BeoVision Avant Οδηγ ς

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BeoVision Avant Οδηγ ς"

Transcript

1 BeoVision Avant Οδηγός

2

3 BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το βιβλίο αναφοράς Γνωριµία µε την BeoVision Avant και το Beo4 4 Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4 5 Αναγραφόµενες πληροφορίες και µενού στην οθόνη Παρακολούθηση Home Theatre µε την Avant 14 Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο 15 Κάνοντας την εικόνα να γεµίζει την οθόνη Στα δεξιά θα βρείτε τα περιεχόµενα αυτού του οδηγού. Τα κύρια κεφάλαια του Βιβλίου Αναφοράς φαίνονται παρακάτω: Ρύθµιση της BeoVision Avant, 6 Συνδέσεις ηχείων ήχος surround, 9 Σύνδεση ενός Set-top box, 13 Σύνδεση ενός αποκωδικοποιητή, 14 Σύνδεση άλλων συσκευών, 15 Σύνδεση συστηµάτων ήχου και εικόνας, 16 ιανοµή εικόνας ήχου και µε το BeoLink, 17 Ρύθµιση της BeoVision Avant σε διασυνδεδεµένο δωµάτιο, 18 Καταχώρηση επιπλέον συσκευών, 20 Συντονισµός τηλεοπτικών ή ορυφορικών καναλιών, 22 Προσθήκη νέων τηλεοπτικών ή ορυφορικών καναλιών, 23 Επεξεργασία συντονισµένων Τηλεοπτικών ή ορυφορικών* καναλιών, 24 Ρύθµιση της ώρας και της ηµεροµηνίας, 30 Ρύθµιση θέσεων παρακολούθησης και αναµονής, 31 Ρύθµιση των επιλογών του βίντεο, 32 Εισαγωγή ρυθµίσεων εικόνας και ήχου, 34 Καθηµερινές ενέργειες, 36 Εισαγωγή και αναπαραγωγή µίας βιντεοκασέτας, 38 Εγγραφή, 40 Αναζήτηση πληροφοριών µέσω Teletext, 44 Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο πηγών, 47 Παρακολούθηση Home Theatre µε την Avant, 48 Αυτόµατη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της Avant, 50 Χρήση ενός ολοκληρωµένου συστήµατος εικόνας/ήχου, 52 Χρήση της BeoVision Avant σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, 53 Οι υποδοχές στο πίσω µέρος, 54 Ταµπλό χειρισµού από κοντά και υποδοχές, 56 Η γραµµή ενδείξεων της BeoVision Avant, 58 Πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες µέσω του Beo4, 59 Συντήρηση της BeoVision Avant, 60 Για τη δική σας πληροφόρηση, 63 Παρακολούθηση τηλεόρασης 6 Επιλογή ενός τηλεοπτικού ή ορυφορικού* καναλιού 6 Εµφάνιση µιας λίστας καναλιών Περιστροφή της τηλεόρασης ή ρύθµιση της έντασης του ήχου 7 Ρύθµιση της θέσης παρακολούθησης 7 Ρύθµιση ή σίγαση της έντασης του ήχου Αναζήτηση πληροφοριών µέσω Teletext 8 Κύριες λειτουργίες Teletext Πρόσβαση στις αγαπηµένες σελίδες Teletext 9 Αποθήκευση σελίδων που διαβάζετε συχνά 9 Καθηµερινή χρήση των σελίδων memory Εισαγωγή και αναπαραγωγή µίας βιντεοκασέτας 10 Εισαγωγή µίας βιντεοκασέτας 11 Αναπαραγωγή ή τερµατισµός µίας κασέτας 11 Αναζήτηση σε µία κασέτα Εγγραφή ενός προγράµµατος 12 Προρύθµιση µίας εγγραφής µέσω των τηλεοπτικών λιστών Teletext 13 Εγγραφή εδώ και τώρα 13 Εµφάνιση µιας λίστας προγραµµατισµένων εγγραφών *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα ορυφορικά κανάλια είναι διαθέσιµα µόνο εάν η BeoVision Avant είναι εξοπλισµένη µε τον ενσωµατωµένο ορυφορικό δέκτη.

4 4 Γνωριµία µε την BeoVision Avant και το Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της BeoVision Avant. Όταν χρησιµοποιείται ή αλλάζει µία λειτουργία ενηµερώνεστε µέσω των ενδείξεων που εµφανίζονται στο Beo4 ή στο πάνω µέρος της τηλεόρασης. Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4 Εξετάστε τις βασικές αρχές του τηλεχειριστηρίου Beo4 και δοκιµάστε τις. Κάθε πλήκτρο του Beo4 επεξηγείται παρακάτω. *Ανατρέξτε στη σελίδα 59 στο Βιβλίο Αναφοράς, στο κεφάλαιο Πρόσβαση σε επιπλέον λειτουργίες µέσω του Beo4, για πληροφορίες σχετικά µε την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών σε αυτές που φαίνονται στην οθόνη του Beo4. Ενεργοποίηση της τηλεόρασης Ενεργοποίηση ενός ορυφορικού καναλιού.τα TV SAT TV Η οθόνη του Beo4 δείχνει την πηγή που έχετε επιλέξει, ή επιπλέον διαθέσιµες λειτουργίες όταν πιέσετε το πλήκτρο LIST δορυφορικά κανάλια είναι διαθέσιµα µόνο εάν η Avant είναι εξοπλισµένo µε τον ενσωµατωµένο ορυφορικό δέκτη Ενεργοποίηση του βίντεο και αναπαραγωγή µίας κασέτας V TAPE RADIO CD A TAPE LIGHT Ενεργοποίηση συνδεδεµένων πηγών ήχου, εάν αυτές οι πηγές είναι συνδεδεµένες στην BeoVision Avant µέσω ενός καλωδίου BeoLink Ρυθµίστε τα φώτα του δωµατίου, εάν έχετε εγκαταστήσει µία συσκευή ρύθµισης του Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου DVD player DVD TV LIGHT RADIO φωτισµού και αναπαραγωγή ενός δίσκου SAT DVD CD Πιέστε δύο φορές για να ξεκινήσετε την άµεση RECORD V TAPE RECORD A TAPE TEXT Ενεργοποίηση του Teletext εγγραφή Επιλογή καναλιών ή εισαγωγή δεδοµένων σε Τα χρωµατιστά πλήκτρα σας δίνουν πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες, ανάλογα µε την πηγή που έχετε επιλέξει µενού στην οθόνη Ανακαλέστε το κυρίως µενού για να έχετε MENU TEXT 0 MENU LIST Αποκάλυψη επιπλέον λειτουργιών στην οθόνη του Beo4, π.χ. STAND* πρόσβαση σε λίστες καναλιών, σε µενού εγγραφών µε χρονοδιακόπτη και µενού STOP Πιέστε για τον τερµατισµό αναπαραγωγής αναπαραγωγής µε χρονοδιακόπτη και σε µίας κασέτας ή ενός δίσκου, πιέστε για τον επιλογές ρυθµίσεων τερµατισµό της εγγραφής, πιέστε για τη µετάβαση από ένα µενού σε ένα προηγούµενο Μετακινηθείτε µεταξύ των καναλιών, των µενού κεφαλαίων σε ένα δίσκο DVD ή των κοµµατιών LIST EXIT σε ένα CD. Μετακινηθείτε προς τα επάνω και STOP EXIT Έξοδος από τα µενού της οθόνης προς τα κάτω σε επιλογές µενού στην οθόνη Θέστε την BeoVision Avant σε αναµονή Τυλίξτε προς τα πίσω ή γρήγορα προς τα ss tt εµπρός µία βιντεοκασέτα, µετακινήστε τον κέρσορα από ρύθµιση σε ρύθµιση κατά τη συµπλήρωση ενός µενού Αποδοχή και αποθήκευση οδηγιών ή ρυθµίσεων Ρύθµιση της έντασης του ήχου. Πιέστε στο µέσο για τη σίγαση του ήχου BANG & OLUFSEN

5 5 Αναγραφόµενες πληροφορίες και µενού στην οθόνη Οι πληροφορίες σχετικά µε τις επιλεγµένες πηγές αναγράφονται στο πάνω µέρος της BeoVision Avant. Τα µενού στην οθόνη σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε, να ρυθµίσετε ή να απενεργοποιήσετε επιπλέον λειτουργίες. Μενού επιλογών Menu 1 Timer record 2 Timer play 3 TV list 4 Setup Source Pr Start Stop Date TV 1 13:30-14:10 27 Oct OK Press MENU for Teletext programming Menu 1 Timer record 2 Timer play 3 TV list 4 Setup V.TAPE TV 12 VOL 30 Εµφανίζεται η επιλεγµένη πηγή µέχρι να την απενεργοποιήσετε. Η ένταση του ήχου εµφανίζεται ενώ τη ρυθµίζετε και εξαφανίζεται µετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μενού συµπλήρωσης Πως να χρησιµοποιείτε τα µενού επιλογών: 0 9 Πιέστε για να µετακινηθείτε µεταξύ των επιλογών στο µενού επιλογών Πιέστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να επιλέξετε µία αριθµηµένη επιλογή σε µία λίστα Source Pr Start Stop Date TV 1 13:18-14:1827 Oct OK Press MENU for Teletext programming Πιέστε για να καταχωρήσετε την επιλογή σας Τα µενού στην οθόνη, όπως αυτά που φαίνονται παραπάνω, θα σας παρέχουν είτε δυνατότητα επιλογής από µία κάθετη λίστα επιλογών είτε δυνατότητα συµπλήρωσης σε µία οριζόντια λίστα επιλογών. Πως να χρησιµοποιήσετε τα µενού συµπλήρωσης: Πιέστε ή για να δείτε ss tt τις επιλογές σας για µια ρύθµιση σε ένα µενού συµπλήρωσης, ή ss και tt για να µεταφερθείτε από ρύθµιση σε ρύθµιση 0 9 Χρησιµοποιήστε τα αριθµητικά πλήκτρα στο Beo4 για να εισάγετε αριθµητικές ρυθµίσεις. Πιέστε για να καταχωρήσετε την επιλογή σας Και για τα µενού επιλογών και για τα µενού συµπλήρωσης, πιέστε STOP για να επιστρέψετε σε ένα προηγούµενο µενού, ή EXIT για να βγείτε από όλα τα µενού.

6 6 Παρακολούθηση τηλεόρασης Οι λειτουργίες που φαίνονται σε αυτή τη σελίδα είναι λειτουργίες που χρησιµοποιείτε καθηµερινά: Επιλέξτε ένα τηλεοπτικό ή ορυφορικό κανάλι µε τον αριθµό του. Μεταφερθείτε σε ένα άλλο κανάλι ή πηγή. Ανακαλέστε µία λίστα καναλιών στην οθόνη. Ρυθµίστε τη θέση της τηλεόρασης στη µηχανοκίνητη βάση της. Ρυθµίστε την ένταση του ήχου. Όλες αυτές οι λειτουργίες µπορούν να γίνουν από το τηλεχειριστήριο Beo4, παρόλο που µπορείτε να ρυθµίσετε τη θέση της τηλεόρασης και χειροκίνητα. Επιλογή ενός τηλεοπτικού ή ορυφορικού* καναλιού Για να παρακολουθήσετε ένα τηλεοπτικό ή ορυφορικό κανάλι, πιέστε το κατάλληλο πλήκτρο στο Beo4. Η ΒeoVision Avant ενεργοποιείται στο τελευταίο κανάλι που παρακολουθήσατε. Ενώ η BeoVision Avant είναι απενεργοποιηµένη... TV Πιέστε TV ή SAT για να TV 2 ενεργοποιήσετε τη πηγή. Στην οθόνη εµφανίζεται το τελευταίο κανάλι που παρακολουθήσατε 0 9 SAT Πιέστε έναν αριθµό καναλιού για να µεταβείτε απευθείας στο κανάλι Πιέστε ή για να αλλάξετε διαδοχικά τα κανάλια Πιέστε το πλήκτρο µιας διαφορετικής πηγής οποιαδήποτε στιγµή για να µεταφερθείτε σε εκείνη την πηγή Πιέστε για να απενεργοποιήσετε την BeoVision Avant Εµφάνιση µίας λίστας καναλιών Όλα τα τηλεοπτικά και ορυφορικά κανάλια εµφανίζονται σε διαφορετικές λίστες, τις οποίες µπορείτε να ανακαλέσετε στην οθόνη. Οι λίστες περιλαµβάνουν αριθµούς και ονόµατα καναλιών. Οι λίστες µπορούν να περιλαµβάνουν 99 τηλεοπτικά και 119 ορυφορικά κανάλια. ss TV tt 0 9 EXIT Πιέστε TV ή SAT για να ενεργοποιήσετε µία πηγή Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το για να ανακαλέσετε µία λίστα µε κανάλια στην οθόνη Πιέστε ss ή tt για να δείτε την προηγούµενη ή την επόµενη σελίδα της λίστας καναλιών Για να επιλέξετε ένα κανάλι για να παρακολουθήσετε, πιέστε το νούµερο του καναλιού στο Beo4 ή πιέστε ή µέχρι ο κέρσορας να πάει στο κανάλι που θέλετε Για να ενεργοποιήσετε το κανάλι που επιλέξατε, πιέστε, ή πιέστε EXIT για να βγείτε από το µενού Μπορείτε επίσης να ανακαλέσετε µία λίστα καναλιών πιέζοντας το MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού και στη συνέχεια πιέζοντας το 3 ή το 4 για να επιλέξετε την κατάλληλη τηλεοπτική ή ορυφορική λίστα. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα ορυφορικά κανάλια είναι διαθέσιµα µόνο εάν η BeoVision Avant είναι εξοπλισµένη µε τον ενσωµατωµένο ορυφορικό δέκτη.

7 Περιστροφή της τηλεόρασης ή ρύθµιση της έντασης του ήχου 7 Ρύθµιση της θέσης παρακολούθησης Μπορείτε να περιστρέψετε την τηλεόραση στην ενσωµατωµένη µηχανοκίνητη βάση της µέσω του Beo4. Ρύθµιση ή σίγαση της έντασης του ήχου Μπορείτε να ρυθµίστε ή να σιγήσετε τον ήχο της τηλεόρασης οποιαδήποτε στιγµή ενώ χρησιµοποιείται µία πηγή. 1 BBC 1 2 BBC 2 3 ITV 4 SUPER CH 5 SKY 6 ZDF 7 CHILDREN 8CNN EUROSPRT MTV Η λίστα τηλεοπτικών προγραµµάτων. Οι διακεκοµµένες γραµµές δείχνουν ότι έχει αποθηκευτεί, αλλά δεν έχει ονοµαστεί, ένα κανάλι. Μία κενή θέση στη λίστα δείχνει ότι δεν έχει αποθηκευτεί κάποιο κανάλι εκεί. LIST STAND ss tt Πιέστε LIST στο Beo4 µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη STAND στην οθόνη του Beo4 Πιέστε ss ή tt για να περιστρέψετε την BeoVision Avant προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, ή... Ενώ η BeoVision Avant είναι ενεργοποιηµένη... Πιέστε οποιαδήποτε άκρο του πλήκτρο για να ρυθµίσετε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω Πιέστε στο µέσον του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο Πιέστε οποιαδήποτε άκρο του πλήκτρου για να επαναφέρετε τον ήχο 0...πιέστε 0, 1 ή 2 εάν έχετε 1 προρυθµίσει θέσεις 2 παρακολούθησης για την τηλεόραση σας Παρακαλούµε ανατρέξτε στη σελίδα 31 στο Βιβλίο Αναφοράς, 'Ρύθµιση θέσεων παρακολούθησης και αναµονής', για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο προρύθµισης θέσεων παρακολούθησης τηλεόρασης.

8 8 Αναζήτηση πληροφοριών µέσω Teletext Το Τeletext είναι ένα σύστηµα πληροφοριών σε µορφή εικόνων και χρησιµοποιείται από τους περισσότερους σταθµούς για να µεταδώσουν ειδήσεις, προγνωστικά καιρού και άλλες πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος. Εάν επιλέξετε ένα κανάλι που προσφέρει υπηρεσίες Teletext, η BeoVision Avant σας δίνει πρόσβαση σε σελίδες Teletext. Μερικές φορές µία σελίδα αποτελείται από περισσότερες υποσελίδες, οι οποίες εµφανίζονται διαδοχικά σε επαναλαµβανόµενες σειρές. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις σελίδες Teletext σε τρία βήµατα: ενεργοποιήστε την υπηρεσία Teletext, διαβάστε τη σελίδα περιεχοµένων για να βρείτε τον αριθµό σελίδας που θέλετε και ανακαλέστε την επιθυµητή σελίδα. Με το Beo4, µπορείτε να µεταφερθείτε µεταξύ των σελίδων διαδοχικά ή να µεταβείτε απευθείας σε µία συγκεκριµένη σελίδα. Κύριες λειτουργίες Teletext Στα περιεχόµενα στη σελίδα Teletext 100 εµφανίζονται οι κύριες κατηγορίες των πληροφοριών του Teletext και αναφέρονται οι αριθµοί σελίδων για την εύκολη εύρεση τους. Για παράδειγµα, οι ειδήσεις µπορεί να αρχίζουν από τη σελίδα 110, τα αθλητικά στη σελίδα 200 ή το πρόγραµµα της τηλεόρασης στη σελίδα 300. Ενώ λειτουργεί η τηλεόραση... TEXT Πιέστε για να ανακαλέσετε τη σελίδα περιεχοµένων του Teletext 0 9 STOP 0 9 STOP Πιέστε τον αριθµό µίας σελίδας Teletext που θέλετε να δείτε Πιέστε για να µετακινηθείτε στην προηγούµενη ή στην επόµενη σελίδα Εάν η τρέχουσα σελίδα περιλαµβάνει υποσελίδες, µπορείτε να πιέσετε το STOP για να σταµατήσετε τη µετακίνηση των σελίδων Για να δείτε µία συγκεκριµένη υποσελίδα, εισάγετε τον τετραψήφιο κωδικό της σελίδας που θέλετε, ή πιέστε ή για να µεταφερθείτε στη σελίδα Πιέστε και πάλι STOP για να συνεχίσετε την αλλαγή των σελίδων Μία συνηθισµένη σελίδα Teletext. Στο πάνω µέρος της οθόνης εµφανίζονται ο αριθµός της τρέχουσας σελίδας, το όνοµα του καναλιού, η ηµεροµηνία και η ώρα, καθώς και ένας τριψήφιος αριθµός που δείχνει την πρόοδο της λειτουργίας αναζήτησης σελίδας. EXIT Πιέστε για να εγκαταλείψετε το Teletext και να επιστρέψετε στη πηγή που χρησιµοποιούσατε

9 Πρόσβαση στις αγαπηµένες σελίδες Teletext 9 Όταν ενεργοποιείτε τοteletext, η BeoVision Avant σας προσφέρει άµεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε σελίδα θέλετε να δείτε, σε οποιεσδήποτε υποσελίδες είναι διασυνδεδεµένες µε αυτή τη σελίδα, καθώς επίσης και σε τέσσερις σελίδες memory για αποθήκευση των πιο συχνά χρησιµοποιούµενων σελίδων Teletext. Αυτό σηµαίνει ότι µπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα π.χ. τους τελευταίους τίτλους ειδήσεων, τις τιµές των µετοχών, τα αποτελέσµατα των αγώνων ή το δελτίο καιρού. Αποθήκευση σελίδων που διαβάζετε συχνά Οι αποθηκευµένες σελίδες memory είναι οι πρώτες που εµφανίζονται όταν ανακαλείτε το Teletext στην οθόνη* και το Beo4 κάνει ευκολότερη τη µετακίνηση από σελίδα σε σελίδα Ενώ είναι ενεργοποιηµένο το Teletext 0 9 Πιέστε τα αριθµητικά πλήκτρα ή στο Beo4 για να µεταβείτε σε µία σελίδα όπου ανατρέχετε συχνά LIST STORE 1 4 EXIT Πιέστε LIST στο Beo4 µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη STORE στην οθόνη του Beo4 Πιέστε για να επιλέξετε την τρέχουσα σελίδα για αποθήκευση Εισάγετε τον αριθµό της σελίδας memory που θα χρησιµοποιήσετε Πιέστε για να αποθηκεύσετε τη σελίδα σα σελίδα memory, ή......πιέστε για να βγείτε από τη λειτουργία STORE και να επιστρέψετε στο Teletext Καθηµερινή χρήση των σελίδων memory Μπορεί να χρειαστεί να ανατρέξετε στις σελίδες memory του Teletext γρήγορα, π.χ. εάν φεύγετε για δουλειά και θέλετε να δείτε τις πληροφορίες για την κίνηση σε µία υπηρεσία Teletext. TV SAT TEXT ss tt Πιέστε για να ενεργοποιήσετε ένα τηλεοπτικό ή ορυφορικό κανάλι το οποίο προσφέρει υπηρεσίες Teletext Πιέστε για να ενεργοποιήσετε το Teletext. Εµφανίζεται αυτόµατα η σελίδα που είναι αποθηκευµένη σα σελίδα memory 1 Πιέστε ss ή tt για να δείτε τις υπόλοιπες σελίδες memory Για να δείτε τις αποθηκευµένες σελίδες memory από τις υπηρεσίες Teletext ενός άλλου καναλιού, πιέστε EXIT στο Beo4 για να επιστρέψετε στην παρακολούθηση του καναλιού, πιέστε ή το νούµερο του καναλιού για να αλλάξετε κανάλια και πιέστε TEXT για να ενεργοποιήσετε το Teletext. Παρακαλούµε σηµειώστε ότι µπορείτε να δείτε τις σελίδες του Teletext του set-top box, αλλά δεν µπορείτε να τις αποθηκεύσετε σα σελίδες memory! *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν η BeoVision Avant είναι συνδεδεµένο µέσω ενός καλωδίου BeoLink σε µία άλλη τηλεόραση, οι αποθηκευµένες σελίδες memory δε θα εµφανιστούν στις άλλες διασυνδεδεµένες τηλεοράσεις. Οι σελίδες memory πρέπει να αποθηκεύονται χειροκίνητα σε όλες τις διασυνδεδεµένες τηλεοράσεις.

10 10 Εισαγωγή και αναπαραγωγή µίας βιντεοκασέτας Όλες οι λειτουργίες του βίντεο, εκτός από την εισαγωγή και την εξαγωγή της κασέτας, γίνονται από το τηλεχειριστήριο Beo4. Μπορείτε να αναπαράγετε, να παύσετε και να τερµατίσετε την αναπαραγωγή µίας κασέτας, να την τυλίξετε προς τα πίσω και γρήγορα προς τα εµπρός, ή να µετακινηθείτε προς τα πίσω ή προς τα εµπρός στην κασέτα µε δύο ταχύτητες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αναπαραγωγή µίας κασέτας σε αργή κίνηση. Εισαγωγή µίας βιντεοκασέτας Η εισαγωγή και η εξαγωγή των βιντεοκασετών γίνεται χειροκίνητα από την είσοδο στο εµπρός µέρος και από το ταµπλό χειρισµού από κοντά στο πίσω µέρος της BeoVision Avant. BANG &OLUFSEN > Πιέστε την κασέτα κάτω από το κάλυµµα της εισαγωγής µέσα στη θήκη στο κέντρο κάτω από την οθόνη. > Αφήστε την κασέτα όταν νιώσετε το µηχανισµό να τραβάει την κασέτα προς τα µέσα. > Πιέστε το πλήκτρο EJECT στα χειριστήρια λειτουργίας πίσω από τη γραµµή ενδείξεων στην BeoVision Avant για να εξάγετε την κασέτα. Ποτέ µην αφήνετε µία κασέτα µέσα στο άνοιγµα της θήκης! Το ανοικτό κάλυµµα κρατά το σύστηµα σε επιφυλακή και έτσι σπαταλάει ενέργεια. Η ένδειξη αναµονής που αναβοσβήνει σας προτρέπει για την εισαγωγή ή την εξαγωγή της κασέτας.

11 11 Αναπαραγωγή ή τερµατισµός αναπαραγωγής µίας κασέτας Μπορείτε να αναπαράγετε µία κασέτα που έχετε βάλει στο βίντεο ενεργοποιώντας το βίντεο. Το βίντεο θα αναπαράγει την κασέτα µέχρι το τέλος, θα την περιτυλίξει στην αρχή και θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα εκτός και αν δώσετε άλλες οδηγίες. Αναζήτηση σε µία κασέτα Μέσω του Beo4, µπορείτε να µετακινηθείτε προς τα εµπρός και προς τα πίσω σε µία κασέτα, να γίνει αναπαραγωγή σε αργή κίνηση, να την τυλίξετε προς τα πίσω και γρήγορα προς τα εµπρός. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε προς τα πίσω την κασέτα µέσω του χειριστηρίου ελέγχου πίσω από τη γραµµή ενδείξεων της Avant. Όταν έχετε εισάγει µία κασέτα... V TAPE Πιέστε το πλήκτρο V TAPE 1:30 στο Beo4 για να ενεργοποιήσετε το βίντεο και να αρχίσετε την αναπαραγωγή µίας κασέτας. Στη γραµµή ενδείξεων θα εµφανίζεται είτε ο χρόνος αναπαραγωγής είτε ο υπολειπόµενος χρόνος* STOP Πιέστε για την παύση της αναπαραγωγής της κασέτας Πιέστε για να αρχίσει ξανά η αναπαραγωγής της κασέτας, ή... STOP...πιέστε για τον τερµατισµό της κασέτας Πιέστε για να απενεργοποιήσετε το βίντεο. Εάν το βίντεο δε χρησιµοποιηθεί για περισσότερο από οκτώ λεπτά, θα απενεργοποιηθεί αυτόµατα Εάν αναπαράγεται µία κασέτα NTSC, πιέζοντας το STOP µία φορά θα τερµατιστεί η αναπαραγωγή της κασέτας και ο µετρητή δε θα εµφανίζεται στην οθόνη. Ενώ το βίντεο λειτουργεί... Πιέστε τα πράσινα ή κίτρινα < CUE πλήκτρα στο Beo4 για να µετακινηθείτε προς τα πίσω ή CUE > προς τα εµπρός σε µία κασέτα. Η γραµµή ενδείξεων δείχνει την ταχύτητα µετακίνησης << SLOW SLOW >> ss << 1:30 STOP Πιέστε ξανά για να αλλάξετε την ταχύτητα Πιέστε τα κόκκινα ή τα µπλε πλήκτρα στο Beo4 για να αναπαράγετε την κασέτα προς τα πίσω ή προς τα εµπρός σε αργή κίνηση. Η γραµµή ενδείξεων δείχνει την ταχύτητα Πιέστε ξανά για να αλλάξετε την ταχύτητα Πιέστε ss ή tt για να τυλίξετε την κασέτα προς τα πίσω ή γρήγορα προς τα εµπρός. Η γραµµή ενδείξεων δείχνει το χρόνο αναπαραγωγής ή τον υπολειπόµενο χρόνο* Πιέστε για τον τερµατισµό της κασέτας, ή......πιέστε για τη συνέχιση της αναπαραγωγής της κασέτας Εάν αναπαράγεται µία κασέτα NTSC, δε θα µπορείτε να αναπαράγετε την κασέτα σε αργή κίνηση και δε θα εµφανίζετε ο µετρητής στην οθόνη. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Παρακαλούµε ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Ρύθµιση των επιλογών του βίντεο' στη σελίδα 32 του βιβλίου Αναφοράς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την επιλογή ρυθµίσεων για το βίντεο.

12 12 Εγγραφή ενός προγράµµατος Με τη λειτουργία Προγραµµατισµός Βίντεο µέσω Teletext (VPT) στο βίντεο, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε τις τηλεοπτικές λίστες του Teletext κατά την προρύθµιση της Avant για εγγραφή µελλοντικών προγραµµάτων. Μπορείτε επίσης να προρυθµίσετε χειροκίνητα µία εγγραφή µε Χρονοδιακόπτη. Εάν το τρέχον κανάλι µεταδίδει σήµατα PDC/VPS (Program Delivery Control/Video Programming System), µπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το πρόγραµµα θα εγγραφεί εξ' ολοκλήρου*, ακόµα και εάν αλλάξει η ώρα µετάδοσης από το κανάλι. Μπορείτε να προρυθµίσετε µέχρι οκτώ εγγραφές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση όλων των εγγραφών σε αναµονή εµφανίζοντας µία λίστα στην οθόνη. Μπορείτε, φυσικά, να αρχίσετε αµέσως την εγγραφή του προγράµµατος. Το βίντεο θα συνεχίσει να γράφει µέχρι να τελειώσει η κασέτα, εκτός εάν δώσετε διαφορετικές οδηγίες. Προρύθµιση µίας εγγραφής µέσω των τηλεοπτικών λιστών Teletext Μπορείτε να προρυθµίσετε µία εγγραφή ενός µελλοντικού προγράµµατος από µία σελίδα τηλεοπτικής λίστας Teletext. Ενώ λειτουργεί η τηλεόραση... TEXT Πιέστε για να ανακαλέσετε το Teletext στην οθόνη RECORD ss tt STOP ss tt Εντοπίστε τη σελίδα µε τις τηλεοπτικές λίστες του Teletext, όπως περιγράφεται στη σελίδα 8 Πιέστε για να φωτίσετε το πρώτο όνοµα προγράµµατος ή το χρόνο έναρξης στη λίστα Πιέστε για να µετακινήσετε το κέρσορα στο πρόγραµµα που θέλετε να γράψετε Πιέστε οποιαδήποτε στιγµή για να βγείτε από τη διαδικασία και να επιστρέψετε στο Teletext Πιέστε για να επιλέξετε το πρόγραµµα. O κέρσορας αλλάζει για να δείξει την ηµεροµηνία, τον αριθµό και το όνοµα του καναλιού, ακολουθούµενο από την ένδειξη 'OK?' Εάν οι πληροφορίες αυτές δεν είναι σωστές, πιέστε s s ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των πληροφοριών και ή για να αλλάξετε τις ρυθµίσεις Εάν τα σήµατα PDC/VPS δε µεταδίδονται από το κανάλι, οι εγγραφές προρυθµίζονται από τους χρόνους έναρξης και λήξης. Θα δείτε τους χρόνους στο πάνω µέρος της οθόνης όταν έχετε αποθηκεύσει ένα πρόγραµµα που θέλετε να γράψετε. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Οι επιλογές PDC/VPS στο µενού V.Tape Basic setup πρέπει να ρυθµιστούν στο On για να εγγραφεί από την Avant µία καθυστερηµένη ή µία µεγαλύτερη εκποµπή. Παρακαλούµε ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρύθµιση των επιλογών του βίντεο στη σελίδα 32 στο βιβλίο Αναφοράς για πληροφορίες σχετικά µε το µενού V.Tape Basic Setup. Πιέστε για να προρυθµίσετε την εγγραφή µε Χρονοδιακόπτη. Εµφανίζεται η ένδειξη RECORD Εάν θέλετε να γράψετε περισσότερα προγράµµατα, µπορείτε να συνεχίσετε να φωτίζετε µε τον κέρσορα τα προγράµµατα στη λίστα.

13 13 Εγγραφή εδώ και τώρα Εάν θέλετε να γράψετε το τρέχων πρόγραµµα ή ένα πρόγραµµα που πρόκειται να αρχίσει, µπορείτε να αρχίσετε άµεσα την εγγραφή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα διαφορετικό τηλεοπτικό πρόγραµµα ή να θέσετε την Avant σε αναµονή κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Η λίστα των προγραµµατισµένων εγγραφών Η λίστα Timer index µε τις εκκρεµούσες εγγραφές σας επιτρέπει να ελέγξετε εάν µία εγγραφή επικαλύπτει µία άλλη. Μπορείτε να αλλάξετε το κανάλι, την ηµεροµηνία ή την ώρα των εγγραφών ή να τις διαγράψετε εντελώς. RECORD RECORD Πιέστε RECORD δύο φορές. Το βίντεο θα αρχίσει την Menu Έλεγχος της κατάστασης των προγραµµατισµένων εγγραφών TV 0 9 εγγραφή στο τρέχων τηλεοπτικό ή δορυφορικό κανάλι Για να δείτε ένα διαφορετικό πρόγραµµα 1 Timer record 2 Timer play 3 TV list 4 Setup > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως µενού στην οθόνη. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το µενού Timer record. > Πιέστε ss για να µετακινήσετε το κέρσορα είτε στην ένδειξη Source ή Pr και πιέστε κατά τη διάρκεια της MENU για να ανακαλέσετε το Timer index. εγγραφής, απλώς επιλέξτε το τηλεοπτικό πρόγραµµα που θέλετε στο Beo4 Source Pr Start Stop Date TV 1 14:30-15:30 27 Oct OK Press MENU for Teletext programming Επεξεργασία µίας εγγραφής µε Χρονοδιακόπτη... Όταν έχετε ανακαλέσει το Timer index στην Εάν γράφετε ένα δορυφορικό πρόγραµµα, δε θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε διαφορετικά ορυφορικά προγράµµατα από αυτό που Timer index TV 15 12:30-13:30 27 Oct TV 820:00-21:15 27 Oct Sat :00-07:15 29 Oct TV 15 10:00-11:00 M. WT... Press MENU to clear timer οθόνη... > Πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα προς τα κάτω στην εγγραφή που θέλετε και πιέστε. > Πιέστε ss ή tt για να µετακινηθείτε µεταξύ των ρυθµίσεων και ή για να τις γράφεται! αλλάξετε. > Μπορείτε επίσης να εισάγετε αριθµητικές V TAPE Πιέστε V TAPE και στη ρυθµίσεις πιέζοντας τα αριθµητικά STOP συνέχεια STOP για να πλήκτρα στο Beo4. παύσετε την εγγραφή ιαγραφή µίας εγγραφής... RECORD Πιέστε RECORD για να > Ανακαλέστε το Timer index στην οθόνη και συνεχίσετε µία εγγραφή που φωτίστε µια εγγραφή µε Χρονοδιακόπτη. έχετε παύσει, ή... > Πιέστε MENU. Εµφανίζεται η ένδειξη Clear? αντί για της ηµεροµηνίας TV...επιλέξτε µία πηγή, όπως εγγραφής. SAT TV ή SAT, για να > Πιέστε για να διαγράψετε την εγγραφή τερµατίσετε την εγγραφή µε Χρονοδιακόπτη, ή EXIT για να την και να ενεργοποιήσετε µία πηγή κρατήσετε. > Πιέστε ή για να επιλέξετε άλλες εγγραφές που θέλετε να διαγράψετε, ή Πιέστε για να θέσετε το πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα σύστηµα σε αναµονή µενού. Η εγγραφή θα συνεχιστεί, εκτός και εάν παύσει όταν θέσετε την Avant στην αναµονή. Σε αυτήν την περίπτωση µία εγγραφή που βρίσκεται σε παύση θα τερµατιστεί.

14 14 Παρακολούθηση Ηome Theatre µε την Avant Εάν η BeoVision Avant είναι εξοπλισµένο µε µονάδα ήχου surround, µπορείτε να επεκτείνετε το σύστηµα σας σε ένα πλήρως εξοπλισµένο σύστηµα Home Theatre συνδέοντας τέσσερα ηχεία Bang & Olufsen και ένα υπογούφερ BeoLab 2*. Επιλογή ηχείων για κινηµατογραφικό ήχο Ενώ παρακολουθείτε µία ταινία ή ένα πρόγραµµα, µπορείτε να επιλέξετε το συνδυασµό των ηχείων που θέλετε να ενεργοποιήσετε, µε την προϋπόθεση ότι τα διαφορετικά είδη ήχου είναι διαθέσιµα στο σύστηµα σας.? Όταν ενεργοποιείτε µία από τις πηγές στην BeoVision Avant, τα ηχεία που µπορεί να έχετε σε ένα σύστηµα ήχου surround µπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν, ανάλογα µε το είδος του ήχου που ταιριάζει στη πηγή που χρησιµοποιείτε. Η BeoVision Avant µπορεί να ενεργοποιήσει αυτόµατα ένα συνδυασµό ηχείων. Αυτό συµβαίνει όταν ένα µεταδιδόµενο πρόγραµµα ή ένας δίσκος DVD περιέχουν LIST SPEAKER 1 5 ss tt Πιέστε LIST στο Beo4 µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη SPEAKER Πιέστε τον αριθµό της επιλογής ηχείων που θέλετε. Τα επιλεγµένα ηχεία θα ενεργοποιηθούν αυτόµατα Εάν θέλετε να ρυθµίσετε την ισορροπία για το πρόγραµµα που παρακολουθείτε, πιέστε ή για να ρυθµίσετε την ισορροπία µεταξύ των εξωτερικών εµπρός και πίσω ηχείων και πιέστε ss ή tt για να ρυθµίσετε την ισορροπία µεταξύ των αριστερών και δεξιών ηχείων Συνδυασµοί ηχείων SPEAKER 1 Στερεοφωνικός ήχος µόνο στα ηχεία της Avant. Για προγράµµατα µε διάλογο, π.χ. τηλεοπτικές ειδήσεις. SPEAKER 2 Στερεοφωνικός ήχος στα δύο εξωτερικά εµπρός ηχεία. Για µουσικά CD. SPEAKER 3 Είναι ενεργά τα ηχεία της Αvant και τα εξωτερικά εµπρός ηχεία. Για στερεοφωνικά τηλεοπτικά προγράµµατα. SPEAKER 4 Εµπλουτισµένος στερεοφωνικός ήχος στα εξωτερικά εµπρός και πίσω ηχεία. Για µουσικά CD ή κασέτες. SPEAKER 5 Περιφερειακός ήχος από όλα τα ηχεία. Για προγράµµατα µε ήχο Dolby Surround. πληροφορίες για τον αριθµό των ηχείων που θα ενεργοποιηθούν. Έχετε ακόµα τη δυνατότητα να επιλέξετε τη ρύθµιση ηχείων που θέλετε. EXIT Πιέστε EXIT για να αφαιρέσετε την ένδειξη SPEAKER από την οθόνη του Beo4 και να επιστρέψετε στην πηγή που χρησιµοποιούσατε Εάν έχετε συνδέσει µόνο δύο εξωτερικά εµπρός ηχεία στην BeoVision Avant, θα µπορείτε να επιλέξετε µόνο SPEAKER 1 3. Μπορείτε επίσης να ρυθµίσετε τις διαστάσεις της εικόνας για να γεµίζει την οθόνη και να ολοκληρωθεί η εµπειρία Home Theatre. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ανατρέξτε στις σελίδες 9-12 στο βιβλίο Αναφοράς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο σύνδεσης ηχείων στην BeoVision Avant.

15 15 Κάνοντας την εικόνα να γεµίσει την οθόνη Η ΒeoVision Avant σας διασφαλίζει πάντοτε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτόµατα προσαρµόζει την εικόνα έτσι ώστε να γεµίσει όσο το δυνατόν µεγαλύτερο µέρος της οθόνης. Ωστόσο, µπορείτε εάν θέλετε να επιλέξετε ένα διαφορετικό φορµά για την παρακολούθηση του Home Theatre. Για την επιλογή ενός φορµά... LIST Πιέστε LIST στο Beo4 µέχρι FORMAT να εµφανιστεί η ένδειξη FORMAT 1 3 Πιέστε εάν θέλετε την BeoVision Avant να βελτιστοποιήσει την εικόνα, διαφορετικά......πιέστε τον αριθµό του επιθυµητού φορµά εικόνας Εάν επιλέξετε Format 1, πιέστε ή για να επιλέξετε τις παραλλαγές αυτού του φορµά Φορµά εικόνας για να επιλέξετε FORMAT 1 Για κανονικές τηλεοπτικές εικόνες, όπως φαίνεται στα δεξιά. Είναι διαθέσιµες τρεις παραλλαγές: 15:9 (για τη µεγαλύτερη εικόνα), 14:9 και 4:3 (για κανονικό φορµά εικόνας). FORMAT 2 Για εικόνες letter-box. FORMAT 3 Για εικόνες 16:9 ευρείας οθόνης. Το FORMAT 3 συνήθως επιλέγεται αυτόµατα. Εάν δε συµβεί κάτι τέτοιο, µπορείτε να το επιλέξετε µόνοι σας. EXIT Πιέστε για να µετακινήσετε την εικόνα επάνω και κάτω εάν έχετε επιλέξει το Format 2 Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη λειτουργία FORMAT Η εικόνα στο πάνω µέρος δείχνει το κανονικό φορµά εικόνας της BeoVision Avant, το οποίο είναι φορµά 15:9. Οι δύο παραπάνω εικόνες δείχνουν τι συµβαίνει σε µία εικόνα letter-box όταν επιλέγετε format 2. Η εικόνα προσαρµόζεται έτσι ώστε να γεµίσει το µεγαλύτερο µέρος της οθόνης.

16

17

18 Printed in Denmark by Bogtrykkergården a-s, Struer

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO

Ελληνικά. Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο TVGo DVB-T02PRO Ελληνικά 1.1 Εισαγωγή Το TVGo DVB-T02PRO μπορεί να μετατρέψει τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας σε μία προσωπική ψηφιακή τηλεόραση και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN DVD 2 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Τηλεχειριστήριο. Μπάρα Πληροφοριών. Edivision. Λοιπές Λειτουργίες

Περιεχόμενα. Βασικές λειτουργίες. Τηλεχειριστήριο. Μπάρα Πληροφοριών. Edivision. Λοιπές Λειτουργίες Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Τηλεχειριστήριο Βασικές λειτουργίες Μπάρα Πληροφοριών Edivision Λοιπές Λειτουργίες Πως θα μεταβείτε στη λίστα προγραμμάτων Πως θα ρυθμίσετε τη λειτουργία Sleep Timer (Χρονοδιακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου. Οδηγός έναρξης HT-XT1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Οδηγός έναρξης HT-XT1 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 3 2 Εγκατάσταση 4 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT770 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT770 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DJCONTROL INSTINCT ΚΑΙ ΤΟ DJUCED ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Εισάγετε το CD-ROM. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Ακολουθήστε τις οδηγίες. 6 1 2 7 3 4 5 1- Ισορροπία, κανάλια 1-2 (έξοδος μίξης)

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23.

Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23. DVD 1 Οδηγός Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23. CLASS 1 LASER PRODUCT Η ετικέτα επάνω στο compact disc player, προειδοποιεί ότι η συσκευή περιλαµβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. www.geomechaniki.gr email info@geomechaniki.gr Οδηγίες Χρήσης 2 Για τη σωστή λειτουργία του προγραµµατιστή πρέπει να τοποθετήσετε την µπαταρία των 9V. Η µπαταρία των 9 Volt ενεργοποιεί την οθόνη LCD. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ SAB SKY 4740 FTA HD ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Κύρια Χαρακτηριστικά Γνωρίσματα Για την ασφάλειά σας. Αποσυσκευασία.. Γενική Λειτουργία. Τηλεχειριστήριο.. Πίσω Όψη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Σύνδεση με τηλεόραση και

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα