ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ Μαρίνα Λεμεσού.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ Μαρίνα Λεμεσού."

Transcript

1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Μαρίνα Λεμεσού /2018

2 H Μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων και αντικειμένων κίνησης στην Λεμεσό συνεχίζεται και αναβαθμίζεται! Μετά την περσινή επιτυχία, το 3 Limassol Motor Show and Motion υπόσχεται και φέτος μια μοναδική έκθεση με αυτοκίνητα, μηχανές, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, τροχοφόρα μέσα μετακίνησης, προϊόντα και υπηρεσίες συναφή με τον κλάδο τους σε ένα από τους πιο διάσημους προορισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, στην κοσμοπολίτικη Μαρίνα Λεμεσού! Το Limassol Motor Show and Motion μεταφέρεται στους φιλόξενους χώρους τις Mαρίνας Λεμεσού σε μία έκταση πέραν των m 2 την οποία επισκέπτονται κάθε Σαββατοκύριακο πέραν των επισκεπτών. Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει στο κοινό οτιδήποτε νέο από τον χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, και των τροχοφόρων μέσων μεταφοράς, όπως νέα μοντέλα, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Η είσοδος για το κοινό είναι Δωρεάν Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 15:00-21:00 Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 12:00-21:00 Αναμένεται ότι το 3 Limassol Motor Show Motion θα προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό από ντόπιους και ξένους επισκέπτες προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για Branding σε όλους τους εκθέτες αλλά και για να έρθουν σε απευθείας επαφή με το καταναλωτικό κοινό. Ειδική προώθηση θα γίνει για όλους του Ρωσσόφωνους και Αγγλόφωνους της Κύπρου οι οποίοι αποδεδειγμένα επισκέπτονται τέτοιου είδους εκθέσεις. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις τις οποίες αναλαμβάνουν οι εκθέτες. Την έκθεση στηρίζουν: Δήμος Λεμεσού Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού ΕΒΕΛ Μαρίνα Λεμεσού Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού

3 Παράλληλες Εκθέσεις Αν και το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης είναι αφιερωμένο στους αντιπροσώπους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, δίνεται η ευκαιρία σε επιλεγμένες εταιρείες, υπηρεσίες και προϊόντα συναφή με τον κλάδο να δώσουν το παρόν τους. Έτσι, μέσα από αυτή την έκθεση, δε θα μπορούσαν να λείψουν υπηρεσίες οι οποίες είναι συνυφασμένες με το αυτοκίνητο, όπως ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες χρηματοδότησης, μεταπωλητές, τράπεζες και τραπεζικά σχέδια αγοράς αυτοκινήτου, εταιρείες ενοικίασης ή leasing, αλλά και οργανώσεις, σωματεία ή οργανισμοί οι οποίοι στηρίζουν ή στηρίζονται άμεσα ή έμμεσα από το θέμα αυτοκίνητο. Αλλά όπως λέει και ο τίτλος της έκθεσης, μέσα στη λέξη Motion θα μπορούν να περιλαμβάνονται και κατηγορίες που έχουν σχέση γενικά με τροχοφόρα μέσα μετακίνησης καθώς επίσης προϊόντα και συστήματα συντήρησης, φροντίδας και διακόσμησης του αυτοκινήτου. Επειδή η έκθεση θα αποτελέσει ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό, έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβουν μέρος επιχειρήσεις με αυτή τη θεματολογία όπως τουριστικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, αερομεταφορείς, προμηθευτές τηλεφωνίας και διαδικτύου κ.α. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις τις οποίες αναλαμβάνουν οι εκθέτες. Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει η εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd που έχει μεγάλη εμπειρία στις διοργανώσεις ανάλογης εμβέλειας και σημασίας.

4 Η Λεμεσός και η έκθεση Η έκθεση 3 Limassol Motor Show Motion δεν είναι απλά μια έκθεση ενημέρωσης και παρουσίασης. Είναι ένα αποτέλεσμα μελέτης πολλών χρόνων που περίμενε την κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιηθεί με στόχο να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια ένα θεσμό που θα είναι ταυτόσημος με την ανάδειξη της πόλης της Λεμεσού. Εδώ ακριβώς είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή. Η Λεμεσός είναι αναμφισβήτητα πια μια Ευρωπαϊκή πόλη που έχει ξεφύγει από τα στεγανά και στενά πλαίσια της Κύπρου. Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες είναι σχεδόν αναρίθμητες. Η Λεμεσός βρίσκεται σε απογείωση και θα λέγαμε πως έχει δημιουργήσει μια εικόνα που έχει αποκτήσει διεθνή σύνορα. Η έκθεση αυτή έρχεται να συνδράμει σε αυτή την εικόνα και αποτελεί ακόμα μια καλή ευκαιρία να λάβει τη καθολική στήριξη από όλους και να εκθέσει τους συμμετέχοντες σε χιλιάδες ντόπιους και ξένους επισκέπτες. Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Ανατολικής Μεσογείου. Το ιδανικό κλίμα του Σεπτεμβρίου παράλληλα και με άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρο στην περιοχή εγγυόνται την κάθοδο χιλιάδων επισκεπτών. Ο χώρος εκεί με δεκάδες υπηρεσίες εστιατορίων, καφετεριών, εκατοντάδες χώρους στάθμευσης αλλά και χώρους αναψυχής για όλη την οικογένεια, προσφέρεται όσο κανένας άλλος για την υλοποίηση μιας τέτοιας έκθεσης. Θα λέγαμε πως η έκθεση αυτή είναι μια διαφορετική αλλά σίγουρα μια έξοδος για όλη την οικογένεια. Η είσοδος για το κοινό είναι Δωρεάν

5 Επικοινωνία και προώθηση Την έκθεση θα συνοδεύσει Παγκύπρια καμπάνια σε τηλεοπτικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς, πινακίδες δρόμου, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Παράλληλα θα γίνει συγκεκριμένη προώθηση μέσω ξενόγλωσσων ΜΜΕ από την Κύπρο για ενημέρωση των Ρώσων και Άγγλων κατοίκων του νησιού. Υλικό θα σταλθεί σε όλους τους εκθέτες, οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους προβολή σύμφωνα με τους κανόνες της έκθεσης, της ευγενούς άμιλλας και της δεοντολογίας. Κατανοούμε λοιπόν πως ο κάθε ένας από τους εκθέτες / χορηγούς, προβάλλοντας τη συμμετοχή του θα μεγιστοποιήσει την προβολή του συνόλου της έκθεσης.

6 Όλοι οι χορηγοί της εκδήλωσης θα τύχουν μεγάλης προβολής μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας η οποία θα στοιχίσει πέραν των , καθώς επίσης και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που υπολογίζεται να επισκεφθούν την έκθεση πέραν των επισκεπτών από όλη την Κύπρο. Κατηγορίες Χορηγών και παροχές προς τους χορηγούς Χρυσός Χορηγός (1) Ποσό χορηγίας Δίνεται η ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο εκτός των αντιπροσώπων αυτοκινήτων να χορηγήσει όλη την έκθεση με αποκλειστικότητα στον τομέα του. Ο Χρυσός Χορηγός θα αποτελεί ρόλο συνδιοργανωτή και αυτό σημαίνει: Προβολή μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων σε Παγκύπριους τηλεοπτικούς σταθμούς. Προβολή μέσω ραδιοφωνικών διαφημίσεων από Παγκύπρια μέσα και Ρωσόφωνους ραδιοσταθμούς. Παρουσίαση της εταιρείας και εκπροσώπου της στην Επίσημη Δημοσιογραφική Διάσκεψη. Προβολή μέσω έντυπων διαφημίσεων σε Παγκύπρια Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Προβολή μέσω πινακίδων δρόμου ανά το Παγκύπριο για περίοδο 30 ημερών. Προβολή λογοτύπου και ονόματος σε πανό στον χώρο της εκδήλωσης, σε διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες ανά το Παγκύπριο. Προβολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκδήλωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Χρυσός Χορηγός δικαιούται δωρεάν κεντρικό περίπτερο 6μ. x 3μ. στην έκθεση για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών του. Ο Χρυσός Χορηγός θα έχει την δυνατότητα διαμοιρασμού των προϊόντων του καθώς και διαφημιστικού υλικού στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι χορηγίες δεν μπορούν να υποστηριχτούν από αντιπροσώπους αυτοκινήτων.

7 Κατηγορίες Χορηγών και παροχές προς τους χορηγούς Aργυρός Χορηγός (1) Ποσό χορηγίας Ο Αργυρός Χορηγός θα είναι μόνο ένας και θα τύχει μεγάλης προβολής καθώς θα παρουσιάζεται μετά τον Χρυσό Χορηγό της εκδήλωσης σε όλα τα ακόλουθα: Προβολή μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων σε Παγκύπριους τηλεοπτικούς σταθμούς. Παρουσίαση της εταιρείας και εκπροσώπου της στην Επίσημη Δημοσιογραφική Διάσκεψη. Προβολή μέσω ραδιοφωνικών διαφημίσεων από Παγκύπρια μέσα και Ρωσόφωνους ραδιοσταθμούς. Προβολή μέσω έντυπων διαφημίσεων σε Παγκύπρια Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Προβολή μέσω πινακίδων δρόμου ανά το Παγκύπριο για περίοδο 30 ημερών. Προβολή λογοτύπου και ονόματος σε πανό στον χώρο της εκδήλωσης, σε διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες ανά το Παγκύπριο. Προβολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκδήλωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Αργυρός Χορηγός θα έχει την δυνατότητα διαμοιρασμού των προϊόντων του καθώς και διαφημιστικού υλικού στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Ο Αργυρός Χορηγός δικαιούται δωρεάν κεντρικό περίπτερο 3μ. x 3μ. στην έκθεση για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών του. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι χορηγίες δεν μπορούν να υποστηριχτούν από αντιπροσώπους αυτοκινήτων.

8 Χορηγοί (3) Ποσό χορηγίας Οι Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι τρεις (3) και θα τυγχάνουν προβολής σε όλες τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αναλυτικά, οι Χορηγοί θα λάβουν τα ακόλουθα: Προβολή μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων σε Παγκύπριους τηλεοπτικούς σταθμούς. Προβολή μέσω έντυπων διαφημίσεων σε Παγκύπρια Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Αναφορά των Χορηγών στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη. Προβολή μέσω πινακίδων δρόμου ανά το Παγκύπριο για περίοδο 30 ημερών. Προβολή λογοτύπου και ονόματος σε πανό στον χώρο της εκδήλωσης, σε διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες ανά το Παγκύπριο. Προβολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκδήλωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Χορηγός δικαιούται δωρεάν περίπτερο 3μ. x 3μ. στην έκθεση για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών του. Ο Χορηγός θα έχει την δυνατότητα διαμοιρασμού των προϊόντων του καθώς και διαφημιστικού υλικού στο χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι χορηγίες δεν μπορούν να υποστηριχτούν από αντιπροσώπους αυτοκινήτων.

9 Υποστηρικτές (6) Ποσό χορηγίας Οι Υποστηρικτές της εκδήλωσης θα είναι έξι (6) και θα τυγχάνουν προβολής σε όλες τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αναλυτικά, οι Υποστηρικτές θα λάβουν τα ακόλουθα: Προβολή μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων σε Παγκύπριους τηλεοπτικούς σταθμούς. Προβολή μέσω έντυπων διαφημίσεων σε Παγκύπρια Ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Προβολή μέσω πινακίδων δρόμου ανά το Παγκύπριο για περίοδο 30 ημερών. Προβολή λογοτύπου και ονόματος σε πανό στον χώρο της εκδήλωσης, σε διαφημιστικά φυλλάδια και αφίσες ανά το Παγκύπριο. Προβολή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εκδήλωσης. Προβολή μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης Google ads / Facebook / Twitter/ Instagram Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Οι χορηγίες δεν μπορούν να υποστηριχτούν από αντιπροσώπους αυτοκινήτων.

10 Χορηγός Εγκαινίων Ποσό χορηγίας Ο Χορηγός Εγκαινίων θα έχει την δυνατότητα να τοποθετήσει διαφημιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα στο χώρο τέλεσης των εγκαινίων ενώ παράλληλα θα γίνει ειδική αναφορά στον χορηγό κατά την διάρκεια των εγκαινίων. Το λογότυπο του θα είναι σε εμφανές σημείο σε όλες τις προσκλήσεις οι οποίες θα σταλούν στο επίσημο πρωτόκολλο της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε εκλεκτούς καλεσμένους. Πέραν των προσκλήσεων θα δοθούν και θα σταλούν για τα εγκαίνια. Παράλληλα ο Χορηγός Εγκαινίων θα μπορεί να παρέχει πληροφορίες και να προωθήσει τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες του κατά την διάρκεια της δεξίωσης για τους επίσημους καλεσμένους στο σημείο όπου θα πραγματοποιηθεί η δεξίωση την Παρασκευή 20/09/. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

11 Ειδικές κατασκευές όροι Οι Διοργανωτές μπορούν να προσφέρουν στους εκθέτες, κατόπιν επιπρόσθετης χρέωσης, ειδικές κατασκευές και περίπτερα τύπου Β. Υπάρχει επίσης ειδικός κατάλογος για ενοικίαση επιπρόσθετου εξοπλισμού όπως χαλιά, τηλεοράσεις, σταντ, γραφεία, τέντες σκίασης και πολλά άλλα. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διαβάσουν και να αποδεχθούν τους όρους συμμετοχής του Limassol Motor Show Motion για να γίνει δεκτή η συμμετοχή τους. Ευθύνες και παροχές διοργανώτριας εταιρείας Η διοργανώτρια εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd. αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες στους συμμετέχοντες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις χρεώσεις όπως: Προώθηση της εκδήλωσης σε Παγκύπρια ΜΜΕ Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (1 πρίζα 13 Αμπέρ ανά εκθέτη) και γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος. Καθαρισμός του χώρου πριν, κατά την διάρκεια και μετά την έκθεση. Ηλεκτρολόγος για περιπτώσεις βλαβών / καταστροφών. 24ωρη ασφάλεια και επιτήρηση του χώρου. Ηχητική εγκατάσταση για ανακοινώσεις. Γενική φωταγώγηση του χώρου. Μειωμένες τιμές σε φαγητά και ποτά από τα εστιατόρια της περιοχής. Σχεδιασμός 1 Facebook post για κάθε εκθέτη το οποίο θα αναρτηθεί στο Facebook και στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

12 Area C - Αντιπρόσωποι Αυτοκινήτων Area M - Μοτοσυκλέτες, Scooters, Ποδήλατα, Ηλεκτρικά και Ηλιακά μηχανοκίνητα Area S - Προϊόντα συντήρησης και φροντίδας, Ηλεκτρονικά και Ηχητικά συστήματα, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Καύσιμα, Λιπαντικά Area F - Χορηγοί

13 ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλώ συμπληρώστε με προσοχή τα στοιχεία σας και ακολούθως στείλτε με fax ή παραδώστε το έντυπο διά χειρός σε έναν από τους εκπροσώπους μας. Ημερομηνία / / Όνομα Επώνυμο Τίτλος Εταιρεία Διεύθυνση Τηλέφωνο Fax Website Έκδοση Τιμολογίου Πλήρης Εμπορική Επωνυμία Διεύθυνση Έκδοσης Τιμολογίου (αν είναι διαφορετική από την πιο πάνω) Κατηγορία Χορηγίας Ποσό Χορηγίας Ζητούμενος Χώρος Αριθμός περιπτέρων προς ενοικίαση Με την υπογραφή μου πιστοποιώ ότι έλαβα γνώση και αποδέχομαι πλήρως τους όρους και κανονισμούς συμμετοχής μου στην έκθεση Limassol Motor Show Motion που διοργανώνεται από την εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd. Όλες οι χορηγίες και ενοικίαση περιπτέρων είναι προπληρωτέα με τελευταία ημερομηνία εξόφλησης του ολικού ποσού την 31 η Iουλίου. Αποδέχομαι να μου σταλεί διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό από την εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd. Αποδέχομαι να φωτογραφηθώ / βιντεοσκοπηθώ κατά την διάρκεια της έκθεσης και αυτό το υλικό να χρησιμοποιηθεί για την πρόωθηση του Limassol Motor Show Motion. ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ (Εκ μέρους των Διοργανωτών) ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΗ (Σφραγίδα εταιρείας) Στοιχεία διοργανωτών: Dacor Advertising and Media Ltd., Αποστόλου Βαρνάβα 5, 3065, Λεμεσός, Κύπρος Tηλ.: / Fax: info@dacor.com.cy

14 Όροι Συμμετοχής και Kανονισμοί της Έκθεσης 1. Σε κάθε περίπτερο θα υπάρχει ο Εκθέτης/Χορηγός που αναφέρεται στο συμβόλαιο. Υπενοικίαση, φιλοξενία, οποιαδήποτε εξυπηρέτηση τρίτου, απαγορεύεται. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Διοργανωτές έχουν δικαίωμα να αποβάλουν όσους δεν συμμορφώνονται. 2. Για σκοπούς ίσης μεταχείρισης, υιοθετείται και τηρείται η αρχή χρονικής προτεραιότητας. Ως αποδεικτικό θεωρείται το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής και η απόδειξη εξόφλησης προκαταβολής. Η χρονολογία απόδειξης προκαταβολής θα έχει πρώτη και κυρίαρχη ισχύ στην κράτηση θέσης. 3. Οι Διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν οποιαδήποτε συμμετοχή ή έκθεμα το οποίο δεν αρμόζει με την έκθεση χωρίς καμία υποχρέωση να δικαιολογήσουν την θέση τους. 4. Τελευταία ημέρα υποβολής του έντυπου συμμετοχής θα θεωρείται η 31 η Ιουλίου. Από την ημερομηνία αυτή και μετά θα επιτρέπεται η εισαγωγή Εκθετών αλλά μόνο με πλήρη εξόφληση του ποσού εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών και μόνο στις εναπομείναντες κενές θέσεις. 5. Με την υπογραφή και παράδοση του έντυπου συμμετοχής, ο κάθε Εκθέτης/Χορηγός πρέπει να καταβάλει το 30% της αξίας του περιπτέρου ως προκαταβολή. 6. Αποπληρωμή/εξόφληση θεωρείται η καταβολή χρημάτων του ολικού ποσού, στα χρονικά πλαίσια όπως έχει καθοριστεί η 31 η Ιουλίου με την καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό ή με υπογεγραμμένες επιταγές. Στην περίπτωση μεταχρονολογημένων επιταγών δε θα πρέπει η τελευταία να ξεπερνά την 16 η Aυγούστου και εφόσον έχει πληρωθεί το 70% του ποσού μέχρι την 31 η Ιουλίου. 7. Σε περίπτωση που μετά την εξόφληση του ολικού ποσού ο Εκθέτης δεν μπορεί ή επιλέξει να μην συμμετάσχει ή δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω ανωτέρας βίας και εφόσον έχει υποβάλλει γραπτή ειδοποίηση 30 εργάσιμες ημέρες πρίν την έκθεση, του επιστρέφεται το 50% του συνολικού ποσού που έχει καταβληθεί. 8. Σε περίπτωση που ο Εκθέτης αποφασίσει ότι δεν θα συμμετάσχει στην έκθεση και δεν προειδοποιήσει γραπτώς 30 εργάσιμες μέρες πριν την έκθεση τους Διοργανωτές ή δεν φέρει εγκαίρως τα εκθέματα του, οφείλει να πληρώσει όλο το ποσό της συμμετοχής του. Σε περίπτωση που το ολικό ποσό έχει καταβληθεί, τότε αυτό το ποσό κρατείται από τους Διοργανωτές ως αποζημίωση. 9. Σε περίπτωση που ο Εκθέτης, μετά την υπογραφή του Έντυπου Συμμετοχής και αποδοχή των Όρων και Κανονισμών της Έκθεσης, ανεξαρτήτως των παραγράφων 5, 6, 7, 8 και 9, δεν παραστεί στην έκθεση και δεν ενημερώσει γραπτώς τους Διοργανωτές 30 εργάσιμες μέρες πριν την έκθεση, τότε ο Εκθέτης οφείλει να καταβάλει το ολικό ποσό της συμμετοχής του ως αποζημίωση. 10. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα μετακίνησης, τροποποίησης ή διαρρύθμισης του εκθεσιακού χώρου, του εξοπλισμού ή των επίπλων όπως αυτοί κρίνουν, προς το συμφέρον της υγείας και της ασφάλειας ή για την γενική βελτίωση της εκδήλωσης. 11. Μόνο οι επίσημοι κατασκευαστές της εκδήλωσης επιτρέπεται να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις του χώρου για να πραγματοποιήσουν εργασίες κατασκευής περιπτέρων ή εγκατάσταση εξοπλισμού οποιουδήποτε είδους, εκτός εάν άλλοι, έχουν εξουσιοδοτηθεί γραπτώς από τους Διοργανωτές. Οι μη εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές θα απομακρύνονται από τον χώρο. Όλες οι κατασκευές θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ασφάλειας της έκθεσης όπως ορίζεται στο πλάνο υγείας και ασφάλειας και οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν την αφαίρεση ή μετακίνηση οποιασδήποτε δομής που δεν συμμορφώνεται. 12. Όλα τα σχέδια διακόσμησης και οι κατασκευές των εκθεσιακών περιπτέρων πρέπει να υποβάλλοντια στους Διοργανωτές για έγγριση το αργότερο επτά (7) εργάσιμες μέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης. Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να εγκρίνουν οποιοδήποτε σχέδιο εκθεσιακού χώρου κατά την κρίση τους, προκειμένου να διατηρηθεί η προβλεπόμενη εμφάνιση και δομή του εκθεσιακού χώρου, να αποφευχθεί η διατάραξη άλλων Εκθετών ή άλλων επισκεπτών της εκδήλωσης και να συμμορφωθούν με τον όρο 11 της παρούσας συμφωνίας. 13. Aν οι Διοργανωτές εγκρίνουν την χρήση ενός μη επίσημου κατασκευαστή, θα πρέπει να έχει υποβάλλει τα ακόλουθα έγγραφα στους διοργανωτές το αργότερο δέκα (10) εργάσιμες μέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης: α. Αντίγραφο Ασφαλείας Ευθύνης Εργοδότη. β. Δήλωση Μεθόδου Ασφαλείας. γ. Αντίγραφο Εκτιμήσεων Κινδύνου για τις εργασίες τις οποίες θα εκτελέσουν. δ. Οδηγίες εργασίας για τις εργασίες τις οποίες θα εκτελέσουν. 14. Κατασκευές ή εκθέματα τα οποία κατά την κρίση των Διοργανωτών δεν πληρούν τα μέτρα ασφάλειας που απαιτούνται είτε θα αφαιρούνται είτε θα μετακινούνται από τους Διοργανωτές με το κόστος μετακίνησης να βαραίνει τους Eκθέτες/Χορηγούς στους οποίους ανήκουν οι κατασκευές ή τα εκθέματα. 15. Οι Διοργανωτές μπορούν να προσφέρουν στους Εκθέτες/ Χορηγούς κατόπιν επιπρόσθετης χρέωσης την κατασκευή ειδικών κατασκευών περιπτέρου ή ενοικίαση εξοπλισμών όπως χαλιά, τηλεοράσεις, σταντ, γραφεία, τέντες σκίασης και πολλά άλλα. (υπάρχει σχετικός τιμοκατάλογος) 16. Οι Eκθέτες/Χορηγοί έχουν την υποχρέωση να παραδώσουν τα περίπτερα όπως ακριβώς τα παρέλαβαν. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς ή απώλειας στην δομή του περιπτέρου, οι Εκθέτες/Χορηγοί θα αποζημιώνουν τους Διοργανωτές για την αξία της ζημιάς ή απώλειας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε παρέμβαση, τροποποίηση ή καταστροφή περιουσιακού χώρου της Μαρίνας Λεμεσού. 17. Ο Εκθέτης/Χορηγός σαν κατασκευαστής ή εισαγωγέας τεχνικού μηχανολογικού εξοπλισμού υποχρεούται να λαμβάνει, για όλα τα εκτιθέμενα μηχανήματα μέτρα ασφαλείας ώστε να προληφθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος για τους χειριστές των μηχανημάτων ή τους επισκέπτες της έκθεσης. Οι Διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να σταματήσουν τη λειτουργία μηχανημάτων οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος ή ενοχλεί άλλους συμμετέχοντες. Επίσης, κανένα είδος εύφλεκτου υλικού δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί εντός της Έκθεσης.

15 18. Διαφημίσεις εκτός των περιπτέρων δεν επιτρέπονται. Απαγορεύεται η διανομή διαφημιστικού υλικού των Εκθετών στους διαδρόμους, στους γύρω χώρους της έκθεσης καθώς και στην είσοδο της. 19. Απαγορεύεται η πώληση, η χρήση και η κατανάλωση φαγητών ή ποτών στον χώρο της έκθεσης χωρίς την έγκριση των Διοργανωτών. 20. Η παρουσίαση εκθεμάτων με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων θα γίνεται σε χαμηλή ένταση ώστε να μην ενοχλούνται άλλοι συμμετέχοντες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Διοργανωτές διατηρούν δικαίωμα έναντι των Εκθετών/ Χορηγών να λύσουν την συμφωνία συμμετοχής με απομάκρυνση του Εκθέτη/Χορηγού από τον χώρο της έκθεσης. 21. Οι Εκθέτες/Χορηγοί έχουν την υποχρέωση να χρησιμοποιούν την παροχή ρεύματος που χορηγείται από τους Διοργανωτές. Οποιεσδήποτε συσκευές δεν ανταποκρίνονται στο προβλεπόμενο φορτίο (13 αμπέρ) ή επικίνδυνες διακλαδώσεις ρεύματος, θα αφαιρούνται από τους Διοργανωτές. Σε περίπτωση που ο Εκθέτης/Χορηγός επιθυμεί επιπλέον φορτίο πρέπει να το δηλώσει εκ των προτέρων το οποίο ενδέχεται να υπόκειται σε επιπλέον χρέωση και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα. 22. Σε περίπτωση που η έκθεση δεν πραγματοποιηθεί, ή διακοπεί, ή μεταβληθεί ο χαρακτήρας της από οποιαδήποτε ανωτέρα βία (σεισμό, πλημμύρες, πόλεμο, πυρκαγιά ή οποιοδήποτε άλλο λόγο που δεν οφείλεται σε ενέργεια των Διοργανωτών), συμφωνείται ότι οι Εκθέτες /Χορηγοί καμία αξίωση ή απαίτηση έχουν όσον αφορά οποιαδήποτε αποζημίωση ή επιστροφή καταβληθέντος ποσού. 23. Η ημερομηνία Εγκαινίων, οι ώρες και μέρες λειτουργίας της έκθεσης καθορίζονται από τους Διοργανωτές που διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή. 24. Απαγορεύεται πριν από την μέρα λήξης της έκθεσης, οποιαδήποτε μετακίνηση εκθεμάτων από τον χώρο της έκθεσης. 25. Το χρονοδιάγραμμα για την πρόσβαση, την συναρμολόγηση και την αποξήλωση των εκθεσιακών χώρων, τις παραδόσεις, τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις εκθετών - τόσο πριν, όσο και μετά την έκθεση - καθορίζεται από τους Διοργανωτές και πρέπει να ακολουθείται αυστηρά και χωρίς καμία εξαίρεση από τους Εκθέτες/Χορηγούς και τους κατασκευαστές. Σε περίπτωση που Εκθέτης/Χορηγός χάσει μια καθορισμένη ώρα άφιξης ή αναχώρησης, οι Διοργανωτές θα προσπαθήσουν να θέσουν μια εναλλακτική λύση εφόσον είναι εφικτή. Όλα τα εκθέματα και η διακόσμηση πρέπει να ολοκληρωθούν τουλάχιστον δύο (2) ώρες πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης. Οι Διοργανωτές δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για τυχών απώλειες ή δαπάνες που σχετίζονται με τη μη συμμόρφωση με το πρόγραμμα συναρμολόγησης και αποξήλωσης όπως αυτό ανακοινώνεται ή τροποποιείται. 26. Οι Εκθέτες που θα εκθέσουν αυτοκίνητα θα πρέπει να δηλώσουν το μέγεθος και τον τύπο τους στους Διοργανωτές σύμφωνα με την προθεσμία. Οι αλλαγές στο δηλωμένο εκθεσιακό προϊόν πρέπει να εγκριθούν γραπτώς από τους Διοργανωτές. Οι διαστάσεις των αυτοκινήτων πρέπει να είναι συμβατές με το μέγεθος του ενοικιαζόμενου χώρου που περιλαμβάνεται στον εκθεσιακό χώρο του Εκθέτη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να εγκρίνει ή να αρνηθεί οποιαδήποτε απόκλιση από τις διαστάσεις της θέσης, σύμφωνα με τους περιορισμούς του ενοικιαζόμενου εκθεσιακού χώρου. 27. Το κόστος μετακίνησης των εκθεμάτων προς και από το χώρο της έκθεσης, καθώς και η διακόσμηση του περιπτέρου επιβαρύνουν τον Εκθέτη/Χορηγό, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να ζητήσει μείωση του κόστους του περιπτέρου. 28. Οποιαδήποτε μετατροπή, αφαίρεση ή προσθήκη υλικών πρέπει να γίνεται με την συγκατάθεση των Διοργανωτών, οι οποίοι διατηρούν το δικαίωμα κατά την κρίση τους να αφαιρέσουν ή να μετακινήσουν εγκαταστάσεις οι οποίες ενοχλούν άλλους συμμετέχοντες ή τους επισκέπτες. 29. Πέραν της καθιερωμένης ασφάλειας που παρέχεται από την Μαρίνα Λεμεσού, οι Διοργανωτές αναλαμβάνουν την παροχή ειδικής ασφάλειας για τον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια της έκθεσης. Οι εκθεσιακοί χώροι θα περιπολούνται 24 ώρες την ημέρα και θα υπάρχει έλεγχος πλήθους και κυκλοφορίας. Είναι αποκλειστική ευθύνη των Εκθετών/Χορηγών να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την επιτήρηση του δικού τους εκθεσιακού χώρου, εξοπλισμού και αντικειμένων. Οτιδήποτε εγκαταλειφθεί στην τοποθεσία γίνεται μόνο με την ευθύνη του ιδιοκτήτη. Πέρα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ασφαλείας, οι Διοργανωτές και η Μαρίνα Λεμεσού δεν φέρουν καμία ευθύνη για την απώλεια αντικειμένων από τους εκθεσιακούς χώρους. 30. Οι Διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ασφάλιση εκθεμάτων. Οι Εκθέτες θα πρέπει να καλυφθούν με δικά τους ασφαλιστικά συμβόλαια έναντι οποιουδήποτε κινδύνου. 31. Τυχόν φθορές, απώλειες, καταστροφές (από πυρκαγιές, φυσικά φαινόμενα, εκρήξεις, νερό ή άλλες αιτίες) και γενικά κάθε ζημιά σε βάρος προσώπων, εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και εμπορευμάτων, δεν μπορούν να καταλογισθούν σε βάρος των Διοργανωτών. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη αποζημίωσης και έχουν μόνο τις συνηθισμένες υποχρεώσεις του εκμισθωτή, δεν είναι δηλαδή θεματοφύλακας των εισαχθέντων στους χώρους που έχουν ενοικιαστεί. 32. Εκθέματα, υλικά διακόσμησης, εξοπλισμός ή απόβλητα που δεν έχουν αφαιρεθεί μέχρι το τέλος της καθορισμένης περιόδου αποξήλωσης, θα αφαιρούνται και θα αποθηκεύονται ή θα απορρίπτονται με αποκλειστική δαπάνη του Εκθέτη/Χορηγού. 33. Οι Εκθέτες/Χορηγοί οφείλουν να υποβάλλουν στους Διοργανωτές όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα αυτοκίνητα ή μηχανήματα που θα εκθέσουν μέχρι την 31 η Ιουλίου. 34. Οι Εκθέτες/Χορηγοί οφείλουν μέχρι 31 Ιουλίου να αποστείλουν το λογότυπο της εταιρείας τους, στοιχεία επικοινωνίας, λογότυπα εκθεμάτων, φωτογραφίες εκθεμάτων σε υψηλή ανάλυση, κείμενο με περιγραφή εκθεμάτων στα Ελληνικά και Αγγλικά, καθώς και οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό υπάρχει για τα εκθέματα τους. 35. Για να εγκριθεί η συμμετοχή στο Limassol Μotor Show, οι Εκθέτες/Χορηγοί θα πρέπει να αποδεχτούν και να υπογράψουν το Έντυπο Συμμετοχής καθώς και τους Όρους και Κανονισμούς της έκθεσης.

16 Ευθύνες και παροχές διοργανώτριας εταιρείας: Η διοργανώτρια εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd, αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες στους συμμετέχοντες οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις χρεώσεις. Ηλεκτρικό ρεύμα και γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Καθαρισμός του χώρου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση. Ηλεκτρολόγος και πελεκάνος (μαραγκός) για περιπτώσεις βλαβών/καταστροφών (ισχύει για τα περίπτερα που κατασκευάζει η ίδια). 24ωρη ασφάλεια και επιτήρηση του χώρου στα περίπτερα που κατασκευάζει η Διοργανώτρια Εταιρεία. 24ωρη ασφάλεια και επιτήρηση του χώρου κατά την διάρκεια της έκθεσης. Ηχητική εγκατάσταση για ανακοινώσεις. Μειωμένες τιμές για φαγητά και ποτά από εστιατόρια της περιοχής. Έλαβα γνώση και αποδέχομαι όλους τους όρους τους οποίους αναφέρονται πιο πάνω για την διοργάνωση του Limassol Motor Show από την εταιρεία Dacor Advertising and Media Ltd. Εκ μέρους των Διοργανωτών Εταιρεία... Ιδιότητα... Υπογραφή... Σφραγίδα Εκ μέρους των Εκθετών Εταιρεία... Ιδιότητα... Υπογραφή... Σφραγίδα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ /2018. Μαρίνα Λεμεσού.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ /2018. Μαρίνα Λεμεσού. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 21-22 @ Μαρίνα Λεμεσού www.limassolmotorshow.com /2018 rd & 21-22 September 2019 H Μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων και αντικειμένων κίνησης στην Λεμεσό συνεχίζεται και αναβαθμίζεται! Μετά

Διαβάστε περισσότερα

Eιδικές χορηγίες.

Eιδικές χορηγίες. Eιδικές χορηγίες www.limassolboatshow.com Ειδικές χορηγίες Στο Limassol Boat Show 2019 θα υπάρχουν Ειδικές Χορηγίες οι οποίες αφορούν μεμονωμένες και ξεχωριστές εκδηλώσεις τα οποία θα πραγματοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

9-12 May Eγχειρίδιο εκθετών.

9-12 May Eγχειρίδιο εκθετών. 9-12 May 2019 Eγχειρίδιο εκθετών www.limassolboatshow.com ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΑΚΑΣΟΛ Area 5 Eίδη θαλάσσιων αθλημάτων, σκάφη σε τρόλεϊ, θαλάσσια παιχνίδια Ο χώρος αυτός βρίσκεται πλησίον της ράμπας

Διαβάστε περισσότερα

14-16 September 2018 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ. Σεπτεμβρίου 2018 /2018. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

14-16 September 2018 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ. Σεπτεμβρίου 2018 /2018. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΟΡΗΓΩΝ 14 16 Σεπτεμβρίου @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού / www.limassolmotorshow.com H Μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων και αντικειμένων κίνησης στην Λεμεσό Η επιτυχία συνεχίζεται Μετά την περσινή επιτυχία,

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτεμβρίου. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Σεπτεμβρίου. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. 29 Οκτωβρίου/27 @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού www.limassolmotorshow.com 29 LIMASSOL Με μεγάλη μας χαρά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό σας γνωστοποιούμε τη διοργάνωση του 1 ου LIMASSOL Όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

14-16 September 2018 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ /2018. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

14-16 September 2018 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ /2018. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΘΕΤΩΝ 14 16 Σεπτεμβρίου @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού www.limassolmotorshow.com / H Μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων και αντικειμένων κίνησης στην Λεμεσό Η επιτυχία συνεχίζεται Μετά την περσινή επιτυχία,

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες χορηγιών και παροχές προς τους Χορηγούς

Κατηγορίες χορηγιών και παροχές προς τους Χορηγούς Κατηγορίες χορηγιών και παροχές προς τους Χορηγούς www.limassolboatshow.com Η μεγαλύτερη έκθεση στην Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου για σκάφη, προϊόντα ψυχαγωγικής αλιείας, δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σεπτεμβρίου. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.

Σεπτεμβρίου. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού. 29 01 Οκτωβρίου/2017 @ Παλιό Λιμάνι Λεμεσού www.limassolmotorshow.com 29 LIMASSOL 29 01 Με μεγάλη μας χαρά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό σας γνωστοποιούμε τη διοργάνωση του 1 ου LIMASSOL Όπως λέει και ο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το World Trade Center Cyprus διοργανώνει στην Κύπρο τη 2η έκθεση Made in Cyprus που σκοπό έχει την προβολή και διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών του τόπου μας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») διαθέτει υπαίθριο θέατρο στην αυλή του, στην οδό Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Χώρος Διεξαγωγής. Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Χώρος Διεξαγωγής Ξενοδοχείο Athens Hilton, Αθήνα Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46 11528 Αθήνα www.hiltonathens.gr Ημερομηνία Διεξαγωγής Πέμπτη 26 Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΙΘΡΙΟ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το αίθριο βρίσκεται στο ισόγειο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, (στο εξής θα αναφέρεται ως «το Πολιτιστικό Ίδρυμα») οδός Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία. Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ

Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ 1 Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Γ Ε Ν Ι Κ Ε Σ Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Ε Σ Τόπος Συνεδρίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ATHENS HILTON Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, 115 28 Τηλέφωνο 210 7281000 Fax 210 7281111 Ημερομηνίες Συνεδρίου Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το World Trade Center Cyprus διοργανώνει την 3η έκθεση Made in Cyprus. Σκοπός η προβολή και διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών του τόπου μας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Οι αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να υποβάλλονται στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. 2. Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ο εκθέτης αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8 EΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 2 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta

Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ΧΟΡΗΓΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΗ CYTA Έντυπο Υποβολής Αίτησης Έμμεσης Διαφήμισης (Χορηγιών) από τη Cyta Η παρούσα αίτηση αφορά έργα που πραγματοποιούνται την ακόλουθη

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΟΥ Ενιαίος Εκθεσιακός Χώρος Φύλαξη Έκθεσης Καθαρισμός Κοινόχρηστων Χώρων Μεγαφωνική Εγκατάσταση Μοκέτα Δαπέδου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΟΥ Ενιαίος Εκθεσιακός Χώρος Φύλαξη Έκθεσης Καθαρισμός Κοινόχρηστων Χώρων Μεγαφωνική Εγκατάσταση Μοκέτα Δαπέδου 2 η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ» & «4 η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» Από Τετάρτη 30 Μαρτίου έως Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 3. ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται. Επιµελητήριο Άρτας και τον Εµπορικό Σύλλογο Άρτας τον

Άρθρο 3. ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται. Επιµελητήριο Άρτας και τον Εµπορικό Σύλλογο Άρτας τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ Άρθρο 1. Η «5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας» διοργανώνεται από την Αρταίων Δηµοτική Ανώνυµη Εταιρία Ο.Τ.Α, υπό την αιγίδα του Δήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL ΠΡΟΦΙΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ GRIECHENLAND FESTIVAL Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η φορά στο Ντύσσελντορφ από 30 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) 1 ΤΟΠΟΣ Ξενοδοχείο Grand Serai Δωδώνης 33, 45332, Ιωάννινα, Ελλάδα Τηλ.: +30 26510 90550 Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design

Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση 100% design ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ MARKETING & ΕΚΘΕΣΕΩΝ 100%design Λονδίνο, 22-25/09/2011 Στα πλαίσια της προβολής του ελληνικού design ο ΟΠΕ, διοργανώνει για πρώτη φορά την ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ 6131/ΜΤ/2014 Παροχής υπηρεσιών από το ΑΠΕ Α.Ε. ΜΠΕ Α.Ε., για τις ανάγκες του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην Αθήνα σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερή Πόλη Μεσολογγίου Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου 29 Μαΐου 2017 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η 2

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ & ΕΚΘΕΣΗΣ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ Οργανωτής Ημερίδας Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία Μιχαλακοπούλου 155, 115 27 Αθήνα Τηλ.: 210 7295606,

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Αν κάποια εταιρεία επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση με δική της κατασκευή περιπτέρου το κόστος συμμετοχής θα διαμορφωθεί κατά περίπτωση.

Σημείωση: Αν κάποια εταιρεία επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση με δική της κατασκευή περιπτέρου το κόστος συμμετοχής θα διαμορφωθεί κατά περίπτωση. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Δ/ΝΣΗ MARKETING & ΕΚΘΕΣΕΩΝ «INDEX» & «INSPΙRE» EΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ, H.Α.Ε., 24-27/09/2012 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση επίπλων και διακόσμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ROLL UP/ ΑΡΑΧΝΗΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ.. Οι εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν με τη δυνατότητα τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ INDAGRA FOOD, (ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ 30/10-3/11/2013)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ INDAGRA FOOD, (ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ 30/10-3/11/2013) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ INDAGRA FOOD, (ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ 30/10-3/11/2013) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η 6 η Διεθνής Έκθεση INDAGRA FOOD 2013 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ GULFBID MANAMA, BAHRAIN 3-5/5/2011 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών, εξοπλισμού επίπλων και ειδών εσωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο Το αντικείμενο είναι η παραχώρηση άδειας χρήσης και εκμετάλλευσης της καντίνας του Δημοτικού Σταδίου Βορείου Πόλου. Έναρξη και διάρκεια Η ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ. ΕΝΔΥΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ CPM - Collection Premiere Moscow (05-08/09/2011)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ. ΕΝΔΥΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ CPM - Collection Premiere Moscow (05-08/09/2011) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/νση Προβολής & Εκθέσεων ΕΝΔΥΣΗΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ CPM - Collection Premiere Moscow (05-08/09/2011) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση ένδυσης, αξεσουάρ, εσωρούχων,

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Αν κάποια εταιρεία επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση με δική της κατασκευή περιπτέρου το κόστος συμμετοχής θα διαμορφωθεί κατά περίπτωση.

Σημείωση: Αν κάποια εταιρεία επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση με δική της κατασκευή περιπτέρου το κόστος συμμετοχής θα διαμορφωθεί κατά περίπτωση. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ «ΗΟΤΕL SHOW» 15-17/5/2012 ΝΤΟΥΜΠΑΪ - HΑΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού εξοπλισμού «HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες

Αθήνα, 25.09.14. Profile Έκθεσης: Σύνολο εκθετών: 6.777 από 98 χώρες. Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: 155.000 από 187 χώρες ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα: 31 Μάϊου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης

Επιστημονικό Συνέδριο: Επείγουσες Καταστάσεις στην Αίθουσα Τοκετών 4 5 Οκτωβρίου, 2014 Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Μουσικής, Θεσσαλονίκης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Εμβρυομητρικής Ιατρικής, σας καλωσορίζει στο Επιστημονικό Συνέδριο: επείγουσες καταστάσεις στην αίθουσα τοκετών, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό

Διαβάστε περισσότερα

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω:

Επί τρία συναπτά έτη έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη εβδομάδα στην αεροπορική ιδέα μέσω: Το ATHENS FLYING WEEK είναι μία αεροπορική εκδήλωση παγκοσμίου εμβέλειας, που γίνεται στην πόλη της Αθήνας και έχει χαρακτηριστεί ως η πιο επιτυχημένη διοργάνωση αεροπορικών επιδείξεων στην Νότιο-Ανατολική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Β ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ KΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ - ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ 2 & 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΠ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Λ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΠΟΣ: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ DOMIKA FURNITEC DECOR & ACCESSORIES KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY www.idanikikatoikia.net ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 10 Οκτωβρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι, ΕΚΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό των Πανελληνίων Συνεδρίων Υαλοειδούς- Αμφιβληστροειδούς που γίνονται κάθε χρόνο την ίδια εποχή, σας ανακοινώνουμε ότι το 2015 θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 30 Ιουνίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 15 Ιουνίου 2018 * *(Η

Διαβάστε περισσότερα

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair Αίτηση Συμμετοχής Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 29 Οκτωβρίου- 01 Νοεμβρίου 2015 Προθεσμία Υποβολής Αίτησης: 15 Ιουνίου 2015 Αποστολή Αίτησης στο : apply@art-thessaloniki.gr ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Κόστος χορηγίας: 3.500 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2018 08 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αξιότιμοι Συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2018 θα πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν SKIAS. engineering ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ Υ Π Η Ρ Ε Σ Ι Ω Ν Αριστοτέλους 121, 73100, Χανιά Κρήτης, Τηλ: 2821051544 - Fax: 2821051184 - Web: www.skias-.gr Π Ρ Ο Φ Ι Λ Το exetastiki.gr αναπτύχθηκε το 2007 από το Τεχνικό

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Αγαπητοί συνεργάτες, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CMT 2019 Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 51 η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2019 για τη διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ AGRA, (ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 4-8/03/2014) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η 20 η Διεθνής Έκθεση AGRA 2014 διοργανώνεται ετησίως στον Εκθεσιακό χώρο στο PLOVDIV

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ Καθηγητής Νευρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Νευρολόγος, Συν/στης Δ/ντης Νευρολογικού Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair Αίτηση Συμμετοχής Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 29 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2015 Προθεσμία Υποβολής Αίτησης: 30 Μαρτίου 2015 Αποστολή Αίτησης στο : apply@artthessaloniki.com ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

1. Χρεώσεις Δωματίου. 1. Εξασφάλιση Κρατήσεων

1. Χρεώσεις Δωματίου. 1. Εξασφάλιση Κρατήσεων 1. Χρεώσεις Δωματίου Η χρέωση των studios αφορά τη φιλοξενία 2 ατόμων. Για την προσθήκη επιπλέον ατόμου πέραν των 2, γίνεται 20% προσαύξηση στην τιμή του studio αν είναι ενήλικας και 10% αν είναι παιδί

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Έφη Στάμενα Τηλ: 210 3634944 Ε-mail: estamena@era.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 Τελευταία Αναβάθμιση 18/5/2017 Περιεχόμενα 1. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΧΩΡΟΙ... 3 2. ΟΡΟΙ... 3 3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΗΣ... 4 4. ΑΙΤΗΣΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016

για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality Σεπτεμβρίου 2016 OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την Συμμετοχή σας με Περίπτερο στην Έκθεση Oman Food & Hospitality 20-22 Σεπτεμβρίου 2016 1 Αθήνα, 22 Ιουνίου 2016 Αξιότιμε κύριε / Αιότιμη κυρία Το γραφείο μας, ΚΡΕΜΛΗ ΑΝΝΑ & Συνεργάτες

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 5 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 5 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 7 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 8 EΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ «ΗΟΤΕL SHOW» 17-19/5/2011, ΝΤΟΥΜΠΑΪ - HΑΕ

Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ «ΗΟΤΕL SHOW» 17-19/5/2011, ΝΤΟΥΜΠΑΪ - HΑΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ. ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ «ΗΟΤΕL SHOW» 17-19/5/2011, ΝΤΟΥΜΠΑΪ - HΑΕ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. Αθήνα, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ALIMENTARIA BARCELONA 2020 ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ, 20-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 Αθήνα, 12.06.19 Η Promo Solution, ως αποκλειστικός φορέας διοργάνωσης της ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από:

Σε μία έκθεση παγκόσμιου βεληνεκούς, η επιτυχία της συμμετοχής σας εξαρτάται άμεσα από: ΙΑΤΡΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 8 166 75, ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ. 210 9630630, 210 9690720 Fax. 210 9603142 E-mail: info@promosolution.net www.promosolution.net ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ SIAL 2014 ΠΑΡΙΣΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTH ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 10 th LIBYA BUILD (ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ 19-22 ΜΑΙΟΥ 2014) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών LIBYA BUILD 2014 οργανώνεται για πρώτη φορά στον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 Σχέδιο παροχής οικονομικής στήριξης για την διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Η εταιρεία με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Δ.Ε. FREE FROM FOOD EXPO που για το 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 9 Ιουνίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Πολιτική Παροχής Φιλοξενίας σε ξένες αθλητικές ομάδες, ομίλους και συνδέσμους για προπόνηση και προετοιμασία στην Κύπρο στα πλαίσια των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις ενισχύσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BIG 5, SAUDI ARABIA 2011 ΤΖΕΝΤΑ, ΣΑΟΥ ΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 27/2-2/3/2011 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η ιεθνής Έκθεση δομικών υλικών, BIG 5, SAUDI

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EQUIP HOTEL. Porte de Versailles, France, 11 15/11/2012 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EQUIP HOTEL. Porte de Versailles, France, 11 15/11/2012 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Δ/ΝΣΗ MARKETING & ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EQUIP HOTEL Porte de Versailles, France, 11 15/11/2012 ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ Η Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU / CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2013 Η προβολή του αναβαθμισμένου

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα, σήμερα την 6 η Νοεμβρίου 2014, τα συμβαλλόμενα μέρη: αφενός η «ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.Π.Ε.)», Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εδρεύει στην Αθήνα, επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΟΥΜΕΡΑ 6 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ Τ.κ. 50200 Ελλάδα Τηλ : 24630 27265 http://www.espt.gr Πτολεμαΐδα 7 Μαΐου 2009 ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ: Διοργάνωση της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Δ. Ε. Υ.Α. Ν. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.000,00 ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟ 2018 Σελίδα: 1 από 6 Άρθρο 1ο. : Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 16 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αξιότιμοι Συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας θα πραγματοποιηθούν 16 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΠΕ προτίθεται να συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Εκθεση Vinexpo (Bordeaux, 16-20/6/2012) ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ & ΠΟΤΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 17 th V I N E X P O BORDEAUX, 16-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Aγαπητοί συνεργάτες, Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα