Όροι και Προϋποθέσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι και Προϋποθέσεις"

Transcript

1 Όροι και Προϋποθέσεις Άρθρο 1: Ορισμοί Σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις (οι «Όροι»), δίνονται οι ακόλουθοι ορισμοί: 1.1 Συμφωνία : μια συμφωνία μεταξύ του Πελάτη και της AirHelp που συνάπτεται μετά την αποδοχή των εν λόγω όρων από τον Πελάτη. Για την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης, η συμφωνία θα θεωρείται οριστική όταν ο Πελάτης υπογράψει το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή ένα Έγγραφο Εξουσιοδότησης σε συνδυασμό με την αποδοχή αυτών των όρων. 1.2 AirHelp : AirHelp Limited, εταιρεία συστημένη στο Χονγκ Κονγκ και με εταιρική έδρα στη διεύθυνση 9B Amtel Building, 148 Des Voeux Road Central, Central, Hong Kong (CB No , BR No ). 1.3 Συνδρομή AirHelp+ : Αν κάποιος Πελάτης έχει αγοράσει συνδρομή AirHelp+, η AirHelp δεν θα χρεώσει τα Τέλη Υπηρεσίας και Τέλη Νομικής Προσφυγής, αν αυτά ισχύουν, για την παροχή της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης της AirHelp για τα Αιτήματα που καλύπτονται από την κράτηση για την οποία ο Πελάτης αγόρασε τη συνδρομή AirHelp AirHelp Connect : ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που διατίθεται στον δικτυακό τόπο της AirHelp και στην εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να συνδέσετε τα εισερχόμενά σας με την AirHelp για να επιτρέψετε στην AirHelp να εντοπίζει κρατήσεις πτήσεων και πιθανά αιτήματα αποζημίωσης βάσει του Κανονισμού Δικαιωμάτων Αεροπορικών Επιβατών στα εισερχόμενά σας. 1.5 Κανονισμός Δικαιωμάτων Αεροπορικών Επιβατών : κάθε νόμος, κανονισμός, οδηγία ή παρόμοιο, που έχει εκδοθεί σε κρατικό, ομοσπονδιακό, ευρωπαϊκό, εθνικό ή περιφερειακό επίπεδο, που θεσπίζει κανόνες σχετικά με χρηματική αποζημίωση, ζημίες ή επιστροφή χρημάτων σε επιβάτες σε περίπτωση υπεράριθμης κράτησης, καθυστέρησης ή ακύρωσης ή οποιουδήποτε προβλήματος πτήσης ή αποσκευών. 1.6 Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων : είναι το έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ο Πελάτης, που υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις εντός αυτού, εκχωρεί την κυριότητα του Αιτήματος στην AirHelp. 1.7 Έγγραφο Εξουσιοδότησης : ένα έγγραφο που παρέχει η AirHelp στον Πελάτη, το οποίο εξουσιοδοτεί την AirHelp ή κάποια από τις θυγατρικές της ή τους συνεργάτες της

2 να ενεργήσει εκ μέρους του Πελάτη. Το έγγραφο μπορεί να έχει πολλές μορφές, λόγω των ποικίλων δικαιοδοτικών απαιτήσεων, όπως, μεταξύ άλλων, το Πληρεξούσιο ή το Συμφωνητικό Μέριμνας Πελάτη. 1.8 Αίτημα : κάθε απαίτηση έναντι μιας αεροπορικής εταιρείας για χρηματική αποζημίωση σύμφωνα με τον Κανονισμό Δικαιωμάτων Αεροπορικών Επιβατών. 1.9 Πελάτης/ες : πρόσωπο/α που έχει/ουν αποδεχθεί αυτούς τους Όρους Υπηρεσία Ελέγχου Επιλεξιμότητας : είναι η υπερσύγχρονη υπηρεσία της AirHelp που προσδιορίζει την επιλεξιμότητα για καταβολή αποζημίωσης μέσω λογισμικού. Η Υπηρεσία Ελέγχου Επιλεξιμότητας διεξάγεται ανά Αίτημα στην ηλεκτρονική φόρμα της AirHelp ή σε όλες τις πτήσεις που βρέθηκαν, εάν ο Πελάτης έχει συνδεθεί μέσω του AirHelp Connect. Η Υπηρεσία Ελέγχου Επιλεξιμότητας θα ενημερώσει τον Πελάτη για την πιθανότητα να έχει ένα επιλέξιμο για αποζημίωση Αίτημα. Ένα επιλέξιμο Αίτημα θα έχει υψηλή πιθανότητα λήψης αποζημίωσης και η AirHelp θα παράσχει την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης για τέτοια Αιτήματα, εάν το ζητήσει ο Πελάτης. Τα Αιτήματα που δεν είναι επιλέξιμα θα έχουν χαμηλή πιθανότητα λήψης αποζημίωσης και η AirHelp δεν θα παρέχει την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης για τέτοια Αιτήματα. Η Υπηρεσία Επιλεξιμότητας διατίθεται προς το παρόν μόνο για Αιτήματα που υπάγονται στον ΕΚ Αποζημίωση Πτήσης : το συνολικό χρηματικό ποσό που καταβάλλεται από μια αεροπορική εταιρεία σε σχέση με ένα Αίτημα ως αποζημίωση, διακανονισμός, ένδειξη καλής θέλησης ή οτιδήποτε άλλο, στον Πελάτη ή στην AirHelp, εφόσον ο Πελάτης έχει αποδεχθεί τους εν λόγω Όρους. Προς αποφυγή αμφιβολιών, η Αποζημίωση Πτήσης δεν περιλαμβάνει πληρωμές ή αποζημιώσεις δικηγορικών αμοιβών, κόστη νομικής συμβουλής, δικαστικά έξοδα, κόστη είσπραξης, τόκους ή παρόμοια, οι οποίες πληρωμές υπόκεινται αποκλειστικά στην AirHelp Υπηρεσία Πληροφόρησης : είναι η παροχή της AirHelp πληροφοριών για πτήσεις, πληροφοριών για αεροπορικές εταιρείες, πληροφοριών για τα αεροδρόμια, άλλων πληροφοριών σχετικών με τα ταξίδια, πληροφοριών σχετικά με τα δικαιώματα των αεροπορικών επιβατών και τη νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών. Οι πληροφορίες θα είναι τόσο σχετικές με τα ταξίδια του Πελάτη όσο και με ένα γενικότερο πλαίσιο, όπως η κατάταξη των αεροδρομίων ή των αεροπορικών εταιρειών ή νέα σχετικά με τις αλλαγές στα δικαιώματα των αεροπορικών επιβατών. Οι πληροφορίες θα παραδίδονται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ο εξατομικευμένος πίνακας ελέγχου, οι ελεγχόμενες ιστοσελίδες της AirHelp ή η εφαρμογή για κινητά.

3 1.13 Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης : είναι η επιδίωξη ικανοποίησης ενός Αιτήματος από την AirHelp, συμπεριλαμβανομένης, εάν είναι απαραίτητο, της Νομικής Προσφυγής Νομική Προσφυγή : είναι η κατάθεση αγωγής σε δικαστήριο ή κρατικό φορέα, όπως σε ένα εθνικό φορέα επιβολής (ΕΦΕ), ή η παραχώρηση ενός Αιτήματος σε συμβεβλημένο νομικό εκπρόσωπο, όπως ο δικηγόρος ή το δικηγορικό γραφείο Νομική Επίσπευση : είναι μια διαδικασία για αεροπορικές εταιρείες που συνήθως δεν πληρώνουν Αποζημίωση Πτήσης, εκτός και εάν υπάρξει Νομική Προσφυγή. Εάν η AirHelp προσφέρει Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης με την παροχή Νομικής Επίσπευσης, η AirHelp θα χρεώσει τόσο τα Τέλη Υπηρεσίας όσο και τα τέλη Νομική Προσφυγής λόγω του αυξημένου κινδύνου και κόστους για την AirHelp Μέλος/η : πρόσωπο/α που έχει/ουν αγοράσει Συνδρομή AirHelp Τιμοκατάλογος : παράρτημα που επισυνάπτεται στους εν λόγω Όρους και προσδιορίζει τα αποδεκτά νομίσματα, τις μεθόδους πληρωμής και όλα τα τέλη που χρεώνονται από την AirHelp Κανονισμός 261/2004 Ο Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 261/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβούλιου της 11ης Φεβρουαρίου 2004 για τη θέσπιση κοινών κανόνων αποζημίωσης και παροχής βοήθειας σε επιβάτες σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης και ακύρωσης ή μεγάλης καθυστέρησης πτήσης. Άρθρο 2: Συμφωνία 2.1 Μετά την αποδοχή αυτών των Όρων, η AirHelp συμφωνεί να παρέχει και ο Πελάτης συμφωνεί να λαμβάνει την Υπηρεσία Ελέγχου Επιλεξιμότητας και την Υπηρεσία Πληροφόρησης. 2.2 Αφού ο Πελάτης αποδεχτεί τους εν λόγω Όρους και υπογράψει είτε το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων είτε ένα Έγγραφο Εξουσιοδότησης, ο Πελάτης συμφωνεί να λάβει Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης και η AirHelp συμφωνεί να παράσχει την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης, εκτός εάν η AirHelp ενημερώσει τον Πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση ότι δεν μπορεί να παράσχει την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης για ένα τέτοιο Αίτημα. 2.3 Σε περίπτωση σύναψης Συμφωνίας με την AirHelp, ο Πελάτης εγγυάται ότι αυτός/αυτή είναι εξουσιοδοτημένος/η και έχει τη νομική ικανότητα να συνάψει Συμφωνία εκ μέρους του/της και, εφόσον χρειάζεται, εκ μέρους των συνεπιβατών του/της.

4 Υπογράφοντας το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή ένα Έγγραφο Εξουσιοδότησης, ο Πελάτης εγγυάται ότι αυτός/αυτή είναι εξουσιοδοτημένος και έχει τη νομική ικανότητα να υπογράψει το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή ένα Έγγραφο Εξουσιοδότησης εκ μέρους του/της και, εφόσον χρειάζεται, εκ μέρους των ανήλικων συνεπιβατών του/της. 2.4 Ο Πελάτης κατανοεί ότι η AirHelp τον βοηθά μόνο στην αναζήτηση Αποζημίωσης Πτήσης. Ο Πελάτης συμφωνεί ότι η AirHelp δεν θα δεχθεί ταξιδιωτικά κουπόνια ή/και άλλες υπηρεσίες ως Αποζημίωση Πτήσης και ότι μια τέτοια προσφορά από τις αεροπορικές εταιρείες θα θεωρηθεί άρνηση πληρωμής αποζημίωσης, εκτός εάν η AirHelp διαπιστώσει ότι η πιθανότητα ευνοϊκότερης έκβασης για τον Πελάτη είναι χαμηλή και υπό αυτές τις περιστάσεις θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Πελάτη να αποδεχθεί μια τέτοια προσφορά. 2.5 Ο Πελάτης εγγυάται ότι το Αίτημα δεν έχει ανατεθεί σε τρίτους και ότι δεν εκκρεμεί ή αναμένεται νομική διαμάχη μεταξύ του Πελάτη και της αεροπορικής εταιρείας για το ίδιο ζήτημα. 2.6 Αφού υπογράψει το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων, ο Πελάτης δεν μπορεί να αναθέσει το Αίτημα σε οποιονδήποτε τρίτον καθώς ο νομικός τίτλος του Αιτήματος θα έχει ανατεθεί στην AirHelp. Τυχόν υπάρχουσα δέσμευση ή ανάθεση, εάν υπάρχει, πρέπει να ακυρωθεί πριν την υπογραφή του Εντύπου Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή του Εγγράφου Εξουσιοδότησης. Προς αποφυγή αμφιβολιών, σε περίπτωση που ο Πελάτης έχει υπογράψει ένα Έγγραφο Εξουσιοδότησης, ο Πελάτης μπορεί να αποσύρει την εξουσιοδότηση που δόθηκε στο Έγγραφο Εξουσιοδότησης με γραπτή ειδοποίηση προς την AirHelp. 2.7 Αν ο Πελάτης λάβει άμεσες πληρωμές ή οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση από τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία μετά τη σύναψη της Συμφωνίας, ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει την AirHelp χωρίς καθυστέρηση. Αυτού του είδους οι πληρωμές θεωρούνται Αποζημίωση Πτήσης και δίνουν το δικαίωμα στην AirHelp να χρεώσει Τέλη Υπηρεσίας και Τέλη Νομικής Προσφυγής, αν η AirHelp έχει προβεί σε νομικές ενέργειες πριν ο Πελάτης λάβει πληρωμή αποζημίωσης από τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Προς αποφυγή αμφιβολιών, η Αποζημίωση Πτήσης δεν περιλαμβάνει πληρωμές ή αποζημιώσεις δικηγορικών αμοιβών, κόστη νομικής συμβουλής, δικαστικά έξοδα, κόστη είσπραξης, τόκους ή παρόμοια, οι οποίες πληρωμές υπόκεινται αποκλειστικά στην AirHelp. 2.8 Μετά την υπογραφή του Εντύπου Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή ενός Εγγράφου Εξουσιοδότησης, ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία και να κατευθύνει οποιαδήποτε επικοινωνία από πλευράς της αεροπορικής εταιρείας στην AirHelp, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η AirHelp θα επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5 Άρθρο 3: Περιγραφή της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης 3.1 Η AirHelp υποστηρίζει το αίτημα του Πελάτη για Αποζημίωση Πτήσης από την αεροπορική εταιρεία βάσει του κανονισμού 261/2004 ή οποιουδήποτε άλλου Κανονισμού Δικαιωμάτων των Αεροπορικών Επιβατών που εφαρμόζεται στο συγκεκριμένο αεροπορικό ταξίδι του Πελάτη. 3.2 Τα δεδομένα και οι πληροφορίες της πτήσης μπορούν να υποβληθούν στην AirHelp μέσω του ιστοτόπου, των εφαρμογών για κινητά, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλων ηλεκτρονικών λύσεων ή λύσεων λογισμικού που υποστηρίζονται από την AirHelp ή μέσω τηλεφώνου. 3.3 Για να φέρει σε πέρας με επιτυχία το Αίτημα, η AirHelp χρειάζεται ένα υπογεγραμμένο από τον Πελάτη Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή Έγγραφο Εξουσιοδότησης, το οποίο ο Πελάτης μπορεί να αποστείλει στην AirHelp μέσω της διαδικτυακής φόρμας, της εφαρμογής για κινητά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Αφού λάβει το Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή το Έγγραφο Εξουσιοδότησης υπογεγραμμένο από τον Πελάτη, η AirHelp συντάσσει ένα αίτημα πληρωμής και το αποστέλλει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, στην αεροπορική εταιρεία και διαχειρίζεται όλη την περαιτέρω επικοινωνία. Για αυτό το τμήμα της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης, εάν καταβληθεί Αποζημίωση Πτήσης, η AirHelp χρεώνει τα Τέλη Υπηρεσίας της (βλ. Τιμοκατάλογο). 3.4 Στην περίπτωση που η αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί την πτήση δεν καταβάλει την αποζημίωση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από τη στιγμή που ειδοποιηθεί από την Airhelp, και εφόσον η υπόθεση μπορεί να υποστηριχθεί με επαρκή βεβαιότητα, η AirHelp μπορεί να κινήσει Νομική Προσφυγή για να επιδιώξει τη διεκδίκηση. Στην περίπτωση που ληφθούν νομικά μέτρα και πληρωθεί η αποζημίωση πτήσης, η Airhelp χρεώνει τα τέλη νομικής προσφυγής μαζί με τα Τέλη Υπηρεσίας, για να καλύψει τα πρόσθετα κόστη Νομικής Προσφυγής (βλ.τιμοκατάλογο). 3.5 Σε περίπτωση που χρησιμοποιηθεί συμβεβλημένος νομικός εκπρόσωπος για τη Νομική Προσφυγή, ο Πελάτης θα επιτρέψει στην AirHelp να παραχωρήσει στον συμβεβλημένο νομικό εκπρόσωπο πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που έχουν διαβιβαστεί στην AirHelp και θα επιτρέψει στον νομικό εκπρόσωπο να μεταφέρει πληροφορίες που αφορούν τις διαδικασίες στην AirHelp. Όταν απαιτούνται ξεχωριστό Πιστοποιητικό Εξουσιοδότησης, Πληρεξούσιο, Υπεύθυνη Δήλωση, Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων ή άλλα συμπληρωματικά έγγραφα από το αρμόδιο δικαστήριο, ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να υπογράψει αυτά τα συμπληρωματικά έγγραφα. Στην

6 περίπτωση που ο Πελάτης έχει ήδη υπογράψει ένα Έντυπο Εκχώρησης Δικαιωμάτων και υπογράφει Πιστοποιητικό Εξουσιοδότησης, Πληρεξούσιο, Συμφωνητικό Μέριμνας Πελάτη ή οποιοδήποτε παρόμοιο έγγραφο, ο Πελάτης και η AirHelp συμφωνούν ότι το Αίτημα αυτό θα ανατεθεί αυτόματα πίσω στον Πελάτη αμέσως πριν υπογράψει ο Πελάτης το Πιστοποιητικό Εξουσιοδότησης, Πληρεξούσιο, Συμφωνητικό Μέριμνας Πελάτη, ή οποιοδήποτε παρόμοιο έγγραφο. 3.6 Αν ο συμβεβλημένος νομικός εκπρόσωπος καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν επαρκείς προοπτικές επιτυχίας, ο Πελάτης θα ενημερωθεί επί του θέματος και ούτε η AirHelp ούτε ο συμβεβλημένος νομικός εκπρόσωπος δεν θα προβούν σε περαιτέρω ενέργειες. 3.7 Εάν η Airhelp ή ο συμβεβλημένος νομικός εκπρόσωπος κινήσει νομικές διαδικασίες για να διεκδικήσει ένα Αίτημα, η AirHelp θα καλύψει όλα τα έξοδα σε περίπτωση που η αγωγή χαθεί. Σε περίπτωση που η AirHelp κερδίσει την αγωγή, ή σε περίπτωση διακανονισμού μεταξύ της αεροπορικής εταιρείας και της AirHelp, η AirHelp θα καλύψει όλα τα έξοδα που δεν καλύπτονται από την αεροπορική εταιρεία. 3.8 Ο Πελάτης κατανοεί ότι έγκειται αποκλειστικά στην απόφαση της AirHelp να δεχτεί οποιαδήποτε προσφορά για διακανονισμό, εφόσον ο Πελάτης έχει αναθέσει το αίτημα στην AirHelp. Εφόσον η AirHelp ενεργεί εκ μέρους του Πελάτη βάσει Εγγράφου Εξουσιοδότησης, ο Πελάτης εξουσιοδοτεί την AirHelp να δεχτεί ή να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά διακανονισμού με βάση την εμπειρία της AirHelp με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία και τις συμβουλές εξωτερικών νομικών εκπροσώπων. Άρθρο 4: Περιγραφή της Συνδρομής AirHelp+ 4.1 Ο Πελάτης μπορεί να γίνει Μέλος αγοράζοντας Συνδρομή AirHelp Ο Πελάτης ενημερώνεται τη στιγμή της αγοράς για το τέλος Συνδρομής, το οποίο πρέπει να πληρωθεί, ώστε ο Πελάτης να αποκτήσει την ιδιότητα του Μέλους και να απολαύσει τα προνόμια που περιγράφονται στο παρόν. 4.3 Η AirHelp προσφέρει την ιδιότητα του Μέλους ως: α) συνδρομή ανά κράτηση ή β) συνδρομή για ένα χρονικό διάστημα. i) Η ιδιότητα του Μέλους με συνδρομή ανά κράτηση θα καλύψει τα Αιτήματα που σχετίζονται με την κράτηση για την οποία ο Πελάτης αγόρασε τη Συνδρομή.

7 ii) Η ιδιότητα του Μέλους ως συνδρομή για ένα χρονικό διάστημα θα καλύψει τα Αιτήματα που σχετίζονται με πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 4.4 Η ιδιότητα του Μέλους ξεκινά την ημέρα της αγοράς. 4.5 Με την αποδοχή της αγοράς το Μέλος θα λάβει επιβεβαίωση. 4.6 Για τα Μέλη, η AirHelp δεν θα χρεώσει τα Τέλη Υπηρεσίας και τα Τέλη Νομικής Προσφυγής, αν αυτά ισχύουν, για την παροχή της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης της AirHelp για τα Αιτήματα που καλύπτονται από τη Συνδρομή. 4.7 Τα προνόμια είναι προσωπικά και ισχύουν μόνο για το Μέλος, πράγμα το οποίο σημαίνει πως το Μέλος θα πρέπει να αναγράφεται ονομαστικά ως επιβάτης στην κράτηση, και για έναν συγκεκριμένο αριθμό επιβατών (όπως ορίζεται στο της επιβεβαίωσης), εάν συμπεριλαμβάνονται στην ίδια κράτηση με το Μέλος. 4.8 Τα Τέλη Υπηρεσίας και τα Τέλη Νομικής Προσφυγής δεν επιστρέφονται στο Μέλος για κρατήσεις, που σχετίζονται με πτήσεις που παρουσίασαν οποιοδήποτε πρόβλημα πριν την έναρξη της Συνδρομής. 4.9 Η Συνδρομή δεν μεταφέρεται. Το Μέλος πρέπει να ειδοποιήσει αμέσως την AirHelp σε περίπτωση που αντιληφθεί κάποια μη εξουσιοδοτημένη χρήση της Συνδρομής του Όσον αφορά την περίοδο ισχύος της Συνδρομής, αυτή θα ανανεώνεται αυτόματα για το ίδιο χρονικό διάστημα έκτοτε και μέχρι το Μέλος να παράσχει γραπτή ειδοποίηση στην AirHelp για την επιθυμία του να μην ανανεωθεί αυτόματα η Συνδρομή του Όταν η ιδιότητα του Μέλους καταγγελθεί, ακυρωθεί ή λήξει, η AirHelp θα σταματήσει να μην χρεώνει τα Τέλη Υπηρεσίας και Τέλη Νομικής Προσφυγής, αν αυτά ισχύουν, για την παροχή της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης της AirHelp Τα πρώην Μέλη που επέλεξαν να μην ανανεώσουν τη Συνδρομή τους, θα πρέπει να στείλουν το αίτημά τους που σχετίζεται με την περίοδο Συνδρομής, το αργότερο μέχρι 90 (ενενήντα) ημέρες μετά τη λήξη της Συνδρομής, για να μπορούν να απολαύσουν τα προνόμια της Συνδρομής AirHelp Η AirHelp διατηρεί το δικαίωμα άρνησης της Συνδρομής σε οποιοδήποτε άτομο και, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων από το Μέλος, λήξης της Συνδρομής οποιαδήποτε στιγμή.

8 4.14 Το Μέλος δεν θα έχει το δικαίωμα για επιστροφή του τέλους Συνδρομής σε περίπτωση τερματισμού της Συνδρομής του από την AirHelp. Άρθρο 5: Τέλη και Πληρωμές 5.1 Η AirHelp παρέχει την Υπηρεσία Ελέγχου Επιλεξιμότητας, το AirHelp Connect και την Υπηρεσία Πληροφόρησης δωρεάν. 5.2 Η AirHelp παρέχει δωρεάν την Υπηρεσία Νομικής Εκπροσώπησης, εκτός εάν η AirHelp επιτύχει τη λήψη της Αποζημίωσης Πτήσης. Εάν η AirHelp είναι επιτυχής, θα μεταφέρει το συμφωνημένο μέρος της Αποζημίωσης Πτήσης στον Πελάτη, με την επιφύλαξη μόνο των τελών που ενδέχεται να ισχύουν σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο. Αν η AirHelp είναι επιτυχής, αλλά η αποζημίωση πτήσης ή/και η αμοιβή του δικηγόρου, τα δικαστικά τέλη, οι τόκοι ή άλλα παρόμοια τέλη έχουν μεταφερθεί απευθείας από την αεροπορική εταιρεία στον Πελάτη, ο Πελάτης θα μεταφέρει χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τα τέλη της AirHelp σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο όπως και τη λαμβανόμενη αμοιβή του δικηγόρου, τα δικαστικά τέλη, τους τόκους ή άλλα παρόμοια τέλη, αν υπάρχουν, στην AirHelp. 5.3 Η πληρωμή του συμφωνηθέντος μέρους της αποζημίωσης πτήσης στον πελάτη θα γίνεται βάσει των εναλλακτικών επιλογών στον τιμοκατάλογο. 5.4 Εάν ο Πελάτης έχει παράσχει λανθασμένες ή ανεπαρκείς πληροφορίες για την καταβολή της Αποζημίωσης Πτήσης και αυτή επιστραφεί στην AirHelp και ο Πελάτης, μετά από επανειλημμένες υπενθυμίσεις και εύλογες προσπάθειες από την AirHelp να επικοινωνήσει με τον Πελάτη και με άλλα μέσα εκτός από το που έχει παράσχει ο Πελάτης στην AirHelp, δεν απαντήσει για να διορθώσει ή να παράσχει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την πληρωμή του συμφωνημένου μέρους της Αποζημίωσης Πτήσης, η AirHelp δικαιούται να κρατήσει το μέρος της Αποζημίωσης Πτήσης που διαφορετικά θα έπρεπε να έχει μεταβιβαστεί στον Πελάτη. 5.5 Εάν η AirHelp έχει καταβάλει τη συμφωνημένη Αποζημίωση Πτήσης, βάσει των οδηγιών και της επιλογής μεθόδου του Πελάτη, η AirHelp δεν θα ευθύνεται για: i) επιταγές, προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες και άλλα παρόμοια που είναι δυνατόν να χαθούν κατά τη μεταφορά στον πελάτη, ii) κάθε αποτέλεσμα λανθασμένων στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού, λάθος διεύθυνση ή άλλα παρόμοια στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης, όχι όμως αποκλειστικά, της Αποζημίωσης Πτήσης που καταβάλλεται σε λάθος παραλήπτη. Αν η

9 Αποζημίωση Πτήσης με υπαιτιότητα του Πελάτη έχει καταβληθεί σε λάθος παραλήπτη, η AirHelp δεν θα υποχρεούται να τη διεκδικήσει ενεργά. 5.6 Δεν μπορεί να απαιτηθεί κανένας τόκος για την περίοδο μεταξύ των εισερχόμενων και εξερχόμενων πληρωμών. Η AirHelp διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει οποιονδήποτε τόκο που έχει ανακτηθεί από την αεροπορική εταιρεία. 5.7 Η AirHelp δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε ποσό αποζημίωσης, ζημιές ή οτιδήποτε παρόμοιο, εάν εμποδίζεται να μεταφέρει το ποσό στον Πελάτη λόγω ενός συμβάντος που είναι πέραν του εύλογου ελέγχου της, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό των εξής: απεργίες, ανταπεργίες, εργασιακές διαφορές, περιστατικά ανωτέρας βίας, πόλεμος, εξεγέρσεις, πολιτικές αναταραχές, κακόβουλες ζημίες, συμμόρφωση με τον νόμο ή κυβερνητικό διάταγμα, κανόνας, κανονισμός ή οδηγία, ατύχημα, βλάβη εγκαταστάσεων ή μηχανημάτων, πυρκαγιά, πλημμύρα και καταιγίδα. Άρθρο 6: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 6.1 Η AirHelp θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τον Πελάτη κυρίως για τον σκοπό παροχής της Υπηρεσίας Ελέγχου Επιλεξιμότητας, της Συνδρομής AirHelp+, του AirHelp Connect, της Υπηρεσίας Πληροφόρησης και της Υπηρεσίας Νομικής Εκπροσώπησης σύμφωνα με τη Συμφωνία. Η AirHelp ενδέχεται επίσης να συλλέξει προσωπικά δεδομένα για άλλους σκοπούς όπως στατιστικούς, διαχειριστικούς, επικοινωνιακούς, ΤΠ και διαχείρισης ασφάλειας, σωματικής ασφάλειας, συστημάτων ταυτοποίησης και εξουσιοδότησης, υποστηρικτικών συστημάτων, συνεργασίας με εσωτερικά σχέδια και οργανωτικών ομάδων και δραστηριοτήτων. Όλα τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (βλ. Δήλωση Απορρήτου). 6.2 Ο Πελάτης παρέχει στην AirHelp προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ή άλλους νόμους προστασίας δεδομένων που ενδέχεται να ισχύουν, με τη ρητή άδεια επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων και για τη χρήση τους στο πλαίσιο της Συμφωνίας. Η AirHelp θα μεταφέρει τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους μόνο υπό τους όρους που αναφέρονται παρακάτω: i) εάν ο Πελάτης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, ii) εάν πρόκειται για έναν σκοπό που σχετίζεται άμεσα με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν τα προσωπικά δεδομένα, iii) εάν είναι αναγκαία για την προετοιμασία, τη διαπραγμάτευση και την εκπλήρωση της Συμφωνίας με τον Πελάτη, iv) εάν αυτό απαιτείται λόγω νομικής υποχρέωσης, διοικητικής ή δικαστικής απόφασης,

10 v) εάν απαιτείται για την εγκατάσταση ή την προστασία των νομικών αξιώσεων ή για την υπεράσπιση των δικαστικών ενεργειών, vi) εάν συμβάλλει στην πρόληψη της κατάχρησης ή άλλες παράνομες δραστηριότητες, όπως εσκεμμένες επιθέσεις, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των δεδομένων. Άρθρο 7: Δεδομένα και πληροφορίες από τον Πελάτη 7.1 Κατόπιν αιτήματος από την AirHelp, ο Πελάτης θα παρέχει στην AirHelp όλα τα δεδομένα ή τις πληροφορίες που απαιτούνται για την εκτέλεση της Συμφωνίας. Ο Πελάτης εγγυάται ότι τα δεδομένα και οι πληροφορίες που παρέχονται είναι σωστά, πλήρη και αληθή (βλ. Δήλωση Απορρήτου). 7.2 Ο Πελάτης συμφωνεί να αποζημιώσει πλήρως την AirHelp από όλες τις απόψεις για όλα τα αιτήματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως αποκλειστικά, ανακριβών πληροφοριών από τον Πελάτη, παροχής εσφαλμένων δεδομένων/πληροφοριών και δόλιας συμπεριφοράς. 7.3 Στην περίπτωση εσφαλμένων δεδομένων/πληροφοριών και δόλιας συμπεριφοράς, η AirHelp διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει τη Συμφωνία με άμεση ισχύ. Εάν η Συμφωνία καταγγελθεί σύμφωνα με την παρούσα παράγραφο ο Πελάτης δεν θα έχει κανένα δικαίωμα σε κανενός είδους αποζημίωση. Άρθρο 8: Δικαίωμα απόσυρσης 8.1 Εάν θεωρείστε καταναλωτής, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς των καταναλωτών, αν είστε δηλαδή φυσικό πρόσωπο που συνάπτει μια νομική πράξη για έναν σκοπό που δεν είναι ούτε εμπορικός ούτε η ανεξάρτητη επαγγελματική σας δραστηριότητα, έχετε νόμιμο δικαίωμα απόσυρσης. 8.2 Μπορείτε να ακυρώσετε την αποδοχή της Συμφωνίας μας εντός 14 ημερών από τη σύναψη της Συμφωνίας (π.χ., επιστολή, ), χωρίς την ανάγκη να διευκρινίσετε οποιοδήποτε λόγο. Για να ασκήσετε το δικαίωμα απόσυρσης, η απόσυρση πρέπει να αποσταλεί εντός 14 ημερών όπως αναφέρεται πιο πάνω και πρέπει να δηλώνετε σαφώς ότι επιθυμείτε να αποσυρθείτε από τη Συμφωνία. Λόγω της φύσης της υπηρεσίας που σας παρέχεται, δεν μπορείτε να αποχωρήσετε από τη Συμφωνία μας, αν σας έχουμε ενημερώσει ότι η αεροπορική εταιρεία αποδέχθηκε το Αίτημα, καθώς εμείς σε τέτοια περίπτωση θα έχουμε ολοκληρώσει την υπηρεσία που ζητήσατε, ή αν έχετε ταξιδέψει σε

11 πτήσεις που καλύπτονται από την Συνδρομή AirHelp+ σας. Η απόσυρση μπορεί να αποσταλεί στη διεύθυνση: AirHelp Limited 9B Amtel Building 148 Des Voeux Road Central Central Hong Kong η ή για τη συνδρομή AirHelp Για τη Συνδρομή AirHelp+, σε περίπτωση που η ακύρωση ληφθεί από την AirHelp 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της αρχικής ή της ανανεωμένης Συνδρομής, το Μέλος δεν δικαιούται καμία επιστροφή τέλους Συνδρομής. Άρθρο 9: Τελικές Διατάξεις 9.1 Η AirHelp έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους παρόντες Όρους και τον Τιμοκατάλογο και να ορίσει πρόσθετες προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Ωστόσο, οι αλλαγές με αρνητικό αντίκτυπο για τον Πελάτη δεν ισχύουν για τον Πελάτη, εκτός εάν ο ίδιος συμφωνήσει με τις νέες αλλαγές. 9.2 Σε αυτούς τους όρους, στο Έντυπο Εξουσιοδότησης και στη Συμφωνία μεταξύ της AirHelp και του Πελάτη εφαρμόζεται η γερμανική νομοθεσία. Ωστόσο, ο Πελάτης έχει πάντα το δικαιώμα να απαιτήσει προστασία σύμφωνα με τις υποχρεωτικές διατάξεις που προβλέπονται από τους νόμους της χώρας στην οποία κατοικεί ο Πελάτης. 9.3 Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων είναι ή καταστεί άκυρη, παράνομη ή ανεφάρμοστη, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων κατά οποιονδήποτε τρόπο. 9.4 Δικαιώματα και υποχρεώσεις που συνδέονται πλήρως ή εν μέρει με οποιοδήποτε Αίτημα, μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από την AirHelp σε οποιοδήποτε πρόσωπο εντός του ομίλου εταιριών της AirHelp και από την AirHelp σε τρίτους.

12 9.5 Η αγγλική έκδοση των Όρων θα υπερισχύει σε περίπτωση ασυνέπειας από οποιαδήποτε άλλη γλωσσική απόδοση. Δημοσιεύθηκε: 21 Ιανουαρίου 2019 Μπορείτε να δείτε τους προηγούμενους όρους και προϋποθέσεις εδώ. Αυτοί ακόμα ισχύουν για κάθε πελάτη που τους αποδέχθηκε έως τις 20 Ιανουαρίου 2019.

Όρους και Προϋποθέσεις

Όρους και Προϋποθέσεις Όρους και Προϋποθέσεις Άρθρο 1: Ορισμοί Σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις (οι «Όροι»), οι όροι που ορίζονται παρακάτω έχουν την ακόλουθη έννοια: 1.1 Συμφωνία : μια συμφωνία μεταξύ του πελάτη και

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

2. Για ποια σκοπό επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα; Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων

Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων Η παρούσα Πρόσθετη Πράξη για την Επεξεργασία Δεδομένων (η «Πρόσθετη Πράξη») ισχύει από την πρώτη ημέρα κατά την οποία ο Πελάτης παρέχει στην Esri Δεδομένα Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

αναφέρεται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου ή σε σχετική Πρόσθετη Πράξη.

αναφέρεται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου ή σε σχετική Πρόσθετη Πράξη. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο είναι προσαρτημένο. Ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα:

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα: 1. Γενικά 1.1 Οι παρόντες όροι αποτελούν νομικό έγγραφο («Σύμβαση») το οποίο ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως αγοραστής («εσείς») και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Power of Knowledge

Διαβάστε περισσότερα

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όπου ισχύει το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορούν να ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί ευθύνης:

Όπου ισχύει το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορούν να ισχύσουν οι ακόλουθοι περιορισμοί ευθύνης: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗΣ Η Σύμβαση του Μόντρεαλ ή το σύστημα της Σύμβασης της Βαρσοβίας, μπορεί να ισχύουν για το ταξίδι σας και οι συμβάσεις αυτές διέπουν και μπορεί να μειώσουν την ευθύνη των αερομεταφορέων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Οι σκοποί για τους οποίους γίνεται επεξεργασία δεδομένων μου, συνίστανται στους εξής:

Οι σκοποί για τους οποίους γίνεται επεξεργασία δεδομένων μου, συνίστανται στους εξής: Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας ως ισχύει),

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σήμερα, την.././., μεταξύ των εξής συμβαλλομένων μερών: α) Της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΨΩΜΙΑΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα την ΠΑΤΡΑ, οδό ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΛΕΑ 37, αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α ΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του εγγράφου; ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η G4S είναι ένας «Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι να αποφασίσουμε πώς

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα DEGIRO

Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα DEGIRO Όροι Χρεωστικού Υπολοίπου σε Χρήματα EIRO Περιεχόμενα Άρθρο 1. Ορισμοί... 3 Άρθρο 2. Συμβατική Σχέση... 3 Άρθρο 3. Καταχώρηση Πιστώσεων... 4 Άρθρο 4. Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Χρήματα... 4 Άρθρο 5. Απλή Εκτέλεση...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων Tελευταία τροποποίηση: 12/07/2018 Η εταιρεία «AΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», η οποία εδρεύει επί της Λ. Αθηνών αρ. 71 (εφεξής «η Εταιρεία» ή

Διαβάστε περισσότερα

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη

Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Έγγραφο πληροφόρησης Οφειλέτη 1. Εισαγωγή Βασικό σύστημα αυτόματων χρεώσεων SEPA Ο SEPA είναι ο ενιαίος χώρος πληρωμών σε ευρώ, ο οποίος περιλαμβάνει 34 χώρες το σύνολο των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τρεις χώρες του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Βλ. άρθρο 2 παρ. 18 του νόμου 4465/ Βλ. άρθρο 2 παρ. 10 και 11 του νόμου 4465/2017.

Βλ. άρθρο 2 παρ. 18 του νόμου 4465/ Βλ. άρθρο 2 παρ. 10 και 11 του νόμου 4465/2017. Α. Εισαγωγικές παρατηρήσεις (α) Στο πλαίσιο των άρθρων 9 έως 14 του νόμου 4465/2017 «Εναρμόνιση της νομοθεσίας με την Οδηγία 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23 ης Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Fon

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Fon Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Μάιος 2018 1. Υπεύθυνος επεξεργασίας Δεδομένων Ταυτότητα: FON WIRELESS LIMITED (εφεξής «Fon»). Εγγεγραμμένη στο Εμπορικό Μητρώο Αγγλίας και Ουαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης - Πολιτική Επεξεργασίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη.

3. Η κάρτα Priority Pass δεν αποτελεί ούτε κάρτα πληρωμής ούτε απόδειξη αξιοπιστίας και η προσπάθεια ανάλογης χρήσης της συνιστά απάτη. Όροι χρήσης 1. Ο κάτοχος της κάρτας συμφωνεί ότι κάνοντας χρήση της κάρτας Priority Pass, συμφωνεί και αποδέχεται τους Όρους Χρήσης. Οι όροι αυτοί θα υπερισχύουν έναντι οποιωνδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»]

Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Έντυπο Προσφοράς Αγοράς Ακινήτου προς την Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ [η «Τράπεζα»] Ημερομηνία:.../.../... Προς: Τράπεζα Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ Διεύθυνση: Λεωφόρος Κυρηνείας 97, Αγλαντζιά, 2114

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Ε.Ε. Περιεχόμενα ΕΙΣΑΓΩΓΗ... ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ... 1. ΠΕΛΑΤΕΣ... 2. ΠΡOΜΗΘΕΥΤΕΣ... 3. ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ & ΧΡΗΣΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡOΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ... 4. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενημερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων Που Συλλέγουμε Και Επεξεργαζόμαστε Ενημέρωση για Προσωπικά Δεδομένα ΟΠΑΠ PLAY Εισαγωγή Η εταιρία μας, με την επωνυμία «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και έδρα επί της Λ. Αθηνών 112 στην Αθήνα (στο εξής και χάριν συντομίας: «ΟΠΑΠ Α.Ε.»)., είναι κατά την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Για την εταιρεία ««EVEREST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα σας (Η ενημέρωση αυτή αφορά ειδικά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται μέσω του διαδικτυακού τόπου www.εταιρεια.eu, www.agrotax.eu και www.agrobay.eu)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ενημέρωση για τα Προσωπικά Δεδομένα Πράκτορες Καταστημάτων ΟΠΑΠ Εισαγωγή Με την παρούσα δήλωση, η ΟΠΑΠ Α.Ε., με έδρα στη Λεωφόρο Αθηνών 112, Αθήνα (εφεξής ο «ΟΠΑΠ»), η οποία είναι υπεύθυνη

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Όροι Χρήσης XtraMath Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Λειτουργίας. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα

Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα ΟΡΙΣΜΟΙ Η παρούσα Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα (η «Πολιτική Κατοχύρωσης») υιοθετεί τους όρους που ορίζονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή/και στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΤΕΑ/ΕΕΚΕ) είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο πλαίσιο του σκοπού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η AXA Partners (αναφερόμενη επίσης ως «εμείς» ή «εμάς») επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τους κατόχους των ασφαλιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

L 351/40 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

L 351/40 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 351/40 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 20.12.2012 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 1219/2012 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 12ης Δεκεμβρίου 2012 που αφορά τη θέσπιση μεταβατικών ρυθμίσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (GDPR) 2016/679 Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) είναι κανονισμός με ισχύ νόμου

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκείμενου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε τη φόρμα και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: [Οδός] Email: [Αριθμός] [Πόλη] [Περιοχή] [Ταχ. Κώδικας] Αποδεικτικό

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Διαγραφή (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Το Άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON

MUTUAL ASSURANCE BROKERS S.A. CORRESPONDENT AT LLOYD S OF LONDON Mutual Assurance Brokers S.A. Α.Φ.Μ. 094398216, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Κοραή 7, 15341 Αγία Παρασκευή, τηλέφωνο 210-6549515 www.mutualnet.gr Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ Η παρούσα Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων ( εφεξής η «Πολιτική» περιγράφει την πρακτική της εταιρείας με την επωνυμία «ΝΑΚ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ Ν. & ΣΙΑ ΜΕΣΙΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων IVC_WEB_002_IT_01 Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την εφαρμοστέα νομοθεσία και

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αιτήματος Υποκειμένου Δεδομένων

Έντυπο Αιτήματος Υποκειμένου Δεδομένων Διαβάστε το τμήμα πληροφοριών πριν συμπληρώσετε το έντυπο και υποβάλλετε το αίτημά σας. Πληροφορίες Ημερομηνία Γέννησης: Διεύθυνση: Τηλέφωνο: Οδός: E-mail: Αριθμός: Πόλη: Περιοχή: Ταχυδρομικός Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για την προστασία Φυσικών Προσώπων έναντι της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων τους Εισαγωγή Ο κανονισμός 679/2016 της Ε.Ε. θεσπίζει κανόνες που αφορούν την προστασία των φυσικών προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. 2. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill

Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill Όροι και Προϋποθέσεις προγράμματος VIP Skrill Έκδοση 2 Μάιος 2016 1. Πεδίο εφαρμογής Όρων και Προϋποθέσεων VIP Skrill 1.1. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις («Όροι και Προϋποθέσεις VIP») ισχύουν για το

Διαβάστε περισσότερα

CELESTYAL CRUISES LIMITED ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ

CELESTYAL CRUISES LIMITED ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ CELESTYAL CRUISES LIMITED ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ 1 Δήλωση Πολιτικής Το δικαίωμα των υποκειμένων δεδομένων να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα τους προσωπικού χαρακτήρα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενηµερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Για τον τομέα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ως Υπευθύνου και εκτελούντος την Επεξεργασία (Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ.

ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ. ικαιώµατα και Προστασία του επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές ρ Εµµανουήλ Ν. Βελονάκης Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΚΑ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθέτησε δικαιώµατα για τον επιβάτη-καταναλωτή στις αεροµεταφορές και

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 4 4. Διατήρηση Δεδομένων... 4 5. Δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο παρόν ιστότοπος λειτουργεί υπό την εταιρεία «ICON FITNESS A.E. Εκμετάλλευση Γυμναστηρίων», που εδρεύει στην οδού Σέκερη, αριθμός 5 στην Αθήνα, με ΑΦΜ 800760680, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ Αθηνών (ΓΕΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 27/01/2015 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αριθ. Πρωτ. 4094 ΣΥΜΒΑΣΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΣΟΥ 1.943,40 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ EL-PHARM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «El-Pharm Α.Ε»,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice)

Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Αγ. Ι. Ρέντης 18/05/2018 Θέμα: Γενική Ενημέρωση σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy Notice) Η παρούσα ενημέρωση αφορά στην itrack Services Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης Αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική. Η Διατροφολόγος Διαιτολόγος Μυρτώ Μαρία Μυλωνά, το γραφείο της οποίας στο Χαϊδάρι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21.6.2019 COM(2019) 270 final ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για τις διατάξεις της οδηγίας (ΕΕ) 2015/2302 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη

Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Μεγαλύτερη προστασία από την ΕΕ για τις οργανωμένες διακοπές Πώς λειτουργεί στην πράξη Ενημερωτικό δελτίο 1 Ιουλίου 2018 Βιέρα Γιούροβα Eπίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας:

Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Αρμόδια Υπηρεσία Επεξεργασίας: Στοιχεία Επικοινωνίας υπεύθυνου επεξεργασίας: Δήλωση Ιδιωτικότητας σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο του Συμποσίου Τεχνολογίας και της Επικοινωνιακής Δράσης της ΕΔΕΤ ΑΕ Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας: Εθνικό Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής: Επιχείρηση Alcatel Ελλάδας Πτήση στην Ευρώπη

Όροι συμμετοχής: Επιχείρηση Alcatel Ελλάδας Πτήση στην Ευρώπη Όροι συμμετοχής: Επιχείρηση Alcatel Ελλάδας Πτήση στην Ευρώπη 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1.1 Η εταιρεία TLC Marketing France, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, εγγεγραμμένη στο εμπορικό μητρώο των Παρισίων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς online αγορές

Ασφαλείς online αγορές Ασφαλείς online αγορές Γιατί να επιλέξω το διαδίκτυο Ποικιλία και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων Παγκοσμοιοποιημένη αγορά Καλύτερες τιμές Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο Δεν απαιτεί μετακίνηση σε φυσικό κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

1. Ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσων επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του "Αριστέα Ε. Κωνσταντοπούλου (Andele.gr)" προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Πίνακας Περιεχομένων 1. ΣΚΟΠΟΣ, ΕΜΒΕΛΕΙΑ... 3 2. ΒΑΣΙΚΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ... 3 3. ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ... 4 3.1. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/976/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 19/2013

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/976/ Α Π Ο Φ Α Σ Η 19/2013 Αθήνα, 12-02-2013 Αριθ. Πρωτ.: Γ/ΕΞ/976/12-02-2013 ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Α Π Ο Φ Α Σ Η 19/2013 Η Αρχή Προστασίας εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνήλθε, µετά από πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες παρέχονται από την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016 1. Γενικά στοιχεία Η ifriend δημιουργήθηκε από την Εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 6/2017 <ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. Διαγωνισμός αρ. 6/2017 <ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ> ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 25 Ιανουαρίου 2017 Κύριοι, Διαγωνισμός αρ. 6/2017 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Είδος Διαδικασίας Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα διενεργεί

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Όροι χρήσης Με τη χρήση των υπηρεσιών FrontMail ή την δημιουργία λογαριασμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018 H εταιρία PQH (εφεξής η Εταιρία) λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των συναλλασσόμενων μαζί της. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu

Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu Πολιτική WHOIS Ονομάτων Τομέα.eu 1/7 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι όροι που περιγράφονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και /ή στους Κανόνες Επίλυσης Διαφορών.eu χρησιμοποιούνται στο παρόν με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων Η Robert Bosch GmbH (στο εξής Bosch ή "εμείς" ή "εμάς") σέβεται την ιδιωτική σας ζωή. Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα