Το σπίτι σας. είναι δικό σας??

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το σπίτι σας. είναι δικό σας??"

Transcript

1 Το σπίτι σας είναι δικό σας??

2 Το σπίτι σας δεν είναι δικό σας!!!

3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το σπίτι σας δεν είναι δικό σας

4 Το σπίτι σας δεν είναι δικό σας Εάν έχετε δικό σας σπίτι ή νοικοκυριό εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς και τον καθένα ότι χρειάστηκε αγώνας χρόνων, ξενύχτια και ιδρώτας ολόκληρης ίσως ζωής για να γίνει. Η πιο πικρή πείρα της ζωής σας ή των δικών σας θα είναι Να ανακαλύψετε ότι από έλλειψη πρόνοιας χάσατε το σπίτι σας, σε 30 δευτερόλεπτα από σεισμό, σε μια ώρα από την Φωτιά, σε μια στιγμή από τον Φόρος κληρονομιάς.

5 Το σπίτι σας δεν είναι δικό σας Όλα αυτά από αμέλεια, από αδράνεια, από άγνοια, για να μη θυσιάσετε τα μισά από όσα ξοδεύετε για ένα πακέτο Ελληνικά τσιγάρα. Παραμερίστε την μεγαλύτερη απειλή για την περιουσία σας, την αδράνεια που υπάρχει μέσα μας, όπως σε κάθε άνθρωπο.

6 Περιεχόμενα Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Β. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΟΣ Γ. ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ε. ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Η. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

7 1. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Είναι η ασφαλιστική επιχείρηση η οποία αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει σύμφωνα με το ασφαλιστήριο, έναντι ασφαλίστρου, στον συμβαλλόμενό της (λήπτη της ασφάλισης) ή τρίτο, παροχή (ασφάλισμα) όταν επέλθει το περιστατικό από το οποίο συμφωνήθηκε να εξαρτάται η υποχρέωσή του (ασφαλιστική περίπτωση).

8 Α. ΟΡΙΣΜΟΙ 2. ΛΗΠΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) με το οποίο ο ασφαλιστής κατάρτισε το παρόν ασφαλιστήριο. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να συνάψει στην ασφαλιστική σύμβαση για λογαριασμό δικό του ή τρίτου. Τον λήπτη της ασφάλισης βαρύνουν όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από την ασφαλιστική σύμβαση εκτός από εκείνες που από τη φύση τους πρέπει να εκπληρωθούν από τον ασφαλισμένο.

9 3. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό), το οποίο απειλείται από ασφαλισμένο κίνδυνο και υπέρ του οποίου παρέχεται η ασφαλιστική κάλυψη, σύμφωνα με το παρόν ασφαλιστήριο. Ο ασφαλισμένος έχει τις ίδιες υποχρεώσεις με τον λήπτη της ασφάλισης, εφόσον έχει λάβει γνώση της σύμβασης και έχει τη δυνατότητα να τις εκπληρώσει. Σε περίπτωση αμφιβολίας η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίσθηκε για λογαριασμό του λήπτη της ασφάλισης.

10 Α. ΟΡΙΣΜΟΙ 4. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) το οποίο δικαιούται του ασφαλίσματος εν όλω ή εν μέρει όπως τυχόν αναφέρεται στο ασφαλιστήριο.

11 5. ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Το έγγραφο, το οποίο αποδεικνύει την ασφαλιστική σύμβαση, φέρει δε την υπογραφή τουλάχιστον του εκπροσώπου του ασφαλιστή και αποτελείται, ισοδύναμα, από έντυπο ή δακτυλογραφημένο ή χειρόγραφο κείμενο είτε το κείμενο αυτό είναι αρχικό είτε μεταγενέστερο (π.χ. τροποποίηση ή ανανέωση ή παράταση, εκδιδομένης σχετικής Πρόσθετης Πράξης) το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτού. Το έγγραφο διέπεται από τους όρους του ασφαλιστηρίου, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα αυτού και παραδίδονται στον ασφαλισμένο / λήπτη της ασφάλισης μαζί με το ασφαλιστήριο.

12 Α. ΟΡΙΣΜΟΙ 6. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η δυνατότητα επέλευσης περιστατικού (ζημιογόνου γεγονότος) που προβλέπεται από το ασφαλιστήριο και το οποίο επιφέρει στον ασφαλισμένο ζημιά, που καλύπτεται από το παρόν ασφαλιστήριο. 7. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Το αντικείμενο του ασφαλιστικού συμφέροντος το οποίο περιγράφεται στο ασφαλιστήριο.

13 8. ΖΗΜΙΑ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Η απρόβλεπτη και ξαφνική υλική (θετική & όχι αποθετική) περιουσιακή ζημιά, που επέρχεται στο ασφαλισμένο αντικείμενο λόγω επέλευσης ασφαλιστικού κινδύνου, που οφείλεται σε τυχαίο, βίαιο και ανεξάρτητο της θέλησης του ασφαλισμένου / λήπτη της ασφάλισης γεγονός και που καλύπτεται από την παρούσα σύμβαση, κατά την έκταση και γενικά, του όρους αυτής. Ο όρος ζημιά συμπεριλαμβάνει οποιαδήποτε βλάβη, καταστροφή ή απώλεια, που έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της πραγματικής αξίας των ασφαλισμένων αντικειμένων λόγω επέλευσης ασφαλιστικού κινδύνου.

14 Α. ΟΡΙΣΜΟΙ 9. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η οικονομική σχέση που συνδέει τον ασφαλισμένο / λήπτη της ασφάλισης με το ασφαλισμένο αντικείμενο, η οποία προσδιορίζει την έκταση του ασφαλίσματος που μπορεί να δικαιούται να εισπράξει, για δικό του λογαριασμό ο ασφαλισμένος ή δικαιούχος του ασφαλίσματος.

15 Α. ΟΡΙΣΜΟΙ 10. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΟΡΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ Το χρηματικό ποσό, μέχρι του οποίου (ως ανώτατο όριο) ευθύνεται ο ασφαλιστής με βάση την παρούσα σύμβαση, συνολικά ή κατά αντικείμενο ή κατά περίπτωση του ασφαλιστικού συμφέροντος.

16 11. ΑΣΦΑΛΙΣΜΑ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Η υποχρέωση του ασφαλιστή, που προκύπτει από την επέλευση ασφαλιστικού κινδύνου και συνίσταται είτε σε χρήμα είτε σε αυτούσια αποκατάσταση της ζημιάς, κατά τους όρους του παρόντος ασφαλιστηρίου. 12. ΠΥΡΚΑΓΙΑ Πυρκαγιά είναι η φωτιά που συνοδεύεται από φλόγα, η οποία προκλήθηκε χωρίς να προϋπάρχει συγκεκριμένη εστία, η οποία έχει εγκαταλείψει την εστία της και επεκτείνεται με ίδιες δυνάμεις.

17 13. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Ακαριαία και ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση ανάμεσα σε σύννεφο και έδαφος. 14. ΕΚΡΗΞΗ Έκρηξη θεωρείται η αιφνίδια έκλυση ενέργειας, που συμβαίνει κατά την βίαιη (απότομη) εκτόνωση αερίων ή ατμών. Έκρηξη σε δοχεία πιέσεως συμβαίνει όταν διαρραγεί το τοίχωμά τους και δημιουργηθεί απότομη εξίσωση των διαφορετικών πιέσεων εντός και εκτός αυτών.

18 14. ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΗ Α. ΟΡΙΣΜΟΙ Αυτανάφλεξη είναι η χωρίς την επίδραση εξωτερικής ενεργειακής πηγής δημιουργία εστίας πυρκαγιάς ενός υλικού σε επαφή με το ατμοσφαιρικό οξυγόνο (εξώθερμο ενεργειακό ισοζύγιο αντίδρασης).

19 Β. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΟΣ Κορμός Πυρασφαλιστηρίου Με το απλό πυρασφαλιστήριο καλύπτονται ζημίες από φωτιά προερχόμενη από κάθε τυχαίο γεγονός. Επίσης καλύπτονται: Φωτιά ζημίες από κεραυνό (πλην βραχυκυκλώματος) Φωτιά ζημίες από έκρηξη συσκευών και εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται για οικιακή χρήση. Εμπρησμός από τρίτο. Φωτιά από αμέλεια.

20 Β. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΥΡΟΣ Επίσης καλύπτονται: Κορμός Πυρασφαλιστηρίου Φωτιά από βραχυκύκλωμα (εξαιρείται το βραχυκυκλούμενο αντικείμενο. Ζημιές από καπνό. Ζημιές από νερά Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φωτιά από το όμορο κτίριο. Φωτιά από μηχανική και χημική έκρηξη, όχι όμως οι άλλες ζημιές από την έκρηξη.

21 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Α. ζημιές που πυρασφαλιστήριο: δεν καλύπτονται από το απλό Φωτιά από τρομοκρατικές ενέργειες. Φωτιά κατά την διάρκεια πολιτικών ταραχών, εσωτερικής ταραχής ανωμάλων καταστάσεων. Φωτιά από δάσος. Φωτιά από φυσικά φαινόμενα (τυφώνες, καταιγίδες,ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμό.

22 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Πολεμικές ενέργειες γενικά. Κοινωνικές και πολιτικές ταραχές. Πυρηνικοί κίνδυνοι. Διαταγή δημόσιας αρχής. Φυσική απομείωση ασφαλιζομένου αντικειμένου (αυτανάφλεξη, ζυμώσεις, εγγενές ελάττωμα ή ενυπάρχον, ελαττωματική κατασκευή).

23 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Φυσικές καταστροφές (σεισμός, ηφαιστειακή έκρηξη, τυφώνας, καταιγίδα, ανεμοστρόβιλος, κυκλώνας). Εύφλεκτα υλικά. Βραχυκύκλωμα. Κλοπή. Πυρκαγιά από δάσος. Μόλυνση. Κατάρρευση, κατολίσθηση εδάφους. Έκρηξη.

24 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Β. Αντικείμενα που εξαιρούνται από την ασφάλιση: Αντικείμενα που βρίσκονται εκτός του χώρου που περιγράφεται στο ασφαλιστήριο. Εμπορεύματα ιδιοκτησίας τρίτων, που κατέχει ο ασφαλιζόμενος επί παρακαταθήκη για πώληση, επί προμήθεια (εκτός και αν υπάρχει ειδική ρήτρα στο ασφαλιστήριο). Ράβδοι χρυσού και αργυρού πολύτιμοι λίθοι που δεν είναι μέρος κοσμήματος. Χρεόγραφα, τραπεζογραμμάτια, τίτλοι, ομολογίες και συναφή. Εύφλεκτες και εκρηκτικές, εμπρηστικές ύλες.

25 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Πιστωτικοί τίτλοι, τραπεζογραμμάτια, αξιόγραφα, γραμματόσημα. Νομίσματα και χρήματα. Πατρόν, αριστεία. Καλούπια. Αντικείμενα που έχουν κειμηλιακή ή συναισθηματική αξία μόνο. Αντίκες, συλλογές σπανίων αντικειμένων.

26 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Έγγραφα, λογιστικά βιβλία, χειρόγραφα και μηχανογραφημένα. Δίσκοι, δισκέτες, εξωτερικοί φορείς πληροφοριών ( καλύπτονται μόνο ως προς την υλική αξία και όχι ως προς το κόστος παραγωγής και την αξία του περιεχομένου).

27 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Γ. Αντικείμενα που καλύπτονται μέχρι ένα ορισμένο ποσό Τα αντικείμενα αυτά είναι γνωστά και σαν κατονομαζόμενα και είναι: Ζωγραφικοί πίνακες και τα έργα τέχνης γενικά. Τάπητες. Γούνες. Αντικείμενα από άργυρο, χρυσό ή και άλλο πολύτιμο μέταλλο. Γενικά σπάνια αντικείμενα.

28 Δ. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Τα αντικείμενα αυτά καλύπτονται, χωρίς αναφορά μέχρι του ποσού των 1500 κατά τεμάχιο ή σετ, εκτός εάν υπάρχει διαφορετική συμφωνία με τον ασφαλιζόμενο και αναγράφονται στο ασφαλιστήριο με διαφορετική αξία, η οποία τις περισσότερες φορές προσδιορίζεται από ειδικό συνεργάτη εκτιμητή.

29 Ε. ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ Δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Έχουν σκοπό να αποκαταστήσουν στο μέτρο του δυνατού, τις ζημίες από καλυπτόμενο κίνδυνο. Ασφαλίζουν ζημίες από τυχαία γεγονότα (όχι φυσική φθορά). Αναλογικός Όρος Όλες οι ασφαλίσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 198 του Εμπορικού Νόμου που λέει ότι: «Όταν η ασφάλιση καλύπτει μέρος μόνο της αξίας του ασφαλισθέντος πράγματος, ο ασφαλιζόμενος υφίσταται ανάλογο μέρος των ζημιών». Το ασφαλιζόμενο ποσό μειώνεται πάντα κατά το ποσόν της αποζημίωσης.

30 Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Ασφαλιζόμενη αξία είναι η χρηματική αξία που σημειώνεται στο ασφαλιστήριο και η οποία αποτελεί το ανώτατο όριο παροχής της ασφαλιστικής εταιρίας σε περίπτωση πραγματοποίησης του κίνδυνου.

31 Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Ασφαλιζόμενο αντικείμενο στον κλάδο πυρός μπορεί να είναι ή η οικοδομή ή το περιεχόμενο της ή και τα δύο Α) Οικοδομή Είναι το κτίσμα ή και τα κτίσματα με όλες τις εγκαταστάσεις τους - συμπεριλαμβάνονται οι πόρτες, τα παράθυρα, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ηλιακοί θερμοσίφωνες, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και όποιο αντικείμενο γενικά δεν είναι κινητό, κ.λ.π.

32 Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Δεν ασφαλίζεται: α) το οικόπεδο β) τα φρεάτια γ) υπόγειες δεξαμενές δ) οχετοί ε) περιφράξεις και θεμέλια Ασφαλιστέα αξία οικοδομής ανά εκατομμύριο Κατοικίας : τ.μ.

33 Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Β) Περιεχόμενο: Είναι οι κινητές εγκαταστάσεις (έπιπλα, μηχανήματα κ.λ.π.) και τα εμπορεύματα (πρώτες και βοηθητικές ύλες, προϊόντα έτοιμα και ημιέτοιμα κ.λ.π.) τα οποία βρίσκονται στο εσωτερικό της οικοδομής. Η σωστή ασφαλιστέα αξία για τις κινητές εγκαταστάσεις (μηχανήματα, έπιπλα κ.λ.π.) θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την αξία αντικατάστασής τους από εγκαταστάσεις τις ίδιας απόδοσης και της ίδιας κατάστασης με εκείνη που βρίσκονταν τα ασφαλιζόμενα (μπορεί να συμπεριληφθούν και τα έξοδα μεταφοράς και εγκαταστάσεως).

34 Ζ. ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΞΙΕΣ Η σωστή ασφαλιστέα αξία: 1. Για τις πρώτες ύλες, υλικά συσκευασίας, πρέπει να είναι ίση με το κόστος αγοράς τους (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς). 2. Για τα έτοιμα και ημιέτοιμα προϊόντα θα πρέπει να είναι ίση με το κόστος παραγωγής τους.

35 Η. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Οι προς ασφάλιση κίνδυνοι διακρίνονται: 1. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ (ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ) Α. Απλούς κινδύνους (ΑΚ) ιπποδύναμη έως 1ΗΡ Β. Μικρές Βιομηχανίες ιπποδύναμη από 1 μέχρι 5ΗΡ Γ. Βιομηχανικούς κινδύνους (ΒΚ) ιπποδύναμη μεγαλύτερη από 5ΗΡ Δ. Ειδικούς κινδύνους (ΕΚ) 2. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΕ Α στήλη: κοντά σε πυροσβεστικό σταθμό. Β στήλη: πιο μακριά σε πυροσβεστικό σταθμό.

36 Η. ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ 3. Ανάλογα την κατασκευή σε: Α. Εξαιρετική Κατασκευή (ΤΕ): Β. Τάξη Πρώτη (ΤΑ): Γ. Τάξη Δεύτερη (ΤΒ): Δ. Τάξη Τρίτη (ΤΓ)

37 Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Το είδος και την φύση του προς ασφάλιση κινδύνου Την τοποθεσία του κινδύνου. Την κατασκευή και τον αριθμό των ορόφων Την χρήση ή τις χρήσεις του κτιρίου Την γειτνίαση (κατασκευή κτιρίων και χρήση τους) Τα μέτρα πυροπροστασίας Την ιδιότητα του ασφαλισμένου (σε ορισμένες περιπτώσεις)

38 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 1) ΣΕΤ Τρομοκρατικές ενέργειες Περιλαμβάνουν την κάλυψη ζημιών από έκρηξη, που οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια και την πυρκαγιά που θα προέλθει από αυτή. Ο προσδιορισμός της έννοιας τρομοκρατία δεν είναι σαφής.

39 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 1) ΣΕΤ Στάσεις Απεργίες (πολιτικές ταραχές) Καλύπτονται ζημίες και φωτιά κατά την διάρκεια στάσεων, απεργιών, οχλαγωγιών, διατάραξη δημόσιας τάξης.

40 1) ΣΕΤ Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Ζημιές από κακόβουλη βλάβη δίνεται μόνο σε συνδυασμό με τις πολιτικές ταραχές. Όρος 6 Με το άρθρο 6 του Ειδικού Όρου Στάσεων και απεργιών εξαιρούνται οι ζημίες από τρομοκρατικές ενέργειες κατά την διάρκεια πολιτικών ταραχών. Η εξαίρεση καλύπτεται με την προσθήκη αυτή. Το κριτήριο για την ανάληψη των ανωτέρω κινδύνων γίνεται από το τμήμα underwriting

41 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2) ΠΛΗΜΜΥΡΑ Πλημμύρα θεωρείται : η διαφυγή υδάτων από τα όρια της φυσικής ή τεχνικής κοίτης, ποταμού, λίμνης, συλλέκτη (δεξαμενής) διώρυγας ή φράγματος. Κατηγορίες Πλημμύρα από θάλασσα ποταμό. Πλημμύρα από θύελλα καταιγίδα ή άλλο φυσικό φαινόμενο. Πλημμύρα από βροχή.

42 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2) ΠΛΗΜΜΥΡΑ Κατηγορίες Διάρρηξη σωληνώσεων ύδρευσης ή κεντρικής θέρμανσης κ.λ.π. Υπερχείλιση ή διάρρηξη υδατοδεξαμενών Σε ασφαλίσεις εμπορευμάτων και κυρίως στα υπόγεια πρέπει να μπαίνει ο όρος υποχρεωτικής απόστασής τους από το δάπεδο. Η υγρασία δεν είναι πλημμύρα.

43 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΕΙΣΜΟΣ (καταστροφικός κίνδυνος) Ο σεισμός είναι ο πιο καταστροφικός κίνδυνος. Πλήττει μεγάλες περιοχές και προκαλεί συσσωρευτικές ζημίες. Ο σεισμός είναι τιμολογημένος για τους κινδύνους που είναι ακόμη στο υποχρεωτικό τιμολόγιο και τα ο οποίο χωρίζει την Ελλάδα σε 3 ζώνες ανάλογα με την σεισμική τους επικινδυνότητα. Ανάλογα με την κατασκευή των οικοδομών, έχουμε δύο κατηγορίες κινδύνων: Αντισεισμικούς & Κοινούς

44 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ (κάλυψη ηλεκτρικών ζημιών) Αιτίες βραχυκυκλώματος είναι: ο κεραυνός, υπέρβαση ταχύτητας, υπέρταση, σχηματισμός τόξου, διαφυγή ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ηλεκτρικές ζημιές (βραχυκύκλωμα), δεν καλύπτονται από το απλό πυρασφαλιστήριο. Η κάλυψη αφορά: Μοτέρ ηλεκτρικά Ηλεκτρικούς πίνακες Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Ηλεκτρικά μηχανήματα

45 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ (κάλυψη ηλεκτρικών ζημιών) Είναι απαραίτητο να διευκρινίζεται, στην πρόταση ασφάλισης, ποια αντικείμενα καλύπτονται από το βραχυκύκλωμα και με ποιες αξίες (μοτέρ, πίνακες, εγκαταστάσεις, όλο το μηχάνημα)

46 ΕΚΡΗΞΗ Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Έκρηξη χαρακτηρίζεται το φαινόμενο που παράγεται από μια αιφνίδια και βίαιη διαστολή αερίων που συνοδεύεται από κρότο. Κατηγορίες εκρήξεων Συσκευών και εγκαταστάσεων για οικιακή χρήση Μηχανική (αεροσυμπιεστές ατμολέβητες) Υγροποιημένων αερίων Χημική

47 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚΡΗΞΗ Από την κάλυψη εξαιρούνται ρητά οι ζημιές του αντικειμένου ή μηχανήματος που εξερράγη. Οι ζημίες του μηχανήματος μπορεί να δοθούν με συμβόλαιο μηχανικών βλαβών.

48 ΚΛΟΠΗ Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Η ασφάλιση της κλοπής διαφέρει από τις άλλες μορφές ασφάλισης περιουσίας διότι είναι πράξη που γίνεται με πρόσθεση. Κατηγορίες κλοπών Κλοπή δια ρήξεως ή αναρριχήσεως Κλοπή με αντικλείδι Ληστεία Κλοπή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

49 ΚΛΟΠΗ Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Συνήθως η κλοπή που δίδεται, είναι η κλοπή δια ρήξεως ή αναρριχήσεως και ληστεία. Βασική προϋπόθεση για τα ην παροχή της κάλυψης είναι η ύπαρξη προστατευτικών μέσων που διακρίνονται σε: Μηχανικά Ηλεκτρονικά Φύλακες Συνδυασμός των παραπάνω. Η κάλυψη αφορά αντικείμενα που εκλάπησαν ή που ζημίωσαν οι κλέφτες. Υπάρχει δυνατότητα κάλυψης και ζημιών που θα προκαλέσουν οι κλέφτες στο ακίνητο.

50 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΔΑΣΟΥΣ Με την προσθήκη αυτή καλύπτονται οι ζημίες των ασφαλιζομένων που προήλθαν από πυρκαγιά (τυχαία, δόλο ή αμέλεια) δασών, συστάδων δέντρων και θάμνων, λιβαδιών ή από εκχέρσωση του εδάφους που γίνεται η φωτιά.

51 Θ. ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ Με την προσθήκη αυτή καλύπτονται τα ενοίκια που θα χάσει ο ασφαλισμένος λόγω καταστροφής της οικοδομής από κάποιο καλυπτόμενο κίνδυνο. Μία δυνατότητα που προσφέρεται είναι ότι μπορεί να ασφαλιστεί & ο ιδιοκτήτης & ο ενοικιαστής (έννομο συμφέρον)

52 Καθίζηση Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ Αναφέρουμε επιγραμματικά τέτοιους κινδύνους οι οποίοι μπορούν να καλυφθούν με το πυρασφαλιστήριο: Κατολίσθηση Εδάφους Ασφάλιση Χαρτοσήμου αποζημιώσεως Αποκομιδή ερειπίων Πρόσκρουση οχήματος

53 Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ Κυκλώνας τυφώνας Ζημιές από χιονόπτωση Απώλεια κερδών και σταθερών εξόδων Αυτόματη ανάφλεξη Αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή./.

54 Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Απαλλαγή είναι το ποσό που συμφωνείται σε κάθε καλυπτόμενη ζημία, να παραμένει σε βάρος του ασφαλιζομένου. Απαλλαγές εφαρμόζονται όπου ορίζει το τιμολόγιο και στους εκτός τιμολογίου κινδύνου και διακρίνονται σε 1. Απαλλαγές σταθερού ποσού π.χ. Οι πρώτες κάθε ζημίας 2. Απαλλαγές ποσοστού επί της ζημίας π.χ. Το 10% 3. Απαλλαγές ποσοστού επί της ζημίας ή επί του ασφαλισμένου ποσού σε συνάρτηση με κάποιο minimum ποσό 4. Διαφόρους άλλους συνδυασμούς που μπορεί να συμφωνηθούν

55 ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Θ. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ Η σκοπιμότητα των απαλλαγών Απαλλάσσουν την εταιρία από μικροζημιές που το διαχειριστικό κόστος τους είναι υψηλότερο από αυτή την ίδια την ζημιά Κάνουν πιο προσιτό το ασφαλιστήριο για τον ασφαλιζόμενο

56 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Ο ασφαλιστής απαλλάσσεται της υποχρέωσης καταβολής ασφαλίσματος, αν η επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου οφείλεται σε δόλο ή σε βαριά αμέλεια του ασφαλισμένου ή του λήπτη της ασφάλισης ή του δικαιούχου του ασφαλίσματος ή των προσώπων που συνοικούν μαζί τους ή των νομίμων αντιπροσώπων τους ή των εκπροσώπων τους ή των τρίτων στους οποίους έχει ανατεθεί επαγγελματικά η φύλαξη των ασφαλισμένων αντικειμένων.

57 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Το δικαίωμα του ασφαλισμένου / λήπτη της ασφάλισης, σε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς, δεν γεννάται πριν από την κοινοποίηση της τελεσίδικης απόφασης του αρμοδίου δικαστηρίου. Σε κάθε περίπτωση η απαίτηση του ασφαλισμένου / λήπτη της ασφάλισης υπόκειται σε τόκους υπερημερίας, μόνο είτε από την έγγραφη αναγνώριση εκ μέρους του ασφαλιστή της υποχρέωσής του και για το ποσόν που αναγνωρίσθηκε υπό αυτού ως ασφάλισμα είτε από την κοινοποίηση στον ασφαλιστή της ως άνω τελεσίδικης απόφασης.

58 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΑΤΟΣ Μετά από ζημιά, το ασφαλιστήριο ισχύει μειωμένο κατά το ποσό που κατεβλήθη σαν αποζημίωση στον ασφαλισμένο ή λήπτη της ασφάλισης ή δικαιούχο του ασφαλίσματος. Το ασφάλισμα δεν μπορεί να υπερβαίνει την έκταση της ασφαλιστικής ζημιάς ούτε και το ασφαλιστικό ποσό.

59 ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η παρούσα σύμβαση ασφάλισης παύει να ισχύει ευθύς μόλις παρέλθει ο συμφωνημένος χρόνος διάρκειας αυτής είτε, αυτός είναι αρχικός είτε, συμφωνήθηκε μεταγενέστερα. Ο ασφαλισμένος / λήπτης της ασφάλισης έχει το δικαίωμα καταγγελίας της παρούσας σύμβασης.

60 ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Πέραν των εκ του Νόμου προβλεπομένων περιπτώσεων καταγγελίας, ο ασφαλιστής έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα σύμβαση για σπουδαίο λόγο. Ο ασφαλιστής διατηρεί το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης μετά την επέλευση του ασφαλιστικού κινδύνου. Ο ασφαλισμένος / λήπτης της ασφάλισης έχει το ίδιο δικαίωμα.

61 ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η καταγγελία της σύμβασης προς τον έτερο συμβαλλόμενο γίνεται εγγράφως και με συστημένη επιστολή. Η Εταιρία δικαιούται να παρακρατήσει τα δεδουλευμένα ασφάλιστρα. Το ασφαλιστήριο θεωρείται ολοσχερώς άκυρο, χωρίς επιστροφή οποιουδήποτε ποσού ασφαλίστρων όταν, μετά από τη ζημιά επήλθε πλήρης ανατροπή των συνθηκών του κινδύνου.

62 ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ Για κάθε διαφορά, που προκύπτει από την παρούσα σύμβαση ασφάλισης, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας. Εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο.

63 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Εάν ο ασφαλισμένος / λήπτης της ασφάλισης έχει αξίωση προς αποκατάσταση της ζημιάς κατά τρίτου, η αξίωση περιέρχεται στον ασφαλιστή στην επέκταση του ασφαλίσματος που κατέβαλε. Εάν οι αξιώσεις του λήπτη της ασφάλισης στρέφονται κατά του ασφαλισμένου ή του δικαιούχου ασφαλίσματος ή των ανιόντων, κατιόντων και των συζύγων τους ή άλλων προσώπων που συνοικούν μαζί του, καθώς και των νομίμων αντιπροσώπων τους ή των εκπροσώπων τους, η αξίωση δεν περιέρχεται στον ασφαλιστή, παρά μόνο αν τα πρόσωπα αυτά ενήργησαν με δόλο.

64 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Ο λήπτης της ασφάλισης και, σε περίπτωση ασφάλισης για λογαριασμό, ο ασφαλισμένος και ο τυχόν τρίτος δικαιούχος του ασφαλίσματος, υποχρεούται να διαφυλάξουν τα δικαιώματά τους κατά του τρίτου που περιέρχονται στον ασφαλιστή. Παραβίαση της υποχρέωσης αυτής επάγεται ευθύνη των υπόχρεων, προς αποκατάσταση κάθε ζημιάς του ασφαλιστή.

65 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ Σε περίπτωση υποκατάστασης του ασφαλιστή, η παραγραφή των αξιώσεων του ασφαλισμένου / λήπτη της ασφάλισης κατά του τρίτου δεν συμπληρώνεται πριν την παρέλευση έξι (6) μηνών από την υποκατάσταση και εφόσον αυτή έλαβε χώρα πριν από την παραγραφή ή την απόσβεση αυτών των αξιώσεων.

66 ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ Αξιώσεις που πηγάζουν από την ασφαλιστική σύμβαση παραγράφονται μετά από τέσσερα (4) χρόνια, από το τέλος του έτους μέσα στο οποίο γεννήθηκαν. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ) ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ.

67 ΕΠΙΛΟΓΟΣ Η δημιουργία περιουσιακών στοιχείων για τον περισσότερο κόσμο είναι αποτέλεσμα κόπου, στερήσεων μιας ολόκληρης ζωής. Είτε πρόκειται για επιχείρηση, είτε πρόκειται για κατοικία στεγάζονται : το Παρόν, το Μέλλον, η Σιγουριά, η Εξασφάλιση, οι Αναμνήσεις Συνεπώς ως περιουσιακά στοιχεία έχουν ταυτόχρονα, ιδιαίτερη συναισθηματική αξία και ιδιαίτερη οικονομική αξία για τον καθένα μας.

68 ΕΠΙΛΟΓΟΣ Στην χώρα μας εμφανίζεται το εξής αντιφατικό φαινόμενο. Άνθρωποι ιδιαίτερα ευφυείς, εργατικοί, δημιουργικοί να ξοδεύουν όλη τους τη ζωή στην δημιουργία σπουδαίων περιουσιακών στοιχείων, & από την άλλη πλευρά να κάνουν από λίγο έως τίποτα για να εξασφαλίσουν αυτές τις περιουσίες, για τις οποίες δεν χρειάζεται παρά 15 για να γίνουν συντρίμμια από ένα σεισμό εκεί που είχε κτίσει τα όνειρά του, λίγα λεπτά μιας πυρκαγιάς για να γίνει στάχτη εκεί που είχε στεγάσει την δουλειά του.

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο:

ΑΚΥΡΟ. Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης. Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: DEMO DEMO. Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Κωδικός: Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Πελάτης: Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου στα οποία βασίσθηκε η μελέτη Χρήση: Μέτρα προστασίας:

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης

Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Μελέτη Ασφάλισης Επιχείρησης Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: CITY WORLDWIDE ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙ Κωδικός: 12066 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Πελάτης: ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Στοιχεία ασφαλισμένου

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Απρίλιος 10 Σελίδα 1 από 6 ΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ) ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Εργασίες συναρμολόγησης μέχρι ΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας

Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Μελέτη Ασφάλισης Κατοικίας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: MORTEN OLSEN Πελάτης: Α.Φ.Μ.: MORTEN OLSEN Στοιχεία ασφαλισμένου αντικειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς.

Ασφάλιση Περιουσίας. Τι δεν ασφαλίζεται; Δεν καλύπτονται οι κίνδυνοι διαφορετικών προγραμμάτων από αυτό που έχει επιλεγεί από εσάς. Ασφάλιση Περιουσίας Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν ANYTIME HOME Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4, Γ.Ε.Μ.Η.: 305801000, Με έδρα στην

Διαβάστε περισσότερα

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία.

1. Είτε σε μόνιμη κατοικία, 2. είτε σε εξοχική κατοικία. Λένορμαν 98 (2 ος όροφος) 10444 Αθήνα Τηλ.: 210 51 50 504-210 51 53 753 Fax: 210 51 39 626 e-mail: nicolako@otenet.gr info@prooptiki-insurance.gr website: www.prooptiki-insurance.gr Ασφάλιση Κατοικιών

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία.

Νέο Business Dynamic. Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Νέο Business Dynamic Αποτελεσματική και ολοκληρωμένη κάλυψη. Προσωποποιημένη ασφάλιση. Πρωτοποριακές καλύψεις. Ευελιξία. Κάλυψη σε αξία αντικατάστασης με καινούργιο. Ανταγωνιστική τιμή. 2 Που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ 2.1. ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2.1.1. EXPERT HOTEL ΚΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ Πυρκαγιά Πυρκαγιά προερχόμενη από δάση, συστάδες δένδρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ. Παλαιολόγου 14 Ν. Σμύρνη 171 21 Τηλ. 210 9320900 Fax 210 9353565 e-mail:info@okto.gr web-site: www.okto.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΥ Κατά Παντός Κινδύνου Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Πυρός. Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος

Ασφάλιση Πυρός. Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος Ασφάλιση Πυρός Αντικείμενο του Κλάδου Πυρός Κάλυψη κατοικιών, γραφείων και άλλων ακινήτων χώρων ανθρώπινης δραστηριότητας (και του περιεχομένου τους) από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς και άλλων κατονομαζομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμός:322 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Cocoon Eco Cocoon Value Cocoon Plus Σας γνωρίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων

Παρουσίαση Αθήνας. Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Παρουσίαση Νέων Προϊόντων Προγράμματα ασφάλισης Κατοικίας Κατοικία Περιεχόμενα Γενικά χαρακτηριστικά Βασικές καλύψεις Προαιρετικές καλύψεις Τιμολόγιο Ανταγωνισμός Πλεονεκτήματα Νέο Πρόγραμμα Κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ

I ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ Blue Hotel I Συνολικό Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο (Οικοδομή & Περιεχόμενο): μέχρι 600.000 Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα ανά 1.000 Οικοδομή 0,90 Περιεχόμενο με κλοπή: 1,50 Σεισμός: 0,90 Καθίζηση Κατολίσθηση: 0,10 Blue

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια I N T E R A M E R I C A N Μ Ε Λ Ο Σ Τ Ο Υ Ο Μ Ι Λ Ο Υ E U R E K O ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Μονάδων σε αγροτεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ EURO-HOME ECONOMY ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ Η ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΛΥΨΕΙΣ: Πυρκαγιά, Κεραυνός Ευρεία Έκρηξη Πυρκαγιά από Δάσος Ζημίες από Καπνό Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Κατοικιών & Ενυπόθηκων Κατοικιών Flexa, Complet, Oikos, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας ΕΝΥΠΟΘΗΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 01.1 FLEXA...05 01.2 COMPLET...06

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Προγράμματα ς Κατοικίας Καλύψεις Βασικό Πρόγραμμα Πυρός (Basic) δίδεται και για ενυπόθηκα Κατοικιών σε Α' Κίνδυνο Safe Home (με Best Home (με Home Εξοχική Πυρκαγιά Κεραυνός - πυρκαγιά από δάσος - θάμνους

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια

ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ENERGY LINE Επενδύστε σε Καθαρή Ενέργεια με ασφάλεια Πρόγραμμα Ασφάλισης Οικιακών Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Η γραμμή προϊόντων ENERGY LINE Η ασφάλιση των οικιακών φ/β

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝ ΟΙΚΩ Οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας και µαζί την ηρεµία της καθηµερινής σας ζωής είναι πολλοί. Ζηµιές

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία

Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών. Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών Flexa / Complet / Oikos / Αστική Ευθύνη / Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Ασφάλιση Κατοικίας Ενυπόθηκων Κατοικιών 01.1 Flexa...05 01.2 Complet...06 Oikos 01.3 Oikos Basic...09

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Έκδ.1 αναθ.4ηµ/νία έγκρ.20/3/2015 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ Ταχ. /νση: Ανδρόγεω 2 Τ.Κ: 712 02 Τηλ.:2813 409232 Fax: 2810

Διαβάστε περισσότερα

Secure Home.

Secure Home. Ë Ì fi Â Ì Ù KÏ Â Í Ú! Ù Ï Ù Τα προγράμματα ασφάλισης προσφέρουν προστασία σε ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά σας στοιχεία, την κατοικία σας, συνδυάζοντας πρωτοποριακές καλύψεις, την αξιοπιστία των

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Τιμολόγιο κλάδου περιουσίας 2016 ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Ι. ATLA PLUS NEW ΙΙ. ATLA HOME GOLD ΙΙΙ. ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ * AΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ * ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΚΑΛΥΨΗ ATLA PLUS NEW ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1. Πυρκαγιά-Πτώση

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία ΚΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ // ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 Ασφαλίσεις Φαρμακείων Το πρόγραμμα PHARMAKON είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness

Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness www.interamerican.gr Ασφάλεια Επιχειρήσεων INTERAMERICAN Βusiness Εξασφαλίστε την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο Η επιχείρησή σας λειτουργεί, ό,τι και αν συμβεί Τα προγράμματα INTERAMERICAN Business

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων. Pharmakon / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Φαρμακείων Pharmakon / Αστική Ευθύνη ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2 3 01 Ασφάλιση Φαρμακείων Το πρόγραμμα Pharmakon είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης Φαρμακείων που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME

Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME www.interamerican.gr Ασφάλεια Kατοικίας INTERAMERICAN HOME Εξασφαλίστε το σπίτι σας και την ποιότητα της ζωής σας Τα στοιχεία της πραγματικότητας Αναμφισβήτητα, οι κίνδυνοι που απειλούν το σπίτι σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος

Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Αθήνα 30 Ιουλίου 2017 Αρ,. Πρωτ. : 1989 Προς κάθε ενδιαφερόμενο Προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος Το κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «ΑΝΑΡΓΥΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΣΠΕΤΣΩΝ» (ΑΚΣΣ) καλεί κάθε ενδιαφερόμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία: Οδός:, Αριθμός:, ΤΚ: Περιοχή:, Πόλη: ΑΦΜ:, ΔΟΥ: Τηλέφωνο:, Κινητό:, Fax: Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια)

Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια) Προτάσεις Ασφάλισης Ακινήτων από Ζάβρα Γεωργία (συνάδελφος, ασφαλίστρια) Προτεινόμενα Προγράμματα Ασφάλισης ΕΥΡΩΠΗ: 1,00/ 1.000 κατασκευαστικής αξίας INTERLIFE: 1,015/ 1.000 κατασκευαστικής αξίας GROUPAMA:

Διαβάστε περισσότερα

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών»

«Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» «Βασικές Αρχές Ασφάλισης Ζημιών» Δρ Βαγγέλης Τσουκάτος 1 Τι είναι Ασφάλιση Ζημιών Ασφάλιση ζημιών είναι: η ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ή ενεργητικού, η ασφάλιση κινδύνων που απειλούν την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός. 2 Το πρόγραμμα cocoon plus (κατά παντός κινδύνου) δίνει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του ασφαλισμένου από οποιοδήποτε κίνδυνο. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Έκδοση: Μάϊος 2015 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Απολαύστε τη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME www.interamerican.gr Νέα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας INTERAMERICAN HOME Περισσότερη οικονομία, περισσότερες επιλογές Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, το σπίτι σας έχει ανάγκη από προστασία. Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Α Κ Υ Ρ Ο. Ασφάλιση Κοινόχρηστων Χώρων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ?????/011615

Α Κ Υ Ρ Ο. Ασφάλιση Κοινόχρηστων Χώρων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ?????/011615 ?????/011615 Ασφάλιση Κοινόχρηστων Χώρων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ Καλύπτεται η υλική ζημιά που προκαλείται στα ασφαλισμένα αντικείμενα άμεσα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή

Business Value. Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Ασφάλιση στα μέτρα σας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Business Value Για την επιχείρησή σας, ασφαλώς! Η σημερινή γενιά, θέτει και πετυχαίνει συνεχώς υψηλότερους στόχους, λειτουργώντας με πλάνο και σχέδιο για να διασφαλίσει τα

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου περιεχομένου επιχείρησης. Άρθρο 1 Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός

Ειδικοί Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου περιεχομένου επιχείρησης. Άρθρο 1 Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός Ειδικοί Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου περιεχομένου επιχείρησης Η Ασφάλιση παρέχεται από την Ασφαλιστική Εταιρία «INTERAMERICAN ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε.», σύμφωνα με τις καλύψεις που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι!

Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι! homecare Ασφαλιστήριο Κατοικίας Tο σπίτι είναι για να το χαίρεσαι!...και ασφαλίζεις τον κόσµο σου! Aσφαλίζω το σπίτι µου γιατί... Σ αυτό, φυλάσσονται όλα τα πολύτιµα για εσάς αντικείµενα και οι οµορφότερες

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις

Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Περιγραφή καλύψεων για επιχειρήσεις Πυρκαγιά Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά, συμπεριλαμβανομένων ζημιών σε τέντες, φωτεινές επιγραφές και πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

AIG Ασφάλεια Κατοικίας

AIG Ασφάλεια Κατοικίας AIG Ασφάλεια Κατοικίας Γιατί να ασφαλίσω την κατοικία μου στην AIG; Εμπιστευτείτε την ασφάλιση της κατοικίας σας στην AIG, μια εταιρία με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλίσεων, με περισσότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ / ΕΞΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο.

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία

Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Κλάδος Περιουσίας Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων HotelPlan, Emporio, Αστική Ευθύνη, Νομική Προστασία Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα HOTEL PLAN 01.1 HOTEL PLAN Basic...07 01.2 HOTEL

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» ΟΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ «ΟΜΑΔΙΚΗΣ» ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΜΙΔΑ): ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΟΜΙΔΑ» Άρθρο 1 Ασφαλιζόμενοι Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη

Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων. Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Προγράμματα Ασφάλισης Τουριστικών Επιχειρήσεων Hotel Plan / Emporio / Αστική Ευθύνη Περιεχόμενα 01 Τουριστικά Καταλύματα Hotel Plan 01.1 Hotel Plan Basic...07 01.2 Hotel Plan Basic Plus...08 01.3 Hotel

Διαβάστε περισσότερα

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας.

Altius Κατοικία. Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Altius Κατοικία Απόλυτη ασφάλεια για το σπίτι σας. Περιεκτική Κάλυψη για την Κατοικία σας Aισθάνεστε απόλυτα ήσυχοι και σίγουροι για την ασφάλεια του σπιτιού σας, τόσον όταν λείπετε αλλά και όσον βρίσκεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (Policy Number): 55489 / 72657 ΛΗΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ : 439261 ΔΙΑΧ/ΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Policy Holder) ΘΗΣΕΩΣ 4 ΑΦΜ: 19003 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΔΟΥ : Τηλ.: 2299076469 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ : 439261

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ Δηλώνεται και συμφωνείται ότι, πάντα σύμφωνα με τους Ορισμούς, Γενικές

1. ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ Δηλώνεται και συμφωνείται ότι, πάντα σύμφωνα με τους Ορισμούς, Γενικές ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΤΕΓΗ PLUS ΠΟΛΥΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ISO 9001:2008 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Θεσσαλονίκη 30/11/2018 Α.Π. 7281/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 01.12.2011

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 01.12.2011 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 01.12.2011 Οι όροι του παρόντος Ασφαλιστηρίου περιλαμβάνουν ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (Ορισμούς, Γενικές Εξαιρέσεις, Γενικές Διατάξεις και Ειδικές Συμφωνίες) και ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο!

Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων. INTERAMERICAN Business. Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! Νέα προγράμματα Aσφάλισης Eπιχειρήσεων INTERAMERICAN Business Εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας στέγη από κάθε κίνδυνο! INTERAMERICAN Business Διασφαλίστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα από 4* το μήνα

Διαβάστε περισσότερα

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας

Altius Γραφείων και Καταστημάτων. ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Altius Γραφείων και Καταστημάτων ΕΣΕΙΣ τη δουλειά σας - ΕΜΕΙΣ την ασφάλεια σας Έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρες σχέδιο καλύψεων για την προστασία της επιχείρησης σας, από απροσδόκητα γεγονότα, δίνοντας σας

Διαβάστε περισσότερα

Α Κ Υ Ρ Ο. Ασφάλιση Επιχειρήσεων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ?????/011615

Α Κ Υ Ρ Ο. Ασφάλιση Επιχειρήσεων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ?????/011615 ?????/011615 Ασφάλιση Επιχειρήσεων INTERAMERICAN - Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΕΙΔΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΊΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ Καλύπτεται η υλική ζημιά που προκαλείται στα ασφαλισμένα αντικείμενα άμεσα από

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Κ Ε Τ Ο F U L L H O M E A

Π Α Κ Ε Τ Ο F U L L H O M E A Π Α Κ Ε Τ Ο F U L L H O M E A Π Ι Ν Α Κ Α Σ Κ Α Λ Υ Ψ Ε Ω Ν - Πυρκαγιά - Πτώση κεραυνού - Ευρεία Έκρηξη (φυσική - χημική) - Πτώση Αεροσκαφών ή και τμημάτων που αποσπάστηκαν από αυτά - Τρομοκρατικές ενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ DYNAMIS HOME

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ DYNAMIS HOME ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ DYNAMIS HOME 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Οι ακόλουθες λέξεις (ή όροι) όπου απαντώνται στο παρόν Ασφαλιστήριο, έχουν αποκλειστικά και μόνο την έννοια που δίνεται παρακάτω. 1.1 ΛΗΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

λπ., προστατεύει τον Ασφαλισµένο πολύπλευρα,, χωρίς κενά και αµφισβητήσεις.

λπ., προστατεύει τον Ασφαλισµένο πολύπλευρα,, χωρίς κενά και αµφισβητήσεις. Είναι κατά παντός κινδύνου,, αλλά µόνο για κάθε είδους οικοδοµικών εργασιών και συναρµολογήσεων µηχανηµάτων ή µηχανολογικών εγκαταστάσεων. Είναι ενιαίο ασφαλιστήριο,, που προήλθε από τη συνένωση πολλών

Διαβάστε περισσότερα

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN

NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN PNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNP NPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPNPN NP insurance ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009 Ιανουάριος 09 Σελίδα 1 από 11 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ 3 ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ 5 ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ Ή ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ 6 ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά.

Καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού και καπνό, προερχόμενο από πυρκαγιά. Hotel Insurance Ολοκληρωμένη κάλυψη για ξενοδοχειακές μονάδες Στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, είναι σημαντικό να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία κάθε ξενοδοχειακής μονάδας κάτω από οποιεσδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Bring on tomorrow. Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας. Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης

Bring on tomorrow. Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας. Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης Bring on tomorrow Personal Solutions ασφάλιση κατοικίας Εγχειρίδιο προγραμμάτων ασφάλισης PERSONAL SOLUTIONS ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τα προγράμματα ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ»

Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Προς Όλους τους Συνεργάτες Από Κλάδο Αστικής Ευθύνης Αθήνα 16/6/2015 Εγκύκλιος 04/2015 ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Στην προσπάθειά μας να διευκολύνουμε το έργο

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ NEA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ Ασφαλιζόμενος: Ο πιστοποιημένος επαγγελματίας, ψυκτικός υδραυλικός - συντηρητής και/ή εγκαταστάτης καυστήρων ηλεκτρολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με την προϋπόθεση ότι ο συμβαλλόμενος (ο οποίος είναι και Ασφαλιζόμενος, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά) έχει καταβάλλει τα οφειλόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "MAXI HOME"

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MAXI HOME ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΥΨΕΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "MAXI HOME" Τηρουμένων των γενικών και ειδικών όρων του παρόντος Ασφαλιστηρίου, η παρούσα ασφάλιση επεκτείνεται και περιλαμβάνει επιπρόσθετα τις πιο κάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ Καλύπτεται η Επαγγελματικής Αστικής ευθύνης του Εκάστοτε Ασφαλιζομένου Υδραυλικού. (άρθρο 7, π.δ.112/2012 ) έναντι Τρίτων για

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων

ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Προς Όλους τους Συνεργάτες μας Μάρτιος 2013 ΘΕΜΑ: Βελτιώσεις / Τροποποιήσεις σε Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικιών, Καταστημάτων και Εμπορικών Επιχειρήσεων Αγαπητοί Συνεργάτες, Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών)

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΥΓ 2012.doc 1/55 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο:

Ασφάλιση Οχήματος Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΑΡ.Μ.Α.Ε.: Γ.Ε.Μ.Η.: Με έδρα στην Ελλάδα, Εφαρμοστέο Δίκαιο: Ασφάλιση Οχήματος Έγγραφο πληροφοριών για το ασφαλιστικό προϊόν Ασφάλιση Αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης ΑΝΥΤΙΜΕ AUTO Εταιρία: ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε.: 12865/05/Β/86/4,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων

Θέμα: Νέα προϊόντα ασφάλισης κατοικιών και καταστημάτων Βελτιώσεις και τροποποιήσεις προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων Εγκύκλιος: 73 / 2015 Προς το παραγωγικό δυναμικό Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζημιών Βασ. Σοφίας 97 115 21 Αθήνα Τηλ. +30 210 3705300 Fax +30 210 3705550 Α.Φ.Μ. 094256484 Δ.Ο.Υ. Φ.Α.Ε. Αθηνών www.ergohellas.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Κατοικιών. Προγράμματα OIKOS. Basic Extra Super Smart

Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Κατοικιών. Προγράμματα OIKOS. Basic Extra Super Smart Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Κατοικιών Προγράμματα OIKOS Basic Extra Super Smart ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΙΑΝ.2008 1/29 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΓΕΝΙΚΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Κλάδος Περιουσίας: Ι. Κατοικία: Κύρια & Εξοχική (Ενυπόθηκη & Μη Ενυπόθηκη) ΙΙ. Εμπορικές Επιχειρήσεις Το παρόν αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας και απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΟΜΕ PROTECTION

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΟΜΕ PROTECTION ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΟΜΕ PROTECTION ΑΡΘΡΟ 1: ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Το παρόν ασφαλιστήριο καταρτίστηκε και ισχύει με βάση, τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί από την DIXONS SOUTH EAST EUROPE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Σε περίπτωση υλικής ζηµιάς και µόνον εφόσον τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου αντικατασταθούν µε καινούρια, αφαιρείται παλαιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Το ασφαλιστήριο της επιχείρησής σας Business4all

Το ασφαλιστήριο της επιχείρησής σας Business4all Ασφάλιση επιχείρησης Το ασφαλιστήριο της επιχείρησής σας Business4all Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 801 111 222 333 (από σταθερό με αστική χρέωση)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 1. ΚΑΛΥΠTΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ Aρθρο 1ο. Αυτό το ασφαλιστήριο καλύπτει τον λήπτη της ασφάλισης από τις συνέπειες της από αδικοπραξία Αστικής Ευθύνης, όπως

Διαβάστε περισσότερα

2. ΟΡΙΣΜΟΙ Στη Σύμβαση χρησιμοποιούνται για συντομία ορισμοί που έχουν τη παρακάτω έννοια:

2. ΟΡΙΣΜΟΙ Στη Σύμβαση χρησιμοποιούνται για συντομία ορισμοί που έχουν τη παρακάτω έννοια: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ (Κωδ.3006) 1. ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Η παρούσα Σύμβαση έχει θεμελιωθεί και βασίζεται στην Αίτηση Ασφάλισης, στις γραπτές δηλώσεις του Συμβαλλομένου και Ασφαλισμένου, και διέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι ασφαλιστηρίου προγράμματος

Όροι ασφαλιστηρίου προγράμματος κατοικία Όροι ασφαλιστηρίου προγράμματος Home4all Classic Τι πρέπει να γνωρίζετε Νοέμβριος 2014 Home4all Classic - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ περιεχόμενα ενότητες σελίδα ενότητες που περιλαμβάνουν Γενικοί Όροι Ασφαλιστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - (όρος 157) Κωδικός όρου: 17.157/1.7.2013 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΛΥΨΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Ο ασφαλισμένος καλύπτεται από τους κινδύνους που περιοριστικά αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ ΕΙΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Περιεχόµενα Σελίδα Πρόγραµµα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Εισαγωγή. 1 Κατηγορίες Μονάδων 1 ιαχείριση προγράµµατος. 2 Πρόγραµµα 1 Κλάδου Τεχνικών Ασφαλίσεων

Διαβάστε περισσότερα

γενικοί όροι ασφάλισης κατοικιών

γενικοί όροι ασφάλισης κατοικιών γενικοί όροι ασφάλισης κατοικιών 1 Οι ακόλουθες λέξεις (ή όροι), όπου απαντώνται στο παρόν Ασφαλιστήριο έχουν αποκλειστικά και μόνον την έννοια που δίδεται κατωτέρω. ΤΜΗΜΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΙ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες κατά παντός κινδύνου: Εργολάβων κατασκευαστών [ CAR ] Ανεγέρσεως συναρµολογήσεως [ EAR ]

Ασφάλειες κατά παντός κινδύνου: Εργολάβων κατασκευαστών [ CAR ] Ανεγέρσεως συναρµολογήσεως [ EAR ] Ασφάλειες κατά παντός κινδύνου: Εργολάβων κατασκευαστών [ CAR ] Ανεγέρσεως συναρµολογήσεως [ EAR ] 1 ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ CAR Απλοί κίνδυνοι Κτίρια κατοικιών Γραφείων Σχολείων Νοσοκοµείων Βιοµηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Όροι ασφάλισης κατοικίας

Όροι ασφάλισης κατοικίας Όροι ασφάλισης κατοικίας ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ 1.1. Ο Ασφαλιστής παρέχει ασφαλιστική κάλυψη, με τους όρους του παρόντος συμβολαίου, για τους κινδύνους από: α) Πυρκαγιά β)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 1. Στοιχεία Ασφαλιζομένου Ονοματεπώνυμο Παρακαλούμε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις της πρότασης Α.Φ.Μ. Διεύθυνση Αλληλογραφίας Ασφαλιζόμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΕRGO Kατοικία. Sources: Axco, Corporate Internet sites

ΕRGO Kατοικία. Sources: Axco, Corporate Internet sites ΕRGO Kατοικία Sources: Axco, Corporate Internet sites 1 Ο προσωπικός σας χώρος προσωπική μας φροντίδα. Προϋποθέσεις, Προγράμματα, Καλύψεις-Ορια-Απαλλαγές, Συνεργαζόμενες εταιρίες, Εκπτώσεις, Πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Παράρτημα Γλυφάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Παράρτημα Γλυφάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28/03/2018 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα 106 79 Αρ. Πρωτ.: 3490 Τηλ:(+30) 210-3380200 Fax:(+30) 210-3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη

Διαβάστε περισσότερα

ακόλουθες λέξεις (ή όροι), όπου απαντώνται στο παρόν Ασφαλιστήριο έχουν αποκλειστικά και μόνον την έννοια που δίδεται

ακόλουθες λέξεις (ή όροι), όπου απαντώνται στο παρόν Ασφαλιστήριο έχουν αποκλειστικά και μόνον την έννοια που δίδεται ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 2. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Οι κατωτέρω. ακόλουθες λέξεις (ή όροι), όπου απαντώνται στο παρόν Ασφαλιστήριο έχουν αποκλειστικά και μόνον την έννοια

Διαβάστε περισσότερα

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC

AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC AUTONET SMART ( E.I.X. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET SMART-PLUS ( Ε.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. Φ.Ι.Χ. ΑΓΡ. ) AUTONET BASIC AUTONET PLUS DYNAMIC STANDARD DYNAMIC PREMIUM DYNAMIC EXECUTIVE Ολοκληρωμένη προστασία Autonet

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών)

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) Ιούλιος 2017 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας, για την ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο -

Πυρκαγιά, κεραυνός Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Ευρεία Έκρηξη Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων Ασφαλιζόμενο Κεφάλαιο - Secure Hotel Απλό Ασφάλιση Ξενώνων - Πανσιόν - Μικρών Ξενοδοχείων Αντικείμενα Ασφάλισης Ξενώνες, πανσιόν, ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρές ξενοδοχειακές μονάδες με συνολικά ασφαλιζόμενα κεφάλαια μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ..ΚΩ ΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Επώνυµο ή Επωνυµία Εταιρίας.. Όνοµα... Πατρώνυµο. Επάγγελµα.... ιεύθυνση Αλληλογραφίας... Πόλη Τ.Κ.. Α.Φ.Μ...Ο.Υ. Τηλ.. ιεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε χώρους της κεντρικής του υπηρεσίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Παροχή υπηρεσιών ασφάλισης κινητής και ακίνητης περιουσίας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε χώρους της κεντρικής του υπηρεσίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18/11/2016 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΔΡΑ: Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, Αθήνα 106 79 Αρ. Πρωτ.: 9687 Τηλ:(+30) 210-3380200 Fax:(+30) 210-3380219 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Γούναρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ PROTERGIA. Αριθμός Ομαδικού Ασφαλιστηρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ PROTERGIA. Αριθμός Ομαδικού Ασφαλιστηρίου ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ PROTERGIA Αριθμός Ομαδικού Ασφαλιστηρίου 2186178 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Insurance INTERAMERICAN

Hotel Insurance INTERAMERICAN www.interamerican.gr Με τη συνεργασία της ΠΟΞ Hotel Insurance INTERAMERICAN Ολοκληρωμένη κάλυψη για την ξενοδοχειακή μονάδα σας Υπαρκτοί κίνδυνοι, αναγκαία η προστασία! Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών)

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Φυλλάδιο Γενικών και Ειδικών Όρων Ασφάλισης Περιουσίας (Κατοικιών) Σεπτέμβριος 2014 Εισαγωγή Αγαπητέ Ασφαλισμένε, Σας ευχαριστούμε πολύ που εμπιστευτήκατε την Εταιρία μας, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ»

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 Ι.ΟΡΙΣΜΟΙ α) «Ασφαλιστής» η Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Βοηθείας με την επωνυμία EUROP ASSISTANCE S.A. GREEK BRANCH,

Διαβάστε περισσότερα

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS Με εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στο χώρο των Ασφαλίσεων και ειδικά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1 Ποια είναι τα είδη διάρκειας της ασφαλιστικής σύμβασης; α Τυπική - είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η ασφαλιστική

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1 Ποια είναι τα είδη διάρκειας της ασφαλιστικής σύμβασης; α Τυπική - είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η ασφαλιστική 1 Ποια είναι τα είδη διάρκειας της ασφαλιστικής σύμβασης; α Τυπική - είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο ισχύει η ασφαλιστική σύμβαση και υπάρχουν έννομες σχέσεις, δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα