ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"

Transcript

1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ I. ΠΑΤΡΟΝΑΖ ΤΗΣ ΕΦΕ I.1 Ορισμός Το Πατρονάζ της ΕΦΕ είναι ένα είδος αναγνώρισης προς έναν φωτογραφικό διαγωνισμό, που πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις I.2 Γενικά Το Πατρονάζ της ΕΦΕ δίδεται σε διεθνή και εθνικά σαλόνια και διοργανώσεις με συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο χωρίς περιορισμούς. Εξαιρούνται διαγωνισμοί και διοργανώσεις με αποκλειστικό εμπορικό στόχο. I.3 Άλλες Διοργανώσεις εκτός διαγωνισμών Η ΕΦΕ μπορεί να θέσει υπό την αιγίδα της οποιοδήποτε φωτογραφική διοργάνωση, όπως εορτασμοί, επέτειοι, εκθέσεις κλπ I.4 Αίτηση Οι αιτήσεις για το Πατρονάζ της ΕΦΕ πρέπει να αποστέλλονται απευθείας στο τμήμα Πατρονάζ της ΕΦΕ ταχυδρομικώς ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. I.5 Δικαιολογητικά Μαζί με την αίτηση για το Πατρονάζ της ΕΦΕ, οι διοργανωτές πρέπει να προσκομίσουν το προσχέδιο του κειμένου των όρων του διαγωνισμού, στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά. Ένας διαγωνισμός μπορεί να πάρει το πατρονάζ της ΕΦΕ στο σύνολό του και όχι σε τμήμα αυτού. I.6 Απόφαση της ΕΦΕ Εάν μία αίτηση για Πατρονάζ της ΕΦΕ απορριφθεί, μπορεί να δοθεί μελλοντικά μόνο αν ξαναγίνει αίτηση με σωστά δικαιολογητικά και εγγύηση για άρτια διεξαγωγή του διαγωνισμού. I.7 Έγκριση Πατρονάζ Το Πατρονάζ της ΕΦΕ δίδεται κατόπιν προσκομίσεως της απόδειξης πληρωμής από τον αιτούντα. Εάν ένας διαγωνισμός λάβει το Πατρονάζ της ΕΦΕ, θα παραλάβει Πιστοποιητικό με κωδικό που αναφέρεται ο αριθμός Πατρονάζ και το έτος (π.χ.: 2016/001). Οι διοργανωτές που θα λάβουν το Πατρονάζ της ΕΦΕ οφείλουν να απονείμουν μετάλλια της ΕΦΕ (τουλάχιστον ένα χρυσό μετάλλιο ανα κατηγορία) και επαίνους της ΕΦΕ. Έχουν επίσης την υποχρέωση να χρησιμοποιήσουν το λογότυπο σης ΕΦΕ και τον αριθμό πατρονάζ στις προσκλήσεις συμμετοχής, στις αφίσες, στους καταλόγους και σε όλα τα μέσα προώθησης του διαγωνισμού τους.

2 I.8 Υποχρεώσεις των διοργανωτών Οι διοργανωτές πρέπει να συμμορφωθούν με τους όρους αυτού του εγγράφου I.9 Υποχρεώσεις της ΕΦΕ Το γεγονός ότι η ΕΦΕ δίνει Πατρονάζ σε έναν διαγωνισμό, αυτό δεν την καθιστά υπεύθυνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις από τη μεριά του διοργανωτή. Η ΕΦΕ δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε για τα πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε στοιχείου (εικόνα, ήχος, βίντεο) του τυπωμένου ή ψηφιακού έργου ούτε για την απεικόνιση οποιουδήποτε προσώπου περιλαμβάνεται ή εμφανίζεται στα υποβαλλόμενα έργα. II. ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΕ II.1 Ορισμός Το πατρονάζ της ΕΦΕ μπορεί να δοθεί μόνο σε διαγωνισμούς ανοικτούς σε όλους τους φωτογράφους, χωρίς διακρίσεις, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Σε περίπτωση circuits, διαγωνισμών δηλαδή που καλύπτουν πολλαπλά σαλόνια, αυτά δεν μπορούν να περάσουν τα πέντε στο σύνολο. Οι φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία πρέπει να κριθούν ξεχωριστά η κάθε μία. II.2 Συμμετοχή Κάθε συμμετέχων σε διαγωνισμό υπό το πατρονάζ της ΕΦΕ πρέπει να δηλώνει ότι έχει διαβάσει και ότι έχει αποδεχθεί τους όρους που τον διέπουν καθώς και ότι είναι προσωπικά υπεύθυνος για την διασφάλιση ότι κατέχει τόσο τα πνευματικά δικαιώματα για όλο το περιεχόμενο κάθε εικόνας του όσο και την άδεια των απεικονιζομένων προσώπων. Θα πρέπει επίσης να δηλώνει αν αποδέχεται ή όχι την δημοσίευση των φωτογραφιών του στον κατάλογο και στα μέσα προβολής του οργανωτή για μη εμπορικούς σκοπούς. Κάθε φωτογράφος είναι υποχρεωμένος να επιδείξει το αυθεντικό αρχείο RAW ή φιλμ στους διοργανωτές ή και στην ΕΦΕ εάν του ζητηθεί. Σε περίπτωση που δεν το κάνει, θα ακυρωθεί από τον διαγωνισμό. II.3 Είδη υποβαλλόμενων έργων Όλα τα είδη φωτογραφίας επιτρέπονται στους διαγωνισμούς. Οι διοργανωτές οφείλουν να δίνουν ακριβείς ορισμούς σε κάθε κατηγορία που ανακοινώνουν. Απαγορεύεται να υπάρχουν υπογραφές, σημάδια, κείμενα ή διακριτικά του δημιουργού στα υποβαλλόμενα έργα. II.4 Είδη και Κατηγορίες A) Όλα τα σαλόνια μπορούν να έχουν τα παρακάτω είδη : 1. Ασπρόμαυρες/Μονόχρωμες Τυπωμένες φωτογραφίες 2. Έγχρωμες φωτογραφίες

3 3. Προβαλλόμενες εικόνες (Ασπρόμαυρες/Μονόχρωμες ή Έγχρωμες) 4. Ηχοράματα/Διαποράματα B) Όλα τα σαλόνια μπορούν να έχουν τις παρακάτω κατηγορίες: - Ελεύθερη - Δημιουργική - Φύση - Άγρια Ζωή - Φωτορεπορτάζ - Ταξιδιωτική - Πορτφόλιο - Θεματική Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να υποβάλουν την ίδια ή παρόμοια φωτογραφία σε παραπάνω από μία κατηγορία. II.5 Αριθμός Κατηγοριών Κάθε διαγωνισμός μπορεί να έχει μέχρι έξι κατηγορίες. Για τα Circuits ισχύουν τα παρακάτω: α) για Circuits 5 σαλονιών, οι κατηγορίες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 3, β) για Circuits 4 σαλονιών, οι κατηγορίες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 4, γ) για Circuits 3 σαλονιών, οι κατηγορίες δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 5, II.6 Μετάλια και Έπαινοι Υπάρχουν τρεις τύποι μεταλλίων στους διαγωνισμούς υπό την αιγίδα της ΕΦΕ: χρυσό, αργυρό, χάλκινο. Ο διοργανωτής πρέπει να προμηθευτεί υποχρεωτικά τουλάχιστον ένα σετ μεταλλίων (χρυσό, αργυρό, χάλκινο και 3 κορδέλλες) για μια τουλάχιστον κατηγορία και ένα σετ επαίνων (Α, Β, Γ έπαινος) για κάθε κατηγορία για την οποία δεν έχει προβλέψει μετάλλια της ΕΦΕ. Επίσης, διατίθενται τα ειδικά βραβεία Ερμής, Αφροδίτη και το Μεγάλο βραβείο Απόλλων καθώς και η πλακέτα της ΕΦΕ. Ο συνολικός αριθμός των αιτούμενων βραβείων, μεταλλίων και επαίνων πρέπει να αναγραφεί στην αίτηση για Πατρονάζ. Όλα τα βραβεία της ΕΦΕ πρέπει να αναφέρονται στους όρους συμμετοχής και στον κατάλογο του διοργανωτή. II.7 Όροι συμμετοχής και αίτηση Ο διοργανωτής θα ανακοινώσει το διαγωνισμό του με την κοινοποίηση της αίτησης συμμετοχής και των όρων. Οι όροι πρέπει να είναι στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά. Οι όροι πρέπει να έχουν τις παρακάτω πληροφορίες: Α) Ονομασία του διαγωνισμού και όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπεύθυνου της διοργάνωσης. Β) Το σήμα και τον αριθμό Πατρονάζ της ΕΦΕ.

4 Γ) Ονόματα και τίτλους των κριτών. Δ) Ημερομηνίες που θα αναφέρουν: α) τελική ημερομηνία υποβολής έργων β) ημερομηνία(ες) κρίσεων των έργων γ) ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και ειδοποίησης των διαγωνιζομένων δ) ημερομηνία(ες) της έκθεσης των βραβευμένων έργων ε) ημερομηνία επιστροφής των έργων (για τυπωμένα, όπου προβλέπεται) ζ) ημερομηνία αποστολής καταλόγων και βραβείων Ε) Αναφορά ότι οι συμμετέχοντες που υποβάλλουν τα έργα τους σε διαγωνισμό υπό την αιγίδα της ΕΦΕ, αποδέχονται ότι οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τους ίδιους και κατέχουν τα πνευματικά δικαιώματά τους. ΣΤ) Αναφορά ότι οι συμμετέχοντες που υποβάλλουν τα έργα τους σε διαγωνισμό υπό την αιγίδα της ΕΦΕ, αποδέχονται χωρίς εξαιρέσεις τα κάτωθι: - Οι υποβαλλόμενες φωτογραφίες μπορεί να ελεγχθούν από την ΕΦΕ αν πληρούν τις προϋποθέσεις της ακόμη και αν ο συμμετέχων δεν είναι μέλος της ΕΦΕ. - Σε περίπτωση άρνησης συνεργασίας με την ΕΦΕ ή άρνησης να παραδοθεί το ζητηθέν RAW αρχείο ή αποτυχίας επίδειξης ικανοποιητικών αποδείξεων, θα ακυρωθούν. Όπως αναφέρεται στην παράγραφο II.2) συνίσταται να επιτρέψουν να διακρίνονται τα δεδομένα EXIF για το ενδεχόμενο ελέγχου. Ζ) Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό πρέπει να αναφέρεται. Ο διοργανωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει επιπρόσθετη χρέωση για την επιστροφή των τυπωμένων φωτογραφιών. Η) Αναφορά του γεγονότος ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν τυπωμένο ή ψηφιακό κατάλογο. Θ) Σε περιπτώσεις σαλονιών με προβαλλόμενες φωτογραφίες, πρέπει να αναφέρεται το μέσο προβολής των έργων προς κρίση, μαζί με τη διάστασή του σε pixels. Οι κανονισμοί του σαλονιού πρέπει να αναφέρουν το μέγιστο ύψος και το μέγιστο πλάτος σε pixels των ψηφιακών φωτογραφιών που θα υποβάλλονται. Ι) Σε κάθε κατηγορία πρέπει να αναφέρεται ο μέγιστος αριθμός υποβαλλόμενων έργων:. α) για τυπωμένες φωτογραφίες * όχι παραπάνω από 4 τυπωμένες φωτογραφίες ανά κατηγορία (εκτός από την κατηγορία πορτφόλιο) * το μέγιστο υποβαλλόμενο μέγεθος είναι A3+ : 329 mm x 483 mm (13" x 19") * το ελάχιστο υποβαλλόμενο μέγεθος μπορεί να το καθορίσει ο διοργανωτής β) για ψηφιακές κατηγορίες: * όχι παραπάνω από 4 έργα ανά κατηγορία (εκτός από κατηγορία πορτφόλιο)

5 * το μεγεθος των ψηφιακών αρχείων θα καθορίζεται από το διοργανωτή * τον τρόπο αποστολής των έργων (με CD, DVD, , WeTransfer, upload, κλπ) ΙΑ) Επιπλέον στοιχεία: α) Για τυπωμένες φωτογραφίες Το όνομα, η διεύθυνση, η χώρα και το του διαγωνιζόμενου, ο τίτλος του έργου και ο αύξων αριθμός που ταυτίζεται με την αίτηση υποβολής των έργων. β) Για ψηφιακές κατηγορίες Όπως ορίσει ο διοργανωτής. ΙΒ) Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με προώθηση των έργων σε άλλα σαλόνια, διεύθυνση επικοινωνίας κλπ/ II.8 Σύσταση της κριτικής επιτροπής Η κριτική επιτροπή θα πρέπει να αποτελείται από 3 έως 5 μέλη ανά σαλόνι. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε καμία κατηγορία του διαγωνισμού, ακόμη κι αν δεν συμμετέχουν σε κάποια από αυτές ως μέλη της κριτικής επιτροπής. II.9 Αποφάσεις της κριτικής επιτροπής Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι αμετάκλητη. II.10 Αριθμός βραβείων Αριθμός αναρτήσεων Ο αριθμός των βραβείων και των αναρτήσεων ανά κατηγορία καθορίζεται από τους διοργανωτές. Απαγορεύεται να δίδονται βραβεία σε παρόμοια έργα. II.11 Αποτελέσματα του διαγωνισμού Μετά τις κρίσεις των έργων, όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να ειδοποιηθούν. Τα αποτελέσματα πρέπει να σταλούν άμεσα μετά την έκδοσή τους στην ΕΦΕ για δημοσίευση στη ιστοσελίδα της. II.12 Κατάλογος Ο διοργανωτής αποφασίζει αν θα εκδώσει τυπωμένο ή ψηφιακό κατάλογο. Ο κατάλογος θα πρέπει να περιέχει μόνο ανηρτημένα ή βραβευμένα έργα. Γενικά πρέπει να περιέχει τουλάχιστον: 1) Φωτογραφίες με όλα τα βραβευμένα έργα και όσο το δυνατόν περισσότερα αναρτηθέντα έργα. 2) Μία λίστα με όλα τα βραβευμένα και αναρτηθέντα και τους δημιουργούς τους, με την χώρα προέλευσής τους, αν υπάρχουν συμμετοχές από το εξωτερικό. 3) Αλφαβητική λίστα των κρατών και των συμμετεχόντων με τους τίτλους των αναρτήσεών τους. 4) Πίνακα με στατιστικά στοιχεία. 3) Τον αριθμό Πατρονάζ και το λογότυπο της ΕΦΕ II.13 Κατάθεση καταλόγων στην ΕΦΕ Ένα τουλάχιστον αντίτυπο του τυπωμένου καταλόγου ή ένα ψηφιακό αρχείο καταλόγου πρέπει να υποβληθεί στην ΕΦΕ για το αρχείο της

6 II.14 Έκθεση Προβολή των βραβευμένων έργων Κάθε διοργανωτής είναι υποχρεωμένος να εκθέσει τα βραβευμένα έργα και τα ανηρτημένα έργα σε τοποθεσία που θα ανακοινώσει έγκαιρα. Εναλλακτικά θα πρέπει να προβεί σε προβολή των βραβευμένων και αναρτημένων έργων. II.15 Τίτλοι της ΕΦΕ Σε συμμόρφωση με τις σχετικές εγκυκλίους που αναφέρονται στους καλλιτεχνικούς τίτλους της ΕΦΕ, οι αναρτήσεις και τα βραβεία σε διαγωνισμούς υπό την αιγίδα της ΕΦΕ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους καλλιτεχνικούς τίτλους της ΕΦΕ : AHPS, EHPS, επίπεδα EHPS. III. Φωτογραφικά CIRCUIT Στα φωτογραφικά Cicuits μπορούν να γίνουν παραπάνω από ένα σαλόνια σε διαφορετικές περιοχές, πόλεις ή χώρες. IV. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΥΣΗΣ Ή ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ IV.1 Ορισμός Οι ορισμοί για τις κατηγορίες Φύσης και Άγριας Ζωής πρέπει να είναι εναρμονισμένοι με τους ορισμούς της FIAP και να δημοσιεύονται πάντα στους κανονισμούς του διαγωνισμού Ειδικότερα: Ορισμός της Φωτογραφίας Φύσης Η φωτογραφία Φύσης περιορίζεται στη χρήση της φωτογραφικής διαδικασίας που απεικονίζει όλους τους κλάδους της φυσικής ιστορίας, εκτός από την ανθρωπολογία και την αρχαιολογία, με τέτοιο τρόπο που ένα καλά πληροφορημένο άτομο θα είναι σε θέση να προσδιορίσει το θέμα και να πιστοποιήσει την ειλικρινή παρουσίασή του. Η αφηγηματική αξία μιας φωτογραφίας πρέπει να είναι σημαντικότερη από την ποιότητα απεικόνισης, χωρίς ωστόσο να χάνεται η υψηλή τεχνική ποιότητα. Ανθρώπινα στοιχεία αποκλείονται εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος τους, όπως κουκουβάγιες αχυρώνα ή πελαργοί, προσαρμοσμένοι σε ένα περιβάλλον τροποποιημένο από τον άνθρωπο, ή όταν τα ανθρώπινα στοιχεία εμφανίζονται σε καταστάσεις που απεικονίζουν φυσικές δυνάμεις, όπως οι τυφώνες ή τα παλιρροιακά κύματα. Επιστημονικές ζώνες, επιστημονικές ετικέτες ή ραδιο-κολάρα στα άγρια ζώα είναι επιτρεπτά. Φωτογραφίες από υβριδικά φυτά δημιουργημένα από τον άνθρωπο, καλλιεργημένα φυτά, κατοικίδια ζώα ή έγκλειστα άγρια ζώα απαγορεύονται, όπως και κάθε μορφή χειραγώγησης που αλλοιώνει την αλήθεια της φωτογραφικής μαρτυρίας. Δεν επιτρέπονται τεχνικές που προσθέτουν, μετατοπίζουν, αντικαθιστούν ή αφαιρούν στοιχεία της αρχικής εικόνας, εκτός από το cropping. Τεχνικές που ενισχύουν την παρουσίαση της φωτογραφίας χωρίς να αλλάζουν το περιεχόμενο της αρχικής σκηνής όπως HDR, επιλεκτική εστίαση, φώτισμα κάψιμο επιτρέπονται. Επιτρέπονται επίσης τεχνικές που αφαιρούν στοιχεία που προστίθενται από την κάμερα, όπως στίγματα από σκόνη, ψηφιακός θόρυβος και

7 γρατσουνιές. Μοντάζ δεν επιτρέπεται. Έγχρωμες εικόνες μπορούν να μετατραπούν σε αποχρώσεις του γκρι ή μονόχρωμη, ενώ υπέρυθρες εικόνες, είτε απευθείας τραβηγμένες είτε κατόπιν επεξεργασίας δεν επιτρέπονται. Οι συμμετοχές που αποστέλλονται σε διαγωνισμούς Φύσης μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Φύση και Άγρια Ζωή. Εικόνες Φύσης σύμφωνα με τα ανωτέρω κριτήρια μπορούν να είναι τοπία, γεωλογικοί σχηματισμοί, καιρικά φαινόμενα κλπ. και στην περίπτωση αυτή εντάσσονται οι εικόνες σε ελεγχόμενες συνθήκες, όπως οι ζωολογικοί κήποι, αγροκτήματα, πάρκα, βοτανικοί κήποι, ενυδρεία και οποιαδήποτε περίφραξη, όπου τα θέματα είναι εντελώς εξαρτώμενα από τον άνθρωπο για την διατροφή και επιβίωσή τους. Αντίθετα, στην Φωτογραφία Άγριας Ζωής περιλαμβάνεται κάθε σωζόμενος ζωολογικός ή βοτανικός οργανισμός ελεύθερος και ανεξέλεγκτος σε ένα φυσικό ή προσαρμοσμένο από τον ίδιο βιότοπο. Στην περίπτωση αυτή τοπία, γεωλογικοί σχηματισμοί, φωτογραφίες από ζωολογικό κήπο, αγρόκτημα, πάρκο, ή οποιοδήποτε μέρος τα ζωολογικά ή βοτανικά είδη διαβιούν κάτω από ελεγχόμενες από τον άνθρωπο συνθήκες δεν επιτρέπονται στα τμήματα Άγριας Ζωής. Η Άγρια Ζωή δεν περιορίζεται στα ζώα, τα πουλιά και τα έντομα. Θαλάσσια και βοτανικά θέματα (συμπεριλαμβανομένων των μυκήτων και των φυκιών) που λαμβάνονται σε άγρια κατάσταση είναι κατάλληλα θέματα άγριας ζωής, όπως και τα σφάγια των υπαρχόντων ειδών. IV.2 Κατηγορίες Κάθε είδος φωτογραφίας (α/μ ή έγχρωμη, τυπωμένη ή ψηφιακή) μπορεί να περιέχει κατηγορία Φύσης ή Άγριας Ζωής. IV.3 Κριτικές επιτροπές Οι κριτικές επιτροπές οφείλουν να γνωρίζουν τους ορισμούς της FIAP για τις κατηγορίες Φύσης και Άγριας Ζωής. V. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Οι διαγωνισμοί με κατηγορίες ασπρόμαυρης φωτογραφίας πρέπει να εφαρμόζουν τον ορισμό μονόχρωμης της FIAP. Ο ορισμός πρέπει να δημοσιεύεται πάντα στους κανονισμούς του διαγωνισμού Κατά τον ορισμό αυτόν, κάθε ασπρόμαυρο έργο που έχει τόνους από το βαθύ γκρι μαύρο έως το πολύ ανοικτό γκρι άσπρο, με τους ενδιάμεσους τόνους του γκρι θεωρείται μονόχρωμο. Ένα ασπρόμαυρο έργο τονισμένο σε μία και μοναδική απόχρωση τονιστή παραμένει μονόχρωμο και εντάσσεται στην κατηγορία της μονόχρωμης φωτογραφίας. Ένα τέτοιο έργο μπορεί να αναπαραχθεί ως ασπρόμαυρο σε έναν κατάλογο διαγωνισμού υπό της

8 αιγίδα της ΕΦΕ. Αντιθέτως, ένα ασπρόμαυρο έργο, που έχει τονιστεί σε ορισμένο ή ορισμένα σημεία και μόνο ή στο οποίο έχει προστεθεί τοπικά κάποιο άλλο χρώμα, γίνεται έγχρωμο και, σε περίπτωση διαγωνισμού υπό την αιγίδα της ΕΦΕ, πρέπει να ενταχθεί στην κατηγορία της εγχρώμου και να δημοσιευθεί ως έγχρωμο στον αντίστοιχο κατάλογο VI. ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΜΕ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ» ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ, ΠΟΡΤΦΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗ Σαλόνια, τα οποία προσθέτουν την κατηγορία "Παραδοσιακή Φωτογραφία" στις προαναφερθείσες κατηγορίες οφείλουν να σέβονται τον ορισμό της FIAP της "Παραδοσιακής Φωτογραφίας". Ο ορισμός πρέπει να δημοσιεύεται πάντα στους κανονισμούς του διαγωνισμού. Ορισμός της "Παραδοσιακής Φωτογραφίας» Μια «παραδοσιακή φωτογραφία διατηρεί το αρχικό περιεχόμενο της εικόνας με ελάχιστες προσαρμογές που δεν θα πρέπει να μεταβάλλουν την πραγματικότητα της σκηνής και θα εμφανίζονται φυσικές. Αναδιάταξη, αντικατάσταση, προσθήκη ή αφαίρεση οποιουδήποτε τμήματος της αρχικής εικόνας, εκτός από το cropping απαγορεύεται αυστηρά.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία»

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία» Είναι πλέον αδιάσειστα τα επιστημονικά στοιχεία που καταδεικνύουν την άμεση σύνδεση της ανθρώπινης υγείας, δηλαδή της καλής σωματικής και ψυχικής κατάστασης του ανθρώπου, με το περιβάλλον στο οποίο ζει,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Φωτογραφικός Διαγωνισμός Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Φράγματα & Ταμιευτήρες» Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ-GCOLD) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Φωτογραφίας με γενικότερο θέμα «Φράγματα & Ταμιευτήρες»,

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο»

Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Πόρτες και Παράθυρα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Πόρτες - Παράθυρα στην Κύπρο». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» 3 ΔΕΚ 2015 έως 7 ΙΑΝ 2016 Δράμα 18/11/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» Οι εικόνες κάθε χρόνο μοναδικές... Η μαγεία του χώρου αποπλανητική, φανταστική, παραμυθένια...

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜHΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΕ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜHΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜHΤΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΕΦΕ Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, από το 1961 υπάρχουν Διεθνείς Οργανισμοί Φωτογραφίας, Διεθνείς Φωτογραφικές Λέσχες και Μουσεία φωτογραφίας, που απονέμουν

Διαβάστε περισσότερα

Λεμεσός, μία νέα εποχή

Λεμεσός, μία νέα εποχή ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Λεμεσός, μία νέα εποχή Δήμος Λεμεσού Φ.Ε.Κ. Τμήμα Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (ΦΕΚ) - τμήμα Λεμεσού προκηρύσσουν τον φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Νερό, Λειψυδρία και Υδατικά Έργα στην Κύπρο» Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας, προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα: «Νερό,

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού»

Διαγωνισμός φωτογραφίας «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Νερό, δώρο της φύσης, πηγή ζωής και πολιτισμού» οργανώνει το Γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών, σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Ι., στο πλαίσιο των προωθούμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ / CYPRUS CONVENTION BUREAU / CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2013 Η προβολή του αναβαθμισμένου

Διαβάστε περισσότερα

7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ 7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ Όροι Συμμετοχής Οργάνωση Το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Αμοργού, ετήσια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

MarLitCy. MarLitCy «Σκουπίδια της Θάλασσας: Μαζί για Καθαρές Ακτές!»

MarLitCy. MarLitCy «Σκουπίδια της Θάλασσας: Μαζί για Καθαρές Ακτές!» MarLitCy MarLitCy «Σκουπίδια της Θάλασσας: Μαζί για Καθαρές Ακτές!» ***Όροι και Προϋποθέσεις*** Εισαγωγή Τα σκουπίδια της θάλασσας αποτελούν πρόβλημα που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία και εκτείνεται πέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 12οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 2018-19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 «Όρια» Πέρα ή πάνω από τα όρια, μέσα ή κάτω από αυτά, με ή χωρίς όρια Μια λέξη μόνο, πολύσημη κι ευέλικτη, στιβαρή αλλά και παιχνιδιάρικη,

Διαβάστε περισσότερα

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Όροι Συμμετοχής 40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 1. Για την προαγωγή της κινηματογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας (Οργανωτής) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

2017/ L M5G 2017/ SP 2017/

2017/ L M5G 2017/ SP 2017/ 2017/498-502 L170122-M5G 2017/127-131SP 2017/022-026 1 ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Τυπωμένης Φωτογραφίας 2017, υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kαλλιτεχνικής Φωτογραφίας (FIAP) της Παγκόσμιας Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 7263 25 Φεβρουαρίου 2019 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 569 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 160/22717 Τροποποίηση της Ε8 1831/39763/7.4.2015 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ CYPRUS CONVENTION BUREAU ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων. και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. διοργανώνουν

Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων. και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. διοργανώνουν Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου διοργανώνουν Διεθνή Διαγωνισμό με θέμα την "Κρήνη Μοροζίνι" (Λιοντάρια) H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ονειρούπολη 2016»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ονειρούπολη 2016» ΔΡΑΜΑ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ονειρούπολη 2016» Φως λαμπερό, φως που τρεμοπαίζει, λαμπιόνια μικρά και μεγάλα, σκιές που χορεύουν στα φύλλα των πλατάνων, αντικατοπτρισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ. Άρθρο 1 Αντικείμενο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ Άρθρο 1 Αντικείμενο Ο παρών Κανονισμός αναφέρεται στη χρήση σημάτων τα οποία χορηγεί η a Cert A.E. σε επιχειρήσεις για την επισήμανση και τη διαφήμιση των πιστοποιημένων προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015

3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015 5µελή ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ 3 ος ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΚ- ΠΑΦΟΣ 2015 (Για ενήλικες και νέους φωτογράφους). ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: A. Φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΗ - ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ αφού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα* 7 Χώρες 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 έως 11 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Διακρατικός Διαγωνισμός Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Ο.2: Οδηγός Δημοσιότητας

Έντυπο Ο.2: Οδηγός Δημοσιότητας Έντυπο Ο.2: Οδηγός Δημοσιότητας Σκοπός του παρόντος Οδηγού είναι να καθορίσει το πλαίσιο διενέργειας των δράσεων πληροφόρησης και επικοινωνίας που αφορούν στην υλοποίηση των Έργων που χρηματοδοτούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΑ «ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕ ΣΤΙΣ ΜΜΕ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΑ «ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕ ΣΤΙΣ ΜΜΕ» Αθήνα 14/6/2016 Α.Π.: 2962/21-6-2016 Μορφοποιήθηκε: Ελληνικά Μορφοποιήθηκε: Ελληνικά ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΕΑ «ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕ ΣΤΙΣ ΜΜΕ» 1. Γενικές Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης

Οδηγός Προμηθειών. Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας. Πολυτεχνείου Κρήτης Οδηγός Προμηθειών Ειδικού Κονδυλίων Έρευνας Πολυτεχνείου Κρήτης Χανιά, Οκτώβριος 2010 Ι. Εισαγωγή Ο παρών Οδηγός έχει κύριο σκοπό την περιγραφή των ενεργειών που απαιτούνται για προμήθειες ειδών ή/και

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ευρωπόλ 2012

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ευρωπόλ 2012 Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ευρωπόλ 2012 Η Ευρωπόλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση διαγωνισμού για την Καλύτερη Φωτογραφία Επιβολής του Νόμου 2012! Η νικητήρια φωτογραφία θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018

10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 10οςΚΡΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ 2018 23, 24, 25 Μαρτίου 2018 ΔΕΚΚ,Γούρνες Ηρακλείου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 10ος Διαγωνισμός Μαγειρικής,Ζαχαροπλαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτό κάλεσμα 3 137

Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Ανοικτό κάλεσμα 3 137 Το 3 137 για πρώτη φορά πραγματοποιεί ένα ανοικτό κάλεσμα για την πραγματοποίηση μιας έκθεσης στο χώρο του το 2017. Το 3 137 είναι ένα σχήμα συνεργασίας μεταξύ τριών καλλιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυµνο, 1-12-2017 Προς: τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS Το Πανεπιστήµιο Κρήτης στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

«Προσβασιμότητα, Τουρισμός & Κύπρος»

«Προσβασιμότητα, Τουρισμός & Κύπρος» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΦΙΣΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ, ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «Προσβασιμότητα, Τουρισμός & Κύπρος» Προσβασιμότητα,

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου»

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 Απριλίου 2017 #CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Cedefop,

Διαβάστε περισσότερα

Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019

Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΙΟ : 15/ 2/ 2019 Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ΠΡΟΣ :Ε.Γ.Ο. Άνω Όρια Λαύριο -195 00 Τηλέφωνο : 2292 0-27391-2 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝEΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ (INSPECTION VISITS) Α. ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η στοχευμένη προβολή του αναβαθμισμένου

Διαβάστε περισσότερα

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»):

A. Με βάση το άρθρο 185 του Νόμου 4389/2016 (ΦΕΚ A 94) (εφεξής ο «Νόμος»): Αθήνα, 14 Ιουνίου 2018 Πρόσκληση υποβολής προσφορών Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για παροχή ελεγκτικών υπηρεσιών (τακτικού ελέγχου ετήσιων και επισκόπησης εξαμηνιαίων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4416, 4.12.2013 Ν. 141(Ι)/2013 141(Ι)/2013 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 66(I)

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 21/7/2014 Αριθμ. Πρωτ.: 112

Ημερομηνία: 21/7/2014 Αριθμ. Πρωτ.: 112 Ημερομηνία: 21/7/2014 Αριθμ. Πρωτ.: 112 Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ICSD) Ναπ. Ζέρβα 98, 1ος όροφος, ΤΚ 45332, Ιωάννινα, Τηλέφωνο: 2651068532 Θέμα: Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς για την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 59713 8 Νοεμβρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4980 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 3321/145849 Τροποποίηση της με αριθμ. 261611/7.3.2007 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας

ΑΠΟΦΑΣΗ ιεξαγωγής πρόχειρου διαγωνισµού προµήθειας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναού 3 Άργος 212 00 27513-60700 e-mail: dimos@argos.gr Fax: 27510-23506 Άργος : 18/05/2012 Αριθµός απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση The Ranch 1.Η εταιρεία «the ranch - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ» (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Tart - η τέχνη της τάρτας LE MONDE sponsored by KENWOOD ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2017, ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- Αγ. Παρασκευή,15-02-2018 Αρ. Πρωτ.: 2850/Φ.22.7

Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος λογότυπου. Κοζάνη,

Εκδήλωση ενδιαφέροντος λογότυπου. Κοζάνη, Ελληνική Εκδήλωση ενδιαφέροντος λογότυπου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοζάνη, 2-5-2017 Αριθµ. πρωτ. 19050 /ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ταχ. /νση Ταχ. Κωδ. Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax e-mail ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TECHNO 293 & TECHNO 293 PLUS 18 23 Απριλίου 2017 Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Π Λ Ο Υ 1. ΚΑΝΟΝΕΣ Οι ιστιοδρομίες του αγώνα θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανονισμούς όπως αυτοί ισχύουν την

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: ΣΚΟΥΡΜΠΟΥΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Σελίδα 1 από 6 Το Έργο συγχρηµατοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια των ράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταµείου (ΕΚΤ) ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο 1. Στόχος Προγράμματος: Γενικός στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της Κύπρου ως προορισμού συνεδριακού τουρισμού. 2. Δικαιούχοι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ με έδρα το Μαρούσι Αττικής (Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27) (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Σκοποί του διαγωνισμού είναι: Ελληνική Δημοκρατία Νομός Αττικής Δήμος Βύρωνα Βύρωνας: 25/02/2015 Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής, Αρ.πρωτ.: 4674 Παιδείας & Πολιτισμού Τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς & Πολιτισμού Ταχ.Δ/νση: Καλλιπόλεως 59 &

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ»

ΘΕΜΑ: «ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Σελίδα 1 από 8 Το Έργο συγχρηµατοδοτείται από το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια των ράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταµείου (ΕΚΤ) ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Α Μ Ο Ι Β Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ Σύμφωνα με το 3ο Θέμα του Πρακτικού υπ` αρ. 7 της 26-11-1998 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 373955 Πράξη Ψηφιακός Διαδραστικός Οδηγός και εφαρμογές για την Προβολή και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Περιεχομένου του ΝΠΙΔ

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ευρωπαϊκή Ενωση Κυπριακή Δημοκρατία ΚΟΤ Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ανακοίνωση Ο ΚΟΤ ανακοινώνει την έναρξη διαγωνισμού φωτογραφίας, απευθυνόμενος τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες φωτογράφους,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση

Όροι συμμετοχής στην κλήρωση adidas Open Run Όροι συμμετοχής στην κλήρωση ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία adidas Hellas ΑΕ, και έδρα στην Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 112) (εφεξής ο «Διοργανωτής»),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές Η GREEN χρησιμοποιεί ως μέσο διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας : την επίσημη ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644. Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015. ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644. Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 18/02/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/13644 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από την 16.30 στις 21/9/2015 έως και την 11.59 στις 04/10/2015. Α. Δικαιώματα και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από την 16.30 στις 21/9/2015 έως και την 11.59 στις 04/10/2015. Α. Δικαιώματα και Προϋποθέσεις Συμμετοχής ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εισαγωγή Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΜΕ NEW YORK COLLEGE» με έδρα την Αθήνα Αμαλίας 38, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, (εφ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Προκήρυξη για Ομαδικά Έργα (Συμπληρωματική προκήρυξη) Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛ /05/ Αποδεικτικό ενημερότητας...

ΠΟΛ /05/ Αποδεικτικό ενημερότητας... Πίνακας περιεχομένων ΘΕΜΑ: Αποδεικτικό ενημερότητας ή πληροφόρηση για τη φορολογική ενημερότητα φυσικών ή μη φυσικών προσώπων ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου Άρθρο 1: Πιστοποίηση Φορέων, Υπηρεσιών ή Προσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 Π ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ-Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΦΟΣ ΠΕΡΑΝΘΗΣ 47100 ΑΡΤΑΣ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Υποβολής Περιλήψεων

Πρόσκληση Υποβολής Περιλήψεων Πρόσκληση Υποβολής Περιλήψεων Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου υποβάλλοντας περιλήψεις των εργασιών τους για Ελεύθερη Ανακοίνωση (oral) - Ηλεκτρονικά Αναρτημένη

Διαβάστε περισσότερα

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7!

Dance Days 7, Χανιά Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Dance Days 7, Χανιά 2017 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Dance Days 7! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος, σας παραθέτουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Διεύθυνση: Αλκμάνος 10, Αθήνα, ΤΚ 11528, Mail address: 10 Alkmanos str, Athens 11528, τηλ.: 2107247056, φαξ:2107247556 tel.: +30 2107247056 fax 210 7247556 e-mail: info@jneurology.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων. Η

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία Α.Π.: Κωδικός Πρόσκλησης: 30. Προς: ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Ημερομηνία Α.Π.: Κωδικός Πρόσκλησης: 30. Προς: ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΟ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ειδική Υπηρεσία Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Ταχ. Δ/νση :Υψηλάντη 12- Λαμία Ταχ. Κώδικας :35 100 Πληροφορίες: Π.Καραγεώργος Τηλέφωνο : 2231350922 Fax :2231052864

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.05.10 11:48:50 EEST Reason: Location: Athens ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΗΜΝΟΥ Μητροπολίτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο Τελευταία αναθεώρηση 10.04.2014

Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο Τελευταία αναθεώρηση 10.04.2014 Πρόγραμμα Παροχής Φιλοξενίας για τη Διοργάνωση Συνεδρίων στην Κύπρο Τελευταία αναθεώρηση 10.04.2014 1. Στόχος Προγράμματος: Γενικός στόχος του προγράμματος είναι η προώθηση της Κύπρου ως προορισμού συνεδριακού

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ»

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» Για το διαγωνισμό «Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» που διοργανώνει η ΑΜΑΖΕ Α.Ε. που εφεξής καλείται με τεχνικό πάροχο την ιδία, ισχύουν τα κάτωθι: 1]

Διαβάστε περισσότερα