Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118. Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία."

Transcript

1 Εγχειρίδιο Χρήσης Ηλεκτρικού Διαδρόμου X-FIT 118 Οι προδιαγραφές, το Βάρος και οι διαστάσεις μπορεί να διαφέρουν λίγο από την φωτογραφία. Παραλείψεις και λάθη μπορεί να προκύψουν.

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΠΛΩΣΗΣ/ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΝΤΡΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ & ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΜΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση: Προς αποφυγή ατυχήματος, παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω προφυλάξεις ασφάλειας: 1. Κατά την χρήση του διαδρόμου, έχετε πάντα τοποθετημένο πάνω σας το κλιπ του κλειδιού ασφαλείας. Όταν γυμνάζεστε, παρακαλούμε τοποθετείστε τα χέρια στις χειρολαβές σε φυσική κλίση, ευθεία μπροστά. Μην κοιτάτε τα πόδια σας. 2. Παρακαλούμε επιταχύνεται σταδιακά, για να προσαρμόζεστε στην τρέχουσα ταχύτητα πριν την επιτάχυνση. 3. Σε έκτατη ανάγκη, πατήστε το κουμπί επείγουσας παύσης ή τραβήξτε το κλειδί ασφαλείας. 4. Για να κατέβετε από το διάδρομο περιμένετε πάντα ωσότου ο διάδρομος έχει σταματήσει πλήρως. Σημείωση: Ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες συναρμολόγησης για να εγκαταστήσετε αυτό το προϊόν. Παρακαλώ διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το διάδρομο 1. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. 2. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι βίδες έχουν ασφαλίσει πλήρως. 3. Μην τοποθετείτε το διάδρομο σε μέρη με υγρασία, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. (Δεν παίρνουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα ή τραυματισμούς που οφείλονται σε λόγους που προαναφέρθηκαν) 4. Φορέστε αθλητικά ρούχα και παπούτσια πριν ξεκινήσετε την άσκηση. 5. Μην ξεκινήσετε εκγύμναση εάν δεν περάσουν τουλάχιστον 40 λεπτά μετά το γεύμα. 6. Κάντε ασκήσεις προθέρμανσης για την αποφυγή τραυματισμών. 7. Τα άτομα που πάσχουν από υπέρταση θα πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης. 8. Κρατήστε μακριά τα παιδιά από τον διάδρομο προς αποφυγή ζημιών ή τραυματισμών. 9. Στους ηλικιωμένους, τα άτομα με αναπηρία και τα παιδιά θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή και καθοδήγηση. 10. Μην συνδέετε τίποτα σε οποιαδήποτε τμήμα του διαδρόμου γιατί μπορεί να προκληθεί βλάβη. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΑΝ: Ο διάδρομος γυμναστικής τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί σε ήλιο και σκόνη. Η σκόνη και τα χνούδια εισέρχονται μέσω του ιμάντα βαδίσματος στα εσωτερικά μηχανικά μέρη του μηχανήματος προκαλώντας σοβαρές βλάβες. Διατηρείτε καθαρό το διάδρομο από σκόνη και χνούδια.

4 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Μόνο αφού έχετε ολοκληρώσει πλήρως την συναρμολόγηση και έχετε ασφαλίσει το καπάκι του μοτέρ μπορείτε να συνδέσετε τον διάδρομο στην πρίζα. Τοποθετείστε το βύσμα τροφοδοσίας ρεύματος στην πρίζα, το οποίο θα πρέπει να είναι κατάλληλα γειωμένο (16Α), για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χρήστη και του διαδρόμου. 1. Παρακαλούμε τοποθετείστε τον διάδρομο σε καθαρή επίπεδη επιφάνεια. Μην τον τοποθετήσετε πάνω σε παχύ χαλί καθώς μπορεί να παρεμβαίνει στον επαρκή εξαερισμό κάτω από τον διάδρομο. Επίσης για προστασία από την υγρασία, μην τον τοποθετείτε κοντά σε νερό ή σε εξωτερικό χώρο. Σε περίπτωση που υπάρχουν σπασμένα εξαρτήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας. 2. Τοποθετείστε τον διάδρομο σε μέρος που έχει κοντά την πρίζα για να αποφύγετε την αποσύνδεση της υποδοχής του τοίχου. 3. Μην ξεκινάτε ποτέ τον διάδρομο ενώ στέκεστε πάνω στον ιμάντα του διαδρόμου. Μετά την ενεργοποίηση της τροφοδοσίας και την προσαρμογή του ελέγχου ταχύτητας, μπορεί να υπάρξει μικρή παύση πριν ξεκινήσει ο ιμάντας να κινείται. Να στέκεστε πάντα στις πλαϊνές πλαστικές ράγες του διαδρόμου έως ότου αρχίσει ο ιμάντας να κινείται. 4. Φοράτε κατάλληλα ρούχα κατά την άσκηση στο διάδρομο. Μην φοράτε μακριά και χαλαρά ρούχα που μπορούν να πιαστούν στο διάδρομο. Πάντα να φοράτε αθλητικά παπούτσια με λαστιχένιες σόλες. 5. Μην ανοιγοκλείνετε το προστατευτικό καπάκι συνέχεια. Αν χρειαστεί να το ανοίξετε βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τον διάδρομο από την πρίζα. 6. Κρατήστε μακριά τα παιδιά από τον διάδρομο κατά την διάρκεια της λειτουργίας. 7. Να κρατιέστε πάντα από τις χειρολαβές όταν ξεκινάτε να περπατάτε ή να τρέχετε στον διάδρομο μέχρι να ρυθμίσετε την επιθυμητή ταχύτητα. 8. Ο διάδρομος είναι εσωτερικού χώρου μηχάνημα, μην τον τοποθετήσετε σε εξωτερικό χώρο. Μην τον μετακινείτε και μην τον αναδιαμορφώσετε αφαιρώντας ή προσθέτοντας εξαρτήματα. 9. Αν ο διάδρομος χρησιμοποιείται από παιδί θα πρέπει να επιτηρείται από ενήλικα. Αν ο διάδρομος αυξήσει ξαφνικά ταχύτητα λόγω ηλεκτρικής βλάβης ή κάνει απότομες προσαυξήσεις, σταματήστε αμέσως τον διάδρομο τραβώντας το κλειδί ασφαλείας από την κονσόλα. Προσοχή! Κατά την διάρκεια της άσκησης η έντονη εφίδρωση μπορεί να προκαλέσει φθορά στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη του μηχανήματος. Όπως κάθε άλλη υγρή ουσία, έτσι και ο ιδρώτας είναι ικανός να προκαλέσει βλάβη κυρίως στα ηλεκτρικά τμήματα του μηχανήματος (καντράν, καλώδια κ.τ.λ.). Η καλύτερη λύση είναι η χρήση πετσέτας κατά την διάρκεια της άσκησης, και σκούπισμα του μηχανήματος μετά από κάθε χρήση για αποφυγή κάποιας ανεπιθύμητης βλάβης.

5 Όταν ανοίξετε την κούτα θα βρείτε τα παρακάτω ανταλλακτικά. 3L/R. Ορθοστάτες 98. Καλώδιο MP3 31. Κλειδί Ασφαλείας 36L/R.Καπάκι Ορθ/τη 41 Μπροστινά καπάκια 7L/R.Συνδετικά 76. Μπουλόνι M6* Μπουλόνι M8*20 εξαρτήματα 94.Ροδέλα 8.4* 14.5*t Μπουλόνι M4*8 96. Λάδι σιλικόνης 84.Βίδα M4* Κεντρικός Σκελετός 15.Γαλλικό Κλειδί 101. Κονσόλα 14.Κλειδί 6# 13.Κλειδί 5# 55.EKG Λαβές Παλμών

6 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ: Βήμα 1ο: Συνδέστε το κάτω καλώδιο (9) με το μεσαίο καλώδιο (42). Μετά συνδέστε τον L/R ορθοστάτη (3L/R) στον κεντρικό σκελετό (102), με τα μπουλόνια M8*20(77) και τις Ροδέλες 8.4* 14.5*t0.8(94,μην τα σφίξετε πλήρως ακόμα. Βήμα 2ο: Ασφαλίστε τα συνδετικά εξαρτήματα (7L/R) στο καντράν (101) σφιχτά με το μπουλόνι M8*20 και την Ροδέλα 8.4* 14.5*t0.8 (94)

7 Βήμα 3ο: Τοποθετήστε το καπάκι (36L/R) στον ορθοστάτη (3L/R). Συνδέστε το μεσαίο καλώδιο (42) με το άνω καλώδιο (103). Ασφαλίστε πλήρως το καντράν (101), τα συνδετικά εξαρτήματα (7L/R) και τον L/R ορθοστάτη (3L/R) με ένα μπουλόνι M8*20 (77) και μία ροδέλα (94). Ασφαλίστε πλήρως το καπάκι του ορθοστάτη (36R/L) στο καντράν (101) σφιχτά. Βήμα 4ο: Ασφαλίστε σφιχτά τα μπουλόνια του 1 ου και του 2 ου βήματος. Κατόπιν συνδέστε το μπροστινό καπάκι (41) στον ορθοστάτη και τον κεντρικό σκελετό με ένα μπουλόνι M4*8 (83).

8 Βήμα 5ο: Συνδέστε τα καλώδια ανάμεσα στο καντράν και στην λαβή παλμών EKG (55). Κατόπιν τοποθετήστε την λαβή παλμών EKG (55) στην κατάλληλη θέση στο καντράν και ασφαλίστε σφιχτά με ένα μπουλόνι M6*15 (76). Βήμα 6ο: Δείτε την εικόνα. Συνδέστε το κλειδί ασφαλείας (31) και το καλώδιο του MP3 (98) στην σωστή θέση. Παρακαλώ Σημειώστε: Επιβεβαιώστε όλα τα προαπαιτούμενα της συναρμολόγησης μετά την εγκατάσταση, ελέγξτε ότι δεν λείπει τίποτα, και κατόπιν αυτών μπορείτε να συνδέσετε τον διάδρομο στην πρίζα. Για την σωστή λειτουργία παρακαλούμε ανατρέξτε πίσω στις οδηγίες χρήσης.

9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΠΛΩΣΗΣ Πιάστε την άκρη του διαδρόμου με το χέρι, κατόπιν τραβήξτε προς τα πάνω προς την κατεύθυνση του βέλους έως ότου ακούσετε τον ήχο κλειδώματος την ώρα που ο κύλινδρος εισχωρεί στον στρογγυλό σωλήνα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗΣ Κρατήστε την άκρη του διαδρόμου με το χέρι, σπρώξτε προς τα μέσα στο σημείο που υποδεικνύει το βέλος, και κατόπιν η βάση θα κατέβει προς τα κάτω.

10 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Μέγεθος (mm) 2030*890*1425mm Εύρος ταχύτητας 1 18Km/h Επιφάνεια τρεξίματος (mm) 1500*500mm Rating DC:1500W Κλίση Βάρος kg) 0-20% 115Kg Volt (V) V Θερμοκρασία Λειτουργίας 0-28 Μέγιστο Βάρος χρήστη Μονή οθόνη 140Kg Speed (ταχύτητα), Time (χρόνος), Distance (απόσταση), Calories (θερμίδες), Pulse (παλμοί),incline (κλίση) A. Μαγνητικό κλείδωμα ασφαλείας (red) B. Λειτουργία υπερφόρτωσης ενσωματωμένη στον μικροϋπολογιστή. Προστασία ασφάλειας & Οφέλη C. 5 παράθυρα λειτουργίας- LED, LCD οθόνη στο κέντρο. Ευδιάκριτη χωρίς περιορισμό ορατότητας καλυμμένη με γωνίες km/h εύρος ταχύτητας. D. Η ταχύτητα ελέγχετε με αισθητήρα ταχύτητας, και η προσαρμογή ταχύτητας είναι ομαλή και βολική. E. Το αντικραδασμικό σύστημα καθιστά την άσκηση φυσικά ομαλή και μειώνει τους κραδασμούς στα πόδια, στους αστράγαλους στις αρθρώσεις και καθεξής τμήματα του σώματος. F. Η λειτουργία προστασίας από υπερφόρτωση προστατεύει το μοτέρ από πιθανή ζημιά. Μοτέρ: 4 ίππους (HP) Ανάκληση: 20% Επιφάνεια ιμάντα: 150 cm x 50 cm Προγράμματα: 24 Χρήστες: 3 Μέγιστο βάρος χρήστη: 140 kg Διαστάσεις (ανοικτός): Μ: 200cm Π: 85 cm Y: 145 cm Διαστάσεις (κλειστός): Μ: 125cm Π: 85 cm Y: 170 cm Μέτρηση καρδιακών παλμών One Touch Button Incline: 3%, 5%, 10%, 16%, 20% One Touch Button Speed: 3,6,9,12,15. Ταχύτητα: 1-18 km/h Θύρα USB ( Για φόρτιση κινητού τηλεφώνου ) Θύρα ΜP 3 2 Ηχεία One Touch Button Music Control ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών δεν είναι ιατρική συσκευή. Διάφοροι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια των ενδείξεων. Ο αισθητήρας καρδιακών παλμών προορίζεται μόνο ως βοήθημα κατά την διάρκεια της άσκησης για να παρακολουθείτε σε γενικές γραμμές την καρδιακή σας συχνότητα.

11 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Εάν είστε περίπου 45 ετών και άνω, ή έχετε πρόβλημα υγείας, ή αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνετε άσκηση, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή επαγγελματία πριν το χρησιμοποιήσετε. Πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο, παρακαλούμε εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες του, την εκκίνηση, την προσαρμογή ταχύτητας και την απενεργοποίηση. Κατόπιν σταθείτε στις πλαϊνές ράγες του διαδρόμου, κρατήστε τις χειρολαβές και με τα δυο σας χέρια και θέστε τον διάδρομο σε λειτουργία μεταξύ km/h χαμηλή ταχύτητα. Να στέκεστε ίσια και να κοιτάτε μπροστά σας. Αρχικά προσπαθήστε να προσαρμόσετε το ένα σας πόδι και κατόπιν το άλλο για να ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Αφού προσαρμοστείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα ανά 3 5km/h και να την διατηρήσετε για 10 λεπτά, κατόπιν σταματήστε αργά. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ: Παρακαλούμε πριν την χρήση εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες, την ρύθμιση ταχύτητας & κλίσης, και ξεκινήστε την άσκηση όταν εξοικειωθείτε με όλα τα προαναφερόμενα. Περπατήστε για 1 km με σταθερό βήμα, όπου θα χρειαστούν περίπου λεπτά, και καταγράψτε τον χρόνο. Περπατήστε 1km με 4.8km/h, όπου θα χρειαστούν περίπου 12λεπτά. Εάν μπορείτε να το κάνετε με άνεση για λίγες φορές, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε τον διάδρομο σε υψηλότερη ταχύτητα και κλίση και να προπονηθείτε για 30 λεπτά. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ Ο στόχος είναι 3--5 φορές την εβδομάδα για λεπτά κάθε φορά. Είναι προτιμότερο να κάνετε ένα πλάνο εκγύμνασης και όχι να γυμνάζεστε σε ακαθόριστα διαστήματα. Μπορείτε να ελέγξετε τον βαθμό δυσκολίας της άσκησης προσαρμόζοντας την ταχύτητα και την κλίση. Σας προτείνουμε να μην αυξήσετε την κλίση στο ξεκίνημα της εκγύμνασής σας. Μπορείτε να την αυξήσετε όταν είστε έτοιμοι για αλλαγή βαθμού δυσκολίας της εκγύμνασής σας. ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ--(Ο καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσετε χρόνο είναι να κάνετε λεπτά προπόνηση.) Κάντε προθέρμανση για 2 λεπτά κατά 4,8 χλμ/ώρα, και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 5,3 χλμ/ώρα και 5,8 χλμ/ώρα. Συνεχίστε να κάνετε την άσκηση σε αυτές τις δύο ταχύτητες. Στη συνέχεια, προσθέστε 0,3 χλμ/ώρα ανά 2 λεπτά, μέχρι να αισθανθείτε την αναπνοή σας να επιταχυνθεί, αλλά όχι με δυσκολία. Κρατήστε αυτήν την ταχύτητα για να κάνετε την άσκηση, αν αισθανθείτε άβολα, παρακαλούμε μειώστε κατά 0,3 χλμ/ώρα. Περιμένετε 4 λεπτά για να μειωθεί η ταχύτητα. Εάν αισθάνεστε ότι σας είναι δύσκολο να ενισχύσετε η ένταση της προπόνησης με αύξηση της ταχύτητας, τότε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο της αύξησης κλίσης, αργά, η οποία μπορεί επίσης να ενισχύσει την ένταση της προπόνησης. ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κάντε προθέρμανση 5 λεπτά σε ταχύτητα 4 με 4,8 χλμ/ώρα, και στη συνέχεια, αυξήστε την ταχύτητα προσθέτοντας 0,3 χλμ/ώρα ανά 2 λεπτά. Μπορείτε να κάνετε 45 λεπτά σε αυτή την ταχύτητα εάν νιώθετε άνετα. Για να ενισχύσετε την ένταση αυξήστε την ταχύτητα. Μπορείτε να κάνετε 1 ώρα με αυτήν την ταχύτητα και να προσθέσετε ταχύτητα κατά 0,3 χιλιόμετρα /ώρα, και να επιστρέψετε στην αρχική ταχύτητα όταν πάτε στο επόμενο πρόγραμμα. Τέλος, περιμένετε 4 λεπτά έως ότου μειωθεί η ταχύτητα.

12 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ Ένα επιτυχημένο πρόγραμμα άσκησης αποτελείται από το ζέσταμα, την αερόβια άσκηση, και το στάδιο χαλάρωσης. Κάντε όλο το πρόγραμμα τουλάχιστον δύο και κατά προτίμηση τρεις φορές την εβδομάδα, κάνοντας ανάπαυση για μία μέρα μεταξύ των προπονήσεων. Μετά από λίγους μήνες, μπορείτε να αυξήσετε τις προπονήσεις σας σε τέσσερις ή πέντε φορές την εβδομάδα. Η προθέρμανση είναι ένα σημαντικό μέρος της προπόνησής σας, και θα πρέπει να αποτελεί το ξεκίνημα κάθε προπόνησης. Προετοιμάζει το σώμα σας για πιο εντατική άσκηση ζεσταίνοντας και τεντώνοντας τους μυς σας, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς, και την παροχή περισσότερου οξυγόνου στους μυς σας. Στο τέλος της προπόνησής σας, επαναλάβετε αυτές τις ασκήσεις για τη μείωση μυϊκών προβλημάτων. Σας προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις προθέρμανσης και χαλάρωσης: 1. ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΩΝ Καθίστε με τα πέλματα των ποδιών σας ενωμένα και τα γόνατά σας να πηγαίνουν προς τα έξω. Σπρώξτε τα πόδια σας προς την βουβωνική σας χώρα όσο πιο κοντά μπορείτε. Σιγά-σιγά σπρώξτε τα γόνατά σας προς το έδαφος. Μείνετε εκεί μετρώντας έως το ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΝΗΜΙΑΙΩΝ / ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ ΤΕΝΟΝΤΑ Ακουμπήστε τα χέρια σας στον τοίχο και τοποθετήστε το αριστερό σας πόδι μπροστά από το δεξί. Κρατήστε το δεξί σας πόδι ίσιο και το αριστερό σας πόδι στο πάτωμα; Κατόπιν λυγίστε το αριστερό σας πόδι και γείρετε μπροστά μετακινώντας τον γοφό σας προς τον τοίχο. Μείνετε σε αυτή τη θέση, και κατόπιν επαναλάβετε από την άλλη πλευρά μετρώντας ως το ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ Περιστρέψτε το κεφάλι προς τα δεξιά μία φορά, Νιώθοντας το τέντωμα στην αριστερή πλευρά του λαιμού σας. Στην συνέχεια, περιστρέψτε το κεφάλι πίσω μία φορά, τεντώνοντας το πιγούνι προς το ταβάνι αφήνοντας το στόμα σας ανοιχτό. Περιστρέψτε το κεφάλι προς τα αριστερά μία φορά, και στο τέλος ρίξτε το κεφάλι σας στο στήθος μία φορά.

13 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ 4. ΔΙΑΤΑΣΗ ΩΜΟΥ Σηκώστε τον δεξί σας ώμο προς το αυτί σας μία φορά. Κατόπιν, σηκώστε τον αριστερό σας ώμο προς τα πάνω μία φορά καθώς κατεβάζετε τον δεξί σας ώμο 5. ΑΓΓΙΓΜΑ ΔΑΧΤΥΛΩΝ Σκύψτε προς τα εμπρός αργά, αφήνοντας την πλάτη και τους ώμους να χαλαρώσουν όπως τεντώνεστε προς στα δάχτυλα των ποδιών. Κατεβείτε όσο περισσότερο μπορείτε και κρατήστε για 15 δευτερόλεπτα. 6. ΔΙΑΤΑΣΗ ΙΣΧΝΟΚΝΗΜΙΑΙΩΝ Καθίστε με το δεξί σας πόδι τεντωμένο. Ακουμπήστε το πέλμα του αριστερού σας ποδιού στο δεξί προσαγωγό σας. Προσπαθήστε να πιάσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας όσο περισσότερο γίνεται. Μείνετε μετρώντας ως το 15. Χαλαρώστε και επαναλάβετε με το αριστερό σας πόδι. 7. ΔΙΑΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΩΝ Σηκώστε τα χέρια σας στο πλάι έως ότου φτάσουν πάνω από το κεφάλι σας. Τεντώστε το δεξί σας χέρι προς το ταβάνι όσο πιο ψηλά μπορείτε μία φορά. Επαναλάβετε το ίδιο και με το αριστερό σας χέρι.

14 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΝΤΡΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. Κρατηθείτε από τις χειρολαβές για να αποφύγετε τυχόν πτώση. 2. Σταματήστε εάν αισθανθείτε ζαλάδα, τάση λιποθυμίας ή δύσπνοια. 3. Να στέκεστε πάντα στις πλαϊνές προστατευτικές ράγες κατά την εκκίνηση και ολοκλήρωση της προπόνησης. 4. Κρατήστε τα ρούχα σας, τα δάχτυλα και τα μαλλιά σας μακριά από τα κινούμενα μέρη του διαδρόμου.

15 Οθόνη (LED): 1. Ταχύτητα (Speed): 1.1 εμφανίζει τα δεδομένα ταχύτητας: σε χλμ/ώρα, με ακρίβεια: 0.1; 1.2 εμφανίζει τα δεδομένα κλίσης, ακρίβεια εμφανίζει ένα κύκλο απεικόνισης 400 μέτρων, δείχνοντας που βρίσκεται ο χρήστης, μέσω φωτισμού LCD. Εάν η ένδειξη δεν εμφανίζεται, βγάζει κωδικό «error» 2. Απόσταση (distance) 2.1 εμφανίζει τα δεδομένα απόστασης: km, με ακρίβεια: Χρόνος (time) 3.1 εμφανίζει την ημερομηνία & ώρα (εύρος 0-99:59) 4. Θερμίδες (calories) 4.1 Εμφανίζει τον αριθμό θερμίδων. 5. Παλμοί (pulse) Εμφανίζει τον αριθμό παλμών. ΚΟΥΜΠΙΑ: 1. Κουμπί ENTER : πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει η κίνηση του ιμάντα: κουμπί STOP : πατήστε αυτό το κουμπί για να σταματήσει η κίνηση του ιμάντα 2. Κουμπί SPEED (αύξηση): κατά την λειτουργία, πατήστε το κουμπί για να αυξήσετε την ταχύτητα 3. Κουμπί SPEED (μείωση): κατά την λειτουργία, πατήστε το κουμπί για να αυξήσετε την ταχύτητα 4. Κουμπί INCLINE (αύξηση):: κατά την λειτουργία, πατήστε το κουμπί για να αυξήσετε την κλίση 5. Κουμπί INCLINE(μείωση):: κατά την λειτουργία, πατήστε το κουμπί για να μειώσετε την κλίση 6. Κουμπί MODE : σε κατάσταση αναμονής, πατήστε αυτό το κουμπί για να επιλέξετε: το πρόγραμμα manual (normal mode) αντιστροφής μέτρησης χρόνου (time countdown) αντίστροφης μέτρησης απόστασης (distance countdown) αντιστροφής μέτρησης θερμίδων (calories countdown). 7. Κουμπί PROG: σε κατάσταση αναμονής, πατήστε αυτό το κουμπί για να επιλέξετε τα χειροκίνητα (manual) προγράμματα -P01-P02 -P24 και τα προγράμματα χρήστη (user) U01-U02-U03 8. Κουμπιά συντομεύσεων ταχύτητας Speed

16 8.1 Κουμπί συντόμευσης ταχύτητας 3 : πατήστε και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 3 χιλ/ώρα γρήγορα. 8.2 Κουμπί συντόμευσης ταχύτητας 6 : πατήστε και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 6 χιλ/ώρα γρήγορα. 8.3 Κουμπί συντόμευσης ταχύτητας 9 : πατήστε και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 9 χιλ/ώρα γρήγορα. 8.4 Κουμπί συντόμευσης ταχύτητας 12 : πατήστε και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 12 χιλ/ώρα γρήγορα. 8.5 Κουμπί συντόμευσης ταχύτητας 15 : πατήστε και ρυθμίστε την ταχύτητα σε 15 χιλ/ώρα γρήγορα. 9. Κουμπιά συντομεύσεων κλίσης Incline 9.1 Κουμπί συντόμευσης κλίσης 3 : πατήστε και ρυθμίστε την κλίση 3% γρήγορα. 9.2 Κουμπί συντόμευσης κλίσης 6 : πατήστε και ρυθμίστε την κλίση 6% γρήγορα. 9.3 Κουμπί συντόμευσης κλίσης 9 : πατήστε και ρυθμίστε την κλίση 9% γρήγορα. 9.4 Κουμπί συντόμευσης κλίσης 12 : πατήστε και ρυθμίστε την κλίση 12% γρήγορα. 9.5 Κουμπί συντόμευσης κλίσης 15 : πατήστε και ρυθμίστε την κλίση 15% γρήγορα. 10. Κουμπιά Mp3: 10.1 Κουμπί sound : όταν χρησιμοποιείτε το Mp3 σας, πατήστε αυτό το κουμπί για να μειώσετε τον ήχο Κουμπί sound : όταν χρησιμοποιείτε το Mp3 σας, πατήστε αυτό το κουμπί για να αυξήσετε τον ήχο Κουμπί ήχου pause or play : όταν χρησιμοποιείτε το Mp3 σας, πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει ή να σταματήσει η αναπαραγωγή Κουμπί προηγούμενου τραγουδιού: όταν χρησιμοποιείτε το Mp3 σας, πατήστε το για να μεταφερθείτε σε προηγούμενο τραγούδι Κουμπί επόμενου τραγουδιού: όταν χρησιμοποιείτε το Mp3 σας, πατήστε το για να μεταφερθείτε σε προηγούμενο τραγούδι. Οδηγίες λειτουργιάς Καντράν 1. Γρήγορη εκκίνηση (Quick start /manual Mode) 1.1 Σε κατάσταση αναμονής, Πατήστε το κουμπί ENTER, θα εμφανιστεί η ένδειξη 3-2-1, και ο διάδρομος θα τεθεί σε λειτουργία. Αφού τεθεί σε λειτουργία, η ταχύτητα και η κλίση του διαδρόμου μπορεί να ρυθμιστεί όπως επιθυμείτε. 1.2 Πατήστε το κουμπί STOP και ο ιμάντας θα σταματήσει να κινείται 2. Λειτουργία αντίστροφης μέτρησης: Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί MODE για να επιλέξετε ένα από τα τρία προγράμματα αντίστροφης μέτρησης: χρόνου (time countdown) απόστασης (distance countdown) θερμίδων (calories countdown). 2.1 Αντίστροφη μέτρηση χρόνου Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί mode μία φορά για να εισέλθετε στα προγράμματα αντίστροφης μέτρησης Το παράθυρο ένδειξης χρόνου time θα εμφανίσει 30:00 λεπτά. Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας SPEED+ \ - για να ρυθμίσετε τον επιθυμητό χρόνο.

17 2.1.3 Πατήστε το κουμπί ENTER, θα εμφανιστεί η ένδειξη 3,2,1, και θα τεθεί ο ιμάντας κίνησης σε λειτουργία Πριν την ολοκλήρωση της αντίστροφης μέτρησης, θα ηχήσει ένας προειδοποιητικός ήχος μπιπ, και ο ιμάντας κίνησης θα σταματήσει. 2.2 Αντίστροφη μέτρηση απόστασης Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί mode δύο φορές για να εισέλθετε στο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης απόστασης Το παράθυρο ένδειξης απόστασης distance θα εμφανίσει 5.0 λεπτά. Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας SPEED+ \ - για να ρυθμίσετε τον επιθυμητό χρόνο Πατήστε το κουμπί ENTER, θα εμφανιστεί η ένδειξη 3,2,1, και θα τεθεί ο ιμάντας κίνησης σε λειτουργία Πριν την ολοκλήρωση της αντίστροφης μέτρησης, θα ηχήσει ένας προειδοποιητικός ήχος μπιπ, και ο ιμάντας κίνησης θα σταματήσει.. 3. Αντίστροφη μέτρηση θερμίδων Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί mode τρεις φορές για να εισέλθετε στο πρόγραμμα αντίστροφης μέτρησης θερμίδων Το παράθυρο ένδειξης θερμίδων CALORIES θα εμφανίσει τον αριθμό 100. Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας SPEED+ \ - για να ρυθμίσετε την τιμή Πατήστε το κουμπί ENTER, θα εμφανιστεί η ένδειξη 3,2,1, και θα τεθεί ο ιμάντας κίνησης σε λειτουργία Πριν την ολοκλήρωση της αντίστροφης μέτρησης, θα ηχήσει ένας προειδοποιητικός ήχος μπιπ, και ο ιμάντας κίνησης θα σταματήσει. 4. Λειτουργία προκαθορισμένων προγραμμάτων Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί Prog για να επιλέξετε ένα από τα 24 προκαθορισμένα προγράμματα (P1-P2-P3-P4---P24), και ένα από τα 3 προγράμματα χρήστη (U1-U2-U3). 4.1 Προκαθορισμένο πρόγραμμα P Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί Prog, για να επιλέξετε το πρόγραμμα P Το παράθυρο ένδειξης χρόνου time θα εμφανίσει 30:00 λεπτά. Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας SPEED+ \ - για να ρυθμίσετε την τιμή Πατήστε το κουμπί ENTER, θα εμφανιστεί η ένδειξη 3,2,1, και θα τεθεί ο ιμάντας κίνησης σε λειτουργία. 4.2 Προκαθορισμένα προγράμματα P2-P24 Πατήστε το κουμπί Prog για να επιλέξετε ένα από τα προγράμματα P2-P24. Ακολουθείστε τα παραπάνω βήματα, όπως για το πρόγραμμα P1

18 ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ P1-P24: Program P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 Times ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ (TIME)/ 10 = ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE

19 Program Times ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ (TIME)/ 10 = ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ P11 P12 P13 P14 P15 P16 P17 P18 P19 P20 P21 ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE P22 ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE P23 ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE P24 ΤΑΧΥΤΗΤΑ / SPEED ΚΛΙΣΗ/ INCLINE

20 Πρόγραμμα χρήστη U1 Αυτό το πρόγραμμα έχει την λειτουργία μνήμης. Καταχωρήστε τα δεδομένα σας και οι τιμές θα διατηρηθούν στην μνήμη, εκτός κι αν ο διάδρομος αποσυνδεθεί από την παροχή ρεύματος. Αυτό το πρόγραμμα θα σώζει αυτόματα μέχρι την επόμενη προπόνησή σας. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε 10 τμήματα μικρότερης περιόδου και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά την ταχύτητα και το ποσοστό κλίσης του διαδρόμου. Η μέθοδος προγραμματισμού είναι ως εξής: Πατήστε το κουμπί «mode» για να μπείτε στο πρόγραμμα χρήστη U Το παράθυρο χρόνου time θα δείχνει 30:00 λεπτά. Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας SPEED+ \ - για να ρυθμίσετε τον χρόνο Πατήστε το κουμπί Mode για να εισέλθετε στις ρυθμίσεις ταχύτητα και την κλίση του κάθε τμήματος Πατήστε το κουμπί αυξομείωσης ταχύτητας speed +/- για να ρυθμίσετε την ταχύτητα και το κουμπί αυξομείωσης κλίσης incline+/- για να ρυθμίσετε την κλίση Πατήστε το κουμπί mode για να ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις του πρώτου τμήματος του προγράμματος εκγύμνασης και να προχωρήσετε στην ρύθμιση ταχύτητας και κλίσης των επόμενων τμημάτων του προγράμματος εκγύμνασης Αφού ολοκληρώσετε και τα 10 τμήματα του προγράμματος προπόνησης, πατήστε το κουμπί enter. Θα εμφανιστεί η ένδειξη 3,2,1, και κατόπιν θα τεθεί σε λειτουργεία ο ιμάντας κίνησης. Πρόγραμμα χρήστη U2-U3 Πατήστε το κουμπί «PROG» για να μπείτε στο πρόγραμμα χρήστη U2-U3. Οι ρυθμίσεις και οι λειτουργίες είναι όπως το προαναφερόμενο πρόγραμμα χρήστη U1. Μέτρηση Σωματικού Λίπους: Σε κατάσταση αναμονής, πατήστε το κουμπί PROGRAM για να επιλέξετε το πρόγραμμα FAT (Body fat test mode). Στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη FAT και στο παράθυρο κλίσης (Incline) θα εμφανιστούν οι ενδείξεις F-1, F-1 sex (φύλο), 0 άνδρας (male), 1 γυναίκα (female). Πατήστε τα κουμπιά αυξομείωσης ταχύτητας speed+/- για να καταχωρήσετε τα δεδομένα σας Πατήστε το κουμπί MODE για την επόμενη ένδειξη F-2,F-2 ηλικία και πατώντας τα κουμπιά αυξομείωσης ταχύτητας speed+/- καταχωρήστε τα δεδομένα σας Πατήστε το κουμπί MODE ξανά, για την επόμενη ένδειξη F-3,F-3 ύψος και πατώντας τα κουμπιά αυξομείωσης ταχύτητας speed+/- καταχωρήστε τα δεδομένα σας Πατήστε το κουμπί MODE ξανά, για την επόμενη ένδειξη F-4,F-4 βάρος και πατώντας τα κουμπιά αυξομείωσης ταχύτητας speed+/- καταχωρήστε τα δεδομένα σας.

21 3.5.5 Πατήστε το κουμπί MODE ξανά, για την επόμενη ένδειξη F-5. Όταν στο παράθυρο ταχύτητας εμφανιστεί η ένδειξη --- είστε έτοιμοι για την διαδικασία τεστ σωματικού λίπους. Πιάστε τις χειρολαβές καρδιακών παλμών και θα εμφανιστεί η τιμή σωματικού λίπους. Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τρόπο μέτρησης της παχυσαρκίας και ισχύει για ενήλικους, άντρες και γυναίκες. Βασίζεται στο ύψος και το βάρος, και προκύπτει από τη διαίρεση του βάρους με το τετράγωνο του ύψους. Η ιδανική τιμή ΔΜΣ πρέπει να είναι μεταξύ 20 έως 25. Αν είστε λιγότερο από 19 σημαίνει ότι είστε ελλιποβαρής, αν είστε μεταξύ 25 και 29 είστε υπέρβαροι, αν είστε άνω των 30 θεωρείστε παχύσαρκοι (Τα στοιχεία είναι μόνο για αναφορά, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιατρικά δεδομένα) F-1 Φύλο 0-άντρας 01-γυναίκα F-2 Ηλικία F-3 Υψος F-4 Βάρος =<19 ελλιποβαρής F-5 BMI =( ) φυσιολογικός =( ) Υπέρβαρος >=30 Παχύσαρκος Μέθοδος διόρθωσης κλίσης Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά speed +, speed -, incline+, incline- για 3 δευτερόλεπτα και θα εισέλθετε αυτόματα στην λειτουργία διόρθωσης κλίσης. Αφού τελειώσετε την διόρθωση κλίσης, ο διάδρομος θα επανέλθει σε κατάσταση αναμονής. Αντιμετώπιση Βλαβών και Error Codes. Για οποιοδήποτε βλάβη η Κωδικό Error προκύψει παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας μας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για πρόκληση βλάβης που οφείλεται σε κακή χρήση του προϊόντος και μη τήρηση των οδηγιών χρήσης.

22 A. Παράμετροι προπόνησης και εύρος ρυθμίσεων: Προεπιλεγμένη τιμή Προεπιλεγμένη τιμή ΧΡΟΝΟΣ/ TIME (M:S) 0:00 30:00 Εύρος ρύθμισης 5:00-99:0 0 Εύρος 0:00-99:59 ΤΑΧΥΤΗΤΑ/SPEED (KM/H) 0.0 N/A N/A ΚΛΙΣΗ/INCLINE(SECTIONS) 0 N/A N/A 0-20 ΑΠΟΣΤΑΣΗ/DISTANCE (KM) ΘΕΡΜΙΔΕΣ/CALORIES (KCL) B. Λειτουργία κλειδώματος ασφαλείας: Το παράθυρο εμφανίζει την ένδειξη "SAFE" όταν αφαιρείτε την κλειδαριά ασφαλείας και ο διάδρομος σταματάει αμέσως. Ακούγεται ένας σύντομος ήχος Μπιπ και όλα το κουμπιά απενεργοποιούνται. C. Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας: Όταν διάδρομος σταματήσει και δεν υπάρξει καμία ενέργεια για περισσότερο από 10 λεπτά, το σύστημα θα απενεργοποιήσει την οθόνη και θα εισέλθει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για ενεργοποίηση. D. Λειτουργία MP3 Player (προσαρμοσμένη): Όταν ενεργοποιείτε τον διάδρομο, συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή άλλη συσκευή ήχου. Το καντράν θα παίξει τη μουσική και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου από το κουμπί πάνω στον εξοπλισμό ήχου. Παρακαλούμε μην έχετε υψηλή ένταση καθώς αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα του ήχου και ακρόασης. E. Λειτουργία USB (προσαρμοσμένη): Πίνακας με θύρα USB, μέσω της οποίας μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική συσκευή, όπως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής MP3 ή κινητό τηλέφωνο. Συνδέστε το MP3 και ακούστε μουσική. Συνδέστε το τηλέφωνο με λειτουργία φόρτισης. F. Απενεργοποίηση: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον διάδρομο οποιαδήποτε στιγμή, αυτό δεν βλάπτει τον διάδρομο. G. Προσοχή: 1. Ελέγξτε την παροχή ρεύματος και το κλειδί ασφαλείας, να λειτουργούν σωστά, πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκγύμνασης. 2. Σε επείγουσα κατάσταση, τραβήξτε το κλειδί ασφαλείας και ο διάδρομος σταματάει άμεσα. Συνδέοντάς το πάλι πίσω το σύστημα επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση, σε αναμονή εισαγωγής δεδομένων. 3. Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα προκύψει παρακαλούμε καλέστε στο Τεχνικό Τμήμα των X-TREME STORES.

23 ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ Παρακαλούμε συμβουλευτείτε εξειδικευμένο επαγγελματία πριν κάνετε την άσκηση. Αυτός μπορεί να σας βοηθήσει στην άσκηση και να σας προτείνει ρυθμό / ένταση και το χρόνο εκγύμνασης ανάλογα με την ηλικία σας και την κατάσταση της υγεία σας. Κατά την εκγύμναση, εάν αισθανθείτε σφίξιμο ή πόνο στο στήθος, αρρυθμίες, δύσπνοια, ζάλη ή άλλη αδιαθεσία, σταματήστε αμέσως και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν συνεχίσετε την εκγύμναση. Εάν χρησιμοποιείτε συχνά τον διάδρομο, μπορείτε να επιλέξετε κανονική ταχύτητα ή την ταχύτητα τζόγκινγκ. Εάν δεν έχετε καμία εμπειρία ή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για την κατάλληλη ταχύτητα για εσάς, μπορείτε να ανατρέξετε στα παρακάτω πρότυπα ταχύτητας: Speed km/h αδύναμα άτομα. Speed km/h καθιστική ζωή ή όχι συχνή άσκηση. Speed km/h άτομα που έχουν γρήγορο βάδην. Speed km/h άτομα που έχουν γρήγορο βάδην. Speed km /h δρομείς Speed km/h ενδιάμεσης ταχύτητας δρομείς. Speed km/h έμπειροι δρομείς Speed km/h άριστοι δρομείς ΠΡΟΣΟΧΗ Είναι κατάλληλο για τα άτομα που κάνουν βάδην να επιλέξουν ταχύτητα μικρότερη ή ίση με 6 χιλ/ώρα. Είναι κατάλληλο για τους δρομείς να επιλέξουν ταχύτητα μεγαλύτερη ή ίση με 8,0 χιλ/ώρα.

24 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τον διάδρομο από την τροφοδοσία ρεύματος πριν από τον καθαρισμό ή συντήρηση του προϊόντος. ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει τον διάδρομο από την τροφοδοσία ρεύματος πριν από τον καθαρισμό ή συντήρηση του προϊόντος. Κρατήστε τον διάδρομο καθαρό ξεσκονίζοντας τακτικά. Να καθαρίζετε το εκτεθειμένο μέρος και στις δύο πλαϊνές πλευρές του ιμάντα, αλλά και τις πλευρικές ράγες. Βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια σας είναι καθαρά. Αυτό μειώνει την συσσώρευση ξένων υλικών κάτω από τον ιμάντα κίνησης. Η επιφάνεια του ιμάντα πρέπει να καθαρίζεται με ένα βρεγμένο πανί με λίγο σαπούνι. Να είστε προσεκτικοί με τα υγρά, κρατήστε τα μακριά από τα ηλεκτρικά εξαρτήματα του διαδρόμου και κάτω από τον ιμάντα κίνησης. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πάντα να αποσυνδέετε τον διάδρομο από την πρίζα πριν αφαιρέσετε το κάλυμμα του μοτέρ. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να αφαιρείτε το κάλυμμα του μοτέρ και καθαρίστε κάτω από το κάλυμμα του μοτέρ. Λίπανση Ιμάντα/Πλατφόρμας/Ράουλων: Θα πρέπει να εφαρμόσετε το λιπαντικό μετά από τις 30 πρώτες ώρες λειτουργίας, δείτε παρακάτω την διαδικασία λίπανσης: 1. Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον διάδρομο, και απλώστε το λιπαντικό μέσα στην εσωτερική επιφάνεια του ιμάντα και της πλατφόρμας. 2. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό, στεγνό πανί για να καθαρίσετε την περιοχή ανάμεσα στον ιμάντα και στην πλατφόρμα. 3. Να λιπαίνετε περιοδικά τα μπροστινά και τα πίσω ράουλα για να έχετε σωστή λειτουργία. Πώς να ελέγξετε τον κινούμενο ιμάντα για την κατάλληλη λίπανση: 1. Αποσυνδέστε την κεντρική παροχή ρεύματος 2. Διπλώστε τον διάδρομο σε θέση αποθήκευσης. 3. Πιάστε το πίσω μέρος της επιφάνειας του κινούμενου ιμάντα. Εάν η επιφάνεια γλιστράει όταν την πιάσετε, τότε δεν χρειάζεται άλλη λίπανση. Εάν η επιφάνεια είναι στεγνή όταν την πιάσετε, εφαρμόστε την κατάλληλη ποσότητα λιπαντικού.

25 Ρύθμιση Ιμάντα Ρύθμιση τεντώματος Ιμάντα Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλούμενους όταν τρέχουν ή περπατάνε η επιφάνεια να είναι σταθερή και να μην γλιστράει. Η ρύθμιση θα πρέπει να γίνει από το αριστερό και δεξί πίσω ράουλο έτσι ώστε να γίνει η ρύθμιση τεντώματος με το Γαλλικό Κλειδί που θα βρείτε στην συσκευασία υλικών συναρμολόγησης. Το συναρμολογούμενο μπουλόνι βρίσκεται στην άκρη των αντιολισθητικών πελμάτων όπως φαίνεται στο παρακάτω σχεδιάγραμμα: Αριστερό Μπουλόνι Δεξί Μπουλόνι Σημείωση: Η ρύθμιση γίνεται μέσω της μικρής τρύπας στο ακριανό καπάκι. Σφίξτε το πίσω ράουλο τόσο όσο να αποφευχθεί το γλίστρημα στα μπροστινά ράουλα. Περιστρέψτε το αριστερό και το δεξί μπουλόνι δεξιόστροφα μισή περιστροφή κάθε φορά και ελέγχετε για το κατάλληλο τέντωμα. Όταν ρυθμίζετε το τέντωμα στον ιμάντα, θα πρέπει επίσης να ευθυγραμμίσετε τον ιμάντα για να βλέπετε την ρύθμιση που έχετε κάνει. ΜΗΝ ΣΦΙΞΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Εάν σφίξετε υπερβολικά τον διάδρομο μπορεί να προκληθεί ζημιά. Ρύθμιση Ευθυγράμμισης Ιμάντα: Ο διάδρομος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατάει την σκληρότητα του ιμάντα σε λογικά επίπεδα κατά την χρήση. Είναι φυσιολογικό για κάποιους ιμάντες να φθαρούν από την μία πλευρά εάν γυρνάει ο ιμάντας χωρίς να είναι κάποιος πάνω σε αυτόν. Μετά από μερικά λεπτά χρήσης, θα πρέπει ο ιμάντας να ευθυγραμμιστεί από μόνος του. Εάν κατά την διάρκεια χρήσης, ο ιμάντας εξακολουθεί να μετακινείται προς την μία πλευρά, είναι απαραίτητο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Η διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα ρυθμίστε την ταχύτητα στο χαμηλότερο επίπεδο. κατόπιν ελέγξτε από ποια πλευρά φεύγει ο ιμάντας. Εάν ο ιμάντας φεύγει από τα δεξιά, σφίξτε το δεξί μπουλόνι και χαλαρώστε το αριστερό μπουλόνι χρησιμοποιώντας το εξαγωνικό κλειδί 6mm, έως ότου ευθυγραμμιστεί ο ιμάντας. Εάν ο ιμάντας φεύγει προς τα αριστερά, σφίξτε το αριστερό μπουλόνι και χαλαρώστε το δεξί μπουλόνι χρησιμοποιώντας το γαλλικό κλειδί 6mm, έως ότου ευθυγραμμιστεί. Να περιστρέφετε μισή στροφή κάθε φορά.

26 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

27 ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ NO. ITEM DESCRIPTION Q TY NO. ITEM DESCRIPTION Q T Y 1 Κεντρικός Σκελετός 1 26 Άνω καπάκι καντράν 1 2 Βάση 1 27 Κάτω καπάκι Καντράν 1 3 L/R Ορθοστάτης 2 28 Πλακέτα πλήκτρων 1 4 Υποδοχή καντράν 1 29 Σταθερό εξάρτημα 2 ηχείου 5 Υποστήριγμα κλίσης 1 30 Κουμπί επείγουσας 1 παύσης 6 Stop κλίσης 1 31 Κλειδί ασφαλείας 1 7 Συνδετικά Εξαρτήματα 2 32 Άνω καπάκι 2 καρδ.παλμών 8 Σωλήνας 2 33 Κάτω καπάκι 2 καρδ.παλμών καρδ.παλμών 9 Κάτω καλώδιο 1 34 Κουμπί 2 10 Τερματικό 8 35 Πίσω ακριανό καπάκι 1 11 Συνδετικό καλωδίου 1 36 L/R Ακριανό καπάκι 2 γείωσης χειρολαβής 12 Μικρό προστατευτικό 2 37 Πλαστική άκρη 2 13 Γαλλικό κλειδί 5# 1 38 Άνω καπάκι μοτέρ 1 14 Γαλλικό κλειδί 6# 1 39 Διακοσμητικό κάλυμμα 2 για πίσω ακριανό καπάκι 15 Γαλλικό κλειδί 1 40 Οβάλ προφυλακτήρας 4 16 Κύλινδρος 2 41 Μπροστινό 2 προστατευτικό καπάκι 17 Κυλινδρικό 1 42 Μεσαίο καλώδιο 1 προστατευτικό 18 Μπουλόνι 2 43 L/R χειρολαβή 2 19 Μπροστινό Ράουλο 1 44 Ρυθμιστικό κλίσης 2 20 Πίσω ράουλο 1 45 Πέλμα 4 21 Ηχείο 2 46 Τροχός μεταφοράς 4 22 Πλατφόρμα 1 47 Πέλμα πλατφόρμας 2 23 Ιμάντας κίνησης 1 48 Βύσμα 2 24 Ιμάντας 200-J Προφυλακτήρας 4 25 Πίνακας καντράν 1 50 Πίσω τροχός μεταφοράς 2

28 NO. ITEM DESCRIPTION Q TY NO. ITEM DESCRIPTION Q TY Προστατευτικό καπάκι ιμάντα τροχαλίας Διακοσμητικό Καπάκι μοτέρ 2 79 Μπουλόνι M8* Μπουλόνι M8* Μπουλόνι M6* Μπουλόνι M8* Δίσκος χάλυβα για καρδιακό παλμό 4 82 Μπουλόνι M6* EKG λαβή παλμών 2 83 Μπουλόνι M4* Μονό καλώδιο 3 84 Βίδα ST4.0* Μονό καλώδιο 2 85 Βίδα ST4.0* Μονό καλώδιο γείωσης 1 86 Μπουλόνι M5* Καλώδιο ρεύματος 1 87 Παξιμάδι M Καλώδιο υποδοχής 1 88 Παξιμάδι M Διακόπτης ρεύματος 1 89 Παξιμάδι M Προστατευτικό αποτροπής 1 90 Ροδέλα 11* 20*t2.0 4 υπερφόρτωσης 63 Μοτέρ DC 1 91 Ροδέλα 9* 16*t Μοτέρ AC 1 92 Ροδέλα 9* 20*t Ελεγκτής 1 93 Ροδέλα 8.1* 12.36*t Οθόνη καντράν 1 94 Ροδέλα 8.4* 14.5*t Κουμπί 1 95 Μπουλόνι M8* Μπροστινή επιφάνεια οθόνης Αυτοκόλλητο Πλακέτας πλήκτρων 1 96 Λάδι Σιλικόνης Μικρή άκρη 4 70 Μπουλόνι M10* Καλώδιο MP Μπουλόνι M10* Αντιολισθητικός τάπητας Μπουλόνι M8* Πόρπη καλωδίου 5 73 Μπουλόνι M8* Καντράν 1 74 Μπουλόνι M8* Βάση Κεντρικού 1 σκελετού 75 Μπουλόνι M8* Άνω καλώδιο 1 76 Μπουλόνι M6* Μπουλόνι 1 77 Μπουλόνι M8* Μπουλόνι M8* Βάση αισθητήρα ταχύτητας 106 Αισθητήρας Ταχύτητας 8 1 1

29 ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Ο χρόνος της εγγύησης είναι: 5 χρόνια για το μοτέρ, 2 χρόνια για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μέρη και 5 χρόνια για το μεταλλικό σκελετό. Η X-TREME STORES A.E. αναλαμβάνει να επισκευάσει το μηχάνημα δωρεάν σε περίπτωση βλάβης που οφείλεται αποκλειστικά σε σφάλμα κατασκευής. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος των ανταλλακτικών. Η αντικατάσταση ή όχι των ανταλλακτικών είναι στη κρίση των τεχνικών της εταιρίας. Ο έλεγχος και η ρύθμιση του μηχανήματος βαρύνει τον πελάτη. Η παρούσα εγγύηση ισχύει μόνο εφ' όσον συνοδεύεται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς (τιμολόγιο πώλησης ή δελτίο λιανικής πώλησης). Η διάρκεια της εγγύησης δε παρατείνεται για οποιοδήποτε λόγο και οπωσδήποτε αποκλείεται η μεταβίβαση της εγγύησης σε τρίτο. Η αποκατάσταση κάθε βλάβης γίνεται το συντομότερο δυνατό ενώ αποκλείεται κάθε είδους απαίτηση για αποζημίωση λόγω έλλειψης ανταλλακτικών και καθυστέρησης αποκατάστασης της βλάβης. Τα έξοδα για τη μεταφορά του μηχανήματος προς ή από το συνεργείο της αντιπροσωπείας θα επιβαρύνουν τον πελάτη μετά την πάροδο των 6 μηνών από την αγορά του. Οι όροι εγγύησης ορίζονται από τους κατασκευαστές των μηχανημάτων και διέπονται με βάση τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Μετά την λήξη της εγγύησης οποιαδήποτε αλλαγή ανταλλακτικού καλύπτεται με 6 μήνες εγγύηση. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ: Όταν το μηχάνημα χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός από οικιακή (γυμναστήρια, σύλλογοι, ινστιτούτα, ξενοδοχεία, studio κ.α.). Όταν η βλάβη είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, μετατροπών, κακής σύνδεσης, κακής συντήρησης, αυξομειώσεων τάσεων στο δίκτυο της ΔΕΗ. Εξαρτήματα που έχουν καταστραφεί από υπαιτιότητα του χρήστη όπως σπασμένα πλαστικά μέρη, φθαρμένος ιμάντας από μη σωστή ρύθμιση, λανθασμένη ή ελλιπή λίπανση, φθορές κατά την μετακίνηση του μηχανήματος. Εξαρτήματα όπως ο ιμάντας βαδίσματος και τα πλευρικά πατήματα θεωρούνται αναλώσιμα και καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Όταν το μηχάνημα ανοιχτεί ή επισκευαστεί από τρίτους. Όταν η βλάβη προέρχεται από αμέλεια του αγοραστού & δεν έχουν ακολουθηθεί οι υποδείξεις των οδηγιών χρήσης. Όταν το μηχάνημα τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο ή εκτεθεί στον ήλιο ή τη σκόνη. (Η σκόνη και τα χνούδια στα εσωτερικά μέρη του μηχανήματος (μοτέρ-ράουλα) προκαλούν σοβαρές βλάβες. Διατηρείτε καθαρό το μηχάνημα!). Όταν έχει προκληθεί βλάβη σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα (κονσόλα) από έντονη εφίδρωση ή άλλη υγρή ουσία η οποία έχει έρθει σε επαφή ή έχει εισχωρήσει στο εσωτερικό τους. ΤΗΛ.: FAX:

30 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

31

32 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FITNESS Λ. ΚΟΥΠΙ 34, ΚΟΡΩΠΙ Τ.Κ Τ.Θ ΤΗΛ.: FAX: Τηλ. για όλη την Ελλάδα:

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης

SPEEDING BIKE X-FIT 200. Εγχειρίδιο Χρήσης SPEEDING BIKE X-FIT 200 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 204 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων.

X-FIT 116 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. X-FIT 116 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων. - 1 - Σημαντικές Οδηγίες Ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Χ-FIT 205 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Διατηρήστε αυτό εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. X-FIT 201 SPEEDING BIKE Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από τη φωτογραφία και να γίνουν αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 102 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚO X-FIT 708 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Διατηρήστε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές για αυτό

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ X-FIT 19 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Πληροφορίες Ασφάλειας 2 Προ-συναρμολόγηση 3 Αναλυτικό Σχεδιάγραμμα 4 Λίστα Εξαρτημάτων 6 Πίνακας Υλικών Συναρμολόγησης 7 Οδηγίες Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44260

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 203 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ X-FIT 105 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X-FIT 105 *Προφυλάξεις Ασφαλείας ------------------------------------------------------- 3-4 *Πριν την έναρξη -------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου

Εγχειρίδιο Χρήσης. X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT Platinum+ Το προϊόν μπορεί να διαφέρει ελάχιστα από την φωτογραφία λόγω ενδεχόμενων αναβαθμίσεων του μοντέλου 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σημαντικές Προφυλάξεις 03 Εισαγωγή. 04 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη

ELLIPTICAL TRAINER. Μοντέλο : VST60. Ελληνικά. Εγχειρίδιο Χρήστη ELLIPTICAL TRAINER Μοντέλο : VST60 Εγχειρίδιο Χρήστη Ελληνικά Προειδοποίηση: Προσοχή κατά την αποσυσκευασία: Ακουμπήστε το πακέτο στο έδαφος έτσι ώστε το καπάκι να μπορεί να αφαιρεθεί. Αποσυσκευάστε τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121. Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121. Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 121 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122. Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122. Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 122 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101. Εγχειρίδιο Χρήσης

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101. Εγχειρίδιο Χρήσης ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 101 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε λεπτομερώς όλες τις προφυλάξεις και οδηγίες χρήσης του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β800P Εγχειρίδιο λειτουργίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Εξαρτημάτων A Βασικό πλαίσιο Β Μπροστινός σταθεροποιητής Γ Πίσω σταθεροποιητής Ε Λαβή τιμονιού Κεντρικός σωλήνας στήριξης ΣΤ Σέλα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107. Εγχειρίδιο Χρήσης. Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ Χ-FIT 107 Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις προφυλάξεις και τις οδηγίες του εγχειριδίου πριν χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο. 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα 1 Προφυλάξεις ασφαλείας 2-3

Διαβάστε περισσότερα

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 44266 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 44266

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό Χ-FIT 700. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό Χ-FIT 700 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 207 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Ελλειπτικό C-140 Περιεχόμενα Οδηγίες Λειτουργίας.......... 2 Ασκήσεις Προθέρμανσης. 3-4 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1) Διαβάστε όλες τις οδηγίες στο παρόν εγχειρίδιο και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ X-FIT 800 Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΡΟΣΟΧΗ! Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεχτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6

LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 2 LOHAS T5-T6 ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - σελ. 3 LOHAS T5/Τ6 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B /6B ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ BION EXECUTING STANDAR: 6B4706.1-2005/6B4706.10-2003 Ευχαριστούμε για την αγορά σας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε κυρίως τις οδηγίες ασφαλείας για να γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης X-FIT 103 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο γυμναστικής. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43976 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43976

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ X-FIT 2125 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ 1. Αποθηκεύστε το X-FIT 2125 σε καθαρό και στεγνό μέρος. 2. Εάν το X-FIT 2125 παραμείνει αποθηκευμένο για 1 χρόνο ή περισσότερο, προς αποφυγή καταστροφής του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης

Ελλειπτικό X-FIT 703. Εγχειρίδιο Χρήσης Ελλειπτικό X-FIT 703 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης

X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΠΟΔΗΛΑΤΟ X-FIT 206 Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το ποδήλατο εκγύμνασης. Διατηρήστε αυτό το εγχειρίδιο για μελλοντική χρήση. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43281 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

MASTER GYM FITNESS EVOLUTION ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

MASTER GYM FITNESS EVOLUTION ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Κωδ: ΜΑΣΤΖΥΜ MASTER GYM FITNESS EVOLUTION ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Ο μοναδικός σχεδιασμός του Master Gym παρέχει στους χρήστες μια αποτελεσματική αλλά χαμηλής έντασης γυμναστική, στο σπίτι. Το Master Gym με τα αντιολισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ML X-FIT 30605 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το όργανο. Διατηρείστε το Εγχειρίδιο Λειτουργίας για μελλοντική αναφορά. Οι προδιαγραφές του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Κατασκευαστή

Οδηγίες Κατασκευαστή Οδηγίες Κατασκευαστή Stepper SPR-5009A Οδηγίες Ασφαλείας Προτού να αρχίσετε την άσκησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. Κρατήστε τις οδηγίες για πληροφορίες, σε περίπτωση επισκευής και

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΚΑΘΙΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: R60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Λίστα Μερών 1 A Κυρίως Πλαίσιο B Πόδι Πίσω E Λαβή Στοπ F Κονσόλα C Πόδι Εμπρός D Κεντρικός Ορθοστάτης G Κάθισμα H Πλάτη Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Καθιστό Ποδήλατο X-FIT 202 SELF-GENERATION ERGOMETER Εγχειρίδιο Χρήσης Οι προδιαγραφές αυτού του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν από την εικόνα και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 1 Πριν την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Upright Bike

Magnet Power, Upright Bike Magnet Power, Upright Bike 44214 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44214 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το ποδήλατο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή

ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60. Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: E60 R Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατασκευαστή ΕΛΛΗΝΙΚΑ Συναρμολόγηση A Κυρίως Πλαίσιο E Κονσόλα C Πίσω πόδι B Κεντρικός Ορθοστάτης (F3)Σταθερή Λαβή D Εμπρός πόδι (H7)Δοχείο Νερού (F1) Αριστερή

Διαβάστε περισσότερα

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA

Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA Ελλειπτικό Ποδήλατο AMILA # 43236 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA Μαγνητικό ποδήλατο AMILA # 43261 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Magnet Power, Recumbent Bike

Magnet Power, Recumbent Bike Magnet Power, Recumbent Bike 44286 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ # 44286 1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και κάντε ασκήσεις προθέρμανσης πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης

www.kinissis.eu μ ALPINE MF100 MF210 - Οδηγός Άσκησης MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ......3 μ μ...4 μμ...5 μ μ...5 μ...5 μ...7... μ / μ...8...9 /... 10... 11... μ...14 μ...15 μμ...16 MF100 μ μμ (Km/h)...16 MF210 μ μμ (Km/h)...17 μ μμ [Custom User Programs]...18

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης ΒΗΜΑ 1 1. Τοποθετήστε το κάλυμμα άκρου (12) στον κάτω σωλήνα (1). 2. Συνδέστε το πλαίσιο σύνδεσης (2) με τον κάτω σωλήνα (1) χρησιμοποιώντας τις εξαγωνικές βίδες 2*M8*80 (16), τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31

...3... 5 ... 21 ... 16 ... 20 ... 28 ... 31 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3...5... 5 μ μ... 6 μμ... 7 μ ( μ )... 7 μ μ... 8 μ... 8 μ... 10... 11 μ / μ... 11... 12 /... 13... 14... 16 μ... 20... 20... 20... 21 μ... 22 μ... 23 μμ... 24 MF100 μ μμ

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Καθιστό μαγνητικό ποδήλατο AMILA

Καθιστό μαγνητικό ποδήλατο AMILA Καθιστό μαγνητικό ποδήλατο AMILA # 43260 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2

Διάδρομος ALPINE LOHAS T4 - σελ. 2 Διάδρομος LOHAS T µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΧΡΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ Διάδρομος ALPINE LOHAS T - σελ. LOHAS T ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑΣ Περιγραφή Πλήκτρων START / STOP: Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη

X-FIT 738. Εγχειρίδιο Χρήστη X-FIT 38 Εγχειρίδιο Χρήστη ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ακολουθήστε τα βήματα των οδηγιών συναρμολόγησης προσεκτικά. Χρησιμοποιείστε μόνο τα αυθεντικά εξαρτήματα, έτσι όπως παραδίδονται. Για την συναρμολόγηση χρησιμοποιείστε

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA

Μαγνητικό ποδήλατο AMILA Μαγνητικό ποδήλατο AMILA # 4333 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ

SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ SIDE STEPPER (7874-700) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος γυµναστικής. Για να το ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω παρατηρήσεις προκειμένου αφενός μεν να αποφευχθούν ατυχήματα από κακή λειτουργία αφετέρου δε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 1. Βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η

Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Μαγνητικό Ελλειπτικό Κ-8708Η Εγχειρίδιο χρήσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προσέξτε τις ακόλουθες προφυλάξεις πριν την συναρμολόγηση και την λειτουργία του μηχανήματος. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3

www.kinissis.eu μ μ. μ μ ALPINE MF100 MF210-3 MF100 / F210 μ μ μ μ, μ, μ,. ...3... μ........................ 3 μ -... μ... μ... μμ μ... μ μ, μ μ, μ μ μ : μ μ μ. μ μ, μ μμ,, μ μ, μ. μ, μ μ, μ. μ μ. μ, μ μ μ., μ μ, μ μ μ μ. μ μ. μ μ / μ ( 1 μ ) μ. μ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ FT-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαρακτηριστικά του διαδρόμου ------------------------------- P1 2. Προσοχή και προφυλάξεις ---------------------------- P1-2 3. Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΝΗΣΗΣ VIBRATION TRAINER VX 200 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας µηχανήµατος. Για να το

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η MI 080, MI 100, MI 150 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόµου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυµναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήµατα, παρακαλούµε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109

Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Ηλεκτρικός Διάδρομος PX-109 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι λοιπές πληροφορίες για το προϊόν που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο, μπορούν να αλλάξουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΟΝΟΥ TIMMY MD 10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή....3 Περιγραφή εξαρτημάτων και χειριστηρίων....3 Λειτουργίες κουμπιών και διακοπτών....4 Τεχνικά χαρακτηριστικά....4

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT

Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT Μαγνητικό ποδήλατο SPIRIT # 43335 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e

Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e Ηλεκτρονική κονσόλα 5.7e COMPUTER MANUAL Reebok C/B 5.7e-20090219 ! Πριν συναρμολογήσετε ή χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις προφυλάξεις που περιλαμβάνονται στις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Χ-FIT 106 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

Χ-FIT 106 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Χ-FIT 106 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ X-FIT 106 *Προφυλάξεις Ασφαλείας *Πριν την έναρξη *Χαρακτηριστικά *Οδηγός Ασκήσεων * Ασκήσεις Διατάσεων και Χαλάρωσης *Λίστα εξαρτημάτων συναρμολόγησης -------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης

Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Βάση επέκτασης ΗΡ 2700 Ultra-Slim Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 -

flï flè flá fló flì fi Ì - 2 - B600 - - flï flè fló flì flá fl fl fi Ì Ó Ô - - ΕΙΚΟΝΑ 3 ΕΙΚΟΝΑ 3 ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΙΟΥ Σταθεροποιήστε το πίσω πόδι (C) στο κεντρικό πλαίσιο (Α), χρησιμοποιώντας δύο βίδες (Ν), τις ροδέλες (Ν3) και

Διαβάστε περισσότερα

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3

μ 65 www.kinissis.eu μ ALPINE TR800- R1200-3 TR800 / TR1200 μ μ μ μ, μ, μ,. 3 3 μ μ 5 6 μ ( μ ), 7 μ μ 7 μ 9 μ 10 11 μ / μ 11 μ ; 11 11 μ μ 12 13 μ " " 13 / 14 15 μ μμ 15 / 17 17 ( ) 18 μ 19 μ 19 20 μμ Sports Training [ ] 20 μμ Health Living ( )

Διαβάστε περισσότερα

U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ U POWER 1250 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΙΑ ΡΟΜΟΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Πριν από την συναρµολόγηση και λειτουργία, διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. 2. Παρακαλούµε κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο για µελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3

ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η ΠΑΓΚΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ Β-3 Παρόµοια Απεικόνιση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑ ΑΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΖΟΥΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙ ΕΣ ΣΥΝ ΕΣΕΩΝ Manual ALPINE FITNESS ΠΑΓΚΟΣ B-3 2 Συγχαρητήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277

ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277 ΙΑ ΡΟΜΟΣ POWERPEAK 8277 Κωδ: ΙΑ8277 ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά το σχεδιασµό και την παραγωγή αυτού του διαδρόµου, δόθηκε µεγάλη προσοχή στην ασφάλεια. Παρόλα αυτά, θα πρέπει πάντα να λαµβάνετε υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η. Διάδρομος MI 260 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η Διάδρομος MI 260 Συγχαρητήρια για την απόκτηση του νέου σας διαδρόμου. Για να τον ευχαριστηθείτε και για να γυμναστείτε αποδοτικά και χωρίς προβλήματα, παρακαλούμε να μελετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

16 ανεμιστήρας 3-ΣΕ-1 Μοντέλο: USF-694. Εγχειρίδιο χρήσης. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

16 ανεμιστήρας 3-ΣΕ-1 Μοντέλο: USF-694. Εγχειρίδιο χρήσης. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 16 ανεμιστήρας 3-ΣΕ-1 Μοντέλο: USF-694 Εγχειρίδιο χρήσης Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής

Διαβάστε περισσότερα