Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών"

Transcript

1 Βιομηχανία Εσωτερικών Πορτών

2 02 03 Ιστορική αναδρομή Μετά από 34 χρόνια λειτουργίας η εταιρεία αλλάζει σελίδα και περνά στα χέρια του τωρινού ιδιόκτητη και υιού της οικογένειας κ. Μιχάλη Πίκουλη. Θεωρείται ήδη υλειμμένη απόφαση η εξειδίκευση της εταιρείας στη εσωτερική πόρτα. Η νέα ονομασία της εταιρείας είναι γεγονός. Γεννιέται η intradoor Η επιχείρηση ενισχύεται με σύγχρονη γραμμή παράγωγης η όποια δίνει νέα δυναμική για το μέλλον. Υλοποιείται η νέα κτιριακή πτέρυγα όπου επρόκειτο να φιλοξενήσει τα γραφεία της επιχείρησης με τον νέο εκθεσιακό χώρο καθώς και μέρος της τωρινής παράγωγης. Με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη σχεδιάζεται το νέο μεγάλο επενδυτικό πλάνο τόσο σε κτιριακό όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό. Η εταιρεία αλλάζει επίπεδο. Υλοποιείται η μεγάλη επένδυση με υπερσύγχρονη κάθετη γραμμή παράγωγης πόρτων καθιστώντας την intradoor ως ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά της πόρτας. Πραγματοποιείται η γνωριμία της intradoor με τα πυράντοχα προϊόντα. Η παράγωγη ξύλινης πυράντοχης πόρτας με την αντίστοιχη πιστοποίηση αποτελεί ένα επαναστατικό προϊόν για την ελληνική αγορά. Δημιουργείται η νέα σειρά ξενοδοχειακών πυράντοχων πόρτων hotelin. Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της και εκτός συνόρων. Η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη ανοίγει νέους δρόμους για αγορές του εξωτερικού και εδραιώνει ακόμα περισσότερο την παρουσία της εταιρείας εντός των συνόρων. Δίνοντας έμφαση στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής η intradoor προχώρα στην πιστοποίηση όλων των βαθμίδων της ξύλινης πυράντοχης πόρτας καθώς και ακουστική πιστοποίηση προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο επαναστατικό προϊόν που υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

3 04 05 Το σήμερα Σήμερα η λέξη πόρτα είναι συνυφασμένη με την intradoor. Έχοντας στη γκάμα της μια τεράστια συλλογή από διαφορετικούς τύπους πόρτας και ικανή να δώσει λύσεις σε κάθε επαγγελματικό και οικογενιακό χώρο καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, η εταιρία intradoor πρωτοπορεί καθημερινά και αποτελέι πλέον μια καταξιωμένη εταιρία του χώρου στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε πως η εταιρία επενδύει συνεχώς στις νέες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας μεθόδους σχεδίασης και συναρμολόγησης που υπόσχονται υψηλότερα δεδομένα και παράλληλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Αποτελεί μιά από τις πρώτες εταιρίες στο είδος της που υιοθέτησαν τις οικολογικές βαφές και που η γραμμή παραγωγής της διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργούν σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο χώρο με μηδενικές έως ελάχιστες ενεργειακές και ατμοσφαιρικές επιβαρύσνεις στο περιβάλλον. Συγκεντρώνοντας όλα τα παραπάνω και επιδεικνύοντας επιμονή στην ποιότητα των υλικών και των τελικών προϊόντων, η εταιρία έχει καταφέρει να αυξάνει συνεχώς τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ευθύνη.

4 06 07 Πρώτες ύλες Συνεργαζόμενοι με επιλεγμένους προμηθευτές ξυλείας και εξαρτημάτων από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη εξασφαλίζουμε σταθερή ποιότητα σε όλες τις σειρές των προϊόντων μας. Αντίστοιχες πιστοποιήσεις βεβαιώνουν πως όλα τα υλικά καθώς και τα στάδια παραγωγής μας εναρμονίζονται με τους κανονισμούς και τις οδηγείες της Ευρωπαϊκης Ένωσης. Τεχνολογία Με συνεχείς προσθήκες και ανανεώσεις στη γραμμή παραγωγής μας, διαθέτουμε από τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές μονάδες κοπής, στίλβωσης και φινιρίσματος. Επίσης ο χειρισμός από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δίνει τη δυνατότητα για ελαχιστοποίηση του χρόνου παραγωγής με σταθερά εγγυημένο τελικό προϊόν. Ακόμα η intradoor ακολουθεί όλα τα διεθνή στάνταρ και είναι από τις ελάχιστες εταιρίες στο τομέα δραστηριοποίησης της που διαθέτει ειδικές πιστοποιήσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση πυράντοχων πορτών. Πιστοποιήσεις Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιήσεις ΕΝ ISO 9001 και ISO που αφορούν τον σχεδιασμό, παραγωγή, εμπορία και εγκατάσταση ξύλινων πορτών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης IFC certificate για την κατασκευή και την τοποθέτηση πυράντοχων θυρών με χρόνους αντοχής 30, 60, 90 και 120 λεπτά. Ακόμα διαθέτει πιστοποιήση ηχομονωτικής πόρτας έως 36dB. 100% Ελληνικό προϊόν Όλες οι πόρτες μας σχεδιάζονται και παρασκευάζονται στην Ελλάδα

5 08 09 Πελατολόγιο Η απόλυτα συγχρονισμένη γραμμή παραγωγής μας, δίνει πλέον τη δυνατότητα να παράγουμε πάνω από 5000 πόρτες ανά μήνα. Ακόμα τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και η σωστή και ασφαλής συσκευασία των προιόντων μας εξασφαλίζουν ταχύτερους χρόνους παράδοσης σε πελάτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Έτσι εκτός από το μεγάλο δίκτυο πελατών μας σε όλη την Ελλάδα έχουμε δημιουργήσει και ένα συνεχώς αναπτυσόμενο πελατολόγιο στην Κύπρο και την υπόλοιπη Ευρώπη καθώς και σε Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική. Στόχοι για το μέλλον Με όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, η εταιρία intradoor διαθέτει τα εφόδια και τις γνώσεις για συνεχή εξέληξη και ανάπτυξη. Η απόλυτα επιτυχημένη σχεδίαση και παραγωγή νέων σειρών από ειδικές πόρτες είναι από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα. Στη σειρά Hotel In έχει ήδη ξεκινήσει ο εμπλουτισμός με νέα μοντέλα που περιλαμβάνου μεγάλες καινοτομίες στο θέμα της ασφάλειας και της αντοχής. Επίσης με την χρησιμοποίηση νέων υλικών και τεχνολογίων ήδη βρίσκονται σε παραγωγή οι νέες πυράντοχες πόρτες που υπόσχονται εξαιρετικά υψηλούς χρόνους αντοχής στη φωτιά και την θερμότητα. Ταυτόχρονα αναμένεται η πιστοποίηση FSC ( Forest Stewardship Council) που επιβεβαιώνει πως χρησιμοποιούμε ξυλεία μόνο από ελεγχόμενες πηγές και ανακυκλωμένη πρωτογενή παραγωγή. Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η εδραίωση της σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής. Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει με πολύ θετικά και ενθαρύντικα αποτελέσματα.

6 10 Προϊόντα Βασιζόμενοι στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παράγουμε κάθε είδους πόρτα για εσωτερικούς χώρους και εισόδους κτηρίων. Μπορούμε να προτείνουμε και να δώσουμε λύσεις για κάθε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο με έτοιμα σχέδια ή ακόμα και κατά παραγγελία. Πρόσφατα εμπλουτίσαμε τη γκάμα μας με ειδική σειρά από πόρτες για ξενοδοχεία και pension οι οποίες διαθέτουν πιστοποιήσεις και στο τομέα της αντοχής σε ενδεχόμενη πυρκαγιά. Επίσης σχεδιάσαμε πόρτες οι οποίες εφαρμόζουν μηχανισμούς που τους δίνουν τη δυνατότητα να χρειάζονται ελάχιστο χώρο για πλήρες άνοιγμα και έτσι να αποτελούν ιδανικές λύσεις για μικρά διαμερίσματα και βοηθητικούς χώρους. Οι πόρτες Laminate συνδυάζουν δύο βασικά χαρακτηριστικά. Χαμηλή τιμή και μέγιστη ποιότητα εξαιτίας της αποδεδειγμένης αντοχής τους. Προτείνουμε κάσα σε οβάλ ή ίσια μορφή, επίσης διαφορετικά χρώματα σε κάσα και πόρτα. Η πόρτα PRIME συνδυάζει την ποιότητα και την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Προσφέρεται μόνο χωρίς σχέδιο και σε χρώμα καρυδιά. Οι πόρτες Star συνδυάζουν την ποιότητα της σειράς Classic με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Προσφέρονται και με σχέδιο από τη σειρά Classic και σε 10 διαφορετικά χρώματα. Η σειρά Classic αντιπροσωπεύει την κλασική κατασκευή πρεσαριστής πόρτας με σχέδιο παντογράφου ή επίπεδη - με καδρέτα ή χωρίς. Κάθε πόρτα έχει το δικό της μοναδικό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικούς σας συνδυασμούς. Και φυσικά υπάρχει πάντα ή διάθεση και η δυνατότητα να συζητήσουμε κάθε πρόβλημα και ανάγκη των πελάτων μας και να προτείνουμε την καλύτερη εφικτή λύση αισθητικά και λειτουργικά. Ακολουθούν αντιπροσωπευτικά δείγματα από κάθε κατηγορία σχεδιασμού και χαρακτηριστικών. Για την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή να ζητήσετε τον αναλυτικό μας κατάλογο.

7 χειροποίητη Η σειρά Classic αντιπροσωπεύει την κλασική κατασκευή πρεσαριστής πόρτας με σχέδιο παντογράφου ή επίπεδη - με καδρέτα ή χωρίς. Κάθε πόρτα έχει το δικό της μοναδικό σχεδιασμό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δικούς σας συνδυασμούς. Κα τι διαφορετικο! Γυαλί και ξύλο δένουν αρμονικά για ιδιαίτερους και ξεχωριστούς χώρους. Η μοναδικο τητα του χειροποίητου! Πόρτα χειροποίητη κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο, παράγεται και σε ημιμασίφ. Δυνατότητα κατασκευής σε διάφορα ταμπλάδωτού τύπου σχέδια και σε διάφορους χρωματισμούς. Επιλογή κατασκευής πόρτας από διαφορετικούς τύπους ξύλου. Πόρτα ξεχωριστή για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Συνδυασμός ξύλο, laminate και MDF. Η σειρα Securis προσφε ρει ασφα λεια και ολοκληρω νει το συ γχρονο σπίτι. Συνδυα ζει την ποιο τητα και την αντοχη εξασφαλίζοντας την απο λυτη και διαχρονικη θωρα κιση. Σας παρουσιάζουμε μια πόρτα από την νέα μας σειρά με πυράντοχες πόρτες ξενοδοχείου ( Hotelin line) η οποία είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της τεχνολογικής εξέλιξης που έχουμε πάντα ως γνώμονα για την ανάπτυξη της εταιρείας Η σειρα Special Doors περιλαμβα νει πο ρτες οι οποίες δίνουν λυ σεις σε επίπεδο εργονομίας και ειδικου σχεδιασμου. Η σπαστη πο ρτα απευθυ νεται σε περιπτω σεις οι οποίες παρουσια ζουν ε λλειψη χω ρου και περιορίζουν τις επιλογε ς του πελα τη (μικρα WC η μικροί χω ροι ο πως αποθη κες κλπ.) Η αξονικη πο ρτα, η οποία αποτελεί και ε να πολυ πρωτοποριακο προϊο ν δίνει επίσης λυ σεις ο σον αφορα την εργονομία και την λειτουργικο τητα ενο ς χω ρου και συγχρο νως παραπε μπει σε μια εντελω ς νε α τα ση της εσωτερικη ς διακο σμησης. H κρυφη πο ρτα απευθυ νεται σε κατασκευε ς που επιβα λουν πιο μινιμαλιστικε ς γραμμε ς και ακολουθου ν τις νε ες ιδε ες που γεννα ο μοντε ρνος αρχιτεκτονικο ς σχεδιασμο ς.

8 14 15 Περιβάλλον - οικολογία Θεωρούμε πλέον δεδομένο πως τα προϊόντα μας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έτσι ή ξυλεία που χρησιμοποιούμε προέρχεται κατά κύριο λόγο από ελεγχόμενη υλοτόμηση δασών πιστοποιημένη με FSC. Τα παράγωγα του ξύλου τα οποία έχουν επεξεργαστεί δεν εμπεριέχουν επιπρόσθετη φορμαλδεΰδη HCHO ή είναι εντός των επιτρεπτών ορίων που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για ειδικές περιπτώσεις μπορούμε να ακολουθήσουμε το κανονισμό LEED στην παραγωγής μας. Τα βερνίκια και οι βαφές που χρησιμοποιούμε έχουν σαν βάση το νερό και είναι μη τοξικές. Τα υλικά στο εσωτερικό κάθε πόρτας αποτελούνται από ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και όχι παράγωγα πλαστικού. Η ξυλεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συλλέγεται σε ειδικούς χώρους για να ανακυκλωθεί. Οι εγκαταστάσεις και όλοι οι χώροι παραγωγής έχουν μελετηθεί για όσο το δυνατόν μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Όλα τα κοπτικά και στιλβωτικά μηχανήματα συνδέονται με ειδικό δίκτυο απορρόφησης και συλλογής των υπολλημάτων από την επεξεργασία του ξύλου. Σε κανένα από τα στάδια παραγωγής δεν υπάρχει έκλυση επιβλαβών αερίων στην ατμόσφαιρα. Σε όλους τους χώρους βαφής υπάρχουν εγκατεστημένα ειδικά φίλτρα αέρα. NO GAS EMISSIONS NO ADDED FORMALDEHYDE HCHO

9 100% Ελληνικό προϊόν Όλες οι πόρτες σχεδιάζονται και παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Μιχάλης Πίκουλης & ΣΙΑ Ε.Ε. 2 ο χλμ. Νέας Κίου - Ναυπλίου, Άργος τηλ fax

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ catalogue 2010 Οριοθετεί το χώρο σας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΙΡΑ LAMINATE εσωτερικες πορτες ΣΕΙΡΑ PRIME εσωτερικες πορτες απο καπλαμα ΣΕΙΡΑ STAR εσωτερικες πορτες απο καπλαμα ΣΕΙΡΑ CLASSIC

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών

Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Σιγουριά για το μέλλον χάρη στην τεχνογνωσία των ειδικών Συνεχής ανάπτυξη προϊόντων Η περαιτέρω ανάπτυξη και τελειοποίηση αποτελούν μια συνεχή διαδικασία που επιτελείται από το εξειδικευμένο τμήμα έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TECHNICAL SPECIFICATIONS

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TECHNICAL SPECIFICATIONS 74 Η σειρα Securis προσφε ρει ασφα λεια και ολοκληρω νει το συ γχρονο σπίτι. Συνδυα ζει την ποιο τητα και την αντοχη εξασφαλίζοντας την απο λυτη και διαχρονικη θωρα κιση. Securis series offers safety and

Διαβάστε περισσότερα

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη

Η τοποθέτηση γίνεται απο έµπειρα συνεργεία, µε συνέπεια, υπευθυνότητα και πάνω απο όλα σεβασµό στον πελάτη Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ

ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΞΥΛΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΡΙ SILVER ΑΦΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Tηλ 0030 2310-780770 Fax 0030 2310 784730 www.mini-kitchen.gr info@mini-kitchen.gr, paraskevasilver@in.gr ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ 45

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ catalogue 2010 Οριοθετεί το χώρο σας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΙΡΑ LAMINATE εσωτερικες πορτες ΣΕΙΡΑ PRIME εσωτερικες πορτες απο καπλαµα ΣΕΙΡΑ STAR εσωτερικες πορτες απο καπλαµα ΣΕΙΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup!

Κάποτε... Ύστερα. µόνο οι άνθρωποι είναι ίδιοι και τα θέλουν όλα: τα κάποτε και τα ύστερα τα θέλουν τώρα. στην Domogroup! Κάποτε... Τον παλιό καιρό, ο µαστρο Τζεπέτο, µε την δύναµη της τέχνης του έδινε ζωή στο ξύλο και η αύρα της ψυχής του συνόδευε τα έργα του από γενιά σε γενιά Ύστερα οι ανάγκες άλλαξαν :ποσότητα, ποιότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα.

Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Αγαπητοί κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων στην γκάμα της FAKRO : Κάθετα και συρόμενα κουφώματα. Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας,

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ 4 DIMENSION INTERVIEW 2014:Layout 1 19/01/2014 5:55 μ.μ. Page 28 ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 4th DIMENSION Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ 3D ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου

Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Καθηγήτρια ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ Τμήμα ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ - ΕΠΙΠΛΟΥ Σχεδιαστικά Προγράμματα Επίπλου Η σχεδίαση με τον παραδοσιακό τρόπο απαιτεί αυξημένο χρόνο, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων 2

Κατάλογος προϊόντων 2 Κατάλογος προϊόντων Κατάλογος προϊόντων 2 Ποιοι είμαστε H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E., η μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W: E: advertising.

ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: Φ: W:  E: advertising. ΘΕΣΗ ΣΑΜΑΡΘΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Kalivia Industrial Area Τ: 22990 63531-2 Φ: 22990 63530 W: www.fotep.gr E: info@fotep.gr advertising +construction Η εταιρεία ΦΩΤΕΠ Ι. ΚΟΡΡΕΣ ΑΕ ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κορρέ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΠΟΡΤΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ H ETAIΡΕΙΑ Η εταιρεία SILVES ABEE είναι μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής ΠΟΡΤΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ. Όλα μας τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα.

Συνδυάζουµε πρωτοποριακό design και τις σύγχρονες Ευρωπαικές προδιαγραφές, µε την άψογη χειροποίητη ποιότητα. Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την φύση και µας έδινε την δυνατότητα για καλλιτεχνική έκφραση και δηµιουργία. Στις µέρες µας η εταιρεία Γιαλελή, οδηγούµενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΩΝ EXCLUSIVE ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ EXCLUSIVE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Exclusive επίπεδες 6 Exclusive ταμπλαδωτές 18 Χαρακτηριστικά 24 Το παρόν έντυπο δεν είναι νομικά δεσμευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ - ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Επειδή η ασφάλεια πρέπει να είναι πιστοποιημένη Πάρου & Μπενάκη 01 Βάρη Αθήνα Τ.Κ. 16672, Τηλ: 211 4067307 FAX: 211 4067307 e mail: info@alutrust.com www.alutrust.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ WOOD MONO PAG 04 PAG 06 PAG 48 PAG 08 PAG 14 PAG 24 PAG 42 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝA ΓΙΑ ΕΜΑΣ PAG 04 ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ PAG 06 ΑΞΕΣΟΥΑΡ PAG 48 ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΕΤ PAG 08 ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 14 ΕΣΤΙΕΣ ΞΥΛΟΥ PAG 24 WOOD MONO PAG 42 ΕΤΑΙΡEΙΑ IKOS ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Η τάση τα τελευταια

Διαβάστε περισσότερα

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει

Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Έχουμε ξεπεράσει όλα τα τεστ αντοχής Ειδικές κατασκευές Η θωρακισμένη πόρτα παίρνει τη θέση που της αξίζει Σε έναν απαιτητικό τομέα ασφάλειας και αισθητικής, η ΒLOKAPORT με παράδοση από το 1981 δίνει στη

Διαβάστε περισσότερα

FSC FAQs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

FSC FAQs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ FSC Fs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Pressiousrvanitidis Print your green mind 1 Έχω προμηθευτεί πιστοποιημένο κατά FSC χαρτί, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπαχαρικών

Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπαχαρικών ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ Σχεδιασμός Συσκευασίας Μπαχαρικών ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

FSC FAQs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

FSC FAQs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ FSC Fs ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FSC & ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ FSC ΕΝΤΥΠΑ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Pressiousrvanitidis Print your green mind 1 2 Πιστοποιημένο κατά FSC είναι το έντυπο που έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ Φ.Π.Α. TAXES NOT INCLUDED IN THE PRICES ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ Φ.Π.Α. TAXES NOT INCLUDED IN THE PRICES ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ. Ότι καλύτερο για το χώρο του ξενοδοχείου, του εστιατορίου, του καφέ, της διακόσμησης και όχι μόνο!!! Υλικό για μια Ζωή! Τα καπάκια τραπεζιών είναι έτοιμα διαστασιολογημένα σε 24 χρώματα από μασίφ βακελίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Βρείτε μας στην ιστοσελίδα www.manousisdoors.gr, στο facebook ή επισκεφτείτε μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία Μανούσης Ευ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε το 1996 και με γνώμονα τη συνέπεια και την πρωτοπορία συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς. Επιλέγοντας προσεκτικά τους προμηθευτές

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Φιλοσοφία. Είναι μια πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που καταφέρνει να είναι πάντα στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Φιλοσοφία Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ΕΠΕ εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο στο χώρο των Ηλεκτρονικών Ισχύος όσο και στο χώρο των Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας στον οποίο έχει εισχωρήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας

30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας 1 30 χρονιά ποιότητας και δημιουργίας Η LATAS DOORS ειδικεύεται στην παραγωγή εσωτερικής πόρτας χρησιμοποιώντας μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης GREEN45 Θύμιος Αλεξόπουλος, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ποιοτικότερη καθημερινότητα όχι απλά μαθηματική αειφορία η τέχνη του κατοικείν πολυτέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Mε επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών, ολοκληρώθηκε. Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει ΕΚΘΕΣΗ EΠIΠΛEON

Mε επιτυχία, μεγαλύτερη των προσδοκιών, ολοκληρώθηκε. Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει ΕΚΘΕΣΗ EΠIΠΛEON Technodomus Μια νέα έκθεση που έρχεται για να μείνει Υψηλή επισκεψιμότητα - πολύ μεγαλύτερη από όσο αναμενόταν - είχε στο ντεμπούτο της, η νέα έκθεση Technodomus που αφορά στη βιομηχανία ξυλουργικών μηχανημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK GR ed. 01-2018 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΥΛΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ UNI_ONE Η μοντέρνα αρχιτεκτονική είναι γεμάτη από υλικά και χρώματα που εμπλουτίζουν την επίπλωση του σπιτιού. Τα υλικά αλλάζουν, και επενδύονται

Διαβάστε περισσότερα

είναι μια Ελληνική εταιρία που ταύτισε το όνομά της με το χώρο των Επενδεδυμένων προφίλ Εσωτερικής και Θωρακισμένης

είναι μια Ελληνική εταιρία που ταύτισε το όνομά της με το χώρο των Επενδεδυμένων προφίλ Εσωτερικής και Θωρακισμένης Η Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - PROFIL είναι μια Ελληνική εταιρία που ταύτισε το όνομά της με το χώρο των Επενδεδυμένων προφίλ Εσωτερικής και Θωρακισμένης πόρτας. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας εκτείνονται

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

quality design experience

quality design experience quality design experience company The Small Design Factory Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2007 με σκοπό την κατασκευή συρόμενων πορτών ντουλάπας, την εισαγωγή και χονδρική διάθεση βιομηχανικών προφίλ αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Roman tile Χαρακτηριστικά

Roman tile Χαρακτηριστικά Roman tile Χαρακτηριστικά Το θερµοµονωτικό πάνελ πολυουρεθάνης arkhon roman tile, είναι το µεταλλικό κεραµίδι της εταιρίας arkhon στο σχέδιο του παραδοσιακού ρωµαϊκού κεραµιδιού και προσφέρει ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου)

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου) by XD EMPORIKI Η εταιρεία ''Χ.Δ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ'' δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο με ειδίκευση στη χρήση μεταλλικού σκελετού. Η γνώση, η εμπειρία και η πρακτική ολοκλήρωση σημαντικών μεταλλικών κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

Θάλαμοι Metron, Telco

Θάλαμοι Metron, Telco Θάλαμοι & Πόρτες Θάλαμοι Metron, Telco ΘΆΛΑΜΟΙ Πανοραμικοί Θάλαμοι Kleemann Η μετακίνηση μεταξύ ορόφων αποτελεί μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση για τους επιβάτες. Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση.

ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E85 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. p. 08 09 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΗΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Τα συστήματα με το εικονίδιο λουκέτο, είναι διαθέσιμα και σε αντιδιαρρηκτική έκδοση. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΩΝ E99 Τύπος συστήματος: Σύστημα προσόψεων

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αυτόματες Πόρτες με VVVF. Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου Πόρτες Ανελκυστήρα Πόρτες Αυτόματες Πόρτες με VVVF Αναδιπλούμενες Πόρτες Θαλάμου ΠΟΡΤΕΣ Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων με VVVF Η KLEEMANN παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά για αυτόματες πόρτες θαλάμου

Διαβάστε περισσότερα

Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου.

Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου. Καινοτόμες επιστρώσεις για καλύτερη προστασία του ξύλου. Το καλύτερο για το ξύλο. Η εταιρεία Sikkens Holzbau της AkzoNobel φέρει την τεχνογνωσία και την παράδοση μιας ιστορίας 200-ετών στις επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας

Εγκαταστάσεις. Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Υπηρεσίες Εγκαταστάσεις Μελέτη, σχεδιασμός και εγκατάσταση, με βάση πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ασφαλείας Για την εγκατάσταση νέων ανελκυστήρων, η Lift Technics μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά τον ανελκυστήρα

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus

Πόρτες ΠΟΡΤΕΣ. Αναδιπλούμενες Τύπου Bus Προϊόντα Πόρτες Πόρτες Αναδιπλούμενες Τύπου Bus ΠΟΡΤΕΣ Πόρτες - Αναδιπλούμενες τύπου Bus Οι πόρτες BUS τοποθετούνται και στους παλαιούς ανελκυστήρες που επισκευάζονται και έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

www.berling.gr Company Profile

www.berling.gr Company Profile www.berling.gr Company Profile Μια ζωή γεμάτη χρώμα Η εταιρεία BERLING ABEE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με την αρχική επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μετά από μετασχηματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Κουλτούρα μας η καινοτομία

Κουλτούρα μας η καινοτομία Κουλτούρα μας η καινοτομία KLEEMANN Design για μια ζωή. Δεν περιοριζόμαστε στον απλό σχεδιασμό ανελκυστήρων, αλλά καλλιεργούμε μια κουλτούρα Design, που απογειώνει κάθε πλευρά της επιχείρησής μας. To

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

À π À º ø ª l ƒ l À π l À

À π À º ø ª l ƒ l À π l À À π À º ø ª l ƒ l À π l À Η εταιρεία Δανέλης Αλέξανδρος και ΣΙΑ ΕΒΕΕ ιδρύθηκε το 1983, αριθμώντας 27 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των ξύλινων κατασκευαστικών επενδύσεων. Το εργοστάσιο που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα...

Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Επειδή η κλοπή έγινε καθημερινότητα... Κοιμηθείτε άφοβα με ανοικτές τις μπαλκονόπορτες Πτυσσόμενο Παντζούρι Ασφαλείας Ασφάλεια και Λειτουργικότητα. Δυνατότητα κλειδώματος με 4 έως 8 κρυφούς πείρους Φ

Διαβάστε περισσότερα

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY

8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 3 2 4 5 6 78 8ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗN CIMCOOL FLUID TECHNOLOGY 1 2 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΣΕΙΡΆ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΒΑΣΙΣΜΈΝΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ Η Cimcool είναι μία παγκόσμια εταιρία με εξειδίκευση στην προμήθεια υγρών για την

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης

Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ν.ΚΡΗΤΙΚΟΣ-Α. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε Κατασκευή -Εμπορία Ειδών Ξύλου Πιστοποιητικό Γνησιότητας & Εγγύησης Ημερομηνίας Αγοράς: Ημερομηνία Λήξης Εγγύησης: Ειδικός Αριθμός Παραγωγής: Σφραγίδα καταστήματος Ο Αγοραστής:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS!

H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS! H αξεπέραστη αισθητική του ξύλου σε απαράμιλλες τεχνικές ερμηνείες TSIGAS! Δημιουργούμε τη Nέα Παράδοση στο ξύλινο κούφωμα! TSIGAS A.E., μια Σύγχρονη Eταιρία με Παράδοση! Στο Βουνό, στο Νησί, στην Πόλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 Παρουσίαση Εταιρίας Sterope Pleione Arge Merope Talia Horizontal Talia Screen Horizontal Acumina

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

υποδοχή-σήμανση www.newvolkan.gr 150

υποδοχή-σήμανση www.newvolkan.gr 150 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ υποδοχή-σήμανση 01-139 Πίνακας μαύρος «Οβάλ» με πόδια 60x125Ycm 1 68,94 01-134 Πίνακας μαύρος «Οβάλ» 50x75Ycm 1 37,15 01-135 Πίνακας μαύρος «Οβάλ» 40x60Ycm 1 31,15 01-136 Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

MAKUTI. Εξωτική εμφάνιση Απεριόριστες δυνατότητες μεγέθους και σχεδίου.

MAKUTI. Εξωτική εμφάνιση Απεριόριστες δυνατότητες μεγέθους και σχεδίου. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ Η επιχείρηση μας, δραστηριοποιείται στις τροποικές κατασκευές ξύλου, εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία σε υψηλές απαιτήσεις. Συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Επαναστατικά νέα προϊόντα & τεχνολογίες τροποποιημένης ξυλείας στις κατασκευές: ιδιότητες, χαρακτηριστικά και εφαρμογές στη χώρα μας

Επαναστατικά νέα προϊόντα & τεχνολογίες τροποποιημένης ξυλείας στις κατασκευές: ιδιότητες, χαρακτηριστικά και εφαρμογές στη χώρα μας Επαναστατικά νέα προϊόντα & τεχνολογίες τροποποιημένης ξυλείας στις κατασκευές: ιδιότητες, χαρακτηριστικά και εφαρμογές στη χώρα μας Καθηγητή Γεωργίου Ι. Μαντάνη PhD, Dipl. Εργαστήριο Τεχνολογίας Ξύλου

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής

Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής Εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων Αναβάθμιση ενεργειακής κλάσης Αυξημένες επιδόσεις ασφάλειας και ηχομόνωσης Προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Roto Fentro. Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ Roto Fentro Σύγχρονος σχεδιασµός Τέλεια λειτουργία. FENTRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ. Fentro : Eνα ευέλικτο πρόγραµµα µηχανισµών παντζουριών πολλαπλών

Διαβάστε περισσότερα

Υ Α Λ Ο Π Ι Ν Α Κ Ε Σ Ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Hotel - Café Restaurant all about GLASS solutions GLASS - FOLDING/PARKING GLASS DOORS-FOLDING FRAMED GLASS DOORSREVOLVING

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣIΑΣ Από την

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ 4 th Athens Flying Week Conference 2015 AFW s Aviation Development Conference #4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΒ

Διαβάστε περισσότερα

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας

GIESSE PROVENCE. Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Η σπανιολέτα που προσαρμόζεται στο κλασικό ύφος των παραθύρων σας Τι είναι η Provence? Η Provence είναι μια σειρά προϊόντων με παραδοσιακό χαρακτήρα που έχει αναπτύξει η GIESSE για το κλείσιμο των παραθύρων

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

"Τύποι ξύλινων δομικών κατασκευών - πιστοποίηση οικοδομικής ξυλείας, CE πιστοποίηση σε προϊόντα ξύλου H

Τύποι ξύλινων δομικών κατασκευών - πιστοποίηση οικοδομικής ξυλείας, CE πιστοποίηση σε προϊόντα ξύλου H "Τύποι ξύλινων δομικών κατασκευών - πιστοποίηση οικοδομικής ξυλείας, CE πιστοποίηση σε προϊόντα ξύλου H Δρ Μιχάλης Σκαρβέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, υπεύθυνος Εργαστηρίου Τεχνολογίας & Συντήρησης Ξυλοκατασκευών,

Διαβάστε περισσότερα

horizon περιγραφή horizon

horizon περιγραφή horizon horizon περιγραφή Τα θερμομονωτικά πάνελ πολυουρεθάνης κρυφής στήριξης, μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια και κάθετα. Και στις δύο περιπτώσεις τα πάνελ συνδέονται μέσω της κρυφής στήριξης διπλού κλειδώματος

Διαβάστε περισσότερα

Πραγματικότητα; Γιάννης Καβακλής, Director Broadband Unit

Πραγματικότητα; Γιάννης Καβακλής, Director Broadband Unit Η Καινοτομία στο Ευρυζωνικό Διαδίκτυο στην Ελλάδα: Μύθος ή Πραγματικότητα; Γιάννης Καβακλής, Director Broadband Unit Ένας Πάροχος έφερε το Internet στην Ελλάδα o ΗιστορίατηςForthnet ξεκινά, το 1984, στο

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές.

Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Πληροφορίες για εξειδικευμένους εγκαταστάτες/ψυκτικούς και μελετητές Κορυφαία ποιότητα στις συνήθεις εφαρμογές. Ιδανική εφαρμογή των Yonos MAXO και Yonos MAXO-D. 02 Pioneering for You 03 «Ισχύς και απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

10 Προτάσεις για το κτίριο. Η προστασία του κλίματος και η εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο πόλης

10 Προτάσεις για το κτίριο. Η προστασία του κλίματος και η εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο πόλης 10 Προτάσεις για το κτίριο Η προστασία του κλίματος και η εξοικονόμηση ενέργειας σε επίπεδο πόλης Ευρωπαϊκή οδηγία 31/2010/EU «Από το 2019 όλα τα δημόσια κτίρια στην Ε.Ε. πρέπει να σχεδιάζονται και να

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη

Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη www.goldendoor.gr Μετατρέψαμε την ασφάλεια σε τέχνη Συλλέγουμε ό,τι πιο πολύτιμο από τη φύση για να προσφέρουμε αυτό που είναι πολύτιμο για σας: το αίσθημα της ασφάλειας. ΑΠOΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜOΣ ΑΣΦAΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Μηχανολογίας ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Κώστας Κιτσάκης Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ MSc Διασφάλιση ποιότητας Επιστημονικός Συνεργάτης Στάδιο Σχεδιομελέτης Κατευθυντήριες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος

Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ. Μαστρογιώργος Αθανάσιος Τεχνολογία Παραγωγής Επίπλου ΙΙ Μαστρογιώργος Αθανάσιος Συνοπτική παρουσίαση υλικών-υλικά μεγάλων διαστάσεων υπό μορφή πάνελ MDF(Medium Density Fibreboard) Το MDF(Medium Density Fibreboard)(Ινοσανίδα Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ (upvc) ΑΝΟΙΓΟΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΥΨΟΥΜΕΝΑ - ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ-ΑΝΑΚΛΙΝΟΜΕΝΑ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Εισαγωγή 4 Ανοιγοανακλινόμενα 6 Συρόμενα & συρόμενα/ανακλινόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 1. KΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 2. ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ 3. ΜΕΣΟΠΟΡΤΕΣ 4. ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 5. ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ 6. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Το ξύλο από την αρχαιότητα ήταν πάντα ένα φιλικό και ζεστό υλικό που προσφερόταν από την

Διαβάστε περισσότερα

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LED ΛΥΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Φ/Β ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Περιεχόμενα 1. Η Εταιρεία... 2 2. Οι Υπηρεσίες... 3 3. Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ. ΘΕΜΑ: «Μελέτη περίπτωσης εταιρείας METHOD ΑΘ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΥΙΟΙ»

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ. ΘΕΜΑ: «Μελέτη περίπτωσης εταιρείας METHOD ΑΘ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΥΙΟΙ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ ΘΕΜΑ: «Μελέτη περίπτωσης εταιρείας METHOD

Διαβάστε περισσότερα

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1

Σήµανση. Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Σήµανση Από 1η Φεβρουαρίου η περίοδος συνύπαρξης του προτύπου ΕΝ 14351-1 Η προβλεπόµενη µεταβατική περίοδος θα διαρκέσει µέχρι 1η Φεβρουαρίου 2009, όπου η σήµανση θα γίνει πλέον υποχρεωτική για τα κουφώµατα.

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4

Ειδικές παραγγελίες για εξυπηρέτηση των ατομικών αναγκών πελατών. Επεξεργασία σε ανώτατο επίπεδο π.χ. 10:10:2 για BOD:SS:NH4 Η σειρά HiPAF είναι ένα σύστημα επεξεργασίας αστικών αποβλήτων σχεδιασμένο ειδικά για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Συνδυάζοντας ευελιξία, αξιοπιστία, ικανή προεργασία και στιβαρή

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της BML Security

Παρουσίαση της BML Security COMPANY PROFILE Παρουσίαση της BML Security Λίγα λόγια για την εταιρεία.. Η BML Security είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας εδώ και αρκετά χρόνια, επενδύοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Μηχανική όραση Cognex... για μέγιστη αξιοπιστία στην παραγωγή. Τρόφιμα & Ποτά Ένα ευρύ φάσμα λύσεων Οι αισθητήρες μηχανικής όρασης της Cognex παρέχουν στη βιομηχανία τροφίμων & ποτών

Διαβάστε περισσότερα