ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ"

Transcript

1 Δ/ΝΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 2 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΤΗΛ: ΤΗΛ&ΦΑΞ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ 3/2/2017 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Με την ανακοίνωση της 31/10/2016 ανακοινώσαμε την πρόθεσή μας να προσφέρουμε στους εργαζόμενους της εταιρίας μας μέσω ομαδικού ασφαλιστικού προγράμματος με εθελούσια συμμετοχή, πλήρη κάλυψη των παροχών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης με στόχο την κάλυψη των αδυναμιών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Μετά την προκήρυξη διαγωνισμού με κατάθεση σφραγισμένων προσφορών, ακολούθησε η διαδικασία ανάδειξης της καλύτερης προσφοράς και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι δημιουργήσαμε το ομαδικό πρόγραμμα υγείας Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ που καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στην ΣΤΑ.ΣΥ καθώς και τους συνταξιούχους μας. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από την εταιρεία NHS (New Health System), η οποία δημιουργεί και διαχειρίζεται προγράμματα πλήρους πρωτοβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό 11 Ασφαλιστικών εταιρειών, 15 Οργανισμών, 22 Συλλόγων Ομοσπονδιών - Συνεταιρισμών, 2 Τραπεζικών Ομίλων και Εταιρειών όπως της WIND, του ΟΠΑΠ, SAFEDEALS, WELLBRANDS κα. Το Ομαδικό Πρόγραμμα Ygeia Care της NHS επέλεξαν ήδη για τα μέλη τους τα επιτελεία ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, η Ένωση Αποστράτων ΓΕΣ,ΓΕΑ, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΣΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, η Ένωση Πολυτέκνων Ελλάδας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστικών Υπαλλήλων, ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός ΣΤΑΣΥ (κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τράπεζας Αττικής, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ κα. ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ

2 Το ομαδικό πρόγραμμα Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) συνοπτικά μας προσφέρει: Την κατάργηση της συμμετοχής 15% σε όλες τις εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ, τις δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, τα δωρεάν γυαλιά οράσεως, τα δωρεάν τσεκ απ, την αποφυγή των εφημεριών στα Κρατικά Νοσοκομεία, την έκπτωση στη νοσηλεία μας σε ιδιωτικά νοσοκομεία κα. Να δίνεται απ ευθείας έγκριση δωρεάν εξετάσεων στο κέντρο για τον ασφαλισμένο και έτσι δεν θα εμπλέκεται σε υποβολή αποδείξεων, αποζημιώσεων και λοιπών χρονοβόρων διαδικασιών. Να μην υπάρχει όριο όσον αφορά το πλήθος και το κόστος των εξετάσεων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Όλοι οι εργαζόμενοι στον ΣΤΑΣΥ, οι συνταξιούχοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους (τα παιδιά μέχρι 25 ετών). Περιορισμός ηλικίας συμμετοχής: Κανένας περιορισμός στην ηλικία συμμετοχής. Λήξη της συμμετοχής: μόνο όταν δεν καταβληθεί το ετήσιο ασφάλιστρο χωρίς όριο ηλικίας. Κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα: Το κόστος είναι ίδιο για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Καλυπτόμενες ασθένειες ατυχήματα: Καλύπτονται οι θεραπείες όλων των ασθενειών και ατυχημάτων που προϋπήρχαν της έναρξης του συμβολαίου όσο και αυτών που θα εκδηλωθούν μετά την έναρξη. Εξαιρέσεις: δεν υπάρχουν εξαιρέσεις ασθενειών ή ατυχημάτων. Πιστοποίηση συμμετοχής: για κάθε εργαζόμενο ή συνταξιούχο, που θα ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα, θα εκδοθεί ατομικό συμβόλαιο καθώς και κάρτες πιστοποίησης για όλα τα μέλη της οικογένειας τους που θα έχει συμπεριλάβει και θα σταλεί με courier στην διεύθυνση που επιθυμεί. Διαβάστε την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος, τις καλύψεις, τα συμβεβλημένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία Κλινικές, τα Διαγνωστικά κέντρα, το ειδικά χαμηλό κόστος συμμετοχής και μη διστάσετε να καλέσετε το συνεργαζόμενο τηλεφωνικό κέντρο για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Πληροφόρηση μπορείτε επίσης να αντλήσετε και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση όπου στην κεντρική μας σελίδα είναι αναρτημένη όλη η βασική πληροφόρηση για το πρόγραμμά μας καθώς και η αίτηση για την συμμετοχή στο ομαδικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας μας. Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι, που θέλουν να ενταχθούν στο ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα μπορούν να εγγραφούν (εάν το προτιμούν) και στα γραφεία του Συνεταιρισμού μας τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

3 Παροχές του Ygeia care (Φροντίδα Υγείας) Κάλυψη της συμμετοχής σας 15% σε όλες τις εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς όριο αιματολογικές διαγνωστικές εξετάσεις με ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ σε όλα τα συμβεβλημένα Νοσοκομεία, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Απεριόριστες Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις. Ιατρικές επισκέψεις (άμεσα ραντεβού με ιατρούς). ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς όριο ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις (αξονικές, μαγνητικές τομογραφίες, Triplex κλπ) με ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ σε όλα τα συμβεβλημένα Νοσοκομεία, Πολυιατρεία και Διαγνωστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Στα εξωτερικά ιατρεία των Συμβεβλημμένων Ιδιωτικών Νοσοκομείων χωρίς ΕΟΠΥΥ έκπτωση 75% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου σε όλες τις αιματολογικές και ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις. ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ:Ισχύει ειδικός εκπτωτικός τιμοκατάλογος (Δημοσίου μείον 20% έως 70%) σε όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα ιδιωτικά Νοσοκομεία στα Πολυιατρεία και τα Διαγνωστικά κέντρα σ όλη την Ελλάδα. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: 10 με ραντεβού απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στα Ιδιωτικά συνεργαζόμενα Νοσοκομεία σε όλες τις διαθέσιμες ειδικότητες. Στα Πολυιατρεία 10 /επίσκεψη. Συμπεριλαμβάνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και σε 2ο ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού η εκτίμηση των αποτελεσμάτων και η συνταγογράφηση φαρμάκων αν απαιτείται. Στο Πανελλήνιο δίκτυο Ιδιωτών ιατρών για επίσκεψη στο ιατρείο με 15 (Αθήνα Θεσσαλονίκη 20 ), ανά επίσκεψη (στα ανωτέρω ποσά συμπεριλαμβάνεται η εξέταση, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και δωρεάν σε δεύτερο ραντεβού η επανεκτίμηση των αποτελεσμάτων και η πιθανή συνταγογράφηση φαρμάκων). ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ: ΔΩΡΕΑΝ όλο το 24ωρο. Γυναικολόγος, Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός. 5. Νοσηλεία Έκπτωση από 10 έως 50% στα έξοδα νοσηλείας στα συνεργαζόμενα Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Εξαιρούνται τα φάρμακα, τα υλικά χειρουργείου και οι αμοιβές ιατρών. Επίσης Δωρεάν χρήση ασθενοφόρου σε περίπτωση νοσηλείας. Γυαλιά οράσεως. ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη για αγορά γυαλιών οράσεως έως 250 με χρήση ΕΟΠΥΥ. Επιδότηση 80 χωρίς ΕΟΠΥΥ ή 60%, όποιο είναι πιο συμφέρον για εσάς. Ισχύει σε δίκτυο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος.

4 ΔΩΡΕΑΝ 4 ετήσια check up. ΔΩΡΕΑΝ Αιματολογικό: Γενική αίματος, ΤΚΕ, Γενική ούρων, Σάκχαρο, Ολική Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ολική Χολερυθρίνη (ΤΒL), SGOT, SGTP, και γ-gt. Ισχύει σε όλα τα συμβεβλημένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία σε όλα τα Πολύιατρεία και σε όλο το δίκτυο των Διαγνωστικών κέντρων Πανελλαδικά. ΔΩΡΕΑΝ Οφθαλμολογικό: έλεγχος οπτικής οξύτητας, Τονομέτρηση με Goldman και έλεγχος στη Σχισμοειδή λυχνία. ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρικό: καθαρισμός, στίλβωση, φθορίωση και πιστοποιητικό στοματικής υγείας. Δωρεάν σε επείγον περιστατικό η ανακούφιση πόνου ή συγκόληση γέφυρας. Για παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν φθορίωση. Οδοντιατρική κάλυψη Οφθαλμολογική κάλυψη Έξοδα ατυχήματος Άνεργα και Ανασφάλιστα άτομα ΛΟΙΠΟΙ ΙΑΤΡΟΙ 24ωρη γραμμή Υγείας ΔΩΡΕΑΝ Παιδιατρικό: Αξιολόγηση Λόγου, Ομιλίας και μάθησης καθώς και αξιολόγηση παιδοψυχιατρικών διαταραχών. Εκτός από το ΔΩΡΕΑΝ check up σε όλες τις πράξεις και επεμβάσεις έκπτωση 50% σε συγκεκριμένο τιμοκατάλογο. Δηλαδή αν μια πράξη κοστίζει 200 εσείς θα πληρώσετε 100. Έκπτωση 50% σε ήδη διαμορφωμένο εκπτωτικό τιμολόγιο. Δίκτυο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδος και σε όλες τις πράξεις και επεμβάσεις (laser). Έξοδα ατυχήματος: Μέχρι 200 στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημμένων Νοσοκομείων με κάλυψη 70%. Απεριόριστες με ραντεβού 10 ή δωρεάν στα έκτακτα όλο το 24ωρο ιατρικές επισκέψεις στα Ιδιωτικά συνεργαζόμενα Νοσοκομεία σε όλες τις διαθέσιμες ειδικότητες. 10 για εξέταση στα πολυϊατρεία και στο ιατρείο για 2πλό ραντεβού. Δωρεάν ετήσιος αιματολογικός, οδοντιατρικός & οφθαλμολογικός έλεγχος. Απεριόριστες εξετάσεις σε τιμές Δημοσίου μείον 20% έως 70%. Γυαλιά οράσεως με επιδότηση 60%. Έκπτωση σε περίπτωση Νοσηλείας από 10-50% στα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία. Δωρεάν ασθενοφόρο σε περίπτωση Νοσηλείας. *Φυσιοθεραπευτική κάλυψη 15 /συνεδρία και 50% έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου των Φυσιοθεραπευτηρίων. * Ψυχολογική υποστήριξη (ιατρείο) 25 /συνεδρία. *Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι 20 /επίσκεψη. *Ομοιοπαθητικοί ιατροί 30 /επίσκεψη. *Βελονιστές 25 /επίσκεψη. *Λογοθεραπευτικές συνεδρίες 20 /συνεδρία. Οι πιο πάνω ειδικές τιμές Ισχύουν σε δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο πληροφόρησης, εξυπηρέτησης, υποστήριξης και κλείσιμο ραντεβού. Από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί και τις αργίες εξυπηρετεί και ιατρός βάρδιας. Για πληροφορίες καλέστε ή ή στείλτε mail: ygeiacare100@gmail.com η μπείτε στo site:

5 Ομαδικό πρόγραμμα Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις με ΕΟΠΥΥ (ηλεκρονική συνταγογράφηση) στα: Ιδιωτικά Νοσοκομεία στις μεγάλες πόλεις: Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ Πολυιατρεία Πανελλαδικά: Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικά κέντρα Πανελλαδικά: Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις ιδιωτικά ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ στα: Ιδιωτικά Νοσοκομεία στις μεγάλες πόλεις: Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις με έκπτωση 75% Πολυιατρεία Πανελλαδικά: Διαγνωστικά κέντρα Πανελλαδικά: Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις Αιματολογικές & ακτινολογικές εξετάσεις με τιμές Δημοσίου μείον - 20% έως 70% Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις στα: Ιδιωτικά Νοσοκομεία: σε ΤΑΚΤΙΚΟ ραντεβού εξέταση στις ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Χειρουργού, Γυναικολόγου, Παιδίατρου, Παιδοχειρουργού, ΩΡΛ, Ουρολόγου, Πνευμονολόγου, Γαστρεντερολόγου, Ενδοκρινολόγου, Ρευματολόγου, Οφθαλμίατρου. απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με 10 Ιδιωτικά Νοσοκομεία: σε ΕΠΕΙΓΟΝ περιστατικό όλο το 24ωρο για εξέταση: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Χειρουργού, Γυναικολόγου, Παιδίατρου, Παιδοχειρουργού. απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις Πολυιατρεία Πανελλαδικά για όλες τις ειδικότητες: Ιατρεία Ιδιωτών Ιατρών Πανελλαδικά για όλες τις ειδικότητες: Γυαλιά οράσεως: εξέταση και συνταγογράφηση εξετάσεων εκτίμηση εξετάσεων & συνταγογράφηση φαρμάκων εξέταση και συνταγογράφηση εξετάσεων εκτίμηση εξετάσεων & συνταγογράφηση φαρμάκων 10 σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ 15 σε όλη την Ελλάδα & 20 Αθήνα - Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ Με ΕΟΠΥΥ Κάθε 4 χρόνια Δωρεάν μέχρι 250 Χωρίς ΕΟΠΥΥ χωρίς όριο αγορών επιδότηση 60% στην τιμή αγοράς ή επιδότηση 80 για αγορά άνω των 120

6 CHECK UP (ετήσια): Αιματολογικό Πανελλαδικά: Οφθαλμολογικό Πανελλαδικά: Οδοντιατρικό Πανελλαδικά: Γενική αίματος, ΤΚΕ, Γενική ούρων, Σάκχαρο, Ολική Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL, Ολική Χολερυθρίνη (ΤΒL), SGOT, SGTP, και γ-gt. έλεγχος οπτικής οξύτητας, Τονομέτρηση με Goldman και έλεγχος στη Σχισμοειδή λυχνία. καθαρισμός, στίλβωση, φθορίωση και πιστοποιητικό στοματικής υγείας. Δωρεάν σε επείγον περιστατικό η ανακούφιση πόνου ή συγκόληση γέφυρας. Για παιδιά κάτω των 14 ετών δωρεάν φθορίωση. ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ Παιδιατρικό Πανελλαδικά: Αξιολόγηση Λόγου, Ομιλίας και μάθησης καθώς και αξιολόγηση παιδοψυχιατρικών διαταραχών. ΔΩΡΕΑΝ Οδοντιατρική - Οφθαλμολογική κάλυψη: Οδοντιατρική κάλυψη Πανελλαδικά Οφθαλμολογική κάλυψη Πανελλαδικά Νοσηλεία: Εκτός από το ΔΩΡΕΑΝ check up, σε όλες τις πράξεις και επεμβάσεις έκπτωση 50% σε συγκεκριμένο τιμοκατάλογο. Εκτός από το ΔΩΡΕΑΝ check up, σε όλες τις επεμβάσεις έκπτωση 50% σε συγκεκριμένο τιμοκατάλογο. Στα συμβεβλημένα Νοσοκομεία & Κλινικές στα έξοδα νοσηλείας (εξαιρούνται υλικά χειρουργείου & φάρμακα) Έκπτωση από 10 έως και 50% Ασθενοφόρο σε περίπτωση νοσηλείας ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα ατυχήματος: ΛΟΙΠΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: Μέχρι 200 στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημμένων Νοσοκομείων με κάλυψη 70%. Φυσιοθεραπευτική κάλυψη 15 /συνεδρία και 50% έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου των Φυσιοθεραπευτηρίων. Ψυχολογική υποστήριξη (ιατρείο) 25 /συνεδρία. Διατροφολόγοι, Διαιτολόγοι 20 / επίσκεψη. Ομοιοπαθητικοί 30 /επίσκεψη. Βελονιστές 25 / επίσκεψη. Λογοθεραπευτικές συνεδρίες 20 / συνεδρία. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο , εφ όσον έχετε εγγραφεί, σας πληροφορεί, σας εξυπηρετεί, σας υποστηρίζει και σας κλείνει ραντεβού με ιατρούς,ή για εξετάσεις, δίνοντας έγκριση για μηδέν συμμετοχή σας. Από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί και τις αργίες εξυπηρετεί και ιατρός βάρδιας.

7 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ Δίκτυο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ & ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ όπου όλες οι εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ εκτελούνται ΔΩΡΕΑΝ με το ομαδικό πρόγραμμα Ygeia Care - Φροντίδα Υγείας ΣΤΑΣΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ(DOCTORS ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ HOSPITAL) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ MEDITERRANEO ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΑΛΗΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ MEDICA ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ MEDIHALL ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΣΥΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ MEDIMALL ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ MEDI FAMILY ATHENS ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ BIOCARE ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ-ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

8 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ MEDIHALL ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ MED ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ -ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΠΡΑΞΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ MEDICON ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΡΑΚΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΠΕΥΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΥΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΕΠΟΛΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ -ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ) ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ -ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ MEDI FAMILY ATHENS ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΥΡΩΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ (ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ (ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ) ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΣΥΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΛΑΜΠΡΟΣ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΑΛΗΝΟΣ ΝΙΚ. Β. ΚΟΥΤΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΜΗΤΤΟΣ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΑΦΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ Α ΠΡΟΛΗΨΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΙΜΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ BIOCARE ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΑΛΗΝΟΣ ΝΙΚ. Β. ΚΟΥΤΑΝΙΤΗΣ Α.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ MEDIONE-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ (ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΚΟΣ) ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ LIFECHECK ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πλήθος των συνεργαζομένων διαγνωστικών κέντρων μεταβάλλεται με νέες συνεργασίες.

9

10

11 Ομαδικό πρόγραμμα Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) Έχει επιτευχθεί ειδικά χαμηλό κόστος για την συμμετοχή όλων των μελών στο πρόγραμμα. Ετήσια Συνδρομή για το Ομαδικό Πρόγραμμα Υγείας Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας): Για ένα μέλος : 68. Για το ανδρόγυνο : 118. Για το ανδρόγυνο και έως τέσσερα παιδιά μέχρι 25 ετών : 138. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά παρέκκλιση των όρων στη θέση των παιδιών οι συνταξιούχοι μπορούν να εντάξουν μέχρι 4 εγγόνια Τα παιδιά μας άνω των 25 ετών και οι οικογένειες τους μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα όπως τα κυρίως μέλη με την ίδια προνομιακή τιμή και τις ίδιες παροχές. Έχει εξασφαλιστεί συνεργασία με τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης, εξυπηρέτησης και εγγραφής όπως θα δείτε πιο κάτω: Για ενημέρωση σας ή εγγραφή σας επικοινωνείστε με το τηλ. κέντρο: (Cosmote) στείλτε mail: ygeiacare100@gmail.com μπείτε στο site: Επίσης αναλυτική πληροφόρηση θα βρείτε στο site του Συνεταιρισμού Καλέστε στα συνεργαζόμενα τηλεφωνικά κέντρα για να ενημερωθείτε. Μπείτε στο site: ή στείλτε mail: ygeiacare100@gmail.com Μπορείτε να εγγραφείτε τηλεφωνικώς δίνοντας τα στοιχεία σας και των μελών της οικογένειας σας που θέλετε να εντάξετε. Καταθέτοντας το ανάλογο ποσόν σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς με το όνομα σας, σε 5 το πολύ ημέρες θα παραλάβετε συστημένο το συμβόλαιο σας και τις κάρτες πιστοποίησης,στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, για εσάς και για κάθε μέλος της οικογένειας σας που έχετε εντάξει στο πρόγραμμα υγείας, Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας). Από την επομένη ημέρα της παραλαβής του συμβολαίου, μπορείτε εσείς και τα μέλη της οικογένειας σας, να κάνετε χρήση όλων των προνομίων του προγράμματος, καλώντας την 24ωρη γραμμή υγείας (που θα αναγράφεται πάνω στην κάρτα πιστοποίησης) η οποία θα σας πληροφορεί για τα προνόμια σας, τα διαγνωστικά κέντρα της περιοχής σας, τα Νοσοκομεία, τους ιατρούς κλπ και θα σας κλείνει άμεσα ραντεβού. Τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης ετήσιας συνδρομής: Τράπεζα: Eurobank Αρ. λογ.: ΙΒΑΝ: GR Τράπεζα: Πειραιώς Αρ. λογ.: ΙΒΑΝ:GR Τράπεζα: Εθνική Αρ. λογ.: 614/ ΙΒΑΝ: GR Θα καταθέσετε 68 αν επιθυμείτε να ενταχθείτε μόνο εσείς, 118 για το ανδρόγυνο και 138 για την οικογένεια σας μέχρι 6 άτομα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καλέσετε στο πιο πάνω τηλεφωνικό κέντρο για να δώσετε τα στοιχεία σας πριν την πληρωμή καθώς αυτά δεν έχουν δοθεί ώστε να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα.

12 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ για το πρόγραμμα Ygeia Care Αν θέλετε ραντεβού με ιατρό. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο και με τον αριθμό συμβολαίου μου ζητήστε την ειδικότητα του ιατρού που επιθυμείτε. Αν θέλετε και συνταγογράφηση ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο. Στο πολυιατρείο η επίσκεψη για όλες τις ειδικότητες στοιχίζει 10 και στο ιδιωτικό ιατρείο 20. Και στις δύο περιπτώσεις περιλαμβάνεται: η εξέταση, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και δωρεάν η εκτίμηση των αποτελεσμάτων και η συνταγογράφηση φαρμάκων από τον ίδιο ιατρό, ενώ στα νοσοκομεία από τον εκάστοτε εφημερεύοντα. Σε επείγον περιστατικό. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο όλο το 24ωρο και πηγαίνετε στο πλησιέστερο συμβεβλημένο ιδιωτικό νοσοκομείο για να εξεταστείτε άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ. Δεν περιλαμβάνεται η ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αν θέλετε να κάνετε διαγνωστικές εξετάσεις: Αν έχετε ηλεκτρονική συνταγογράφηση είτε από δικό σας ιατρό, είτε από δικό μας ιατρό καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο και ζητείστε το πιο κοντινό σε εσάς διαγνωστικό κέντρο. Αν θέλετε να πάτε σε δικό σας διαγνωστικό ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο. Όλες οι συνταγογραφημένες εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ εκτελούνται ΔΩΡΕΑΝ ανεξάρτητα του πλήθους και του κόστους αυτών και σε όλη την Ελλάδα. Αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο να σας κλείσει άμεσα ραντεβού σε συμβεβλημένο διαγνωστικό κέντρο και τότε θα πληρώσετε τιμή Δημοσίου (ΦΕΚ) μείον 20 έως 70% αντί το ιδιωτικό τιμολόγιο. Εάν οι εξετάσεις σας τοπικά δεν εξυπηρετούνται από τα διαγνωστικά κέντρα θα καλύψουμε απολογιστικά όλη την συμμετοχή σας στις εξετάσεις στο κέντρο της επιλογής σας εφ όσον εκτελούνται μέσω ΕΟΠΥΥ. Στα ιδιωτικά Νοσοκομεία έχετε έκπτωση 75% στο ιδιωτικό τιμολόγιο. Τσεκ απ (ΔΩΡΕΑΝ ετήσιος διαγνωστικός έλεγχος) Μια φορά τον χρόνο δικαιούστε ΔΩΡΕΑΝ τρία τσεκ απ. Ένα αιματολογικό, ένα πλήρες οφθαλμολογικό και ένα οδοντιατρικό με ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό δοντιών. Επίσης παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ ένα ετήσιο παιδιατρικό τσεκ άπ. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο και ζητείστε να σας κλείσουν ραντεβού.

13 Το κόστος των τσεκ άπ καλύπτει απ ευθείας η εταιρεία στα διαγνωστικά και το κόστος τους είναι μεγαλύτερο από την ετήσια συνδρομή σας. Αν πρέπει να νοσηλευθείτε. Καλέστε το και θα επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση. Η παροχή παρέχεται ειδικά μόνο στα μέλη του Συλλόγου σας και στα παιδιά τους που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα. Αν θέλετε γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο και ζητείστε τις διευθύνσεις των συνεργαζόμενων καταστημάτων οπτικών. Κάθε 4 χρόνια ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει 100 και εσείς θα αγοράσετε γυαλιά μέχρι 250 ΔΩΡΕΑΝ. Στην διάρκεια μπορείτε να αγοράσετε γυαλιά όσες φορές θέλετε με έκπτωση 60%. Οδοντιατρική οφθαλμολογική περίθαλψη. Αν θέλετε οδοντιατρική περίθαλψη έχετε έκπτωση 50% σε όλες τις οδοντιατρικές πράξεις ανεξάρτητα του κόστους και 50% έκπτωση σε όλες τις οφθαλμολογικές επεμβάσεις. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου Αν θέλετε κάποιες άλλες ειδικότητες ιατρών. Ψυχολογική υποστήριξη (ιατρείο) 25 /συνεδρία. Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι 20 /επίσκεψη. Ομοιοπαθητικοί ιατροί 30 /επίσκεψη. Βελονιστές 25 /επίσκεψη. Λογοθεραπευτικές συνεδρίες 20 /συνεδρία. Και όλες οι ειδικότητες με ειδικό τιμολόγιο. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου Αν θέλετε φυσιοθεραπείες. Φυσιοθεραπευτική κάλυψη 15 /συνεδρία και 50% έκπτωση επί του τιμοκαταλόγου των Φυσιοθεραπευτηρίων. Τα ραντεβού κλείνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου Αν συνέβη ατύχημα σε εσάς ή σε μέλος της οικογένειας σας. Καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο και πηγαίνετε στο πλησιέστερο συμβεβλημένο ιδιωτικό νοσοκομείο. Η κάλυψη σας είναι 70%.

14 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στο ομαδικό πρόγραμμα Ygeia Care μπορούν να ενταχθούν, όλοι ανεξάρτητα την ηλικία τους, το φύλλο τους, την κατάσταση της υγείας τους. Καλύπτει άμεσα χωρίς αναμονές όλες τις ασθένειες που υπήρχαν πριν την εγγραφή. Δεν έχει χρονικές αναμονές για τις προϋπάρχουσες ασθένειες. Τα ραντεβού με τους ιατρούς και τα διαγνωστικά κέντρα κλείνονται άμεσα σε διάστημα 2-3 ημερών. Στο πρόγραμμα εντάσσονται τα μέλη με τις οικογένειες τους, τα παιδιά τους καθώς και οι οικογένειες τους. Η ειδική τιμολόγηση των 68 το χρόνο για ένα άτομο, 118 για το ανδρόγυνο και 138 για την 6μελή οικογένεια ισχύει για τα μέλη μας και τα παιδιά τους. Κατά παρέκκλιση των όρων στη θέση των παιδιών οι συνταξιούχοι μας μπορούν να εντάξουν στο πρόγραμμα μέχρι και 4 εγγόνια Για πλήρη ενημέρωση ή για εγγραφή σας καλέστε : ή ή στείλτε mail στο ygeiacare100@gmail.com ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τυχόν προβλήματα ή διευκρινήσεις καλέστε μας στο Συναδέλφισσες Συνάδελφοι To Διοικητικό Συμβούλιο τήρησε την υπόσχεσή που σας είχε δώσει και προσπάθησε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο αίτημα σας για τη δημιουργία ενός ομαδικού προγράμματος πλήρους πρωτοβάθμιας περίθαλψης, επιλέγοντας με μειοδοτικό διαγωνισμό το πληρέστερο, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς όρια, χωρίς προϋποθέσεις και αποκλεισμούς επιτυγχάνοντας το ελάχιστο κόστος συμμετοχής. Η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας και αποτελεί την βάση για την εξεύρεση ενός προγράμματος νοσοκομειακής περίθαλψης με χαμηλό κόστος που θα μας καλύπτει όλους χωρίς εξαιρέσεις και "ψιλά γράμματα". ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ. Κωνσταντόπουλος Η. Πλώτας

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης H εταιρία New Health System N.H.S σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους Νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Διαγνωστικών κέντρων, Πολυιατρείων και ιδιωτικών ιατρείων, δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό πρόγραμμα Family Care

Ομαδικό πρόγραμμα Family Care Πίνακας Παροχών οµαδικού προγράµµατος Family Care Συµµετοχή συνδροµητή Πίνακας Παροχών οµαδικού προγράµµατος Family Care Συµµετοχή συνδροµητή Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις Οφθαλµολογική παροχή i) Στα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

«ΜΕΤΡΟΝ ΥΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. Με την συνεργασία της New Health System

«ΜΕΤΡΟΝ ΥΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. Με την συνεργασία της New Health System «ΜΕΤΡΟΝ ΥΓΕΙΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Με την συνεργασία της New Health System «ΜΕΤΡΟΝ ΥΓΕΙΑΣ» Η ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σε συνεργασία µε την NEW HEALTH SYSTEM (Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Υγείας),

Διαβάστε περισσότερα

Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης. Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις ΑΤΤΙΚΗ Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης. Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις ΑΤΤΙΚΗ Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ Be Sure Πρόγραµµα Πρωτοβάθµιας Περίθαλψης Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις Α. ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ Ι ΡΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ωρεάν για επείγοντα περιστατικά στις ειδικότητες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «My Life» ΠΑΡΕΧΕΙ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «My Life» ΠΑΡΕΧΕΙ Το παρόν αποτελεί πιστοποιητικό ένταξης του/της.. στο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «My Life», το οποίο προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν υπηρεσιών υγείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Santé Principe 22 Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΣΤΑ.ΣΥ Δ/ΝΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 2 Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.45 ΕΩΣ 15.30 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: www.prosypro.gr ΤΗΛ: 2104817737 - ΤΗΛ&ΦΑΞ: 2104812773 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 3/2/2017 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Πρόγραμμα Προσωπικής & Οικογενειακής Προστασίας Οι παροχές με μία ματιά: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών Good.. newsletter Αγαπητοί πελάτες, Η δέσµευσή µου την στιγµή που επιλέξαµε παρέα το συµβόλαιο της νοσοκοµειακής σας περίθαλψης ήταν να είµαι παρόν σε κάθε συµβουλή αλλά και ενηµέρωση. Συγκεντρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Παίδων

Privilege Club. Αθηνών Παίδων Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδική ασφάλιση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ «Bonjour Optimum»

Ομαδική ασφάλιση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ. Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ «Bonjour Optimum» Ομαδική ασφάλιση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ «Bonjour Optimum» Σε ποιους απευθύνεται Η ασφάλιση θα παρέχεται μέσω ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Άρθρο 1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1.1 Μέλος Συμβεβλημένου Δικτύου: Κάθε Νοσηλευτικό Ίδρυµα /κλινική ή Διαγνωστικό Κέντρο ή Πολυϊατρείο ή ιδιωτικό ιατρείο ή Οδοντιατρείο ή Φυσιοθεραπευτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Στα Νοσηλευτικά ιδρύματα, Διαγνωστικά κέντρα και Πολυιατρεία του Συμβεβλημένου δικτύου παρέχεται:

Στα Νοσηλευτικά ιδρύματα, Διαγνωστικά κέντρα και Πολυιατρεία του Συμβεβλημένου δικτύου παρέχεται: Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις Στα Νοσηλευτικά ιδρύματα, Διαγνωστικά κέντρα και Πολυιατρεία του Συμβεβλημένου δικτύου παρέχεται: Με χρήση ηλεκτρονικού παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ: 100% κάλυψη Χωρίς χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης Χαρακτηριστικά 2015 E Κεφάλαιο Κάλυψης Ετησίως Δ+Τ Ελλάδα (max/ημέρα) Εξωτερικό (max/ημέρα) Μ.Ε.Θ. Δ+Τ συνοδού γονέα 1500 3000 500.000 1κλινο/2κλινο/3κλινο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ. 365 ημέρες όλη την εβδομάδα 24 ώρες LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ. 365 ημέρες όλη την εβδομάδα 24 ώρες LONDON MARKET INSURANCE BROKERS ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ LONDON MARKET Η DAÉS έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της εξαιρετικά προνόμια Υγείας στους μεγαλύτερους οργανισμούς της χώρας. ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ: Προνομιακές και δωρεάν παροχές που ανταποκρίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωδικός: 06178 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: 0 Άνδρας Health Keeper ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE Συμβεβλημένα Νοσοκομεία : ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: First Care Single 108 Ατομικό πρόγραμμα με 9 τον μήνα First Care Couple 149 Για ζευγάρια ή δύο συγγενικά

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

διαφόρων ειδικοτήτων, 1.6 Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε Πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών ιατρείων ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων,

διαφόρων ειδικοτήτων, 1.6 Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε Πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτικών ιατρείων ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, διαφόρων ειδικοτήτων, µε συμμετοχή του Ασφαλισμένου. Πληροφόρηση για το δίκτυο των Πολυιατρείων, τις διαθέσιμες ιατρικές ειδικότητες ανά Πολυιατρείο και το ύψος της συμμετοχής του Ασφαλισμένου, παρέχεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει στους κατόχους συμβολαίων Ζωής και Υγείας τα προνόμια που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη χρήση των προνομίων, τηλεφωνήστε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας:

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Συνοπτική απεικόνηση προγραμμάτων Κεφάλαια εξασφάλισης οικογένειας 30.000 50.000 Σύνταξη αναπηρίας ανδρόγυνου 500 /μήνα για 10 χρόνια Συνολικά κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

πάνω από όλα είναι η υγεία

πάνω από όλα είναι η υγεία πάνω από όλα είναι η υγεία Πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αποκλειστικά για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) ΟΜΙΛΟΣ AFFIDEA Ο μεγαλύτερος πάροχος στις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) σας, οι δωρεάν και οι εκπτώσεις για τα περιστατικά που αναγράφονται στον πίνακα ισχύουν μετά την εξάντληση του ετήσιου ορίου της κάλυψής σας για διαγνωστικές Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει :

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Ιατρικές Επισκέψεις & Διαγνωστικές εξετάσεις, σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα Επιπλέον κεφάλαιο προστασίας, δικό σας αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 109668 Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2012 Προς το Παραγωγικό Δίκτυο Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ Αγαπητοί Συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας

Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2 Όμιλος Υγεία Metropolitan Επείγοντα Περιστατικά (επισκέψεις & διαγνωστικές) Υγεία Γενική Κλινική Μητέρα (επισκέψεις) Παίδων Μητέρα Επείγοντα Περιστατικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Για Νοσηλεία με χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Santé Primaire 22 Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με την συνεργασία του Ομίλου της Βιοϊατρικής που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα ιδιόκτητα & στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

Open Health. Αρ. Συμβολαίου: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 1. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις (ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Α)

Open Health. Αρ. Συμβολαίου: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 1. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις (ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Α) Αρ. Συμβολαίου: ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 1. Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις (ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Α) i) Στα εξωτερικά ιατρεία των Συμβεβλημένων κλινικών Σε όλες τις διαθέσιμες ιατρικές ειδικότητες ii) Στα εξωτερικά ιατρεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ Διστόμου 9, Μαρούσι Τηλ: 210 699100 www.gaiamaternity ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι Τηλ: 210 5799000 www.iatrikoperisteriou.gr ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ/ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ALPHA BANK ΜΕΛΟΣ ΟΣΤΟΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 8 106 79 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 3604327, 210 3606071, FAX: 210 3606347 e-mail: ssalpha8@otenet.gr - www.ssalpha.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα, 2 Ιουνίου 2014 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Καλεστε μας από κινητό ή στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ. Βασικές αρμοδιότητες του κέντρου είναι:

Καλεστε μας από κινητό ή στο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ. Βασικές αρμοδιότητες του κέντρου είναι: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες στο 801 100 12 13 από κινητό 211 108 60 00 ή στο 211 108 68 00 Η «Πανελλήνια Κάρτα Υγείας» διαθέτει ένα οργανωμένο ιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας.

Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Αγαπητοί συνεργάτες, Αθήνα, 22/5/2015 ΣΥΜΒΑΣΗ INTERASCO - ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην εταιρεία μας. Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Νοσηλεία) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ.Σούτσου, Αθήνα Τηλ. 10 17850 Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Υπόδειγμα επιστολής ενημέρωσης Ασφαλισμένων»

Θέμα : «Υπόδειγμα επιστολής ενημέρωσης Ασφαλισμένων» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Περιφερειακούς Τομείς, Υποκαταστήματα Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2010 Θέμα : «Υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Σελίδα 1 από 7 Προς : Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Κοιν. : Γεν.Γραμματέα κυρίου Δημητρίου Δημητρόπουλου : Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

200 ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟ ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ 200 ΠΑΙ ΙΑΤΡΟ ΠΑΙ ΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟ ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ 25%

200 ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟ ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ 200 ΠΑΙ ΙΑΤΡΟ ΠΑΙ ΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟ ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ 25% ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΡ ΙΟΛΟΓΟ ΟΡΘΟΠΕ ΙΚΟ ΠΑΙ ΙΑΤΡΟ ΠΑΙ Ο ΩΡΕΑΝ CHECK UP ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Γενική Αίµατος Γενική Ούρων Ολική Χοληστερίνη ΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Prime Med Plus Prime Med Plus από την Prime Insurance H Prime Insurance δηµιούργησε το ολοκληρωµένο πρόγραµµα πρωτοβάθµιας κάλυψης Prime Med Plus που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH plus ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει :

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Ιατρικές Επισκέψεις & Διαγνωστικές εξετάσεις, σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα Επιπλέον κεφάλαιο προστασίας, δικό σας αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι, Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συν/φοι, 27/10/2014 Οι συνεχείς κυβερνητικές επιθέσεις, με τις μεγάλες και δυσβάστακτες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας)

ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας) Κάλυψη της συμμετοχής 15% σε όλες τις εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ Η οικονομική κρίση δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο χώρο της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας

Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Πρόληψη Κάλλιον το προλαµβάνειν παρά το θεραπεύειν 2 Πλεονεκτήµατα Η πρόληψη σε θέµατα υγείας γίνεται: Προσιτή οικονοµικά Προσιτή από προϋποθέσεις ασφάλισης Προσιτή από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Premium. Προγράµµατα Υγείας. είναι ανοιχτός για όλους! της πρόληψης & της υγείας. Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών BR1017/18 Προγράµµατα Υγείας Premium Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών 210-9303800 www.eurolife.gr Πάνω από 1.000 ανεξάρτητοι συνεργάτες πανελλαδικά Ο δρόµος της πρόληψης & της υγείας είναι ανοιχτός για όλους!

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Υγείας Ygeia Care Ομαδικό πρόγραμμα πλήρους Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας).

Ομαδικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Υγείας Ygeia Care Ομαδικό πρόγραμμα πλήρους Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας). Ομαδικό πρόγραμμα πλήρους Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Ygeia Care (Φροντίδα Υγείας). Η οικονομική κρίση δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο χώρο της υγείας. Μετά από εκτεταμένη έρευνα στο χώρο της υγείας δημιουργήσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΤΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΤΑ Κάλυψη της συμμετοχής 15% μας σε όλες τις εξετάσεις μέσω ΕΟΠΥΥ Έχει επιτευχθεί ειδικά χαμηλό κόστος για την συμμετοχή όλων των μελών στο πρόγραμμα. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

" ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ"

 ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ " ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ" Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων Όμιλος ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Προγράμματα Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, κατά Ατυχημάτων, Επιδοματικά, Ταξιδιωτικά & Ομαδικά

Κλάδος Υγείας Προγράμματα Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, κατά Ατυχημάτων, Επιδοματικά, Ταξιδιωτικά & Ομαδικά Κλάδος Υγείας Προγράμματα Υγείας & Προσωπικών Ατυχημάτων Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, κατά Ατυχημάτων, Επιδοματικά, Ταξιδιωτικά & Ομαδικά Προγράμματα Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Προσώπων ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ 1 ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Η μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων υγείας της αγοράς 6 Διαφορετικά 100% 3 Διαφορετικά προγράμματα Υγείας (Νοσοκομειακά) 2 Ισόβιας Διάρκειας 5 Επιλογές 4 Ετήσια 5 Κάλυψη σε Χειρουργούς

Διαβάστε περισσότερα