Το Όραμά μας. 50 χρόνια συμπληρώνουμε το παζλ στην κατασκευή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το Όραμά μας. 50 χρόνια συμπληρώνουμε το παζλ στην κατασκευή"

Transcript

1

2 2 50 χρόνια συμπληρώνουμε το παζλ στην κατασκευή Το Όραμά μας Πέρασε σχεδόν μισός αιώνας από τότε που οι ιδρυτές της Σκαφίδας-Πέππα, οι Ιωάννης και Χαράλαμπος Πάλλης, δημιούργησαν μια από τις πρώτες μάντρες οικοδομικών υλικών στην Αττική. Με τα πενιχρά μέσα της εποχής εκείνης αλλά πάντα με αιχμή του δόρατος τη διάθεση για άμεση εξυπηρέτηση, χρηστή διαχείριση & εντιμότητα, τα δύο αδέλφια έβαλαν το λιθαράκι για να γεννηθεί μια από τις πλέον σύγχρονες καθετοποιημένες εμπορικές μονάδες δομικών συστημάτων στην Ελλάδα. Εμπνευσμένοι από το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας, η τρίτη γενιά εφαρμόζει πιστά τις αρχές τους για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των μηχανικών & μελετητών, των κατασκευαστικών, βιομηχανικών, εμπορικών και ιδιωτών συνεργατών της επενδύοντας ταυτόχρονα στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης τ.μ., σε μηχανολογικό εξοπλισμό & στο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε νέα προϊόντα και σε νέους τομείς δραστηριοποίησης. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο κρίσης που διανύει η χώρα μας συνολικά και ο κλάδος της κατασκευής ειδικά, η εταιρεία μας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου συνεχίζει να επενδύει σε σύγχρονες δομές, σε νέες συνεργασίες, σε ανθρώπινο δυναμικό, στη γνώση & την εξειδίκευση γενικότερα. Το αστέρι που μας οδηγεί είναι διαχρονικά η δημιουργία ενός πολυκαταστήματος που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές μονάδες δομικών υλικών. Ενός πολυκαταστήματος που θα μπορεί να παρέχει συνολικές λύσεις στον ιδιώτη & επαγγελματία συνεργάτη, από τον εντοπισμό του προβλήματος και τη διάγνωση, μέχρι την πρόταση & εφαρμογή του καταλληλότερου συστήματος υλικών. Αυτός είναι και ο λόγος που επενδύσαμε σε αυτές τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στο στόλο και στον πάγιο εξοπλισμό (εκθεσιακών & αποθηκευτικών χώρων, μηχανών συσκευασίας) στη γνώση του ανθρώπινου δυναμικού λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες τόσο των μηχανικών & μελετητών όσο και των τεχνικών συνεργείων & ιδιοκτητών ακινήτων

3 50 χρόνια συμπληρώνουμε το παζλ στην κατασκευή 3 στις στρατηγικές μας συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες του πλανήτη, όπως η ελβετική Sika στα χημικά δομικά συστήματα κατασκευής, η γερμανική Knauf στην ξηρά δόμηση & τα συστήματα θερμομόνωσης, ο Τιτάνας στα τσιμέντα & τα αδρανή υλικά, οι Βιβεχρώμ, Berling- Tikkurila και Vechro στο οικοδομικό & βιομηχανικό χρώμα, οι Black & Decker, Bosch, DeWalt και Makita στα ηλεκτρικά εργαλεία και πάρα πολλοί άλλοι αξιόλογοι συνεργάτες σε μια σειρά από κατασκευαστικά, διακοσμητικά, χρηστικά & ενεργειακά αντικείμενα. Οι ανάγκες των συνεργατών μας είναι ολοένα και πιο σύνθετες αφού και τα θέματα που αντιμετωπίζουμε είναι περισσότερο πολύπλοκα στην κατασκευή, την ανακαίνιση, την αναπαλαίωση, την επισκευή, τη συντήρηση. Γι αυτό δημιουργήσαμε δύο διαφορετικούς κλάδους, το Βιομηχανικό & Κατασκευαστικό και τον Οικιακό & Διακοσμητικό που λειτουργούν συμπληρωματικά και μας επιτρέπουν να επικεντρωνόμαστε σε συνολικές λύσεις γύρω από μια ανακατασκευή ή ανακαίνιση. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτιδήποτε σας απασχολεί ώστε να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Sika Hellas και την Knauf Γυψοποιία ABEE για την τιμή που μας έκαναν να μας επιλέξουν ως ένα από τα ελάχιστα μέλη των εξειδικευμένων & πιστοποιημένων δικτύων τους Sika Experts και Knauf Upgrade σε όλη την ελληνική επικράτεια. Θέλουμε, επίσης, ειλικρινά να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη διαχρονική σας εμπιστοσύνη εδώ και 50 χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της βαριάς ευθύνης. Οικ. Σκαφίδα - Οικ. Πέππα

4 4 οι ειδικοί στην παροχή λύσεων στην κατασκευή Η Sika Η Sika είναι συνώνυμη της καινοτομίας στον κλάδο των κατασκευών. Εμπνευσμένη από το όραμα του μηχανικού Kaspar Winkler, η Sika ιδρύθηκε το 1910, στην Ζυρίχη της Ελβετίας, με σκοπό να παρέχει πρωτοπόρες λύσεις & εφαρμογές δομικών υλικών στους κλάδους της κατασκευής και της βιομηχανίας. Ο προσανατολισμός στην ποιοτική παραγωγή με τις πλέον σύγχρονες πιστοποιήσεις & την αδιάκοπη έρευνα & ανάπτυξη νέων προϊόντων, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του οράματος του ιδρυτή για τη δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου παγκοσμίως στο χώρο των δομικών υλικών που αριθμεί 80 θυγατρικές με παρουσία σε 72 χώρες του πλανήτη. Από το 2011, η Σκαφίδας-Πέππα εντάχθηκε στο επίλεκτο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της Sika με τον διακριτικό τίτλο Sika Experts. Οι Sika Experts διαθέτουν την πλήρη γκάμα των συστημάτων της Sika στην κατασκευή, ενώ έχουν εκπαιδευθεί για να παρέχουν τις πλέον σύγχρονες λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε θέματα στεγάνωσης, επισκευής, σφράγισης & συγκόλλησης, σκυροδέτησης, δομικής ενίσχυσης & προστασίας και εποξειδικών δαπέδων. Πρόσμικτα σκυροδέματος & βοηθητικά υλικά σκυροδέτησης Σφραγίσεις αρμών & ρωγμών Ελαστικές και άκαμπτες συγκολλήσεις Στερεώσεις, αγκυρώσεις Κονιάματα επισκευής μπετόν & αντιδιαβρωτική προστασία οπλισμού Αδιαβροχοποιητικά, καθαριστικά επιφανειών & βαφές προστασίας Ενισχύσεις με ανθρακονήματα, gunite, μανδύες, ελάσματα Δάπεδα (βιομηχανικά, εποξειδικά, πολυουρεθανικά, αντιστατικά, διακοσμητικά, νοσοκομείων, τροφίμων) Στεγανοποίση δωμάτων και υπογείων, επαλειφόμενα τσιμεντοειδή, ασφαλτικά, υγρές μεμβράνες, πολυμερείς μεμβράνες, ενέματα Ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος της Σκαφίδας-Πέππα συνολικής έκτασης τ.μ. είναι ένας από τους μεγαλύτερους για την έκθεση & παρουσίαση των συστημάτων της Sika στην Ελλάδα. Συνεργάζεται πολύ στενά με μερικά από τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία εφαρμογής δομικών υλικών. Την επιλέγουν τα κορυφαία τεχνικά & μελετητικά γραφεία, καθώς και μερικές από τις ισχυρότερες πολυεθνικές & ελληνικές βιομηχανίες σε θέματα συντήρησης & επέκτασης και φυσικά αναρίθμητοι ιδιοκτήτες κτιρίων από όλη την Ελλάδα που αναζητούν αξιόπιστες λύσεις από τους μηχανικούς & συμβούλους εξυπηρέτησης της Σκαφίδας-Πέππα.

5 οι ειδικοί στην παροχή λύσεων στην κατασκευή 5 Διάγνωση & θεραπεία Η χώρα μας παρουσίασε φαινόμενα ραγδαίας άναρχης & πρόχειρης οικοδόμησης τις τέσσερις προηγούμενες δεκαετίες, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία των κτιριακών οργανισμών (επαγγελματικών & οικιστικών) να υποφέρουν από πάρα πολλά προβλήματα ελλειπούς μόνωσης, στεγανοποίησης, στήριξης & προστασίας και σκυροδέτησης. Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας και συστήματος χημικών δομικών υλικών για την ασφαλή & μόνιμη αντιμετώπιση ενός προβλήματος ή μιας αδυναμίας σε ένα δώμα, υπόγειο, ταράτσα, πισίνα ή δάπεδο εξαρτάται από την επιτόπια διάγνωση των αιτιών & συμπτωμάτων της νόσου. Η ομάδα των μηχανικών & συμβούλων εξυπηρέτησης της Σκαφίδας - Πέππα σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες της Sika Hellas βρίσκονται στη διάθεσή σας με έναν μελετητή για να αποτυπώσουν την κατάσταση και να προδιαγράψουν τον ενδεδειγμένο τρόπο επίλυσης για κάθε πολύπλοκη περίπτωση προβλήματος. Στη συνέχεια, θα σας συμβουλέψουν για την βέλτιστη μέθοδο εφαρμογής του συστήματος με το εκπαιδευμένο συνεργείο εφαρμοστών ή επισκευαστών. Από το σπίτι και το γραφείο μέχρι τη βιομηχανία, η Σκαφίδας - Πέππα είναι πάντα δίπλα για να προτείνει την κατάλληλη λύση.

6 6...αναβαθμισμένες λύσεις στη μόνωση & την ενεργειακή απόδοση Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η Knauf είναι μια επίσης αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1932 στην πόλη Σάαρλαντ της Γερμανίας από δύο αδέλφια, τους Dr. Alfons και Karl Knauf. Εταιρικό προφίλ H Knauf είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή γύψου και προϊόντων ξηράς δόμησης & μόνωσης λειτουργώντας 150 εργοστάσια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Απασχολεί εργαζομένους σε 40 χώρες και ο κύκλος εργασιών της ξεπερνά τα 5,6 δισ. ευρώ. Η Knauf στην Ελλάδα, KNAUF Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., με δυναμικό εργαζομένων σήμερα 140 περίπου άτομα- 100 στο εργοστάσιό της και 40 στην Αθήνα και άλλες πόλεις και με εταιρικό κεφάλαιο προερχόμενο εξ ολοκλήρου από τη Γερμανία, ξεκίνησε τη βιομηχανική και εμπορική δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 1991 με την παραγωγή γύψου και γυψοσανίδας στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στην Αμφιλοχία. Η διάθεση των γυψοσανίδων στην Ελληνική αγορά άνοιξε νέες προοπτικές στο χώρο των δομικών υλικών και κατασκευών, αντικαθιστώντας έτσι σε σημαντικό ποσοστό τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης, με τα Συστήματα Ξηράς Δόμησης KNAUF. Η Knauf επέλεξε τη Σκαφίδας-Πέππα ως επίλεκτο μέλος του ολιγομελούς δικτύου σε όλη την ελληνική επικράτεια Knauf Upgrade που διαθέτει ειδικές πιστοποιήσεις & γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της εξωτερικής & εσωτερικής θερμομόνωσης για τον περιορισμό των θερμικών απωλειών και την αναβάθμιση της ενεργειακής ταυτότητας του κάθε κτιρίου. Ένα από τα ελάχιστα καλά που έφερε η οικονομική κρίση στη χώρα μας είναι ότι ανακίνησε το θέμα της σπατάλης ενεργειακών πόρων για τη θέρμανση των ακινήτων μας. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης του κτιρίου (Knauf Thermoprosopsis) και εσωτερικής θερμομόνωσης (Knauf In Therm) ξεδιπλώνουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις για τη θερμομόνωση, ανακαίνιση και ενεργειακή πιστοποίηση κατοικιών από το υπόγειο έως και την ταράτσα.

7 ...αναβαθμισμένες λύσεις στη μόνωση & την ενεργειακή απόδοση 7 Οι παρεμβάσεις αυτές για την αναβάθμιση της ενεργειακής ταυτότητας της πρώτης κατοικίας επιδοτούνται από το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον». Το πρόγραμμα ανάλογα με το εισόδημα του ενδιαφερόμενου παρέχει άτοκα ή χαμηλότοκα δάνεια μέσω τραπεζών, ενώ η επιδότηση μπορεί να φτάσει έως το 30% του επιλέξιμου προϋπολογισμού και να καλύψει το 100% του κόστους των απαιτούμενων ενεργειακών επιθεωρήσεων. Οι κύριες προϋποθέσεις για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι: η κύρια κατοικία να κατασκευάστηκε πριν το 1979 το ακίνητο να βρίσκεται σε περιοχή με τιμή ζώνης μικρότερη των 1500 / τ.μ. η κατάταξή του βάσει του πιστοποιητικού ενεργειακής επιθεώρησης να είναι σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ και οι αιτούμενες παρεμβάσεις να οδηγούν σε αναβάθμιση για την ένταξη σε υψηλότερη ενεργειακή κλάση.

8 8 οι ειδικοί στην οικοδομή από τα θεμέλια μέχρι την οροφή Οικοδομικά Υλικά Χρώματα- Βερνίκια- Ειδικές Βαφές Tο αντικείμενο που καταξίωσε 50 χρόνια πριν τη Σκαφίδας-Πέππα στο μυαλό των συνεργατών της ήταν η εμπορία οικοδομικών υλικών και κυρίως η έγκαιρη & ασφαλής αποστολή αδρανών υλικών σε κάθε εργοτάξιο. Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά και σε αυτό τον τομέα, τόσο σε μηχανές συσκευασίας όσο και σε στόλους διανομής για να μπορεί ο κατασκευαστής να εξυπηρετείται άμεσα και ποιοτικά. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα από υλικά, όπως συστήματα στέγης (υδρορροές), σωλήνες αποχέτευσης, αεραγωγούς ελενίτ / γαλβανιζέ / ανοξείδωτους & αλουμινίου, δίχτυα σκίασης και κόλλες πλακιδίων. Στον εκθεσιακό χώρο του πολυκαταστήματος Σκαφίδας - Πέππα μπορείτε να βρείτε μια πολύ πλούσια γκάμα σε οικοδομικά χρώματα & βερνίκια αλλά και σε εξειδικευμένα βιομηχανικά χρώματα & βαφές δαπέδων. Οι σημαντικότερες ελληνικές βιομηχανίες χρωμάτων, όπως οι Βιβεχρώμ, Berling, Vechro και Noventa παρουσιάζουν καθετί καινοτόμο από τη γκάμα τους στο κατάστημά μας. Όλες οι κατηγορίες οικολογικών, ακρυλικών, πλαστικών, μονωτικών, βερνικοχρωμάτων εκτίθενται για να επιλέξετε άνετα & με ασφάλεια το χρώμα και την απόχρωση της αρεσκείας σας από μια τεράστια ποικιλία παλετών. Επιπλέον, συχνά παρουσιάζουμε στον εκπαιδευτικό χώρο του καταστήματος, νέες τεχνοτροπίες για τους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές με την αρωγή των συνεργατών. Επιπλέον, η Σκαφίδας - Πέππα συνεργάζεται με την κορυφαία φιλανδική εταιρεία παραγωγής βιομηχανικών χρωμάτων Tikkurila, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Για εξειδικευμένες λύσεις σε αντισκωριακές βαφές & βερνίκια μεταλλικών & ξύλινων επιφανειών και δαπέδων αξιοποιώντας μια πλούσια παλέτα αποχρώσεων, απευθυνθείτε στο κατάστημά μας. Τέλος, υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος παρουσίασης για τα διακοσμητικά χρώματα & τις ταπετσαρίες.

9 οι ειδικοί στην οικοδομή από τα θεμέλια μέχρι την οροφή 9 Εργαλεία- Είδη Προστασίας- Αναλώσιμα Το παζλ είναι πλήρες μόνον όταν ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιώτης μπορεί να βρει ό,τι χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του στο χώρο εργασίας ή στο σπίτι. Μια πλούσια συλλογή από ηλεκτρικά & χειροκίνητα εργαλεία, εργαλεία συγκεκριμένων εφαρμογών, πινέλα, σκάλες & μεταλλικές βάσεις, αναλώσιμα και είδη προστασίας παρουσιάζονται σε ειδικά διαμορφωμένα stands στο χώρο του καταστήματος.

10 10 οι ειδικοί και στην διακοσμητική πινελιά Όμως, το σύγχρονο σπίτι εκτός από το ότι πρέπει να είναι κατασκευαστικά άρτιο, κάτι που είναι θεμελιώδες για την καλή του συντήρηση και ισχυροποίηση της αξίας του, έχει ανάγκη και από διακοσμητικές πινελιές που είναι απαραίτητες για να αισθανόμαστε όμορφα μέσα σε αυτό. Ο χρόνος που περνάμε μέσα στο σπίτι μας με τους ανθρώπους που αγαπάμε είναι ποσοτικά & ποιοτικά πολύτιμος. Ενεργειακά Τζάκια- Σόμπες Το ενεργειακό τζάκι δεν αποτελεί μόνο μια εναλλακτική & λειτουργική πηγή εξοικονόμησης ενέργειας στη θέρμανση ενός χώρου (π.χ. σαλόνι- τραπεζαρία) αλλά ταυτόχρονα προσθέτει μια εξαιρετικά καλαίσθητη πινελιά σε κάθε σπίτι. Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους Εξυπηρέτησης της Σκαφίδας-Πέππα για να επισκεφτεί κάποιος εξειδικευμένος σύμβουλος το χώρο σας και να διαμορφώσει μια εξατομικευμένη πρόταση για το δικό σας σπίτι. Επιπλέον, η επαγγελματική εγκατάσταση ενός τζακιού αποτρέπει πιθανά προβλήματα εισδοχής καπνών στους χώρους τους σπιτιού, κακής κατανομής της έντασης της θέρμανσης ή απώλειας άνεσης & ενεργειακής απόδοσης. Στο πολυκατάστημα Σκαφίδας-Πέππα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία ενεργειακών τζακιών διαφορετικών μοντέλων και διαστάσεων. Υπάρχουν σειρές με μοντέλα κορνιζών κεραμικής επένδυσης, καθώς και μια ευρύτατη γκάμα από ενεργειακά τζάκια με μαρμάρινη επένδυση. Επιπλέον, η έκθεση παρουσιάζει ενεργειακές εστίες ξύλου, καυσίμου βιομάζας- pellet, νερού και αερίου. Για πιο οικονομικές λύσεις, οι ευρωπαϊκοί οίκοι που συνεργάζεται η Σκαφίδας-Πέππα κατασκευάζουν με την ίδια φροντίδα & αισθητική αρτιότητα και ενεργειακές σόμπες pellet ή ξύλου ή νερού.

11 οι ειδικοί και στην διακοσμητική πινελιά 11 Πέτρες - Επενδύσεις - Κεραμίδια - Διακοσμητικά Στον εξωτερικό προαύλιο χώρο της έκθεσης παρουσιάζονται σειρές από εξαιρετικής αισθητικής φυσικές ελληνικές πέτρες, ειδικές επενδύσεις, κεραμίδια & υαλότουβλα. Αυτή η κατηγορία μπορεί να δώσει μια διαφορετική αίσθηση τόσο σε χώρους όπως κήπους όσο και στο σαλόνι της οικίας. Επιπλέον, οι επενδύσεις για χώρους BBQ δίνουν μια διαφορετική πινελιά στο χώρο του κήπου ή της πισίνας μας. Χρηστικά Όμως, ακόμη και για χρηστικό εξοπλισμό, όπως φούρνους, ψησταριές, συρματοπλέγματα περίφραξης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημά μας.

12 27ο χλμ. Π.Ε.Ο.Α.Θ., Μάνδρα T: , , F:

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας!

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! ...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! >2 Welcome >3 Η Sika στον κόσμο και στην Ελλάδα Η Sika στον κόσμο και στην Ελλάδα Η Sika είναι συνώνυμη της καινοτομίας στον κλάδο των κατασκευών. Εμπνευσμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας!

...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! ...δίνουμε αξία στην περιουσία σας! >2 Welcome >3 Κέντρο Δόμησης Το Κέντρο Δόμησης στην ευρύτερη περιοχή Το Κέντρο Δόμησης είναι συνώνυμο της καινοτομίας στον κλάδο των κατασκευών. Το Κέντρο Δόμησης ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf»

«Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» «Συστήµατα εσωτερικής θερµοµόνωσης Κnauf» 1 Πάκος Σπυρίδων ιπλ. ΠολιτικόςΜηχανικός Univ. Dortmund KnaufΓυψοποιίαΑ.Β.Ε.Ε. Ευριπίδου 10, Καλλιθέα Τηλ: +30 2109310567 Fax: +30 2109310568 Email: pakos.spyridon@knauf.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανακαίνισης & Ενεργειακής Αναβάθμισης Εσωτερική Θερμομόνωση 03/2011 Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ)

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ Sikafloor Level ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ Sikafloor Level ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ Sikafloor ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΩΝ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ & ΑΣΤΑΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ & ΑΣΤΑΡΙΑ ΜΕ 5 ΝΈΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΉ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων

Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανακαίνισης & Ενεργειακής Αναβάθμισης Εσωτερική Θερμομόνωση 11/2010 Ολοκληρωμένα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ)

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή

Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Λύσεις από τη Sika από τα Θεμέλια μέχρι την Οροφή Στόχος μας η Επιτυχία σας Από τα Θ εμέλια μέχρι την Οροφή H Sika AG με έδρα στο Baar της Ελβετίας είναι μια πολυεθνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΠΥΡΟΣ.Δ. ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΓΡΑΦΟΣ LEVEL 2 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ταυτότητα του ΠΣΕΜ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΔΩΜΆΤΩΝ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ

ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΔΩΜΆΤΩΝ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Σκυρόδεμα/τσιμεντοειδή υποστρώματα: Σκυρόδεμα μειωμένων αντοχών θα πρέπει να απομακρύνεται, ενώ επιφανειακές ατέλειες θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency.

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency. SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών Innovation & Consistency since 1910 SikaSwell Ενεργά Συστήματα Στεγανοποίησης Για Κατασκευαστικούς Αρμούς,

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών

σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών επιλογή σχεδίου στάδια κατασκευής 2 Ο χώρος ανέγερσης διαμορφώνεται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε εκσκαφές, επιχωματώσεις κ.λπ. μέχρι το στάδιο κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1

ΕΠΑνΕΚ, Ημερίδα 03/04/2014 1 1 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΕ ΕΣΠΑ Κατάρτιση ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 / Οργανωτική δομή ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ Κοινωνικοί Εταίροι Εμπειρογνώμονες 2 Υφιστάμενη κατάσταση τομέα Η ΑΠΑ του κλάδου των δομικών υλικών ανήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Excel Energy Solutions

Excel Energy Solutions Excel Energy Solutions Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στόχος της εταιρείας Ecxel Energy Solutions Πετροπούλου Κ.- Μελισής Αθ. Ο.Ε. είναι: η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: προϊόντα, παρεχόμενες υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Ημερίδα ΚΑΠΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών και οι Προοπτικές Βελτίωσης των Συνθηκών Αγοράς Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Εξοικονομήστε ενέργεια προσθέτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 0.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Mονάδα Ενδεικτική Τιμή Μερικό Α/Α Περιγραφή υλικού μέτρησης ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ GREEN PANEL ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ SIP ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ SIP H ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ DIP -ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ EVOTHERM PLUS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΕΔΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΔΑΠΕΔΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΑΠΕΔΑ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΑ ΚΡΑΣΠΕΔΑ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΑΠΕΔΑ ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑ ΟΡΟΦΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΤΖΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ (1) 10χ20χ6εκ. (2) 10χ20χ8εκ. (3) 10χ20χ10εκ.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομώ κατ' οίκον

Εξοικονομώ κατ' οίκον Εξοικονομώ κατ' οίκον ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» με ευνοϊκούς όρους. Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον»; Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50

Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Τι κάνουμε για τα αυξημένα έξοδα με την τιμή του πετρελαίου στο 1.50 Αυτό που προτείνουμε είναι η ενεργειακή θωράκιση του χώρου μας, προκειμένου να πετύχουμε μείωση έως 50% στα έξοδα θέρμανσης. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΣ Υλικά-Κατασκευές

ΤΟΣ Υλικά-Κατασκευές ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Υλικά-Κατασκευές Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους και Εμπειρογνώμονες

Διαβάστε περισσότερα

, Σπύρος Πάκος 1

, Σπύρος Πάκος 1 1 Χαρακτηριστικά Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, που δίνουν ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση και επισκευή στην κατοικία. Απευθύνονται στον απλό καταναλωτή,

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Ολοκληρωµένου Συστήµατος Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Knauf THERMOPROSOPSIS

Παρουσίαση Ολοκληρωµένου Συστήµατος Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Knauf THERMOPROSOPSIS Παρουσίαση Ολοκληρωµένου Συστήµατος Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Κτιρίων Knauf THERMOPROSOPSIS 1 ηµήτρης Πολιτόπουλος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ Υπεύθυνος Καινοτοµικών Συστηµάτων όµησης Knauf ΓυψοποιίαΑ.Β.Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ SIKAFLOOR PURCEM GLOSS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ SIKAFLOOR PURCEM GLOSS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ SIKAFLOOR PURCEM GLOSS ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΔΑΠΕΔΩΝ Sikafloor PurCem Gloss ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΟΥΣ ΒΑΣΗΣ Λειτουργικά, οικολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης THERMOPROSOPSIS

Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης THERMOPROSOPSIS Εξωτερική Θερµοµόνωση 11/2008 Ολοκληρωµένο Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Απολαύστε και τις τέσσερις εποχές. Εξοικονοµήστε ενέργεια, προσθέτοντας αξία στην κατοικία σας. Σοβατίζετε και θερµοµονώνετε εξωτερικά

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά

Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Εταιρεία-Ιστορία 5 Φιλοσοφία 7 Προϊόντα-Υπηρεσίες 9 Δίκτυο Διανομής 11 Εγκαταστάσεις-Επενδύσεις 13 Ανθρώπινο Δυναμικό Συνεργασίες 15 Οικονομικά Μεγέθη 17 Διασφάλιση Ποιότητας 19 Eπικοινωνία με ιδρυτές

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών

Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών 2019 Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών * Με βάση τον τελευταίο οδηγό του προγράμματος Τι είναι το Πρόγραμμα ; Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00 ΕΡΓΟ : Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. Α.ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ. 1 Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα, με 10.01.02 μηχανικά μέσα ΟΙΚ 1104 1

Διαβάστε περισσότερα

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής

Πλεονεκτήματα έναντι της συμβατικής Κτήρια από Δομικό Χάλυβα: Τη τελευταία δεκαετία ο δομικός χάλυβας έχει κυρι αρχήσει στο χώρο των κατασκευών: Τα πρώτα κτήρια που κατασκευάστηκαν από Δομικό Χάλυβα ήταν κτήρια με βιομηχανική χρήση. Τα πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών προδιαγραφών

Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών προδιαγραφών ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ Διακοσµητικά επιχρίσµατα Χρώµατα 3/2009 Διακοσµητικά επιχρίσµατα - Χρώµατα Έγχρωµα διακοσµητικά τελικά επιχρίσµατα Σιλικονούχα τελικά επιχρίσµατα εµφάνισης γρανίτη Χρώµατα ειδικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Πολυουρεθάνης

Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Πολυουρεθάνης Εξοικονόμηση Ενέργειας με Συστήματα Πολυουρεθάνης ΚΑΠΕ Οκτώβριος «Ενεργειακή 2007 Αποδοτικότητα Κτηρίων» Ποιοι είμαστε H VIOPOL είναι βιομηχανία παραγωγής συστημάτων πολυουρεθάνης (polyurethane systems

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Χημικών Μηχανικών Δ.Π.Μ.Σ. Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Χάρης Σαββίδης αρχιτέκτων d.p.l.g. Η Αρχιτεκτονική εντός της Αρχιτεκτονικής. Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Στον σύγχρονο πολεοδομικό ιστό της Αθήνας δημιουργήθηκε τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα. Vitex 11.03.2015

Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα. Vitex 11.03.2015 Ecolabels & Ανταγωνιστικότητα Vitex 11.03.2015 Ιστορία της Vitex 1932 Στεγανωτικά και μονωτικά υλικά 1965 Επέκταση της γκάμας παραγόμενων προϊόντων νερού και διαλύτου 1988 Εξαγορά της Syntex A.E. 2000

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το Μέλλον είναι το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής

Διαβάστε περισσότερα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα

Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Θερμικά Ηλιακά Συστήματα Εξοικονόμηση Ενέργειας Ενεργειακή Απόδοση Εξοικονόμηση ενέργειας Τα θερμικά ηλιακά συστήματα της ΤΙΕΜΜΕ, καλύπτουν πάνω από το 90% των αναγκών για ΖΝΧ* και μέχρι το 40% των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

www.berling.gr Company Profile

www.berling.gr Company Profile www.berling.gr Company Profile Μια ζωή γεμάτη χρώμα Η εταιρεία BERLING ABEE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με την αρχική επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μετά από μετασχηματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής

Construction. Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Construction Συστήματα Συγκόλλησης SikaBond για Ανθεκτικές Συγκολλήσεις Υψηλής Αισθητικής Τέλεια Ξύλινα Δάπεδα, μασίφ ή βιομηχανικά επεξεργασμένα Βιώστε την αίσθηση των Ξύλινων Δαπέδων Ιδιωτικές κατοικίες,

Διαβάστε περισσότερα

Προωθητική Ενέργεια Δανείων Ιδιωτών για Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας

Προωθητική Ενέργεια Δανείων Ιδιωτών για Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας Προωθητική Ενέργεια Δανείων Ιδιωτών για Επισκευή / Ανακαίνιση Κατοικίας Διεύθυνση Ανάπτυξης Δανείων Ιδιωτών HOUSEHOLD LENDING BUSINESS UNIT Μάρτιος 2014 Επισκευαστικά και Πράσινα Δάνεια Κατοικίας με ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ WWW.ERGON.COM.GR ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΙΝΑ - ΞΥΛΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ * ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΨΥΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

Built Built Built Built Built Built By ExpErts

Built Built Built Built Built Built By ExpErts Builτ by Experts Built Built Built Built Built Built by Experts H Domissima, μια ελληνική εταιρεία με διεθνή τεχνογνωσία και εμπειρία, παράγει καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και εφαρμόζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε Συνεχώς αναβαθμίζουμε τον στόλο των μηχανημάτων, για να μπορούμε να παράγουμε κουφώματα και κατασκευές που πρώτα θα αρέσουν σε εμάς, για να είμαστε σίγουροι πως θα αρέσουν και σε εσάς. H STYLETECH είναι

Διαβάστε περισσότερα

SIKA AT WORK Nana Princess Resort, Χερσόνησος, Κρήτη

SIKA AT WORK Nana Princess Resort, Χερσόνησος, Κρήτη SIKA AT WORK Nana Princess Resort, Χερσόνησος, Κρήτη Ολοκληρωμένα συστήματα Sika από τα θεμέλια μέχρι την οροφή NANA PRINCESS RESORT, ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ, ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Το θέρετρο Nana Princess Resort,

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για περικοπές σε όλους τους τομείς που σήμερα είναι κάτι επιβεβλημένο, το MILITARY CLUB έρχεται με μια πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 89-1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. Η πρόσοψη του οικοπέδου βρίσκεται επί της οδού Κρουσόβου, ενώ το οικόπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΓΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

Savvidis. Construction ATEBEE savvico EE. Εταιρικό Προφίλ. Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1

Savvidis. Construction ATEBEE savvico EE. Εταιρικό Προφίλ. Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1 Savvidis Construction ATEBEE savvico EE Εταιρικό Προφίλ Savvidis Construction ΑΤΕΒΕΕ / Savvico EE 1 Savvidis Construction ATEBEE savvico EE Λαμπράκη 4 - Πτολεμαΐδα 502 00 Τηλ / Φαξ: +302463 100211 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ

MΑτ. OΛό ΓΙΟ ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ ΧΡΩ MΑτ OΛό ΓΙΟ EΓΧΡΩΜΟΣ ΣΟΒΑΣ EΓΧΡΩΜΟΣ ΑΡΜΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ Δ Η Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ H EΤΑΙΡΙΑ Η βιομηχανία ΠΡΟΛΑΤ ιδρύθηκε το 1967 κάνοντας κονιοποίηση και επεξεργασία ορυκτών υλικών. Τα ορυκτά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ε.Π.Ε. (IAS Ε.Π.Ε.) αποτελεί συνέχεια του χυτηρίου μετάλλων με την επωνυμία Αθαν. Σιάγκρης & Σια Ο.Ε. που λειτουργούσε από το 1965 με εξειδίκευση στην παραγωγή χυτοσιδηρών

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερική θερμομόνωση Knauf. Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων. Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011

Εσωτερική θερμομόνωση Knauf. Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων. Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011 Εσωτερική θερμομόνωση Knauf Διαχείριση θερμοκρασίας επαγγελματικών χώρων Eσωτερική θερμομόνωση Knauf 02/2011 Εσωτερική θερμ Κnauf Intherm - Knauf Alutherm Η άμεση λύση μόνωσης στα επαγγελματικά κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑ Οι απαιτήσεις κατανάλωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ ΔΩΜΑΤΩΝ (RF) µονώσεις δωµάτων, δαπέδου, τοίχου, στέγης 1250 x 600 20 20 15 0,3 4,52 1250 x 600 30 14 10,5 0,315 6,45 1250 x 600 40

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας& Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης- Υφυπουργός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Φεβρουάριος 2011 1 Η Εξοικονόμηση Ενέργειας και η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Πειραιάς, 22 Ιουλίου 2010 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς σας ενημερώνει ότι, υπογράφηκε στις 20 Ιουλίου, από την Υπουργό Οικονομίας,

Διαβάστε περισσότερα

Eco Building Conference 2012

Eco Building Conference 2012 Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 MEC EXPO CENTER Eco Building Conference 2012 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτήρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Χτίζοντας το Μέλλον Το Χτίζοντας το

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης

Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης Σύστηµα µε λεπτοµέρεια Λεπτοµέρειες για το σύστηµα Χωρίς Θερµογέφυρες Ευκολία και οικονοµία Λειτουργικότητα για πολλά χρόνια Baumit Συστήµατα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ταχοπούλου Θεονύµφη Σύµβουλος Εξυπηρέτησης Πελατών Καταστήµατος Κουφαλίων ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Sustainability statement Στηρίζουµε και χρηµατοδοτούµε

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες,

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Ο Νέος Κατάλογος 2016 έχει για την επιχείρησή μας και τα στελέχη της ξεχωριστή σημασία. Αυτός είναι ο πρώτος κατάλογος που εκδίδεται μετά την ξαφνική απώλεια του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Κυρίες και κύριοι, Η εταιρεία ISOMAT δραστηριοποιείται στην παραγωγή δομικών υλικών από το 1980. Τα προϊόντα που παράγει

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης

Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης Βιοκλιματική σκέψη και εντός σχεδίου Ένα παράδειγμα στο κέντρο της πόλης GREEN45 Θύμιος Αλεξόπουλος, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. ποιοτικότερη καθημερινότητα όχι απλά μαθηματική αειφορία η τέχνη του κατοικείν πολυτέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ. ΔΕΛΤΑ Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ECON ENERGY ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ Η ECON ENERGY είναι μία εταιρεία που έχει μπει δυναμικά στον τομέα της θέρμανσης δίνοντας εναλλακτικές και οικονομικές λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας!

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! δοσολογια για πανισχυρα κονιαματα εφαρμογη TΣΙΜΕΝΤΟ ΑΜΜΟΣ ΝΕΡΟ,5 χ2 18 lt 20 lt 10 lt σοβαδεσ DUROMAX προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! μαρμαροκονιεσ τσιμεντοκονιεσ λασπη κτισιματοσ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

SIKA AT WORK Κτήμα «Βιβλία Χώρα», Κοκκινοχώρι Καβάλας

SIKA AT WORK Κτήμα «Βιβλία Χώρα», Κοκκινοχώρι Καβάλας SIKA AT WORK Κτήμα «Βιβλία Χώρα», Κοκκινοχώρι Καβάλας Πλήρης πρόταση συστημάτων & προϊόντων Sika για αποκατάσταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων & νέα κτιριακή δομή ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η

Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η 2019 Ε Τ Α Ι Ρ Ι Κ Η Π Α Ρ Ο Υ Σ Ι Α Σ Η Η Ε ΤΑ Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Η Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α Μ Α Σ Το 2018 ιδρύεται στην Κύπρο η KAFKAS CYPRUS LTD με τον εμπορικό τίτλο KAFKAS

Διαβάστε περισσότερα

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ

BUILDING GREEN ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ BUILDING GREEN 21-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 M.E.C. EXPO CENTER, ΑΤΤΙΚΗ 7 η Διεθνής Έκθεση για το Ενεργειακά Αυτόνομο Κτίριο, την Ενεργειακή Ανακαίνιση και τον Αστικό Χώρο WWW.BUILDINGGREENEXPO.GR ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου)

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου) by XD EMPORIKI Η εταιρεία ''Χ.Δ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ'' δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο με ειδίκευση στη χρήση μεταλλικού σκελετού. Η γνώση, η εμπειρία και η πρακτική ολοκλήρωση σημαντικών μεταλλικών κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής και Οικονοµικών τίθεται σε ισχύ ο Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της θερμογραφίας είναι ότι είναι μη καταστροφική.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της θερμογραφίας είναι ότι είναι μη καταστροφική. Θερμογραφία είναι η παρατήρηση, μέτρηση και καταγραφή της θερμότητας και της ροής της. Όλα τα σώματα στη γη, με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν ( 273 ο C) εκπέμπουν θερμική ενέργεια στο υπέρυθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Η εταιρεία µας διαθέτει τα προϊόντα της ελληνικής βιοµηχανίας ασφαλτικών και στεγανωτικών υλικών Bituline A.B.E.E. Η Bituline αποτελεί µία σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED Ημερομηνία συμπλήρωσης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ Πιλοτική Κατοικία: Τοποθεσία: Ιδιοκτήτης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΟΜΕΝΟΥ Φύλο: Α Θ Ηλικία: Αρχηγός νοικοκυριού: Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass

// COMFORT. THERMOBELT Ultra. Low-E Insulating Glass THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass GR THERMOBELT Ultra Low-E Insulating Glass Η ενεργειακή απόδοση και η υψηλή αισθητική πρέπει να συνυπάρχουν. Με τη σειρά υαλοπινάκων THERMOBELT Ultra μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Με τον όρο «ενεργειακή αναβάθμιση» εννοούμε μια σειρά απλών επεμβάσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής`

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος μηχανικός Α.Π.Θ. Ενεργειακός επιθεωρητής` ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΕΚ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ Εισηγητής: Γκαβαλιάς Βασίλειος,διπλ μηχανολόγος μηχανικός ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Βασίλης Γκαβαλιάς, διπλ. μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ALFE A.T.E. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ALFE A.T.E. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALFE A.T.E. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Πολεοδομικός Προέλεγχος Έλεγχος / Μελέτες / Εγκρίσεις & Αδειοδοτήσεις Κατασκευή οικοδομικών έργων και Η/Μ εγκαταστάσεων Συντήρηση, ανακαίνιση, επισκευή, ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Χτίζοντας Το Μέλλον Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ ΥΠΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ /

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑΜ: ΑΔΑ: Θεσσαλονίκη: 15-11-2017

Διαβάστε περισσότερα