Msystems Ltd. Windows 8.1: θα τα λατρέψετε. Γιατί να κάνω αναβάθμιση; Απαιτήσεις συστήματος.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Msystems Ltd. Windows 8.1: θα τα λατρέψετε. Γιατί να κάνω αναβάθμιση; Απαιτήσεις συστήματος."

Transcript

1 Συνδυάστε με ιδανικό τρόπο την εργασία και τη διασκέδαση Κάντε αναβάθμιση του υπολογιστή σας σε Windows 8.1 και ανακαλύψτε νέους τρόπους παραγωγικότητας και διασκέδασης. Kάνετε εγκατάσταση του Βοηθού αναβάθμισης των Windows, ο οποίος εξακριβώνει αν είναι δυνατή η εκτέλεση των Windows 8.1 ή Windows 8.1 Professional στον υπολογιστή σας και σας δίνει την επιλογή να αγοράσετε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο εκδόσεις. Όταν σας ζητηθεί από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ανοίξτε, αποθηκεύστε ή εκτελέστε το Βοηθό αναβάθμισης. Η εγκατάσταση του Βοηθού αναβάθμισης ίσως να διαρκέσει λίγα λεπτά, ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο Internet. Windows 8.1: θα τα λατρέψετε Τα Windows 8.1 σάς παρέχουν τη γνώριμη επιφάνεια εργασίας με τη γραμμή εργασιών και το κουμπί "Έναρξη", καθώς και μια πανέμορφη νέα οθόνη Έναρξης που μπορείτε να προσαρμόσετε με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, επαφές και τοποθεσίες, ώστε να μπορείτε να κάνετε όλα όσα σας ενδιαφέρουν με ένα μόνο πάτημα ή κλικ. Επίσης, εξασφαλίζετε ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης στο cloud για πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα αρχεία σας από όπου και όποτε θέλετε χρησιμοποιώντας το OneDrive, καλαίσθητη περιήγηση πλήρους οθόνης με τον Internet Eplorer 11, καθώς και μια αποκλειστική συλλογή ενσωματωμένων εφαρμογών, όπως οι Φωτογραφίες και η Αλληλογραφία, ενώ πολλές άλλες εφαρμογές είναι διαθέσιμες από το Windows Store. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Γιατί να κάνω αναβάθμιση; Παρέχουν εκπληκτικούς τρόπους εξατομίκευσης του υπολογιστή σας Περιλαμβάνεται ο Internet Eplorer για πιο γρήγορη και ασφαλή περιήγηση στο web Σχεδιασμένα για ποντίκι και πληκτρολόγιο Σας παρέχουν τη γνώριμη επιφάνεια εργασίας των Windows με το κουμπί "Έναρξη" και τη γραμμή εργασιών Διατηρούν τον υπολογιστή σας ενημερωμένο και πιο ασφαλή με τον Windows Defender, το Τείχος προστασίας των Windows και το Windows Update Windows 7 Windows 8.1 Πανέμορφη νέα οθόνη Έναρξης που μπορείτε να προσαρμόσετε με τις αγαπημένες σας εφαρμογές, επαφές και τοποθεσίες Εκπληκτικές ενσωματωμένες εφαρμογές, όπως η Αλληλογραφία, το Ημερολόγιο και οι Φωτογραφίες, καθώς και πολλές εφαρμογές ακόμα διαθέσιμες από το Windows Store Ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης στο cloud με το OneDrive για να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας όπου και αν βρίσκεστε και ανά πάσα στιγμή Βελτιστοποιημένα για τη νέα γενιά λεπτών και ελαφριών υπολογιστών με δυνατότητα αφής Απαιτήσεις συστήματος

2 Για να εγκαταστήσετε τη δωρεάν ενημέρωση σε Windows 8.1 ή Windows 8.1 Pro μέσω του Windows Store, ο υπολογιστής σας πρέπει να έχει Windows 8 ή Windows 8 Pro. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις. Επεξεργαστής 1 GHz ή ταχύτερος με υποστήριξη για PAE, NX και SSE2 Μνήμη RAM 2 GB / 20 GB διαθέσιμος χώρος στον σκληρό δίσκο Ανάλυση οθόνης Επεξεργαστής γραφικών DirectX 9 με πρόγραμμα οδήγησης WDDM Για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες αφής, χρειάζεστε υπολογιστή που υποστηρίζει πολλά σημεία επαφής Πρόσβαση στο Internet (ίσως να ισχύουν χρεώσεις) Για ορισμένες δυνατότητες απαιτείται λογαριασμός Microsoft Για την παρακολούθηση DVD απαιτείται ξεχωριστό λογισμικό αναπαραγωγής Η άδεια χρήσης για το Windows Media Center πωλείται ξεχωριστά Δείτε τις πλήρεις απαιτήσεις συστήματος Windows 8.1 Ποντίκι, πληκτρολόγιο και γνώριμα προγράμματα Αποκτήστε έναν νέο υπολογιστή με οθόνη αφής και μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με ποντίκι, πληκτρολόγιο και την επιφάνεια εργασίας των Windows όπως κάνατε πάντα. Χρησιμοποιήστε σχεδόν οποιονδήποτε εκτυπωτή. Τα προγράμματα που λειτουργούν στα Windows 7 λειτουργούν στα Windows 8.1. Όλες οι βασικές δυνατότητες, από το χρόνο εκκίνησης έως την ασφάλεια, είναι καλύτερες από ποτέ. Τα νέα Windows Ανακαλύψτε νέους τρόπους για εργασία και διασκέδαση με τα Windows 8.1. Ό,τι αγαπάτε ήδη. Και πολλά άλλα ακόμα. Οθόνες αφής, εφαρμογές και χώρος αποθήκευσης online Με εφαρμογές από το Windows Store και νέους τρόπους πατήματος, σάρωσης και ζουμ, τα Windows 8.1 σάς προσφέρουν ένα σύμπαν ψυχαγωγίας κάθε είδους μέσω οθόνης αφής. Και με το SkyDrive τον δωρεάν χώρο αποθήκευσης online που είναι ενσωματωμένος στα Windows τα αρχεία σας είναι πάντα μαζί σας, από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή σας.

3 Οι κινήσεις που γνωρίζετε, ακόμα καλύτερες Η επιφάνεια εργασίας που έχετε συνηθίσει - με τους γνώριμους φακέλους και εικονίδια - είναι ακόμα εδώ. Και όχι μόνο, στην πραγματικότητα είναι καλύτερη από πριν, με νέα διαχείριση εργασιών και απλοποιημένη διαχείριση αρχείων. Επιπλέον, μπορείτε να μεταβαίνετε στην επιφάνεια εργασίας - και να επιστρέφετε στην οθόνη Έναρξης - με ένα πάτημα ή κλικ. Προγράμματα Ασφάλεια Ποντίκι και πληκτρολόγιο Χρησιμοποιήστε τα όπως τα χρησιμοποιούσατε πάντα. Το Word, το Ecel, το PowerPoint και άλλα προγράμματα στα οποία βασίζεστε λειτουργούν ακριβώς με τον τρόπο στον οποίο είστε συνηθισμένοι. Χρησιμοποιήστε ποντίκι και πληκτρολόγιο και οργανώστε τα δεδομένα σας σε φακέλους στην επιφάνεια εργασίας. Ο Windows Defender και το Windows SmartScreen μπορούν να ενισχύσουν την προστασία του υπολογιστή σας από ιούς, λογισμικό spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο. Η Οικογενειακή ασφάλεια παρέχει ένα βαθμό ανεξαρτησίας στα παιδιά σας, εποπτεύοντας ταυτόχρονα τις ενέργειές τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποντίκι και πληκτρολόγιο, για να εργάζεστε στην επιφάνεια εργασίας των Windows όπως κάνατε πάντα. Επιπλέον, οι ενέργειες που κάνετε μέσω αφής, όπως η χρήση εφαρμογών από το Windows Store και η μετακίνηση στην οθόνη Έναρξης μπορούν να γίνουν επίσης με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Οθόνη Έναρξης Φωτογραφίες, νέα από τους φίλους σας, αγαπημένες εφαρμογές και τοποθεσίες: τοποθετήστε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο στην οθόνη Έναρξης. Επιλέξτε χρώματα και μετακινήστε δεδομένα, έως ότου τα πάντα να είναι ακριβώς όπως θέλετε.

4 Πλακίδια Οι αγαπημένες σας εφαρμογές, τοποθεσίες και επαφές: Μετατρέψτε την καθεμία σε ένα πλακίδιο που μπορείτε να μεγαλώνετε και να μικραίνετε, να μετακινείτε και να οργανώνετε με τον τρόπο που θέλετε. Μερικά πλακίδια ζωντανεύουν με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ώστε να βλέπετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο με μια ματιά. Δείτε ενημερώσεις κατάστασης, μετεωρολογικά δελτία και tweet μόλις εισέλθετε. Προσωπική οθόνη κλειδώματος Στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται μια παρουσίαση με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Επιπλέον, μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις του Skype και να τραβάτε φωτογραφίες προτού καν ξεκλειδώσετε τον υπολογιστή σας. Κωδικός με χρήση εικόνας Αντί να πληκτρολογείτε κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να ξεκλειδώνετε τον υπολογιστή σας σχεδιάζοντας σχήματα σε μια εικόνα με το δάχτυλό σας ή με το ποντίκι. Τρία πατήματα ή κλικ στη μύτη του σκύλου σας; Χάραξη του χαμόγελου του παιδιού σας; Η επιλογή είναι δική σας.

5 Ψάξτε παντού με μία αναζήτηση Η Έξυπνη αναζήτηση Bing σάς επιστρέφει αποτελέσματα από τον υπολογιστή, τις εφαρμογές σας αλλά και το web. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε μια τακτοποιημένη, γραφική προβολή, ώστε να βρίσκετε γρήγορα αυτό που αναζητάτε. (Ορισμένες δυνατότητες δεν είναι διαθέσιμες σε κάποιες περιοχές.) Δείτε περισσότερα, κάντε περισσότερα Τα Windows 8.1 σάς επιτρέπουν να εργάζεστε με τον τρόπο που θέλετε και να προχωράτε χωρίς προβλήματα από τη μια εργασία στην άλλη. Ανατρέξτε σε άρθρα της Wikipedia κατά τη διάρκεια συνομιλιών με φίλους, για να ξεκαθαρίσετε ένα αμφισβητούμενο επιχείρημα. Παίξτε μουσικά βίντεο την ώρα που τελειοποιείτε το βιογραφικό σας. Ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης σας, μπορείτε να βλέπετε έως τέσσερις εφαρμογές ταυτόχρονα. Τα δικά σας Windows, όπου τα θέλετε Σας συνοδεύουν όπου και αν πάτε. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό Microsoft για να εισέλθετε σε οποιαδήποτε συσκευή σας με Windows 8.1 και θα έχετε πανομοιότυπη διάταξη, εφαρμογές και ρυθμίσεις. Η είσοδος με το λογαριασμό Microsoft (ο οποίος είναι απλώς μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας κωδικός πρόσβασης της επιλογής σας) εξασφαλίζει επίσης πρόσβαση σε έναν κόσμο εφαρμογών από το Windows Store και σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να προβάλλετε και να επεξεργάζεστε τα έγγραφα και τις φωτογραφίες σας στο Internet, με το SkyDrive.

6 SkyDrive Τα αρχεία σας βρίσκονται πάντα μαζί σας Το SkyDrive είναι ένας δωρεάν χώρος αποθήκευσης online που είναι ενσωματωμένος στα Windows 8.1. Αποθηκεύστε αυτόματα έγγραφα, φωτογραφίες και άλλα αρχεία στο SkyDrive και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά όποτε θέλετε, από οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SkyDrive, για να προστατεύσετε τα αρχεία σας αν συμβεί κάτι στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SkyDrive για κοινή χρήση και συνεργασία με άλλα άτομα, καθώς και για προβολή των δεδομένων σας σε κινητές ή μη συσκευές με Windows. Internet Eplorer 11 Γρήγορος, ομαλός, σχεδιασμένος για αφή Ο Internet Eplorer 11 έχει σχεδιαστεί για λειτουργίες αφής: τώρα διαθέτει μεγαλύτερες καρτέλες, πιο απλά στοιχεία ελέγχου και ομαλή απόκριση στις κινήσεις σας. Ο Internet Eplorer εκμεταλλεύεται την ισχύ της επιτάχυνσης υλικού, ώστε οι τοποθεσίες να φορτώνονται πιο γρήγορα και η περιήγηση να είναι πιο ομαλή. Windows Store Γεμίστε τη συσκευή σας με εφαρμογές Ανοίξτε το Windows Store απευθείας από την οθόνη Έναρξης, ώστε να περιηγηθείτε και να κάνετε λήψη εφαρμογών για μαγείρεμα, φωτογραφίες, αθλητικά, ειδήσεις και πολλά άλλα: πολλές από αυτές είναι δωρεάν. Ταξινομήστε κατά τιμή, αξιολόγηση και κατηγορία. Βρείτε παλιά αγαπημένα και δημοφιλείς νέες εφαρμογές.

7 Εκπληκτικές εφαρμογές στον στάνταρ εξοπλισμό Αλληλογραφία Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους λογαριασμούς σας συμπεριλαμβανομένων του Outlook και του Yahoo! σε ένα σημείο. Μουσική Εξερευνήστε τις πιο πρόσφατες μουσικές επιτυχίες, κάντε λήψη τους και ακούστε τις. Βίντεο Αναζητήστε ταινίες και εκπομπές και παρακολουθήστε τις. Παρακολουθήστε τις στον υπολογιστή ή δείτε τις στην τηλεόρασή σας. Φωτογραφίες Επεξεργασία φωτογραφιών για οθόνες αφής, με τον τρόπο που πρέπει να γίνεται. Περικόψτε, επιδιορθώστε και εφαρμόστε φίλτρα γρήγορα και εύκολα. Παιχνίδια Ανακαλύψτε τα δημοφιλέστερα νέα παιχνίδια, κλασικά αγαπημένα και αποκλειστικότητες για τα Windows. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας και συγκρίνετε βαθμολογίες με φίλους. Κάμερα Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο, περιηγηθείτε σε αυτά και μοιραστείτε τα καλύτερα από αυτά με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επαφές Παραμείνετε συνδεδεμένοι και ξεκινήστε συνομιλίες με επαφές από τα κοινωνικά σας δίκτυα και τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Χάρτες Εντοπίστε, αποθηκεύστε και εξερευνήστε γρήγορα τις τοποθεσίες που σας ενδιαφέρουν. Δείτε οδηγίες μετάβασης, αλλά και τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Ημερολόγιο Παρακολουθήστε το πρόγραμμά σας σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή διήμερη προβολή. Λάβετε υπενθυμίσεις για συναντήσεις, ώστε να είστε πάντα στην ώρα σας. Φαγητό και εστιατόρια Από καφετέριες έως το καλύτερο παγωτό, βρείτε κοντινά σημεία για φαγητό και ποτό. Δείτε διευθύνσεις, στοιχεία επικοινωνίας και χάρτες. Οικονομικά Περιεκτικές ειδήσεις για την οικονομία και δεδομένα αγορών από τις παγκόσμιες πηγές που εμπιστεύεστε. Ηχογράφηση Εγγράψτε εύκολα ήχους και μετά αποκόψτε, αποθηκεύστε και αναπαραγάγετέ τους στον υπολογιστή σας. Σύγκριση των εκδόσεων των Windows 8.1 Feature name Αφυπνίσεις Ρυθμίστε και προσαρμόστε πολλές αφυπνίσεις για ό,τι χρειάζεται υπενθύμιση. Απενεργοποιήστε τις, όταν θέλετε να συγκεντρωθείτε. Λίστα ανάγνωσης Αποθηκεύστε κείμενα που σας ενδιαφέρουν, για να τα διαβάσετε αργότερα ή να τα μοιραστείτε με φίλους. Windows RT 8.1 Windows 8.1 Αριθμομηχανή Μια αξιόπιστη κλασική εφαρμογή, ακόμα κοντά σας για να σας εξυπηρετεί, τώρα και βελτιστοποιημένη για αφή. Windows 8.1 Pro Windows 8.1 Enterprise User eperience Apps launch other apps (new) Customize multiple tiles at once (new) Lock screen photo slide show (new) Four tile sizes (new) Microsoft account login Multiple instances of same app (new) Open up to four variable sized windows at once (new) Optional boot to the desktop/all apps screen/start screen (new) PC Settings improvements (new) Portrait mode improvements (new) Search powered by Bing (new) Set the desktop wallpaper as Start background (new) The Start button (new) The Start screen and live tiles Touch keyboard and thumb keyboard Apps Automatic app updates from Windows Store (new) Built-in apps (Mail, Calendar, People, and more) Install and run desktop apps (86/64) Internet Eplorer 11 (new)

8 Microsoft Office Home & Student 2013 RT included Windows Media Player Windows Store Xbo SmartGlass with Play To / Play On Devices and peripherals 3D printing support (new) Biometric enrollment (new) InstantGo MiraCast wireless display support (new) Mobile hotspot / Wi-Fi tethering (new) Multiple monitor improvements (new) Storage Spaces Wi-Fi Direct wireless printing support (new) System CPU Sockets Maimum RAM 4 GB 128 GB 512 GB 512 GB Mount ISO / VHDs Reset and refresh your PC Switch languages on the fly (Language Packs) VHD boot Windows Update Management Assigned access (new) Client Hyper-V Device enrollment (new) Domain Join Echange ActiveSync Group Policy Open MDM support (new) Sideloading LOB apps sold separately sold separately Start screen control (new) Windows To Go Creator Work folders (new) Workplace join (new) Security AppLocker Binary etension scanning BitLocker and BitLocker To Go Device Encryption Family Safety Multi-factor authentication for BYOD (new) Picture password Remote business data removal (new) Trusted Boot Windows Defender Windows SmartScreen Networking BranchCache Built-in VPN clients DirectAccess Remote Desktop (client) Remote Desktop (host) VDI enhancements Ενημερωθείτε άμεσα από την Microsoft για τα νέα Windows

Msystems Ltd. Windows 8.1. Τα νέα Windows. Ποντίκι, πληκτρολόγιο και γνώριμα προγράμματα

Msystems Ltd. Windows 8.1. Τα νέα Windows.  Ποντίκι, πληκτρολόγιο και γνώριμα προγράμματα Windows 8.1 Τα νέα Windows Ανακαλύψτε νέους τρόπους για εργασία και διασκέδαση με τα Windows 8.1. Ό,τι αγαπάτε ήδη. Και πολλά άλλα ακόμα. Ποντίκι, πληκτρολόγιο και γνώριμα προγράμματα Αποκτήστε έναν νέο

Διαβάστε περισσότερα

Msystems Ltd. Ανοίξτε νέους ορίζοντες Σάρωση, πάτημα, κλικ και ζουμ. Η οθόνη Έναρξης είστε εσείς. Δείτε κάτι και μοιραστείτε το

Msystems Ltd. Ανοίξτε νέους ορίζοντες Σάρωση, πάτημα, κλικ και ζουμ. Η οθόνη Έναρξης είστε εσείς.  Δείτε κάτι και μοιραστείτε το Ανοίξτε νέους ορίζοντες Σάρωση, πάτημα, κλικ και ζουμ Η οθόνη Έναρξης είστε εσείς Κάθε πλακίδιο της οθόνης Έναρξης είναι συνδεδεμένο με κάποια επαφή, εφαρμογή, τοποθεσία web, λίστα αναπαραγωγής ή με οτιδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα

Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Ει ναι τα Windows που γνωρι ζετε, αλλα καλυ τερα Γνώριμα και καλύτερα από ποτέ άλλοτε Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Windows 8 2_windows8.indd 39 10/5/2014 2:10:10 μμ 10/5/2014 2:10:10

Windows 8 2_windows8.indd 39 10/5/2014 2:10:10 μμ 10/5/2014 2:10:10 2_windows8.indd 39 10/5/2014 2:10:10 μμ Εισαγωγή στα 1 ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Εισαγωγή στα Windows Διαφοροποίηση των.1 από άλλες εκδόσεις Χειρισμός των Windows με ποντίκι και αφή Οθόνη κλειδώματος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Microsoft Office 2010 Περιλαμβάνει: Word Excel PowerPoint OneNote Δυνατότητες και πλεονεκτήματα του Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και μαθητές Το Microsoft Office 2010 Έκδοση για οικιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός των Ελληνικών Microsoft WINDOWS 7

Οδηγός των Ελληνικών Microsoft WINDOWS 7 Οδηγός των Ελληνικών Microsoft WINDOWS 7 Chris Fehily Απόδοση: Αγαμέμνων Μήλιος Μηχανικός Λογισμικού Εκδόσεις: Μ. Γκιούρδας Ζωοδόχου Πηγής 70-74 - Τηλ.: 210 3630219 106 81 Αθήνα, 2010 www.mgiurdas.gr Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

έκδοση των Windows 10

έκδοση των Windows 10 Εμπειρία Business Παραγωγικότητα και εμπειρία χρήστη Οικεία και παραγωγική εμπειρία χρήστη Home Pro Enterprise Education Continuum για τηλέφωνα 1 Cortana 2 Windows Ink 3 Μενού Έναρξης και Δυναμικά πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft Project 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων Τομέας Συστημάτων ΥΠΣ-ΕΔ93 22-10-2015 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11. Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29. H επιφάνεια εργασίας 49

Εισαγωγή 6. Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11. Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29. H επιφάνεια εργασίας 49 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Είσοδος στα Windows και οθόνη κλειδώματος 11 Οι πρώτες ρυθμίσεις των Windows 8 29 H επιφάνεια εργασίας 49 Πλοήγηση στο Internet με τον Internet Explorer 65 Επικοινωνία και Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Τομέας Συστημάτων 16-12-2016 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το Office 365 για το ΠΚ... 3 3. Είσοδος στο

Διαβάστε περισσότερα

Ταχύτερα και πιο ευέλικτα

Ταχύτερα και πιο ευέλικτα Windows 7 Professional Όλα όσα χρειάζεστε για την εργασία και το σπίτι Με τα Windows 7 Professional, λιγότερα τείχη υψώνονται ανάµεσα σ' εσάς και την επιτυχία σας. Μπορείτε να εκτελείτε πολλά προγράµµατα

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις για Mac Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις για Mac Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης

Οδηγός γρήγορης έναρξης Οδηγός γρήγορης έναρξης Καλώς ορίσατε στο MacBook Air σας Ας ξεκινήσουμε. Πιέστε το κουμπί τροφοδοσίας για την εκκίνηση του Mac σας. Ο Βοηθός διαμόρφωσης σάς καθοδηγεί σε μερικά απλά βήματα για να ξεκινήσετε.

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση

Επικοινωνία. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δημιουργία λογαριασμού. Λήψη ηλεκτρονικού μηνύματος. Αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος. Απάντηση και προώθηση 5 Επικοινωνία Μια από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του υπολογιστή είναι η επικοινωνία με άλλους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα ή ολόκληρες ομάδες, να ζητήσετε αποδεικτικά που θα εξασφαλίζουν ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network).

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Καλαμάτα, 2015 Το Διαδίκτυο Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Google Family Link. Οδηγός για Γονείς

Google Family Link. Οδηγός για Γονείς 1 Google Family Link Οδηγός για Γονείς 2 Το Google Family Link είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου της Google, που ενσωματώνει λειτουργίες περιορισμού χρόνου οθόνης και διαχείρισης εφαρμογών. Έτσι οι γονείς

Διαβάστε περισσότερα

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου

Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Microsoft PowerPoint 2010 Πανεπιστήμιο Κύπρου Ιούλιος 2017 Copyright 2017 Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα κατοχυρωμένα. Δημιουργός: Λευτέρης Γ. Ζαχαρία Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή....

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Outlook 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Δημιουργήσαμε, λοιπόν, αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Εξατομικευμένη

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP

ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP ΟΔΗΓΌΣ ΧΡΉΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΆΜΕΡΑ WEB ΤΗΣ HP Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε έναν ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο για να μάθει το παιδί σας να γράφει, να ζωγραφίζει και να περιηγείται στο internet με το APPTBKID7!

Ανακαλύψτε έναν ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο για να μάθει το παιδί σας να γράφει, να ζωγραφίζει και να περιηγείται στο internet με το APPTBKID7! ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ευχαριστούμε που επιλέξατε το APPTBKID7. Το παιδικό tablet Cheesecake APPTBKID7 διαθέτει οθόνη αφής 7, σύστημα Android 4.2 Jelly Bean, επεξεργαστή dual

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. Ασύρματη κάμερα. IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης Ασύρματη κάμερα IP MJPEGγια εξωτερικούς χώρους V3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Pan/Tilt Κεραία POE FI8904W FI8905W FI8905E

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31

Περιεχόμενα. Λίγα λόγια από το συγγραφέα Windows Vista Επιφάνεια εργασίας Γραμμή εργασιών... 31 Περιεχόμενα Λίγα λόγια από το συγγραφέα... 7 91 Windows Vista... 9 92 Επιφάνεια εργασίας... 18 93 Γραμμή εργασιών... 31 94 Χειρισμός παραθύρων... 53 95 Το παράθυρο Υπολογιστής... 77 96 Το μενού Έναρξη...

Διαβάστε περισσότερα

TouchPad και πληκτρολόγιο

TouchPad και πληκτρολόγιο TouchPad και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Visio 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Ενημερωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων

Προβολέας DLP. Εγχειρίδιο Πολυμέσων Προβολέας DLP Εγχειρίδιο Πολυμέσων ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προετοιμασία για λειτουργίες πολυμέσων Βήμα 1: Εγκατάσταση dongle USB Wi-Fi Για να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη προβολή ασύρματης συσκευής HDcast

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro Οδηγός χρήσης για την κάμερα web HP Pro Version 1.4.EL Part number: 575739-001 Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1. Ξεκίνημα με τα Windows. Προσαρμογή των Windows. Κεφάλαιο 2

Περιεχόμενα. Κεφάλαιο 1. Ξεκίνημα με τα Windows. Προσαρμογή των Windows. Κεφάλαιο 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο Ξεκίνημα με τα Windows Εξερεύνηση της οθόνης του υπολογιστή... 6 Εξερεύνηση της οθόνης της ταμπλέτας... 7 Αναστολή της λειτουργίας των Windows... 8 Επανεκκίνηση ή τερματισμός των Windows...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση ανώνυμων δεδομένων στη Lenovo. Περιεχόμενα. Harmony

Κοινοποίηση ανώνυμων δεδομένων στη Lenovo. Περιεχόμενα. Harmony Κοινοποίηση ανώνυμων δεδομένων στη Lenovo Περιεχόμενα Κοινοποίηση ανώνυμων δεδομένων στη Lenovo... 1 Harmony... 1 Lenovo Companion 3.0... 2 Lenovo Customer Engagement Service... 3 Lenovo Experience Improvement

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1 Windows 8.1 1.1 Βασικές Έννοιες Πληροφορικής και Επικοινωνιών Εισαγωγή 19 Τι είναι ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής 20 Κατηγορίες Υπολογιστών 21 Κύρια μέρη ενός Προσωπικού Υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Back to School Offer!

Back to School Offer! Back to School Αποκτήστε σήμερα το καλύτερο λογισμικό σε Ακαδημαϊκές τιμές! Ενημερωθείτε για τα Ακαδημαϊκά Προγράμματα της Microsoft και κερδίστε, εσείς, οι καθηγητές και οι μαθητές ή οι σπουδαστές σας!

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD για εξωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο Κεραία PoE Alarm

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο εύκολα Windows που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ Ταχύτερα και πιο ευέλικτα Βέλτιστη εμπειρία διασκέδασης σε PC

Τα πιο εύκολα Windows που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ Ταχύτερα και πιο ευέλικτα Βέλτιστη εμπειρία διασκέδασης σε PC Windows 7 Ultimate Σχεδιασμένα για εκείνους που τα θέλουν όλα Τα Windows 7 Ultimate είναι η πιο ευέλικτη και αξιόπιστη έκδοση των Windows 7. Συνδυάζουν την ευκολία χρήσης με τις δυνατότητες διασκέδασης

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP) ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Α.Π.Θ. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Microsoft WINDOWS (95-98-NT-2000-XP) Κ. Παρασκευόπουλος Αναπλ. Καθηγητής Θεσσαλονίκη 2004 1. Μερικά κλασσικά ερωτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά έγγραφα - επεξεργασία

Ηλεκτρονικά έγγραφα - επεξεργασία ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ηλεκτρονικά έγγραφα - επεξεργασία Το υλικό παραχωρήθηκε από τον Δρ Σπυρίδων Σαλαμούρα (ssalamouras@gmail.com) και προσαρμόστηκε για χρήση στο μάθημα Έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Android Studio για Windows

Android Studio για Windows Android Studio για Windows 1. Οδηγίες Εγκατάστασης: 1. Κατεβάστε το Android Studio από εδώ (τελευταία έκδοση 0.4.6, 496 MB): http://developer.android.com/sdk/installing/studio.html 2. Εγκαταστήστε το αρχείο

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype για Επιχειρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional. Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19

Περιεχόµενα. Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional. Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19 Περιεχόµενα Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19 Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional 1 Εισαγωγή στη διαχείριση των Microsoft Windows XP Professional... 25 Ξεκίνηµα µε τα Windows XP

Διαβάστε περισσότερα

Skype για Επιχειρήσεις

Skype για Επιχειρήσεις Skype για Επιχειρήσεις Οδηγός Χρήσης 1 Οδηγός Skype για Επιχειρήσεις Τι είναι το Skype για Επιχειρήσεις Αυτός ο οδηγός απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το «Skype για Επιχειρήσεις»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤO ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΠΚ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ VPN ΥΣΠΤ Η υπηρεσία πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του ΤΠΚ μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0

Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Εγχειρίδιο Χρήσης V3.0 Πίνακας Περιεχομένων: 1. Σύνδεση με την συσκευή 3 1.1 Σύνδεση μέσω Wi-Fi Direct.... 3 1.2 Ενσύρματη σύνδεση (LAN) 3 1.3 Ασύρματη σύνδεση (WiFi).

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία Οδηγός χρήσης

Ασύρµατη λειτουργία Οδηγός χρήσης Ασύρµατη λειτουργία Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Η ονοµασία Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Πίνακας ελέγχου 8 / 8 / 86 / 87 / 890 Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στον Oδηγό

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails)

Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Vodafone Business E-mail Λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων (e-mails) Οδηγός χρήσης Καλώς ορίσατε Μέσω των υπηρεσιών εταιρικού e-mail της Vodafone μπορείτε να διαμορφώσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας

Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας Οδηγός Βήμα-Βήμα για να εγκαταστήσετε τα Windows 7 στον Η/Υ σας ΒΗΜΑ 1 Εφεδρικό Αντίγραφο Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν εφαρμόσουμε τον οδηγό εγκατάστασης στον Η/Υ μας κρατούμε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων

Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων 7 Ιουνίου 2013 Υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τμήμα Πληροφορικής Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης v0.4 Πίνακας περιεχομένων Γενικά... 2 Διαθεσιμότητα... 2 Πρόσβαση... 2 Φυλλομετρητή ιστού...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Information Technology for Business

Information Technology for Business Information Technology for Business Lecturer: N. Kyritsis, MBA, Ph.D. Candidate e-mail: kyritsis@ist.edu.gr Computer System Hardware Υποδομή του Information Technology Υλικό Υπολογιστών (Hardware) Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P.

BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. BHMATA ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 3S/I.T.P. Πριν την έναρξη της διαδικασίας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση διαφέρει σε κάποιες λεπτομέρειες, ανάλογα με το τύπο της βάσης δεδομένων της κάθε χρήσης.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα