ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing"

Transcript

1

2

3 ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing > Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ι ΩΝ Φ Α Ρ Μ Α Κ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Υ M A R K E T I N G Η ΕΕΦΑΜ, στο πλαίσιο του 9 ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing, προκηρύσσει διαγωνισμό, με τίτλο «Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing», για τη διετία , σε τρεις κατηγορίες: Κατηγορίες Αριστείων: 1. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για Διαχείριση Κύκλου Ζωής προϊόντων (Νέων & Ώριμων) 2. Kαλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για υποστήριξη Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) 3. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης κοινού Στόχος Διαγωνισμού: Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει τις επιτυχημένες, αποτελεσματικές και παραγωγικές ενέργειες επικοινωνίας και μάρκετινγκ, τόσο σε επίπεδο εταιριών όσο και σε επίπεδο στελεχών, και να ενθαρρύνει την ευρύτερη δυνατή εφαρμογή σύγχρονων, καινοτόμων μέσων και μεθόδων μάρκετινγκ και τη δημιουργική άμιλλα. Συμμετοχή: 1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνον οι εταιρίες και τα φυσικά πρόσωπα, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του φαρμάκου. 2. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στα Γραφεία της ΕΕΦΑΜ (Τζαβέλλα 42Β Ν. Ψυχικό / Τηλ.: , Δευ-Τετ 09:00 14:00), το αργότερο έως και την 30η Ιουλίου 2013, ενώ οι πλήρεις φάκελοι των υποψηφιοτήτων το αργότερο έως και την 30η Σεπτεμβρίου Οι εκστρατείες πρέπει να έχουν αρχίσει και ολοκληρωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα από την 1η Ιουλίου 2011, έως και την 30η Ιουνίου Κάθε εταιρία έχει δικαίωμα συμμετοχής, σε κάθε μια κατηγορία ή/και στις τρεις (πολλαπλή συμμετοχή). 5. Για κάθε υποψηφιότητα καταβάλλεται στο Ταμείο της ΕΕΦΑΜ, τέλος συμμετοχής 300 (τριακοσίων). 6. Οι παρουσιάσεις των υποψηφιοτήτων εγγράφονται σε CD /DVD και υποβάλλονται σε οκτώ (8) αντίτυπα και πρέπει να περιλαμβάνουν: Τους στόχους που είχαν τεθεί πριν από την υλοποίηση της εκστρατείας. Τα μέσα, τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν. Τα αποτελέσματα, που επιτεύχθηκαν στην αγορά σε δωδεκάμηνη βάση από την έναρξη της καμπάνιας σε σχέση με τους στόχους που είχαν τεθεί καθώς και τους τρόπους αξιολόγησης. Ο φάκελος παρουσίασης μπορεί να περιέχει και ατόφια έντυπα δείγματα της εκστρατείας, σε οκτώ (8) επίσης αντίτυπα.

4 ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο υποβολής των υποψηφιοτήτων περιλαμβάνονται στην τυποποιημένη σχετική Δήλωση Συμμετοχής την οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν από την ΕΕΦΑΜ ή να βρουν στην ιστοσελίδα της ( Το CD/DVD δεν πρέπει να έχει διάρκεια μεγαλύτερη των 10 (δέκα) λεπτών (αν είναι σε MS PowerPoint να μην υπερβαίνει τις 30 κατά μέγιστο όριο διαφάνειες. Αρχική Επιλογή Κριτήρια Η επταμελής Κριτική Επιτροπή θα αξιολογήσει τις συμμετοχές, με βάση τα παρακάτω κριτήρια (ποσοστά βαρύτητας αξιολόγησης) : 1. Αποτελεσματικότητα (20%) 2. Μέθοδοι αξιολόγησης της καμπάνιας (20%) 3. Ποικιλία μέσων / Δημιουργικότητα / Καινοτομία (50%) 4. Πληρότητα, συνολική εικόνα παρουσίασης (10%) Τα Βραβεία Αριστεία 1. Σε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες απονέμονται τρία (3) Αριστεία. Το Αριστείο αποτελείται από ένα γλυπτό ειδικά φιλοτεχνημένο και το αντίστοιχο δίπλωμα. (Το πρώτο Αριστείο είναι επίχρυσο, το δεύτερο επάργυρο και το τρίτο χάλκινο). 2. Το πρώτο βραβείο κάθε κατηγορίας συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο (δύο χιλιάδων ευρώ), το δεύτερο (χιλίων ευρώ ) και το τρίτο 500 (πεντακοσίων ευρώ).τα βραβεία απονέμονται στους υπεύθυνους της βραβευμένης εκστρατείας, ενώ ειδικές πλακέτες και διπλώματα απονέμονται στις εταιρίες στις οποίες ανήκουν οι βραβευμένες εκστρατείες. Οι συμμετέχοντες έχουν ακέραιη την ευθύνη της ακρίβειας των στοιχείων της εκστρατείας, καθώς και αυτών που θα αναγράφονται στα βραβεία και τα διπλώματα με βάση σχετική υπεύθυνη δήλωσή τους. 3. Αναμνηστική πλακέτα και δίπλωμα συμμετοχής θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό που δεν κατέλαβαν κάποια από τις τρεις πρώτες θέσεις. Κατηγορίες και Βραβεία Σε περίπτωση μη εύλογου αριθμού συμμετοχών, η Επιτροπή Κριτών διατηρεί το δικαίωμα να ενοποιήσει τις τρεις κατηγορίες, να μειώσει τον αριθμό των βραβείων ή να ματαιώσει τον διαγωνισμό. Η Κριτική Επιτροπή Η Κριτική Επιτροπή είναι 7μελής και αποτελείται από τα παρακάτω μέλη: Πρόεδρος Αυλωνίτης Γεώργιος, Καθηγητής Marketing, Deputy Chairman of the Academic Counsil, Athens University of Economics & Business Μέλη Αντύρα Αθηνά, Γενική Γραμματέας ΕΦΕΧ, Boehringer Ingelheimm Αρώνη Ντέμη, Bussiness Partner στη Get2Work, Εισηγήτρια του Ινστιτούτου Επικοινωνίας Βλαχόπουλος Χαράλαμπος, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Μουτουσίδης Γεώργιος, Board of Chiesi Ολλανδέζος Μάρκος, Επιστημονικός Διευθυντής ΠΕΦ Σιφονιός Μάνος, Σύμβουλος επικοινωνίας, Γενικός Διευθυντής RUN communications Στην Επιτροπή συμμετέχει επίσης χωρίς ψήφο στέλεχος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

5 ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing Κανονισμός Κριτικής Επιτροπής i. Η Επιτροπή Κριτών βρίσκεται σε απαρτία εφ όσον είναι παρόν ή βαθμολογεί το 100% των μελών της. Οι βαθμολογίες μπορούν να υποβληθούν και με ηλεκτρονικό μήνυμα. Δεκτή γίνεται και η ενσφράγιστη ταχυδρομική επιστολή ή φαξ με τη βαθμολογία, με έγκαιρη ημερομηνία. ii. Μέλη της Επιτροπής Κριτών που συνδέονται συγγενικά ή επαγγελματικά με κάποια από τις υποψήφιες καμπάνιες, δεν τη βαθμολογούν. iii. Τα μέλη της Επιτροπής Κριτών κρίνουν την κάθε υποψηφιότητα, λαμβάνοντας υπόψη τους την αυθόρμητη, προσωπική, υποκειμενική εκτίμησή τους με βάση τα παραπάνω κριτήρια. iv. Ολόκληρη η διαδικασία μαθηματικής επεξεργασίας των βαθμολογιών της Επιτροπής Κριτών γίνεται στα Γραφεία της ΕΕΦΑΜ. v. Τα μέλη της Επιτροπής Κριτών είναι υπεύθυνα και για την ουσιαστική και τυπική νομιμότητα και καταλληλότητα των υποψηφιοτήτων. Ελέγχουν τα στοιχεία κάθε υποψηφιότητας, σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό και ακυρώνουν όποια κρίνουν ως αντικανονική. vi. Κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης τα μέλη της Επιτροπής Κριτών δεν επιτρέπεται να σχολιάζουν μεγαλόφωνα ή να διαδίδουν κρίσεις για τις υποψηφιότητες, εκτός από την περίπτωση εντοπισμού αντικανονικότητας κάποιας υποψηφιότητας. Τρόπος Βαθμολογίας Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων γίνεται σε δυο φάσεις. Στην προκριματική φάση βαθμολογούν τις υποψηφιότητες μόνον τα μέλη της 7μελούς Επιτροπής Κριτών. H βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής αντιπροσωπεύει το 60% της τελικής βαθμολογίας. Στην τελική φάση τα Βραβεία αναδεικνύει το συνεδριακό κοινό, η βαθμολογία του οποίου θα αντιπροσωπεύει το 40% της τελικής βαθμολογίας. Ο τρόπος βαθμολογίας περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω. Προκριματική Φάση Στην προκριματική φάση κρίνει και βαθμολογεί μόνον η Κριτική Επιτροπή, i. Οι υποψηφιότητες βαθμολογούνται με ακέραιους αριθμούς σε κλίμακα ii. Στη συνέχεια προστίθενται οι βαθμοί που συγκέντρωσε κάθε υποψηφιότητα αφού αφαιρεθεί ο ένας μεγαλύτερος και ο ένας μικρότερος βαθμός. Το άθροισμα διαιρείται δια του αριθμού των ψηφισάντων (-2). Το πηλίκο αυτής της διαίρεσης αποτελεί την τελική βαθμολογία κάθε υποψηφιότητας με βάση την οποία προκρίνεται ή όχι στην τελική φάση των Αριστείων Φαρμακευτικού Marketing. iii. Μετά το τέλος της διαδικασίας αξιολόγησης, οι βαθμολογίες καταχωρούνται σε ειδικά διαμορφωμένες φόρμες βαθμολογίας και κάθε μέλος της Επιτροπής Κριτών παραδίδει υπογεγραμμένη τη βαθμολογία του στην Οργανωτική Επιτροπή. iv. Στην τελική φάση προκρίνονται οι τρεις (3) υποψηφιότητες από κάθε κατηγορία, που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη συγκριτικά βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τρίτη θέση, προκρίνεται η υποψηφιότητα, που έχει συγκεντρώσει τους τρεις υψηλότερους βαθμούς και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας, τους τέσσερις, πέντε και έξη μεγαλύτερους βαθμούς. Όλες οι βαθμολογίες φυλάσσονται στα Γραφεία της ΕΕΦΑΜ και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον, ώστε να μπορεί να ενημερωθεί επί τόπου μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

6 ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing Τελική Φάση Στην τελική φάση, ψηφίζει μόνον το συνεδριακό κοινό με την διαδικασία της τηλεψηφοφορίας Όλες οι υποψηφιότητες, τόσο αυτές που θα προκριθούν για την τελική φάση όσο και οι υπόλοιπες, θα αναρτηθούν προς συζήτηση σε μορφή poster, σε ειδικά διαμορφωμένη θέση του εκθεσιακού χώρου του Συνεδρίου. Η Βαθμολογία του Κοινού Την τρίτη ημέρα του Συνεδρίου, παρουσιάζονται στο συνεδριακό κοινό οι εννέα (9) επίλεκτες εκστρατείες (τρεις από κάθε κατηγορία), από τους δημιουργούς τους. Η συνολική παρουσίαση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 (δέκα) λεπτά. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν παράταση ενός μόνο λεπτού, για την οποία θα υπάρχει κατάλληλη ηχητική ειδοποίηση, στη συνέχεια το μικρόφωνο θα κλείνει. Για την παραπάνω διαδικασία θα ενημερωθούν σαφώς και εγκαίρως όλοι οι συμμετέχοντες. Κανένας περιορισμός δεν θα υπάρχει σχετικά με τον αριθμό των διαφανειών που θέλει να χρησιμοποιήσει κάθε διαγωνιζόμενος. Δικαίωμα βαθμολογίας έχουν μόνον όσοι από τους παρόντες συνέδρους έχουν εγγραφεί στο συνέδριο. Κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να βαθμολογήσει μία μόνον φορά κάθε υποψηφιότητα. Στη συνέχεια, προστίθενται οι βαθμοί που συγκέντρωσε κάθε υποψηφιότητα αφού αφαιρεθεί το 10% των μεγαλύτερων και το 10% των μικρότερων βαθμών του συνολικού αριθμού των βαθμολογητών. Το άθροισμα διαιρείται δια του τελικού αριθμού των βαθμολογητών μετά την αφαίρεση του ως άνω 20%. Το πηλίκο αυτής της διαίρεσης αποτελεί την τελική βαθμολογία κοινού κάθε υποψηφιότητας. Ο βαθμός του Κοινού, που θα προκύψει για κάθε υποψηφιότητα επί 40% συν ο βαθμός που έχει πάρει στην προκριματική φάση από την Επιτροπή επί 60% αποτελεί τον τελικό βαθμό, με βάση τον οποίο θα αναδειχθεί το Πρώτο, Δεύτερο και Τρίτο βραβείο της κάθε κατηγορίας, με βάση την υψηλότερη συγκριτικά βαθμολογία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, λαμβάνεται υπόψη η σχετική βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής. Εάν προκύψει νέα ισοβαθμία, υπολογίζονται οι 20 μεγαλύτεροι βαθμοί, που συγκέντρωσαν οι υποψηφιότητες. Σε περίπτωση επανάληψης της ισοβαθμίας, υπολογίζονται οι 30, 40, 50 κ.ο.κ. μεγαλύτεροι βαθμοί. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Η τελική βαθμολογία θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της επίσημης δεξίωσης του συνεδρίου όπου θα γίνει και η απονομή των βραβείων. Η αναλυτική βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του κοινού των εννέα επίλεκτων εκστρατειών θα βρίσκεται στη διάθεση των υποψηφίων στα γραφεία της ΕΕΦΑΜ. Προβολή Εχεμύθεια Η ΕΕΦΑΜ έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει, όπου και όποτε το κρίνει σκόπιμο, τα στοιχεία των υποψηφίων και βραβευμένων υποψηφιοτήτων, χωρίς καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση προς τους ίδιους ή/και τρίτους. Κατάλογος των Βραβείων καταχωρείται στην ιστοσελίδα της ΕΕΦΑΜ. Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Κριτών, καθώς και όλοι όσοι λάβουν μέρος στη διοργάνωση των Βραβείων υποχρεούνται να τηρούν αυστηρή και απόλυτη εχεμύθεια, για όσα κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους υποπίπτουν στην αντίληψή τους και κυρίως για τις βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και τα βραβεία. Ανεπιφύλακτη Αποδοχή Κρίσεων Άπαντες οι συμμετέχοντες στα Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing, αποδέχονται απόλυτα την αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και του Κοινού και τις αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής, και δεν έχουν κανένα δικαίωμα αμφισβήτησής τους. Η ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων αποτελεί προϋπόθεση της συμμετοχής τους στα Αριστεία.

7 ΑΡΙΣΤΕΙΑ Φαρμακευτικού Marketing > Δ Η Λ Ω Σ Η Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η Σ Σ Τ Ο Ν Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο «Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ι Α Φ Α Ρ Μ Α Κ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Υ M A R K E T I N G» Τα «Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing» έχουν ως στόχο να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τις εκστρατείες marketing που ήταν αποτελεσματικές πετυχαίνοντας ή /και υπερβαίνοντας τους στόχους τους. Η Κριτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να απορρίψει υποψηφιότητες που θα είναι ασαφείς και δυσνόητες και δεν θα τηρούν τις προδιαγραφές αυτής της δήλωσης, την οποία μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες Η Δήλωση Συμμετοχής πρέπει να παραδοθεί συμπληρωμένη ή να σταλεί ηλεκτρονικά (eefam@otenet.gr) ή ταχυδρομικά, το αργότερο έως και την 30 η Ιουλίου 2013 στην ΕΕΦΑΜ, συνοδευόμενη από το αντίστοιχο τέλος συμμετοχής 300 (τριακοσίων) στα «Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing». Αντίγραφο της Δήλωσης Συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να επισυναφθεί στον φάκελο της παρουσίασης της υποψηφιότητας, που πρέπει να υποβληθεί το αργότερο έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2013 στην ΕΕΦΑΜ σε οκτώ (8) αντίτυπα. Για τη συμπλήρωση της Δήλωσης Συμμετοχής παρακαλούμε να χρησιμοποιηθούν οι γραμματοσειρές Αrial Greek ή Tahoma, 11 στιγμών. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία των Αριστείων Φαρμακευτικού Marketing Τζαβέλλα 42Β Ν. Ψυχικό Τηλ.: / Δευ-Τετ 09:00 14:00).

8 Διαθέσιμη ηλεκτρονικά για την συμπλήρωσή της στην ιστοσελίδα της ΕΕΦΑΜ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ: Εμπορική ονομασία του προϊόντος. Θεραπευτική κατηγορία του προϊόντος. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : 1. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για Διαχείριση Κύκλου Ζωής προϊόντων (Νέων & Ώριμων) 2. Kαλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία για υποστήριξη Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ) 3. Καλύτερη επικοινωνιακή εκστρατεία ενημέρωσης / ευαισθητοποίησης κοινού Διάστημα από την έναρξη των ενεργειών της καμπάνιας που υποβάλλετε έως τη λήξη τους Από έως Το περιβάλλον της αγοράς και του ανταγωνισμού. (120 λέξεις). Στόχοι (ποσοτικοποιημένοι) της εκστρατείας και αποτελέσματα (50 λέξεις) Ομάδα κοινού στο οποίο στοχεύετε (20 λέξεις) Δημιουργική στρατηγική (100 λέξεις).. Μέσα, μέθοδοι και τεχνικές που χρησιμοποιήσατε (100 λέξεις)..

9 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Επωνυμία Εταιρίας: Διεύθυνση: Ταχυδρομικός Κώδικας: Τηλέφωνα: Φαξ: Ιστοσελίδα: Ονοματεπώνυμο και Τίτλος του/της υπευθύνου/-ης της εκστρατείας: (Υπογραφή) Ημερομηνία: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο/Η: Ονοματεπώνυμο: Τίτλος / ιδιότητα Προσωπικό τηλέφωνο: Κινητό τηλέφωνο: Προσωπικό ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ: Συμμετέχουσα εταιρία: Εκστρατείες: ΠΡΟΣΟΧΗ Η τελευταία προθεσμία υποβολής συμμετοχών είναι η 30η Ιουλίου 2013 και η τελευταία προθεσμία υποβολής του πλήρους φακέλου παρουσίασης της υποψηφιότητας η 30η Σεπτεμβρίου Η καταβολή των τελών συμμετοχής 300 Ευρώ (Πλέον ΦΠΑ 23%) μπορεί να γίνει με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του Συνεδρίου: Αποστολή καταθετηρίου με fax στο Αιτιολογία: Επωνυμία Εταιρείας - Αριστεία. ALPHA BANK IBAN GR ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΟΣ: E.T.S. EVENTS & TRAVEL SOLUTIONS Α.Ε.

10

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING Η ΕΕΦΑΜ, στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Marketing, προκηρύσσει διαγωνισμό, με τίτλο Αριστεία Φαρμακευτικού Marketing, για τη διετία 2007-2008 EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011

Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011 8ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing 1 / 2 / 3 Φεβρουαρίου 2012 ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Φαρμακευτικού Marketing για τα έτη 2009-2011 Ελληνική Εταιρία Φαρμακευτικού Marketing Τηλ: 210 6753159

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΡΑΣΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Η Κριτική Επιτροπή Η Κριτική Επιτροπή είναι 7μελής και αποτελείται από τα παρακάτω μέλη: Λεωνίδας Κρασάρης Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής, Πρώην

Διαβάστε περισσότερα

«Στρατηγέ Μπολιβάρ, τι ζητάς στη Λάρισσα εσύ, ένας Υδραίος» Ν. Εγγονόπουλος

«Στρατηγέ Μπολιβάρ, τι ζητάς στη Λάρισσα εσύ, ένας Υδραίος» Ν. Εγγονόπουλος «Στρατηγέ Μπολιβάρ, τι ζητάς στη Λάρισσα εσύ, ένας Υδραίος» Ν. Εγγονόπουλος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ «6ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» Η Κριτική Επιτροπή Η Κριτική Επιτροπή είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ- ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ- ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ- ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 5ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING Τα Αριστεία-Βραβεία Σε κάθε μία άπό τις 2 κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

11-13 02 2014. Φαρµακευτικού. Marketing. Μεταμόρφωση ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιμόρφωση. Αναμόρφωση. «ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Συνέδριο

11-13 02 2014. Φαρµακευτικού. Marketing. Μεταμόρφωση ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Επιμόρφωση. Αναμόρφωση. «ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» Συνέδριο 9 o Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing Μεταμόρφωση Αναμόρφωση Επιμόρφωση Συνέδριο Φαρµακευτικού ακε κ Marketing ΑΘΗΝΑ 2014 ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 11-13 02 2014 «ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

> XAIΡΕΤΙΣΜΟΣ. Η φαρμακευτική αγορά στη νέα 10ετία: Εξέλιξη ή Ανατροπή;

> XAIΡΕΤΙΣΜΟΣ. Η φαρμακευτική αγορά στη νέα 10ετία: Εξέλιξη ή Ανατροπή; > XAIΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι Με την ιδιότητα του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και εκ μέρους όλων των μελών της, έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσω στο 7ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Marketing

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΘΗΝΑ 2016. Μέγαρο ιεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΘΗΝΑ 2016. Μέγαρο ιεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών 10 11 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Μέγαρο ιεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING ΑΘΗΝΑ 2016 OΡΓΑΝΩΣΗ EΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ MARKETING Τζαβέλλα 42Β, Νέο Ψυχικό 154 51 Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών

Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών 2016 2017 9.2.2018 Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2016-2017 2016 2017 Τι είναι τα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. Τα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ., αποτελούν θεσμό που εισήγαγε το 2001 η Ελληνική Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2017 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Media... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Ε1. Τηλεόραση... 2 E2. Έντυπα Μέσα... 2 E3. Υπαίθρια Διαφήμιση... 2 Ε4. Ραδιόφωνο... 2 Ε5. Digital Media... 2 Ε6. Social Media... 2 Ε7.

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής

ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN. Όροι Συμμετοχής ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και έχουν συνδυάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ακαδημαϊκό έτος

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ακαδημαϊκό έτος Τέρμα Μαγνησίας, 62124 Σέρρες Τηλέφωνο : 23210 49341 Fax : 23210 49128 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ακαδημαϊκό έτος 2016 2017 Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 15 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018

APIVITA S.A. έκδοση: 3,0 23/4/2018 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΊΑΣ ΠΡΟΟΊΜΙΟ Ο παρών Διαγωνισμός Καινοτομίας (εφεξής ο Διαγωνισμός ) διοργανώνεται από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «APIVITA ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Η Κοινότητα του North College και τα Μουσικά Σύνολά της, προκηρύσσουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2016 Σύνθεσης Χορωδιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ MARKETING EXCELLENCE AWARDS 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Η Διοργάνωση Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει τα Marketing Excellence Awards. Η

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB

Κατηγορίες. A. Τηλεόραση Υποστηρικτικό Υλικό. B. Έντυπα Μέσα Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Key Visual jpeg 516χ516 px RGB H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής έργα που αφορούν στην αυτοδιαφήμιση εταιριών επικοινωνίας. Κανένα έργο δεν μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ Αριθ. Πρωτ. : 600 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΦΗΒΩΝ Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Δ Η Μ Ο Σ Κ Ο Ζ Α Ν Η Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κοζάνη:9/2/2018 ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ Αρ. πρωτ.: 4409 Πλατεία 28 ης Οκτωβρίου 1 Τ.Κ. 50131 τηλ. 24613 50400 fax 2461301194

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού

Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών. Όροι Διαγωνισμού. Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού Διαγωνισμός Αριστείας και Βράβευση Νέων Ιδεών Όροι Διαγωνισμού Παρουσίαση των βασικών όρων και προϋποθέσεων του διαγωνισμού 28/5/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2 Η Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, στα πλαίσια υλοποίησης της Δράσης

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών

Κατηγορίες. Τηλεόραση. Έντυπα Μέσα. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: Προαιρετικά: Case Study Video μέγιστης διάρκειας 3 λεπτών H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των μέσων, παραδοσιακών και μη. Μια σειρά από κριτήρια θα ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και θα σταθμιστούν με τον παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

1. Τις διατάξεις του ν. 4009/2011, του άρθρου 24 του ν. 4386/2016 και του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114.ΤΑ άρθρο 50-68).

1. Τις διατάξεις του ν. 4009/2011, του άρθρου 24 του ν. 4386/2016 και του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ 114.ΤΑ άρθρο 50-68). ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δημόσιος Λόγος και Ψηφιακά Μέσα» (Public Discourse and Digital Media)

ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δημόσιος Λόγος και Ψηφιακά Μέσα» (Public Discourse and Digital Media) ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Δημόσιος Λόγος και Ψηφιακά Μέσα» (Public Discourse and Digital Media) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 Διάρκεια σπουδών: Τρία (3) εξάμηνα Κύκλοι

Διαβάστε περισσότερα

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες.

H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Ενότητα Ermis Media H Ενότητα περιλαμβάνει προγράμματα δημιουργικής χρήσης των Μέσων, παραδοσιακών και μη. Η Ενότητα περιλαμβάνει 8 Κατηγορίες. Κατηγορίες Ε1. Τηλεόραση Στην κατηγορία αυτή διαγωνίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα

Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα ΆΡΘΡΟ 14 -Γλώσσα Σύνταξης των Προσφορών Οι προσφορές καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα θα είναι συνταγμένα στην Ελληνική γλώσσα. Θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τους τα σημεία. Οποιαδήποτε ασάφεια

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Ermis Awards έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα 1 Δεκεμβρίου 2015 έως και 15 Δεκεμβρίου 2016. Ενότητα Ermis Integrated Campaign Η Ενότητα Ermis Integrated Campaign έχει στόχο να αναδείξει ολοκληρωμένα προγράμματα επικοινωνίας που χαρακτηρίζονται από στρατηγική και δημιουργική ευρηματικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2017 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1.Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΔΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΟΓΚΟΥ (PTZ) ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΩ GPRS 2G/3G/4G» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ13/122016 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter

Διοργάνωση. Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Διοργάνωση Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ & International Society of Pharmacoeconomics and Outcomes Research, Greek Chapter Η Ε.Ε.Φα.Μ. ιδρύθηκε το 1990 Από τότε συμβάλλει στη συνεχή μετάλλαξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 1 ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Συνολική Πίστωση 19.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 1 ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού. Συνολική Πίστωση 19. Κηφισιά, 12-02-2015 Αριθ. πρωτ. 2967/02-03-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ-ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068097, 2461068282 Fax. 2461039765 E-mail: spapanik@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ : 31/1/2011. A. Ηλεκτρονικά

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ : 31/1/2011. A. Ηλεκτρονικά 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ & 3 ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΗΝΑ, 9-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 Οδηγίες για την υποβολή Περιλήψεων Προφορικών και Αναρτημένων Ανακοινώσεων ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΘΝΙ 17PROC006125173 2017-05-02 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Λ.Φυλής 8 η στάση & Σπ. Θεολόγου 1 ΙΛΙΟΝ Τ.Κ. 13122 Πληροφορίες: Γεώργιος Νικηφόρος Τηλ. 213 2015276, φαξ 213 2015348 ekaprom@eka-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ»

ΘΕΜΑ: «ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» 26 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ KOSMIMA 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.04.03

Διαβάστε περισσότερα

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913

Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 Α Ρ Ι Θ Μ Ο Σ : 6.913 ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σ τ η ν Π ά τ ρ α σ ή μ ε ρ α σ τ ι ς δ ε κ α τ έ σ σ ε ρ ι ς ( 1 4 ) τ ο υ μ ή ν α Ο κ τ ω β ρ ί ο υ, η μ έ ρ α Τ ε τ ά ρ τ η, τ ο υ έ τ ο υ ς δ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ Μαρούσι, 05-04-2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΑΔΗ Το ΥΓΕΙΑ, τιμώντας την μνήμη του εκλιπόντος ιατρού γενικού χειρουργού Παναγιώτη Σακελλαριάδη,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟΥ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ06/102012 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 11.378,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Βραβεία Αρχιτεκτονικής ΕΙΑ 2017 + Βραβεία Σπουδαστικής Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας 1. ΓΕΝΙΚΑ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ. «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ. «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «Η Σύγχρονη Νοσηλευτική Επιστήμη Μοχλός Ανάπτυξης της Υγείας» Παρασκευή & Σάββατο 11-12 Οκτωβρίου 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ (), ΚΕΡΚΥΡΑ Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν

Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Αριθ. Πρωτ. : 599 Πάτρα : 01-08-2016 Ε Ι Δ Ι Κ Η Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Π Α Ι Δ Ω Ν Π Ε Ρ Ι Ο Δ Ο Υ 2016 2017 Σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Αθλητικού Νόμου, των καταστατικώνκανονισμών, της Ε.Ο.Κ καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφική Σχολή Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας Προκήρυξη Διαγωνισμού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Βυζαντινός κόσμος: Ιστορία και Αρχαιολογία Ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός για τη βράβευση δικαιούχων συγχρηματοδοτούμενων έργων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013 Η Δομή υποστήριξης του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου (ΕΑΔ), Μονάδα Ε της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2012-2013 1. Όροι Συμμετοχής Επιλεξιμότητα Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία ΕΚΕ είναι ανοιχτά σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019/2020 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019/2020 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019/2020 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ Δ.Δασκαλόπουλου προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ»

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ» Αθήνα 2011 Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ» προκηρύσσουν τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2011» ο οποίος αποτελεί τον έκτο κατά σειρά διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2019 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Κάθε χρόνο το Ίδρυμα Ωνάση ανακοινώνει υποτροφίες σε διάφορες χώρες, ειδικεύσεις και επίπεδα σπουδών, ανάλογα με το στρατηγικό σχεδιασμό του Ιδρύματος.

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Γεωλογίας του Α.Π.Θ. της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Ε.Μ.Π. του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 27-11-2014 Αριθμ.Πρωτ.: 12397 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης» Η International Art Academy διοργανώνει τον 1 ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης «Μανώλης Αλυγιζάκης». ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1)

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτόχρονα, πέρα από την ανάδειξη και την επιβράβευση, στόχος των Αριστείων είναι να ευαισθητοποιήσουν περαιτέρω άτομα και επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα, πέρα από την ανάδειξη και την επιβράβευση, στόχος των Αριστείων είναι να ευαισθητοποιήσουν περαιτέρω άτομα και επιχειρήσεις. Εισαγωγή Τα Αριστεία Κοινωνικής Προσφοράς θεσμοθετήθηκαν το 2000 από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), τον πρώτο φορέα που στα πλαίσια του κοινωνικού του ρόλου, θεσμοθέτησε βραβεία εταιρικής κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σημαντικότερο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α 03 03 04 04 05 05 05 06 07 07 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκτιμώμενη διάρκεια: Δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου.

Εκτιμώμενη διάρκεια: Δώδεκα (12) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου. Κεφαλληνίας 46, 112 51 Αθήνα. Tηλ.: 210 8203830 / Fax: 210 8203831 46, Kefallinias Str., Athens 112 51 Greece. Tel.: (+30) 210 8203830 / Fax: (+30) 210 8203831 E-mail: info@rc.aueb.gr / www.rc.aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ)

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5,6,7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ε. Κ Α. Π.) Χαριλάου Τρικούπη 50 Τ.Κ. 106 80 Fax: 211-5555916, mail: ekap@pasok.gr Αθήνα, 3 Ιουνίου 2015 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 102 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και Μορφωτικό Γραφείο της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα προκηρύσσει το Δεύτερο Διαγωνισμό Λογοτεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

Το ΠΜΣ θα λειτουργήσει εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός αιτήσεων (ενδεικτικά τουλάχιστον 10-12 εγγραφές).

Το ΠΜΣ θα λειτουργήσει εφόσον υπάρχει επαρκής αριθμός αιτήσεων (ενδεικτικά τουλάχιστον 10-12 εγγραφές). ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Tα Τμήματα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κύπελλο Αιωροπτερισμού 2011 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κύπελλο Αιωροπτερισμού 2011 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κύπελλο Αιωροπτερισμού 2011 Κατηγορία Αγώνες Αποστάσεων Κατηγορία Αγώνες Ακρίβειας & Διάρκειας ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ #2 Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία προσκαλεί όλα τα σωματεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 17 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα

Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Επιβραβεύουμε την παραγωγή Αναδεικνύουμε την Ελλάδα Kαταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιότητας 26 Oκτωβρίου Δηλώστε συμμετοχή στο Υπό την Αιγίδα: Τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018/2019

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018/2019 ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018/2019 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 18 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κοζάνη ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2014

ΘΕΜΑ: Ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2014 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΦΑΞ & E-MAIL Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2014 Α.Π. 3284

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό.

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Branded Entertainment & Content... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Fiction... 2 Non Fiction... 2 Brand Integration into Existing Program... 2 Live Experience... 2 Use or Integration

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 21 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δημιουργίας στη

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος

Ανακοίνωση. Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος Ανακοίνωση Πρόγραμμα Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 Το Sylvia Ioannou Foundation ανακοινώνει το 5ο Πρόγραμμα Υποτροφιών για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στα γνωστικά πεδία των Ανθρωπιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός TOYOTA Dream Car Art. Όροι και Διαδικασία Συμμετοχής

Διαγωνισμός TOYOTA Dream Car Art. Όροι και Διαδικασία Συμμετοχής Διαγωνισμός TOYOTA Dream Car Art Όροι και Διαδικασία Συμμετοχής ΟΡΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Δεν χρειάζεται η οποιαδήποτε αγορά ή παράβολο συμμετοχής. Η συμμετοχή πρέπει να είναι η γνήσια δουλεία του συμμετέχοντος παιδιού

Διαβάστε περισσότερα

Κράτη μέλη - Σύμβαση παροχής υπηρεσιών - Διαγωνισμός βάσει σχεδίων - Ανοικτή διαδικασία

Κράτη μέλη - Σύμβαση παροχής υπηρεσιών - Διαγωνισμός βάσει σχεδίων - Ανοικτή διαδικασία 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:19143-2012:text:el:html GR-Ηράκλειο: Υπηρεσίες τεχνικού σχεδιασμού οδών 2012/S 12-019143 Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business.

Κατηγορίες. Υποστηρικτικό Υλικό. Υποχρεωτικά: A01. Λογότυπο / Small Business. A02. Λογότυπο / Medium - Large Business. Κατηγορίες A. Εταιρική Ταυτότητα A01. Λογότυπο / Small Business λογότυπα/ σήματα που αφορούν σε επιχειρήσεις πάσης φύσεως δραστηριότητας, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, μη κυβερνητικούς και μη κερδοσκοπικούς

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΕΠΑ) ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μ05/102013 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 162.433,69 ΕΥΡΩ (ΑΝΕΥ ΦΠΑ) 1. ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα 9 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ: ΔΙΟΙΚ/Β / 9047 ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ (Ε.Λ.Κ.Ε) ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Φ.Μ: 999935371 Δ.Ο.Υ: ΚΟΖΑΝΗΣ Τηλ. 2461068282, 2461068286 Fax. 2461039765 E-mail: elke@teiwm.gr URL: http://elke.teiwm.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2018-2019 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα