ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Site: invetec.eu Mail:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Site: invetec.eu Mail:"

Transcript

1 1 Site: invetec.eu Mail: ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ To Pandora Eye Tracker είναι μια σύγχρονη, εξαιρετικά αποτελεσματική συσκευή που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό των συντεταγμένων και την παρακολούθηση της κίνησης ενός αντικειμένου. Το μικροσκοπικό του μέγεθος επιτρέπει την τοποθέτησή του σχεδόν οπουδήποτε (σε μια τσάντα, σε ένα πολύτιμο δέμα, στο κολάρο του κατοικίδιου σας, σε ένα όχημα). Για την πιο εύκολη χρήση της συσκευής, υπάρχει εφαρμογή για κινητά καθώς και εξειδικευμένος ιστότοπος όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση, τη θέση και την κίνηση της συσκευής. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα να καλέσετε τη συσκευή και να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο, ώστε να παρακολουθήσετε το περιβάλλον και την κατάσταση του αντικειμένου.

2 2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ενσωματωμένο μόντεμ GSM (υπηρεσία GPRS / SMS / LBS) Ενσωματωμένη θύρα Micro SIM Ενσωματωμένος δέκτης GPS / GLONASS Ενσωματωμένη διεπαφή Bluetooth 4.2 Ενσωματωμένο μικρόφωνο Πολυλειτουργικό κουμπί VALET Ένδειξη κατάστασης LED ΕΝΔΕΙΞΗ LED ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Κουμπί VALET ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ VALET Το VALET είναι ένα πολυλειτουργικό κουμπί που βρίσκεται στη συσκευή. Το κουμπί χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσει το tracker και να αλλάξει τις ρυθμίσεις της συσκευής. LED Το LED είναι ένας δείκτης κόκκινου φωτός. Ανάλογα με τη διάρκεια και τη συχνότητα των αναλαμπών μας δείχνει σε τι κατάσταση είναι η συκευή, καθώς επίσης ανάβει όταν κρατάμε πατημένο το κουμπί VALET. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Χρησιμοποιώντας μεταλλικά κλιπ που περιλαμβάνονται στη συσκευή μπορούμε να προσδέσουμε το tracker σε σκληρές επιφάνειες. ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Το μικρόφωνο είναι μια ενσωματωμένη ηλεκτροακουστική συσκευή που απαιτείται για τη λειτουργία "Ακρόαση".

3 3 ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ To Pandora Eye Tracker έχει τις εξής καταστάσεις: Κατάσταση «Μεταφοράς» Αυτή η κατάσταση θα είναι ενεργή από τη στιγμή της κατασκευής της συσκευής. Η συσκευή είναι σε κατάσταση αναστολής (όλες οι ενσωματωμένες διεπαφές GSM / GPS / BLUETOOTH είναι απενεργοποιημένες). Η βραχυπρόθεσμη έξοδος από αυτή τη λειτουργία είναι διαθέσιμη κατά τη ρύθμιση του tracker χρησιμοποιώντας το κουμπί VALET. To tracker θα εξέλθει από αυτή την κατάσταση και θα μπεί στην κύρια κατάσταση Αυτόνομου Φάρου αφότου διαμορφωθεί ο αριθμός τηλεφώνου του κατόχου. Κύρια κατάσταση «Αυτόνομου Φάρου» Αυτή η κατάσταση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά τη διαμόρφωση του αριθμού τηλεφώνου του κατόχου. Η συσκευή είναι σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας την περισσότερη ώρα, κατά προκαθορισμένες χρονικές στιγμές το tracker «ξυπνάει» (ανοίγει τις διεπαφές GSM / GPS) και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη σχετικά με την τοποθεσία και την κατάσταση του. Κατάσταση «Παρακολούθησης» έκτακτης ανάγκης Με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας ή μέσω της εφαρμογής για τα κινητά, ο ιδιοκτήτης διακόπτει την κατάσταση «Αυτόνομου Φάρου» και ενεργοποιεί το tracker. Αυτή η κατάσταση είναι η πιο ενεργοβόρα καθώς επιτρέπει στη συσκευή να είναι «ξύπνια» και συνεχόμενα on-line για μια περίοδο από 20 λεπτά μέχρι 6 ώρες (η ρύθμιση για το πόση ώρα θα μένει «ξύπνιο» το tracker γίνεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ή μέσω της εφαρμογής για τα κινητά) Όταν το tracker είναι σε κατάσταση «Παρακολούθησης» έκτακτης ανάγκης παρέχει επίσης πρόσβαση στη λειτουργία "Ακρόασης".

4 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Λειτουργία «Ακρόασης» Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη όταν το tracker βρίσκεται σε κατάσταση «Παρακολούθησης» έκτακτης ανάγκης. Για να κάνετε έλεγχο ήχου στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια κλήση από τον προγραμματισμένο αριθμό (αριθμός κατόχου ή πρόσθετοι αριθμοί) στον αριθμό τηλεφώνου του tracker. Λειτουργίες του tracker με το κουμπί «VALET» 1. Η ενεργοποίηση του tracker. Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί εναλλάξ τις διεπαφές του tracker, προκειμένου να αλλάξει τις παραμέτρους και τις ρυθμίσεις. 2. Αφαίρεση μιας συσκευής κινητού τηλεφώνου. Αυτή η λειτουργία καταργεί την προηγουμένως καταγραμμένη συσκευή κινητού τηλεφώνου από τη μνήμη του tracker αφαιρώντας τη σύνδεση Bluetooth. 3. Ενημέρωση λογισμικού μέσω σύνδεσης Bluetooth. Λειτουργία Κουμπί VALET Δείκτης LED Ενεργοποίηση παρακολούθησης Αφαίρεση μιας συσκευής κινητού τηλεφώνου Ενημέρωση λογισμικού Κρατήστε για 3 δευτερόλεπτα Κρατήστε για 6 δευτερόλεπτα Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα 3 σύντομες αναλαμπές 6 σύντομες αναλαμπές 9 σύντομες αναλαμπές + ακολουθεί ομαλό τρεμόπαιγμα ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΧΟΥ Η πλαστική κάρτα του ιδιοκτήτη περιέχει ιδιωτικές πληροφορίες σε προστατευτικό κάλυμμα. LOGIN PASS ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PIN

5 5 Περιεχόμενα κάρτας κατόχου: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - Τηλεφωνικός αριθμός της κάρτας SIM που περιλαμβάνεται στο σετ. LOGIN - Oι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για την προσθήκη της συσκευής στην υπηρεσία διαδικτύου και σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας. Το LOGIN περιέχει έναν δεκαψήφιο αριθμό. Αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αλλάξουν ή να αποκατασταθούν. PASS - Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την προσθήκη της της διαδικτυακής πλατφόρμας ή στις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας. Το Pass περιέχει 8 χαρακτήρες και μπορεί να αποτελείται από ψηφία, κεφαλαία και μικρά γράμματα. Αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να αλλάξουν ή να αποκατασταθούν. «PIN» - Αυτό το πεδίο δεν χρησιμοποιείται. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ,ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ. ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΡΤΑ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Αριθμός τηλεφώνου κατόχου Ο αριθμός τηλεφώνου του κατόχου είναι ένας αριθμός τηλεφώνου ο οποίος έχει οριστεί από ένα χρήστη. Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου έχει το δικαίωμα για έξοδο από την Κατάσταση «Μεταφοράς», καθώς και το δικαίωμα να κάνει το tracker να εισέλθει σε Λειτουργία «Ακρόασης». Επιπρόσθετοι τηλεφωνικοί αριθμοί Πρόσθετοι αριθμοί τηλεφώνου είναι αριθμοί τηλεφώνου, οι οποίοι καθορίζονται από έναν χρήστη. Η συσκευή μπορεί να στείλει επιπλέον ειδοποιήσεις SMS σε αυτούς τους αριθμούς. Η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει στους αριθμούς αυτούς να ενεργοποιούν τη Λειτουργία «Ακρόασης»

6 6 ΚΑΡΤΑ SIM Η συσκευή περιέχει μια προεγκατεστημένη κάρτα SIM για να ελέγξει τη λειτουργία της συσκευής. Η κάρτα SIM υποστηρίζει την τεχνολογία SIM IMEI (μπορεί να λειτουργήσει μόνο με το tracker). Δεν είναι δυνατή η επανέκδοση ή η λήψη δεδομένων προφίλ για την κάρτα SIM από τη συσκευή. Η κάρτα SIM μπορεί να αντικατασταθεί με κάρτα του χρήστη. ΠΡΟΣΟΧΗ! O ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΕΥΗ. ΑΝ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ, ΑΝΕΝΕΡΓΗ Η ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ GSM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΒΗΜΑ 1. Δημιουργήστε Λογαριασμό και προσθέστε το tracker Εγγραφή: Για να εγγραφείτε, πρέπει να πάτε στο επίσημο ιστότοπο στην υπηρεσίας, pandora-on.com και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας ακολουθώντας τις οδηγίες της υπηρεσίας. Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής. Η εγγραφή του λογαριασμού θα ολοκληρωθεί αφού ακολουθήσετε τον παρεχόμενο σύνδεσμο. Σύνδεση: Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν κατά το στάδιο εγγραφής (login - διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικός πρόσβασης - κωδικός πρόσβασης που καθορίστηκε κατά την εγγραφή) χρησιμοποιούνται για να συνδεθείτε στο λογαριασμό. Το που έχετε δώσει συνδέεται στα δεδομένα του λογαριασμού και δεν μπορεί να αλλάξει ή να διαγραφεί. Ο λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα pandora-on.com ή στην εξειδικευμένη εφαρμογή για τα κινητά χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των χρηστών ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ PANDORA-ON.COM ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ «ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ».

7 7 Προσθέστε το tracker στο λογαριασμό σας: Η Διαδικτυακή πλατφόρμα και οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας υποστηρίζουν την ταυτόχρονη εργασία με πολλές τηλεμετρικές συσκευές. Για να προσθέσετε το tracker, συνδεθείτε στην διαδικτυακή πλατφόρμα pandora-on.com και ακολουθήστε τις οδηγίες για να προσθέσετε τη συσκευή. Καταχωρίστε τα δεδομένα από την κάρτα του κατόχου. Θα έχετε άμεση πρόσβαση στο παράθυρο της εγγραφής μέσω των ρυθμίσεων (ADMINISTRATIVE SETTINGS REGISTER NEW DEVICE). ΒΗΜΑ 2. Προετοιμασία της συσκευής για λειτουργία Συναρμολογήστε προσεκτικά τη συσκευή. Λάβετε υπόψη τη σωστή πολικότητα των μπαταριών και τη θέση του πλευρικού ανοίγματος για το ενσωματωμένο μικρόφωνο κατά το κλείσιμο του πίσω καλύμματος. To tracker βρίσκεται στην Κατάσταση «Μεταφοράς» τη στιγμή που σας αποστέλλεται. Όλες οι ενσωματωμένες διεπαφές είναι απενεργοποιημένες σε αυτή την κατάσταση και θα ενεργοποιηθούν κατά τη ρύθμιση του tracker και τον προσδιορισμό του τηλεφώνου κατόχου. ΒΗΜΑ 3. Ρύθμιση του αριθμού τηλεφώνου του κατόχου Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ορίσετε τον αριθμό τηλεφώνου του κατόχου: Α) Ενεργοποιήστε το tracker πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί VALET για 3 δευτερόλεπτα ( o δείκτης LED θα αναβοσβήσει γρήγορα 3 φορές). Αφήστε το κουμπί μετά το τρίτο φλας. Το tracker θα εισέλθει στη λειτουργία ρυθμίσεων. Μετά από αυτό, θα είναι διαθέσιμο για μια κλήση εντός δύο λεπτών. Πραγματοποιήστε μια κλήση από τον αριθμό του κατόχου στον αριθμό τηλεφώνου της μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Το σύστημα θα αποθηκεύσει αυτόματα τον αριθμό της εισερχόμενης κλήσης ως τον αριθμό του κατόχου και θα τερματίσει την κλήση. Β) Συνδεθείτε στο pandora-on.com με τον προηγουμένως καταχωρημένο λογαριασμό. Πηγαίντε στο μενού, επιλέξτε «SETTINGS» - «NOTIFICATIONS» και καταχωρήστε τον αριθμό τηλεφώνου του κατόχου με την ακόλουθη μορφή: +xxхххххххххх Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις μετά την εισαγωγή του αριθμού. Ενεργοποιήστε το tracker πιέζοντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί VALET για 3 δευτερόλεπτα (3 σύντομες αναλαμπές της λυχνίας LED). Αφήστε το κουμπί μετά το τρίτο φλας. Τo tracker θα λάβει τις ρυθμίσεις από την υπηρεσία μέσα στα επόμενα 10 λεπτά.

8 8 Γ) Αυτή η ρύθμιση είναι διαθέσιμη μετά την εγγραφή κινητού τηλεφώνου στη μνήμη του tracker. (βλ. PANDORA NAV BT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΙΝΗΤΟΥ) Κάντε μια σύνδεση Bluetooth με το tracker μέσω της εφαρμογής PANDORA NAV BT για κινητά. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας με την ακόλουθη μορφή +xxxxxxxxxxx στο πεδίο «Notification number 1» στο μενού «Settings» - «Phone». Αποσυνδέστε τη σύνδεση Bluetooth αφού ολοκληρωθούν οι ρυθμίσεις. Αφού γίνει η εγγραφή ένα SMS με τις σχετικές πληροφορίες καθώς και με τις τρέχουσες συντεταγμένες του tracker θα αποσταλεί στο τηλέφωνο του κατόχου. PANDORA NAV BT ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΙΝΗΤΟΥ (ANDROID) Η εφαρμογή Pandora NAV BT είναι ένα εργαλείο για τη ρύθμιση, ενημέρωση και παρακολούθηση της κατάστασης του tracker. Η σύνδεση μεταξύ της εφαρμογής και του tracker δημιουργείται μόνο με την συσκευή κινητού τηλεφώνου που προηγουμένως προστέθηκε στη μνήμη του συστήματος μέσω ειδικού χαμηλής ενέργειας κωδικοποιημένου πρωτοκόλλου Bluetooth. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Pandora NAV BT για την κινητή συσκευή σας στο Google Play / APP STORE. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΤΟ TRACKER, Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ANDROID 4.4 Ή ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΑΔΑ BLUETOOTH 4.0. Καταγραφή μιας κινητής συσκευής στη μνήμη του tracker: Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, καταγράψτε μια κινητή συσκευή στη μνήμη του tracker μέσω σύνδεσης Bluetooth: 1. Εκτελέστε την εφαρμογή PANDORA NAV BT. 2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί VALET για 3 δευτερόλεπτα (3 σύντομες αναλαμπές της λυχνίας LED). Αφήστε το κουμπί μετά το τρίτο φλας. το tracker θα ενεργοποιήσει τη σύνδεση Bluetooth. 3. Επιλέξτε τη συσκευή που βρέθηκε στο μενού «Search» της εφαρμογής, εισαγάγετε το PIN ζευγαρώματος , οι συσκευές θα αντιστοιχηθούν μετά την επιβεβαίωση της καταχώρησης του κωδικού PIN.

9 9 Χρήση της εφαρμογής: Εάν βρίσκεστε στη ζώνη κάλυψης ραδιοσυχνότητας του Bluetooth, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί VALET για 3 δευτερόλεπτα δευτερόλεπτα (3 σύντομες αναλαμπές της λυχνίας LED), εκτελέστε την εφαρμογή PANDORA NAV BT. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα το σύστημα και πραγματοποιεί σύνδεση, αφού γίνει η σύνδεση το κυρίως μενού θα ανοίξει. Ενημέρωση λογισμικού Για να ενημερώσετε το λογισμικό του tracker, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο VALET περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα μέχρι να εμφανιστεί ομαλό τρεμόπαιγμα. Εκτελέστε την εφαρμογή PANDORA NAV BT, πηγαίντε στο «Search device» και επιλέξτε τη συσκευή που βρέθηκε. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω επιλογές ενημέρωσης: «File manager» - μπορείτε να μεταφορτώσετε το λογισμικό από τη μνήμη του τηλεφώνου. (το λογισμικό είναι διαθέσιμο στο invetec.eu ). «Internet» - μπορείτε να μεταφορτώσετε το λογισμικό από το διαδικτυακό μας server. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ Κατά την αντικατάσταση ή την επαναφόρτιση των μπαταριών, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε προσεκτικά την ακόλουθη σειρά ενεργειών: 1. Ανοίξτε το κάλυμμα της συσκευής κάμπτοντας τα δύο πλευρικά κουμπώματα. 2. Αποσυνδέστε τις αποφορτισμένες μπαταρίες. 3. Αντικαταστήστε ή επαναφορτίστε τις μπαταρίες. 4. Τοποθετήστε τις μπαταρίες έχοντας κατά νου τη σωστή πολικότητα. 5. Κλείστε το κάλυμμα διατηρώντας τη θέση του πλευρικού ανοίγματος για το ενσωματωμένο μικρόφωνο. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ (LI-FES2) ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ-ΑΝΘΡΑΚΑ.

10 10 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΜΙΝ ΑΞΙΑ ΜΑΧ Τάση λειτουργίας tracker 3 V 5,5 V Η κατανάλωση ρεύματος στην κατάσταση αναμονής / Κατάσταση «Μετάδοσης» Μπαταρίες / Τεμάχια GSM-modem Τύπος κάρτας SIM Πρωτόκολλο μετάδοσης 2,4 GHz Στοιχείο GPS / GLONASS Περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας (εξαρτάται από τις μπαταρίες) Διαστάσεις <3 μα <100 μα ΑΑΑ / 3 τμχ Telit GE866-QUAD micro-sim Bluetooth 4.2 LowEnergy Simcom SIM33ELA - 40 С + 85 С 52x42x17,5 mm ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ο κατασκευαστής εγγυάται τη σωστή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, εάν πληρούνται οι συνθήκες εκμετάλλευσης, εγκατάστασης, αποθήκευσης και μεταφοράς που περιγράφονται στο παρόν εγχειρίδιο. Το σύστημα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Τα εξαρτήματα που δεν λειτουργούν κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης με υπαιτιότητα του κατασκευαστή, πρέπει να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν από πιστοποιημένο σημείο εξυπηρέτησης. Ένας χρήστης χάνει το δικαίωμα παροχής υπηρεσιών εγγύησης στις ακόλουθες περιπτώσεις: Όταν λήξει η περίοδος εγγύησης. Εάν δεν πληρούνται οι συνθήκες εκμετάλλευσης, εγκατάστασης, αποθήκευσης ή μεταφοράς. Εάν υπάρχει μηχανική βλάβη των εξωτερικών τμημάτων του συστήματος μετά την πώλησή του. Αυτό περιλαμβάνει: ζημιές από πυρκαγιά, επακόλουθη ζημιά σε περίπτωση ατυχήματος αυτοκινήτου, ζημιές από διάβρωση νερού ή από άλλα υγρά, ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση, Αν η ζημιά προκλήθηκε από λανθασμένες ρυθμίσεις και ρύθμιση παραμέτρων.

11 11 Εάν οι συσκευές συστήματος έχουν αντικατασταθεί από συσκευές που δεν συνιστώνται από τον κατασκευαστή. Εάν δεν υπάρχει σωστά συμπληρωμένη κάρτα εγγύησης και πιστοποιητικό εγκατάστασης. Η περίοδος εγγύησης είναι 3 χρόνια από τη στιγμή της αγοράς, αλλά όχι περισσότερο από 3,5 (τρεισήμισι) χρόνια από τη στιγμή της παραγωγής. Αυτή η εγγύηση δεν περιλαμβάνει μπαταρίες των τηλεχειριστηρίων, καθώς έχουν το δικό τους χρόνο ζωής. Οι συντηρήσεις και οι επισκευές του συστήματος μετά τη λήξη της εγγύησης πραγματοποιούνται σε βάρος του χρήστη με ξεχωριστές συμβάσεις μεταξύ του χρήστη και του κέντρου εγκατάστασης / σέρβις.

C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης

C meitrack Οδηγός Γρήγορης Χρήσης C meitrack" Οδηγός Γρήγορης Χρήσης 1 Ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του MT90. Αυτή η συσκευή θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας GPS εντοπισμού όπου βασίζεται σε εξαιρετική τεχνολογία και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Κ20 Ξεκινώντας την συσκευή Απαιτείται κάρτα SIM 2. Το GPS χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους για τη σύνδεση με δορυφόρους GPS, εάν η συσκευή βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ PARKPAL PARKPAL APP Η «έξυπνη» εφαρμογή ParkPal δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες να νομιμοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus

GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus GPS Tracker ΤRΑΚΚΥ Personal Plus Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το σύστημα εντοπισμού / παρακολούθησης πορείας Trakky Personal Plus. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες στον τομέα του επιτρέποντάς

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-325 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-325 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό!

Εγχειρίδιο Χρήσης. Σημαντικό! Εγχειρίδιο Χρήσης Σημαντικό! Η διαδικτυακή πύλη της υπηρεσίας www.vidatrack.com είναι συμβατή με τους πιο κάτω περιηγητές: Internet Explorer 12 ή πιο πρόσφατο Google Chrome 38 ή πιο πρόσφατο Mozilla Firefox

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone

Οδηγίες Χρήσης. CK21+ Bluetooth Speakerphone Οδηγίες Χρήσης CK21+ Bluetooth Speakerphone Περιεχόμενα Λίγα λόγια για το CK21+...2 Για την Bluetooth Τεχνολογία...2 Ξεκινώντας...3 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση του CK21+...6 Συνδεσιμότητα...6 Σύνδεση/Link

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Login screen

Οδηγίες Χρήσεως Login screen Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password:

Οδηγίες Χρήσεως. Username: Password: Οδηγίες Χρήσεως 1) Πρέπει οι κάρτες SΙΜ να δηλωθούν στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με την ταυτότητα σας, ΚΑΙ να ενεργοποιηθούν κάνοντας μια κλήση. 2) 'Επειτα φορτώστε με χρόνο ομιλίας τη SIM του tracker

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη

Ελληνικά. BT-03i εγχειρίδιο χρήστη BT-03i εγχειρίδιο χρήστη 1 Γενική επισκόπηση Ευρετήριο Ξεκινώντας Πως να απαντήσετε στην τηλεφωνική κλήση Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά 2 1. Γενική επισκόπηση A B E Δ ΣΤ 1-1 Πλήκτρα λειτουργίας: Γ A B

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT)

Γενική µέθοδος για αντιστοίχηση των ακουστικών µε άλλη συσκευή Bluetooth (BT) Πληροφορίες προϊόντος 1 Σύνδεση φόρτισης 2 Κουµπί "+" 3 Κουµπί "-" 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε) 5 Λυχνία µπαταρίας (κόκκινη) 6 Ακουστικό αυτιού 7 Μικρόφωνο 8 Κλιπ αυτιού 9 Λυχνία φόρτισης (κόκκινο) 10 Λυχνία

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

κύριες λειτουργίες λειτουργίες

κύριες λειτουργίες λειτουργίες κύριες λειτουργίες λειτουργίες Pet GPS Tracking Based Service(με βάση σέρβις) GPS και GSM διπλή Τοποθεσία: Όταν το tracker σε υπόγεια ή σήραγγα (χωρίς σήμα GPS), μπορεί να πάρει θέση με το δίκτυο GSM Σε

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας

Χαρακτηριστικά. Βάρος. Ευαισθησία GPS Ακρίβεια GPS. Θερμοκρασία Αποθήκευσης Θερμοκρασία Λειτουργίας 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) ποδηλάτου. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EASY TOUCH ET-661 Περιεχόμενα Πλήκτρα και Λυχνία Ελέγχου...2 Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση / Pairing Λειτουργία...3 Ενδεικτική Λυχνία...4 Δημιουργία συνεργασίας με κινητό τηλέφωνο...5

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-300 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-300 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8

Γενικά Λειτουργίες Χαρακτηριστικά Οδηγίες Χρήσης Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 Περιεχόμενα Γενικά... 3 Λειτουργίες... 3 Χαρακτηριστικά... 4 Οδηγίες Χρήσης... 5 Εντολές Συσκευής σε Μορφή Μηνύματος SMS... 8 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ONLINE TRACKING... 11 1. Γενικά Το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 1.Τοποθετήστε την κάρτα sim στο πίσω μέρος της συσκευής ξεβιδώνοντας την υποδοχή χρησιμοποιώντας το κατσαβίδι που υπάρχει στην συσκευασία. 2. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ K10 Α. Τοποθετήστε στην συσκευή μια κάρτα sim (Νάνο κάρτα) αφού πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε το Pin της κάρτας sim σε κάποιο κινητό τηλέφωνο. Β. Για να ανοίξετε την συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

interfox.gr ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 007 M3GB ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας

Smart Access Διαδικασία λειτουργίας Smart Access Διαδικασία λειτουργίας A. Προϋποθέσεις... 2 1. Συμβατότητα smartphone... 2 2. Επιλογή καλωδίων... 2 a. Συσκευές Apple (iphone 4/4S)... 2 b. Συσκευές Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Συσκευές

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

EVOLVEO StrongPhone WiFi

EVOLVEO StrongPhone WiFi EVOLVEO StrongPhone WiFi Πίνακας Περιεχομένων 1. Τεχνικές προδιαγραφές 2. Έναρξη 3. Ενεργοποίηση 4. Επιλογές και ρυθμίσεις 5. Μηνύματα 1. Τεχνικές προδιαγραφές μεγάλη έγχρωμη οθόνη 2.4 ανάλυση οθόνης 240

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εφαρμόστε ξεκλείδωμα PIN της κάρτας SIM που θα χρησιμοποιήσετε πριν την εισάγετε στον εντοπιστή. 2 Ευχαριστούμε για την αγορά του εντοπιστή (tracker) γενικής χρήσεως. Αυτές οι οδηγίες περιγράφουν πως θα τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σωστά και κατά τον επιθυμητό τρόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ SOΦOS GSM Wireless Alarm Motion Package Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η λειτουργική αρχή του ανιχνευτή κίνησης είναι παρόμοια με εκείνη ενός αυτόματου αισθητήρα πόρτας που βρίσκεται σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημέρωσης Λογισμικού Bluetooth με Android Phones Ισχύει για προϊόντα από το 2012 και μετά CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Αυτό το εγχειρίδιο περιγράφει τα βήματα που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Κάθε ΝΟΔΕ παραλαμβάνει: 1. Ενάν αριθμό συσκευών (tablets), θηκών και πληκτρολογίων (άλλες αποστολές έχουν πληκτρολόγια ενσωματωμένα στη θήκη, άλλες έχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP3011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP3011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα;

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο αποστολής ανιχνεύσεων GROW 2017 6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; ΜΌΛΙΣ ΕΝΤΟΠΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. jabra.com/movewireless ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ jabra.com/movewireless 1. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ:...3 2. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 4 3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ...5 3.1 ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ 4. ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ... 6 4.1 ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ 5. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ...7

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά. 1. Γενικές Πληροφορίες 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasySOS3 είναι ένα ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του συνδυασμού GPS και GSM εντοπισμού μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης

GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης GPS Watch Phone Οδηγίες Χρήσης 2 1. Γενικές Πληροφορίες Χαρακτηριστικά Το EasyKID2 είναι ένα παιδικό ρολόι με νέας γενιάς εντοπιστή (tracker). Είναι ασφαλές, ακριβές, διακριτικό και αξιόπιστο. Μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

11 Μικρόφωνο 12 Βύσµα µικροφώνου

11 Μικρόφωνο 12 Βύσµα µικροφώνου Πληροφορίες προϊόντος Κιτ αυτοκινήτου Μικρόφωνο Κοντό µικρόφωνο 1 Πρίζα 12 V 2 Σύνδεση µικροφώνου 3 Πλήκτρο σύνδεσης 4 Λυχνία λειτουργίας (µπλε/κόκκινο) 5 Κουµπί κλήσης 6 Κουµπί έντασης + Χρήση 1 7 Κουµπί

Διαβάστε περισσότερα

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης

DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης DIGIPASS APP Εγχειρίδιο Χρήσης Ακολουθούν οδηγίες στις οποίες επεξηγείται ο τρόπος αγοράς Digipass APP, η διαδικασία εγκατάστασης του στην κινητή συσκευή σας και ενεργοποίησης του. Το εγχειρίδιο περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα