Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ. Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας"

Transcript

1 Ψηφιακό τηλεφωνικό σύστημα ΙΡ-ΡΒΧ Νέο ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας

2 Μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας σας σήμερα και στο μέλλον Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της απλής με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης ΙΡ, το Ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D, παρέχει τις λειτουργίες και την ευελιξία για τη διαχείριση όλων των επικοινωνιών της εταιρίας σας για το παρόν αλλά και το μέλλον. Ενσωματώνοντας μία εντυπωσιακή σειρά προηγμένων λειτουργιών σε ένα οικονομικό πακέτο, το KX-TDA100D με δυνατότητες ΙΡ σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για την βελτίωση των επικοινωνιών της εταιρίας σας. Ασύρματες λύσεις σας δίνουν την ελευθερία να απαντάτε σε σημαντικές κλήσεις όταν είσαστε εκτός γραφείου ή όταν μετακινήστε εντός της εταιρίας, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες call center επιτρέπουν εύκολη διανομή κλήσεων, τη διαχείριση κλήσεων και τον έλεγχο της εσωτερικής χρήσης του συστήματος, βελτιώνοντας την απόδοση της επικοινωνίας και επιτρέποντάς σας να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά.

3 Η δυνατότητα επέκτασης και οι ασύρματες λύσεις είναι το κλειδί για να συμβαδίσετε με τους γοργούς ρυθμούς εξέλιξης των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών Το ψηφιακό σύστημα KX-TDA100D IP-PBX της Panasonic σας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για επέκταση και ασύρματες λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας Δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης Ασύρματο ακουστικό DECT Αποκλειστική συσκευή IP Κινητό τηλέφωνο Δίκτυο ΙΡ Απλή τηλεφωνική γραμμή Συσκευές με δυνατότητα επέκτασης Σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας όπως αυτή αναπτύσσεται, το σύστημα KX-TDA100D επιτρέπει τη σύνδεση ως και 128 απλών τηλεφωνικών εσωτερικών. Ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ασύρματων ακουστικών DECT. Δυνατότητες ΙΡ για αποτελεσματική επικοινωνία Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της ΙΡ για απλοποιημένη επικοινωνία και βελτιωμένη παραγωγικότητα είναι βασική για κάθε επιχείρηση που έχει το βλέμμα της στραμμένο στο μέλλον. Το KX- TDA100D έχει δυνατότητες ΙΡ και παρέχει ένα ευέλικτο δίκτυο που μπορεί να διαχειριστεί φωνητικές επικοινωνίες και δεδομένα. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του υποστηρίζει σύγκλιση δικτύων ΙΡ και επιτρέπει να μεταβείτε σε δυνατότητες VoIP με τους δικούς σας ρυθμούς. Ασύρματες λύσεις επικοινωνίας Εξωτερικός χώρος Αποθήκη Κεντρικά γραφεία Εργοστάσιο Υποκατάστημα Ασύρματες Επικοινωνίες όταν είσαστε μακριά από το γραφείο σας Επειδή το ασύρματο σύστημα DECT μπορεί να μετατρέψει τα εσωτερικά σε ασύρματα ακόμα και οι μεγάλες εγκαταστάσεις μπορούν να μετατραπούν σε ζώνη επικοινωνίας βελτιώνοντας την κάλυψη και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κινείστε ελεύθερα. Ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων Το ΚΧ-TDA100D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορούν να ενσωματωθούν κινητά τηλέφωνα. Έτσι, οι υπάλληλοι μπορούν να λαμβάνουν τις κλήσεις τους ακόμα και αν βρίσκονται εκτός γραφείου. Έτσι δεν χάνεται καμία κλήση, ασχέτως αν βρίσκονται εντός εταιρίας ή όχι.

4 Οι ασύρματες λειτουργίες βοηθούν στη βελτίωση Βολικές ασύρματες λύσεις βοηθούν στην αύξηση της παραγωγικότητας Εκτός από τις συμβατικές υπηρεσίες και ΙΡ, το ΚΧ-TDA100D παρέχει συνεχή, αξιόπιστη ασύρματη συνδεσιμότητα με αδιάκοπτη μεταβίβαση σήματος μεταξύ των κυψελών (συνεχής ομιλία) και παράλληλη λειτουργία σταθερού και ασυρμάτου. Αφού οι υπάλληλοι μπορούν να λάβουν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις είτε βρίσκονται στο γραφείο τους είτε όχι, διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας και βελτιώνεται η παραγωγικότητα. Συνεχής, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Η ομαλή, αυτόματη μεταγωγή ανάμεσα σε εγκατεστημένες κυψέλες επεκτείνει την κάλυψη για να εξασφαλίσει συνεχή και αδιάκοπη κάλυψη και πραγματική φορητότητα ακόμα και σε μεγάλες εγκαταστάσεις. Η υψηλή ποιότητα σύνδεσης διατηρείται όταν περπατάτε, αφού μεταφέρεται από τον έναν κυψελικό σταθμό στον άλλο, χωρίς να διακόπτονται οι σημαντικές επαγγελματικές σας συνομιλίες. Βελτιωμένη φορητότητα Με την παράλληλη λειτουργία ασύρματου και σταθερού εσωτερικού τηλεφώνου, (Wireless XDP Parallel) της Panasonic, μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό DECT ώστε να έχει τον ίδιο αριθμό εσωτερικού με το σταθερό σας τηλέφωνο για να μη χάνετε καμία κλήση ακόμα και αν είσαστε μακριά από τo γραφείο σας. Οι κλήσεις μεταφέρονται από το σταθερό τηλέφωνο του συστήματος στο ασύρματο ακουστικό DECT ή αντίστροφα. Πελάτης Αποθήκη Γραφείο Ισόγειο Φορητότητα ασυρμάτου Κλήση Εσωτερικό #200 Μεταφορά Γραφείο Στο γραφείο σας Αποθήκη Αίθουσα συναντήσεων Εσωτερικό #200 Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε το ΚΧ-WT115, οι διαθέσιμες λειτουργίες περιορίζονται. Συνομιλίες Hands-free Συνδέστε τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής και απολαύστε την ευκολία και την ελευθερία της επικοινωνίας χωρίς τη χρήση του ακουστικού. Με τα προαιρετικά ακουστικά κεφαλής μπορείτε να απαντήσετε στις εισερχόμενες κλήσεις έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα! Κυψέλη Επαναλήπτης Με χρήση επαναλήπτη η εμβέλεια μπορεί να αυξηθεί. KX-TDA0158 DPT I/F 8 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0155 DPT I/F 2 κανάλια επικοινωνίας KX-TDA0156 CS I/F 4 κανάλια επικοινωνίας KX-A405 Χωρητικότητα Συστήματος Κυψελικός Σταθµός Φορητός Σταθµός KX-A272 Σειρά KX-TCA / KX-WT115

5 της παραγωγικότητας Δυνατότητα επιλογής από την ποικιλία ασύρματων ακουστικών Τα ασύρματα ακουστικά της Panasonic, διαθέτουν τις τελευταίες λειτουργίες επικοινωνίας και σας παρέχουν αξιόπιστες και ευέλικτες δυνατότητες επικοινωνίας στο γραφείο σας. Επιλέξτε τις συσκευές που είναι καταλληλότερες για τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Ασύρματο εύκολη στη χρήση Αυτό το απλό μοντέλο με οθόνη μίας γραμμής διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη οπισθοφωτισμού 1.8 ιντσών και ένα απλό μενού που σας επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις ευέλικτες λειτουργίες του ακουστικού. Σε αντίθεση με άλλα ασύρματα ακουστικά οικιακής χρήσης, αυτό το ακουστικό DECT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους, χάρη στην συμβατότητά του με πολλαπλές ζώνες. Επίσης, διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου, έτσι το άτομο με το οποίο συνομιλείτε, μπορεί να σας ακούσει καθαρά ακόμα και αν βρίσκεστε σε μέρος με θόρυβο. 1,8 ίντσες μονόχρωμη οθόνη LCD Πλήκτρα λειτουργιών Μείωση θορύβου Κατάλογος κλήσεων (στο ακουστικό) Έγχρωμη οθόνη και πολύ-λειτουργικός σχεδιασμός Με έγχρωμη οθόνη LCD για ευκολότερο έλεγχο της κατάστασης της γραμμής και της καταχώρισης τηλεφωνικού αριθμού, τα KX-TCA175/275 παρέχουν άνεση και ευελιξία, επιτρέποντάς σας να εκμεταλλεύεστε όλες τις λειτουργίες του τηλεφωνικού κέντρου με το πάτημα ενός πλήκτρου. Ευέλικτα πλήκτρα Έγχρωμη οθόνη LCD 1,5 Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Επεξεργάσιμο πλήκτρο λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων (PBX) Κουδουνισμός ακουστικών κεφαλής Δόνηση (KX-TCA275 μόνο) Αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε σκληρές συνθήκες Το KX-TCA364 πληροί τα αυστηρά πρότυπα IP64, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό. Διαθέτει λαβή από καουτσούκ που απορροφά τους κραδασμούς και ενισχυμένο πλαστικό περίβλημα, το KX-TCA364 μπορεί να αντέξει σε δύσκολες συνθήκες. Ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό Ευέλικτα πλήκτρα Μονόχρωμη οθόνη LCD 1,5 *Αν ρυθμίσετε στο ON ο θόρυβος ακούγεται πιο χαμηλά. Λειτουργία σε θορυβώδες σημείο* Πλήκτρα λειτουργιών Κουδουνισμός ομάδας Κατάλογος κλήσεων PBX Δόνηση *IP64 συμβατότητα: Ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό.

6 Αποτελεσματική αναβάθμιση της επικοινωνίας εντ Η ενσωμάτωση κινητών τηλεφώνων βελτιώνει την ευελιξία της επιχείρησής σας Τα κινητά τηλέφωνα έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε στις επιχειρήσεις, μας βοηθούν να είμαστε σε επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας όταν βρισκόμαστε εκτός γραφείου. Το KX-TDA100D βοηθάει να κάνετε τη σύνδεση άψογη, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία ενσωμάτωσης κινητών τηλεφώνων για την αυτόματη επαναδρομολόγηση της κλήσης σας από το σταθερό σας εσωτερικό σε κινητό τηλέφωνο με ένα χαμηλότερο πάγιο κόστος. Ένας μόνο τηλεφωνικός αριθμός Όταν κάποιος σας καλεί, μπορεί να σας βρει σε έναν τηλεφωνικό αριθμό, είτε βρίσκεστε εντός είτε εκτός του γραφείου. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να ενσωματωθούν στο KX-TDA100D έτσι ώστε οι εισερχόμενες κλήσεις να κουδουνίζουν ταυτόχρονα στο γραφείο σας και στο κινητό σας, οπότε μπορείτε να απαντήσετε από οποιοδήποτε τηλέφωνο. Ομάδα διανομής εισερχομένων κλήσεων μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα Tο KX-TDA100D σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μία ομάδα Διανομής εισερχομένων κλήσεων (ICD) μέχρι και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι κλήσεις προς τα εσωτερικά του γραφείου μπορούν να κουδουνίζουν ταυτόχρονα και στα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η λειτουργία είναι βολική για τις ώρες που το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού απουσιάζει από το γραφείο. Πελάτης Πελάτης Κλήση μονού αριθμού Γραφείο Κλήση: Κλήση: Εξωτ. χώρος κινητής κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση για το KX-TDA0920: Οι απλές εσωτερικές γραμμές (LCOT) που δεν υποστηρίζουν reverse circuit δεν υποστηρίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Ομάδα ICD Σημείωση: Απαιτείται το KX-TDA0920 (άδεια χρήσης) Οι αναλογικές γραμμές χωρίς αντίστροφη ανίχνευση κυκλώματος (reverse recruit) που έχουν ρυθμιστεί σε αναλογικές γραμμές (LCOT) δεν υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες. Προώθηση από κινητό τηλέφωνο σε εσωτερικό Αφού απαντήσετε την κλήση που σας προωθήθηκε από το KX-TDA100D στο κινητό σας, μπορείτε να την προωθήσετε σε εσωτερικό στο γραφείο σας. Γραφείο Πελάτης Εξωτ. χώρος Μεταφορά σε εσωτερικό Κλήση: κινητής Αριθμός κινητού Σημείωση: Απαιτούνται KX-TDA0920, KX-TDA0190 και KX-TDA0192 ή TDA0194.

7 ός και εκτός γραφείου Επιπρόσθετες δυνατότητες για βελτίωση της ασύρματης επικοινωνίας Αν το τηλέφωνό σας είναι απασχολημένο ή αν δεν μπορείτε να απαντήσετε, το KX-TDA100D θα σας ενημερώσει ότι κάποιος σας έχει αφήσει μήνυμα. Ενσωματωμένα φωνητικά μηνύματα Η προαιρετική κάρτα ESVM διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε την αποδοτικότητα και την ευχρηστία του φωνητικού ταχυδρομείου χωρίς να προσθέσετε ξεχωριστό σύστημα φωνητικού ταχυδρομείου. Ρυθμίστε τη θυρίδα σας ηχογραφώντας το δικό σας μήνυμα χαιρετισμού, το οποίο θα αναπαράγεται όταν δεν μπορείτε να απαντήσετε το τηλέφωνό σας. Τα μηνύματα των καλούντων ηχογραφούνται απευθείας στην προσωπική σας θυρίδα, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε οι ίδιοι τα προσωπικά σας μηνύματα. Πελάτης Κλήση προωθημένη στο Voice Mail Φωνητικό μήνυμα Προηγμένα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι διαθέσιμα όταν συνδυάζεται με το KX- TVM50/200 Μπορείτε να ρυθμίσετε το προαιρετικό KX-TVM50/200 να σας ενημερώνει μέσω όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα. Μπορείτε έπειτα να συνδέεστε με τη θυρίδα σας από μακριά και να ακούτε τα μηνύματά σας. Τα ηχητικά αρχεία σε φορμά WAV μπορούν επίσης να επισυνάπτονται σε . Μπορείτε να προωθείτε τα μηνύματα μέσω και σε άλλους και να κρατάτε εφεδρικά αντίγραφα στον υπολογιστή σας. Πελάτης Ειδοποίηση νέου μηνύματος Εξωτ. χώρος Εξωτ. χώρος Προώθηση WAV Κάρτα ESVM Ενσωµατωµένο ESVM (Ενισχυµένο απλό φωνητικό ταχυδροµείο) Εξωτερικές λύσεις Αριθµός θυρών Μεγ. 8* Μεγ. 6 Μεγ. 24 Φωνητική αποθήκευση Μεγ. 8 ώρες* Μεγ. 8 ώρες Μεγ ώρες Αριθµός θυρίδων Μεγ. Εσωτερικά Μεγ. 64 Μεγ Αριθµός µηνυµάτων Μεγ. 1000* Απεριόριστα Απεριόριστα Ηλεκτρονικό µήνυµα - Ναι Ναι * Σε περίπτωση που χρησιµοποιείτε 2 κάρτες KX-TDA0194 Κοινόχρηστη λειτουργία μέχρι και για 8 PBX Μπορείτε να ρυθμίσετε κεντρικό φωνητικό ταχυδρομείο (KX-TVM50/200) μέχρι και για 8 συστήματα IP PBX σε δίκτυο. Οι χρήστες εσωτερικών από κάθε σημείο μπορούν να ρυθμίσουν τις συσκευές τους να προωθούν κλήσεις, όταν είναι κατειλημμένα ή δεν μπορούν να απαντήσουν, στο κεντρικό σύστημα φωνητικών μηνυμάτων και να έχουν πρόσβαση στα μηνύματα με τους κωδικούς πρόσβασης VM.

8 Η μείωση του κόστους είναι πάντα προτεραιότητά Η υιοθέτηση συστήματος με δυνατότητα ΙΡ υποστηρίζει την ένωση φωνής και δεδομένων Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τη σύγκλιση φωνής και δεδομένων, αυτό το σύστημα ΙΡ διευκολύνει την ομαλή μετάβαση σε VoIP επιτρέποντας αρμονική λειτουργία φωνής και δεδομένων στο ίδιο δίκτυο, διασφαλίζοντας μελλοντική ευελιξία. Πλεονεκτήματα του VoIP Το VoIP, όπου τα συμπιεσμένα φωνητικά πακέτα δεδομένων αποστέλλονται μέσω δικτύων δεδομένων ΙΡ που χρησιμοποιούν τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα δεδομένων για να παρακάμψει το αναλογικό κύκλωμα και να αποφύγει το κόστος που σχετίζεται με τις κλήσεις PSTN. Επίσης, το VoIP επιτρέπει τη χρήση πιο προηγμένων λύσεων και εφαρμογών. Το VoIP είναι μία ιδανική λύση για επικοινωνία στον ίδιο αλλά και σε διαφορετικούς χώρους όπως και ανάμεσα στους υπαλλήλους όπου και αν βρίσκονται, επιτρέποντας τους να εργαστούν σε ένα ευέλικτο περιβάλλον, μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Το σύστημα αυτό υποστηρίζει ενοποίηση συστημάτων που βασίζεται σε H.323 εκτός από την συνδεσιμότητα ISDN QSIG. Χαμηλότερο κόστος επικοινωνίας και εγκατάστασης Εγκαθιστώντας το KX-TDA100D και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία γραμμής ΙΡ της τηλεφωνικής σας εταιρίας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος ανάμεσα στα κεντρικά και τα υποκαταστήματα της εταιρίας σας. Μειώνεται επίσης το κόστος εγκατάστασης, καθώς με την εγκατάσταση του KX- TDA100D στα κεντρικά γραφεία σας δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλο κέντρο στο υποκατάστημα. Κεντρικά γραφεία Υποκαταστήματα Κεντρικά Αποκλειστικές συσκευές IP Εξαιρετική ευελιξία κατά τις αλλαγές στη χωροταξία του γραφείου Υποκαταστήματα Χρησιμοποιώντας τηλέφωνα IP ως εσωτερικά δεν χρειάζεται να αλλάζετε τις ρυθμίσεις κάθε φορά που αλλάζετε τη διάταξη του γραφείου σας, όπως απαιτείται συνήθως. Μετακινήστε απλώς το τηλέφωνο και συνδέστε το στο LAN για εύκολη και γρήγορη χρήση. Γραφείο 2F PoE Switch Αποκλειστικές συσκευές IP 1F PoE Switch

9 μας Βελτιωμένη διαχείριση επικοινωνίας Καθώς το KX-TDA100D ενσωματώνει λειτουργίες ελέγχου των επιπέδων πρόσβασης και αυτόματα επιλέγει τον καταλληλότερο φορέα, η διαχείριση της επικοινωνίας μπορεί να βελτιωθεί κατά πολύ. Υπηρεσίες φραγής (TRS) για έλεγχο επιπέδου πρόσβασης Οι υπηρεσίες φραγής TRS σας βοηθούν να αποτρέψετε την πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων (υπεραστικών κλήσεων). Κάθε εσωτερικό προγραμματίζεται να ανήκει σε μία από τις 7 κατηγορίες φραγών. Κάθε κατηγορία φραγών έχει προγραμματιστεί να έχει μία κλάση περιορισμού κλήσης για τις λειτουργίες ημέρας, νύχτας, μεσημεριανού και διαλείμματος. Οι λειτουργίες επιλογής οικονομικότερου παρόχου (ARS) πάντα κάνουν τη σωστή επιλογή Αν είστε συνδρομητές σε πολλούς παρόχους, η λειτουργία επιλογής οικονομικότερου παρόχου δρομολογεί κάθε κλήση σας μέσω του λιγότερου ακριβού παρόχου, χωρίς να χρειάζεται να καλείτε τον κωδικό για κάθε πάροχο σε κάθε σας κλήση ή να θυμάστε ποιον πάροχο να χρησιμοποιείτε για κάθε προορισμό. Πάροχοι Ελαχιστοποίηση κόστους Επίπεδο 1 (Διεύθυνση) καμμία φραγή Επίπεδο 2 (Γραμματεία) φραγή διεθνών κλήσεων Επίπεδο 3 (Προσωπικό) Φραγή υπεραστικών κλήσεων Επίπεδο 0 (Υποδοχή) μόνο αστικές κλήσεις Με τη λειτουργία Call Accounting μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα της χρήσης του κέντρου σας Η λειτουργία CA είναι μια βολική εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό και στο κόστος των κλήσεων μέσω πλοηγού δικτύου.

10 Οι πελάτες σας θα είναι πάντα ευχαριστημένοι Σας βοηθάμε να παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών Οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι το κλειδί για όλες τις επιχειρήσεις. Οι βελτιωμένες λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών σας εξασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας θα εξυπηρετηθούν και θα μείνουν ικανοποιημένοι. Δυνατότητες μικρού call centre Με τις έξυπνες λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων, το KX-TDA100D μπορεί να γίνει ο πυρήνας ενός αποδοτικού call centre για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Χρησιμοποιήστε το για αυτόματη διανομή των εισερχομένων κλήσεων όπως επιθυμείτε. Οι κλήσεις μπορούν να μπαίνουν σε ουρά ενώ η ομάδα σας είναι απασχολημένη στο τηλέφωνο ενώ κατά την αναμονή των καλούντων μπορούν να αναπαράγονται ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική, μέχρι να απαντηθεί η κλήση τους. Αν η κλήση δεν απαντηθεί ή όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες, κατά την αναμονή μπορεί να αναπαράγονται προ-ηχογραφημένα μηνύματα ή μουσική. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα εφεδρικό εσωτερικό ως προορισμό υπερχείλισης για κλήσεις που δεν έχουν απαντηθεί εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Το σύστημα παρέχει μια πλειάδα τύπων διανομής κλήσεων. Η αποτελεσματική χρήση των διαφορετικών τύπων η Ομοιόμορφη κατανομή κλήσεων (UCD), η δρομολόγηση κλήσεων σε εσωτερικό κατά προτεραιότητα και ο ταυτόχρονος κουδουνισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε τις κλήσεις σας πιο αποτελεσματικά. Χαρακτηριστικά ομάδας Κλήση VIP (Προτεραιότητα Απάντησης) Επιλογή Clip Ουρά αναμονής Χαρακτηριστικά Αντιπροσώπου Log-in / Log-out Έτοιμος / Ανέτοιμος Wrap up Χαρακτηριστικά Διαχειριστή Απεικόνιση δραστηριοτήτων ομάδας σε πραγματικό χρόνο Στατιστικά Διαχείριση αντιπροσώπου μέσω DSS Απεικόνιση κατάστασης αντιπροσώπου Απομακρυσμένη σύνδεση / αποσύνδεση αντιπροσώπου μέσω DSS Αυτόματη απάντηση από κεφαλόφωνο Το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής παρέχει έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων Όταν το προαιρετικό Σύστημα Επεξεργασίας Φωνής ΚΧ-TVM50/200 είναι εγκατεστημένο, οι κλήσεις που δεν μπορούν να απαντηθούν αμέσως μπαίνουν σε σειρά και απαντούνται με ένα φιλικό μήνυμα καλωσορίσματος. Τα μηνύματα είναι προ-ηχογραφημένα και μπορούν να ενημερώνουν τους καλούντες ότι βρίσκονται σε σειρά προτεραιότητας και η κλήση τους θα απαντηθεί αμέσως μόλις κάποιος αντιπρόσωπος απελευθερωθεί. Τα μηνύματα επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να ενημερώνουν τους καλούντες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας ή για κάποια προωθητική ενέργειά σας. Απάντηση κλήσης Ηχογραφημένο μήνυμα καλωσορίσματος Αναπαραγωγή μενού αυτόματης τηλεφωνήτριας Εμπορικό τμήμα Επιλογή ψηφίου; Χειριστής Καμμία επιλογή ψηφίου Τμήμα εξυπηρέτησης Οθόνη προβολής Αναγνώρισης κλήσεων σε Απλές τηλεφωνικές συσκευές, Αποκλειστικές Ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ Το KX-TDA100D είναι συμβατό με τη λειτουργία Caller ID, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να βλέπει τις πληροφορίες του καλούντος στην οθόνη απλών τηλεφωνικών συσκευών που υποστηρίζουν Caller ID, σε Αποκλειστικές ψηφιακές συσκευές και σε Αποκλειστικές συσκευές ΙΡ. Οι Αποκλειστικές συσκευές με οθόνη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων, για τις τελευταίες 100 κλήσεις. Το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Η επανάκληση των εισερχομένων κλήσεων που έχουν καταχωρηθεί είναι πολύ εύκολη.

11 Σύνδεση για τη δημιουργία ενός συστήματος που βελτιώνει τις επικοινωνίες σας Αποκλειστική συσκευή ΙΡ Απλή τηλεφωνική συσκευή Δίκτυο IP Ασύρματη λύση CTI Server Φαξ H τεχνολογία CTI συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της με τους υπολογιστές, παρέχοντας δυναμικές βελτιώσεις στην παραγωγικότητα. Η σειρά ΚΧ-TDA100D υποστηρίζει ενσωμάτωση CTI μέσω των δύο κυρίαρχων πρωτόκολλων TAPI & CSTA. Αποκλειστική ψηφιακή τηλεφωνική συσκευή Σύστημα ανοίγματος θύρας Μουσική στην αναμονή Υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής από εξωτερική πηγή κατά την αναμονή. Στο σύστημα μπορούν να συνδεθούν ως και 16 θυροτηλέφωνα. Αν κάποιος χτυπήσει το κουδούνι, το προκαθορισμένο εσωτερικό θα κουδουνίζει και ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να μιλήσει στον επισκέπτη απαντώντας την κλήση. Αν συνδεθεί προαιρετικό σύστημα ανοίγματος θύρας, ο χρήστης του εσωτερικού μπορεί να ανοίξει την πόρτα στον επισκέπτη. Σύστημα Αναγγελίας Ο χρήστης ενός εσωτερικού μπορεί να κάνει φωνητική αναγγελία σε πολλούς προορισμούς ταυτόχρονα, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων των αποκλειστικών συσκευών ή/και των εξωτερικών μεγαφώνων.

12 Σειρά Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-ΝΤ346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-ΝΤ303) KX-ΝT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία 2 θύρες Ethernet (100 Base-T) Power-Over-Ethernet (PoE) Σειρά Ψηφιακών Αποκλειστικών Συσκευών IP KX-DT346 Oπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 6 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) Προαιρετικά αξεσουάρ Υπομονάδες επιπλέον πλήκτρων KX-NT303 Μονάδα 12 επιπλέον προγραμματιζόμενων πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-NT346/343/KX-DT346/343) Υπομονάδα Bluetooth KX-NT307 (Συμβατό μόνο με KX-NT400/366/346/343 και KX-DT346/343) Η σύνδεση του KX-NT307 σας επιτρέπει να συνδέσετε ακουστικό Bluetooth για να συνομιλείτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό (Απάντηση/τερματισμός κλήσης/συνομιλία) KX-DT343 Οπισθοφωτιζόμενη οθόνη LCD 3 γραμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Μονάδα Bluetooth (Προαιρετική: KX-NT307) Υπομονάδα 12 επιπλέον πλήκτρων (Προαιρετική: KX-NT303) Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Μονάδα USB (Προαιρετική: KX-DT301) KX-DT333 Οθόνη LCD 3 γραμμμών 24 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Κονσόλα DSS KX-DT390 Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Συμβατή μόνο με KX-DT346/343/333/321) Μονάδα USB KX-DT301 (Συμβατή μόνο με KX- DT346/343) KX-DT321 Οθόνη LCD 1 γραμμής 8 Ευέλικτα πλήκτρα CO Ψηφιακή ανοικτή συνομιλία Κονσόλα DSS 60 πλήκτρων (Προαιρετική: KX-DT390) Η Intertech Α.Ε. δεν ευθύνεται για πιθανά τυπογραφικά λάθη σ αυτόν τον κατάλογο Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και η σχεδίαση ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Σήματα κατατεθέντα και εμπορικά σήματα Τα Microsoft, Windows και Outlook είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η επωνυμία και τα λογότυπα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc και οποιαδήποτε χρήση τους από την Panasonic γίνεται κατόπιν αδείας. Άλλα εμπορικά σήματα και ονόματα ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Σημαντική πληροφορία Προφυλάξεις ασφαλείας: διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα. Ορισμένα μοντέλα δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες. Οι εικόνες που παρουσιάζουν την οθόνη της μονάδας βάσης και τις λυχνίες είναι σύνθετες. Τα βάρη και οι διαστάσεις δίνονται κατά προσέγγιση. Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι συσκευές ενδέχεται να υπόκεινται σε κανονισμούς και νομοθεσίες περί εξαγωγών. Σφραγίδα συνεργάτη International Technologies Κεντρικά Γραφεία: Αφροδίτης 24, ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: Υποκ/μα Β. Ελλάδας: Πολυτεχνείου 31 6ος όροφος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλ. Κέντρο: , Panafax: info@panasonic.gr INSYSPBDA

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP

Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Σειρά KX-NCP Συνδέουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις. Λύσεις NCP Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic (KX-NCP) αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP.

Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. PANASONIC KX-TDA30 Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 28 εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες λύσεις επικοινωνίας

Προηγμένες λύσεις επικοινωνίας Σειρά KX-TDE Προηγμένες λύσεις επικοινωνίας Η σειρά KX-TDE της Panasonic αποτελείται από προηγμένες πλατφόρμες επικοινωνίας που έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύσουν το δίκτυο ΙΡ σας. Στοχεύουν σε μικρές,

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα. Κάθε κλήση έχει σημασία! KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Δικτυακή τηλεπικοινωνιακή πλατφόρμα KX-NCP500 και KX-NCP1000 Ενοποιημένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κατάλογος Τηλεφωνικών Προϊόντων 2013 DECT FAX ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Τεχνολογία Τηλεφωνικών Προϊόντων Premium Quality Η ιδέα Premium Quality της Panasonic αποτελεί τη βάση για το σχεδιασμό όλων των νέων μας

Διαβάστε περισσότερα

Panasonic ideas for life

Panasonic ideas for life Panasonic ideas for life Προηγμένα Τηλεφωνικά Κέντρα ΚΧ-ΤEΑ308 Ι ΚΧ-ΤES824 Η καλύτερη λύση για την επικοινωνία σας Για τις επικοινωνίες φωνής, το τηλεφωνικό σας σύστημα παραμένει το κύριο και βασικό εργαλείο

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου Έκδοση 1.0a Χρήση του φορητού εσωτερικού τηλεφώνου σας Λόγω των δυνατοτήτων προσαρμογής του συστήματος, οι Κωδικοί κλήσης και οι Δυνατότητες των

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση ν αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Ασύρματων Τηλεφώνων DECT. International Technologies

Κατάλογος Ασύρματων Τηλεφώνων DECT. International Technologies Κατάλογος Ασύρματων Τηλεφώνων DECT International Technologies KX-TG1611 Λεπτός σχεδιασμός Οθόνη LCD 1 γραμμής Ανθεκτικός σχεδιασμός Αναγνώριση κλήσεων* Τηλεφωνικός κατάλογος 50 ονομάτων και αριθμών Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Title Title Title Title Title

Title Title Title Title Title Title Title Title Title Title Η Avaya είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την δημιουργία, την επέκταση και συντήρηση εταιρικών

Διαβάστε περισσότερα

SL1000. Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις. www.nec-unifi ed.com. Energy Saving Product. Green

SL1000. Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις. www.nec-unifi ed.com. Energy Saving Product. Green SL1000 Έξυπνη Επικοινωνία για Μικρές Επιχειρήσεις www.nec-unifi ed.com Green Office Energy Saving Product Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή: Γιατί να επιλέξετε το SL1000; 4 Συσκευές του SL1000: Εύχρηστες δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr Συστήματα καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων www.matelcom.gr προηγμένες εφαρμογές καταγραφής & λύσεις Όποια και αν είναι η εφαρμογή σας έχουμε τη λύση Προηγμένες Εφαρμογές Η Matelcom παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Διακοπή ρεύματος-τροφοδοσίας συσκευής Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η εξωτερική γραμμή 1 συνδέεται αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Δράση Α8. Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης. Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Δράση Α8. Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης. Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δράση Α8 Πρακτική εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις SOPHO IPC 100 H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις...φέρνει την απλότητα στον κόσμο των επιχειρησιακών επικοινωνιών Απλότητα Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Λειτουργίες νέων τηλεφωνικών συσκευών Τα τηλεφωνικά κέντρα που απαρτίζουν το νέο δίκτυο φωνής προσφέρουν προηγµένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα

Call Center Solutions

Call Center Solutions Call Center Solutions Call Center Solutions Opencomm OC360 Ενοποιημένη πλατφόρμα με όλες τις τεχνολογίες και τις λειτουργικότητες που απαιτεί σήμερα ένα Call / Contact Center και εγγυάται: Αύξηση της παραγωγικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

COMpact Μεγαλώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. COMpact 3000 analog / 3000 ISDn / 3000 VoIP. Έξυπνες Τηλεπικοινωνίες

COMpact Μεγαλώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας. COMpact 3000 analog / 3000 ISDn / 3000 VoIP. Έξυπνες Τηλεπικοινωνίες COMpact 3000 COMpact 3000 analog / 3000 ISDn / 3000 VoIP Μεγαλώνουν σύμφωνα με τις ανάγκες σας Έξυπνες Τηλεπικοινωνίες COMpact 3000 analog / 3000 ISDN / 3000 VoIP Τρεις συσκευές για ένα σκοπό: Μοντέρνες

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία...

Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro της Bosch Προσθέτουμε καινοτομία... 2 Συνεδριακό σύστημα CCS 800 Ultro...με μια ευέλικτη «όλα σε ένα» συνεδριακή λύση Μοναδική ενσωματωμένη δυνατότητα ψηφιακής εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

Μπορείτε να τροποποιήσετε αρχικά το ήδη υπάρχον προεπιλεγμένο προφίλ, ή να δημιουργήσετε ένα καινούριο.

Μπορείτε να τροποποιήσετε αρχικά το ήδη υπάρχον προεπιλεγμένο προφίλ, ή να δημιουργήσετε ένα καινούριο. Διαχειριστικό Εργαλείο One Net Διαχειριστής Εταιρίας Ρυθμίσεις εταιρείας Πρότυπα προφίλ τελικού χρήστη Στο μενού αυτό σαν διαχειριστής της εταιρείας έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena της Bosch Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 10-06-2014 και ώρα 10:00 π.μ. ΝΑΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 10-06-2014 και ώρα 10:00 π.μ. ΝΑΙ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» Ν.Π.Δ.Δ. ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ Τ.Κ. 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 23-5-2014 ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ. : 213 2046170-171 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 6226 /

Διαβάστε περισσότερα

Ethernet Ethernet ΙΕΕΕ CSMA/CD

Ethernet Ethernet ΙΕΕΕ CSMA/CD Ethernet Τα τοπικά δίκτυα είναι συνήθως τύπου Ethernet ή λέμε ότι ακολουθούν το πρότυπο ΙΕΕΕ 802.3 Ακολουθούν το μηχανισμό CSMA/CD (Πολλαπλή πρόσβαση με Ακρόαση Φέροντος και Ανίχνευση Συγκρούσεων). Πολλαπλή

Διαβάστε περισσότερα

Ακουστικά με μικρόφωνο και ήχο υψηλής ανάλυσης MDR-NC750

Ακουστικά με μικρόφωνο και ήχο υψηλής ανάλυσης MDR-NC750 Οδηγός χρήστη Ακουστικά με μικρόφωνο και ήχο υψηλής ανάλυσης MDR-NC750 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...4 Χρήση των ακουστικών με μικρόφωνο...

Διαβάστε περισσότερα

ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. ipecsmg Media Gateway Σύστημα τηλεπικοινωνιών ipecs MG της LG-ERICSSON Ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα ΠΤΥΧΙΑΚΗ Θέμα πτυχιακής: Voice over IP Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα Εισαγωγή στην Υπηρεσία Voice over IP Το Voice over IP (VoIP) είναι μια καινούργια τεχνολογία η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση. Οδηγίες χρήσης τηλεφωνικών κέντρων ΤC-416, TC-208 & TC-312 1.1 Οδηγίες Προφύλαξης ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1

Υπηρεσία PTT. Τεύχος 1 Υπηρεσία PTT Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το Nokia

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο, πλήρως ηλεκτρονικό, ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΝΑΙ/ΟΧΙ) ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ τεχνολογίας ISDN, με υποστήριξη 5

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις...

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις... Περιεχόμενα. Εισαγωγ...3 2. Εσωτερικές κλσεις...3 3. Εξωτερικές κλσεις...3 3.. Αστικές κλσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλσεις...3 4. Συντομευμένες κλσεις...3 5. Προσωριν διακοπ κλσης...5 5.. Εναλλαγ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model 416-832 (Eπεκτάσιμο τηλεφωνικό κέντρο) Διάταξη ακροδεκτών σύνδεσης Ρευματολή πτης & ενδεικτικό led Ακροδέκτες τύπου RJ 11 σύνδεση εσωτερικών γραμμών Σύνδεση εξωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού Plena Ο γρήγορος δρόμος για την ασφάλεια Η σειρά ηχοσυστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες. Private Branch exchange

Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες. Private Branch exchange Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες Private Branch exchange Το τηλεφωνικό κέντρο IP exten σχεδιάστηκε για τις ανάγκες των τηλεπικοινωνιών σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Τo exten PBX ειναι ένα τηλεφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µπορούν να αποθηκευτούν µέχρι και 30 µηνύµατα διάρκειας έως και 3 λεπτών το καθένα. Μπαίνοντας στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µε τον ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1 Βασικές οδηγίες προφύλαξης Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου

Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Εύκολη διαχείριση ήχου 2 Ηχοσύστημα ανακοινώσεων Plena Easy Line Ένας πρακτικός δρόμος προς τις ανακοινώσεις ποιότητας για το κοινό Ευκολία στη χρήση με ενδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Απλός και σαφής τρόπος επικοινωνίας Easy Series

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» 1 Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...2 1 Γενική Περιγραφή υπό προμήθεια είδους...3 2 Γενικοί Όροι...3 3. Εγγύηση καλής

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600

Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600 Tηλεφωνικό κέντρο ολοκληρωμένου IP Οδηγίες Χρήσης KX-TDE100 KX-TDE200/KX-TDE600 Μοντέλο Ευχαριστούμε που επιλέξατε τηλεφωνικό κέντρο της Panasonic. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας και επιστρέψτε τη συσκευή στο κατάστηµα που την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες

Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες Από το χαρτί στις ψηφιακές ευκολίες Μετατροπή της παραδοσιακής λειτουργίας ενός Σ.Ε.Κ. 2 Σ.Ε.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) Μετατροπή της παραδοσιακής λειτουργίας ενός Σ.Ε.Κ. Τα Σχολικά Εργαστηριακά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου, έκδοση 8.5 και επόμενες

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου, έκδοση 8.5 και επόμενες QUICK START GUIDE Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Οπτικού φωνητικού ταχυδρομείου, έκδοση 8.5 και επόμενες Τι είναι το Οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο; 2 Οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο στο τηλέφωνό σας 2 Πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: Φαξ Super G3 Στάνταρ μνήμη 512 σελίδων Ασφάλεια: Διαχείριση μέσω κωδικών

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας Τηλεφωνικά Κέντρα Promelit ipecs Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία Τεχνολογίες Επικοινωνίας Ήρθε η λύση ipecs Εύκολη επικοινωνία με τους άλλους, βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της

Διαβάστε περισσότερα

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone

HALO. Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone HALO Aκουστικά Bαρηκοΐας Ειδικά Φτιαγμένα για iphone ΠΑΡΑMEINETE ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ Ακούστε τη ζωή στο έπακρο Με τα επαναστατικά ακουστικά βαρηκοΐας Starkey Halo που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER Τι ακριβώς είναι η «τηλεργασία»? Παρακάτω ακολουθεί ένα παράδειγμα για πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, ενός τμήματος call center ή της εξυπηρέτησης πελατών μιας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia

Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN multimedia Συστήματα επικοινωνίας Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia Λογισμικό διακομιστή συστήματος DCN mltimedia www.boschsecrity.gr Αυτόματος εντοπισμός συσκευών Έλεγχος έως 750 συσκευών πολυμέσων Λύση

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του InMail

Οδηγός χρήσης του InMail Οδηγός χρήσης του InMail Έκδοση 1.0a Απρίλης 2010 Αυτή η σελίδα παρέμεινε σκόπιμα κενή InMail Γρήγορη αναφορά για ιαχειριστές συστήματος [Πλήκτρο προγραμματισμού πολλαπλών γραμμών] Χρήση των επιλογών του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Γενικοί Όροι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Γενικοί Όροι Α.Π.: NOSTOS/2016/219 Πειραιάς, 22/11/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Έχοντας υπόψη τις διατάξεις περί προμηθειών του Δημοσίου και την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια Α. συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA. Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019)

Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA. Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019) Το Ασύρματο Δίκτυο TETRA Αντωνίου Βρυώνα (Α.Μ. 1019) Περίληψη Γενικά Χαρακτηριστικά Τι είναι το TETRA Γενικά στοιχεία Αρχιτεκτονική δικτύου Πρωτόκολλο TETRA Υπηρεσίες TETRA Κλήσεις DMO δικτύου TETRA Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια και υποδομές για μια έξυπνη εποχή _

Ασφάλεια και υποδομές για μια έξυπνη εποχή _ Ασφάλεια και υποδομές για μια έξυπνη εποχή _ Ασφάλεια και υποδομές για μια έξυπνη εποχή _ In Technology, Whatever can be done, will be done - Andrew S. Grove Έξυπνες συσκευές _ Έξυπνη συσκευή καλείται

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας

Τηλεφωνικά Κέντρα. Promelit ipecs. Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία. Τεχνολογίες Επικοινωνίας Τηλεφωνικά Κέντρα Promelit ipecs Promelit ipecs η λύση στην επικοινωνία Τεχνολογίες Επικοινωνίας Ήρθε η λύση ipecs Εύκολη επικοινωνία με τους άλλους, βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και της

Διαβάστε περισσότερα

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό ~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων Πηγή: Wiki λεξικό Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα, μα πάνω απ όλα για τη φιλοξενία της. Κορυφαίος διεθνής προορισμός που συνδυάζει μοναδική φύση και τοποθεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Auerswald ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2015

Auerswald ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2015 Auerswald ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2015 Γιατί να επιλέξετε την Auerswald O ταν επιλέγετε ένα νέο τηλεφωνικό σύστημα, η τεχνολογία του και η τιμή του δεν θα είναι ίσως τα μόνα κριτήρια που θα επηρεάσουν την

Διαβάστε περισσότερα