shaping the world of life sciences life sciences good to know you

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "shaping the world of life sciences life sciences good to know you"

Transcript

1 shaping the world of life sciences good to know you life sciences Best Workplaces 2013 Greece

2 profile H Randstad είναι ένας από τους μεγαλύτερως παρόχους στελέχωσης και υπηρεσίων Ανθρώπινου Δυναμικού παγκοσμίως Ταιριάζουμε τους υποψηφίους με εταιρείες που θα αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, και τις εταιρείες με τους υποψήφιους που θα οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από τις κύριες υπηρεσίες μας, της προσωρινής και της μόνιμης στελέχωσης, προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στον κλάδο σε ζητήματα Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαχείρισης μέσω των inhouse υπηρεσιών μας. Στη Randstad πιστεύουμε στην προσφορά ενός ολοκληρωμένου φάσματος υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού προς τους πελάτες μας. Η ισορροπία στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας, μεταξύ της γενικής και της εξειδικευμένης στελέχωσης, καθώς και μεταξύ προσωρινής και μόνιμης τοποθέτησης, είναι μοναδική. Εν ολίγοις, διαδραματίζουμε καίριο ρόλο στη διαμόρφωση του κόσμου της αγοράς εργασίας, αξιοποιώντας την πραγματική αξία του ανθρώπινου κεφαλαίου προς όφελος των πελατών, των υποψηφίων, των εργαζομένων και των επενδυτών μας.

3 our services Staffing Η προσωρινή στελέχωση, η μόνιμη τοποθέτηση και οι ειδικότητες τα συγκεκριμένα τμήματα της αγοράς στα οποία οι εξειδικευμένες μονάδες επικεντρώνονται, αποτελούν τον πυρήνα των υπηρεσιών μας. Έχουμε αναπτύξει μία μοναδική δομή λειτουργίας στα τμήματα της εταιρείας μας, όπου κάθε μονάδα αποτελείται από δύο συμβούλους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι τόσο για την εξυπηρέτηση των πελατών όσο και για την επιλογή των υποψηφίων. Professionals Για τις μεσαίες και ανώτερες διοικητικές θέσεις, προσλαμβάνουμε προϊσταμένους, διευθυντές, έμπειρους επαγγελματίες, εξειδικευμένα στελέχη και συμβούλους με επαγγελματικά προσόντα. Αυτά τα εξειδικευμένα στελέχη μπορεί να είναι μηχανικοί, στελέχη Πληροφορικής (IT), Οικονομικών Επιστημών, Life Sciences specialists καθώς και επαγγελματίες του HR, του νομικού κλάδου, των πωλήσεων και του marketing και της επικοινωνίας. HR Solutions Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σχετικά με τη διαχείριση έργων Ανθρώπινου Δυναμικού (HR), managed services, recruitment process outsourcing (RPO) και συμβουλευτικές υπηρεσίες, όπως η επαγγελματική επανατοποθέτηση (outplacement), το career design και η διαχείριση διαδικασιών μισθοδοσίας (payroll outsourcing). Υπηρεσίες Inhouse Αυτή η υπηρεσία αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση υψηλής ποιότητας εργατικού δυναμικού σε συνδυασμό με τις συγκεκριμένες δεξιότητες οι οποίες έχουν τεθεί από τον πελάτη. Στόχος είναι η βελτίωση της προσαρμοστικότητας, της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας στην εργασία. Δουλεύουμε αποκλειστικά για λογαριασμό ενός πελάτη στις εγκαταστάσεις του, παρέχοντας συνήθως ένα μεγάλο αριθμό υποψηφίων για συγκεκριμένο αριθμό ορθώς καθορισμένων θέσεων εργασίας. Συχνά συνεργαζόμαστε με τον πελάτη ώστε να καθορίσουμε συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης και να του παρέχουμε συνολική διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής και της στελέχωσης, της εκπαίδευσης, του σχεδιασμού, της διατήρησης και της υποβολής διοικητικών και διαχειριστικών εκθέσεων.

4 the benefits of flexibility Τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας Αν η οικονομική ύφεση μας έχει διδάξει ένα πράγμα, αυτό είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, κατανοούν τώρα πραγματικά τα οφέλη που προσφέρει η ευελιξία του εργατικού δυναμικού. Ένα καλά ισορροπημένο εργατικό δυναμικό βοηθά τις εταιρείες να προετοιμαστούν για τη μελλοντική τους εξέλιξη και τις μεταβολές στην οικονομία. Η ευελιξία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο για την επίτευξη του στόχου. Επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση και αύξηση της παραγωγικότητας, την ενίσχυση της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τις επιχειρήσεις πιο ελαστικές και ευέλικτες. Τους βοηθούν να προσαρμοστούν γρήγορα σε περιόδους ύφεσης, όταν αυτές προκύπτουν, ενώ διασφαλίζουν ότι είναι καλύτερα εξοπλισμένες ώστε να επωφεληθούν κατά τις περιόδους ανάπτυξης.

5 our offer Οι τάσεις για τις εταιρείες life sciences Μικρός ρυθμός ανάπτυξης της αγοράς Μεγάλη πίεση για τις τιμές Αύξηση στα εξειδικευμένα προϊόντα Κατεύθυνση του HR Η εύρεση ενός προμηθευτή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει την προσωρινή στελέχωση και την απασχόληση μέσω συμβολαίου σε ένα ενιαίο επιχειρηματικό μοντέλο, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και έλεγχος Μείωση του εργατικού κόστους ανά μονάδα προϊόντος, προκειμένου να ενισχυθεί η συνολική ισχύς επενδύσεων Η εταιρεία πρέπει να είναι σε θέση να προσελκύσει και να διατηρήσει τα κορυφαία ταλέντα και να θεωρείται ως ο καλύτερος εργοδότης στον κλάδο Στρέψτε τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού από κέντρα κόστους σε κέντρα κέρδους Randstad offers comprehensive HR Solutions Η αφοσιωμένη ομάδα της Randstad είναι το κλειδί για την επιτυχία Η Randstad διαθέτει εμπειρία του Master Vendor & Global Managed Service Provider και επιθυμεί να συνεργαστεί με άλλους προμηθευτές για την επίτευξη της βέλτιστης εξυπηρέτησης Η Randstad έχει γεωγραφική παρουσία σε περισσότερες από 39 χώρες Βέλτιστη απόδοση μέσω των κατάλληλων εργαλείων Η Randstad στοχεύει στο να γίνει ο καινοτόμος συνεργάτης σας. Όταν πρόκειται για λύσεις Πληροφορικής και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, η Randstad έχει την ικανότητα να εφαρμόσει εξατομικευμένα εργαλεία και υπηρεσίες Στη Randstad είμαστε εξειδικευμένοι γνώστες της ελληνικής αγοράς εργασίας και είμαστε σε θέση να μοιραζόμαστε αυτές τις γνώσεις με τους πελάτες μας Παρέχουμε συγκεντρωτικές εκθέσεις αναφορών (reports), ώστε να αυξάνεται η διαφάνεια στη συνεργασία μας Η Randstad αναπτύσσει επιχειρηματικές σχέσεις και οι λύσεις μας βασίζονται στα ακόλουθα στοιχεία τιμολόγηση όροι πληρωμής ευκαιρίες εξοικονόμησης ανταγωνιστική προσφορά δυνατότητα κάλυψης σε όλη την Ελλάδα (υποκαταστήματα) παρουσία inhouse γεωγραφικό ταίριασμα εξειδικευμένη ομάδα κεντρικό σημείο επαφής λειτουργική αρτιότητα τήρηση των συμβάσεων ειδικοί συγκεντρωτικές εκθέσεις διαχείρισης δεδομένων (reporting) ηλεκτρονικές λύσεις (e-solution) service level agreements (SLA) κατάλληλα εργαλεία υψηλότερη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών εγγύηση παροχής προσαρμοσμένων υπηρεσιών ολοκληρωμένες λύσεις (one-stop-shopping) προσαρμοσμένες λύσεις (master service solutions)

6 Πώς λειτουργούμε Η Randstad χρησιμοποιεί ισχυρές, δοκιμασμένες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας στις διαφορετικές επιχειρηματικές σας μονάδες. Η ισχυρή αντίληψη της προσέγγισης μειώνει τον κίνδυνο και το κόστος των αλλαγών. Ειδικά επειδή κάθε περίπτωση ακολουθείται από ένα σαφές σχέδιο υλοποίησης. Η Randstad λειτουργεί σύμφωνα με τυποποιημένες διαδικασίες. Για τους πελάτες μας αυτό είναι η εγγύηση για μία ομοιόμορφη, υψηλή στην ποιότητά τους υπηρεσιών και άριστη λειτουργική απόδοση. Είμαστε βέβαιοι και δεσμευόμαστε για την αξιόπιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας ορίζοντας τα KPIs και τα SLAs. Η έμφασή μας σε ένα διατηρειταίο χαμηλότερο κόστος για τους πελάτες μας Επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για την επίτευξη ενός χαμηλότερου συνολικού κόστους από την προσωρινή εργασία και από την εργασία μέσω συμβάσεων Προσφέρουμε τη μεθοδολογία μας για συνεχή βελτίωση και εξοικονόμηση κόστους. Είναι εύκολο να συνεργαστείτε μαζί μας Προσφέροντας ένα κεντρικό σημείο επαφής, συγκεντρωτικές εκθέσεις (reports), σαφές πλάνο, αξιόπιστη ποιότητα, συμμετοχή στην υλοποίηση και όλα αυτά οργανωμένα κάτω από την ίδια εταιρεία, τη Randstad.

7 areas of staffing Έρευνα & Ανάπτυξη Η εύρεση ταλαντούχων στελεχών θα είναι ουσιαστικής σημασίας για το μέλλον των εταιρειών του κλάδου των υπηρεσιών υγείας. Τα ταλαντούχα στελέχη θα κάνουν την ανταγωνιστική διαφορά. Υποστήριξη Εργαστηρίου Ιατρικές Συσκευές Χημικοί Βιολόγοι Μηχανικοί ICT Οικονομικά & Λογιστικά στελέχη Διοικητικά & Διευθυντικά στελέχη Παραγωγή & Λειτουργίες Το προσωπικό αυτής της κατηγορίας παράγει και συσκευάζει το φαρμακευτικό προϊόν σε ένα συχνά πολύπλοκο περιβάλλον (Clean room). Η Randstad οργανώνει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εξοικονόμησης κόστους και ένα πλάνο συνεχούς βελτίωσης. Χειριστές παραγωγής Τεχνικοί συσκευασίας Clean Room Διανομή Προϊστάμενοι & Διευθυντές Marketing & Πωλήσεις Πολλές εταιρείες αναζητούν δυνατότητες επιλογής ανάθεσης εξωτερικών λύσεων (outsourcing). Το προφίλ του αντιπροσώπου πωλήσεων αλλάζει. Η τάση είναι να έχουμε νοσηλευτές που επιδεικνύουν τις ιατρικές συσκευές, τα διαγνωστικά μέσα και τα φάρμακα στα νοσοκομεία. Επιπλέον, παρατηρούμε μία αύξηση των αναγκών σε προσωπικό για τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών που ασχολούνται με την υποστήριξη των ασθενών. Πωλητές Σύμβουλοι εξυπηρέτησης πελατών Νοσηλευτές Γιατροί Ιατρικοί Σύμβουλοι

8 shaping the world of work Αποστολή μας είναι να διαμορφώσουμε και να εξελίξουμε τον κόσμο της εργασίας. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από το όραμά μας, που είναι να βρίσκουμε εργασία στους ανθρώπους και υποψηφίους στους πελάτες. Το όραμά μας για το μέλλον αποτυπώνεται καλύτερα στις βασικές αρχές μας: Γνώση Είμαστε ειδικοί. Γνωρίζουμε τους πελάτες μας, τις εταιρείες τους, τους υποψηφίους και την επιχείρησή μας. Στη δουλειά μας εκείνο που μετρά περισσότερο είναι η λεπτομέρεια. Εξυπηρέτηση Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας άριστες υπηρεσίες ξεπερνώντας τις βασικές απαιτήσεις της αγοράς. Εμπιστοσύνη Σεβόμαστε τους άλλους. Αξιολογούμε τις σχέσεις μας και φερόμαστε στους ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόντων Βλέπουμε τη συνολική εικόνα. Οι υπηρεσίες μας πρέπει να ωφελούν πάντα την κοινωνία ως σύνολο. Επιδιώκοντας την τελειότητα Επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να καινοτομούμε. Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες και τους υποψηφίους μας σε ό,τι κάνουμε, ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό.

Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Θέλεις για την εταιρεία σου το καλύτερο προσωπικό. Μπορείς να το έχεις! Αξιοποίησε τη δυναμική των ανθρώπων της Adecco! Κάποιες φορές χρειάζεσαι έναν πολύ καλό εργαζόμενο. Κάποιες άλλες πάλι χρειάζεσαι

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

Real Tangible Solutions

Real Tangible Solutions Real Tangible Solutions Σε έναν κόσμο όπου το ανθρώπινο δυναμικό αναδεικνύεται ως το κυριότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η ManpowerGroup παρέχει στους οργανισμούς το ταλέντο που χρειάζονται για να καινοτομούν

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013

Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013 ManpowerGroup Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών 115 27 Αθήνα WWW.MANPOWERGROUP.GR T: 210 32.24.301 Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013 Ταυτότητα Έρευνας Δείγμα: Ελλάδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» 1. Ποια από τις παρακάτω αποτελεί την πλέον σημαντική πρόκληση που χαρακτηρίζει το σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον; α) Ομοιομορφία προϊόντων και υπηρεσιών. β)

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας εοντολογίας για Επαγγελματίες στην Υποστηριζόμενη Απασχόληση

Κώδικας εοντολογίας για Επαγγελματίες στην Υποστηριζόμενη Απασχόληση Κώδικας εοντολογίας για Επαγγελματίες στην Υποστηριζόμενη Απασχόληση Η Ευρωπαϊκή Ένωση για την Υποστηριζόμενη Απασχόληση (εφεξής ΥπΑπ) έχει αναπτύξει έναν Κώδικα Δεοντολογίας, που περιλαμβάνει την αρχές

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ελκυστική, ωστόσο ο κίνδυνος της αποτυχίας παραμένει

Η επιχειρηματικότητα θεωρείται ελκυστική, ωστόσο ο κίνδυνος της αποτυχίας παραμένει Randstad Hellas Λεωφ. Μεσογείων 2 & Σινώπης Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α' 11527 Αθήνα www.randstad.gr Δελτίο Τύπου Ημερομηνία 29.3.2017 Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Σύκαλου Telephone +30 210 6770523 asykalou@randstad.gr

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση»

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5 Ιουλίου, 2013 Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017

Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017 Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017 Αποτύπωση της γνώμης εργαζομένων και υποψηφίων για την αγορά εργασίας Ιούλιος 2017 #Employability2017 Ο όμιλος Adecco Η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker

Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται. Peter Drucker Ότι δεν μετριέται, δεν βελτιώνεται Peter Drucker Η Εταιρεία Η Seven Red Lines ιδρύθηκε το 2017 και δραστηριοποιείται στη διάθεση υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής και ειδικότερα σε θέματα Διαχείρισης Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ορισμός (1/2) Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα μιας εταιρείας και στόχο έχει τις απαραίτητες ενέργειες για την εργασιακή και προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο

Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο Επιχειρηματικότητα & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Μάθημα 2 ο : Επιχειρηματικό Σχέδιο 1 Ορισμοί και Αναγκαιότητα του Επιχειρηματικού Σχεδίου Το Επιχειρηματικό Σχέδιο είναι ένα γραπτό κείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας για την Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα

Αποτελέσματα Έρευνας για την Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα Αποτελέσματα Έρευνας για την Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα Ιούνιος 2017 Ταυτότητα της Έρευνας Η παρούσα έρευνα διεξήχθη το διάστημα Μαΐου - Ιουνίου 2017. Δείγμα: 180 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Outsourcing: Ένας μηχανισμός καινοτομίας για τις επιχειρήσεις

Outsourcing: Ένας μηχανισμός καινοτομίας για τις επιχειρήσεις Μέσο: ΚΕΡΔΟΣ Ημ. Δημοσίευσης: 23 Ιουλίου 2014 Outsourcing: Ένας μηχανισμός καινοτομίας για τις επιχειρήσεις Κωνσταντίνος Ε. Καρύδης* Ο Peter Bendor-Samuel, στο βιβλίο του Turning Lead into Gold: The Demystification

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑ FRANCHISE & ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Στην

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης

Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης Στρατηγικές Πωλήσεων σε περιόδους κρίσης Σ. Κουγιουμτζιάν Executive Director, Sales ICAP GROUP 1o Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων Λουτράκι, 9 Ιουνίου 2010 ICAP GROUP - Profile Ίδρυση: 1964 Προσωπικό: 1.000

Διαβάστε περισσότερα

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο

21/02/2018. Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο Καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν συνδέονται και εργάζονται σε όλον τον κόσμο 1 Η Xerox στον Κόσμο 35.000+ εργαζόμενοι και 5.000 συνεργάτες σε 160 χώρες #1 σε όλες τις κλαδικές εκθέσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Let s Make a Customer not a Sale P E R S U A S I V E S A L E S P E R S O N

Let s Make a Customer not a Sale P E R S U A S I V E S A L E S P E R S O N Let s Make a Customer not a Sale P E R S U A S I V E S A L E S P E R S O N Το Persuasive Salesperson (PS) είναι ένα πρόγραμμα 16 ωρών, όπου παρουσιάζονται δια βίου αξιοποιήσιμες δεξιότητες, οι οποίες επιτρέπουν

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400 Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400.01 Δύο ημέρες 16 ώρες Επιλογή Στελεχών: Ξεχωρίζοντας τους Καλύτερους Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη αντίληψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας

Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας Επιμέλεια & Παρουσίαση: Μηνόπουλος Σίμος, Κιλκίς, Ιανουάριος 2015 Εισαγωγή Το μοντέλο επιχειρηματικής αριστείας, είναι κατά την προσωπική μου άποψη, μια ολοκληρωμένη πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (BUSINESS PLAN) Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από το βιβλίο του Καθηγητή Θάνου Κριεμάδη με τίτλο: Επιχειρηματικότητα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο εκδόθηκε το 2011 από την Νομική Βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα Προγράμματα Επαγγελματικής Μετάβασης και η σημασία τους για επιχειρήσεις και εργαζομένους

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα Προγράμματα Επαγγελματικής Μετάβασης και η σημασία τους για επιχειρήσεις και εργαζομένους Δελτίο Τύπου Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα Προγράμματα Επαγγελματικής Μετάβασης και η σημασία τους για επιχειρήσεις και εργαζομένους Αθήνα, 25/4/2012 Τα αποτελέσματα της έρευνας με θέμα τα Προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

adecco.gr Δελτίο Τύπου

adecco.gr Δελτίο Τύπου Δελτίο Τύπου ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ «ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Οι απόψεις των Ελλήνων εργαζομένων για το ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση

Οι απόψεις των Ελλήνων εργαζομένων για το ψηφιακό εργασιακό περιβάλλον και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση 72% 71% 69% 68% Randstad Hellas Λεωφ. Μεσογείων 2 & Σινώπης Πύργος Αθηνών, Κτίριο Α' 11527 Αθήνα www.randstad.gr Δελτίο Τύπου Ημερομηνία 26.1.2017 Περισσότερες πληροφορίες: Άννα Σύκαλου Telephone +30 210

Διαβάστε περισσότερα

Οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν χρήσιμο

Οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν χρήσιμο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ(ELTRUN) Οι ηλεκτρονικές αγορές αποτελούν χρήσιμο ε εργαλείο διευκόλυνσης των εταιρικών συναλλαγών εξελίσσονται οι Σ ηλεκτρονικές αγορές (e-marketplaces), σύμφωνα με έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

www.anemisconsulting.gr www.anemis.eu φαρμακοποιός < [farmakopiόs]: επιστήμονας που ασχολείται με την παρασκευή και την διάθεση φαρμάκων? Πόσες φορές καθημερινά αναρωτιέστε: «Γιατί ασχολούμαι με θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Δ Τρίμηνο 2017

Δελτίο Τύπου. Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Δ Τρίμηνο 2017 ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Έρευνα Προοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 9 Προμήθειες και Διοίκηση Εφοδιασμού

Κεφάλαιο 9 Προμήθειες και Διοίκηση Εφοδιασμού Κεφάλαιο 9 Προμήθειες και Διοίκηση Εφοδιασμού ΣΤΟΧΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ αποτίμηση συνεισφοράς προμηθειών στην αλυσίδα εφοδιασμού περιγραφή λειτουργίας και βασικής διαδικασίας προμηθειών από στρατηγική, τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακή Στρατηγική. Αριστοµένης Μακρής

Επιχειρησιακή Στρατηγική. Αριστοµένης Μακρής Στρατηγική Εφαρµογή ιαχείριση σε Επιχειρηµατικό Επίπεδο εν έχει σηµασία τι κάνεις, φθάνει να το κάνεις καλά. J. Galbraith. Στρατηγική και Οργάνωση Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος και ενέργεια για την

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο

Εισαγωγή. Παίγνια Αποφάσεων 9 ο Εξάμηνο Εισαγωγή Στόχοι του μαθήματος Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί στα μαθήματα της ροής Γνωριμία με εργαλεία στρατηγικής και λήψης αποφάσεων Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο συνδυάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής ΔΙΟΙΚΗΣΗ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. Σύστημα λήψης αποφάσεων. Λήψη αποφάσεων σε επίπεδο λειτουργικής δραστηριότητας. Εσωτερικός Κανονισμός. Λήψη αποφάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα Αποτύπωση της γνώμης εργαζομένων και υποψηφίων για την αγορά εργασίας

Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα Αποτύπωση της γνώμης εργαζομένων και υποψηφίων για την αγορά εργασίας Η Απασχολησιμότητα στην Ελλάδα 2017 Αποτύπωση της γνώμης εργαζομένων και υποψηφίων για την αγορά εργασίας Ιούλιος 2017 #Employability2017 Ο όμιλος Adecco Η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία και η δυναμική ανάπτυξη που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις, εισήγαγαν μια επανάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. CaseStudies. Case Studies

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. CaseStudies. Case Studies CaseStudies Corallia Clusters Initiative http://www.corallia.org/el.html «Ελληνική Πρωτοβουλία Τεχνολογικών Συνεργατικών Σχηματισμών» Όραμα: «να ξεπεράσουμε το σκόπελο μιας κουτσομπολίστικης χώρας που

Διαβάστε περισσότερα

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS COMPANY PROFILE Η εταιρεία B.C. ALTIUS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος 2013-2014 Ελλάδα 2013 Πρόλογος 3 1. Βασικά Ευρήματα 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία, Δείγμα & Ερωτηματολόγιο - Δημογραφική Ανάλυση Δείγματος 3. Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το Α Τρίμηνο 2015

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το Α Τρίμηνο 2015 ManpowerGroup Λεωφόρος Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών Κτίριο Β 115 27 Αθήνα T: 210 69 27 400 www.manpowergroup.gr Media Contact: Μαριάννα Κολλητήρη T: 210 69 31 235 mkollitiri@manpowergroup.gr Έρευνα Προοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας

Θέματα Παρουσίασης. 5 Πρόταση Συνεργασίας με τον Όμιλο Κοπελούζου. 1 Ποια είναι η Sales Factor. Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας Sales Factor Θέματα Παρουσίασης 1 Ποια είναι η Sales Factor 2 Παρεχόμενες Υπηρεσίες & Χώροι εργασίας 3 Ανθρώπινο Δυναμικό & Εξωτερικές Συνεργασίες 4 Οικονομικά Στοιχεία & Οφέλη Συνεργασίας 5 Πρόταση Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ECO WORKS M.I.K.E. ΕΙΣΑΓΩΓΉ Η ECO WORKS M. I.K.E. ιδρύθηκε το 2017 αλλά προϋπήρχε με την μορφή της ατομικής επιχείρησης στο όνομα και την διοίκηση του σημερινού μοναδικού εταίρου της και διαχειριστή της κ. Lena Sali. Δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία

Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία Δίκτυο Παραγωγικότητας για τη Λειτουργική Ευελιξία και την Οργανωτική Καινοτομία Νίκος Γαβαλάκης Εμπειρογνώμονας 18 Μαρτίου 2014 Πλαίσιο Ο ΣΕΒ υποστηρίζει την προσπάθεια προσαρμογής των ελληνικών επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement. Ελλάδα. Απτελέσματα Έρευνας Outplacement

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement. Ελλάδα. Απτελέσματα Έρευνας Outplacement Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement 2015 Ελλάδα 1 Απτελέσματα Έρευνας Outplacement 2015 Πρόλογος 3 1. Βασικά Ευρήματα 4 2. Ταυτότητα έρευνας 6 - Μεθοδολογία, Δείγμα & Ερωτηματολόγιο - Δημογραφική Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ Τρίμηνο 2018

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ Τρίμηνο 2018 ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Under strict

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος 2014

Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος 2014 Αποτελέσματα Έρευνας Outplacement για το έτος 2014 Ελλάδα Πρόλογος Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε φέτος η ετήσια έρευνα της Randstad Hellas σχετικά με τα προγράμματα Outplacement, διερευνώντας απόψεις,

Διαβάστε περισσότερα

Το 26% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για τους επόμενους τρεις μήνες

Το 26% των εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων για τους επόμενους τρεις μήνες ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Under strict

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Μάθημα 10: Ανάπτυξη ΠΣ Μαρίνος Θεμιστοκλέους Email: mthemist@unipi.gr Ανδρούτσου 150 Γραφείο 206 Τηλ. 210 414 2723 Ώρες Γραφείου: Δευτέρα 11-12 πμ Ενδεικτικά Περιεχόμενα Εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

4.4 Ανάπτυξη Εργαζομένων

4.4 Ανάπτυξη Εργαζομένων 4.4 Ανάπτυξη Εργαζομένων Η προσέγγιση του ΟΤΕ και της COSMOTE για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, βασίζεται στη Αρχή Εταιρικής Συμπεριφοράς «Εξαιρετικό περιβάλλον για να εργαστώ και να αναπτυχθώ».

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Α Τρίμηνο 2018

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Α Τρίμηνο 2018 ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου Έρευνα Προοπτικών

Διαβάστε περισσότερα

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη 21/03/2018 Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη Δελτίο Τύπου Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές. MARKETING & COMMUNICATIONS DEPARTMENT Generali

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΕΟ - ΜΕ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΥΛΗ Επενδύοντας στη Γνώση... Εξασφαλίζετε το Μέλλον Η αποτελεσματική Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού αποτελεί μια από τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ενότητα 6η: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Χρησιμοποιήστε το Yammer ως τον κοινωνικό χώρο εργασίας σας και ξεκινήστε να συνεργάζεστε, να καινοτομείτε και να συμμετέχετε. Κατάλογος υπόθεσης χρήσης του Yammer To Yammer είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ερωτήσεις Στόχοι 1 ου Μαθήµατος Ø Ποιες είναι οι προκλήσεις στον εργασιακό χώρο σήµερα; Ø Πώς είναι οι οργανισµοί στο νέο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER

ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ. Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ Ενθάρρυνση Επιχειρηματικών Δράσεων, Καινοτομικών Εφαρμογών και Μαθημάτων Επιλογής Φοιτητών ΤΕΙ Λάρισας - Λαμίας PLEASE ENTER ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 «ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

EMBARGOED UNTIL TUES, 10 DECEMBER AT GMT

EMBARGOED UNTIL TUES, 10 DECEMBER AT GMT ManpowerGroup Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών 115 27 Αθήνα T: 210 32.24.301 F: 210 32.48.644 www.manpowergroup.gr Media Contact: Πηνελόπη Καπνουλά 210 69 31 215 694 777 3162 pkapnoula@manpowergroup.gr EMBARGOED

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ

Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Στοιχεία Επιχειρηματικότητας ΙΙ Νικόλαος Μυλωνίδης Απρίλιος 2007 1 Η έννοια του Επιχειρηματία Αναλαμβάνει δράση Συνδυάζει καινοτομικά και δημιουργικά τους συντελεστές της παραγωγής Παράγει προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Θετική εξέλιξη του ρυθμού προσλήψεων κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 αναμένουν οι εργοδότες στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής και Βόρεια Ελλάδα.

Θετική εξέλιξη του ρυθμού προσλήψεων κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2019 αναμένουν οι εργοδότες στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής και Βόρεια Ελλάδα. ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Πάντα μπροστά στις εξελίξεις

Ομαδικές Ασφαλίσεις. Πάντα μπροστά στις εξελίξεις Ομαδικές Ασφαλίσεις Πάντα μπροστά στις εξελίξεις Περιεχόμενα Γενικές αρχές και Χαρακτηριστικά της Ομαδικής Ασφάλισης Οφέλη ΗΑγορά Ομαδικές ασφαλίσεις Interamerican Προσφερόμενα προγράμματα Υπηρεσίες- e-costumer

Διαβάστε περισσότερα

Πως θα ξεκινήσω τις Εξαγωγές?

Πως θα ξεκινήσω τις Εξαγωγές? Πως θα ξεκινήσω τις Εξαγωγές? Εξαγωγική Ετοιμότητα και Στρατηγική Επιλογή των Καλύτερων Αγορών για Εξαγωγές Επιλογή μεθόδου Εισόδου στην Αγορά Αναγκαιότητα της έρευνας διεθνών αγορών Είδη και χρησιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) είναι ημικρατικός οργανισμός και ξεκίνησε το έργο της το 1979. Διοικείται από 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PLAY4GUIDANCE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ (THE MATRIX) Συγγραφέας: Jan M. Pawlowski, Hochschule Ruhr West (HRW) Page 1 of 7 Κατηγορία Ικανότητας Περιγραφή Ικανότητας Περιγραφή του επιπέδου επάρκειας

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το Δ Τρίμηνο 2014

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το Δ Τρίμηνο 2014 ManpowerGroup Μεσογείων 2-4 115 27 Αθήνα T: 210 69 27 400 F: 210 32.48.644 www.manpowergroup.gr Media Contact: Μαριάννα Κολλητήρη T: 210 69 31 235 mkollitiri@manpowergroup.gr Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου UNDER STRICT EMBARGO UNTIL 11 th June (00:01 GMT)

Δελτίο Τύπου UNDER STRICT EMBARGO UNTIL 11 th June (00:01 GMT) ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας

Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Εξειδικευµένες προτάσεις & ολοκληρωµένες λύσεις για την επιχείρησή σας Λογιστικές Υπηρεσίες - Φορολογικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Μισθοδοσίας ΠΕΙΡΑΙΩΣ Accounting Consulting Tax SERVICES Επιλέγοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ

Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Ευκαιρίες Στελέχωσης & Ανάπτυξης στον Όμιλο ΟΤΕ Μαϊος 2015 Νταίζη Θεοδώρου Recruitment & HR Development Senior Manager OTE COSMOTE Human Resources Division 1 Προφίλ εταιρείας Όμιλος OTE Ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός

Διαβάστε περισσότερα

We Make Performance Happen P E R S U A S I V E C O M M U N I C A T O R

We Make Performance Happen P E R S U A S I V E C O M M U N I C A T O R We Make Performance Happen P E R S U A S I V E C O M M U N I C A T O R Το Persuasive Communicator (PC) είναι ένα πρόγραμμα 16 ωρών, όπου παρουσιάζονται δια βίου αξιοποιήσιμες δεξιότητες, οι οποίες επιτρέπουν

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα

Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Επιχειρησιακός Σχεδιασμός & Επιχειρηματικότητα Ενότητα 10: Διοίκηση - Διαχείριση Νικόλαος Καρανάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις 30 Μαρτίου 2015 Εισηγητής : B.Αϊβαζίδης MSc, PhDc Χαρακτηριστικά του σημερινού εργασιακού περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρατημένα αισιόδοξες παραμένουν οι προθέσεις προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα

Συγκρατημένα αισιόδοξες παραμένουν οι προθέσεις προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα ManpowerGroup Mesogeion 2-4 Athens Tower 115 27 Athens T: 210 69 27 400 F: 210 32 48 644 www.manpowergroup.gr MEDIA CONTACT: Vasso Tsouni 211-1069963 vtsouni@manpowergroup.gr Δελτίο Τύπου UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ www.dap-papei.gr 1 1. Τι δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου

Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου Χαιρετισμός του Ειδικού Γραμματέα για την Κοινωνία της Πληροφορίας Καθ. Β. Ασημακόπουλου στην πανηγυρική εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Στήριξης του «Δικτυωθείτε» Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά να παρευρίσκομαι στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Εργασία Β2

Ερευνητική Εργασία Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΠΑΤΡΑΣ Ερευνητική Εργασία Β2 Σχολικό έτος 2014-15 Β τετράμηνο Θέμα: «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και επαγγελματική αποκατάσταση» Ερευνητικό υποερώτημα: «Ποια τα Κριτήρια για την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Ιστορία του Έργου

Σύντομη Ιστορία του Έργου Σύντομη Ιστορία του Έργου Η ιστορία του «LOCPROII» βρίσκει τις ρίζες της στην επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός έργου Interreg IIIA με όνομα «LOCPRO». Η εκ των υστέρων γνώση από το «LOCPRO» κατέστησε εμφανές

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00

Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 Υιοθετώντας Στρατηγικές του Entrepreneurial Selling (B2B) 9 & 16 Οκτωβρίου 2019 The Landmark Hotel, Λευκωσία 8:45-16:00 www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης O ρόλος των πωλήσεων αλλάζει, από το να πουλά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Logistics και Συστήματα JIT. Επιβλέπων Καθηγητής :Ιωάννης Κωνσταντάρας Σπουδάστρια :Κοντάρα Δέσποινα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Logistics και Συστήματα JIT. Επιβλέπων Καθηγητής :Ιωάννης Κωνσταντάρας Σπουδάστρια :Κοντάρα Δέσποινα ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ: Logistics και Συστήματα JIT Επιβλέπων Καθηγητής :Ιωάννης Κωνσταντάρας Σπουδάστρια :Κοντάρα Δέσποινα Κεφάλαιο 1ο: Logistics Κεφάλαιο 2ο: Συστήματα J.I.T. Logistics Ορισμος των Logistics

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το B Τρίμηνο 2015. Συνεχής ανάκαμψη των προθέσεων προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα

Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της Manpower για το B Τρίμηνο 2015. Συνεχής ανάκαμψη των προθέσεων προσλήψεων των εργοδοτών στην Ελλάδα ManpowerGroup Λεωφόρος Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών Κτίριο Β 115 27 Αθήνα T: 210 69 27 400 www.manpowergroup.gr Media Contact: Μαριάννα Κολλητήρη T: 210 69 31 235 mkollitiri@manpowergroup.gr UNDER STRICT

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης

Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης Δελτίο Τύπου Έρευνα της Adecco Ελλάδας: Τα κύρια χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς εργασίας- Προσδοκίες εργαζομένων από την εργασία τους σε καιρό κρίσης Αθήνα, 9/6/2011 Ο όµιλος Adecco, η µεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΠΣ Διοίκηση Υπηρεσιών Γιώργος Παπαγιαννάκης, PhD Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Θεματική Ενότητα: Εισαγωγικές Έννοιες Οι διαφάνειες ακολουθούν την δομή και το περιεχόμενο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Παρουσίαση της DBS (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, Γαλάτσι

Εταιρική Παρουσίαση της DBS (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, Γαλάτσι Εταιρική Παρουσίαση της (Dynamic Business Solutions) Υπηρεσίες Πληροφορικής Α.Ε. Χριστιανουπόλεως 122, 11146 Γαλάτσι Η Εταιρεία Η AE δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και των Συμβούλων Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα