ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI. Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI. Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού"

Transcript

1 ACP-09CH25AEMI ACP-12CH35AEMI ACP-18CH50AEMI ACP-24CH70AEMI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης Κλιματιστικού

2 Μέτρα ασφαλείας Διαβάστε τα μέτρα ασφαλείας πριν την εγκατάσταση Λανθασμένη εγκατάσταση σε συνδυασμό με την αγνόηση των οδηγιών μπορεί να προκαλέσει σοβαρή καταστροφή ή τραυματισμό. Η ένδειξη μιας πιθανής ζημιάς ή τραυματισμών χαρακτηρίζεται ως προειδοποίηση ή προσοχή. WARNING Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι αγνοώντας τις οδηγίες ίσως προκληθεί θάνατος ή σοβαρός τραυματισμός. Αυτό το σύμβολο υποδεικνύει ότι αγνοώντας τις οδηγίες μπορούν να προκληθούν τραυματισμοί σε ανθρώπους, ζημιές στην συσκευή ή στην ιδιοκτησία σας. WARNING Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά που είναι από 8 χρονών και πάνω και άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητικές ή πνευματικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, μόνο εάν έχουν την εποπτεία άλλου ανθρώπου ή τις οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο κατανοώντας τους κινδύνους που εμπλέκονται. Τα παιδιά δεν πρέπει να παίζουν με τη συσκευή. Ο καθαρισμός και η συντήρηση δεν πρέπει να γίνονται από παιδιά χωρίς επίβλεψη.

3 Προειδοποιήσεις εγκατάστασης Ζητήστε από έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη για να εγκαταστήσετε τη μονάδα. Ακατάλληλη εγκατάσταση ίσως προκαλέσει διαρροή νερού, ηλεκτροπληξία ή φωτιά. Όλες οι επισκευές, η συντήρησεις και η μεταφορά της μονάδας πρέπει να γίνονται από εξουσιοδοτημένο τεχνικό στο service. Ακατάλληλες επισκευές μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό ή σε αποτυχία του προϊόντος. Προειδοποιήσεις για τη χρήση του προϊόντος Αν αντιληφθείτε μια ασυνήθιστη κατάσταση (όπως μυρωδιά φωτιάς), αμέσως κλείστε τη μονάδα και βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή για οδηγίες και για να αποφύγετε την ηλεκτροπληξία, τη φωτιά ή τον τραυματισμό. Μην βάζετε δάχτυλα, ράβδους ή άλλα αντικείμενα στην είσοδο του αέρα και στην έξοδο. Αυτό ίσως προκαλέσει τραυματισμό, καθώς ο ανεμιστήρας μπορεί να περιστρέφεται σε υψηλές ταχύτητες. Μην χρησιμοποιείτε εύφλεκτα υλικά όπως λακ μαλλιών,βερνίκια ή βαφή κοντά στη μονάδα. Αυτό ίσως προκαλέσει φωτιά ή καύση. Μην χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σε μέρη κοντά ή γύρω από εύφλεκτα αέρια. Το αέριο που εκπέμπεται μπορεί να συγκεντρωθεί γύρω από τη μονάδα και να προκαλέσει έκρηξη. Μην χρησιμοποιείτε τη μονάδα σε υγρό δωμάτιο(πχ μπάνιο ή πλυσταριό). Αυτό μπορέι να προκαλέσει ηλεκτροπληξία και να αλλοιώσει το προϊόν. Μην εκθέτετε το σώμα σας μπροστά στο κρύο ρεύμα αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ηλεκτρικές προειδοποιήσεις

4 Χρησιμοποιήστε μόνο το καθορισμένο καλώδιο. Εάν το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή ή τον πιστοποιημένο αντιπρόσωπο Κρατήστε το καλώδιο τροφοδοσίας καθαρό. Αφαιρέστε οποιαδήποτε σκόνη ή βρωμιά που συσσωρεύεται πάνω ή γύρω από το βύσμα. Βρώμικα βύσματα μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξία Μην τραβάτε το καλώδιο τροφοδοσίας για να αποσυνδέσετε τη μονάδα. Κρατήστε το φις σταθερά και τραβήξτε το από την πρίζα. Το τράβηγμα απευθείας στο καλώδιο μπορεί να προκαλέσει βλάβη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή ηλεκτροπληξία Μην χρησιμοποιείτε καλώδιο προέκτασης, εκτείνετε χειροκίνητα το καλώδιο τροφοδοσίας ή συνδέετε άλλες συσκευές στην ίδια πρίζα με το κλιματιστικό. Οι κακές ηλεκτρικές συνδέσεις, η κακή μόνωση και η ανεπαρκής τάση μπορεί να προκαλέσουν φωτιά.

5 1.προδιαγραφές και λειτουργίες της μονάδας Μέρη μονάδας Μπροστινός πίνακας Καλώδια ισχύος (μερικές μονάδες) Περσίδα Τηλεχειριστήριο Βάση τηλεχειριστηρίου(μερ ικές μονάδες) Παράθυρο οθόνης (A) Παράθυρο οθόνης (B) Παράθυρο οθόνης (C) Εμφάνιση κωδικών & τι σημαίνουν fresh defrost run timer Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία "Fresh" (μερικές μονάδες) Όταν η λειτουργία απόψυξης ενεργοποιείται Όταν η μονάδα λειτουργεί Όταν έχει οριστεί χρονοδιακόπτης Δεν είναι διαθέσιμο για όλες τις μονάδες. Όταν ενεργοποιείται η λειτουργία eco σε μερικές μονάδες φωτίζει βαθμιαία ένα προς ένα ρυθμίστε τη θερμοκρασία σε δεύτερο Σε άλλα μοντέλα, η μονάδα θα εμφανίσει τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη. Σε λειτουργία ανεμιστήρα, η μονάδα θα εμφανίσει τη θερμοκρασία δωματίου. Όταν προκύψει σφάλμα, θα εμφανίσει τον κωδικό σφάλματος για 3 δευτερόλεπτα όταν ο χρονοδιακόπτης έχει οριστεί.

6 -Οι Fresh, swing, turbo ή silence λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες. -TIMER OF χρονοδιακόπτης έχει οριστεί οι λειτουργίες Fresh, swing, turbo ή silence λειτουργίες έχουν απενεργοποιηθεί. όταν η λειτουργία anti-cool αέρας ενεργοποιείται. όταν γίνεται απόψυξη είναι σε λειτουργία αυτοκαθαρισμού. όταν η προστασία της κατάψυξης ενεργοποιείται. Σημείωση: Ένας οδηγός για τη χρήση του τηλεχειριστηρίου υπερύθρων δεν περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο βιβλιογραφίας.

7 Επιτυγχάνοντας βέλτιστη απόδοση Η βέλτιστη απόδοση για λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης και ξήρανσης μπορεί να επιτευχθεί στα ακόλουθα εύρη θερμοκρασίας. Όταν το κλιματιστικό σας χρησιμοποιείται εξωτερικά σε αυτά τα εύρη, σίγουρα τα χαρακτηριστικά προστασίας ασφαλείας θα ενεργοποιηθούν και θα προκαλέσουν τη λειτουργία της μονάδας κάτι λιγότερο από βέλτιστη. Τύπος inverter split Ψύξη Θέρμανση Ξήρανση Θερμοκρασία δωματίου 17 C - 32 C (63 F - 90 F) 0 C - 30 C (32 F - 86 F) 10 C - 32 C (50 F - 90 F) Εξωτερική θερμοκρασία 0 C - 50 C (32 F F) -15 C - 50 C (5 F F) (για μοντέλα με συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας ψύξης) 0 C - 60 C (32 F ) (για ειδικά τροπικά μοντέλα) -15 C - 30 C (5 F - 86 F) 0 C - 50 C (32 F F) 0 C - 60 C (32 F F) (για ειδικά τροπικά μοντέλα) Για εξωτερικές μονάδες με βοηθητικό ηλεκτρικό θερμαντήρα Όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από 0 βαθμούς(32f), εμείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα να κρατήσετε τη μονάδα συνδεδεμένη όλη την ώρα για να εξασφαλιστεί ομαλή συνεχής απόδοση.

8 Τύπος σταθερής ταχύτητας Ψύξης Θέρμανσης Ξήρανση Θερμοκρασία Δωματίου Εξωτερική Θερμοκρασία C (63-90 F) C ( F) C ( F) (Για μοντέλα με συστήματα ψύξης χαμηλής θερμοκρασίας) 0-30 C (32-86 F) C (19-75 F) C (50-90 F) C ( F) C ( F) C ( F) (Για ειδικά τροπικά μοντέλα) C ( F) (For special Για να βελτιστοποιήσετε περαιτέρω την απόδοση της μονάδας σας, κάντε τα εξής: Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Περιορίστε τη κατανάλωση ενέργειας χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες TIMER ON και TIMER OFF. Μην μπλοκάρετε τις εισόδους ή τις εξόδους αέρα. Ελέγχετε τακτικά και καθαρίζετε τα φίλτρα αέρα. Για λεπτομερή εξήγηση κάθε λειτουργίας, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο τηλεχειρισμού. Άλλα χαρακτηριστικά Αυτόματη επανεκκίνηση Εάν η μονάδα χάνει ισχύ, θα επανεκκινήσει αυτόματα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις μόλις αποκατασταθεί η τροφοδοσία. Αντιμυκητιασικά (μερικές μονάδες) Κατά την απενεργοποίηση της μονάδας από τις λειτουργίες COOL, AUTO (COOL) ή DRY, το κλιματιστικό θα συνεχίσει να λειτουργεί με πολύ χαμηλή ισχύ για να στεγνώσει το συμπυκνωμένο νερό και να αποτρέψει την ανάπτυξη ωίδιου. Ασύρματο χειριστήριο (μερικές μονάδες)

9 Το ασύρματο χειριστήριο σας επιτρέπει να ελέγχετε το κλιματιστικό σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο και μια ασύρματη σύνδεση. Για πρόσβαση στη συσκευή USB, αντικατάσταση της και οι εργασίες συντήρησης πρέπει να εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Μνήμη γωνίας Περσίδας(κάποια μοντέλα) Όταν ενεργοποιείτε τη μονάδα σας, η λωρίδα θα επανέρθει αυτόματα στην προηγούμενη γωνία της. Ανίχνευση διαρροών ψυκτικού μέσου (μερικές μονάδες) Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει αυτόματα την ένδειξη "EC". Η ενδεικτική λυχνία "timer" σβήνει και η ενδεικτική λυχνία "run" αναβοσβήνει 7 φορές όταν η μονάδα εντοπίζει διαρροή ψυκτικού μέσου. Υπενθυμίσεις φίλτρου αέρα (μερικές μονάδες) Υπενθύμιση καθαρισμού φίλτρου αέρα Μετά από 240 ώρες χρήσης, οι ενδεικτικές λυχνίες "run" και "timer" στην εσωτερική μονάδα θα αναβοσβήσουν ταυτόχρονα και το παράθυρο οθόνης στην εσωτερική μονάδα θα αναβοσβήνει "CL" (εφόσον υπάρχει). Αυτή είναι η υπενθύμιση για να καθαρίσετε το φίλτρο σας. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, η οθόνη της μονάδας θα επανέλθει. Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πατήστε το κουμπί LED στο τηλεχειριστήριο 4 φορές ή πατήστε 3 φορές το πλήκτρο MANUAL CONTROL. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση, οι λυχνίες ένδειξης "CL", "run" και "timer" θα αναβοσβήσουν και πάλι όταν κάνετε επανεκκίνηση της μονάδας. Ενημέρωση αντικατάστασης φίλτρου αέρα Μετά από ώρες χρήσης, οι ενδεικτικές λυχνίες "run" και "timer" θα αναβοσβήσουν ταυτόχρονα για 10 φορές, θα παραμείνουν αναμμένες για 5 δευτερόλεπτα και το παράθυρο οθόνης στην εσωτερική μονάδα θα αναβοσβήσει "nf" (αν υπάρχει). Αυτή είναι μια υπενθύμιση για την αντικατάσταση του φίλτρου σας. Στη συνέχεια, η μονάδα θα επανέλθει στην προηγούμενη οθόνη της.

10 Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πατήστε το κουμπί LED στο τηλεχειριστήριο 4 φορές ή πατήστε 3 φορές το πλήκτρο MANUAL CONTROL. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση, οι λυχνίες ένδειξης "nf", "run" και "timer" θα αναβοσβήσουν και πάλι όταν κάνετε επανεκκίνηση της μονάδας. Για λεπτομερή επεξήγηση της προηγμένης λειτουργικότητας της μονάδας σας (όπως η λειτουργία TURBO και οι λειτουργίες αυτοκαθαρισμού), ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο τηλεχειρισμού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Οι εικόνες σε αυτό το εγχειρίδιο είναι για επεξηγηματικούς σκοπούς. Το πραγματικό σχήμα της εσωτερικής σας μονάδας μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικό. Το πραγματικό σχήμα υπερισχύει. Ρύθμιση γωνίας ροής αέρα Ρύθμιση κάθετης γωνίας ροής αέρα Όταν η μονάδα είναι ενεργή, χρησιμοποιήστε το κουμπί swing/direct μία φορά για να ρυθμίσετε την κατεύθυνση(κάθετη γωνία) της ροής αέρα. 1.πιέστε το κουμπί swing/direct μία φορά για να ενεργοποιήσετε την περσίδα. Κάθε φορά που θα πιέζετε το κουμπί, αυτό θα προσαρμόζει την περσίδα σε 6 μοίρες. Πιέστε το κουμπί μέχρι την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε να φτάσει. 2.για να κάνετε την περσίδα να μετακινείται συνεχώς πάνω και κάτω, πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτερόλεπτα το κουμπί swing/direct. Πατήστε το ξανά για να σταματήσει η αυτόματη λειτουργία. Προσοχή: μην κρατάτε την περσίδα σε τελείως κάθετη γωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στάξιμο του συμπυκνωμένου νερού στα επιπλά σας. Ρύθμιση οριζόντιας γωνίας ροής αέρα Η οριζόντια γωνία της ροής αέρα πρέπει να ρθιμίζεται χειροκίνητα. Πατήστε τη ράβδο εκτροπής(βλέπε σχήμα β) και χειροκίνητα προσαρμόστε τη στην κατεύθυνση που προτιμάτε. Σε κάποιες μονάδες, η οριζόντια γωνία της ροής του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί με το τηλεχειριστήριο. Παρακαλώ απευθυνθείτε στο εγχειρίδιο του χειριστηρίου.

11 Σημείωση για τις γωνίες της περσίδας Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ψύξης ή ξήρανσης, μην ρυθμίζετε την περσίδα σε πολύ κάθετη γωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συμπύκνωση νερού στο πτερύγιο το οποίο θα πέσει στο πάτωμα ή στα έπιπλά σας.(βλέπε σχήμα α). Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ψύξης ή ξήρανσης, η ρύθμιση της περσίδας σε πολύ κάθετη γωνία μπορεί να μειώσει την απόδοση της μονάδας λόγω περιορισμού της ροής αέρα. Μην μετακινείτε την περσίδα με το χέρι σας. Αυτό θα προκαλέσει ασυνήθιστη λειτουργία της περσίδας. Αν αυτό συμβεί κλείστε τη μονάδα και βγάλτε το καλώδιο από την πρίζα φια λίγα δευτερόλεπτα, μετά ξαναξεκινήστε τη μονάδα. Αυτό θα επαναφέρει την περσίδα. Range Fig. A Προσοχή: μην κρατάτε την περσίδα σε πολύ κάθετη γωνία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ρίψη του συμπυκνωμένου νερού στα έπιπλά σας. ΠΡΟΣΟΧΗ Μην βάζετε τα δάχτυλά σας μέσα ή κοντά στον ανεμιστήρα και στην πλευρά αναρρόφησης της μονάδας. Η μεγάλη ταχύτητα ανεμιστήρα στο εσωτερικό της μονάδας μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Fig. B Ράβδος εκτροπής

12 Λειτουργία ύπνου Η λειτουργία ύπνου συνηθίζει να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας ενώ κοιμάστε(και δεν χρειάζεται τις ρυθμιζόμενες θερμοκρασίες για να είναι ευχάριστο). Αυτή η λειτουργία μπορεί μόνο να ενεργοποιηθεί από το χειριστήριο. Πιέστε το κουμπί sleep όταν είστε έτοιμος να πάτε για ύπνο. Όταν σε λειτουργία ψύξης, η μονάδα αυξήσει τη θερμοκρασία ανά 10C(20F) μετά από 1 ώρα και θα αυξήθεί άλλο 10C(20F) μετά πό μία ώρα. Όταν είναι σε λειτουργία θέρμανσης, η μονάδα θα μειώσει τη θερμοκρασία σε 10C(20F) μετά πό μία ώρα και θα μειώσει επιπλέον 10C(20F) μετά από μία ώρα. Θα κρατήσει τη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες, μετά η μονάδα θα κλείσει αυτόματα. Σημείωση: η λειτουργία ύπνου δεν είναι διαθέσιμη σε λειτουργίες ανεμιστήρα και ξήρανσης. Ρύθμιση Θερμοκρασίας 7 hours timer OFF Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του ύπνου

13 2. Xειροκίνητη λειτουργία (χωρίς χειριστήριο) Πώς να χειριστείτε τη μονάδα σας χωρίς χειριστήριο Στην περίπτωςη που το χειριστήριό σας δεν δουλεύει, η μονάδα σας πρέπει να λειτουργήσει χειροκίνητα με το κουμπί manual control στην εσωτερική μονάδα. Σημειώστε πως η χειροκίνητη εκτέλεση δεν είναι μια αργή λύση και ο χειρισμός της μονάδας με το χειριστήριο συστείνεται ανεπιφύλακτα. Πριν τη χειροκίνητη εκτέλεση Η μονάδα πρέπει να κλείνει πριν τη χειροκίνητη εκτέλεση. Για να λειτουργήσετε τη μονάδα σας χειροκίνητα: 1. Aνοίξτε το μπροστινό μέρος της εσωτερικής μονάδας. 2. Eντοπίστε το κουμπί manual control στην δεξιά πλευρά της μονάδας. 3. Πιέστε το κουμπί manual control μία φορά για να ενεργοποιηθεί η αναγκαστική αυτόματη λειτουργία. 4. Πιέστε το κουμπί manual control για να ενεργοποιηθεί η αναγκαστική λειτουργία ψύξης. 5. Πιέστε το κουμπί manual control για τρίτη φορά για να κλείσετε τη μονάδα. 6. Κλείστε το μπροστινό κομμάτι. Προσοχή Η χειροκίνητη εκτέλεση προτείνεται μόνο για λόγους δοκιμής και για επείγουσες κατάστάσεις. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτή τη λειτουργία εκτός και αν έχει χαθεί το χειριστήριο και είναι τελείως απαραίτητο. Για να επαναφέρετε την κανονική εκτέλεση, χρησιμοποιείστε το χειριστήριο για να ενεργοποιήσετε τη μονάδα.

14 Manual control button 3. φροντίδα και συντήρηση Καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας Πριν τον καθαρισμό ή την συντήρηση Πάντα να κλείνετε το κλιματιστικό και να βγάζετε το καλώδιο από την πρίζα πριν τον καθαρισμό ή τη συντήρηση. Προσοχή Να χρησιμοποιείτε μόνο μαλακό υγρό πανί για να καθαρίσετε τη μονάδα. Αν η μονάδα είναι πολύ βρώμικη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ βρεγμένο πανί σε ζεστό νερό για να την καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιείτε χημικά ή ρούχα μεταχειρισμένα με χημικά για να καθαρίσετε τη μονάδα. Μην χρησιμοποιείτε βενζίνη, λευκαντικά, λειαντικά ή άλλους τρόπους για να καθαρίσετε τη μονάδα. Αυτά μπορούν να προκαλέσουν ρωγμή στην επιφάνεια ή παραμόρφωση.

15 Μην χρησιμοποιείτε νερό πιο ζεστό από 400C(1040F) για να καθαρίσετε το μπροστινό κομμάτι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει την παραμόρφωση της επιφάνειας ή τον αποχρωματισμό Καθαρισμός φίλτρου αέρα Ένα φραγμένο κλιματιστικό μπορεί να μειώσει την απόδοση ψύξης της μονάδας σας και μπορεί επίσης να είναι κακό για την υγεία σας. Βεβαιωθείτε πως το φίλτρο καθαρίζεται μία φορά κάθε δύο εβδομάδες. 1. Σηκώστε το μπροστινό κομμάτι της εσωτερικής μονάδας. 2. Πιέστε πρώτα την γλωττίδα στο άκρο του φίλτρου για να χαλαρώσετε την πόρπη, αφήστε το κάτω, μετά τραβήξτε το προς εσάς. 3. Τώρα τραβήξτε το φίλτρο προς τα έξω. 4. Αν το φίλτρο σας έχει ένα μικρό φίλτρο ανανεώσιμου αέρα, βγάλτε το από το μεγαλύτερο φίλτρο. Καθαρίστε αυτό το φίλτρο ανανεώσιμο αέρα με ένα καθαριστικό χειρός. 5. Καθαρίστε το μεγάλο φίλτρο αέρα με ζεστό σαπουνισμένο νερό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα ήπιο απορρυπαντικό. 6. Ξεπλύνετε το φίλτρο με φρέσκο νερό,μετά στραγγίστε το. 7. Στεγνώστε το σε ένα δροσερό ξηρό μέρος, και αποφύγετε να εκτεθεί στον ήλιο. όταν στεγνώσει ξαναβάλτε το φίλτρο ανανεώσιμου αέρα στο μεγάλο φίλτρο, και μετά τοποθετήστε το μέσα στην εσωτερική μονάδα. 8. Κλείστε το μπροστινό κομμάτι της εσωτερικής μονάδας

16 Καρτέλα φίλτρου Φίλτρο ανανέωσης αέρα από πίσω από μεγάλο φίλτρο (μερικές μονάδες)

17 Προσοχή Μην αγγίζετε το φίλτρο ανανεώσιμου αέρα(πλάσμα) για 10 λεπτά τουλάχιστον μετά την απενεργοποίηση της μονάδας. Προσοχή Πριν αλλάξετε ή καθαρίσετε το φίλτρο, κλείστε τη μονάδα και βγάλτε την από την πρίζα. Όταν μετακινήσετε το φίλτρο, μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη της μονάδας. Οι μεταλλικές άκρες μπορεί να σας τραυματίσουν. Μην χρησιμοποιείτε νερό για να καθαρίσετε το εσωτερικό της εσωτερικής μονάδας. Αυτό μπορεί να καταστρέψει τη μόνωση και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Μην εκτίθετε τα φίλτρα στον ήλιο όταν είναι βρεγμένα. Αυτό μπορεί να αλλοιώσει το φίλτρο. Υπενθυμίσεις φίλτρου αέρα(προαιρετικά) Υπενθύμιση καθαρισμού φίλτρου αέρα Μετά από 240 ώρες χρήσης, το παράθυρο οθόνης στην εσωτερική μονάδα θα δείξει το σήμα CL. Αυτή είναι μια υπενθύμιση για να καθαρίσετε το φίλτρο αέρα. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα επιστρέψει στην κανονική της εμφάνιση. Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πιέστε το κουμπί led στο χειριστήριό σας 4 φορές, ή πιέστε το κουμπί manual control 3 φορές. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση,το σήμα CL θα αναβοσβήσει πάλι όταν ξαναλειτουργήσετε τη μονάδα. Υπενθύμιση αντικατάστασης φίλτρου αέρα Μετά από ώρες χρήσης, το παράθυρο της οθόνης θα εμφανίσει το σήμα nf. Αυτό είναι η υπενθύμιση για την αντικατάσταση του φίλτρου. Μετά από 15 δευτερόλεπτα, η μονάδα θα επιστρέψει στην αρχική της εμφάνιση. Για να επαναφέρετε την υπενθύμιση, πιέστε το κουμπί LED στο χειριστήριό σας 4 φορές, ή πιέστε το κουμπί manual control για 3 φορές. Αν δεν επαναφέρετε την υπενθύμιση το σήμα nf θα αναβοσβήσει πάλι μόλις ξαναλειτουργήσετε τη μονάδα. Προσοχή Οποιαδήποτε συντήρηση ή καθαρισμός της εξωτερικής μονάδας πρέπει να γίνεται από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη ή από τον αρμόδιο για παροχή υπηρεσιών.

18 Οποιαδήποτε επισκευή της μονάδας πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη ή από τον αρμόδιο για παροχή υπηρεσιών. Συντήρηση μεγάλες περίοδοι μη χρήσης. Αν σχεδιάζετε να μην χρησιμοποιήσετε τη μονάδα σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάντε τα παρακάτω: Καθαρίστε όλα τα φίλτρα Ενεργοποιήστε τη λειτουργία FAN έως ότου η μονάδα στεγνώσει τελείως Απενεργοποιήστε το FAN μέχρι τη μονάδα και αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος Αφαιρέστε τις μπαταρίες από το τηλεχειριστήριο Συντήρηση έλεγχος πριν το καθορισμένο διάστημα Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μη χρήσης, ή πριν από περιόδους συχνής χρήσης, κάντε τα παρακάτω:

19 t Ελέγξτε από τα καλώδια που έχουν υποστεί ζημιά Καθαρίστε όλα τα φίλτρα Ελέξτε για διαρροές Αντικαταστήστε τις μπαταρίες Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει όλες τις εισόδους αέρα και τις ούτες

20 4.Αντιμετώπιση προβλημάτων Μέτρα ασφαλείας Αν οτιδήποτε από τα παρακάτω συμβεί, κλείστε τη μονάδα αμέσως! Το καλώδιο τροφοδοσίας έχει καταστραφεί ή είναι αφύσικα ζεστό Μυρίζετε μια μυρωδιά καμμένου Η μονάδα βγάζει θόρυβο ή περίεργους ήχους. Μια ασφάλεια χτυπά ή ο διακόπτης ασφαλείας κάνει διαλέιμματα Νερό ή άλλα αντικείμενα πέφτουν μέσα ή έξω από τη μονάδα. Μην επιχειρήσετε να το φτιάξετε μόνοι σας!επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του service αμέσως! Κοινά θέματα Τα παρακάτω προβλήματα δεν είναι μια δυσλειτουργία και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτούνται διορθώσεις. θέμα Η μονάδα δεν ανοίγει πατώντας το κουμπί on/off Η μονάδα άλλαξε από λειτουργία ψύξης/ θέρμανσης σε λειτουργία ανεμιστήρα Πιθανές αιτίες Η μονάδα έχει ένα μέτρο ασφαλείας 3 λεπτών το οποίο εμποδίζει τη μονάδα από την υπερφόρτωση. Η μονάδα δεν μπορεί να ξαναλειτουργήσει αν δεν μείνει 3 λεπτά κλειστή. Η μονάδα ίσως αλλάζει τις ρυθμίσεις της για να αποφύγει την δημιουργία παγετού στη μονάδα. Όταν η θερμοκρασία ανέβει, η μονάδα θα ξεκινήσει να λειτουργεί στην επιλεγόμενη ρύθμιση ξανά. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία έχει επιτευχθεί, στην οποία η μονάδα κλείνει τον συμπιεστή. Η μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί όταν η θερμοκρασία αλλάξει πάλι.

21 Η μονάδα εκπέμπει λευκή ομίχλη Και η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα εκπέμπουν λευκή ομίχλη Σε περιόδους υγρασίας, μια μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ του αέρα δωματίου και του κλιματιστικού μπορεί να προκαλέσει λευκή ομίχλη. Όταν η μονάδα ξαναλειτουργήσει σε λειτουργία θέρμανσης μετά την απόψυξη, η λευκή ομίχλη θα βγει λόγω της υγρασίας που παράγεται από τη διαδικασία απόψυξης. Η εσωτερική μονάδα κάνει θόρυβο Και η εσωτερική και η εξωτερική μονάδα κάνουν θόρυβο Θόρυβος από την εσωτερική μονάδα Ένας έντονος ήχος αέρα ίσως προκληθεί όταν η περσίδα επαναφέρει τη θέση της. Ένας ήχος ίσως προκληθεί μετά τη λειτουργία της μονάδας σε λειτουργία θέρμανσης Λόγω της επέκτασης και της συστολής του πλαστικού της μονάδας Χαμηλός ήχος ακούγεται κατά τη διάρκεια λειτουργίας:αυτό είναι φυσικό και προκαλείται από το ψυκτικό αέριο που διέρχεται και στις εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες. Χαμηλός ήχος ακούγεται όταν η μονάδα ξεκινάει, μόλις έχει σταματήσει να λειτουργεί, ή όταν κάνει απόψυξη: αυτός ο θόρυβος είναι φυσικός και προκαλείται από το ψυκτικό αέριο που σταματάει ή αλλάζει την κατεύθυνσή του. Ήχος τριξίματος:φυσική διαστολή και συστολή του πλαστικού και των μεταλλικών μερών που προκαλείται από τις αλλαγές θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια λειτουργίας, μπορεί να δημιουργήσει περίεγους θορύβους. Η μονάδα μπορεί να κάνει διάφορους θορύβους ανάλογα με την τρέχουσα λειτουργία της. Σκόνη εκπέμπεται από την εσωτερική και εξωτερική μονάδα Η μονάδα βγάζει μια άσχημη μυρωδιά Η μονάδα ίσως συγκεντρώνει σκόνη κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων μη χρήσης της, η οποία θα βγει όταν λειτουργήσει η μονάδα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί αν καλύψετε τη μονάδα κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων μη λειτουργίας. Η μονάδα ίσως υιοθετεί μυρωδιές από το περιβάλλον(όπως έπιπλα, μαγείρεμα, καπνό κ.α) οι οποίες θα γίνουν αντιληπτές κατά τη λειτουργία της.

22 Ο ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας δεν λειτουργεί Η λειτουργία είναι ασταθής, απρόβλεπτη ή η μονάδα δεν ανταποκρίνεται στη λειτουργία Τα φίλτρα της μονάδας έχουν μουχλιάσει και πρέπει να καθαριστούν. Κατά τη λειτουργία της μονάδας, η ταχύτητα του ανεμιστήρα ελέγχεται για να μεγιστοποιηθεί η λειτουργία του μηχανήματος. Οι παρεμβολές από κινητά τηλέφωνα και απομακρυσμένους ενισχυτές μπορεί να προκαλέσουν στη μονάδα δυσλειτουργία. Σ αυτή την περίπτωση κάντε τα παρακάτω: Αποσυνδέστε το καλώδιο, μετά ξανασυνδέστε το Πιέστε το κουμπί on/off στο χειριστήριο για να ξαναξεκινήσει η μονάδα Σημείωση: αν το πρόβλημα παραμείνει, επικοινωνήστε με τον τοπικό συνεργάτη ή με το κοντινότερο κέντρο service. Περιγράψτε με λεπτομέρειες τη δυσλειτουργία της μονάδας

23 Αντιμετώπιση προβλημάτων Όταν προκύπτουν προβλήματα, παρακαλώ ελέγξτε τα παρακάτω σημεία πριν επικοινωνήσετε με την εταιρεία επιδιόρθωσης. πρόβλημα Πιθανές αιτίες Λύση Η ρυθμισμένη θερμοκρασία ίσως είναι υψηλότερη από τη θερμοκρασία του δωματίου Ο εναλλάκτης θερμότητας στην εσωτερική ή εξωτερική μονάδα είναι βρώμικος Το φίλτρο αέρα είναι βρώμικο Η είσοδος αέρα και έξοδος σε κάθε μονάδα είναι μπλοκαρισμένη Χαμηλότερη ρυθμισμένη θερμοκρασία Καθαρίστε τον επηρεασμένο εναλλάκτη θερμότητας Μετακινήστε το φίλτρο και καθαρίστε το σύμφωνα με τις οδηγίες. Κλείστε τη μονάδα, μετακινήστε το εμπόδιο και ξαναλειτουργήστε τη. Χαμηλή λειτουγία ψύξης Οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ανοιχτά Υπερβολική ζέστη δημιουργείται από το φως του ήλιου Πολλές πηγές θέρμανσης στο δωμάτιο (άνθρωποι, υπολογιστές, ηλεκτρονικά κ.α) Σιγουρευτείτε πως όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά ενώ η μονάδα λειτουργεί. Κλείστε τα παράθυρα και τις κουρτίνες στις περιόδους υψηλής ζέστης ή έντονης ηλιακής ακτινοβολίας. Μειώστε την ποσότητα των πηγών θέρμανσης. Χαμηλό ψυκτικό λόγω διαρροής ή μακροχρόνιας χρήσης Έχει ενεργοποιηθεί αθόρυβη λειτουργία (προαιρετική λειτουργία) Ελέγξτε για διαρροές,σφραγίστε πάλι αν χρειάζεται και κλείστε το ψυκτικό. Η αθόρυβη λειτουργία μπορεί να μειώσει την απόδοση του προϊόντος μειώνοντας τη συχνότητα λειτουργίας. Κλείστε την αθόρυβη λειτουργία

24 Πρόβλημα Πιθανές αιτίες Λύση Η μονάδα δεν δουλεύει Η μονάδα ξεκινάει και ξαφνικά σταματάει Χαμηλή λειτουργία θέρμανσης Αποτυχία σύνδεσης Περιμένετε να επανέλθει το ρεύμα Δεν υπάρχει ρεύμα Η ασφάλεια είναι καμμένη Αντικαταστήστε την ασφάλεια Ανοίξτε την τροφοδοσία ρεύματος Οι μπαταρίες του Αντικαταστήστε τις μπαταρίες χειριστηρίου έχουν τελειώσει Η τρίλεπτη προστασία της μονάδας έχει ενεργοποιηθεί Το χρονόμετρο έχει ενεργοποιηθεί Υπάρχει πάρα πολύ ή πολύ λίγο ψυκτικό υγρό στο σύστημα Μη συμπιεσμένο αέριο ή υγρασία μπαίνει στη μονάδα Ο συμπιεστής έσπασε Η τάση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή Η εξωτερική θερμοκρασία είναι υπερβολικά χαμηλή Ο κρύος αέρας εισέρχεται μέσα από πόρτες και παράθυρα Χαμηλό ψυκτικό λόγω διαρροής ή μακροχρόνιας χρήσης Περιμένετε 3 λεπτά μετά καναλειτουργήστε τη μονάδα Κλείστε το χρονόμετρο Ελέγξτε για διαρροές και επαναφορτίστε το σύστημα με ψυκτικό μέσο Αδειάστε και γεμίστε το σύστημα με ψυκτικό μέσο Αντικαταστήστε το συμπιεστή Εγκαταστήστε ένα μανοστάτη για να ισορροπήσετε την τάση Χρησιμοποιήστε βοηθητική συσκευή θέρμανσης Βεβαιωθείτε πως όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειστά κατά τη λειτουργία της μονάδας Ελέγξτε για διαρροές,σφραγίστε πάλι αν χρειάζεται και κλείστε το ψυκτικό.

25 Οι λυχνίες ένδειξης συνεχίζουν να αναβοσβήνουν Μήνυμα λάθους εμφανίζεται στην οθόνη της εσωτερικής μονάδας E0, E1, E2 P1, P2, P3 F1, F2, F3 Η μονάδα ίσως πρέπει αν σταματήσει τη λειτουργία ή να συνεχίσει σε ασφαλή ροή αέρα. Αν οι λυχνίες ένδειξης συνεχίσουν να ανάβουν ή εμφανιστούν κωδικοί σφάλματος περιμένετε για 10 λεπτά. Το πρόβλημα ίσως λυθεί μόνο του. Αν όχι, αποσυνδέστε το καλώδιο, και ξανασυνδέστε το. Ενεργοποιήστε τη μονάδα Αν το πρόβλημα παραμείνει, αποσυνδέστε το καλώδιο και επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Σημείωση: αν το πρόβλημά σας παραμείνει μετά την εκτέλεση των παραπάνω ελεγχών και διαγνωστικών κλείστε αμέσως τη μονάδα και επικοινωνήστε με τον εξουσιοδοτημένο κέντρο service. 5. Ευρωπαϊκές οδηγίες διάθεσης Η μονάδα περιέχει ψυκτικό μέσο και άλλα πιθανώς επικίνδυνα υλικά. Κατά τη διάθεση της συσκευής ο νόμος απαιτεί ειδική συλλογή και επεξεργασία. Μην απορρίπτετε το προϊόν αυτό ως οικιακά απορρίμματα ή αστικά απορρίμματα. Όταν θέλετε να πετάξετε αυτή τη συσκευή, έχετε τις παρακάτω επιλογές: Απομακρύνετε τη συσκευή αυτή από την τοπική ηλεκτρονική μονάδα συλλογής αποβλήτων Όταν αγοράζετε μια νέα συσκευή, ο λιανοπωλητής θα πάρει πίσω την παλιά συσκευή δωρεάν Ο κατασκευαστής θα πάρει πίσω την παλιά συσκευή δωρεάν Πουλήστε τη συσκευή Σε αξιόπιστους μεταπωλητές παλιοσίδερων

26 Ειδική παρατήρηση Αφήνοντας τη συσκευή στο δάσος ή σε άλλα περιβάλλοντα διακινδυνεύετε την υγεία σας και είναι κακό για το περιβάλλον. Επιβλαβή υγρά ίσως διαρρεύσουν στο νερό και μπουν στην τροφική αλυσίδα. Troui

27 Κλιματιστικό Απεικόνιση του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα Προδιαγραφές τηλεχειριστηρίου 2 Κουμπιά λειτουργίας... 3 Δείκτες LCD..6 Πώς να χρησιμοποιείτε τα κουμπιά..7 Αυτόματη λειτουργία...7 Λειτουργίες ψύξης/θέρμανσης/ανεμιστήρα. 7 Λειτουγργία αφύγρανσης...8 Προσαρμόστε την κατεύθυνση ροής αέρα.. 8 Λειτουργία χρονόμετρου....9 Χειρισμός τηλεχειριστηρίου..13 Σημείωση: Ο σχεδιασμός των κουμπιών βασίζεται σε τυπικό μοντέλο και ίσως είναι λίγο διαφορετικό από το πραγματικό που έχετε, το πραγματικό μέγεθος είναι μεγαλύτερο. Όλες οι λειτουργίες που περιγράφονται επιτυγχάνονται από τη μονάδα. Αν η μονάδα δεν διαθέτει αυτή τη λειτουργία, δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη λειτουργία όταν πατήσετε το σχετικό κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Όταν υπάρχουν τεράστιες διαφορές ανάμεσα στην απεικόνιση του τηλεχειριστηρίου και στη χειροκίνητη χρήση στην περιγραφή λειτουργιών, η περιγραφή για τη χειροκίνητη χρήση επικρατεί.

28 Προδιαγραφές τηλεχειριστηρίου Μοντέλο RG57A3/BGEF,RG57A2/BGEF,RG57B/BGE,RG57D/BGE Μετρήσιμη τάση 3.0V(ξηρή μπαταρία R03/LR03 2) Εύρος λήψης σήματος περιβάλλον 8m -5 C 60C ON ON OFF OFF RG57A2/BGEF (FRESH button is not available) RG57A3/BGEF RG57B/BGE (FRESH button is not available) RG57D/BGE

29 Λειτουργία κουμπιών ON/OFF Κουμπί Με αυτό το κουμπί ενεργοποιείται και απενεργοποιείται το κλιματιστικό. MODE Κουμπί Πατήστε αυτό το κουμπί για να τροποποιήσετε τη λειτουργία του κλιματιστικού σε μια ακολουθία που ακολουθεί: ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μην επιλέγετε τη λειτουργία ΘΕΡΜΑΝΣΗ εάν το μηχάνημα που αγοράσατε είναι μόνο ψύξης. Η λειτουργία θέρμανσης δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή ψύξης ON 10 OFF FAN Κουμπί Χρησιμοποιείται για την επιλογή της ταχύτητας του ανεμιστήρα σε τέσσερα βήματα: AUTO LO MED HIGH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα στη λειτουργία AUTO ή DRY. SLEEP Κουμπί Ενεργή / Απενεργοποίηση λειτουργίας ύπνου. Μπορεί να διατηρήσει την πιο άνετη θερμοκρασία και να εξοικονομήσει ενέργεια. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στη λειτουργία COOL, HEAT ή AUTO. Για λεπτομέρειες, δείτε τη λειτουργία ύπνου στο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ενώ η μονάδα λειτουργεί σε λειτουργία SLEEP, θα ακυρωθεί αν πατηθεί το κουμπί MODE, SPEED FAN ή ON / OFF. FRESH Κουμπί (Ισχύει για τα RG57A3 / BGEF και (RG57D / BGE) Ενεργή / Απενεργοποίηση λειτουργίας FRESH. Όταν ξεκινήσει η λειτουργία FRESH, ο συλλέκτης σκόνης Ionizer / Plasma (ανάλογα με τα μοντέλα) ενεργοποιείται και θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της γύρης και των ακαθαρσιών από τον αέρα. TURBO Κουμπί Ενεργή / Απενεργοποίηση λειτουργίας Turbo. Η λειτουργία Turbo επιτρέπει στο μηχάνημα να φτάσει στην προκαθορισμένη θερμοκρασία σε λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης το συντομότερο δυνατόν (αν η εσωτερική μονάδα δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, δεν υπάρχει αντίστοιχη λειτουργία όταν πατάτε αυτό το κουμπί.) SELF CLEAN Κουμπί (Ισχύει για Rg57 (A2) A3 / BGEF) Ενεργή / Απενεργοποίηση λειτουργίας αυτόματου καθαρισμού 14

30 Λειτουργία κουμπιών UP Κουμπί ( ) Πατήστε αυτό το κουμπί για να αυξήσετε τη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας σε βήματα 1oC στους 30oC. DOWN Κουμπί ( ) Πατήστε αυτό το κουμπί για να μειώσετε τη ρύθμιση της εσωτερικής θερμοκρασίας σε βήματα 1oC στους 17oC. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ο έλεγχος θερμοκρασίας δεν είναι διαθέσιμος στη λειτουργία ανεμιστήρα. SHORTCUT Κουμπί Χρησιμοποιείται για να επαναφέρετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις ή να συνεχίσετε τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Την πρώτη φορά που συνδέετε την παροχή ρεύματος, αν πιέσετε το πλήκτρο SHORTCUT, η μονάδα θα λειτουργήσει σε λειτουργία AUTO, 26OC και η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι Auto. Πατήστε αυτό το κουμπί όταν το τηλεχειριστήριο είναι ενεργοποιημένο, το σύστημα θα επανέλθει αυτόματα στις προηγούμενες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας, της ρύθμισης της θερμοκρασίας, της ταχύτητας του ανεμιστήρα και του χαρακτηριστικού ύπνου (εάν είναι ενεργοποιημένο). Εάν πιέσετε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, το σύστημα θα επαναφέρει αυτόματα το τρέχον RG57B/BGE Ρυθμίσεις λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου λειτουργίας, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, την ταχύτητα του ανεμιστήρα και τη λειτουργία ύπνου (εάν είναι ενεργοποιημένη). TIMER ON Κουμπί Πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει η ακολουθία χρόνου αυτόματης ενεργοποίησης. Κάθε πίεση θα αυξήσει τη ρύθμιση αυτόματου χρονισμού σε βήματα 30 λεπτών. Όταν ο χρόνος ρύθμισης εμφανίζει 10,0, κάθε πίεση θα αυξήσει τη ρύθμιση αυτόματης ρύθμισης κατά 60 λεπτά. Για να ακυρώσετε το πρόγραμμα αυτόματου χρονομέτρου, απλά ρυθμίστε το χρόνο αυτόματης ενεργοποίησης στο 0,0. TIMER OFF Κουμπί Πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει η ακολουθία χρόνου αυτόματης απενεργοποίησης. Κάθε πίεση θα αυξήσει το auto -με ρύθμιση σε βήματα 30 λεπτών. Όταν ο χρόνος ρύθμισης εμφανίζει 10,0, κάθε πίεση θα αυξήσει τη ρύθμιση αυτόματου χρονισμού κατά 60 λεπτά. Για να ακυρώσετε το πρόγραμμα αυτόματης ρύθμισης, απλά ρυθμίστε το χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης στο 0,0

31 Λειτουργία κουμπιών 1 CUT 2 TIMER ON TEMP OFF 11 SLEEP FRESH 12 RG57A2/BGEF ON/OFF FAN ON OFF SLEEP FRESH SWING DIRECT 12 TURBO LED RG57D/BGE 14 Swing BGEF) Κουμπί(applicable to RG57(A2)A3/ Χρησιμοποιείται για να σταματήσει ή να ξεκινήσει την κατακόρυφη κίνηση της περσίδας και να ρυθμίσει την επιθυμητή κατεύθυνση ροής αριστερού / δεξιού αέρα. Η κάθετη περσίδα αλλάζει σε γωνία 6 μοιρών για κάθε πρέσα. Και η περιοχή εμφάνισης θερμοκρασίας της εσωτερικής μονάδας εμφανίζεται για ένα δευτερόλεπτο. Εάν συνεχίσετε να πιέζετε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, ενεργοποιείται η λειτουργία κάθετης περιστροφής. Και εμφανίζεται η περιοχή απεικόνισης της εσωτερικής μονάδας IIII, αναβοσβήνει τέσσερις φορές και στη συνέχεια η ρύθμιση θερμοκρασίας επανέρχεται. Εάν διακοπεί η λειτουργία κάθετης περιστροφής, εμφανίζεται το LC και παραμένει αναμμένο για 3 δευτερόλεπτα. Swing Κουμπί (applicable to RG57A3(A2)/BGEF) Χρησιμοποιείται για να σταματήσει ή να ξεκινήσει την οριζόντια κίνηση της λαβής ή να ρυθμίσει την επιθυμητή κατεύθυνση ροής αέρα προς τα πάνω / κάτω. Η λυχνία αλλάζει σε γωνία 6 μοιρών για κάθε πρέσα. Εάν συνεχίσετε να πιέζετε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, η περσίδα θα μετακινηθεί αυτόματα προς τα πάνω και προς τα κάτω SWING Κουμπί (applicable to RG57B/BGE) Χρησιμοποιείται για να σταματήσει ή να ξεκινήσει τη λειτουργία οριζόντιας περιστροφής. DIRECT Κουμπί (applicable to RG57B/BGE) Χρησιμοποιείται για να αλλάξει η κίνηση της λαβής και να ρυθμιστεί η επιθυμητή κατεύθυνση ροής αέρα προς τα πάνω / κάτω. Η λωρίδα αλλάζει γωνία σε κάθε πάτημα. FOLLOW ME Κουμπί (applicable to Rg57(A2)A3/BGEF) Πατήστε αυτό το κουμπί για να ξεκινήσει η λειτουργία Follow Me, η απομακρυσμένη οθόνη είναι πραγματική θερμοκρασία στη θέση της. Το τηλεχειριστήριο θα στείλει αυτό το σήμα στο κλιματιστικό κάθε 3 λεπτά μέχρι να πατήσετε ξανά το πλήκτρο Follow Me. Το κλιματιστικό θα ακυρώσει αυτόματα τη λειτουργία Follow Me, εάν δεν λάβει το σήμα κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε διαστήματος 7 λεπτών. LED Κουμπί Απενεργοποίηση / ενεργή οθόνη εσωτερικής οθόνης. Όταν πιέζετε το κουμπί, η οθόνη της εσωτερικής οθόνης έχει σβηστεί, πατήστε ξανά για να ανάψει η οθόνη. Δείκτες στην οθόνη LCD

32 Δείκτες στην οθόνη LCD τρόπου λειτουργίας Ένδειξη Εμφανίζονται πληροφορίες όταν το τηλεχειριστήριο είναι ενεργοποιημένο. AUTO COOL DRY HEAT FAN Εμφανίζεται όταν το τηλεχειριστήριο είναι ενεργοποιημένο. Ένδειξη μπαταρίας (ανίχνευση χαμηλής μπαταρίας) Δεν διατίθεται για αυτή τη συσκευή Εμφανίζεται όταν έχει ρυθμιστεί η ώρα του ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ. Εμφανίζεται όταν έχει ρυθμιστεί η ώρα ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ. Εμφάνιση της ρυθμισμένης θερμοκρασίας ή της θερμοκρασίας χώρου ή του χρόνου κάτω από τη ρύθμιση TIMER. Εμφανίζεται σε κατάσταση λειτουργίας Αναστολής λειτουργίας. Έχει δηλωθεί ότι το κλιματιστικό λειτουργεί στη λειτουργία Follow me Δεν διατίθεται για αυτή τη μονάδα Δεν διατίθεται για αυτή τη μονάδα Fan speed indication Χαμηλή ταχύτητα Μεσαία Υψηλή ταχύτητα Αυτόματη ταχύτητα Σημείωση: Όλοι οι δείκτες που παρουσιάζονται στο σχήμα είναι για λόγους σαφούς παρουσίασης. Αλλά κατά τη διάρκεια της πραγματικής λειτουργίας εμφανίζονται μόνο τα σχετικά λειτουργικά σήματα στο παράθυρο ενδείξεων.

33 Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Αυτόματη λειτουργία Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα είναι συνδεδεμένη και ότι υπάρχει διαθέσιμη τροφοδοσία. Η ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην οθόνη ενδείξεων της εσωτερικής μονάδας αρχίζει να αναβοσβήνει. 1.Πατήστε το κουμπί MODE για να επιλέξετε αυτόματα. 2.Πατήστε το κουμπί UP / DOWN για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε μια περιοχή από 17OC ~ 30OC σε 1OC. 3.Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ξεκινήσετε το κλιματιστικό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1. Στην κατάσταση αυτόματης λειτουργίας, το κλιματιστικό μπορεί λογικά να επιλέξει τη λειτουργία ψύξης, ανεμιστήρα και θέρμανσης ανιχνεύοντας τη διαφορά μεταξύ της πραγματικής θερμοκρασίας περιβάλλοντος και της θερμοκρασίας ρύθμισης στο τηλεχειριστήριο. 2. Στη λειτουργία Auto, δεν μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Έχει ήδη ρυθμιστεί αυτόματα. 3.Εάν η λειτουργία Αυτόματη δεν είναι άνετη για εσάς, η επιθυμητή λειτουργία μπορεί να επιλεγεί χειροκίνητα. Cooling /Heating/Fan operation Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα είναι συνδεδεμένη και ότι υπάρχει διαθέσιμη τροφοδοσία. 1.Πατήστε το κουμπί MODE για να επιλέξετε COOL, HEAT (μοντέλα ψύξης και θέρμανσης μόνο) ή λειτουργία FAN. 2.Πατήστε τα πλήκτρα UP / DOWN για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε μια περιοχή από 17OC ~ 30OC σε 1OC. 3.Πατήστε το κουμπί FAN για να επιλέξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα σε τέσσερα βήματα - Auto, Low, Med ή High. 4.Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ξεκινήσει η λειτουργία του κλιματιστικού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στη λειτουργία FAN, η θερμοκρασία ρύθμισης δεν εμφανίζεται στο τηλεχειριστήριο και δεν μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία χώρου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούν να εκτελεστούν μόνο τα βήματα 1, 3 και 4.

34 Πώς να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά Λειτουργία αφύγρανσης Βεβαιωθείτε ότι η μονάδα είναι συνδεδεμένη και ότι υπάρχει διαθέσιμη τροφοδοσία. Η ένδειξη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην οθόνη ενδείξεων της εσωτερικής μονάδας αρχίζει να αναβοσβήνει Πατήστε το κουμπί MODE για να επιλέξετε DRY model. 2.Πατήστε τα πλήκτρα UP / DOWN για να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε μια περιοχή από 17OC ~ 30OC σε 1OC. 3.Πατήστε το κουμπί ON / OFF για να ξεκινήσετε το κλιματιστικό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Στη λειτουργία Αφυγραντήρα, δεν μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Έχει ήδη ρυθμιστεί αυτόματα. Ρύθμιση της κατεύθυνσης ροής αέρα χρησιμοποιήστε το SWING & κουμπί για να ρυθμίσετε την επιθυμητή Ροή αέρα. 1. Η κατεύθυνση πάνω / κάτω μπορεί να ρυθμιστεί με το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Κάθε φορά που πιέζετε το κουμπί, η γρίλια κινείται σε γωνία 6 μοιρών. Αν πιέσετε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, η περσίδα θα μετακινηθεί αυτόματα προς τα πάνω και προς τα κάτω. 2. Η κατεύθυνση αριστερά / δεξιά μπορεί να ρυθμιστεί με το κουμπί στο τηλεχειριστήριο. Κάθε φορά που πιέζετε το κουμπί, η γρίλια κινείται σε γωνία 6 μοιρών. Αν πιέσετε περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα, η περσίδα θα μετακινηθεί αυτόματα προς τα πάνω και προς τα κάτω. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν ο λαμπτήρας περιστρέφεται ή κινείται σε θέση που θα επηρέαζε την επίδραση ψύξης ή θέρμανσης του κλιματιστικού, θα αλλάξει αυτόματα την κατεύθυνση περιστροφής / κίνησης.

35 Λειτουργία χρονοδιακόπτη Πατήστε το πλήκτρο TIMER ON για να ρυθμίσετε τον χρόνο αυτόματης ενεργοποίησης της μονάδας. Πατώντας το πλήκτρο TIMER OFF μπορείτε να ρυθμίσετε το χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης της μονάδας. Για να ορίσετε την ώρα αυτόματης ενεργοποίησης. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER ON. Το τηλεχειριστήριο εμφανίζει το TIMER ON, ο τελευταίος χρόνος ρύθμισης για αυτόματη ενεργοποίηση και το σήμα "H" θα εμφανιστούν στην περιοχή της οθόνης LCD. Τώρα είναι έτοιμη να επαναφέρετε την ώρα αυτόματης ενεργοποίησης για να ξεκινήσει η λειτουργία. 2. Πιέστε ξανά το πλήκτρο TIMER ON για να ρυθμίσετε την επιθυμητή ώρα αυτόματης ενεργοποίησης. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί, ο χρόνος αυξάνεται κατά μισή ώρα μεταξύ 0 και 10 ωρών και κατά μία ώρα μεταξύ 10 και 24 ωρών. 3. Αφού ρυθμίσετε το TIMER ON, θα υπάρξει ένα δευτερόλεπτο καθυστέρηση πριν το τηλεχειριστήριο μεταδώσει το σήμα στο κλιματιστικό. Στη συνέχεια, μετά από περίπου άλλα 2 δευτερόλεπτα, το σήμα "h" θα εξαφανιστεί και η ρυθμισμένη θερμοκρασία θα εμφανιστεί ξανά στο παράθυρο οθόνης LCD. Για να ρυθμίσετε τον χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER OFF. Το τηλεχειριστήριο εμφανίζει το TIMER OFF, ο τελευταίος χρόνος ρύθμισης Auto-off και το σήμα "H" θα εμφανιστούν στην περιοχή της οθόνης LCD. Τώρα είναι έτοιμη να επαναφέρει το χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης για να σταματήσει τη λειτουργία. 2. Πιέστε ξανά το πλήκτρο TIMER OFF για να ρυθμίσετε το επιθυμητό χρόνο αυτόματης απενεργοποίησης. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί, ο χρόνος αυξάνεται κατά μισή ώρα μεταξύ 0 και 10 ωρών και κατά μία ώρα μεταξύ 10 και 24 ωρών. 3. Αφού ρυθμίσετε τον ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ εκτός λειτουργίας, θα υπάρξει μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου πριν το τηλεχειριστήριο μεταδώσει το σήμα στο κλιματιστικό. Στη συνέχεια, μετά από περίπου άλλα 2 δευτερόλεπτα, το σήμα "H" θα εξαφανιστεί και η ρυθμισμένη θερμοκρασία θα εμφανιστεί ξανά στο παράθυρο οθόνης LCD.

36 ΠΡΟΣΟΧΗ Όταν επιλέγετε τη λειτουργία χρονοδιακόπτη, το τηλεχειριστήριο μεταδίδει αυτόματα το σήμα χρονοδιακόπτη στην εσωτερική μονάδα για τον καθορισμένο χρόνο. Συνεπώς, κρατήστε το τηλεχειριστήριο σε μια θέση όπου μπορεί να μεταδώσει σωστά το σήμα στην εσωτερική μονάδα. Ο πραγματικός χρόνος λειτουργίας που έχει οριστεί από το τηλεχειριστήριο για τη λειτουργία χρονοδιακόπτη περιορίζεται στις ακόλουθες ρυθμίσεις: 0.5, 1.0, 1.5, 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 6.5, 7.0, 7.5, 8.0, 8.5, 9.0, 9.5, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 και 24. Παράδειγμα ρύθμισης χρονοδιακόπτη Off Start TIMER ON (Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης) Η λειτουργία TIMER ON είναι χρήσιμη όταν θέλετε η συσκευή να ενεργοποιηθεί αυτόματα πριν επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Το κλιματιστικό θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα την καθορισμένη ώρα. Παράδειγμα: Για να ξεκινήσετε το κλιματιστικό σε 6 ώρες. Set 6 hours later 1.Πιέστε το πλήκτρο TIMER ON, η τελευταία ρύθμιση του χρόνου έναρξης λειτουργίας και το σήμα "H" θα εμφανιστεί στην περιοχή της οθόνης. 2.Πατήστε το πλήκτρο TIMER ON για να εμφανιστεί η ένδειξη "6.0H" στην οθόνη TIMER ON του τηλεχειριστηρίου. 3.Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και η περιοχή ψηφιακής προβολής θα εμφανίσει ξανά τη θερμοκρασία. Η ένδειξη "TIMER ON" παραμένει αναμμένη και αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη.

37 Set 10 hours later TIMER OFF (Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης) Η λειτουργία ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ είναι ωφέλιμη όταν θέλετε η συσκευή να απενεργοποιείται αυτόματα μετά από το κρεβάτι σας. Το κλιματιστικό θα σταματήσει αυτόματα την καθορισμένη ώρα. Παράδειγμα: Για να σταματήσετε το κλιματιστικό σε 10 ώρες. 1. Πατήστε το κουμπί ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ, η τελευταία ρύθμιση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και το σήμα "H" θα εμφανιστεί στην περιοχή της οθόνης. 2. Πατήστε το πλήκτρο TIMER OFF για να εμφανιστεί η ένδειξη "10H" στην οθόνη TIMER OFF του τηλεχειριστηρίου. 3. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και η περιοχή ψηφιακής προβολής θα εμφανίσει ξανά τη θερμοκρασία. Η ένδειξη "TIMER OFF" παραμένει αναμμένη και αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη. ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ (Ρύθμιση ταυτόχρονα των χρονοδιακόπτη ON και OFF) TIMER OFF TIMER ON (On Stop Start operation) Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν θέλετε να σταματήσετε το κλιματιστικό μετά το κρεβάτι και να το ξαναρχίσετε το πρωί όταν ξυπνάτε ή όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Set 2 hours later after setting Start 10 hours later after setting Παράδειγμα: Για να σταματήσετε το κλιματιστικό 2 ώρες μετά τη ρύθμιση και Ξεκινήστε ξανά 10 ώρες μετά τη ρύθμιση. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER OFF. 2. Πιέστε ξανά το πλήκτρο TIMER OFF για να εμφανιστεί η ένδειξη 2.0H στην οθόνη TIMER OFF. 3. Πατήστε το κουμπί TIMER ON. 4. Πατήστε ξανά το πλήκτρο TIMER ON για να εμφανιστεί η ένδειξη 10H στην οθόνη TIMER ON. 5. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και η περιοχή ψηφιακής απεικόνισης θα εμφανίσει ξανά τη θερμοκρασία. 6. Η ένδειξη "TIMER ON OFF" παραμένει αναμμένη και αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη.

38 TIMER ON TIMER OFF Off Start Stop Set 2 hours later after 5 hours later setting after setting (Off Start Stop operation) Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν θέλετε να ξεκινήσετε το κλιματιστικό πριν ξυπνήσετε και σταματήσετε μετά την έξοδο από το σπίτι. Παράδειγμα: Για να ξεκινήσετε το κλιματιστικό 2 ώρες μετά τη ρύθμιση, και να το σταματήσετε 5 ώρες μετά τη ρύθμιση. 1. Πατήστε το κουμπί TIMER ON. 2. Πιέστε ξανά το πλήκτρο TIMER ON για να εμφανιστεί η ένδειξη 2.0H στην οθόνη TIMER ON. 3. Πατήστε το κουμπί TIMER OFF. 4. Πατήστε ξανά το κουμπί ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ για να εμφανιστεί η ένδειξη 5.0H στην οθόνη TIMER OFF. Περιμένετε 3 δευτερόλεπτα και η περιοχή ψηφιακής απεικόνισης θα εμφανίσει ξανά τη θερμοκρασία. Η ένδειξη "TIMER ON & TIMER OFF" παραμένει αναμμένη και αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη.

39 Χειρισμός του τηλεχειριστηρίου 8m Θέση του τηλεχειριστηρίου. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο σε απόσταση 8 μέτρων από τη συσκευή, δείχνοντας προς τον δέκτη. Η λήψη επιβεβαιώνεται από ένα ηχητικό σήμα. ΠΡΟΣΟΧΗ Το κλιματιστικό δεν θα λειτουργεί αν κουρτίνες, πόρτες ή άλλα υλικά εμποδίζουν τα σήματα από το τηλεχειριστήριο στην εσωτερική μονάδα. Αποφύγετε την πτώση υγρού στο τηλεχειριστήριο. Μην εκθέτετε το τηλεχειριστήριο σε άμεσο ηλιακό φως ή θερμότητα. Εάν ο δέκτης υπέρυθρων σημάτων στην εσωτερική μονάδα εκτίθεται σε άμεσο ηλιακό φως, το κλιματιστικό ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Χρησιμοποιήστε κουρτίνες για να μην πέσει το ηλιακό φως στον δέκτη. Αν άλλες ηλεκτρικές συσκευές αντιδρούν στο τηλεχειριστήριο, μετακινήστε αυτές τις συσκευές ή συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο. Μην ρίχνετε το τηλεχειριστήριο. Χειριστείτε με προσοχή. Μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα στο τηλεχειριστήριο ή βάλτε τα πάνω. Χρήση της βάσης του τηλεχειριστηρίου (προαιρετικό) Το τηλεχειριστήριο μπορεί να συνδεθεί σε τοίχο ή κολώνα χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα τηλεχειριστηρίου (δεν παρέχεται, αγοράζεται ξεχωριστά). Πριν εγκαταστήσετε το τηλεχειριστήριο, ελέγξτε ότι το κλιματιστικό δέχεται σωστά τα σήματα. Τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο με δύο βίδες. Για να εγκαταστήσετε ή να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο, μετακινήστε το πάνω ή κάτω στη θήκη

40 Αντικατάσταση μπαταριών Οι ακόλουθες περιπτώσεις σημαίνουν εξαντλημένες μπαταρίες. Αντικαταστήστε τις παλιές μπαταρίες με καινούργιες. λήψη μηνυμάτων δεν εκπέμπεται όταν μεταδίδεται ένα σήμα. Ο δείκτης εξασθενεί. Το τηλεχειριστήριο τροφοδοτείται από δύο ξηρές μπαταρίες (R03 / LR03X2) που βρίσκονται στο οπίσθιο πίσω μέρος και προστατεύονται από ένα κάλυμμα. (1) Αφαιρέστε το κάλυμμα στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου. (2) Αφαιρέστε τις παλιές μπαταρίες και τοποθετήστε τις νέες μπαταρίες τοποθετώντας σωστά τα άκρα (+) και (-). (3) Τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν αφαιρεθούν οι μπαταρίες, το τηλεχειριστήριο διαγράφει όλο τον προγραμματισμό. Μετά την εισαγωγή νέων μπαταριών, το τηλεχειριστήριο πρέπει να επαναπρογραμματιστεί. ΠΡΟΣΟΧΗ Μην αναμιγνύετε παλιές και νέες μπαταρίες ή μπαταρίες διαφόρων τύπων. Μην αφήνετε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο εάν δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για 2 ή 3 μήνες. Μην απορρίπτετε τις μπαταρίες ως αστικά απορρίμματα. Η συλλογή τέτοιων αποβλήτων χωριστά για ειδική επεξεργασία είναι απαραίτητη. Ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση για βελτίωση του προϊόντος. Συμβουλευτείτε τον οργανισμό πωλήσεων ή τον κατασκευαστή για λεπτομέρειες.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ευχαριστούμε για την αγορά του κλιματιστικού μας. Προτού χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Οι προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού

ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού ACP-09CH25AESI ACP-12CH35AESI ACP-18CH50AESI ACP-24CH70AESI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού Μέτρα ασφαλείας Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μονάδας Χειροκίνητη λειτουργία(χωρίς χειριστήριο) 3 Φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού

ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI. Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού ACP-09CH25AEVI ACP-12CH35AEVI ACP-12CH35AEVI GOLD ACP-18CH50AEVI ACP-24CH70AEVI EΛ Εγχειρίδιο Χρήσης κλιματιστικού Περιεχόμενα Προσωπικού Εγχειριδίου Μέτρα Ασφαλείας Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά μονάδας

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ U-CROWN ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Οδηγίες Συμβατότητας: Τα μοντέλα UCROWN υιοθετούν RF (Radio Frequency) ασύρματα χειριστήρια. Η κλιματιστική μονάδα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. Technical support

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ. Technical support ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για λόγους βελτίωσης του προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης

Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter. Οδηγίες Χρήσης Split κλιματιστικό με τεχνολογία DC inverter Οδηγίες Χρήσης Electrolux. Thinking of you. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς σκεφτόμαστε, επισκεφθείτε www.electrolux.com Πληροφορίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Remote Controller Cassette Unit

Owner s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι. Remote Controller Cassette Unit Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Models/ Μοντέλα: VMCRI-8 Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Remote Controller Cassette Unit Owner s Manual Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το σύστημα κλιματισμού INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Your-conditions ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Οδηγίες προς το κοινό...2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση......3 Προσοχή...4 Έλεγχοι πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Κλιματιστικό Franke. Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου CS

Οδηγίες Χρήσης. Κλιματιστικό Franke. Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου CS Κλιματιστικό Διαιρούμενου Τύπου Οδηγίες Χρήσης Κλιματιστικό Franke CS78421-548-754 Σημαντική Σημείωση: Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση ή χρήση του κλιματιστικού. Φυλάξτε το έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ. Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή. Ελληνικά. OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A MODE TURBO TIMER CANCEL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔHΓΙΩΝ Εγχειρίδιο Oδηγιών Ασύρματη Xειροσυσκευή Ελληνικά SWING FAN TURBO MODE QUIET SLEEP ON TIMER OFF CLOCK OM-GS02-1011(1)-Daikin Part No.: R08019037090A Δείκτης τηλεχειριστηρίου GS02 1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE

REFRESH PLUS OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW AIRWAVE REFRESH PLUS 9K 12K OXYGEN PLUS 9K 12K 18K 24K AIRFLOW 9K 12K AIRWAVE 9K 12K Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, καθώς και από άτομα με περιορισμένες σωματικές, αισθητήριες

Διαβάστε περισσότερα

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX

ΙΘΩΜΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΛ. : , , FAX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ 1. Συνδυάστε τα δύο μισά της βάσης, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. 2. Ξεβιδώστε το στοιχείο στερέωσης της συσκευής. ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 3. Τοποθετήστε τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. NVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές...

Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά... 2 Εμφάνιση... 2 Προδιαγραφές... Περιεχόμενα. Ελληνικός οδηγός χρήσης PRO CS-80E.... 2 Κύριες λειτουργίες και διακριτικά χαρακτηριστικά.... 2 Εμφάνιση.... 2 Προδιαγραφές.... 2 Χρήση πίνακα ελέγχου.... 3 Προφυλάξεις ασφαλείας και κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ FRAL DRY-MEC 16lt ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ/ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 0 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 1 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ...3 ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFO-A485W RFI-A605W RFO-A605W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RFI-A485W RFI-A605W RFO-A485W RFO-A605W 1.ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ Νο Ονοµασία πλήκτρου Λειτουργία 1 ON/OFF Πιέζοντας το, η συσκευή ανάβει ή σβύνει 2 MODE Πιέζοντας διαδοχικά επιλέγουµε το είδος

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες Χρήσης ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του αφυγραντήρα της εταιρείας μας. Θα κάνει άνετη τη ζωή σε εσάς και στην οικογένειά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Μοντέλο: UAC-693 Διαβάστε και κρατήστε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική αναφορά Πληροφορίες ασφαλείας 1. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης

AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ. Εγχειρίδιο εγκατάστασης AIRPUR-35 ΙΟΝΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ Εγχειρίδιο εγκατάστασης Περιγραφή εξοπλισμού Μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με τον εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνεται. Γρίλιες εξόδου αέρα Πίνακας ελέγχου Χερούλι μεταφοράς Χερούλι

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PAC-9028 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτό το κλιματιστικό υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε σιγουρευτείτε οτι διαβάσατε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών πριν κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000 Εγχειρίδιο κατόχου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Climate 5000 RAC 2,6-2 IBW / OU- OUE RAC 3,5-2 IBW / OU- OUE RAC 5,3-2 IBW / OU- OUE RAC 7-2 IBW / OU- OUE 6720886922 (2018/04) ΕΛ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ/ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Περιγραφή Προϊόντος Το ψηφιακό χειριστήριο/θερμοστάτης JH χρησιμοποιείται κυρίως στην ηλεκτροθερμική θέρμανση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας. Μπορεί να εγκατασταθεί τόσο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ)

Εγχειρίδιο χρήστη. Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ) ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ SPLIT (ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΩΝ) Εγχειρίδιο χρήστη Σειρά Mission Όλοι οι Αριθμοί Μοντέλου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση ή το χειρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Πριν χρησιμοποιήσετε το κλιματιστικό, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. INVERTER ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Ο σχεδιασμός και τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ EXECUTING STANDARD GB4706.1-2005/GB4706.10-2003 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του VEKTOR FINLO. Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες προτού να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΥ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που αγοράσατε το προϊόν μας. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν από κάθε χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER Οδηγίες Χρήσης User s Manual ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ SPLIT TYPE ROOM AIR CONDITIONER ΜΟΝΤΕΛΑ/ MODELS: TKN/TKG-A528DV TKN/TKG-A535DV TKN/TKG-A556DV TKN/TKG-A571DV Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο λειτουργίας

Εγχειρίδιο λειτουργίας Εγχειρίδιο λειτουργίας I.Ελεγκτής 1. Βασικές λειτουργίες 1.1 Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση 1.1.1 Όταν η κύρια μονάδα δεν είναι εξοπλισμένη με θερμοστάτη, η λειτουργία ON / OFF του συστήματος ελέγχεται

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ50 PF Τοποθετήστε τον Παστεριωτή πάνω στο τραπέζι ή σε επίπεδη σταθερή επιφάνεια. Προτείνεται η παροχή νερού να μην είναι πάνω από 2 μέτρα μακριά. Ο Παστεριωτής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI

Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Οδηγίες Χρήσης ΨΥΓΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΑ: DE-38 NF & DE-38 NF SI Τοποθέτηση Χειρολαβών Τοποθέτηση χειρολαβής στην πόρτα της κατάψυξης:1 Τοποθετήστε το πάνω µέρος της χειρολαβής στην αντίστοιχη οπή της πόρτας και

Διαβάστε περισσότερα

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS

User s Manual. Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης. Manual de Utilizare Frigider - Congelator. Bedienungsanleitung INVMS45A2 INVMS45A2-BS INVMS45A2 INVMS45A2-BS User s Manual Refrigerator - Freezer Εγχειρίδιο Χρήσης Ψυγείο - Καταψύκτης Manual de Utilizare Frigider - Congelator Bedienungsanleitung Kühl-/Gefrierschrank English/Ελληνικά/Română/Deutsch

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών

Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών Εγχειρίδιο Χρήσης Μετατροπέα Τάσης / Φορτιστή Συσσωρευτών ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Αυτό το κεφάλαιο περιέχει σημαντικές οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας. Διάβασε και κρατήστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

R Αφυγραντήρας R-9110

R Αφυγραντήρας R-9110 R-9110 Αφυγραντήρας R-9110 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε. τες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ FM/MW/SW1,2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΗΨΗΣ, ΜΕ ΦΑΚΟ,ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Καθαρίστε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ100 PF

Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ100 PF Λειτουργία Παστεριωτή Milky FJ100 PF Τοποθετήστε τον παστεριωτή πάνω στο τραπέζι ή σε επίπεδη σταθερή επιφάνεια. Προτείνεται η παροχή νερού να μην είναι πάνω από 2 μέτρα μακριά. Ο παστεριωτής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ EL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 2 1.1 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 1.2 Ονομασίες εξαρτημάτων... 3 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 4 2.1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες λειτουργίας MODEL: FD16-IW17G ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ειδοποιήσεις 4 Λειτουργία και απόδοση 6 Μέρη συσκευής και λειτουργίες 7 Πίνακας ελέγχου 8 Λειτουργία και αποτελεσματικότητα 8 Συνεχής αποστράγγιση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Αφυγραντήρας R-9220 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ MDE-1215 www.morris.gr Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον αφυγραντήρα για να μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας να απολαμβάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ. Μοντέλο: PURE 20 lt. Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό. Ελληνικά

Εγχειρίδιο Χρήσης Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ. Μοντέλο: PURE 20 lt. Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό. Ελληνικά Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ι Κ Ε Μοντέλο: PURE 20 lt Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Ε Σ Αφυγραντήρας με αποξηραντικό υλικό Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αφυγραντήρα της INVENTOR. Για τη σωστή χρήση της μονάδας παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Υγιεινή ζωή κάθε μέρα! Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά προτού να λειτουργήσετε το μηχάνημα και κρατήστε τις για μελλοντική χρήση. Σημείωση: διατηρούμε το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ AIR COOLER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLAC-350N Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στην επιλογή του Evaporative

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: DQ078 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση μιας ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει πάντα να τηρούνται βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανόμενων των εξής: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Επιτοίχια Μονάδα ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16. Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Επιτοίχια Μονάδα Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR.

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα