14PROC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "14PROC"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΝ Αριθ. Πρωτ: ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Κωνσταντίνου Καραανλή 1 Πληροφορίες : Πάππος Χρήστος Τηλέφωνο : ΘΕΜΑ: Πρόχειρος επαναληπτικός διαγωνισός για την προήθεια έρους ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων του ήου Σερρών (οάδα Ε Ελαστικά Οχηάτων Μηχανηάτων). προϋπολογισθείσας αξίας 9.700,00 χωρίς Φ.Π.Α. ε κριτήριο κατακύρωσης τη χαηλότερη τιή ανά είδος. O ήαρχος Σερρών ΑΠΟΦΑΣΗ 1062/2014 Έχοντας υπόψη: 1.Τις διατάξεις του αρ. 209 παρ. 1 του Ν. 3463/2006 «περί προηθειών, υπηρεσιών, ελετών οτα». 2.Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ.4,5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Αποφ. Υπ. Εσωτ /93). 3.Τις αποφάσεις του Υπουργού Οικονοίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Π1/3306/ (εξαίρεση από Ενιαίο Πίνακα Προηθειών) έως χωρίς Φ.Π.Α.) και Π1/3305/ (νέο χρη. όριο πρόχειρου διαγωνισού χωρίς Φ.Π.Α.) 4.Tις διατάξεις του άρθρου. 157 του Ν. 4281/2014 περί εγγυήσεων. 5.Τη ε αριθ. 770/47032/ Απόφαση ηάρχου Σερρών περί << Ορισού Αντιδηάρχων >> και της ε αριθ. 903/55495/ Απόφασης ηάρχου περί << Εξουσιοδότησης Υπογραφών >> 6.Την 91/2014 ελέτη του τήατος κίνησης και επισκευής οχηάτων για την προήθεια ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων του ήου Σερρών 7.Την 606/2014 ΑΣ ε θέα: Έγκριση διενέργειας προήθειας: «Ανταλλακτικά οχηάτων και ηχανηάτων του ήου Σερρών».

2 8. Την 565/2014 ΑΟΕ ε την οποία εγκρίνεται α) η δαπάνη β) ψηφίζεται πίστωση ποσού ,18 σε βάρος του ΚΑ , γ) εγκρίνεται η σχετική ελέτη και καθορίζεται ο τρόπος εκτέλεσης πρόχειρος διαγωνισός. 9.Την ε αριθ. 05/2014 Απόφαση Οικονοικής Επιτροπής ε την οποία συγκροτήθηκε η επιτροπή διενέργειας διαγωνισού 10.Την ε αριθ / Απόφαση ηάρχου περί έγκρισης αποτελέσατος πρόχειρου διαγωνισού για την προήθεια ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων του ήου Σερρών προϋπολογισθείσας αξίας ,18 ε Φ.Π.Α. ε κριτήριο κατακύρωσης τη χαηλότερη τιή ανά είδος. 11.Tην ε αριθ. πρωτ. 1061/2014 Απόφαση ηάρχου περί κήρυξης άγονου διαγωνισού ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ Την διενέργεια επαναληπτικού πρόχειρου διαγωνισού ε σφραγισένες προσφορές και ε κριτήριο κατακύρωσης τη χαηλότερη τιή για την προήθεια έρους ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων του ήου Σερρών προϋπολογισθείσας αξίας 9.700,00 χωρίς Φ.Π.Α.. και συγκεκριένα : είδη από την οάδα Ε Ελαστικά Οχηάτων Μηχανηάτων. Τα τεύχη δηοπράτησης περιλαβάνουν τα εξής: Α) Την παρούσα διακήρυξη Β) Ενδεικτικός προϋπολογισός των ειδών-τεχνική περιγραφή (Παράρτηα Α) Γ) Τεχνικές προδιαγραφές αποτελούν έρος της 91/14 ελέτης (Παράρτηα Β) ) Έντυπο οικονοικής προσφοράς (Παράρτηα Γ) Ε) Γενική και ειδική συγγραφή υποχρεώσεων (Παράρτηα ) Καθορίζουε τους όρους του πρόχειρου διαγωνισού ως ακολούθως: ΑΡΘΡΟ 1 Τεχνικές Προδιαγραφές Οι τεχνικές προδιαγραφές της προήθειας ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων (από την οάδα Ε Ελαστικά Οχηάτων Μηχανηάτων) περιλαβάνονται στο συνηένο παράρτηα Β που αποτελεί έρος της υπ αρι. 91/14 ελέτης. Τα προσφερόενα είδη πρέπει να πληρούν τις εν λόγω τεχνικές προδιαγραφές. ΑΡΘΡΟ 2 Τόπος και χρόνος διενέργειας του διαγωνισού. Ο διαγωνισός θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ήου Σερρών, Κ.Καραανλή 1 στις 27 Νοεβρίου ηέρα Πέπτη.Ώρα έναρξης υποβολής

3 προσφορών στις 11:30 π.. και ώρα λήξης στις 12:00π.. ενώπιον της αρόδιας επιτροπής διαγωνισού. ΑΡΘΡΟ 3 ικαιολογητικά Συετοχής 1. Στο διαγωνισό πορούν να συετάσχουν φυσικά και νοικά πρόσωπα, οι ενώσεις προηθευτών και συνεταιρισοί εφόσον γι αυτούς συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ «περί ενώσεων προηθευτών». Οι ενδιαφερόενοι πορούν να υποβάλουν προσφορά και για έρος των ζητούενων ειδών 2.Οι προσφορές κατατίθενται στην επιτροπή διαγωνισού ως εξής: α)αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο(ατοική επιχείρηση ), η προσφορά κατατίθεται είτε από τον ίδιο ε την επίδειξη της αστυνοικής του ταυτότητας είτε από πρόσωπο νόια εξουσιοδοτηένο από αυτόν ε υπεύθυνη δήλωση θεωρηένη ε το γνήσιο της υπογραφής. β)αν ο διαγωνιζόενος είναι 1)νοικό πρόσωπο (ΟΕ, ΕΕ), την προσφορά καταθέτει αυτός που εκπροσωπεί νόια την εταιρεία προσκοίζοντας αντίγραφο καταστατικού από το πρωτοδικείο ε όλες τις τροποποιήσεις 2) αν πρόκειται για ΑΕ και ΕΠΕ την προσφορά καταθέτει αυτός που εκπροσωπεί νόια την εταιρεία προσκοίζοντας αντίγραφο (ΦΕΚ περί σύστασης) ή πρόσωπο που εξουσιοδοτείται ειδικά γι αυτό το σκοπό προσκοίζοντας αντίγραφο πρακτικού εξουσιοδότησης.σ. εταιρείας, θεωρηένο ε το γνήσιο της υπογραφής του εκπροσωπούενου. 3. Οι ενδιαφερόενοι οφείλουν να υποβάλλουν αζί ε την προσφορά τους τα εξής δικαιολογητικά συετοχής : α) Εγγύηση συετοχής 2% επί της προϋπολογισθείσης αξίας χωρίς Φ.Π.Α. ήτοι: 194,00, η οποία πρέπει να έχει ισχύ επί 30 ηέρες ετά τη λήξη ισχύος της προσφοράς. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόενοι υποβάλλουν προσφορά για έρος των ζητούενων ειδών η εγγύηση συετοχής πρέπει να καλύπτει την προϋπολογισθείσα αξία χωρίς ΦΠΑ των προσφεροένων ειδών. Σ αυτή την περίπτωση η εγγυητική επιστολή θα συνοδεύεται από έγγραφο του προηθευτή στο οποίo απαραίτητα πρέπει να αναγράφεται το είδος που προσφέρει ο συετέχων η δε κατακύρωση περιορίζεται στα είδη που καλύπτονται από την εγγύηση. β) Απόσπασα ποινικού ητρώου, έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκηα σχετικό ε την άσκηση της επαγγελατικής τους δραστηριότητας ή για ένα ή περισσότερα από τα αδικήατα της παρ 1 του αρθρου 43 του Π.. 60/2007 (1.συετοχή σε εγκληατική οργάνωση, 2.δωροδοκία, 3.απάτη, 3.νοιοποίηση εσόδων από παράνοες δραστηριότητες). Σε περίπτωση που η συετέχουσα επιχείρηση έχει τη ορφή νοικού προσώπου απαιτείται απόσπασα ποινικού ητρώου των : Οόρρυθων εταίρων και διαχειριστών για Ο.Ε. και Ε.Ε.. ιαχειριστών για Ε.Π.Ε. Προέδρου, /ντα Συβούλου και των ελών του Σ για Α.Ε. Σε κάθε άλλη περίπτωση νοικού προσώπου οι νόιοι εκπρόσωποί του γ) Πιστοποιητικό φορολογικής ενηερότητας από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήεροι ως προς τις φορολογικές τους υποχρεώσεις κατά την ηεροηνία διενέργειας του διαγωνισού.

4 δ) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενηερότητας από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήεροι ως προς τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις κατά την ηεροηνία διενέργειας του διαγωνισού. ιευκρινίζεται ότι το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενηερότητας : Αφορά όχι όνο τους οργανισούς κύριας ασφάλισης αλλά και τους φορείς επικουρικής ασφάλισης εργοδοτών και απασχολουένων. Για τον έλεγχο των ανωτέρω στοιχείων, οι ενδιαφερόενοι οφείλουν να προσκοίσουν αζί ε το πιστοποιητικό ή τα πιστοποιητικά ασφαλιστικής ενηερότητας, κατάσταση προσωπικού κατά ειδικότητα, στην οποία θα φαίνονται οι ασφαλιστικοί φορείς όπου υπάγεται κάθε απασχολούενος. Σε περίπτωση που η συετέχουσα επιχείρηση έχει τη ορφή νοικού προσώπου (ανώνυες εταιρείες, ΕΠΕ, οόρρυθες κ.λ.π.), απαιτείται ασφαλιστική ενηερότητα της ίδιας της εταιρείας ε) Πιστοποιητικό του οικείου επιελητηρίου, ε το οποίο θα βεβαιώνεται η εγγραφή του σε αυτό και το ειδικό επάγγελά του και θα έχει εκδοθεί έξη (6) το πολύ ήνες πριν από την ηεροηνία διενέργειας του διαγωνισού. στ)υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν 1599/86 θεωρηένη ε το γνήσιο της υπογραφής του δηλούντος, στην οποία θα δηλώνεται ότι: εν υφίστανται νοικοί περιορισοί λειτουργίας της επιχείρησης. εν έχει αποκλεισθεί η συετοχή της από διαγωνισούς του δηοσίου ή των ΟΤΑ. εν έχει διαπράξει σοβαρό παράπτωα κατά την άσκηση της επαγγελατικής τους δραστηριότητας. εν έχουν φανεί ασυνεπείς στην εκπλήρωση των συβατικών τους υποχρεώσεων προς το ήο Σερρών ή προς τις λοιπές υπηρεσίες του δηοσίου τοέα εν έχουν υποβάλει ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις κατά την παροχή πληροφοριών που ζητούνται από την υπηρεσία. Ότι αποδέχεται πλήρως τους όρους της διακήρυξης. Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να φέρει ηεροηνία υπογραφής του δηλούντος και να περιέχει γενικά τα στοιχεία που ορίζει η ισχύουσα νοοθεσία. Εφόσον υποβάλλεται από εταιρεία πρέπει να υπογράφεται από το νόιο εκπρόσωπο της ή από πρόσωπο που έχει εξουσιοδοτηθεί για το σκοπό αυτό. ΑΡΘΡΟ 4 1. Οι προηθευτές που επιθυούν να λάβουν έρος στο διαγωνισό υποχρεούνται να αναφέρουν στις προσφορές τους τη χώρα προέλευσης και κατασκευής των ειδών που προσφέρουν. Τα παραπάνω δεν εφαρόζονται προκειένου για προϊόντα προερχόενα από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5 2. Πρέπει να δηλώνεται το εργοστάσιο και ο τόπος εγκατάστασης του, στο οποίο κατασκευάζονται τα είδη. Προσφορά στην οποία δεν θα υπάρχει η παραπάνω δήλωση, θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Μετά την υποβολή της προσφοράς απαγορεύεται η αλλαγή του εργοστασίου που δηλώθηκε. ε Εάν διαπιστωθεί από το &ήο ανυπαρξία του εργοστασίου που δηλώθηκε ε την προσφορά, κατά την ηεροηνία διενέργειας του διαγωνισού, η προσφορά απορρίπτεται. Η δήλωση αυτή θα τοποθετηθεί στο φάκελο ε την ένδειξη τεχνική προσφορά 3. Για τους συετέχοντες απαιτείται επιπλέον δήλωση ότι διαθέτουν δική τους ή εξουσιοδοτηένη κινητή ονάδα τοποθέτησης νέων ελαστικών βαρέων οχηάτων και ότι υπάρχει η δυνατότητα, εντός δύο (2) ωρών από την ειδοποίηση της Υπηρεσίας, να επεβαίνουν στο υποδειγένο σηείο που υπάρχει βλάβη ελαστικού. Η δήλωση αυτή θα τοποθετηθεί στο φάκελο ε την ένδειξη τεχνική προσφορά. Άρθρο 5 Χρόνος και τρόπος υποβολής των προσφορών Οι προσφορές πορεί να κατατίθενται απ ευθείας στην επιτροπή διαγωνισού την ηέρα και ώρα που ορίζεται στο άρθρο 2 ή να αποστέλλονται ταχυδροικά στο γραφείο Προηθειών του ήου Σερρών (Κων/νου Καραανλή 1) ία ηέρα πριν τον διαγωνισό. ΑΡΘΡΟ 5 Τρόπος σύνταξης Προσφορών Οι προσφορές υποβάλλονται στην ελληνική γλώσσα έσα σε σφραγισένο φάκελο (κυρίως φάκελος) πάνω στον οποίο αναγράφονται ευκρινώς οι ακόλουθες ενδείξεις: α) η λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ ε κεφαλαία γράατα β) ήος Σερρών γ) αριθός διακήρυξης δ) Ηεροηνία διενέργειας διαγωνισού ε) τα στοιχεία του αποστολέα. Οι προσφορές πρέπει να υπογράφονται από τους ίδιους τους διαγωνιζοένους ή τους νόιους εκπροσώπους τους. Στον κυρίως φάκελο τοποθετούνται τρεις σφραγισένοι υποφάκελοι και συγκεκριένα : α) Υποφάκελος δικαιολογητικών συετοχής στον οποίο θα τοποθετηθούν τα δικαιολογητικά συετοχής τα οποία αναφέρονται στο άρθρο 3 της παρούσης. β) Υποφάκελος τεχνικής προσφοράς Ο Φάκελος Τεχνικής Προσφοράς θα περιλαβάνει επί ποινή απορρίψεως της προσφοράς τις τεχνικές προδιαγραφές των προσφεροένων ειδών καθώς και τις ζητούενες δηλώσεις του άρθρου 4 γ) Υποφάκελος οικονοικής προσφοράς όπου θα τοποθετηθεί η οικονοική προσφορά του διαγωνιζοένου (έντυπο της υπηρεσίας τιολόγιο προσφοράς - προϋπολογισός προσφοράς ) συπληρωένο σε ΕΥΡΩ ( ) Η προσφορά θα δοθεί χωρίς την προσαύξηση λόγω Φ.Π.Α. Επιπρόσθετα θα εφανίζεται η προσαύξηση λόγω Φ.Π.Α. σύφωνα ε το κάθε φορά ισχύον ποσοστό Φ.Π.Α. και ποσό. Η

6 οικονοική προσφορά του υποψήφιου προηθευτή, αποτελεί αναπόσπαστο έρος της σχετικής σύβασης. Οποιαδήποτε αλλαγή της προσφοράς από την πλευρά του προηθευτή θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη και αντίθετη στους όρους της σύβασης Άρθρο 7 Αποσφράγιση προσφορών Η επιτροπή του διαγωνισού θα αποσφραγίσει δηόσια τις προσφορές την ηεροηνία και ώρα που ορίζεται στο άρθρο 2 της παρούσας. Μετά την αποσφράγιση των προσφορών η επιτροπή προβαίνει στην καταχώρηση αυτών που υποβάλλουν προσφορές καθώς των δικαιολογητικών που υπέβαλαν σε πρακτικό το οποίο υπογράφει και σφραγίζει και κοινοποιεί στους ενδιαφερόενους. Για όσες προσφορές κρίθηκαν αποδεκτές γίνεται η αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς - τεχνικών στοιχείων από την αρόδια επιτροπή. Οι σφραγισένοι φάκελοι των οικονοικών προσφορών, ετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των λοιπών στοιχείων αυτών, επαναφέρονται για όσες προσφορές κρίθηκαν αποδεκτές, στο αρόδιο όργανο, για την αποσφράγισή τους και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση τιών κατά τα ανωτέρω. Άρθρο 8 Χρόνος ισχύος των προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσεύουν τους προηθευτές για χρονικό διάστηα ενενήντα ηερών, το οποίο υπολογίζεται από την επόενη της ηέρας διενέργειας του διαγωνισού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος ικρότερο, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η ισχύς της προσφοράς πορεί να παρατείνεται, εφόσον ζητηθεί από το ήο, πριν από τη λήξη της, κατ' ανώτατο όριο για χρονικό διάστηα ίσο ε 90 ηέρες. Μετά τη λήξη και του παραπάνω ανώτατου ορίου χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, αταιώνονται τα αποτελέσατα του διαγωνισού ε την επιφύλαξη των διατάξεων των άρθρων 20 παρ. 5 του ΕΚΠΟΤΑ (Η απόφαση για την κατακύρωση της δηοπρασίας είναι δυνατό να ληφθεί και ετά την πάροδο ισχύος των προσφορών και η σύβαση να καταρτιστεί έγκυρα, εάν συφωνεί και ο ειοδότης. Άρθρο 9 Προσφερόενη Τιή Η προσφερόενη τιή θα εκφράζεται σε ευρώ και θα περιλαβάνει τις υπέρ τρίτων κρατήσεις επί της συβατικής αξίας, οι οποίες βαρύνουν τον προηθευτή και είναι οι εξής: Α) Υπέρ Ταείου Ασφάλισης ηοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων ( ΤΑΚΥ), ποσοστό 2%..Β) Φόρος εισοδήατος σε ποσοστό 4%. Γ) Υπέρ Ενιαίας Αρχής ηοσίων Συβάσεων 0,10% επί της συβατικής δαπάνης χωρίς φπα καθώς και χαρτόσηο και ΟΓΑ χαρτοσήου 3,6% υπέρ της κράτησης της Ε.Α.Α.Η.ΣΥ. Τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα δηοσίευσης και θα ανέρχονται το πολύ στο ποσό των 200,00 χωρίς Φ.Π.Α. Άρθρο 10

7 Αναπροσαρογή τιής-αντιπροσφορές Η προσφερόενη τιή πρέπει να προκύπτει ε σαφήνεια χωρίς όρους αναπροσαρογής, άλλως θα απορριφθεί ως απαράδεκτη. Αντιπροσφορές δε γίνονται δεκτές και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες. Άρθρο 11 Κατακύρωση του αποτελέσατος Η κατακύρωση τελικά γίνεται στον προηθευτή ε απόφαση ηάρχου ύστερα από γνωοδότηση της επιτροπής εφόσον α) τα δικαιολογητικά συετοχής είναι σύφωνα ε τα αναφερόενα στο άρθρο 3 β) Οι τεχνικές προδιαγραφές της προήθειας ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων (Ελαστικά Οχηάτων Μηχανηάτων ) είναι σύφωνα ε αυτές που αναφέρονται στο παράρτηα Β, έρος της υπ αρθ. 91/2014 ελέτης γ) προσφέρει τη χαηλότερη τιή ανά είδος. Ο προηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση της προήθειας, υποχρεούται να καταθέσει προ ή κατά την υπογραφή της σύβασης εγγύηση καλής εκτέλεσης, για ποσό ίσο ε το 5% της συνολικής συβατικής αξίας χωρίς τον ΦΠΑ. Άρθρο 12 Χρόνος και τρόπος παράδοσης των ειδών Η εκτέλεση της προήθειας αρχίζει από την υπογραφή της σύβασης. Θα υλοποιηθεί τηατικά εντός τριών (3) ηνών από την υπογραφή της σύβασης ε δυνατότητα χρονικής παράτασης για άλλους τρεις (3) ήνες ε απόφαση ηοτικού Συβουλίου, εφόσον οι προϋπολογισένες ποσότητες και το ποσό κατά τη λήξη δεν εξαντληθούν και αφού έχει προηγηθεί εγγράφως η σύφωνη γνώη του Αναδόχου και κατατεθεί στην υπηρεσία πριν τη λήξη της σύβασης. Ο ήος έχει το δικαίωα ονοερώς κατά την εκτέλεση της σύβασης να ειώσει τις ποσότητες των ανταλλακτικών έχρι 30%. Μετά τη παράδοση των ανταλλακτικών οχηάτων και ηχανηάτων (Ελαστικά Οχηάτων Μηχανηάτων ), θα συντάσσεται και θα υπογράφεται το πρωτόκολλο παραλαβής της προήθειας, από την αρόδια επιτροπή προκειένου να πραγατοποιηθεί η πληρωή του προηθευτή (άρθρο 29 παρ.3 της Απόφ /23/3/1993 του ΥΠ.ΕΣ.). Άρθρο 13 Κυρώσεις για εκπρόθεση παράδοση των ειδών Σε περίπτωση που τα είδη παραδοθούν ή αντικατασταθούν ετά τη λήξη του συβατικού χρόνου, όπως διαορφώθηκε ε τυχόν ετάθεση και έχρι τη λήξη του χρόνου της παράτασης επιβάλλονται, εκτός των τυχόν προβλεπόενων, κατά περίπτωση, κυρώσεων και πρόστια σύφωνα ε το άρθρο 33 του ΕΚΠΟΤΑ. Σε περίπτωση αδυναίας του προηθευτή να προηθεύσει τον εξοπλισό ή παρατηρουένων καθυστερήσεων παραδόσεως των υλικών ο ήος Σερρών έχει το δικαίωα να διαλύσει τη σύβαση και να κηρύξει τον προηθευτή έκπτωτο σύφωνα ε τις ισχύουσες διατάξεις. Άρθρο 14

8 Απόρριψη των συβατικών ειδών Τα υπό προήθεια είδη θα είναι αρίστης ποιότητας και θα ελεγχθούν στο χώρο εγκατάστασης ε βάση τις ισχύουσες προδιαγραφές. Αν αποδειχθούν ακατάλληλα, η υπηρεσία έχει δικαίωα να τα απορρίψει ή να επιβάλλει περικοπή λόγω υποβαθισένης ποιότητας, ετά από πρακτικό του αρόδιου οργάνου, κατά την εκτίηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας, σύφωνα ε το άρθρο 34 της Αποφ /23/3/1993 του ΥΠ.ΕΣ. Άρθρο 15 Τρόπος πληρωής -ικαιολογητικά Η πληρωή του αναδόχου θα γίνεται ετά την παραλαβή από την αρόδια επιτροπή, την έκδοση αντίστοιχου τιολογίου, την προσκόιση των δικαιολογητικών που ορίζει ο νόος, την άσκηση του προληπτικού ελέγχου και τη θεώρηση του αντιστοίχου χρηατικού εντάλατος από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Άρθρο 16 Παροχή πληροφοριών Σε κάθε ενδιαφερόενο θα δοθεί αντίγραφο της διακήρυξης και των παραρτηάτων και όπως και κάθε άλλη πληροφορία που είναι δυνατόν να δοθεί από τις Υπηρεσίες του ήου. Πληροφορίες για το διαγωνισό θα δίδονται στους ενδιαφεροένους από το Τήα Προηθειών του ήου Σερρών (τηλ.: κ. Πάππος Χρήστος ) ενώ πληροφορίες για τα τεχνικά στοιχεία θα δίδονται από τη /νση Καθαριότητας ( τηλ ) κ.λεονής Ιορδάνης ) Άρθρο 17 ηοσίευση Απόφασης Η απόφαση διενέργειας του διαγωνισού θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ήου, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήου στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο ηοσίων Συβάσεων, θα αποσταλεί στο Επιελητήριο Σερρών και περίληψη αυτής θα δηοσιευτεί σε ία ηερήσια τοπική εφηερίδα. και στο πρόγραα ΙΑΥΓΕΙΑ. Ο ΑΝΤΙΗΜΑΡΧΟΣ /ΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡ/ΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΕΝΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΙΜΗ ΑΞΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ME ME PR TL PR TL 2 ΜΕ TG 2 ΜΕ TG PR ME TL PR ME TL , , , , , ,00 ΣΥΝΟΛΟ 9700,00 ΦΠΑ 2231,00 Γ.ΣΥΝΟΛΟ 11931,00

10 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΜΑΑ Ε - ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΝ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΝ ΠΡΟΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α. Προδιαγραφές Τα ελαστικά πρέπει να είναι καινούρια πρώτης ποιότητας, η αναγοωένα, σε άριστη κατάσταση, κατάλληλα για τις ελληνικές κλιατολογικές συνθήκες, για κίνηση εντός ή εκτός δρόου όπως ζητούνται παρακάτω και χωρίς εργοστασιακά ελαττώατα. Θα είναι τεχνολογίας χαηλής εκποπής θορύβου για να συβαδίζει ε τους περιβαλλοντολογικούς κανονισούς, καλής πρόσφυσης στον δρόο, ειωένης υδρολίσθησης, ε σταθερότητα στην ευθεία και ακριβή ανταπόκριση κατεύθυνσης. Τα ελάχιστα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν τα προς προήθεια ελαστικά είναι: Α1) Όλα τα ελαστικά πρέπει να είναι ακτινωτού τύπου (Radial),ε η χωρίς αεροθαλάους (Tubeless). Α2) Η κατασκευή των ελαστικών να ακολουθεί τις προδιαγραφές E.T.R.T.O. (Ευρωπαϊκός Τεχνολογικός Οργανισός Ελαστικών και ζαντών) και την οδηγία 92/23 της ΕΟΚ του συβουλίου της 31 Μαρτίου 1992 (όπως τροποποιήθηκε ε την 2001/43/ΕΚ) και τα ελαστικά θα φέρουν σήανση Ε (δείκτης πιστοποίησης της χώρας) σύφωνα ε τον κανονισό ECE R 54 (Ευρωπαϊκή Τυποποίηση). Α3) Στα πλαϊνά έρη του ελαστικού θα αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες (ονοασία ή λογότυπο κατασκευαστή, τύπος ελαστικού, πλάτος, προφίλ, κατασκευή, εσωτερική διάετρος, δείκτης φορτίου, κωδικός ταχύτητας, πρότυπο ασφαλείας, η ταυτότητα του ελαστικού, σειρά, ηεροηνία παραγωγής κλπ), όπως προβλέπεται από τους ισχύοντες κανονισούς. Α4) Τα προσφερόενα ελαστικά θα καλύπτουν τις απαιτήσεις που αναφέρονται στην παρούσα ελέτη και θα πρέπει να επιτρέπουν την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. * Όλα τα υλικά θα πρέπει να πληρούν τους όρους και τις απαιτήσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της ισχύουσας Νοοθεσίας και των κανονισών έστω και αν δεν περιγράφονται αναλυτικά στις παραπάνω προδιαγραφές. Β. Άλλα ουσιώδη στοιχεία-ειδικοί Όροι Β1) Για την προγραατισένη αντικατάσταση ελαστικών ο προηθευτής αναλαβάνει την υποχρέωση να προηθεύει τον ήο Σερρών και να τοποθετεί, εντός 48 ωρών το αργότερο από την στιγή της ειδοποίησης του, τα ελαστικά κάθε τηατικής παραγγελίας (σύφωνα ε

11 την παρούσα έκθεση προδιαγραφών), σε δικό του ή εξουσιοδοτηένο συνεργείο (υποχρεωτικά στα όρια του ήου Σερρών). Β2) Για την αντιετώπιση έκτακτων βλαβών (σκάσιο λάστιχου τοποθέτηση καινούριου), ο προηθευτής πρέπει απαραίτητα να διαθέτει δική του ή εξουσιοδοτηένη κινητή ονάδα τοποθέτησης νέων ελαστικών βαρέων οχηάτων και να έχει την δυνατότητα, εντός δύο (2) ωρών από την ειδοποίηση της Υπηρεσίας, να επεβαίνει στο υποδειγένο σηείο που υπάρχει βλάβη ελαστικού. Β3) Στην τιή προσφοράς θα περιλαβάνονται η προήθεια, εταφορά και τοποθέτηση των ελαστικών (ε όλα τα ικροϋλικά, ζυγοστάθιση κλπ) καθώς και όλες οι επιβαρύνσεις και οι κρατήσεις του προηθευτή. Β4) Οι εργασίες της συλλογής, εταφοράς, εταφόρτωσης, προσωρινής αποθήκευσης και αξιοποίησης των χρησιοποιηένων ελαστικών είναι στην ευθύνη του Προηθευτή, όπως προβλέπεται στην σύβασή του ε το εγκεκριένο από το αρόδιο Υπουργείο, Συλλογικό Σύστηα Εναλλακτικής ιαχείρισης Ελαστικών ECO-ELASTIKA. Β5) Ο ήος έχει το δικαίωα να ζητήσει αντικατάσταση ελαστικών σε οχήατα ε άλλα στοιχεία πινακίδων.

12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΜΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ME ME PR TL PR TL 2 ΜΕ TG 2 ΜΕ TG 4 ME PR TL PR ME TL 2 ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ Γ.ΣΥΝΟΛΟ ΑΞΙΑ

13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΣΕΝ ΑΡΘΡΟ 1. ΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ Η Υπ. Απόφαση 11389/23/3/1993 περί ενιαίου κανονισού προηθειών Ο.Τ.Α. (ΦΕΚ Β 185/ ) του ΥΠ. ΕΣ. όπως τροποποιήθηκε και συπληρώθηκε ε τον Ν.2286/95 και ισχύει σήερα. ΑΡΘΡΟ 2. ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 2.1 Ο ήος έχει το δικαίωα κατά την εκτέλεση της σύβασης να ειώσει τις ποσότητες των ανταλλακτικών έχρι 30%. 2.2 Τα υπό προήθεια ανταλλακτικά θα είναι αρίστης ποιότητας ε βάση τις ισχύουσες προδιαγραφές ποιότητας υλικών. 2.3 Αν τα ανταλλακτικά αποδειχτούν από τον έλεγχο ακατάλληλα η υπηρεσία έχει δικαίωα να τα απορρίψει ή να επιβάλλει περικοπή λόγω υποβαθισένης ποιότητας, κατά την εκτίηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας. 2.4 εν επιτρέπεται εταγενέστερη αύξηση των τιών ονάδας και η προήθεια δεν υπόκειται στις διατάξεις περί αναθεωρήσεως των τιών ονάδας. 2.5 Τα ανταλλακτικά εταφέρονται και παραδίνονται τηατικά στην αποθήκη του ήου ή στον τόπο των εργασιών σύφωνα ε την επιθυία της υπηρεσίας. 2.6 Οι εργασίες της συλλογής, εταφοράς, εταφόρτωσης, προσωρινής αποθήκευσης και αξιοποίησης των χρησιοποιηένων ελαστικών είναι στην ευθύνη του Προηθευτή, όπως προβλέπεται στην σύβασή του ε το εγκεκριένο από το αρόδιο Υπουργείο, Συλλογικό Σύστηα Εναλλακτικής ιαχείρισης Ελαστικών ECO-ELASTIKA. 2.7 Οι εργασίες της συλλογής, εταφοράς, εταφόρτωσης, προσωρινής αποθήκευσης και αξιοποίησης των χρησιοποιηένων συσσωρευτών (παταριών) είναι στην ευθύνη του Προηθευτή, όπως προβλέπεται στην σύβασή του ε το εγκεκριένο από το αρόδιο Υπουργείο, Συλλογικό Σύστηα Εναλλακτικής ιαχείρισης Συσσωρευτών <<ΣΥΕΣΥΣ>>.

14 ΑΡΘΡΟ 3. ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ 3.1 Η εκτέλεση της προήθειας αρχίζει από την υπογραφή της σύβασης. Θα υλοποιηθεί τηατικά εντός τριών (3) ηνών από την υπογραφή της σύβασης ε δυνατότητα χρονικής παράτασης για άλλους τρεις (3) ήνες ε απόφαση ηοτικού Συβουλίου, εφόσον οι προϋπολογισένες ποσότητες και το ποσό κατά τη λήξη δεν εξαντληθούν και αφού έχει προηγηθεί εγγράφως η σύφωνη γνώη του Αναδόχου και κατατεθεί στην υπηρεσία πριν τη λήξη της ετήσιας σύβασης. Θα συντάσσεται και θα υπογράφεται το πρωτόκολλο παραλαβής της προήθειας, προκειένου να πραγατοποιηθεί η πληρωή του προηθευτή (άρθρο 29 παρ.3 της Αποφ /23/3/1993 του ΥΠ.ΕΣ.). 3.2 Ο προηθευτής είναι υποχρεωένος να προηθεύσει τα ανταλλακτικά σύφωνα ε την επιθυία του ήου τηατικά. Τα ανταλλακτικά θα παραδίνονται άεσα ετά από ειδοποίηση του ήου και εντός 24 ωρών ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις εντός 48 ωρών. 3.3 Εάν παρατηρηθούν καθυστερήσεις στη προθεσία παράδοσης και για κάθε ηέρα καθυστέρησης θα επιβληθεί ποινική ρήτρα σύφωνα ε την Αποφ /23/3/1993 του ΥΠ.ΕΣ. Εάν και οι προθεσίες αυτές παρέλθουν άπρακτες ο ανάδοχος θα κηρυχτεί έκπτωτος σύφωνα ε τις διατάξεις της Αποφ /23/3/1993 του ΥΠ.ΕΣ Σε περίπτωση αδυναίας του προηθευτή να προηθεύσει τα ανταλλακτικά ή παρατηρούενων καθυστερήσεων παραδόσεως αυτών, ο ήος έχει το δικαίωα να διαλύσει την σύβαση και να κηρύξει τον προηθευτή έκπτωτο σύφωνα ε τις ισχύουσες διατάξεις, επιβάλλοντας στον προηθευτή τις από τον νόο προβλεπόενες κυρώσεις. ΑΡΘΡΟ 4. ΠΛΗΡΩΜΕΣ 4.1 Τον προηθευτή βαρύνουν όλες οι νόιες κρατήσεις (τα έξοδα συφωνητικού, αντίγραφα, κηρύκεια κ.λπ.). 4.2 Επίσης βαρύνουν τον προηθευτή οι κρατήσεις φόρου. 4.3 Ο Φ.Π.Α. βαρύνει το ήο. 4.4 Οι πληρωές θα γίνονται ετά από την έκδοση του σχετικού εντάλατος πληρωής.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΓΡΑΦΕΊΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΏΝ Περαία,: 13/10/14 Αρ. πρωτ.: 30111 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Προκηρύσσει πρόχειρο ιαγωνισ4ό 4ε σφραγισ4ένες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Γραφείο Προηθειών Περαία,: 05/03/14 Αρ. πρωτ.: 6027 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ήαρχος Θεραϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC Προήθεια κλειστών κυκλωάτων παρακολούθησης για τα δηοτικά κοιητήρια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ, Προϋπολογισός: 47.994,60 ΕΥΡ 13PROC001733520 2013-11-22 Ηράκλειο, 19! 11 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Περαία,: 01/04/14 Αρ. πρωτ.: 8733 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ Ο ήαρχος Θεραϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 29/4/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΡ.ΠΡΤ. 10875 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ 14SYMV002014166 2014-04-29 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟΜΙΓΜΑΤΟΣ & ΑΣΦΑΛΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αθήνα, 09.04.2014 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αριθ. Πρωτ. Οικ.: 74673 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 ΤΚ 11741 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΑΡ. ΠΡΤ. 29472/22122014 ΣΥΜΒΑΣΗ # 7.054,17 ΣΥΜΠ. ΤΟΥ Φ.Π.Α. # Στην Καβάλα σήερα 22122014 ηέρα ευτέρα οι κατωτέρω συβαλλόενοι : 1. Τσανάκα

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 05-02-2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 26078 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Π.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΪΑΡΙΟΥ Στρ. Καραϊσκάκη 138& Επαύλεως 12461 Χαϊδάρι Χαϊδάρι 19/05/2014 Αριθ. πρωτ.16186 14SYMV002065877 2014-05-23 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚ2Ν» για τις ανάγκες του Υποέργου: «Επισκευή των χώρων υποδοχής του ξενώνα φιλοξενίας γυναικών και για την καταπολέηση της βίας στον άξονα 13SYMV001513575 2013-06-20 προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άγιος Νικόλαος : 29/07/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 17018 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 14SYMV002218724 2014-08-04 ΣΥΜΒΑΣΗ «ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΑΡ ΝΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΙΚΟΣ ΗΜΟΥ ΣΑΡΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ 14SYMV002268984 2014-09-02 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στα Καλύβια σήερα 01/09/2014 οι παρακάτω συβαλλόενοι: 1) Ο

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 3-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΝ Αριθ. Πρωτ: 64999 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Ταχ. /νση : K.Kαραανλή 1 Πληροφορίες : ΜΟΥΡΑΤΙΟΥ ΑΝΝΑ Τηλέφωνο : 2321350110 FAX :2321022187 e-mail anna@serres.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια:ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Προμήθεια:ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ **************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ αριθ. 11/2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Προμήθεια:ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΡΠΟΥ ρωπός:24122014 Αρ. Πρωτ.:30777 ΑΑΜ:.. ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΝ «ΑΠΟΚΟΜΙΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΡΠΟΥ ΑΠΟ 24122014 ΕΣ 2802 2015»

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΣΥΜΒΑΣΗ αρ. 58/2014 «Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόων-συετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων

Διαβάστε περισσότερα

14PROC Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

14PROC Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΤΕΧΝΙΚΝ ΕΡΓΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΝ 14PROC001960850

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ 4PROC0025070 204-07-07 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

14PROC ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓ"ΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡ"

14PROC ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΜΕΙΟΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ"Ν /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚ"Ν ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙ"Ν Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικ. : 74 Πληροφορίες Τηλέφωνο : Λ. Συγγρού 8088 :B εγαίτη : 2320636 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

14SYMV Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΕΥΡΠΑΪΚΗ ΕΝΣΗ Ευρωπαϊκό Ταείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) 14SYMV001931322 2014-03-18 Αγιος Νικόλαος 18/03/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αριθ. Πρωτ. 5964 ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

**************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ αριθ. 2/2017

**************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ αριθ. 2/2017 **************************** * Μ Ε Λ Ε Τ Η * **************************** υπ αριθ. 2/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Προµήθεια:ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑ ΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 24.762,80 ΕΥΡΩ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΣΑΡ ΝΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΟΙΚΟΣ ΗΜΟΥ ΣΑΡΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΠΟ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ 14SYMV002259644 2014-08-27 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στα Καλύβια σήερα 22 / 08 / 2014 οι παρακάτω συβαλλόενοι:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ. «Προήθειες του δηοσίου τοέα και ρυθίσεις συναφών θεάτων», του Π ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Α..Α: ΒΛ087ΛΚΓΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΤ. ΛΕΙΤ/ΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ηράκλειο, 4 εκε'βρίου 2013 Αρ. Πρωτ.: οικ. 121018/45608

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΕΥΡΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συγχρηατοδοτείται 75% από Ε.Ε. και 25% από εθνικούς πόρους ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΜΕΝΤΡ ΕΛΛΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΠΗ ΕΠΕ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ MATLAB Ποσού 7.735,47

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ ΣΥΜΒΑΣΗ αρ. 59/2014 «Προήθεια 14.500 τε. πετσετών για τις ανάγκες των ξένων δροέων, των εργαζοένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 4-6-2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 4-6-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕΡΡΕΣ 4-6-2014 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αριθµ. Πρωτ:31142 ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ Ταχ. /νση : Κωνσταντίνου Καραµανλή 1 Πληροφορίες : Μαρία Σιτζίµη Τηλέφωνο : 2321350135 ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισµός

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Αναρτητέο στο ιαδίκτυο: ΝΑΙ x ΟΧΙ Ταχ. νση : ηοκρατίας 27, 50100 Κοζάνη Κοζάνη

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΕΥΣΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 13SYMV001611627 2013-09-10 Θέα: «Προήθεια εξοπλισού Ειδικών Σχολείων και Τηάτων Ένταξης Α θιας και Β θιας εκπαίδευσης ήου Θεσσαλονίκης» συπεριλαβάνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η αριθ. 21 /2013. Αθήνα, PROC Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η αριθ. 21 /2013. Αθήνα, PROC Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αθήνα, 02-10-2013 14PROC002091757 2014-06-05 Αρ. Πρωτ.: Ι.Π./Φ306/10 Γενική /νση: ιαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας /νση: Προ!ηθειών Τ!ή!α: Προ!ηθειών Γενικού Υλικού Χρήσεως Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ: ΦΛ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 13PROC001586158 2013-08-21 ΕΡΓΟ: ΗΜΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙ ΙΚΝ ΣΧΟΛΕΙΝ ΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ATTIKHΣ ΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΝ ιεύθυνση Οικονοικών Υπηρεσιών Τήα Προηθειών Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα Τηλ.: 213 2072469 Fax: 213 2072369 ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ Αρίθ*. Πρωτ. 27709

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη : 1. Το Π.. 28/80 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Π.Ε. ΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ 14SYMV002043146 2014-05-13 ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠ ΑΡIΘ. 3/2014 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ 45, Τ.Κ. 69100 13PROC001576661

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΙΘ. 2030/13 13PROC001571288 2013-08-06 ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΝ ΗΜΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΝ ΠΡΟΣΠΝ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Εuro: 407.208,53 (ε το

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ Π.Ε. Κ.Τ. ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΑΡ. 62/2013 Ετήσια συντήρηση του πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο της /νσης Μεταφορών &

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Αρ. Πρωτ.: 96191/10122014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ TMΗΜΑ ΕΝΡΟΣΤΟΙΧΙΝ, ΑΛΣΝ ΚΑΙ ΦΥΤΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΗΜΟΣΙΝ ΣΥΜΒΑΣΕΝ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.»

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.» ΣΥΜΒΑΣΗ 25/14 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΝ (4) ΤΕΜΑΧΙΝ ΘΕΡΜΙΚΝ ΚΑΜΕΡΝ ΜΙΚΡΗΣ ΓΝΙΑΣ ΘΕΑΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: «MILTECH HELLAS Α.Ε.» Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Ν Σ Υ Μ Β Α Σ Η Σ Α. ΜΕΡΟΣ ΠΡΤΟ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17 Δεκεμβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:152940 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Προμήθεια εκτυπώσεις διαφημιστικών

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΡΙΘΜ. ΠΡ Τ. 230869/18122014 Σ Υ Μ Β Α Σ Η εταξύ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Ε.Τ.Ε.Α.) και της εταιρείας Grant Thornton, Ανώνυη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Συβούλων Επιχειρήσεων για

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ. : 95648/9-12-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ Θέα: «Προήθεια κινητού ηχανολογικού εξοπλισού

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠ 53917/24092014 14PROC002310502 2014-09-26 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η O ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 11) Τις προβλεπόενες πιστώσεις στον προϋπολογισό οικονοικού έτους 2014 και αυτές που θα βαρύνουν τους αντίστοιχους Κ.Α. του προϋπολογισού έτους 2015 12) Τον Ν.3886/2010 περί δικαστικής προστασίας κατά

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ξάνθη, 23-05-2014 4 η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ /νση ιοικητικής - Οικονοικής Υπηρεσίας Υποδ/νση ιοικητικού Οικονοικού

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ /ΝΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΣΗΣ & ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΝ & ΣΧΕΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 14PROC002069351

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Κηφισιά, 30/12/2014 Αρ. πρωτ. 61448 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΡΓΟ : «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤ"Ν ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Α%ΑΜΕΣ ΤΟΥ %ΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» ΑΝΑΟΧΟΣ : ΙΛΙΟΝ ΕΛΛΚΑΤ ΑΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 2.680.472,90

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΟΝΑ Α ΒΕΡΟΙΑΣ Αριθός: Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Σ Ποσό (ε Φ.Π.Α.): 16.838,70 Προηθευτής: Είδος: 14SYMV002154694

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΝ /ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ & ΑΠΟΘΗΚΝ 13PROC001746416 2013-11-28 Η Α Η Α Ω ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Προήθεια : 8.000 ΤΕΜΑΧΙΝ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΝΑ Α ΒΕΡΟΙΑΣ) Σ Υ Μ Β Α Σ Η Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Ι Α Σ Αριθός: Ποσό (χωρίς Φ.Π.Α.): Προηθευτής: Είδος: 20/13102014(6)ANTI

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 14 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 12 Ιουλίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Α Α.. Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.02.10 09:36:28 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7Ι857ΛΚ-3ΓΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΠΑΪΚΗ ΕΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑΙΚΤΥΟ 13PROC000100802 2013-03-07 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΕΙΑΣ &ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΝ, Άγιος Νικόλαος, 06032013 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ: 00510 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ ΕΦΟΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΝ ΕΝΟΤΗΤΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /νση : Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003338632 2015-11-19

15PROC003338632 2015-11-19 15PROC003338632 2015-11-19 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ Κάλυμνος 18/11/2015 Αρ. Πρωτ. - 967 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Κτίριο Σχολής Δυτών Καλύμνου Κάλυμνος, 852 00 Τηλ.:22430

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟ ΑΡ.ΠΡΤ. 92426/28112014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ Θέ α: «Προ ήθεια κινητού ηχανολογικού εξοπλισ ού

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΝ ΤΕΧΝΙΚΝ ΕΡΓΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΙΑΓΝΙΣΜΟΣ : ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο 49 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΡΙΟΥ. Αριθός Μελέτης: 29/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΡΙΟΥ. Αριθός Μελέτης: 29/2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΡΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΡΙΟΥ Αριθός Μελέτης: 29/2014 /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ ιεύθυνση: Φιλ. Λίτσα 29 & Αγ. 14PROC002304599 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. 32126 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΩΝ, ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΥ ΙΑΓΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΆΡΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 204205. Έχοντας υπ όψη : Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΤΑΙΝ 4PROC002209252

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΚΗΜ ΗΣ: Η παρούσα προ ήθεια συγχρη ατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Τα είο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς Πόρους έσω του ΠΕΠ «ΑΤΤΙΚΗ 2007 2013» / Π Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC Ψηψιακά υπεγεγραμμένο απο τον Τσεπέλη Ιωάννη, ως ακριβές αντίγραφο 15PROC002564558 2015-02-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα, 03/02/2015 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ Έργο : «Προμήθεια πάγκων, πλαστικών καθισμάτων, ατομικών φοριαμών και επίπλου αποδυτηρίου» Προϋπολογισμός : 41.000,00 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήμαρχος Ρεθύμνης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ.Μελέτης: 32/2012 Προύπολογισµός: ,00

Αρ.Μελέτης: 32/2012 Προύπολογισµός: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Περαία, 13.11.2012 Τίτλος: «Προµήθεια καυσίµων για κίνηση µεταφορικών µέσων του ήµου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:128274 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΑΠ 9018/

15PROC EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΑΠ 9018/ 15PROC002605752 2015-02-27 EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΥΠΗΡΕΣΙΝ ΑΠ 9018/26022015 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η O ΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε πρόχειρο διαγωνισ+ό +ε

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΝ (Χ.Υ.Τ.Α.) ΤΗΣ 1 ΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΝΟΜΟΣ ΙΑΝΝΙΝΝ), ΓΙΑ ΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. ( Άρθρα 3 & 23 Υπ. Απόφ.11389/93 Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. ) Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας Έχοντας υπόψη :

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. ( Άρθρα 3 & 23 Υπ. Απόφ.11389/93 Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. ) Ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας Έχοντας υπόψη : ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/3/2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ/ΛΟΥ: 5527 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Διεξαγωγής πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΞΞ7ΛΩ-ΑΧΜ IΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡIΘ. 4/2014 **********************************************

ΑΔΑ: ΒΙΞΞ7ΛΩ-ΑΧΜ IΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ ΑΡIΘ. 4/2014 ********************************************** ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σάος 31/3/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ.Πρωτ.:οικ.15917/1373 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ **********************************************

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η.υ.πε. ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ιεύθυνση: Σισ*άνογλου 45 Τ.Κ. Πόλη: 69100 Κο*οτηνή ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 33 /2014 Πληροφορίες: Μερέτη Ευαγγελία

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax:

Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος Τηλέφωνο: Fax: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι 1 Οκτωβρίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.πρωτ.:21283 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Διακήρυξης:24 Ταχ. Δ/νση: Ύδρας 6-361 00 Καρπενήσι Πληροφορί ες: Κεφαλάς Δημήτριος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ο ΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΥΠΟΒΑΣΗ» προϋπολογισµού ,00 µε Φ.Π.Α.

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Ο ΙΚΩΝ ΙΚΤΥΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ-ΥΠΟΒΑΣΗ» προϋπολογισµού ,00 µε Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΝΙΑ, 16 /12/2011 ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 105107./ΝΣΗ TEXNIKΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφορίες: Βολάνη Φιλιώ Γρηγορίου Ε 50 & Κ. Σφακιανάκη ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 73 135 Τηλ.:28213-41718 Fax: 28210-93300

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣΦΘΙΤΙΑΣ ΗΜΟΣΛΑΜΙΕΝ /ΝΣΗΤΕΧΝΙΚΝΕΡΓΝ ΟΜΗΣΗΣΙΚΤΥΝ%ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡΙΘ.ΜΕΛΕΤΗΣ:68/13 Κ.Α.20.6662 Αρ.Πρωτ.:22801 ΕΡΓΟ: ΥΛΙΚΑΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ&ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΛΟΙΠΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΛΙΚΟΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.10.10 13:50:52 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Β2Α6ΩΕΕ-ΑΛ4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΝΙΚ. ΑΛΛΗΛΕΓ. Ξάνθη 12092013 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Γενικό Νοσοκο(είο Ξάνθης Τήα Οικονοικό Γραφείο ιαγωνισών Αρόδιος υπάλληλος: Γαλαζούδη Ειρήνη Τηλ.: 2541351409

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΙΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Τ. Π. & ΑΝΕΙΝ ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σελίδα 1 από 93

Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών Σελίδα 1 από 93 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 314PROC001882551 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 2014-02-21 (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΝΑ Α ΒΕΡΟΙΑΣ Γραφείο Προηθειών Πληροφορίες: Κ. Τοπούζης ΤΗΛ.: 23313 51157 /

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μοσχάτο, 25/04/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥΤΑΥΡΟΥ Αρ. Πρωτ.: 12858 ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ Στο Μοσχάτο και στο η)οτικό Κατάστη)α ΜοσχάτουΤαύρου σή)ερα την 25

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡ. ΠΡΤ: 2962 / 22 01 2015 ΤΙΤΛΟΣ : ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙ ΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 6 ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρπενήσι: 04 Ιουνίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αρ.Πρωτ.: 11544 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. /νση : Καρπενήσι Ταχ. Κώδικας : 36100 Πληροφορίες :Κελέση Κων/ντία-Θανασιάς

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΑΑΜ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΝ & ΑΝΕΙΝ Αθήνα, 14/5/2014 Κεντρική Υπηρεσία Αριθ. Πρωτ: 5146 Ακαδηίας 40 10174 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Κέντρο : 213 2116 100 ΙΕΥΘΥΝΣΗ : '2 Οικονοικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ : Γ Προηθειών

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC Ηεροηνία: 13 Ιουνίου 2014 Αρ. Πρωτ: 867 Θέα: Προήθεια Υγειονοικού και Φαρακευτικού Υλικού για τα ιατρεία των ΑΚΗ 14PROC002121532 2014-06-23 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC Χανδρή 3, Μοσχάτο, ΤΚ 183 46 Αθήνα (Αττική) Τηλ.: 213 1300 700 Fax: 213 1300 800 http://www.ktpae.gr e mail: info@ktpae.gr ιακήρυξη Πρόχειρου ιαγωνισ5ού 5ε δη5οσίευση 14PROC001933540 2014-03-19 για «Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ Σέρβια, 27/01/2015 ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Αριθ. Πρωτ.:1424 ΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙ'Ν ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚ'Ν ΥΠΗΡΕΣΙ'Ν ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη: 27/6/2012 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. : 22568 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 415 / 2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 7 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολύγυρος 29/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθμ.Πρωτ.:φ.6στ/13833 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ.Μελέτης: 6/2015 Ταχ.Δ/νση: Πολυτεχνείου 50 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟΟΜΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΝ ΕΡΓΝ Π.Ε. ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ 13SYMV001622173 2013-09-17 ΙΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Θεσσαλονίκη: 12-3-2015 ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ EΑΦΟΫΑΤΙΚΝ ΠΟΡΝ Αρ. Πρωτ.: 219 Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 2310-473429 Fax: 2310-489044 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by

Διαβάστε περισσότερα

13PROC

13PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΝ Ταχ. /ση : Εθνικής Αντιστάσεως 20 Τ. Κ.

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΡ.2/2015 Στην Αθήνα, σήερα την 9 η του ηνός Φεβρουαρίου ηέρα ευτέρα έτους 2015 και στο Κεντρικό Κατάστηα του Ταείου Παρακαταθηκών & ανείων, οδός Ακαδηίας 40, εταξύ αφενός του Χρήστου Μήτρεντσε

Διαβάστε περισσότερα

9 /2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

9 /2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Ανήκει στη διακήρυξη ΥΠΑ ΑΔΑ Ω04ΡΠΜΛ 9 / 04 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date 0405 005 EET Reasn Lcatin Athens ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα