14PROC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "14PROC"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη : 1. Το Π.. 28/80 (ΦΕΚ 11/Α / ) «Περί εκτελέσεως έργων και προηθειών Οργανισών Τοπικής Αυτοδιοίκησης» 2. Το Π.. 60/2007 (ΦΕΚ 64/Α / ) «Προσαρογή της Ελληνικής Νοοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ περί συντονισού των διαδικασιών σύναψης δηοσίων συβάσεων έργων, προηθειών και υπηρεσιών, όπως τροποποιήθηκε ε την Οδηγία 2005/51/Κ της Επιτροπής και την Οδηγία 2005/75/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συβουλίου της 16 ης Νοεβρίου 2005» 3. Το Ν.3463/2006 (ΦΕΚ 114/Α / ) «Νέος Κώδικας ήων και Κοινοτήτων» 4. Το Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α / ) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωένης ιοίκησης-πρόγραα Καλλικράτης» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει 5. Το Ν..2396/1953 (ΦΕΚ 117/Α / ) «Περί κανονισού χρήσεως και κινήσεως αυτοκινήτων οχηάτων του ηοσίου, των Οργανισών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εν γένει Νοικών Προσώπων ηοσίου ικαίου» 6. Την υπ αριθ.3373/390/ απόφαση του Υπουργού Προεδρίας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 349/Β / ) «Περί καθορισού διαδικασίας επισκευής, συντηρήσεως, αγοράς ανταλλακτικών και προήθειας καυσίων και λιπαντικών των αυτοκινήτων οχηάτων του ηοσίου, των Οργανισών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εν γένει Ν.Π... κλπ. περί ων το άρθρο 1 του Ν..2396/1953» και την υπ αριθ.4993/745/1975 απόφαση του Υπουργού Προεδρίας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 489/Β / ) για την τροποποίησή της 7. Το Ν.3886/2010 (ΦΕΚ 173/Α / ) «ικαστική προστασία κατά τη σύναψη δηοσίων συβάσεων-εναρόνιση της ελληνικής νοοθεσίας ε την Οδηγία 89/665/ΕΟΚ του Συβουλίου της 21 ης Ιουνίου 1989 (L 395) και την Οδηγία 92/13/ΕΟΚ του Συβουλίου της 25 ης Φεβρουαρίου 1992 (L 76), όπως τροποποιήθηκαν ε την Οδηγία 2007/66/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συβουλίου της 11 ης εκεβρίου 2007 (L 335)» προκηρύσσει ηόσιο διεθνή διαγωνισό ε σφραγισένες προσφορές και συπλήρωση τιολογίου για την «Επισκευή οχη άτων και ηχανη άτων έργου του ή ου

2 Θεσσαλονίκης» ε κριτήριο κατακύρωσης τη χαηλότερη τιή δηλαδή το εγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες ονάδες στις τιές του πίνακα κόστους των ενδεικτικών εργασιών της ελέτης. Ειδικότερα, η ανάθεση των εργασιών θα έχει ορφή συφωνίας-πλαισίου (άρθρο 26 Π.. 60/2007) και αφορά τις επισκευές των εταφορικών έσων και των ηχανηάτων έργου του ήου Θεσσαλονίκης, δηλαδή των φορτηγών, των απορριατοφόρων, των βυτιοφόρων, των επιβατηγών κλπ. οι οποίες θα απαιτηθούν σε όλη τη διάρκεια της σύβασης, προγραατισένες και απρόβλεπτες. Οι επισκευές περιλαβάνουν και τα τυχόν ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν για την πραγατοποίησή τους. ΑΡΘΡΟ 1 ο Όργανο, τόπος και χρόνος διενέργειας του διαγωνισ ού Ο διαγωνισός θα διενεργηθεί στο Κεντρικό ηοτικό Κατάστηα, Βασ.Γεωργίου Α 1, Κτίριο Ε (1 ος όροφος-γραφείο 020-τηλ ) από την αρόδια Επιτροπή διενέργειας-αξιολόγησης η οποία ορίστηκε ε την υπ'αριθ.1517/2014 απόφαση Οικονοικής Επιτροπής την , ηέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης προσφορών 10:00 π.. και λήξης 10:30 π.. ΑΡΘΡΟ 2 Προϋπολογισ ός-χρη ατοδότηση Η προϋπολογισθείσα δαπάνη των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των ,00 συπεριλαβανοένου του ΦΠΑ 23% ( ,00 χωρίς το Φ.Π.Α.) για χρονικό διάστηα δύο (2) ετών ή έχρι εξαντλήσεως του συβατικού ποσού σύφωνα ε τα οριζόενα στην παρούσα διακήρυξη. Η δαπάνη των εργασιών θα βαρύνει τους Κ.Α «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚ7Ν ΜΕΣ7Ν» ε ποσό ,00 και «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤ7Ν ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ε ποσό ,00 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισού του ήου έτους 2014 και τους αντίστοιχους Κ.Α. των προϋπολογισών του ήου ετών 2015 και Οι πιστώσεις που θα καλύψουν τη σχετική δαπάνη προέρχονται από ίδιους πόρους και ανταποδοτικά τέλη. ΑΡΘΡΟ 3 εκτοί στο διαγωνισ ό Στο διαγωνισό γίνονται δεκτοί όσοι διαθέτουν τις σχετικές εγκαταστάσεις (συνεργεία ή εργαστήρια) επισκευής οχηάτων-ηχανηάτων έργου ή των ηχανικών ερών τους. Οι συετέχοντες στο διαγωνισό, φυσικά ή νοικά πρόσωπα, δεν πρέπει να απασχολούν ούτε κατά το χρόνο κατάθεσης των προσφορών, ούτε καθόλη τη διάρκεια της σύβασης, ανασφάλιστο προσωπικό. ΑΡΘΡΟ 4 Συ βατικά στοιχεία Συβατικά στοιχεία της σύβασης που θα προσαρτηθούν σ αυτήν κατά σειρά ισχύος είναι :

3 α) Η παρούσα διακήρυξη β) Οι ειδικοί όροι γ) Οι τεχνικές προδιαγραφές δ) Ο ενδεικτικός προϋπολογισός ε) Ο πίνακας κόστους ενδεικτικών εργασιών στ) Το παράρτηα Ι (ενδεικτικά οχήατα προς επισκευή ανά κατηγορία) ζ) Η προσφορά του διαγωνιζοένου η) Τα από το διαγωνιζόενο πλήρη τεχνικά στοιχεία που θα δοθούν ε την προσφορά. ΑΡΘΡΟ 5 ο Προσφορές 1. εκτές γίνονται όνον οι προσφορές που αφορούν το σύνολο των εργασιών που περιλαβάνονται σε ία ή περισσότερες κατηγορίες (οάδες ή άρθρα) της ελέτης και όχι έρος των εργασιών ιας κατηγορίας. ιευκρινίζεται ότι, καθίσταται αδύνατος οποιοσδήποτε προσδιορισός ποσότητας εργασιών ή υλικών-ανταλλακτικών, επειδή η προσέτρηση των εργασιών είναι αδύνατη από τη φύση της σύβασης (λόγω άγνωστων κάθε φορά έκτακτων βλαβών προς επισκευή του κάθε οχήατος ξεχωριστά). Για το λόγο αυτό, ο ενδεικτικός προϋπολογισός της παρούσας διακήρυξης δεν περιλαβάνει ποσότητες επιέρους εργασιών ή υλικών-ανταλλακτικών, αλλά όνο κατ εκτίηση τη δαπάνη του συνόλου κάθε οάδας οοειδών εργασιών και υλικώνανταλλακτικών και το γενικό σύνολο. 2. Προσφορές που για οποιονδήποτε λόγο υποβάλλονται ετά την ηεροηνία και ώρα λήξης του διαγωνισού δε λαβάνονται υπόψη. 3. Αντιπροσφορά ή τροποποίηση της προσφοράς ή πρόταση που κατά την κρίση της Επιτροπής ιαγωνισού εξοοιώνεται ε αντιπροσφορά, θα είναι απαράδεκτη και δεν λαβάνεται υπόψη. 4. Εναλλακτικές προσφορές δε γίνονται δεκτές. 5. Προσφορές, που κατά την κρίση της Επιτροπής ιαγωνισού είναι ελλιπείς, υπό αίρεση ή συνδυάζονται ε προϋποθέσεις άσχετες ε τους σκοπούς του παρόντος διαγωνισού, δεν λαβάνονται υπόψη. 6. Προσφορές που θέτουν όρο αναπροσαρογής στα ποσοστά έκπτωσης (επί τοις εκατό) κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών ή σε περίπτωση παράτασής τους, απορρίπτονται. 7. Προσφορά που είναι αόριστη και ανεπίδεκτη εκτίησης απορρίπτεται. 8. Προσφορά που παρουσιάζει ουσιώδεις αποκλίσεις από τους όρους και τις τεχνικές προδιαγραφές της ελέτης απορρίπτεται. 9. εν απορρίπτεται προσφορά εάν οι παρουσιαζόενες αποκλίσεις κρίνονται ως επουσιώδεις. 10. Απορρίπτονται προσφορές εταιριών που κατά παράβαση των άρθρων 138 και 182 της ιεθνούς Σύβασης Εργασίας απασχολούν ή εκεταλλεύονται ανήλικους κάτω των 15 ετών. 11. Η ισχύς των προσφορών θα είναι τουλάχιστον εννεά ηνη. 12. Οικονοικοί όροι των διαγωνιζοένων δε γίνονται δεκτοί.

4 13. Ο διαγωνιζόενος ε την προσφορά του, θεωρείται ότι αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της διακήρυξης. Μετά την κατάθεση της προσφοράς δε γίνονται αποδεκτές διευκρινίσεις, τροποποιήσεις ή απόκρουση των όρων της διακήρυξης ή της προσφοράς. ιευκρινίσεις δίνονται από τον προσφέροντα όνο όταν ζητούνται από την Επιτροπή διαγωνισού είτε ενώπιον της είτε ύστερα από έγγραφό της. Στην περίπτωση αυτή η παροχή διευκρινίσεων από τον προσφέροντα είναι υποχρεωτική και δε θεωρείται αντιπροσφορά. Οι διευκρινίσεις των προσφερόντων πρέπει να δίνονται γραπτά, εφόσον ζητηθούν, σε χρόνο που θα ορίσει η Επιτροπή διαγωνισού. Οι απαντήσεις αυτές αποτελούν αναπόσπαστο έρος της προσφοράς. Από τις διευκρινίσεις που παρέχονται σύφωνα ε τα παραπάνω, λαβάνονται υπόψη όνο εκείνες που αναφέρονται στα σηεία που ζητήθηκαν. ΑΡΘΡΟ 6 Φάκελος προσφοράς Η η τήρηση οποιουδήποτε από τους όρους του άρθρου αυτού, πορεί να επιφέρει την ποινή αποκλεισού της αντίστοιχης προσφοράς. Οι προσφορές θα είναι έγγραφες στην ελληνική και όνο γλώσσα. Οι προσφορές θα επιδοθούν στην Επιτροπή διενέργειας-αξιολόγησης του διαγωνισού του άρθρου 1. Όσοι λάβουν έρος στο διαγωνισό θα παρίστανται αυτοπροσώπως. Εφόσον οι πάροχοι συετέχουν στο διαγωνισό ε εκπροσώπους τους, υποβάλλουν βεβαίωση εκπροσώπησης αροδίως θεωρηένη για το γνήσιο της υπογραφής. Οι Α.Ε. και οι Ε.Π.Ε εκπροσωπούνται από έλος του ιοικητικού τους Συβουλίου ή άλλο νόια εξουσιοδοτηένο πρόσωπο προσερχόενο αυτοπροσώπως. Το άτοο αυτό οφείλει να καταθέσει κατά τη δηοπρασία τα εξής : 1. ΦΕΚ σύστασης. 2. Αντίγραφο του ισχύοντος καταστατικού ε τα ΦΕΚ στα οποία έχουν δηοσιευθεί όλες οι έχρι σήερα τροποποιήσεις αυτού η αντίγραφο κωδικοποιηένου καταστατικού. 3. ΦΕΚ στο οποίο έχει δηοσιευθεί το πρακτικό ιοικητικού Συβουλίου για τον ορισό του νόιου εκπροσώπου της εταιρίας. 4. Πρακτικό του.σ. της εταιρίας ε το οποίο εγκρίνεται η συετοχή της στο διαγωνισό για την ανάληψη της δηοπρατούενης εργασίας και ορίζεται συγκεκριένο άτοο στο οποίο παρέχεται η εξουσιοδότηση (στην περίπτωση που δεν υπογράφει ο νόιος εκπρόσωπος της εταιρίας τα σχετικά ε το διαγωνισό έγγραφα) να υπογράψει όλα τα απαιτούενα έγγραφα συπεριλαβανοένης και της προσφοράς, να καταθέσει την προσφορά και να παραστεί στην αποσφράγιση των προσφορών σε όλα τα στάδια του διαγωνισού. Επίσης, να εκπροσωπεί την εταιρία έναντι της αναθέτουσας αρχής για όλα τα ζητήατα που σχετίζονται ε τη σύβαση, συετέχοντας όποτε και όπου κληθεί σε συναντήσεις ε τα αρόδια για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της σύβασης όργανα της αναθέτουσας αρχής. Οι Ο.Ε. και Ε.Ε. εκπροσωπούνται από το διαχειριστή τους ή άλλο νόια εξουσιοδοτηένο πρόσωπο το οποίο οφείλει να καταθέσει : 1. Αντίγραφο καταστατικού ε όλα τα έχρι σήερα τροποποιητικά.

5 2. Πιστοποιητικό αρόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής περί τροποποιήσεων του καταστατικού. Σε περίπτωση εγκατάστασης των εταιριών στην αλλοδαπή, τα δικαιολογητικά σύστασής τους εκδίδονται ε βάση την ισχύουσα νοοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστηένες. Όταν στο διαγωνισό συετέχει Συνεταιρισός απαιτείται η προσκόιση βεβαίωσης ότι ο Συνεταιρισός λειτουργεί νόια. Όταν ο προσφέρων είναι ένωση ή κοινοπραξία οφείλει να καταθέσει : 1. Για κάθε έλος της Ένωσης/Κοινοπραξίας όλα τα δικαιολογητικά συετοχής. 2. Πράξη του αρόδιου οργάνου κάθε έλους της Ένωσης/Κοινοπραξίας από την οποία να προκύπτει η έγκρισή του για τη συετοχή του έλους στην Ένωση/Κοινοπραξία και στο διαγωνισό. 3. Συφωνητικό εταξύ των ελών της Ένωσης/Κοινοπραξίας όπου : -να συστήνεται η Ένωση/Κοινοπραξία -να αναγράφεται και να οριοθετείται ε τη έγιστη δυνατή σαφήνεια το έρος των εργασιών (φυσικό και οικονοικό αντικείενο) που αναλαβάνει κάθε έλος της Ένωσης/Κοινοπραξίας στο σύνολο της προσφοράς -να δηλώνεται ένα έλος ως υπεύθυνο για το συντονισό και τη διοίκηση όλων των ελών της Ένωσης/Κοινοπραξίας -να δηλώνουν από κοινού ότι αναλαβάνουν εις ολόκληρο την ευθύνη για την εκτέλεση των εργασιών -να ορίζεται (ε συβολαιογραφική πράξη η οποία επίσης προσκοίζεται) κοινός εκπρόσωπος της Ένωσης/Κοινοπραξίας και των ελών της για τη συετοχή της στο διαγωνισό και την εκπροσώπηση της Ένωσης/Κοινοπραξίας και των ελών της έναντι της αναθέτουσας αρχής. Κατά το διαγωνισό, οι προσφορές υποβάλλονται έσα σε σφραγισένο φάκελο στον οποίο θα αναγράφονται : α. η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ε κεφαλαία γράατα β. ο πλήρης τίτλος της αρόδιας υπηρεσίας που διενεργεί το διαγωνισό για την εκτέλεση των εργασιών γ. ο τίτλος του διαγωνισού και ο αριθός της διακήρυξης δ. η ηεροηνία του διαγωνισού ε. τα στοιχεία του αποστολέα. Στον κυρίως φάκελο τοποθετούνται όλα τα απαιτούενα δικαιολογητικά, η εγγύηση συετοχής και τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς. Τα οικονοικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται σε ξεχωριστό σφραγισένο φάκελο έσα στον κυρίως ε την ένδειξη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και ε τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου. Σε περίπτωση που τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς λόγω του όγκου δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν στον κυρίως φάκελο, τότε συσκευάζονται ιδιαίτερα ε την ένδειξη ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ικαιολογητικά (κριτήρια ποιοτικής επιλογής) : 1. Πιστοποιητικό του οικείου Επιελητηρίου στο οποίο να είναι εγγεγραένοι οι διαγωνιζόενοι, ισχύος την ηεροηνία διεξαγωγής του διαγωνισού. 2. Υπεύθυνη ήλωση (άρθρο 8 του Ν. 1599/1986) του διαγωνιζόενου ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής όπου θα αναφέρεται : α. ότι έλαβε πλήρη γνώση των όρων της

6 παρούσας διακήρυξης, των ειδικών όρων και των τεχνικών προδιαγραφών τα οποία αποδέχονται ανεπιφύλακτα β. η κατηγορία ή οι κατηγορίες των εργασιών για τις οποίες θα καταθέσει προσφορά γ. ότι η προσφορά καλύπτει το σύνολο των εργασιών ανά κατηγορία δ. ότι ο χρόνος προσφοράς δεν είναι ικρότερος των εννέα (9) ηνών ε. ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην προσφορά είναι αληθή και ακριβή. Στη δήλωση δεν επιτρέπεται καία αναγραφή, η οποία θα τροποποιεί τους όρους της δηοπρασίας. 3. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόενου (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής που θα αναφέρει : α. τους ασφαλιστικούς φορείς κύριας και επικουρικής ασφάλισης προς τους οποίους υποχρεούται στην καταβολή εισφορών β. ότι δεν απασχολεί ούτε πρόκειται να απασχολήσει καθόλη τη διάρκεια της σύβασης ανασφάλιστο προσωπικό και γ. ότι δεν έχει αποκλεισθεί η συετοχή του από διαγωνισούς και δεν έχει υποπέσει σε σοβαρό παράπτωα κατά την άσκηση της επαγγελατικής του δραστηριότητας. 4. Εγγυητική επιστολή συετοχής αναγνωρισένης Τράπεζας ή Γραάτιο του Ταείου Παρακαταθηκών και ανείων, 5% επί της προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., δεκά ηνης ισχύος και συντεταγένης κατά τον τύπο που ισχύει για το ηόσιο και τους Ο.Τ.Α. Το ποσοστό 5% υπολογίζεται επί του προϋπολογισού δαπάνης της/των κατηγορίας/κατηγοριών εργασιών για τις οποίες ο διαγωνιζόενος καταθέτει προσφορά. Οι εγγυήσεις πρέπει να αναφέρουν τα ακόλουθα : α. Την ηεροηνία έκδοσης β. Τον εκδότη γ. Τον φορέα προς τον οποίο απευθύνεται δ. Τον αριθό εγγύησης ε. Το ποσό που καλύπτει η εγγύηση στ. Την πλήρη επωνυία του διαγωνιζοένου υπέρ του οποίου εκδίδεται η εγγύηση ζ. Τον τίτλο και τον αριθό της διακήρυξης και την ηεροηνία του διαγωνισού. 5. Φορολογική ενηερότητα του διαγωνιζόενου από την αρόδια εφορία. 6. Πιστοποιητικό της αρόδιας κατά περίπτωση αρχής ότι είναι ενήεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης κατά την ηεροηνία διενέργειας του διαγωνισού. Το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενηερότητας αφορά όλους τους απασχολούενους ε οποιαδήποτε σχέση εργασίας στην επιχείρηση του συετέχοντος, συπεριλαβανοένων των εργοδοτών που είναι ασφαλισένοι σε διαφορετικούς οργανισούς κοινωνικής ασφάλισης και όχι όνο τους ασφαλισένους στο ΙΚΑ. Σε κάθε περίπτωση ο οργανισός κοινωνικής ασφάλισης στον οποίο είναι ασφαλισένος κάθε απασχολούενος στην επιχείρηση του συετέχοντος συπεριλαβανοένων και των εργοδοτών και των διοικούντων την ΕΠΕ & ΑΕ θα προκύπτει κατά κανόνα από το καταστατικό και θεωρηένη κατάσταση προσωπικού κατά ειδικότητα, στην οποία θα φαίνεται ο ασφαλιστικός οργανισός που είναι ασφαλισένος ο κάθε απασχολούενος στην επιχείρηση ή τυχόν ισοδύναα έγγραφα κάθε επιχείρησης, ανάλογα ε τη χώρα στην οποία έχει την έδρα της. Σε περίπτωση που η κατάσταση προσωπικού σε κάποια χώρα δε θεωρείται από αρόδια αρχή τότε ο συετέχων πρέπει να υποβάλλει αζί ε την κατάσταση προσωπικού και την ένορκη δήλωση ενώπιον δικαστικής ή διοικητικής αρχής ή συβολαιογράφου ή όποιας άλλης αρόδιας αρχής της χώρας που έχει την έδρα της η επιχείρηση ε την οποία

7 βεβαιώνεται το περιεχόενο της κατάστασης προσωπικού. Σε χώρες που δεν προβλέπεται ένορκη δήλωση πορεί να αντικατασταθεί ε υπεύθυνη δήλωση. 7. Βεβαίωση του Τήατος Ταείου της /νσης Οικονοικής και Ταειακής ιαχείρισης του ήου Θεσσαλονίκης ότι δεν υφίσταται καία οφειλή προς το ήο Θεσσαλονίκης από οποιαδήποτε αιτία ή βεβαίωση διακανονισού της οφειλής τους. 8. Απόσπασα ποινικού ητρώου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκηα σχετικό ε την άσκηση της επαγγελατικής τους δραστηριότητας (όνο για φυσικά πρόσωπα). Όταν στο διαγωνισό συετέχει εταιρία, υποχρέωση προσκόισης αποσπάσατος ποινικού ητρώου έχει ο νόιος εκπρόσωπός της. Η νόιη εκπροσώπηση προκύπτει από επίσηο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητά του ως νόιου εκπροσώπου της εταιρίας. 9. Υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1599/1986) του διαγωνιζόενου ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής ε την οποία θα δηλώνουν ότι δεν υπάρχει σε βάρος τους καταδικαστική απόφαση για τους παρακάτω λόγους : α) Συετοχή σε εγκληατική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 παρ.1 της κοινής δράσης της 98/773/ΕΥ του Συβουλίου. β) ωροδοκία, όπως αυτή ορίζεται αντίστοιχα στο άρθρο 3 της πράξης του Συβουλίου 26 ης Μαΐου 97 και στο άρθρο 3 παρ. 1 της κοινής δράσης 98/742/ΚΕΠΠΑ του Συβουλίου. γ) Απάτη κατά την έννοια του άρθ. της σύβασης σχετικά ε την προστασία των οικονοικών συφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. δ) Νοιοποίηση εσόδων από παράνοες δραστηριότητες, όπως ορίζεται στο άρθρο 1 της οδηγίας 91/308/ΕΟΚ του Συβουλίου της 10 ης Ιουνίου 1991 για την πρόσληψη χρησιοποίησης του χρηατοπιστωτικού συστήατος για την νοιοποίηση εσόδων από παράνοες δραστηριότητες. ε) Υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδορκία, δωροδοκία και δόλια χρεωκοπία κατά τις διατάξεις του ελληνικού ποινικού κώδικα. 10. Πιστοποιητικά αρόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής από τα οποία να προκύπτει ότι : -εν τελούν υπό πτώχευση, εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση, πτωχευτικό συβιβασό ή άλλη ανάλογη κατάσταση. -εν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση, έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συβιβασού ή άλλη ανάλογη διαδικασία. -εν έχει λυθεί η εταιρία. 11. Προκειένου για ηεδαπές ανώνυες εταιρίες, αυτές πορούν να συετάσχουν, αυτοτελώς ή σε κοινοπραξία ή ένωση προσώπων ή σε οποιασδήποτε ορφής οντότητα, στη διαγωνιστική διαδικασία, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταθέσουν ως δικαιολογητικό συετοχής, σύφωνα ε το άρθρο 8 του Ν.3310/2005 όπως τροποποιήθηκε ε το άρθρο 8 του Ν.3414/2005, την ονοαστικοποίηση των ετοχών τους. Εφόσον έτοχος είναι άλλη ανώνυη εταιρία ε ποσοστό συετοχής στο ετοχικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις εκατό (%), οι ετοχές της εταιρίας αυτής είναι υποχρεωτικά ονοαστικές στο σύνολό τους έχρι φυσικού προσώπου. Σε περίπτωση συετοχής εταιριών άλλης νοικής ορφής, πλην των ανωνύων, στις οποίες συετέχουν ή κατέχουν εταιρικά ερίδια ανώνυες εταιρίες, ε ποσοστό συετοχής στο εταιρικό κεφάλαιο τουλάχιστον ένα τοις

8 εκατό (1%), οι ετοχές τους είναι υποχρεωτικά ονοαστικές έχρι και του τελευταίου φυσικού προσώπου. Οι αναφερόενες στην προηγούενη παράγραφο υποχρεώσεις ισχύουν και για τις αλλοδαπές ανώνυες εταιρίες, ανεξαρτήτως της συετοχής τους ή η σε ελληνικές ανώνυες εταιρίες, υπό την προϋπόθεση ότι το δίκαιο της χώρας στην οποία έχουν την έδρα τους, επιβάλλει για το σύνολο της δραστηριότητάς τους ή για τη συγκεκριένη δραστηριότητα, την ονοαστικοποίηση των ετοχών τους στο σύνολό τους έχρι φυσικού προσώπου. Η υποχρέωση περαιτέρω ονοαστικοποίησης έχρι φυσικού προσώπου δεν ισχύει για τις εισηγένες στα Χρηατιστήρια κρατών-ελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Οργανισού Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) εταιρίες. 12. Άδεια λειτουργίας του διαγωνιζοένου σχετική ε την κατηγορία ή τις κατηγορίες που συετέχει στο διαγωνισό που να βρίσκεται σε ισχύ σύφωνα ε τη σχετική νοοθεσία. Στην περίπτωση που η προσκόιση της σχετικής άδειας για βάσιο λόγο δεν είναι δυνατή, γίνεται δεκτή η προσκόιση ένορκης βεβαίωσης για την αιτιολόγηση της αδυναίας συνοδευόενη από πιστοποιητικό σχετικό ε την άσκηση του επαγγέλατος και υπό τους όρους που προβλέπονται στη σχετική νοοθεσία. Για τα δικαιολογητικά 1, 10 και 12 οι αλλοδαποί διαγωνιζόενοι πιστοποιούνται ως προς την επαγγελατική τους ιδιότητα σύφωνα ε τα προβλεπόενα στο παράρτηα ΙΧ Γ του Π.. 60/2007. Σε περίπτωση που οι διαγωνιζόενοι είναι εγκατεστηένοι στο εξωτερικό, τα δικαιολογητικά 5 και 6 εκδίδονται ε βάση τη νοοθεσία της χώρας εγκατάστασής τους. Στοιχεία τεχνικής προσφοράς (κριτήρια οικονο ικής και τεχνικής επάρκειας) : 1. Τεχνική έκθεση-τεχνική περιγραφή από την οποία προκύπτει ότι οι διαγωνιζόενοι συορφώνονται ε τις αντίστοιχες τεχνικές προδιαγραφές που επιβάλουν οι κατασκευαστές των οχηάτων και ότι η προσφορά τους είναι σύφωνη ε τους κανόνες της σχετικής ελληνικής και κοινοτικής νοοθεσίας, των επίσηων κρατικών φορέων και τους όρους της διακήρυξης. 2. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόενου (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής ότι ο χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας θα είναι κατ'ελάχιστον δώδεκα (12) ήνες από την προσωρινή παραλαβή των εργασιών. 3. ηοσιευένοι Ισολογισοί των τριών (3) προηγούενων του έτους του διαγωνισού οικονοικών χρήσεων ( ). Σε περίπτωση η υποχρέωσης δηοσίευσης οικονοικών καταστάσεων θα πρέπει να προσκοίζονται αντίγραφα Ε1 και Ε3 ή Ε5 των αντίστοιχων ετών. 4. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόενου (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής που θα αναφέρει το συνολικό ύψος του κύκλου εργασιών για τις τρεις (3) τελευταίες χρήσεις ή από την έναρξη των δραστηριοτήτων εφόσον είναι διαθέσιες οι πληροφορίες. Ελάχιστη απαίτηση : Συνολικός κύκλος εργασιών των τριών τελευταίων ετών ( ) ισοδύναος ε το 50% του αντικειένου της σύβασης που θα προκύψει. ηλαδή ισοδύναος ε το 50% της κατηγορίας ή των κατηγοριών στις οποίες συετέχει ο ενδιαφερόενος.

9 5. Κατάλογος των εργασιών που έχουν εκτελεστεί κατά την προηγούενη τριετία, συνοδευόενος από αντίγραφα των τιολογίων παροχής υπηρεσιών ή των βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών στα οποία θα αναφέρονται και τα αντίστοιχα ποσά. Ελάχιστη απαίτηση : ολοκληρωένες εργασίες εντός της τετραετίας ( ) ανάλογες σε είδος και σε συνολική αξία ίσες ε το 30% του αντικειένου της σύβασης. Η αναλογία αναφέρεται στην κατηγορία ή τις κατηγορίες στις οποίες συετέχει ο ενδιαφερόενος. ηλαδή για κάθε κατηγορία που συετέχει θα πρέπει να καλύπτεται ο παραπάνω όρος. 6. Περιγραφή του τεχνικού εξοπλισού που θα χρησιοποιήσει και των έτρων που λαβάνει ο διαγωνιζόενος για την εξασφάλιση της ποιότητας καθώς και του εξοπλισού έρευνας και ανάπτυξης της επιχείρησής του. Ελάχιστη απαίτηση : εξοπλισός κατάλληλος για την κατηγορία ή τις κατηγορίες που θα συετέχει ο διαγωνιζόενος. 7. Το εξειδικευένο τεχνικό προσωπικό που διαθέτουν. Ο διαγωνιζόενος υποχρεούται να καταθέσει υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής ε τα ονοατεπώνυα των εργαζοένων, τις τεχνικές ιδιότητες, το φορέα ασφάλισης και την ηεροηνία έναρξης της ασφάλισης τους στην επιχείρησή του. Η Επιτροπή διαγωνισού δύναται να ελέγξει την ορθότητα της δήλωσης. Σε περίπτωση που ετά από έλεγχο διαπιστωθεί η ορθή δήλωση, τότε η προσφορά θα απορρίπτεται και θα ενηερώνεται ο αντίστοιχος ασφαλιστικός φορέας. Ελάχιστη απαίτηση : ειδικευένοι εργαζόενοι ανάλογα ε την κατηγορία ή τις κατηγορίες που συετέχει ο διαγωνιζόενος και συγκεκριένα : για την πρώτη κατηγορία δύο (2) ειδικευένοι εργαζόενοι, για τη δεύτερη κατηγορία τρεις (3) ειδικευένοι εργαζόενοι, για την τρίτη κατηγορία τρεις (3) ειδικευένοι εργαζόενοι, για την τέταρτη κατηγορία ένας (1) ειδικευένος εργαζόενος, για την πέπτη κατηγορία τρεις (3) ειδικευένοι εργαζόενοι και για την έκτη κατηγορία πέντε (5) ειδικευένοι εργαζόενοι. 8. Υπεύθυνη δήλωση του διαγωνιζόενου (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής ότι τα υλικά και ανταλλακτικά που θα χρησιοποιηθούν θα είναι τα γνήσια του κατασκευαστικού οίκου ή εφάιλλα αυτών κατά την έννοια του κανονισού ΕΚ 1400/2002 ή του αναθεωρηένου 461/2010 και άριστης ποιότητας (όχι διαλογής, όχι εταχειρισένα). 9. Για την κατηγορία 1, ο διαγωνιζόενος οφείλει να δηλώσει τα έτρα που λαβάνει για την εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόενων υπηρεσιών είτε οι εργασίες εκτελούνται απευθείας στην επιχείρησή του είτε σε επιχείρηση που επικαλείται τη δάνεια επειρία της. Ελάχιστη απαίτηση : α. Επί ποινή αποκλεισού, πιστοποιητικό ISO 9001:2008 ή εταγενέστερο, ISO και ISO ε αναφορά στο ειδικό επάγγελα κατασκευών ή επισκευών σε ισχύ. β. Επί ποινή αποκλεισού, άδεια λειτουργίας σχετική ε την επισκευή υπερκατασκευών καλαθοφόρων οχηάτων. γ. Όλες οι συγκολλήσεις που τυχόν απαιτηθούν στις επισκευές πρέπει να πραγατοποιούνται από ηλεκτροσυγκολλητή (πιστοποιηένο κατά ΕΝ 287-1:2004 ή ΕΝ :2013 που να είναι σύφωνα ε τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 280:2013) το πιστοποιητικό του οποίου θα κατατεθεί επί ποινή αποκλεισού. 10. Για την κατηγορία 6 και ειδικά για τα οχήατα ε υπερκατασκευή (π.χ. απορριατοφόρα), ο διαγωνιζόενος οφείλει να δηλώσει τα έτρα που λαβάνει για την

10 εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόενων υπηρεσιών είτε οι εργασίες εκτελούνται απευθείας στην επιχείρησή του είτε σε επιχείρηση που επικαλείται τη δάνεια επειρία της. Ελάχιστη απαίτηση : α. Επί ποινή αποκλεισού, πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για εργασίες συντήρησης και επισκευής υπερκατασκευών οχηάτων β. Ένας (1) υπεύθυνος εξασφάλισης ποιότητας. άνεια Ε πειρία Τεχνοοικονο ικής Επάρκειας : (Αφορά αποκλειστικά τις ελάχιστες απαιτήσεις των στοιχείων της τεχνικής προσφοράς). ιευκρινίζεται ότι, σύφωνα ε το άρθρο 47 παρ. 2 και 3 της Οδηγίας 2004/18/ΕΚ, ένας οικονοικός φορέας (διαγωνιζόενος) πορεί ενδεχοένως για τη συγκεκριένη σύβαση να στηρίζεται στις δυνατότητες άλλων φορέων ασχέτως της νοικής φύσης των δεσών του 'αυτές. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να αποδείξει στην αναθέτουσα αρχή ότι θα έχει στη διάθεσή του τους αναγκαίους πόρους ε την προσκόιση της σχετικής δέσευσης των φορέων αυτών. Η σχετική δέσευση αποδεικνύεται ε την προσκόιση υπεύθυνης δήλωσης (άρθρο 8 του Ν.1599/1986) ε βεβαιωένο το γνήσιο της υπογραφής διά της οποίας οι άλλοι φορείς στις δυνατότητες των οποίων στηρίζεται ο διαγωνιζόενος θα δεσεύονται να παράσχουν τους αναγκαίους πόρους για την εκτέλεση της σύβασης. Επιπροσθέτως πρέπει να κατατεθεί και η άδεια λειτουργίας του άλλου φορέα. Υπό τις ίδιες συνθήκες, ία ένωση/κοινοπραξία που υποβάλλει προσφορά πορεί να στηρίζεται στις δυνατότητες των ετεχόντων στην ένωση/κοινοπραξία ή άλλων φορέων. Περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά ε τα στοιχεία της τεχνικής προσφοράς δίνονται στο άρθρο 3 της τεχνικής περιγραφής και προδιαγραφών. Η αναθέτουσα αρχή πορεί να καλεί τους διαγωνιζόενους να συπληρώνουν ή να διευκρινίζουν έγγραφα τα οποία έχουν υποβάλλει ε την προϋπόθεση ότι αυτά που έχουν υποβάλλει είναι ορθά και νόια αλλά απαιτείται συπλήρωση ή διευκρίνισή τους. Τα δη όσια έγγραφα πορούν να είναι ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων ενώ τα ιδιωτικά έγγραφα πορούν να είναι ευκρινή φωτοαντίγραφα των πρωτότυπων εγγράφων που έχουν προηγου ένως εταφραστεί στην ελληνική γλώσσα (σε περίπτωση ξενόγλωσσων) και θεωρηθεί από δικηγόρο ή αρ όδια δη όσια αρχή (άρθρο 1 του Ν.4250/2014). Οικονο ική προσφορά : 1) Με ποινή αποκλεισού οι οικονοικές προσφορές υποβάλλονται έσα σε ξεχωριστό φάκελο καλά σφραγισένο ε το ηχανόσηο που αναλογεί (ανά ,03 του προϋπολογισού της υπηρεσίας χωρίς Φ.Π.Α. ένα ηχανόσηo των 0,44 ). Η προσφορά του διαγωνιζόενου θα αναφέρει αναλυτικά την κατηγορία ή τις κατηγορίες των εργασιών για τις οποίες συετέχει στο διαγωνισό και το αντίστοιχο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες ονάδες για την καθεία στις τιές του πίνακα κόστους ενδεικτικών εργασιών της ελέτης. 2) Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξύσατα, σβησίατα, προσθήκες, διορθώσεις κ.λ.π. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραένη και ονογραένη από τον προσφέροντα. Τυχόν εφάνιση τιών σε οποιοδήποτε σηείο της τεχνικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης της προσφοράς.

11 3) Οικονοικές προσφορές που υποβάλλονται ανοικτές δε γίνονται δεκτές. ΑΡΘΡΟ 7 Τρόπος διενέργειας διαγωνισ ού Α. Παραλαβή προσφορών 1. Οι προσφορές γίνονται δεκτές από την αρόδια για τη διενέργεια και αξιολόγηση του διαγωνισού Επιτροπή που συνεδριάζει δηόσια, έχρι την ώρα λήξης αποδοχής των προσφορών, που ορίζεται στη διακήρυξη. 2. Σε κάθε φάκελο που παραδίδεται αναγράφεται ο αύξων αριθός της προσφοράς ο οποίος αναγράφεται και στο πρακτικό. Στο πρακτικό αναγράφεται και τυχόν απόρριψη της προσφοράς. 3. Όταν παρέλθει αυτή η ώρα, κηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Επιτροπής η λήξη της παράδοσης των προσφορών η οποία αναγράφεται και στα πρακτικά. Απαγορεύεται η για οποιονδήποτε λόγο αποδοχή προσφοράς ετά την παρέλευση του χρόνου αυτού, ε ποινή ακυρότητας του διαγωνισού, εκτός εάν η επρόθεση επίδοση προσφορών συνεχίζεται χωρίς διακοπή και ετά την παρέλευση του χρόνου όπως ορίζεται στο άρθρο 18 παρ. 7 του Π.. 28/80. Β. Έλεγχος δικαιολογητικών 1. Μετά τη λήξη της παράδοσης των προσφορών, συνεχίζεται η δηόσια συνεδρίαση και αρχίζει από την Επιτροπή ο έλεγχος των δικαιολογητικών συετοχής κατά σειρά επίδοσής τους. Τα έγγραφα που βρίσκονται σε κάθε φάκελο καταγράφονται στο πρακτικό περιληπτικά εν, αλλά ε τρόπο που να φαίνεται εάν είναι σύφωνα ή όχι ε τους όρους της διακήρυξης. 2. Ο φάκελος που περιέχει την οικονοική προσφορά παραένει σφραγισένος και αναγράφεται σ αυτόν ο ίδιος αύξων αριθός ε αυτόν που αναγράφηκε στο φάκελο των δικαιολογητικών. 3. Μετά την καταγραφή των δικαιολογητικών όλων των συετεχόντων, όσοι παρίστανται στην αίθουσα του διαγωνισού εξέρχονται και η συνεδρία καθίσταται υστική. Η Επιτροπή συνεδριάζει υστικά, ελέγχει τα δικαιολογητικά έγγραφα των διαγωνιζοένων και αποφασίζει ποιοι θα αποκλειστούν. 4. Στη συνέχεια η συνεδρία γίνεται και πάλι δηόσια και ο πρόεδρος της Επιτροπής ανακοινώνει αυτούς που αποκλείονται από τη δηοπρασία καθώς και τους λόγους αποκλεισού τους και τους καλεί να παραλάβουν τα σχετικά έγγραφά τους αζί ε τη σφραγισένη προσφορά τους, υπογράφοντες σχετική δήλωση ότι δεν προτίθενται να υποβάλλουν ένσταση. Σε αντίθετη περίπτωση οι φάκελοι συετοχής και οικονοικής προσφοράς τους, φυλάσσονται ε φροντίδα του προέδρου της Επιτροπής έχρι την υπογραφή του συφωνητικού οπότε και επιστρέφονται στο διαγωνιζόενο. Γ. Αποσφράγιση οικονο ικών προσφορών 1. Οι φάκελοι των οικονοικών προσφορών των διαγωνιζοένων που έγιναν δεκτοί στη δηοπρασία, αποσφραγίζονται κατά σειρά από την Επιτροπή και οι προσφερόενες τιές ανακοινώνονται δηόσια. 2. Οικονοικές προσφορές που δεν φέρουν την υπογραφή του διαγωνιζόενου ή δεν είναι σύφωνες ε τους όρους της διακήρυξης απορρίπτονται. Επίσης απορρίπτονται οι προσφορές που δεν φέρουν ηχανόσηο σύφωνα ε το νόο.. Ανακήρυξη αναδόχου 1. Ανάδοχος ανακηρύσσεται αυτός που προσφέρει τη χαηλότερη τιή (εγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης) στο σύνολο των εργασιών ίας κατηγορίας. Σε περίπτωση που

12 περισσότεροι του ενός έχουν προσφέρει το ίδιο ποσοστό έκπτωσης για την ίδια κατηγορία, γίνεται κλήρωση εταξύ αυτών. 2. Ο ανακηρυχθείς ανάδοχος υποχρεούται να υπογράψει το σχετικό πρακτικό της δηοπρασίας. ΑΡΘΡΟ 8 ο Ενστάσεις-ιοικητικές προσφυγές-ικαστική προστασία (Ν.3886/2010) Α. Ενστάσεις-ιοικητικές προσφυγές 1. Οι ενστάσεις κατά της διεξαγωγής της δηοπρασίας υποβάλλονται εγγράφως, έχρι την εποένη από της διεξαγωγής της δηοπρασίας εργάσιη ηέρα και κατά του αποτελέσατος της δηοπρασίας έχρι και την εποένη της ανακοινώσεως αυτού. 2. Οι ενστάσεις πρωτοκολλούνται στο Τήα Γενικού Πρωτοκόλλου και ιοικητικής Υποστήριξης της /νσης ιαφάνειας και Εξυπηρέτησης ηοτών του ήου Θεσσαλονίκης και κατατίθενται στην Οικονοική Επιτροπή, η οποία και αποφασίζει τελικά, ετά από αιτιολογηένη γνωοδότηση του αροδίου για την αξιολόγηση οργάνου. 3. Ενστάσεις που υποβάλλονται για άλλο λόγο εκτός των προαναφεροένων δε λαβάνονται υπόψη. 4. Σε περίπτωση που υποβάλλονται ενστάσεις ή προσφυγές σε οποιοδήποτε στάδιο αξιολόγησης των προσφορών που αφορούν αποκλειστικά συγκεκριένη κατηγορία ή κατηγορίες του ενδεικτικού προϋπολογισού, είναι δυνατή η συνέχιση της διαδικασίας αξιολόγησης, κατακύρωσης και υπογραφής συφωνητικού για τις υπόλοιπες κατηγορίες ε την προϋπόθεση ότι τα πρακτικά και οι αποφάσεις επιτροπών και οργάνων θα αναφέρουν ρητά ότι εκκρεούν πρακτικά και αποφάσεις για τις κατηγορίες για τις οποίες υποβάλλονται οι ενστάσεις ή προσφυγές. Β. ικαστική προστασία (Ν.3886/2010) 1. Πριν υποβάλλει την αίτηση ασφαλιστικών έτρων, ο ενδιαφερόενος οφείλει, έσα σε προθεσία δέκα (10) ηερών αφότου έλαβε πλήρη γνώση της παράνοης πράξης ή παράλειψης, να ασκήσει προδικαστική προσφυγή ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, προσδιορίζοντας ειδικώς τις νοικές και πραγατικές αιτιάσεις που δικαιολογούν το αίτηά του. Η αναθέτουσα αρχή οφείλει να αποφανθεί αιτιολογηένα, έσα σε προθεσία δεκαπέντε (15) ηερών από την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής και, αν την κρίνει βάσιη, λαβάνει τα κατάλληλα έτρα. Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσία, τεκαίρεται η απόρριψη της προδικαστικής προσφυγής (άρθρο 4). 2. Η αίτηση ασφαλιστικών έτρων κατατίθεται στο αρόδιο δικαστήριο (ιοικητικό Εφετείο της έδρας της αναθέτουσας αρχής) έσα σε προθεσία δέκα (10) ηερών από τη ρητή ή σιωπηρή απόρριψη της προδικαστικής προσφυγής και δεν επιτρέπεται να περιέχει αιτιάσεις διαφορετικές από τις αιτιάσεις της προδικαστικής προσφυγής. Η προθεσία για την άσκηση της προδικαστικής προσφυγής, η άσκηση αυτής, καθώς και η προθεσία και η άσκηση της αίτησης ασφαλιστικών έτρων κωλύουν τη σύναψη της σύβασης, εκτός εάν ε προσωρινή διαταγή ο αρόδιος δικαστής αποφανθεί διαφορετικά. Εφόσον ασκηθεί αίτηση ασφαλιστικών έτρων, ο αιτών ειδοποιεί σχετικά την αναθέτουσα αρχή ε κάθε πρόσφορο έσο, όπως τα ηλεκτρονικά και η

13 τηλεοοιοτυπία, έσα σε δέκα (10) ηέρες από την άσκηση της αιτήσεως. Κατά τα λοιπά, η άσκηση αιτήσεως ασφαλιστικών έτρων δεν κωλύει την πρόοδο της διαγωνιστικής διαδικασίας, εκτός αν ορίζεται άλλως ε προσωρινή διαταγή του αρόδιου δικαστή (άρθρο 5). 3. Ο ενδιαφερόενος πορεί να ζητήσει τη κήρυξη της ακυρότητας της σύβασης που υπογράφηκε όταν συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο άρθρο 8 του Ν.3886/2010. Ο ήος Θεσσαλονίκης υποχρεούται να γνωστοποιήσει στους συετέχοντες το περιεχόενο των αποφάσεων που λαβάνονται για τις ενστάσεις. Η γνωστοποίηση γίνεται ε την αποστολή σχετικού εγγράφου ή της ίδιας της απόφασης ε τηλεοοιοτυπική συσκευή (fax) ή ε ηλεκτρονικό ταχυδροείο ( ) ή ε κάθε άλλο πρόσφορο και νόι- ο τρόπο. ΑΡΘΡΟ 9 Αξιολόγηση προσφορών-ιαδικασία ανάθεσης της σύ βασης 1. Ανάδοχος για κάθε κατηγορία του ενδεικτικού προϋπολογισού αναδεικνύεται ο συετέχων που πρόσφερε τη χαηλότερη τιή, δηλαδή το εγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες ονάδες στις τιές του πίνακα κόστους ενδεικτικών εργασιών της ελέτης ετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και των στοιχείων της τεχνικής προσφοράς. Ο κάθε διαγωνιζόενος πορεί να προσφέρει διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης για κάθε κατηγορία του διαγωνισού. Σε περίπτωση που υπάρξουν προσφορές ε το ίδιο ποσοστό έκπτωσης για την ίδια κατηγορία εργασιών διενεργείται κλήρωση. 2. Εάν τα προσφερόενα ποσοστά έκπτωσης είναι υπερβολικά υψηλά σε σχέση ε το αντικείενο της σύβασης, η αναθέτουσα αρχή πριν απορρίψει τις προσφορές, ζητά γραπτώς διευκρινίσεις για τη σύνθεση της προσφοράς τις οποίες τυχόν κρίνει σκόπιες. Οι διευκρινίσεις αυτές πορούν να αφορούν : α. τον οικονοικό χαρακτήρα της εκτέλεσης των εργασιών β. τις επιλεγείσες τεχνικές λύσεις ή/και τις εξαιρετικά ευνοϊκές συνθήκες που διαθέτει ο προσφέρων για την εκτέλεση των εργασιών γ. την πρωτοτυπία στην εκτέλεση των εργασιών δ. την τήρηση των διατάξεων περί προστασίας της εργασίας και των συνθηκών εργασίας που ισχύουν στον τόπο εκτέλεσης των εργασιών ε. την ενδεχόενη χορήγηση κρατικής ενίσχυσης στον προσφέροντα. Εφόσον η αναθέτουσα αρχή διαπιστώσει ότι ία προσφορά είναι ασυνήθιστα χαηλή (εγάλο ποσοστό έκπτωσης) λόγω χορήγησης κρατικής ενίσχυσης στον προσφέροντα, η προσφορά πορεί να απορρίπτεται αποκλειστικά γι αυτόν το λόγο ε ειδικώς αιτιολογηένη απόφαση όνο ετά από διαβούλευση και εφόσον ο προσφέρων δεν είναι σε θέση να αποδείξει, εντός επαρκούς προθεσίας την οποία τάσσει η αναθέτουσα αρχή, ότι η εν λόγω ενίσχυση χορηγήθηκε σε νόια πλαίσια. Όταν η αναθέτουσα αρχή απορρίπτει ια προσφορά υπό τις συνθήκες αυτές, ενηερώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά. Εφόσον κριθεί απαραίτητη η διενέργεια επιτόπιου ελέγχου στις εγκαταστάσεις του προσφέροντος, τα έξοδα της τριελούς επιτροπής που θα συσταθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, βαρύνουν τον προσφέροντα ή τους προσφέροντες κατ αναλογία. Η καταβολή των ανωτέρω εξόδων, το ύψος των οποίων καθορίζεται ε βάση τις ισχύουσες διατάξεις περί εξόδων ετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του ηοσίου, διενεργείται έσα σε πέντε (5) ηέρες από την ενηέρωση του υπόχρεου. Σε περίπτωση η καταβολής των εξόδων

14 εντός της οριζόενης προθεσίας, η προσφορά του υπόχρεου δεν λαβάνεται υπόψη και δεν αξιολογείται (άρθρο 52 του Π.. 60/2007). ΑΡΘΡΟ 10 ο Ακύρωση - Επανάληψη δη οπρασίας 1. Ακύρωση του διαγωνισού επιτρέπεται λόγω ασύφορου ή συπαιγνίας. 2. Επανάληψη της δηοπρασίας επιτρέπεται όνο ετά από ακύρωση ή η έγκριση. 3. Επανάληψη της δηοπρασίας επιτρέπεται για ία ακόη φορά λόγω ασύφορου ετά από απόφαση του ηοτικού Συβουλίου. 4. Η δηοπρασία επαναλαβάνεται ετά από άγονο διαγωνισό ε απόφαση της Οικονοικής Επιτροπής. 5. Σε κάθε περίπτωση από τις προαναφερόενες καία αξίωση από το ήο δεν πορούν να προβάλλουν οι διαγωνιζόενοι για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία. ΑΡΘΡΟ 11 ο Χαρακτηρισ ός στοιχείων ή πληροφοριών κατά την προσφορά ως ε πιστευτικών Σε περίπτωση συνυποβολής ε την προσφορά στοιχείων και πληροφοριών επιστευτικού χαρακτήρα, η γνωστοποίηση των οποίων στους συνδιαγωνιζόενους θα έθιγε τα συφέροντα του, ο προσφέρων οφείλει να σηειώνει επ αυτών την ένδειξη «πληροφορίες επιστευτικού χαρακτήρα». Στην αντίθετη περίπτωση θα δύνανται να λαβάνουν γνώση αυτών των πληροφοριών οι συνδιαγωνιζόενοι. Η έννοια της πληροφορίας επιστευτικού χαρακτήρα αφορά όνο στην προστασία του απορρήτου που καλύπτει τεχνικά ή επορικά ζητήατα της επιχείρησης του ενδιαφερόενου. ΑΡΘΡΟ 12 Χρονική ισχύς προσφορών Οι προσφορές για όλους που έχουν λάβει έρος και δεν αποκλείσθηκαν από τη δηοπρασία θεωρούνται ότι ισχύουν για εννέα (9) ήνες, από την ηεροηνία του διαγωνισού. Κατά το διάστηα που ισχύουν οι προσφορές ο ήος πορεί να καλέσει τον προκριθέντα διαγωνιζόενο ε βάση το πρακτικό αξιολόγησης, για να υπογράψει σύβαση συνεργασίας ε τους όρους της παρούσας διακήρυξης και των ειδικών όρων. Ο διαγωνιζόενος δε δύναται κατά το διάστηα της ισχύος της προσφοράς του να επιζητήσει την ακύρωση αυτής ή επιστροφή της εγγυητικής επιστολής ή οποιαδήποτε εταβολή των όρων προερχόενη από οποιοδήποτε λόγο ή αιτία. Ο ήος Θεσσαλονίκης πορεί ε έγγραφη γνωστοποίηση προς τους διαγωνιζοένους να ζητήσει την παράταση ισχύος των προσφορών κατ ανώτατο όριο για χρονικό διάστηα ίσο ε αυτό των εννέα (9) ηνών. Μετά τη λήξη και του παραπάνω ανώτατου ορίου παράτασης ισχύος των προσφορών αταιώνονται τα αποτελέσατα του διαγωνισού.

15 ΑΡΘΡΟ 13 Τι ές προσφοράς-αναθεώρηση τι ών προσφοράς α. Η τιή προσφοράς είναι το ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες ονάδες στις τιές του πίνακα κόστους ενδεικτικών εργασιών της ελέτης για την/τις κατηγορία/κατηγορίες που υποβάλλει προσφορά ο διαγωνιζόενος. Αν δεν προκύψει ε σαφήνεια η προσφερόενη τιή, η προσφορά θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη, ύστερα από γνωοδότηση του αρόδιου οργάνου για την αξιολόγηση των προσφορών. β. Στην προσφερόενη τιή θα περιλαβάνονται όλες οι προβλεπόενες κρατήσεις καθώς και κάθε άλλη δαπάνη. γ. Οι τιές προσφοράς (ποσοστό έκπτωσης) σε καία αναθεώρηση δεν υπόκεινται για οποιοδήποτε λόγο ή αιτία αλλά παραένουν σταθερές και αετάβλητες έχρι τέλος της συβατικής χρονικής περιόδου. Άρθρο 14 ο Γλώσσα σύνταξης προσφορών Οι προσφορές, τεχνικές και οικονοικές, θα είναι γραένες στην ελληνική γλώσσα και θα είναι πλήρεις και σαφείς σε όλα τα σηεία. Οποιαδήποτε ασάφεια θα ερηνεύεται σε βάρος του προσφέροντος. Άρθρο 15 ο Σύ βαση 1. Η παρούσα διακήρυξη πορεί να οδηγήσει σε σύναψη χωριστών συβάσεων κατά κατηγορία σύφωνα ε το άρθρο 8 παρ.5 α του Π..60/2007 η διάρκεια των οποίων ορίζεται σε δύο (2) έτη από την υπογραφή και πρωτοκόλλησή τους. Οι συβάσεις λύονται ε την ολοκλήρωση του οικονοικού αντικειένου τους ακόη κι αν δεν έχει παρέλθει το χρονικό διάστηα των δύο (2) ετών από την υπογραφή τους. Η κάθε σύβαση πορεί να παραταθεί έως και έξι (6) ήνες σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί το οικονοικό αντικείενό της. 2. Όσα αναφέρονται παρακάτω για ία σύβαση, ισχύουν για όλες τις συβάσεις που θα προκύψουν και για όλους τους αναδόχους. Προκειένου να υπογραφεί η σύβαση η οποία καταρτίζεται από το Τήα Προκηρύξεων και ηοπρασιών του ήου, η κατακυρωτική απόφαση της Οικονοικής Επιτροπής αποστέλλεται αζί ε το φάκελο του διαγωνισού για έλεγχο νοιότητας σύφωνα ε τα οριζόενα στα διατάξεις του άρθρου 225 του Ν.3852/2010. Η σύβαση συντάσσεται ε βάση τους όρους της διακήρυξης και των τευχών που τη συνοδεύουν και δεν πορεί να περιέχει όρους αντίθετους ε τα παραπάνω στοιχεία. Η σύβαση υπογράφεται για λογαριασό του ήου από τον αρόδιο Αντιδήαρχο Ανακύκλωσης και Καθαριότητας και δηοσιεύεται εντός σαράντα οχτώ (48) ηερών από την πρωτοκόλλησή της στην Επίσηη Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 3. Ο ήος πορεί να συνάψει δηόσιες συβάσεις προσφεύγοντας σε διαδικασία ε διαπραγάτευση, χωρίς να απαιτείται δηοσίευση σχετικής προκήρυξης, στις ακόλουθες περιπτώσεις : α. ύστερα από την ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία εάν δεν υποβλήθηκε καία προσφορά ή καία από τις υποβληθείσες προσφορές δεν κρίνεται κατάλληλη, ή εάν δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος, εφόσον δεν έχουν τροποποιηθεί ουσιωδώς οι όροι της

16 σύβασης και ε την προϋπόθεση ότι διαβιβάζεται σχετική έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από αίτηά της. β. όταν αφορούν συπληρωατικές εργασίες που δεν περιλαβάνονται στην αρχικώς κατακυρωθείσα ελέτη ούτε στην αρχική σύβαση και τα οποία, λόγω η προβλέψιων περιστάσεων, κατέστησαν αναγκαίες για την εκτέλεση των εργασιών, όπως περιγράφεται στην αρχική σύβαση, υπό την προϋπόθεση ότι η ανάθεση γίνεται στον οικονοικό φορέα που εκτελεί τις εργασίες αυτές εφόσον οι συπληρωατικές εργασίες δεν πορούν, από τεχνική ή οικονοική άποψη, να διαχωριστούν από την αρχική σύβαση χωρίς να δηιουργηθούν είζονα προβλήατα για το ήο είτε πορούν να διαχωριστούν από την εκτέλεση της αρχικής σύβασης, πλην όως είναι απόλυτα αναγκαίες για την ολοκλήρωσή της. Το σωρευτικό ποσό των συναπτόενων συβάσεων συπληρωατικών εργασιών δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 50% του ποσού της αρχικής σύβασης. γ. όταν έχουν ως αντικείενο νέες εργασίες που συνίστανται στην επανάληψη παρόοιων εργασιών που ανατέθηκαν στον οικονοικό φορέα ανάδοχο της αρχικής σύβασης από το ήο, υπό την προϋπόθεση ότι αυτές οι εργασίες είναι σύφωνες ε ία βασική ελέτη που αποτέλεσε αντικείενο αρχικής σύβασης και η οποία έχει συναφθεί σύφωνα ε την ανοικτή διαδικασία. ΑΡΘΡΟ 16 Συ φωνίες-πλαίσια 1. Οι αναθέτουσες αρχές πορούν να συνάπτουν συφωνίες-πλαίσια. 2. Γα τη σύναψη ιας συφωνίας-πλαισίου, οι αναθέτουσες αρχές ακολουθούν τους διαδικαστικούς κανόνες που ορίζονται στο Π.. 60/2007 σε όλα τα στάδια έως την ανάθεση των συβάσεων που βασίζονται στην εν λόγω συφωνία-πλαίσιο. 3. Κατά τη σύναψη των συβάσεων που βασίζονται στη συφωνία-πλαίσιο, τα έρη δεν πορούν σε καία περίπτωση να επιφέρουν ουσιαστικές τροποποιήσεις στους όρους της συφωνίας-πλαισίου. 4. Οι αναθέτουσες αρχές δεν πορούν να προσφεύγουν στις συφωνίες-πλαίσια καταχρηστικά ή κατά τρόπο που να εποδίζει, περιορίζει ή νοθεύει το διαγωνισό. 5. Ο ήος Θεσσαλονίκης προτίθεται να υπογράψει συφωνία-πλαίσιο ή συφωνίεςπλαίσια (διετούς διάρκειας ε δυνατότητα παράτασης για έξι ήνες), η συφωνία δε αυτή θα καθορίζει τους όρους βάσει των οποίων θα δύναται περαιτέρω να συνάπτει εκτελεστικές συβάσεις, όταν παρίσταται ανάγκη, για την εκτέλεση των εργασιών επισκευής των οχηάτων και ηχανηάτων του ε την προηγούενη τήρηση των προβλεπόενων στην 3373/390/ Υ.Α. ηλαδή, ετά από τεκηρίωση της κάθε βλάβης από το Γραφείο Κίνησης, το Συνεργείο Οχηάτων και την Επιτροπή Τεχνικών, την πραγατοποίηση έρευνας αγοράς και την κοστολόγηση της κατά περίπτωσης επισκευής επί της οποίας θα εφαρόζεται το κατά περίπτωση ποσοστό έκπτωσης που θα προκύψει από το διαγωνισό για τη σύναψη της συφωνίας ή των συφωνιών-πλαίσιο.

17 ΑΡΘΡΟ 17 ικαίω α προαίρεσης Ο ήος δύναται να ασκήσει δικαίωα προαίρεσης ε ονοερή απόφαση του για ποσότητες εργασιών πέραν των συφωνηένων στη σύβαση ε την έννοια της χρονικής παράτασής της σύβασης και για ποσό που δεν θα υπερβαίνει το συνολικό ενδεικτικό προϋπολογισό της ελέτης. Η παράταση της σύβασης γίνεται ε απόφαση ηοτικού Συβουλίου (άρθρο 41 του Π.. 28/80) και για διάστηα έχρι έξι (6) ήνες από τη λήξη της ύστερα από γνωοδότηση της Επιτροπής του διαγωνισού. Το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρει ο ανάδοχος ισχύει και δεσεύει αυτόν για όλη το χρόνο της σύβασης καθώς και για το διάστηα άσκησης του δικαιώατος προαίρεσης από το ήο. ΑΡΘΡΟ 18 Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης Ο διαγωνιζόενος στο όνοα του οποίου κατακυρώθηκε η δηοπρασία υποχρεούται έσα σε δέκα (10) ηέρες από την παραλαβή της ανακοίνωσης του αποτελέσατος του διαγωνισού, να προσέλθει στο Κεντρικό ηοτικό Κατάστηα, να υπογράψει τη σχετική σύβαση και να αντικαταστήσει την εγγύηση συετοχής στο διαγωνισό ε εγγύηση καλής εκτέλεσης ίση ε το 5% (πέντε τοις εκατό) της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης κατατίθεται πριν ή κατά την υπογραφή της σύβασης. Μετά την πάροδο του πρώτου χρόνου της σύβασης η εγγύηση καλής εκτέλεσης πορεί να επιστραφεί στον ανάδοχο και να αντικατασταθεί από άλλη ίση ε το 5% της προϋπολογισθείσας από την υπηρεσία δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α. για τις εργασίες που υπολείπονται να εκτελεστούν. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης επιστρέφεται στον ανάδοχο ετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την οριστική παραλαβή τους. ΑΡΘΡΟ 19 Άρνηση υπογραφής της σύ βασης-κήρυξη ειοδότη έκπτωτου Εάν ο ανάδοχος δεν προσέλθει να υπογράψει τη σύβαση εντός δέκα (10) ηερών από της γνωστοποίησης σ' αυτόν ή δεν καταθέσει την κατά το προηγούενο άρθρο εγγύηση, κηρύσσεται υποχρεωτικά έκπτωτος ε απόφαση του ηοτικού Συβουλίου σύφωνα ε το άρθρο 26 του Π.. 28/80 και η εγγύηση συετοχής 5% εκπίπτει αυτοδικαίως υπέρ του ήου. Ο ήος ετά από αυτά είναι ελεύθερος να επιλέξει οποιαδήποτε άλλη αποδεκτή προσφορά ή να επαναλάβει τη δηοπρασία. Ο ήος Θεσσαλονίκης δικαιούται να αναζητήσει την αποκατάσταση κάθε τυχόν γενόενης σ' αυτόν θετικής ή αποθετικής ζηίας από τον ανάδοχο που αρνήθηκε να υπογράψει τη σύβαση και επιφυλάσσεται κάθε νόιου δικαιώατος του για πιθανή βλάβη λόγω καθυστέρησης έναρξης των προβλεπόενων από την παρούσα διακήρυξη εργασιών.

18 ΑΡΘΡΟ 20 Χρόνος, τόπος και τρόπος παράδοσης - Προσωρινή και οριστική παραλαβή Η παραλαβή των εργασιών επισκευής των οχηάτων και των ηχανηάτων έργου του ήου θα γίνεται τηατικά ανάλογα ε τις τρέχουσες κάθε φορά ανάγκες του ήου από αρόδια τριελή επιτροπή του ήου, οριζόενη κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του 28/80 Π.. «περί εκτελέσεως έργων και προηθειών Ο.Τ.Α.». Τα οχήατα ηχανήατα θα παραδίνονται ε ευθύνη και έξοδα του αναδόχου στο Γραφείο ιαχείρισης και Κίνησης Οχηάτων, επισκευασένα, έτοια προς λειτουργία και απαλλαγένα από κάθε βάρος. Τα χρησιοποιηθέντα ανταλλακτικά θα παραδίνονται τοποθετηένα στο επισκευασένο όχηα και όχι στις αποθήκες του ήου. Ο ήος δεν υποχρεούται να απορροφήσει το σύνολο του ενδεικτικού προϋπολογισού κάθε κατηγορίας εργασιών. Εφόσον όως κριθεί σκόπιη η εκτέλεση του συνόλου των εργασιών του προϋπολογισού ελέτης, ο ανάδοχος οφείλει να ανταποκριθεί στην απαίτηση του ήου. Ο ανάδοχος οφείλει να προβαίνει χωρίς καθυστέρηση στην εκτέλεση των εργασιών επισκευής των οχηάτων-ηχανηάτων ε τα απαραίτητα ανταλλακτικά και να τα παραδίδει επισκευασένα έσα σε επτά (7) ηέρες εκτός ειδικών περιπτώσεων που θα ισχύει από κοινού συφωνία κατά περίπτωση. Εάν ο ανάδοχος καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο πέραν της ορισθείσης προθεσίας των επτά (7) ηερών ή της από κοινής συφωνίας ως ανωτέρω, υποχρεούται για την καθυστέρηση αυτή και όνο να πληρώσει στο ήο ως ποινική ρήτρα ποσοστό δύο τοις χιλίοις (2/οο) στο συνολικό προϋπολογισό της κατηγορίας που ανήκει η επισκευή για κάθε έρα καθυστέρησης της παράδοσης. Εκτός από την ανωτέρω περίπτωση, η ποινική ρήτρα επιβάλλεται ετά από απόφαση του ηοτικού Συβουλίου και στις περιπτώσεις που δεν καλύπτεται η απαίτηση της διαθεσιότητας του 80% τουλάχιστον των οχηάτων ή έχει υπάρξει καθυστέρηση ανταπόκρισης σε αίτηα επισκευής ή άρνηση παροχής υπηρεσιών και παρακρατείται από τον πρώτο λογαριασό πληρωής ή από την εγγύηση καλής εκτέλεσης του αναδόχου. Στην περίπτωση που η εκτελεσθείσα εργασία είναι εκτός των τεχνικών προδιαγραφών, ο ανάδοχος υποχρεούται να προβεί σε άεση αποκατάσταση ε δικά του έξοδα και σύφωνα ε τις υποδείξεις της υπηρεσίας εντός εύλογου χρόνου, που καθορίζεται κάθε φορά από την έκταση της βλάβης και είναι αποδεκτός από την υπηρεσία. ΑΡΘΡΟ 21 Ευθύνη του αναδόχου και εγγύηση λειτουργίας Ο ανάδοχος ευθύνεται για την ύπαρξη των συφωνηένων ιδιοτήτων των εργασιών ή των ανταλλακτικών και εγγυάται την ανυπαρξία οποιουδήποτε κρυένου ελαττώατος. Κατά την προσωρινή και οριστική παραλαβή των εργασιών η οποία γίνεται από την αρόδια τριελή Επιτροπή του ήου, οριζόενη κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του 28/80 Π.. «περί εκτελέσεως έργων και προηθειών ΟΤΑ» η οποία και υποχρεούται για την ποιοτική και ποσοτική επιέτρηση και εξέταση αυτών όπως ορίζουν οι ισχύουσες προδιαγραφές, εξετάζονται και διαπιστώνονται όλες οι ιδιότητες προσφεροένων εργασιών καθώς και τυχόν επελθούσες φθορές, ζηίες, κλπ. λόγω πληελούς εργασίας.

19 7ς χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας των εκτελεσένων εργασιών ορίζονται κατ' ελάχιστον οι δώδεκα (12) ήνες από την προσωρινή παραλαβή. Καθ' όλον τον χρόνο της εγγύησης ο ανάδοχος υποχρεούται να επισκευάσει ε δική του δαπάνη οποιαδήποτε βλάβη παρουσιασθεί λόγω πληελούς εργασίας του, η οποία αποδεδειγένα οφείλεται σε ευθύνη του. Επίσης, η εγγύηση αυτή νοείται ως η χωρίς χρέωση άεση επισκευή οχήατος ή ηχανικού έρους που καταρχήν επισκευάστηκε και κατόπιν παρουσίασε ξανά βλάβη εντός των χρονικών ορίων της εγγύησης. Ο ανάδοχος εγγυάται ότι τα χρησιοποιούενα υλικά-ανταλλακτικά είναι άριστης ποιότητας (όχι διαλογής, όχι εταχειρισένα) σύφωνα ε τους όρους και τις σχετικές προδιαγραφές των κατασκευαστών των οχηάτων, ότι έχουν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά που προβλέπουν οι όροι αυτοί και ότι είναι κατάλληλα από κάθε πλευρά για τη χρήση για την οποία τα προορίζει ο ήος. Όταν διαπιστωθεί παράβαση των παραπάνω διαβεβαιώσεων, ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει, ύστερα από αίτηση του ήου, κάθε υλικό-ανταλλακτικό που χρησιοποίησε έσα σε πέντε (5) εργάσιες ηέρες. Οι δαπάνες επιστροφής στον ανάδοχο των ακατάλληλων υλικών-ανταλλακτικών για την επανόρθωση της ελαττωατικής επισκευής των οχηάτων, βαρύνουν τον ανάδοχο. Εφόσον από τη χρήση του ακατάλληλου υλικού-ανταλλακτικού επήλθε φθορά στο ηχανολογικό εξοπλισό και στα ηχανήατα του ήου, ο ανάδοχος υποχρεούται να αναλάβει όλες τις δαπάνες αποκατάστασης της βλάβης που προξένησε το ακατάλληλο προϊόν. Επιπλέον, κατά την κρίση της Οικονοικής Επιτροπής πορεί να υποβληθεί πρόστιο το οποίο οφείλει να καταβάλει ως αποζηίωση προς το ήο για τη βλάβη που προκάλεσε. Αν ο ανάδοχος δεν καταβάλει το πρόστιο κηρύσσεται έκπτωτος ε όλες τις νόιες συνέπειες. Αν ο ανάδοχος καταστεί υπότροπος ε την προήθεια ακατάλληλου υλικούανταλλακτικού ή τη η σωστή επισκευή του οχήατος, κηρύσσεται έκπτωτος ε όλες τις νόιες συνέπειες. ΑΡΘΡΟ 22 Παράταση προθεσ ίας εκτέλεσης εργασιών Παράταση προθεσίας εκτέλεσης των εργασιών δύναται να χορηγηθεί ετά από υποβολή αίτησης του αναδόχου πλήρως αιτιολογηένης, ε απόφαση ηοτικού Συβουλίου (άρθρο 41 παρ.7 του Π.. 28/80). ΑΡΘΡΟ 23 Ισχύουσες διατάξεις Η εργασίες στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισού διέπονται από τις διατάξεις του Π.. 28/80 «περί εκτελέσεως έργων και προηθειών Οργανισών Τοπικής Αυτοδιοίκησης», του Π.. 60/2007, του Ν. 3463/2006, του Ν.3852/2010, του Ν /1953, της υπ αριθ.3373/390/ απόφασης του Υπουργού Προεδρίας Κυβερνήσεως και της υπ αριθ.4993/745/1975 τροποποιητική αυτής και του Ν.3886/2010.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΓΡΑΦΕΊΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΏΝ Περαία,: 13/10/14 Αρ. πρωτ.: 30111 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Προκηρύσσει πρόχειρο ιαγωνισ4ό 4ε σφραγισ4ένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Γραφείο Προηθειών Περαία,: 05/03/14 Αρ. πρωτ.: 6027 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ήαρχος Θεραϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΣΗΣ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΝ & ΣΧΕΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 14PROC002069351

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC Προήθεια κλειστών κυκλωάτων παρακολούθησης για τα δηοτικά κοιητήρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ, Προϋπολογισός: 47.994,60 ΕΥΡ 13PROC001733520 2013-11-22 Ηράκλειο, 19! 11 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Περαία,: 01/04/14 Αρ. πρωτ.: 8733 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ήαρχος Θεραϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ 4PROC0025070 204-07-07 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 18-11 -2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΝ Αριθ. Πρωτ: 62278 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Κωνσταντίνου Καραανλή 1 Πληροφορίες : Πάππος Χρήστος Τηλέφωνο : 2321350110-114 ΘΕΜΑ: Πρόχειρος

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 29/4/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΡ.ΠΡΤ. 10875 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ 14SYMV002014166 2014-04-29 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ & ΑΣΦΑΛΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 11) Τις προβλεπόενες πιστώσεις στον προϋπολογισό οικονοικού έτους 2014 και αυτές που θα βαρύνουν τους αντίστοιχους Κ.Α. του προϋπολογισού έτους 2015 12) Τον Ν.3886/2010 περί δικαστικής προστασίας κατά

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αθήνα, 09.04.2014 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αριθ. Πρωτ. Οικ.: 74673 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 ΤΚ 11741 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΜΕΝΤΡ ΕΛΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΠΗ ΕΠΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ MATLAB Ποσού 7.735,47

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:φ.6στ/13833 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 6/2015 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου 50 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

14PROC Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΤΕΧΝΙΚΝ ΕΡΓΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΝ 14PROC001960850

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΤΕΧΝΙΚΝ ΕΡΓΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΣ : ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 49 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η αριθ. 21 /2013. Αθήνα, PROC Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η αριθ. 21 /2013. Αθήνα, PROC Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αθήνα, 02-10-2013 14PROC002091757 2014-06-05 Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10 Γενική /νση: ιαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας /νση: Προ!ηθειών Τ!ή!α: Προ!ηθειών Γενικού Υλικού Χρήσεως Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚ2Ν» για τις ανάγκες του Υποέργου: «Επισκευή των χώρων υποδοχής του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών και για την καταπολέηση της βίας στον άξονα 13SYMV001513575 2013-06-20 προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ TMHMA ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΡΟΓ/ΣΜΟΥ & ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ Ταχ. /νση: Κλεάνθους 18 Ταχ. Κώδικας: 54642 ΕΡΓΟ: Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος : 29/07/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 17018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 14SYMV002218724 2014-08-04 ΣΥΜΒΑΣΗ «ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΤΑΜ. & ΟΙΚΟΝ. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 1 και 10, 4 παρ. 6 και 23 παρ. 4,5 & 6 της

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 3-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΝ Αριθ. Πρωτ: 64999 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Ταχ. /νση : K.Kαραανλή 1 Πληροφορίες : ΜΟΥΡΑΤΙΟΥ ΑΝΝΑ Τηλέφωνο : 2321350110 FAX :2321022187 e-mail anna@serres.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α.

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ π.δ ,40 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 16-5-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13PROC001586158 2013-08-21 ΕΡΓΟ: ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΝ ΣΧΟΛΕΙΝ ΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σελίδα 1 από 93

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σελίδα 1 από 93 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 314PROC001882551 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2014-02-21 (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΝΑ Α ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Προηθειών Πληροφορίες: Κ. Τοπούζης ΤΗΛ.: 23313 51157 /

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΪΑΡΙΟΥ Στρ. Καραϊσκάκη 138& Επαύλεως 12461 Χαϊδάρι Χαϊδάρι 19/05/2014 Αριθ. πρωτ.16186 14SYMV002065877 2014-05-23 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Σελίδα 1. ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αριθµός πρωτ. προκήρυξης: 40355 ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυµεταφορών επιστολών και δεµάτων από και προς τον ήµο. Ηράκλειο 02/ 04/ 2015

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC Χανδρή 3, Μοσχάτο, ΤΚ 183 46 Αθήνα (Αττική) Τηλ.: 213 1300 700 Fax: 213 1300 800 http://www.ktpae.gr e mail: info@ktpae.gr ιακήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισ5ού 5ε δη5οσίευση 14PROC001933540 2014-03-19 για «Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 05-02-2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 26078 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΣΥΜΒΑΣΗ αρ. 58/2014 «Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόων-συετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Τ. Π. & ΑΝΕΙΝ ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓ"ΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡ"

14PROC ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ"Ν /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ"Ν ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙ"Ν Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικ. : 74 Πληροφορίες Τηλέφωνο : Λ. Συγγρού 8088 :B εγαίτη : 2320636 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΑΡ ΝΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΙΚΟΣ ΗΜΟΥ ΣΑΡΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ 14SYMV002268984 2014-09-02 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στα Καλύβια σήερα 01/09/2014 οι παρακάτω συβαλλόενοι: 1) Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016. ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 28/04/2016 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:Φ6στ 5476/28.04.2016 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 4/2016 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

14SYMV Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΥΡΠΑΪΚΗ ΕΝΣΗ Ευρωπαϊκό Ταείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) 14SYMV001931322 2014-03-18 Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ. 5964 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΑΡ. ΠΡΤ. 29472/22122014 ΣΥΜΒΑΣΗ # 7.054,17 ΣΥΜΠ. ΤΟΥ Φ.Π.Α. # Στην Καβάλα σήερα 22122014 ηέρα ευτέρα οι κατωτέρω συβαλλόενοι : 1. Τσανάκα

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠ 53917/24092014 14PROC002310502 2014-09-26 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η O ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ KAI ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Αρμόδια Ζ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Αναρτητέο στο ιαδίκτυο: ΝΑΙ x ΟΧΙ Ταχ. νση : ηοκρατίας 27, 50100 Κοζάνη Κοζάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΤ. ΛΕΙΤ/ΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ηράκλειο, 4 εκε'βρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: οικ. 121018/45608

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 15-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 12471 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014

Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Αρ. πρωτ. 2139 Πάτρα 21.11.2014 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ Έχοντας υπόψη: α) Τις σχετικές διατάξεις του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΡΠΟΥ ρωπός:24122014 Αρ. Πρωτ.:30777 ΑΑΜ:.. ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΝ «ΑΠΟΚΟΜΙΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΡΠΟΥ ΑΠΟ 24122014 ΕΣ 2802 2015»

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ (Χ.Υ.Τ.Α.) ΤΗΣ 1 ΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΝΟΜΟΣ ΙΑΝΝΙΝΝ), ΓΙΑ ΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΝ ΕΝΟΤΗΤΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ξάνθη, 23-05-2014 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ /νση ιοικητικής - Οικονοικής Υπηρεσίας Υποδ/νση ιοικητικού Οικονοικού

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη : 1. Το Π.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 95648/9-12-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ Θέα: «Προήθεια κινητού ηχανολογικού εξοπλισού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Α Α.. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.02.10 09:36:28 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7Ι857ΛΚ-3ΓΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΠΑΪΚΗ ΕΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΡΙΘΜ. ΠΡ Τ. 230869/18122014 Σ Υ Μ Β Α Σ Η εταξύ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Τ.Ε.Α.) και της εταιρείας Grant Thornton, Ανώνυη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Συβούλων Επιχειρήσεων για

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ Σέρβια, 27/01/2015 ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Αριθ. Πρωτ.:1424 ΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙ'Ν ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚ'Ν ΥΠΗΡΕΣΙ'Ν ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣΦΘΙΤΙΑΣ ΗΜΟΣΛΑΜΙΕΝ /ΝΣΗΤΕΧΝΙΚΝΕΡΓΝ ΟΜΗΣΗΣΙΚΤΥΝ%ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΜΕΛΕΤΗΣ:68/13 Κ.Α.20.6662 Αρ.Πρωτ.:22801 ΕΡΓΟ: ΥΛΙΚΑΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ&ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΛΟΙΠΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΛΙΚΟΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.10.10 13:50:52 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Β2Α6ΩΕΕ-ΑΛ4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ /ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ & ΑΠΟΘΗΚΝ 13PROC001746416 2013-11-28 Η Α Η Α Ω ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Προήθεια : 8.000 ΤΕΜΑΧΙΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΝ

Διαβάστε περισσότερα

EIOPA(BoS(13/164 EL. Κατευθυντήριες γραές για την εξέταση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαεσολαβητές

EIOPA(BoS(13/164 EL. Κατευθυντήριες γραές για την εξέταση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαεσολαβητές EIOPA(BoS(13/164 EL Κατευθυντήριες γραές για την εξέταση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαεσολαβητές EIOPA WesthafenTower Westhafenplatz 1 60327 Frankfurt Germany Phone: +49 69 951119(20 Fax: +49 69 951119(19

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΑΡ ΝΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΙΚΟΣ ΗΜΟΥ ΣΑΡΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ 14SYMV002259644 2014-08-27 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στα Καλύβια σήερα 22 / 08 / 2014 οι παρακάτω συβαλλόενοι:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗ: /_2014 K.A.: 10.6613.0001 ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ημερομηνία:29/10/2015 Αριθμ. Πρωτ:27171 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Α ΟΜΑΔΑ: TONER ΜΕΛΑΝΙΩΝ Κ.Λ.Π. Β ΟΜΑΔΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Κύθνος, 08 / 11 / 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: «Λειτουργία του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και του σταθμού μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC001571288 2013-08-06 ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εuro: 407.208,53 (ε το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228

ΑΔΑ: 6Η42ΩΗΜ-ΘΩ8 ΑΔΑΜ: 15PROC002846228 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γούρνες 15-06-2015 Αριθμός πρωτ. 11980 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ο Δήμος Χερσονήσου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 45, Τ.Κ. 69100 13PROC001576661

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1ο ΕΡΓΟ : Επιλογή εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επιστολών και δεμάτων από ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και προς των Δήμο. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Ηράκλειο.../.../ 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ»

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 22/05/2013 Αρ. πρωτ. : 1244 ΤΙΤΛΟΣ : Επισκευή βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης Αρ. μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV002547943 2015-01-29

15SYMV002547943 2015-01-29 ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ Στην Αθήνα σήερα 15 Σεπτεβρίου 2014 τα συβαλλόενα έρη: αφενός η «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΝΑΡΗΣ ΕΛΕΝΗ ΤΥΡΜΑΚΗ Ο.Ε.», που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, επί της οδού Αγίου Νικολάου 48, ε ΑΦΜ 999327899,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να

Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να Δικαιολογητικά συμμετοχής-τεχνική προσφορά Δικαιολογητικά συμμετοχής 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκημα σχετικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάλυμνος, 2-12-2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 26432 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση: 85200 Κάλυμνος Πληροφ.: Μ. Καμπούρης Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 153/2014 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΗΜΟΥ ΠΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή Υποχρεώσεων

Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης: 9 Προµήθεια Καυσίµων & Ελαιολιπαντικών Συγγραφή Υποχρεώσεων Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος 24-05-2016 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7593 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΣΥΜΒΑΣΗ αρ. 59/2014 «Προήθεια 14.500 τε. πετσετών για τις ανάγκες των ξένων δροέων, των εργαζοένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.»

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.» ΣΥΜΒΑΣΗ 25/14 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΝ (4) ΤΕΜΑΧΙΝ ΘΕΡΜΙΚΝ ΚΑΜΕΡΝ ΜΙΚΡΗΣ ΓΝΙΑΣ ΘΕΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.» Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ν Σ Υ Μ Β Α Σ Η Σ Α. ΜΕΡΟΣ ΠΡΤΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

Engagement Letter ε τον

Engagement Letter ε τον Engagement Letter ε τον 14SYMV001922384 2014-03-14 ΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Σύναψη Σύβασης ε τον ΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ για τη διενέργεια του τακτικού ελέγχου της χρήσεως 2012 Προς το ηοτικό Συβούλιο ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Γούρνες

Διαβάστε περισσότερα

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172

Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ /ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ Χαλάνδρι 4/12/2014 Αρ. Πρωτ. 30172 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σταυρούπολη 7-7-2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Αρ.πρωτ.: 32881 ΑΔΑΜ... Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση εργασιών απομαγνητοφώνησης πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Τήα Προκηρύξεων & ηοπρασιών ΙΑΚΗΡΥΞΗ 14PROC001951156 2014-03-28 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη τις

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α Α ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ 1. Κ Α Τ Α Ρ Τ Ι Σ Η & Υ Π Ο Β Ο Λ Η Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ω Ν 1.1 Με ποινή να µη γίνει αποδεκτή η προσφορά, υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Προµήθεια µεταλλικών σταυρών & µεταλλικών κιβωτίων οστεοφυλακίου µονά διπλά για τάφους τριετούς χρήσεως των ηµοτικών Κοιµητηρίων Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 10/11/2015 Αρ. Πρωτ: 3109 ΘΕΜΑ: «Προμήθεια Βιβλίων για τις ανάγκες λειτουργίας των βιβλιοθηκών στις Δημοτικές Ενότητες Νεάπολης & Συκεών» ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρο µειοδοτικό διαγωνισµό µε κλειστές προσφορές και συµπλήρωση

Πρόχειρο µειοδοτικό διαγωνισµό µε κλειστές προσφορές και συµπλήρωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 06/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 24.202 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003338632 2015-11-19

15PROC003338632 2015-11-19 15PROC003338632 2015-11-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Κάλυμνος 18/11/2015 Αρ. Πρωτ. - 967 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κτίριο Σχολής Δυτών Καλύμνου Κάλυμνος, 852 00 Τηλ.:22430

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC Ψηψιακά υπεγεγραμμένο απο τον Τσεπέλη Ιωάννη, ως ακριβές αντίγραφο 15PROC002564558 2015-02-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα, 03/02/2015 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Α.Π.: 154/ 18-9-2013 Θεσσαλονίκη, 18/9/2013 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ: «Tην προμήθεια και την εγκατάσταση του εξοπλισμού του Οδοντιατρείου που θα στεγαστεί στο κτίριο

Διαβάστε περισσότερα

2/6. 1 ΕΕ L 158 της , σ ΕΕ L 335 της , σ.1. 3 ΕΕ L 331 της , σ

2/6. 1 ΕΕ L 158 της , σ ΕΕ L 335 της , σ.1. 3 ΕΕ L 331 της , σ EIOPA16/858 EL Κατευθυντήριες γραές σχετικά ε τη διευκόλυνση του αποτελεσατικού διαλόγου εταξύ των αρόδιων αρχών εποπτείας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, του νόιου ελεγκτή/των νόιων ελεγκτών και του ελεγκτικού

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /ση : Εθνικής Αντιστάσεως 20 Τ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Κηφισιά, 30/12/2014 Αρ. πρωτ. 61448 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΡΓΟ : «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤ"Ν ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Α%ΑΜΕΣ ΤΟΥ %ΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» ΑΝΑΟΧΟΣ : ΙΛΙΟΝ ΕΛΛΚΑΤ ΑΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2.680.472,90

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ- φαξ: 2242022044 Κως:

Διαβάστε περισσότερα