Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 296/2013 Στην Καρδίτσα σήµερα την 3η του µηνός Ιουλίου του έτους 2013 και ώρα 10:00, η υπογεγραµµένη Σταυρούλα Ζάρρα (υπάλληλος ήµου Καρδίτσας), τοιχοκόλλησα στο προς τούτο προορισµένο µέρος του ηµοτικού Καταστήµατος, αντίγραφο της υπ αριθ. 296/2013 Απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, που συζητήθηκε στη συνεδρίαση αυτής στις Προς τούτο συντάχθηκε το παρόν αποδεικτικό από τον τοιχοκολλήσαντα και υπογράφεται ως κατωτέρω. Απόσπασµα από το υπ αριθ. 17/ Πρακτικό Συνεδριάσεως της Οικονοµικής Επιτροπής ήµου Καρδίτσας Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Οι µάρτυρες ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΚΑΡΟΥ ΑΓΛΑΪΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΜΑ Εισήγηση προς το ηµοτικό Συµβούλιο επί του κανονισµού όρων χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας. Στην Καρδίτσα σήµερα την 1η του µηνός Ιουλίου του έτους 2013, ηµέρα της εβδοµάδος ευτέρα και ώρα 9:30, στο ηµοτικό Κατάστηµα Καρδίτσας και ύστερα από την υπ αριθ. πρωτ / έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου της Οικονοµικής Επιτροπής του ήµου Καρδίτσας, η οποία έγινε σύµφωνα µε τους ορισµούς των άρθρων 73, 74 και 75 του Ν. 3852/2010, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονοµική Επιτροπή του ήµου Καρδίτσας. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1) Παπαγεωργίου Σταύρος, Πρόεδρος 1) Αναστασίου Απόστολος, Τακτικό µέλος 2) Γούλας Σωτήριος, Τακτικό Μέλος 2) Καραγιάννης Νικόλαος, Τακτικό Μέλος 3) Κωτούλας Φίλιππος, Τακτικό Μέλος 4) Μουζιούρας Νικόλαος, Τακτικό Μέλος 5) Ντούρλιας ηµήτριος, Τακτικό Μέλος 6) Τσίπρας Εµµανουήλ, Τακτικό Μέλος 7) Τσαντήλας Βασίλειος, Τακτικό Μέλος Η Οικονοµική Επιτροπή του ήµου Καρδίτσας αφού βρέθηκε σε νόµιµη απαρτία (σε σύνολο 9 µελών, παρόντες ήταν οι 7, οι οποίοι αποτελούν και την απόλυτη πλειοψηφία του Σώµατος, σύµφωνα µε το άρθρο 75 του Ν.3852/2010 «Περί κύρωσης του ηµοτικού & Κοινοτικού Κώδικος») εισέρχεται στη συζήτηση του αναγραφόµενου στην πρόσκληση θέµατος της Ηµερήσιας ιάταξης.

2 Η Οικονοµική Επιτροπή µετά από συζήτηση σχετικά µε εισήγηση προς το ηµοτικό Συµβούλιο επί του κανονισµού όρων χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας και αφού έλαβε υπόψη: 1.Την εισήγηση της υπαλλήλου της /νσης Προγραµµατισµού, Πληροφ/κής & ιαφ/ας του ήµου Καρδίτσας κ. Παρθένη Λαµπρινή, η οποία έχει ως εξής: Στο πλαίσιο του προγράµµατος Αστική Αναζωογόνηση του Πράσινου Ταµείου του ΥΠΕΚΑ εντάχθηκε, χρηµατοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε η εγκατάσταση Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων στο ήµο Καρδίτσας µε προϋπολογισµό ,90. Προκειµένου να λειτουργήσει το Αυτοµατοποιηµένο Σύστηµα Ποδηλάτων είναι απαραίτητο να αποφασιστούν οι όροι χρήσης και λειτουργίας του, τους οποίους παραθέτουµε συνηµµένους και παρακαλούµε για την έγκρισή τους από την Επιτροπή σας και την εισήγησή τους στο ηµοτικό Συµβούλιο Καρδίτσας. Συνηµµένα παραθέτουµε επίσης το σχέδιο Ιδιωτικού Συµφωνητικού µεταξύ ήµου Καρδίτσας και BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ για την τεχνική υποστήριξη του Συστήµατος και τις εργασίες συντήρησης του, καθώς και έντυπο µε τις τιµές των ανταλλακτικών και της αντίστοιχης εργασίας τους. 2.Την υπ αριθµ. 177/ απόφαση της ηµοτικής Κοινότητας Καρδίτσας. 3.Την υπ αριθµ.83/2013 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 4.Την πρόταση του προέδρου της Οικονοµικής Επιτροπής, αντιδηµάρχου κ. Στ. Παπαγεωργίου για εισήγηση προς το ηµοτικό Συµβούλιο επί του κανονισµού όρων χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας σύµφωνα µε την εισήγηση της υπηρεσίας. 5. Τις διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/ Τις τοποθετήσεις, απόψεις,αντιρρήσεις των µελών της Οικονοµικής Επιτροπής. 7. Την επακολουθήσασα ψηφοφορία κατά την οποία υπέρ της εισήγησης προς το ηµοτικό Συµβούλιο επί του κανονισµού όρων χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας ψήφισαν όλα τα παρόντα µέλη της Οικονοµικής Επιτροπής πλην του κου Τσίπρα ο οποίος ψήφισε ΚΑΤΑ. Αποφάσισε κατά πλειοψηφία Εισηγείται στο ηµοτικό Συµβούλιο, προς έγκριση, τον κανονισµό όρων χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας, που έχει ως ακολούθως:

3 ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΌΡΟΥΣ ΧΡΉΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟ ΗΛΆΤΩΝ ΉΜΟΥ ΚΑΡ ΊΤΣΑΣ ΑΡΘΡΟ 1 Προϊµιο Ο ήµος Καρδίτσας µε τον παρόντα κανονισµό προσδιορίζει τους όρους χρήσης και λειτουργίας του Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Ποδηλάτων, µε σκοπό αφενός τη διαχείριση και την προστασία της δηµοτικής περιουσίας από τις ηµοτικές Υπηρεσίες και τους δηµότες µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αφετέρου την διατύπωση µε σαφήνεια των υποχρεώσεων και των δικαιωµάτων των χρηστών. Στον παρόντα κανονισµό καθορίζονται η διάρκεια λειτουργίας του συστήµατος σε ηµερήσια βάση, οι ώρες χρήσης του από τους δηµότες, οι προϋποθέσεις και ο τρόπος απόκτησης δικαιώµατος χρήσης, η διαδικασία και ο τρόπος χρήσης του συστήµατος. Ακόµη αναφέρονται ρητά οι υποχρεώσεις και τα δικαιώµατα των χρηστών. Τέλος καθορίζεται η έννοια του τέλους χρήσης και τα αναλογούντα πρόστιµα για κάθε παράβαση, καθώς και η επιτροπή επιβολής τους. ΑΡΘΡΟ 2 Νοµικό πλαίσιο Αυτός ο κανονισµός εκδίδεται µε βάση τις διατάξεις των άρθρων 75 και 79 του Ν. 3463/2006 και του Β.. 24/9-20/10/1958 και αποτελεί κανονιστική διοικητική πράξη που έχει ισχύ ουσιαστικού νόµου. ΑΡΘΡΟ 3 - Ιδιοκτησία Αυτοµατοποιηµένου Συστήµατος Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας Το Αυτοµατοποιηµένο Σύστηµα Ποδηλάτων είναι ιδιοκτησίας του ήµου Καρδίτσας. Χρηµατοδοτήθηκε από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και εγκαταστάθηκαν σταθµοί σε 6 σηµεία της πόλης κατόπιν σχετικής απόφασης του.σ. Καρδίτσας. Αυτός ο κανονισµός λειτουργίας αφορά στην λειτουργία του συστήµατος στη σηµερινή του µορφή και σε τυχόν επέκτασή του. ΑΡΘΡΟ 4 Αντικείµενο και δοµή της υπηρεσίας 4.1 Η υπηρεσία Κοινοχρήστων ποδηλάτων είναι µια υπηρεσία που λειτουργεί ο ήµος Καρδίτσας. Η τεχνική διαχείριση της υπηρεσίας πραγµατοποιείται από την BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ. Το συµβόλαιο αυτής της συνεργασίας µεταξύ ήµου Καρδίτσας και BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ έχει διάρκεια ισχύος πέντε ετών µε δυνατότητα επέκτασης και πραγµατοποιείται στη βάση χορηγικής συνεργασίας µεταξύ BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ και χορηγού (παρατίθεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1). Σε αντάλλαγµα ο ήµος Καρδίτσας θα παρέχει στο χορηγό χώρο για διαφήµιση στους σταθµούς και τα ποδήλατα, µετά από έγκριση της τριµελούς επιτροπής του άρθρου Η υπηρεσία επιτρέπει την πρόσβαση σε ποδήλατα δηµόσιας χρήσης µε αυτόµατη εξυπηρέτηση. Το δίκτυο αποτελείται από σταθµούς ποδηλάτων οι οποίοι περιλαµβάνουν ποδήλατα προς µίσθωση σταθµευµένα σε κατάλληλες βάσεις στάθµευσης και σηµεία εξυπηρέτησης των πολιτών.

4 4.3 Στοιχεία Επικοινωνίας µε τους φορείς λειτουργίας και διαχείρισης ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιεύθυνση Αρτεσιανού 1 Θερµαϊκού 2 : Τηλέφωνο : Mail: mayor@dimoskarditsas.g contact@brainbox.gr ov.gr Web: www. dimoskarditsas.gov.gr ΑΡΘΡΟ 5 Μέθοδος πρόσβασης στην υπηρεσία Οι κωδικοί πρόσβασης και η κάρτα συνδροµής είναι αυστηρά προσωπικοί και επιτρέπουν στον πελάτη την παραλαβή, τη χρήση, και επιστροφή ενός ποδηλάτου. Η λειτουργία της υπηρεσίας επιτρέπεται µόνο σε άτοµα ηλικίας άνω των 18 ετών (1), γνώστες της χρήσης ποδηλάτων που δεν έχουν οποιαδήποτε αντίθετη προς τη χρήση τους ιατρική οδηγία (σε αντίθετη περίπτωση ο ήµος δεν φέρει καµία ευθύνη). Για µικρότερους χρήστες, νοµικά υπεύθυνος είναι ο κάτοχος της συνδροµής ή του κωδικού, o οποίος δεσµεύεται από τους παρόντες όρους και στον οποίο αποδίδεται κάθε ευθύνη για κάθε καταστροφή που προκλήθηκε άµεσα ή έµµεσα από τον µικρότερο χρήστη που πραγµατοποίησε χρήση της υπηρεσίας. ΑΡΘΡΟ 6 ιαθεσιµότητα της υπηρεσίας Η ετήσια συνδροµή έχει διάρκεια εγκυρότητας ενός έτους που ξεκινά από την ηµεροµηνία έκδοσης της κάρτας συνδροµής. Οι κωδικοί πρόσβασης 24 ωρών έχουν µέγιστη διάρκεια εγκυρότητας 24 διαδοχικών ωρών, µετρηµένες από την αποδοχή από την τράπεζα των στοιχείων του πελάτη όταν γίνεται χρήση πιστωτικών καρτών ή από την ενηµέρωση του πληροφοριακού συστήµατος της υπηρεσίας όταν γίνεται παραλαβή κάρτας µε διάρκεια ισχύος 24 ωρών. (1) Ορίζεται προτεινόµενη ηλικία άνω των 18 ετών, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα απόδοσης ευθύνης για πιθανές καταστροφές. Οι κωδικοί πρόσβασης 3 ηµερών έχουν µέγιστη διάρκεια εγκυρότητας 3 διαδοχικών ηµερών, µετρηµένες από την αποδοχή από την τράπεζα των στοιχείων του πελάτη όταν γίνεται χρήση πιστωτικών καρτών ή από την ενηµέρωση του πληροφοριακού συστήµατος της υπηρεσίας όταν γίνεται παραλαβή κάρτας µε διάρκεια ισχύος 3 ηµερών. Οι κωδικοί πρόσβασης 7 ηµερών έχουν µέγιστη διάρκεια εγκυρότητας 7 διαδοχικών ηµερών, µετρηµένες από την αποδοχή από την τράπεζα των στοιχείων του πελάτη όταν γίνεται χρήση πιστωτικών καρτών ή από την ενηµέρωση του πληροφοριακού συστήµατος της υπηρεσίας όταν γίνεται παραλαβή κάρτας µε διάρκεια ισχύος 7 ηµερών.

5 Σε περίπτωση αντιδικίας για τη διάρκεια χρήσης του ποδηλάτου από τον πελάτη, τα µόνα αξιόπιστα δεδοµένα θεωρούνται τα δεδοµένα που παρέχονται από το πληροφοριακό σύστηµα της υπηρεσίας. Η υπηρεσία είναι διαθέσιµη κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, ολόκληρη την εβδοµάδα µε ωράριο λειτουργίας 6:30 το πρωί µε 11:30 το βράδυ. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας για λόγους συντήρησης, λόγους ανώτερης βίας, ή απόφασης των αρµόδιων αρχών για ολική ή µερική και προσωρινή ή αορίστου χρόνου απαγόρευση της κυκλοφορίας ποδηλάτων. ΑΡΘΡΟ 7 Κόστος και τρόποι πληρωµής Στην υπηρεσία µπορούν να έχουν πρόσβαση περιστασιακοί χρήστες και συνδροµητές. Το κόστος της υπηρεσίας περιλαµβάνει ένα πάγιο κόστος πρόσβασης και µία προοδευτική χρέωση κατά τη διάρκεια της χρήσης που προσδιορίζεται ως ακολούθως: Συνδροµητές Κόστος κτήσης κάρτας 0 Ετήσια συνδροµή 20 (2) Χρήση την 1η µισή ώρα ωρεάν Χρήση τα επόµενα ηµίωρα 0,30 (1 λεπτό το λεπτό) (2) Η συνδροµή αντιστοιχεί σε χρόνο χρέωσης. Περιστασιακοί χρήστες Χρέωση απόκτησης κάρτας διάρκειας 24 ωρών Χρέωση απόκτησης κάρτας διάρκειας 3 ηµερών Χρέωση απόκτησης κάρτας διάρκειας 7 ηµερών Χρήση την 1η µισή ώρα 1 (3) 2 (3) 3 (3) ωρεάν Χρήση τα επόµενα ηµίωρα 0,30

6 (1 λεπτό το λεπτό) Ξενοδοχειακές Εγκαταστάσεις ή Άλλα Καταστήµατα της Πόλης Κόστος κτήσης κάρτας 0 Ετήσια συνδροµή 20 Χρέωση απόκτησης δικαιώµατος χρήσης διάρκειας 24 ωρών από τους πελάτες Χρέωση απόκτησης δικαιώµατος χρήσης διάρκειας 3 ηµερών από τους πελάτες Χρέωση απόκτησης δικαιώµατος χρήσης διάρκειας 7 ηµερών από τους πελάτες Η χρέωση χρόνου χρήσης µετά το πρώτο ηµίωρο είναι 1 λεπτό το λεπτό Συνδροµητές : Οι συνδροµητές χρησιµοποιούν µια ειδική προπληρωµένη κάρτα συνδροµητή που παραλαµβάνουν κατά την εγγραφή τους. Η συνδροµητική κάρτα είναι µια προ-πληρωµένη κάρτα. Ο συνδροµητής προκειµένου να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία οφείλει να έχει διαθέσιµο χρόνο χρήσης στην κάρτα του. Η προσθήκη χρόνου χρήσης µιας συνδροµητικής κάρτας πραγµατοποιείται στις αρµόδιες υπηρεσίες του ήµου Καρδίτσας µε την καταβολή χρηµατικού αντιτίµου. Το ελάχιστο ποσό ανανέωσης της κάρτας µε χρόνο χρήσης ποδηλάτου είναι 5. Το σύστηµα µπλοκάρει προσωρινά την πρόσβαση στην υπηρεσία των συνδροµητικών καρτών εφόσον το εναποµένων ποσό είναι µικρότερο των 0,5 (4). Τα ποσά που κατατίθενται στην κάρτα συνδροµής και δεν καταναλώνονται ως χρόνος χρήσης κατά την διάρκεια της ετήσιας συνδροµής δεν αποδίδονται στον πελάτη στη λήξη του έτους. (3) Η συνδροµή δεν αντιστοιχεί σε χρόνο χρέωσης. (4) εν µπορεί να χρησιµοποιείται όλος ο χρόνος κόστους της κάρτας διότι δεν υπάρχει δυνατότητα αρνητικής χρέωσης. Περιστασιακοί χρήστες : Οι περιστασιακοί χρήστες χρησιµοποιούν την πιστωτική τους κάρτα. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη πραγµατοποιείται στην λήξη του χρόνου ισχύος χρήσης της υπηρεσίας, δηλαδή στην λήξη ισχύος του κωδικού του και περιλαµβάνει το σύνολο των χρεώσεων που έχουν πραγµατοποιηθεί κατά τον χρόνο ισχύος χρήσης της υπηρεσίας. Στην περίπτωση πολλαπλής χρήσης της υπηρεσίας κατά την διάρκεια του χρόνου ισχύος ενός κωδικού, θα πραγµατοποιείται µία χρέωση για το συνολικά οφειλόµενο ποσό. Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ή άλλα καταστήµατα της πόλης : Οι Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ή τα καταστήµατα χρησιµοποιούν µια ειδική προπληρωµένη κάρτα συνδροµητή που παραλαµβάνουν κατά την εγγραφή τους και παραχωρούν στους πελάτες τους. Τα ξενοδοχεία και τα καταστήµατα θα µπορούν να παραλαµβάνουν από τις αρµόδιες υπηρεσίες του ήµου Καρδίτσας µια συνδροµητική προ-πληρωµένη κάρτα, κόστους 20 (είκοσι ευρώ) µε διάρκεια ισχύος ενός έτους. Κάθε ξενοδοχείο ή κατάστηµα θα µπορεί να εκδίδει όσες ετήσιες κάρτες επιθυµεί στο όνοµα του, ανάλογα µε την ζήτηση που θα έχει η χρήση του συστήµατος από τους πελάτες του.

7 Τα ξενοδοχεία και τα καταστήµατα έχοντας στην κατοχή τους τη συνδροµητική κάρτα, θα µπορούν να την παραχωρούν στους πελάτες τους µε χρέωση ή δωρεάν, ενηµερώνοντας ηλεκτρονικά το σύστηµα EasyBike (στο οποίο θα έχουν πρόσβαση) µε τα στοιχεία των πελατών, σύµφωνα µε εγχειρίδιο χρήσης που θα τους προσκοµιστεί. Η µέγιστη χρέωση χρήσης ανάλογα µε τον χρόνο διάρκειας από τα ξενοδοχεία και τα καταστήµατα, δεν θα µπορεί να υπερβαίνει την τιµολογιακή πολιτική του ήµου Καρδίτσας. Ο ήµος Καρδίτσας πέραν της ετήσιας συνδροµής για κάθε κάρτα δεν θα έχει καµία απαίτηση από τις χρεώσεις των ξενοδοχείων και των καταστηµάτων προς τους χρήστες των ποδηλάτων Οι χρεώσεις που αναλύονται στο παρόν άρθρο, έχουν ισχύ από την έγκριση της παρούσας κανονιστικής απόφασης και υπόκεινται σε αναθεώρηση σε κάθε στιγµή. ΑΡΘΡΟ 8 Υποχρεώσεις των µερών 8.1 Υποχρεώσεις του ήµου Καρδίτσας Ο ήµος Καρδίτσας δεσµεύεται για την παροχή των υπηρεσιών EasyBike σύµφωνα µε τους προβλεπόµενους στo παρόν όρους Ο ήµος Καρδίτσας δεσµεύεται να καταβάλλει τις καλύτερες προσπάθειες για την διασφάλιση της διάρκειας και της ποιότητας της υπηρεσίας κοινόχρηστων ποδηλάτων. Για το σκοπό αυτό ορίζεται µε απόφαση ηµάρχου υπεύθυνος υπάλληλος µε τον αναπληρωτή του για την έκδοση συνδροµητικών καρτών και την παρακολούθηση του συστήµατος και την ενηµέρωση για τυχόν προβλήµατα της BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ Ο ήµος Καρδίτσας δεν φέρει καµία ευθύνη : σε περίπτωση κακής χρήσης των προτεινόµενων υπηρεσιών από τον πελάτη σε περίπτωση κακής, πληµµελούς ή παραβατικής συµπεριφοράς του χρήστη του ποδηλάτου σε περίπτωση µη τήρησης, από τον πελάτη, των υποχρεώσεων του όπως αναγράφονται στο παρόν στην περίπτωση χρήσης της υπηρεσίας από µη εξουσιοδοτηµένο πρόσωπο (κυρίως σε περίπτωσης κλοπής ή αρπαγής πιστωτικής κάρτας) σε περίπτωση βλαβών, κορεσµών, δυσλειτουργιών ή αναστολής του συστήµατος λόγω διακοπής των επικοινωνιών στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δηµόσιας τηλεφωνίας, GSM, GPRS, SMS ή κάθε νέας γενιάς δικτύων που αναπτύσσονται από τον παροχέα κινητής τηλεφωνίας στην περίπτωση ανωτέρας βίας 8.2 Υποχρεώσεις του πελάτη Ο πελάτης δεσµεύεται στην χρήση του ποδηλάτου µε αυξηµένη προσοχή. εσµεύεται για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και οδικής κυκλοφορίας Ο πελάτης δεσµεύεται για έλεγχο του ποδηλάτου πριν την έναρξη χρήσης του. Πιο συγκεκριµένα οφείλει να ελέγξει την ορθή λειτουργία του συστήµατος µετάδοσης κίνησης, του πλαισίου και των ελαστικών, τα φρένα, τον φωτισµό και γενικότερα κάθε µέσο απαραίτητο για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Σε περίπτωση δυσλειτουργιών του ποδηλάτου οφείλει εντός διαστήµατος 6 λεπτών να το επιστρέψει στο σύστηµα (χωρίς χρέωση) και να παραλάβει ένα άλλο ποδήλατο. Στην συνέχεια µπορεί να ειδοποιήσει δωρεάν την υπηρεσία υποστήριξης στον τηλεφωνικό αριθµό που θα αναγράφεται πάνω στους σταθµούς των ποδηλάτων Ο πελάτης δεσµεύεται επίσης για τη χρήση του ποδηλάτου εντός της περιοχής του ήµου Καρδίτσας µε σεβασµό στους παρόντες όρους.

8 8.2.4 Ο πελάτης αναλαµβάνει τη φύλαξη του ποδηλάτου που έχει ενοικιάσει, υποχρεούται να το προστατεύει για να αποφύγει την κλοπή του και δεσµεύεται να χρησιµοποιεί το αντικλεπτικό σύστηµα του ποδηλάτου κατά τη διακοπή της χρήσης του Ο πελάτης δεσµεύεται για την ορθή χρήση του ποδηλάτου και την προστασία του. Ο πελάτης αναλαµβάνει πλήρη ευθύνη για οποιεσδήποτε βλάβες ή ζηµίες προκληθούν στο ποδήλατο ή σε άλλους κατά την διάρκεια ενοικίασης του Ο πελάτης δεσµεύεται να επιστρέψει το ποδήλατο στις προκαθορισµένες προθεσµίες λειτουργίας του συστήµατος. Σε περίπτωση µη επιστροφής του ενοικιασµένου υλικού, ο ήµος Καρδίτσας διατηρεί το δικαίωµα να χρεώσει ως αποζηµίωση στον πελάτη το ποσό των 400 (5). Σε περίπτωση καταστροφής µέρους ή του συνόλου του ενοικιασµένου υλικού, το ποσό των ζηµιών που προκλήθηκε αξιολογείται από τον ήµο Καρδίτσας, χρεώνεται και τιµολογείται συµπληρωµατικά στον πελάτη βάσει των όρων και των µεθόδων του άρθρου Ο πελάτης δεσµεύεται να επιστρέψει το ποδήλατο σε κάθε στιγµή εφόσον παρατηρηθεί κατάχρηση των όρων χρήσης του συστήµατος, σε πρώτη ζήτηση του ήµου Καρδίτσας που πραγµατοποιείται µέσω τηλεφώνου ή µέσω ταχυδροµείου/courier O πελάτης δεσµεύεται για την αναφορά κάθε απώλειας, κλοπής ή άλλου προβλήµατος ή περιστατικού σχετικού µε το ενοικιασµένο ποδήλατο στον ήµο Καρδίτσας. Η επισήµανση θα πρέπει να γίνεται άµεσα το αργότερο εντός των επόµενων 12 ωρών που ακολουθούν το περιστατικό, στον τηλεφωνικό αριθµό που θα αναγράφεται πάνω στους σταθµούς των ποδηλάτων. Ωστόσο µέχρι και την παραλαβή του από τον ήµο Καρδίτσας, το ποδήλατο µένει υπό την ευθύνη του πελάτη σύµφωνα µε τους όρους των άρθρων 5 και 7 του παρόντος ΑΡΘΡΟ 9 Περιορισµοί στην χρήση της υπηρεσίας Απαγορεύεται στον πελάτη ο δανεισµός, η ενοικίαση ή η παραχώρηση του κωδικού πρόσβασης ή της κάρτας συνδροµής του σε άλλο πρόσωπο εκτός αυτού που προβλέπεται από τους παρόντες κανόνες χρήσης. Ο πελάτης που χάνει τους κωδικούς πρόσβασης της υπηρεσίας ηµερήσιου, τριήµερου ή εβδοµαδιαίου τύπου, χάνει το δικαίωµα ενοικίασης και θα πρέπει να (5) Είναι η αξία του ποδηλάτου βάσει του προϋπολογισµού της µελέτης. πραγµατοποιήσει εκ νέου έκδοση κωδικών αναλαµβάνοντας και το αντίστοιχο κόστος. Η κάρτα συνδροµής που καταστρέφεται ή χάνεται µε ευθύνη του πελάτη δεν αντικαθίσταται παρά µόνο µε την καταβολή στον ήµο Καρδίτσας του ποσού των 5 κατ αποκοπή, µε διατήρηση και µεταβίβαση στη νέα κάρτα της εναποµείνασας χρονοχρέωσης. Ο πελάτης εξουσιοδοτείται να χρησιµοποιεί το ποδήλατο σύµφωνα µε τους παρόντες όρους, καθόσον πραγµατοποιεί µια λογική χρήση, που αποκλείει κυρίως: κάθε χρήση εκτός προκαθορισµένης περιοχής, κάθε χρήση αντίθετη µε τις διατάξεις του κώδικα κυκλοφορίας ή των κανόνων ασφαλείας, κάθε χρήση σε εδάφη ή σε φυσικές συνθήκες που καταστρέφουν το ποδήλατο, την µεταφορά κάθε φορτίου άνω των 15 κιλών (συµπεριλαµβανοµένου του χώρου του καλαθιού), κάθε µεταφορά επιβάτη µε οποιοδήποτε τρόπο, κάθε χρήση που θα µπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον πελάτη ή τρίτους, κάθε αποσυναρµολόγηση ή απόπειρα αποσυναρµολόγησης όλου ή µέρους του ποδηλάτου και γενικότερα κάθε ανορθόδοξη χρήση ποδηλάτου.

9 ΑΡΘΡΟ 10 Ευθύνες και δηλώσεις του πελάτη Ο πελάτης είναι ο µόνος και εξ ολοκλήρου υπεύθυνος των καταστροφών που προκάλεσε το ποδήλατο ή της χρήσης που πραγµατοποίησε καθ όλη τη διάρκεια της µίσθωσης του ποδηλάτου, συµπεριλαµβανοµένης αυτής που υπερβαίνει τη διάρκεια προκαθορισµένης χρήσης σε περίπτωση µη έγκαιρης επιστροφής του ποδηλάτου από τον πελάτη. Κάθε καθυστέρηση παράδοσης του ποδηλάτου µεγαλύτερη των 24 ωρών (η προθεσµία υπολογίζεται από την ώρα της παραλαβής του ποδηλάτου από τον σταθµό µίσθωσης) θεωρείται ως περίπτωση εξαφάνισης του ποδηλάτου. Στην περίπτωση εξαφάνισης του ποδηλάτου για το οποίο είναι υπεύθυνος, ο πελάτης έχει την υποχρέωση, η οποία προσδιορίζεται στο άρθρο 5, να επισηµάνει την εξαφάνιση του ποδηλάτου που παραµένει υπό την πλήρη του ευθύνη. Σε περίπτωση ατυχήµατος ή/και βλαβών, ή/και καταστροφών ή/και οποιουδήποτε περιστατικού που συνέβη εξαιτίας του ποδηλάτου, ο πελάτης έχει την υποχρέωση, η οποία προσδιορίζεται στο άρθρο 5, να επισηµάνει τα γεγονότα εντός των αναγραφόµενων προθεσµιών και στον προαναφερόµενο τηλεφωνικό αριθµό. Παρ όλα αυτά το ποδήλατο παραµένει υπό την ευθύνη του πελάτη µέχρι το κλείδωµά του σε ένα σηµείο παράδοσης, ή µέχρι την απόδοσή του σε κατάλληλα χέρια σε αντιπρόσωπο επισκευών του ήµου Καρδίτσας Με την ανάληψη ευθύνης ποδηλάτου από έναν πελάτη, ο τελευταίος δεσµεύεται να ελέγξει, εκ των προτέρων την αποτελεσµατική λειτουργία του ποδηλάτου, κυρίως µε επαλήθευση των κύριων λειτουργικών στοιχείων του, τα οποία µη περιοριστικά είναι: η καλή τοποθέτηση της σέλας και των πεντάλ, η καλή κατάσταση του πλαισίου και των ελαστικών, η καλή λειτουργία του κουδουνιού, η καλή λειτουργία των φρένων και των φωτιστικών. Μετά την πιστοποίηση των στοιχείων του από τον σταθµό, ο πελάτης έχει 6 λεπτά από την στιγµή που παραλαµβάνει το ποδήλατο για να επιβεβαιώσει τη γενική καλή κατάσταση του ποδηλάτου. Μετά από αυτό το χρόνο θεωρείται υπεύθυνος για τις παρατηρούµενες βλάβες ή καταστροφές. Συστήνεται στον πελάτη να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στο φρενάρισµα σε περίπτωση βροχής, να πραγµατοποιήσει τη ρύθµιση της σέλας προκειµένου να προσαρµόσει το ύψος της στη µορφολογία του σώµατος του, να φορά εγκεκριµένο κράνος και ειδικά ενδύµατα. Ο πελάτης δηλώνει ότι έχει πλήρη επίγνωση πιθανών κινδύνων που συνδέονται µε την εντατική χρήση ποδηλάτου. Επιπλέον δηλώνει ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες που καταχωρεί στο σύστηµα είναι ακριβείς, είναι σε θέση να χρησιµοποιεί και έχει τις φυσικές προϋποθέσεις που αφορούν στη χρησιµοποίηση ενός ποδηλάτου, και ιδιαίτερα ότι ικανοποιεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις των άρθρων 2 και 7 ανωτέρω. Ο πελάτης δεσµεύεται να προειδοποιεί άµεσα τον ήµο Καρδίτσας για όλες τις αλλαγές στοιχείων του όπως διεύθυνση, πληροφορίες σχετικές µε τον λογαριασµό χρέωσης της πιστωτικής του κάρτας, τιµολογιακό προφίλ. Ο πελάτης δεν µπορεί να στραφεί κατά του ήµου Καρδίτσας για κάθε περίπτωση που χρήζει αναστολής, διακοπής ή δυσλειτουργίας των υπηρεσιών. ΑΡΘΡΟ 11 ικαιώµατα του ήµου Καρδίτσας Ο ήµος Καρδίτσας διατηρεί το δικαίωµα άρνησης της πρόσβασης στην υπηρεσία σε όποιον δεν ικανοποιεί τους παρόντες όρους χωρίς την παροχή άλλης αιτιολόγησης.

10 ΑΡΘΡΟ 12 Ποινές Η επιβολή αποζηµίωσης του ποσού των 400 σε περίπτωση µη επιστροφής του ενοικιασµένου υλικού εντός προκαθορισµένων χρονικών ορίων, ή ο καθορισµός του ύψους των προστίµων σε περίπτωση φθορών θα γίνεται µε απόφαση του ηµάρχου Καρδίτσας, ύστερα από εισήγηση της τριµελούς επιτροπής του ήµου Καρδίτσας, η οποία αναφέρεται στο άρθρο 15. Κατά την έναρξη της διάρκειας ισχύος µίσθωσης µε κωδικό µέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης παρέχει την άδεια εκ των προτέρων στον ήµο Καρδίτσας να πραγµατοποιήσει την κράτηση κατ' αποκοπή του ποσού των 150, στις περιπτώσεις και σύµφωνα µε τις ακόλουθες προϋποθέσεις που απαριθµούνται λεπτοµερώς και περιοριστικά: η πρόκληση βλαβών ή ζηµιών στο ποδήλατο ύψους 150 από τον ίδιο ή από τρίτους κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης, ψευδής χρήση, µη επιστροφής του ποδηλάτου εντός των 24 ωρών που ακολουθούν την παραλαβή του ποδηλάτου, και/ή κλοπή του ποδηλάτου του οποίου ο πελάτης έχει την ευθύνη ή κάθε άλλης καταστροφής του ποδηλάτου. Αυτή η άδεια παρέχεται κατάλληλα, µε την καταχώρηση του αριθµού της τραπεζικής κάρτας, της ηµεροµηνίας διάρκειας αυτής, όπως και των 3 τελευταίων αριθµών του καταχωρηµένου κρυπτογραφήµατος στην πίσω όψη της κάρτας. Στις περιπτώσεις στις οποίες οι πραγµατοποιηθείσες φθορές υπολείπονται των 150, η κράτηση του ποσού θα είναι αντίστοιχη των πραγµατοποιηθεισών φθορών. Στις περιπτώσεις στις οποίες οι πραγµατοποιηθείσες φθορές υπερβαίνουν το ποσό των 150, το ποσό των επιπλέον επισκευών θα είναι σε επιβάρυνση του πελάτη. Το ποσό που ανταποκρίνεται στις ποινές που αναλύονται λεπτοµερώς ανωτέρω, λαµβάνεται από το υπόλοιπο της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, στην περίπτωση διαπίστωσης αποτυχίας από την πλευρά του πελάτη ανταπόκρισης στις προκαθορισµένες υποχρεώσεις του από τους παρόντες όρους. ΑΡΘΡΟ 13 Εµπιστευτικότητα των δεδοµένων Ο ήµος Καρδίτσας δεσµεύεται στην τήρηση των κανονισµού όσον αφορά την εµπιστευτικότητα, την διαχείριση και την αποθήκευση των προσωπικών και εµπιστευτικών δεδοµένων. Σύµφωνα µε τον ίδιο νόµο ο πελάτης έχει το δικαίωµα πρόσβασης και διόρθωσης των πληροφοριών που τον αφορούν, γράφοντας στην ακόλουθη διεύθυνση : ήµος Καρδίτσας, Αρτεσιανού 1, Τ.Κ , Καρδίτσα µε την ένδειξη «Σύστηµα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας». ΑΡΘΡΟ 14 Κανονισµός αντιδικιών Ο πελάτης µπορεί να πραγµατοποιήσει καταγγελία εντός προθεσµίας τριών µηνών από την ηµεροµηνία που πραγµατοποιήθηκαν τα γεγονότα τα οποία καταγγέλλει. Οι παρόντες όροι υπόκεινται στη Ελληνική νοµοθεσία. Κάθε σχετική διαφωνία στην εκτέλεσή, την λειτουργία και την ερµηνεία των όρων να επιλύεται δικαστικά στα δικαστήρια της Καρδίτσας Κάθε καταγγελία θα αποστέλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση : ήµος Καρδίτσας Αρτεσιανού 1, Τ.Κ , Καρδίτσα µε την ένδειξη «Καταγγελία για το Σύστηµα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων ήµου Καρδίτσας».

11 ΑΡΘΡΟ 15 Τριµελής Επιτροπή για την διαπίστωση φθορών και κλοπής ποδηλάτων και την επιβολή προστίµων. Συγκροτείται τριµελής επιτροπή αποτελούµενη από τον ηµοτικό Σύµβουλο που είναι επιφορτισµένος µε την προώθηση της πολιτικής του ποδηλάτου, τον Προϊστάµενο /νσης ηµοτικής Αστυνοµίας και τον υπάλληλο του ήµου Καρδίτσας που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και οµαλή λειτουργία του αυτοµατοποιηµένου συστήµατος ποδηλάτων, οι οποίοι θα ορίζονται µε απόφαση ηµάρχου. Οι αρµοδιότητες της επιτροπής είναι οι παρακάτω: Εισηγείται στο ηµοτικό Συµβούλιο τροποποιήσεις των όρων χρήσης και λειτουργίας του συστήµατος. Εξετάζει τις αιτήσεις χορήγησης συνδροµητικών καρτών σε µόνιµους ή περιστασιακούς χρήστες, αλλά και σε ξενοδοχεία ή άλλα καταστήµατα που τυχόν θα συνεργαστούν µε το ήµο Καρδίτσας σχετικά µε το αυτοµατοποιηµένο σύστηµα ποδηλάτων. Βεβαιώνει παραβάσεις των χρηστών στο σύστηµα. Βεβαιώνει βλάβες που προξένησαν στο σύστηµα χρήστες ή άλλοι πολίτες, ηθεληµένα ή όχι, και επιβάλλει την αποκατάστασή τους. Σε περίπτωση που κρίνει ότι η βλάβη επήλθε εσκεµµένα, τότε επιβάλλει το ανάλογο πρόστιµα σύµφωνα µε το άρθρο 12 του παρόντος. ιακόπτει και επαναλειτουργεί το σύστηµα σε περίπτωση που εντοπιστούν βλάβες για την άµεση αποκατάσταση των οποίων απαιτείται η διακοπή του συστήµατος. Παρακολουθεί και ελέγχει την εταιρεία που διαχειρίζεται την υποστήριξη και συντήρηση του συστήµατος. ιαπιστώνει βλάβες που έχουν υποστεί τα ποδήλατα και δίνει εντολή στο διαχειριστή του συστήµατος για την αποκατάστασή τους είτε το κόστος τους καλύπτεται από το συµφωνητικό µεταξύ ήµου Καρδίτσας και εταιρίας (µε βάση το συµφωνηθέν τιµολόγιο ανταλλακτικών και εργασιών το οποίο αποτελεί το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2), είτε βαρύνει το ήµο Καρδίτσας. Εγκρίνει τις διαφηµίσεις και ορίζει το χώρο που παρέχεται στον εκάστοτε χορηγό του συστήµατος ο οποίος υποστηρίζει οικονοµικά τη διαχείριση και υποστήριξη του αυτοµατοποιηµένου συστήµατος ποδηλάτων. έχεται καταγγελίες και αιτήµατα δηµοτών σε σχέση µε τη λειτουργία του συστήµατος (επεκτάσεις δικτύου, βλάβες κλπ ) Σε περίπτωση κλοπής ποδηλάτου ή βανδαλισµού στους σταθµούς ή τα ποδήλατα, µεριµνά για όλες τις απαιτούµενες διοικητικές ενέργειες προς τις αντίστοιχες υπηρεσίες (Τµήµα Ασφαλείας, Τροχαία κλπ), συγκεντρώνει στοιχεία για τα περιστατικά ή τους πιθανούς δράστες και συνεργάζεται µε τις αντίστοιχες υπηρεσίες µε κάθε νόµιµο τρόπο για την διαλεύκανση των υποθέσεων. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ποιος είναι ο δράστης της κλοπής ή του βανδαλισµού στους σταθµούς επιβάλλει το ανάλογο πρόστιµα σύµφωνα µε το άρθρο 11 του παρόντος. ΑΡΘΡΟ 16 Εφαρµογή του Κανονισµού Η αρµοδιότητα εφαρµογής αυτού του κανονισµού ανήκει στην /νση Παιδείας ή σε άλλους υπαλλήλους εξουσιοδοτηµένους από το ήµαρχο. Τα πρόστιµα που προβλέπονται σ αυτόν τον Κανονισµό µπορούν να αναπροσαρµόζονται µε απόφαση του ηµοτικού Συµβουλίου, για την οποία αρκεί η απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων. Οι χρήστες της υπηρεσίας θα ενηµερώνονται για όλες τις τροποποιήσεις των παρόντων όρων στην ιστοσελίδα του ήµου Καρδίτσας Τα πρόστιµα που προβλέπονται από τις διατάξεις αυτού του Κανονισµού βεβαιώνονται σύµφωνα µε το νόµο. Ο παρών Κανονισµός αποτελούµενος από 16 άρθρα, γίνεται οριστικός αφού εγκριθεί από το ηµοτικό Συµβούλιο και µέχρι νεότερης τροποποίησης.

12 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 Ι ΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Στην Καρδίτσα σήµερα, στις , µεταξύ αφενός του Οργανισµού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και νοµικού προσώπου δηµοσίου δικαίου µε την επωνυµία «ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ» που εδρεύει στο ήµο Καρδίτσας, οδός Αρτεσιανού 1, Τ.Κ , ΑΦΜ: , ΟΥ: ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ και εκπροσωπείται νόµιµα για την κατάρτιση της παρούσας από τον κ. Κωνσταντίνο Παπαλό, ήµαρχο, δυνάµει της υπ αριθµ.... απόφασης του ηµοτικού Συµβουλίου του ήµου Καρδίτσας, η οποία ελήφθη σε συνέχεια της από εισήγησης της Οικονοµικής Επιτροπής της ήµου και ήδη εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας (εφεξής ο «ήµος»), και αφετέρου της εταιρίας περιορισµένης ευθύνης µε την επωνυµία «BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.» και διακριτικό τίτλο «BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ», που εδρεύει στην Καλαµαριά Θεσσαλονίκης, οδός Θερµαϊκού 2, Τ.Κ , ΑΦΜ: , ΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και εκπροσωπείται νόµιµα για την υπογραφή του παρόντος από τον ιαχειριστή της κ. Γεώργιο Βουλγαρούδη (εφεξής η «Εταιρία»). συνοµολογήθηκαν και συµφωνήθηκαν τα ακόλουθα: Προοίµιο Σε συνέχεια της υπ. αριθµ / διακήρυξης και του διαγωνισµού που ακολούθησε και δυνάµει της από σύµβασης µεταξύ του ήµου, ως αναθέτουσας αρχής, και της Εταιρίας, ως αναδόχου, η Εταιρία ανέλαβε το έργο της προµήθειας και εγκατάστασης για τον ήµο ενός αυτοµατοποιηµένου συστήµατος µίσθωσης κοινόχρηστων ποδηλάτων (περαιτέρω το «Σύστηµα»). Το Σύστηµα επιτρέπει στους πολίτες τη χρήση ποδηλάτων δηµοσίας χρήσης µε χρέωση που επιλέγει ο ήµος. Τα ποδήλατα χρεώνονται µόνο για τον χρόνο που χρησιµοποιούνται. Οι πολίτες παραλαµβάνουν ποδήλατα από τα σηµεία µίσθωσης και µπορούν να τα επιστρέφουν σε οποιοδήποτε σηµείο µίσθωσης. Σύµφωνα µε τις καταγεγραµµένες προδιαγραφές του, το Σύστηµα αποτελείται από: Είδος Ποδήλατα ειδικής κατασκευής για κίνηση σε αστικό ιστό Θέσεις στάθµευσης ποδηλάτων Σταθµοί µίσθωσης και τερµατικά Ποσότητα 60 (+10 εφεδρικά) Το έργο αυτό υλοποιήθηκε σύµφωνα µε τους όρους και συµφωνίες της παραπάνω σύµβασης και έχει ήδη παραληφθεί από τον ήµο. Οι εδώ συµβαλλόµενοι αναγνωρίζουν ότι η Εταιρία, ως κατασκευάστρια του Συστήµατος και κάτοχος των αναγκαίων αδειών χρήσης του λογισµικού του, σήµερα είναι η καταλληλότερη επιχείρηση στην Ελλάδα η οποία έχει την τεχνογνωσία, τις αναγκαίες άδειες χρήσης και την επιχειρησιακή ικανότητα για να θέσει σε λειτουργία, να συντηρήσει και να παρέχει τεχνική υποστήριξη στο Σύστηµα.

13 Εν όψει των ανωτέρω, τα συµβαλλόµενα µέρη συµφωνούν, συνοµολογούν και συναποδέχονται τα ακόλουθα: Παροχές της Εταιρίας στο ήµο 1.1. Για όλη τη διάρκεια της παρούσας σύµβασης, ο ήµος αναθέτει και η Εταιρία αναλαµβάνει τις εργασίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του Συστήµατος. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρία αναλαµβάνει να προβαίνει στις αναγκαίες ενέργειες για τη λειτουργία του Συστήµατος ήτοι: Καθηµερινή επιτήρηση στο πεδίο των ποδηλάτων και των σταθµών Τηλεφωνική γραµµή υποστήριξης και πληροφόρησης χρηστών για την λειτουργία του συστήµατος κατά τις ώρες π.µ. έως µµ. ευτέρα έως Παρασκευή στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ή στο Το ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών εξυπηρέτησης είναι δυνατόν να µεταβάλλεται µετά από έγγραφη συµφωνία των συµβαλλοµένων. Σε περίπτωση αναφοράς βλάβης σε κάποιο σταθµό ποδηλάτων, η Εταιρία οφείλει να ελέγxει και να διορθώνει τη βλάβη. Εφόσον η βλάβη καλύπτεται από το παρόν, θα επιδιορθώνεται από την Εταιρία χωρίς επιβάρυνση του ήµου. Σε αντίθετη περίπτωση, η Εταιρία θα ενηµερώνει το ήµο για τη βλάβη και κατόπιν µεταξύ τους συµφωνίας για το κόστος επισκευής της, θα προβαίνει στην αποκατάσταση της. Μηνιαία προληπτική συντήρηση των σταθµών και των ποδηλάτων Επιδιόρθωση βλαβών των ποδηλάτων µε κάλυψη από την εταιρία του κόστους ανταλλακτικών και εργασιών έως του ποσού των 30 Ευρώ / ποδήλατο / έτος κατά µέσο όρο. Το κόστος ανταλλακτικών και εργασιών ορίζεται στον επισυναπτόµενο στην παρούσα τιµοκατάλογο ως Παράρτηµα Α. Εφόσον η δαπάνη επιδιόρθωσης βλαβών υπερβεί το κόστος των 30 Ευρώ / ποδήλατο / έτος κατά µέσο όρο, η επιδιόρθωση θα πραγµατοποιηθεί από την Εταιρία µετά από σύµφωνη γνώµη του ήµου και υπό την προϋπόθεση ότι το υπερβάλλον ποσό θα βαρύνει τον ήµο. Για κάθε ποδήλατο θα υπάρχει φύλλο καταγραφής βλαβών. Η βλάβη των ποδηλάτων θα διαπιστώνεται από τον αρµόδιο υπάλληλο του ήµου Καρδίτσας και θα υπογράφεται στο φύλλο καταγραφής η εντολή επιδιόρθωσης του ποδηλάτου. Aνακατανοµή ποδηλάτων Μηνιαία καθαριότητα των σταθµών και των ποδηλάτων Εποπτεία του λογισµικού του συστήµατος και έκδοση ηµερησίων στατιστικών στοιχείων χρήσης προς τον ήµο Τη συντήρηση και διαχείριση της ιστοσελίδας (web site) Ενηµέρωση των υπηρεσιών του ήµου για ζητήµατα που αναφέρουν οι χρήστες Παροχές του ήµου στην Εταιρία 2.1. Σε αντάλλαγµα για τις περιγραφόµενες στο άρθρο 1 εργασίες, υπηρεσίες και παροχές της Εταιρίας, για όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύµβασης, ο ήµος παραχωρεί στην Εταιρία το δικαίωµα εκµετάλλευσης των διαφηµιστικών χώρων του Συστήµατος, για την υπαίθρια διαφήµιση της Εταιρίας ή/και τρίτων. Έχει δηλαδή το δικαίωµα η Εταιρία να παραχωρεί σε τρίτο (πάροχο), κατόπιν συµφωνητικού, διαφηµιστικό χώρο όπως περιγράφεται παρακάτω, και σε αντάλλαγµα να υποστηρίζεται η Εταιρία οικονοµικά από τον πάροχο, προκειµένου να ανταποκρίνεται στις εργασίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης του Συστήµατος. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρία δικαιούται να προβλέψει διαφηµιστικούς χώρους επί των ποδηλάτων του Συστήµατος και επί των σταθµών µίσθωσης ποδηλάτων του Συστήµατος και να τοποθετεί στα ποδήλατα και στους σταθµούς αυτούς εµπορικές διαφηµίσεις. Το εικαστικό της προβολής θα εγκρίνεται µετά από σύµφωνη γνώµη των δύο συµβαλλόµενων µερών ( ήµος και Εταιρία).

14 Η εταιρία δεσµεύεται να µην υπερκαλύπτει, ούτε να ελαχιστοποιεί το λογότυπο του ήµου Καρδίτσας που είναι και ο νόµιµος κάτοχος του προϊόντος. 8.2 ιάρκεια της σύµβασης 8.3 Η παρούσα σύµβαση είναι διάρκειας πέντε (5) ετών, µε ηµεροµηνία έναρξης την 1/9/2013 και λήξης την 31/8/2018 Καταγγελία Καθένας από τους συµβαλλοµένους δικαιούται να καταγγείλει το παρόν, σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες περιπτώσεις: Αφού ειδοποιήσει τον αντισυµβαλλόµενο δέκα (10) ηµέρες πριν, αν ο αντισυµβαλλόµενος παραβιάσει οποιαδήποτε συµβατική υποχρέωσή του και υπαίτια δε συµµορφωθεί εντός του ευλόγου χρόνου που θα του τίθεται µε την περί τούτου γραπτή όχλησή του. Χωρίς τήρηση προθεσµίας, αν ο αντισυµβαλλόµενος πτωχεύσει, τεθεί υπό αναγκαστική διαχείριση ή εκκαθάριση, λυθεί ή ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του. 8.4 Η Εταιρεία δικαιούται να καταγγείλει το παρόν, εφόσον δεν ανανεωθεί για το επόµενο έτος, το συµφωνητικό µε τον χορηγό που αναφέρεται στο άρθρο 2 της παρούσας και έχει γίνει καταγγελία του συµφωνητικού της εταιρίας µε το ήµο Καρδίτσας µέχρι το τέλος Ιουνίου εκάστου τρέχοντος έτους. Είναι δηλαδή υποχρεωµένη η εταιρία να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της συντήρησης και υποστήριξης του Συστήµατος, µέχρι το τέλος του επόµενου Ιουνίου, µετά την παρέλευση κάθε Ιουνίου. Σε περίπτωση καταγγελίας του συµφωνητικού, ο ήµος Καρδίτσας έχει το δικαίωµα να αφαιρεί από τα ποδήλατα και τους σταθµούς τις εµπορικές διαφηµίσεις. 8.5 Η εταιρία δικαιούται να καταγγείλει το παρόν εάν για οποιονδήποτε λόγο το Σύστηµα πάψει να λειτουργεί προσηκόντως και µάλιστα για χρονικό διάστηµα άνω των 30 ηµερών. Το σύστηµα θεωρείται ότι δεν λειτουργεί προσηκόντως για τους σκοπούς του παρόντος άρθρου όταν πάψουν να λειτουργούν ένας ή περισσότεροι σταθµοί µίσθωσης ή/ και αν αποσυρθούν από το σύστηµα τουλάχιστον 10 ποδήλατα. 8.6 Με τη λύση του παρόντος µετά από καταγγελία, ο αντισυµβαλλόµενος υποχρεούται να απόσχει από την εκτέλεση οποιασδήποτε υποχρεώσεώς του που πηγάζει από το παρόν, πλην εκείνων που απαιτούνται για τη διασφάλιση του εξοπλισµού και των εγκαταστάσεων. Το καταγγέλλον µέρος δικαιούται σωρευτικά να απαιτήσει από τον αντισυµβαλλόµενο αποζηµίωση για κάθε θετική ή αποθετική ζηµία του. Γενικές ιατάξεις Το παρόν καλύπτει πλήρως όλα όσα έχουν συµφωνηθεί µεταξύ των µερών σε σχέση µε το αντικείµενό του και αντικαθιστά και καταργεί όλες τις τυχόν προηγούµενες γραπτές ή προφορικές συµφωνίες µεταξύ τους. Τροποποιήσεις και συµπληρώσεις του παρόντος ισχύουν µόνο αν γίνουν εγγράφως και θα αποτελούν αναπόσπαστο τµήµα αυτού. Η ακυρότητα οποιουδήποτε όρου του παρόντος δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και ισχύ των υπόλοιπων διατάξεών του, εκτός και αν τα µέρη δεν θα κατάρτιζαν το παρόν χωρίς τα άκυρα µέρη του. Έγγραφα που αποστέλλονται από το ένα προς το άλλο µέρος νόµιµα επιδίδονται στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην αρχή του παρόντος, εκτός και αν νόµιµα έχει κοινοποιηθεί αλλαγή διεύθυνσης. Η µη ενάσκηση οποιουδήποτε δικαιώµατος δεν ισοδυναµεί µε παραίτηση του δικαιούχου από την ενάσκηση του δικαιώµατος αυτού στο µέλλον ούτε κατάργηση ή αποδυνάµωση

15 του δικαιώµατος αυτού. Κάθε συµβαλλόµενος έχει το δικαίωµα οποτεδήποτε να ζητήσει από τον αντισυµβαλλόµενο πλήρη και απόλυτη συµµόρφωση του προς τους όρους του παρόντος. Όλοι οι όροι του παρόντος θεωρούνται ουσιώδεις. Σε πίστωση των ανωτέρω συντάχθηκε το παρόν σε δύο (2) όµοια πρωτότυπα, τα οποία αφού διαβάστηκαν, υπεγράφησαν, έλαβε δε ένα το κάθε συµβαλλόµενο µέρος. 4.6 Κάθε πιθανή διαφορά µεταξύ των συµβαλλόµενων µερών θα επιλύεται στα δικαστήρια της Καρδίτσας. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.» Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΗΣ ΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΛΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ UDE DD02B 120mm GY/BK KRATON HERRMANS ΑΚΤΙΝΑ 14G-280 STAINLESS ΣΤΕΦΑΝΙ 26X1.7536T M/S ΕΛΑΣΤΙΚΟ 26X1.95 K935 BK/BK/RT KENDA ΑΕΡΟΘΑΛΑΜΟΣ 26X1.90/2.125 A/V KENDA ΦΑΚΑΡΟΛΑ HPS 26"x20mm YL 116PSI HERRMANS (ΖΕΥΓΟΣ) ΛΑΣΠΩΤΗΡΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ (F+R) 26" ΒΚ (ΠΛΑΤΟΣ 60mm) SKS ΣΕΛΑ CLASSIC MODERATE MOODY RVS 8472DC WOMEN BK SELLE ROYAL ΑΝΑΠΤΥΞΗ SHIMANO FC- NX40 38T 170MM NEXUS ΑΛΥΣΙΔΑ SHIMANO CN- NX10 1/2X1/8 114L ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ σε τεμ. ΤΙΜΗ ανταλλακτικού σε EASYBIKE - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ Εκτιμώμεν η τιμή εργασίας αντικατάστ ασης σε ΖΕΥΓΟΣ 1 5,25 0 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 0,18 5 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 10,55 20 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 5,21 2 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 2,21 2 ΖΕΥΓΟΣ 1 5,72 2 ΣΕΤ 1 6,45 4 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 9,44 3 ΣΕΤ 1 17,05 3 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 4,75 4

16 NEXUS BULK ΠΕΝΤΑΛ MTB 9/16 SP- 872N #2 BORON STEEL ME ANT/PA B.S. ΚΕΝΤΡΟ OΠ.SHIMANO SG-7R46 36H NEXUS 7T 130X182MM ΛΕΒΙΕ TAX.SL-7S10 NEXUS REVO SHIFTER W/1560MM BK SHIMANO ΓΡΑΝΑΖΙ EΛEYΘEPOY SG- 7C2021T ΓIA ΚΕΝΤΡΟ NEXUS ΦΡΕΝΑ V-BRAKE (F+R) 110mm ALLOY SVR (+ ΣΩΛΗΝΑΚΙ) ΜΕ ΑΝΤΙΣΚΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ SACCON (09) ΣΤΑΝΤ SPORT AΛOYMINIOY ITAΛIAΣ ΚΑΛΑΘΙ EMΠP. AO-18 STEEL BLACK+PARTS TWN ΝΤΙΖΑ ΦΡΕΝΩΝ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ) ΝΤΙΖΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ) ΖΕΥΓΟΣ 1 2,25 3 ΣΕΤ 1 106,19 20 ΣΕΤ 1 7,87 3 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 5,39 3 ΣΕΤ 1 7,69 3 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 2,46 3 ΣΕΤ 1 8,07 3 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 1,5 1 ΤΕΜΑΧΙΟ 1 1, ΠΟΤΗΡΙΑ ΠΙΡΟΥΝΙΟΥ ΣΕΤ 1 22, ΜΕΣΑΙΑ ΤΡΙΒΗ ΤΕΜΑΧΙΟ ΤΡΟΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟ 1 34, ΤΡΟΧΟΣ ΠΙΣΩ ΤΕΜΑΧΙΟ 1 55, ΤΑΚΑΚΙΑ ΦΡΕΝΩΝ ΖΕΥΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙ ΤΕΜΑΧΙΟ 1 7, ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΤΕΜΑΧΙΟ 1 4, ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΤΕΡΟ ΤΕΜΑΧΙΟ 1 9,6 2

17 Οι τιµές δεν περιλαµβάνουν Φ.Π.Α. Μειοψήφησε ο κος Τσίπρας. Η Απόφαση αυτή πήρε Αυξ. Αριθµό 296/2013 Συντάχθηκε και δηµοσιεύθηκε. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Ακολουθούν υπογραφές Καρδίτσα... Πιστό Αντίγραφο Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 80 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 80 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 80 Στην Καρδίτσα σήµερα την 14η του µήνα Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 83 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 83 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 83 Στην Καρδίτσα σήµερα την 27η του µήνα Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ Προκειµένου να λειτουργήσει το Αυτοµατοποιηµένο Σύστηµα Ποδηλάτων είναι απαραίτητο να αποφασιστούν οι όροι χρήσης και λειτουργίας του, τους

Διαβάστε περισσότερα

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση»

BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ «Ποδήλατο εν δράση» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 1.1. Αυτοί οι όροι και κανονισμοί εφαρμόζονται στο σύστημα διάθεσης των ποδηλάτων «ποδήλατο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 4ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Τρίτη 28 Μαΐου 2013 Οικονομική Αξιολόγηση

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο της 4ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Τρίτη 28 Μαΐου 2013 Οικονομική Αξιολόγηση Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 252/2013 Στην Καρδίτσα σήµερα την 4η του µηνός Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 16η του µηνός Ιουνίου του έτους 2014 και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩ ΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ Α/Α ΑΝΑ ΟΧΟΣ

ΚΩ ΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ Α/Α ΑΝΑ ΟΧΟΣ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 21η του µηνός Μαϊου του έτους 2014 και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 2η του µηνός Αυγούστου του έτους 2013 και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων.

ΘΕΜΑ Ψήφιση πίστωσης για εκτός έδρας µετακινήσεις υπαλλήλων. Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 27η του µηνός εκεµβρίου του έτους 2013 και

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 444 ΘΕΜΑ. Έγκριση προκαταρκτικής ιορθωτικής Πράξης στο ΟΤ 879 περιοχής Φαναρίου (Ντάφου Μερόπη κλπ.

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 444 ΘΕΜΑ. Έγκριση προκαταρκτικής ιορθωτικής Πράξης στο ΟΤ 879 περιοχής Φαναρίου (Ντάφου Μερόπη κλπ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 17η του µήνα Σεπτεµβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

---------------------------

--------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 11η του µήνα εκεµβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 75 Στην Καρδίτσα σήµερα την 23η του µήνα Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Στην Καρδίτσα σήµερα την 22α του µήνα

Διαβάστε περισσότερα

---------------------------

--------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 1η του µήνα Οκτωβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 533 ΘΕΜΑ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 533 ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: 6ΟΝΒΩΕΗ-3ΛΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 318/2012

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 318/2012 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 318/2012 Στην Καρδίτσα σήµερα την 9η του µηνός Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 339 ΘΕΜΑ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 339 ΘΕΜΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α:ΒΑΚ4ΩΕΗ-Ο70 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Έγκριση αποτελέσµατος διαγωνισµού προµήθειας ειδών ένδυσης της δηµοτικής αστυνοµίας έτους 2012

ΘΕΜΑ Έγκριση αποτελέσµατος διαγωνισµού προµήθειας ειδών ένδυσης της δηµοτικής αστυνοµίας έτους 2012 1 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 415/2012 Στην Καρδίτσα σήµερα την 23η του µηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 179 ΘΕΜΑ. Έγκριση της υπ'αριθµ. 19/2013 απόφασης της ΕΥΑΚ σχετικά µε τη διαµόρφωση των τιµολογίων της επιχείρησης

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 179 ΘΕΜΑ. Έγκριση της υπ'αριθµ. 19/2013 απόφασης της ΕΥΑΚ σχετικά µε τη διαµόρφωση των τιµολογίων της επιχείρησης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 3η του µήνα Ιουνίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΝΤΑΒΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΘΕΜΑ. Έγκριση συζήτησης θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης.

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΝΤΑΒΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΘΕΜΑ. Έγκριση συζήτησης θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήμερα την 30η του μήνα Μαΐου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 189 ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α :ΒΕ5ΟΩΕΗ-ΧΑΕ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 189 ΘΕΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α :ΒΕ5ΟΩΕΗ-ΧΑΕ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 18η του µήνα Απριλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Ακύρωση Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής ΣΕΙΡΑΣ Β, λόγω μη εξόφλησής τους μέχρι 31-12-2012

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Ακύρωση Χρηματικών Ενταλμάτων Πληρωμής ΣΕΙΡΑΣ Β, λόγω μη εξόφλησής τους μέχρι 31-12-2012 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 4 Στην Καρδίτσα σήμερα την 22α του μηνό Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 18 ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έτους 2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 103 Απόσπασμα από το υπ αριθ. 7/2-4-2012 Πρακτικό Συνεδριάσεως του ημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

90 ΡΕΛΑΙ ΤEIEWEXANIC 18,5 KW 40Α 2 50,00 100,00 93 ΡΕΛΑΙ ΤEIEWEXANIC 45 KW 2 220,00

90 ΡΕΛΑΙ ΤEIEWEXANIC 18,5 KW 40Α 2 50,00 100,00 93 ΡΕΛΑΙ ΤEIEWEXANIC 45 KW 2 220,00 1 Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Καρδίτσα σήµερα την 18 του µηνός Ιουνίου του έτους 2014 και

Διαβάστε περισσότερα

ιαµπερής κίνηση ιαµπερής κίνηση από την οδό Αβέρωφ την οδό Αλλαµανή.

ιαµπερής κίνηση ιαµπερής κίνηση από την οδό Αβέρωφ την οδό Αλλαµανή. Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 74 Στην Καρδίτσα σήµερα την 24η του µήνα Μαϊου

Διαβάστε περισσότερα

συµφωνήθηκαν, συνοµολογήθηκαν και έγιναν αµοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα:

συµφωνήθηκαν, συνοµολογήθηκαν και έγιναν αµοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΡΟΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΕΠΙ ΤΗΣ Ο ΟΥ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 34, ΑΘΗΝΑ Στην

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την 22 του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2016, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 63 ΘΕΜΑ. Απευθείας ανάθεση προµήθειας ανταλλακτικών και παροχής υπηρεσιών επισκευής οχηµάτων και µηχανηµάτων.

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 63 ΘΕΜΑ. Απευθείας ανάθεση προµήθειας ανταλλακτικών και παροχής υπηρεσιών επισκευής οχηµάτων και µηχανηµάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 28η του µήνα Ιανουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 656 ΘΕΜΑ

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 656 ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 3η του µήνα Φεβρουαρίου του

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής.

Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ. για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Υ Π Ο Δ Ε Ι Γ Μ Α Σ Υ Μ Β Α Σ ΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ για (περιγραφή αντικειμένου σύμβασης) για την κάλυψη αναγκών της Βουλής. Στην Αθήνα σήμερα,... 2012, ημέρα.., στο Μέγαρο της Βουλής των Ελλήνων, ανάμεσα : 1. αφενός

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Στην Αθήνα, σήμερα την 6 η Νοεμβρίου 2014, τα συμβαλλόμενα μέρη: αφενός η «ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΝ.Π.Ε.)», Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εδρεύει στην Αθήνα, επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Π.. 80/08.05.1997, ΤΟΥ Τ.Υ..Θ. ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. Στην Αθήνα σήµερα την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ Στην Αθήνα σήμερα την.../.../201.., οι παρακάτω συμβαλλόμενοι, ήτοι : Αφενός μεν Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41402 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα06/04/2016 Αρ.Πρωτ. 9081 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής Υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για την Κεντρική Υπηρεσία του ΤΕΕ ποσού χιλίων πενήντα Ευρώ (1.050,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ μέρη: ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009 τα εξής συμβαλλόμενα 1. Αφενός η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ATTICA BANK Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία», και τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ Απόσπασμα Από το πρακτικό της 18 ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου έτους 2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 11/08/2016 Αρ. Πρωτ: 19851 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση για τη νομική υποστήριξη του ΤΕΕ σε διενεργούμενο έλεγχο από την Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 1/3/2016 Αριθμ. Πρωτ:5905 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης δεύτερης μονάδας κλιματιστικού για το computer room της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ, συνολικού ποσού εννέα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 236 ΘΕΜΑ. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά µε ονοµασία- µετονοµασία οδών και πλατειών ήµου Καρδίτσας.

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 236 ΘΕΜΑ. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά µε ονοµασία- µετονοµασία οδών και πλατειών ήµου Καρδίτσας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 30η του µήνα Ιουλίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4473 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την προβολή των κοινών θέσεων του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών φορέων στους Μηχανικούς και την κοινή γνώμη

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΕΣΚΑΤΗΣ εσκάτη 11/03/2014 Αρ. Πρωτ.: 2865 14SYMV001915136 2014-03-11 ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης τηρήθηκαν από την υπάλληλο του ήµου Φιλοπούλου Στυλιανή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καισαριανή: 20/1/2016 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 177 ΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ:ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Πληροφορίες: Γ.Χουδετσανάκη Ταχ. /νση: Βρυούλων 125

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 15/02/2016 Αρ. Πρωτ:4472 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ και της κοινής γνώμης σχετικά με τις κοινές θέσεις του ΤΕΕ και των λοιπών επιστημονικών

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση του απολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2013

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση του απολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2013 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΗΣ Στην Καρδίτσα σήμερα την 7η του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2015 και ώρα 10.00 π.μ, η υπογεγραμμένη

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση του ισολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2013

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση του ισολογισμού Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2013 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΗΣ Στην Καρδίτσα σήμερα την 7η του μήνα Ιανουαρίου του έτους 2015 και ώρα 10.00 π.μ, η υπογεγραμμένη

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού εργασίας ποσού δύο χιλιάδων τριακοσίων πενήντα δύο Ευρώ (2.352,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 31 / 05 / 2016, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πύργος, 08-03-2016 Αρ. Πρωτ. 55740/1599 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα, 28/06/2016 Αρ. Πρωτ: 16077 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για τη δημιουργία πιστών αντιγράφων από ηλεκτρονικό εξοπλισμό της Τράπεζας Πληροφοριών του ΤΕΕ (7.200,00 ) πλέον Φ.Π.Α Στην Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΠΜ 41401 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ Α ΜΗΕ Α.Ε.» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Άρθρο 1: Άρθρο 2: Άρθρο 3: Άρθρο 4: Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ 1. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 2. ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3. ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 4. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SOUKOS ROBOTS ABEE για την «ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

«SECURITY SERVICES POWER HELLAS A.E.»

«SECURITY SERVICES POWER HELLAS A.E.» ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΡΟΜΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ Ο ΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ Ε.Τ.Α.Α. ΕΠΙ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πρέβεζα, 27-01-2016 Αρ. Πρωτ. 7593/315 Ταχ. /νση Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενηµερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη 31-3-2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Αριθμ. Πρωτ. ΔΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 14SYMV002013524 2014-04-29

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Στο Δήμο Αντιπάρου σήμερα στις 24 Ιουνίου 2014 οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1) Ο Δήμος Αντιπάρου Ν.Π.Δ.Δ. που εδρεύει στην Αντίπαρο ΑΦΜ: 999247040, ΔΟΥ: Πάρου, νομίμως εκπροσωπούμενος, βάση του 4481/31-12-2010,

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927

Αθήνα, Αρ. Πρωτ.:14927 Αθήνα, 08.06.2018 Αρ. Πρωτ.:14927 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας ποσού Τριών Χιλιάδων Εξακοσίων Σαράντα Οκτώ Ευρώ (3.648,00 ). Στην Αθήνα σήμερα, 08 / 06

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α

Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α Αθήνα, 03.04.2018 Αρ. Πρωτ. 9537 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση εκπόνησης ειδικής αναλογιστικής μελέτης, ποσού έξι πεντακοσίων ευρώ (6.500,00 ) πλέον Φ.Π.Α χιλιάδων Στην Αθήνα σήμερα, 03/04/2018,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ Σήμερα, την.././., μεταξύ των εξής συμβαλλομένων μερών: α) Της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΨΩΜΙΑΔΟΥ Ο.Ε.», με έδρα την ΠΑΤΡΑ, οδό ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΛΕΑ 37, αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017

ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΤΕΥΧΟΣ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ : ΔΣΥ /2017 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ : ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ LIEBERT ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Λ.Ε. Η παρούσα Σύμβαση Αξιοποίησης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (Α.Λ.Ε.) συνάπτεται σήμερα την, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλόμενων μερών: 1) Της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Σήµερα την ευτέρα 26/4/2010, οι παρακάτω υπογράφοντες: α.) Ο κος Αργύριος Ζαφειρόπουλος, κάτοικος Αθηνών που ενεργεί στην προκειµένη περίπτωση υπό την ιδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΣΥΜΒΑΣΗ 6131/ΜΤ/2014 Παροχής υπηρεσιών από το ΑΠΕ Α.Ε. ΜΠΕ Α.Ε., για τις ανάγκες του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στην Αθήνα σήμερα 21 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υποστήριξης προωθητικών ενεργειών του ΤΕΕ σχετικά με τις θέσεις του για το Ασφαλιστικό. Στην Αθήνα σήμερα, 01/04/2016, στα γραφεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. Έχοντας υπόψη :

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. Έχοντας υπόψη : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ: Σερασκέρης Εμμ. ΤΗΛ: 2132030629 ΦΑΞ: 2132030630 Αγ. Στέφανος, 25/1/2019 Αρ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Άνδρος, 23 Οκτωβρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑ ΩΝ ΗΜΟΣ ΑΝ ΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Στην Άνδρο σήµερα, στις 23 Οκτωβρίου 2014 µεταξύ των παρακάτω συµβαλλόµενων: α) αφενός του ΗΜΟΥ ΑΝ ΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση παροχής υπηρεσιών συντήρησης και μεταφοράς του λογισμικού διαχείρισης της βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ε. σε νέο εξυπηρετητή συνολικού ποσού ευρώ 3.000,00 πλέον Φ.Π.Α. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 Διεύθυνση Περιφέρειας Πελ/σου Ηπείρου Σμύρνης 1, 26222, Πάτρα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΠ-Η/5002019 ΕΡΓΟ : «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΠ-Η ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV 15SYMV002537382 2015-01-22 ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 1/2015 ME ANTIKEIMENO: «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/

ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/ ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ Ν ΣΥΜΒΑΣΗ Ν/ ιεύθυνση ιαχείρισης Νησιών Υπηρεσίες Κρήτης - Ρόδου Οδός Καστοριάς Κατσαµπάς 713 07 Ηράκλειο Κρήτης Τ.Θ. 1168, 711 10 Ηράκλειο ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ν/ 50130/12.05.2015 ΦΥΛΑΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Ε ΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΑΠΟ 13 Αντικείμενο : «Υλοποίηση του Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Χαλανδρίου.» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. «Συντήρηση ανελκυστήρων με τα ανταλλακτικά τους των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Δήμου

Χαλανδρίου.» ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. «Συντήρηση ανελκυστήρων με τα ανταλλακτικά τους των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Δήμου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ «Συντήρηση ανελκυστήρων με τα ανταλλακτικά τους των Κτιριακών Εγκαταστάσεων του Δήμου Χαλανδρίου.» Αναθέτουσα Αρχή: ήµος Χαλανδρίου Προϋπολογισµός: 10.000,00 1 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αριθµ.Πρωτ.: 78389 / 2014 Σ Υ Μ Β Α Σ Η Μεταξύ του ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GARDEL AE για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΑΠΜ-41623 «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 3.7.1 MARITSA EAST 1 (BG)- N.SANTA (EL)» ΤΕΥΧΟΣ 3 ΣΧΕΔΙΟ Σ Υ Μ Φ Ω Ν Η Τ Ι Κ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/18-06-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αχαρνές, 07/10/2015 Αριθμ. πρωτ.: 69070 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές σήμερα 07 του μηνός Οκτωβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ., στο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας 18SYMV003428170 2018-07-16 Αθήνα, 11/06/2018 Αρ. Πρωτ.: 15048 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών για την Ανάπτυξη Πληροφοριακής Ρουτίνας Επεξεργασίας και Αυτόματης Έκδοσης Τιμολογίων/Ενταλμάτων-Μετάπτωση

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Σύμβαση 12/2016 «Για την αντικατάσταση των περσίδων σκίασης σε γραφεία του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης» Συνολικής

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, Λέσβος Τηλ: Fax:

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, Λέσβος Τηλ: Fax: Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, 81100 Λέσβος Τηλ:. 22510 24444 Fax: 22510 40121 E-mail:deyam2@otenet.gr Λειτουργία και συντήρηση του Η/Μ εξοπλισμού σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα,26/10/2016 Αρ. Πρωτ: 27358 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών δημιουργίας συστήματος ασφαλούς ιδεατού ιδιωτικού δικτύου για τις εκλογές του ΤΕΕ της 20 ης Νοεμβρίου 2016, ποσού

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΑΤAI ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ/ΣΤΑΥΡΟΥ/28& ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr Δ/ΝΣΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ& ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV INFORMATICS

17SYMV INFORMATICS Digitally signed by 17SYMV002404367 INFORMATICS 2017-12-12 DEVELOPMEN INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY T AGENCY Date: 2017.12.12 13:37:18 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΔΗΠΩΨ8-2Υ6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου)

Θέµα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (µε τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του ηµάρχου) 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 25/11/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ ΗΜΟΣ ΡΟ ΟΥ Αριθµ. Πρωτοκ: 2/110955 ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ Τηλ:22410-35445 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στην Αθήνα, σήμερα, την.., μεταξύ αφενός: A. Της ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, με έδρα την Αθήνα, οδός Πειραιώς 132, Αθήνα Τ.Κ. 118 54, με αριθμό φορολογικού μητρώου 099441906,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Στα Χανιά, σήμερα 30-10-2013, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι : 1) Ο του..., κάτοικος, οδός., με Α.Φ.Μ.. Δ.Ο.Υ...,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας Σ σήμερα την.. μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων, αφ ενός της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.» (ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

---------------------------

--------------------------- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήµερα την 1η του µήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE 1. Συμβαλλόμενα μέρη Στην Αθήνα, σήμερα την.., τα παρακάτω πρόσωπα (στο εξής «συμβαλλόμενοι»), αφενός η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ Σ Υ Μ Β Α Σ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ Στην Αθήνα σήμερα την 24 του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2015, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του στην Αθήνα (Ακαδημίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Στην Αθήνα σήµερα, 3 Μαΐου 2001, η ανώνυµη εταιρία «ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.», µε το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13:

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ (ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 11/13: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2014 ΚΑΙ 2015 Συνολικός προϋπολογισμός:

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ HMOΣ BOΛOY ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Σ Y M Β Α Σ Η 13SYMV001576555 2013-08-08 Στο Βόλο, σήµερα 12-07 - 2013, ηµέρα Παρασκευή, οι υπογραφόµενοι αφενός ο Ξηρακιάς Ηλίας, ως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.uop.gr Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710/372111,

Διαβάστε περισσότερα

15SYMV

15SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα