1.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 2.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1.ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΙΓΜΑΤΟΣ /ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 2.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1.ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΙΓΜΑΤΟΣ /ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ"

Transcript

1 Yi Dashboard Camera

2 1.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 2.ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1.ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΙΓΜΑΤΟΣ /ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ 2.ΦΩΤΑΚΙ LED ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 3.ΦΑΚΟΙ 4.ΚΛΕΙΣΤΡΟ 5 ΦΩΤΑΚΙ LED STATUS 6.ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ 7.ΦΩΤΑΚΙ LED WiFi 8.ΚΟΥΜΠΙ WiFi / BLUETOOTH Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ WIFI ΦΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SMARTPHONE ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ YI ACTION CAM APP. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

3 9. ΦΩΤΑΚΙ LED STATUS 13.ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 10.ΘΥΡΑ MicroUSB 11.ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΡΤΑΣ MicroSD 16.ΘΥΡΑ Micro HDMI 14. ΦΩΤΑΚΙ LED STATUS 15.ΜΕΓΑΦΩΝΟ 16.ΥΠΟΔΟΧΗ ΒΑΣΗΣ ΤΡΙΠΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ MICRO SD GB,CLASS 10 H Η UHS-1 (ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ) 3.ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 4.ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ Συνδέστε τη μηχανή με το καλώδιο USB στο φορτιστή ρεύματος ή με τον υπολογιστή σας Η μηχανή πρέπει να είναι αποενεργοποιημένη όταν φορτίζει από υπολογιστή. 1.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΧΑΝΗΣ:ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ SHUTTER.TO ΛΑΜΠΑΚΙ LED ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΑΤΗΤΕ ΤΟ SHUTTER ΓΙΑ 3 ΔΕΥΤΕΡΑ.ΤΟ LED ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΣΕΙ 7 ΦΟΡΕΣ 2.ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ WIFI : ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ WIFI ΚΟΥΜΠΙ. ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ LED TOY WIFI ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΑΠΟΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ WIFI : ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ WIFI.TO ΛΑΜΠΑΚΙ LED WIFI ΘΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΣΗ 5 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΒΥΣΕΙ. Προσοχή : Είναι παράνομο να γράφετε ή να κάνετε λήψη φωτογραφιών χωρίς την συγκατάθεση των εμπλεκομένων.πρέπει να συμμορφώνεστε απολύτως με τους ισχύοντες νόμους όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YI ACTION CAMERA 4K ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΣΥΡΜΑΤΑ Η ΝΑ ΜΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ BLUETOOTH ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ. (ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)

4 3.ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΑΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ POWER/MODE ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : ΑΠΟ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΌ ΤΟ APP ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ SHUTTER ΤΡΑΒΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ POWER ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ SHUTTER ΤΡΑΒΑΤΕ BINTEO. ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ SHUTTER ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ BINTEO. 4.ΛΑΜΠΑΚΙ LED ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΠΛΕ: ΦΟΡΤΙΣΗ % ΜΩΒ : ΦΟΡΤΙΣΗ % ΚΟΚΚΙΝΟ : ΦΟΡΤΙΣΗ 0-14 % 5.ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Σκανάρετε το ακόλουθο QR Code για να κατεβάσετε την εφαρμογή YI Action Camera App και να την εγκαταστήσετε στο τηλέφωνο σας η την ταμπλέτα σας Μπορειτε να βρείτε την εφαρμογή στο App Store Ψάχνοντας για YI Action. 6.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ FIRMWARE Αναβάθμιση μέσω της App. Βεβαιωθείτε ότι η μηχανή είναι στο ρεύμα ή η μπαταρία είναι τουλάχιστο 50% φορτισμένη 7.ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Αν θέλετε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις απλά πατήστε το power & WIFI κουμπί για 2 δευτερόλεπτα.θα ακούσετε ένα μπιπ και η μηχανή θα επανέλθει στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις. 8.ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ DASHBOARD ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ USB ΚΑΛΩΔΙΟΥ.

5 Xiaomi Yi Dashboard Camera Xiaomi Yi Dash Camera Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια dash camera Yi είναι μια έκδοση της action camera Yi. Αλλά δεν είναι. Ο στόχος της dash camera Yi να κάνει εγγραφή, ενώ μπορείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο. Θα σας αρέσουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες αυτής της φωτογραφικής μηχανής. Αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι επίσης μικρή και βολική στη χρήση. Χαρακτηριστικά Αισθητήρας. Η κάμερα dash Xiaomi Yi έχει έναν αισθητήρα 3Μ. Είναι μικρός, αλλά έχει πολύ υψηλή ευαισθησία φωτός για την καταγραφή εξαιρετικών βίντεο κάτω από το συννεφιασμένο ουρανό, σε σήραγγες και ακόμα και τη νύχτα. Chip. H κάμερα dash Xiaomi Yi έχει Yi Α12 τσιπ. Φακός. Για να κάνετε μια μέγιστη ποιοτική βραδιά βίντεο η μηχανη είναι εφοδιασμένη με διάφραγμα F1.8 και 168o ευρυγώνιο φακό. Ανάλυση βίντεο και Ρυθμός καρέ. Θα σας προσφέρει το Super HD το οποίο είναι 2K (1296p ) στα 30fps ή εγγραφή 1080p στα 60 fps / 30fps. Οθόνη. Στην πίσω πλευρά υπάρχει μια οθόνη 2,7 "live view LCD με pixels και αναλογία 16: 9. Μπαταρία. Έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία με μια πραγματικά χαμηλή ικανότητα, μόνο 240 mah. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι η Xiaomi Yi Dash κάμερα λειτουργεί μέσω του φορτιστή αυτοκινήτου που περιλαμβάνεται στο σετ. Αποθήκευση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες microsd έως 64GB class 10 για γρήγορη και ποιοτική καταγραφή. Θύρες. Υπάρχει μια θύρα microusb για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων. Συνδεσιμότητα. Η κάμερα προσφέρει Wi-Fi ασύρματο τηλεχειριστήριο μέσω ios και Android App. Χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε γκρι ή χρυσό χρώμα.

6 Διαστάσεις Βάρος. 74 g Αξεσουάρ. Στο σετ της Xiaomi Yi Dash μηχανής υπάρχει βεντούζα στήριξης και φορτιστής αυτοκινήτου. Η στερέωση κρατά την κάμερα με ασφάλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το καλώδιο ρεύματος USB σε microusb έχει ένα αρκετά μεγάλο μήκος για να τη τοποθετήσετε στο πίσω πάνελ του αυτοκινήτου. Αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το καλώδιο για να μεταφέρετε δεδομένα. Ειδικά χαρακτηριστικά Η Xiaomi Yi Dash Camera έχει ένα 6-axis G-sensor και ADAS.

7 6-axis sensor Ο αισθητήρας αυτός ενεργοποιείται με την λειτουργία «Σύγκρουση Ευαισθησία". Η εγγραφή ξεκινά, όταν ανιχνεύει ακανόνιστη κίνηση του αυτοκινήτου, σαν ατύχημα.η κάμερα τραβάει φωτογραφία και επιπλέον 20 sec. video clip - 10 sec. πριν και μετά την ενεργοποίηση. Αυτό το κλιπ δεν μπορεί να διαγραφεί Επίσης, δεν μπορεί να γίνει εγγραφή πάνω του, όταν η κάρτα είναι πλήρης.adas (Advanced Driver Assistance System) ADAS συμπεριλαμβάνει 3 λειτουργίες: Ειδοποίηση αλλαγή λωρίδας Αυτή η λειτουργία είναι πολύ σημαντική και καλή για τους ανθρώπους που πρέπει να οδηγήσουν μεγάλες αποστάσεις στην εθνική οδό. Το σύστημα είναι αρκετά ακριβές, ώστε όταν φεύγεις από την λωρίδα σας αριστερά ή δεξιά η οθόνη αρχίζει να αναβοσβύνει και επίσης μια φωνητική εντολή θα σας προειδοποιήσει για την έξοδο από τη λωρίδα. Δεν έχει σημασία αν είναι μια ηλιόλουστη ημέρα ή βράδυ το σύστημα λειτουργεί. Πρόσθια Τηλεπισκόπηση Η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για τους δρόμους της πόλης, όπου υπάρχουν πολλά οχήματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αυτός ο αισθητήρας θα σας βοηθήσει να οδηγείτε με ασφάλεια και θα σας προειδοποιήσει αν ένα αντικείμενο είναι σε πολύ μικρή απόσταση μπροστά σας. Με το νέο firmware θα γίνει ακόμη πιο ευαίσθητο.gpsείναι διαθέσιμο για χρήση, όταν το smartphone σας είναι συνδεδεμένο με τη φωτογραφική μηχανή και σας δίνει πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα.

8 Για να κάνετε την Advanced Driver Assistance System να λειτουργεί πιο σωστά θα πρέπει να εγκαταστήσετε την κάμερα πολύ προσεκτικά. Πως να εγκαταστήσετε την μηχανη με το σωστό τρόπο. Δώστε προσοχή στο κάδρο, ο ορίζοντας θα πρέπει να είναι στη μέση του. Μην τοποθετείτε τη κάμερα πάρα πολύ προς τα πάνω ή προς τα κάτω, και να είστε σίγουροι ότι η εικόνα δεν έχει κλίση. Η βαθμονόμηση ξεκινά αυτόματα και λειτουργεί αρκετά καλά, αν η κάμερα έχει τοποθετηθεί σωστά. Ένας κόκκινος σταυρός στην οθόνη δείχνει ότι ο ορίζοντας θα πρέπει να διορθωθεί και γίνεται μπλε όταν η εγκατάσταση είναι σωστή και η βαθμονόμηση έχει ολοκληρωθεί. Το GPS θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες όταν η φωτογραφική μηχανή είναι συνδεδεμένη με το smartphone και μετά την επιβεβαίωση ότι έχει γίνει συχρονισμός.

9 Σώμα,κουμπιά,θύρες Micro-SD card slot USB port Reset button Κουμπί επαναφοράς 4 buttons for managing,κουμπιά για ρυθμίσεις 2 δείκτες LED 1/4 βάση τριπόδου Μερικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξέρετε για τα ποιό πάνω: 1. Για να τοποθετήσετε τη φωτογραφική μηχανή σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τυπική 1/4 " τριπόδου και να το βάλετε προς τα μέσα. 2. Η μηχανή ξεκινά αυτόματα την εγγραφή όταν USB τροφοδοτείται, δεν χρειάζεται να το κάνετε χειροκίνητα. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά "Start Recording" το Clip έκτακτης ανάγκης ξεκινά. 3. Όταν η κάμερα είναι σε λειτουργία η κίτρινη λυχνία LED αναβοσβήνει. 4. Έχει μια αυτόματη καταγραφή βρόχου. Όταν η κάρτα microsd γεμίσει, τα παλαιότερα αρχεία θα αντικατασταθούν, εκτός από το Clip έκτακτης ανάγκης. 5. Η "Βιβλιοθήκη" περιέχει τις καταγεγραμμένες φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Αν το βίντεο έχει ένα μοβ φόντο, αυτό είναι Clip έκτακτης ανάγκης. 6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε την κάμερα, όταν δεν είναι συνδεδεμένο με USB. Επίσης, με αυτό το κουμπί θα πάτε στο μενού ρυθμίσεων.leds:

10 Το κίτρινο είναι το φώς κατάστασης της εγγραφής και της αναβάθμισης firmware Το κόκκινο είναι η κατάσταση φόρτισης και σβήνει όταν η μπαταρία είναι γεμάτη. Τα LEDs δεν είναι πολύ λαμπερά,ώστε να μη σας ενοχλούν Εμφάνιση λειτουργιών Υπάρχουν τέσσερα κουμπιά στη φωτογραφική μηχανή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε και να επιλέξετε τις λειτουργίες της οθόνης. Στο τελευταίο firmware,είναι η αγγλική γλώσσα, αλλά με τη χρήση γενικών συμβόλων είναι αρκετά εύκολο να πλοηγηθεί ακόμα και στα κινεζικά. Ας περιηγηθούμε μέσα από αυτά.

11 Ανάλυση: =2K video with 30 fps 1080p video with 60 fps 1080p video with 30 fps Audio: Recording Εγγραφή Mute Σίγαση Αναγνώριση σύγκρουσης: High Ηψιλή Medium Μέτρια Low Χαμηλή Είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσω ότι ο G-αισθητήρας ανιχνεύει ακανόνιστες κινήσεις και ξεκινά ένα Clip έκτακτης ανάγκης με τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο και χωρίς τη δυνατότητα να διαγράψετε αυτό το αρχείο. Advanced Driver Assistance System (ADAS): ON OFF Θυμηθείτε!Το ADAS λειτουργεί στα 1080p για βίντεο και μόλις 30 ανάλυση fps. Εάν επιλέξετε περισσότερα καρέ ή ανάλυση δεν θα λειτουργήσει.wifi:.συνδέστε την μηχανή με το Smartphone σας μέσω WIFI για τη λήψη πληροφοριών GPS ON OFF Οθόνη λειτουργίας ΥΠΝΟΥ.Μπορείτε να επιλάξετε το χρόνο για να σβύσει η οθόνη αυτόματα. 1 min 5 min 10 min Off

12 TF Card Format:.Μπορείτε να μορφωποιήσετε την micro SD card που χρησιμοποιείτε Factor Settings:.Αν θέλετε να δωρίσετε η να πωλήσετε την μηχανή,μπορείετ να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις σας About: Firmware information Application

13 Μπορείτε να βρείτε μια εφαρμογή στον κύριο δικτυακό τόπο ή στο Google Play. Είναι διαθέσιμο για τους χρήστες Android και ios. Με την εφαρμογή Οδήγηση μπορείτε να ανακαλύψετε & κάποια άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που ήδη παρακολουθήσατε.

14 Ποιότητα Βίντεο 1080p with 30 fps 1080p with 60 fps 1296p ( ) with 30 fps Micriphones: Enable audio recording Disable audio recording: Ευαισθησία σύγκρουσης High Medium Low Αυτή η λειτουργία μπορεί να γιν OFF,γιατί αρχίζει το βίντεο εάν οι αισθητήρες ανιχνεύσουν μια ασυνήθιστη δραστηριότητα Time Stamp Σφραγίδα χρόνου Μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα και την ημερομηνία για να εμφανιστεί στη δεξιά γωνία στο κάτω μέρος της εικόνας. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο με μια εφαρμογή. Logo Watermark Στην πάνω αριστερή γωνία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογότυπο"yi". Αυτή η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη μόνο με μια εφαρμογή. ADAS ON OFF Αυτή η λειτουργία έχει εμπρόσθιο και αισθητήρα λωρίδων για την αποφυγή καταστάσεων ανάγκης. Λειτουργρί μόνο στα 1080p /30fts ανάλυσης WiFi Το Xiaomi Yi Dach Camera user name and password μπορεί να αλλάξει με αυτή την λειτουργία Display Sleep Mode 1 min 5 min 10 min Off.Μπορείτε να αλλάξετε την ώρα που θα κλείσει η οθόνη αυτόματα.σε καταστάσεις ανάγκης η οθόνη ανάβει αυτόματα Model Το όνομα συτής της συσκευής : YICARCAM. Serial Number Εμφανίζεται ο σειριακός αριθμός

15 Firmware version Πληροφορία για το τρέχων firmware. Format Micro SD Card Μπορείτε να καθαρίσετε και να μορφωποιήσετε την SD card σας Reset default settings Επανατοποθέτηση των ρυθμίσεων σας Demo Footage Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίνεο πως χρησιμοποιείτε την Xiaoyi Dash Camera την ημέρα και την νύχτα Ανακεφαλαίωση Έτσι, Xiaoyi Dash φωτογραφική μηχανή δεν είναι μια απλή φωτογραφική μηχανή δράσης, αντιθέτως είναι μια ειδική προικισμένη φωτογραφική μηχανή για τους οδηγούς. Διαθέτει πολύ μικρού άνοιγμα φακού. Είναι μόνο F1.8, έτσι ώστε η φωτογραφική μηχανή να μπορεί να κάνει λήψη ποιοτικών λήψεων σε μέρα και νύχτα. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στη χρήση. Οδηγίες περιλαμβάνονται στην εφαρμογή για την Driving Camera. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή διαθέσιμη για Android και ios συσκευές για να ανακαλύψετε πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες λειτουργίες, αλλά και ότι υπάρχουν ακόμη πολλές και χρήσιμες λειτουργίες στην οθόνη. Η ADAS, Collision Sensitivity είναι πολύ καλή για μακρύ ταξίδι και την καθημερινή οδήγηση. Θυμηθείτε, το Clip έκτακτης ανάγκης δεν μπορεί να διαγραφεί. Επίσης η Xiaoyi Dash Cam διαθέτει GPS με την τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς τη σύνδεση με το smartphone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα και την απόσταση συνδέετε με το smartphone σας. Η μπαταρία είναι πολύ αδύναμη, αλλά είναι εντάξει, επειδή η κύρια πηγή ενέργειας της Dash Camera παίρνει από το φορτιστή του αυτοκινήτου. Η Yi μηχανή Dash έχει ένα ισχυρό ποιοτικό ¼ "mount. Οι LED δείκτες λειτουργούν καλά και δεν σας ενοχλούν κατά την οδήγηση, και είναι εύκολο να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας και την καταγραφή βίντεο.

16

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΛ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ YI HOME

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΛ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ YI HOME ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ YI HOME 1. ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σκανάρετε το κατωτέρω κώδικα QR για την YI HOME Camera για την ολοκλήρωση της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

MiVue 2014 dash cams. Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας!

MiVue 2014 dash cams. Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας! MiVue 2014 dash cams Ο αυτόπτης μάρτυρας στο δρόμο σας! Περιεχόμενα Προστασία & ασφάλεια / Ο αυτόπτης μάρτυράς σας Βασικά πλεονεκτήματα Σύνοψη σειράς Λεπτομέρειες προϊόντος Συσκευασία & περιεχόμενα Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0

PHANTOM 3. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης STANDARD V1.0 PHANTOM 3 STANDARD Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Phantom 3 Standard Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Phantom σας! Η κάμερα του Phantom 3 Standard καταγράφει βίντεο με ανάλυση έως 2.7K (Ultra HD) στα 30 καρέ/

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση

Κουμπί επαναφοράς (RESET BUTTON) Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400V Εμπρόσθια Όψη Συσκευής Οπίσθια Όψη Συσκευής Οπές εγκατάστασης συσκευής στην επιτοίχια βάση Αισθητήρας κίνησης Κάμερα Θύρα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης

Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης Φωτογραφική μηχανή Rollei Action 400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Περιεχόμενα Πίνακας περιεχομένων... 1 Προληπτικά μέτρα ασφαλείας... 2 Τι περιέχει η συσκευασία... 3 Διάγραμμα προϊόντος... 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής

Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P. Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού. Ανιχνευτής κίνησης. Υπέρυθρος ανιχνευτής Οδηγός Εγκατάστασης και Λειτουργίας Έξυπνου Ασύρματου κουδουνιού πόρτας ZV400P Εμπρόσθια Όψη Κουδουνιού Υπέρυθρος ανιχνευτής Ανιχνευτής κίνησης Κάμερα γωνίας ανίχνευσης 166 μοιρών Μικρόφωνο Ηχείο LED υπέρυθρου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM

ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ICAM-WRHD-01 ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ROTATING HD WIFI CAMERA HD SMART WIFI IP-CAM ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εσωτερική WiFi IP κάμερα HD 720p με ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο Λειτουργία WiFi - συνδέστε εύκολα την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας

Interfox.gr. Κωδικοποίηση Κάμερας Κωδικοποίηση Κάμερας 1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή yoosee από το App store (IOS) ή από την σελίδα www.yoosee.co (Android) 2. Κάνουμε register με χρήση του e-mail μας και με εναν κωδικό. Θα εμφανιστεί μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet.

Κατάσταση: Έτοιμο. Ψάχνει για σύνδεση στο internet. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση κεντρικής μονάδας Σύνδεση της κεντρικής μονάδας a) Συνδέστε το τροφοδοτικό στην κεντρική μονάδα, b) Συνδέστε το καλώδιο LAN στην κεντρική μονάδα και το router

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile Το OSMO TM Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιώντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2

PHANTOM 4. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 PHANTOM 4 Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.2 Phantom 4 To Phantom 4 της DJI είναι μια εξαιρετικά έξυπνη ιπτάμενη κάμερα που έχει την ικανότητα να παρακολουθεί με εξελιγμένο τρόπο διάφορα αντικείμενα, χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ενεργοποίησης Samsung Galaxy Watch

Οδηγός Ενεργοποίησης Samsung Galaxy Watch 1 Οδηγίες ενεργοποίησης με QR Code Πριν ξεκινήσεις Για να ενεργοποιήσεις το Galaxy Watch LTE, χρειάζεσαι ένα Android smartphone με έκδοση λειτουργικού 5.0 ή νεότερο και μνήμη RAM 1.5 GB ή μεγαλύτερη /

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Mi Sphere Camera Kit

Mi Sphere Camera Kit Mi Sphere Camera Kit Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Εισαγωγή και Υποστήριξη Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα, τηλ. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX

Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX Χαρακτηριστικά Κάμερας IPC 312AX 1. H συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ασύρματα (wifi) με δίκτυο internet και δύναται να γίνει απομακρυσμένη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW)

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Εφαρμογής CamHi (Συμβατό με το μοντέλο AQ-7107VBW) 1. Συνδέστε την κάμερα στο ρεύμα. 2. Συνδέστε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα δίκτυο WiFi και κάντε λήψη ενός λογισμικού παρακολούθησης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. - Τι είναι;...σελ 1. - Πώς χρησιμοποιείται;...σελ 1. - Συσκευές momit Bevel...σελ 1. - Εγκατάσταση...σελ 2

Περιεχόμενα. - Τι είναι;...σελ 1. - Πώς χρησιμοποιείται;...σελ 1. - Συσκευές momit Bevel...σελ 1. - Εγκατάσταση...σελ 2 Οδηγός Εγκατάστασης Περιεχόμενα - Τι είναι;...σελ 1 - Πώς χρησιμοποιείται;...σελ 1 - Συσκευές momit Bevel...σελ 1 - Εγκατάσταση...σελ 2 - Τεχνικές προδιαγραφές...σελ 4 Τι είναι ο momit Bevel; Είναι ο ΝΕΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision ACTION CAMERA HD5

Kitvision ACTION CAMERA HD5 Kitvision ACTION CAMERA HD5 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Συνδέοντας την κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την.

Εγχειρίδιο χρήσης. 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγχειρίδιο χρήσης Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή? 1. Ανοίξτε το App Store στην IOS ή Android συσκευή σας. 2. Αναζητήστε την εφαρμογή «LockSmart» και εγκαταστήστε την. Εγγραφή 1. Πατήστε δημιουργία λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ

ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ ΤΗΛ ZEROUND DIVITEC AE ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 4 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΤΚ 15354 ΤΗΛ 2102855080 WWW.DIVITEC.GR ΦΟΡΤΙΣΗ 06 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 14 ΥΠΝΟΥ ΑΡΧΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 07 ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 15 ΚΛΗΣΕΙΣ 09 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 15 ΚΑΜΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΛΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Mi Dash Cam. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας

Mi Dash Cam. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Mi Dash Cam Σύντομες Οδηγίες Χρήσης & Εγγύηση Ορθής Λειτουργίας Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr Περιεχόμενο Συσκευασίας: Mi Dash Cam, καλώδιο USB, τροφοδοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC. FC1405P&1405PC

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC.  FC1405P&1405PC Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC1405P & FC1405PC Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης

starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης www.v starcam.com Εγχειρίδιο Χρήσης 1. Software download 1 Κατεβάστε την εφαρμογή στο www.eye4.so, ή 2 Αναζητήστε Eye4 στο APP Store ή Android market, ή 3 Σκανάρετε το παρακάτω QR code για να την κατεβάσετε

Διαβάστε περισσότερα

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android

mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android mybigo app - Οδηγός Εγκατάστασης Android Εγκατάσταση εφαρμογής BigO στο κινητό τηλέφωνο Προϋποθέσεις Android OS 5.0 και νεότερο Λογαριασμό Google για πρόσβαση στο Play Store Ενεργοποιημένο Bluetooth Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

OSMO MOBILE 2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0

OSMO MOBILE 2. Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 OSMO MOBILE Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης V1.0 Osmo Mobile TM Το OSMO Mobile είναι ένα gimbal που μετατρέπει το κινητό σας σε μια smart motion camera σταθεροποιόντας το όταν γίνεται κάποια κίνηση. Ενα κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P

interfox.gr Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P Χαρακτηριστικά Κάμερας P2P 1. H συσκευή δύναται να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως κάμερα με ανίχνευση κίνησης, ως παρελκόμενο στα συστήματα G90B και WIFI2WS ή ως αυτόνομο σύστημα συναγερμού. 2. Συνδέεται ενσύρματα

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 JU-131 Ρολόι / Κάμερα Full HD με νυχτερινή λήψη Συγχαρητήρια για την αγορά σας! Το ρολόι/κάμεραju-131 που επιλέξατε είναι η

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P. FC5415

Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe FC5415P.  FC5415 Βασικές οδηγίες εγκατάστασης. Δικτυακή κάμερα με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Real Safe P Εγκατάσταση Στερεώστε την κάμερα στο τοίχο χρησιμοποιώντας βίδες & ούπατ για να στερεώσετε την βάση της. Σημείωση Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Μην τροφοδοτείτε το καταγραφικό με διαφορετική παροχή ισχύος από αυτή που αναγράφεται στο τροφοδοτικό του. Μην εισάγετε μεταλλικά αντικείμενα στο κουτί του

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ονόµατα ανταλλακτικών

Ονόµατα ανταλλακτικών Ονόµατα ανταλλακτικών Πάνω µέρος Power Button (Κουµπί Ενεργοποίησης) Κουµπί κλείστρου Μπροστά Φλας Καθρέφτης αυτοπροσωπογραφίας Λυχνία λειτουργίας Μικρόφωνο Φακός Κάτω µέρος αχτυλίδι ιµάντα Υποδοχή τρίποδου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ VIVA wallet mpos

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ VIVA wallet mpos Ο ΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εγγραφείτε στις υπηρεσίες της VIVA Payments Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.vivawallet.com επιλέγοντας Εγγραφή > ηµιουργία επαγγελµατικού λογαριασµού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Micro SD card reader 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

κύριες λειτουργίες λειτουργίες

κύριες λειτουργίες λειτουργίες κύριες λειτουργίες λειτουργίες Pet GPS Tracking Based Service(με βάση σέρβις) GPS και GSM διπλή Τοποθεσία: Όταν το tracker σε υπόγεια ή σήραγγα (χωρίς σήμα GPS), μπορεί να πάρει θέση με το δίκτυο GSM Σε

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS

Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Οδηγίες Εγκατάστασης- Λειτουργίας IP Καμερών/Συστημάτων Συναγερμού Εφαρμογή Yoosee Πρόγραμμα Υπολογιστή-Laptop CMS Σημείωση: Οι δυνατότητες οριζόντιας- κατακόρυφης περιστροφής κάμερας, επικοινωνίας με

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Sportcam-500 Wifi Camera Εγχειρίδιο οδηγιών

Sportcam-500 Wifi Camera Εγχειρίδιο οδηγιών Sportcam-500 Wifi Camera Εγχειρίδιο οδηγιών www.lenco.com Ευχαριστούμε που αγοράσατε την Wi-Fi κάμερά μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών για να έχετε την καλύτερη απόδοση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές

EASYDRIVE. Σύντομος οδηγός. για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως. Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές EASYDRIVE Σύντομος οδηγός για να ξεκινήσετε την πλοήγηση αμέσως Με χρήσιμα παραδείγματα & πρακτικές συμβουλές Περιλαμβάνει: την Οθόνη Πλοήγησης, την Οθόνη Επεξεργασίας Χάρτη, και την λειτουργικότητα Hardware

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα