στοίβαξης και μηχανήματα διαχείρισης άδειων εμπορευματοκιβωτίων θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλή αξιοπιστία και να αναπτύξουμε ταχύτερες και πιο αποδοτικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Captain Chatchawan Ghettalae, Γενικός Διευθυντής, TIPS Co. Ltd Η Vestas Towers επέλεξε την Konecranes America Inc. ως τον προμηθευτή γερανών για το νέο εργοστάσιό της στο Πουέμπλο, Κολοράντο, επειδή «βλέπουμε ότι τα προϊόντα της είναι πολύ γνωστά και πολύ αξιόπιστα. Η αξιοπιστία είναι βασικό θέμα για την Vestas». Thomas Sorensen, Υπεύθυνος Παραγωγής, Towers, Vestas Towers A/S Είχαμε τη δυνατότητα να συγκρίνουμε την τιμή και την ποιότητα της δουλειάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και η Konecranes κέρδισε. «Η εταιρεία ολοκλήρωσε τις εργασίες της με μεγαλύτερη προσοχή και οι πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο από μηχάνημα σε μηχάνημα ήταν πιο άμεσα διαθέσιμες στους υπεύθυνους. Οι εμπειρίες αυτές ευνόησαν την υπογραφή συμβολαίου σέρβις με την Konecranes». Mika Vilén, Υπεύθυνη εργοστασίου εξαρτημάτων στη Metso Automation Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνεργαστεί κανείς τόσο στενά με την Konecranes, αλλά οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι η απόλυτη, «πιστοποιημένη και φιλική προς το περιβάλλον ποιότητα, η αξιοπιστία των παραδόσεων, το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και το γεγονός ότι είναι μια παγκόσμια εταιρεία με τοπικό δίκτυο για σέρβις, συντήρηση και ανταλλακτικά». Fredrik Olson, Υπεύθυνος αγορών στην Wärtsilä Power Plant

20 ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥ- ΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑ- ΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟ- ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗ- ΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥ- ΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗ- ΧΑΝΩΝ Η Konecranes ως πρωτοπόρος κατασκευαστής ανυψωτικών συστημάτων και γερανογεφυρών στην παγκόσμια αγορά προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας (μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας, μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων,ναυπηγεία, λιμάνια,τερματικούς σταθμούς κλπ) ενω συγχρόνως με αντιπροσωπευτική παρουσία σε 600 σημεία σε 50 χώρες και εργαζόμενους έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει άμεσα με ασφάλεια και τεχνογνωσία οποιαδήποτε σχετική ανάγκη των πελατών της. Η Konecranes είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο υψηλής τεχνολογίας Nasdaq Helsinki (σύμβολο:kcr1v) Konecranes Plc. Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. Konecranes, Lifting Businesses και είναι είτε κατατεθέντα εμπορικά σήματα είτε εμπορικά σήματα της Konecranes Plc konecranes.gr

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΏΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΉΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΛΙΜΈΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΎΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ ΈΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 2 Konecranes

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFECYCLE ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFECYCLE ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣ TRUCONNECT

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΟΥΛΚΟ ΑΛΥΣΙΔΑΣ CLX ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ. Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ Θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΑ CXT NEO 2 Konecranes Γερανογέφυρα CXT NEO ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΑ CXT NEO Τοποθετούμε πιο ψηλά τον πήχη στις γενικές εργασίες ανύψωσης Ευελιξία Ισχύς Εργονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΕΡΑΝΟΓΈΦΥΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΆ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΈΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΊ ΓΕΡΑΝΟΊ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ CARE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΨΩΣΗ Ένας έξυπνος γερανός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων

Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων. Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Η Λύση για Πρατήρια Καυσίμων Ολοκληρωμένες και απεριόριστες πληρωμές για πρατήρια καυσίμων Εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές - στις αντλίες καυσίμων και στα καταστήματα σας SIX Payment Services Η

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία

2 Εισαγωγή. 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική. 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες. 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 3 Εταιρική Παρουσίαση 2014 Περιεχόμενα 2 Εισαγωγή 3 Αξίες, Οραμα, Στρατηγική 4 Οι λύσεις μας, Επανδρωμένες Υπηρεσίες 5 Οι λύσεις μας, Ηλεκτρονική Προστασία 6 Οι λύσεις μας, Ειδικές Υπηρεσίες Ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Σας κρατάμε σε κίνηση

Σας κρατάμε σε κίνηση Σας κρατάμε σε κίνηση Κρατάμε ζωντανό το ρυθμό της πόλης Κίνηση. Άνθρωποι σε διαρκή κίνηση μέσα σε κτίρια σε πόλεις, είναι η εικόνα που προσδιορίζει τον κόσμο μας σήμερα και αποτελεί την καρδιά του αστικού

Διαβάστε περισσότερα

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ...

HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... HAWKER MODULAR CHARGERS KEEP ON GOING! ΑΚOΜΗ ΚΑΙ OΤΑΝ ΜEΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜAΔΑΣ ΛΕIΠΕΙ... MODULAR: ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΨΗΛH ΑΠOΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ Τα modules τα οποία απλά συνδέονται και λειτουργούν (plug

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ

ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΡΑΝΟΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΕΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙOΜΗΧΑΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΓΕΡΑΝΟΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΛΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Αποτελούμε μέρος του Ομίλου MANN+HUMMEL, ενός ομίλου που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα τα οποία παράγουμε, πωλούνται στην αγορά από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Αγγελική Λοϊζου Λειτουργός Τυποποίησης Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) Αυτόνομος Οργανισμός Λειτουργεί με βάση το Ιδιωτικό Δίκαιο Πλήρως αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 16 ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 Νίκη Φουρλή Οι εταιρείες του σήμερα και του μέλλοντος.. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες θέτουν τα θεμέλια

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud

Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Η Oracle ανακοίνωσε την πιο ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της Ανάλυσης δεδομένων στο Cloud Το Oracle Analytics Cloud αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύνολο δυνατοτήτων που περιλαμβάνει έτοιμο περιεχόμενο, εξειδικευμένα

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Weighing & Automation

Weighing & Automation Απόλυτος Έλεγχος Μέγιστη Ακρίβεια Weighing & Automation Η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων Ζύγισης & Αυτοματισμού υψηλής ποιότητας, στην αιχμή της τεχνολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αξιόπιστος και υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΑ Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 και η έδρα του στεγάζεται στο Βασιλικό Ευβοίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000

Διαβάστε περισσότερα

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων Μαρία Μεταξογένη Channel Director Τι λέει η αγορά Οι περισσότερες επιχειρήσεις ξοδεύουν περίπου 6% των ετήσιων εσόδων τους σε ενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α

Σ χ ε δ ι α σ μ o ς. Α π ο κ ο μ ι δ h. Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η. Μ ε τ α φ ο ρ a. Α ν α κ y κ λ ω σ η. Κ α θ α ρ ι σ μ o ς. Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Σ χ ε δ ι α σ μ o ς Α π ο κ ο μ ι δ h Μ ε τ α φ o ρ τ ω σ η Μ ε τ α φ ο ρ a Α ν α κ y κ λ ω σ η Κ α θ α ρ ι σ μ o ς Ε π ε ξ ε ρ γ α σ i α Π λ y σ η κ a δ ω ν Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 Χάρη στη μακρόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP. Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Συντήρηση εγκαταστάσεων CHP Μηχανικές υπηρεσίες Βιολογικές Υπηρεσίες Έλεγχος εγκαταστάσεων Διαχείριση Επιθεώρησης και Αποδοχής Βελτιστοποίηση Εγκατάστασης Οι μεταβαλλόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ Τα πάντα για τα περονοφόρα! Έχουμε την λύση για ότι χρειάζεστε. Η ΒΟΥΡΔΟΥΝΑΣ ΑΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των ανυψωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού...

5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού... ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Περιεχόμενα 5.1. Χωροταξικός Σχεδιασμός... 2 5.2. Κριτήρια αξιολόγησης Χωροταξικού Σχεδιασμού... 4 5.3. Δραστηριότητες Χωροταξικού Σχεδιασμού... 5 5.4. Τύποι Χωροταξίας...

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων.

Φυλλάδιο προϊόντος. Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. Φυλλάδιο προϊόντος Προστατευτικό αέριο. Αέρια για τη συγκόλληση μη σιδηρούχων μετάλλων. 03 Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα κραμάτων αλουμινίου, χαλκού και τιτανίου που χρησιμοποιούνται σε διάφορους κλάδους της

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών EcoBuilding Conference, EXPO ATHENS Ανθούσα 10 Δεκεμβρίου 2010 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών () Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Μαρκογιαννάκης Γιώργος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Τμήμα Ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών

1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών 1.1. Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών Η Voiceland στα πλαίσια των επιχειρησιακών της λειτουργιών διαχειρίζεται τηλεπικοινωνιακά συστήματα μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες τηλεφωνίας στην πελατειακή της

Διαβάστε περισσότερα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα

ποτελεσματικότητα διαδικασίες sms ταχύτητα οργανόγραμμα ανάθεσηαρχειοθέτηση υτοματοποιημένη εκτέλεση ψηφιακή υπογραφή ISO ενημερώσεις διαγράμματα ργασίες διαδικασίες ειδικότητες παρατηρήσεις διαγράμματα οργανόγραμμα μειωμένο κόστος αποθήκευσης ανάθεσηαρχειοθέτηση email στατιστικά Ηλεκτρονική Διαχείριση Διαδικασιών υτοματοποιημένη εκτέλεση χρόνοι

Διαβάστε περισσότερα

Βαρόμετρο IoT της Vodafone για το 2016

Βαρόμετρο IoT της Vodafone για το 2016 Συνοπτική Έκθεση: Βαρόμετρο IoT της Vodafone για το 2016 Βέλτιστες πρακτικές για την επίτευξη των μεγαλύτερων δυνατών οφελών μέσω της εκμετάλλευσης του Internet of Things Vodafone Power to you Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Ξεκινά με μια δέσμευση για περιβαλλοντικά φιλικές λύσεις: Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μειώνουν το κόστος και την κατανάλωση ενέργειας. Αφήστε την Otis να σας δείξει την Πορεία προς το Πράσινο.

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

SMA SERVICE ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ SMA SERVICE SMA SERVICE Τα προϊόντα της SMA συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και υψηλή ποιότητα. Υποβάλλουμε τους μετατροπείς μας σε πολυάριθμους ελέγχους λειτουργίας, κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με μηδενικές

Διαβάστε περισσότερα

Storage systems Support Services

Storage systems Support Services Storage systems Support Services H ομάδα τεχνικής Υποστήριξης μας. Ο έμπιστος συνεργάτης σας. Δεσμευόμαστε για την τεχνική υποστήριξη και επισκευή των προϊόντων μας. Βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας

Κλίνη Centuris. Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας Κλίνη Centuris Μια οικονομική επιλογή για περίθαλψη υψηλής ποιότητας 2 Απαραίτητα χαρακτηριστικά που πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα Για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε όλον τον κόσμο, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ. Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Έξυπνος σχεδιασμός αρθρωτών UPS Με την απόκτηση της εταιρείας Newave Energy, καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) με βάση της την Ελβετία, η ΑΒΒ έχει

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλωσορίζω σε ένα ιδιαίτερο συνέδριο, το πολυ-συνέδριο του Ecopol. Ένα συνέδριο που συζητά την προώθηση των πολιτικών που ενισχύουν την πράσινη καινοτομία. Σε αυτό το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS)

Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Μετάβαση σε ένα κορυφαίο Σύστημα Διαχείρισης Κτιρίων (BMS) Εισαγωγή Χρόνια πριν, τα κτίρια ήταν απλά ένα μέρος για να μένεις ή να δουλεύεις. Στη διάρκεια των ετών, τα κτίρια εξελίχθηκαν σε μέρη που ζούμε

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar

Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar Μετατρέπουμε τον ήλιο σε κινητήρια δύναμη. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Phoenix Solar ΣΤΟΧΟΣ μας είναι ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΕ κάθε ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΕΡΓΟ. phoenix solar ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies

Taseis Management Total Accomplishment & Efficient Integrated Strategies Υποβολή προτάσεως συνεργασίας για την μελέτη, ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2008 σε μικροβιολογικά εργαστήρια Σας καταθέτουμε ολοκληρωμένη πρόταση η οποία αφορά στην

Διαβάστε περισσότερα

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων

Natech MyFleet. Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων Natech MyFleet Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων MyFleet Σύνοψη Το σύστημα MYFLEET είναι ένα σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου επίγειων, εναέριων

Διαβάστε περισσότερα

TRIDOX Tools &Technosystems

TRIDOX Tools &Technosystems TRIDOX Tools &Technosystems Your reliable service partner for: In/out house CAD-Trainig CAD- Services CAD- Consulting High Quality mechanical /electromechanical products Copyright by TRIDOX Tools & Technosystems

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Ενεργειακό Λογισμικό 4Μ-ΚΕΝΑΚ (από τον κ. Χ. Χαραλαμπόπουλο, Δρ Ηλ/γο Μηχανικό ΕΜΠ, Συνιδρυτή και Στέλεχος της 4Μ Α.Ε.

Ολοκληρωμένο Ενεργειακό Λογισμικό 4Μ-ΚΕΝΑΚ (από τον κ. Χ. Χαραλαμπόπουλο, Δρ Ηλ/γο Μηχανικό ΕΜΠ, Συνιδρυτή και Στέλεχος της 4Μ Α.Ε. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΤΕΧΝΙΚΑ, Τεύχος 258, Οκτώβριος 2009 Ολοκληρωμένο Ενεργειακό Λογισμικό 4Μ-ΚΕΝΑΚ (από τον κ. Χ. Χαραλαμπόπουλο, Δρ Ηλ/γο Μηχανικό ΕΜΠ, Συνιδρυτή και Στέλεχος της 4Μ Α.Ε.) 1. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΜΟΣΧΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η υπεροχή του σιδηρόδροµου σε ταχύτητα, οικονοµία, προστασία περιβάλλοντος, ασφάλεια κλπ. έναντι των

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ. www.en-come.com ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΣ / ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ / ΤΕΧΝΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ / ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌΔΟΣΗΣ / ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΩΝ GR www.en-come.com ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...είναι το σπίτι μας και το μέλλον των παιδιών μας Τι είναι η βιώσιμη ανάπτυξη και γιατί ΜΑσ αφορα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: www.4design.gr Η βιώσιµη ή αειφόρος ανάπτυξη αποσκοπεί στο να βελτιώσει

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL B8-0184/26. Τροπολογία

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL B8-0184/26. Τροπολογία 12.3.2019 B8-0184/26 26 Παράγραφος 5 ιγ (νέα) 5ιγ. υποστηρίζει την επικαιροποίηση της ΕΚΣ της Ένωσης με τον καθορισμό ενός στόχου, για το σύνολο της οικονομίας, για τη μείωση κατά 55% των εγχώριων εκπομπών

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η βιομηχανική επανάσταση και οι στρατηγικές βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας στη βιομηχανία ανελκυστήρων

Η 4η βιομηχανική επανάσταση και οι στρατηγικές βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας στη βιομηχανία ανελκυστήρων Η 4η βιομηχανική επανάσταση και οι στρατηγικές βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας στη βιομηχανία ανελκυστήρων Παπαδόπουλος Άγγελος Group HSE and Maintenance Manager KLEEMANN KLEEMANN Complete Systems

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Powering the Hospitality industry

Powering the Hospitality industry Powering the Hospitality industry www.eurotel.gr Εταιρικό Προφίλ Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΣΙΚΗ ΤΝΕΙΔΗΗ ΣΗ ΚΑΜΑΡΙΔΗ GLOBAL WIRE ΑΒΕΕ Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον. Φροντίζουμε την περιοχή μας. Παίρνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες που αλλάζουν τον τρόπο που δουλεύουμε και αναβαθμίζουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο

Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων. 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Από την αίθουσα διδασκαλίας στην αίθουσα συσκέψεων 5 τρόποι για να προετοιμάσετε τους σύγχρονους φοιτητές για τον αυριανό επαγγελματικό στίβο Εφαρμογή συνεργατικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στην πανηγυρική εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Στήριξης του «Δικτυωθείτε» Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι στην

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας

Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Μοντέλο συστήματος διαχείρισης της ποιότητας Διαρκής βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας Ευθύνη της Διοίκησης Πελάτες Πελάτες Διαχείριση Πόρων Μέτρηση, ανάλυση και βελτίωση Ικανοποίηση Απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση

Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης. 2 η Εκδοση τις Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης 2 η Εκδοση 1 Εισαγωγή Ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Δεοντολογίας για (ΣΕΑ) καθορίζει τις βασικές αξίες και αρχές που θεωρούνται θεμελιώδεις για την επιτυχή προετοιμασία και την

Διαβάστε περισσότερα

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018

OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ. Σεπτέμβριος 2018 OMICRON SYSTEMS ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Σεπτέμβριος 2018 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ιστορικό Με εμπειρία από το 1993 ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας το 2000 ως ομόρρυθμη εταιρία και συνεχίζουμε αδιάκοπα ως σήμερα έχοντας ειδικεύση

Διαβάστε περισσότερα

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες

οικονομικές τάσεις Εκτεταμένη συνεργασία της εφοδιαστικής αλυσίδας. έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Παγκόσμιες Συνοπτική παρουσίαση του ευνητικού έργου FLUID-WIN το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ενοποίηση τρίτων παρόχων υπηρεσιών με ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα σε πολυλειτουργικές πλατφόρμες

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ 02 Σκοπός Ο κυριότερος στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργεί με τρόπο αποτελεσματικό υπεύθυνο και επωφελή στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Διοίκηση Εργοταξίου Διδάσκων: Γιάννης Χουλιάρας Επιλογή δομικών μηχανών, κόστος, συντήρηση, οργάνωση διαχείρισης των δομικών μηχανών, απόδοση Η επιλογή των

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com

Ποιότητα και απόδοση TOP QUALITY. www.solarworld-hellas.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-hellas.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣE 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING. Δρ. Γ.Μαλινδρέτος

MARKETING. Δρ. Γ.Μαλινδρέτος Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Πελάτες και εταιρεία ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ, ΣΙΩΜΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ Ο εσωτερικός πελάτης και η «αλυσίδα αξίας» Ένας εγγυημένος τρόπος επίτευξης ικανοποίησης του πελάτη είναι αναμφίβολα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα.

ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION TURN IT ON ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. TURN IT ON Αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση. Με κίνητρο την ποιότητα. ΜΠΟΥΖΙ CHAMPION ΜΕΡΟΣ 3 Ο - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ I ΦΙΛΤΡΑ I ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡEΣ Champion is a registered trademark of Federal-Mogul

Διαβάστε περισσότερα