LED Λυχνία Υποδεικνύει την επιλεγμένη λειτουργία Επιτάχυνσης... 3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "LED Λυχνία Υποδεικνύει την επιλεγμένη λειτουργία Επιτάχυνσης... 3"

Transcript

1

2

3 1 Διακόπτης επιλογής &2 3 Κουμπιά - Βελάκια Πλοήγηση στα προγράμματα Επιτάχυνσης Είσοδος στη λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΛ (PEDAL LOCK) / Μενού Λειτουργίας VALET Πλοήγηση στη λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΛ / (Pedal Lock) - επιλογή κωδικού PIN... 12,14 Πλοήγηση στη λειτουργία VALET / Επίπεδο επιλογή κωδικού PIN ,20 Οθόνη LED Προβολή του επιλεγμένου προγράμματος Επιτάχυνσης... 5,7 Λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΛ / (Pedal Lock) Μενού οθόνης Λειτουργίας VALET Λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΛ / (Pedal Lock) οθόνη επιλογής κωδικού PIN Επίπεδο λειτουργίας VALET - οθόνη επιλογής κωδικού PIN LED Λυχνία Υποδεικνύει την επιλεγμένη λειτουργία Επιτάχυνσης Κύριο κουμπί επιλογής / SELECT - SET Λειτουργία επιτάχυνσης - ΕΠΙΛΟΓΗ... 4 Λειτουργία ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΛ / Λειτουργία VALET (SELECT-SET) Επιλογή τύπου κιβωτίου ταχυτήτων... 2

4 2 Επιλέξτε τον τύπο κιβωτίου ταχυτήτων AYTOMATO ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤO M/T A/T Στη δεξιά πλευρά του επιλογέα, υπάρχει ένας συρόμενος διακόπτης. Χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο (στυλό/καρφίτσα/συνδετήρα χαρτιών κλπ), μετακινείστε τη διακόπτη σε μία από τις 2 θέσεις, ανάλογα με τον τύπο του κιβωτίου ταχυτήτων του οχήματός σας. Μετακινήστε τον στη θέση «M/T» για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή στη θέση «A/T» για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για τα «ημι-αυτόματα» κιβώτια ταχυτήτων (DCT, Stronic, DSG, PDK, SMG κλπ) μετακινήστε το στη θέση «A/T». Όταν ο διακόπτης είναι στη θέση «M/T» (χειροκίνητο) θα εμφανιστεί μία κόκκινη τελεία στην οθόνη LED υποδεικνύοντας την επιλογή του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων μόλις θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Μην αλλάζετε ποτέ την επιλογή αυτή ενώ οδηγείτε.

5 3 Λειτουργίες επιτάχυνσης Το Sprint Booster παρέχεται με 3 λειτουργίες Επιτάχυνσης/προεπιλογές SPORT / RACE / OFF (ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ): Off Το Sprint Booster είναι απενεργοποιημένο. Η απόκριση του αυτοκινήτου έχει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η led λυχνία του διακόπτη επιλογέα είναι σβηστή. SPORT - Το Sprint Booster παρέχει βελτιωμένη απόκριση έως και 30%. Η led λυχνία του διακόπτη επιλογέα στη λειτουργία Sport είναι Πράσινη. RACE mode Το Sprint Booster παρέχει βελτιωμένη απόκριση έως και 60%. Η led λυχνία του διακόπτη επιλογέα στη λειτουργία Race είναι Κόκκινη. OFF (Χωρίς φως) SPORT RACE (Πράσινο φως) (Κόκκινο φως) LED Λυχνία Προκαθορισμένες ρυθμίσεις Μόλις ξεκινήσετε τη μηχανή για πρώτη φορά μετά την τοποθέτηση του Sprint Booster, η συσκευή θα βρίσκεται στη λειτουργία Race στο πρόγραμμα 5 (προγράμματα Επιτάχυνσης 5-6).

6 4 Εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Επιτάχυνσης Για να γίνει η εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών λειτουργιών επιτάχυνσης θα χρειαστεί να πιέσετε το κύριο κουμπί στον διακόπτη Επιλογέα (το κουμπί με το λογότυπο Sprint Booster). Κύριο κουμπί Off Race Sport Το κύριο κουμπί θα πραγματοποιεί εναλλαγή μεταξύ των 3 λειτουργικών επιτάχυνσης (Off Sport Race -Off - Sport...κλπ) Η πλοήγηση στις διάφορες λειτουργίες θα πρέπει να πραγματοποιείται όταν το πεντάλ γκαζιού δεν είναι πατημένο. Μην αλλάζετε ποτέ λειτουργίες ενώ είναι πατημένο το πεντάλ του γκαζιού.

7 5 Προγράμματα Επιτάχυνσης Κάθε λειτουργία (SPORT - RACE) παρέχεται με 9 βήματα-προγράμματα έτσι ώστε ο οδηγός να μπορεί να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει στον τρόπο οδήγησής του (18 προγράμματα συνολικά). Αυτό επιτρέπει στον οδηγό τη λεπτομερή ρύθμιση κάθε λειτουργίας (SPORT RACE) σύμφωνα με τις ανάγκες του επιλέγοντας ένα από τα 9 διαφορετικά προγράμματα κάθε λειτουργίας. Μπορείτε να επιλέξετε 1-9 στη λειτουργία SPORT (Πράσινο φως) και 1-9 στη λειτουργία RACE (Κόκκινο φως). Αριστερό βελάκι Επιλέξτε για να το μειώσετε (9->1) Δεξί βελάκι Επιλέξτε για να το αυξήσετε (1->9). Το επιλεγμένο πρόγραμμα προβάλλεται στην οθόνη. Για να πλοηγηθείτε στα διαφορετικά προγράμματα-βήματα σε κάθε λειτουργία χρειάζεται να πατήσετε τα πλήκτρα με τα βέλη (δεξιά-αριστερά) όπως παρουσιάζεται παραπάνω. Πατήστε το αριστερό βελάκι για να μειώσετε (9->1) ή το δεξί για να αυξήσετε (1->9). Το επιλεγμένο πρόγραμμα προβάλλεται στην Οθόνη. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα μόνο στη λειτουργία SPORT και RACE.

8 6 Προγράμματα Επιτάχυνσης Τα προκαθορισμένα προγράμματα στον διακόπτη Επιλογέα είναι SPORT- 5 & RACE- 5. Με το κύριο κουμπί επιλογής μετακινήστε στη λειτουργία SPORT ή RACE και με τα βελάκια επιλέγετε 1-9 για να διαλέξετε το πρόγραμμα επιτάχυνσης. Παράδειγμα: Επιλογή του προγράμματος SPORT-9 και RACE-4. SPORT-9 (Πράσινο) RACE-4 (Κόκκινο) Πηγαίνετε στη λειτουργία SPORT (πράσινο φως) και πιέστε το δεξί βελάκι μέχρι να φθάσει στο 9. Στη συνέχεια πατήστε το κύριο κουμπί για να αλλάξετε στη λειτουργία RACE (κόκκινο φως) και πιέστε το αριστερό βελάκι για να πάτε στο 4. Οι δύο λειτουργίες έχουν πλέον ρυθμιστεί ως SPORT-9 & RACE-4 Έπειτα από αυτό, πιέζοντας το κύριο κουμπί θα έχετε: Off Race-4 Sport-9 Μην αλλάζετε ποτέ προγράμματα ενώ έχετε πατημένο το πεντάλ του γκαζιού.

9 7 Απενεργοποίηση της οθόνη LED Ανά πάσα στιγμή, έχετε την επιλογή να απενεργοποιήσετε την οθόνη (στη λειτουργία SPORT & RACE) Για να το κάνετε αυτό, απλά κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το κύριο κουμπί επιλογής. Στο διάστημα που έχετε πατημένο το κουμπί, θα εμφανιστούν 3 παύλες για να υποδείξουν τα 3 δευτερόλεπτα. Όταν εμφανιστεί η τρίτη παύλα η οθόνη LED θα απενεργοποιηθεί. 1 '' 2 '' 3 '' Διατηρήστε το κουμπί πατημένο για 3 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήστε την οθόνη Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να ενεργοποιήσετε την Οθόνη. Όταν απενεργοποιείτε την οθόνη, τα πλήκτρα με τα βέλη απενεργοποιούνται και δεν είναι δυνατή η αλλαγή των προγραμμάτων (1-9). Τα προγράμματα που είχατε επιλέξει είναι αποθηκευμένα στη μνήμη. Αφού απενεργοποιήσετε την οθόνη, θα μείνει αναμμένη μόνο η LED Λυχνία (SPORT & RACE) που υποδεικνύει τη λειτουργία στην οποία βρίσκεστε.

10 8 Σε περίπτωση που αποσυνδέσετε το διακόπτη επιλογέα από το Sprint Booster, η συσκευή θα διατηρήσει στη μνήμη τις τελευταίες ρυθμίσεις. (πχ. εάν αποσυνδέσετε τη συσκευή ενώ είστε στη λειτουργία SPORT-5 η συσκευή θα λειτουργεί ως SPORT-5). Μόλις απενεργοποιήσετε τη μηχανή του αυτοκινήτου σας, ο διακόπτης (Λυχνία led και οθόνη ) θα παραμείνει ενεργός για μερικά λεπτά και θα απενεργοποιηθεί μόλις το σύστημα CAN bus διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόκειται για μία φυσιολογική διαδικασία η οποία δεν θα επηρεάσει την μπαταρία του αυτοκινήτου σας.

11 Pedal Lock (Λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ) / Valet mode (Λειτουργία Valet Parking ) 9 Το Sprint Booster παρέχεται με 2 νέα σημαντικά Χαρακτηριστικά: - Pedal Lock - Valet mode Λειτουργία Pedal Lock Η λειτουργία Pedal Lock παρέχει πρόσθετη προστασία κατά της μηεξουσιοδοτημένης χρήσης του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να απενεργοποιήσει την δυνατότητα επιτάχυνσης του οχήματος μέσω ενός 3ψήφιου κωδικού PIN. Λειτουργία Valet Η λειτουργία Valet περιορίζει την επιτάχυνση του οχήματος κατά 55% - 65% 75% (παρέχεται με 3 επιλέξιμα επίπεδα). Ενεργοποιείται/απενεργοποιείται μέσω 3ψήφιου κωδικού PIN. Η λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ δεν αποτελεί αντικλεπτικό. Ενεργεί ως μία πρόσθετη προστασία κατά της μη-εξουσιοδοτημένης χρήσης του οχήματος. Σε περίπτωση που αφαιρεθεί το Sprint Booster από το όχημα, τότε αυτό θα είναι σε θέση να επιταχύνει.

12 10 Pedal Lock / Valet mode ΜΕΝΟΥ Για να ενεργοποιήσετε το ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Pedal Lock / Valet, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: 1. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο και δεν είναι πατημένο το πεντάλ γκαζιού. 2. Πηγαίνετε στη λειτουργία Off (LED σβηστό). 3. Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα Βέλη 4. Όταν εμφανιστεί μία παύλα στην οθόνη, αυτό σημαίνει ότι έχετε μπει στο ΜΕΝΟΥ. Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα βέλη. 3 '' Όταν εμφανιστεί η παύλα βρίσκεστε στο ΜΕΝΟΥ λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ/Valet. Off mode LED Σβηστό Μην μπαίνετε ποτέ στο ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Pedal Lock/ Valet ενώ οδηγείτε. Θα πρέπει να ενεργοποιείτε το ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Pedal Lock / Valet μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο / ακίνητο.

13 Pedal Lock / Valet mode ΜΕΝΟΥ 11 Όταν μπείτε στο ΜΕΝΟΥ ( ) πατήστε το Αριστερό ή το Δεξί κουμπί με το βέλος για να επιλέξετε μία από τις 2 διαθέσιμες λειτουργίες (Pedal Lock / Valet). Πιέζοντας τα κουμπιά με τα βέλη η οθόνη θα πραγματοποιήσει εναλλαγή μεταξύ και. Λειτουργία Pedal Lock Λειτουργία Valet Στο μενού της λειτουργίας Pedal Lock / Valet, το κύριο κουμπί επιλογής χρησιμοποιείται για την ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ (SET & SELECT). Για να επιλέξετε και να μπείτε σε κάθε λειτουργία, πατήστε το κύριο κουμπί επιλογής όταν εμφανιστεί στην οθόνη το (για το Pedal Lock ) ή το (για τη λειτουργία Valet).

14 12 Λειτουργία Pedal Lock Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Κλειδώματος Πεντάλ θα χρειαστεί να πατήσετε το κύριο κουμπί επιλογής όταν εμφανιστεί στην οθόνη το. Όταν μπείτε στη λειτουργία Pedal Lock η κάτω παύλα στην οθόνη θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Αυτό υποδεικνύει το πρώτο ψηφίο στου 3ψήφιου κωδικού PIN. Μετακινηθείτε προς τα επάνω ή κάτω με τα βελάκια για να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό ως το πρώτο ψηφίο του 3ψήφιου κωδικού Pin. Μόλις βρείτε τον αριθμό που θέλετε πατήστε το SET (κύριο κουμπί επιλογής) για να αποθηκεύσετε το 1ο ψηφίο του PIN σας. 1ο Ψηφίο PIN ΚΟΥΜΠΙ SELECT / SET (ΕΠΙΛΟΓΗ/ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) 1η παύλα αναβοσβήνει Εισάγετε το 1ο ψηφίο του PIN Πατήστε το βέλος για να επιλέξετε το1ο ψηφίο του PIN (0-9) Πατήστε το SET για να αποθηκεύσετε το 1ο ψηφίο PIN. Το 1ο ψηφίο του κωδικού PIN σας έχει αποθηκευτεί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να αποθηκεύσετε το 2ο και 3ο ψηφίο του κωδικού PIN σας. Στο δεύτερο ψηφίο η παύλα που αναβοσβήνει θα είναι η μεσαία και στο τρίτο ψηφίο η επάνω.

15 Λειτουργία Pedal Lock 13 Μόλις αποθηκεύσετε το τρίτο ψηφίο του κωδικού PIN, θα αναβοσβήνει το στην LED οθόνη για 10 δευτερόλεπτα. Έπειτα από αυτό το διάστημα το θα σταματήσει να αναβοσβήνει και θα παραμείνει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. Κατά το διάστημα που το αναβοσβήνει έχετε την επιλογή να ακυρώσετε το κλείδωμα πιέζοντας οποιοδήποτε από τα 3 κουμπιά του επιλογέα. Αν πατήσετε οποιοδήποτε κουμπί ενώ αναβοσβήνει, το κλείδωμα θα ακυρωθεί και θα γίνει έξοδος από το μενού στην οθόνη. Όταν το σταματήσει να αναβοσβήνει, η επιτάχυνση μπορεί να Ενεργοποιηθεί μόνο με τον 3ψήφιο κωδικό PIN ( 14). Ενώ πλοηγείστε στο ΜΕΝΟΥ εάν εντός 10 δευτερολέπτων δεν πατηθεί κανένα από τα κουμπιά, η συσκευή θα ακυρώσει τη διαδικασία και θα πραγματοποιηθεί ΕΞΟΔΟΣ από το ΜΕΝΟΥ Μην πατάτε το πεντάλ γκαζιού ενώ ενεργοποιείτε τη λειτουργία Pedal Lock. Αν το πεντάλ γκαζιού είναι πατημένο ενώ εισάγετε τον κωδικό PIN, η συσκευή θα ακυρώσει τη διαδικασία και θα πραγματοποιηθεί ΕΞΟΔΟΣ από το ΜΕΝΟΥ. Μην μπαίνετε ποτέ στο ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Pedal Lock/ Valet ενώ οδηγείτε. Θα πρέπει να ενεργοποιείτε το ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Pedal Lock / Valet μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο / ακίνητο.

16 14 Λειτουργία Pedal Lock Pedal mode Lock Απενεργοποίηση του Pedal Lock Για να απενεργοποιήσετε το Κλείδωμα Πεντάλ: Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα Βέλη. 1ο Ψηφίο PIN Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα βέλη 1η παύλα αναβοσβήνει Εισάγετε το 1ο ψηφίο του PIN 3 '' Πατήστε το βέλος για να επιλέξετε το1ο ψηφίο του PIN (0-9) Η κάτω παύλα θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να εισάγετε τον κωδικό Πατήστε το SET για να αποθηκεύσετε το 1ο ψηφίο του PIN. Το 1ο ψηφίο του κωδικού PIN σας έχει αποθηκευτεί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να αποθηκεύσετε το 2ο και 3ο ψηφίο του κωδικού PIN σας. Αφού εισάγετε με επιτυχία το 3ο ψηφίο του κωδικού σας pin, η λειτουργία Pedal Lock θα απενεργοποιηθεί και το θα αναβοσβήσει δύο φορές. Στη συνέχεια η συσκευή θα πραγματοποιήσει ΕΞΟΔΟ από το ΜΕΝΟΥ και θα επιστρέψει στη λειτουργία Off. Σε περίπτωση που εισάγετε έναν λανθασμένο κωδικό PIN η 1η παύλα θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να εισάγετε πάλι τον κωδικό PIN.

17 Λειτουργία Pedal Lock 15 Όταν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock το αυτοκίνητο δε θα μπορεί να επιταχύνει στο πάτημα του πεντάλ γκαζιού και θα παραμείνει στο ρελαντί. PIN Ο κωδικός PIN θα πρέπει να εισάγεται κάθε φορά που χρειάζεται να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock. Έχετε την επιλογή να χρησιμοποιείτε διαφορετικό κωδικό PIN κάθε φορά (δε συνιστάται). Ο 3ψήφιος κωδικός PIN που χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock είναι εκείνος που χρειάζεστε κάθε φορά για να την απενεργοποιείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε απομνημονεύσει τον κωδικό PIN πριν να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock. Επαναφορά κωδικού PIN Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας PIN, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη διαδικασία επαναφοράς του αποθηκευμένου κωδικού. Το Sprint Booster διαθέτει μια επιλογή επαναφοράς του κωδικού PIN μέσω μιας διαδικασίας χρονοκαθυστέρησης: 1. Ενεργοποιήστε τη μηχανή για να τροφοδοτήσετε με ρεύμα την συσκευή. 2. Όταν η συσκευή είναι στη λειτουργία Κλειδώματος θα ανάβει το στην οθόνη. 3. Περιμένετε για 35 λεπτά (με αναμμένο κινητήρα) χωρίς να πατήσετε το πεντάλ. 4. Έπειτα από το όριο της χρονοκαθυστέρησης (35') η συσκευή θα επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασης, το ψηφίο θα αναβοσβήνει για μερικά δευτερόλεπτα στην οθόνη και η λειτουργία Pedal Lock θα απενεργοποιηθεί (θα επιστρέψει στη λειτουργία Off). - Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επαναφοράς των 35', το πεντάλ δε θα πρέπει να είναι πατημένο. Εάν κατά το διάστημα αυτό το πεντάλ πατηθεί, το όριο της χρονοκαθυστέρησης θα ανανεωθεί για ακόμα 35'. - Να βεβαιώνεστε πάντα ότι έχετε απομνημονεύσει τον κωδικό PIN πριν να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock ώστε να αποφύγετε την διαδικασία επαναφοράς του κωδικού PIN. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό PIN και δεν έχετε χρόνο να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστεί να απεγκαταστήσετε πλήρως τη συσκευή από το Πεντάλ. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Pedal Lock και αποσυνδέσετε τον διακόπτη από τη συσκευή, δεν θα ισχύει η επιλογή επαναφοράς των 35'. Για να μπορέσετε να επαναφέρετε τον κωδικό PIN θα χρειαστεί να έχετε συνδεδεμένο στη συσκευή τον επιλογέα.

18 16 Λειτουργία Valet Η λειτουργία Valet περιορίζει την επιτάχυνση του οχήματος κατά 55% - 65% 75% (παρέχεται με 3 επιλέξιμα επίπεδα). Ενεργοποιείται / απενεργοποιείται μέσω ενός 3ψήφιου κωδικού PIN. Περιορίζοντας την επιτάχυνση θα υπάρξει σημαντική μείωση στην απόδοση του οχήματος (Ισχύς και Ροπή). Για να ενεργοποιήσετε το ΜΕΝΟΥ της λειτουργίας Valet θα χρειαστεί να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία: - Πατήστε το κύριο κουμπί επιλογής όταν το εμφανίζεται στην οθόνη. Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί στην οθόνη ο αριθμός «1». Αυτό υποδεικνύει το πρώτο από τα 3 επίπεδα της λειτουργίας Valet. - Θα χρειαστεί τώρα να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο. Με τα βελάκια μπορείτε να πλοηγηθείτε στα τρία διαφορετικά επίπεδα: Επίπεδο 1. Μείωση επιτάχυνσης κατά 55% Επίπεδο 2. Μείωση επιτάχυνσης κατά 65% Επίπεδο 3. Μείωση επιτάχυνσης κατά 75% ΚΟΥΜΠΙ SELECT/ SET Είσοδος στο υπο-μενού Επίπεδο 1 Μείωση Επίπεδο 2 Μείωση Επιτάχυνσης κατά 55% Επιτάχυνσης κατά 65% Επίπεδο 3 Μείωση Επιτάχυνσης κατά75%

19 Λειτουργία Valet Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Valet πατήστε το κύριο κουμπί επιλογής όταν εμφανιστεί στην οθόνη το επιθυμητό επίπεδο. Για παράδειγμα, για να διαλέξετε το 2ο επίπεδο της λειτουργίας Valet (περιορισμός ταχύτητας κατά 65%), επιλέξτε το νούμερο 2 με τα βελάκια και πατήστε το κύριο κουμπί επιλογής για να το επιλέξετε. 1ο Ψηφίο PIN Όταν θα έχετε επιλέξει το επιθυμητό επίπεδο της λειτουργίας Valet, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό PIN για να αποθηκεύσετε τη λειτουργία Valet. 1η παύλα αναβοσβήνει Εισάγετε το 1ο ψηφίο του PIN Πατήστε το βέλος για να επιλέξετε το1ο ψηφίο του PIN (0-9) Πατήστε το SET για να αποθηκεύσετε το 1ο ψηφίο PIN. 17

20 18 Λειτουργία Valet Το 1ο ψηφίο του κωδικού PIN σας έχει αποθηκευτεί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να αποθηκεύσετε το 2ο και 3ο ψηφίο του κωδικού PIN σας. Στο δεύτερο ψηφίο η παύλα που αναβοσβήνει θα είναι η μεσαία και στο τρίτο ψηφίο η επάνω. Μόλις αποθηκεύσετε το τρίτο ψηφίο του κωδικού σας, θα αναβοσβήσει μία φορά το και στη συνέχεια θα παραμείνει στην οθόνη. Η λειτουργία Valet έχει πλέον ενεργοποιηθεί. Το όχημα θα λειτουργεί με περιορισμένη επιτάχυνση. Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Valet μπορείτε να δείτε ποιο επίπεδο έχει επιλεγεί πιέζοντας το κύριο Κουμπί επιλογής. Μόλις πατήσετε το κουμπί θα εμφανιστεί στην οθόνη ο αριθμός του επιλεγμένου επιπέδου.

21 Λειτουργία Valet 19 Σε οχήματα με χαμηλή ιπποδύναμη, χρησιμοποιήστε μόνο το 1ο επίπεδο καθώς στο 2ο και 3ο επίπεδο η επιτάχυνση θα μειωθεί δραματικά. Χρησιμοποιήστε το 3ο επίπεδο μόνο σε οχήματα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη (300+) : Vehicle's HP Up to 150 hp and up suitable levels 1 1,2 1,2,3 Συνιστούμε να δοκιμάσετε τα επίπεδα σε μία ανοικτή περιοχή χωρίς κίνηση έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό για το όχημά σας ανάλογα με την ισχύ/ροπή του οχήματός σας, καθώς επίσης και τον περιορισμό που θέλετε να ορίσετε (σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα). - Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Valet, θα πρέπει πάντοτε να ενημερώνετε το άτομο που οδηγεί το όχημα ότι το αυτοκίνητο έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία Valet και η επιτάχυνση είναι μειωμένη. - Για πολύ ανηφορικούς δρόμους ή υπόγειους χώρους στάθμευσης χρησιμοποιείτε μόνο το 1ο επίπεδο της λειτουργίας valet. -Μην ενεργοποιείτε την λειτουργία Valet σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας Οι επιλογές επαναφοράς του κωδικού pin στη λειτουργία Pedal Lock μέσω της διαδικασίας χρονοκαθυστέρησης ισχύουν και για τη λειτουργία Valet ( 15). - Όταν η λειτουργία Valet είναι ενεργοποιημένη, δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Pedal Lock.

22 20 Λειτουργία Valet Απενεργοποίηση της λειτουργίας Valet Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Valet: 1ο Ψηφίο PIN Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα Βέλη. Πατήστε ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα τα 2 κουμπιά με τα Βέλη. 3 '' 1η παύλα αναβοσβήνει Εισάγετε το 1ο ψηφίο του PIN Πατήστε το βέλος για να επιλέξετε το1ο ψηφίο του PIN (0-9) Η κάτω παύλα θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να εισάγετε τον κωδικό Πατήστε το SET για να αποθηκεύσετε το 1ο ψηφίο του PIN. Το 1ο ψηφίο του κωδικού PIN σας έχει αποθηκευτεί. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για να αποθηκεύσετε το 2ο και 3ο ψηφίο του κωδικού PIN σας. Αφού εισάγετε με επιτυχία το 3ο ψηφίο του κωδικού σας pin, η λειτουργία Valet θα απενεργοποιηθεί και το θα αναβοσβήσει δύο φορές. Στη συνέχεια η συσκευή θα πραγματοποιήσει ΕΞΟΔΟ από το ΜΕΝΟΥ και θα επιστρέψει στη λειτουργία Off. Σε περίπτωση που εισάγετε έναν λανθασμένο κωδικό PIN η 1η παύλα θα αρχίσει να αναβοσβήνει για να εισάγετε πάλι τον κωδικό PIN.

23 Αντιμετώπιση προβλημάτων ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1. To Can bus ήταν ενεργό κατά την διάρκεια της τοποθέτησης. 1a. Ανάψτε & σβήστε τον κινητήρα αρκετές φορές (εάν το λαμπάκι της μηχανής εξακολουθεί να είναι αναμμένο πηγαίνετε στο βήμα 1b). 1b. Αφαιρέστε τη συσκευή, κάντε reset στο λαμπάκι του κινητήρα ( 22 reset λυχνίας check engine) και αφού αναμείνετε 15 λεπτά με τον κινητήρα σβηστό και τα κλειδιά εκτός του διακόπτη, επανατοποθετείστε την συσκευή. 2. Η συσκευή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. 2. Επαναλάβετε την διαδικασία τοποθέτησης εξασφαλίζοντας ότι όλες οι συνδέσεις έχουν κουμπώσει καλά στη θέση τους. 3.Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπο Sprint Booster για να λάβετε τη σωστή συσκευή για το όχημά σας. Αφαιρέστε και εγκαταστήστε πάλι τον διακόπτη. Ανάβει η προειδοποιητική λυχνία Check engine μετά την τοποθέτηση. 3. Μη συμβατή συσκευή. Ο διακόπτης επιλογής Ο διακόπτης δεν έχει κουμπώσει επιλογής δεν ανάβει. καλά. 21

24 22 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σε περίπτωση που ανάψει η λυχνία ''Check engine'' μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε reset: 1.Ανάψτε και σβήστε αρκετές φορές τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Τα περισσότερα οχήματα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα επαναφέρουν τυχόν σποραδικά σφάλματα. 2. Συμβουλευτείτε κάποιο τεχνικό ή τον τοπικό σας αντιπρόσωπο ώστε να διαγραφεί το σφάλμα μέσω διαγνωστικού εργαλείου.

25

26 Όροι χρήσης Όλοι οι τίτλοι, τα δικαιώματα κυριότητας και πνευματικής ιδιοκτησίας μέσα και σχετικά με αυτό το φυλλάδιο ή τυχόν αντίγραφα αυτών, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε πνευματικά δικαιώματα, λογότυπα, ονόματα, εμπορικά σήματα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, σχέδια, κείμενα, εικόνες, σύνδεσμοι, έννοιες και τα θέματα που ανήκουν στην BOULEKOS Α.Ε., ή χρησιμοποιούνται με εξουσιοδοτημένη άδεια από την BOULEKOS Α.Ε. Τυχόν αναπαραγωγή, μετάδοση, έκδοση, εκτέλεση, εκπομπή, τροποποίηση, άδεια, υπερσύνδεση, δημιουργία παράγωγων έργων ή άλλη χρήση, εν όλω ή εν μέρει, με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της BOULEKOS Α.Ε. απαγορεύεται αυστηρά. Το Sprint Booster προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (US 8, 706, 373, EP , AU , CN B, GR , KR , ZA , MX , RU ). Για τον πλήρη κατάλογο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκαν, και των αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Η BOULEKOS A.E. διατηρεί το δικαίωμα, αλλά δεν έχει καμία υποχρέωση, να αλλάξει τα Περιεχόμενά της οποιαδήποτε στιγμή. Η BOULEKOS Α.Ε. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη, καθ 'οιονδήποτε τρόπο, για ζημιά και/ή πρόβλημα στο όχημα ή το προϊόν σας, ούτε για τυχόν ατυχήματα που προκύπτουν από κακή χρήση του προϊόντος. Αν και έχει καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση της ακρίβειας των πληροφοριών που παρουσιάζονται, η BOULEKOS Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη. Το «Sprint Booster» είναι ένα εμπορικό σήμα της BOULEKOS Α.Ε. που καταχωρήθηκε στην Ευρώπη (CTM), τις ΗΠΑ ( ) και σε άλλες χώρες. Εγγύηση. Ο κατασκευαστής αναλαμβάνει να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει, κατ'επιλογή του, οποιαδήποτε συσκευή Sprint Booster που παρέχεται από το επίσημο δίκτυο Sprint Booster, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο ελάττωμα στο υλικό υπό συνθήκες φυσιολογικής και ορθής χρήσης και συντήρησης, υπό την προϋπόθεση ότι ισχύουν όλα τα παρακάτω: Το Προϊόν τοποθετήθηκε & τέθηκε σε λειτουργία σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Η αξίωση κοινοποιείται αμέσως πρώτα εγγράφως στον Πωλητή και εντός της περιόδου εγγύησης. Το ελάττωμα προκύπτει εντός 36 μηνών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος από τον Αγοραστή. Το προϊόν δεν έχει επισκευαστεί ή τροποποιηθεί από οποιονδήποτε εκτός του κατασκευαστή ή του επίσημου δικτύου αντιπροσώπων. Ένα πρωτότυπο τιμολόγιο Αγοράς (απόδειξη πώλησης) που αναγράφει την ημερομηνία αγοράς, τον αριθμό μοντέλου και το σειριακό αριθμό του προϊόντος είναι διαθέσιμο ως αποδεικτικό στοιχείο της ημερομηνίας αγοράς. Τατοϊου 84, Μεταμόρφωση Τηλ , Fax Copyright 2016 BOULEKOS SA. All rights reserved.

27

28

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200. Μοντέλο EX6150 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC1200 Μοντέλο EX6150 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες)

NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ. 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία. 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) NEO ΟΔΗΓOΣ ΧΡHΣΗΣ 1 5 2 3 4 1 Hμέρα 6 2 Επιθυμητή (προγραμματισμένη) θερμοκρασία 3 Θέρμανση ανοικτή / κλειστή 4 Νύχτα 5 Κλειδί λειτουργίας 7 6 Θερμοκρασία ημέρας μείωση (5 ημέρες) 7 Θερμοκρασία νύχτας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη

MOTOROLA. TLKR-T80 Extreme. Εγχειρίδιο χρήστη MOTOROLA TLKR-T80 Extreme Εγχειρίδιο χρήστη Ενδείξεις Οθόνης 1. Δείκτης έντασης ήχου 2. Δείκτης εκπομπής 3. Δείκτης λήψης 4. Δείκτης dual watch 5. Δείκτης αυτόματης απενεργοποίησης λειτουργίας 6. Δείκτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3100RPv2 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3100RPv2 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND

APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND APW10 AKAI ΡΑΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΕΚΤΗΣ 4-BAND 1. Ένδειξη συχνότητας/ ώρας 2. Ένδειξη μπάσου 3. Ένδειξη FM 4. Ένδειξη έντασης σήματος 5. Ένδειξη λειτουργίας για το ξυπνητήρι 6. Ένδειξη λειτουργίας αυτόματης

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ TP-LINK WA850 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (LED) RE Wireless Power Ethernet Σήμα Σβηστό Αναβοσβήνει Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά αναμένο Σβηστό Σταθερά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τις για πιθανή μελλοντική χρήση. ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Κουμπί "SNOOZE / SLEEP / DIM" 2. Κουμπί"ON / OFF / ΝΑΡ" 3. Κουμπί "P-" 4. Κουμπί"ALARM

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα

CONTROLLER KB SERIES

CONTROLLER KB SERIES CONTROLLER KB SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ 1. Οθόνη Έναρξης Αυτή είναι η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται όταν η μονάδα τεθεί σε λειτουργία. Μεταβαίνει αυτόματα στην οθόνη λειτουργίας όταν το σύστημα βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα. Μοντέλο PLP1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 + Επιπλέον πρίζα Μοντέλο PLP1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιγραφή Το τηλεχειριστήριο ZEFIRO περιλαµβάνει: Τον ποµποδέκτη υπέρυθρης ακτινοβολίας. 4 κουµπιά ελέγχου λειτουργίας ενεργοποίησης/

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 Μοντέλο PL1200

Γρήγορη έναρξη. Powerline 1200 Μοντέλο PL1200 Γρήγορη έναρξη Powerline 1200 Μοντέλο PL1200 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι προσαρμογείς Powerline προσφέρουν έναν εναλλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5221 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι λύσεις δικτύωσης Powerline παρέχουν μια εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. 1 Εισαγωγή To GT30 είναι μια μικρή συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS. Υπολογίζει τις ακριβείς συντεταγμένες που βρίσκεται μέσω του GPS, και τις αποστέλλει μέσω SMS ή GPRS. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Ρύθμιση θερμοκρασίας συνδεδεμένης συσκευής ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ TS10 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ηλεκτρικές θερμαντικές πλάκες MADE IN CZECH REPUBLIC

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη

Οδηγίες VTC Απενεργοποίηση και ενεργοποιηση του θερμοστατη Οδηγίες VTC 770 Ο μοναδικός σχεδιασμός των ρυθμιστικών αρχών AURA σειρά VTC που επιτρέπει σε λίγα λεπτά αναβάθμιση θερμοστάτη σας από το ένα μοντέλο στο άλλο, 1. Πλήκτρο ON / OFF του θερμοστάτη 2. Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης

C11 Μετρητής Ενέργειας. Οδηγίες χρήσης C11 Μετρητής Ενέργειας Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση προϊόντος... 2 2. Εγκατάσταση... 3 3. Έλεγχος του μετρητή... 4 3.1. Οθόνη και πλήκτρα...4 3.2. Δομή μενού...5 4. Ρυθμίσεις μετρητή... 7

Διαβάστε περισσότερα

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504

Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά.

β) Όταν ο συναγερμός είναι στο on, πατήστε το πλήκτρο «alarm pause button». O συναγερμός θα σταματήσει και σε 60 δευτερόλεπτα θα ενεργοποιηθεί ξανά. Οδηγίες Λειτουργίας Α. Εγκαταστήστε το περικάρπιο σύμφωνα με τις οδηγίες. α) τοποθετήστε τον κατάλληλο αισθητήρα στην υποδοχή στην δεξιά πλευρά του οξύμετρου ( ο αισθητήρας παράγεται αποκλειστικά από την

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ)

Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης. Οθόνη (display) πληκτρολόγιο. κλειδώματος ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΙΤΟΡ LED (ΦΑΚΟΣ) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LED (λυχνία) Ρότορας ΟΝ/ΟFF Κεραία Ένδειξη εκπομπής και λήψης Οθόνη (display) Επιλογή συχνότητας α/β Πλήκτρο μπάντας πληκτρολόγιο Πάνω-Κατω Πλήκτρο κλειδώματος PTT ΜΟΝΙΤΟΡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz

Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης. ECRU.1 Δέκτης 2 καναλιών 12/24 V 433 Mhz Εγχειρίδιο τεχνικού εγκατάστασης Δέκτης καναλιών /4 V 4 Mhz Περιεχόμενα:...Σελίδα Χαρακτηριστικά προϊόντος... Τροφοδοσία... Σύνδεση κεραίας... Διαμόρφωση εξόδων και προγραμματισμός χρόνου ενεργοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv

E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv E 212 UNIVERSAL REMOTE dvb-t >tv ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Λειτουργίες τηλεόρασης Φωτάκι ένδειξης Dvb POWER Set Πληροφορίες V επιλογές Γρήγορη μεταφορά πίσω Mute (σίγαση) Στοπ ΜΕΝΟΥ Dvb συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ TP-LINK WA860 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ (LED) Σήμα Ethernet Power Σβηστό Αναβοσβήνει πράσινο Σταθερά πράσινο Αναβοσβήνει πορτοκαλί Σταθερά πορτοκαλί Σβηστό Πράσινο Σβηστό Πορτοκάλι Πράσινο Μη

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. Powerline Adapter Powerline Adapter Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Powerline Adapter σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε άμεση εγγύτητα με συσκευές ακτινοβολίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας Wi-Fi N300RE Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας Wi-Fi επεκτείνει το δίκτυο Wi-Fi, ώστε να περιλαμβάνει την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών

Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Οδηγός εγκατάστασης XAVB6504 Powerline 600 Mbps PassThru 4 θυρών Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας............................... 3 Λειτουργίες υλικού...................................... 4 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8

Κατάλογος περιεχομένων. Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Κατάλογος περιεχομένων Εγκατάσταση...3 Προδιαγραφές...3 Πλοήγηση...4 Ιστορικότητα...5 Ρυθμίσεις...6 Πίνακας Ρυθμίσεων...8 Εγκατάσταση Καλώδιο επικοινωνίας Συνδέστε το χειριστήριο MPPT στον ελεγκτή φορτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GR.10.2018.Rv1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα electro έχει IP44 και μπορεί να εγκατασταθεί σε χώρους με υγρασία, όπως είναι το λουτρό, στις ζώνες όγκου

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΛΑΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ BLUETOOTH ΜΕΣΩ I-PHONE Οδηγός Χρήσης Προετοιμάστε την κινητή συσκευή: 1.Κατεβάστε το i.pets app από το κατάστημα του διαδικτύου ή από την ιστοσελίδα της Samsung 2.Εγκαταστήστε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W

AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W AMATEUR RADIO 2 METER BAND VHF FM ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΕΡΙΟΥ 144-146 MHz 5W Φόρτιση Μπαταρίας Συνδέστε τον αντάπτορα στην υποδοχή στο πίσω μέρος του φορτιστή. Συνδέστε τον φορτιστή στην πρίζα. Το κόκκινο Led θα

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13

ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ - ΔΕΚΤΗ AZUSA UHT-13 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΤΗ Πρόσοψη 1 POWER : Διακόπτης ενεργοποίησης απενεργοποίησης 2 VOLUME: Ρυθμιστικό έντασης 3 Οθόνη ενδείξεων 4 ACT: IR πομπός

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN2000RPTv3 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN2000RPTv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο.

Εγχειρίδιο χρήσης. Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Εγχειρίδιο χρήσης Ενεργοποιήστε το WiFi του κινητού σας τηλεφώνου. Συνδέστε το κινητό σας σε κάποιο δίκτυο. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή «Amaryllo». Συνδέστε το micro USB καλώδιο στην πρίζα.

Διαβάστε περισσότερα

WALKIE-TALKIE TLKR T50

WALKIE-TALKIE TLKR T50 WALKIE-TALKIE TLKR T50 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (9) (8) (10) 1) Κεραία 2)Πλήκτρο Έντασης/Καναλιού 3)Πλήκτρο Ομιλίας 4)Πλήκτρο Μενού/Ενεργοποίησης 5)Πλήκτρο Κλήσης 6)Πλήκτρο Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

DS4000- DS4500 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Ενότητα 1 Εισαγωγή Οι ζυγαριές της ΝΑΚΑΥΑΜΑ είναι μια χαμηλού κόστους λύση για την επιχείρηση σας. Η ζυγαριά η παρούσα Έχει κατασκευαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα