Οδηγός Xρήσης - + www MENU

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός Xρήσης - + www MENU"

Transcript

1 Οδηγός Xρήσης MENU i OK EPG EXIT - + TV www?

2 Περιεχόμενα Οδηγού Χρήσης Υπηρεσίας ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x 1. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV 2. Τηλεχειριστήριο 3. Εγκατάσταση & Ενεργοποίηση 4. Μενού OTE α. OTE Cinema On Demand β. OTE Club On Demand γ. Πρόγραμμα δ. Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων ε. Ψυχαγωγία στ. Ρυθμίσεις ζ. Μηνύματα 1. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV Η υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις νέες δυνατότητες που ξεπροβάλλουν μέσα από την τηλεόρασή σας. Με τη βοήθεια του Οδηγού Χρήσης της υπηρεσίας, θα ανακαλύψετε τις ευκολίες που αποκτάτε μέσα από αυτή. Για να μάθετε όλα τα οφέλη που σας προσφέρονται, ξεφυλλίστε τις σελίδες του Οδηγού Χρήσης. Αν πάλι αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, συμβουλευτείτε τη του Portal της υπηρεσίας. Πατήστε το κουμπί με το ερωτηματικό? από το τηλεχειριστήριό σας και ένα αναδυόμενο παράθυρο θα σας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες. Για περαιτέρω εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε το Help Desk της υπηρεσίας στο Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 5. FAQs Οδηγός Επίλυσης Προβλημάτων 6. Help Desk

3 2. Γνωρίστε το νέο σας τηλεχειριστήριο 1 1. On/Off (Stand by) STB 12. Πληροφορίες 2. Teletext OK - Eπιβεβαίωση 3. Βασικό Μενού OTE TV Επιστροφή 4. Πλοήγηση Αλλαγή Καναλιών, Page Up/Page Down 5. Πρόγραμμα 6. Ρύθμιση Έντασης Φωνής Trick Play, Γρήγορη Πλοήγηση Προγράμματος 7. Διακοπή Εγγραφής/Ταινίας Έναρξη Εγγραφής TV Pause 19. Υπότιτλοι 10. Info Pages Γλώσσα 11. Αγαπημένα

4 MENU EPG - + i OK EXIT Αναλυτική Περιγραφή του Τηλεχειριστηρίου 1. On/Off (Stand by) STB Ενεργοποιήστε τον αποκωδικοποιητή σας ή θέστε τον σε κατάσταση αναμονής, πατώντας το κουμπί «On/Off». Όταν το λαμπάκι του αποκωδικοποιητή σας είναι μπλε, τότε είναι σε λειτουργία. 2. Teletext Προβάλετε το Teletext των καναλιών (όπου διατίθεται). Πιέστε μία φορά για να το εμφανίσετε. Πιέστε πάλι το κουμπί για να επιστρέψετε στη ροή του προγράμματος. Σημείωση: σε περίπτωση που πατήσετε το κουμπί και κάποιο κανάλι δεν διαθέτει Teletext, πρέπει να πατήσετε πάλι το κουμπί για να επιστρέψετε στην κανονική ροή του προγράμματος. 6. Ρύθμιση Έντασης Φωνής Αυξήστε ή μειώστε την ένταση της φωνής των προγραμμάτων που βλέπετε μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ TV. 7. Διακοπή Εγγραφής/Ταινίας Σταματήστε το Video on Demand πρόγραμμα που παρακολουθείτε, ή την εγγραφή ζωντανού προγράμματος που έχετε ξεκινήσει. 8. Σας δίνει επιπλέον δυνατότητες, όπως να αναζητήσετε ταινίες μέσω της μηχανής αναζήτησης ή να δείτε το τρέιλερ μιας ταινίας, να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, να ορίσετε μια προγραμματισμένη εγγραφή ή να προσθέσετε ένα κανάλι στα Αγαπημένα σας. 9. TV Επιστρέψτε στο ζωντανό πρόγραμμα από οποιοδήποτε σημείο του μενού και αν βρίσκεστε. TV www? 3. Βασικό Μενού ΟΤΕ TV Εμφανίστε το Βασικό Μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 4. Πλοήγηση Πλοηγηθείτε στους καταλόγους της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 10. Info Pages Δεσμευμένο κουμπί για μελλοντική χρήση. 11. Αγαπημένα Ορίστε τα αγαπημένα σας κανάλια με το πάτημα της «Καρδιάς». 5. Πρόγραμμα 12. Πληροφορίες Ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Δείτε περισσότερες πληροφορίες για Προγράμματος της υπηρεσίας κάθε πρόγραμμα/ταινία/σειρά κ.ά. ΟΤΕ TV. Ενημερωθείτε εύκολα που υπάρχει μέσα στην υπηρεσία και γρήγορα για το πρόγραμμα ΟΤΕ TV. Εμφανίστε το mini Οδηγό κάθε καναλιού για τις επόμενες Προγράμματος (mini EPG) και δείτε ή προηγούμενες 7 ημέρες. τι παίζουν τα κανάλια.

5 13. OK - Επιβεβαίωση Επιλέξτε αυτό που επιθυμείτε. 14. Επιστροφή Επιστρέψτε στο προηγούμενο επίπεδο του μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. 15. Αλλαγή Καναλιών, Page Up/Page Down Κάντε zapping στα κανάλια της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Μεταβείτε γρήγορα στην επόμενη ή προηγούμενη σελίδα σε οποιοδήποτε σημείο στο μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV (π.χ. Πρόγραμμα, OTE Cinema On Demand, OTE Club On Demand). τους υπότιτλους εύκολα και γρήγορα πατώντας το κίτρινο κουμπί. 20. Γλώσσα Ορίστε τη γλώσσα του καναλιού ή του Video on Demand προγράμματος που παρακολουθείτε (όπου διατίθεται) πατώντας το μπλε κουμπί. 21. Σας δίνει κάποιες βασικές κατευθύνσεις ανάλογα με το σημείο του μενού στο οποίο βρίσκεστε. 16. Trick play, Γρήγορη Πλοήγηση Προγράμματος Κάντε εκκίνηση ενός Video on Demand προγράμματος ή ενός εγγεγραμμένου προγράμματος, ή μετακινηθείτε μπροστά και πίσω κατά τη διάρκειά τους. Πλοηγηθείτε γρήγορα στο Πρόγραμμα πηγαίνοντας 12 ώρες μπροστά ή πίσω. 17. Έναρξη Εγγραφής Ξεκινήστε μια εγγραφή ή προγραμματίστε κάποια μελλοντική εγγραφή μέσω του Προγράμματος. 18. Pause «Παγώστε» τη ζωντανή ροή του προγράμματος των καναλιών ή το Video on Demand πρόγραμμα που παρακολουθείτε για 30 λεπτά. 19. Υπότιτλοι Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε 3. Εγκατάσταση & Ενεργοποίηση Χρήσιμες οδηγίες πριν την έναρξη της εγκατάστασης Για την εγκατάσταση του Αποκωδικοποιητή/Set top Box και τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει συμβατό modem ADSL και η γραμμή ADSL να έχει συγχρονίσει (για να συνδέσετε το Modem, συμβουλευτείτε τις οδηγίες εγκατάστασής του).

6 Εγκατάσταση Αποκωδικοποιητή /Set top box & Ενεργοποίηση 1. Συνδέστε με το καλώδιο δικτύου RJ-45 τη θύρα 4 (Ethernet 4) του Modem με την υποδοχή Ethernet του αποκωδικοποιητή. 5. Συντονίστε την τηλεόρασή σας στο κανάλι που δείχνει το σήμα «AV». Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης της τηλεόρασης. 6. Θα χρειαστεί να περιμένετε λεπτά μέχρι να εμφανιστεί το μενού «Εγγραφή Χρήστη» στην οθόνη της τηλεόρασής σας. 2. Συνδέστε την υποδοχή AV SCART του αποκωδικοποιητή με την υποδοχή AV SCART της τηλεόρασής σας. Εναλλακτικά, αν η τηλεόρασή σας έχει υποδοχή HDMI για υψηλή ευκρίνεια, συνδέστε τη με την υποδοχή HDMI του αποκωδικοποιητή. 7. Συμπληρώστε, χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, τα στοιχεία που σας ζητούνται («Ταυτότητα Χρήστη», «Κωδικός (PIN)»). Αφού αναμείνετε λίγο για την ενεργοποίηση, θα δείτε το βασικό μενού της υπηρεσίας, από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την πλοήγησή σας. Ο εξοπλισμός συνοδεύεται από εγγύηση ενός (1) έτους από την ημερομηνία αγοράς του. ON/OFF 3. Συνδέστε την υποδοχή POWER με το τροφοδοτικό που υπάρχει στη συσκευασία, και στη συνέχεια συνδέστε το τροφοδοτικό με την παροχή ρεύματος (πρίζα). ON/OFF 4. Θέστε τον αποκωδικοποιητή σε ON/OFF κατάσταση λειτουργίας, πατώντας το κουμπί ON/OFF στην μπροστινή όψη. ON/OFF 4. Μενού Τώρα που ενεργοποιήσατε την υπηρεσία ΟΤΕ TV, υπάρχουν δεκάδες πράγματα για να ανακαλύψετε. Απλά επιλέξτε το κουμπί MENU από το τηλεχειριστήριό σας. Περιηγηθείτε με το πάνω και το κάτω βέλος, για να δείτε όλες τις επιλογές του Βασικού Μενού, και πατήστε OK, για να επιλέξετε αυτήν που επιθυμείτε.

7 Οι Εγγραφές μου Πρόγραμμα Cinema On Demand Club on Demand Ψυχαγωγία TZOΪ Δείτε στο Club on Demand Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Επιστροφή Το βασικό μενού της υπηρεσίας ΟΤΕ TV Cinema αποτελείται On Demand από τις ακόλουθες επιλογές: α. OTE Πρεμιέρες Cinema On Demand β. OTE Δημοφιλείς Club On Demand Σε προσφορά γ. Πρόγραμμα Αφιερώματα δ. Pause TV & Εγγραφή Κλασικά Προγραμμάτων Ανά είδος α. OTE Cinema On Demand ε. Ψυχαγωγία Αλφαβητικά Ενοικιάσεις στ. Ρυθμίσεις ζ. Μηνύματα Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Δράμα. Κωμωδία. Περιπέτεια. Θρίλερ ή Αισθησιακές. Ό,τι διάθεση κι αν έχετε, υπάρχει μια ταινία για να δείτε στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Η πληθώρα των διαθέσιμων τίτλων, που ανανεώνονται κάθε μήνα σε Cinema On Demand συνεργασία με μεγάλα studio, όπως Universal, Paramount, Disney, Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Making Mr Right Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία Warner του Bros, Δράκουκαθιστούν το OTE Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή Cinema On Demand καθημερινή σας «μανία». Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να νοικιάσετε μια ταινία όσο τώρα, αφού δεν χρειάζεται πλέον να σηκωθείτε από τον καναπέ σας. Απλά επιλέγετε την ταινία Περιγραφή που θέλετε εσείς και η παρέα σας, και με το πάτημα ενός κουμπιού η ταινία ξεκινά!

8 Cinema On Demand Πρεμιέρες Δημοφιλείς Σε προσφορά Αφιερώματα Κλασικά Ανά είδος Αλφαβητικά Ενοικιάσεις Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με Cinema On Demand Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Making Mr Right Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Περιγραφή Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σε προσφορά, όλες διαθέσιμες για χρειάζεται να θυμάστε πια πότε τη να διαλέξετε αυτήν που «τραβάει Cinema On Demand νοικιάσατε ή πότε πρέπει να την η όρεξή σας». Πλοηγηθείτε εύκολα επιστρέψετε. Με την υπηρεσία ΟΤΕ και γρήγορα με το πάνω και το κάτω TV όλα Τροπική αυτά είναι Καταιγίδα παρελθόν. βέλος του τηλεχειριστηρίου σας. Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 Ας δούμε όμως τα απλά βήματα Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. που χρειάζονται για να νοικιάσετε μια ταινία. Μέσα από την κεντρική Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ σελίδα του OTE Cinema On Demand μπορείτε να δείτε όλες τις κατηγορίες Πατήστε για των ενοικίαση ταινιών: Πατήστε για ενοικίαση πρεμιέρες, δημοφιλείς, κλασικές, Παράλληλα, στην κεντρική σελίδα των κατηγοριών, μπορείτε να δείτε ένα διασκεδαστικό τρέιλερ από video clips, σκοπός του οποίου είναι να σας ενημερώσει για το τι υπάρχει στην υπηρεσία.

9 Αφού επιλέξετε την κατηγορία της υπηρεσίας. Με την επιτυχή Cinema On Demand ταινίας που επιθυμείτε, πατώντας συμπλήρωσή του η ταινία ξεκινά OK εμφανίζονται όλες οι ταινίες Πρεμιέρες αμέσως! που ανήκουν Δημοφιλείςστη συγκεκριμένη κατηγορία. Σε προσφορά Στο δεξί μέρος της Αφιερώματα οθόνης μπορείτε να δείτε μερικές Κλασικά πληροφορίες για την κάθε ταινία Ανά είδος όπως: το Αλφαβητικά είδος, τους ηθοποιούς, την τιμή, Ενοικιάσεις το poster, το βαθμό καταλληλότητας. Αν θέλετε ακόμα περισσότερες Πλοηγηθείτε πληροφορίες, με, επιλέξτε με όπως για παράδειγμα την περιγραφή της ταινίας, πατήστε i. Και η παρακολούθηση γίνεται παιχνίδι αφού έχετε όλες τις ευκολίες ενός DVD player. Μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα μπροστά (FFW) ή πίσω (RW) στην ταινία, να «πηδήξετε» στο επόμενο κεφάλαιο (SKIP +/- 10min), να κάνετε παύση ή να σταματήσετε την ταινία όποια στιγμή θέλετε. Η ταινία, από τη Πατήστε ξανά i ή EXIT για να στιγμή που τη νοικιάσετε, είναι διαθέσιμη να τη δείτε όσες φορές επιστρέψετε Cinema στο On Demand προηγούμενο θέλετε μέσα στις επόμενες 24 ώρες. μενού. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε Ο μια Γκουρού γεύση Του Έρωτα από την ταινία Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου επιλέγοντας Μούμια 3: Η να Αυτοκρατορία δείτε του Δράκου τρέιλερ. Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Για να νοικιάσετε την ταινία της Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά αρεσκείας Η Δύναμη σας Της πατήστε Εξουσίας OK. Ένα παράθυρο Άμλετ θα 2: Η εμφανιστεί Ανάσταση στην Making Mr Right τηλεόρασή σας, στο οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το PIN Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή που σας δόθηκε κατά την αγορά Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Περιγραφή Cinema On Demand Τροπική Καταιγίδα Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Πατήστε για ενοικίαση

10 Η συνοδεία 12x 0:33:34 / 1:50:00 Tips! Αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ή να αλλάξετε τη γλώσσα προβολής, πατήστε το πράσινο κουμπί από το τηλεχειριστήριό σας ή εναλλακτικά πατήστε το κίτρινο κουμπί για ενεργοποίηση υποτίτλων και το μπλε κουμπί για αλλαγή γλώσσας. 113 Euronews 22:00-23:00 Ψυχαγωγική Εκπομπή Ψάχνετε μια συγκεκριμένη Περιγραφή ταινία και δεν μπορείτε να τη βρείτε; Με τη μηχανή αναζήτησης της υπηρεσίας OTE TV μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τον τίτλο της ταινίας, το σκηνοθέτη ή τον ηθοποιό. Απλά πατήστε το πράσινο κουμπί από το τηλεχειριστήριό σας και επιλέξτε «Αναζήτηση». Επιλέξτε την κατηγορία αναζήτησης και εισαγάγετε μια λέξη κλειδί (απαιτούνται τουλάχιστον 3 χαρακτήρες). Έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι και δεν θέλετε να έχουν πρόσβαση σε ταινίες με ακατάλληλο περιεχόμενο; Με τη βοήθεια του Γονικού Ελέγχου μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο προστασίας που εσείς επιθυμείτε. Βρείτε τις ταινίες που έχετε νοικιάσει (και δεν έχουν λήξει τα δικαιώματα προβολής τους) μέσα από τον κατάλογο «Ενοικιάσεις». Στον κατάλογο «Ιστορικό» μπορείτε Τετ. 14/04 21:23 να βρείτε όλες τις ταινίες που έχετε νοικιάσει τους τελευταίους 4 μήνες. Σημείωση: Αν επιθυμείτε να μην εμφανίζονται οι τίτλοι των ταινιών που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο στον κατάλογο «Ενοικιάσεις», άρα και να μην είναι διαθέσιμες για προβολή (π.χ. στα παιδιά σας), μπορείτε να αλλάξετε το επίπεδο του Γονικού Ελέγχου.

11 Cinema On Demand «Ξετρελάνετε» τους μικρούς μας φίλους και ψυχαγωγείστε τους, Ο Γκουρού Του Έρωτα Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία του Δράκου Τροπική Καταιγίδα Eagle Eye Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά β. OTE Club On Demand Η Δύναμη Της Εξουσίας Άμλετ 2: Η Ανάσταση Στην υπηρεσία OTE Club On Demand, Making Mr Right η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ. Μούμια 3: Η Αυτοκρατορία αφήνοντάς του Δράκου τους να δουν ξανά και Είδος: Περιπέτεια Σκηνοθεσία: Ρομπ Κοέν Ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Τζετ Λι Τιμή: 3,00 Πλοηγηθείτε με, πατήστε για προβολή ξανά τους αγαπημένους τους ήρωες στις δεκάδες παιδικές σειρές. «Βυθιστείτε» στον καναπέ σας και απολαύστε ατελείωτες ώρες κλασικών αλλά και νεώτερων Περιγραφή ταινιών, χωρίς διακοπές για Electronic, οι μουσικές σας επιλογές Πατήστε για ενοικίαση «Ταυτιστείτε» με τους διαφημίσεις. πρωταγωνιστές των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών που έχουν Χορέψτε και διασκεδάστε κινηματογραφηθεί από τα ακούγοντας τους αγαπημένους μεγαλύτερα αμερικάνικα studio. σας καλλιτέχνες και γκρουπ, Cinema On Demand οποιαδήποτε στιγμή θέλετε αλλά «Ακολουθήστε τους πιο σπουδαίους και όσες φορές θέλετε, αφού εξερευνητές Τροπική και μάθετε Καταιγίδα όλα τα έχετε να διαλέξετε μέσα από μια Είδος: Κωμωδία μυστικά των αρχαίων πολιτισμών Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ πληθώρα μουσικών video clips και όχι μόνο, Ηθοποιοί: μέσα Μπεν Στίλερ, από Ρόμπερτ μια πλειάδα Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: από 25/07/09 την ελληνική αλλά και διεθνή Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! ντοκιμαντέρ του National Geographic, μουσική σκηνή. Από RnB, Rock Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας του HBO, βρίσκονται αλλά στη και Νοτιοανατολική άλλων studio. Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. και Alternative, μέχρι Λαϊκά και Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Ταξιδέψτε σε μακρινούς προορισμούς Έντεχνα, αλλά και Pop, Dance και και μάθετε τι αξίζει να δείτε πριν τους επισκεφθείτε. δεν έχουν τέλος! Club On Demand Ταινίες TV Παιδικά Μουσική Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε με

12 Η πλοήγηση στο OTE Club On Cinema On Demand Demand δεν διαφέρει από αυτή του OTE Cinema On Demand. Τα βήματα Τροπική που ακολουθείτε Καταιγίδα είναι τα Είδος: Κωμωδία Έτος: 2008, Διάρκεια: 01:56:05, Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Διαθέσιμο έως: 25/07/09 ίδια, με τις ίδιες ακριβώς ευκολίες, με τη διαφορά ότι από τη στιγμή Η ξεκαρδιστική ταινία του Μπεν Στίλερ, ακριβώς έτσι όπως την ήθελε ο ίδιος! Μετά από μια σειρά απίστευτων γεγονότων, οι ηθοποιοί μιας πολεμικής ταινίας βρίσκονται στη Νοτιοανατολική Ασία σε πραγματικό πεδίο μάχης. που θα γίνετε συνδρομητής, δεν θα χρεώνεστε γι αυτό που διαλέξατε. Ενοικίαση 3,00 Τρέιλερ Πατήστε το κουμπί της έναρξης γ. Πρόγραμμα Δείτε ενδιαφέρουσες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά γεγονότα, αλλά και παιδικά προγράμματα στα ελληνικά και διεθνή ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της υπηρεσίας. στον τίτλο της επιλογής σας και η Βλέπετε το αγαπημένο σας κανάλι και δράση Πατήστε ξεκινά αμέσως. για ενοικίαση θέλετε να δείτε το πρόγραμμά του; Club On Demand Ταινίες TV Παιδικά Μουσική Σημείωση: Το περιεχόμενο που βλέπετε στην υπηρεσία OTE Club On Demand, ενδέχεται να διαφέρει Πλοηγηθείτε ανάλογα με με το, επιλέξτε πακέτο μεσυνδρομής σας. Ένας πλήρης ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος έρχεται στην οθόνη σας. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Πρόγραμμα» της υπηρεσίας ΟΤΕ TV. Επιλέξτε «Πρόγραμμα» από το Βασικό Μενού ή εναλλακτικά πατήστε EPG από το τηλεχειριστήριό σας. Πλοηγηθείτε με το πάνω και το κάτω βέλος, για να επιλέξετε το κανάλι που σας ενδιαφέρει, και με το δεξί και αριστερό βέλος, για να δείτε τα προγράμματα των επόμενων Πρόγραμμα ΤΕΤ 23:00 23:30 00:00 00:30 01 Eurosport 1 Τένις: US open Ράλι: Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο 02 Eurosport 2 Βραδινή ζώνη ενημέρωσης Σέρφινγκ ΥΟΖ ΒΜΧ: World Cup 03 ESPN ESPN Μεγάλοι Αγώνες Tyson Raw + Uncut Moto GP, Extreme sports Υψηλά Οκτάνια Πρωτοποριακή Τηλεόραση AWE IFMFX Euronews Αγορά & Επιχειρήσεις Le Mag και Rendez-Vous Δελτία Τύπου 06 Zone Reality Ποιος νομίζεις ότι είσαι; E Force LA Vice Ο αγώνας, επ Baby TV Κρυστάλλινη σφαίρα Ένας φανταστικός κόσ.. Όνειρα 08 Fashion TV Σε πρώτο πρό.. Μόδα & Κινηματογράφος Άνοιξη/Καλοκ.. Σχεδιαστές Περιγραφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με

13 113 Euronews 22:00-23:00 Ψυχαγωγική Εκπομπή Τετ. 14/04 21:23 Περιγραφή ή προηγούμενων ημερών. Για μεγαλύτερη συντομία πατήστε τα κουμπιά ή, για να μεταβείτε 12 ώρες πριν ή μετά, ή τα κουμπιά ή από το τηλεχειριστήριό σας για να αλλάξετε σελίδα και να δείτε το πρόγραμμα των επόμενων καναλιών. Στο «Πρόγραμμα» έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα προγράμματα των καναλιών μέχρι και 7 ημέρες μετά. Πατήστε OK για να συντονιστείτε με το κανάλι της αρεσκείας σας. Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για ένα πρόγραμμα, πατήστε i. Πατήστε πάλι i ή EXIT για να κλείσετε το παράθυρο. Αν βρίσκεστε στο ζωντανό πρόγραμμα και παρακολουθείτε ένα κανάλι, πατήστε i για να εμφανιστεί ο «mini Οδηγός Προγράμματος (mini EPG)». Από εκεί, μπορείτε να ενημερώνεστε για το τρέχον πρόγραμμα του καναλιού (είδος εκπομπής, βαθμός καταλληλότητας, κ.λπ.), ενώ ένας δείκτης προόδου υποδεικνύει την πορεία της εκπομπής. Εμφανίζεται κάθε φορά που αλλάζετε κανάλι ή πατώντας i, και εξαφανίζεται όταν πατήσετε πάλι i ή EXIT. Πατήστε 2 φορές το i για να ανοίξετε τη σελίδα με τις επιπλέον πληροφορίες του συγκεκριμένου προγράμματος. Πιέστε το πάνω ή/και το κάτω βέλος από το τηλεχειριστήριό σας για να δείτε το τρέχoν πρόγραμμα των υπόλοιπων καναλιών, και το δεξί ή/και το αριστερό βέλος για να δείτε τα επόμενα ή προηγούμενα προγράμματα από το επιλεγμένο κανάλι. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξετε το κανάλι στο οποίο βρίσκεστε. Όταν βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, πατήστε OK και θα παρακολουθήσετε το κανάλι της επιλογής σας. Πατήστε το πράσινο κουμπί για επιπλέον δυνατότητες.

14 Διαλέξτε υποτίτλους ή αλλάξτε γλώσσα (όπου διατίθενται αυτές οι επιλογές). Εναλλακτικά πατήστε το κίτρινο κουμπί για αλλαγή υποτίτλων ή το μπλε κουμπί για αλλαγή γλώσσας. σας από ακατάλληλο περιεχόμενο. Σε όποιο σημείο του portal και αν βρίσκεστε, μπορείτε να πατήσετε TV από το τηλεχειριστήριο και να βρεθείτε στο ζωντανό πρόγραμμα! Tips! Αν υπάρχουν κανάλια που παρακολουθείτε περισσότερο από κάποια άλλα, μπορείτε να τα προσθέσετε στα «Αγαπημένα» σας πατώντας από το τηλεχειριστήριο. Αυτομάτως το αγαπημένο σας κανάλι θα τεθεί στην αρχή της λίστας των καναλιών. Εναλλακτικά, όταν βρίσκεστε στο Πρόγραμμα, πατήστε το πράσινο κουμπί και επιλέξτε «Προσθήκη στα Αγαπημένα». Στην οριζόντια προβολή του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος, η κίτρινη ένδειξη στην κορυφή της σελίδας υποδεικνύει την τρέχουσα ώρα, ενώ η ημέρα πλοήγησης εμφανίζεται επάνω από τη στήλη των καναλιών. Αλλάξτε τη διάταξη του Προγράμματος από οριζόντια σε κάθετη και αντίστροφα πατώντας και επιλέξτε τον τρόπο που προτιμάτε και σας εξυπηρετεί περισσότερο. δ. Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων «Παγώστε» και κάντε fast-forward & rewind στο ζωντανό πρόγραμμα! Πόσες φορές σάς έχει τύχει να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα, όταν ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο ή το κουδούνι της πόρτας; Τώρα μπορείτε να πατήσετε Pause και να «παγώσετε» το ζωντανό πρόγραμμα μέχρι 30 λεπτά τη στιγμή που το παρακολουθείτε. Όταν επιστρέψετε στον καναπέ σας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε το πρόγραμμα από εκεί που το σταματήσατε πατώντας Play, ή να μετακινηθείτε μπροστά (Fast Forward) και πίσω (Rewind) για να δείτε ξανά και ξανά τη σκηνή που χάσατε. Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε στη ζωντανή ροή του προγράμματος, πατήστε. Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ορίσετε επίπεδο Γονικού Ελέγχου, που εφαρμόζεται και στις τηλεοπτικές εκπομπές των καναλιών της υπηρεσίας ΟΤΕ TV, ώστε να προστατεύονται τα παιδιά Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Pause TV & Εγγραφή Προγραμμάτων, είναι απαραίτητο να διαθέτετε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο.

15 Εγγραφή προγραμμάτων! Βαρεθήκατε να χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές; Τώρα με την υπηρεσία της εγγραφής προγραμμάτων από την υπηρεαία ΟΤΕ TV έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την εγγραφή μελλοντικών προγραμμάτων. Διαλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε να γράψετε (πλοηγηθείτε στα μελλοντικά προγράμματα) με δεξί και αριστερό βέλος, και πατήστε ή για να προγραμματίσετε την εγγραφή. Αν επιθυμείτε να διακόψετε την εγγραφή, πατήστε. Tips! Γράψτε ένα πρόγραμμα τη στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας απλά. Η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς δίνει τη δυνατότητα (εφόσον το επιτρέπει το Bandwidth της ADSL σύνδεσής σας) να βλέπετε ένα κανάλι και παράλληλα να γράφετε ένα δεύτερο. Όπως για την υπηρεσία του «Pause TV», έτσι και για την εγγραφή προγραμμάτων, είναι απαραίτητο να διαθέτετε αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο. ε. Ψυχαγωγία Εναλλακτικά μπορείτε να προγραμματίσετε μια εγγραφή μέσα από το «Πρόγραμμα» της υπηρεσίας ΟΤΕ TV ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Για να δείτε όλο τον κατάλογο με τις εγγραφές που έχετε πραγματοποιήσει ή προγραμματίσει, επιλέξτε από το Βασικό Μενού MENU «Οι Εγγραφές μου». Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη/κατάσταση κάθε εγγραφής. Μια σειρά από ψυχαγωγικά παιχνίδια, που ανανεώνονται κάθε μήνα, ήρθαν στην τηλεόρασή σας. Διασκεδάστε παίζοντας μόνος σας ή με τους φίλους και την οικογένειά σας κλασικά παιχνίδια. Παίξτε όσες ώρες θέλετε, όλο το 24ωρο, χωρίς επιπλέον χρέωση, αφού τα παιχνίδια περιλαμβάνονται στο βασικό σας πακέτο! στ. Ρυθμίσεις Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε από τις τρέχουσες εγγραφές, πατήστε και επιλέξτε «Διαγραφή Εγγραφής» ή «Ακύρωση Εγγραφής» αντίστοιχα. Για να δείτε μια ολοκληρωμένη ή σε εξέλιξη εγγραφή, πατήστε OK. Επιλέξτε από το Βασικό Μενού «Ρυθμίσεις» και: Ορίστε το επίπεδο του γονικού ελέγχου, ώστε τα παιδιά σας να βλέπουν μόνο τα προγράμματα που εσείς επιθυμείτε. Η αρχική ρύθμιση Γονικού Ελέγχου είναι «Κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 15» που κλειδώνει τα προγράμματα από τα κανάλια και τις υπηρεσίες ΟΤΕ Cinema On Demand και OTE Club On

16 Demand, με βαθμό καταλληλότητας «Κατάλληλο για ενηλίκους». Αλλάξτε το επίπεδο του Γονικού Ελέγχου επιλέγοντας «Γονικός Έλεγχος» από τις «Ρυθμίσεις Χρήστη». Αφού συμπληρώσετε σωστά το PIN σας, διαλέξτε το επίπεδο προστασίας που θέλετε. Π.χ., αν επιλέξετε «Επιθυμητή η γονική συναίνεση», οι επιλογές που υπερβαίνουν το συγκεκριμένο επίπεδο κλειδώνουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε το επίπεδο ελέγχου για να προβάλετε όλες τις ταινίες με βαθμό καταλληλότητας που υπερβαίνει αυτόν που έχετε επιλέξει. Εναλλακτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό πρόγραμμα με υψηλότερο βαθμό καταλληλότητας από αυτόν που έχετε θέσει στις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου, πατώντας OK και εισάγοντας το PIN σας. Στην περίπτωση αυτή η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς επιτρέπει να δείτε τη συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς να μεταβάλλεται το επίπεδο Γονικού Ελέγχου. Αλλάξτε τον κωδικό σας PIN. Διαχειριστείτε τα αγαπημένα σας κανάλια. Διαγράψτε ένα κανάλι από τη λίστα των «Αγαπημένων» σας ή αλλάξτε τη θέση του στη λίστα επιλέγοντας «Διαγραφή» ή «Αλλαγή Θέσης» αντίστοιχα. Η «Αλλαγή Θέσης» λειτουργεί αντιμεταθετικά. Ορίστε τη γλώσσα του Portal (Ελληνικά ή Αγγλικά). Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την εμφάνιση των υποτίτλων. Αλλάξτε τη διάταξη προβολής του Προγράμματος (από οριζόντια σε κάθετη και αντίστροφα). Επιλέξτε την αναλογία οθόνης του Portal (από 4/3 σε 16/9 και αντίστροφα) ανάλογα με το είδος της τηλεόρασης που διαθέτετε. Ρυθμίστε αντίστοιχα και την τηλεόρασή σας στην αναλογία οθόνης. ζ. Μηνύματα Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις νέες προσφορές και τις νέες εφαρμογές της υπηρεσίας ΟΤΕ TV, και γενικότερα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα προϊόντα του ΟΤΕ μέσα από το Portal της υπηρεσίας OTE TV. Η υπηρεσία υποστηρίζει την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων τα οποία εμφανίζονται στο μενού «Μηνύματα». Για να αναγνώσετε τα μηνύματά σας, επιλέξετε από το Βασικό Μενού MENU «Μηνύματα» και πατήστε OK. Στη λίστα των μηνυμάτων εμφανίζεται η ημερομηνία αποστολής και η κατάσταση κάθε μηνύματος. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε κάποιο μήνυμα, πατήστε και επιλέξτε «Διαγραφή Μηνύματος». Κάθε φορά που έχετε ένα νέο μήνυμα/ νέα ειδοποίηση, θα εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης σας ένας φάκελος *. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση του εικονιδίου, πατώντας στο μενού των Μηνυμάτων και επιλέγοντας «Απενεργοποίηση Ειδοποίησης».

17 Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Τετ. 14/04 13:45 Τετ. 14/04 13:45 Γονικός Έλεγχος Γονικός Έλεγχος Κωδικός PIN Κωδικός PIN Διαχείριση αγαπημένων Διαχείριση αγαπημένων Γλώσσα Γλώσσα Υπότιτλοι Υπότιτλοι Προβολή προγράμ/τος Προβολή προγράμ/τος Κατάλληλο για όλους Κατάλληλο για όλους **** **** Δείτε τη λίστα Δείτε τη λίστα Ελληνικά Ελληνικά Όχι Όχι Κάθετη προβολή Κάθετη προβολή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Τετ. 14/04 13:45 Τετ. 14/04 13:45 Ανάλυση Οθόνης Ανάλυση Οθόνης Κωδικός PIN Κωδικός PIN Έκδοση Έκδοση Σειριακός Αριθμός Σειριακός Αριθμός Mac address Mac address IP address IP address 16:9 16:9 Mood 400 Mood 400 IMC 4-DEVL-DAS-1.2.9nimbas IMC 4-DEVL-DAS-1.2.9nimbas :02:65:12:13:14 00:02:65:12:13: Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή Πλοηγηθείτε με, επιλέξτε κανάλι με Επιστροφή 5. FAQs Οδηγός Επίλυσης Προβλημάτων α) Το modem βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τον αποκωδικοποιητή. Σε περίπτωση που ο χώρος σας δεν σας επιτρέπει να συνδέσετε το Η συνοδεία modem Η συνοδεία με τον αποκωδικοποιητή απευθείας μέσω RJ-45 καλωδίου (π.χ. λόγω μεγάλης απόστασης), μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικούς προσαρμογείς (home plugs), οι οποίοι σας επιτρέπουν τη σύνδεση των δύο συσκευών μέσω του ηλεκτρικού δικτύου του σπιτιού σας. Θα πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι σ αυτήν την περίπτωση ο ΟΤΕ δεν εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς η ποιότητα της διασύνδεσης εξαρτάται 12x 12x 0:33:34 / 1:50:00 0:33:34 / 1:50:00 σε μεγάλο βαθμό από την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Υπάρχουν συγκεκριμένα home plugs που

18 υποστηρίζουν υπηρεσίες IPTV και μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τον ΟΤΕ, είτε από το εμπόριο. χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με DVD Player. β) Μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου ταυτόχρονα με 2 τηλεοράσεις; Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί και να λειτουργεί σωστά μόνο με μία τηλεόραση. scacsdc γ) Με τι είδους καλώδιο μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή μου ταυτόχρονα με την τηλεόρασή μου; Ο αποκωδικοποιητής μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση είτε μέσω της εξόδου SCART, είτε μέσω της εξόδου HDMI για υψηλή ευκρίνεια. Ανάλογα με το μοντέλο, ο αποκωδικοποιητής μπορεί να διαθέτει δύο ή μία έξοδο SCART. Η δεύτερη έξοδος SCART μπορεί να δ) Όταν βρίσκεται σε λειτουργία η υπηρεσία ΟΤΕ TV «πέφτει» λίγο η ταχύτητα του internet. Αυτό είναι φυσιολογικό αφού η υπηρεσία ΟΤΕ TV καταναλώνει αρκετό από το διαθέσιμο Bandwidth για να λειτουργήσει σωστά (χρησιμοποιεί έως και 4Mbps για κάθε κανάλι τηλεόρασης ή Video scacsdc on Demand πρόγραμμα). Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο το διαθέσιμο Bandwidth της ADSL σύνδεσης για πρόσβαση στο internet, συνιστάται, όταν δεν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ΟΤΕ TV, να έχετε τον αποκωδικοποιητή σε κατάσταση αναμονής (stand by). ε) Πώς γίνεται reboot/επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή και πόση ώρα

19 απαιτείται για να λειτουργήσει και πάλι το Portal; Επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή μπορείτε να κάνετε εάν αποσυνδέσετε το τροφοδοτικό του ρεύματος από τον αποκωδικοποιητή και το επανατοποθετήσετε. Μετά από 2 με 3 λεπτά θα εμφανιστεί και πάλι το Portal στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Η επανεκκίνηση του αποκωδικοποιητή συνιστάται μόνο σε περιπτώσεις που η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται στις εντολές που δίνετε από το τηλεχειριστήριό σας. στ) Πώς μπορώ να νοικιάσω μια ταινία στο OTE Cinema On Demand; ή «Συνέχιση», αν επιθυμείτε να συνεχίσετε από το σημείο που είχατε σταματήσει την τελευταία φορά. η) Θέλω να προστατέψω τα παιδιά από το να παρακολουθήσουν ταινίες από τον κατάλογο «Ενοικιάσεις» που περιέχουν ακατάλληλο περιεχόμενο. Τι μπορώ να κάνω; Σ αυτή την περίπτωση μπορείτε να εφαρμόσετε το Γονικό Έλεγχο και να θέσετε για παράδειγμα το επίπεδο «Κατάλληλο. Απαραίτητη η γονική συναίνεση». Έτσι δεν θα εμφανίζονται στον κατάλογο «Ενοικιάσεις» οι ταινίες που υπερβαίνουν το παραπάνω επίπεδο. Για να νοικιάσετε μια ταινία στο OTE Cinema On Demand, επιλέξτε απλά την ταινία της αρεσκείας σας πατώντας OK από το τηλεχειριστήριό σας. Στο pop-up παράθυρο που εμφανίζεται, εισαγάγετε τον προσωπικό σας Κωδικό PIN, ο οποίος σας δόθηκε όταν αγοράσατε την υπηρεσία (εκτός και αν τον έχετε ήδη αλλάξει). Αφού εισαγάγετε σωστά τον Κωδικό PIN, η ταινία ξεκινά αμέσως. ζ) Όταν επιλέγω να δω μια ταινία που έχω ξαναδεί, εμφανίζεται ένα pop-up παράθυρο με τις επιλογές «Επανεκκίνηση» ή «Συνέχιση». Τι να κάνω; Επιλέξτε «Επανεκκίνηση», αν θέλετε να δείτε την ταινία από την αρχή, θ) Όταν έχω αρκετή ώρα το Portal της υπηρεσίας ανοιχτό και δεν κάνω καμία ενέργεια, με επιστρέφει στο πρόγραμμα της τηλεόρασης. Γιατί; Η λειτουργία αυτή έχει οριστεί για την προστασία της τηλεόρασής σας. ι) Συμβαίνει συχνά να βλέπω εικόνα χωρίς να ακούω ήχο ή το αντίστροφο. Πού οφείλεται; Εάν το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλα τα κανάλια, ελέγξτε τη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με την τηλεόρασή σας και βεβαιωθείτε ότι η ένταση της φωνής της τηλεόρασης δεν είναι κλειστή

20 (mute) ή χαμηλωμένη. ια) Η ταινία που παρακολουθώ δεν εμφανίζει υπότιτλους. Τι μπορώ να κάνω; Πατήστε το κίτρινο κουμπί ή το πράσινο κουμπί μέσω των «Επιλογών» για να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους. να εισαγάγετε το PIN σας. Στην περίπτωση αυτή η υπηρεσία ΟΤΕ TV σάς επιτρέπει να δείτε το πρόγραμμα χωρίς να μεταβάλετε τις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου. Εάν αλλάξετε κανάλι ή θέσετε τον αποκωδικοποιητή σας σε αναμονή (Stand by), το πρόγραμμα θα κλειδώσει αυτόματα. ιβ) Όταν κάνω εγγραφή ενός προγράμματος, μπορώ ταυτόχρονα να παρακολουθώ το ζωντανό πρόγραμμα; Κατά τη διάρκεια εγγραφής ενός προγράμματος μπορείτε να παρακολουθείτε κανονικά τη ροή του ζωντανού προγράμματος χωρίς καμία παρεμβολή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την υπηρεσία του «Pause TV» οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε χωρίς περιορισμούς. ιγ) Μπορώ να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα με ακατάλληλο περιεχόμενο χωρίς να αναγκάζομαι κάθε φορά να αλλάζω το επίπεδο Γονικού Ελέγχου; 6. Help Desk Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, το έμπειρο και καταρτισμένο Help Desk της υπηρεσίας ΟΤΕ TV μπορεί να σας βοηθήσει. Με 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα στο τηλέφωνο (με αστική χρέωση σε όλη την Ελλάδα) ή στο otetv@ote.gr, βρισκόμαστε πάντοτε κοντά σας με στόχο μόνο τη διασκέδασή σας! Για να δείτε σε ένα κανάλι ένα πρόγραμμα με βαθμό καταλληλότητας υψηλότερο από αυτόν που έχετε θέσει στις ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου, μπορείτε να πατήσετε OK και

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Nova On Demand Οδηγός Υπηρεσίας Μάρτιος 2018

Nova On Demand Οδηγός Υπηρεσίας Μάρτιος 2018 Nova On Demand Οδηγός Υπηρεσίας Μάρτιος 2018 Nova On Demand Βλέπεις ό,τι θέλεις όποτε εσύ θέλεις! Μεγάλες πρεμιέρες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ! Χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις! Plug & play συνδέοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PROΩΘΗΣΗ PROώθηση ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ "PROΩΘΗΣΗ" PROώθηση Περιεχόμενα Εγκατάσταση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ... 3 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 3 ΡΥΘΜΙΣΗ Wi-Fi... 4 ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΗ... 6 ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... 6 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

1. Eξοπλισμός hol my tv 1.1 Αποκωδικοποιητής

1. Eξοπλισμός hol my tv 1.1 Αποκωδικοποιητής περιεχόμενα 03 1. Εξοπλισμός hol my tv 05 1.1 Αποκωδικοποιητής 05 1.2 Τηλεχειριστήριο 06 2. hol my tv 08 3. live tv 09 3.1 Οδηγός προγράμματος τηλεόρασης 09 3.2 Αναζήτηση 14 4. hol video club 17 4.1 Πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

MENU STOP. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS110H ΜΕΣΩ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

MENU STOP. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS110H ΜΕΣΩ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ MENU OK ΜΕΣΩ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ STOP ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS0H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 0 0 0 ΟΤΕ TV Μέσω ΕυρυζωνικΗς Σύνδεσης... ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ...

Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrd Αφορά συνδρομητές COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου και τα μοντέλα αποκωδικοποιητών KAON NS1110 και Techncolor DSI810. Τι αλλάζει για τους συνδρομητές COSMOTE

Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid

Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αναβάθμιση αποκωδικοποιητών Μέσω Δορυφόρου σε hybrid Αφορά μόνο συνδρομητές οικιακού πακέτου COSMOTE TV μέσω Δορυφόρου και για τα μοντέλα αποκωδικοποιητών KAON NS1110 και Technicolor DSI810. Τι αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016

Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Συνεργασία Forthnet Πολεμικό Ναυτικό Μάιος 2016 Ο μαγικός κόσμος της Nova Περισσότερα από 250 κανάλια! 2/32 Μοναδικό αθλητικό θέαμα Η μόνη επιλογή για να δεις την ομάδα σου! Η ομάδα σου σε μεγάλες διοργανώσεις

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2.

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2. Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2 / ZXV10 W300B v5.2 www.otebusiness.gr Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Vodafone TV

Οδηγός χρήσης Vodafone TV Οδηγός χρήσης Vodafone TV ΑRRIS Vodafone Power to you Περιέχει το Vodafone video club Περιεχόμενα 03 1. Εξοπλισμός Vodafone TV 05 1.1 Αποκωδικοποιητής 05 1.2 Τηλεχειριστήριο 06 2. Vodafone TV 08 3. Live

Διαβάστε περισσότερα

Nova On Demand. Connection Guide

Nova On Demand. Connection Guide Nova On Demand Connection Guide Προαπαιτούμενη συνδεσμολογία για την Υπηρεσία Nova On Demand μέσω Ethernet Υπάρχουν δύο προτεινόμενες συνδεσμολογίες για την χρήση της Υπηρεσίας Nova On Demand : 1 η. Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

MENU STOP. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H

MENU STOP. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H MENU OK STOP ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H Manual Hybrid KAONMEDIA NS110H FV.indd 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 14 15 15 1 16 16 2 17 317

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ. για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ. για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Hybrid Αποκωδικοποιητή KAONMEDIA NS1110H Περιεχόμενα 1. COSMOTE TV Eισαγωγή 4 2. Τηλεχειριστήριο 5 3. Αποκωδικοποιητής 8 4. Σύνδεση και Ενεργοποίηση Υπηρεσίας 10 4.1. COSMOTE TV Μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810H

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810H ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 10 11 11 12 12 13 13 14 1 14 15 2 15 16 3 16 17 4 17 18 18 5 18 19 19 6 19 20 20 7 20 21 21 8 21 22 22 9 22

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810

Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810 ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ για τον Αποκωδικοποιητή TECHNICOLOR DSI 810 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 OTE TV µέσω ορυφόρου... 3 ΤηλεχειριστΗριο... 4 ΑποκωδικοποιητΗς... 8 ΕνεργοποΙηση ΥπηρεσΙας... 10 4.1

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 7 Αντί προλόγου... 9 Κεφάλαιο 1: Κεφάλαιο 2: Κεφάλαιο 3: Κεφάλαιο 4: Κεφάλαιο 5: Πώς να δημιουργήσω το Προφίλ μου και να γίνω μέλος στο Facebook;... 15 Τι

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΟΥ Explorer & Outlook 2013 1. Δίκτυα Υπολογιστών και Διαδίκτυο... 3 1.1. Όροι Και Έννοιες... 3 1.2. Ασφάλεια Στο Διαδίκτυο... 5 2. Περιήγηση στον Παγκόσμιο Ιστό 7 Το Περιβάλλον Ενός Φυλλομετρητή...

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE Web 2 SMS. Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης

COSMOTE Web 2 SMS. Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης COSMOTE Web 2 SMS Εφαρμογή τελικού χρήστη ( ιαδίκτυο) Οδηγός Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Έναρξη της εφαρμογής... 3 1.1. Πλαίσιο εισόδου / εξόδου και επιλογών... 4 1.2. Πλαίσιο εργασιών αποτελεσμάτων...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008

On Telecoms IPTV. Κάρολος Γκίκας -CEO. 7 Ιουνίου 2008 On Telecoms IPTV Κάρολος Γκίκας -CEO 7 Ιουνίου 2008 Agenda On Telecoms ΠλατφόρμαIPTV Υπηρεσίες IPTV Η On Telecoms H On Telecoms είναι ο κυρίαρχος πάροχος υπηρεσιών triple-play στην Ελλάδα Περισσότεροι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Huawei HG530 / HG530u Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση ADSL2+ Router...7

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350

Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 Συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων NeoTV 350 NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η μετεγγραφή, η αποθήκευση σε σύστημα ανάκτησης ή η μετάφραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM 1704w/1744w

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM 1704w/1744w Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router SAGEMCOM F@ST 1704w/1744w Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση ADSL2+ Router...7

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου "Σύζευξις" -1-

Εγχειρίδιο διαχείρισης χρηστών και λιστών διανομής για τον Υπεύθυνο Φορέα του Δικτύου Σύζευξις -1- -1- 1 Διαχείριση Χρηστών...3 1.1 Υπηρεσίες...5 1.1.1 Δημιουργία νέου χρήστη...6 1.1.2 Αναζήτηση χρήστη...7 1.1.2 Επεξεργασία στοιχείων χρήστη...8 1.1.3 Δημιουργία /Επεξεργασία mailbox plan...10 1.1.4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας 2. Εξοπλισμός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet)

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet) Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router Thomson Gateway 585/585i v8 (4 Ethernet) Περιεχόμενα Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση Router....7 Γραμμή PSTN... 8 Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: Αυτόματη Εγγραφή Σειρών Με χρήση αποκωδικοποιητή εγγραφής τύπου NovaBox+ (NovaBox HD PVR 865) ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1. Σε ποια κανάλια είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Αυτόματης Εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

1 η. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (RJ45) 2η. Σύνδεση μέσω Powerline Extender

1 η. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (RJ45) 2η. Σύνδεση μέσω Powerline Extender Connection Guide Προαπαιτούμενη συνδεσμολογία για την Υπηρεσία Nova On Demand Υπάρχουν δύο προτεινόμενες συνδεσμολογίες για την χρήση της Υπηρεσίας Nova On Demand : 1 η. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (RJ45)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew

No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew No1 ADSL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ασύρµατο Router ADSL2+ T&W matr-x 4Ew T&W matr-x 4Ew ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1 Ασύρµατο ADSL2+ Router 1 Καλώδιο Ethernet RJ45 2 Τηλεφωνικά Καλώδια RJ11

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...

Περιεχόμενα. Αντί προλόγου Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;... Περιεχόμενα Αντί προλόγου... 7 Πώς να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο... 13 Κεφάλαιο 1: Πώς δημιουργώ το Προφίλ μου στο Facebook;...15 Κεφάλαιο 2: Τι βλέπω στην οθόνη μου όταν ολοκληρώσω τη δημιουργία του Προφίλ

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GREEK Πώς να ξεκινήσετε Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το λογισμικό πλοήγησης, θα ξεκινήσει αυτόματα μια διαδικασία αρχικών ρυθμίσεων. Κάντε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger. Δημιουργία ιστολογίου

Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger. Δημιουργία ιστολογίου Δραστηριότητα 9 Δημιουργία και διαχείριση blog μέσω του Blogger Δημιουργία ιστολογίου 1. Ανοίξτε το φυλλομετρητή Google Chrome, πληκτρολογήστε στη γραμμή διευθύνσεων τη διεύθυνση www.blogger.com και πατήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 2012 Τµήµα Οργάνωσης & Πληροφορικής - 1 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας

Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας Οδηγός ιδιοεγκατάστασης υπηρεσιών DSL Access και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Περιγραφή της υπηρεσίας Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας 2. Εξοπλισμός που περιέχεται στη συσκευασία ιδιοεγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services. Οδηγός Εγκατάστασης. Installation Guide. Όλος ο κόσµος δικός σου!

Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services. Οδηγός Εγκατάστασης. Installation Guide. Όλος ο κόσµος δικός σου! Ευρυζωνικές Υπηρεσίες Διαδικτύου Broadband Internet Services Οδηγός Εγκατάστασης Self Installation Guide Όλος ο κόσµος δικός σου! Περιεχόμενα 1 Τι περιέχει το πακέτο 2 2 Υποδοχές 3 3 Συνδεσμολογία modem

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MAX T105 HD. ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 MAX T105 HD ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ mpeg-4 Περιεχόµενα συσκευασίας: - Συσκευή ψηφιακού δέκτη...χ 1τεµ. - Χειριστήριο... Χ 1 τεµ. - ΑΑΑ µπαταρία για το χειριστήριο...χ 1 τεµ. - Οδηγίες χρήσεως...χ 1τεµ.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών»

«Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» «Οδηγίες χρήσης εφαρμογής Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών» έκδοση v.1.2, 10/09/2014 Περιεχόμενα Είσοδος... 3 Οικονομικά Υπεύθυνος... 4 Αρχική Οθόνη... 4 Διαχείριση Χρηστών... 4 Αναζήτηση Χρήστη... 4 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

STANDBY Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

STANDBY Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ OK STANDBY Ο ΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 2 3 4 5 6 7 8 Υπηρεσία OTE TV µέσω ορυφόρου... 3 ΤηλεχειριστΗριο... 4 ΑποκωδικοποιητΗς... 8 ΕνεργοποΙηση ΥπηρεσΙας... 10 4.1 ΣΥνδεση του παρελκόµενου εξοπλισµού µε

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Νέος αποκωδικοποιητής NovaBox+

Νέος αποκωδικοποιητής NovaBox+ Νέος αποκωδικοποιητής NovaBox+ Μοντέρνος, ταχύτερος, με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο *τύπου HD PVR 5001 ο νέος υβριδικός αποκωδικοποιητής NovaBox+* είναι εδώ! Σύγκριση με NovaBox+ (τύπου HD PVR 865) Ενιαία

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά

MANAGER SIDE BAR. Μία άλλη λειτουργία είναι το ξυπνητήρι. Μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο υπενθύμισης. Μετά την λήξη του χρόνου θα ειδοποιηθείτε ηχητικά MANAGER SIDE BAR Η Manager side bar είναι μία εφαρμογή σχεδιασμένη να προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και ευκολίες σε κάθε χρήστη Η/Υ προχωρημένο ή αρχάριο. Βασική λειτουργία της εφαρμογής είναι ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2

Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2 Οδηγίες εγκατάστασης Ασύρματο ADSL2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2/ ZXV10 W300B v5.2 Περιεχόμενα Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος... 3 Περιεχόμενα Συσκευασίας... 4 Ενδείξεις Λυχνιών... 5 Υποδοχές... 6 Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Δημιουργία η-μαθήματος με τη. 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας Δημιουργία η-μαθήματος με τη χρήση του Moodle 3 ο Μέρος Εισαγωγή πληροφοριών: δημιουργία ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα