ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιναύαρχος ε.α Π. Ραδίτσας Π.Ν καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θανόντων μελών του 2018 και γενικότερα. Συνεχίζοντας ζήτησε από το σώμα της ΓΣ να εκλέξει τον πρόεδρο της Συνέλευσης, θέτοντας ο ίδιος υποψηφιότητα. Η ΓΣ ψήφισε τον Παναγιώτη Ραδίτσα για πρόεδρο της ΓΣ με φανερή ψηφοφορία και τον Μιχάλη Πρωιμάκη ως γραμματέα της ΓΣ. Συνεχίζοντας ο πρόεδρος είπε ότι αποτέλεσμα της τόσο χαμηλής παρουσίας (45 μέλη) είναι να μην συζητηθεί η προτεινόμενη από το Διοικητικό Συμβούλιο τροποποίηση του καταστατικού αφού απαιτείτο παρουσία τουλάχιστον 65 τακτικών μελών και συνέχισε με τα πεπραγμένα του έτους 2018 ως ακολούθως: Αγαπητοί συνάδελφοι, καλημέρα σας, Την περσινή χρονιά διοργανώσαμε. 1. Την εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας 2. Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των απολεσθέντων των Υ/Β μας στο Β Π.Π και των εν ειρήνη θανόντων συναδέλφων μας στο μνημείο Υποβρυχίων στο Φλοίσβο, όπου για πρώτη φορά συμμετείχε και κατέθεσε στεφάνι ο Ναυτικός ακόλουθος του Ην. Βασιλείου. 3. Μονοήμερη εκδρομή για πρώτη φορά μετά από χρόνια στο Ναύπλιο, στην οποία συμμετείχαν 40 άτομα. Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή στην επόμενη. 4. Επίσκεψη στην Δ.Υ με συμμετοχή 60 μελών μας Συμμετείχαμε με μέλη μας 1. Στο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων του Υ/Β ΠΡΩΤΕΥΣ (Υ-3) στους Οθωνούς στις 23 Σεπτεμβρίου που διοργανώθηκε από το παράρτημα Ε.Α.Α.Ν Δυτ. Ελλάδος. 2. Στο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ (Υ-1) στη Σκιάθο στις 18 Σεπτεμβρίου. Πέρυσι συμπληρώθηκαν 75 από την βύθιση του Υ/Β και πέρα από την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο, έγινε τελετή ρίψης στεφάνων από το ΤΠΚ ΣΤΑΡΑΚΗΣ συνοδευόμενου από το νέο Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ (S-123) στο σημείο που βρέθηκε το ΚΑΤΣΩΝΗΣ. Ο Δήμος της Σκιάθου διοργάνωσε την προηγούμενη μέρα, ομιλίες για το γεγονός. Θέλω να επισημάνω ότι με ενέργειες του Δ.Σ του Συνδέσμου προς τον Α/ΓΕΝ επετεύχθη η παρουσία του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ στην τελετή και στην ρίψη στεφάνου στο σημείο βύθισης καθώς και της πρόσκλησης από το Γ.Ε.Ν και τον Δήμο Σκιάθου και της παρουσίας και συμμετοχής σε όλες τις εκδηλώσεις, του κυρίου Στ. Τρουπάκη, εγγονού του απολεσθέντος υποπλοιάρχου Στ. Τρουπάκη, της Κυρίας Μπίλιως Τσουκαλά κόρης του διασωθέντος Υπάρχου του Υ/Β Ηλ. Τσουκαλά καθώς και του Ανθστού Κ. Τσαμίδη (που υπηρετεί στο Υ/Β ΠΡΩΤΕΥΣ), εγγονού του αιχμαλωτισθέντος ναύτη ΣΗΜ Δ. Αναγνωστόπουλου.

2 Επίσης για πρώτη φορά συμμετείχε και κατέθεσε στεφάνι ο Ναυτικός ακόλουθος του Ην. Βασιλείου 3. Σε ημερίδα στην Ελευσίνα για τον Αντιπλοίαρχο Βασίλη Λάσκο στην Ελευσίνα και την επόμενη ημέρα. 4. Στα ΛΑΣΚΕΙΑ στην Ελευσίνα στο μνημόσυνο του Κυβερνήτου του Υ/Β ΚΑΤΣΩΝΗΣ Υ-1 5. Στο μνημόσυνο για τον Πλοίαρχο Μίλτωνα Ιατρίδη, Κυβερνήτη του Υ/Β ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ Υ-2 στο Κατάκολο. 6. Συμμετείχαμε όπως κάθε χρόνο, στο ετήσιο Παγκόσμιο συνέδριο των Υ/Β που διοργανώθηκε στο Γκντάνσκ της Πολωνίας τον περασμένο Μάϊο. Τον σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ Μιχ. Πρωϊμάκης, Ευστρ. Μπαϊρλής και Γ. Στεφόπουλος. Εκεί δηλώσαμε υποψηφιότητα ανάληψης διοργάνωσης του Παγκόσμιου συνεδρίου του 2021 και κατόπιν ψηφοφορίας την αναλάβαμε. Ο Μ. Πρωϊμάκης θα σας ενημερώσει αναλυτικά στην συνέχεια. 7. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια για παγκόσμια αναγνώριση των υγρών τάφων και εφαρμογή διαδικασιών προστασίας τους. 8. Συμμετείχαμε σε πλήθος πολιτιστικών και εθιμοτυπικών εκδηλώσεων εκπροσωπώντας τον σύνδεσμο. Άλλες δραστηριότητες Εκτυπώσαμε και προσφέραμε το ημερολόγιο του 2018 στα μέλη Συνεχίσαμε τις προσπάθειες για την ανέγερση του ηρώου των απoλεσθέντων με το Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ (Υ-5). Προσφέραμε στο ΝΝΑ πέντε αμαξίδια μεταφοράς ασθενών. Προμηθευτήκαμε τζόκεϋ, μπλουζάκια, κονκάρδες για διάθεση στα μέλη μας Έγινε βαφή και αναδιαμόρφωση του χώρου του γραφείου από μέλη του Δ.Σ Από την αρχή της θητείας του νέου ΔΣ βάλαμε στόχο να γίνει εκκαθάριση του μητρώου των μελών, επικαιροποίηση των στοιχείων τους και ερώτημα αν επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι μέλη του συνδέσμου. Τα αποτελέσματα τα ελάβατε προ ημερών με επιστολή που αναρτήθηκε στο FB και στη σελίδα του συνδέσμου. Με αφορμή τον νέο Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) του 2016, έγινε ενημέρωση των 941 καταγεγραμμένων μελών μας (τακτικών και εταιρικών), αρχές του 2018, μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας. Μετά από αυτό, διαπιστώθηκε ότι 145 δεν είναι εν ζωή, ενώ 14 μέλη δήλωσαν ότι επιθυμούν την διαγραφή τους. Μετά την ως άνω εκκαθάριση, από τα 782 εναπομείναντα μέλη, διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν έγκυρα στοιχεία τηλεφώνου/ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα 670, ήτοι ποσοστό 89%, ενώ των υπολοίπων δεν έχει καταστεί εισέτι δυνατόν να εντοπιστούν λόγω εσφαλμένων ή μη έγκυρων πλέον στοιχείων. Ο συνολικός αριθμός των μελών μας (τακτικά, επίτιμα, εταιρικά) είναι 782 (30 από τα οποία εταιρικά). Μέλη από εν ενεργεία συναδέλφους αποφοίτους της ΣΥΒ, τρία (3). Από τα μέλη μας την τελευταία τριετία, είναι οικονομικώς εντάξει τα 175, ήτοι ποσοστό 22%.

3 Την περασμένη χρονιά γράφτηκαν 20 νέα μέλη (10 τακτικά και 10 εταιρικά) γεγονός που υποδηλώνει την αύξηση του ενδιαφέροντος προς τον σύνδεσμο. Προσβλέπουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον. Παράλληλα και μετά από την απόφαση της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης για να επεξεργαστούμε και να φέρουμε προτάσεις για τροποποίηση ορισμένων άρθρων του καταστατικού, θέσαμε τα υπό εξέταση τροποποίησης άρθρα υπόψιν των μελών μας (τουλάχιστον αυτών των οποίων έχουμε το ) για υποβολή προτάσεων. Ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν. Οι τελικές προτάσεις κοινοποιήθηκαν μέσω στα μέλη, αναρτήθηκαν στο FB και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου και είναι στην διάθεσή σας σήμερα και σε φ/α. Δυστυχώς λόγω μη απαρτίας (δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 50%+1 τακτικών μελών - βάση καταστατικού - για έγκριση τροποποίησης καταστατικού) δεν θα συζητηθεί το θέμα. Προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε και να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη, που δεν συμμετείχαν παλαιότερα. Με χαρά βλέπουμε νέα πρόσωπα στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας και προσβλέπουμε σε παρουσία ακόμα περισσοτέρων. Είναι σημαντικό να μας λέτε την άποψή σας, να μας προτείνεται νέες ιδέες, το τι θα θέλατε και εσείς. Συνεχίζεται η προσπάθεια αναζήτησης συγγενών θανόντων συναδέλφων και συμμετοχής τους εφόσον το επιθυμούν στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας, με θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους: Σπ. ΒΟΛΟΝΑΚΗ, Παντ. ΣΥΝΕΛΗ, Βαγγ. ΚΑΡΑΒΑΝΑ, Ν. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ και Γ. ΤΣΟΥΤΣΑΝΗ για την ανιδιοτελή και συνεχή προσφορά τους στον Σύνδεσμο καθώς και την Ε.Α.Α.Ν για την οικονομική ενίσχυση στην πίτα και τα ημερολόγια. Τον κύριο Παναγιώτη Ράγκο για την συνεισφορά τους στη έκδοση των φετινών ημερολογίων. Επίσης να επαναλάβουμε τις ευχαριστίες μας στους Αν. ΠΑΠΑΔΑΚΗ, Χρ. ΒΕΛΩΤΑ, Ι. ΜΑΡΟΥΔΑΣ, σουπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά στα δώρα της πίτας του Τελειώνοντας θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και για το έργο που έκαναν όλο το χρόνο. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και περισσότερα και καλύτερα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Αθ. Μακρή για την ενεργή συμμετοχή του και την βοήθεια που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στο Δ.Σ καθώς και τον Χαρ. Γιακουβάκη που συνεχίζει να βοηθά το Δ.Σ από την θέση του υπεύθυνου τύπου και να τους καλέσω να συνεχίσουν να προσφέρουν στον Σύνδεσμο με τον ίδιο ζήλο. Θα ήθελα επίσης να σας παρακαλέσω να συμβάλετε και εσείς με τις ιδέες σας, με την παρουσία σας και με το να παροτρύνετε φίλους σας υποβρύχιους που δεν συμμετείχαν μέχρι τώρα ενεργά να έρχονται στις εκδηλώσεις μας. Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο δεν είναι ο Σύνδεσμος όσο δραστήριο και να είναι. Ο Σύνδεσμος είναι τα μέλη του και αναδεικνύεται από τα μέλη του και την ενεργή συμμετοχή τους.

4 Πιστεύω ότι όλοι θα συμβάλετε γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για τον σύνδεσμό μας. Ακολούθησε λεπτομερής ανάγνωση ισολογισμού και οικονομικού απολογισμού από τον ταμία Κ. Γεωργόπουλο. Ο Κος Γεωργόπουλος ρώτησε αν κάποιο μέλος έχει κάποια ερώτηση ή απορία επί του ισολογισμού και οικονομικού απολογισμού έτους Κανείς δεν είχε ερώτηση ή απορία. Στην συνέχεια το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Ι. Βασιλειάδης ανάγνωσε το πρακτικό της εξελεγκτικής επιτροπής που αφορούσε τα έσοδα - έξοδα του συνδέσμου για το οικονομικό έτος Μετά το τέλος της ανάγνωσης ζήτησε την έγκριση της ΓΣ για την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το έτος Η ΓΣ ομοφώνως απάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε ευθύνη για το έτος (επισυνάπτεται συνενωμένο το πρακτικό της εξελεγκτικής επιτροπής). Ακολούθως ο πρόεδρος αναφέρθηκε στους στόχους του ΔΣ για το έτος 2019 που είναι οι παρακάτω: 1. Διοργάνωση / συμμετοχή σε εκδηλώσεις ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ 2. Η συνέχιση των προσπαθειών για ανέγερση ΗΡΩΟΥ για τους απολεσθέντες του Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ Υ-5 στην Κάρυστο. 3. Η συνέχιση των προσπαθειών για να γίνει μουσειακό έκθεμα το παροπλισθέν Υ/Β ΓΛΑΥΚΟΣ (το ΓΕΝ έχει πει ότι δεν μπορεί να υπάρξει το Υ/Β ΓΛΑΥΚΟΣ ως μουσείο όσο υπάρχουν ίδιου τύπου Υ/Β σε ενέργεια και εξυπηρετεί ανάγκες αμοιβού υλικού). 4. Η διοργάνωση εκδηλώσεων (όπως συνεστιάσεις, εκδρομές, ομιλίες, κ.α) για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών. 5. Η συμμετοχή μαζί με το εν ενεργεία προσωπικό κάθε Υ/Β, σε συνεστίαση, επ' ευκαιρία συμπληρώσεως έτους από την παραλαβή εκάστου. 6. Η ενημέρωση των εν ενεργεία συναδέλφων για τον Σύνδεσμο και την αξία εγγραφής τους και ενεργού συμμετοχής στις εκδηλώσεις του. 7. Η διοργάνωση επισκέψεων στην Διοίκηση Υ/Β και άλλους φορείς/διοικήσεις του ΓΕΝ - ΑΣ και σύσφιξη των σχέσεων με άλλους συνδέσμους αποστράτων του ΠΝ. 8. Ανάληψη ενεργειών προς ΓΕΝ και λοιπούς αρμόδιους φορείς για προστασία υγρού τάφου Υ/Β ΚΑΤΩΝΗΣ Υ-1 και εύρεση ακριβούς στίγματος ναυαγίου Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ Υ Η προσφορά προς το προσωπικό της ΔΥ 100 εισιτηρίων για το πλανητάριο και προς το ΝΝΑ ενός ΧΟΛΤΕΡ καρδιάς. 10. Ο σχεδιασμός της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Υποβρυχίων το έτος Η κατασκευή αναμνηστικών (τζόκεϊ, μπλουζάκια, κονκάρδες, μετάλλια κ. α) για διάθεση στα μέλη. 12. Ενημέρωση μελών επί επαγγελματικών δραστηριοτήτων συναδέλφων που ενδιαφέρονται για προβολή. Στη συνέχεια το λόγο είχε το μέλος του Δ.Σ Γ. Λεβέντη που ενημέρωσε τη ΓΣ για τις ενέργειες που έχουν γίνει και εξακολουθούν να γίνονται σε ότι αφορά την κατασκευή στην Κάρυστο Ευβοίας ηρώου/μνημείου των πεσόντων του Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ (Υ-5) ο οποίος είπε : Η κατασκευή του ηρώου των απολεσθέντων Υ/Β ΤΡΙΤΩΝ Υ-5 στην Κάρυστο καθυστερεί υπαιτιότητα του Δήμου Καρύστου, ο οποίος τον Μάιο του 2018 έλαβε απόφαση ΔΣ για την

5 κατασκευή του μνημείου στο Πάρκο Μπουρνιά σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, αγνοώντας τόσο τον σύνδεσμο όσο και τις τοποθεσίες όπου είχαμε συζητήσει για την ανέγερση. Παρά ταύτα επισκεφθήκαμε τον Δήμο Καρύστου όπου ο Δήμαρχος υποσχέθηκε για την αλλαγή της απόφασης, ώστε να αναγράφεται ο σύνδεσμος και παράλληλα προσδιορίσαμε την ακριβή τοποθεσία εντός του Πάρκου Μπουρνιά όπου θα τοποθετηθεί το μνημείο. Η εν λόγω περιοχή απαιτεί εκ μέρους του Δήμου διαμόρφωση, αφαίρεση θάμνων και πλακόστρωση. Αναμένονται οι ενέργειες του Δήμου Καρύστου. Ρώτησε αν κάποιο μέλος έχει να κάνει κάποια ερώτηση, και το μέλος Π. Κατσαβός είπε ότι καλό θα ήταν στο ΗΡΩΟ να αναγράφονταν τα ονόματα του πλήρωμα του υποβρυχίου και όχι μόνο οι ηρωικά πεσόντες. Απαντήθηκε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα αναγραφής συνολικά του πληρώματος του Υ/Β ανά κατηγορία πεσόντες, αιχμαλωτισθέντες, διασωθέντες. Τέλος το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ Μ. Πρωιμάκης που ενημέρωσε τη ΓΣ για το Παγκόσμιο συνέδριο Υποβρυχίων που έγινε στην πόλη Γκτάνσκ της Πολωνίας ο οποίος είπε : Το 55 ο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνδέσμων Υποβρυχίων διεξήχθη στην πόλη Γκτάνσκ της Πολωνίας από 20 έως 24 Μαΐου Στο συνέδριο συμμετείχαν 127 άτομα από 19 χώρες. Η ελληνική αποστολή αποτελείτο από τους Μιχαήλ Πρωιμάκη (αρχηγός αποστολής), Γεώργιο Στεφόπουλο και Ευστράτιο Μπαϊρλή. Το κόστος συνεδρίου ήταν 1050 ευρώ κατ άτομο (διαμονή, μετακίνηση, κόστος συμμετοχής στο συνέδριο). ΜΕ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 350 ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ. Το πρόγραμμα του συνεδρίου τηρήθηκε σε γενικές γραμμές. Υπήρχαν μεγάλα κενά ώρας την δεύτερη και τρίτη ημέρα του συνεδρίου. Η έναρξη του συνεδρίου έγινε στο αμφιθέατρο του Ευρωπαϊκό Κέντρο Αλληλεγγύης. Η τελετή μνήμης έγινε στο μεσόστεγο του πολεμικού πλοίου, μουσείου ORP "BLYSKAWICA" στη πόλη Γκντίνια. Μετά τη τελετή μνήμης υπήρξε διέλευση του υποβρύχιου S 295 ORP "SEP" στο δίαυλο του λιμένος και ρίψη στεφάνου από το υποβρύχιο. Έγιναν επισκέψεις : Πολωνική Ναυτική Ακαδημία (PNA) και παράσταση στο θέατρο Groom από τμήμα της καλλιτεχνικής ομάδας των ενόπλων δυνάμεων της Πολωνίας. Στο κάστρο της πόλης του Μάλμπορκ. Στη συνάντηση HoD (αρχηγών αποστολών) τέθηκαν οι υποψηφιότητες των χωρών που επιθυμούσαν την διοργάνωση του συνέδριου για το παγκόσμιο συνέδριο το Υποψηφιότητα έθεσε η Ελλάδα και η Αμερική. Ψήφισαν 18 χώρες πήραμε 15 ψήφους η Αμερική 1 και 2 χώρες ήταν ουδέτερες. Η τελετή λήξης, και το Gala δείπνο έγιναν σε αίθουσες του Εθνικού Ναυτικού Μουσείου της πόλης Γκτάνσκ και ήταν απλές και λιτές. Τελειώνοντας ενημέρωσε τα μέλη ότι το επόμενο παγκόσμιο συνέδριο υποβρυχίων θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι της Σερβίας από την21η Μαΐου μέχρι και την 25 Μαΐου Το κόστος του συνέδριου είναι 1030 ευρώ κατ άτομο (διαμονή, μετακίνηση, συμμετοχή) και όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 14 Απριλίου. Το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΓΣ ο οποίος ευχαρίστησε τα παρευρισκόμενα μέλη ακόμα μια φορά για τη συμμετοχή τους και έληξε τη συνεδρίαση.

Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός. Ισχύον Άρθρο 3 Προτεινόμενο Άρθρο 3

Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός. Ισχύον Άρθρο 3 Προτεινόμενο Άρθρο 3 Προτάσεις τροποποίησης καταστατικού Ελληνικού Συνδέσμου Υποβρυχίων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ίδρυση Έδρα Σκοπός Ισχύον Άρθρο 2 Σκοπός του Συνδέσμου Προτεινόμενο τροποποιημένο Άρθρο 2 Σκοπός του Συνδέσμου Σκοπός του Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

[ Ακολουθεί η εκλογή Προέδρου και Γραμματέως με φανερή ψηφοφορία ]

[ Ακολουθεί η εκλογή Προέδρου και Γραμματέως με φανερή ψηφοφορία ] ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ 14-ΜΑΡ-2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2014 Κύριοι συνάδελφοι, μέλη του ΣΑ/ΣΝΔ, Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΑΑΑ ΣΣΕ/1975 ΓΙΑ ΕΤΟΣ 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΑΑΑ ΣΣΕ/1975 ΓΙΑ ΕΤΟΣ 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΑΑΑ ΣΣΕ/1975 ΓΙΑ ΕΤΟΣ 2016 1. Την 4 η Ιουνίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου, για το έτος 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ. Κάτω από έναν καταγάλανο Αττικό ουρανό και παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου έγιναν σήμερα Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ

Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Ανακοίνωση 08 Φεβρουαρίου 2017 Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση ΕΔΙΠΠΑΚ Αγαπητά μέλη, Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΙΠΠΑΚ σας προσκαλεί στην Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης έτους 2018 TAMEIO ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΟΝΙΚΗΣ - ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ευπόλιδος 8 Αθήνα 10551 Τηλ. 2103240791 FAX 2103248004 email : info@tapiltat.gr / www.tapiltat.gr ΑΡΙΘ..ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 29-ΜΑΡΤΙΟΥ-2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2013

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 29-ΜΑΡΤΙΟΥ-2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2013 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 29-ΜΑΡΤΙΟΥ-2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2013 Κύριοι συνάδελφοι, μέλη του ΣΑ/ΣΝΔ, Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω στη σημερινή Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ελεγκτική επιτροπή Συνδέσμου Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα» Μέλη Συνδέσμου Βελανιδιωτών

ΠΡΟΣ: Ελεγκτική επιτροπή Συνδέσμου Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα» Μέλη Συνδέσμου Βελανιδιωτών ΠΡΟΣ: Ελεγκτική επιτροπή Συνδέσμου Βελανιδιωτών Μέλη Συνδέσμου Βελανιδιωτών Αρ. Πρωτ: 011 Πειραιάς : 25/03/2006 ΘΕΜΑ: Αναφορά Πεπραγμένων έτους Μάιος 2005- Μάρτιος 2006 ΣΧΕΤ: α. Σύνδεσμος Βελανιδιωτών

Διαβάστε περισσότερα

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως:

Η εκπλήρωση αυτών των στόχων θα επιδιωχθεί με την διοργάνωση των ακόλουθων δραστηριοτήτων όπως: Καταστατικό 1 Ονομασία και έδρα Ο σύλλογος φέρει την ονομασία Έλληνες Επιστήμονες Βερολίνου και Βρανδεμβούργου (κ.σ.) και έχει την έδρα του στο Βερολίνο. Έτος χρήσης είναι το ημερολογιακό έτος. 2 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 19-ΜΑΡ-2016 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2015

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 19-ΜΑΡ-2016 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 19-ΜΑΡ-2016 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2015 Κύριοι συνάδελφοι, μέλη του ΣΑ/ΣΝΔ, Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω στη σημερινή Τακτική Γενική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ 1975 Αθήνα, 14 Mαρτίου 2018 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 2018 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΤΟΥΣ Αγαπητοί συμμαθητές 1 / 6 1. H προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός: 1. Ημερομηνία: Ώρα: 17:30-20:00 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1.

Αριθμός: 1. Ημερομηνία: Ώρα: 17:30-20:00 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Αριθμός: 1 Ημερομηνία: 29-11-2012 Ώρα: 17:30-20:00 ΘΕΜΑΤΑ (με βάση την σχετική Ημερήσια Διάταξη) 1. ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΑΡΤΙΑ Σ. Λόζιος Σ. Εφεντάκη Β. Ανδριόλα Ε. Αυγερινός Σ. Χριστοφιλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ

Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ Αθήνα : 07-10-2014 Αρ.Πρωτ. : 507 Από: Προς: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΛΗ ΕΝΩΣΗΣ Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2014 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Πανελλήνια Ένωση Κατασκευαστών, Συντηρητών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 0ΧΧ / 2015 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωµατεία Επιτροπές Αεραθληµάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 84 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. στις 31/05/2015. Από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τέθηκαν τα ακόλουθα θέματα προς

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. στις 31/05/2015. Από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. τέθηκαν τα ακόλουθα θέματα προς ΠΡΑΚΤΙΚΑ Δ.Σ. στις 31/05/2015 Σήμερα, Κυριακή 31/05/2015 και ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου Δ.Σ. με παρόντες τους: Κα Παπαδοπούλου, Κο Κανελλάκη, Κο Σωτηρίου και Κο Μανωλαράκη. συζήτηση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30 Μαρτίου 2016 ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αγαπητά Μέλη του Συνδέσμου Υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας, Είναι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

63 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος»

63 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» 63 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» Στην Αθήνα σήμερα, 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 συνήλθε στα επί της οδού Χατζηγιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ της 31 ης Μαρτίου 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2017

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ της 31 ης Μαρτίου 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ της 31 ης Μαρτίου 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ, ΕΤΟΥΣ 2017 Κύριοι συνάδελφοι, μέλη του ΣΑ/ΣΝΔ, Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157. þ Ν.Βασιλάκος. ý Χ. Πετράκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 157 8 11-01- 2016 19:30-21:15 þ Γ.Παλλίδης þ Ν.Βασιλάκος ý Χ. Πετράκος 2. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Υπογράφηκαν τα Πρακτικά προηγούμενων Συνεδριάσεων ΔΣ και παραδόθηκαν στο Γραμματέα. 3. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΕΔ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Μαρτίου 2012 Κοζάνης 25, Βοτανικός

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΕΔ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Μαρτίου 2012 Κοζάνης 25, Βοτανικός Αθήνα 26 Ιανουαρίου 2012 Αριθμ. Πρωτ : 163/2012 Προς : Όλα τα Μέλη της Π.Ε.Ε.Δ. Έδρα τους ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΕΔ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Μαρτίου 2012 Κοζάνης 25, Βοτανικός Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κος Κωνσταντίνος Καζδαγλής και Γραμματέας ο κος Νάσος Νικολόπουλος.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κος Κωνσταντίνος Καζδαγλής και Γραμματέας ο κος Νάσος Νικολόπουλος. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου, Πάτμου 3 blog: https://7dimotikoamaroussiou.wordpress.com/ email: 7dimotikoamarousiou@gmail.com Μαρούσι, 08/10/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. 38o Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012. I. ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 26.1.2012

ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. 38o Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012. I. ΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 26.1.2012 ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 38o Ηλεκτρονικό Ενημερωτικό Δελτίο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: I. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 26.1.2012 II. ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αρθρο 1 Επωνυμία Εδρα Ιδρύεται Σωματείο σύμφωνα με τα άρθρα 78 επ. του Αστικού Κώδικα υπό την επωνυμία ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. - 1-2011 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας- Ειδυλλίας Αρ. Αποφ. 1 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκλογή Προεδρείου

Διαβάστε περισσότερα

Σαν αντιπρόεδρος επίλυσα το μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας που έχει η ΈΑΑΝ με τα μέλη της ανά την επικράτεια.

Σαν αντιπρόεδρος επίλυσα το μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας που έχει η ΈΑΑΝ με τα μέλη της ανά την επικράτεια. Στις επικείμενες εκλογές της Ενώσεως Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού που θα διεξαχθούν στις 17 Μαρτίου 2019,θα διεκδικήσω με τη ψήφο σας τη θέση του Προέδρου. Στην Ένωση συμμετέχω από το 2013 ως αντιπρόεδρος.

Διαβάστε περισσότερα

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων Πρακτικά Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου για το 2014. ------------------------------------------------------------------------------------ Έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/ ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013

Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/ ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ BΙΣΑΛΤΙΑΣ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/06-01-2013 ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 02/2013 ΘΕΜΑ: Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Άρθρο 1 Ονομασία, έδρα, νομική υπόσταση, στόχος της Εταιρίας 1) Ιδρύεται επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙKΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - 1 - ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με τον διακριτικό τίτλο «ΚΑΛΟΥΔΗΣ Α.Ε.» Στην Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ /ΣΣ/µβ ΑΘΗΝΑ, 16 Φεβρουαρίου 2006

Αριθ. Πρωτ /ΣΣ/µβ ΑΘΗΝΑ, 16 Φεβρουαρίου 2006 Αριθ. Πρωτ. 16848/ΣΣ/µβ ΑΘΗΝΑ, 16 Φεβρουαρίου 2006 Π Ρ Ο Σ Τις Εταιρείες-Μέλη του ΣΑΤΕ Έδρες τους ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση (Αρχαιρεσιών). Α. Σύµφωνα µε το νέο Καταστατικό του Συνδέσµου, όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας "ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" που συνήλθε στις 30η Ιουλίου 2014 Στον Πειραιά σήμερα την 30 η Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Αριθμός απόφασης ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 1/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 1 ης / 6-1-2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 45 ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 45 ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 45 ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ 30ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Στην Ορεστιάδα σήμερα την 30η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στο δημαρχείο του Δήμου Ορεστιάδας που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990)

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ του Σωματείου «Ελληνική Φυκολογική Εταιρεία» Απόφαση Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης: 260/1991 (35682/ΕΠ, 1531/5-12-1990) Επωνυμία, Έδρα, Σφραγίδα και Σκοπός του Σωματείου Παράγραφος 1 Ιδρύεται επιστημονικό

Διαβάστε περισσότερα

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

1η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 06 ης Ιανουαρίου 2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 1ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 6η Ιανουαρίου 2013 Στην Κέα, σήμερα 6 του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2013, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΘΕΜΑ: Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Σχολικού Έτους 2013-2014. Στο Ηράκλειο σήμερα 6 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 2 ο /2009 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 31 η Ιανουαρίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 Ημερομηνία Ανάρτησης: 29/05/2015 Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής σχετικά με τη διαδικασία των εκλογών της 3ης και της 4ης Ιουνίου 2015 ENΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 1/2011 πρακτικό συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ Εκλογή Προεδρείου νέου ηµοτικού Συµβουλίου. Στην Ιερισσό,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. 2. H στήριξη και προώθηση του Ελληνικού σχολείου στην περιοχή του Sheffield. 3. Η οργάνωση και προώθηση κοινωνικών δραστηριοτήτων, όπως:

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. 2. H στήριξη και προώθηση του Ελληνικού σχολείου στην περιοχή του Sheffield. 3. Η οργάνωση και προώθηση κοινωνικών δραστηριοτήτων, όπως: ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ i. ΟΝΟΜΑΣΙΑ Η ονομασία της κοινότητας είναι Hellenic Community of Sheffield. ii. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ 1. Να φέρει σε επαφή τους Έλληνες και Κυπρίους στην περιοχή του Sheffield, και να προωθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Αυτές είναι οι προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού προς τη Καταστατική Γενική Συνέλευση στα πλαίσια του αλλαγής και του εκσυγχρονισμού των κανονισμών λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 76 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 23 ης Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 76 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας της 23 ης Σεπτεμβρίου 2016 Καβαλιεράτου Τάκη αρ. 7, 145 64 Κηφισιά Αττικής Τηλ. 2106306000, Fax 2106306136 Ε-mail central@aegekconstruction.gr, www.aegek.gr Γ.Ε.ΜΗ : 3214301000 Α.Φ.Μ. 094000190, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Π

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Π Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2014/46β/30.12. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Π

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ «PST Α.Ε.» ΑΦΜ ΕΔΕΣΣΑ 2/7/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ «PST Α.Ε.» ΑΦΜ ΕΔΕΣΣΑ 2/7/2015 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «P.S.T. A.E.» (Νo 6) ΤΗΣ 20ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Στην Έδεσσα σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΔΡΑ Άρθρο 1 ο Γίνεται σύλλογος με την επωνυμία ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, με έδρα την κωμόπολη Άγιος Αθανάσιος του Νομού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ EΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ: Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο των Κυπρίων Λογοτεχνών με την επωνυμία EΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και με έδρα τη Λευκωσία. ΣΚΟΠΟΙ: Άρθρο 2 α) Η οργανωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax:

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: , , , Telefax: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Τηλ.: 2610 969354, 997553, 969913, 962891 Telefax: 2610 969371 E-mail: archisec@upatras.gr ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΙΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 ( 20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας

Απαιτούμενη απαρτία: 1/5 ( 20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ 12.05.2015 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ «ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («AEGEAN AIRLINES

Διαβάστε περισσότερα

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 4 ο /2008 Τακτικής Συνεδρίασης του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 12 η Απριλίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Π.Ε.Ν.Α.

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Π.Ε.Ν.Α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9 Μαρτίου 2014 Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Π.Ε.Ν.Α. Απολογισμός πεπραγμένων και παρατυπίες του απερχόμενου Δ.Σ. και του κ. Δημήτρη Μιχαηλίδη Πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2014 στη Λάρισα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3 ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΘΕΜΑ: Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός Σχολικού Έτους 2012-2013. Στο Ηράκλειο σήμερα 20 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 2-3 -90 Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Άρθρο 1 Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ

Τροποποιήσεις Καταστατικού του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΕΤ ü ΑΡΘΡΟ 1 - Ι ΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος ιοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας». Το Σωματείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί στα αγγλικά τον διακριτικό τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ

Σχέδιο απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ Σχέδιο απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 30.06.2016 των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ ΑΡ. Μ.Α.Ε. 602/06/Β/86/04 ΓΕΜΗ 243701000 Θέμα 1ο: Υποβολή προς έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 27 μελών βρέθηκαν παρόντα 27. Παρόντες. Αναγνωστόπουλος Χρυσόστομος Σήμερα στις 2 Ιανουαρίου 2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ορεστίδος συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα, ύστερα από την υπ. αριθμ. 11945/23/12/2010

Διαβάστε περισσότερα

Βιλτανιώτη 24, Κ. Κηφισιά. Τηλ , , Fax Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η.

Βιλτανιώτη 24, Κ. Κηφισιά. Τηλ , , Fax Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ και δ.τ. PAPERPACK

Διαβάστε περισσότερα

5 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 πμ, στα γραφεία της ΠΕΕΔ, Κοζάνης 25 Βοτανικός.

5 Μαρτίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 πμ, στα γραφεία της ΠΕΕΔ, Κοζάνης 25 Βοτανικός. Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2016 Αριθμ. Πρωτ.: 304/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) Κατόπιν της από 21/1/2016 αποφάσεως του

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΩΝ I C O M O S Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α 1998 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. Ιδρυση - Επωνυμία - Εδρα 1 2. Λειτουργία - Σφραγίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΡ ΑΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΝΙΚΗΣ 15, ΑΘΗΝΑ, τηλ , fax:

ΕΚΤΕΡ ΑΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΝΙΚΗΣ 15, ΑΘΗΝΑ, τηλ , fax: ΕΚΤΕΡ ΑΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΝΙΚΗΣ 15, 105 57 ΑΘΗΝΑ, τηλ. 210 3259700, fax: 210 3259710 e-mail: ekter@ekter.gr ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας της 26 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο ΥΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Δ.Υ.Ε. Πρωτοδικείο Αθηνών Π. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 13 γραφείο 201 Τηλ: 210-8253646, 210-8253649, 210-8826464 Fax: 210-8826172 http://www.odye.gr email:info@odye.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΙΙΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016, 11 πμ 1. Έγκριση ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Μητρώου 1551, Αρ. Απόφασης 781/2000 T.Θ. 1385, Τ.Κ. 70013 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τηλ. 2810391778, Fax 2810391481 E-mail seite@admin.forth.gr, Web site

Διαβάστε περισσότερα

Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Από: Γραφείο Τύπου Αθήνα: 19 Σεπ. 2012 Αρ. Πρωτ: 382 Προς: Όλα τα Μέλη του Σωµατείου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το απερχόµενο ιοικητικό Συµβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκευαστών-Συντηρητών και Έµπορων ειδών Πυρασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις του Συλλόγου

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Εκδηλώσεις του Συλλόγου Η εκδήλωση, αφιέρωµα στην Ελληνική Ναυτική Ιστορία η οποία φιλοξενήθηκε σε χώρο του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου, Θωρηκτό Γ. Αβέρωφ πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013. Για

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε." σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε. σε Τακτική Γενική Συνέλευση Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "FRIGOGLASS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε." σε Τακτική Γενική Συνέλευση Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενική Συνέλευση ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. την ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Μαρτίου 2014, 16.30, ΘΕΜΑΤΑ:

1. Γενική Συνέλευση ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. την ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 Μαρτίου 2014, 16.30, ΘΕΜΑΤΑ: Προς: Αθήνα, 25/02/2014 Αριθμός πρωτοκόλλου: 9 Πληροφορίες : Γ. Μπαραλός Διεύθυνση : Ξενοφώντος 15Α T.K. : 105 57 Αθήνα Τηλέφωνο : 2103229120 Τηλεομοιότυπο : 2103229120 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : pess@pess.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2

ΑΡΘΡΟ 1. Ιδρύεται σωματείο υπό την επωνυμίαν ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Β.Ε.) με έδρα τη Θεσσαλονίκη. ΑΡΘΡΟ 2 Με το από 2384/11-10-1951 καταστατικό, το οποίο καταχωρήθηκε νόμιμα στο βιβλίο Αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αριθμό 2782/12-11-1951 και τροποποιήθηκε σύμφωνα με το Ν.Δ 795/1971

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016 30/01/2016 1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΝΟ.Δ.Ε ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου παρουσία της κας Άννας Καραμανλή Βουλευτή Β' Αθηνών, Υπεύθυνη Τομέα Αθλητισμού ΝΔ και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάννας Καλογήρου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου 2017 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ Αρ. Πρωτ. 36 / 2009 Αθήνα, 3 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣ : Όλα τα σωματεία - μέλη ΕΛΑΟ ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 77 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

Καταστατικό. στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté Grecque de Zurich» (CGZ)

Καταστατικό. στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté Grecque de Zurich» (CGZ) Καταστατικό Άρθρο 1 (Ονομασία) Υπό την ονομασία: στην ελληνική γλώσσα «Ελληνική Κοινότητα Ζυρίχης» (ΕΚΖ) στη γερμανική γλώσσα «Griechische Gemeinde Zürich» (GGZ) κι ακολούθως στη γαλλική γλώσσα «Communauté

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 28.6.2013 Της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "STUDIO ATA - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε." -------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

(σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 27 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 4 του ν. 3884/2010 και ισχύει)

(σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 27 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 4 του ν. 3884/2010 και ισχύει) Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 18-20, 151 25 Μαρούσι Tηλ. 210 6306000 - Fax 210 6306136 E-mail : mainof@aegek.gr - http://www.aegek.gr Α.Μ.Α.Ε. : 13262/06/Β/86/015 ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της 72 ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 17/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' Σύσταση - Επωνυμία - Έδρα - Σκοπός - Μέσα Άρθρο 1 ο 1.- Ιδρύεται σύλλογος από άτομα που ανήκουν στην Πολυτεχνειακή Κοινότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων. της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο. Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων. της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο Της Τακτικής Γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας ΣΑΡΗΜΠΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Α.Ε. της 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στην Δράμα σήμερα στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα της

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 22 ης Σεπτεμβριου 2016

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 22 ης Σεπτεμβριου 2016 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 22 ης Σεπτεμβριου 2016 Της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας με την επωνυμία «Μ.Μ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε» και τον διακριτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ημερομηνία καταχώρησης: 14/7/2014 Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Αντιναύαρχος ε.α. Γρ. Μεζεβίρης Π.Ν. 1957 238 2,93 Περιγραφή: Το βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Α Ν Θ Η Ρ Α. Β. Ε. Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ Α ρ. Μ. Α. Ε. 6 7 9 4 9 / 1 0 / Β / 0 9 / 0 7 Ε Ρ Γ Ο Σ Τ Α Σ Ι Ο : Μ Ε Γ Α Λ Η Χ Ω Ρ Α - Ν Ε Α Π Ο Λ Η Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο Υ Τ Η Λ & F A X :

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 3/05 Μαρτίου 2017 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πρακτικό Σύσκεψης Υποψηφίων Προέδρων ΔΣ/ΕΑΑΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πρακτικό Σύσκεψης Υποψηφίων Προέδρων ΔΣ/ΕΑΑΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πρακτικό Σύσκεψης Υποψηφίων Προέδρων ΔΣ/ΕΑΑΑ 1. Στην Αθήνα σήμερα τη 12 η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, συνήλθαν σε σύσκεψη οι υποψήφιοι Πρόεδροι ΔΣ/ΕΑΑΑ και η ΚΕΦΕ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) Αθήνα, 15/02/2012 αρ. πρωτ. 375 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Ε.Γ.Ο.) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011

Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 1/2011 ειδικής συνεδρίασης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗ την 2 του μηνός Ιανουαρίου 2011 Αριθμ. Απόφασης 1/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Αρ. Πρωτ. 051 / 2019 Αθήνα, 18 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΣ : Όλα τα αεραθλητικά σωματεία Επιτροπές Αεραθλημάτων ΘΕΜΑ : Πρόσκληση 89 ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Κύριοι, Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ)

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ) Στη διάρκεια του φετινού Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης 3μμ, πραγματοποιείται στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 15-3- 2008 Το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008 και ώρα 1030 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΝΔ με

Διαβάστε περισσότερα

1. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1. ΓΙΑΜΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΤΖΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ 3.

1. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1. ΓΙΑΜΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2. ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. ΤΖΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3. ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΙΑ 3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ BΙΣΑΛΤΙΑΣ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 01/06-01-2013 ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βισαλτίας ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 03/2013 ΘΕΜΑ: Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σήμερα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00, στην έδρα του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων επι της οδού Κωλέττη

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:45 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:45 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 1250 Χαλκίδα 30/06/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΕΤΟΥΣ 2008

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΕΤΟΥΣ 2008 ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 14-3-2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑ/ΣΝΔ ΕΤΟΥΣ 2008 Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2009 και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΣΑ/ΣΝΔ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΣΑ/ΣΝΔ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΣΑ/ΣΝΔ ΤΗΣ 6-4-2019 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΣΑ/ΣΝΔ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19 Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΑ/ΣΝΔ της 6 ης Απριλίου 2019, ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

4η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 5 ης Μαρτίου 2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 4 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 5 η Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα, 5η Μαρτίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α της 3/017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στον Πολύγυρο, σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία ιδρύθηκε, από σκυριανούς το 1980 για να λύσει το πιεστικό πρόβλημα της ακτοπλοϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Δ.νση: Ακαδημίας 18 Τ.Κ.: 10671 Πληροφορίες: ΡΗΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ Τηλέφωνο: 2103680745 Fax: 2103614726 E-mail: rigi@acsmi.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ πρωτ: 382 Ημερομηνία 24/5/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ

Αριθ πρωτ: 382 Ημερομηνία 24/5/17 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ Αριθ πρωτ: 382 Ημερομηνία 24/5/17 ΠΡΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑΣΕ Προς Σωματεία ΕΣΚΑΣΕ Έχοντας υπ όψιν : 1. τα άρθρα 5,7,11,,12,13,14,15,20,21,22,24,27 κλπ του καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού. ΣΑΑΚ Ανατόλια. Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του

Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού. ΣΑΑΚ Ανατόλια. Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του Προτεινόμενες Τροποποιήσεις Καταστατικού ΣΑΑΚ Ανατόλια Άρθρο 2ο Προστίθεται στο άρθρο 2 νέα παράγραφος ως εξής : Για την επίτευξη των σκοπών του, ο σύλλογος δύναται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/48β/05.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα