LEGEA: KEEP RUNNING WITH US!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "LEGEA: KEEP RUNNING WITH US!"

Transcript

1 LEGEA: KEEP RUNNING WITH US!

2 LEGEA: Leader στην παγκόσμια αγορά αθλητικών ειδών! To Όραμα μας Οι Αξίες μας Στοιχεία Διαφοροποίησης της LEGEA Οι πελάτες μας Οι άνθρωποι μας Αποτελεσματική εξυπηρέτηση Τα προϊόντα μας Τα καταστήματα μας Ισχυρό δίκτυο καταστημάτων μέσα από μια διεθνή πορεία ανάπτυξης Μια δυναμική αγορά γεμάτη ευκαιρίες Τα «θέλω» του σύγχρονου καταναλωτή. H επενδυτική πρόταση Γιατί LEGEA; Q & A 2

3 LEGEA: SUCCESS STORY 3

4 H LEGEA ιδρύθηκε το 1988 στην Πομπηία της Ιταλίας. Έχοντας 50 χρόνια εμπειρίας στα είδη ένδυσης, εισήλθε τη δεκαετία του 90 στα είδη σπορ ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και διανομής αθλητικών ειδών. Γρήγορα αποτέλεσε την #1 επιλογή πολλών ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου στην Ιταλία. 4

5 Σήμερα, είναι βασικός προμηθευτής αθλητικών ειδών σε πολλά Ευρωπαϊκά Σωματεία. Μερικά από τα σωματεία, τα οποία έχουν επιλέξει τη LEGEA στην Ελλάδα είναι ο Ο.Φ.Η & o Ολυμπιακός Βόλου. Έχει περισσότερα από 180 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, αποτελώντας την #1 σε πωλήσεις εταιρεία αθλητικών ειδών στην Ιταλία και #3 πανευρωπαϊκώς! Από το 2005 αναπτύσσεται και μέσω franchising, προσφέροντας σας μια μοναδική ευκαιρία!

6 Η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καταστημάτων και στην Ελλάδα, ακολουθώντας την επιτυχή πορεία ανάπτυξης του δικτύου LEGEA στο εξωτερικό. Ανάπτυξη που θα στηρίζεται σε ειλικρινείς, σταθερές και αμοιβαία αποδοτικές σχέσεις συνεργασίας. Η καθιέρωση μας στη συνείδηση των καταναλωτών ως τη No 1 επιλογή για αγορά αθλητικών ειδών, προσφέροντας προϊόντα που βασίζονται στο τρίπτυχο ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές & απαράμιλλο design. 6

7 Σεβασμός στον Καταναλωτή και στους συνεργάτες Συνεχής Εξέλιξη μέσα από Συνεχή Έρευνα και Ανάπτυξη Ισχυρή διαφοροποίηση & Προσφορά Αξίας 7

8 Εξαιρετικό Ιταλικό Design το οποίο καθιστά τα προϊόντα LEGEA την 1 η επιλογή για κάθε περίσταση. Μοναδική σχέση τιμής - ποιότητας που κάνουν προσιτά τα προϊόντα LEGEA σε όλο το φάσμα των αγοραστών. Σχεδιασμός και Τεχνολογική Υπεροχή, που επιτρέπει την βέλτιστη απόδοση σε δραστηριότητες υψηλών απαιτήσεων

9 Ευρύ προϊοντικό μείγμα σε ένδυση και υπόδηση, καλύπτοντας δραστηριότητες όπως το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ, το βόλεϊ, οι πολεμικές τέχνες κ.α. Τα προϊόντα της αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση προσφέροντας μοναδικής ποιότητας αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί.

10 Οι πελάτες μας 2005 Αθλητές ή λάτρεις των outdoor δραστηριοτήτων (Β2C) Αθλητικές Ομάδες, Αθλητικά Σωματεία (B2B) Άνδρες γυναίκες, παιδιά έφηβοι ενήλικες, όλοι οι λάτρεις της casual εμφάνισης (B2C) Η ολοκληρωμένη σειρά σε technical sportswear καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μεμονωμένων αθλητών, αλλά και ολόκληρων Αθλητικών Σωματείων & Αθλητικών Συλλόγων. Όλοι βρίσκουν στη LEGEA αυτό που αναζητούν επιλέγοντας fashion είδη από τις casual σειρές μας.

11 Οι πελάτες μας Στο πελατολόγιο μας ανήκουν 45 κορυφαία Ελληνικά Σωματεία. Προμηθεύουμε πολλούς αθλητικούς Συλλόγους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε κάθε άθλημα σε κάθε γειτονιά.

12 Οι άνθρωποί μας Θεωρούμε τους ανθρώπους μας και τους συνεργάτες μας βασικό μοχλό ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η προσέλκυση & η διατήρηση ικανού & έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού και συνεργατώνεπιτυχημένων συνεργατών που ενστερνίζονται την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία! 12

13 Αποτελεσματική εξυπηρέτηση Προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία, εξυπηρέτησης

14 LEGEA: ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

15 Unique Sales Proposition Διαθέτουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόντικό μίγμα, που καλύπτει τόσο τις ανάγκες των αθλητών σε technical sportswear, όσο και το σύνολο της αγοράς σε fashion είδη. Ο εργονομικός σχεδιασμός, οι ανταγωνιστικές τιμές, η ιταλική φινέτσα αλλά και η ποιότητα είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας για την LEGEA.

16 Εκτεταμένο product mix LEGEA PRODUCT MIX Εξειδικευμένα αθλητικά είδη Υποδήματα Casual Σειρές

17 Εκτεταμένο product mix Εξειδικευμένα Αθλητικά Είδη Παπούτσια Casual Σειρές Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Βόλεϊ Στίβος Τένις Ράγκμπι Προπόνησης Χειμερινά αθλήματα Κολύμβηση Μπάλες/ Τσάντες/ Αξεσουάρ Ποδοσφαίρου Εξωτερικού/ Εσωτερικού Fitness Fashion Στίβου Τένις Μπάσκετ Παιδικά Χειμερινά Man fashion Woman fashion Kid fashion Τσάντες Καπέλα

18

19

20

21 ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

22 Τα LEGEA Shops : Ξεχωρίζουν για το πρωτοποριακό τους ιταλικό design & την απαράμιλλη σχεδιαστική τους υπεροχή. Είναι ομοιόμορφα τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, αναδεικνύοντας την εταιρική τους ταυτότητα, που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη. Συγκροτούν ένα ολοκληρωμένο retail concept διασφαλίζοντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

23 Βιτρίνες που αποπνέουν τον δυναμισμό του brand LEGEA και προσελκύουν τους πελάτες για ένα μοναδικό customer journey κατάστημα σας!

24 Αποτελεσματικό, δοκιμασμένο Visual Merchandising: Παρουσίαση των προϊόντων με τον πλέον ελκυστικό τρόπο, που διασφαλίζει υψηλές πωλήσεις, συνδυαστικές αγορές, πιστότητα στο Brand name! Τοποθέτηση τους στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση και να διευκολύνει τη λήψη της αγοραστικής απόφασης, ώστε αυτή να λαμβάνεται στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

25 Ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, μέσα από μια διεθνή πορεία ανάπτυξης! Από το 2005, όπου και αναπτύχθηκε το δίκτυο franchise, μέχρι και σήμερα ο αριθμός των καταστημάτων στην Ιταλία ξεπερνά τα 100, ενώ σε ολόκληρη την Ευρώπη τα 180. Οι επιχειρηματίες της χώρας μας αποκτούν τώρα τη μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε ένα concept, που έχει διαγράψει το δικό του success story και έχει αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου στον κλάδο των αθλητικών ειδών.

26 ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! 26

27 Η αγορά αθλητικών ειδών σημειώνει σημαντική αναπτυξιακή πορεία τα τελευταία έτη, παρουσιάζοντας πολλαπλές ευκαιρίες για συγκροτημένα concepts! Η μεταστροφή του καταναλωτικού κοινού σε έναν πιο αθλητικό - υγιεινό τρόπο ζωής καθώς και σε outdoor δραστηριότητες δίνει σημαντικά περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης στον κλάδο. 27

28 Τα αθλητικά είδη γίνονται όλο και πιο fashionable! Casual σειρές ένδυσης ή υπόδησης κερδίζουν την προτίμηση των καταναλωτών Ακόμη και εκείνων που δεν αθλούνται! Έτσι, η αγορά μεγενθύνεται σημαντικά απευθυνόμενη σε 2 διαφορετικά segments: Fit: (Όσοι αθλούνται) Fashion: (Όσοι αναζητούν ολοκληρωμένες casual σειρές ένδυσης ή υπόδησης).

29 Ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητά πρόσθετη αξία μέσα από τα προϊόντα αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, επιβραβεύοντας συγκροτημένα concepts, που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και καινοτόμες ιδέες, σε μία «δίκαιη» (και προσιτή) για εκείνον τιμή.

30 Ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητώντας μια συνολική εμπειρία δίνει έμφαση σε στοιχεία του retail mix, όπως το ευρύ προϊοντικό μίγμα, η ατμόσφαιρα και η μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, οι τιμές, η σιγουριά. Η LEGEA απαντά με ένα μοναδικό διακριτό τρόπο

31 Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 32

32 Σας υποστηρίζουμε για την επιλογή του καταλληλότερου σημείου για το κατάστημα σας: Επιλογή μιας περιοχής με μεγάλη πληθυσμιακή συγκέντρωση και ενός πολυσύχναστου και ευδιάκριτου σημείου Στόχος της στρατηγικής επιλογής καταστημάτων που έχουμε αναπτύξει είναι η επίτευξη σταθερά υψηλής επισκεψιμότητας και προβολής του κάθε σημείου πώλησης, του δικού σας καταστήματος.

33 Σας παρέχουμε αποκλειστικότητα περιοχής προσδίδοντας έτσι αξία, υπεραξίες, υψηλό μερίδιο αγοράς, διαχρονικότητα και κυρίως ασφάλεια στην επένδυση σας.

34 Σας υποστηρίζουμε για το σχεδιασμό & τη διαμόρφωση του καταστήματος σας ώστε να: Αποτυπώνεται ξεκάθαρα η ενιαία ταυτότητα των καταστημάτων του δικτύου (τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά) αποδίδοντας με σαφήνεια το δυναμισμό του brand name LEGEA. Αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου που θα επιλέξετε.

35 Απρόσκοπτη τροφοδοσία του καταστήματος σας με μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών με κριτήριο πάντα το ανταγωνιστικό κόστος. Η αύξηση της κυκλοφοριακής ταχύτητας των προϊόντων, η απόδοση ανά κατηγορία καθώς η παρακολούθηση των λοιπών δεικτών αποδοτικότητας είναι κύριο μέλημα μας.

36 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, που καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης σας όπως: Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών, Μάρκετινγκ & Τεχνικές Πωλήσεων, χρήση λογισμικού, merchandisizing Συχνές Μετεκπαιδεύσεις & Χρηστικά Εγχειρίδια Λειτουργίας, που καταγράφουν και προτυποποιούν όλες τις διαδικασίες, που θα πρέπει να ακολουθήσετε για την αποδοτική λειτουργία του καταστήματος σας.

37 Έχοντας υψηλή τεχνογνωσία στο visual merchandising σας υποστηρίζουμε ώστε να πετύχετε: Την βέλτιστη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια του καταστήματος σας, τη διαμόρφωση της βιτρίνας αλλά και της συνολικής εικόνας του καταστήματος. Στόχος: Η αύξηση των αυθόρμητων αγορών (impulse purchases) και η δημιουργία όλων εκείνων των προϋποθέσεων για μια ξεχωριστή βιωματική αγοραστική εμπειρία!

38 Ολοκληρωμένη Στρατηγική Μάρκετινγκ σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Branding Sponsorships Advertising (off-line, on-line) Press Relations Bellow the line Ενέργειες Events

39 Digital Marketing Έχουμε αναπτύξει μια Πολυκάναλη Διαδικτυακή Στρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ: Digital Advertising Search Engine Optimization Content Management Digital PR Buzz Marketing Διαγωνισμοί

40 ΓΙΑΤΙ LEGEA;

41 Ισχυρό Brand Name με ηγετική παρουσία στον κλάδο των αθλητικών ειδών διεθνώς! Δοκιμασμένο & πετυχημένο concept: #1 σε πωλήσεις εταιρία αθλητικών ειδών στην Ιταλία και #3 πανευρωπαϊκώς! Αποδοτικά συστήματα και διαδικασίες, αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο του retail, μέσα από την ανάπτυξη περισσότερων από 180 καταστημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη!

42 Unique Sales Proposition: Τα προϊόντα μας συνδυάζουν την σχεδιαστική υπεροχή, την απαράμιλλη ποιότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό, μέσα από μια άριστη σχέση ποιότητας τιμής. Ανταγωνιστικές μας τιμές απαντούν δυναμικά στις ανάγκες μιας price sensitive αγοράς, μετατρέποντας την κρίση σε μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία! Πολλαπλά profit centers καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες των αθλητών σε technical sportswear (FIT), όσο και το σύνολο της αγοράς σε fashion είδη (FASHION).

43 Εκτεταμένο product mix, που καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης αγοράς: Β2Β: Αθλητικά Σωματεία, Ομάδες Επιτρέπει πωλήσεις όλο τον χρόνο με άμεσες εισπράξεις! Β2C: Αθλητές, είτε απλώς λάτρεις της casual εμφάνισης Επιτρέπει πωλήσεις σε μεγάλες ποσότητες με μια μόνο συναλλαγή!

44 Προϊόντα υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας Χαμηλό κόστος αποθεμάτων Πώληση προϊόντων από την μητρική με μετρητά Επίτευξη ευνοϊκότερων τιμών για τον franchisee Απλό μοντέλο καταστήματος, χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας ιδανικό για άμεση απόδοση και κερδοφορία. Ευελιξία Μοντέλου Ανάπτυξης: Προσαρμογή μοντέλου για ιδιοαπασχόληση, family business, επενδυτικά ή και για master franchise.

45 Πολύ υψηλό περιθώριο κέρδους ανά προϊοντική κατηγορία Mark up από 90% - 100% Ιδιαίτερα χαμηλό ύψος επένδυσης: , συμπεριλαμβανομένου του εμπορεύματος! 0% royalties Μόνο entry fee

46 Επιθετική πολυκάναλη στρατηγική marketing, που αναπτύσσεται σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Διαφοροποίηση εικόνας καταστήματος: Πρωτοποριακό design καταστήματος αποτελεσματικό visual merchandizing! Αποτελεσματικό μοντέλο προσωπικής εξυπηρέτησης

47 Q&A

48 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο της αγοράς αθλητικών ειδών δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Μόνο ισχυρές εταιρείες και καταστήματα σε επίπεδο δικτύου, με υποδομές, τεχνογνωσία και τεχνολογική υπεροχή, μπορούν να αντεπεξέλθουν αξιοποιώντας αποδοτικά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά. Η υψηλή αναγνωρισιμότητα, η ποιότητα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, το απαράμιλλο στυλ, η πληρότητα του προϊοντικού μείγματος, το δοκιμασμένο και ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο και τέλος η διαφοροποίηση είναι παράγοντες που κρίνουν την επιβίωση και την επιτυχία ενός καταστήματος. Με την ένταξη σας σε ένα δίκτυο με ισχυρό και ολοκληρωμένο concept, όπως αυτό της LEGEA, εφαρμόζετε άμεσα δοκιμασμένες στρατηγικές, διαθέτετε το κατάλληλο προϊοντικό μίγμα, διαθέτετε ολοκληρωμένη τη μεθοδολογία ανοίγματος του καταστήματος σας και υλοποιείτε δοκιμασμένες στρατηγικές ανάπτυξης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα αλλά και να πετύχετε άμεσα υψηλά κέρδη, έχοντας μόνιμη καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη για μια συνεχώς ανοδική πορεία.

49 Γιατί να εμπιστευτώ την εταιρία σας; Η LEGEA είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των αθλητικών ειδών, διαγράφοντας σημαντικά κέρδη και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Έχει σαφή τοποθέτηση στην αγορά, διαρκή ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και υψηλή δέσμευση στους στόχους και στις αξίες που έχει θέσει. Διαθέτει brand name με υψηλή αντιλαμβανόμενη αξία για τον πελάτη. Είναι άλλωστε η 1 η εταιρεία σε πωλήσεις αθλητικών ειδών στην Ιταλία και 3 η στην Ευρώπη, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ένα πετυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που φέρει όλα τα εχέγγυα επιτυχίας για κάθε franchisee. Τα προϊόντα της έχουν υψηλή ζήτηση, γεγονός που αποδίδεται στο τρίπτυχο υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής και σχεδιαστικής υπεροχής. Τα 180 σημεία πώλησης σε όλη την Ευρώπη είναι αποτέλεσμα του προσανατολισμού της LEGEA στα αποτελέσματα καθώς και των συστηματικών επενδύσεων της σε θέματα R & D. Από τους συνεργάτες μας αναζητούμε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαίες προοπτικές εξέλιξης και κερδοφορίας, για αυτό και ανταποκρινόμαστε στο ακέραιο στις υποχρεώσεις μας προς αυτούς σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξης μας.

50 Σε ποιους τομείς με υποστηρίζει το δίκτυο LEGEA κατά την εκκίνηση της επαγγελματικής μου δραστηριότητας; Η LEGEA σας υποστηρίζει καθολικά από την πρώτη μέρα της συνεργασίας στους πιο ζωτικούς τομείς για την επιτυχία της επιχείρησης σας όπως: Υποστήριξη στον εντοπισμό του καταλληλότερου σημείου για την έναρξη του νέου καταστήματος, ώστε να πετύχετε τη μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα. Υποστήριξη για τη διαμόρφωση και το στήσιμο του καταστήματος σας, ώστε να υπάρχει ενιαία εικόνα με τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου. Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, που καλύπτει όλες τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης σας όπως: Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών, Μάρκετινγκ & Τεχνικές Πωλήσεων, χρήση λογισμικού καθώς και visual merchandisizing Απρόσκοπτη τροφοδοσία του καταστήματος σας με μεγάλη ποικιλία αθλητικών ειδών έχοντας πάντα ως κριτήριο το ανταγωνιστικό κόστος. Υποστήριξη σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Προσαρμογή προϊοντικού μείγματος στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

51 Θα πρέπει να βρω κάποιο δικό μου ακίνητο ή θα πρέπει να μου υποδείξει η εταιρεία κάποιο; Και οι δύο επιλογές είναι ανοιχτές. Είτε διαθέτετε κάποιο δικό σας ακίνητο, είτε η εταιρεία επιθυμεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο φυσικά πληροί και τις δικές της προϋποθέσεις η επιλογή είναι δική σας. Ποιος καθορίζει την επιλογή των επίπλων διαμόρφωση του χώρου; και την συνολική Η διαμόρφωση τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου του καταστήματος σας καθορίζεται από τη μητρική εταιρεία. Στόχος είναι να διασφαλιστεί σε κάθε περίπτωση η ομοιομορφία των καταστημάτων του δικτύου LEGEA και να αποδοθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο η ταυτότητα του brand. Η υψηλή άλλωστε διαπραγματευτική δύναμη της LEGEA συμβάλλει στη μείωση του κόστους των επίπλων και του εξοπλισμού, μέσα από τη συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς.

52 Θα εκπαιδευτώ πλήρως; Τι θα περιλαμβάνει η εκπαίδευση μου από τη LEGEA; Ναι, θα εκπαιδευτείτε πλήρως και εσείς και το προσωπικό σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς οι συνεργάτες μας να είναι απόλυτα εξειδικευμένοι και άρτια εκπαιδευμένοι, καθώς η ποιότητα και η αξιοπιστία του δικτύου LEGEA είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διεθνούς επιτυχίας μας, το οποίο διαφυλάσσουμε με κάθε τρόπο. Η εκπαίδευση σας θα αναφέρεται στα προϊόντα, στην άριστη παρουσίαση και την αποτελεσματική τοποθέτηση τους, στη λειτουργία και τη διαδικασία πώλησης στο κατάστημα, την εξυπηρέτηση πελατών, τις στρατηγικές μάρκετινγκ, την παρακολούθηση του λογισμικού διαχείρισης του καταστήματος σας. Καλύπτει επομένως όλες τις πτυχές, που αφορούν την επιτυχημένη λειτουργία της επιχείρησης σας.

53 Θα υπάρχει ειδικότερη υποστήριξη σε θέματα τεχνογνωσίας πωλήσεων; Η LEGEA σας παρέχει άμεσα ή μέσω διαπιστευμένων αντιπροσώπων της εκπαίδευση σε θέματα αποτελεσματικών πωλήσεων. Είμαστε διαρκώς δίπλα στον συνεργάτη μας μέσα από συναντήσεις αλλά και κάθε μορφή επικοινωνίας. Σας παρέχουμε επίσης πλήρως ενημερωμένα manuals και απλουστευμένα εγχειρίδια, προκειμένου να προτυποποιήσουμε τη διαδικασία πωλήσεων και να σας υποστηρίξουμε στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων σας. Η LEGEA διαθέτει άλλωστε υψηλή τεχνογνωσία σε θέματα πωλήσεων γεγονός που διαγράφεται στα κέρδη της. Πως θα επιλέγω συνεργάτες; Θα με βοηθήσει η εταιρεία στο ξεκίνημα; Και βέβαια. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ειδική τεχνογνωσία στην επιλογή και στην ένθεση των κατάλληλων συνεργατών. Έχοντας ως στόχο την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς συστήματα, που διασφαλίζουν την προσέλκυση και τη διατήρηση των καλύτερων συνεργατών στο δίκτυο μας.

54 Τι περιλαμβάνεται στο entry fee; Τεχνική βοήθεια στην επιλογή της εμπορικής ζώνης, τοπική έρευνα αγοράς, υποστήριξη στις πρώτες φάσεις δημιουργίας της επιχείρησης σας. Πόσο θα μου κοστίσει η επένδυση; Το ύψος της επένδυσης κυμαίνεται από (συμπεριλαμβανομένου του εμπορεύματος). Σε κάθε περίπτωση το κόστος επένδυσης για τη δημιουργία ενός καταστήματος διαμορφώνεται ανάλογα με: Τα τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος Την κατάσταση του ακινήτου που θα επιλεχθεί. Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η διαμόρφωση μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής και κερδοφόρας επιχείρησης με την τήρηση συγκεκριμένων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν την ποιότητα και μοναδικότητα των υπηρεσιών του δικτύου της LEGEA.

55 Τι είδους χαρακτηριστικά πρέπει να συγκεντρώνει ο κατάλληλος franchisee; Αναζητάμε δραστήριους, επικοινωνιακούς & οργανωτικούς συνεργάτες, που έχουν την ικανότητα να αναπτύξουν την επιχείρηση τους διασφαλίζοντας την ποιότητα του δικτύου μας. Ο κατάλληλος συνεργάτης θα πρέπει επομένως να διαθέτει: Πίστη στις αξίες, τη φιλοσοφία και την ιδεολογία της LEGEA. Εμπορική αντίληψη και ικανότητα τήρησης των λειτουργικών προδιαγραφών του δικτύου Ικανότητες συντονισμού και οργάνωσης του προσωπικού του Ικανότητες σε θέματα πωλήσεων Eπικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητες δημιουργίας σχέσεων με τους πελάτες Οργανωτικότητα, αποφασιστικότητα και δέσμευση στην επίτευξη στόχων Επιχειρηματικό πνεύμα, ήθος, μεράκι αλλά και θέληση για επιτυχία

56 Τι είδους υλικό πρέπει να συγκεντρώσω ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης της συνεργασίας μου με την LEGEA; Σαν πρώτο στάδιο θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε το παρακάτω υλικό που θα σας διευκολύνει σημαντικά την εκκίνηση των διαδικασιών για την προώθηση της συνεργασίας μας: Κάντε μια λίστα με τυχόν ερωτήσεις που θα θέλατε να μας θέσετε. Συγκεντρώστε το βιογραφικό σας και άλλες πληροφορίες για την τωρινή σας επαγγελματική δραστηριότητα, όπως αν διατηρείτε κάποια επιχείρηση το εταιρικό σας προφίλ κτλ. Μια σύνοψη παλαιότερων δικών σας επιχειρηματικών εγχειρημάτων Μια περίληψη του πώς σχεδιάζετε να αναπτύξετε το LEGEA στην περιοχή σας.

57 LEGEA: KEEP RUNNING WITH US!

58 Entry Fee Grand Opening 500 Εγγυήσεις Ενοικίου Διαμόρφωση Χώρου - Κατασκευή Εξοπλισμός Καταστήματος - Έπιπλα Εξοπλισμός Καταστήματος -Αντικλεπτικά κλπ Λοιπός Εξοπλισμός - Αναλώσιμα Hardware - Software ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ (χωρίς αρχικό απόθεμα) Αρχικό Απόθεμα ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ (ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ)

59 LEGEA Πενταετές πλάνο ανάπτυξης Συνοπτική παρουσίαση αποτελεσμάτων εκμετάλλευσης ETOΣ 1 ΕΤΟΣ 2 ΕΤΟΣ 3 ΕΤΟΣ 4 ΕΤΟΣ 5 Πωλήσεις Πωλήσεις Σε Συλόγους Σύνολο εισροών Κόστος Πωληθέντων Μικτό κέρδος % επ ί των π ωλήσεων 46,1% 45,3% 44,9% 44,9% 44,9% Λειτουργικές Δαπάνες Αμοιβές προσωπικού % επ ί των π ωλήσεων 13,3% 11,9% 13,5% 13,7% 13,7% Λοιπές αμοιβές προσωπικού / bonus Ενοίκιο καταστήματος Ενέργεια - Ύδρευση Τηλεφωνικές Δαπάνες Επισκευές / Συντήρηση Εξοπλισμού Royalties Τοπική Διαφήμιση Ασφάλεια καταστήματος Ασφάλιση καταστήματός Φόροι-Τέλη Λογιστήριο Υλικά συσκευασίας Επιβαρύνσεις Πιστωτικών Καρτών Απαξίωση Stock - Κλοπές Έξοδα Μεταφορών Λοιπές λειτουργικές δαπάνες/ έτος Σύνολο λειτουργικών δαπανών % επ ί των π ωλήσεων 36% 34% 36% 36% 36% Αποτέλεσμα προ τόκων & αποσβέσεων Αποσβέσεις Κέρδη προ φόρων (Ζημίες) % επ ί των π ωλήσεων 9,33% 11,83% 10,37% 10,50% 10,69%

60 LEGEA FRANCHISE IRR NPV % 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% (20000) Discount Rate

61 LEGEA FRANCHISE: PAYBACK PERIOD INVESTMENT CRITERION Χρηματοροές (undiscounted) Χρηματοροές (present value) ΚΟΣΤΟΣ Ίδια συμμετοχή Έτος 0 Έτος 1 Έτος 2 Έτος 3 Έτος 4 Έτος 5

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΔΟΕΑΠ Περιεχόμενο του επιχειρηματικού σχεδίου για την ίδρυση του καταστήματος Παντοπωλείον Η Ενημέρωση Συντάκτης : Ελένη Β. Σπανοπούλου αε Η ιδέα Ηδημιουργίαμη κερδοσκοπικού

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ποσό υπολογιζόμενο και ανάλογο του κύκλου εργασιών του Η Σύμβαση

ποσό υπολογιζόμενο και ανάλογο του κύκλου εργασιών του Η Σύμβαση FRANCHISING Γενικά Ως franchising νοείται το σύνολο των δικαιωμάτων βιομηχανικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν εμπορικά σήματα και επωνυμίες, πινακίδες καταστημάτων, πρότυπα χρήσεως, σχέδια, δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Τι είναι το επιχειρηματικό σχέδιο Είναι η οργανωμένη καταγραφή ιδεών, στόχων και σχεδίων δράσεων. Μια νέα επιχείρηση είναι δύσκολο να πετύχει αν είναι «ανοργάνωτη»,

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία Εταιρία H A.I.D.A προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Ανεξάρτητα από την προϋπηρεσία σας, την όρεξη σας για δουλειά, τη δυναμική του concept που σας ενδιαφέρει, εάν σκέφτεστε

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 27/03/09 1 Υπεύθυνος Καθηγητής: ΣΚΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 Ομάδα Μαθητών: 1. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΔΙΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Στρατηγικές επίτευξης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Ηγεσία Κόστους Διαφοροποίηση Εστίαση 7η-8η εβδομάδα Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Η έννοια του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος Στόχος της στρατηγικής

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή

ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN. Εισαγωγή ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ BUSINESS PLAN Εισαγωγή Η κατάρτιση ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου αποτελεί ένα εργαλείο στο οποίο καταγράφεται ουσιαστικά το «Πλάνο Δράσης» της επιχείρησης, τα βήματα που θα

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία!

Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία! Όταν η παράδοση του μερακλίδικου ελληνικού καφέ συνάντησε την καφεμαντεία! 1 Ο Ωκεανός είναι ένα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ αλλά και σε

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών πολυκαταστημάτων ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών πολυκαταστημάτων ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210. ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών πολυκαταστημάτων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Είναι επιτακτική η ανάγκη για την κάθε επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

www.anemisconsulting.gr www.anemis.eu φαρμακοποιός < [farmakopiόs]: επιστήμονας που ασχολείται με την παρασκευή και την διάθεση φαρμάκων? Πόσες φορές καθημερινά αναρωτιέστε: «Γιατί ασχολούμαι με θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης. Ανάλυση Ανταγωνισμού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων & Διοίκησης. Ανάλυση Ανταγωνισμού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Ανάλυση Ανταγωνισμού Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Επιχειρηματικός Ανταγωνισμός Ο αγώνας στον οποίο, κάθε επιχείρηση προσπαθεί να αποκομίσει αυτό που την ίδια στιγμή αποκομίζουν οι άλλες επιχειρήσεις προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

9. Κάθε στρατηγική επιχειρηματική μονάδα αποφασίζει για την εταιρική στρατηγική που θα εφαρμόσει. α. Λάθος. β. Σωστό.

9. Κάθε στρατηγική επιχειρηματική μονάδα αποφασίζει για την εταιρική στρατηγική που θα εφαρμόσει. α. Λάθος. β. Σωστό. 1. Με ποιους τρόπους επωφελούνται οι καταναλωτές από τις οικονομίες κλίμακας; (πολλαπλής επιλογής / δύο σωστές απαντήσεις) α. Αυξάνονται τα κέρδη των επιχειρήσεων. β. Οι τιμές, αρκετές φορές, μειώνονται.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι Μάρκετινγκ? ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Τι είναι Μάρκετινγκ? Ορισμός - Τι είναι Μάρκετινγκ? 10/11/2011

Τι είναι Μάρκετινγκ? ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Τι είναι Μάρκετινγκ? Ορισμός - Τι είναι Μάρκετινγκ? 10/11/2011 Τι είναι Μάρκετινγκ? ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΡΟΔΟΥΛΑ ΤΣΙΟΤΣΟΥ (Ph.D.) Επίκουρος Καθηγήτρια Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Η διαχείριση κερδοφόρων πελατειακών σχέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 3: ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ Οι ερωτήσεις που πρέπει να γίνονται πάντα πριν Για την εταιρεία του franchisor και την πορεία της Πότε ιδρύθηκε η εταιρεία; Ποιος είναι ο ιδρυτής; Ποια

Διαβάστε περισσότερα

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας.

Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Σύμμαχοί σας, στην ανάπτυξη της εταιρεία σας. Ποιοί Είμαστε Η My Company Finance αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας My Company Projects, η οποία έχει στο σύνολο της 6.000 ενεργούς πελάτες στην

Διαβάστε περισσότερα

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη

Τμηματοποίηση αγοράς. Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση αγοράς Έννοια, κριτήρια, είδη Τμηματοποίηση της αγοράς Η κατάτμηση της συνολικής ανομοιογενούς αγοράς ενός προϊόντος σε επιμέρους ομοιογενή τμήματα και η εξυπηρέτηση κάθε τμήματος μέσω της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 2: Μάρκετινγκ Στόχοι Αποφάσεις Ιδεολογία Ανάλυση Στρατηγικής Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ

Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ Νικόλαος Α. Παναγιώτου Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ 11 Ιανουαρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

e-academy e-commerce Project Manager

e-academy e-commerce Project Manager e-academy e-commerce Project Manager 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε τις βασικές γνώσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σουπερ μαρκετ ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σουπερ μαρκετ ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών σουπερ μαρκετ ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηµατικός Σχεδιασµός

Επιχειρηµατικός Σχεδιασµός Επιχειρηµατικός Σχεδιασµός Η απόφαση για την έναρξη επιχειρηµατικής δραστηριότητας Η πρώτη βασική ενέργεια (βήµα) είναι η δηµιουργία ενός επιχειρηµατικού σχεδίου. Το επιχειρηµατικό σχέδιο είναι ένα συµβόλαιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

πολυκαταστήματα attica

πολυκαταστήματα attica πολυκαταστήματα attica οι σημαντικότεροι προορισμοί μόδας στην Ελλάδα με 5 σημεία πώλησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. 2 Αθήνα: attica City Link 2005 3 Αθήνα: attica City Link 2005 επί των οδών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ. Αλέξανδρος Δεληκούρας PhD MBA. Με την ευγενική χορηγία της

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ. Αλέξανδρος Δεληκούρας PhD MBA. Με την ευγενική χορηγία της ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ Αλέξανδρος Δεληκούρας PhD MBA Με την ευγενική χορηγία της ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ = ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Κάνε την έξυπνη κίνηση!

Κάνε την έξυπνη κίνηση! Κάνε την έξυπνη κίνηση! Το Σύστημα Franchise της VICKO: Η Επιτυχημένη Επιλογή Το Σύστημα Franchise της VICKO εμπεριέχει το συμπυκνωμένο απόσταγμα της εμπειρίας των ανθρώπων της εταιρείας που διαχειρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ποια είναι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε στις 30.12.2016 και ασκεί τις δραστηριότητες του Διαχειριστή Δικτύου Διανοµής Φυσικού Αερίου εντός των γεωγραφικών περιοχών του Νοµού Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις

Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Επιχειρηματικότητα Σημαντικές Διαπιστώσεις & Τάσεις Το επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται πιο πολύπλοκο & υψηλού ρίσκου Παγκοσμιοποίηση, Διαδίκτυο, Social Media είναι καταλύτες εξελίξεων Κλειδί της επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Γεωγραφικά π.χ. Έθνη, Πολιτείες, Πόλεις, Επαρχίες, Κλίμα Η διαίρεση της αγοράς σε διακριτές ομάδες αγοραστών οι

ΤΜΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Γεωγραφικά π.χ. Έθνη, Πολιτείες, Πόλεις, Επαρχίες, Κλίμα Η διαίρεση της αγοράς σε διακριτές ομάδες αγοραστών οι ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣΣΤΟΧΟΥΣ Στρατηγική ΜΚΤ Εξειδικευμένο Μάρκετινγκ Τμηματοποίηση και οι σημαντικές βάσεις τμηματοποίησης της αγοράς καταναλωτών και της αγοράς επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση (βασισμένη στο μοντέλο στρατηγικής που αναπτύχθηκε για το έργο SEED REG) Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων

Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων Διαχείριση & Ανάπτυξη Ξενοδοχείων... Η λύση για κάθε ξενοδόχο στην εποχή της κρίσης. Οραματιζόμαστε Σχεδιάζουμε Υλοποιούμε Η ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Ελλάδα Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι το ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE HOTELS & RESORTS WORLDWIDE 1 Ανακαλύψτε ένα νέο μοντέλο αυθεντικής φιλοξενίας 2 3 Λίγα λόγια για την Coco-Mat Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα απ τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth.

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. Well-being is like the leaf of an old tree: it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. 2 1. Polis Hammam Concept Η POLIS HAMMAM είναι η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη 21/03/2018 Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη Δελτίο Τύπου Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές. MARKETING & COMMUNICATIONS DEPARTMENT Generali

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων. Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Μελιού και Μελισσοκομικών Προϊόντων Θωμάς Σιούτης Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, ΜΒΑ, MSc. Επιστημονικός Συνεργάτης Ελληνικής Γεωργίας ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ; Ένας προσανατολισμός μία επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN) Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του Καθηγητή Θάνου Κριεμάδη με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ mobile CRM ΔΩΣΤΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης. Τεχνολογιών της Πληροφορίας Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τεχνολογιών της Πληροφορίας TeTRIS informatics Εν. Χριστού, 85 200 Κάλυμνος Τ 693 060 3413 info@tetris.com.gr http://www.tetris.com.gr Σελίδα 1 Η εταιρεία δημιουργήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ

Πωλήσεις & Μάρκετινγκ Πωλήσεις & Μάρκετινγκ VK Υπηρεσίες: Ανάπτυξη Πωλήσεων Πωλήσεις και Marketing Εισαγωγή Η VK PREMIUM παρέχει ανάλυση 360⁰ του χαρτοφυλακίου προϊόντων και όλων των διαδικασιών πώλησης, προκειμένου να σχεδιάσει

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Ενότητα 13: Οργάνωση του μάρκετινγκ στις τράπεζες Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρηση σας στο εξωτερικό

Πώς να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρηση σας στο εξωτερικό ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Πώς να αναπτύξετε με επιτυχία την επιχείρηση σας στο εξωτερικό Άρθρο του Γρηγόρη Μπαντρά, Business Consultant της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. Η μέθοδος διεθνούς ανάπτυξης με

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ

Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Εισηγήτρια: Ε.Δημητριάδου ΕΕΔΙΠ Αποτελεσματικό Δομημένο Περιεκτικό Σύντομο Φιλικό στον χρήστη Ελκυστικό Δεδομένα Πρωτογενή Έρευνα Δευτερογενή Έρευνα Περίληψη Τμήμα Marketing Τμήμα Επιχείρησης Ομάδα Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην Έννοια του Μάρκετινγκ. Μάμαλης Σπυρίδων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Καβάλας

Εισαγωγή στην Έννοια του Μάρκετινγκ. Μάμαλης Σπυρίδων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Καβάλας Εισαγωγή στην Έννοια του Μάρκετινγκ Μάμαλης Σπυρίδων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Καβάλας Τι είναι το ΜΚΤ; The enigma of marketing is that it is one of the man s oldest activities and yet it is regarded

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κεφάλαιο 1 ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1. Εισαγωγή Μ έχρι αρκετά πρόσφατα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Μπορείς να το έχεις! Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco! Κάποιες φορές χρειάζεσαι έναν πολύ καλό εργαζόμενο. Κάποιες άλλες πάλι χρειάζεσαι

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Ανταγωνισμού. Θεωρητικό πλαίσιο ανάλυσης ανταγωνισμού 2/21/2012. Βασικά Οικονομικά Μοντέλα Ανταγωνισμού. Επίπεδα Ανταγωνισμού

Ανάλυση Ανταγωνισμού. Θεωρητικό πλαίσιο ανάλυσης ανταγωνισμού 2/21/2012. Βασικά Οικονομικά Μοντέλα Ανταγωνισμού. Επίπεδα Ανταγωνισμού Βασικά Οικονομικά Μοντέλα Ανταγωνισμού ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΤΕΛΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ Ανάλυση Ανταγωνισμού Υψηλότερα Κέρδη Μέσω: Συνεργασίας Διαφοροποίησης Χαμηλότερου κόστους ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτες Περιπτώσεων. Επιχειρησιακή Στρατηγική. Αριστοµένης Μακρής

Μελέτες Περιπτώσεων. Επιχειρησιακή Στρατηγική. Αριστοµένης Μακρής Μελέτες Περιπτώσεων Έχω στην υπηρεσία µου έξη τίµιους ανθρώπους. Τα ονόµατά τους είναι Τι, Γιατί, Πότε, Πώς, Πού και Ποιος. R. Kipling Τι Πότε Πού Γιατί Πώς Ποιος Στόχοι της µεθοδολογίας 1. Υποβοήθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα: Μάρκετινγκ/Πωλήσεις

Ενότητα: Μάρκετινγκ/Πωλήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 5 ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας 5th Youth Entrepreneurship Summer Program (YES!)

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η Στρατηγική ;

Τι είναι η Στρατηγική ; Τι είναι η Στρατηγική ; Η Στρατηγική αποτελεί ένα ενοποιημένο, περιεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο που αναπτύσσεται προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι της επιχείρησης. 2 βασικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων Τμηματοποίηση της αγοράς ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα: Μάρκετινγκ/Πωλήσεις

Ενότητα: Μάρκετινγκ/Πωλήσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 6 ο Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας 6 th Youth Entrepreneurship Summer Program (YES)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Σ' ένα περιβάλλον όπου ο ανταγωνισμός γίνεται σκληρότερος καθημερινά, τα τραπεζικά ιδρύματα θα πρέπει να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης που διαγράφεται μπροστά

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώνοντας την Απόδοση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στις Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις

Βελτιώνοντας την Απόδοση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στις Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις Βελτιώνοντας την Απόδοση Μάρκετινγκ & Πωλήσεων στις Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις Γεώργιος Ι. Αυλωνίτης, Καθηγητής Μάρκετινγκ Ο.Π.Α. Νικόλαος Γ. Παναγόπουλος, Λέκτορας Μάρκετινγκ Ο.Π.Α. Το δυναμικό πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητα & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο 1 Ορισμοί και Αναγκαιότητα του Επιχειρηματικού Σχεδίου Το Επιχειρηματικό Σχέδιο είναι ένα γραπτό κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Νικόλαος Μυλωνίδης Απρίλιος 2007 1 Η έννοια του Επιχειρηματία Αναλαμβάνει δράση Συνδυάζει καινοτομικά και δημιουργικά τους συντελεστές της παραγωγής Παράγει προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

e-academy e-commerce Project Manager

e-academy e-commerce Project Manager e-academy e-commerce Project Manager 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε τις βασικές γνώσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ε.δ. αδαμίδης ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Τι είναι «Επιχειρηματικό Σχέδιο»; Ορισμός (;) Το επιχειρηματικό σχέδιο περιγράφει πως θα διοικηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

Η προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας είναι βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.

Η προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας είναι βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Η προφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας είναι βασικό και αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα. Το μέλλον της υγείας και της επιχειρηματικότητας! Η υγιής επιχειρηματικότητα απαιτεί συνεχώς την ανάδειξη νέων ιδεών

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Τσαφαράκης Επικ. Καθ. Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείο Κρήτης

Στέλιος Τσαφαράκης Επικ. Καθ. Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείο Κρήτης Το CITY BRANDING ως εργαλείο στήριξης της οικονομίας, της κοινωνίας και του Δημότη Στέλιος Τσαφαράκης Επικ. Καθ. Σχολή Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Πολυτεχνείο Κρήτης Από το City Marketing στο City

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε ράφι στο κέρδος

Δώστε ράφι στο κέρδος Δώστε ράφι 2015 2014 στο κέρδος Εμείς στην BAZAAR AE, με 50 χρόνια εμπειρία στο χονδρεμπόριο τροφίμων, και το σύγχρονο δίκτυο διανομής καλύπτουμε πλήρως όλες τις κατηγορίες προιόντων, σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ 1 1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE Το Franchising αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία δύο πλευρών, του Δικαιοπαρόχου (Franchisor)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ -

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικός σχεδιασμός Business plano2. Ιωάννα Παπαϊωάννου/ Βασίλης Τσεκερίδης

Επιχειρηματικός σχεδιασμός Business plano2. Ιωάννα Παπαϊωάννου/ Βασίλης Τσεκερίδης Επιχειρηματικός σχεδιασμός Business plano2 Ιωάννα Παπαϊωάννου/ Βασίλης Τσεκερίδης Ενότητα Ι Εισαγωγή Τι είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) Το επιχειρηματικό σχέδιο είναι μία γραπτή περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας. Τρόποι Διάκρισης των Διαφημίσεων

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας. Τρόποι Διάκρισης των Διαφημίσεων ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Τμήμα Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας Σημειώσεις για το μάθημα Διαφήμιση & Στρατηγική Επικοινωνίας Διάλεξη 4 η Τρόποι Διάκρισης των Διαφημίσεων Δρ. Α. Κουμπαρέλης Διάκριση των διαφημίσεων

Διαβάστε περισσότερα