VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 VICTRIX 24 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

2 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά σας μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών οι οποίοι είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για να σας εξυπηρετήσουν. Διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης και για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στα εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης. Επίσης διαβάστε τους όρους της εγγύησης και ενημερωθείτε για τις υποχρεώσεις σας. Σύμφωνα με την νομοθεσία απαγορεύεται ρητά η επέμβαση στην εγκατάσταση και στον λέβητα από άτομα που δεν είναι εξουσιοδοτημένα.

3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Η εγκατάσταση του λέβητα, ο αρχικός έλεγχος καθώς και η πρώτη έναυση πρέπει να γίνουν από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς αρμόδιους σύμφωνα με την νομοθεσία. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ο καθαρισμός και η συντήρηση του λέβητα πρέπει να γίνονται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει η νομοθεσία και με τον τρόπο που ορίζεται σε αυτήν. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Μην εκθέτετε τον λέβητα κοντά σε συσκευές παραγωγής ατμού. Απαγορεύεται η χρήση από μικρά παιδιά και άτομα στα οποία δεν γνωστή η λειτουργία του. Για λόγους ασφαλείας να ελέγξετε αν το πέρασμα της καμινάδα εμποδίζεται από κάτι ή φράσσεται έστω και προσωρινά. Σε περίπτωση που χρειαστεί η προσωρινή διακοπή λειτουργίας του λέβητα θα πρέπει να : Α) να αδειάσετε να νερά του κυκλώματος θέρμανσης όταν δεν έχει προβλεφτεί η ενεργοποίηση του αντιψυκτικού. Β) διακόψτε την παροχή ρεύματος, νερού και αερίου. Στην περίπτωση οικοδομικών και άλλων εργασιών πλησίον του λέβητα μας ή της καμινάδας του απενεργοποιήστε τον και μετά το πέρας αυτών ελέγξτε όλη την εγκατάσταση για πιθανές ζημίες με την βοήθεια εξουσιοδοτημένου τεχνικού. Μην καθαρίζετε την συσκευή ή μέρη αυτής με εύφλεκτα υλικά. Μην αφήνετε πλησίον της συσκευής εύφλεκτα υλικά. ΠΡΟΣΟΧΗ : Για την χρήση οποιουδήποτε εξαρτήματος που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια πρέπει να ακολουθήσουμε τους παρακάτω βασικούς κανόνες : Μην αγγίζετε την συσκευή με μέλη του σώματος υγρά ή βρεγμένα ή με γυμνά πόδια. Μην τραβάτε ηλεκτρικά καλώδια και μην αφήνετε την συσκευή εκτεθειμένη.

4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ 1 Οθόνη ενδείξεων 2 Επιλογέας λειτουργίας: Αναμονή Ζεστό νερό χρήσης/τηλεχειριστήριο - Θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης - Reset 3 - Επιλογέας θερμοκρασίας ζεστού νερού χρήσης 4 - Επιλογέας θερμοκρασίας νερού κυκλώματος θέρμανσης 5 - Μανόμετρο Ευρετήριο συμβόλων πίνακα ελέγχου Περιγραφή Αριθμοί που δείχνουν την θερμοκρασία, τους κωδικούς σφαλμάτων ή τις ενδείξεις του εξωτερικού αισθητηρίου αντιστάθμισης (προαιρετικά) Σύμβολο βαθμών θερμοκρασίας Σύνδεση εξωτερικού αισθητηρίου αντιστάθμισης (προαιρετικά) Σύνδεση τηλεχειρηστηρίου CAR Σύμβολο καλοκαιρινού προγράμματος (μόνο παραγωγή ζεστού νερού χρήσης) Σύμβολο χειμώνα (θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης) Σύμβολο φάσης παραγωγής ζεστού Σύμβολο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΥΣΗ Πριν από την έναυση βεβαιωθείτε ότι το κύκλωμα είναι γεμάτο με νερό, ελέγχοντας ότι η ένδειξη της πίεσης στο μανόμετρο (5) είναι bar. - Ανοίξτε την βάνα παροχής του αερίου. - Περιστρέψτε τον κεντρικό επιλογέα (2) στην θέση Ζεστό νερό χρήσης/τηλεχειριστήριο l ή Θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης Λειτουργία με το τηλεχειριστήριο CAR (προαιρετικά). Με τον επιλογέα (2) στη θέση ( ) και το CAR συνδεδεμένο, οι επιλογείς (3) και (4) απενεργοποιούνται και η οθόνη έχει την ένδειξη ( ). Οι παράμετροι ρύθμισης του λέβητα γίνονται από το τηλεχειριστήριο Λειτουργία χωρίς το CAR Mε τον επιλογέα (2) στη θέση ( ) απενεργοποιείται ο επιλογέας της θέρμανσης (4), και η θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης ρυθμίζεται με τον επιλογέα (3). Η οθόνη έχει την ένδειξη καλοκαίρι ( ).

5 νερού χρήσης Σύμβολο φάσης θέρμανσης Σύμβολο λειτουργίας καθαρισμού καμινάδας Σύμβολο βλάβης σε συνδυασμό με κωδικό σφάλματος Σύμβολο παρουσίας φλόγας Σύμβολο κλίμακας απόδοσης του λέβητα Με τον επιλογέα στην θέση ( ) ο επιλογέας της θέρμανσης (4) χρησιμοποιείται για την ρύθμιση της θερμοκρασία του νερού προς τα σώματα, ενώ ο επιλογέας (3) ρυθμίζει την θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης. Η οθόνη έχει την ένδειξη του χειμώνα ( ). Περιστρέψτε του επιλογείς δεξιά για αύξηση της θερμοκρασίας και αριστερά για μείωση. Κατά την διάρκεια της ρύθμισης εμφανίζεται στιγμιαία στην οθόνη η θερμοκρασία που επιλέγουμε. Η λειτουργία του λέβητα μετά από αυτό το σημείο είναι αυτόματη. Αν δεν υπάρχει ζήτηση για θέρμανση ή ζεστό νερό χρήσης, ο λέβητας είναι σε κατάσταση αναμονής χωρίς την παρουσία φλόγας και εμφανίζεται στην οθόνη μόνο το σύμβολο κατάστασης (χειμώνας, καλοκαίρι,crd) Kάθε φορά που ανάβει, εμφανίζονται τα αντίστοιχα σύμβολα της φλόγας, της ισχύος και της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με το σύμβολο της αντίστοιχης λειτουργίας που ζητείται : ( ) για ζεστό νερό χρήσης και ( ) για την θέρμανση του χώρου.

6 Ενδείξεις βλαβών : Ο λέβητας Victrix 24 kw εμφανίζει όλες τις ανωμαλίες με έναν κωδικό που εμφανίζεται στην οθόνη (1). Σε περίπτωση ανωμαλίας ή βλάβης αναβοσβήνει το σύμβολο ( ) και ανάβει ο αντίστοιχος κωδικός βλάβης: Πρόβλημα Κωδικός Βλάβη στην ηλεκτρική 01 παροχή ή πρόβλημα στην φλόγα Θερμοστάτης ασφαλείας 02 (υπερθέρμανση), θερμοστάτης καυσαερίων ή ανωμαλία στον έλεγχο της φλόγας Ανωμαλία αισθητηρίου 05 προσαγωγής Ανωμαλία αισθητηρίου 06 ζεστού νερού χρήσης Βλάβη επιλογέα 08 επανεκκίνησης Λειτουργία ρύθμισης 09 (CAR) Χαμηλή πίεση νερού 10 Ανωμαλία στον 16 ανεμιστήρα Ανεπαρκής κυκλοφορία 27 Βλάβη στην επικοινωνία 31 του CAR με τον λέβητα ΥΓ.: Στον χρονοθερμοστάτη/τηλεχειριστήριο CAR (προαιρετικά) ο κωδικός βλάβης είναι ίδιος με τους παραπάνω με την προσθήκη του γράμματος «E» στην αρχή (πχ κωδικός 01 CAR E01). Bλάβη έναυσης. O λέβητας ανάβει σε κάθε ζήτηση για θέρμανση του χώρου ή για ζεστό νερό χρήσης. Αν δεν ανάψει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μπλοκάρει (κωδικός 01). Για να τον ξεμπλοκάρουμε γυρίζουμε τον κεντρικό επιλογέα (2) στην θέση Reset. Αν μπλοκάρει συχνά καλέστε τον τεχνικό σας για έλεγχο. Υπερθέρμανση. Κατά την χρήση και Ανεπαρκής κυκλοφορία νερού. Συμβαίνει όταν υπερθερμαίνεται ο λέβητας εξ αιτίας της ανεπαρκούς κυκλοφορίας νερού στο πρωτεύων κύκλωμα. Οι αιτίες μπορεί να είναι : - χαμηλή κυκλοφορία. Ελέγξτε αν είναι κλειστές οι βάνες του κυκλώματος θέρμανσης ή αν χρειάζεται εξαέρωση - μπλοκαρισμένος κυκλοφορητής. Ξεμπλοκάρετε τον κυκλοφορητή. Αν το πρόβλημα επιμένει καλέστε τον τεχνικό σας. Βλάβη επικοινωνίας του CAR με τον λέβητα. Συμβαίνει όταν συνδέεται λάθος συσκευή με την πλακέτα ή χάνεται η επικοινωνία. Δοκιμάστε επανασύνδεση σβήνοντας τον λέβητα και γυρίζοντας τον επιλογέα (2) στη θέση ( ). Αν δεν ανιχνεύεται και πάλι το CAR όταν ανάψετε τον λέβητα χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια του λέβητα για τις ρυθμίσεις και επιλογές σας και καλέστε τον τεχνικό σας. Σήμανση και διαγνωστικά στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου CAR (προαιρετικά). Kατά την διάρκεια της συνηθισμένης λειτουργίας του λέβητα, εμφανίζεται στην οθόνη η θερμοκρασία χώρου και σ περίπτωση βλάβης ο κωδικός. Σημαντική παρατήρηση : Αν ο λέβητας είναι σε κατάσταση αναμονής δεν υπάρχει ρεύμα στο τηλεχειριστήριο που σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις και ο προγραμματισμός θα χαθούν αν τελειώσουν οι μπαταρίες του. Σβήσιμο του λέβητα Γυρίστε τον κεντρικό επιλογέα (2) στην θέση και κλείστε την βάνα παροχής του αερίου. Μην αφήνετε τον λέβητα αναμμένο αν δεν τον χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

7 αν μία βλάβη προκαλέσει εσωτερική υπερθέρμανση, στην καμινάδα ή στον τομέα ελέγχου της φλόγας τότε ο λέβητας μπλοκάρει και εμφανίζεται η βλάβη με κωδικό (02). Για ξεμπλοκάρουμε τον λέβητα, γυρίζουμε τον κεντρικό επιλογέα (2) στην θέση Reset. Αν μπλοκάρει συχνά καλέστε τον τεχνικό σας για έλεγχο. Ανωμαλία αισθητηρίου προσαγωγής. Αν η πλακέτα ανιχνεύσει πρόβλημα στο αισθητήριου ΝTC (κωδικός 05) ο λέβητας δεν θα ξεκινήσει την λειτουργία του. Καλέστε τον τεχνικό σας. Ανωμαλία αισθητηρίου ζεστού νερού χρήσης Αν η πλακέτα ανιχνεύσει πρόβλημα στο αισθητήριου ΝTC στο κύκλωμα του ζεστού νερού χρήσης θα εμφανιστεί η βλάβη στην οθόνη (κωδικός 06). Σε αυτήν ην περίπτωση θα συνεχίσει να λειτουργεί και να παράγει ζεστό νερό αλλά η απόδοση του δεν θα είναι η αναμενόμενη. Επίσης, η αντιπαγωτική προστασία απενεργοποιείται. Καλέστε τον τεχνικό σας για έλεγχο. Βλάβη στον επιλογέα Reset. Αν ο επιλογέας (2) μείνει στην θέση Reset για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα λόγω βλάβης θα εμφανιστεί στην οθόνη ο κωδικός 08. Σβήστε και ξανανάψτε τον λέβητα. Αν υπάρχει ακόμα η ένδειξη της βλάβης καλέστε τον τεχνικό σας. Χαμηλή πίεση δικτύου. Η πίεση του νερού στον κύκλωμα είναι ανεπαρκής για την σωστή λειτουργία του λέβητα. Βεβαιωθείτε ότι η πίεση είναι ανάμεσα στα bar. Αν επανέλθει η πίεση ο λέβητας ξεκινάει μόνος του ξανά. Αν η βλάβη επιμένει καλέστε τον τεχνικό σας. Βλάβη ανεμιστήρα. Συμβαίνει όταν υπάρχει μηχανική ή ηλεκτρονική βλάβη στον ανεμιστήρα. Δοκιμάστε να σβήσετε και να ξανανάψετε τον λέβητα. Αν η βλάβη επιμένει καλέστε τον τεχνικό σας. Επαναφορά της πίεσης του κυκλώματος θέρμανσης. Ελέγχετε περιοδικά την πίεση του κυκλώματος. Tο μανόμετρο πρέπει να δείχνει πίεση μεταξύ 1 και 1.2 bar. Αν η πίεση πέσει κάτω από 1 bar (με κρύο κύκλωμα) γεμίστε νερό ανοίγοντας την βάνα του νερού που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λέβητα. Σημ.: κλείστε την βάνα αφού τελειώσετε. Αν η πίεση φτάσει τα 3 bar θα ανοίξει η βαλβίδα ασφαλείας για εκκένωση. Σε αυτήν την περίπτωση καλέστε τον τεχνικό σας. Επίσης αν πέφτει συχνά η πίεση ο τεχνικός σας θα πρέπει να ελέγξει την εγκατάσταση για διαρροές.

8 ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Για το άδειασμα του κυκλώματος χρησιμοποιήστε την βάνα εκκένωσης. Πριν να αδειάσετε το κύκλωμα ελέγξτε αν η βάνα πλήρωσης είναι κλειστή. ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο λέβητας είναι εφοδιασμένος με σύστημα αντιπαγωτικής προστασίας. Το σύστημα αυτό ενεργοποιεί αυτόματα τον κυκλοφορητή και τον καυστήρα όταν η θερμοκρασία του νερού του κυκλώματος μέσα τον λέβητα πέσει στους 4 C και σταματάει όταν φτάσει στους 42 C. H λειτουργία αυτή ενεργοποιείται όταν ο λέβητας είναι εντάξει σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες του (δεν υπάρχουν εμπλοκές) να είναι υπό τάση και ο γενικός διακόπτης στην θέση Χειμώνας ή Καλοκαίρι. Σε περίπτωση μακροχρόνιας απουσίας καλό θα είναι (για να μην ενεργοποιείται χωρίς λόγο η παραπάνω λειτουργία) να αδειάζετε όλα τα νερά του λέβητα ή να προσθέσετε αντιψυκτικό στο κύκλωμα της θέρμανσης. Σε περίπτωση που οι παραπάνω ενέργειες γίνονται συχνά για να προστατευθεί ο λέβητας από τα άλατα καλό θα είναι το νερό με το οποίο θα γεμίσετε να είναι κατάλληλα επεξεργασμένο. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ Χρησιμοποιείτε υγρό πανί με ουδέτερο απορρυπαντικό. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά απορρυπαντικά ή σε σκόνη. ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Καλέστε τεχνικό για την αποσύνδεση από τα δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης, αερίου.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ VICTRIX 50 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι

Διαβάστε περισσότερα

CLAS B CLAS B Premium

CLAS B CLAS B Premium Εγχειρίδιο Χρήσης CLAS B CLAS B Premium ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ CLAS B 25 CF CLAS B 25 FF CLAS B 30 FF CLAS B Premium 25 CLAS B Premium 35 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΕγχειρίδιοΧρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης

ΕγχειρίδιοΧρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης ΕγχειρίδιοΧρήσης Εγχειρίδιο Χρήσης Επιτοίχιος Λέβητας Συµπύκνωσης Αερίου για Θέρµανση & Ζεστό Νερό Χρήσης. Navien NCN-21D(A) Navien NCN-25D(A) Navien NCN-32D(A) Navien NCN-37D(A) 37D(A) Φυλάξτε το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ ÏÏ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΒΗΤΑ 1.1 Οδηγίες εγκατάστασης Μόνο ένας αρμόδιος επαγγελματίας τεχνικός θερμοϋδραυλικών συστημάτων θα πρέπει να εγκαθιστά συσκευές αερίων της Immergas. Η εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

BINOVA (M297.24CM/...)

BINOVA (M297.24CM/...) BINOV (M297.24CM/...) 1 ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ Συσκευή κατηγορίας: II2H3B/P Χώρα προορισμού: Η συσκευή αυτή είναι συμβατή με τις ακόλουθες Ευρωπαϊκές Οδηγίες: Οδηγία Αερίου 2009/142/ΕΚ Οδηγία Αποδόσεων 92/42/ΕΟΚ Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ

Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... σελ. 64 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... σελ. 69 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... σελ. 80 4 ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... σελ. 84 FORMAT DGT - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001: 2000 CERTIFIED COMPANY METROPOLIS DGT. Fonderie SIME S.p.A Cod. 6304397-06/10

ISO 9001: 2000 CERTIFIED COMPANY METROPOLIS DGT. Fonderie SIME S.p.A Cod. 6304397-06/10 ISO 9001: 2000 CERTIFIED COMPANY METROPOLIS DGT GR Fonderie SIME S.p.A Cod. 6304397-06/10 Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ... σελ. 64 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... σελ. 69 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

Διαβάστε περισσότερα

IST 03 C 000-01 PANAREA COMPACT

IST 03 C 000-01 PANAREA COMPACT IST 03 C 000-01 PANAREA COMPACT ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κύριοι, ευχαριστώντας σας για την προτίμηση σας να επιλέξετε τους λέβητές μας, Σας παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή αυτές τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. στιγμιαίας παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. και ανοξείδωτο μικρό μπόιλερ

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. στιγμιαίας παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. και ανοξείδωτο μικρό μπόιλερ Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης με ηλεκτρονική ανάφλεξη και στιγμιαίας παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και ανοξείδωτο μικρό μπόιλερ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. ρύθμιση της φλόγας

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. ρύθμιση της φλόγας Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης με ηλεκτρονική ανάφλεξη και ρύθμιση της φλόγας ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρόν εγχειρίδιο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του προϊόντος σας.

Στο παρόν εγχειρίδιο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του προϊόντος σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προϊόντα PROTHERM. Μέριμνα της εταιρείας αποτελεί η διατήρηση της υψηλής ποιότητας του τελικού προϊόντος και η συνέχιση της πάγιας αίσθησης εμπιστοσύνης

Διαβάστε περισσότερα

RSR 28. Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo CE 0694. Επίτοιχος λέβητας αερίου άµεσης παραγωγής. Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959

RSR 28. Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo CE 0694. Επίτοιχος λέβητας αερίου άµεσης παραγωγής. Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959 Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959 Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo RSR 28 Επίτοιχος λέβητας αερίου άµεσης παραγωγής CE 0694 Documentazione Tecnica RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY RSR 28

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης και Εγκατάστασης

Εγχειρίδιο Χρήσης και Εγκατάστασης Εγχειρίδιο Χρήσης και Εγκατάστασης Συσκευές Παραγωγής Ζεστού Νερού Χρήσης με Αέριο Συνεχούς Ροής και με Έλεγχο Θερμοκρασίας Rinnai Αυτή η συσκευή πρέπει να εγκατασταθεί σύμφωνα με: Τις οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης

Τεχνικές οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Τεχνικές οδηγίες εγκατάστασης και συντήρησης Επίτοιχος λέβητας αερίου στεγανού θαλάµου τύπου C εξαναγκασµένης ροής City 24 MFFI Μόνο οι εξελιγµένες τεχνολογίες απλοποιούν τόσο πολύ την ζωή! Ο λέβητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV

Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV Panther 24 KTV / 24 KOV / 28 KTV O αύξον αριθμός του λέβητα φαίνεται στη πλακέτα που είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του πίνακα ελέγχου. Ο πίνακας ελέγχου είναι προσβάσιμος εφόσον αφαιρεθεί το μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

RinNOVA. Σημειώσεις για τη χρήση και Τεχνικές σημειώσεις για την εγκατάσταση

RinNOVA. Σημειώσεις για τη χρήση και Τεχνικές σημειώσεις για την εγκατάσταση RinNOVA Σημειώσεις για τη χρήση και Τεχνικές σημειώσεις για την εγκατάσταση Συγχαρητήρια για την επιλογή σας. WARNING Ο λέβητάς σας είναι αρθρωτός με ηλεκτρονική ρύθμιση και άναμμα. υψηλής απόδοσης με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logamax plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB072-14 GB072-20 GB072-24K. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Logamax plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB072-14 GB072-20 GB072-24K. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας συμπύκνωσης αερίου 6 720 646 606-00.1O Logamax plus GB072-14 GB072-20 GB072-24K Για το χρήστη Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 647 541 (03/2011) GR Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

RS 28. Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo CE 0694. Επίτοιχος λέβητας αερίου µόνο θέρµανση. Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959

RS 28. Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo CE 0694. Επίτοιχος λέβητας αερίου µόνο θέρµανση. Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959 Τεχνολογία θέρµανσης από το 1959 Εγχειρίδιο χρήστη για τo µοντέλo RS 28 Επίτοιχος λέβητας αερίου µόνο θέρµανση CE 0694 Documentazione Tecnica RADIANT BRUCIATORI S.p.A. Montelabbate (PU) ITALY RS 28 - ΧΡΗΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ray. Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης. Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος

Ray. Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης. Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος Ray Εγχειρίδιο χρήστη και εγκατάστασης 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24, 28 K έκδοση 13 Επιτοίχιος ηλεκτρικός λέβητας Εύρος ισχύος 6 28 kw Τρόπος λειτουργίας HDO, ισοθερμικός έλεγχος GR έκδοση Ray 6, 9, 12, 14,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρο το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και χρήση του νέου σας λέβητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρο το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και χρήση του νέου σας λέβητα. Η εταιρεία idea A.E.B.E. ακολουθεί πολιτική συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των προϊόντων της και επικροτεί κάθε πληροφόρηση από τους πελάτες της. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τις παρατηρήσεις σας στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες λειτουργίας. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300

Οδηγίες λειτουργίας. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300 Οδηγίες λειτουργίας Λέβητας συμπύκνωσης αερίου MGK-130 MGK-170 MGK-210 MGK-250 MGK-300 Wolf GmbH Postfach 1380 84048 Mainburg Tel. 08751/74-0 Fax 08751/741600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de Art.-Nr.:

Διαβάστε περισσότερα

IGNIS PELLET 35/65 [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw

IGNIS PELLET 35/65 [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw IGNIS PELLET 35/65 ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] Το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προϊόντος ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001-2008

Προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001-2008 Οι συσκευές παραγωγής ζεστού νερού χρήσης Rinnai Infinity είναι προϊόντα πιστοποιημένα με το σήμα CE, από τον ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης Technigas. Infinity 11e - REU-VRM1120WD-E Infinity 14e - REU-VRM1420WD-E

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών εγκατάστασης, συντήρησης και χρήσης

Εγχειρίδιο οδηγιών εγκατάστασης, συντήρησης και χρήσης Λέβητες Πετρελαίου Εγχειρίδιο οδηγιών εγκατάστασης, συντήρησης και χρήσης ΜΟΝΤΕΛΟ LST-58K Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση ή τη χρήση του συστήματος. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, το εγχειρίδιο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες λειτουργίας. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης. Λέβητες kombi

Οδηγίες λειτουργίας. Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου. Λέβητες θέρμανσης. Λέβητες kombi Οδηγίες λειτουργίας Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου CGB-11 CGB-20 CGB-24 CGB-35 CGB-50 CGB-75 CGB-100 CGB-K-20 CGB-K-24 CGB-K40-35 Λέβητες kombi Λέβητες kombi Λέβητες kombi Wolf GmbH Postfach 1380

Διαβάστε περισσότερα

High performance gas-fired wall-mounted boilers Operating and installation instructions Caldera mural de gas de alto rendimiento Manual para el

High performance gas-fired wall-mounted boilers Operating and installation instructions Caldera mural de gas de alto rendimiento Manual para el EN ES EL RU HU CS SK GR CZ High performance gas-fired wall-mounted boilers Operating and installation instructions Caldera mural de gas de alto rendimiento Manual para el usuario y el instalador Επιτοιχιος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡ. DGB-160MES/200MES/250MES/300MES/350MES

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡ. DGB-160MES/200MES/250MES/300MES/350MES ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΡ. DGB-160MES/200MES/250MES/300MES/350MES Γενική Περιγραφή Μοντέλο Αρ. DGB-160MES/200MES Απαγωγός των αερίων της καύσης Αγωγός παροχής αέρα Ανακουφιστική βαλβίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΈΒΗΤΕΣ ΑΕΡΊΟΥ ΕΠΊΤΟΙΧΗΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΎΚΝΩΣΗ Εγχειρίδιο χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη CALDERAS MURALES DE GAS DE CONDENSACIÓN

ΛΈΒΗΤΕΣ ΑΕΡΊΟΥ ΕΠΊΤΟΙΧΗΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΎΚΝΩΣΗ Εγχειρίδιο χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη CALDERAS MURALES DE GAS DE CONDENSACIÓN GR ES ΛΈΒΗΤΕΣ ΑΕΡΊΟΥ ΕΠΊΤΟΙΧΗΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΠΎΚΝΩΣΗ Εγχειρίδιο χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη CALDERAS MURALES DE GAS DE CONDENSACIÓN Manual de uso para el usuario y el instalador 0085

Διαβάστε περισσότερα

CA 24 SE SPEED. Οδηγίες χρήσης.

CA 24 SE SPEED. Οδηγίες χρήσης. CA 4 SE SPEED Οδηγίες χρήσης. Πίνακας ελέγχου πρασινο κίτρινο κόκκινο LED ηλεκτρικής τροφοδοσίας Σβηστό - Λέβητας χωρίς ηλεκτρολογική σύνδεση Αναβοσβήνει αργά - Λέβητας με ηλεκτρολογική σύνδεση, αλλα ανενεργός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΟΔΗΓΊΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΤΟ ΧΡΉΣΤΗ Vysoce účinné závěsné plynové kotle Calderas alimentadas con gas de aplicación mural y alto rendimiento Centrale murale pe gaz cu randament ridicat Υψηλής απόδοσης λέβητες αερίου επίτοιχης εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα