Όροι χρήσης ασύρματο internet

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι χρήσης ασύρματο internet"

Transcript

1 Όροι χρήσης ασύρματο internet Η υπηρεσία "Wi-Fi" θα σας μέσω του Διαδικτύου που προσφέρονται από την εταιρεία Wificentraal. Με τη χρήση του Wi-Fi είναι οι ακόλουθοι όροι. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση στο internet, ρητώς τη συγκατάθεσή σας για αυτό. Αποκλίσεις από τους γενικούς όρους αυτών είναι δεσμευτικές μόνο εάν έχουν γίνει δεκτά γραπτώς από Wificentraal. Άρθρο 1. Χρήση της υπηρεσίας 1.1 με ασύρματο internet, έχετε την επιλογή να δημοσιεύσει ένα προφίλ του εαυτού σας, και συζητήσεις με άλλους χρήστες να έρθετε σε επαφή.wificentraalδεν μεσολαβήσει όταν κάνουν πραγματικά επικοινωνίας αλλά κρατήστε μια κατάλληλη εποπτεία και νόμιμη χρήση της υπηρεσίας. 1.2 για να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο internet, θα πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, μπορείτε αμέσως για σας λογαριασμό σύνδεσης και χρήσης της υπηρεσίας. 1.3 σας πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης να προστατεύσει για μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Ειδικότερα, πρέπει να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης αυστηρά εμπιστευτικές. Wificentraal, μπορεί να υποθέσουν ότι όλα όσα συμβαίνουν από το λογαριασμό σας αφού εισέλθετε με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, κάτω από την ηγεσία και την επίβλεψη σας. Ως εκ τούτου είστε υπεύθυνος για όλες τις πράξεις αυτές, εκτός αν σας Wificentraal έχει αναφερθεί ότι άλλο ξέρει τον κωδικό πρόσβασής σας. 1.4 με ασύρματο internet προσωπικά σας στοιχεία θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Τη συγκατάθεσή σας για όλες τις μορφές επεξεργασίας που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας. Wificentraal, ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του για περισσότερες πληροφορίες. Άρθρο 2. Κανόνες χρήσης 2.1 it απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη σύνδεση internet για πράξεις που είναι αντίθετες προς την ολλανδική ή άλλων ισχυόντων νόμων και κανονισμών. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποθήκευση ή να εξαπλωθεί μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών που είναι συκοφαντικό, δυσφημιστικό ή ρατσιστική, καθώς, όπως τη δημιουργία προφίλ στο πλαίσιο κάποιου άλλου όνομα ή άλλως υποδύεστε άλλο ή μια θεματική της ασύρματη σύνδεση στο internet. 2.2 επίσης, απαγορεύεται από το ασύρματο internet να χρησιμοποιήσει το άσεμνο γλώσσας για την τοποθέτηση πληροφοριών σε μέρη, όπου αυτό είναι ανεπιθύμητη (offtopic)?

2 τη διάδοση των πληροφοριών που είναι πορνογραφικό ή ερωτικό (επίσης εάν το γεγονός αυτό είναι νόμιμο)? τη διάδοση των πληροφοριών παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, ή να τοποθετήσει την υπερ-συνδέσεις σε αυτών των πληροφοριών άλλοι στην παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτων, όπως με τη σύνδεση με την αμυχή εργαλεία ή Επεξήγηση σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο που προφανώς προορίζεται να επιτρέψει στον αναγνώστη για τη διάπραξη της εγκληματικής συμπεριφοράς που ορίζονται και να μην μπορούν να αμυνθούν εναντίον? να παραβιάσει το ιδιωτικό απόρρητο τρίτων, για παράδειγμα από την εξάπλωση των προσωπικών δεδομένων χωρίς άδεια ή που έχει ανάγκη από τρίτα μέρη ή το τρίτο επανειλημμένα παρενοχλούν με από αυτές τις αυτόκλητες? για εμπορικούς σκοπούς και συνεχίσει να κάνει όλα αυτά που είναι αντίθετο με τη netiquette. 2.3 ανwificentraalσημειώσεις που παραβείτε οποιουσδήποτε όρους που αναφέρονται παραπάνω, ή μια καταγγελία, θα δικαιούνταιwificentraalνα τερματίσει την παράβαση ίδια. 2.4 αν, κατά τη γνώμη τουwificentraalρύπανση, βλάβη ή ένας άλλος κίνδυνος για τη λειτουργία του υπολογιστή συστημάτων ή του δικτύουwificentraalή τρίτους ή/και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, ιδιαίτερα από την υπερβολική αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων δεδομένων, διαρροές προσωπικών δεδομένων ή δραστηριότητες των ιών, Trojans και παρόμοιο λογισμικό, είναιwificentraalμε τίτλο όλες τις προσπάθειες που ευλόγως κρίνει αναγκαίο να αποσοβήσει αυτόν τον κίνδυνο ή να αποτρέψει αυτό. 2.5Wificentraalείναι ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να προσδιορίζονται τα αδικήματα. Επιπλέον, Wificentraal είναι με τίτλο για το όνομά σας, διεύθυνση, διεύθυνση IP και άλλες εντοπισμό δεδομένων σε ένα τρίτο μέρος που παραπονιέται ότι μπορείτε να διεκδικήσετε παραβιάζει τα δικαιώματά του ή αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, υπό τον όρο ότι η ορθότητα αυτή η προσφυγή είναι αρκετά εύλογο, δεν υπάρχει κανένας άλλος λογικές τρόπος να έρθει σε αυτά τα δεδομένα και ένα ξεκάθαρο ενδιαφέρον για το τρίτο ζήτημα των δεδομένων. 2.6Wificentraalμπορεί να τις ζημίες που προκύπτουν από τις παραβιάσεις αυτών των κανόνων συμπεριφοράς σε σας ιστορίες. Wificentraal συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε από όλες τις αξιώσεις από τρίτα μέρη σε σχέση με τις πληροφορίες που εσείς δημοσιεύσατε. Άρθρο 3. Διαθεσιμότητα και συντήρηση 3.1Wificentraalδεν κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.

3 3.2Wificentraalδιατηρεί ενεργό ασύρματη σύνδεση στο internet. Συντήρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό της διαθεσιμότητας. Συντήρηση έτσι είναι δυνατή προηγούμενη αναγγελία. 3.3Wificentraalαπό καιρό σε καιρό μπορεί να τροποποιήσετε τη λειτουργικότητα του ασύρματο internet. Ανατροφοδότηση και τις προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτα, αλλά η απόφαση εναπόκειται τελικά Wificentraal ίδια τι προσαρμογές που ταχυδρομούν ή όχι. Άρθρο 4. Πνευματική ιδιοκτησία 4.1 η υπηρεσία ασύρματο internet, το σχετικό λογισμικό και όλες τις πληροφορίες και εικόνες στην ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τουwificentraal. Αυτό θα πρέπει με κανένα τρόπο κίνηση ανατύπωση ή χρήση χωρίς ειδική γραπτή άδεια από την Wificentraal εκτός εάν επιτρέπεται από το νόμο. 4.2 πληροφορίες που δημοσιεύετε ή αποθηκεύετε μέσω της υπηρεσίας είναι και παραμένει ιδιοκτησία σας (ή που σας προμηθευτών).wificentraalέχει ένα περιορισμένο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να ορίσετε για την υπηρεσία. 4.3 το δικαίωμα χρήσης από την προηγούμενη παράγραφο δίνεται για αόριστο χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να αποσυρθεί. Το δικαίωμα χρήσης συνεχίζει μετά τη λύση της συμφωνίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει ένα βασικό δημό κατά τη συνέχιση της χρήσης των πληροφοριών Wificentraal μπορεί να αποφασίσει να τροποποιήσει ή αφαίρεσης. 4.4 είναι μετά την τοποθέτηση των πληροφοριών δεν είναι δυνατό να προσαρμοστούν ή να τα διαγράψετε. 4.5 αν σας στέλνει πληροφορίες ναwificentraalγια παράδειγμα, σχόλια σχετικά με το σφάλμα, ή μια πρόταση για βελτίωση, της σας δίνει μια απεριόριστη και αιώνια δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες εύχρηστο για την υπηρεσία. Αυτό δεν ισχύει σε εμπιστευτικές πληροφορίες που σας χαρακτηρίζει ρητά. 4.6Wificentraalθα λαμβάνει υπόψη των ιδιωτικών πληροφοριών ότι σας σώσει ή/και εξαπλώνεται μέσω ασύρματο internet, εκτός εάν αυτό είναι αναγκαίο για την παροχή μια καλή υπηρεσία ήwificentraalαπαιτείται να το πράξει σύμφωνα με οποιαδήποτε διάταξη του νόμου ή δικαστικής αρχής. Στην περίπτωση αυτή, Wificentraal θα εργασία την ανάγνωση των δεδομένων κατά το δυνατόν, για τον περιορισμό, στο μέτρο που τούτο το παν. 4.7 ανwificentraalβρείτε ότι οι εισφορές σας έχουν αναλήφθουν από ιστότοπους τρίτων μερών σε συνδυασμό με τις συνεισφορές από τους άλλους, είναιwificentraalεγκρίνει το όνομα το δικό του κατασκευαστή ή για λογαριασμό σας από που αναπηδούν να αναλάβει νομική δράση. Όλα τα έξοδα που αφορούν Wificentraal, αλλά θα πρέπει, εάν χρειαστεί, να παράσχει αυτή τη συνεργασία. Αυτή η ρήτρα δεν απαγορεύει να μη δημοσιεύσει αλλού τη συμβολή σας, πηγαίνει μόνο για να την δράση κατά την απόκτηση (ουσιαστικά) όλων των συνεισφορών του ασύρματου Διαδικτύου.

4 Άρθρο 5. Αμοιβή για την υπηρεσία 5.1 η χρήση ασύρματη σύνδεση στο internet είναι συνδεδεμένο ένα τέλος για την χρήση του ορισμένες λειτουργίες. Θα λειτουργίες που επεσήμανε το κόστος. Το τέλος καταβάλλεται ετησίως και εκ των προτέρων. 5.2 πληρωμή μπορεί να γίνει με άμεση χρέωση, από το ίδιο στον τραπεζικό λογαριασμό το ποσό τηςwificentraalπληρώσει, ή σύμφωνα με τις οδηγίες στην ιστοσελίδα του. 5.3 επειδή η υπηρεσία παραδίδεται άμεσα, και σας το ρητό αίτημα, δεν είναι δυνατόν να αναιρέσετε μια πληρωμή με μια εργασία σχετικά με την εξ αποστάσεως σύμβαση. Άρθρο 6. Ευθύνη 6.1 εκτός σε περιπτώσεις δόλος ή σοβαρή αμέλεια, η ευθύνη τουwificentraalπεριορίζεται στο ποσό που πληρώσατε για τους τρεις μήνες πριν από την ώρα της εκδήλωσης ατυχήματος. 6.2Wificentraalρητά δεν ευθύνεται για έμμεσες ζημιές, αποθετικές ζημίες, χαμένα κέρδη, χαμένα εξοικονόμηση και ζημιές που οφείλονται σε επιχείρηση στασιμότητα. 6.3 ένας όρος για οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης που είναι η ζημία το αργότερο εντός δύο μηνών μετά από την ανακάλυψη γραπτώςwificentraalεκθέσεις. 6.4 σε περίπτωση ανωτέρας βίαςwificentraalποτέ να κληθούν να επανορθώνουν τις ζημίες με αυτόν τον τρόπο σε σας. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ανησυχίας σε ελαττωματική λειτουργία ή βλάβη του Διαδικτύου, την τηλεπικοινωνιακή υποδομή, διακοπές ρεύματος, εσωτερικές διαταραχές, κινητοποίηση, πόλεμος, απεργία, αποκλεισμού, απόφραξη στο μεταφορών επιχείρηση, διαταραχές, στασιμότητα της προσφοράς, πυρκαγιά και πλημμύρα. Άρθρο 7. ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΛΗΞΗ 7.1 η παρούσα συμφωνία αρχίζει όταν χρησιμοποιείτε αρχικά το ταξίδι και μετά τρέχει για αόριστο χρονικό διάστημα. 7.2 Εάν συμβάλλεστε ως καταναλωτής, μπορεί ανά πάσα στιγμή τερματίσετε συμφωνίας με ένα προειδοποιητικής προθεσμίας ενός μηνός, που υπολογίζονται από τη στιγμή του τερματισμού. Επιχειρηματικούς πελάτες να διαγραφείτε πάντα με ένα προειδοποιητικής προθεσμίας δύο μηνών. 7.3Wificentraalσας να τερματίσει τη συμφωνία αν 18 μήνες δεν έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Πρώτα θα στείλει μια υπενθύμιση στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας είναι. Άρθρο 8. Αλλαγές τιμών και των όρων 8.1Wificentraalθα πρέπει αυτές τις συνθήκες, καθώς και οι τιμές ποτέ μια νέα περίοδο (ως ορίζεται στο 5.1) τροποποίηση πληρωμής.

5 8.2Wificentraalθα οι τροποποιήσεις ή προσθήκες να ανακοινώσει τουλάχιστον τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος μέσω της υπηρεσίας, ώστε να μπορείτε να πάρετε να σημειώσετε του. 8.3 Εάν δεν επιθυμείτε να δεχθούν μια αλλαγή ή προσθήκη, σας μπορεί να τερματίσει τη συμφωνία μέχρι την ημερομηνία έναρξης ισχύος. Χρήση της υπηρεσίας μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος θεωρείται να αποδέχεσαι τους άλλαξε ή συμπληρώθηκε όρους και προϋποθέσεις. Άρθρο 9. Άλλες διατάξεις 9.1 η συμφωνία διέπεται από την ολλανδική νομοθεσία. 9.2 για ό, τι οι κανόνες επιτακτική ανάγκη δικαίου, διαφορετικά δεν προβλέπεται, όλες τις διαφορές που σχετίζονται με το ασύρματο internet να ασκηθεί ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου ολλανδική για την περιφέρεια στην οποίαwificentraalκαθιερώνεται. 9.3 Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης που απαιτούν ότι η ανακοίνωση πρέπει να πραγματοποιείται "γραπτώς", πληρούται επίσης αν παρέχεται η επικοινωνία μέσω e- mail ή επικοινωνίας μέσω της υπηρεσίας, εάν επαρκώς αποδειχθεί ότι το μήνυμα προέρχεται πραγματικά από το υποτιθέμενο αποστολέα και ότι η ακεραιότητα του μηνύματος δεν επηρεάστηκε. 9.4 η έκδοση των επικοινωνιών ή επεξεργασίας πληροφοριών όπως αποθηκεύονται απόwificentraalθεωρείται να είναι σωστή εκτός αν σας κατά παρέχει στοιχεία σχετικά με αυτό. 9.5 εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης έχει βρεθεί να είναι άκυρη, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των το σύνολο όρων χρήσης να. Συμβαλλόμενα μέρη σε αυτή την περίπτωση να αντικαταστήσει (α) νέα διάταξη (ες) για τον προσδιορισμό, με το που τόσο όσο το δυνατόν να την πρόθεση της αρχικής διάταξης νόμου διαμορφώνεται. 9.6Wificentraalέχει το δικαίωμα της δικαιώματα και τις υποχρεώσεις βάσει της συμφωνίας σε ένα τρίτο ότι ασύρματη πρόσβαση στο internet ή η σχετική δραστηριότητα της αναλαμβάνει.

3. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

3. ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1.1 Το παρόν συνιστά το συμφωνητικό που συνάπτεται μεταξύ εσάς, του Πελάτη (εφεξής «εσείς», «εσάς» ή «ο Πελάτης») και της εταιρείας μας. Είμαστε η Groupon Greece Υπηρεσίες Διαδικτύου Μονοπρόσωπη

Διαβάστε περισσότερα

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.

PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (Συµφωνία) αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch. PETSEARCH.GR 1. ΌΡΟΙ ΧΡΉΣΗΣ. Οι παρόντες Όροι Χρήσης ("Συµφωνία") αποτελούν µια νοµικά δεσµευτική συµφωνία µεταξύ του «PetSearch.gr» («PetSearch.gr") και του χρήστη ("εσείς" ή "σας") σχετικά µε την εκ

Διαβάστε περισσότερα

δωματίων για ορισμένες περιόδους, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια ή εάν αυτό ζητείται από καιρό σε καιρό.

δωματίων για ορισμένες περιόδους, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια ή εάν αυτό ζητείται από καιρό σε καιρό. Αυτοί οι γενικοί όροι παράδοσης ("Όροι") αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Συμφωνητικού των Ξενοδοχείων ("Συμφωνητικό Ξενοδοχείου" το οποίο μαζί με τους Όρους αναφέρεται ως "Συμφωνητικό") που έχει συναφθεί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης για το MY COSMOTE 1. Εισαγωγή Η «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (στο εξής COSMOTE) με ΑΡ.Μ.ΑΕ 36581/01ΑΤ/Β/96/449

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Χρήσης Truckbird

Γενικοί Όροι Χρήσης Truckbird (/) Γενικοί Όροι Χρήσης Truckbird Για την εξασφάλιση της ποιότητας και ασφάλειας των συναλλαγών σας δημιουργήσαμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ηλεκτρονικής αγοράς Truckbird. Για να προχωρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Η αποδοχή της συµφωνίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Καλώς ήρθατε στους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας του ΕΣΕΑΠ (εφεξής "Όροι Χρήσης"). Παρακαλούµε διαβάστε αυτούς τους όρους χρήσης προσεκτικά. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting)

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting) ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΣΤΟΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (web hosting) Ο κ. Ιωάννης Οικονόμου, με διακριτικό τίτλο «Antithesis Group», ο οποίος στη συνέχεια της σύμβασης αυτής θα αποκαλείται «Πάροχος», διαθέτει μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις σχετικά με την Πώληση των Προϊόντων και Υπηρεσιών της Dell. σε Εταιρικούς Πελάτες στην Ελλάδα

Όροι & Προϋποθέσεις σχετικά με την Πώληση των Προϊόντων και Υπηρεσιών της Dell. σε Εταιρικούς Πελάτες στην Ελλάδα Όροι & Προϋποθέσεις σχετικά με την Πώληση των Προϊόντων και Υπηρεσιών της Dell σε Εταιρικούς Πελάτες στην Ελλάδα 1. Εισαγωγή Οι παρόντες όροι (οι «Όροι») ισχύουν για το σύνολο των Προϊόντων, του Λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

1. Εισαγωγή. 2. Εγγραφή

1. Εισαγωγή. 2. Εγγραφή 1. Εισαγωγή 1.1 H «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 99 (στο εξής COSMOTE), με ΑΡ.Μ.ΑΕ 36581/01ΑΤ/Β/96/449 (2008), και αριθμό μητρώου Προμηθευτών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μεταξύ της Εταιρείας με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «WIND A.E.B.E.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ.

Διαβάστε περισσότερα

... :... .:.: :... Fax: :.: E-mail:... @ 2155555900 YTA. (SIM) SIM microsim n nosim SMS 2... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

... :... .:.: :... Fax: :.: E-mail:... @ 2155555900 YTA. (SIM) SIM microsim n nosim SMS 2... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... @ 2155555900............ (SIM) SIM microsim n nosim 1....... 2....... 3................ 1 2 3 :... :... :... :... : : : :... :... ( & ) 1 2 3... : : :.:..:...... : :...:......... :... :... SMS (d ). :....:...:

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. 1.Γενικά

Όροι και Προϋποθέσεις. 1.Γενικά Όροι και Προϋποθέσεις 1.Γενικά 1.1 Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του YouPick, www.youpick.gr(στο εξής αναφερόμενη ως η «Ιστοσελίδα»).ToYouPick είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει προς πώληση,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - Έκδοση V001

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - Έκδοση V001 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - Έκδοση V001 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Πέρα από τους ορισμούς που δίνονται σε άλλα σημεία του παρόντος Συμφωνητικού, στο παρόν Συμφωνητικό ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί, εκτός εάν προκύπτει άλλως: "Δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:... Συμφωνία μεταξύ της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου από την οδό Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ.24929, 1396 Λευκωσία (στο εξής η Cyta )

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Fon. Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015

Όροι Χρήσης της Fon. Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 Όροι Χρήσης της Fon Τελευταία αναθεώρηση: Ιούνιος 2015 Καλωσήλθατε στη Fon. Εισερχόμενοι στο Δίκτυο Fon συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντεςόρους χρήσης των υπηρεσιών Fon (ΟΧ) και Πολιτική Απορρήτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DOMAIN NAME

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DOMAIN NAME Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Α.Ε. Λ. Αλεξάνδρας 128, 114 71 Αθήνα ΑΦΜ: 998646157, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Γ.Ε.ΜΗ.: 7339101000 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 62321/01ΑΤ/Β/07/037 www.cyta.gr Μπορείτε να στείλετε τη συμπληρωμένη αίτησή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:... Συμφωνία μεταξύ της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου από την οδό Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ.24929, 1396 Λευκωσία (στο εξής η "Cyta")

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE

Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος COSMOTE 1. Εισαγωγή Το e-shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ανώνυμη εταιρεία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος 2012 Σελίδα 1

Δεκέμβριος 2012 Σελίδα 1 ΟΡΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ MICROSOFT MICROSOFT DYNAMICS GP 2013 MICROSOFT DYNAMICS NAV 2013 Αυτοί οι όροι άδειας χρήσης αποτελούν σύμβαση («σύμβαση») ανάμεσα στη Microsoft Corporation (ή μία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΔΥΠΠΥ - ΠΥΡΑΜΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015 Το Πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ ΕΔΔΥΠΠΥ και ΠΥΡΑΜΙΣ για τη χρήση της Υπηρεσίας του Ηλεκτρονικού Ιατρικού Φακέλου και της Πύλης «για την Υγεία μου» κατά

Διαβάστε περισσότερα

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη

1) Ορισμοί. Άδεια. Υπηρεσίες περιεχομένου της TomTom. Αποστολή Χρήση Περιεχόμενο δημιουργημένο από το χρήστη Όροι και προϋποθέσεις για τις υπηρεσίες περιεχομένου της της International B.V. Rembrandtplein 35, 1017 CT Amsterdam, Ολλανδία ( ) 1) Ορισμοί Άδεια Άδεια χρήσης του περιεχομένου της και του κουμπιού όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SAGE PASTEL MY BUSINESS ONLINE

ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SAGE PASTEL MY BUSINESS ONLINE ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SAGE PASTEL MY BUSINESS ONLINE Οι παρόντες όροι παροχής υπηρεσιών τηλεπληροφορικής για την Υπηρεσία διέπουν την παροχή της Υπηρεσίας από εμάς προς

Διαβάστε περισσότερα

3. Χρήση του Λογισμικού με Προστατευόμενο από Πνευματικά Δικαιώματα Υλικό / Αποζημίωση.

3. Χρήση του Λογισμικού με Προστατευόμενο από Πνευματικά Δικαιώματα Υλικό / Αποζημίωση. Σας ευχαριστούμε για την αγορά ενός υπολογιστή Toshiba. Οι ακόλουθες συμβάσεις περιγράφουν τα δικαιώματα που έχετε για τη χρήση του προεγκατεστημένου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Αν αποδεχτείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ INTERNET

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ INTERNET ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ INTERNET MULTICHOICE ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ΤΑΧ. ΚΙΒΩΤΙΟ 23853, ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1687, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2200 2200 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης υπηρεσιών

Όροι χρήσης υπηρεσιών Όροι χρήσης υπηρεσιών Παρακαλείσθε όπως αναγνώσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών, προτού προβείτε στη χρήση του δικτυακού μας τόπου. Η πρόσβαση, η χρήση των υπηρεσιών της MyIP net-works,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ Η e-watershop.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής προσωπικής εταιρίας «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΣΣΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ.», που εδρεύει στη Γ.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις της Υπηρεσίας 1bank Bank of Cyprus

Όροι και Προϋποθέσεις της Υπηρεσίας 1bank Bank of Cyprus Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θα πρέπει να διαβάζονται μαζί και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των συμφωνιών και/ή όρων για το άνοιγμα και τη λειτουργία λογαριασμού που καλύπτεται από τους παρόντες Όρους

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις:

Όροι Χρήσης RECBT Εισαγωγή: Τροποποιήσεις / παραβιάσεις: Όροι Χρήσης RECBT 1. Εισαγωγή: Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τους Όρους Χρήσης («Όροι Χρήσης») του δικτυακού τόπου www.recbt.gr (στο εξής αναφερόμενος και ως «ιστοσελίδα», «δικτυακός τόπος», «ιστότοπος»).

Διαβάστε περισσότερα