Η πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Βόρεια Ελλάδα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Βόρεια Ελλάδα"

Transcript

1

2 Η πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Βόρεια Ελλάδα Μια διοργάνωση με την εγγύηση του και του μοναδικού περιοδικού γάμου στην Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

3 Ένα γεγονός μοναδικό μια έκθεση θεσμός!!! Στο Βελλίδειο Συν. Κέντρο, ένα χώρο με κύρος,φινέτσα και λαμπερό περιβάλλον Στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης,με άψογη πρόσβαση και άρτια υποδομή Με τους σπουδαιότερους εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης Με μοναδικές επιδείξεις νυφικών και πλήθος εκδηλώσεων Με σπουδαίους συντελεστές και υποστηρικτές εκδηλώσεων Με κορυφαίο πρόγραμμα προβολής σε όλη την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Με εξαιρετικούς χορηγούς και υποστηρικτές Με πολλά happening και κληρώσεις με πλούσια δώρα, για τους περισσότερους από επισκέπτες κάθε χρόνο!!!

4 Με κορυφαίο πρόγραμμα προβολής Η εμπειρία 13 ων ετών και η εξειδίκευση της εταιρείας μας στον χώρο της διαφήμισης για τον γάμο και την βάπτιση, μας δίνει την δυνατότητα της εξαιρετικής προβολής της έκθεσης στο ιντερνετ με το τα 100 και πλέον Vortal και στην έντυπη διαφήμιση με τη έκδοση του μοναδικού περιοδικού για τον γάμο στην Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ. Από μόνα τους τα παραπάνω αποτελούν εγγύηση για την πετυχημένη προβολή της EXPO WEDDING. Η Έκθεση επιπλέον διαφημίζεται με τους εξής τρόπους: Τηλεοπτικά spot στον ALPHA και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς Με ραδιοφωνικά spot και διαγωνισμούς μέσω ραδιοφώνων υψηλής ακροαματικότητας.( RAINBOW 89 - ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΡΩΤΙΚΟΣ - ΠΑΛΜΟΣ κ.α. ) Με διανομή ενημερωτικών εντύπων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, της ΘΡΑΚΗΣ, της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Με Google AdWords Στο Facebook ( & ) Στα περισσότερα από 100 Vortal της εταιρείας μας, τα οποία λειτουργούν παράλληλα και υποστηρικτικά προς το gamosorganosi.gr π.χ κ.τ.λ. Με αποστολή ατομικών προσκλήσεων στους επαγγελματίες του χώρου (Επαγγελματίες γάμου, Διοργανωτές εκδηλώσεων, Γραφεία Τουρισμού κλπ.) Με διανομή προσκλήσεων μέσω των εκθετών μας σε μελλόνυμφα ζευγάρια. Με 2000 αφίσες σε βιτρίνες καταστημάτων σε εμπορικούς δρόμους

5 Συμμετέχω μπαίνω στο παιχνίδι & κερδίζω. H συμμετοχή στην έκθεση, σας δίνει την δυνατότητα : Να έρθετε σε άμεση επαφή με υποψήφια μελλόνυμφα ζευγάρια και νέους γονείς για την βάπτιση του παιδιού τους. Να παρουσιάσετε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και ιδέες σας. Να προωθήσετε πακέτα και προσφορές προς τους πελάτες σας. Να συναντηθείτε με άλλους επαγγελματίες και να συζητήσετε νέες στρατηγικές συνεργασίες. Να ανανεώσετε την εταιρική σας εικόνα. Να βρείτε σημεία που υπερτερείτε ή που υπολείπεστε έναντι του ανταγωνισμού και να τα αξιοποιήσετε ανάλογα. Να συγκεντρώσετε πολύτιμα στοιχεία για την εικόνα που έχει το κοινό για την επιχείρησή σας. Να παρουσιάζετε η επιχείρησή σας μαζί με άλλες μεγάλες και σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου στην έκθεση και στον κατάλογο εκθετών. Να έχετε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα πωλήσεων.

6 Επικοινωνώ με χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια. Από το χρόνια επιτυχίας!!! Η EXPO WEDDING αποτελεί κάθε χρόνο ένα μοναδικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη, με την προσέλευση του κόσμου να είναι από όλη την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Θράκη και όχι μόνο. Χιλιάδες επισκεπτών κατακλύζουν το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο, καθώς τους δίνεται η δυνατότητα με μια μόνο επίσκεψη να κάνουν μαζική έρευνα αγοράς και να ανακαλύψουν τις καλύτερες προτάσεις για τον γάμο τους ή την βάπτιση του παιδιού τους. Επιπλέον, έχουν την δυνατότητα, το Σάββατο και την Κυριακή να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα επιδείξεων με νυφικά, βραδινά και γαμπριάτικα κοστούμια. Την Δευτέρα, οι μοναδικοί VANG κλείνουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της μόδας στο νυφικό χτένισμα και όχι μόνο. Επίσης, όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια παραλαμβάνουν εντελώς δωρεάν το νέο τεύχος του περιοδικού Προτάσεις Γάμου (2014) μαζί με το προηγούμενο (2013),τον κατάλογο εκθετών και παίρνουν μέρος σε κληρώσεις με πλούσια δώρα για τον γάμο και την βάπτιση. Παρά την μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας, την τελευταία EXPO WEDDING τον Ιανουάριο του 2013 επισκέφτηκαν περισσότεροι από επισκέπτες. Καθώς η οικονομική κρίση συνεχίζεται, γίνεται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη για μαζική έρευνα αγοράς. Η επόμενη EXPO WEDDING τον Ιανουάριο του 2014, θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί και πάλι, χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια.

7 Εκπαιδεύομαι γίνομαι πιο αποτελεσματικός Σεμινάριο εκθετών Με γνώμονα την καλύτερη αξιοποίηση της συμμετοχής των εκθετών, η εταιρεία μας διοργανώνει κάθε χρόνο ένα δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο με στόχο την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της συμμετοχής τους. Ερωτήματα όπως: Με πιο στόχο συμμετέχω στην έκθεση; Πώς θα οργανώσω την συμμετοχή μου, ώστε να είναι αποτελεσματική; Με ποια κριτήρια να επιλέξω το stand μου και πώς να το διαμορφώσω; Με ποιο μηχανισμό μπορώ να προσελκύσω επισκέπτες στο σταντ μου; Πώς το προσωπικό μου θα μεγιστοποιήσει την ποιότητα επικοινωνίας του με τους επισκέπτες; Πέτυχα ή δεν πέτυχα; Πώς κάνω αντικειμενικό απολογισμό της συμμετοχής μου; Πώς θα αξιοποιήσω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκέντρωσα στην έκθεση από υποψήφιους πελάτες; και πολλά ακόμη ερωτήματα με απαντήσεις από κορυφαίους εκπαιδευτές σε έναν εξαιρετικό χώρο.

8 Είπαν για την EXPO wedding Σχόλια εκθετών 2013 CLUB CHEVAL Δημήτρης Μπούτσης Απόλυτα ευχαριστημένοι. Αν και παίρνουμε μέρος μόνο τα τελευταία 2 χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι είναι κάθε χρόνο και καλύτερα. Εξαιρετική ενημέρωση και εξυπηρέτηση. WHITE ANGELS Νικολαΐδου Ζωή Ακριβώς όπως τα είπατε!!! Από το περσινό «καλά», φέτος είμαστε στα «πολύ καλύτερα»!! Η διοργάνωση όπως πάντα ήταν άψογη. Η συμμετοχή μας για του χρόνου θεωρείται βέβαιη. Συγχαρητήρια και πάλι!!! Ευχαριστούμε που με τη συγκεκριμένη έκθεση μας δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες! Να είμαστε όλοι γεροί και ραντεβού για του χρόνου!!! KOMNINOS Η φετινή έκθεση ήταν η καλύτερη όλων. Τα πάντα δούλεψαν τέλεια. Πλήθος κόσμου. Τα καλύτερα... LK ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟΥ Λαμπριανίδης-Κουγιουμτζόγλου Θετικά σχόλια και θετικές εντυπώσεις μόνο θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για την 11 η expowedding. Σας ευχαριστούμε που μας παρακινήσατε να πάρουμε μέρος. MAKE UP IS ART Γιούλη Ευαγγέλου Η Expo Wedding φέτος ήταν ακόμη πιο οργανωμένη. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τους ανθρώπους και τους διοργανωτές της expowedding. Το επίπεδο της διοργάνωσης, αλλά και του κόσμου που επισκέφτηκε την έκθεση ήταν πάρα πολύ καλό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα. Ευχόμαστε να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά FOTO TRIPSANIS Τρυψάνης Σωτήριος Όλα πολύ καλά!!! Συγχαρητήρια!

9 ΚΤΗΜΑ ΛΙΚΝΟ Αν και πρώτη μας φορά στην EXPO WEDDING οι εντυπώσεις μας είναι απερίγραπτες. Το κλίμα καταπληκτικό, η οργάνωση φανταστική και γενικότερα έχουμε μείνει πολύ ευχαριστημένοι. Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να είμαστε κοντά σας και του χρόνου!!! ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ Mεταξά Αυγή Πολύ καλή συνεργασία με τους διοργανωτές. Πολύ καλή η επιλογή των εκθετών. ANASTASIA EXCLUSIVE Αναστασία & Ευγενία Είστε όλοι υπέροχοι!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Dj NIKOLAS HATZIS H προσέλευση του κόσμου ήταν ίδια, ίσως και μεγαλύτερη από την περσινή παρόλη την «κρίση». Προσωπικά περίμενα μικρότερη επισκεψιμότητα, αλλά ευτυχώς έπεσα έξω!!! SAMIOTAKIS CETERING Βασίλης Σαμιωτάκης Πολύ καλή οργάνωση!!! PIXEL PHOTOGRAPHY Η οργάνωση της έκθεσης ήταν άψογη και είμαστε ικανοποιημένοι από την διεξαγωγή της. MEDIO Περικλής Παναγιωτίδης Η διοργάνωση ήταν τέλεια. Σκεφτόμαστε να μην πάρουμε τα πράγματα από το stand (για του χρόνου). ΠΕΡΛΑ Μιχαηλίδου Αντίκλεια 10 AΡΙΣΤΑ!!!

10 I HAIR U Φεσατίδου Δέσποινα Για πρώτη χρονιά, οι εντυπώσεις μας είναι θετικές και θα χαρούμε να είμαστε και του χρόνου κοντά σας. Θεωρώ πως πέρα από αναπτυξιακό και κερδοφόρο, είναι και δημιουργικό το να λαμβάνεις μέρος σε τέτοιου είδους εκθέσεις γιατί «ξυπνάει» ο εγκέφαλος και «γεννάει» νέες ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις την επόμενη χρονιά. Άριστη διοργάνωση, ικανοποιητική προσέλευση. Ευχαριστούμε Το μόνο που θα επεσήμανα είναι το οικονομικό να είναι συνετό για την επόμενη χρονιά. SEAGULL STYLE Καρτσόγλου Θάνος Εξαιρετικά! ALLEA Νερούπολη Α.Ε. Η φετινή έκθεση υπήρξε άριστα οργανωμένη και φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την εταιρεία σας. Προσωπικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της έκθεσης για το χώρο μας, όπως πάντα. Χαρά μας να συνεργαστούμε και του χρόνου. STUDIO MEMORIES Φωτιάδης Φώτης EXELLENCE!!!!!! AΛΕΞΙΑ Συγχαρητήρια!!! Ήταν όλα τέλεια! GAMOS-GLAM Αποστολίδου Αθηνά Ήδη είστε εχθροί του καλού. Ελπίζω να παραμείνετε έτσι. Ήταν όλα τέλεια. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! LORDOS CETERING Μπαγιώτας Γεώργιος Άρτια οργάνωση της έκθεσης Σωστή και εξυπηρετική αντιμετώπιση προς τους εκθέτες

11 PORRA WEDDING Πώρρα Βέτα Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε να έχει και συνέχεια τα επόμενα χρόνια. DIGI BEAUTY Χατζημιχαήλ Δημήτρης Στα καλά σημειώνουμε τη λειτουργία-διοργάνωση. Στα καλύτερα την πολύ θετική διάθεση-εξυπηρέτηση των διοργανωτών. Στα σημεία προς βελτίωση σημειώνουμε ότι κάποιες στιγμές οι «καπνιστές» δεν «έλεγξαν το πάθος τους». Η προδιάθεσή μας είναι θετική για την επόμενη χρονιά. Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ Γιάγκου Ειρήνη Για πρώτη φορά φέτος συμμετείχαμε σε αυτό το event. Οι εντυπώσεις μας είναι οι καλύτερες και για την διοργάνωση και από την προσέλευση του κόσμου. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι η αύξηση της πελατείας, που τελικά θα μας επιλέξει. Οι συμβουλές σας στο σεμινάριο ήταν χρήσιμες, τις υλοποίησα στο μέγιστο. Ευχαριστώ. SPIRIDON Με πολλές πολλές ευχές και ευχαριστίες, για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης και πασαρέλας. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου και για την άρτια διοργάνωση της 12 ης expowedding. STUDIO KAΛΤΣΙΔΗ Σχεδόν όλα καλά! 1) Για τον όγκο της έκθεσης είναι πολλοί οι φωτογράφοι. 2)Τα υπερυψωμένα stand που φαίνονται άσχημα στους από πίσω! Κατά τα άλλα ΜΠΡΑΒΟ, πολύ ωραία διοργάνωση!!! Ευχαριστούμε DOUBLE YOU Τζιβάνογλου Νατάσα Πολύ καλή η διοργάνωση και ακόμα καλύτερη η συνεργασία μας μαζί σας! BACK-OFFICE προσκλητήριο Τριανταφύλλου Πάρις Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε στην έκθεση, τα σχόλια είναι θετικά από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου. Σχετικά με την οργάνωση της expowedding όλα ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Περιμένουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

12 Στιγμιότυπα δείτε τι έγινε στην 11 η EXPO wedding

13 Κλείστε τώρα το ραντεβού σας με περισσότερους από επισκέπτες Ελάτε σε άμεση επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας Η επόμενη σεζόν ξεκίνησε!!! Τηλ.: fax: website : info@expowedding.gr

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία

Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Το μεγάλο περιοδικό γάμου για την Β. Ελλάδα και την Θεσσαλία Ιστορικό Το περιοδικό Προτάσεις Γάμου είναι προϊόν της εταιρείας SOP internet, η οποία επίσης διαχειρίζεται, το μεγαλύτερο portal για τον γάμο

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

12, 13 & 14 Ιανουαρίου Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς 12, 13 & 14 Ιανουαρίου 2019 Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Agenda The Fashion Show Ζάππειο Μέγαρο Production Publicity Target Group General Sponsors Sponsoring Packages Designers-Bridal

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΘΕΣΗ 11-13 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 Αγαπητοί φίλοι εκθέτες, Σας καλωσορίζουμε στην έκθεση EURO Wedding and more. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ είναι μία εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης με εμπειρία στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑ Α: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ... 4 2. ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ

Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ Έκθεση Τουριστικών Ειδών, Δώρων, Λαϊκής Τέχνης, Μόδας & Αξεσουάρ ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΥΠΡΟΣ Κρήτη 19-22 Ιανουαρίου 2018 Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης Ρόδος 2 4 Φεβρουαρίου 2018 AKTI Imperial Hotel

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς

Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς Ένα τριήμερo αφιερωμένο στους μελλόνυμφους και νέους γονείς style stage BRIDAL EXPO Η BRIDAL EXPO, η πρώτη έκθεση της χρονιάς που αφορά στο γάμο και στη βάπτιση συγκεντρώνει περισσότερα από 6.000 ζευγάρια

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Φετινή καινοτομία: Η Athens Half Marathon Expo 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Tέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη διοργάνωση της Athens Half Marathon Expo και ωστόσο, κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη, την περιμένουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 2017 11-19 NOEMΒΡΙΟΥ AIΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΥΤ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) Οδηγεί στις εξελίξεις! ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟ ΙΚΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α www.autokinisiexpo.gr Αυτοκίνηση FISIKON

Διαβάστε περισσότερα

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016

ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 ERICSSON GLOBE, Stockholm 12-13-14 Φεβρουαρίου 2016 Η 3 η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην καρδιά της Σκανδιναβίας. GREKLAND PANORAMA 2015: 10.890 επισκέπτες! 165 εκθέτες! 35+ προορισμοί!

Διαβάστε περισσότερα

Ideas that take you places

Ideas that take you places Ideas that take you places Ρόλος και δυνατότητες των Social Media στην σύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία Δημητρακοπούλου Κατερίνα Ms. Ιούνιος 2018 Τι άλλαξε με τα Social Media; Αλλαγές Ο τρόπος που ο κόσμος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής) 1 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε, στους χώρους της έκθεσης, κατά

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Και είναι µόνο η αρχή! Με την πρώτη κιόλας διοργάνωση της Athens Fashion Trade Show τον Ιανουάριο του 2015 η έκθεση πέτυχε τους στόχους της, απέφερε εµπορικά αποτελέσµατα προς

Διαβάστε περισσότερα

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό στίγμα πόσο ισχυρό είναι;

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό στίγμα πόσο ισχυρό είναι; Στην εποχή που ζούμε σχεδόν όλες οι μορφές αναζήτησης γίνονται μέσω του διαδικτύου. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεστε για να σας βρουν, είναι να έχετε ένα ισχυρό ηλεκτρονικό στίγμα. Το δικό σας ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΘ Όποιος ήταν 80 χρονών (γεννηθείς το 1935) ή γεννήθηκε το 1980 με την επίδειξη της ΑΤ ανεξαρτήτου ημέρας περνούσε δωρεάν.

ΔΕΘ Όποιος ήταν 80 χρονών (γεννηθείς το 1935) ή γεννήθηκε το 1980 με την επίδειξη της ΑΤ ανεξαρτήτου ημέρας περνούσε δωρεάν. Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. ΔΕΘ 2015 80 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 05/09/2015-13/09/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο 5/9 & Κυριακή 6/9: 10:00-22:00,

Διαβάστε περισσότερα

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού

Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Η μεγάλη έκθεση Αθλητισμού Δύο μεγάλες εκθέσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές

Διαβάστε περισσότερα

Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο

Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο report Τα πάντα για τον Κήπο και το Πράσινο 5-8 Φεβρουαρίου 2015 Η 4 η Κηποτέχνικα άνοιξε τις πύλες της 5-8 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο ΜEC Παιανίας 15 μόλις ημέρες μετά τις πρόωρες εκλογές και

Διαβάστε περισσότερα

Έτοιμες απαντήσεις για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά

Έτοιμες απαντήσεις  για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) (PDF + WORD) - Ελληνικά Έτοιμες απαντήσεις e-mail για φωτογράφους γάμου Πλήρες πακέτο (μέρος 1ο κ' 2ο) - 28 e-mail (PDF + WORD) - Ελληνικά Η γρήγορη και αποτελεσματική γραπτή επικοινωνία είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντική για τους

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM WWW.CYPRUSACADEMIES.COM ΟΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΑΣ Αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησης σας μέσω της διαρκούς προβολής της στην ιστοσελίδα cyprusacademies.com και μέσω αυτής στο

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικά Σχόλια στα πλαίσια της αξιολόγησης:

Ενδεικτικά Σχόλια στα πλαίσια της αξιολόγησης: Ενδεικτικά Σχόλια στα πλαίσια της αξιολόγησης: «Σας είχα ενημερώσει για μία συνέντευξη στην εταιρία... Τελικά με προσέλαβαν! Και μάλιστα στην εταιρεία αυτή χρησιμοποιούν το SAP. Σίγουρα τα σεμινάρια βοήθησαν

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Η έκθεση BIKE+EXTREME SPORT SHOW παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 29 έως 31 Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά. Ο στόχος της έκθεσης είναι οι εκθέτες να παρουσιάσουν στους επισκέπτες το ρόλο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού;

Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του. τουριςμού; Είςτε επαγγελματίασ ςτον τομέα του τουριςμού; απογειώςτε τισ πιθανότητεσ προςέλκυςησ νέων πελατών μαζί μασ Στη δύςκολη ςεζόν που πέραςε, το 80% των ςυνεργατών μασ ανανέωςαν την ετήςια ςυνδρομή τουσ προβληθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε!

Εσείς είστε το κέντρο σε οτιδήποτε κάνουμε! 2019 Indola Ed(you)cation Όλα τα σεμινάρια είναι σχεδιασμένα από κομμωτές για κομμωτές, ώστε να αποκτήσετε τις καλύτερες δεξιότητες και την επαγγελματική εξειδίκευση που χρειάζεστε για να χτίσετε την καριέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL

ΟLYMPIA ΝΑΤΙΟΝΑL HALL Έχουµε την τιµή να σας πληροφορήσουµε ότι η Εταιρεία µας Butterfly Communication επεκτείνοντας την παρουσία της στο χώρο των εκθέσεων, εξασφάλισε την συνεργασία της µε την εταιρεία GREEK AGORA EXPO LTD

Διαβάστε περισσότερα

Elite Weddings ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography.

Elite Weddings ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography. ΓΝΩΡΙΜΊΑ ΜΕ ΤΗΝ Elite Weddings Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Εlite Weddings Photography. Η φωτογραφία γάμου δεν είναι απλά η δουλειά μας Η φωτογραφία γάμου είναι το πάθος μας! Αφού ήδη μας βρήκατε, φαίνεται

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου

H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου H καλύτερη στιγμή του αυτοκινήτου Αγαπητοί φίλοι & συνεργάτες, Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι επαγγελματίες και οι φίλοι του αυτοκινήτου τη νέα Έκθεση «ΑUΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»! Μετά τις δύο διαδοχικές,

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015»

Μαραθώνιος Ναυπλίου «Nafplio Marathon 2015» Ναύπλιο, η πόλη με την φιλικότερη προσέγγιση στον Πολιτισμό & στην ποιότητα ζωής Οργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων - Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., σε συνεργασία με την Περιφερική Ενότητα Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, το Κέντρο Ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Οι ταξιδιώτες παγκοσμίως εμπιστεύονται το TripAdvisor Με περισσότερες από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες» ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Νεοελληνική Λογοτεχνία Και Ψηφιακές Τεχνολογίες» ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ποσοτική διερεύνηση με

Διαβάστε περισσότερα

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015

TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 TORWAR ARENA, Warsaw 11-12-13 Δεκεμβρίου 2015 Η 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο στην Πολωνία Υπό την αιγίδα: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Βαρσοβία, Πολωνία, TORWAR ARENA 11-12-13

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ

ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ ΚΆΘΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΉ Τα Trikala BC ξεκίνησαν την πορεία τους στο ελληνικό μπάσκετ ως Αίολος Τρικάλων το 1993. Μετά από μία πολυετή και αξιοπρόσεκτη πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ ο Αίολος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική

20-22/10/2017. Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική 20-22/10/2017 Η εξειδικευµένη έκθεση για τη µικρή και την οργανωµένη λιανική Ακόµα πιο δυναµικά το 2017 Με την µεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του 2016 η έκθεση πέτυχε αναµφισβήτητα ένα σηµαντικό αποτέλεσµα

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/ Φ.121 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κορίνθου 23-21200 Άργος Πλ. Δερβενακίων Τηλ.: 27510 67216,63023 fax : 27510 24595 E-mail : ebear@otenet.gr Site : www.arcci.gr Άργος, 06 Μαρτίου 2015 Αρ.Πρωτ:0876/

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES

ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ DOMIKA FURNITEC KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΚΘΕΣΗ DECOR & ACCESSORIES ΕΚΘΕΣΗ 5-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΧΩΡΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ DOMIKA FURNITEC DECOR & ACCESSORIES KLIMATEC ELECTROTEC PROPERTY www.idanikikatoikia.net ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr

Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης (case study) spitishop.gr Μελέτη Περίπτωσης spitishop.gr Περιεχόμενα Μελέτης Γενικές πληροφορίες εταιρίας Ανάλυση ανταγωνιστών Στρατηγικές προώθησης της εταιρικής ταυτότητας στο Web H

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO

Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου AΓΩNEΣ ΔPOMOY ΣTHN THNO Στοιχεία Διοργάνωσης Φωτογραφία: Λουκία Κολλάρου Ονομασία: Tinos Running Experience Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Τόπος διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση 2016

Εταιρική Παρουσίαση 2016 Εταιρική Παρουσίαση 2016 Η εταιρία Σκοπός Αξίες & Φιλοσοφία Πορεία και Υποδομή Πιστοποιήσεις Υπηρεσίες Διαδικασίες Υλοποίησης Έργου Μεθοδολογία Ανάπτυξης Έργου Συνεργασίες Εφαρμογές Πελατολόγιο Η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009

ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 ΣΟ ΜΕΓΑΛΤΣΕΡΟ ΚΟΜΜΩΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟ ΣΟΝ ΚΟΜΟ ΓΙΑ ΣΟ 2009 O Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός OMC Europe Cup είναι το μεγαλύτερο σε ενδιαφέρον γεγονός παγκοσμίως για το 2009. Την αποκλειστική διοργάνωση του γεγονότος

Διαβάστε περισσότερα

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018

3ος Μαραθώνιος Κρήτης. 15 Απριλίου 2018 3ος Μαραθώνιος Κρήτης 15 Απριλίου 2018 Τρέχοντας στο ενετικό λιμάνι των Χανίων Διοργάνωση Αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη «Ειρηναίου Γαλανάκη» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «81 ης ΔΕΘ»

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «81 ης ΔΕΘ» ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «81 ης ΔΕΘ» Η φετινή χρονιά αποτέλεσε ορόσημο για την πορεία της ΔΕΘ, του κορυφαίου εκθεσιακού θεσμού κύρους και προβολής της Θεσσαλονίκης. Τα σημαντικά αυξημένα εκθεσιακά μεγέθη, ποσοτικά

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 27/03/09 1 Υπεύθυνος Καθηγητής: ΣΚΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 Ομάδα Μαθητών: 1. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΔΙΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

3ος Παλαμήδειος Άθλος

3ος Παλαμήδειος Άθλος november Castle Run 2017 3ος Παλαμήδειος Άθλος Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 Ναύπλιο, φιλικός, αθλητικός και τουριστικός προορισμός για όλους! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή Επιμέλεια Διοργάνωσης Οργάνωση/Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ονοματεπώνυμο: Βασιλική Κοντούλα Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Γεώργιος Πανηγυράκης Δεκέμβριος 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες

Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες autotec expo 2 8 Aγαπητοί φίλοι & συνεργάτες AUTOTEC EXPO Η Autotec είναι γεγονός. Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ 2015-2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 16 Οκτωβρίου, Παρασκευή Σπίτι του Πολιτισμού Ρέθυμνο 17 Οκτωβρίου, Σάββατο Νεώριο Μόρο - Χανιά Έρχονται οι Όψεις του Φανταστικού 2015-2016 σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012

7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! 7-8-9-10 Σεπτεμβρίου 2012 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ΈΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ! Το Ι.Ε.Α.Π (Ινστιτούτο Ερευνών και Μελετών για την Αγωγή του Παιδιού), είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

κύρος, εμπειρία λάμψη

κύρος, εμπειρία λάμψη ΣΟ ΓΕΓΟΝΟ Η εταιρεία ETOILE PRODUCTIONS οργανώνει φέτος, για δέκατη συνεχή χρονιά, έναν ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς, συνέχεια του MISTER INTERNATIONAL GREECE, με τον τίτλο «MR & MISS INTERNATIONAL BEAUTY

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.»

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΣΗΜΑ Α.Ε. BEE GROUP Α.Ε.» Θέμα: Δράσεις δημοσιότητας και προβολής, εμπλοκή τοπικών τουριστικών φορέων και οφέλη στα πλαίσια του έργου «Τουριστική Προβολή Ικαρία - Φούρνοι» Ο Δήμος Ικαρίας χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και υλοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!»

«Γκρρρ,» αναφωνεί η Ζέτα «δεν το πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται έτσι μεταξύ τους!» 26 σχεδιασε μια ΦωτογρΑΦιΑ τήσ προσκλήσήσ που ελαβεσ Απο τον ΔΑσκΑλο σου. παρουσιασε το λογοτυπο και το σλογκαν που χρήσιμοποιει το σχολειο σου για τήν εβδομαδα κατα τήσ παρενοχλήσήσ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής) 1 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε, στους χώρους της έκθεσης, κατά

Διαβάστε περισσότερα

AGROTICA. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των επισκεπτών που ξεπέρασαν σε συνολικό αριθμό τους

AGROTICA. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των επισκεπτών που ξεπέρασαν σε συνολικό αριθμό τους AGROTICA 26 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΦΟΔΙΩΝ Γενικά στοιχεία: Η 26 η AGROTICA, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016, θεωρήθηκε ως μία από τις πληρέστερες

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange Κάθε κλικ και µία ευκαιρία WebOrange Google AdWords Προβάλετε τη διαφήµισή σας στη Google σήµερα Προσελκύστε περισσότερους πελάτες Το Google AdWords µπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο

(B)Προτείνεται η άμεση δημιουργία Ανοικτής αγοράς Παζαράκι (Μαρκέτας; ) (Open Market) η οποία να συνδιαστει με το μουσείο, μοναστήρι και αγροτόσπιτο Χειμερινός Τουρισμός Πρόταση Γιάννη Καρούσου Πρόταση η οποια κατεθεσα στο δημοτικο συμβουλιο. η πρώτη ολοκληρωμένη για ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού (εγχώριου). μέτρα, κίνητρα και ιδέες οι οποιες ολες

Διαβάστε περισσότερα

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημιμαραθώνιος Δήμου Μαραθώνα 2019 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ www.half-marathon.gr Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 Εκκίνηση Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Αγώνες Δρόμου: ΗΜ - 10 χλμ.- 5 χλμ. - 1,5 χλμ. ΑμεΑ & S.O.H Κοινωφελής Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr

Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr Ο νέος, διαφορετικός τρόπος να βρίσκεις προσωπικό. www.jobmeup.gr 2 Είμαστε εσύ. Σκεφτόμαστε και λειτουργούμε με βάση τις δικές σου ανάγκες, τα δικά σου θέλω, τις δικές σου απαιτήσεις. Με το δικό μας τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005. Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet. ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΑ 2005 Πάροδος Ηρακλέους 116 Εγλυκάδα Τηλ. 2610 640022,6944784065 EMAIL athlopol@otenet.gr Πρόταση συνεργασίας Χορηγία και υποστήριξη της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ προβάλλετε την επιχείρησή και βοηθήστε το τρίαθλο Σύλλογος Τριάθλου Απόλλων Ρόδου 2015-2016 ΠΡΌΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ;1 ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Miraluna 113 Race / Κιοτάρι / 22 Μαΐου / 2016 Ποιοι Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις

Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Καμπάνια για το Μπριτζ Πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις Αναστασία Μπαμπούλα ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΟΜ Σεμινάριο Επιμόρφωσης Στελεχών Σωματείων ΕΟΜ Απρίλιος 2016 Καμπάνια Διάδοσης Μπριτζ:

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόταση συνεργασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Πρόταση συνεργασίας Το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον» και σε συνέχεια της περυσινής επιτυχημένης δράσης του διοργανώνει το Thessaloniki #JobFestival 2018. Ένα διήμερο φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing for Hotels

Social Media Marketing for Hotels Social Media Marketing for Hotels A brand is no longer what we tell the consumer it is it is what consumers tell each other it is. Scott Cook Τι άλλαξε με τα Social Media Τρόπος (45% κοινού ψάχνει στα

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public

Ermis PR. Κατηγορία: Τίτλος Συμμετοχής: Project: Λανσάρισμα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge στα Public. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Public Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα