HPS 735 HPS 735/55 HPS 735/55 E HPS 735 E

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HPS 735 HPS 735/55 HPS 735/55 E HPS 735 E"

Transcript

1 HPS 735 HPS 735/55 HPS 735/55 E HPS 735 E 12 VOLT Ελληνικά / greek Ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προιόντα µας. ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για µελλοντική χρήση. Οδηγίες τοποθέτησης HPS 735 rev. 00 April 2004 page 1 of 16 CODE:

2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Τροφοδοσία 12 Volt Κόκκινο Μαύρο Συνδέστε στο θετικό πόλο της µπαταρίας Συνδέστε στο σασί του οχήµατος Φλάς Κίτρινα καλώδια: Συνδέστε στα καλώδια των φλάς(δεξί-αριστερό) Εντολή οπλίσµατος συναγερµού Άσπρο/κίτρινο Συνδέστε σε ένα από τα φλάς Περιµετρική προστασία Μπλέ Μπλέ/κόκκινο Συνδέστε στο µπουτόν της πόρτας. Συνδέστε στο µπουτον του καπώ +15 ACC Πράσινο/µαύρο Συνδέστε στο ρεύµα από το κλειδί. Μπλοκάρισµα κινητήρα Πράσινο/άσπρο Καλώδια για σύνδεση µε αντλία καυσίµου για το µπλοκάρισµα του οχήµατος. Εντολή για extra πλακέτες Καφέ Αρνητική έξοδος όταν ο συναγερµός είναι οπλισµένος. Συνδέστε σε extra πλακέτες(max100 ma) Εφεδρικές εντολές ξεκλειδώµατος Άσπρο Πράσινο Θετική εφεδρική έξοδος για την αποφυγή αφοπλίσµατος. Αρνητική εφεδρική έξοδος για την αποφυγή αφοπλίσµατος. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 2 of 16 CODE:

3 Μπουτόν προγραµµατισµού Γκρί/µαύρο Συνδέστε στο γκρί/µαύρο καλώδιο του µπουτόν προγραµµατισµού Εντολή LED Ασπρο/µαύρο Συνδέστε στο µαύρο καλώδιο του led(max 100mA) Προεγκατάσταση Κονέκτορας 4 επαφών: Συνδέστε την πλακέτα των radar HPS 55. Εντολή extra σειρήνας Ασπρο/κόκκινο Αρνητική εντολή για extra σειρηνα (1Amp). Εντολή κλεισίµατος παραθύρων(comfort) Καφέ/µαύρο Εντολή 30 δευτ. χρήσιµη για το ανέβασµα παραθύρων (Max 1A) ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Βιολετί Συνδέστε στο διακόπτη των µοτέρ του κεντρικού κλειδώµατος. Συνδέστε µόνο όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Κίτρινο/µπλέ Συνδέστε στο διακόπτη των µοτέρ του κεντρικού κλειδώµατος. Συνδέστε µόνο όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Μαύρο/ρόζ Συνδέστε στο µοτέρ του κεντρικού κλειδώµατος της πόρτας του οδηγού. Συνδέστε µόνο όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Μαύρο/µπλέ Συνδέστε στο µοτέρ του κεντρικού κλειδώµατος της πόρτας του οδηγού. Συνδέστε µόνο όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος. Για τη σύνδεση των καλωδίων δείτε το σχέδιο εγκατάστασης. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 3 of 16 CODE:

4 ΣΧΕ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ HPS 55 Συνδέστε τα ραντάρ, προσέχοντας το χρώµα στους κονέκτορες των αισθητήρων. HPS 55 ΡΑΝΤΑΡ HPS 735/55 - HPS HPS 735/55 E - OFF ON Ρυθµιση αισθητήρα _ Red Black ΑΣΠΡΟ/ΜΑΥΡΟ KOKKINO ΠΡΑΣΙΝΟ/ΜΑΥΡΟ ΜΟΝΙΜΗ ΤΑΣΗ ΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙ Ι ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟ/ΑΣΠΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ/ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΓΕΙΩΣΗ ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΚΡΙ/ΜΑΥΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΛΑΣ ΜΠΟΥΤΟΝ ΚΑΠΩ ΜΠΛΕ/ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΠΡΟ/ΚΙΤΡΙΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΛΙΣΜΑΤΟΣ ΞΕΟΠΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΟΡΤΑΣ ΜΠΛΕ ΑΣΠΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΟΥΤΟΝ ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗ ΓΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΦΛΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΕΙ Ι ΣΥΝ ΕΣΗ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΝ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΣ ΒΙΟΛΕΤΙ ΚΙΤΡΙΝΟ/ΜΠΛΕ ΜΑΥΡΟ/ΡΟΖ ΜΑΥΡΟ/ΜΠΛΕ ΑΣΠΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΦΕ ΚΑΦΕ/ΜΑΥΡΟ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΕΙΡΗΝΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΑΚΕΤΕΣ 30 ΕΥΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Rev.00 di May/2004 HPS 735 rev. 00 April 2004 page 4 of 16 CODE:

5 ΠΑΡΑ ΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ Τύπος 1: Σύνδεση όταν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος HPS 735 to the left blinker to the right blinker WHITE/ Τύπος 2: Σύνδεση όταν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος µε ξεχωριστές γραµµές ανα λάµπα. HPS 735 WHITE/ 1N4004 Diode to the front left blinker to the lateral left blinker to the rear left blinker to the front right blinker to the lateral right blinker to the rear right blinker HPS 735 WHITE/ to the left blinker to the blinker right Τύπος 3: Σύνδεση όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος BLACK/BLUE alarm BLACK/PINK alarm YELLOW/BLUE alarm VIOLET alarm to the POSITIVE command wire of the CDL closing to the POSITIVE command wire of the CDL opening to the NEGATIVE command wire of the CDL switch closing to the NEGATIVE command wire of the CDL switch opening 1N4004 diode to the front left blinker to the lateral left blinker Τύπος 4: Σύνδεση όταν δεν αναβοσβήνουν τα φλάς του οχήµατος και υπάρχουν ξεχωριστές γραµµές στις λάµπες HPS 735 WHITE/ BLACK/BLUE alarm BLACK/PINK alarm YELLOW/BLUE alarm VIOLET alarm to the rear left blinker to the front blinker right to the lateral blinker right to the rear blinker right to the POSITIVE command wire of the CDL closing to the POSITIVE command wire of the CDL opening to the NEGATIVE command wire of the CDL switch closing to the NEGATIVE command wire of the CDL switch opening HPS 735 rev. 00 April 2004 page 5 of 16 CODE:

6 ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΡΑ ΑΣΜΟΥ Ο αισθητήρας κραδασµού είναι ήδη ρυθµισµένος από το εργοστάσιο έτσι ώστε να αποφεύγονται ψευδείς συναγερµοί. Σε περίπτωση που θέλετε όµως να αλλάξετε τη ρύθµιση αυτή γυρίστε µε τη φορά των δεικτών του ρολογιού για αύξηση και αντίστροφα για µείωση. ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ _ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ RANTAR (ΜΟΝΟ ΓΙΑ735/55) Μπορείτε να αλλάξετε την ευαισθησία γυρίζοντας το trimmer πάνω στην πλακέτα. Γυρίστε µε τη φορά των δεικτών του ρολογιού για αύξηση, και αντίστροφα για µείωση. ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΛΑΚΕΤΑ RADAR HPS 55 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Αφού τελειώσετε µε τις συνδέσεις είναι απαραίτητο να προγραµµατίσετε το συναγερµό µε το όχηµα µε την παρακάτω διαδικασία: ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1. Με κλειστό κλειδί ανοίξτε το κλειδί του συναγερµού. Το led του συναγερµού θα ανάψει σταθερά και 10 γρήγορα αναβοσβήσµατα των φλας επιβεβαιώνουν την έναρξη της διαδικασίας. 2. Βεβαιωθείτε ότι το όχηµα είναι απόλυτα κλειστό (πόρτες, καπώ, πόρτ-παγκάζ) και πατήστε να κλειδώσει το αυτοκίνητο από το original control. 3. Μόλις τελειώσει το αναβόσβησµα των φλάς, θα σβήσει το LED και ένα ακουστικό σήµα θα ακουστεί σαν επιβεβαίωση τις αποµνηµόνευσης. 4. Πατήστε να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από το original control. 5. Μόλις τελειώσει το αναβόσβησµα των φλάς ένα ακουστικό σήµα θα ακουστεί σαν επιβεβαίωση τις αποµνηµόνευσης του αφοπλίσµατος. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 6 of 16 CODE:

7 ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΗΜΑ 1. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να διαγράψετε κάποιο προηγούµενο προγραµµατισµό, ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία για να επαναλάβετε τον προγραµµατισµό: 1. Κλείστε το µηχανικό κλειδί του συναγερµού. 2. Ανοίξτε και αφήστε ανοιχτό το κλειδί της µηχανής. 3. Ανοίξτε το µηχανικό κλειδί του συναγερµού. Το LED του συναγερµού ανάβει και 10 γρήγορα αναβοσβησίµατα των φλάς επιβεβαιώνουν την αρχή τις διαδικασίας. 4. Κλείστε το κλειδί της µηχανής, βεβαιωθείτε ότι το όχηµα είναι απόλυτα κλειστό(πόρτες,καπώ,πόρτπαγκάζ) και πιέστε το original χειριστήριο να κλειδώσει το όχηµα.. 5. Μόλις σταµατήσουν να αναβοσβήνουν τα φλάς, το led σβήνει και ακούγεται ένα ηχητικό σήµα που επιβεβαιώνει την αποµνηµόνευση. 6. Πιέστε το original χειριστήριο να ξεκλειδώσει το όχηµα. 7. Μόλις σταµατήσουν να αναβοσβήνουν τα φλάς, ακούγεται ένα ηχητικό σήµα που επιβεβαιώνει την αποµνηµόνευση του ξεκλειδώµατος. ΕΦΕ ΡΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ Σε περίπτωση που το original χειριστήριο έχει περισσότερα πλήκτρα, και πατώντας για δεύτερη φορά το πλήκτρο του ξεκλειδώµατος, και τα φλας αναβοσβήσουν όπως την πρώτη φορά είναι δυνατό να προγραµµατιστούν οι παρακάτω λειτουργίες: Συναγερµός πανικού Αποµόνωση σειρήνας Για ενεργοποίηση Όταν ανοίξετε το µηχανικό κλειδί, κατά τη διάρκεια των 10 αναβοσβησµάτων των φλάς πατήστε το για 3 δεύτερα το µπουτόν προγραµµατισµού του συναγερµού Για απενεργοποίηση Επαναλάβετε τη διαδικασία χωρίς να πατήσετε το πλήκτρο προγραµµατισµού. ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Αφού τελειώσουν όλοι οι προγραµµατισµοί κλείστε το αυτοκίνητο και πατήστε στο original χειριστήριο να κλειδώσει το όχηµα. Το LED θα πρέπει να ανάψει. οκιµάστε το συναγερµού καθώς και την ευαισθησία του αισθητήρα κραδασµού και τα radar.πατήστε το original χειριστήριο να ξεκλειδώσει το όχηµα και βεβαιωθείτε ότι το led έχει σβήσει. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 7 of 16 CODE:

8 ΛΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Ελέγξτε την τροφοδοσία του συναγερµού Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΝ ΟΠΛΙΖΕΙ Βεβαιωθείτε ότι το µηχανικό κλειδί του συναγερµού είναι ανοιχτό Βεβαιωθείτε ότι το πράσινο/µαύρο καλώδιο δεν έχει ρεύµα µε κλειστό το κλειδί της µηχανής. Αν το πρόβληµα δεν λυθεί επαναλάβετε την διαδικασία προγραµµατισµού. Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΟΠΛΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΛΕΙ ΩΝΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ Επαναλάβετε την διαδικασία προγραµµατισµού. Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΟΠΛΙΖΕΙ Προγραµµατίστε τα ακουστικά σήµατα οπλίσµατος / αφοπλίσµατος µε το πλήκτρο του προγραµµατισµού. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΣ ΗΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΠΛΙΣΜΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΟΠΛΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες είναι κλειστές. είτε την ευαισθησία του κραδασµικού Εάν δεν λυθεί το πρόβληµα αποσυνδέστε τους αισθητήρες και βρείτε τη βλάβη. Βεβαιωθείτε ότι ο συναγερµός είναι αφοπλισµένος. Βεβαιωθείτε ότι το πράσινο/άσπρο καλώδιο είναι συνδεµένο. Βεβαιωθείτε ότι οι λειτουργίες ANTI-THEFT and ANTI-HIJACKING είναι απενεργοποιηµένες. Βεβαιωθείτε ότι το όχηµα είναι εξοπλισµένο µε σύστηµα αυτόµατου κλειδώµατος σε περίπτωση που δεν ανοίξει κάποια πόρτα. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 8 of 16 CODE:

9 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: Ο συναγερµός πρέπει να εγκατασταθεί στη µηχανή µακριά από πηγές µεγάλης θερµοκρασίας και σε θέση όπου µπορεί να πάρει νερά. Θα πρέπει να έχει κλίση µεταξύ 45 και 90 σε σχέση µε την βάση στήριξης, κατευθύνοντας προς τα πάνω το κλειδί αποµόνωσης. εν θα πρέπει να τοποθετηθεί σε µέρη της µηχανής συµπαγή, διότι οι κραδασµοί που προκαλούνται από την µηχανή, µπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην καλωδίωση ή ζηµιές στο σύστηµα του συναγερµού. ΘΕΣΗ RADAR: Η πλακέτα πρέπει να εγκατασταθεί µέσα στην καµπίνα και να κολληθεί µε την ταινία που έχει κάτω από το ταµπλό. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝ ΕΣΕΙΣ: πρέπει να γίνουν πάρα πολύ καλά. Προτείνουµε να γίνει κόλληµα µε κολλητήρι. Μια λάθος σύνδεση µπορεί να προκαλέσει προβλήµατα στο συναγερµό ακόµα και στο όχηµα. ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ο εγκαταστάτης δίνοντας πίσω το όχηµα, πρέπει να συµβουλέψει τον ιδιοκτήτη ότι σε περίπτωση πλυσιµατός της µηχανής θα πρέπει να καλύψει τον συναγερµό για να µην πάρει νερά. Σε περίπτωση που ο συναγερµός πάρει νερά η εγγύηση του ακυρώνετε. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 9 of 16 CODE:

10 HPS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΙΣΜΑ Πατήστε το πλήκτρο του κλειδώµατος του χειριστηρίου. Το όπλισµα επιβεβαιώνεται από: 3 ακουστικά σήµατα(αν προγραµµατιστεί) Άναµµα του led Άναµµα των φλάς του οχήµατος Ενεργοποίηση µπλοκαρίσµατος Ενεργοποίηση extra εντολής (κλείσιµο παραθύρων,radar) ΑΦΟΠΛΙΣΜΑ Πατήστε το πλήκτρο του ξεκλειδώµατος του χειριστηρίου. Το όπλισµα επιβεβαιώνεται από: 1 ακουστικό σήµα (αν προγραµµατιστεί) Σβήσιµο του led Άναµµα των φλάς του οχήµατος Απενεργοποίηση µπλοκαρίσµατος Απενεργοποίηση extra εντολής (κλείσιµο παραθύρων,radar) ΝΕΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Μετά το όπλισµα για τα πρώτα 30 δευτ., ο συναγερµός βρίσκεται σε κατάσταση ελέγχου, και φαίνεται από το σταθερό άναµµα LED. Κατά τη διάρκεια αυτή µπορεί να ελεγχθεί ο συναγερµός καθώς και οι αισθητήρες του. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙ Ι ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Μετά τα πρώτα 30 δευτ., ο συναγερµός είναι έτοιµος για οποιαδήποτε παραβίαση. Κατάσταση συναγερµού φαίνεται µε το γρήγορο αναβοσβήσιµο του led. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Εάν στο original χειριστήριο ξαναπατώντας το πλήκτρο του κλειδώµατος τα φλας αναβοσβήνουν ξανά σε διαφορετικό ρυθµό(όταν ο συναγερµός είναι οπλισµένος), µπορείτε να κάνετε την σειρήνα να ακουστεί αν πατήσετε ξανά το µπουτόν που κλειδώνει στο original χειριστήριο. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 10 of 16 CODE:

11 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Σε περίπτωση παραβίασης η σειρήνα αρχίζει να χτυπά,τα φλάς αναβοσβήνουν για 30 δευτερόλεπτα. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕΙΡΗΝΑΣ Εάν στο original χειριστήριο ξαναπατώντας το πλήκτρο του κλειδώµατος τα φλας αναβοσβήνουν ξανά σε διαφορετικό ρυθµό(όταν ο συναγερµός ακόµα χτυπάει), τότε είναι δυνατό να σταµατήσετε τη σειρήνα χωρίς να ξεοπλίσετε το συναγερµό, µε ακόµα ένα πάτηµα του χειριστηρίου. ΜΝΗΜΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Εάν ο συναγερµός δεχτεί κάποια παραβίαση µόλις αφοπλίσει, τα φλάς θα αναβοσβήσουν κάποιες φορές και ακουστικά σήµατα θα ακουστούν. Για να δείτε την αιτία παραβίασης, πατήστε για 1 δευτερόλεπτο, το πλήκτρο προγραµµατισµού. Ανάλογα µε τον αριθµό των ηχητικών σηµάτων µπορείτε να δείτε την αιτία. ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΑΙΤΙΑ 1 ΠΟΡΤΑ, ΚΑΠΩ, ΠΟΡΤ-ΠΑΓΚΑΖ 2 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΡΑ ΑΣΜΟΥ 3 ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ RADAR 4 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το αναβόσβησµα του LED θα σταµατήσει εάν ανοίξει το κλειδί της µηχανής. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Σε περίπτωση 3 συνεχών παραβιάσεων από κάποιο αισθητήρα του συναγερµού,εάν υπαρξει 4 παραβιαση ο συναγερµος θα αποκλείσει τη σειρήνα και θα αναβοσβήνουν µόνο τα φλας αλλά το µπλοκάρισµα του κινητήρα παραµένει ενεργό. ΠΡΟΣΟΧΗ:σε περίπτωση που ανοίξει το κλειδί της µηχανής η σειρήνα ενεργοποιείται άµεσα. ΕΦΕ ΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ Ο συναγερµός περιέχει εσωτερικές µπαταρίες, έτσι ώστε σε περίπτωση που κοπούν τα καλώδια του συναγερµού ο συναγερµός παραµένει ενεργός. ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΛΕΙ Ι ΑΝΑΓΚΗΣ Σε περίπτωση ανάγκης,τοποθετήστε το κλειδί στο συναγερµό και γυρίστε το αντίστροφα από τους δείκτες του ρολογιού. Ο συναγερµός είναι εντελώς κλειστός και ο κινητήρας ενεργός. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 11 of 16 CODE:

12 ΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΑΤΟΣ/ΑΦΟΠΛΙΣΜΑΤΟΣ Το όπλισµα του συναγερµού επιβεβαιώνεται από το αναβοσβήσιµο των φλάς, το άναµµα του led. Μερικές φορές είναι χρήσιµα τα ηχητικά του οπλίσµατος/ξεοπλίσµατος. Για την ενεργοποίηση τους ακολουθείστε την παρακάτω διαδικασία: Λειτουργία ακουστικών σηµάτων Ενεργοποίηση: Με απενεργοποιηµένο συναγερµό και κλειστό το κλειδί της µηχανής,ελέγξτε ότι πόρτες,καπώ και πόρτ-παγκάζ είναι κλειστά. Πατήστε το πλήκτρο προγραµµατισµού για 3 δεύτερα. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από 5 µπίπ. Απενεργοποίηση: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.. Η απενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από ένα µπίπ. ESTATE ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Εάν θέλετε να αφήσετε τα παράθυρα ανοιχτά, αλλά να αποφύγετε ψευδή συναγερµό από τα radar µπορείτε να ενεργοποιήσετε την λειτουργία αυτή: Estate ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ενεργοποίηση: Με απενεργοποιηµένο συναγερµό και κλειστό το κλειδί της µηχανής, ανοίξτε την πόρτα του οδηγού. Πατήστε το πλήκτρο προγραµµατισµού για 3 δεύτερα. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνεται από 2 µπίπ. Απενεργοποίηση: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.. Η απενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνεται από ένα µπίπ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ANTI-AGGRESSIOΝ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ 735 E ) ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ Η ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝTI-AGGRESSION. Εάν προγραµµατιστεί ανοίγοντας το κλειδί της µηχανής το LED ανάβει σταθερά. 50 δεύτερα µετά,η σειρήνα αρχίζει να χτυπά, τα φλάς αναβοσβήνουν για 20 δεύτερα (προσυναγερµός),και αµέσως µετά µπλοκάρει ο κινητήρας. Για να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο προγραµµατισµού. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 12 of 16 CODE:

13 ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ Η ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝTI-AGGRESSION. Ενεργοποίηση: Με απενεργοποιηµένο συναγερµό και κλειστό το κλειδί της µηχανής, ανοίξτε την πόρτα του οδηγού. Πατήστε το πλήκτρο προγραµµατισµού για 5 δεύτερα. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από 3 µπίπ. Απενεργοποίηση: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.. Η απενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από ένα µπίπ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ(µονο για 735 E ) ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝTI-AGGRESSION. Εάν προγραµµατιστεί ανοίξτε και κλείστε την πόρτα του οδηγού µε ανοιχτό το κλειδί,της µηχανής.το led ανάβει.50 δεύτερα µετά το άναµµα του led,ο συναγερµός αρχίζει να χτυπάει,τα φλάς αναβοσβήνουν για 20 δεύτερα (προσυναγερµός) και αµέσως µετά ενεργοποιείται το µπλοκάρισµα του κινητήρα. Για να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο προγραµµατισµού. ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ Η ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝTI-AGGRESSION. Ενεργοποίηση: Με το συναγερµό αφοπλισµένο, και το κλειδί της µηχανής ανοιχτό, ελέγξτε ότι πόρτες, καπώ και πόρτ-παγκάζ ειναι κλειστά. Πατήστε το πλήκτρο προγραµµατισµού για 5 δεύτερα. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από 4 µπίπ. Απενεργοποίηση: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.. Η απενεργοποίηση της λειτουργίας διακρίνετε από ένα µπίπ. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΗΧΑΝΗΣ: Σε περίπτωση πλυσίµατος της µηχανής θα πρέπει να καλύψετε τον συναγερµό για να µην πάρει νερά. Σε περίπτωση που ο συναγερµός πάρει νερά η εγγύηση του ακυρώνετε. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 13 of 16 CODE:

14 ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ: όλες οι επισκευές του συναγερµού πρέπει να γίνονται µόνο από το εξουσιοδοτηµένο SERVICE της PATROL LINE.Επέµβαση µη εξουσιοδοτηµένου ατόµου µπορεί να προκαλέσει περαιτέρω βλάβες στο συναγερµό αλλά ακόµη και στο όχηµα. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΣΗ ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑΣ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ(ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ).... ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ(ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ RADAR).... ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΡΕΛΕ ΦΛΑΣ..... ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΡΕΛΕ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΝΕΚΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.. ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.. ΕΝΤΑΣΗ ΣΕΙΡΗΝΑΣ... ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ EXTRA ΠΛΑΚΕΤΕΣ.. ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ. ΕΞΟ ΟΣ ΕΦΕ ΡΙΚΗΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ... ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 9V 15V 6 ma 16 ma 6A + 6A 8A < 30 sec. < 30 sec. 118 dba 100 ma 1A 1A -40 C / +85 C ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. 90 x 79 x 64 ΒΑΡΟΣ gr. HPS 735 rev. 00 April 2004 page 14 of 16 CODE:

15 ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΡΤΑΣ Ο ΗΓΟΥ ΚΛΕΙ Ι ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ESTATE FUNCTION ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ANTI-AGGRESSION ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΚΛΟΠΗΣ* ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. ΠΑΝΙΚΟΣ** ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕΙΡΗΝΑΣ** ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ 3 ΕΥΤ. * ΜΟΝΟ ΓΙΑ HPS 735/E **ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ORIGINAL ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ. ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙ Α 8. ELECTRIC LIFE HELLAS Α.Ε.Β.Ε. Πολυµνίας 6 Γέρακας, Αττικής Τηλ (10 Γραµµές) FAX Web Site: HPS 735 rev. 00 April 2004 page 15 of 16 CODE:

HPS 709 R HPS 759 R Cyber

HPS 709 R HPS 759 R Cyber HPS 09 R HPS 9 R Cyber 12 VOLT 2 VOLT Ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προιόντα µας. ιαβάστε προσεκτικα τις οδηγιες και κρατηστε τις για µελλοντικη χρήση ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Στο εγχειρίδιο εξηγούνται

Διαβάστε περισσότερα

HPS 430 HPS 545. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση

HPS 430 HPS 545. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση HPS 545 HPS 430 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση Ο HPS 430 είναι συναγερµός που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την προστασία scooter&

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606

Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης JSE-606 Ευχαριστούµε που προτιµήσατε ένα από τα προϊόντα µας. Βασικές λειτουργίες: Φωτιζόµενη οθόνη LCD µε Οπτική και ακουστική ένδειξη της κατάστασης της µηχανής στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

H P S 840 NEW Ο Η Γ Ι Ε Σ Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η Σ. Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας.

H P S 840 NEW Ο Η Γ Ι Ε Σ Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η Σ. Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας. H P S 840 NEW Ο Η Γ Ι Ε Σ Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η Σ C A NBUSLINE Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας. Συναγερµός αυτοκινήτου CAN-BUS HPS 840 NEW Η Patrol Line παρουσιάζει τη νέα σειρά συναγερµών

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας.

Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας. H P S 841 Ο Η Γ Ι Ε Σ Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η Σ C A NBUSLINE Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε ένα από τα προϊόντα µας. Rev. 5 Συναγερµός αυτοκινήτου CAN-BUS HPS 841 Η Patrol Line παρουσιάζει τη νέα σειρά συναγερµών

Διαβάστε περισσότερα

HPS 447 HPS-447. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση

HPS 447 HPS-447. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση HPS 447 HPS-447 Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση Ο HPS 447 είναι συναγερµός που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την προστασία scooter&

Διαβάστε περισσότερα

Σαςευχαριστούµεπουεπιλέξατεένααπόταπροϊόνταµας.

Σαςευχαριστούµεπουεπιλέξατεένααπόταπροϊόνταµας. HPS 845 2,4 GHZ Ο Η Γ Ι Ε Σ Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η Σ C A NBUSLINE Σαςευχαριστούµεπουεπιλέξατεένααπόταπροϊόνταµας. Universalσυναγερµός CANBUS Η Patrol Line παρουσιάζειτη νέα σειρά συναγερµών Can Bus, HPS 845,

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

HPS-447NG HPS 447. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση

HPS-447NG HPS 447. Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση HPS 447 HPS-447NG Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες και κρατήστε τις για οποιαδήποτε µελλοντική χρήση Ο HPS 447NG είναι συναγερµός που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για την προστασία scooter&

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας

Συναγερμός μοτοσυκλέτας Συναγερμός μοτοσυκλέτας Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων και προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

INTERFACE ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

INTERFACE ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ INTERFACE ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες ώστε να προγραµµατίσετε σωστά µε τα κουµπιά των χειριστηρίων τιµονιού SW 167 ELECTRIC LIFE HELLAS A.E.B.E ΠΟΛΥΜΝΙΑΣ 6,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433

Οδηγίες Χρήσης. Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Οδηγίες Χρήσης Συναγερµός SkyLink Audio Alarm ΑΑ-433 Για την εγκατάσταση µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις βίδες που θα βρείτε µέσα στη συσκευασία του συναγερµού. Για µεγαλύτερη ευκολία στη συσκευασία περιλαµβάνονται,

Διαβάστε περισσότερα

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500

Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ALKO Security ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΩΦ. ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 10 ΤΗΛ. 2109655805 ΚΙΝ. 6944662835-6974719687 E-mail: alko_security@pathfinder.gr Ο H Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Τ Η SP-5500 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Όσα πρέπει να γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης SL2000

Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης SL2000 Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης SL2000 2000E v1.1 ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Χαρακτηριστικά έξοδος Ρελέ για άνοιγµα Πόρτας έξοδος τρανζίστορ για ένδειξη Κατάστασης πληκτρολογίου:

Διαβάστε περισσότερα

SAW 4800 με κωδικοποιητή

SAW 4800 με κωδικοποιητή ΕΝΔΕΙΞΗ ΖΩΝΗΣ (ΚΙΤΡΙΝΟ) Εμφανίζει την κατάσταση των ζωνών. ΚΟΥΜΠΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙ Χρησιμοποιείται για να προγραμματίσει παρακαμφθείσες ζώνες και ζώνες παραμονής (stay). ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΦΩΤΙΑΣ ZONE 1 ZONE 2 ZONE 3

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM........3 1.3 Λειτουργία...3 3 Ρυθµίσεις της συσκευής......3 4 Προγραµµατισµός µέσω εντολών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

2. Εισάγεται τον τετραψήφιο κωδικό χρήστη και βεβαιωθείτε ότι ανάβει το κόκκινο λαμπάκι (ARMED).

2. Εισάγεται τον τετραψήφιο κωδικό χρήστη και βεβαιωθείτε ότι ανάβει το κόκκινο λαμπάκι (ARMED). ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ HONEYWELL OMNI 624 / OMNI 624 EU - 848 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι έτοιμο και η πράσινη λυχνία READYείναι αναμμένη (δηλαδή όλες οι πόρτες είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-SJ1 Ηλιακή Φαροσειρήνα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενσωματωμένο με μία ασύρματη σειρήνα strobe και μία κεντρική μονάδα, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει όχι μόνο ως μία ασύρματη σειρήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ F3-9000 ΜΕ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗ ΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟ ΟΣ ΓΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac 1.-2.-3. ΤΡΟΦΟ ΟΣΙΑ ΜΟΤΕΡ 380Vac ΦΑΣΕΙΣ. 4. ΟΥ ΕΤΕΡΟΣ ΜΟΤΕΡ. 5. ΓΕΙΩΣΗ ΜΟΤΕΡ. ΕΙΣΟ ΟΣ ΙΚΤΥΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

PC1404. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ v 1.0EU ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PC1404RKZ

PC1404. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ v 1.0EU ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PC1404RKZ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1404 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ v 1.0EU ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PC1404RKZ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Επιτοίχια τοποθέτηση Μήκος ανίχνευσης 12µ, 7.5 Συχνότητα µικροκυµάτων 24.125 GHz Τεχνολογία µικροεπεξεργαστή DSP (Ψηφιακή επεξεργασία σήµατος) Μήκος ανίχνευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 //

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 805 // ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS 0 www.idshellas.gr 0 ζώνες χρήστες 00 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... Προγραμματισμός κωδικού

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-W1 WIFI/PSTN Alarm System GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100

Εγχειρίδιο Χρήσης. GSC-W1 WIFI/PSTN Alarm System GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 Εγχειρίδιο Χρήσης GSC-W1 WIFI/PSTN Alarm System GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εύκολος προγραμματισμός με φωνητικές οδηγίες. Εύκολη ρύθμιση δικτύου. Υποστηρίζει 2.4G WIFI

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A

BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A BS-477 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας περιβλήματος Κατασκευάζεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

DSC PC Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο

DSC PC Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο DSC PC 1616 1832 1864 Αναλυτικές οδηγίες χρήστη με Lcd Πλήρης Οπλισμός: Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα, πρέπει η πράσινη λυχνία ν στο πληκτρολόγιο να είναι αναμμένη. Πατώντας # θα πρέπει η οθόνη του

Διαβάστε περισσότερα

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC585/PC1616 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ PK1555 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ&ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ&ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ HA-262 ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ 6 ΠΡΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ&ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το HA-266 είναι ένα έξυπνο σύστηµα συναγερµού µε 6 ζώνες ελέγχου, που έχει σχεδιαστεί για την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS HELLAS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS  HELLAS ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.gr IDS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ - 1 - ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Rev F1 (Aug-2003) GR Ver 5 PRIMA Hellas SECURITY SYSTEMS LTD ΜΑΡΚΟΝΙ 18, 104 47, ΑΘΗΝΑ (+30) 2103416106 (+30) 2103413187 wwwprimahellascom Email: sales@primahellascom

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES // XSERIES ζώνες // 128 χρήστες 1000 γεγονότα μνήμης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS XSERIES www.idshellas.gr 8-64 XSERIES 8-64 ζώνες 8 χρήστες 000 γεγονότα μνήμης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... 3 Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος...

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας. U R Safe DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστημα Έκτακτης Αναγκης με Μπουτόν Βοηθείας U R Safe DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστημα Συναγερμού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια με το πάτημα ενός κουμπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας

Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Έξυπνο Σύστηµα Συναγερµού Ασφαλείας Οδηγίες Λειτουργίας Σας ευχαριστούµε που χρησιµοποιείτε το έξυπνο σύστηµα συναγερµού της εταιρίας µας. Τα προϊόντα µας είναι ιδανικά για οικογένειες, τράπεζας, µικρές

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ LED PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

SCHOOLtimer AR500. Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Arapis Research. Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη. Κινητό

SCHOOLtimer AR500. Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Arapis Research. Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη. Κινητό SCHOOLtimer AR500 Σχολικός Προγραμματιστής Διαλειμμάτων ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Arapis Research Δήμητρα Γιαννοπούλου-Αράπη Κινητό 6945766940 www.arapi.gr email: mail@arapi.gr ΕΓΓΥΗΣΗ Η ARAPIS RESEARCH εγγυάται

Διαβάστε περισσότερα

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK

PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK An ISO 9001 certified Company Made In Canada PC1616/PC1832/PC1864 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ICON PK και RFK ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΩΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2 ΧΡΟΝΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011

ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 ΝΕΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ACCEESS CONTROL FD-060-011 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Στην συσκευασία περιλαμβάνονται και 7 κλειδιά. Το πληκτρολόγιο FD-060-011 είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αλλά και για να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100

Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Τηλεφωνικό Σύστηµα Έκτακτης Αναγκης µε Μπουτόν Βοηθείας YALE DAS1100 Οδηγίες Χρήσης Σύστηµα Συναγερµού Κινδύνου - Ειδοποιεί φίλους και οικογένεια µε το πάτηµα ενός κουµπιού - Προσφέρει ανεξαρτησία και

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80

ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΚΕΝΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ FAS 40 FAS 80 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣEIΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε ένα Ελληνικό προϊόν της Olympia Electronics ``ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. BS-477 BS-477/SL ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ BS-468/A ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τάση λειτουργίας Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας Συχνότητα επικοινωνίας Εμβέλεια επικοινωνίας Βαθμός προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

R12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

R12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 931 931R12 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Για όλες τις χώρες της ΕΕ αναθ. 0011/08 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1.0 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ 2.0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ... 03 2.1 πλήρης οπλισμός συστήματος...

Διαβάστε περισσότερα

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN F.01U.249.500 el Εγχειρίδιο χρήσης AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Όπλιση και αφόπλιση του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

2. ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΚΑΙ ΤΟΥ LED:

2. ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΚΑΙ ΤΟΥ LED: www.kalogeropoulos.gr SPYBALL 6829 Αυτός ο οδηγός σας παρέχει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την τοποθέτηση και την χρήση του συστήματος ασφαλείας όπως αυτό έχει συσταθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες.

Model: ED-CS5000. Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Model: ED-CS5000 Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για συρόμενες και ανοιγόμενες μονόφυλλες πόρτες. Ο πίνακας είναι συμβατός με χειριστήρια σταθερού (11 32bit) η κυλιόμενου κωδικού στην συχνότητα των 433,92Mhz

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Περιγραφή προϊόντος:

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Περιγραφή προϊόντος: ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Επιτοίχια τοποθέτηση Κάλυψη 15 µ, 90 µοίρες Συχνότητα µικροκύµατος 10.525 GHz Τεχνολογία επεξεργασίας συναγερµού DSP (Ψηφιακή επεξεργασία σήµατος) Απόσταση ανίχνευσης

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN

AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN AG-GD20 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό τον τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

"APOLLO RTM-1" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ "RTM-1"

APOLLO RTM-1 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ RTM-1 "APOLLO RTM-1" Το "RTM-1" είναι μία συσκευή η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα Apollo και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI

L /2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI L8542644 03/2010 rev. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ CORE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ UNIONE NAZIONALE COSTRUTTORI AUTOMATISMI PER CANCELLI, PORTE, SERRANDE ED AFFINI ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Με την παρούσα δηλώνουµε ότι το προϊόν µας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έκδοση Φεβρουάριος 98

Οδηγίες χρήσης. Έκδοση Φεβρουάριος 98 Οδηγίες χρήσης Έκδοση Φεβρουάριος 98 Περιεχόμενα Εισαγωγή - Παρουσίαση - Γρήγορη αναφορά στις λειτουργίες του συστήματος 1,2 Ενδείξεις πληκτρολογίων - Πλήκτρα - Βομβητής πληκτρολογίων 2,3 Οπλισμός συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΟΥΜΠΙΩΝ Κουμπί Πιέστε για Συντομογραφία Λειτουργία A 0,5 δευτερόλεπτα Exit ACI Οπλισμός & κλείδωμα/αφοπλισμός & ξεκλείδωμα/έξοδος από ρύθμιση ρολογιού στο ACI 2 δευτερόλεπτα ACI ACC

Διαβάστε περισσότερα

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99 Οδηγίες χρήσης Αρχικές ενέργειες Ο συναγερµός ΗΧ-TEL99 πρέπει να είναι συνδεδεµένος µε µια τηλεφωνική γραµµή σε λειτουργία προκειµένου να προγραµµατιστεί αρχικά. Για να σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός

81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μαζί με το BC-228 ένας ενήλικας θα πρέπει να ελέγχει το βρέφος σε τακτά διαστήματα. Παροχή ρεύματος (Α) Πομπός 81722 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το baby phone της Hama BC-228. Αυτή η συσκευή κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά πρότυπα ελέγχου. Ελέγχθηκε και έφυγε από το εργοστάσιο

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως

Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως Συνοπτικές Οδηγίες Χρήσεως HKΧ-740 "Teka" ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗKΧ-740 1. Πλήκτρο πρόσβασης στα προγράμματα μαγειρέματος 3. Πλήκτρο επιλογής θερμοκρασίας 2. Ηλεκτρονικό ρολόι 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ Απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Εγχειρίδιο χρήσης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Εγχειρίδιο χρήσης EGG-ΒOX LEARN&GO Όλες οι οδηγίες, πληροφορίες, δραστηριότητες, διδακτικό και φωτογραφικό υλικό που σχετίζονται με τη χρήση και τη λειτουργία του Egg-Box

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

C1-C5: παράµετροι διαµόρφωσης του πληκτρολογίου (C1=1).

C1-C5: παράµετροι διαµόρφωσης του πληκτρολογίου (C1=1). AYTONOMO ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ SL1000 1000B v1.2 Βοηθητική Έξοδος (AUX output επαφές AUX/- στην ηλεκτρονική πλακέτα του πληκτρολογίου) Πρόκειται για µία έξοδο τύπου τρανζίστορ ανοικτού συλλέκτη, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Το Yacht Guard είναι ένα πολυσύστημα ελέγχου και συναγερμού σχεδιασμένο ειδικά για σκάφη. Συνδυάζει τις παρακατω λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας

REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8. Art. 4052. Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας REG. N. 4796 UNI EN ISO 9001:2000 GR868RX8 Art. 4052 Οδηγίες εγκατάστασης και λειτουργίας Το παρόν φυλλάδιο οδηγιών χρήσης είναι πνευματική ιδιοκτησία της SIGMA SECURITY A.B.E.E. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

Συνοπτικές οδηγίες χρήσης www.sigmasec.gr Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 1 2 2 3 4 8 5 6 9 7 10 11 13 12 Ενδείξεις και χρήση του πληκτρολογίου 1 2 3 4 5 6 Οθόνη LCD Στην οθόνη αυτή εµφανίζονται η κατάσταση του συστήµατος και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Όπλιση του συστήματος συναγερμού... 2. Παράκαμψη ζώνης... 3. Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3. Προγραμματισμός κωδικού χρήστη...

Όπλιση του συστήματος συναγερμού... 2. Παράκαμψη ζώνης... 3. Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3. Προγραμματισμός κωδικού χρήστη... Χ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ IDS ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X Όπλιση του συστήματος συναγερμού... Παράκαμψη ζώνης... 3 Μνήμη παραβίασης ζωνών συστήματος... 3 Προγραμματισμός κωδικού χρήστη... Ανάγνωση προβλημάτων συστήματος... Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. Θέλουμε όταν ενεργοποιήσουμε τον συναγερμό να καθυστερήσει η όπλιση του 10 δευτερόλεπτα (έως ότου φύγουμε από το σπίτι).έτσι αν μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ES-S8A. Ηλιακή Σειρήνα.

ES-S8A. Ηλιακή Σειρήνα. ES-S8A Ηλιακή Σειρήνα www.etiger.com Περιεχόμενο Συσκευασίας 1 x ES-S8A Βίδες και βάση στήριξης Οδηγίες Παρουσίαση Τι είναι η ES-S8A? Η ES-S8A είναι μια ασύρματη ηλιακή σειρήνα συμβατή με τα συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ INVERTER SC-IR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Στοιχεία: ΟΘΟΝΗ LCD 1) Λειτουργία φόρτισης Όταν είναι σε χρήση, η LCD οθόνη δείχνει το τρέχον φορτίο: 2) Λειτουργία χρήσης Όταν είναι σε λειτουργία χρήσης, οι ενδείξεις στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2

MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2 MATRIX 6/816 (GREEK) Κέντρο Συναγερμού με Πληκτρολόγιο Εγχειρίδιο Χρήστη (User) RINS848-2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...3 1.1 Πλήκτρα Πληκτρολογίου...3 1.2 Οθόνη Πληκτρολογ...4 1.3 Ενδείξεις Πληκτρολογίου...5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001

Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής κλειδαριάς TSE 4001 Χρήσιμες συμβουλές Σημεία προσοχής - Συμβουλές ασφαλείας Α: Πλήκτρο "On" Β: Πλήκτρο "Enter" C: H διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία Τα δεδομένα αποθηκεύτηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης

Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης Αυτόνοµο πληκτρολόγιο ελέγχου πρόσβασης SL2000E v1.1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 Α) Βασική συνδεσµολογία Τροφοδοτήστε το πληκτρολόγιο SL-2000E, συνδέοντας τις επαφές του +12V (κόκκινο)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ακολουθήστε μας... Olympia Electronics RF54 @Olympiaelectro Olympia Electronics OlympiaElectronics Olympia Electronics Συσκευή ελέγχου ηλεκτρικής κλειδαριάς, και κλιματισμού που συνεργάζεται με καρτοδιακόπτες

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

FingerLock Οδηγίες χρήσης Πριν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες χρήσης σας επιτρέπουν να γνωρίζετε τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν FingerLock TS-300.

Διαβάστε περισσότερα

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία.

AC-10S, AC- 10F. Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. AC-10S, AC- 10F Πληκτρολόγια Access Control Για αυτόνοµη (stand alone) λειτουργία. ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ένας τόνος (beep) και το πράσινο LED να ανάβει

Διαβάστε περισσότερα

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη

TM40 Οδηγίες τελικού χρήστη MG5000 MG5050 SP5500 SP6000 SP7000 TM40 δηγίες τελικού χρήστη Ρυθμίσεις χρηστών Για λόγους ασφάλειας, γράψτε μόνο το όνομα του χρήστη και όχι τον κωδικό του. 4-ψηφίων κωδικός 6-ψηφίων κωδικός Χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

GE Security. Σειρά NetworX ΤΜ. Πληκτρολόγιο NΧ-1208Ε. Οδηγίες Χρήσης

GE Security. Σειρά NetworX ΤΜ. Πληκτρολόγιο NΧ-1208Ε. Οδηγίες Χρήσης GE Security Σειρά NetworX ΤΜ Πληκτρολόγιο NΧ-1208Ε Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ... 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ... 4 ΠΛΗΚΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ... 7 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός GSC-W1

Προγραμματισμός GSC-W1 Προγραμματισμός GSC-W1 Μέσω εφαρμογής smartphone GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 [1] ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ Μέσα από το Play store για κινητά Android Μέσα από το itunes για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ RTG 2012 (Plate Sensor 2012)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ RTG 2012 (Plate Sensor 2012) 5040291500-WEB- ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ RTG 2012 (Plate Sensor 2012) ΚΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τροφοδοσία 12 Vcc (10V 15V ). Απορρόφηση >50 ma (μόνο με τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ - 1 - ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Rev A (2005) GR Ver 6 PRIMA Hellas LTD ΜΑΡΚΟΝΙ 18, 104 47, ΑΘΗΝΑ (+30) 2103416106 (+30) 2103413187 wwwprimahellascom Email: sales@primahellascom - 2 - Παρακαλείσθε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα