Οδηγός Xρήσης - + www MENU

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός Xρήσης - + www MENU"

Transcript

1 Οδηγός Xρήσης MENU i OK EPG EXIT - + TV www?

2 Περιεχόμενα Οδηγού Χρήσης Υπηρεσίας ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x 1. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV 2. Τηλεχειριστήριο 3. Εγκατάσταση & Ενεργοποίηση 4. Μενού OTE α. OTE Cinema On Demand β. OTE Club On Demand γ. Πρόγραμμα δ. Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων ε. Ψυχαγωγία στ. Ρυθμίσεις ζ. Μηνύματα 1. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV Η υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις νέες δυνατότητες που ξεπροβάλλουν μέσα από την τηλεόρασή σας. Με τη βοήθεια του Οδηγού Χρήσης της υπηρεσίας, θα ανακαλύψετε τις ευκολίες που αποκτάτε μέσα από αυτή. Για να μάθετε όλα τα οφέλη που σας προσφέρονται, ξεφυλλίστε τις σελίδες του Οδηγού Χρήσης. Αν πάλι αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, συμβουλευτείτε τη του Portal της υπηρεσίας. Πατήστε το κουμπί με το ερωτηματικό? από το τηλεχειριστήριό σας και ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Για περαιτέρω εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε το Help Desk της υπηρεσίας στο Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 5. FAQs Οδηγός Επίλυσης Προβλημάτων 6. Help Desk

3 2. Γνωρίστε το νέο σας τηλεχειριστήριο 1 1. On/Off (Stand by) STB 12. Πληροφορίες 2. Teletext OK - Eπιβεβαίωση 3. Βασικό Μενού OTE TV Επιστροφή 4. Πλοήγηση Αλλαγή Καναλιών, Page Up/Page Down 5. Πρόγραμμα 6. Ρύθμιση Έντασης Φωνής Trick Play, Γρήγορη Πλοήγηση Προγράμματος 7. Διακοπή Εγγραφής/Ταινίας Έναρξη Εγγραφής TV Pause 19. Υπότιτλοι 10. Info Pages Γλώσσα 11. Αγαπημένα

4 MENU EPG - + i OK EXIT Αναλυτική Περιγραφή του Τηλεχειριστηρίου 1. On/Off (Stand by) STB Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή σας ή θέστε τον σε κατάσταση αναμονής, πατώντας το κουμπί «On/Off». Όταν το λαμπάκι του αποκωδικοποιητή σας είναι μπλε, τότε είναι σε λειτουργία. 2. Teletext Προβάλετε το Teletext των καναλιών (όπου διατίθεται). Πιέστε μία φορά για να το εμφανίσετε. Πιέστε πάλι το κουμπί για να επιστρέψετε στη ροή του προγράμματος. Σημείωση: σε περίπτωση που πατήσετε το κουμπί και κάποιο κανάλι δεν διαθέτει Teletext, πρέπει να πατήσετε πάλι το κουμπί για να επιστρέψετε στην κανονική ροή του προγράμματος. 6. Ρύθμιση Έντασης Φωνής Αυξήστε ή μειώστε την ένταση της φωνής των προγραμμάτων που βλέπετε μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ TV. 7. Διακοπή Εγγραφής/Ταινίας Σταματήστε το Video on Demand πρόγραμμα που παρακολουθείτε, ή την εγγραφή ζωντανού προγράμματος που έχετε ξεκινήσει. 8. Σας δίνει επιπλέον δυνατότητες, όπως να αναζητήσετε ταινίες μέσω της μηχανής αναζήτησης ή να δείτε το τρέιλερ μιας ταινίας, να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, να ορίσετε μια προγραμματισμένη εγγραφή ή να προσθέσετε ένα κανάλι στα Αγαπημένα σας. 9. TV Επιστρέψτε στο ζωντανό πρόγραμμα από οποιοδήποτε σημείο του μενού και αν βρίσκεστε. TV www? 3. Βασικό Μενού ΟΤΕ TV Εμφανίστε το Βασικό Μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 4. Πλοήγηση Πλοηγηθείτε στους καταλόγους της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 10. Info Pages Δεσμευμένο κουμπί για μελλοντική χρήση. 11. Αγαπημένα Ορίστε τα αγαπημένα σας κανάλια με το πάτημα της «Καρδιάς». 5. Πρόγραμμα 12. Πληροφορίες Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Δείτε περισσότερες πληροφορίες για Προγράμματος της υπηρεσίας κάθε πρόγραμμα/ταινία/σειρά κ.ά. ΟΤΕ TV. Ενημερωθείτε εύκολα που υπάρχει μέσα στην υπηρεσία και γρήγορα για το πρόγραμμα ΟΤΕ TV. Εμφανίστε το mini Οδηγό κάθε καναλιού για τις επόμενες Προγράμματος (mini EPG) και δείτε ή προηγούμενες 7 ημέρες. τι παίζουν τα κανάλια.

5 13. OK - Επιβεβαίωση Επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε. 14. Επιστροφή Επιστρέψτε στο προηγούμενο επίπεδο του μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 15. Αλλαγή Καναλιών, Page Up/Page Down Κάντε zapping στα κανάλια της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Μεταβείτε γρήγορα στην επόμενη ή προηγούμενη σελίδα σε οποιοδήποτε σημείο στο μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV (π.χ. Πρόγραμμα, OTE Cinema On Demand, OTE Club On Demand). τους υπότιτλους εύκολα και γρήγορα πατώντας το κίτρινο κουμπί. 20. Γλώσσα Ορίστε τη γλώσσα του καναλιού ή του Video on Demand προγράμματος που παρακολουθείτε (όπου διατίθεται) πατώντας το μπλε κουμπί. 21. Σας δίνει κάποιες βασικές κατευθύνσεις ανάλογα με το σημείο του μενού στο οποίο βρίσκεστε. 16. Trick play, Γρήγορη Πλοήγηση Προγράμματος Κάντε εκκίνηση ενός Video on Demand προγράμματος ή ενός εγγεγραμμένου προγράμματος, ή μετακινηθείτε μπροστά και πίσω κατά τη διάρκειά τους. Πλοηγηθείτε γρήγορα στο Πρόγραμμα πηγαίνοντας 12 ώρες μπροστά ή πίσω. 17. Έναρξη Εγγραφής Ξεκινήστε μια εγγραφή ή προγραμματίστε κάποια μελλοντική εγγραφή μέσω του Προγράμματος. 18. Pause «Παγώστε» τη ζωντανή ροή του προγράμματος των καναλιών ή το Video on Demand πρόγραμμα που παρακολουθείτε για 30 λεπτά. 19. Υπότιτλοι Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε 3. Εγκατάσταση & Ενεργοποίηση Χρήσιμες οδηγίες πριν την έναρξη της εγκατάστασης Για την εγκατάσταση του Αποκωδικοποιητή/Set top Box και τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει συμβατό modem ADSL και η γραμμή ADSL να έχει συγχρονίσει (για να συνδέσετε το Modem, συμβουλευτείτε τις οδηγίες εγκατάστασής του).

6 Εγκατάσταση Αποκωδικοποιητή /Set top box & Ενεργοποίηση 1. Συνδέστε με το καλώδιο δικτύου RJ-45 τη θύρα 4 (Ethernet 4) του Modem με την υποδοχή Ethernet του αποκωδικοποιητή. 5. Συντονίστε την τηλεόρασή σας στο κανάλι που δείχνει το σήμα «AV». Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασης. 6. Θα χρειαστεί να περιμένετε λεπτά μέχρι να εμφανιστεί το μενού «Εγγραφή Χρήστη» στην οθόνη της τηλεόρασής σας. 2. Συνδέστε την υποδοχή AV SCART του αποκωδικοποιητή με την υποδοχή AV SCART της τηλεόρασής σας. Εναλλακτικά, αν η τηλεόρασή σας έχει υποδοχή HDMI για υψηλή ευκρίνεια, συνδέστε τη με την υποδοχή HDMI του αποκωδικοποιητή. 7. Συμπληρώστε, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, τα στοιχεία που σας ζητούνται («Ταυτότητα Χρήστη», «Κωδικός (PIN)»). Αφού αναμείνετε λίγο για την ενεργοποίηση, θα δείτε το βασικό μενού της υπηρεσίας, από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγησή σας. Ο εξοπλισμός συνοδεύεται από εγγύηση ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του. ON/OFF 3. Συνδέστε την υποδοχή POWER με το τροφοδοτικό που υπάρχει στη συσκευασία, και στη συνέχεια συνδέστε το τροφοδοτικό με την παροχή ρεύματος (πρίζα). ON/OFF 4. Θέστε τον αποκωδικοποιητή σε ON/OFF κατάσταση λειτουργίας, πατώντας το κουμπί ON/OFF στην μπροστινή όψη. ON/OFF 4. Μενού Τώρα που ενεργοποιήσατε την υπηρεσία ΟΤΕ TV, υπάρχουν δεκάδες πράγματα για να ανακαλύψετε. Απλά επιλέξτε το κουμπί MENU από το τηλεχειριστήριό σας. Περιηγηθείτε με το πάνω και το κάτω βέλος, για να δείτε όλες τις επιλογές του Βασικού Μενού, και πατήστε OK, για να επιλέξετε αυτήν που επιθυμείτε.

7 Οι Εγγραφές μου Πρόγραμμα Cinema On Demand Club on Demand Ψυχαγωγία TZOΪ Δείτε στο Club on Demand Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Επιστροφή Το βασικό μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV Cinema αποτελείται On Demand από τις ακόλουθες επιλογές: α. OTE Πρεμιέρες Cinema On Demand β. OTE Δημοφιλείς Club On Demand Σε προσφορά γ. Πρόγραμμα Αφιερώματα δ. Pause TV & Εγγραφή Κλασικά Προγραμμάτων Ανά είδος α. OTE Cinema On Demand ε. Ψυχαγωγία Αλφαβητικά Ενοικιάσεις στ. Ρυθμίσεις ζ. Μηνύματα Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Δράμα. Κωμωδία. Περιπέτεια. Θρίλερ ή Αισθησιακές. Ό,τι διάθεση κι αν έχετε, υπάρχει μια ταινία για να δείτε στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Η πληθώρα των διαθέσιμων τίτλων, που ανανεώνονται κάθε μήνα σε Cinema On Demand συνεργασία με μεγάλα studio, όπως Universal, Paramount, Disney, Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Making Mr Right Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία Warner του Bros, Δράκουκαθιστούν το OTE Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή Cinema On Demand καθημερινή σας «μανία». Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να νοικιάσετε μια ταινία όσο τώρα, αφού δεν χρειάζεται πλέον να σηκωθείτε από τον καναπέ σας. Απλά επιλέγετε την ταινία Περιγραφή που θέλετε εσείς και η παρέα σας, και με το πάτημα ενός κουμπιού η ταινία ξεκινά!

8 Cinema On Demand Πρεμιέρες Δημοφιλείς Σε προσφορά Αφιερώματα Κλασικά Ανά είδος Αλφαβητικά Ενοικιάσεις Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Cinema On Demand Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Making Mr Right Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Περιγραφή Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σε προσφορά, όλες διαθέσιμες για χρειάζεται να θυμάστε πια πότε τη να διαλέξετε αυτήν που «τραβάει Cinema On Demand νοικιάσατε ή πότε πρέπει να την η όρεξή σας». Πλοηγηθείτε εύκολα επιστρέψετε. Με την υπηρεσία ΟΤΕ και γρήγορα με το πάνω και το κάτω TV όλα Τροπική αυτά είναι Καταιγίδα παρελθόν. βέλος του τηλεχειριστηρίου σας. Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 Ας δούμε όμως τα απλά βήματα Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. που χρειάζονται για να νοικιάσετε μια ταινία. Μέσα από την κεντρική Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ σελίδα του OTE Cinema On Demand μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες Πατήστε για των ενοικίαση ταινιών: Πατήστε για ενοικίαση πρεμιέρες, δημοφιλείς, κλασικές, Παράλληλα, στην κεντρική σελίδα των κατηγοριών, μπορείτε να δείτε ένα διασκεδαστικό τρέιλερ από video clips, σκοπός του οποίου είναι να σας ενημερώσει για το τι υπάρχει στην υπηρεσία.

9 Αφού επιλέξετε την κατηγορία της υπηρεσίας. Με την επιτυχή Cinema On Demand ταινίας που επιθυμείτε, πατώντας συμπλήρωσή του η ταινία ξεκινά OK εμφανίζονται όλες οι ταινίες Πρεμιέρες αμέσως! που ανήκουν Δημοφιλείςστη συγκεκριμένη κατηγορία. Σε προσφορά Στο δεξί μέρος της Αφιερώματα οθόνης μπορείτε να δείτε μερικές Κλασικά πληροφορίες για την κάθε ταινία Ανά είδος όπως: το Αλφαβητικά είδος, τους ηθοποιούς, την τιμή, Ενοικιάσεις το poster, το βαθμό καταλληλότητας. Αν θέλετε ακόμα περισσότερες Πλοηγηθείτε πληροφορίες, με, επιλέξτε με όπως για παράδειγμα την περιγραφή της ταινίας, πατήστε i. Και η παρακολούθηση γίνεται παιχνίδι αφού έχετε όλες τις ευκολίες ενός DVD player. Μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα μπροστά (FFW) ή πίσω (RW) στην ταινία, να «πηδήξετε» στο επόμενο κεφάλαιο (SKIP +/- 10min), να κάνετε παύση ή να σταματήσετε την ταινία όποια στιγμή θέλετε. Η ταινία, από τη Πατήστε ξανά i ή EXIT για να στιγμή που τη νοικιάσετε, είναι διαθέσιμη να τη δείτε όσες φορές επιστρέψετε Cinema στο On Demand προηγούμενο θέλετε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. μενού. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε Ο μια Γκουρού γεύση Του Έρωτα από την ταινία Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου επιλέγοντας Μούμια 3: Η να Αυτοκρατορία δείτε του Δράκου τρέιλερ. Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Για να νοικιάσετε την ταινία της Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά αρεσκείας Η Δύναμη σας Της πατήστε Εξουσίας OK. Ένα παράθυρο Άμλετ θα 2: Η εμφανιστεί Ανάσταση στην Making Mr Right τηλεόρασή σας, στο οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το PIN Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή που σας δόθηκε κατά την αγορά Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Περιγραφή Cinema On Demand Τροπική Καταιγίδα Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Πατήστε για ενοικίαση

10 Η συνοδεία 12x 0:33:34 / 1:50:00 Tips! Αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ή να αλλάξετε τη γλώσσα προβολής, πατήστε το πράσινο κουμπί από το τηλεχειριστήριό σας ή εναλλακτικά πατήστε το κίτρινο κουμπί για ενεργοποίηση υποτίτλων και το μπλε κουμπί για αλλαγή γλώσσας. 113 Euronews 22:00-23:00 Ψυχαγωγική Εκπομπή Ψάχνετε μια συγκεκριμένη Περιγραφή ταινία και δεν μπορείτε να τη βρείτε; Με τη μηχανή αναζήτησης της υπηρεσίας OTE TV μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τον τίτλο της ταινίας, το σκηνοθέτη ή τον ηθοποιό. Απλά πατήστε το πράσινο κουμπί από το τηλεχειριστήριό σας και επιλέξτε «Αναζήτηση». Επιλέξτε την κατηγορία αναζήτησης και εισαγάγετε μια λέξη κλειδί (απαιτούνται τουλάχιστον 3 χαρακτήρες). Έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι και δεν θέλετε να έχουν πρόσβαση σε ταινίες με ακατάλληλο περιεχόμενο; Με τη βοήθεια του Γονικού Ελέγχου μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο προστασίας που εσείς επιθυμείτε. Βρείτε τις ταινίες που έχετε νοικιάσει (και δεν έχουν λήξει τα δικαιώματα προβολής τους) μέσα από τον κατάλογο «Ενοικιάσεις». Στον κατάλογο «Ιστορικό» μπορείτε Τετ. 14/04 21:23 να βρείτε όλες τις ταινίες που έχετε νοικιάσει τους τελευταίους 4 μήνες. Σημείωση: Αν επιθυμείτε να μην εμφανίζονται οι τίτλοι των ταινιών που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο στον κατάλογο «Ενοικιάσεις», άρα και να μην είναι διαθέσιμες για προβολή (π.χ. στα παιδιά σας), μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο του Γονικού Ελέγχου.

11 Cinema On Demand «Ξετρελάνετε» τους μικρούς μας φίλους και ψυχαγωγείστε τους, Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά β. OTE Club On Demand Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Στην υπηρεσία OTE Club On Demand, Making Mr Right η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ. Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία αφήνοντάς του Δράκου τους να δουν ξανά και Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή ξανά τους αγαπημένους τους ήρωες στις δεκάδες παιδικές σειρές. «Βυθιστείτε» στον καναπέ σας και απολαύστε ατελείωτες ώρες κλασικών αλλά και νεώτερων Περιγραφή ταινιών, χωρίς διακοπές για Electronic, οι μουσικές σας επιλογές Πατήστε για ενοικίαση «Ταυτιστείτε» με τους διαφημίσεις. πρωταγωνιστές των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών που έχουν Χορέψτε και διασκεδάστε κινηματογραφηθεί από τα ακούγοντας τους αγαπημένους μεγαλύτερα αμερικάνικα studio. σας καλλιτέχνες και γκρουπ, Cinema On Demand οποιαδήποτε στιγμή θέλετε αλλά «Ακολουθήστε τους πιο σπουδαίους και όσες φορές θέλετε, αφού εξερευνητές Τροπική και μάθετε Καταιγίδα όλα τα έχετε να διαλέξετε μέσα από μια Είδος: Κωμωδία μυστικά των αρχαίων πολιτισμών Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ πληθώρα μουσικών video clips και όχι μόνο, Ηθοποιοί: μέσα Μπεν Στίλερ, από Ρόμπερτ μια πλειάδα Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: από 25/07/09 την ελληνική αλλά και διεθνή Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! ντοκιμαντέρ του National Geographic, μουσική σκηνή. Από RnB, Rock Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας του HBO, βρίσκονται αλλά στη και Νοτιοανατολική άλλων studio. Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. και Alternative, μέχρι Λαϊκά και Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Ταξιδέψτε σε μακρινούς προορισμούς Έντεχνα, αλλά και Pop, Dance και και μάθετε τι αξίζει να δείτε πριν τους επισκεφθείτε. δεν έχουν τέλος! Club On Demand Ταινίες TV Παιδικά Μουσική Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με

12 Η πλοήγηση στο OTE Club On Cinema On Demand Demand δεν διαφέρει από αυτή του OTE Cinema On Demand. Τα βήματα Τροπική που ακολουθείτε Καταιγίδα είναι τα Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 ίδια, με τις ίδιες ακριβώς ευκολίες, με τη διαφορά ότι από τη στιγμή Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. που θα γίνετε συνδρομητής, δεν θα χρεώνεστε γι αυτό που διαλέξατε. Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Πατήστε το κουμπί της έναρξης γ. Πρόγραμμα Δείτε ενδιαφέρουσες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά γεγονότα, αλλά και παιδικά προγράμματα στα ελληνικά και διεθνή ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της υπηρεσίας. στον τίτλο της επιλογής σας και η Βλέπετε το αγαπημένο σας κανάλι και δράση Πατήστε ξεκινά αμέσως. για ενοικίαση θέλετε να δείτε το πρόγραμμά του; Club On Demand Ταινίες TV Παιδικά Μουσική Σημείωση: Το περιεχόμενο που βλέπετε στην υπηρεσία OTE Club On Demand, ενδέχεται να διαφέρει Πλοηγηθείτε ανάλογα με με το, επιλέξτε πακέτο μεσυνδρομής σας. Ένας πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος έρχεται στην οθόνη σας. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Πρόγραμμα» της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Επιλέξτε «Πρόγραμμα» από το Βασικό Μενού ή εναλλακτικά πατήστε EPG από το τηλεχειριστήριό σας. Πλοηγηθείτε με το πάνω και το κάτω βέλος, για να επιλέξετε το κανάλι που σας ενδιαφέρει, και με το δεξί και αριστερό βέλος, για να δείτε τα προγράμματα των επόμενων Πρόγραμμα ΤΕΤ 23:00 23:30 00:00 00:30 01 Eurosport 1 Τένις: US open Ράλι: Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο 02 Eurosport 2 Βραδινή ζώνη ενημέρωσης Σέρφινγκ ΥΟΖ ΒΜΧ: World Cup 03 ESPN ESPN Μεγάλοι Αγώνες Tyson Raw + Uncut Moto GP, Extreme sports Υψηλά Οκτάνια Πρωτοποριακή Τηλεόραση AWE IFMFX Euronews Αγορά & Επιχειρήσεις Le Mag και Rendez-Vous Δελτία Τύπου 06 Zone Reality Ποιος νομίζεις ότι είσαι; E Force LA Vice Ο αγώνας, επ Baby TV Κρυστάλλινη σφαίρα Ένας φανταστικός κόσ.. Όνειρα 08 Fashion TV Σε πρώτο πρό.. Μόδα & Κινηματογράφος Άνοιξη/Καλοκ.. Σχεδιαστές Περιγραφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με

13 113 Euronews 22:00-23:00 Ψυχαγωγική Εκπομπή Τετ. 14/04 21:23 Περιγραφή ή προηγούμενων ημερών. Για μεγαλύτερη συντομία πατήστε τα κουμπιά ή, για να μεταβείτε 12 ώρες πριν ή μετά, ή τα κουμπιά ή από το τηλεχειριστήριό σας για να αλλάξετε σελίδα και να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων καναλιών. Στο «Πρόγραμμα» έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα προγράμματα των καναλιών μέχρι και 7 ημέρες μετά. Πατήστε OK για να συντονιστείτε με το κανάλι της αρεσκείας σας. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για ένα πρόγραμμα, πατήστε i. Πατήστε πάλι i ή EXIT για να κλείσετε το παράθυρο. Αν βρίσκεστε στο ζωντανό πρόγραμμα και παρακολουθείτε ένα κανάλι, πατήστε i για να εμφανιστεί ο «mini Οδηγός Προγράμματος (mini EPG)». Από εκεί, μπορείτε να ενημερώνεστε για το τρέχον πρόγραμμα του καναλιού (είδος εκπομπής, βαθμός καταλληλότητας, κ.λπ.), ενώ ένας δείκτης προόδου υποδεικνύει την πορεία της εκπομπής. Εμφανίζεται κάθε φορά που αλλάζετε κανάλι ή πατώντας i, και εξαφανίζεται όταν πατήσετε πάλι i ή EXIT. Πατήστε 2 φορές το i για να ανοίξετε τη σελίδα με τις επιπλέον πληροφορίες του συγκεκριμένου προγράμματος. Πιέστε το πάνω ή/και το κάτω βέλος από το τηλεχειριστήριό σας για να δείτε το τρέχoν πρόγραμμα των υπόλοιπων καναλιών, και το δεξί ή/και το αριστερό βέλος για να δείτε τα επόμενα ή προηγούμενα προγράμματα από το επιλεγμένο κανάλι. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξετε το κανάλι στο οποίο βρίσκεστε. Όταν βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, πατήστε OK και θα παρακολουθήσετε το κανάλι της επιλογής σας. Πατήστε το πράσινο κουμπί για επιπλέον δυνατότητες.

14 Διαλέξτε υποτίτλους ή αλλάξτε γλώσσα (όπου διατίθενται αυτές οι επιλογές). Εναλλακτικά πατήστε το κίτρινο κουμπί για αλλαγή υποτίτλων ή το μπλε κουμπί για αλλαγή γλώσσας. σας από ακατάλληλο περιεχόμενο. Σε όποιο σημείο του portal και αν βρίσκεστε, μπορείτε να πατήσετε TV από το τηλεχειριστήριο και να βρεθείτε στο ζωντανό πρόγραμμα! Tips! Αν υπάρχουν κανάλια που παρακολουθείτε περισσότερο από κάποια άλλα, μπορείτε να τα προσθέσετε στα «Αγαπημένα» σας πατώντας από το τηλεχειριστήριο. Αυτομάτως το αγαπημένο σας κανάλι θα τεθεί στην αρχή της λίστας των καναλιών. Εναλλακτικά, όταν βρίσκεστε στο Πρόγραμμα, πατήστε το πράσινο κουμπί και επιλέξτε «Προσθήκη στα Αγαπημένα». Στην οριζόντια προβολή του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος, η κίτρινη ένδειξη στην κορυφή της σελίδας υποδεικνύει την τρέχουσα ώρα, ενώ η ημέρα πλοήγησης εμφανίζεται επάνω από τη στήλη των καναλιών. Αλλάξτε τη διάταξη του Προγράμματος από οριζόντια σε κάθετη και αντίστροφα πατώντας και επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε και σας εξυπηρετεί περισσότερο. δ. Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων «Παγώστε» και κάντε fast-forward & rewind στο ζωντανό πρόγραμμα! Πόσες φορές σάς έχει τύχει να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα, όταν ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο ή το κουδούνι της πόρτας; Τώρα μπορείτε να πατήσετε Pause και να «παγώσετε» το ζωντανό πρόγραμμα μέχρι 30 λεπτά τη στιγμή που το παρακολουθείτε. Όταν επιστρέψετε στον καναπέ σας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρόγραμμα από εκεί που το σταματήσατε πατώντας Play, ή να μετακινηθείτε μπροστά (Fast Forward) και πίσω (Rewind) για να δείτε ξανά και ξανά τη σκηνή που χάσατε. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε στη ζωντανή ροή του προγράμματος, πατήστε. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ορίσετε επίπεδο Γονικού Ελέγχου, που εφαρμόζεται και στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών της υπηρεσίας ΟΤΕ TV, ώστε να προστατεύονται τα παιδιά Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων, είναι απαραίτητο να διαθέτετε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο.

15 Εγγραφή προγραμμάτων! Βαρεθήκατε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές; Τώρα με την υπηρεσία της εγγραφής προγραμμάτων από την υπηρεαία ΟΤΕ TV έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την εγγραφή μελλοντικών προγραμμάτων. Διαλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να γράψετε (πλοηγηθείτε στα μελλοντικά προγράμματα) με δεξί και αριστερό βέλος, και πατήστε ή για να προγραμματίσετε την εγγραφή. Αν επιθυμείτε να διακόψετε την εγγραφή, πατήστε. Tips! Γράψτε ένα πρόγραμμα τη στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας απλά. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς δίνει τη δυνατότητα (εφόσον το επιτρέπει το Bandwidth της ADSL σύνδεσής σας) να βλέπετε ένα κανάλι και παράλληλα να γράφετε ένα δεύτερο. Όπως για την υπηρεσία του «Pause TV», έτσι και για την εγγραφή προγραμμάτων, είναι απαραίτητο να διαθέτετε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. ε. Ψυχαγωγία Εναλλακτικά μπορείτε να προγραμματίσετε μια εγγραφή μέσα από το «Πρόγραμμα» της υπηρεσίας ΟΤΕ TV ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Για να δείτε όλο τον κατάλογο με τις εγγραφές που έχετε πραγματοποιήσει ή προγραμματίσει, επιλέξτε από το Βασικό Μενού MENU «Οι Εγγραφές μου». Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη/κατάσταση κάθε εγγραφής. Μια σειρά από ψυχαγωγικά παιχνίδια, που ανανεώνονται κάθε μήνα, ήρθαν στην τηλεόρασή σας. Διασκεδάστε παίζοντας μόνος σας ή με τους φίλους και την οικογένειά σας κλασικά παιχνίδια. Παίξτε όσες ώρες θέλετε, όλο το 24ωρο, χωρίς επιπλέον χρέωση, αφού τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στο βασικό σας πακέτο! στ. Ρυθμίσεις Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε από τις τρέχουσες εγγραφές, πατήστε και επιλέξτε «Διαγραφή Εγγραφής» ή «Ακύρωση Εγγραφής» αντίστοιχα. Για να δείτε μια ολοκληρωμένη ή σε εξέλιξη εγγραφή, πατήστε OK. Επιλέξτε από το Βασικό Μενού «Ρυθμίσεις» και: Ορίστε το επίπεδο του γονικού ελέγχου, ώστε τα παιδιά σας να βλέπουν μόνο τα προγράμματα που εσείς επιθυμείτε. Η αρχική ρύθμιση Γονικού Ελέγχου είναι «Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15» που κλειδώνει τα προγράμματα από τα κανάλια και τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema On Demand και OTE Club On

16 Demand, με βαθμό καταλληλότητας «Κατάλληλο για ενηλίκους». Αλλάξτε το επίπεδο του Γονικού Ελέγχου επιλέγοντας «Γονικός Έλεγχος» από τις «Ρυθμίσεις Χρήστη». Αφού συμπληρώσετε σωστά το PIN σας, διαλέξτε το επίπεδο προστασίας που θέλετε. Π.χ., αν επιλέξετε «Επιθυμητή η γονική συναίνεση», οι επιλογές που υπερβαίνουν το συγκεκριμένο επίπεδο κλειδώνουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε το επίπεδο ελέγχου για να προβάλετε όλες τις ταινίες με βαθμό καταλληλότητας που υπερβαίνει αυτόν που έχετε επιλέξει. Εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό πρόγραμμα με υψηλότερο βαθμό καταλληλότητας από αυτόν που έχετε θέσει στις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου, πατώντας OK και εισάγοντας το PIN σας. Στην περίπτωση αυτή η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς επιτρέπει να δείτε τη συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς να μεταβάλλεται το επίπεδο Γονικού Ελέγχου. Αλλάξτε τον κωδικό σας PIN. Διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας κανάλια. Διαγράψτε ένα κανάλι από τη λίστα των «Αγαπημένων» σας ή αλλάξτε τη θέση του στη λίστα επιλέγοντας «Διαγραφή» ή «Αλλαγή Θέσης» αντίστοιχα. Η «Αλλαγή Θέσης» λειτουργεί αντιμεταθετικά. Ορίστε τη γλώσσα του Portal (Ελληνικά ή Αγγλικά). Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εμφάνιση των υποτίτλων. Αλλάξτε τη διάταξη προβολής του Προγράμματος (από οριζόντια σε κάθετη και αντίστροφα). Επιλέξτε την αναλογία οθόνης του Portal (από 4/3 σε 16/9 και αντίστροφα) ανάλογα με το είδος της τηλεόρασης που διαθέτετε. Ρυθμίστε αντίστοιχα και την τηλεόρασή σας στην αναλογία οθόνης. ζ. Μηνύματα Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις νέες προσφορές και τις νέες εφαρμογές της υπηρεσίας ΟΤΕ TV, και γενικότερα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα προϊόντα του ΟΤΕ μέσα από το Portal της υπηρεσίας OTE TV. Η υπηρεσία υποστηρίζει την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων τα οποία εμφανίζονται στο μενού «Μηνύματα». Για να αναγνώσετε τα μηνύματά σας, επιλέξετε από το Βασικό Μενού MENU «Μηνύματα» και πατήστε OK. Στη λίστα των μηνυμάτων εμφανίζεται η ημερομηνία αποστολής και η κατάσταση κάθε μηνύματος. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε κάποιο μήνυμα, πατήστε και επιλέξτε «Διαγραφή Μηνύματος». Κάθε φορά που έχετε ένα νέο μήνυμα/ νέα ειδοποίηση, θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης σας ένας φάκελος *. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του εικονιδίου, πατώντας στο μενού των Μηνυμάτων και επιλέγοντας «Απενεργοποίηση Ειδοποίησης».

17 Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Τετ. 14/04 13:45 Τετ. 14/04 13:45 Γονικός Έλεγχος Γονικός Έλεγχος Κωδικός PIN Κωδικός PIN Διαχείριση αγαπημένων Διαχείριση αγαπημένων Γλώσσα Γλώσσα Υπότιτλοι Υπότιτλοι Προβολή προγράμ/τος Προβολή προγράμ/τος Κατάλληλο για όλους Κατάλληλο για όλους **** **** Δείτε τη λίστα Δείτε τη λίστα Ελληνικά Ελληνικά Όχι Όχι Κάθετη προβολή Κάθετη προβολή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Τετ. 14/04 13:45 Τετ. 14/04 13:45 Ανάλυση Οθόνης Ανάλυση Οθόνης Κωδικός PIN Κωδικός PIN Έκδοση Έκδοση Σειριακός Αριθμός Σειριακός Αριθμός Mac address Mac address IP address IP address 16:9 16:9 Mood 400 Mood 400 IMC 4-DEVL-DAS-1.2.9nimbas IMC 4-DEVL-DAS-1.2.9nimbas :02:65:12:13:14 00:02:65:12:13: Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή 5. FAQs Οδηγός Επίλυσης Προβλημάτων α) Το modem βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τον αποκωδικοποιητή. Σε περίπτωση που ο χώρος σας δεν σας επιτρέπει να συνδέσετε το Η συνοδεία modem Η συνοδεία με τον αποκωδικοποιητή απευθείας μέσω RJ-45 καλωδίου (π.χ. λόγω μεγάλης απόστασης), μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικούς προσαρμογείς (home plugs), οι οποίοι σας επιτρέπουν τη σύνδεση των δύο συσκευών μέσω του ηλεκτρικού δικτύου του σπιτιού σας. Θα πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι σ αυτήν την περίπτωση ο ΟΤΕ δεν εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς η ποιότητα της διασύνδεσης εξαρτάται 12x 12x 0:33:34 / 1:50:00 0:33:34 / 1:50:00 σε μεγάλο βαθμό από την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Υπάρχουν συγκεκριμένα home plugs που

18 υποστηρίζουν υπηρεσίες IPTV και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τον ΟΤΕ, είτε από το εμπόριο. χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με DVD Player. β) Μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου ταυτόχρονα με 2 τηλεοράσεις; Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί σωστά μόνο με μία τηλεόραση. scacsdc γ) Με τι είδους καλώδιο μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου ταυτόχρονα με την τηλεόρασή μου; Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση είτε μέσω της εξόδου SCART, είτε μέσω της εξόδου HDMI για υψηλή ευκρίνεια. Ανάλογα με το μοντέλο, ο αποκωδικοποιητής μπορεί να διαθέτει δύο ή μία έξοδο SCART. Η δεύτερη έξοδος SCART μπορεί να δ) Όταν βρίσκεται σε λειτουργία η υπηρεσία ΟΤΕ TV «πέφτει» λίγο η ταχύτητα του internet. Αυτό είναι φυσιολογικό αφού η υπηρεσία ΟΤΕ TV καταναλώνει αρκετό από το διαθέσιμο Bandwidth για να λειτουργήσει σωστά (χρησιμοποιεί έως και 4Mbps για κάθε κανάλι τηλεόρασης ή Video scacsdc on Demand πρόγραμμα). Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο Bandwidth της ADSL σύνδεσης για πρόσβαση στο internet, συνιστάται, όταν δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ΟΤΕ TV, να έχετε τον αποκωδικοποιητή σε κατάσταση αναμονής (stand by). ε) Πώς γίνεται reboot/επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή και πόση ώρα

19 απαιτείται για να λειτουργήσει και πάλι το Portal; Επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή μπορείτε να κάνετε εάν αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό του ρεύματος από τον αποκωδικοποιητή και το επανατοποθετήσετε. Μετά από 2 με 3 λεπτά θα εμφανιστεί και πάλι το Portal στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Η επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή συνιστάται μόνο σε περιπτώσεις που η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται στις εντολές που δίνετε από το τηλεχειριστήριό σας. στ) Πώς μπορώ να νοικιάσω μια ταινία στο OTE Cinema On Demand; ή «Συνέχιση», αν επιθυμείτε να συνεχίσετε από το σημείο που είχατε σταματήσει την τελευταία φορά. η) Θέλω να προστατέψω τα παιδιά από το να παρακολουθήσουν ταινίες από τον κατάλογο «Ενοικιάσεις» που περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο. Τι μπορώ να κάνω; Σ αυτή την περίπτωση μπορείτε να εφαρμόσετε το Γονικό Έλεγχο και να θέσετε για παράδειγμα το επίπεδο «Κατάλληλο. Απαραίτητη η γονική συναίνεση». Έτσι δεν θα εμφανίζονται στον κατάλογο «Ενοικιάσεις» οι ταινίες που υπερβαίνουν το παραπάνω επίπεδο. Για να νοικιάσετε μια ταινία στο OTE Cinema On Demand, επιλέξτε απλά την ταινία της αρεσκείας σας πατώντας OK από το τηλεχειριστήριό σας. Στο pop-up παράθυρο που εμφανίζεται, εισαγάγετε τον προσωπικό σας Κωδικό PIN, ο οποίος σας δόθηκε όταν αγοράσατε την υπηρεσία (εκτός και αν τον έχετε ήδη αλλάξει). Αφού εισαγάγετε σωστά τον Κωδικό PIN, η ταινία ξεκινά αμέσως. ζ) Όταν επιλέγω να δω μια ταινία που έχω ξαναδεί, εμφανίζεται ένα pop-up παράθυρο με τις επιλογές «Επανεκκίνηση» ή «Συνέχιση». Τι να κάνω; Επιλέξτε «Επανεκκίνηση», αν θέλετε να δείτε την ταινία από την αρχή, θ) Όταν έχω αρκετή ώρα το Portal της υπηρεσίας ανοιχτό και δεν κάνω καμία ενέργεια, με επιστρέφει στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Γιατί; Η λειτουργία αυτή έχει οριστεί για την προστασία της τηλεόρασής σας. ι) Συμβαίνει συχνά να βλέπω εικόνα χωρίς να ακούω ήχο ή το αντίστροφο. Πού οφείλεται; Εάν το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια, ελέγξτε τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με την τηλεόρασή σας και βεβαιωθείτε ότι η ένταση της φωνής της τηλεόρασης δεν είναι κλειστή

20 (mute) ή χαμηλωμένη. ια) Η ταινία που παρακολουθώ δεν εμφανίζει υπότιτλους. Τι μπορώ να κάνω; Πατήστε το κίτρινο κουμπί ή το πράσινο κουμπί μέσω των «Επιλογών» για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους. να εισαγάγετε το PIN σας. Στην περίπτωση αυτή η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς επιτρέπει να δείτε το πρόγραμμα χωρίς να μεταβάλετε τις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου. Εάν αλλάξετε κανάλι ή θέσετε τον αποκωδικοποιητή σας σε αναμονή (Stand by), το πρόγραμμα θα κλειδώσει αυτόματα. ιβ) Όταν κάνω εγγραφή ενός προγράμματος, μπορώ ταυτόχρονα να παρακολουθώ το ζωντανό πρόγραμμα; Κατά τη διάρκεια εγγραφής ενός προγράμματος μπορείτε να παρακολουθείτε κανονικά τη ροή του ζωντανού προγράμματος χωρίς καμία παρεμβολή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την υπηρεσία του «Pause TV» οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς. ιγ) Μπορώ να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα με ακατάλληλο περιεχόμενο χωρίς να αναγκάζομαι κάθε φορά να αλλάζω το επίπεδο Γονικού Ελέγχου; 6. Help Desk Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, το έμπειρο και καταρτισμένο Help Desk της υπηρεσίας ΟΤΕ TV μπορεί να σας βοηθήσει. Με 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα στο τηλέφωνο (με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα) ή στο βρισκόμαστε πάντοτε κοντά σας με στόχο μόνο τη διασκέδασή σας! Για να δείτε σε ένα κανάλι ένα πρόγραμμα με βαθμό καταλληλότητας υψηλότερο από αυτόν που έχετε θέσει στις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου, μπορείτε να πατήσετε OK και

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

HP Photosmart 7510 Series

HP Photosmart 7510 Series HP Photosmart 7510 Series Περιεχόμενα 1 Βοήθεια HP Photosmart 7510 Series...3 2 Εξοικείωση με τον εκτυπωτή HP Photosmart Εξαρτήματα του εκτυπωτή...5 Λειτουργίες πίνακα ελέγχου...6 Συμβουλές για να γνωρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Εγχειρίδιο χρήστη Ελληνικά Ιούνιος 2010 Το σύμβολο ενός διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων με ρόδες σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει να διατίθεται σε ειδικά σημεία συλλογής απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή. Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204. Προειδοποίηση

Motorola S12. Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή. Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204. Προειδοποίηση Motorola S12 Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VPCE n 2 Περιεχόµενα Πριν από τη χρήση... 4 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 7 Πρώτα βήματα... 9 Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VGN-CR

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VGN-CR Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VG-CR n 2 Περιεχόμενα Πριν από τη χρήση...6 Δήλωση...7 Τεκμηρίωση...8 Θέματα εργονομίας...12 Πρώτα βήματα...14 Εντοπισμός στοιχείων ελέγχου και θυρών...15

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη. Έναρξη. Τοποθέτηση Χαρτιού. Αντιμετώπιση Προβλημάτων

Οδηγός Χρήστη. Έναρξη. Τοποθέτηση Χαρτιού. Αντιμετώπιση Προβλημάτων Οδηγός Χρήστη Έναρξη Τοποθέτηση Χαρτιού Αντιμετώπιση Προβλημάτων Για πληροφορίες που δεν υπάρχουν σε αυτό το εγχειρίδιο, ανατρέξτε στα αρχεία HTML/PDF στο παρεχόμενο CD-ROM. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9. TG7511GR(gr-gr).book Page 1 Monday, February 15, 2010 4:16 PM Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG7511GR Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. EL Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 7008137 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Διαβάστε περισσότερα

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580 Manual Turbo-X G580 Octacore Smartphone G580 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΑ... 4 1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 4 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 7 1.3.1 Προσοχή...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle

ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII. Moodle ΚΕΦΑΛΑΙΟ VII Moodle Στόχοι: Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Γνωρίσει τα βασικά εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου στο Moodle Κατανοήσει τη δομή ενός μαθήματος στο Moodle Δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 : Παρουσιάσεις ηµιουργία Παρουσίασης ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 Παρουσιάσεις Περιεχόµενα 1. Εξοικείωση µε το περιβάλλον εργασίας εφαρµογής παρουσιά- σεων. ηµιουργία και µορφοποίηση παρουσίασης. 2. Αντιγραφή,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure X5 3.0si X5 4.8i X5 3.0d X5 3.0sd Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη Αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Θα ανακαλύψετε ότι όσο καλύτερα γνωρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E Κάντε κλικ στο Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E 2009 Sony Corporation 4-129-505-91(1) GR Χρήση του Εγχειρίδιο του Handycam Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της βιντεοκάμερας σε

Διαβάστε περισσότερα

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού 15 14 13 12 11 10 9 8 Ð ΕΣΩΤ. 1 V 10.10.08 07:15 Þ Μενού Πλήκτρα φορητού ακουστικού 1 Οθόνη στην κατάσταση αναμονής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του TABLET της εταιρείας μας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να εξοικειωθείτε με τις πιο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής. 1.)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530 E8BA0ED(EL).fm Page 1 Tuesday, January 31, 2006 1:36 PM ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530 Εγχειρίδιο Οδηγιών PAL Πίνακας Περιεχοµένων Προφυλάξεις...2 Ασφάλεια του Μηχανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης

Lexicon Software ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Moneyfest ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Οδηγίες Χρήσης ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΑ... 4 ΜΕΝΟΥ... 4 Τιμολόγηση... 5 Καταχώρηση... 5 Στατιστικά... 6 Εργαλεία... 8 Θέματα... 9 Βοηθητικά... 9 Έξοδος...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο Οδηγίες Χρήσης PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ POWERMAX PRO Σύντομος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα 2-698-884-91(1) Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα σκληρού δίσκου Handycam 11 Ξεκινώντας 14 Εγχειρίδιο του Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E Easy Handycam 27 Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

SUUNTO CORE Οδηγίες χρηςης

SUUNTO CORE Οδηγίες χρηςης SUUNTO CORE Οδηγίες χρηςης el 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ.................................................................... 5 Τύποι προφυλάξεων ασφαλείας:..................................... 5 Προφυλάξεις ασφαλείας:.............................................

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΥΡΙ ΩΝ Χ. ΠΑΠΑ ΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΧΑΤΖΗΠΕΡΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Οδηγίες Χειρισμού ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Περιγραφή Περιεχομένων Γενικός Χειρισμός Πλήκτρα και λειτουργίες τους Πλήκτρα Λειτουργιών (Function Keys) σελ.1 σελ.2 σελ.4 σελ.4 σελ.4 Κινήσεις σελ. 7 Καταχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα