Η Logon AE από το 1988 επενδύει στην ανάπτυξη και την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Logon AE από το 1988 επενδύει στην ανάπτυξη και την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής."

Transcript

1 Η Logon AE από το 1988 επενδύει στην ανάπτυξη και την εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα ωφελειών όχι μόνο στο μηχανογραφικό σύστημα, αλλά μπορούν ακόμη να ενισχύσουν την οργάνωση της επιχείρησης, να εισάγουν καινοτομικές διαδικασίες στην παραγωγική διαδικασία και γενικά σε ολόκληρη την επιχείρηση. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες από τις λύσεις Logon.

2 CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM) Ενδυναμώστε τη σχέση με τους πελάτες σας Με τη χρήση του συστήματος εισάγεται καινοτομία και διαδικασίες οργάνωσης στην επιχείρηση στον τρόπο διαχείρισης, εξυπηρέτησης, επικοινωνίας των πόρων (πελάτες, προμηθευτές, προσωπικό). Συγκεκριμένα : Βελτίωση της διαχείρισης των πωλητών, αύξηση των πωλήσεων, της εικόνας της επιχείρησης και της εξυπηρέτησης του πελάτη με το σύστημα διαχείρισης προσφορών παραγγελιών πελατών, είδη με φωτογραφίες και αυτοματοποιημένη έκδοση τιμοκαταλόγου ή προσφοράς με εικόνες σε pdf, html, κλπ. Παρακολούθηση προσφοράς και μετάβαση σε παραγγελία με στάδια εκτέλεσης (παραγγελία προς παραγωγή έτοιμο δρομολόγηση παραδόθηκε) με την χρήση barcode, καθώς και αυτοματοποιημένης δρομολόγησης ανά περιοχή με βάση την αξία, όγκο, βάρος και άλλα ποιοτικά κριτήρια (π.χ. πλαφόν πελάτη). Εξελιγμένη και αυτοματοποιημένη επικοινωνία με τους πελάτες, όπου συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του συστήματος και χρησιμοποιώντας τις δυναμικές λίστες και τους αυτοματισμούς, δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών με , fax, MMS/SMS, βάσει κριτηρίων που έχουν οριστεί (π.χ. όταν δεν μπορεί να εκτελεστεί μια παραγγελία λόγω ανοιχτού υπολοίπου, όταν μια παραγγελία είναι έτοιμη, για χρόνια πολλά, υπενθύμιση για εκπαίδευση ή έκδοση τιμολογίων, κλπ). Σύνδεση της εφαρμογής με τηλεφωνικό κέντρο με δυνατότητα να απαντά μέσα από την εφαρμογή τα τηλεφωνήματα με αναγνώριση του συναλλασσόμενου (από τον αριθμό τηλεφώνου) και καταγραφή σε «ειδική» οθόνη των απαραίτητων πληροφοριών. Αντίστοιχα με την χρήση των δυναμικών λιστών δίνεται η δυνατότητα χρήσης λίστας πελατών για επανάκληση αξιοποιώντας άμεσα πληροφορίες, όπως υπόλοιπα προς εξόφληση. Ενοποιημένο σύστημα με ηλεκτρονικό κατάστημα (e-commerce).

3 MOBILE SALES (SFA) Με τον κατάλληλο εξοπλισμό (mobile συσκευές όπως IOS, Android, Windows mobile), λογισμικό (SFA, PocketBiz Sales) και τη χρήση συνδυασμένων σύγχρονων τεχνολογιών όπως οι τηλεπικοινωνίες, το Internet, το Cloud κλπ., επιτυγχάνεται η καινοτομία στον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης των πωλήσεων και της παραγγελιοληψίας μειώνοντας σημαντικά το κόστος διαχείρισης, τα λάθη και αυξάνοντας την εξυπηρέτηση στον πελάτη και το πλήθος επισκέψεων και παραγγελειών. Συγκεκριμένα : Βελτιστοποίηση της απόδοσης των πωλητών με την οργάνωση και την εύκολη διαχείριση δρομολογίων, επισκέψεων σε πελάτες και παραγγελιοληψία, με όλη την απαραίτητη και ενημερωμένη πληροφορία στο χέρι τους και μετρήσιμα στοιχεία απόδοσης γύρω από την επιτυχία των επισκέψεων, τον στόχο και τον τζίρο τους. Εξοικονόμηση πόρων, αφού η επικοινωνία με τα κεντρικά γίνεται πιο αποδοτική μέσω τηλεφώνου, fax ή/και φυσικής παρουσίας. Δεν απαιτούνται εκτυπώσεις τιμοκαταλόγων, καρτέλες πελάτη, παραγγελιόχαρτα κλπ. Όλη η απαιτούμενη πληροφορία υπάρχει άμεσα διαθέσιμη και ενημερωμένη στο χέρι του πωλητή. Μείωση κόστους που προκύπτει από λάθη ή επιπλέον καταχώρηση των παραγγελιών, μιας και ότι κάνει ο πωλητής μεταφέρεται αυτόματα στο κεντρικό σύστημα και αντίστροφα. Έτσι λάθη καταχώρησης, κωδικών, τιμών κλπ εξαλείφονται. Απλές αλλά εξίσου σημαντικές λειτουργίες που προκύπτουν από την τεχνολογία του συστήματος βοηθούν την αποτελεσματική λειτουργία του πωλητή, δίνοντας δυνατότητα για χρήση χαρτών με GPS, αποστολή mail, φωτογράφηση και αρχειοθέτηση προβολών σε ράφια ή κατεστραμένου προιόντως, κλπ.

4 LOGON CALL CENTER Εφαρμογή Διαχείρισης Κλήσεων και Παραγγελιοληψίας Το Logon Call Center είναι μία εφαρμογή που συνδέεται με το τηλεφωνικό κέντρο της επιχείρησης και δίνει την δυνατότητα στον χειριστή, να διαχειρίζεται τις τηλεφωνικές επικοινωνίες και το workflow της επιχείρησης, από τον υπολογιστή του. Αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση και έχει αναπτυχθεί από την ίδια τη Logon. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή προσφέρει: Διαχείριση κλήσεων εισερχομένων, εξερχομένων και αναπάντητων, καθώς και αποθήκευσή τους. Πραγματοποίηση κλήσεων από επιλεγμένη λίστα προσώπων. Άμεση πληροφόρηση για θέματα που αφορούν τον συνομιλητή, όπως επωνυμία, σχόλια, λογιστικό υπόλοιπο κλπ. Αυτοματοποιημένος τρόπος πραγματοποίησης κλήσεων. Ειδικές ενέργειες όπως παραγγελιοληψία, δημιουργία νέου πελάτη και άμεση σύνδεση με μηχανογραφικά συστήματα και CRM για ενιαία πληροφόρηση. Δημιουργία και αποθήκευση αρχείου με εύκολη πρόσβαση και ανάκτηση της πληροφορίας. Έκδοση στατιστικών στοιχείων. Δυνατότητα παραμετροποίησης της εφαρμογής στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η εφαρμογή μπορεί να σας προσφέρει: Αύξηση της ταχύτητας διεκπεραίωσης των τηλεφωνικών επικοινωνιών της επιχείρησης σας. Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πελάτη και της εικόνας της επιχείρησης, καθώς διεκπεραιώνονται πιο γρήγορα και με λιγότερα λάθη οι καθημερινές διαδικασίες. Δυνατότητα παρακολούθησης των τηλεφωνικών παραγγελιών. Μείωση του χρόνου παραγγελιοληψίας και καλύτερη παρακολούθηση της πραγματοποίησης τους.

5 LOGON STOCK MANAGER Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών και Διανομών Το Logon Stock Manager αποτελεί ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών και Διανομών και περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες μιας αποθήκης. Απογραφή, Παραλαβή, Αποθήκευση, Διακίνηση, Συλλογή, Έλεγχος, Πακετάρισμα. Και αυτή η εφαρμογή αποτελεί μία λύση που έχει αναπτυχθεί από την ίδια τη Logon. Βασικό κομμάτι της εφαρμογής αποτελεί το back office, που τρέχει σε ΗΥ και διαχειρίζεται τα είδη, παραγγελίες, λίστες συλλογής, ανάθεση εργασιών και την εφαρμογή στα φορητά τερματικά (pda) όπου γίνεται η εργασία από τους χειριστές της αποθήκης με την χρήση barcode ή χειριστικά. Η εφαρμογή παρουσιάζει τα εξής χαρακτηριστικά: Εύχρηστο. Λειτουργεί στο γνώριμο περιβάλλον των Windows, με σύγχρονα εργαλεία εμφάνισης και διαχείρισης. Γρήγορο & Αξιόπιστο. Με την χρήση ασύρματου δικτύου (wi-fi) συνδέεται OnLine με το back Office, παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση. Ειδική βελτιστοποίηση για γρήγορη καταχώρηση. Έξυπνο. Έχει ενσωματωμένες δυνατότητες καθορισμού ροής εργασιών (workflow). Καταλαβαίνει από το barcode αν αφορά είδος, θέση, παρτίδα και ενημερώνει τα αντίστοιχα πεδία. Διαχειρίζεται εύκολα Αποθηκευτικούς χώρους, θέσεις αποθήκευσης και παρτίδες με πρόταση βάση κανόνων κατά την συλλογή και αυτόματη δημιουργία κατά την παραλαβή. Διαχείριση πολλών barcode - κωδικών και πολλαπλές μονάδες μέτρησης με ή χωρίς ισοδυναμίες. Ολοκληρωμένο. Περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες μιας αποθήκης, όπως απογραφή, παραλαβή, αποθήκευση, διακίνηση, συλλογή (picking), έλεγχος (check), πακετάρισμα (packing). Εκτύπωση ετικετών barcode, σήμανσης, πληροφοριακές καταστάσεις. Εύχρηστο back Office για διαχείριση και προγραμματισμό ενεργειών. Σύνδεση με συστήματα Εμπορικής Διαχείρισης (ERP). Με την εφαρμογή Logon Stock Manager μπορείτε να επωφεληθείτε ως προς: Εξάλειψη λαθών σε παραλαβές και παραδόσεις Ακριβή γνώση του αποθέματος Γρήγορη και Αξιόπιστη Απογραφή και Διακίνηση Πλήρης Καταγραφή και Έλεγχος της αποθήκης Εκτύπωση ετικετών barcode, σήμανσης, πληροφοριακές καταστάσεις Εύχρηστο back office για διαχείριση και προγραμματισμό ενεργειών Σύνδεση με Συστήματα Εμπορικής Διαχείρισης (E.R.P.)

6 PLUGWISE Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρικής Ενέργειας Το πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ενέργειας Plugwise, έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίσει ότι η κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας, και κατά συνέπεια τα λειτουργικά έξοδα κάθε επιχείρησης ή οργανισμού σε ότι αφορά το ρεύμα, θα συμβαδίζουν με την παραγωγικότητα τους. Παράλληλα, η ελαχιστοποίηση στην εκπομπή του CO2 (ανθρακικό αποτύπωμα), θα συντελέσει σημαντικά στην ευαισθησία και στο χρέος που έχουμε όλοι μας απέναντι στο περιβάλλον, καθώς μειώνεται αισθητά το αποτύπωμα της επιχείρησης στο περιβάλλον. Μείωση στην κατανάλωση άσκοπης ενέργειας => Μείωση στα λειτουργικά έξοδα. Μείωση στην κατανάλωση άσκοπης ενέργειας => Μείωση στην εκπομπή ρύπων. Το πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ενέργειας Plugwise, αποτελείται από έξυπνα εξαρτήματα τα οποία μετρούν τη κατανάλωση ενέργειας και επιτρέπουν μέσω χρονοπρογραμματισμού την αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των συσκευών, ώστε να επιτυγχάνεται σημαντική μείωση στα λειτουργικά κόστη, αλλά και στο αποτύπωμα CO2. Τα εξαρτήματα αυτά τοποθετούνται στην πρίζα, στον ηλεκτρικό κύκλωμα ή στον ηλεκτρολογικό πίνακα και μετρούν την κατανάλωση ενέργειας, μεταδίδοντας τα δεδομένα μέσω ασύρματου δικτύου (Zigbee 2,4GHz Dynamic MESH) σε ειδικό USB Stick το οποίο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή στον οποίο εγκαθίσταται το λογισμικό του συστήματος. Τα οφέλη του συστήματος παρουσιάζονται παρακάτω: 1. Γνώση και πληροφορία ακόμη και σε επίπεδο θέσης εργασίας ή πρίζας. Το σύστημα Plugwise έχει την ιδιαιτερότητα ότι μπορεί να δώσει την εικόνα κατανάλωσης ακόμη και σε επίπεδο πρίζας ή θέσης εργασίας. Τα στοιχεία αυτά ουσιαστικά απαντούν στο πως, που και γιατί καταναλώνεται η ενέργεια και βοηθούν σημαντικά στο να αποφασιστεί η στρατηγική και η πολιτική διαχείρισης. 2. Ιδιαίτερα εύκολη παραμετροποίηση. Το λογισμικό Source είναι το εργαλείο με το οποίο παραμετροποιείται το σύστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στις πιο σύνθετες ε- γκαταστάσεις του συστήματος, η παραμετροποίηση μπορεί να ολοκληρωθεί σε ελάχιστες ώρες, ενώ η χρήση του λογισμικού είναι τόσο λειτουργική και εύκολη που μπορεί να πραγματοποιηθεί και από τον πλέον απλό χρήστη Η/Υ. 3. Ασφάλεια. Το σύστημα Plugwise έχει σχεδιαστεί ώστε η μεταφορά των ενεργειακών δεδομένων να γίνεται με ιδιαίτερα ασφαλή τρόπο (AES 128 bit encryption). Παράλληλα τα δεδομένα αυτά δεν παρεμβάλλονται με τα υπόλοιπα δικτυακά δεδομένα της επιχείρησης. Κάθε συσκευή που τοποθετείται στο σύστημα διαθέτει μοναδικό MAC address, το οποίο επικοινωνεί με την άδεια χρήσης του λογισμικού. Κατά συνέπεια, η συσκευή αυτή μπορεί να λειτουργήσει μόνο με το δίκτυο Plugwise με αυτή την άδεια χρήσης. Το σύστημα Plugwise σε δικτυακή εγκατάσταση μπορεί να λειτουργήσει μέσα από Virtual Lan και μέσα από tunneling πρωτόκολλα (SSH), ώστε να αποφευχθεί το broadcast κατά την μεταφορά δεδομένων από τις συσκευές προς το λογισμικό (~25kb/ώρα).

7 LOGON E-COMMERCE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε πλήρη Σύνδεση με το ERP Το Logon E-commerce αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση στον χώρο της διαδικτυακής πώλησης ηλεκτρονικού καταστήματος συνδυάζοντας ένα σύγχρονο frontend με ένα πλήρως λειτουργικό και αυτοματοποιημένο περιβάλλον διαχείρισης. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί η αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και του συστήματος ERP. Παρακάτω παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά του Logon E-commerce : Αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης του συστήματος ERP με πληροφορίες που σχετίζονται με τρέχουσες παραγγελίες, στοιχεία πελατών, ενημέρωση της αποθήκης και διαχείριση των επιστροφών. Αυτόματη ενημέρωση των επιλεγμένων από την επιχείρηση των προϊόντων και των αποθεμάτων τους, στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα από την περιοχή διαχείρισης του ERP. Ενημέρωση όλων των χαρακτηριστικών των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως κατασκευαστής, μέγεθος, χρώμα κλπ. Συμβατός σχεδιασμός για την προσαρμοσμένη προβολή σε διάφορα μέσα, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ. Τα κυριότερα οφέλη του Logon E-commerce είναι τα εξής: 1) Δεν χάνονται πελάτες που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα ή tablets για τις αγορές τους από το ηλεκτρονικό κατάστημα, καθώς η προβολή του περιβάλλοντος του καταστήματος προσαρμόζεται. 2) Μείωση του εργασιακού χρόνου μεταφέροντας χειροκίνητα τα προϊόντα για το ηλεκτρονικό κατάστημα από το ERP, καθώς μεταφέρονται αυτόματα. 3) Η διαχείριση και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και ασφάλεια. 4) Παρέχεται ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, πλήρως συνδεδεμένο με τη βάση δεδομένων του ERP αλλά παράλληλα με όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που απαιτούνται. 5) Δίνεται η δυνατότητα επέκτασης σε B2B και πωλήσεις χονδρικής. 6) Δίνεται η δυνατότητα υψηλής παραμετροποίησης για την κάλυψη των διάφορων αναγκών που μπορεί να προκύψουν 7) Εύκολη και άμεση ενεργοποίηση / απενεργοποίηση λειτουργιών.

8 SERVER ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ BLADE Τα οφέλη που μπορεί να αντλήσει μια επιχείρηση από την εγκατάσταση ενός SERVER τεχνολογίας Blade είναι: Υψηλή διαθεσιμότητα. Οι servers αυτοί φιλοξενούνται σε ένα κουτί που ονομάζεται επιγραμματικά «Chassis». Όλα τα εξαρτήματα του Chassis απαντώνται τουλάχιστον ανά ζεύγη και λειτουργούν ανεξάρτητα εξασφαλίζοντας έτσι υψηλότατη διαθεσιμότητα των δεδομένων. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου εξαρτήματος, η εργασία των χρηστών δεν διακόπτεται, ούτε υπάρχει πτώση της ταχύτητας απόκρισης. Εύκολη διαχείριση στην συντήρηση και επισκευή χωρίς να διακόψει την εργασία των χρηστών. Μεγάλη επεκτασιμότητα. O Πελάτης μπορεί να αγοράσει σήμερα την υπολογιστική ισχύ που καλύπτει τις ανάγκες του και να προσθέσει στο μέλλον μνήμη ή / και Blade Servers κατά το δοκούν. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεται η επένδυση του Πελάτη, του οποίου τα συστήματα δεν απαξιώνονται. Εξοικονόμηση χώρου, κόστους λειτουργίας και ενέργειας (μείωση κατανάλωσης από το σύστημα αλλά και από τις απαιτήσεις σε ψύξη - θέρμανση).

9 VIRTUAL ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SERVER ή CLOUD Με τη χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας virtualization (εικονικοποίησης) η επιχείρηση αξιοποιεί το Hardware (υλικό) για τους εξυπηρετητές (αλλά και τα τερματικά αν χρειάζεται) και εξοικονομεί σημαντικούς πόρους και χρήματα για το μηχανογραφικό της σύστημα. Στην πραγματικότητα μπορούν να μειώσουν τα φυσικά μηχανήματα και να δημιουργήσουν πολλά εικονικά με αντίστοιχη απόδοση αλλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα : Μείωση των φυσικών μηχανημάτων που σημαίνει λιγότερες επενδύσεις σε αγορά και συντήρηση εξοπλισμού κυρίως για τα κεντρικά συστήματα των επιχειρήσεων. Χαμηλή κατανάλωση και προστασία του περιβάλλοντος, λόγω τεχνολογίας (πράσινη τεχνολογία) και μείωσης του αριθμού των φυσικών μηχανημάτων. Μεγάλη επεκτασιμότητα και αξιοποίηση των πόρων του υλικού και μάλιστα με δυνατότητα καταμερισμού της επεξεργαστικής ισχύος, μνήμης ram και αποθηκευτικού χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες των εφαρμογών και των χρηστών. Δυνατότητα εύκολης δημιουργίας εικονικών server ή τερματικών στο ίδιο φυσικό μηχάνημα. Μεγάλη μεταφερσιμότητα σε άλλο Hardware και δυνατότητα λήψης αντιγράφων ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του συστήματος (όχι μόνο τα δεδομένα / data).

10 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Η χρήση της τηλεματικής και των ψηφιακών συστημάτων μετάδοσης αποτελεί καινοτομία καθώς επιτρέπει στην εταιρία να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών της μέσω της διαχείρισης του στόλου των οχημάτων της και να δώσει λύσεις και βελτιώσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματική διακίνηση και παράδοση προϊόντων και υπηρεσιών (π.χ αποτύπωση στίγματος, βελτίωση δρομολόγησης και έγκαιρη παράδοση προϊόντων) και παράλληλα να προσφέρει στην εταιρία την δυνατότητα για σωστή διαχείριση καυσίμων, διαχείριση συντηρήσεων, πλήθος πληροφοριών που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα σημείων-πελατών και την κίνηση των οχημάτων (διαδρομές, στάσεις, υπέρβαση ορίου ταχύτητας κ.λ.π). Σε συνδυασμό με το backoffice των εταιριών (όπου αυτό είναι εφικτό) μπορούν να υπάρχουν και επιπλέον συνδυαστικές πληροφορίες σχετικά με το υπόλοιπο των πελατών, την διάρκεια της στάσης /επίσκεψης και το ύψος της παραγγελίας κ.λ.π), δίνοντας δυνατότητα για κοστολόγηση των δρομολογίων και μείωση του χρόνου και του κόστους εξυπηρέτησης. Επίσης καλύπτονται και απαιτήσεις σε πιο εξιδεικευμένους τομείς όπως τα φορτηγά ψυγεία με πλήρη παρακολούθηση της θερμοκρασίας των θαλάμων, πόσες φορές και για πόση ώρα μένουν ανοικτές οι πόρτες κλπ, δίνοντας αξιόπιστη καταγραφή και πληροφορία για την ιχνηλασιμότητα και ποιότητα ψύξης των προιόντων. Επιγραμματικά μερικές από τις βασικές λειτουργίες του Λογισμικού : Εντοπισμός και Εποπτεία στόλου οχημάτων (Ανά Κατηγορία Οχημάτων, Ανά Όχημα) Ημερήσια Κίνηση κάθε Οχήματος (Στάσεις, Διαδρομές, Χιλιόμετρα, Υπερωρίες) Συνολική Κίνηση Στόλου Οχημάτων (Μακροσκοπική εκτίμηση κόστους) Σχεδιασμός και Απεικόνιση Σημείων Ενδιαφέροντος Ειδοποίηση Χρηστών για τις επόμενες συντηρήσεις (service) των οχημάτων με βάση τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει και τις ώρες λειτουργία κινητήρα Ειδοποίηση Χρηστών για τις ανανεώσεις πιστοποιητικών των οχημάτων (ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων, ασφάλειες κλπ) Ειδοποίηση για την κατάσταση των συσσωρευτών (μπαταριών) των οχημάτων Διαχείριση ανεφοδιασμών καυσίμου Διαχείριση συντηρήσεων οχημάτων Αναφορές Κίνησης Οχημάτων (Ημερήσιες ή Συνολικές, εντός ή εκτός ωραρίου εργασίας) Αναφορές Υπέρβασης Ορίου Ταχύτητας Αναφορά λειτουργίας κινητήρα σε στάση Αναφορά επισκεψιμότητας σημείων ενδιαφέροντος

11 Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται με τη χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να διαμορφώσετε τις απαιτούμενες δικλείδες ασφαλείας για την επιβίωση της επιχείρησής σας. Οι λύσεις της LOGON A.E. απευθύνονται σε οριζόντιες και κάθετες αγορές με υψηλό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα παραμετροποίησής τους σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι Σύμβουλοι Πληροφοριακών Συστημάτων της LOGON A.E. είναι πάντα στη διάθεσή σας για μία δωρεάν ενημέρωση και παρουσίαση των λύσεών μας Λάρισα : Φαρσάλων 113, Αθήνα : Φωτομάρα 73, Φαξ: info@log-on.gr

Περιγραφή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας Plugwise.

Περιγραφή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας Plugwise. Περιγραφή του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Ενέργειας Plugwise. Ν. Καρελλά 44, 152 33 Χαλάνδρι, Τηλέφωνο 210-6839825, www.mitos-solutions.gr Σελίδα - 1 - Περιεχόμενα Περιεχόμενα...2

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.gr Salespoint Στις µέρες µας η ανάπτυξη και η δυναµική του τµήµατος πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων MY FLEET Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων Μy Fleet Τι είναι το Μy Fleet Επιλογές Χρήστη Βασικές λειτουργίες Επιπρόσθετες λειτουργίες Οφέλη από τη χρήση 23/3/2016 Ολοκληρωμένα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas

Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών. Business Development Manager Mantis Hellas Συστήματα διαχείρισης πληροφοριών και ροής εργασιών Business Development Manager Mantis Hellas Βελτιστοποίηση απόδοσης επενδύσεων στο χώρο των Logistics ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ανθρώπινο δυναμικό Εγκαταστάσεις Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος Exandas-gis Η εφαρμογή Exandas-Gis είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή Τηλεματικής Παρακολούθησης και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο με την

Διαβάστε περισσότερα

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής

Dynamic Business Systems. Παρουσίαση Εφαρμογής Παρουσίαση Εφαρμογής Διαχείριση Αποθήκης Ειδών, Μητρώου και Τιμοκαταλόγων Προμηθευτών, Αξιολόγηση Προμηθειών μέσω Προσφορών Ειδών Dynamic Business Systems (Dynamic Supplies) Περιεχόμενα A. Η Εφαρμογή Dynamic

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς

Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς Η ανάγκη βελτίωσης του συγκοινωνιακού έργου των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών με την ταυτόχρονη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, έχουν καταστήσει απαραίτητη την ενσωμάτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Plugwise Business ιαχείριση και Εξοικονόµηση ενέργειας στο Εργασιακό περιβάλλον.

Plugwise Business ιαχείριση και Εξοικονόµηση ενέργειας στο Εργασιακό περιβάλλον. Plugwise Business ιαχείριση και Εξοικονόµηση ενέργειας στο Εργασιακό περιβάλλον. Το Plugwise είναι ένα εύχρηστο σύστηµα διαχείρισης ενέργειας σε εργασιακούς χώρους. Μετράει την κατανάλωση ρεύµατος κάθε

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠ. Χ. ΑΠ. ΛΑΔΙΑΣ Το ERP είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Διαχειρίζεται και συντονίζει όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον. οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον οργανωση αποθηκης REFLEXIS WMS: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Πελατολόγιο... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Υπηρεσίες Τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

PlugWise Ένα Ολοκληρωµένο Σύστηµα ιαχείρισης της Ηλεκτρικής Ενέργειας Ν. Καρελλά 44, 152 33 Χαλάνδρι, Τηλέφωνο 210-6839825, www.mitos-solutions.gr Σελίδα - 1 - Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Σύντοµη Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ PALMERA Ε.Π.Ε. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ Επιστηµονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης Ταχ. Θυρ. 1447 Τηλέφωνο: 2810-391928 Fax: 2810-391929 E-mail: louridas@palmera.gr dialynas@palmera.gr 16/7/2003

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για Μικρές Επιχειρήσεις Το alpha7 professional είναι ένα πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Γιώργος Μουτουσίδης Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Προδιαγραφές Συστηματική παρακολούθηση και έλεγχο του δικτύου 24 ώρες Γρήγορη ανίχνευση διαρροής Μέτρηση του όγκου νερού που χάνεται Ειδοποίηση για

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services)

Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Παρουσίαση Εφαρμογής i-flow (i-flow HelpDesk Services) Περιεχόμενα Παρουσίασης A. Εισαγωγή στην Εφαρμογή i-flow B. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογής i-flow C. Λειτουργική Διαδικασία Εφαρμογής i-flow D.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο

Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης. Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Συσκευές Τηλεπικοινωνιών και Δικτύωσης Επικοινωνίες Δεδομένων Μάθημα 9 ο Εισαγωγή Ένα δίκτυο αποτελείται από ενεργά και παθητικά στοιχεία. Στα παθητικά στοιχεία εντάσσονται τα καλώδια και τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ THEMA-TRACER Ver. 1.0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GALAXIDI FISH FARM S.A Αθήνα Μάρτιος 2009 - 2/8 - Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες, Η εταιρεία μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας υποβάλει την

Διαβάστε περισσότερα

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου

Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Δωρίνα Γεώργα Digital Office Alliance 21 Απριλίου 2016, Αίγλη Ζαππείου Digital Office Alliance Στόχος, η αυτοματοποίηση διαδικασιών και η μηδενική χρήση χαρτιού. Μέσω της επιλογής του σωστού σαρωτή, του

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

ΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «Παρουσίαση και Επίδειξη του Καινοτόμου συστήματος διαχείρισης και βελτιστοποίησης της συλλογής απορριμμάτων στο δήμο Κατερίνης για την εξοικονόμηση πόρων και καυσίμων» ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων

Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της παραγωγής «επιβάλουν» στις σύγχρονες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου.

Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13 Όλες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω διαδικτύου. Οι υπηρεσίες νέφους παρέχονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο τελικός χρήστης δεν μπορεί να διακρίνει τεχνικές λεπτομέρειες. Η χρηστικότητα, η διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Συστηµατική παρακολούθηση και καταγραφή όλων των φάσεων παραγωγής σε πραγµατικό χρόνο Το Σύστηµα Ιχνηλασιµότητας ICHNOS της εταιρείας Data & Control Systems είναι ένα ολοκληρωµένο σύστηµα το οποίο καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ

«ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ» Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ Δρ. Ν.Κ. ΓΚΕΪΒΕΛΗΣ Σύμβουλος Διοίκησης Business development ANΚO ΑΕ ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Τομέας Συμβατικής Διακίνησης Επιβατών Τομέας Εμπορευματικών Μεταφορών Τομέας Δημόσιων Μεταφορών ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων 1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων Αν αναζητάτε τρόπους για να Μειώσετε το κόστος διανοµής των προϊόντων σας Εξυπηρετήσετε καλύτερα και ταχύτερα τους πελάτες σας Αυξήσετε την ασφάλεια των οχηµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Σειρά Σεμιναρίων 2013 «Ηλεκτρονικό εμπόριο η επιχείρηση στη νέα ψηφιακή εποχή» Οδηγός Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Δρ. Μάρκος Κουργιαντάκης Διδάκτορας Τμ. Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Το metrica7 enterprise είναι ένα πρωτοποριακό, αξιόπιστο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

One stop, integrated logistics services

One stop, integrated logistics services One stop, integrated logistics services by Teleresponse Α.Ε. 1 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Teleresponse Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1996 Ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών τρίτων Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας στάσης Κύριο

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος

Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα. Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com. Στόχος Σκοπός μαθήματος Επιχειρησιακά Πληροφοριακά Συστήματα Διδάσκων: Αγγελόπουλος Γιάννης Δευτέρα 3-5 Τρίτη 4-6 Εργαστήριο Α Site: www.aggelopoulos.tk e-mail: ioannis.aggelopoulos@gmail.com 1 Στόχος Σκοπός μαθήματος Σκοπός:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα πανταχού παρόντος υπολογιστή σε περιβάλλοντα υβριδικών βιβλιοθηκών

Συστήματα πανταχού παρόντος υπολογιστή σε περιβάλλοντα υβριδικών βιβλιοθηκών Συστήματα πανταχού παρόντος υπολογιστή σε περιβάλλοντα υβριδικών βιβλιοθηκών Βερονίκης Σπύρος Τμήμα Αρχειονομίας- Βιβλιοθηκονομίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο spver@ionio.gr Stoica Adrian Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 13/12/2013 ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η Ιστορία Εξάπλωση Καταστημάτων Το σύνολο των καταστημάτων ανέρχεται σε 268 και αυξάνει, καθώς το δίκτυο επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Δίκτυο καταστημάτων 161 46 43 12

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Το σύστηµα οργάνωσης επιχειρήσεων εστίασης αποτελεί µια ολοκληρωµένη εφαρµογή αντιµετώπισης των καθηµερινών απαιτήσεων της λειτουργίας αντίστοιχων καταστηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner»

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Η δρομολόγηση και ο προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά

Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά + Credit Know-how Ανθρώπινο Δυναμικό Λειτουργία παραγωγής, αποθήκευσης, διεκπεραίωσης 1 ? One stop, integrated logistics

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 14121, Ν. Ηράκλειο, Αθήνα Τηλ.: 210 2725350, Fax.: 210 2724439 www.sieben.gr, e-mail: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ Το Medicon Pro είναι ένα σύγχρονο εύχρηστο πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για τη δημιουργία Ιατρικού Φακέλου. Παρέχει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης ασθενών,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε.

Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εφαρμογή του Entersoft WMS στην εταιρεία Καραμολέγκος Α.Ε. Η εταιρεία Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη, όπου λειτουργούσε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing)

Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Πληροφοριακά Συστήματα Αυτόματης Προ-Δεματοποίησης (Pre-Packing) Copyright : OPTIMUM A.E. 1. Το Πρόβλημα της Προ-Δεματοποίησης Συσκευασίας Η εκτέλεση, σε καθημερινή βάση, των παραγγελιών που δέχεται μία

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Διαγραφή από τη λίστα Σε αυτό το τεύχος: Φεβρουάριος 2014 Mobile e-commerce από την Altec Software Mobile e-commerce από την Altec Software Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον έλεγχο ή την ενηµέρωση εξ αποστάσεως ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (SOFTWARE) 2010

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ (SOFTWARE) 2010 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Οδόραμα mobile 2010 Η πλατφόρμα οδόραμα mobile της Praxicom Software Inc. είναι η πλέον ευέλικτη, παραμετροποιήσιμη, ανοιχτή και σύγχρονη λύση για την έκδοση τιμολογίων από το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα. Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης

Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα. Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης Περιοχές λειτουργίας των ERP & επιμέρους τμήματα Εφαρμογές Πληροφοριακών Συστημάτων Ιωάννης Καρύδης Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου του διδάσκοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού. Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Βιομ. Υλικό & Ενεργειακά συστήματα Σύστημα Διαχείρισης Φωτισμού Εφαρμογές, Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα Συντάκτης: Γιώργος Χριστοδούλου Ηλεκτρολόγος Mηχανικός, MSc Γιατί ασύρματο σύστημα διαχείρισης φωτισμού;

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» Προϋπολογισμού: 7.495,80 Ευρώ (με ΦΠΑ) ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» Προϋπολογισμού: 7.495,80 Ευρώ (με ΦΠΑ) ΚΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗ Αρ. 24/2016 «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ» 1. Την Τεχνική Έκθεση 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας

Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας Θεοδώρου Αυτοµατισµοί ΑΒΕΤΕ Case Study ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΕ Υλο οίηση Ιχνηλασιµότητας στον κλάδο των Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας Εισαγωγή Η βιοµηχανία Εύκαµπτων Υλικών Συσκευασίας διαχειρίζεται πολλές πρώτες

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Πολυγλωσσικό περιβάλλον Εποπτεία σε πραγµατικό χρόνο Πρόσβαση µέσω οποιασδήποτε συσκευής µε σύνδεση στο Internet Άµεση ενηµέρωση µέσω email ή/και sms Αναλυτικό χαρτογραφικό υπόβαθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker.

Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. 1 Ερεύνα ικανοποιήσης καταστημάτων OK Any Time Marker. Η αλυσίδα καταστημάτων Ok Anytime Markets, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της, αναζητούσε λογισμικό το οποίο θα βελτίωνε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business

Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Mobility Καθιστώντας τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ready Business Κάτια Σταθάκη Enterprise Segment Senior Manager Vodafone Ελλάδας Σε έναν κόσμο ραγδαίων και απρόβλεπτων αλλαγών, η ευελιξία και η κινητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας.

Γεύσις. doitsimple. Καλύψτε τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειά σας. Erprs Rsurc Plag Γεύσις Βελτιώστε τη παραγωγικότητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα της επιχείρησης σας, µειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα µε τις τεχνολογίες αιχµής των συστηµάτων µηχανογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

ACE ERP. Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα! Σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες η επένδυση σε καινοτόμα και εύχρηστα εργαλεία είναι πάντοτε μια σωστή επιχειρηματική απόφαση. Η ACE-Hellas είναι σύμμαχός σας και συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα