Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας υπόψη:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας υπόψη:"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ. Οικ.: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού ΤΚ Αθήνα Πληροφορίες : Ν. Πάνου Τηλέφωνο : Fax : ΠΡΟXΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2013 ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,22 ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α. Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας υπόψη: 1. Το Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης» όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 2. Το Ν. 2286/95 «περί Προµηθειών του ηµοσίου και συναφών θεµάτων» 3. Το Ν.2362/95 «Περί ηµοσίου Λογιστικού ελέγχου των δαπανών του κράτους» 4. Το Π.. 118/07 περί κανονισµού Προµηθειών του ηµοσίου ( ΚΠ ) 5. Την αρ.35130/739/ (ΦΕΚ 1291/Β/ ) «Περί αύξησης των χρηµατικών ποσών του Ν. 2362/95 για τη σύναψη δηµοσίων συµβάσεων που αφορούν προµήθεια προϊόντων, παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων». 6. Την 9/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής περί «Ορισµού Αντιπεριφερειαρχών» 7. Την υπ αριθµ. 5686/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής περί «Ορισµού Αντιπεριφερειάρχη και Προέδρου της Οικονοµικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής» η οποία δηµοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 22/ Την 61/ Απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής περί «µεταβίβασης αρµοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες» (ΦΕΚ 18/τ.Β / ), όπως τροποποιήθηκε µε τις υπ αριθµ / (ΦΕΚ 2973/Β/ ) και Γ.Π. 46/ (ΦΕΚ 950/Β/ ) Αποφάσεις του Περιφερειάρχη Αττικής και ισχύει. 9. Τις υπ αριθµ / και 16577/ (ΦΕΚ τ. Β 223/ ), την υπ αριθµ / (ΦΕΚ τ.β 543/ ) Αποφάσεις του Περιφερειάρχη Αττικής περί «µεταβίβασης αρµοδιοτήτων» 10. Την υπ αριθµ. 22/2013 Απόφαση της Επιτροπής Περιφερειακού Συµβουλίου Πολιτισµού και Αθλητισµού, σύµφωνα µε την οποία εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, µε τον ΣΕΓΑΣ. 11. Την υπ αριθµ. 2977/ πρόταση του Συνδέσµου Ελληνικών Γυµναστικών & Αθλητικών Σωµατείων, Γραφείο Μαραθωνίου ΣΕΓΑΣ, όπου αναφέρονται οι εξής αναγκαίες για το γεγονός προµήθειες: o Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόµων-συµµετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων Μαραθωνοδρόµων του κόσµου, την 08/11/2013 (προϋπολογισµού ,15 πλέον ΦΠΑ) o Ενοικίαση ηχητικής υποστήριξης Εκδηλώσεων και Αγώνων του Κ.Μ.Α. καθώς και την ενοικίαση ενός video wall (προϋπολογισµού ,62 πλέον ΦΠΑ) o Υπηρεσίες εκτύπωσης τεµ. Αριθµών συµµετοχής (bibs) στους αγώνες του Κ.Μ.Α. µε δυνατότητα αναφοράς του ονόµατος των δροµέων πάνω στον αριθµό τους ( προϋπολογισµού ,63 πλέον ΦΠΑ)

2 o Υπηρεσίες γραφικού σχεδιασµού (προϋπολογισµού ,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθειες πινακίδων (κιβώτιο και χιλιοµετρικοί δείκτες) (προϋπολογισµού 900,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθεια χρωµάτων διαγράµµισης (προϋπολογισµού 3.164,80 πλέον ΦΠΑ) 12. Την υπ αριθµ. 1936/2013 Απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής όπως τροποποιήθηκε µε την 2063/2013, µε την οποία εγκρίθηκε η δαπάνης και η διάθεση πίστωσης ύψους ,00 για τις υπηρεσίες και προµήθειες υλικών για τη συνδιοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών Τις υπ αρ..πρωτ , /1,189686/2, , /1, , , , Αποφάσεις Ανάληψης Υποχρέωσης (Α Α: ΒΛΛΩ7Λ7-ΓΥΥ, ΒΛΛΩ7Λ7-Ε4Λ, ΒΛΛΩ7Λ7-ΚΩΗ, ΒΛΛΩ7Λ7-ΒΨΕ, ΒΛΛΩ7Λ7-1Ξ1, ΒΛΛΩ7Λ7-4ΩΧ, ΒΛΛΩ7Λ7-4ΨΑ, ΒΛΛΩ7Λ7-ΝΗΧ, ΒΛΛΩ7Λ7-ΠΝΟ/ Την υπ αρ. 2120/2013 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής µε την οποία εγκρίθηκαν οι όροι της διακήρυξης του Πρόχειρου µειοδοτικού διαγωνισµού για «Υπηρεσίες και Προµήθειες υλικών για τη συνδιοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013 µε τον ΣΕΓΑΣ» συνολικού προϋπολογισµού ,00 ευρώ συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ. ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ ΚΑΛΕΙ Τα Φυσικά ή Νοµικά Πρόσωπα που επιθυµούν να υποβάλουν µε οποιοδήποτε τρόπο στη ιεύθυνση Οικονοµικών, Τµήµα Προµηθειών, Λεωφ. Συγγρού 80-88, τ.κ , 3 ος όροφος γραφείο 311, τηλ , fax , έγγραφες σφραγισµένες προσφορές, για την παροχή υπηρεσιών και προµήθεια υλικών για τη συνδιοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013 µε τον ΣΕΓΑΣ, σύµφωνα µε τα παρακάτω: o Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόµων-συµµετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων Μαραθωνοδρόµων του κόσµου, την 08/11/2013 (προϋπολογισµού ,15πλέον ΦΠΑ) o Ενοικίαση ηχητικής υποστήριξης Εκδηλώσεων και Αγώνων του Κ.Μ.Α. καθώς και την ενοικίαση ενός video wall (προϋπολογισµού ,62 πλέον ΦΠΑ) o Υπηρεσίες εκτύπωσης τεµ. Αριθµών συµµετοχής (bibs) στους αγώνες του Κ.Μ.Α. µε δυνατότητα αναφοράς του ονόµατος των δροµέων πάνω στον αριθµό τους ( προϋπολογισµού ,63 πλέον ΦΠΑ) o Υπηρεσίες γραφικού σχεδιασµού (προϋπολογισµού ,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθειες πινακίδων (κιβώτιο και χιλιοµετρικοί δείκτες) (προϋπολογισµού 900,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθεια χρωµάτων διαγράµµισης (προϋπολογισµού 3.164,80 πλέον ΦΠΑ) συνολικού προϋπολογισµού ,22 ευρώ πλέον ΦΠΑ. ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 80-88, 3 Ος ΟΡΟΦΟΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ 305 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ 15/10/2013 Τρίτη π.µ.

3 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ (Άρθρο 11 του Κ.Π.. 118/2007) Όσοι επιθυµούν να λάβουν µέρος στο διαγωνισµό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές µέσα στην προθεσµία που ορίζεται από την παρούσα προκήρυξη. Οι προσφορές µπορούν να αποστέλλονται στην Υπηρεσία µας ( ιεύθυνση Οικονοµικών, Τµήµα Προµηθειών Κεντρικού Τοµέα Αθηνών, Λ. Συγγρού 80-88, Τ.Κ , 3 ος όροφος, Γραφείο ) µε οποιονδήποτε τρόπο, όπου θα παραλαµβάνονται µε απόδειξη, µε την απαραίτητη όµως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην παραπάνω /νση µέχρι την προηγούµενη της ηµεροµηνίας διενέργειας του διαγωνισµού και µέχρι την µ.µ. Κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού οι προσφορές κατατίθενται από την π.µ. µέχρι την π.µ. ενώπιον της αρµόδιας Γνωµοδοτικής Επιτροπής Αξιολόγησης Αποτελεσµάτων Πρόχειρων διαγωνισµών (Λ.Συγγρού 80-88, 3 ος όροφος, 305 γραφείο). Στις περιπτώσεις που οι υποβαλλόµενες ή οι ταχυδροµικά αποστελλόµενες προσφορές δεν τηρούν τα οριζόµενα από τις διατάξεις των προηγούµενων παραγράφων του παρόντος άρθρου, δεν λαµβάνονται υπόψη. Προσφορές που περιέρχονται στην Υπηρεσία µε οποιοδήποτε τρόπο, πριν από την διενέργεια του διαγωνισµού, δεν αποσφραγίζονται αλλά παραδίδονται στην αρµόδια Γνωµοδοτική Επιτροπή Αξιολόγησης Αποτελεσµάτων Πρόχειρων διαγωνισµών προ της εκπνοής της προθεσµίας που καθορίζεται από την προκήρυξη, προκειµένου να αποσφραγιστούν µαζί µε τις άλλες που κατατέθηκαν µε την προαναφερόµενη διαδικασία. Επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν οι προσφορές που υποβάλλονται ή περιέρχονται στην Υπηρεσία µας, µε οποιοδήποτε τρόπο ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ. Αρθρο 1 ο ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 1. Η προσφορά υποβάλλεται στην ελληνική γλώσσα, µέσα σε σφραγισµένο φάκελο, καθαρογραµµένη και χωρίς ξέσµατα. 2. Στον φάκελο κάθε προσφοράς πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς: α. Η λέξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ» µε κεφαλαία γράµµατα. β. Ο πλήρης τίτλος της αρµόδια Υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισµό (Περιφέρεια Αττικής, Γενική /νση Οικονοµικών, ιεύθυνση Οικονοµικών, Τµήµα Προµηθειών). γ. Ο αριθµός πρωτοκόλλου του ιαγωνισµού δ. Η ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού ε. Τα στοιχεία του αποστολέα Μέσα στον φάκελο προσφοράς τοποθετούνται όλα τα απαιτούµενα κατά το στάδιο υποβολής της προσφοράς στοιχεία, ως εξής: Οι ενδιαφερόµενοι θα προσκοµίσουν, επί ποινή αποκλεισµού, στον κυρίως φάκελο, τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο της αστυνοµικής τους ταυτότητας. 2. Βεβαίωση έναρξης εργασιών αν πρόκειται για ατοµική επιχείρηση ή θεωρηµένο καταστατικό αν πρόκειται για εταιρεία. 3. Αποδεδειγµένη επαγγελµατική εµπειρία σε ανάλογα έργα κατά την τελευταία τριετία, αποδεικνυόµενη µε σχετικά έγγραφα (βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης υπηρεσιών ή συµβάσεις). 4. Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 (Α'75), όπως εκάστοτε ισχύει, µε θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία:

4 α) Να αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισµού στον οποίο συµµετέχουν και ότι κατά την κατάρτιση της προσφοράς τους έχουν λάβει υπόψη τους όρους της παρούσας προκήρυξης, τους οποίους και αποδέχονται. β) Να δηλώνεται ότι µέχρι και την ηµέρα υποβολής της προσφοράς: - δεν έχουν καταδικασθεί µε αµετάκλητη απόφαση για κάποιο από τα αδικήµατα της παρ.1 του άρθρου 43 του Π.. 60/2007 ή για κάποιο από τα αδικήµατα της υπεξαίρεσης, της απάτης, της εκβίασης, της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας, της δωροδοκίας και της δόλιας χρεοκοπίας. - δεν τελούν σε πτώχευση ή σε διαδικασία κήρυξης πτώχευσης. - είναι ενήµεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής) και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. - είναι εγγεγραµµένοι στο οικείο Επιµελητήριο και ότι θα εξακολουθήσουν να είναι εγγεγραµµένοι µέχρι την κατακύρωση του διαγωνισµού. Τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς (όπως αυτά αναφέρονται στο Παράρτηµα Β ) τοποθετούνται σε χωριστό σφραγισµένο φάκελο µέσα στον κυρίως φάκελο µε την ένδειξη «Τεχνική Προσφορά». Τα οικονοµικά στοιχεία της προσφοράς τοποθετούνται επί ποινή απορρίψεως, σε χωριστό σφραγισµένο φάκελο επίσης µέσα στον κυρίως φάκελο µε την ένδειξη «Οικονοµική Προσφορά». 3. Οι φάκελοι τεχνικής και οικονοµικής προσφοράς φέρουν και τις ενδείξεις του κυρίως φακέλου. 4. Σε περίπτωση που τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς δεν είναι δυνατόν, λόγω µεγάλου όγκου, να τοποθετηθούν στον κυρίως φάκελο, τότε αυτά συσκευάζονται χωριστά και ακολουθούν τον κυρίως φάκελο µε την ένδειξη «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και τις λοιπές ενδείξεις του κυρίως φακέλου. 5. Οι προσφορές δεν πρέπει να έχουν ξέσµατα, σβησίµατα, προσθήκες, διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε προσθήκη ή διόρθωση, αυτή πρέπει να είναι καθαρογραµµένη και µονογραµµένη από τον προσφέροντα, το δε αρµόδιο όργανο παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών, ήτοι η Ειδική Επιτροπή, κατά τον έλεγχο, µονογράφει και σφραγίζει την τυχόν διόρθωση ή προσθήκη. Η προσφορά απορρίπτεται, όταν υπάρχουν σε αυτή διορθώσεις που την καθιστούν ασαφή, κατά την κρίση του οργάνου αξιολόγησης των προσφορών. ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ Μετά την κατάθεση της προσφοράς, επί νοµίµως υποβληθέντων δικαιολογητικών οι διαγωνιζόµενοι παρέχουν διευκρινίσεις µόνο όταν αυτές ζητούνται από αρµόδιο όργανο είτε κατά την ενώπιόν του διαδικασία, είτε κατόπιν εγγράφου της Υπηρεσίας, µετά την σχετική γνωµοδότηση του οργάνου. Από τις διευκρινίσεις, οι οποίες παρέχονται, σύµφωνα µε τα παραπάνω, λαµβάνονται υπόψη µόνο εκείνες που αναφέρονται στα σηµεία για τα οποία υποβλήθηκε σχετικό αίτηµα από το αρµόδιο όργανο. Άρθρο 2 ο ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό υποχρεούνται να υποβάλλουν, επί ποινή αποκλεισµού, µαζί µε την προσφορά τους στον κυρίως φάκελο, τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, µε θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία να δηλώνουν για ποια/ποιες υπηρεσίες ή είδη υποβάλλουν προσφορά. 2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, µε θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία να δηλώνουν ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους του παρόντος διαγωνισµού. 3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, µε θεώρηση γνησίου υπογραφής, στην οποία να δηλώνουν ότι δεν έχει νοµικούς περιορισµούς, και ότι δεν έχει επιβληθεί στον συµµετέχοντα ποινή αποκλεισµού του από διαγωνισµούς µε αµετάκλητη απόφαση κατά τα άρθρα 18,34 και 39 Π.. 118/2007

5 4. Εφόσον οι Ανάδοχοι/Προµηθευτές συµµετέχουν στο διαγωνισµό µε αντιπρόσωπό τους υποβάλλουν µαζί µε την προσφορά παραστατικό εκπροσώπησης. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηµεροµηνία σύνταξης των Υπεύθυνων ηλώσεων θα πρέπει, επί ποινή αποκλεισµού, να συµπίπτει µε την ηµεροµηνία υποβολής της προσφοράς στην Υπηρεσία ή µε την ηµεροµηνία κατάθεσης της προσφοράς στην ταχυδροµική υπηρεσία. Όλα τα παραπάνω πρέπει να είναι επικυρωµένα από αρµόδια δηµόσια αρχή. ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ Άρθρο 3 ο ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΩΝ Η περιγραφή των υπηρεσιών και των προς προµήθεια υλικών όλων των οµάδων του ιαγωνισµού αναφέρονται στο Παράρτηµα Α και βασίζονται στα έγγραφα του ΣΕΓΑΣ µε αρ. πρωτ. 2977/09/09/2013 και 3441/ , ,181223,181228/ καθώς επίσης και στο έγγραφο της /νσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας µε αρ. πρωτ. 8451/ Άρθρο 4 ο ΧΡΟΝΟ ΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ Η υπηρεσίες και οι προµήθειες υλικών που αναφέρονται στο Παράρτηµα Α της παρούσας θα εκτελεστούν σύµφωνα µε το χρονοδιάγραµµα που αναγράφονται στις Τεχνικές Προδιαγραφές του Παραρτήµατος Α. Άρθρο 5 ο ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΜΕΙΟ ΟΤΗ 1. Η προσφερόµενη τιµή θα αναφέρεται ΜΟΝΟ στην υπηρεσία ή τα είδη για τα οποία γίνεται η προσφορά, όπως καθορίζονται στη διακήρυξη και δεν µπορεί να υπερβαίνει τις επιµέρους προϋπολογισθείσες αξίες τους (όπως αυτές αναφέρονται στο «Τρόπο Πληρωµής Κρατήσεις» παρακάτω. Στην τιµή περιλαµβάνονται οι τυχόν υπέρ τρίτων κρατήσεις, ως και κάθε άλλη επιβάρυνση. 2. Η προσφερόµενη τιµή δίδεται σε ΕΥΡΩ. 3. Προσφορά που περιέχει τιµή σε συνάλλαγµα ή µε ρήτρα συναλλάγµατος απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 4. Προσφορά που θέτει όρο αναπροσαρµογής, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 5. Προσφορά που δεν θα αντιστοιχεί ακριβώς µε τα ζητούµενα από την παρούσα ιακήρυξη, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. 6. Εφόσον από την προσφορά δεν προκύπτει µε σαφήνεια η προσφερόµενη τιµή, η προσφορά απορρίπτεται ως απαράδεκτη, µε απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής, ύστερα από γνωµοδότηση της Γνωµοδοτικής Επιτροπής Αξιολόγησης αποτελεσµάτων των διαγωνισµών και των διαδικασιών διαπραγµάτευσης έτους Μειοδότης θα αναδειχτεί εκείνος που θα προσφέρει την χαµηλότερη οικονοµική προσφορά για κάθε οµάδα (που αναφέρεται αναλυτικά στα Παραρτήµα Α ) σύµφωνα µε το υπόδειγµα οικονοµικής προσφοράς (Παράρτηµα Β ):

6 o Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόµων-συµµετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων Μαραθωνοδρόµων του κόσµου, την 08/11/2013 (προϋπολογισµού ,15 πλέον ΦΠΑ) o Ενοικίαση ηχητικής υποστήριξης Εκδηλώσεων και Αγώνων του Κ.Μ.Α. καθώς και την ενοικίαση ενός video wall (προϋπολογισµού ,62 πλέον ΦΠΑ) o Υπηρεσίες εκτύπωσης τεµ. Αριθµών συµµετοχής (bibs) στους αγώνες του Κ.Μ.Α. µε δυνατότητα αναφοράς του ονόµατος των δροµέων πάνω στον αριθµό τους ( προϋπολογισµού ,63 πλέον ΦΠΑ) o Υπηρεσίες γραφικού σχεδιασµού (προϋπολογισµού ,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθειες πινακίδων (κιβώτιο και χιλιοµετρικοί δείκτες) (προϋπολογισµού 900,00 πλέον ΦΠΑ) o Προµήθεια χρωµάτων διαγράµµισης (προϋπολογισµού 3.164,80 πλέον ΦΠΑ) εφόσον καλύπτονται οι τεχνικές προδιαγραφές, οι όροι του παρόντος διαγωνισµού και δεν υπερβαίνονται οι επιµέρους προϋπολογισµοί ανά υπηρεσία και είδος. Άρθρο 6 ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Η πληρωµή του αναδόχου/προµηθευτή θα γίνεται µετά την ολοκλήρωση των εργασιών/παράδοση των ειδών και την οριστική παραλαβή τους από την αρµόδια Επιτροπή Παραλαβής Υλικών, Εργασιών και Παροχής Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής σύµφωνα µε το χρονοδιάγραµµα που περιγράφεται στο Παράρτηµα Γ, εντός εννιά (9) ηµερών από την επιστροφή του χρηµατικού εντάλµατος πληρωµής από την αρµόδια Υπηρεσία Εντελλοµένων Εξόδων της Περιφέρειας Αττικής υπό την προϋπόθεση της προηγούµενης προσκόµισης από τον προµηθευτή των απαιτούµενων από το Νόµο δικαιολογητικών. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω: 1. Τιµολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ή Τιµολόγιο ελτίο Αποστολής. 2. Αποδεικτικό φορολογικής και ασφαλιστικής ενηµερότητας. Οι νόµιµες κρατήσεις που υπολογίζονται επί της συµβατικής αξίας προ ΦΠΑ βαρύνουν τον ανάδοχο/προµηθευτή. Οι ανωτέρω κρατήσεις είναι οι ακόλουθες: - Υπέρ Μ.Τ.Π.Υ. 3% - Τέλος Χαρτοσήµου 2% επί της ανωτέρω κράτησης υπέρ του Μ.Τ.Π.Υ. - Υπέρ ΟΓΑ 20% επί του ανωτέρω τέλους χαρτοσήµου. - Υπέρ Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων 0,10 %. - Τέλος χαρτοσήµου 3% επί του ανωτέρω τέλους υπέρ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής ηµοσίων Συµβάσεων. - Υπέρ ΟΓΑ 20 % επί του ανωτέρω τέλους χαρτοσήµου - Ο Φ.Π.Α. βαρύνει τη Περιφέρεια Αττικής. ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ Η δαπάνη βαρύνει τον προϋπολογισµού οικονοµικού έτους 2013 της Περιφέρειας Αττικής ως εξής: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 1 Υπηρεσίες catering, για δείπνο 600 ατόµων-συµµετεχόντων στη βράβευση των καλύτερων Μαραθωνοδρόµων του κόσµου, την 08/11/2013 CPV ΚΑΕ Κόστος πλέον Φ.Π.Α. ( ) Συνολικό κόστος µε ΦΠΑ ( ) 08440Α , ,00

7 2 Ενοικίαση ηχητικής υποστήριξης Εκδηλώσεων και Αγώνων του Κ.Μ.Α. καθώς και την ενοικίαση ενός video wall CPV Α , ,00 ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ 3 Υπηρεσίες εκτύπωσης τεµ. Αριθµών συµµετοχής (bibs) στους αγώνες του Κ.Μ.Α. µε δυνατότητα αναφοράς του ονόµατος των δροµέων πάνω στον αριθµό τους CPV Υπηρεσίες γραφικού σχεδιασµού CPV Προµήθειες πινακίδων (κιβώτιο και χιλιοµετρικοί δείκτες) CPV Προµήθεια χρωµάτων διαγράµµισης CPV Α , Α , Α 900, Α 3.164,80 Σύνολα , , , , , ,70 Άρθρο 7 ο ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Οι συµβάσεις θα ισχύουν από την υπογραφή τους και µέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών σύµφωνα µε το χρονοδιάγραµµα που αναφέρεται στις τεχνικές προδιαγραφές της κάθε οµάδας του Παραρτήµατος Α. Η αποσφράγιση των οικονοµικών προσφορών και η ανάδειξη µειοδότη θα γίνει σε δηµόσια συνεδρίαση από την Οικονοµική Επιτροπή (Συγγρού 15-17, 6 ος όροφος, αίθουσα Περιφερειακών Επιτροπών). Κατά τα λοιπά ο διαγωνισµός θα γίνει σύµφωνα µε: α) Τους συµπληρωµατικούς γενικούς όρους (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ), που επισυνάπτονται. β) Το Π.. 118/2007 «Κανονισµός Προµηθειών ηµοσίου». γ) Το Ν. 2286/95 «Προµήθειες του ηµόσιου Τοµέα και ρύθµιση συναφών θεµάτων». Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά µε τους όρους της Προκήρυξης παρέχονται από την Υπηρεσία. Η παρούσα διακήρυξη είναι διαθέσιµη και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής Η ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΙΛΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ

8 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ A ΕΙ ΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

9 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Αντικείµενο της παρούσας είναι η παροχή υπηρεσιών και η προµήθεια υλικών για τη συνδιοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013, όπως περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω: ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ

10 ΟΜΑ Α 1 Η Υπηρεσίες Τροφοδοσίας (Catering) για το AIMS GALA στα πλαίσια του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING Προϋπολογισµός: ,15 πλέον ΦΠΑ CPV Εκδήλωση: Gala Βράβευσης των Καλύτερων Αθλητών Μαραθωνίου δρόµου στον κόσµο για το 2013 Ηµεροµηνία: 8/11/2013, Τόπος: Αµφιθέατρο Κολλεγίου Αθηνών, εξωτερικός χώρος (φουαγέ) Άτοµα: 600 διεθνείς προσκεκληµένοι Τύπος παροχής catering: Ανοιχτός µπουφές self service (all inclusive) Menu: Επισυναπτόµενο 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Αντικείµενο του διαγωνισµού είναι η προµήθεια υπηρεσιών Τροφοδοσίας (catering) για το AIMS GALA στα πλαίσια του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών 2013» που θα αφορά 600 άτοµα µε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά, συνολικού προϋπολογισµού δαπάνης ,00 συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ. Προδιαγραφές Υπηρεσιών Τροφοδοσίας (Catering)» Το βασικό µέρος της εκδήλωσης (βραβεύσεις) θα λάβει χώρα στον εσωτερικό χώρο του θεάτρου (κύρια αίθουσα). Με το πέρας της εκδήλωσης (βραβεύσεις) οι συµµετέχοντες θα κατευθυνθούν από τις 4 εξόδους του θεάτρου στους εσωτερικούς χώρους του κτηρίου (φουαγέ δύο επιπέδων) µε σκοπό την παροχή catering. Ζητούµενο είναι η οργάνωση των εν λόγων χώρων (φουαγέ) έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η υποδοχή και η απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των συµµετεχόντων στις υπηρεσίες catering (4 σηµεία σε δύο επίπεδα). Η παροχή των υπηρεσιών θα πρέπει να περιλαµβάνει τέσσερις «σταθµούς» τροφοδοσίας / παροχή catering και τον αντίστοιχο εξοπλισµό (ενδεικτικά αναφέρονται τα stools / όρθια τραπέζια σε αναλογία 1/3 µε 1/4 των συµµετεχόντων περίπου) καθώς και το προσωπικό για την εξυπηρέτηση και το σερβίρισµα των συµµετεχόντων από τους «σταθµούς τροφοδοσίας». Επισηµάνεται ότι η παροχή catering θα είναι self service από τα προαναφερθείσα σηµεία και το µόνο σερβίρισµα που απαιτείται είναι αυτό των ποτών από τους «σταθµούς» καθώς και µέσω περιφερόµενων σερβιτόρων στο χώρο. και Επίσης ο ανάδοχος θα πρέπει να επιληφθεί της καθαριότητας του χώρου τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης (αποκοµιδή άδειων σκευών, κτλ) όσο και µετά το πέρας της. Για την αξιολόγηση θα ληφθεί υπόψη η προσφερόµενη τιµή µονάδος ανά άτοµο. Επιτρέπεται η κατάθεση οικονοµικής προσφοράς µόνο για όλα τα είδη του παρακάτω πίνακα.

11 APERITIF Fruit punch ΜΕΝΟΥ ΚΡΥΑ Ε ΕΣΜΑΤΑ Μπόµπες από ψωµάκι µπριός ζαµπόν - τυρί τονοσαλάτα γαλόπουλο καπνιστό - γραβιέρα Κρήτης σαλάτα - ροκφόρ Καναπέ µε προσούτο Πάρµας και τριµµένο φιστίκι Αιγίνης Καναπέ µε καπνιστό σολοµό σε κριθαρένιο ψωµάκι Μελιτζανοσαλάτα σε ταρτάκι Μίνι µπριός σάντουιτς µε τοµάτα - µοτσαρέλλα Πιατέλες µε φρέσκα λαχανικά σε µπαστουνάκια και dip γιαουρτιού µε ανθότυρο και άνηθο ΠΛΑΤΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΥΡΙΑ µανούρι, µετσοβόνε, γραβιέρα Κρήτης,συνοδεύονται από κριτσίνια,crackers,melba toast ΖΕΣΤΑ Ε ΕΣΜΑΤΑ Μίνι Σουβλάκια κοτόπουλο µαριναρισµένα µε ντοµάτα και πιπεριά Μπιφτέκια µοσχαρίσια σχάρας µε µυρωδικά Spring rolls µεγλυκόξινη σάλτσα Μπουρέκια µε µελιτζάνα και φέτα ΕΠΙ ΟΡΠΙΟ Ποικιλία µικρών γλυκών: ταρτάκια µε µους σοκολάτα, ταρτάκια τιραµισού, σουδάκια, εκλεράκια, τρουφάκια. ταρτάκια µε µους σοκολάτα, ταρτάκια τιραµισού, σουδάκια, εκλεράκια, τρουφάκια ΠΟΤΑ Αναψυκτικά, χυµοί Νερό εµφιαλωµένο Μπύρες Κρασί λευκό και κόκκινο SERVICE & ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ εξοπλισµός που περιλαµβάνει το σερβίρισµα και την παρουσίαση του φαγητού (πιάτο β - πηρουνάκι ποτήρια νερού κρασιού σαµπάνιας για το aperitif) Τραπέζια stools 3 Μαιτρ 15 Σερβιτόροι

12 ΟΜΑ Α 2 Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΝΟΣ VIDEO WALL Προϋπολογισµός: ,62 πλέον ΦΠΑ CPV ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ & ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟ Αναλυτικά οι ανάγκες και οι προδιαγραφές των µεγαφωνικών συστηµάτων µε δυνατότητα αναπαραγωγής CD / MP3 players 1 Μεγαφωνικό Σύστηµα µε παροχή γεννήτριας εφόσον χρειαστεί (5χ32A) στις εκκινήσεις των 5 και 10 km (Λεωφ. Αµαλίας ύψος Μεγάρου Μποδοσάκη). Προεργασία τοποθέτησης Σάββατο Λειτουργία Κυριακή από έως Το εν λόγω µεγαφωνικό σύστηµα θα πρέπει να καλύπτει όλο το χώρο της Λεωφ. Αµαλίας από Βας. Όλγας έως Ξενοφώντος. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Εγκατάσταση ενός ηχοσυστήµατος για την ηχητική κάλυψη της αφετηρίας το οποίο θα περιλαµβάνει: 16 ηχεία line array 1000w έκαστο 4 ηχεία sub 2000w έκαστο Αντίστοιχους ενισχυτές και καλώδια 2 ασύρµατα µικρόφωνα shure 2 ενσύρµατα µικρόφωνα shure Μικροφωνική κονσόλα 10 καναλιών min. 1 DJ set 5 ντουντούκες 2 Μεγαφωνικά Συστήµατα στη Λεωφ. Βασ.Σοφίας µε παροχή γεννήτριας εφόσον χρειαστεί (µεταξύ πλαϊνής εισόδου Βουλής και Ηρώδου Αττικού) για τις εκκινήσεις των Αγώνων 1.000µ. Μικρών Παιδιών & Special Olympics. Τοποθέτηση και λειτουργία Κυριακή από έως Τα εν λόγω µεγαφωνικό σύστηµα πρέπει να καλύπτει τους χώρους εκκίνησης και συγκέντρωσης των συµµετεχόντων. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Εγκατάσταση δύο ηχοσυστηµάτων για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης τα οποία θα περιλαµβάνουν έκαστο από: 4 αυτόενισχυόµενα ηχεία σε stand (500w έκαστο) 1 ασύρµατo µικρόφωνo 1 CDJ (200+) (µόνο στο χώρο της εκκίνησης) Μικροφωνική κονσόλα και αντίστοιχα καλώδια 1 Μεγαφωνικό Σύστηµα µεγάλης εµβέλειας στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τους τερµατισµούς των αγώνων του ΚΜΑ. Τοποθέτηση Σάββατο Λειτουργία από έως Το εν λόγω µεγαφωνικό σύστηµα πρέπει να καλύπτει όλο το χώρο του Σταδίου (και τις 2 πλευρές) και ιδιαίτερα την πλευρά της ευθείας του τερµατισµού µε το δεδοµένο ότι αναµένουµε να προσέλθουν στο Στάδιο θεατές. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

13 Εγκατάσταση ενός ηχοσυστήµατος (φορητών ηχείων & σταθερού PA) για την ηχητική κάλυψη της αφετηρίας το οποίο θα περιλαµβάνει: PORTABLE P.A. LOUDSPEAKERS (αυτοενισχυόµενα) 4 ηχεία ενδεικτικού τύπου MEYER MSL 4 (1000w έκαστο) 6-8 ηχεία σε stand ενδεικτικού τύπου EV ZLX-15P (1000w έκαστο) P.A. SYSTEM 8 ηχεία line array 1000w έκαστο 2 ηχεία sub 2000w έκαστο 4xEQ Αντίστοιχους ενισχυτές και καλώδια 2 ασύρµατα µικρόφωνα shure 2 ενσύρµατα µικρόφωνα shure Μικροφωνική κονσόλα αντίστοιχων καναλιών. 1 DJ set (200+) 5 ντουντούκες Επισηµαίνεται ότι πρέπει να δίνεται η δυνατότητα ελέγχου όλων των ηχείων µέσω κεντρικού χειρισµού της µικροφωνικής κονσόλας καθώς επίσης και διανοµής διαφορετικής έντασης ήχου σε οµάδες ηχείων (master 1,2,3) οι οποίες θα προσυµφωνηθούν µε τον αγωνιστικό τοµέα του ΚΜΑ. LED WALL (προδιαγραφές) 1 LED Wall (Γιγαντοοθόνη LED Display) για 1 ηµέρα διαστάσεων 4 Χ 3 µέτρα (12 τετραγωνικά). Τοποθέτηση Σάββατο στο Παναθηναϊκό Στάδιο και λειτουργία Κυριακή από έως Το εν λόγω µηχάνηµα δεν πρέπει να είναι τροχοκινούµενο και να µην µεταφέρεται µε φορτηγό δεδοµένου ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος και παραµονή του στο Παναθηναϊκό Στάδιο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Σηµειώνεται ότι οι διαστάσεις των 12 τ.µ. είναι απαραίτητες για τη συµµετρία και την οπτική κάλυψη των κερκίδων του Παναθηναϊκού Σταδίου. 2. ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ Αναλυτικά οι ανάγκες και οι προδιαγραφές των µεγαφωνικών συστηµάτων µε δυνατότητα αναπαραγωγής CD / MP3 για την περιοχή του Μαραθώνα 1 Μεγαφωνικό Σύστηµα στην Αφετηρία του Μαραθωνίου στο Μαραθώνα. Προεργασία τοποθέτησης Παρασκευή Λειτουργία Σάββατο από για τις ανάγκες τελετής ανάµµατος του βωµού (500 άτοµα κοινό καθιστό) ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Εγκατάσταση ενός ηχοσυστήµατος για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης το οποίο θα περιλαµβάνει: 4-6 ηχεία σε stand 2 ενισχυτές και αντίστοιχα καλώδια 2 ασύρµατα µικρόφωνα 1 µικρόφωνο αναλογίου 1 cd/mp3 player Μικροφωνική κονσόλα 1 Μεγαφωνικό Σύστηµα µεγάλης εµβέλειας στην Αφετηρία του Μαραθωνίου στο Μαραθώνα. Τοποθέτηση Σάββατο Λειτουργία : Κυριακή από έως Το εν λόγω µεγαφωνικό σύστηµα πρέπει να καλύπτει όλη την ευθεία της εκκίνησης των δροµέων (300µ. διάδροµος περίπου, άτοµα), το Στάδιο του Στίβου, το χώρο των αποδυτηρίων και τα Parking. ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ

14 ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Εγκατάσταση ενός ηχοσυστήµατος για την ηχητική κάλυψη της αφετηρίας το οποίο θα περιλαµβάνει: 16 ηχεία line array 1000w έκαστο 4 ηχεία sub 2000w έκαστο 2 ασύρµατα µικρόφωνα shure 2 ενσύρµατα µικρόφωνα shure Μικροφωνική κονσόλα 10 καναλιών min. 1 DJ set 5 ντουντούκες ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ 1 Μεγαφωνικό Σύστηµα στο χώρο του Τύµβου για τις ανάγκες της Τελετής Έναρξης (παρουσίαση & χορευτικό δρώµενο). Προεργασία τοποθέτησης Παρασκευή (πραγµατοποίηση πρόβας τελετουργικού) - Λειτουργία Σάββατο από έως Το εν λόγω µεγαφωνικό σύστηµα θα πρέπει να καλύπτει έκταση τ.µ. και να έχει ακουστική ευκρίνεια 500 περίπου ατόµων. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Εγκατάσταση ενός ηχοσυστήµατος (Array) για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης το οποίο θα περιλαµβάνει ενδεικτικά: 2 Πύργους µε 2MSL 4 + 1DS4 ανά πλευρά 2 Πύργους Delay µε 2MSL 4 + 1DS4 ανά πλευρά 1 µικρόφωνο αναλογίου 1 cd/mp3 player Μικροφωνική κονσόλα και τα αντίστοιχα καλώδια Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προβλέπεται η εγκατάσταση, απεγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη µε ανάλογο προσωπικό

15 ΟΜΑ Α 3 Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΤΕΜ. ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (BIBS) ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 2013 Προϋπολογισµός: ,63 πλέον ΦΠΑ CPV Αναλυτικά οι προδιαγραφές για την προµήθεια των αριθµών είναι: Σύµφωνα µε τις προδιαγραφές και τα δείγµατα που επισυνάπτονται, οι αριθµοί θα πρέπει να είναι διαστάσεων 25 Χ 21 cm, από αδιάβροχο χαρτί (τάϊβεκ / tyvek) να έχουν τύπωµα σε 2 πλευρές, να εµφανίζουν τα λογότυπα των χορηγών σε τετραχρωµία, τον αριθµό συµµετοχής, το ονοµατεπώνυµο του αθλητή και τον αγώνα. Επίσης τους αριθµούς του Μαραθωνίου, των 5χλµ και των 10χλµ τους συνοδεύουν αντίστοιχα αυτοκόλλητοι χάρτινοι µονόχρωµοι αριθµοί (όπως το αντίστοιχο χρώµα του αριθµού) για τις Τσάντες µε τα ρούχα των δροµέων και παραµάνες. Αναλυτικά : Αριθµοί Μαραθωνίου ρόµου Τεµάχια : (8 διαφορετικά χρώµατα) Αριθµοί 10 km (5 διαφορετικά χρώµατα) Αριθµοί 5 km (5 διαφορετικά χρώµατα) Αριθµοί Παιδικού Αγώνα 700 (2 διαφορετικά χρώµατα) Αριθµοί SPECIAL OLYMPICS 300 (1 διαφορετικά χρώµα) Αριθµοί για Αγώνες ήµων ιαδρ (2 διαφορετικά χρώµατα) Σύνολο Αριθµών : Η παράδοση των αριθµών θα γίνεται τµηµατικά το αργότερο τρεις ηµέρες ύστερα από τη γνωστοποίηση ανάθεσης στον µειοδότη-ανάδοχο. Τέλος, θα πρέπει από τους ενδιαφερόµενους να προσκοµιστούν δείγµατα αριθµών για επιβεβαίωση της τήρησης των προδιαγραφών. Επιτρέπεται η κατάθεση οικονοµικής προσφοράς µόνο για το σύνολο των υπηρεσίας εκτύπωσης των αριθµών συµµετοχής.

16 ΟΜΑ Α 4 η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΥ Προϋπολογισµός:15.200,00 πλέον ΦΠΑ CPV Για τη παροχή υπηρεσιών γραφικού σχεδιασµού κρίνονται απαραίτητα τα παρακάτω: i. Για κάθε ένα από τα ζητούµενα αντικείµενα της λίστας προς σχεδιασµό ο διοργανωτής του ΚΜΑ, ο ΣΕΓΑΣ, έχει το δικαίωµα να ζητήσει µέχρι δέκα (10) εντελώς διαφορετικά εικαστικά προσχέδια από τον ανάδοχο, και µόλις επιλέξει αυτό που ταιριάζει στη διοργάνωση θα µπορεί να ζητήσει µέχρι είκοσι (20) µικρο-τροποποιήσεις προκειµένου να καταλήξει στο τελική επιλογή του. ii. Για τις πολυσέλιδες εκδόσεις (από την παρακάτω λίστα), ο ανάδοχος, πέραν της εικαστικής εργασίας και του desktop publishing, θα έχει την ευθύνη τόσο της συλλογής όλου του σχετικού υλικού των εκδόσεων (χαιρετισµοί επισήµων από ΣΕΓΑΣ, υπουργεία και επιχειρήσεις-χορηγούς, κείµενα από διάφορους τοµείς του ΣΕΓΑΣ και του ΚΜΑ, φωτογραφίες, στατιστικά, διαφηµιστικές καταχωρήσεις, κ.λπ.), όσο και της γραµµατικής/συντακτικής ολοκλήρωσης και διόρθωσης αυτών, εφόσον χρειάζεται. iii. Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέσει το σχετικό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών της εν λόγω υπηρεσίας, το οποίο θα εγκατασταθεί, καθ όλη τη διάρκεια της εργολαβίας, µαζί µε τον απαραίτητο εξοπλισµό του (computers, software, εκτυπωτές, κλπ.) κόστους του αναδόχου, στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Λ. Συγγρού 137), προκειµένου να συνεργάζεται µε τα στελέχη του Γραφείου Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ µέχρι την τελική παράδοση των σχετικών αρχείων. iv. Τα παρακάτω αντικείµενα θα πρέπει να είναι έτοιµα (τελικά αρχεία) προς εκτύπωση/ παραγωγή, το αργότερο µέχρι και την Παρασκευή 1 Νοεµβρίου ΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΝΤΥΠΑ 1 Αίτηση Αγώνα Παιδιών 700µ ΚΜΑ 2 Αίτηση Αγώνων Παιδιών ήµων 3 Αφίσες Αγώνων Παιδιών ήµων 4 ΚΜΑ Φόλντερ (2η έκδοση) 5 Φάκελοι αλληλογραφίας (Α5) 6 Φάκελοι αλληλογραφίας (Α4) 7 Φάκελοι αλληλογραφίας / Chips 8 Επίσηµο Πρόγραµµα ΚΜΑ 9 Τεχνικές Οδηγίες ΚΜΑ 10 Πρόγραµµα Τελετής Έναρξης 11 Επιστολόχαρτο Τελετής Έναρξης 12 Επιστολόχαρτα ΚΜΑ 2η έκδοση 13 Αφίσες µεγάλες µαραθωνίου (αφίσα 1-2η έκδοση) 14 Αφίσες µαραθωνίου για δροµείς ΕΛΛΗΝΙΚΑ 15 Αφίσες µαραθωνίου για δροµείς ΑΓΓΛΙΚΑ 16 ιαπιστεύσεις 17 Κάρτες ΟΑΣΑ 18 ιπλώµατα Εθελοντών

17 19 Άδειες Πάρκινγκ 20 Άδειες Κυκλοφορίας 21 Media Kit ΕΛΛ 22 Media Kit ENG 23 Εγχειρίδιο Εθελοντών 24 ENG Promo Flyer 2013 για Ενωση Ξενοδόχων Αττικής ΣΥΜΠΟΣΙΟ AIMS-ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 25 Folder 26 Μπλοκ σηµειώσεων 27 Πρόγραµµα 28 Κάρτες διασπίστευσης 29 Εταιρική Παρουσίαση ΚΜΑ (Αγγλικά) 30 Εταιρική Παρουσίαση ΚΜΑ (Ελληνικά) 31 Λεύκωµα Φλόγας του ΚΜΑ 32 Ηµερολόγιο τοίχου 33 Βιβλίο οι 50 καλύτεροι του Τεχνικές διατάξεις 2014 ΑΔΑ: ΒΛΛ97Λ7-ΘΜΨ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΜΑ 1. ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ TAE KWON DO EXPO 1 Πινακίδες για τον εξωτερικό χώρο του TWD 2 Πανώ προβολής διοργάνωσης 2,5 X 1µ. από PVC µε ξύλο στην πάνω και κάτω πλευρά 3 Αυτοστηριζόµενα banners για την Είσοδο TWD 4 Banners για τους Στύλους εξωτερικού χώρου TWD 2 Χ 1µ. από PVC Αυτοστηριζόµενο banner (τελαρωµένο pvc) στoν προθάλαµο του 5 Ζαππείου Μεγάρου (εσωτερικά) 6 Χ 1,20 µ. Αυτοκόλλητα για πινακίδες του εσωτερικού χώρου του κέντρου 6 εγγραφών 30 X 40 cm. Ποδιά από ύφασµα διαστάσεων 2,60 Χ 0,70 µ. για όλα τα τραπέζια των 7 παραπάνω σταθµών 8 Lollipops για το Αεροδρόµιο από σκληρό PVC 3 mm και µε ξύλινη λαβή 9 Χάρτης 5χλµ close up 1,20 x 2m 10 Χάρτης 10χλµ close up 1,20 x 2m 11 Χάρτης Τερµατισµών close up 2, x 3,5m 12 Χάρτης KMA Master Plan - 2, x 3,5m 13 Χάρτης Εκκίνηση ΚΜΑ close up 1,20 x 2m ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Πανώ προβολής διοργάνωσης 2,5 X 1µ. από PVC µε ξύλο στην πάνω και κάτω πλευρά (Για ανάρτηση σε στύλους δρόµων) Πανώ προβολής χορηγών 2,30 Χ 0,625 από PVC για τραπέζια σταθµών ανεφοδιασµού Κατασκευή banners (0,90Χ1,90µ) µε µπουντούζια για Παν. Σταδίου & της Αφετηρίας µε λογότυπο του ΣΕΓΑΣ & ΚΜΑ ΜΕ & ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΠ 17 Πτυσσόµενα λάβαρα (Roll - up banners) / 15 διαφορετικά εικαστικά 18 Πανώ προβολής xορηγών από PVC 1,90 x 0,90 µ. µε µπουντούζια 19 ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΙΑΜΕΤΡΟΣ 34,50Χ86

18 20 ΚΟΡ ΕΛΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ 6µχ20εκ 3. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΕΦΥΡΩΝ & ΑΨΙ ΩΝ 21 ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Νο 1 ΗΡ. ΑΤΤΙΚΟΥ & ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 22 ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Νο 2 ΗΡ. ΑΤΤΙΚΟΥ & ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 23 ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Νο 3 ΗΡ. ΑΤΤΙΚΟΥ & ΒΑΣ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 24 ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ Νο 4 Β. ΚΩΝ/ΝΟΥ (ΚΑΘΕΤΗ) 25 ΡΑΜΠΑ ΕΞΟ ΟΥ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΌ ΠΑΝ. ΣΤΑ ΙΟ 26 ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΤΟΣ ΣΤΑ ΙΟΥ 27 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ 28 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑ ΙΟ 29 ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 & 10 ΧΛΜ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΗΜΑΝΣΗ 30 Backdrop βάθρου απονοµών 31 Παραγγελία Look για βάθρο απονοµών ΟΑΚΑ (αυτοκόλλητα) / µε τοποθέτηση 32 Ποδιές PVC για τραπέζια της γραµµατείας Σταδίου 33 Αυτοκόλλητα αυτοκινήτων 34 Αυτοκόλλητα µηχανών Πινακίδες ροής θεατών έξω από Παν. Στάδιο (επί των οδών γύρω από το 35 Στάδιο) 36 Αυτοστηριζόµενα πανώ pvc για τις οµάδες / σχολεια που θα συµµετάσχουν 37 Εκπαιδευτήρια ούκα 38 Ελληνοαµερικανικον Εκπαιδευτικό Ιδρυµα - Κολέγιο Αθηνών - Κολέγιο Ψυχικου 39 Λακωνική Σχολή - Εκπαιδευτήρια Φραγκή 40 Εκπαιδευτήρια Σ.Αυγουλέα - Λιναρδάτου 41 Πολωνικό Σχολέιο / Polish School Κατασκευή πανώ από διάτρητο υλικό ενηµέρωσης δροµέων στην αφετηρία / µε τοποθέτηση, απεγκατάσταση & παράδοση στην Ο.Ε.(τι αναγράφεται θα δοθεί από τον Α.Τ.) Κατασκευή πινακίδων σήµανσης για φορτηγά παράδοσης ρουχισµού Μαραθωνίου, από PVC σκληρό 2mm. (σύµφωνα µε κατάσταση που θα δοθεί από τον Α.Τ.) Σήµανση σε δρόµους για λεωφορεία VIP από MRS προς Ν. Μάκρη (αδιάβροχο υλικό) PVC 3mm Κατασκευή πανό από διάτρητο υλικό µε µπουντούζα στις άκρες και στη µέση για είσοδο & έξοδο θεατών σε Παναθ. Στάδιο Κατασκευή αυτοκόλλητων για πινακίδες παράδοσης & παραλαβής του ρουχισµού των 10χλµ. Κατασκευή αυτοκόλλητων για πινακίδες παράδοσης & παραλαβής του ρουχισµού των 5χλµ. Βέλη κατεύθυνσης για να µπουν στο κάτω µέρος των πινακίδων σήµανσης (αυτοκόλλητα) Πανώ για ενηµέρωση δροµέων Μαραθωνίου για παραλαβή ρουχισµού (στη νησίδα αµέσως µετά τα Προπύλαια µε βέλος προς το φανάρι της Όλγας).

19 Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για παράδοση ρουχισµού 5 & 10Km (στην έξοδο από οριοθετηµένη περιοχή µε βέλος προς τη Βασ. Όλγας) Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για παράδοση ρουχισµού 10Km (στην στην κάθοδο της αλέας της Αίγλης από τη µεριά του Ζαππείου) Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για παράδοση ρουχισµού 5Km (στην κάθοδο της αλέας από τη µεριά του Ζαππείου) Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για υπηρεσίες που παρέχονται στο Γυµναστήριο του "Ι. Φωκιανού" (τοποθετείται στην είσοδο του χωµάτινου διαδρόµου προς το Γυµναστήριο "Ι. Φωκιανός" Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για υπηρεσίες που παρέχονται στο Γυµναστήριο του "Ι. Φωκιανού" (τοποθετείται στις κόκκινες κολώνες του του Γυµναστήριου "Ι. Φωκιανός" Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για παράδοση ρουχισµού 5Km, επί της Βασ. Όλγας στην είσοδο της αλέας που οδηγεί στο χώρο του ρουχισµού Κατασκευή πανώ ενηµέρωσης δροµέων για παράδοση ρουχισµού 10Km, επί της Βασ. Όλγας στην είσοδο του parking της Αίγλης Κατασκευή καλαίσθητης ταµπέλας µε επιτοίχια βάση σε είσοδο κεντρικού κτιρίου του γυµναστηρίου "Ι. Φωκιανός" Κατασκευή καλαίσθητων µικρών ταµπελών για τοποθέτηση στις πόρτες εισόδου των αποδυτηρίων του γυµναστηρίου "Ι. Φωκιανός" 59 Κατασκευή µικρού πανό µε ξύλο Ανω Κάτω 100χ150εκ. 2θεµατα χ 1τεµ. για ενηµέρωση θεατών. Η τοποθέτηση θα γίνει στο πεζοδρόµιο στη γωνία Λ. Βασ. Κων/νου & Ερατοσθένους 60 Πανό ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ Μεσογείων - Μουσαµας Ξύλο Ανω -Κάτω 61 Ταµπελάκια για ποδήλατα συνοδών από PVC (µε οπές στις 4 άκρες) pvc 1mm 3. ΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ είγµατα συνηµµένα σε ηλεκτρονική µορφή από όλα τα περιγραφόµενα αντικείµενα, οι συµµετέχοντες µπορούν να παραλαµβάνουν από το γραφείο του τµήµατος Προµηθειών της Περιφέρειας Αττικής (Λ. Συγγρού 80-8, 3 ος όροφος, γραφείο 310), τα οποία οι ανάδοχοι µπορούν να βρουν και σε πραγµατική/έντυπη µορφή στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών στο ΣΕΓΑΣ (Συγγρού 137).

20 ΟΜΑ Α 5η ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΙΝΑΚΙ ΩΝ (κιβώτιο και χιλιοµετρικοί δείκτες) Προϋπολογισµός: 900,00 πλέον του ΦΠΑ CPV Όσον αφορά τις πινακίδες («κιβώτια»), η προς προµήθεια ποσότητα είναι 4 τεµ. 1. Τα κιβώτια θα είναι κατασκευασµένα από ειδικό προφίλ αλουµινίου ανοδιωµένο ή βαµµένο µε ηλεκτροστατική βαφή. 2. Τα κιβώτια θα είναι εσωτερικά στεγανοποιηµένα. 3. Οι διαστάσεις των κιβωτίων θα είναι: Ύψος: 450mm Πλάτος:1300mm Βάθος: 40 mm 4. Η στερέωση του κιβωτίου στον ιστό στήριξης θα γίνει µέσω στηριγµάτων αλουµινίου µήκους 500 mm. ύψους 22mm. και πλάτους 105mm. Η προµήθεια των στηριγµάτων αυτών θα γίνει µαζί µε τη προµήθεια των πινακίδων («κιβωτίων»). 5. Οι βίδες, οι ροδέλες και τα παξιµάδια που θα χρησιµοποιηθούν στο κιβώτιο θα είναι από ανοξείδωτο ή από γαλβανισµένο χάλυβα. Τα υλικά αυτά συνοδεύουν τη προµήθεια των πινακίδων. Όσον αφορά τους χιλιοµετρικούς δείκτες, η προς προµήθεια ποσότητα είναι 10 τεµ. Οι χιλιοµετρικοί δείκτες θα είναι σύµφωνοι µε τη συνηµµένη φωτογραφία και θα κατασκευαστούν από φύλλο αλουµινίου πάχους 3,0mm. Θα έχουν διαστάσεις 0,75m X0,45m, φόντο χρώµατος καφέ, µε ρέλι και αναγραφή (κείµενο) χρώµατος κιτρίνου. Οι πινακίδες θα αναγράφουν τις χιλιοµετρικές αποστάσεις από «32Km» έως και «41Km» και θα συνοδεύονται από τα ανάλογα µικροϋλικά στήριξης. Οι πινακίδες θα είναι καλυµµένες µε αντανακλαστική µεµβράνη τύπου ΙΙ.

15PROC002799534 2015-05-25

15PROC002799534 2015-05-25 Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 25/05/2015 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθµ. Πρωτ. Οικ.: 106437 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 ΤΚ 11741

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αθήνα, 08/10/2015 Αρ. Πρωτ. Οικ.: 193261 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδικας: 117

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002825365 2015-06-05

15PROC002825365 2015-06-05 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 05-06-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 114975 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 80-88 Τ.Κ.: 11741 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κατερίνη 12 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κατερίνη 12 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κατερίνη 12 Ιουνίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ Αρ.πρωτ.: οικ.270733(2597) ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ Ταχ. /νση : 28 ης Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΑΦΙΩΝ DEXION Χαλκίδα: 24/03/2015 Αρ. Πρωτ.: 3729 Ταχ. /νση: Η.Γαζέπη 48, 34100, Χαλκίδα Τµήµα: Οικονοµικού Γραφείο: Προµηθειών Πληρ/ρίες: Μπελίτσος Αναστάσιος Τηλέφωνο: 22213-50431 FAX: 22210 22210 Email: supplyky@chalkidahospital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης

Σελίδα 1 από 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο 21 / 05/2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΜΟΣ: Ηρακλείου ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΙΑΚΗΡΡΥΥΞΗ ΗΜΟΠΡΡΑΣΣΙΙΑΣΣ Ο ήµος Ηρακλείου διακηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002631819 2015-03-11

15PROC002631819 2015-03-11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η Υ.ΠΕ. Σπάρτη 11/3/2015 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αρ.Πρωτ. Φ/Λ/17/2888 ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΣΠΑΡΤΗΣ ιεύθυνση : ιοικητικού Τµήµα : Οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ»

ιακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισµού για την εργασία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: ΓΡ. ΜΑΡΑΣΛΗ 1 Ταχ. Κωδ.: 69100 ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πληροφορίες Μ. Μερέτη Τηλ.: 2531-023175 FAX: 2531-081983 Κοµοτηνή 22/10/2012 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 «Ενοικίαση τεντών και σκιάστρων για τον Ηµιµαραθώνιο της Αθήνας 2015» και

1 «Ενοικίαση τεντών και σκιάστρων για τον Ηµιµαραθώνιο της Αθήνας 2015» και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα Αρ.Πρωτ.Οικ.: 27-04-2015 85252 Ταχ. /νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Λ. Συγγρού 80-88

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α..

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,96 µε το Φ.Π.Α.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 08-08-2012 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. /νση:πλατεία Καλλεργών Προµήθεια Ηλεκτροµηχανολογικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ: 23-7-2015 ΑΡ.ΠΡΩΤ: 17760 ΑΡ.ΑΠΟΦ: 316 ΤΙΤΛΟΣ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Σελίδα 1 από 5 Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του ήµου για το έτος 2014. ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφή Υποχρεώσεων

Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθµός Μελέτης: 9 Προµήθεια Καυσίµων & Ελαιολιπαντικών Συγγραφή Υποχρεώσεων Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προµήθεια Λαµπτήρων ιαφόρων Τύπων ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ.Α. 20-6673.005 για το 2013 /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισµού και Σήµανσης Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ήµαρχος

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ

Τηλ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κυπαρισσία 28/09/2016 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Τµήµα: Οικονοµικό Γραφείο:

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτου Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 8/9/2011 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 23898 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. Την αριθµ. 252/06-02-2008 απόφαση του.σ. της Αναπτυξιακής Ηρακλείου

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. Την αριθµ. 252/06-02-2008 απόφαση του.σ. της Αναπτυξιακής Ηρακλείου ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 70 100 ΤΗΛ: 2810 752111, 2810 753300 FAX: 2810 752431, 2810 753310 e-mail: info@anher.gr Αριθµ. Πρωτ.: 503 Αρ. Πρακτικού.Σ.:252/06-02-2008

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών 1 Τηλ- φαξ: 2242022044 Κως:

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ * * * * * * * Αριθ. Πρωτ.9492 Α Π Ο Φ Α Σ Η : 631 /16 Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του ν. 3463/06 Κώδικας ήµων

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ 31/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (ΠΠΥΥ 2012 CPV 39518200-8)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡ 31/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ (ΠΠΥΥ 2012 CPV 39518200-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΡΟΔIΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ε-mail: dopae.irakliou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝA Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Τύρναβος 03 / 02 / 2014 ΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Αρ. πρωτ: 2025 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµαρχος του Τυρνάβου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές και µε κριτήριο κατακύρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ. Εσωτ /93).

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. 2. Τις διατάξεις των άρθρων 3 παρ. 10 και 23 παρ. 4, 5 και 6 του ΕΚΠΟΤΑ (Απόφ. Υπ. Εσωτ /93). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια και τοποθέτηση ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ξύλινου δαπέδου και συστήµατος ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ υπερυψωµένου ρυθµιζόµενου /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΜΕΛΕΤΩΝ δαπέδου» ΤΜΗΜΑ Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, AΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002866336 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

15PROC002866336 2015-06-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ελένη Χαρλαύτη Τηλ. 213 2086633, φαξ 213 2086757 prom12@kat-hosp.gr Κηφισιά 18-06-2015 Αριθ. πρωτ. 8219/23-06-2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση Ταχ.Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax E-mail : Λ. Συγγρού 80-88 : 11741 : Ε.Μαρκάτου

Διαβάστε περισσότερα

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008

Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών Αρµόδιος : Τζανιδάκης e-mail : Prom@heraklion.gr Ηράκλειο.. / 0 /2012 Aρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC001957453 2014-04-01

14PROC001957453 2014-04-01 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Ολγας 198 Τ.Κ. 541 10, Θεσ/νίκη Τηλέφωνο : 2313 319-673

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Ρ Η Τ Η Σ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. /νση: Λ. Ν. Πλαστήρα, 100 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002624660 2015-03-09

15PROC002624660 2015-03-09 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΠΑΡΤΗ 9 /03/2015 ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : Φ/Λ/17/2727 ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

FAX: 213-2005151 E-mail: promanat@patt.gov.gr

FAX: 213-2005151 E-mail: promanat@patt.gov.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: 17 ο Χλµ. Λ. Μαραθώνος Ταχ. Κώδικας: 15351 Παλλήνη Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 66/14)

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η (α/α 66/14) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν. EΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Γραφείο: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 80 - ΤΚ 11528 Πληροφορίες: Β. Μαργώνη Τηλέφωνο: 2103381138

Διαβάστε περισσότερα

Η παράδοση των υλικών θα αρχίσει αµέσως µε την υπογραφή της σύµβασης και θα ολοκληρωθεί εντός δέκα πέντε (15) ηµερών µετά την υπογραφή της.

Η παράδοση των υλικών θα αρχίσει αµέσως µε την υπογραφή της σύµβασης και θα ολοκληρωθεί εντός δέκα πέντε (15) ηµερών µετά την υπογραφή της. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Αθήνα, 01/12/2014 -------------------------------------------------------------- Aριθµ. Πρωτ. : 218721 ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πληροφορίες : A. Συµνιανάκη Τηλέφωνο : 28210 22306 FAX : 28210-22329 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθµ. 37 Π ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΕΥΤΕΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Ταχ. /νση :Τρώων 1 & Χαλκίδος, Περιστέρι Ταχ. Κώδικας :121 33 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. Αριθµ. Πρωτ.: οικ.115522/2900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ. Αριθµ. Πρωτ.: οικ.115522/2900 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γρεβενά, 22 / 09 /2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: 9/2015 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 27/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης 79222 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ΤΜΗΜΑ Μελετών Προγραµµατισµού Ταχ. ιεύθυνση: : Μαύρος Σπήλιος ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση :Τρώων 1 & Χαλκίδος, Περιστέρι Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.5445 25-5-2012. Αριθμ. Διακήρυξης: 29 ΑΠΟΦΑΣΗ Κ.Θ-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ.»

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.5445 25-5-2012. Αριθμ. Διακήρυξης: 29 ΑΠΟΦΑΣΗ Κ.Θ-Κ.Υ. ΛΕΡΟΥ.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡ.ΠΡΩΤ.5445 25-5-2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 2ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ- Κ.Υ ΛΕΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προµήθεια Ειδών διατροφής( µακαρόνια,ρύζι, κοτόπουλα κ.λ.π. για τους άπορους δηµότες του ήµου Ηρακλείου ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: Προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Λ.Θ. Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑ ΕΙΞΗ ΑΝΑ ΟΧΟΥ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο : Προμηθειών Χαϊδάρι 07/04/2014 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001070052 2013-05-21

13PROC001070052 2013-05-21 Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Κ Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Α Θ Η Ν Ω Ν ΠΑΤΗΣΙΩΝ 76 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34 ΤΗΛ.: 210-82.03.292 82.11.124 FAX: 210-82.15.909 http://www.aueb.gr Έχοντας υπόψη: ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν ο 112/2013 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Περικλέους 55 155 61 ΧΟΛΑΡΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Περικλέους 55 155 61 ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Περικλέους 55 155 61 ΧΟΛΑΡΓΟΣ Χολαργός -03-2013 Αρ. πρωτ.: ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΘΕΜΑ: Προµήθεια «Προµήθεια φωτιστικών σωµάτων, λαµπτήρων & ηλεκτρολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552

ΑΔΑ: ΒΙΚ5ΩΚΩ-ΝΙΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ. Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ Προµήθεια σάκων απορριµµάτων για το έτος 2014 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ευρώ µε ΦΠΑ ΑΠ 1552 ENHMEΡΩΣΗ Ο ήµος Μήλου ενηµερώνει ότι θα προχωρήσει στην προµήθεια σάκων απορριµµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝA Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 13/03/2012 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Καλλεργών και Ανδρόγεω Τ.Κ:71202 Πληροφορίες:Γιάννα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2006 ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ - ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 30-6- 2011 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η Αριθ. Πρωτ. 31732 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΛΑΔΟΣ Δ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Διακ.: 14/2011 ΤΜΗΜΑ Δ3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Πύργος, 20-11- 2015 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 305878/8138 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ TΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. : ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Προµήθεια πλαστικών σάκων. ΚΑ. :20-6699.002 ΙΑΚΗΡΥΞΗ 0 ήµαρχος Ηρακλείου Κρήτης διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Αλ. Καλαντζάκου 13 Κυπαρισσία, Τ.Κ

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, Αλ. Καλαντζάκου 13 Κυπαρισσία, Τ.Κ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Κυπαρισσία 01/04/2016 Τµήµα: Οικονοµικό Γραφείο: Προµηθειών /νση: Αλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

«Προµήθεια ειδών ιµατισµού µόνιµου και µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

«Προµήθεια ειδών ιµατισµού µόνιµου και µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙ ΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Πληροφορίες: Σούλης Μιχάλης Ιερά Οδός 75, τ.κ. 11855, Αθήνα Αθήνα, 04/11/2011 Τηλ.: 210.529.4852 Αριθµ.Πρωτ. 647 Φαξ: 210.347.1105 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002710889 2015-04-16

15PROC002710889 2015-04-16 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 16-04-2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. Οικ.: 77399 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση: Λ. Συγγρού 80-88 Τ.Κ.: 11741 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ελευσίνα 07/05/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ. 92605 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη Ιωακείμ 2 81400 Μύρινα Πληροφορίες: Bλαχάκη Κατερίνα Τηλ.: 22540 83015 Fax: 22540 83109 Email: erinavla@aegean.gr Λήμνος, 27/02/2015 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Τ Ε Ι Πρόχειρο διαγωνισµό για την προµήθεια στολών για το προσωπικό του Νοσοκοµείου, προϋπολογισµού 45.000 µε το Φ.Π.Α.

Ι Α Κ Η Ρ Υ Τ Ε Ι Πρόχειρο διαγωνισµό για την προµήθεια στολών για το προσωπικό του Νοσοκοµείου, προϋπολογισµού 45.000 µε το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΑΜΑΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗ 26 η /2009 Το Γενικό Νοσοκοµείο ράµας έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις του Ν.2286/95 (ΦΕΚ/19/Α/95) προµήθειες του δηµόσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: / Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: / Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς ΤΜΗΜΑ: Βικελαία Βιβλιοθήκη Ταχ. Δ/νση: Χορτατσών&Κυδωνίας 23 Πληροφορίες: Στεφανία Τερζάκη Τηλ.: 2810 301543

Διαβάστε περισσότερα

Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας υπόψη:

Η Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 29.10.2014 /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. Οικ.: 211477 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση : Λ. Συγγρού 80-88 ΤΚ 11741 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004425595 2016-05-20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: 17 ο Χλμ. Λ. Μαραθώνος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ NATIONAL TECHNICAL UNIVERSITY OF ATHENS SCHOOL OF APPLIED MATHEMATICAL AND PHYSICAL SCIENCES Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 15780

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002582235 2015-02-17

15PROC002582235 2015-02-17 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση :Τρώων 1 & Χαλκίδος, Περιστέρι Ταχ. Κώδικας :121 33 Πληροφορίες :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 21 /6/2013. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 21 /6/2013. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα 21 /6/2013. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ πρωτ.οικ123643 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληροφορίες : ΔΑΓΛΑ ΑΘΗΝΑ Τηλ : 213 2101239 Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

δ) Ημερολόγιο Λοχαγού Giovanni Pasculli, Ιταλού εθελοντή στην Κρητική Επανάσταση Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

δ) Ημερολόγιο Λοχαγού Giovanni Pasculli, Ιταλού εθελοντή στην Κρητική Επανάσταση Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς ΤΜΗΜΑ: Βικελαία Βιβλιοθήκη Ταχ. Δ/νση: Χορτατσών&Κυδωνίας 23 Πληροφορίες: Στεφανία Τερζάκη Τηλ.: 2810 301543

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο. 1058 ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟY ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟY ΥΛΙΚΟY

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Νο. 1058 ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑΣ ΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟY ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟY ΥΛΙΚΟY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κυπαρισσία 17-02-2015 ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Τµήµα: Οικονοµικό Γραφείο: Προµηθειών /νση: Αλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. για την ανάδειξη αναδόχου για την προµήθεια: ενός εκατοµµυρίου ( ) φύλλων λευκού χαρτιού Α4

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟ ΟΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. για την ανάδειξη αναδόχου για την προµήθεια: ενός εκατοµµυρίου ( ) φύλλων λευκού χαρτιού Α4 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 24 /11/ 2011 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΚΙΝ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Αριθ.Πρωτ.: 75110 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002002203 2014-04-22

14PROC002002203 2014-04-22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ηρώων Πολυτεχνείου 78 Ταχ. Κώδικας : 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς, 15 Δεκεμβρίου 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 233771 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC

15PROC 5PROC006 05--6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ Πύργος, 6-- 05 ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 9709/789 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ TΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΛ44ΧΙ-ΞΜ9 EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΑ.Χ. Ι.Κ.

ΑΔΑ: ΒΛΛ44ΧΙ-ΞΜ9 EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΑ.Χ. Ι.Κ. EΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟ ΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΑ.Χ. Ι.Κ. Τµήµα Λογιστικού ιαχείρισης Υλικού και Επιχορηγήσεων Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες : 26 ης Οκτωβρίου 3-5, ικαστικό

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC003873827 2016-02-23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πύργος, 23-02 - 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ.: 45556/1296 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. /νση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ ΤΥΠΟΥ DEXION»

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΡΑΦΙΩΝ ΤΥΠΟΥ DEXION» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΝΑ ΚΑΤ- ΕΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Μπουμπουρή Αικ. Τηλ. 213 2086 333, φαξ 213 2086757, 670 prom2@kat-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: 3716 Email: mbaka@teiser.gr Ημερομηνία: 22-10-2014

Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.: 3716 Email: mbaka@teiser.gr Ημερομηνία: 22-10-2014 Διεύθυνση Διοικητικού- Οικονομικού Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Διεύθυνση: Τέρμα Μαγνησίας 621 24 Σέρρες : (23210) 49106 Fax: (23210) 46556 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 9/10/ 2012 /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 9/10/ 2012 /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 9/10/ 2012 /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Μετατροπή απορριµµατοφόρου σε πρέσα. Αριθµός ς : 186874/30-11-12 Αρµόδιος: Παντελής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Α Ρ. 2 5/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Κωνσταντινουπόλεως αρ. 49, 546 42 Θεσσαλονίκη Υποδιεύθυνση Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Δήμου για το έτος 2015. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ηράκλειο, Αρ.πρωτ προκήρυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Προµήθεια µεταλλικών σταυρών & µεταλλικών κιβωτίων οστεοφυλακίου µονά διπλά για τάφους τριετούς χρήσεως των ηµοτικών Κοιµητηρίων Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων με πρόχειρο διαγωνισμό

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων με πρόχειρο διαγωνισμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ Ταχ. /νση : ΠΑΤΗΤΗΡΙ, ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ Αρ. Πρωτ.: 1 Ταχ. Κώδικας : 37 005 Τηλέφωνο : 2424066419 ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, 02/01/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Αθήνα 25/01/2010 Το Εθνικό Ίδρυµα Νεότητας ΝΠΙ προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, µε σφραγισµένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαµηλότερη τιµή, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ NATIONAL TECHNICAL UNIVERSITY OF ATHENS SCHOOL OF APPLIED MATHEMATICAL AND PHYSICAL SCIENCES Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 15780

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΟΜΟΥ Ω /ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ρόδος, 24 /06/2014 Αριθµ. Πρωτ : 4704 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Νοµού ωδ/σου ) προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: οικ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Η Περιφέρεια Αττικής

Αρ. Πρωτ.: οικ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Η Περιφέρεια Αττικής 6PROC004582926 206-06-4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Τρώων & Χαλκίδος, Περιστέρι Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy.

Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου 12 10551 Αθήνα Πληροφορίες : Χρυσοβιτσιώτη Β. Τηλέφωνο : 2131500094-97 FAX : 2103251014 E mail : economics@mtpy. Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Αθήνα, 1/ 2 /2012 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αριθ.Πρωτ.: 10053 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα