Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23."

Transcript

1 DVD 1 Οδηγός

2 Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23. CLASS 1 LASER PRODUCT Η ετικέτα επάνω στο compact disc player, προειδοποιεί ότι η συσκευή περιλαµβάνει ένα σύστηµα laser που κατατάσσεται στην κλάση 1 των προϊόντων laser. Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήµατα µε το compact disc player, επικοινωνήστε µε το κατάστηµα της Bang & Olufsen. Η συσκευή πρέπει να ανοίγεται µόνο από εξουσιοδοτηµένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρήση χειρισµών, ρυθµίσεων ή διαδικασιών διαφορετικών από αυτών που καθορίζονται εδώ, µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα την έκθεση σε επικίνδυνη ακτινοβολία. Αυτό το προϊόν ενσωµατώνει τεχνολογία που προστατεύεται από copyright και η οποία προστατεύεται από διεκδικήσεις µερικών αµερικάνικων ευρεσιτεχνιών και άλλων δικαιωµάτων πνευµατικής ιδιοκτησίας που κατέχονται από την Macrovision Corporation και άλλους ιδιοκτήτες δικαιωµάτων. Η χρήση αυτής της τεχνολογίας που προστατεύεται από copyright πρέπει να εξουσιοδοτηθεί από την Macrovision Corporation και προορίζεται για οικιακή χρήση και άλλους περιορισµένους τύπους θέασης εκτός αν υπάρχει διαφορετική εξουσιοδότηση από την Macrovision Corporation. Η ανάστροφη µηχανική ή η αποσυναρµολόγηση απαγορεύονται.

3 Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Λεζάντα για τη χρήση του παρόντος Οδηγού Τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Beo4 απεικονίζονται µε τα ακόλουθα σύµβολα στον Οδηγό: Πλήκτρο στο Beo4: MENU Σύµβολο στον οδηγό: MENU Τοποθέτηση και συνδέσεις 4 Οδηγίες τοποθέτησης του DVD 1 5 Σύνδεση του DVD 1 στην τηλεόραση Πρώτη εγκατάσταση του DVD 1 6 Ρύθµιση του DVD 1 για πρώτη φορά 7 Καταχώρηση γλώσσας, ρυθµίσεις φορµά εικόνας και χώρας Οι υποδοχές στο πίσω µέρος 20 Επισκόπηση των υποδοχών της πίσω όψης 20 Οι επιλογές των διακοπτών Φροντίδα του DVD 1 21 Καθηµερινή φροντίδα του DVD 1 GO ss tt Λεζάντα για τη χρήση του DVD 1 Αν διαθέτετε το τηλεχειριστήριο Beo1 GO 8 Φόρτωση δίσκου DVD και έναρξη αναπαραγωγής 8 Χρήση του ταµπλό χειρισµού από κοντά 9 Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4 Καθηµερινές λειτουργίες 10 Αναπαραγωγή ενός DVD έναρξη, παύση ή διακοπή 10 Μετακίνηση σε νέο κεφάλαιο, τίτλο ή κοµµάτι 11 Αναζήτηση σε δίσκο DVD 11 Το µενού δίσκου DVD 12 Η γραµµή εργαλείων στην οθόνη Αλλαγή ρυθµίσεων εικόνας, ήχου και γλώσσας 14 Πως να επιλέξετε τις ρυθµίσεις των µενού 15 Αλλαγή σχήµατος εικόνας και χρωµατικού µοτίβου 15 Αλλαγή τύπου ήχου 15 Επιλογή γλώσσας µενού, υπότιτλων και διαλόγων Έλεγχος Πρόσβασης 16 Εισαγωγή κωδικού PIN του Child Lock 17 Εξουσιοδότηση παρακολούθησης ενός δίσκου 18 Αλλαγή του κωδικού PIN 18 Η λειτουργία του Γονικού Ελέγχου 19 Αλλαγή της ρύθµισης της χώρας

4 4 Τοποθέτηση και συνδέσεις Κατά τη ρύθµιση του DVD 1 για πρώτη φορά, ακολουθήστε τις οδηγίες και τις διαδικασίες αυτών των σελίδων. Οδηγίες τοποθέτησης του DVD 1 Τοποθετήστε το DVD 1 σε µια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια. Μην τοποθετήσετε οποιαδήποτε αντικείµενα πάνω στο DVD 1. Τοποθετήστε τη συσκευή µακριά από πηγές θερµότητας και το άµεσο ηλιακό φως. Μην τοποθετείτε το DVD 1 επάνω σε επιφάνειες όπως µοκέτες, χαλιά, κουβέρτες, κλπ, τα οποία µπορεί να φράξουν τα ανοίγµατα εξαερισµού στη βάση. Μπορεί να σχηµατιστεί υγρασία στο DVD 1 αν µετακινηθεί από ψυχρό σε θερµό περιβάλλον. Σε µια τέτοια περίπτωση µπορεί να προκληθεί διακοπή της αναπαραγωγής. Πριν χρησιµοποιήσετε το DVD 1, αφήστε τη συσκευή σε θερµό χώρο για µία ή δύο ώρες, µέχρι να εξατµιστεί η υγρασία. Αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 5 εκατ. στα πλαϊνά το DVD 1 και 10 εκατ. πάνω από αυτό, για επαρκή αερισµό. Το DVD 1 έχει σχεδιασθεί µόνο για εσωτερική χρήση, σε ξηρό οικιακό περιβάλλον, σε πεδίο θερµοκρασιών από 10 ως 35 C.

5 Σύνδεση των καλωδίων της τηλεόρασης 5 Σύνδεση του DVD 1 µε την τηλεόραση Το DVD 1 έχει κατασκευαστεί για σύνδεση µε τηλεόραση της Bang & Olufsen µέσω καλωδίου AV 21 ακίδων, αν και σε µερικές χώρες χρησιµοποιούνται διαφορετικά καλώδια. Αν τα καλώδια AV 21 ακίδων δε χρησιµοποιούνται στη χώρα σας, τότε για να συνδέσετε το DVD 1 στην τηλεόραση Bang & Olufsen µπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. Προς την πρίζα Προς την τηλεόραση Προς την πρίζα Προς την τηλεόραση Για µια επισκόπηση των υποδοχών του DVD 1 παρακαλούµε ανατρέξτε στη σελίδα 20. Σύνδεση χρησιµοποιώντας καλώδιο AV 21 ακίδων Συνδέστε την υποδοχή µε την ένδειξη AV του DVD 1 µε την υποδοχή της τηλεόρασης µε την ένδειξη AV µέσω καλωδίου AV 21 ακίδων. Ρυθµίστε το διακόπτη µε την ένδειξη Y/C-RGB-CVBS στο πίσω µέρος του DVD 1 στη σωστή θέση (ανάλογα µε το µοντέλο της τηλεόρασης Bang & Olufsen που έχετε ανατρέξτε στη σελίδα 20 του παρόντος Οδηγού). Στο τέλος, συνδέστε το DVD 1 στην πρίζα µε το ηλεκτρικό καλώδιο που παρέχεται. Το DVD 1 βρίσκεται τώρα σε κατάσταση αναµονής υποδεικνύεται µε την κόκκινη φωτεινή ένδειξη στην οθόνη. Σύνδεση χωρίς καλώδιο AV 21 ακίδων Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία για να συνδέσετε το DVD 1 µε την τηλεόραση Bang & Olufsen: Συνδέστε την υποδοχή DATA του DVD 1 στην υποδοχή CTRL της τηλεόρασης. Συνδέστε την υποδοχή Y/C του DVD 1 στην υποδοχή S-VIDEO της τηλεόρασης. Συνδέστε την υποδοχή CVBS του DVD 1 στην υποδοχή VIDEO της τηλεόρασης. Συνδέστε την υποδοχή DIGITAL OUTPUT του DVD 1 στην υποδοχή COAX της τηλεόρασης. Συνδέστε τις υποδοχές AUDIO L και AUDIO R για το αριστερό και δεξί κανάλι εξόδου του ήχου του DVD 1 στις υποδοχές R και L της τηλεόρασης. Βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης στο πίσω µέρος του DVD 1 µε την ένδειξη Y/C-RGB-CVBS είναι ρυθµισµένος στο RGB. Τέλος, συνδέστε το DVD 1 στην πρίζα µε το καλώδιο που παρέχεται. Το DVD 1 βρίσκεται τώρα σε κατάσταση αναµονής υποδεικνύεται µε την κόκκινη φωτεινή ένδειξη στην οθόνη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Καταχωρήστε όλες τις συσκευές που συνδέονται µε το σύστηµα της τηλεόρασης, συµπεριλαµβανοµένου και του DVD 1. Αυτό γίνεται µέσω του µενού SETUP της τηλεόρασης. Για να εξασφαλίσετε τη σωστή σύνδεση και καταχώρηση των πρόσθετων συσκευών, ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης που συνοδεύουν την τηλεόραση Bang & Olufsen.

6 6 Πρώτη εγκατάσταση του DVD 1 Την πρώτη φορά που θα ανάψετε το DVD 1, θα σας προτρέψει να επιλέξετε ρυθµίσεις σχετικά µε τη γλώσσα των µενού, τη γλώσσα των υπότιτλων, τη γλώσσα των διαλόγων, το φορµά της εικόνας και τη χώρα. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθµίσεις αυτές οποιαδήποτε στιγµή. Για πληροφορίες σχετικά µε την αλλαγή των επιλογών των ρυθµίσεων, παρακαλούµε ανατρέξτε στην Αλλαγή ρυθµίσεων εικόνας, ήχου ή γλώσσας στη σελίδα 14. Οι ρυθµίσεις γλώσσας των υπότιτλων και των διαλόγων είναι οι προτιµώµενες ρυθµίσεις γλώσσας οι οποίες όµως δε θα αναπαράγονται από το DVD 1 αν οι γλώσσες αυτές δεν περιλαµβάνονται στο DVD που αναπαράγεται εκείνη τη στιγµή. Ρύθµιση για πρώτη φορά Η ρύθµιση του DVD 1 για πρώτη φορά ξεκινά από τη στιγµή που θα συνδέσετε το DVD 1 στην πρίζα και θα το ενεργοποιήσετε. Ένα µενού στην οθόνη σάς καθοδηγεί στη διαδικασία. Auto Configuring in Progress Virgin Mode Menu language English Español Français Portuguès Italiano Για να ρυθµίσετε το DVD 1 πριν από την πρώτη χρήση... Συνδέστε το DVD 1 στην τηλεόραση και στην πρίζα όπως περιγράφεται στην προηγούµενη σελίδα. Ενεργοποιήστε την τηλεόραση και πιέστε DVD από το τηλεχειριστήριο Beo4*. Στην οθόνη εµφανίζεται στιγµιαία η ένδειξη 'Auto Configuring In Progress'. Τα µενού VIRGIN MODE εµφανίζονται στην οθόνη και σας προτρέπουν να επιλέξετε από τις εµφανιζόµενες επιλογές. Μεταξύ αυτών περιλαµβάνονται η γλώσσα των µενού, η γλώσσα των υπότιτλων, γλώσσα των διαλόγων, το φορµά της εικόνας και η χώρα. Πιέστε ή στο Beo4 για να µετακινηθείτε σε καθένα από τα µενού. Πιέστε GO για να καταχωρήσετε καθεµία από τις επιλογές σας. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αν το τηλεχειριστήριο Beo4 δε διαθέτει πλήκτρο DVD, πιέστε LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη CDV στην οθόνη του Beo4 και πιέστε GO. Για πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο που µπορείτε να προσθέσετε το CDV στη λίστα του Beo4, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4. Αν διαθέτετε τηλεχειριστήριο Beo1, παρακαλούµε ανατρέξτε στη σελίδα 22 για πληροφορίες σχετικά µε τη χρήση των λειτουργιών του DVD 1.

7 7 Τι υπάρχει στα µενού Virgin Mode... AUDIO LANGUAGE... Επιλέξτε τη γλώσσα για την αναπαραγωγή των διαλόγων µεταξύ των 16 εµφανιζόµενων γλωσσών. Αν η προτιµώµενη γλώσσα είναι διαθέσιµη στους δίσκους DVD, τότε η αναπαραγωγή των διαλόγων θα γίνει σε αυτή τη γλώσσα. SUBTITLE LANGUAGE... Επιλέξτε τη γλώσσα υπότιτλων που προτιµάτε µεταξύ των 16 εµφανιζόµενων γλωσσών, και αν οι υπότιτλοι στην προτιµώµενη γλώσσα είναι διαθέσιµοι στους δίσκους DVD, τότε οι υπότιτλοι θα εµφανίζονται σε αυτή τη γλώσσα. MENU LANGUAGE... Επιλέξτε τη γλώσσα των µενού µεταξύ των 8 εµφανιζόµενων γλωσσών. TV SHAPE... Επιλέξτε το φορµά της εικόνας από την ακόλουθη λίστα: 16:9 για ευρεία οθόνη τηλεόρασης, 4:3 LETTERBOX για την προβολή εικόνας ευρείας οθόνης σε µία κανονική οθόνη τηλεόρασης, και 4:3 PAN SCAN. Με την 4:3 PAN SCAN, η εικόνα κινείται δεξιά και αριστερά ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα κυριότερα γεγονότα θα εµφανίζονται πάντοτε. COUNTRY... Αναζητήστε το όνοµα της χώρας σας στη λίστα που παρέχεται. Η επιλογή αυτή επηρεάζει τη λειτουργία Access Control (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη λειτουργία Access Control, ανατρέξτε στη σελίδα 16).

8 8 Λεζάντα για τη χρήση του DVD 1 Στο κεφάλαιο αυτό θα βρείτε οδηγίες που επεξηγούν πώς να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του DVD 1 µέσω του ταµπλό χειρισµού από κοντά στην πρόσοψη του DVD 1 και του τηλεχειριστηρίου Beo4. EJECT PLAY Φόρτωση δίσκου DVD και έναρξη αναπαραγωγής Για να φορτώσετε ένα δίσκο DVD ή CD για αναπαραγωγή, πιέστε EJECT στο ταµπλό χειρισµού από κοντά. Για να αρχίσει η αναπαραγωγή, πιέστε PLAY. Χρήση του ταµπλό χειρισµού από κοντά Το ταµπλό χειρισµού από κοντά, σας επιτρέπει να φορτώσετε ή να αφαιρέσετε ένα δίσκο, να αρχίσετε, σταµατήσετε προσωρινά ή να διακόψετε την αναπαραγωγή, να µετακινηθείτε προς τα εµπρός ή προς τα πίσω σε ένα δίσκο ή να δείτε το χρόνο αναπαραγωγής που έχει παρέλθει. Για να φορτώσετε ένα δίσκο... Πιέστε EJECT στο ταµπλό χειρισµού από κοντά. Το συρταράκι ανοίγει προς τα έξω. Τοποθετήστε ένα δίσκο στο συρταράκι. Είναι δυνατή η αναπαραγωγή δίσκων DVD, video CD και audio CD. Οι δίσκοι CD-ROM δεν µπορούν να διαβαστούν από το DVD 1. Πιέστε το πλήκτρο DVD στο Beo4 ή το PLAY στο ταµπλό χειρισµού από κοντά για να κλείσει το συρταράκι και να αρχίσει η αναπαραγωγή. Μπορείτε να φορτώσετε ένα δίσκο για αναπαραγωγή αργότερα. Πιέστε EJECT από τη λειτουργία αναµονής, τοποθετήστε ένα δίσκο στο συρταράκι και πιέστε ξανά EJECT. Το DVD 1 θα παραµείνει σε κατάσταση αναµονής. Το ταµπλό χειρισµού από κοντά... EJECT Πιέστε για να ανοίξετε ή να κλείσετε το συρταράκι. ss tt Πιέστε για να µετακινηθείτε προς τα εµπρός ή προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. PLAY Πιέστε για να αρχίσει η αναπαραγωγή. Πιέστε ξανά για να διακόψετε την αναπαραγωγή και να παγώσετε την εικόνα στην τρέχουσα σκηνή ή µουσικό κοµµάτι. STANDBY Πιέστε για να θέσετε το DVD 1 σε κατάσταση αναµονής. Αν το πιέσετε κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ή παύσης, διακόπτει την αναπαραγωγή χωρίς να τεθεί σε κατάσταση αναµονής. DISPLAY Η ένδειξη στα δεξιά δείχνει το χρόνο αναπαραγωγής ενός δίσκου DVD που έχει παρέλθει ή τον αριθµό του τρέχοντος κοµµατιού του µουσικού CD που αναπαράγεται. Η µετακίνηση µεταξύ των κεφαλαίων του DVD προκαλεί την προβολή στην οθόνη για µερικά δευτερόλεπτα των αντίστοιχων αριθµών των κεφαλαίων.

9 9 Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4 Χρησιµοποιήστε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να λειτουργήσετε το DVD 1. Οι λειτουργίες που επηρεάζονται από τα συγκεκριµένα πλήκτρα περιγράφονται παρακάτω. Το παράθυρο ενδείξεων σας δείχνει τις διαθέσιµες πηγές, καθώς και την τρέχουσα πηγή. DVD 0 9 Πιέστε για να επιλέξετε το DVD ως πηγή και να αρχίσει η αναπαραγωγή ενός δίσκου που έχει ήδη φορτωθεί. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα για να επιλέξετε τίτλους ή κεφάλαια από τα DVD ή για να επιλέξετε ένα συγκεκριµένο µενού του δίσκου. TV LIGHT RADIO SAT DVD CD V TAPE RECORD A TAPE TEXT 0 MENU MENU ss tt GO Πιέστε και κρατήστε πατηµένο για να ανακληθεί η γραµµή εργαλείων του DVD 1 στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία πιέζοντας το µπλε πλήκτρο. Πιέστε για να µετακινηθείτε προς τα εµπρός ή προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, ή να µετακινηθείτε από µενού σε µενού. Πιέστε GO για να αρχίσει η αναπαραγωγή, να µεταβείτε από την αναπαραγωγή στη λειτουργία παύσης, ή για να επιλέξετε µία επιλογή του µενού. Πιέστε και κρατήστε πατηµένο το GO για να ανακαλέσετε το µενού του δίσκου DVD στην οθόνη. LIST GO EXIT Πιέστε για να αλλάξετε κεφάλαια, να µετακινηθείτε αργά προς τα εµπρός ή προς τα πίσω κατά τη διάρκεια λειτουργίας παύσης, ή για να µετακινηθείτε µεταξύ των επιλογών των µενού. STOP Πιέστε για να επιλέξετε µία γλώσσα υπότιτλων*. Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού του δίσκου DVD. Πιέστε για να επιλέξετε διαφορετική γλώσσα διαλόγων*. Πιέστε για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων του DVD 1 στην οθόνη. EXIT STOP Έξοδος από τα µενού της οθόνης. Πιέστε για να µεταβείτε από την αναπαραγωγή στη λειτουργία παύσης, ή για να διακόψετε τελείως την αναπαραγωγή ενώ βρίσκεστε στη λειτουργία παύσης. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Σε µερικούς µόνο δίσκους υπάρχουν εναλλακτικές γλώσσες υπότιτλων και διαλόγων. Οι µη διαθέσιµες λειτουργίες στο δίσκο δε θα φωτίζονται στα µενού της οθόνης.

10 10 Καθηµερινές λειτουργίες Το κεφάλαιο αυτό περιγράφει πώς να αρχίσετε την αναπαραγωγή ενός δίσκου DVD και CD, καθώς και τις λειτουργίες που έχετε στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής ενός δίσκου. Αναζήτηση σε δίσκο DVD, µετακίνηση σε νέο σηµείο του δίσκου, θέαση σε διαφορετικές ταχύτητες ή ανάκληση ενός µενού δίσκου DVD. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε την αναπαραγωγή ενός δίσκου από το σηµείο που σταµατήσετε κατά την τελευταία φορά αναπαραγωγής του δίσκου αυτού. Το κεφάλαιο περιγράφει επίσης τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη, η οποία σας παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες. Μερικές από τις λειτουργίες είναι η µεγέθυνση µιας ακινητοποιηµένης εικόνας (zoom in), η αναπαραγωγή σε αργή κίνηση ή η έναρξη αναπαραγωγής από κάποιο συγκεκριµένο σηµείο που έχει ήδη αναπαραχθεί. Μπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως για παράδειγµα εναλλακτικές γωνίες της κάµερας, εφόσον βέβαια αυτές είναι διαθέσιµες στο δίσκο που αναπαράγεται. Αναπαραγωγή ενός DVD έναρξη, παύση ή διακοπή Επιλέξτε ως πηγή το DVD για να αρχίσει η αναπαραγωγή ενός δίσκου που έχει φορτωθεί. Αν θέλετε να συνεχίσετε την αναπαραγωγή µετά από παύση, πιέστε GO. Όταν ο δίσκος έχει φορτωθεί DVD Πιέστε το πλήκτρο DVD στο Beo4* για να αρχίσει η αναπαραγωγή του DVD STOP Πιέστε STOP µία φορά κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής για να τη διακόψετε προσωρινά STOP Πιέστε STOP ξανά για να διακόψετε τελείως την αναπαραγωγή, ή... GO...πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή Σηµείωση: Αν αρχίσει η αναπαραγωγή ενός δίσκου που έχει φορτωθεί µετά από µία διακοπή, το DVD 1 θα σας προτρέψει να συνεχίσετε την αναπαραγωγή από το σηµείο που την είχατε διακόψει, µέσω ενός µικρού παραθύρου στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Εµφανίζεται η ένδειξη RESUME. Για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή, πιέστε GO. Αν δεν πατήσετε GO, η αναπαραγωγή θα αρχίσει από την αρχή του δίσκου. Μετακίνηση σε νέο τίτλο, κεφάλαιο ή κοµµάτι Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί τίτλοι στον ίδιο δίσκο DVD, για παράδειγµα πολλαπλές εκδόσεις της ίδιας ταινίας, ενώ ένας και µόνο τίτλος µπορεί να περιέχει περισσότερα κεφάλαια. Τα κεφάλαια του DVD παρουσιάζουν οµοιότητες µε το καθένα κοµµάτι ενός µουσικού CD no off Η γραµµή εργαλείων στο πάνω µέρος της οθόνης, σας επιτρέπει να µετακινηθείτε σε άλλον τίτλο (T) του δίσκου DVD.

11 11 Αναζήτηση σε δίσκο DVD Το µενού δίσκου DVD Μπορείτε να βρείτε µια συγκεκριµένη σκηνή σε ένα δίσκο DVD µε την αναζήτηση προς τα εµπρός ή προς τα πίσω. Μπορείτε επίσης να κάνετε την αναζήτηση µε την ταχύτητα που επιθυµείτε. Οι δίσκοι DVD συχνά περιέχουν µενού στην οθόνη που σας δίδουν πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες, όπως για παράδειγµα πληροφορίες σχετικά µε το γύρισµα µιας ταινίας, συνεντεύξεις ή ειδικά µονταρισµένες σκηνές Για να µετακινηθείτε σε διαφορετικό τίτλο στον ίδιο δίσκο DVD Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη 0 9 GO Πιέστε ή για να µετακινηθείτε σε διαφορετικό τίτλο του δίσκου, ή πιέστε τον αριθµό του τίτλου που επιθυµείτε Πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή Για να µετακινηθείτε σε διαφορετικό κεφάλαιο του DVD ή κοµµάτι του CD Πιέστε ή για να µετακινηθείτε σε διαφορετικό κεφάλαιο του δίσκου DVD ή σε διαφορετικό κοµµάτι του µουσικού CD Για την αναζήτηση προς τα εµπρός ή προς τα πίσω... ss tt Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής πιέστε ss ή tt για την αναζήτηση προς τα εµπρός ή προς τα πίσω ss ss GO tt tt Πιέστε ξανά για να αλλάξετε την ταχύτητα Πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή Ενώ έχετε επιλέξει DVD... GO Πιέστε και κρατήστε πατηµένο το GO µέχρι να ανακληθεί στην οθόνη το µενού του δίσκου. Μπορείτε επίσης να πιέσετε το κίτρινο πλήκτρο στο Beo4 ss tt GO Πιέστε,, ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των λειτουργιών του δίσκου Πιέστε GO για να καταχωρήσετε την επιλογή σας Σηµείωση: Αν θέλετε να µετακινηθείτε σε διαφορετικό κεφάλαιο ή να χρησιµοποιήσετε άλλη λειτουργία της συσκευής, τότε θα πρέπει να βγείτε από το µενού του δίσκου DVD πριν ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη. 0 9 Μπορείτε επίσης να πιέσετε τον αριθµό που αντιστοιχεί στο κεφάλαιο ή κοµµάτι που επιθυµείτε Η αναπαραγωγή του νέου κεφαλαίου ή κοµµατιού αρχίζει µόλις πραγµατοποιηθεί η µετακίνηση

12 12 >> Καθηµερινές λειτουργίες Η γραµµή εργαλείων στην οθόνη Η γραµµή εργαλείων στην οθόνη Οι κύριες λειτουργίες του DVD player είναι προσβάσιµες µέσω της γραµµής εργαλείων στο πάνω µέρος της οθόνης. Μπορείτε να αλλάξετε κεφάλαια ή τίτλους, να µετακινηθείτε προς τα εµπρός ή προς τα πίσω σε ένα δίσκο ή να αλλάξετε τις ρυθµίσεις του ήχου. Οι τρέχουσες ρυθµίσεις εµφανίζονται κάτω από τα σύµβολα της γραµµής εργαλείων no off 1 off st no off Το παράθυρο Ανάδρασης Για τη χρήση της γραµµής εργαλείων... (Feedback) Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Το παράθυρο Ανάδρασης (Feedback) στην Χρησιµοποιείται κάµερα µε Beo4. Η γραµµή εργαλείων έξω αριστερή άκρη της γραµµής εργαλείων, εναλλαγές γωνίας. Αυτή η εµφανίζεται στο πάνω µέρος σας ενηµερώνει για την τρέχουσα κατάσταση λειτουργία του δίσκου της οθόνης συγκεκριµένων λειτουργιών. διατίθεται µόνο σε ορισµένους δίσκους DVD. ss tt Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε από locked Ο Γονικός Έλεγχος (Parental Control) έχει ενεργοποιηθεί. λειτουργία σε λειτουργία Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το Γονικό έλεγχο, Πιέστε ή για να εµφανίσετε τις επιλογές των ανατρέξτε στο Access Control 0 9 ρυθµίσεων µιας στη σελίδα 14. συγκεκριµένης λειτουργίας*. Αν µία συγκεκριµένη safe Ασφαλής για παιδιά. Ο δίσκος έχει ελεγχθεί για σκηνές βίας ρύθµιση είναι αριθµηµένη, όπως για παράδειγµα ο και έχει κριθεί κατάλληλος για τίτλος του κεφαλαίου, παιδιά. µπορείτε να την επιλέξετε πιέζοντας τον επιθυµητό resume Η αναπαραγωγή του δίσκου συνεχίζεται από το σηµείο που αριθµό στο Beo4 προηγουµένως είχε διακοπεί. GO Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε την επιλογή Η ενέργεια δεν είναι έγκυρη. σας και να συνεχίσετε την αναπαραγωγή

13 13 Τα σύµβολα της γραµµής εργαλείων Μενού Personal Preferences Μέσω του µενού αυτού µπορείτε να αλλάξετε τις ρυθµίσεις για την εικόνα, τον ήχο, τη γλώσσα και το Γονικό Έλεγχο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το µενού Personal Preferences, ανατρέξτε στο επόµενο κεφάλαιο, Αλλαγή ρυθµίσεων εικόνας, ήχου ή γλώσσας. Αριθµός τίτλου Μετακινηθείτε σε άλλο τίτλο πιέζοντας ή. Αριθµός κεφαλαίου Κάθε κεφάλαιο σε µία ταινία DVD θα περιέχει µια εύκολα προσδιορίσιµη σκηνή, µε παρόµοιο τρόπο όπως τα ξεχωριστά κοµµάτια σε ένα µουσικό CD. Αλλάξτε κοµµάτια κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής πιέζοντας ή στο Beo4. Γλώσσα αναπαραγωγής* Οι διάλογοι σε µια ταινία DVD µπορεί να έχουν ηχογραφηθεί σε διάφορες γλώσσες, και να έχουν όλοι αποθηκευθεί στο δίσκο. Επιλέξτε µεταξύ των γλωσσών που είναι διαθέσιµες στο συγκεκριµένο δίσκο. Πιέστε το κόκκινο πλήκτρο στο Beo4 για να µπορέσετε να αλλάξετε τη γλώσσα αναπαραγωγής κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Γωνία κάµερας* Σε µερικούς δίσκους DVD είναι δυνατό να αλλάξετε τη γωνία της κάµερας λήψης. Ζουµ Σας επιτρέπει τη µεγέθυνση ενός τµήµατος της ακινητοποιηµένης εικόνας και την πανοραµική λήψη. Επιλέξτε τη µεγέθυνση, πιέστε GO για να καταχωρήσετε την επιλογή σας και χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα βέλος για πανοραµική λήψη. Πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Ρυθµίσεις χρώµατος Επιλέξτε µια από τις τέσσερις προκαθορισµένες ρυθµίσεις χρώµατος κατάλληλη για συγκεκριµένους τύπους προγράµµατος. Η ρύθµιση χρώµατος που συνιστάται για το DVD 1 είναι η NATURAL. Επιλογή Αγαπηµένων Κοµµατιών (FTS) Σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε τα αγαπηµένα σας κοµµάτια σε ένα συγκεκριµένο δίσκο DVD και να τα αποθηκεύσετε στη µνήµη της συσκευής. Ρυθµίσεις ήχου Σας επιτρέπει να επιλέξετε µεταξύ Stereo (συνιστάται) και Dolby Surround Sound. Αργή κίνηση Σας επιτρέπει να µειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής σε ένα επιθυµητό όριο. Πιέστε για να σταµατήσετε την αναπαραγωγή, και ss ή tt για να αρχίσει η αργή κίνηση. Πιέστε ξανά για να ρυθµίσετε την ταχύτητα και πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Γρήγορη κίνηση Σας επιτρέπει να αυξήσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής σε ένα επιθυµητό όριο. Πιέστε για να σταµατήσετε την αναπαραγωγή και ss ή tt για να ξεκινήσετε τη γρήγορη κίνηση. Πιέστε ss ή tt για να ρυθµίσετε την ταχύτητα και πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. Αναζήτηση χρόνου Σας επιτρέπει να αρχίσετε την αναπαραγωγή από ένα συγκεκριµένο χρονικό σηµείο του δίσκου που έχει ήδη αναπαραχθεί. Για να εισάγετε τον επιθυµητό χρόνο έναρξης, χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4. Για παράδειγµα, αν θέλετε να αρχίσετε την αναπαραγωγή από το σηµείο που η ταινία έχει φτάσει µία ώρα µετά την έναρξη, εισάγετε 1:00:00 στο αριθµητικό πεδίο. Γλώσσα υπότιτλων* Συχνά στους δίσκους DVD διατίθενται υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες. Επιλέξτε µια από τις διαθέσιµες γλώσσες υπότιτλων του δίσκου, ή επιλέξτε να µην προβάλλονται καθόλου υπότιτλοι. Πιέστε το πράσινο πλήκτρο στο Beo4 για να µπορέσετε να αλλάξετε τους υπότιτλους κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Παύση Πιέζοντας από το σύµβολο αυτό στη γραµµή εργαλείων η αναπαραγωγή σταµατά σε ένα συγκεκριµένο καρέ και σας επιτρέπει να µετακινηθείτε στα προηγούµενα ή στα επόµενα καρέ. Πιέστε ss και tt για να µετακινηθείτε από καρέ σε καρέ, και πιέστε GO για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αν µια λειτουργία είναι απενεργοποιηµένη από τη ρύθµιση της συσκευής σας, ή αν ο δίσκος δεν περιέχει µια συγκεκριµένη επιλογή (όπως για παράδειγµα η γωνία της κάµερας σε µερικούς δίσκους DVD), το σύµβολο της λειτουργίας και η τρέχουσα ρύθµιση δε θα φωτιστεί, και τα ή για την αλλαγή των ρυθµίσεων δε θα εµφανίζονται.

14 14 Αλλαγή ρυθµίσεων εικόνας, ήχου και γλώσσας Μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγµή τις ρυθµίσεις για την εικόνα, τον ήχο, τη γλώσσα και τη λειτουργία 'Access Control' (Έλεγχος Πρόσβασης) χρησιµοποιώντας το µενού 'Personal Preferences' (Προσωπικές Προτιµήσεις). Επιλέξτε το φορµά εικόνας που προτιµάτε, αλλάξτε τον τύπο του ήχου και καταχωρήστε τις γλώσσες που προτιµάτε για τους υπότιτλους και την αναπαραγωγή των διαλόγων. Αν σας ενδιαφέρει το τι παρακολουθούν τα παιδιά σας, µπορείτε να κλειδώσετε εντελώς ορισµένους δίσκους DVD µε έναν κωδικό ασφαλείας ή απλώς να κλειδώσετε µεµονωµένες σκηνές. ιαβάστε τις σελίδες που ακολουθούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη λειτουργία του Access Control. Πώς να επιλέξετε τις ρυθµίσεις των µενού Το µενού Personal Preferences, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ρυθµίσεις για την εικόνα, τον ήχο, τη γλώσσα και τη λειτουργία Access Control no off Τα εικονίδια του µενού Personal Preference εµφανίζονται κατά µήκος της αριστερής πλευράς της οθόνης. Τα εικονίδια επεξηγούνται παρακάτω. Ρυθµίσεις εικόνας Ρυθµίσεις ήχου Υπότιτλοι Aλλες λειτουργίες Για να χρησιµοποιήσετε το µενού Personal Preferences... Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πιέστε και κρατήστε πατηµένο το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στο πάνω µέρος της οθόνης. Πιέστε ss ή tt για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο OSD και πιέστε GO. Το µενού Personal Preferences εµφανίζεται κατά µήκος της αριστερής πλευράς της οθόνης. Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µεταξύ των επιλογών του µενού. Καθώς µετακινήστε, στην οθόνη ανοίγουν νέα µενού που σχετίζονται µε τις επιλογές αυτές. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε σε κάποιο από τα υποµενού. Οι διαθέσιµες ρυθµίσεις εµφανίζονται σε ένα φωτισµένο τετράγωνο στα δεξιά του τρέχοντος µενού. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στις διαθέσιµες ρυθµίσεις. Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µέσα στη λίστα των διαθέσιµων ρυθµίσεων. Πιέστε ss για να αποθηκεύσετε τις επιλογές σας και να επιστρέψετε στα προηγούµενα µενού.

15 15 Τι υπάρχει στο µενού Picture... Το µενού Picture σας επιτρέπει να επιλέξετε φορµά οθόνης και ρύθµιση χρώµατος, να κεντράρετε την εικόνα στην οθόνη ή να αλλάξετε την αντίθεση της εικόνας. Οι παρακάτω επιλογές είναι διαθέσιµες: TV SHAPE... Επιλέγει το φορµά της εικόνας. Οι επιλογές περιλαµβάνουν: 16:9 (ευρεία οθόνη), 4:3 LETTERBOX (για εικόνα ευρείας οθόνης σε οθόνη κανονικού µεγέθους, µε µαύρες γραµµές στο πάνω και κάτω µέρος της οθόνης), και 4:3 PAN SCAN (η εικόνα σαρώνεται οριζόντια ώστε να εξασφαλιστεί ότι η σηµαντικότερη δράση εµφανίζεται στην οθόνη). BLACK-LEVEL SHIFT... Ρυθµίζει τη δυναµική των χρωµάτων ώστε να εξασφαλίζεται εικόνα µε διαύγεια. Οι επιλογές είναι ON και OFF. VIDEO SHIFT... Σας επιτρέπει να κεντράρετε την εικόνα οριζόντια στην οθόνη πιέζοντας ss ή tt. Τι υπάρχει στο µενού Sound... Το µενού Sound σας επιτρέπει να επιλέξετε τη ρύθµιση του ήχου που αντιστοιχεί στις συσκευές ψηφιακού ή αναλογικού ήχου µε τις οποίες είναι συνδεδεµένο το DVD 1. Οι ακόλουθες επιλογές είναι διαθέσιµες: DIGITAL OUTPUT... Οι επιλογές είναι ON, OFF και PCM. Ρυθµίστε σε OFF. ANALOG OUTPUT... Οι επιλογές είναι STEREO (συνιστάται) και DOLBY SURROUND. NIGHT MODE... Βελτιστοποιεί τη δυναµική του ήχου κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής σε χαµηλή ένταση. Οι επιλογές είναι ON και OFF. KARAOKE VOCAL... Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τα φωνητικά της µουσικής για αναπαραγωγή karaoke. Οι επιλογές είναι ON και OFF. Τι υπάρχει στο µενού Language... Το µενού Language σας επιτρέπει να επιλέξετε τις γλώσσες που προτιµάτε για τα µενού στην οθόνη, την αναπαραγωγή διαλόγων και τους υπότιτλους. Οι επόµενες επιλογές είναι διαθέσιµες: AUDIO LANGUAGE... Επιλέγει τη γλώσσα για την αναπαραγωγή διαλόγων µεταξύ των 16 εµφανιζόµενων γλωσσών, και εφόσον η γλώσσα που προτιµάτε είναι διαθέσιµη στους δίσκους DVD, τότε η αναπαραγωγή των διαλόγων γίνεται σ' αυτή τη γλώσσα. SUBTITLE LANGUAGE... Επιλέγει τη γλώσσα που προτιµάτε για τους υπότιτλους µεταξύ των 16 εµφανιζόµενων γλωσσών, και εφόσον η γλώσσα που προτιµάτε είναι διαθέσιµη στους δίσκους DVD, τότε οι υπότιτλοι εµφανίζονται σ' αυτή τη γλώσσα. MENU LANGUAGE... Επιλέγει τη γλώσσα των µενού µεταξύ των 8 εµφανιζόµενων γλωσσών. Τι υπάρχει στο µενού Functions... Το µενού Functions σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποιος θα έχει πρόσβαση στους δίσκους DVD, καθώς και το βαθµό πρόσβασης: ACCESS CONTROL... Εδώ ρυθµίζονται οι επιλογές Child Lock και Parental Control. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τις ρυθµίσεις Access Control µπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα 16. STATUS WINDOW... Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το παράθυρο στην αριστερή άκρη της οθόνης που δείχνει το χρόνο αναπαραγωγής του δίσκου που έχει παρέλθει και την κατάσταση του συρταριού φόρτωσης δίσκου. Οι επιλογές είναι ON και OFF. LOW POWER STANDBY... Ρυθµισµένο στο OFF. PBC (PlayΒack Control)... Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί ένα ειδικό µενού για την αναπαραγωγή δίσκων SVCD (Super Video CD). Οι επιλογές είναι ON και OFF.

16 16 Access Control (Έλεγχος Πρόσβασης) Οι λειτουργίες Access Control παρέχουν τη δυνατότητα να αποφασίσετε ποιους δίσκους DVD θα µπορούν τα παιδιά σας να παρακολουθήσουν και ποιους όχι. Αυτό µπορεί να γίνει µε δύο τρόπους: Καταχωρήστε έναν τετραψήφιο κωδικό PIN (Προσωπική Αναγνώριση) για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Child Lock (Κλείδωµα Θέασης από Παιδιά). Για να µπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τους δίσκους DVD που δεν έχετε προσωπικά εγκρίνει, θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον κωδικό αυτό. Η λειτουργία Parental Control (Γονικός Έλεγχος) προφυλάσσει από την προβολή σκηνών βίας του δίσκου DVD. Εισαγωγή κωδικού PIN του Child Lock Καταχωρήστε έναν κωδικό Child Lock για να αποτρέψετε την αναπαραγωγή ενός δίσκου, να επιτρέψετε την αναπαραγωγή ενός δίσκου µία φορά ή να επιτρέψετε την πλήρη θέαση ενός δίσκου no off Access control Status window Low power standby Child lock Parental level Change country Change code Για να ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε το Child Lock... Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη. Πιέστε ss για να µετακινηθείτε στο OSD και για να ανακαλέσετε το µενού Personal Preferences. Πιέστε για να µετακινηθείτε προς τα κάτω στο. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στο µενού Functions. Η επιλογή ACCESS CONTROL είναι ήδη φωτισµένη. Πιέστε tt για να µπορέσετε να εισάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό PIN. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε τον κωδικό σας. Εισάγετε τον κωδικό ακόµη µια φορά για επιβεβαίωση. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στην επιλογή Child Lock. Πιέστε για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Child Lock ή για να την απενεργοποιήσετε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό PIN, µπορείτε να ακυρώσετε τον κωδικό πιέζοντας το STOP τέσσερις φορές όταν εµφανίζεται το µενού CHILD PROTECT. Στη συνέχεια, µπορείτε να καταχωρήσετε νέο κωδικό PIN.

17 17 Εξουσιοδότηση παρακολούθησης ενός δίσκου Εισάγετε τον κωδικό Child Lock για να επιτρέψετε είτε την αναπαραγωγή για µία φορά, είτε την αναπαραγωγή χωρίς περιορισµούς ενός δίσκου που έχει ήδη φορτωθεί. locked Access Control Όταν φορτώνετε ένα νέο δίσκο DVD... Εµφανίζεται το µενού CHILD PROTECT*. Play once [ ] [ ] [ ] [ ] Play always [ ] [ ] [ ] [ ] Για να επιτρέψετε την αναπαραγωγή ενός δίσκου µία φορά, πιέστε ή για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο 'Play once'. Choose 'Play always' for inserting disc in the child-safe list Για να επιτρέψετε την αναπαραγωγή χωρίς επίβλεψη ενός δίσκου, µετακινήστε τον κέρσορα στο 'Play Always'. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε τον κωδικό PIN. Για να ακυρώσετε µια προηγούµενη εξουσιοδότηση... Αρχίστε την αναπαραγωγή του δίσκου. Πιέστε STOP µόλις εµφανιστεί το µήνυµα 'SAFE' στο παράθυρο Temporary Feedback (Προσωρινή Ανάδραση). Εµφανίζεται το µενού 'Child Protect'. Πιέστε µια φορά για να ακυρώσετε µια προηγούµενη εξουσιοδότηση ή tt για να την επιβεβαιώσετε. *Σηµείωση: Το DVD 1 µπορεί να αποθηκεύσει µέχρι και 120 τίτλους DVD. Ένας τίτλος προστίθεται στη λίστα όταν επιλέξετε 'Play always' στο µενού 'Child Protect'. Αν η λίστα έχει γεµίσει και προστεθεί ένας νέος τίτλος, η παλαιότερη καταχώρηση τίτλου θα αφαιρεθεί από τη λίστα. Όλοι οι δίσκοι σε µια οµάδα πολλαπλών δίσκων πρέπει να έχουν την έγκριση ώστε να χαρακτηριστεί ολόκληρη η οµάδα ασφαλής για παιδιά.

18 18 >> Έλεγχος Πρόσβασης Αλλαγή του κωδικού PIN Αλλαγή του κωδικού PIN Γονικός Έλεγχος Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό PIN οποιαδήποτε στιγµή µέσω του µενού ACCESS CONTROL. Οι δίσκοι DVD βαθµολογούνται ως προς την καταλληλότητα για παιδιά σε µια κλίµακα που προσδιορίζεται από κάθε χώρα. Ο Γονικός Έλεγχος (Parental Control) εµποδίζει την προβολή σκηνών που έχουν κριθεί ακατάλληλες για παιδιά no off Access control Status window Low power standby [ ] [ ] [ ] [ ] Enter code Για να αλλάξετε τον κωδικό PIN... Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη. Πιέστε ss για να µετακινηθείτε στο OSD και για να ανακαλέσετε το µενού Personal Preferences no off Access control Status window Low power standby Child lock Parental level Change country Change code 2 Πιέστε για να κατεβείτε στο και πιέστε tt για να µετακινηθείτε στο µενού Functions. Η επιλογή ACCESS CONTROL είναι ήδη φωτισµένη. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στο ENTER CODE. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε τον κωδικό σας. Πιέστε για να µετακινηθείτε στο CHANGE CODE και πιέστε tt για να µπορέσετε να εισάγετε το νέο κωδικό. Εισάγετε το νέο τετραψήφιο κωδικό PIN. Εισάγετε ξανά τον κωδικό PIN για να τον επιβεβαιώσετε. Πιέστε GO για να βγείτε από τα µενού ή ss για να επιστρέψετε στα προηγούµενα µενού.

19 19 Αλλαγή της ρύθµισης της χώρας Η αλλαγή της ρύθµισης COUNTRY στο µενού ACCESS CONTROL µπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα βαθµολογίας που χρησιµοποιούνται από το Γονικό Έλεγχο Για να ενεργοποιήσετε το Γονικό Έλεγχο... Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη. Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε στο OSD και για να ανακαλέσετε το µενού Personal Preferences no off Access control Status window Low power standby Child lock Parental level Change country Change code Για να αλλάξετε τη ρύθµιση της χώρας... Πιέστε το µπλε πλήκτρο στο Beo4 για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη. Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε στο OSD και για να ανακαλέσετε το µενού Personal Preferences. Πιέστε για να κατεβείτε στο και να µετακινηθείτε στο µενού Functions. Η επιλογή ACCESS CONTROL είναι ήδη φωτισµένη. Πιέστε για να κατεβείτε στο και tt για να µετακινηθείτε στο µενού Functions. Η επιλογή ACCESS CONTROL είναι ήδη φωτισµένη. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στο ENTER CODE. Πιέστε tt για να µετακινηθείτε στο ENTER CODE. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε τον κωδικό σας. Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε τον κωδικό σας. Πιέστε για να µετακινηθείτε στο PARENTAL LEVEL και πιέστε tt για να µπορέσετε να επιλέξετε ένα επίπεδο καταλληλότητας. Πιέστε ή για να επιλέξετε ένα επίπεδο φίλτρου µεταξύ 1 (το πιο κατάλληλο) και 8 (το λιγότερο κατάλληλο). Πιέστε GO για να καταχωρήσετε την επιλογή σας και να βγείτε από τα µενού ή πιέστε ss για να επιστρέψετε στα προηγούµενα µενού. Πιέστε για να µετακινηθείτε στο CHANGE COUNTRY και πιέστε tt για να µπορέσετε να επιλέξετε µια ρύθµιση χώρας. Πιέστε ή για να επιλέξετε µια χώρα από τη λίστα. Πιέστε GO για να καταχωρήσετε την επιλογή σας και να βγείτε από τα µενού ή πιέστε ss για να επιστρέψετε στα προηγούµενα µενού. Οι σκηνές του DVD µε υψηλότερη βαθµολογία από το επίπεδο που έχετε επιλέξει δε θα προβάλλονται. Στη θέση τους, θα προβάλλονται εναλλακτικές σκηνές µε βαθµολογία ίση ή χαµηλότερη από το επίπεδο που επιλέξατε, εφόσον υπάρχουν διαθέσιµες στο δίσκο. Ρυθµίστε το επίπεδο φίλτρου στο 0 για να απενεργοποιήσετε το Γονικό Έλεγχο.

20 20 Οι υποδοχές στο πίσω µέρος Μπορείτε να συνδέσετε το DVD 1 στην τηλεόραση µέσω της υποδοχής στο πίσω µέρος του DVD 1. DIGITAL OUTPUT AUDIO R AUDIO L DATA Y/C CVBS AV Y/C RGB CVBS Για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση έχει γίνει σωστά, παρακαλούµε συµβουλευθείτε τις Οδηγίες Χρήσης που παρέχονται µαζί µε την εξωτερικά συνδεόµενη συσκευή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πώς να συνδέσετε το DVD 1 στην τηλεόραση Bang & Olufsen, παρακαλούµε ανατρέξτε στην παράγραφο Τοποθέτηση και Συνδέσεις στη σελίδα 4. Επισκόπηση των υποδοχών στο πίσω µέρος... ~ (ρεύµα) Υποδοχή για σύνδεση στο ρεύµα. DIGITAL OUTPUT AUDIO R AUDIO L Οι υποδοχές αυτές χρησιµοποιούνται µόνο όταν συνδέετε το DVD 1 σε µια τηλεόραση Bang & Olufsen που δε χρησιµοποιεί καλώδιο εικόνας 21 ακίδων. Τα ηχητικά σήµατα αποστέλλονται από το DVD 1 στην τηλεόραση µέσω των υποδοχών αυτών. AV Υποδοχή 21 ακίδων για σύνδεση µε τηλεόραση Bang & Olufsen. Οι επιλογές των διακοπτών... Y/C Αυτή η ρύθµιση του διακόπτη χρησιµοποιείται όταν συνδέετε το DVD 1 σε µια τηλεόραση BeoVision Avant 50 Hz. CVBS Αυτή η ρύθµιση του διακόπτη χρησιµοποιείται όταν συνδέετε το DVD 1 µε τηλεοράσεις AV9000, BeoVision LX, BeoVision MS ή BeoVision MX. RGB Αυτή η ρύθµιση του διακόπτη χρησιµοποιείται όταν συνδέετε το DVD 1 µε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση της Bang & Olufsen. DATA Y/C CVBS Οι υποδοχές αυτές χρησιµοποιούνται για να συνδέσετε το DVD 1 µε µια τηλεόραση Bang & Olufsen που δε χρησιµοποιεί καλώδιο εικόνας 21 ακίδων. Τα σήµατα εικόνας αποστέλλονται από το DVD 1 στην τηλεόραση µέσω των υποδοχών αυτών.

21 Φροντίδα του DVD 1 21 Η κατάλληλη φροντίδα του DVD 1 και των δίσκων ήχου και εικόνας, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους. Παρακαλούµε τηρείτε τις ακόλουθες οδηγίες για να εξασφαλίσετε ότι το DVD 1 λειτουργεί κατά το βέλτιστο τρόπο. Καθηµερινή φροντίδα του DVD 1 Η τακτική συντήρηση αποτελεί ευθύνη του χρήστη, µολονότι τα ελαττωµατικά εξαρτήµατα καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εγγύησης. Παρακαλούµε συµβουλευθείτε τον αντιπρόσωπο της Bang & Olufsen για να σας υποδείξει τις συστάσεις για την τακτική συντήρηση. Για να καθαρίσετε το DVD 1... Σκουπίστε τη σκόνη από την επιφάνεια του DVD 1 χρησιµοποιώντας ένα στεγνό, µαλακό πανί. Αν χρειάζεται, αφαιρέστε τους λιπαρούς λεκέδες ή τη σκόνη που παραµένει µε ένα καλά στυµµένο µαλακό πανί, αφού προηγουµένως το έχετε βρέξει σε διάλυµα νερού που περιέχει µερικές σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού. Μη χρησιµοποιήσετε ποτέ διαλυτικά ή ισχυρά καθαριστικά στους δίσκους DVD, στα video CD ή στα audio CD. Όταν καθαρίζετε τους δίσκους, σκουπίστε σε ευθεία γραµµή από το κέντρο προς τα έξω. ιατηρείτε το συρταράκι φόρτωσης δίσκου όσο γίνεται περισσότερο κλειστό ώστε να αποφύγετε τη συσσώρευση σκόνης στο φακό. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε τα οπτικά του DVD 1 ή να αποσυναρµολογήσετε µόνοι σας το DVD 1. Οι εργασίες αυτές πρέπει να εκτελούνται από εξουσιοδοτηµένο τεχνικό προσωπικό. Σηµείωση: Μη χρησιµοποιήσετε ποτέ οινόπνευµα ή άλλο διαλυτικό για να καθαρίσετε οποιοδήποτε τµήµα του DVD 1! Χειρισµός των δίσκων DVD... Χειρίζεστε τους δίσκους DVD µε προσοχή. Αν κρατάτε πάντοτε το δίσκο DVD από τις άκρες του και τον τοποθετείτε στη θήκη του όταν τον βγάζετε από το DVD 1, δε θα χρειαστεί καθαρισµό. Αν ο δίσκος DVD λερωθεί από δακτυλικά αποτυπώµατα, σκόνη ή βρωµιά, µπορείτε να τον καθαρίσετε µε ένα µαλακό, στεγνό, πανί χωρίς χνούδια. Αποφεύγετε την υπερβολική θερµότητα και υγρασία, και µη γράφετε ποτέ πάνω στους δίσκους DVD.

22 22 Αν διαθέτετε... Το DVD 1 έχει κατασκευαστεί για να χρησιµοποιείται µε το τηλεχειριστήριο Beo4. Παρ' όλα αυτά, οι λειτουργίες του DVD 1 είναι προσβάσιµες µέσω του τηλεχειριστηρίου Beo1 που παρέχεται µαζί µε την τηλεόραση BeoVision 1....το τηλεχειριστήριο Beo1 Χρησιµοποιήστε τα πλήκτρα βέλος στο Beo1 για να µετακινηθείτε µεταξύ των µενού στην οθόνη και για να επιλέξετε ρυθµίσεις στις περιπτώσεις που θα έπρεπε να χρησιµοποιήσετε τα αριθµητικά ή τα χρωµατιστά πλήκτρα στο Beo4. Τα πλήκτρα του Beo1 Ακολουθήστε τις οδηγίες αυτής της σελίδας για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του Πιέστε για να αλλάξετε κεφάλαια ή κοµµάτια στο δίσκο, ή για να µετακινηθείτε πάνω ή κάτω στις διάφορες επιλογές του µενού. DVD 1 χρησιµοποιώντας το τηλεχειριστήριο Beo1. GO ss tt Πιέστε για να προχωρήσετε προς τα εµπρός ή προς τα πίσω σε ένα δίσκο. Πιέστε ss για να επιστρέψετε στα προηγούµενα µενού στην οθόνη. DISPLAY GO Πιέστε για να αποδεχθείτε, επιλέξετε, αρχίσετε ή να αποθηκεύσετε την επιλογή σας. Πιέστε και κρατήστε πατηµένο το GO κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής για να ανακαλέσετε το µενού δίσκου DVD. DISPLAY Πιέστε και κρατήστε το πατηµένο κατά την αναπαραγωγή DVD για να ανακαλέσετε τη γραµµή εργαλείων στην οθόνη*. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη χρήση της γραµµής εργαλείων στην οθόνη, παρακαλούµε ανατρέξτε στην παράγραφο 'Η γραµµή εργαλείων στην οθόνη' στη σελίδα 12. STOP Στο πίσω µέρος του Beo1: Πιέστε για να διακόψετε ή σταµατήσετε τελείως την αναπαραγωγή. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Αν η γραµµή εργαλείων στην οθόνη δεν εµφανιστεί, ανακαλέστε το µενού του DVD 1 µέσω του µενού DVD SETUP. Επιλέξτε DVD MENU από τις διαθέσιµες επιλογές και πιέστε GO.

23 23 Για τη δική σας πληροφόρηση... Οι ανάγκες σας ως χρήστη, εξετάζονται προσεκτικά κατά τη διαδικασία σχεδιασµού και ανάπτυξης ενός προϊόντος Bang & Olufsen, και καταβάλουµε ιδιαίτερη προσπάθεια να κάνουµε τα προϊόντα µας εύκολα και άνετα στη χρήση. Εποµένως, ελπίζουµε να διαθέσετε το χρόνο για να µας πείτε τις εµπειρίες σας µε το προϊόν της Bang & Olufsen. Οτιδήποτε θεωρείτε σηµαντικό θετικό ή αρνητικό µπορεί να µας βοηθήσει στις προσπάθειες τελειοποίησης των προϊόντων µας. Σας ευχαριστούµε! Γράψτε στην: Bang & Olufsen a/s Consumer Service dept Peter Bangsvej 15 DK 7600 Struer ή στείλτε fax: Bang & Olufsen Consumer Service (fax.) ή Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα µας στη διεύθυνση Printed in Denmark by Bogtrykkergården a-s, Struer

24

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Ελέγξτε την ταινία σας

Ελέγξτε την ταινία σας Ελέγξτε την ταινία σας Σε αυτές τις ασκήσεις, θα κάνετε εισαγωγή μιας ταινίας και θα χρησιμοποιήσετε τις επιλογές που παρουσιάστηκαν στο μάθημα. Άσκηση 1: Εισαγωγή αρχείου ταινίας 1. Κάντε κλικ στη μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Να µην εκτίθεται το Sweex Black Onyx MP4 Player σε υψηλές θερµοκρασίες. Μην τοποθετείται την συσκευή εκτεθειµένη σε έντονο ηλιακό φως ή κοντά σε πηγές υψηλής θερµοκρασίας(π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Θέση των πλήκτρων της συσκευής

Θέση των πλήκτρων της συσκευής APRC9235 Προφύλαξη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεχτικά πριν τη χρήση της συσκευής, και κρατήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική βοήθεια. Οι προειδοποιήσεις και οι προφυλάξεις στο εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER. Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΦΟΡΗΤΟ ΡΑΔΙΑΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ CD PLAYER Οδηγίες χρήσεως ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ 1. Ένδειξη ενεργοποίησης 2. Ένδειξη STEREO FM 3. Ένδειξη Προγραμματισμού 4. Μικρόφωνο 5. Δείκτης ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΠΑΥΣΗ 6.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i. Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6

Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i. Εγχειρίδιο της εφαρμογής αναπαραγωγής CD V2.6 i της CD V2.6 ii Copyright 2002, 2003, 2004 Sun Microsystems Copyright 2009 Στέργιος Προσινικλής (steriosprosinikls@gmail.com) Δίνεται άδεια για αντιγραφή, διανομή και/ή τροποποίηση του εγγράφου υπό τους

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης

Μονάδες δίσκου. Οδηγός χρήσης Μονάδες δίσκου Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το μοντέλο διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Αυτό το μοντέλο διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΕΩΣ Αυτό το μοντέλο διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: - Αναπαραγωγή δίσκων DVD/ CD/ CD-R/ CD-RW - Αναπαραγωγή δίσκων VCD (Video CD) - Αναπαραγωγή αρχείων MP3/ MPEG/ MPEG4/ Div X - Αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα