ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ"

Transcript

1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα τύπου Ντουλάπας Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης του και φυλάξτε τις για την περίπτωση που χρειαστεί να ανατρέξετε ξανά στο μέλλον.

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Κοινωνική Σημείωση...2 Σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας Προειδοποίηση...3 Προσοχή...4 Πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Πληροφορίες προϊόντος. 6 Οθόνη Ενδείξεων....7 Έλεγχος Κατεύθυνσης Ροής Αέρα.10 Οδηγίες Λειτουργίας..11 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Καθαρισμός της Εσωτερικής Μονάδας...12 Καθαρισμός του σημείου εξόδου του αέρα. 12 Καθαρισμός της πρόσοψης και του φίλτρου αέρα.13 ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Οδηγός επίλυσης προβλημάτων..14 ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης για επισκευή ή συντήρηση της μονάδας. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξουσιοδοτημένων εγκαταστατών για την εγκατάσταση της μονάδας. Η κλιματιστική μονάδα δεν προορίζεται για χρήση από μικρά παιδιά ή ανήλικες χωρίς επίβλεψη. Τα μικρά παιδιά θα πρέπει να επιβλέπονται προκειμένου να διασφαλίζεται ότι δεν παίζουν με τη συσκευή. Αν το καλώδιο παροχής ρεύματος αντικατασταθεί, το κόστος αντικατάστασης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μόνο. Η εργασία εγκατάστασης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε συμφωνία με τους εθνικούς κανονισμούς καλωδίωσης από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μόνο.

3 ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το κλιματιστικό στις Ευρωπαϊκές χώρες, θα πρέπει να ακολουθούνται οι ακόλουθες επισημάνσεις: ΑΠΟΡΡΙΨΗ: Μην απορρίπτετε αυτό το προϊόν σε κάδους κοινών απορριμμάτων. Η συλλογή απορριμμάτων του συγκεκριμένου είδους πρέπει να γίνεται ξεχωριστά, για ειδική επεξεργασία, η οποία είναι απαραίτητη. Απαγορεύεται να απορρίπτετε αυτή τη συσκευή μαζί με οικιακά απορρίμματα. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι απόρριψής της: A) Οι δημοτικές αρχές έχουν καθιερώσει συστήματα συλλογής, όπου ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να απορριφθούν χωρίς καμία επιβάρυνση του χρήστη. B) Όταν αγοράζετε ένα νέο προϊόν, το κατάστημα λιανικής πώλησης θα παραλάβει το παλιό προϊόν. Η αυθαίρετη απόρριψη απορριμμάτων σε δάση και χώρους βλάστησης θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας όταν επικίνδυνες ουσίες διαρρέουν στον υδροφόρο ορίζοντα και δρομολογούνται προς τη διατροφική αλυσίδα.

4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποτρέψετε πιθανό τραυματισμό του χρήστη ή άλλων ατόμων και πιθανή ζημιά περιουσίας, πρέπει να τηρηθούν οι κάτωθι οδηγίες. Λάθος λειτουργία της συσκευής λόγω άγνοιας των οδηγιών χρήσεως μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή ζημιά. Η σοβαρότητα προσδιορίζεται από τις ακόλουθες ενδείξεις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει την πιθανότητα θανάτου ή σοβαρού τραυματισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει την πιθανότητα τραυματισμού ή ζημιά περιουσίας. Πάντα κάντε αυτό. Ποτέ μην κάνετε αυτό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Συνδέστε σωστά την παροχή ρεύματος. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή φωτιά λόγω μεγάλης εκπομπής θερμότητας. Βεβαιωθείτε πάντα πως έχει γίνει σωστή γείωση. Λάθος γείωση μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Να εγκαθιστάτε πάντα διακόπτη τάσης και σωστό κύκλωμα τροφοδοσίας. Μη εγκατάσταση αυτών μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία και φωτιά. Αποσυνδέστε την συσκευή από το ρεύμα σε περίπτωση που ακούσετε περίεργους θορύβους, δείτε καπνό ή αντιληφθείτε κάποια μυρωδιά. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί φωτιά και ηλεκτροπληξία. Χρησιμοποιείτε σωστό διακόπτη κυκλώματος ή ασφάλεια. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί φωτιά και ηλεκτροπληξία. Αερίστε καλά το δωμάτιο πριν την χρήση του κλιματιστικού σε περίπτωση που υπήρξε διαρροή αερίου από κάποια άλλη συσκευή μέσα στο δωμάτιο. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί έκρηξη, φωτιά και εγκαύματα. Μην ξεκινάτε ή τερματίζετε την λειτουργία του κλιματιστικού σας βάζοντας ή βγάζοντας το καλώδιο παροχής ρεύματος από τη πρίζα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία ή φωτιά λόγω μεγάλης εκπομπής θερμότητας. Μην καταστρέφετε ή χρησιμοποιείτε ακατάλληλο καλώδιο παροχής ρεύματος. Μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία ή φωτιά. Μην τροποποιείτε το μέγεθος του καλωδίου παροχής ρεύματος και μην χρησιμοποιείτε στην ίδια πρίζα και άλλες συσκευές. Μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία ή φωτιά λόγω μεγάλης εκπομπής θερμότητας. Μην χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό με βρεγμένα χέρια ή όταν υπάρχει υπερβολική υγρασία στον χώρο. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην ρυθμίζετε την ροή του αέρα απευθείας επάνω σας. Αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία σας. Μην επιτρέπετε την εισροή νερού στα ηλεκτρικά μέρη του κλιματιστικού σας. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή βλάβη του μηχανήματος. Μην χρησιμοποιείτε πρίζα η οποία δεν εφαρμόζει σωστά ή είναι κατεστραμμένη. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή φωτιά. Μην ανοίγετε το κλιματιστικό κατά την διάρκεια λειτουργίας του. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην χρησιμοποιείτε το καλώδιο παροχής ρεύματος κοντά σε συσκευές θερμότητας. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή φωτιά. Μην χρησιμοποιείτε το καλώδιο παροχής ρεύματος κοντά σε εύφλεκτα αέρια ή υλικά όπως βενζίνη, διαλυτικό, πετρέλαιο κλπ. Μπορεί να προκληθεί έκρηξη ή φωτιά.. Μην αποσυναρμολογείτε ή τροποποιείτε μόνοι σας το κλιματιστικό. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή δυσλειτουργία του μηχανήματος.

5 Πριν τη λειτουργία Επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης για την εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα έχει γειωθεί αποδοτικά. Μη χρησιμοποιείτε καλώδια κατεστραμμένα. Μη χρησιμοποιείτε το ίδιο ηλεκτρικό κύκλωμα με άλλες συσκευές. Μη χρησιμοποιείτε καλώδιο επέκτασης. Μην ενεργοποιείτε / απενεργοποιείτε τη λειτουργία ανοιγοκλείνοντας το κύκλωμα. Χρήση Η απευθείας έκθεση στη ροή αέρα για μία συνεχόμενη περίοδο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Άνθρωποι, ζώα και φυτά δε θα πρέπει να έρχονται σε απευθείας έκθεση με τον αέρα. Επειδή υπάρχει πιθανότητα το οξυγόνο να μην είναι επαρκές στο χώρο, αερίστε καλά το δωμάτιο όταν η μονάδα λειτουργεί ταυτόχρονα με άλλου είδους συσκευές θέρμανσης. Μη χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό για μη καθορισμένους σκοπούς ( για τη συντήρηση και δροσισμό τροφίμων, έργων τέχνης, φυτών, ζώων κλπ ). Η χρήση κατά αυτόν τον τρόπο μπορεί να βλάψει όλα τα παραπάνω. Καθαρισμός και Συντήρηση 1. Μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη της συσκευής όταν αντικαθιστάτε το φίλτρο αέρα. Τραυματισμός μπορεί να προκληθεί όταν αγγίζετε αιχμηρά σημεία. 2. Μη χρησιμοποιείτε το νερό για να καθαρίσετε τα εσωτερικά μέρη του κλιματιστικού. Η έκθεση σε νερό μπορεί να καταστρέψει τη μόνωση και να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία. 3. Όταν καθαρίζετε τη μονάδα, βεβαιωθείτε ότι η κλιματιστική μονάδα είναι εκτός λειτουργίας και η πρίζα έχει αφαιρεθεί από το ηλεκτρικό κύκλωμα. Επισκευή Για επισκευή και συντήρηση καλέστε το εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης. Λειτουργία Λειτουργία Ψύξης Λειτουργία Θέρμανσης Λειτουργία Αφύγρανσης Θερμοκρασία Θερμοκρασία Δωματίου 17 C~32 C 0 C~30 C 17 C~32 C Εξωτερική Θερμοκρασία 0 C~50 C -15 C~24 C 0 C~50 C ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1. Αν το κλιματιστικό χρησιμοποιείται εκτός των ορίων θερμοκρασιών που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορεί να δημιουργηθεί δυσλειτουργία στη μονάδα. 2. Το φαινόμενο συγκέντρωσης συμπυκνωμένου νερού στην επιφάνεια του κλιματιστικού είναι όταν υπάρχει σχετική υγρασία στο δωμάτιο, θα πρέπει να κλείσετε την πόρτα ή το παράθυρο. 3. Η μέγιστη απόδοση θα επιτευχθεί μεταξύ αυτής της κλίμακας θερμοκρασίας λειτουργίας.

6 ΠΡΟΣΟΧΗ Εξαερίστε καλά τον χώρο σας όταν λειτουργείτε το κλιματιστικό παράλληλα με κάποια άλλη συσκευή θέρμανσης (σόμπα κλπ). Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί έλλειψη οξυγόνου. Πριν τον καθαρισμό του κλιματιστικού φροντίστε να έχετε τερματίσει την λειτουργία του και βγάλτε το φις από τη πρίζα. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή τραυματισμός. Σταματήστε την λειτουργία του κλιματιστικού και κλείστε τα παράθυρα σε περίπτωση καταιγίδας ή τυφώνα. Η λειτουργία με ανοιχτά παράθυρα σε τέτοια περίπτωση μπορεί να προκαλέσει βρέξιμο της εσωτερικής μονάδας. Βγάζετε το φις από τη πρίζα κρατώντας το από το κεφάλι και όχι τραβώντας το καλώδιο. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή ζημιά. Βγάλτε το φις από τη πρίζα όταν δεν χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα το κλιματιστικό. Διαφορετικά μπορεί να προκληθεί φωτιά ή δυσλειτουργία στο μηχάνημα. Βεβαιωθείτε ότι η βάση εγκατάστασης της εξωτερικής μονάδας δεν έχει φθαρεί λόγω εκτενούς έκθεσης. Σε περίπτωση που η βάση στήριξης έχει φθαρεί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πτώσης του μηχανήματος. Εισάγετε πάντα με ασφάλεια τα φίλτρα. Καθαρίζετε τα φίλτρα κάθε δύο εβδομάδες. Λειτουργία χωρίς τα φίλτρα μπορεί να προκαλέσει βλάβη της συσκευής. Να είστε προσεκτικοί κατά την αποσυσκευασία και τοποθέτηση της συσκευής. Κοφτερές άκρες μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό. Σε περίπτωση που εισχωρήσει νερό στο κλιματιστικό, θέστε το αμέσως εκτός λειτουργίας, βγάλτε το φις από την πρίζα και κλείστε το κύκλωμα ασφαλείας. Καλέστε το εξουσιοδοτημένο service. Μην ακουμπάτε τα μεταλλικά μέρη του κλιματιστικού όταν βγάζετε τα φίλτρα. Μπορεί να προκληθεί τραυματισμός. Κλείστε τον γενικό κατά την συντήρηση και τον καθαρισμό της συσκευής. Υπάρχει ο κίνδυνος της ηλεκτροπληξίας. Μην βάζετε μπροστά από την ροή του αέρα κάποιο κατοικίδιο ή φυτό. Κάτι τέτοιο μπορεί να τα βλάψει. Μην χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό για διαφορετικό σκοπό από αυτόν για τον οποίο έχει κατασκευαστεί. Το κλιματιστικό δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε για την διατήρηση έργων τέχνης, φαγητού, ζώων, φυτών κλπ. Μπορεί να προκληθεί αλλοίωση στην ποιότητα. Μην βάζετε εμπόδια μπροστά από τις εισόδους και εξόδους του αέρα. Μπορεί να προκληθεί δυσλειτουργία του μηχανήματος ή τραυματισμός. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά για τον καθαρισμό του κλιματιστικού σας όπως διαλυτικό ή σαπούνι. Χρησιμοποιήστε μαλακό πανί για τον καθαρισμό του. Διαφορετικά η εμφάνισή του μπορεί να αλλοιωθεί λόγω αλλαγής του χρώματος ή γρατζουνιών στην επιφάνεια του. Βεβαιωθείτε πως δεν υπάρχουν βαριά αντικείμενα επάνω στο καλώδιο παροχής ρεύματος. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς ή ηλεκτροπληξίας. Μην πίνετε το νερό που βγαίνει από το κλιματιστικό. Περιέχει μολυσματικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ασθένεια.

7 ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Εσωτερική Μονάδα 1. Έξοδος Αέρα 2. Πίνακας ενδείξεων λειτουργίας 3. Έλεγχος της οριζόντιας περσίδας αέρα 4. Έλεγχος της κάθετης περσίδας αέρα 5. Πρόσοψη ( πάνω και κάτω μέρος ) 6. Είσοδος Αέρα 7. Σωλήνας Αποχέτευσης Εξωτερική Μονάδα 8. Καλώδιο Σύνδεσης 9. Σωλήνας Σύνδεσης 10. Βαλβίδα Αποκοπής 11. Γρίλιες Ροής Αέρα Σημείωση: Οι εικόνες αυτού του εγχειριδίου υπάρχουν για επεξηγηματικό σκοπό. Για το λόγο αυτό η εμφάνισή τους μπορεί να διαφέρει συγκριτικά με το πραγματικό προϊόν.

8 Πίνακας ενδείξεων ελέγχου της συσκευής Ενδείξεις Ένδειξη Αυτόματης Λειτουργίας Ένδειξη Λειτουργίας Ψύξης Ένδειξη Λειτουργίας Αφύγρανσης Ένδειξη Λειτουργίας Θέρμανσης Ένδειξη Λειτουργίας Ανεμιστήρα Ένδειξη Λειτουργίας Περσίδων Ένδειξη Λειτουργίας Sleep Ένδειξη Λειτουργίας Turbo Ένδειξη Λειτουργίας Χρονοδιακόπτη Έναρξης (Timer On) Ένδειξη Λειτουργίας Χρονοδιακόπτη Παύσης ( Timer Off ) Ένδειξη Λειτουργίας Κλειδώματος Ένδειξη Ταχύτητας Ανεμιστήρα

9 Πλήκτρα Λειτουργίας 1.Πλήκτρο ON/OFF: Η λειτουργία ξεκινά όταν πατάτε το πλήκτρο και απενεργοποιείται όταν το πατάτε ξανά. 2.Πλήκτρο Λειτουργίας: Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να επιλέξετε την κατάλληλη λειτουργία. Κάθε φορά που πατάτε αυτό το πλήκτρο, η λειτουργία αλλάζει με την παρακάτω σειρά: AUTO-COOL-DRY-HEAT-FAN ONLY. Λειτουργία Auto: Επιλέξτε την αυτόματη λειτουργία, όταν αισθάνεστε τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής θερμοκρασίας δωματίου και της θερμοκρασίας που ρυθμίσατε στο χειριστήριο. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται αυτόματα. Λειτουργία Ψύξης: Σας βοηθάει να απολαύσετε την επίδραση της ψύξης στην επιθυμητή ρυθμισμένη θερμοκρασία. Λειτουργία Αφύγρανσης: Σας βοηθάει να ορίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία στη χαμηλή ταχύτητα του ανεμιστήρα και έτσι εξασφαλίζει το περιβάλλον αφύγρανσης ( Θερμοκρασία 17 C~30 C). Στη λειτουργία αφύγρανσης δε μπορείτε να επιλέξετε τον Ανεμιστήρα. Λειτουργία Θέρμανσης: Σας βοηθάει να απολαύσετε την επίδραση της θέρμανσης στην επιθυμητή ρυθμισμένη θερμοκρασία. Μόνο Ανεμιστήρας: Επιτρέπει στον ανεμιστήρα να λειτουργεί χωρίς τη λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης. Σε αυτή την περίπτωση η ρυθμισμένη θερμοκρασία δε φαίνεται και δε μπορείτε να αλλάξετε τη ρυθμισμένη θερμοκρασία. 3.Πλήκτρο ταχύτητας ανεμιστήρα: Αυτό το πλήκτρο χρησιμοποιείται για να επιλέξετε την επιθυμητή ταχύτητα ανεμιστήρα. Κάθε φορά που πατάτε αυτό το πλήκτρο, η ταχύτητα του ανεμιστήρα αλλάζει με την ακόλουθη σειρά: Χαμηλή Υψηλή Αυτόματη. Σημείωση: Δε μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα στις λειτουργίες Auto και Dry. Ένδειξη Ταχύτητας Ανεμιστήρα: Η ένδειξη χωρίζεται σε 3 ζώνες. Όταν ρυθμίζετε την ταχύτητα, η αντίστοιχη ζώνη θα αναβοσβήσει. Επιλέξτε η χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα και η πρώτη ζώνη να αναβοσβήσει. Επιλέξτε την ταχύτητα Auto και οι ζώνες 1 ~2 θα αναβοσβήσουν. Επιλέξτε την ταχύτητα High και οι ζώνες 1~3 θα αναβοσβήσουν. Από τη στιγμή που τις επιλέξετε, μετά από 2 δευτερόλεπτα, οι ζώνες θα αναβοσβήνουν βαθμιαία σύμφωνα με την επιλεγμένη ταχύτητα. Για παράδειγμα, η υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα θα αναβοσβήνει γρηγορότερα από ζώνη σε ζώνη. 4. Πλήκτρο Προσαρμογής 1. Προσαρμογή θερμοκρασίας: Πιέστε το πλήκτρο και για να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 17 C~30 C. 2. Προσαρμογή Χρονοδιακόπτη: Προσαρμόστε το χρόνο έναρξης και Παύσης του χρονοδιακόπτη κάτω από τη λειτουργία του χρονοδιακόπτη (0~24 ώρες ). 3. Επιλογή βοηθητικής λειτουργίας: Επιλέξτε την επιθυμητή βοηθητική λειτουργία πατώντας το πλήκτρο και. 4. Κάτω από τη Δοκιμαστική Λειτουργία, πιέστε το πλήκτρο και.για να ελέγξετε την πληροφορία για Τ1, Τ2, Τ3 (Τ2Β), P0, P1, Ed. Αν δεν υπάρξει καμία λειτουργία προστασίας, ο κωδικός αλλάζει. 5. Κάτω από συνθήκες δυσλειτουργίας: Πιέστε το πλήκτρο και για να ελέγξετε τον κωδικό δυσλειτουργίας Ε1, Ε2, Ε3, Ε4, Ε5, Ε7 και Ed. 6. Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, αν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο και χωρίς να το απελευθερώσετε, οι ρυθμίσεις θα αλλάξουν 4 φορές / δευτερόλεπτο. 5. Βοηθητικό Πλήκτρο Λειτουργίας Χρησιμοποιείστε αυτό το πλήκτρο προκειμένου να επιλέξετε ή να ακυρώσετε τη βοηθητική λειτουργία. Πατήστε αυτό το πλήκτρο, μετά πατήστε την Προσαρμογή και για να επιλέξτε το επιθυμητό χαρακτηριστικό. Κάθε φορά που πατιέται αυτό το πλήκτρο, η λειτουργία αλλάζει με την κατεύθυνση του βέλους: Όταν πατάτε το πλήκτρο.:

10 Από τη στιγμή που το επιθυμητό χαρακτηριστικό έχει επιλεχθεί, επιλέξτε το Βοηθητικό Πλήκτρο Λειτουργίας ξανά για εγγραφή. Σημείωση: Η παραπάνω επεξήγηση υπάρχει καθαρά και μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν, ανάλογα με το μοντέλο. Οι σχετικές ενδείξεις φωτίζονται κάτω από διαφορετικές ρυθμίσεις λειτουργίας: Αριστερή / Δεξιά Κατεύθυνση Ροής Αέρα: Σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την οριζόντια κατεύθυνση ροής αέρα. Λειτουργία Sleep: Επιλέξτε αυτή τη λειτουργία και θα εισέλθετε στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι διαθέσιμη μόνο στη λειτουργία Ψύξης. Θέρμανσης και στην Αυτόματη λειτουργία. Στη λειτουργία Sleep, το κλιματιστικό αυτόματα αυξάνει (ψύξη) ή μειώνει (θέρμανση) τη θερμοκρασία κατά 1 C κάθε μία ώρα. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία θα σταθεροποιηθεί 2 ώρες αργότερα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα λειτουργεί στο Auto. Λειτουργία Turbo: Όταν επιλέγετε αυτή τη λειτουργία στη λειτουργία θέρμανσης, το βοηθητικό ηλεκτρικό στοιχείο (PTC) ενεργοποιείται και προκαλεί γρηγορότερη και πιο δυνατή θέρμανση. Σημείωση: Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για τα μοντέλα που έχουν PTC θερμαντικό στοιχείο. Λειτουργία Timer On: Χρησιμοποιείστε αυτή τη λειτουργία προκειμένου να θέσετε σε λειτουργία το κλιματιστικό στον επιθυμητό χρόνο (0~24 ώρες ). Αφού επιλέξετε το πλήκτρο Timer On, πιέστε το πλήκτρο και για να επιλέξετε τον επιθυμητό χρόνο, κάθε πάτημα θα αυξήσει / μειώσει τον Αυτόματο χρόνο ρύθμισης κατά 30 λεπτά. Από τη στιγμή που ο επιθυμητός χρόνος ρυθμιστεί, πατήστε το βοηθητικό πλήκτρο λειτουργίας για να εισέλθετε στο πρόγραμμα Auto Timer On. Λειτουργία Timer Off: Χρησιμοποιείστε αυτή τη λειτουργία προκειμένου να θέσετε εκτός λειτουργίας το κλιματιστικό στον επιθυμητό χρόνο (0~24 ώρες ). Αφού επιλέξετε το πλήκτρο Timer Off, πιέστε το πλήκτρο και για να επιλέξετε τον επιθυμητό χρόνο, κάθε πάτημα θα αυξήσει / μειώσει τον Αυτόματο χρόνο ρύθμισης κατά 30 λεπτά. Από τη στιγμή που ο επιθυμητός χρόνος ρυθμιστεί, πατήστε το βοηθητικό πλήκτρο λειτουργίας για να εισέλθετε στο πρόγραμμα Auto Timer Off. Σημείωση: Προκειμένου να ακυρώσετε τις ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη, πατήστε το βοηθητικό πλήκτρο λειτουργίας, μετά χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα και για να επιλέξετε το χρονοδιακόπτη έναρξης και παύσης. Πατήστε το βοηθητικό πλήκτρο λειτουργίας ξανά για να ακυρώσετε. 6. Πλήκτρο Δοκιμαστικής Λειτουργίας ( Test Running ): Αυτό το πλήκτρο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους τεχνικούς συντήρησης. Πιέστε αυτό το πλήκτρο για να εκτελέσετε τη δοκιμαστική λειτουργία, πιέστε το ξανά για να σταματήσετε τη λειτουργία. Η δοκιμαστική λειτουργία θα διαρκέσει 30 λεπτά ανεξάρτητα της ρυθμισμένης θερμοκρασίας. Πιέστε το πλήκτρο προσαρμογής για να ελέγξετε τους κωδικούς προστασίας P4, P5 και P9 και την πληροφορία του T1, T2 και T3 (T2B). 7. Πλήκτρο Κλειδώματος: Όταν πιέζετε το πλήκτρο για πρώτη φορά, όλες οι τρέχουσες ρυθμίσεις κλειδώνουν αλλά η λειτουργία του χειριστηρίου είναι διαθέσιμη. Και η ένδειξη Lock ανάβει. Πιέστε ξανά για να ακυρώσετε τη λειτουργία κλειδώματος. Έλεγχος της κατεύθυνσης Ροής Αέρα Οριζόντια Κατεύθυνση Ροής Αέρα ( Αυτόματη) Η αριστερή / Δεξιά ( Οριζόντια κατεύθυνση Ροής Αέρα ) μπορεί να προσαρμοστεί, χρησιμοποιώντας το χειριστήριο ή τον έλεγχο της μονάδας. Πιέστε το πλήκτρο Βοηθητικής Λειτουργίας στον πίνακα ενδείξεων της μονάδας, μετά πιέστε το πλήκτρο προσαρμογής και για να επιλέξετε το χαρακτηριστικό και οι περσίδες θα μετακινηθούν αριστερά και δεξιά. Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία και σταματήστε τη λειτουργία της περσίδας. Ποτέ μην αγγίζετε τις κάθετες περσίδες με το χέρι. Κάθετη Ροή Αέρα ( χειροκίνητη ) Η πάνω και κάτω κάθετη ροή αέρα, μπορεί να προσαρμοστεί από τις οριζόντιες περσίδες. Κρατείστε τη γωνία, της οριζόντιας περσίδας και μετακινείστε το προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ρυθμίσετε την επιθυμητή κατεύθυνση ροής αέρα. Σημείωση: Η γωνία έναρξης της οριζόντιας περσίδας θα πρέπει να μην είναι πολύ μικρή, διαφορετικά η στενή έξοδος αέρα θα επηρεάσει την αποδοτικότητα ψύξης και θέρμανσης. Μη ρυθμίσετε τη γωνία έναρξης των περσίδων πολύ μικρή κατά τη διάρκεια ψύξης και αφύγρνασης. Διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθεί συμπύκνωση στην επιφάνεια της οριζόντιας περσίδας και διαρροή νερού. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας, αν οι περσίδες δε μπορούν να μετακινηθούν κανονικά, απενεργοποιήστε τη μονάδα και αφαιρέστε την πρίζα για μερικά λεπτά, μετά εισάγετε ξανά την πρίζα και επανεκκινείστε το κλιματιστικό. Η οριζόντια περσίδα μπορεί να δονείται ελάχιστα κατά τη διάρκεια λειτουργίας της. Αυτό είναι φυσιολογικό

11 Οδηγίες Λειτουργίας Τα παρακάτω μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια κανονικής λειτουργίας. 1.Προστασία του κλιματιστικού -Προστασία του Συμπιεστή Ο συμπιεστής δε μπορεί να επανεκκινήσει για 3 λεπτά αφού σταματήσει. -Λειτουργία Atni-cold Η μονάδα είναι σχεδιασμένη ώστε να μη φυσάει κρύο αέρα στη λειτουργία θέρμανσης, όταν ο εσωτερικός εναλλάκτης θερμότητας βρίσκεται σε μία από τις 3 ακόλουθες καταστάσεις και η ρυθμισμένη θερμοκρασία δεν έχει επιτευχθεί. Α) Όταν η θέρμανση έχει μόλις ξεκινήσει Β) Κατά την απόψυξη Γ) Χαμηλής Θερμοκρασίας Θέρμανσης -Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής ή εξωτερικής μονάδας σταματάει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια απόψυξης. -Πάγος μπορεί να δημιουργηθεί στην εξωτερική μονάδα κατά τη διάρκεια του κύκλου θέρμανσης, όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι χαμηλή και η υγρασία υψηλή, προκαλώντας χαμηλότερη αποδοτικότητα θέρμανσης του κλιματιστικού. Στην κατάσταση αυτή το κλιματιστικό θα διακόψει τη λειτουργία θέρμανσης και θα ξεκινήσει αυτόματα την απόψυξη. Ο χρόνος απόψυξης μπορεί να διαφέρει από 4 σε 10 λεπτά σύμφωνα με την εξωτερική θερμοκρασία και την ποσότητα του πάγου που έχει δημιουργηθεί στην εξωτερική μονάδα. 2. Λευκή Ομίχλη βγαίνει μέσα από την εσωτερική μονάδα Λευκή ομίχλη μπορεί να προκληθεί από την μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της εισόδου και εξόδου του αέρα κατά την λειτουργία Ψύξης σε περιβάλλον όπου υπάρχουν υψηλά επίπεδα υγρασίας. Λευκή ομίχλη μπορεί να προκληθεί λόγω της υγρασίας που μπορεί να έχει προκληθεί από την διαδικασία απόψυξης, όταν το κλιματιστικό επανεκκινεί την λειτουργία του στην Θέρμανση μετά την απόψυξη. 3.Χαμηλός θόρυβος από το κλιματιστικό. Μπορεί να ακούσετε ένα χαμηλό θόρυβο όταν ο συμπιεστής λειτουργεί ή όταν μόλις έχει σταματήσει την λειτουργία του. Αυτός είναι ο ήχος του ψυκτικού υγρού. Επίσης μπορεί να ακούσετε έναν ήχο σκουίκ όταν ο συμπιεστής λειτουργεί ή όταν μόλις έχει σταματήσει την λειτουργία του. Αυτός ο ήχος προέρχεται από την συστολή διαστολή των πλαστικών μερών του κλιματιστικού όταν αλλάζει η θερμοκρασία. Ήχος μπορεί να ακουστεί όταν η περσίδα επανέρχεται στην αρχική της θέση όταν επανέρχεται το ρεύμα. 4. Βγαίνει σκόνη από την εσωτερική μονάδα. Αυτό είναι φυσιολογικό όταν το κλιματιστικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ή κατά την πρώτη χρήση του. 5. Μία ιδιαίτερη μυρωδιά βγαίνει από την εσωτερική μονάδα. Το κλιματιστικό μπορεί να βγάζει τις οσμές που έχει απορροφήσει από έπιπλα, καπνό, υλικά κατασκευής. 6. Το κλιματιστικό γυρνά σε λειτουργία Ανεμιστήρας Μόνο από την Ψύξη ή την Θέρμανση. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει την ρυθμισμένη επιθυμητή θερμοκρασία, ο συμπιεστής σταματά αυτόματα και το κλιματιστικό λειτουργεί μόνο με τον ανεμιστήρα. Ο συμπιεστής θα ξεκινήσει πάλι την λειτουργία του όταν η εσωτερική θερμοκρασία φτάσει την λειτουργία Ψύξης ή πέσει στην λειτουργία Θέρμανσης. 7. Σταγόνες νερού μπορεί να εμφανιστούν στην επιφάνεια της εσωτερικής μονάδας όταν υπάρχει σχετική υγρασία κατά την λειτουργία Ψύξης (σχετική υγρασία άνω του 80%). Προσαρμόστε την οριζόντια περσίδα στη θέση με τη μέγιστη έξοδο του αέρα και επιλέξτε την ταχύτητα HIGH (Υψηλή) του ανεμιστήρα. 8. Λειτουργία Θέρμανσης. Το κλιματιστικό τραβά την θέρμανση από την εξωτερική μονάδα και την απελευθερώνει μέσω της εσωτερικής μονάδας μέσα στον χώρο κατά την λειτουργία της Θέρμανσης. Όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέφτει πολύ, πιθανόν η απόδοση της θέρμανσης να μην είναι αρκούντως ικανοποιητική. Προτείνουμε την παράλληλη χρήση μίας άλλης θερμαντικής συσκευής. 9. Λειτουργία AUTO-RESTART. Όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος, η λειτουργία του κλιματιστικού σταματά. Για τα μοντέλα που δεν είναι εξοπλισμένα με αυτή τη λειτουργία, όταν το ρεύμα επανέλθει, η ένδειξη λειτουργίας στην εσωτερική μονάδα θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Για να επαναφέρετε την λειτουργία πατήστε το κουμπί ON/OFF στο τηλεχειριστήριο. Για τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με αυτή την λειτουργία, όταν το ρεύμα επανέλθει, το κλιματιστικό ξεκινά αυτόματα την λειτουργία του έχοντας κρατήσει στην μνήμη του όλες τις προηγούμενες σας ρυθμίσεις. 10. Κεραυνοί ή ασύρματο τηλέφωνο αυτοκινήτου που λειτουργούν κοντά στο κλιματιστικό μπορεί να προκαλέσουν δυσλειτουργία. Σε τέτοια περίπτωση αποσυνδέστε το κλιματιστικό από το ρεύμα και μετά συνδέστε το πάλι. Πατήστε το κουμπί ON/OFF στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε την λειτουργία του κλιματιστικού.

12 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν καθαρίσετε το κλιματιστικό βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το κλιματιστικό και έχετε αφαιρέσει το φις από την πρίζα. Ελέγξτε αν η καλωδίωση έχει καταστραφεί ή είναι αποσυνδεμένη. Χρησιμοποιείστε ένα στεγνό πανί για να καθαρίσετε την εσωτερική μονάδα και το χειριστήριο. Ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της μονάδας, στην περίπτωση που δεν είναι καθόλου καθαρή. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε βρεγμένο πανί για τον καθαρισμό του χειριστηρίου. Μη χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά για τον καθαρισμό ή αφήνετε τέτοια υλικά στη μονάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να καταστρέψει ή να ξεθωριάσει την επιφάνεια της μονάδας. Καθαρίστε την έξοδο αέρα Αφού το χρησιμοποιήσετε για κάποια περίοδο, οι γρίλιες εξόδου του αέρα και οι περσίδες δε θα είναι καθαρές. Συνιστάται να βουτήξετε ένα μαλακό πανί με ένα ήπιο καθαριστικό κουζίνας και μετά να καθαρίσετε τη μονάδα. Αφού καθαρίσετε σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Καθαρισμός του εξωτερικού μέρους της εσωτερικής μονάδας και του Φίλτρου Αέρα Αν το φίλτρο αέρα φράσσεται, η απόδοση θα μειωθεί και ο ηλεκτρισμός θα χαθεί. Το φίλτρο αέρα θα πρέπει να ελέγχεται και να καθαρίζεται κάθε 2 εβδομάδες για να διατηρηθεί η άριστη απόδοση του κλιματιστικού. 1. Το φίλτρο αέρα βρίσκεται κάτω από το χαμηλότερο μέρος της εσωτερικής μονάδας. 2. Πρώτα αφαιρέστε τις βίδες και από τις δύο πλευρές της μονάδας χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι. 3. Κρατήστε και τις δύο πλευρές της πρόσοψης, σπρώξτε τις προς τα κάτω και μετά αφαιρέστε το μέρος. 4. Τραβήξτε από τη λαβή το φίλτρο προς τα έξω και αφαιρέστε το. 5. Το χαμηλότερο σημείο της πρόσοψης μπορεί να καθαριστεί με νερό ή με ένα βρεγμένο πανί. Πλύνετε το με νερό και στεγνώστε το σε ένα δροσερό μέρος. 6. Χρησιμοποιείστε μία ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη ή πλύνετε το φίλτρο με νερό και στεγνώστε το στη σκιά. 7. Η διαδικασία εγκατάστασης του φίλτρου αέρα και του χαμηλότερου σημείου της πρόσοψης είναι η αντίστροφη της αφαίρεσης. Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν έχει ξεχαστεί ή πέσει στον ανεμιστήρα πριν εγκατασταθεί το χαμηλότερο μέρος της εσωτερικής μονάδας. Επανεκκινείστε τη μονάδα αφού εγκαταστήσετε το χαμηλότερο εσωτερικό μέρος και το φίλτρο αέρα στο κλιματιστικό. Πριν από μακρά περίοδο αδράνειας 1. Καθαρίστε την εσωτερική μονάδα και το φίλτρο 2. Στεγνώστε τα εσωτερικά μέρη αφήνοντας τον ανεμιστήρα να δουλέψει για μισή μέρα. 3. Καθαρίστε τα φίλτρα αέρα των εσωτερικών μονάδων. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καθαρισμός του φίλτρου αέρα για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε και βεβαιωθείτε ότι εγκαταστήσατε τα καθαρά φίλτρα ξανά πίσω στη θέση τους.

13 Καθαρισμός του φίλτρου αέρα ( π.χ στο τέλος μιας εποχής ) Το φίλτρο αέρα μπορεί να αποτρέψει τη σκόνη να εισέλθει μέσα στο μηχάνημα. Σε περίπτωση που το φίλτρο φράξει, η αποδοτικότητα του κλιματιστικού μπορεί να μειωθεί. Αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο θα πρέπει να καθαρίζεται ανά 1-2 εβδομάδες μετά από μακροχρόνια χρήση. Αν το κλιματιστικό σε χώρο όπου υπάρχει σκόνη, θα πρέπει να καθαρίζετε το φίλτρο αέρα συχνά. Αν υπάρχει μεγάλη ποσότητα συσσωρευμένης σκόνης, αντικαταστήστε το φίλτρο με ένα καινούριο. 1.Ανοίξτε τις γρίλιες εισαγωγής αέρα. Πιέστε τους διακόπτες από τις γρίλιες προς το μέσο ταυτόχρονα όπως φαίνεται στην εικόνα. Στη συνέχεια τραβήξτε προς τα κάτω τις γρίλιες εσωτερικού αέρα. Τα καλώδια του πίνακα ελέγχου, που είναι αρχικά συνδεδεμένα με το κύριο μέρος των ηλεκτρικών τερματικών θα πρέπει να αφαιρεθούν πριν προχωρήσετε όπως φαίνεται παραπάνω. 2.Αφαιρέστε τις γρίλιες εισόδου του αέρα ( μαζί με τα φίλτρα, όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω ). Τραβήξτε την εσωτερική γρίλια αέρα προς τα κάτω κατά 45 και ανεβάστε τη προς τα πάνω για να βγάλετε τις γρίλιες. 3.Αποσυναρμολογήστε το φίλτρο αέρα 4.Καθαρίστε το φίλτρο αέρα Ηλεκτρική σκούπα ή καθαρό νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαριστεί το φίλτρο αέρα. Αν η συσσώρευση σκόνης είναι τόσο μεγάλη, χρησιμοποιείστε ένα μαλακό πανί και ένα απαλό καθαριστικό για να το καθαρίσετε και στεγνώστε το σε δροσερό μέρος. Η πλευρά εισόδου του αέρα θα πρέπει να κοιτάζει προς τα πάνω όταν καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα. Η πλευρά εισόδου του αέρα θα πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω όταν καθαρίζετε με νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μη προσπαθήσετε να στεγνώσετε το φίλτρο αέρα σε απευθείας έκθεση με τον ήλιο ή με φωτιά. Συμπτώματα που δεν αποτελούν προβλήματα του κλιματιστικού Σύμπτωμα 1: Το σύστημα δε λειτουργεί Το κλιματιστικό δεν ξεκινά αυτόματα τη λειτουργία του μόλις πατήσετε το πλήκτρο ON/OFF στο χειριστήριο. Αν η λυχνία λειτουργίας ανάβει, το σύστημα λειτουργεί υπό κανονικές συνθήκες. Για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του συμπιεστή, το κλιματιστικό ξεκινά 3 λεπτά αφού το ενεργοποιήσετε. Αν η λυχνία λειτουργίας και η ένδειξη Pre Def ( πριν την απόψυξη ) ή η ένδειξη Fan (ανεμιστήρα) ( μόνο στην ψύξη ) ανάψει, σημαίνει ότι επιλέξατε τη λειτουργία θέρμανσης. Μόλις ξεκινήσει, αν ο συμπιεστής δεν έχει ξεκινήσει, η εσωτερική μονάδα λειτουργεί υπό την anti cold wind προστασία εξαιτίας της υπερβολικής εξωτερικής θερμοκρασίας. Σύμπτωμα 2: Αλλάξτε την ταχύτητα του ανεμιστήρα κατά τη διάρκεια της ψύξης. Για την αποφυγή πάγου στον εξατμιστή της εσωτερικής μονάδας, το σύστημα θα αλλάξει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα, αφού αποκατασταθεί η ψυκτική λειτουργία αμέσως. Όταν η θερμοκρασία δωματίου πέφτει σε αυτή που έχετε ρυθμίσει, ο συμπιεστής σταματάει και η εσωτερική μονάδα αλλάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Όταν η θερμοκρασία αυξηθεί ο συμπιεστής ξεκινά ξανά. Το ίδιο γίνεται και στη θέρμανση. Σύμπτωμα 3: Λευκή ομίχλη βγαίνει από τη μονάδα Σύμπτωμα 3.1: Εσωτερική Μονάδα Όταν η υγρασία είναι υψηλή κατά τη διάρκεια ψυκτικής λειτουργίας, αν το εσωτερικό της εσωτερικής μονάδας έχει επηρεαστεί πολύ, η διανομή θερμοκρασίας μέσα στο δωμάτιο δεν είναι ισοκατανεμημένη. Σύμπτωμα 3.2: Εσωτερική Μονάδα, Εξωτερική Μονάδα Όταν το σύστημα αλλάζει στη λειτουργία θέρμανσης μετά τη λειτουργία απόψυξης, η υγρασία που δημιουργείται κατά την απόψυξη γίνεται ατμός και εξατμίζεται. Σύμπτωμα 4: Θόρυβος του κλιματιστικού κατά τη λειτουργία ψύξης Σύμπτωμα 4.1: Εσωτερική μονάδα Ένας συνεχόμενος χαμηλός ήχος ακούγεται όταν το σύστημα βρίσκεται στη λειτουργία ψύξης ή έχει σταματήσει να λειτουργεί. Όταν η αντλία αποχέτευσης ( προαιρετικό εξάρτημα ) βρίσκεται σε λειτουργία, αυτός ο ήχος ακούγεται. Ήχος ακούγεται όταν το σύστημα σταματάει μετά από τη λειτουργία θέρμανσης. Συστολή και διαστολή των πλαστικών μερών προέρχεται από αλλαγή θερμοκρασίας και ακούγεται αυτός ο ήχος. Σύμπτωμα 4.2: Εσωτερική μονάδα, Εξωτερική Μονάδα Ένας συνεχόμενος χαμηλός ήχος ακούγεται όταν το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία. Αυτός είναι ο ήχος από το ψυκτικό αέριο που κυκλοφορεί μέσα στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα. Ένας ήχος που ακούγεται ακριβώς στο ξεκίνημα της λειτουργίας ενός κλιματιστικού ή αμέσως αφού το απενεργοποιήσετε ή κατά τη λειτουργία απόψυξης. Αυτός είναι ο θόρυβος του ψυκτικού που προέρχεται από την παύση ροής ή την αλλαγή ροής. Σύμπτωμα 4.3: Εξωτερική μονάδα Όταν ο τόνος του θορύβου λειτουργίας αλλάζει. Ο θόρυβος προκαλείται από την αλλαγή της συχνότητας

14 Σύμπτωμα 5: Σκόνη βγαίνει από τη μονάδα: Όταν το κλιματιστικό χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει επειδή σκόνη έχει εισέλθει μέσα στη μονάδα. Σύμπτωμα 6: Η μονάδα μπορεί να μυρωδιές Η μονάδα μπορεί να απορροφήσει τη μυρωδιά των δωματίων, των επίπλων, των τσιγάρων κ.λ.π και να τις αποδώσει ξανά. Σύμπτωμα 7: Ο ανεμιστήρας της εξωτερικής μονάδας δεν περιστρέφεται. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα ελέγχεται ώστε να μεγιστοποίηση τη λειτουργία του προϊόντος. ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ 8.1 Προβλήματα και αιτίες του κλιματιστικού Αν μία από τις παραπάνω δυσλειτουργίες συμβούν, απενεργοποιείστε τη λειτουργία, αφαιρέστε το καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος από την πρίζα και επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης. Η λυχνία λειτουργίας αναβοσβήνει πολύ (5Hz). Αυτή η λυχνία ακόμη αναβοσβήνει πολύ, απενεργοποιείστε τη λειτουργία και ενεργοποιείστε τη ξανά. ( Δείτε τον πίνακα 8-1α και 8-1β ). Το χειριστήριο λαμβάνει δυσλειτουργία ή το πλήκτρο δε λειτουργεί σωστά. Μία συσκευή ασφαλείας, όπως είναι μία ασφάλεια, ένα κύκλωμα ενεργοποιείται. Εμπόδια και νερό έχουν εισαχθεί στη μονάδα. Νερό εκρέει από την εσωτερική μονάδα. Άλλες δυσλειτουργίες Αν το σύστημα δε λειτουργεί κανονικά εκτός από τις παραπάνω αναφερόμενες περιπτώσεις, ή τις παραπάνω αναφερόμενες δυσλειτουργίες εξετάστε το σύστημα σύμφωνα με τις ακόλουθες διαδικασίες. ( Δείτε τον πίνακα 8-2 ) 8.2 Προβλήματα και αιτίες του χειριστηρίου Πριν ζητήσετε να γίνει επισκευή του μηχανήματός σας, ελέγξτε τα παρακάτω στοιχεία. ( Πίνακας 8-3 ). Αριθμός Διαχωρισμός προστασίας και δυσλειτουργίας Δυσλειτουργία μονάδας 1 Επικοινωνία Εσωτερικής Εξωτερικής 2 μονάδας.έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό 3 Αισθητήρας θερμοκρασίας δωματίου, ελέγχει αν το κανάλι είναι μη κανονικό Σωλήνας αισθητήρα θερμοκρασίας 4 δωματίου ή Έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό (Τ2) Σωλήνας αισθητήρα θερμοκρασίας 5 δωματίου ή Έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό (Τ2Β) 6 ERPROM Δυσλειτουργία Λυχνία Λειτουργίας Λυχνία Χρονοδιακόπτη Λυχνία Απόψυξης Λυχνία Συναγερμού Ψηφιακή Οθόνη E0 E1 Ε2 E3 E4 E7 7 Δυσλειτουργία ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας E8 8 Δυσλειτουργία εξωτερικής μονάδας 9 Δυσλειτουργία Στάθμης νερού Αφαιρώντας την πρόσοψη για να ελεγθεί αν 10 το κανάλι είναι μη κανονικό αργά Ed ΕΕ F0

15 Δυσλειτουργία αφαίρεσης της πρόσοψης 11 αργά 12 Η αφαίρεση της πρόσοψης δεν είναι κλειστή On 13 Εσωτερ 14 Άλλες δυσλειτουργίες 15 Εντοπισμός διαρροής ψυκτικού υγρού On F1 F2 F3 F4 EC Διαχωρισμός προστασίας και δεισλειτουργίας LED1 (Λυχνία 1) Λειτουργία LED2 (Λυχνία2) Χρονοδιακόπτης LED3 (Λυχνία3) Απόψυξη - Ανεμιστήρας LED4 ( Λυχνία 4) Συναγερμός Ψηφιακή Οθόνη Αισθητήρας θερμοκρασίας δωματίου ή Έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό Σωλήνας αισθητήρα θερμοκρασίας δωματίου ή Έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό (Τ2) Εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας δωματίου ή Έλεγχος αν το κανάλι είναι μη κανονικό Δυσλειτουργία εξωτερικής μονάδας Δυσλειτουργία αισθητήρα θερμοκρασίας αντλίας ERPR OM Δυσλειτουργία Δυσλειτουργία στάθμης νερού Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού Φωτίζει στα 5Hz στο 1Hz Συμπτώματα Αιτίες Λύση Η μονάδα δεν ξεκινά -Αδυναμία σύνδεσης -Το ηλεκτρικό κύκλωμα είναι κλειστό -Η ασφάλεια ή ο διακόπτης μπορεί να έχουν καεί -Οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου χρειάζονται αντικατάσταση ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το χειριστήριο Ο αέρας κινείται κανονικά αλλά δεν υπάρχει ψύξη -Η θερμοκρασία δεν είναι σωστή -Βρίσκεται υπό προστασία συμπιεστή 3 λεπτών - Περιμένετε για την επαναφορά του ρεύματος - Ανοίξτε το διακόπτη - ReplLocation - Αντικαταστήστε τις μπαταρίες και ελέγξτε το χειριστήριο -Ρυθμίστε σωστά τη θερμοκρασία -Περιμένετε Η μονάδα σταματά και ξεκινά συχνά Χαμηλό αποτέλεσμα ψύξης -Το ψυκτικό υγρό είναι πολύ λίγο ή πάρα πολύ -Αέρας στο κύκλωμα ψυκτικού υγρού -Ο συμπιεστής δυσλειτουργεί -Η τάση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή -Το σύστημα κύκλωμα έχει μπλοκάρει -Ο εναλλάκτης θερμότητας της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας δεν είναι καθαρός. -Το φίλτρο αέρα δεν έιναι καθαρό. -Ελέγξτε τη διαρροή, και συμπληρώστε ψυκτικό υγρό. -Σκουπίστε και συμπληρώστε ψυκτικό υγρό -Ο συμπιεστής χρειάζεται συντήρηση ή αντικατάσταση -Βρείτε αιτίες και λύσεις -Καθαρίστε τον εναλλάκτη θερμότητας -Καθαρίστε το φίλτρο αέρα -Καθαρίστε όλα τα σημεία που έχουν συγκεντρώσει σκόνη για να είναι καθαρός ο αέρας

16 Χαμηλό αποτέλεσμα θέρμανσης -Οι είσοδοι / έξοδοι του αέρα έχουν φραγεί. -Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοιχτά -Απευθείας έκθεση στον ήλιο -Πάρα πολύ ζέστη -Η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή -Διαρροή ψυκτικού υγρού ή έλλειψη ψυκτικού υγρού -Η εξωτερική θερμοκρασία έιναι χαμηλότερη από 7 C -Οι πόρτες και τα παράθυρα δεν είναι τελείως κλειστά -Διαρροή ψυκτικού υγρού ή έλλειψη ψυκτικού υγρο -Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα -Χρησιμοποιείστε τις κουρτίνες για να προφυλάξετε από την απευθείας έκθεση στην ακτινοβολία του ήλιου -Μειώστε την πηγή θερμότητας -Η ψυκτική απόδοση μειώνεται ( κανονικά ) -Ελέγξτε τη διαρροή και συμπληρώστε ψυκτικό υγρό -Χρησιμοποιήστε συσκευή θέρμανσης -Κλείστε πόρτες και παράθυρα -Ελέγξτε τη διαρροή και συμπληρώστε Ψυκτικό υγρό Συμπτώματα Αιτίες Λύση Ο ανεμιστήρας δε μπορεί να αλλάξει Το χειριστήριο δε μπορεί να μεταφέρει το σήμα στην εσωτερική μονάδα, όταν πιέζεται το πλήκτρο ON/OFF Ο δείκτης θερμοκρασίας δε λειτουργεί Ελέγξτε αν η ένδειξη λειτουργίας στην οθόνη είναι Auto. Ελέγξτε αν η ένδειξη λειτουργίας στην οθόνη είναι Dry Ελέγξτε αν οι μπαταρίες χρειάζονται αντικατάσταση. Ελέγξτε αν η λειτουργία που φαίνεται στην οθόνη είναι το FAN ONLY Όταν επιλέγεται η αυτόματη λειτουργία, το κλιματιστικό αυτόματα αλλάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα Όταν η λειτουργία Dry επιλεχθεί, το κλιματιστικό αυτόματα αλλάζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να επιλεχθεί κατά τη λειτουργία COOL, FAN ONLY και HEAT. Ελέγξτε αν είναι απενεργοποιημένη Η θερμοκρασία δε μπορεί να ρυθμιστεί κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ανεμιστήρα Η ένδειξη στην οθόνη εξαφανίζεται μετά από λίγη ώρα Ελέγξτε αν έχει ολοκληρωθεί η λειτουργία του χρονοδιακόπτη όταν η ένδειξη Timer Off εμφανιστεί στην οθόνη. Η λειτουργία του κλιματιστικού στα σταματήσει στο ρυθμισμένο χρόνο Η ένδειξη χρονοδιακόπτη Timer On απενεργοποιείται μετά από λίγη ώρα Ελέγξτε αν η λειτουργία χρονοδιακόπτη ξεκινάει αμέσως μόλις εμφανιστεί η ένδειξη Timer On στην οθόνη. Μέχρι το ρυθμισμένο χρόνο, το κλιματιστικό θα ξεκινήσει αυτόματα και οι κατάλληλες ενδείξεις θα εξαφανιστούν Δε λαμβάνεται σήμα από την εσωτερική μονάδα ακόμη και όταν το πλήκτρο ON/OFF πιέζεται. Ελέγξτε αν το σήμα μετάδοσης του χειριστηρίου καθοδηγείται σωστά προς τον αποδέκτη σήματος της εσωτερικής μονάδας, όταν πιέζετε το πλήκτρο ON/OFF. Άμεσα πιέστε ώστε να μεταδωθεί το σήμα από το μεταδότη προς τον αποδέκτη της εσωτερικής μονάδας και ύστερα πατήστε επαναλαμβανόμενα δύο φορές το πλήκτρο ON/OFF.

17 Εισαγωγέας: Γ.Ε.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. Λεωφόρος Κηφισού 6, Αιγάλεω, , Αθήνα Τηλέφωνο: SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Γ.Ε.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε. Λεωφόρος Κηφισού 6, Αιγάλεω, , Αθήνα Τηλέφωνο: Φαξ: Το προϊόν κατασκευάζεται στην Κίνα Importer: G.E.DIMITRIOU S.A. 6, Kifissou, Egaleo, , Athens Telephone: SERVICE SPARE PARTS GE DIMITRIOU S.A. 6, Kifi ssou, Egaleo, , Athens Telephone: Fax: The product is made in China Οι τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος υπόκειται σε αλλαγές, που αφορούν στη βελτιστοποίηση του μηχανήματος, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Συμβουλευτείτε τον εξουσιοδοτημένε κέντρο τεχνικής υποστήριξης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Your-conditions ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Οδηγίες προς το κοινό...2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση......3 Προσοχή...4 Έλεγχοι πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΑΛΑΤΗ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα Καναλάτη Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την κλιματιστική μονάδα τύπου Κασέτα Toyotomi. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεχτικά τις

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Διαβάστε το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter Οδηγίες Χρήσης Electrolux. Thinking of you. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς σκεφτόμαστε, επισκεφθείτε www.electrolux.com Πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε έναν αφυγραντήρα MERCURY. Παρακαλούµε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσεως. Έτσι θα αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS INVMS45A2 INVMS45A2-BS User s Manual Refrigerator - Freezer Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Manual de Utilizare Frigider - Congelator Bedienungsanleitung Kühl-/Gefrierschrank English/Ελληνικά/Română/Deutsch

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-920 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. Η συσκευή αυτή προορίζεται για χρήση σε οικιακές και

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Floor Standing Air Conditioner. Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Μοντέλα : RMFI-50 / RMFO-50. English/Ελληνικά/ Română

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήστη. Floor Standing Air Conditioner. Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Μοντέλα : RMFI-50 / RMFO-50. English/Ελληνικά/ Română Μοντέλα : RMFI-50 / RMFO-50 Flr Standing Air Cnditiner User s Manual Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Εγχειρίδιο Χρήστη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ MFGA-55FN1RD0 MOU-55FN1-RD0. ιαιρούμενου τύπου δαπέδου

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ MFGA-55FN1RD0 MOU-55FN1-RD0. ιαιρούμενου τύπου δαπέδου ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ιαιρούμενου τύπου δαπέδου MFGA-55FN1RD0 MOU-55FN1-RD0 Σας ευχαριστούμε πολύ που αγοράσατε το κλιματιστικό μας. Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW 9K 12K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFI-A605W RFO-A485W RFO-A605W 1.ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ Νο Ονοµασία πλήκτρου Λειτουργία 1 ON/OFF Πιέζοντας το, η συσκευή ανάβει ή σβύνει 2 MODE Πιέζοντας διαδοχικά επιλέγουµε το είδος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που αγοράσατε το προϊόν μας. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν από κάθε χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης. Μοντέλο:

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης. Μοντέλο: Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Μοντέλο: V2MDI-18 V2MDI-24 V2MDI-36 V2MDI-50 V2MDI-60 V1MDI-60 IMDI-60 Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Δικτύου Αεραγωγών Μέσης Στατικής Πίεσης Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Εγχειρίδιο εγκατάστασης Περιγραφή εξοπλισμού Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τον εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται. Γρίλιες εξόδου αέρα Πίνακας ελέγχου Χερούλι μεταφοράς Χερούλι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

STELLAR INVERTER SERIES

STELLAR INVERTER SERIES Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. STELLAR INVERTER SERIES Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο Στις σελίδες αυτές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας. 2 Σωστή χρήση. 3 Μέρη και λειτουργίες. 4 Συντήρηση και φροντίδα του ψυγείου. 5 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση. 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. Συνδυάστε τα δύο μισά της βάσης, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 2. Ξεβιδώστε το στοιχείο στερέωσης της συσκευής. ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 3. Τοποθετήστε τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1 Συνθήκες λειτουργίας... 4 2.2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185

INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 INSTRUCTIONS MANUAL VACUUM CLEANER MOD. R-185 3 Περιγραφή συσκευής A Πέλµα σκουπίσµατος B Τηλεσκοπικός σωλήνας C Εύκαµπτος σωλήνας D Ρυθµιστής αέρα E Άνω άκρο εύκαµπτου σωλήνα F Μπουτόν αυτόµατης περιτύλιξης

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για μελλοντική ανάγνωση. Γενικές Πληροφορίες Αφυγραντήρα Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V~ 50Hz 2000W Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

FLOOR STANDING TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ OPERATION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

FLOOR STANDING TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ OPERATION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ FLOOR STANDING TYPE ROOM AIR CONDITIONER OPERATION MANUAL ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Σ Η Μ Α Ν Τ Ι Κ Ε Σ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α Σ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ STSD V1R3

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ STSD V1R3 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες χρήσης Προειδοποιήσεις ασφαλείας... 2 Εγκατάσταση συσκευής... 3 Σύνδεση στο ηλεκτρικό δίκτυο... 3 Ρευματολήπτης και προδιαγραφές πρίζας... 3 Προδιαγραφές χώρου... 3 Χρήση του αφυγραντήρα...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER Οδηγίες Χρήσης User s Manual ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΜΟΝΤΕΛΑ/ MODELS: TKN/TKG-A528DV TKN/TKG-A535DV TKN/TKG-A556DV TKN/TKG-A571DV Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Τοποθέτηση Χειρολαβών Τοποθέτηση χειρολαβής στην πόρτα της κατάψυξης:1 Τοποθετήστε το πάνω µέρος της χειρολαβής στην αντίστοιχη οπή της πόρτας και

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπου οροφής και δαπέδου

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπου οροφής και δαπέδου ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ Τύπου οροφής και δαπέδου Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

R Αφυγραντήρας R-9110

R Αφυγραντήρας R-9110 R-9110 Αφυγραντήρας R-9110 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε. τες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΩΜΑΤΙΟΥ Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ INVERTER ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ-ΔΥΟ / ΤΡΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Μοντέλο: UAC-693 Διαβάστε και κρατήστε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική αναφορά Πληροφορίες ασφαλείας 1. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ. Μοντέλο: PURE 20 lt. Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό. Ελληνικά

Εγχειρίδιο Χρήσης Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ. Μοντέλο: PURE 20 lt. Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό. Ελληνικά Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Μοντέλο: PURE 20 lt Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αφυγραντήρα της INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της μονάδας παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ. Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΤΟΧΟΥ Τύπος με αγωγό μεσαίας στατικής πίεσης Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό σας, διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο και φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760. Οδηγίες Χρήσης ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MOD. R-760 Οδηγίες Χρήσης I. Επισκόπηση Προϊόντος: 1. Έξυπνο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας, με επιλογή ανάμεσα σε 70, 80, 90, και 100. Τάση: 220-240V, Συχνότητα: 50Hz, Ισχύς:

Διαβάστε περισσότερα

MHR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

MHR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ λαδιού Μοντέλο: MHR-20025 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Διαβάστε περισσότερα