ΕΙΣΑΓΩΓΗ Aegeus Aegeus

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΑΓΩΓΗ Aegeus Aegeus"

Transcript

1

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι σημειώσεις μέσα σε αυτή τη Λευκή Βίβλο αποσκοπούν στο να τεκμηριώσουν τυπικά τις έννοιες και τα χαρακτηριστικά του κρυπτονομίσματος Aegeus. Αυτό το έγγραφο θα επεξηγήσει μεθοδικά τις λεπτομέρειες του Aegeus, της δομής του. του σκοπού του και τα σχετικά πλεονεκτήματα της δημιουργίας επιτοκίου/νομισμάτων. Πριν από τη λήψη οποιασδήποτε από τις εφαρμογές του Aegeus και αγορά νομισμάτων προτείνουμε να διαβάσετε διεξοδικά και να κατανοήσετε αυτό το έγγραφο.

3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Aegeus είναι ένα νόμισμα βασισμένο στο Bitcoin με επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την αποκέντρωση, την αποθήκευση των δεδομένων, τη διανομή και την ασφάλεια. Το Aegeus χρησιμοποιεί ένα ενεργειακά αποδοτικό πρωτόκολλο Επιτοκίου (PoS) και ένα δίκτυο υπερκόμβων που προωθεί το δίκτυο με βάση την κοινότητα, εστιάζοντας στην αειφορία. Aegeus εργάζεται συνεχώς για να εδραιωθεί ως ένα πιο βελτιωμένο σύστημα διακυβέρνησης προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του ως ένα κρυπτονόμισμα επόμενης γενιάς. Το Aegeus είναι μια μορφή ηλεκτρονικών ψηφιακών χρημάτων που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε όλο τον κόσμο σε μια στιγμή με μηδενικά τέλη συναλλαγών. Δεν ανήκει ούτε κυβερνάται από κανένα πρόσωπο ή οργανισμό και το δίκτυό του είναι ασφαλισμένο από ένα δίκτυο κόμβων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο στόχος μας εδώ στο Aegeus είναι ένα προηγμένο ψηφιακό νόμισμα που βασίζεται σε αποθήκευση δεδομένων και είναι γρήγορο, ασφαλές, αποκεντρωμένο, ιδιωτικό και προσαρμόσιμο στους εμπόρους επιχειρήσεων παγκοσμίως.

4 Aegeus ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Το Aegeus είναι ένα ανώνυμο νόμισμα Peer-To- Peer που προσφέρει έως και 14% ετήσιο επιτόκιο σε όσους υποστηρίζουν το δίκτυο του Aegeus. Το Aegeus έχει σχεδόν μηδενικά τέλη συναλλαγών λόγω του μοντέλου PoS. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό για επιχειρηματικά μοντέλα τιμολόγησης μικρο-συναλλαγών που υπήρχαν στο παρελθόν χρησιμοποιώντας το Bitcoin. Aegeus βασίζεται στο PIVX, το οποίο αντλεί έμπνευση από το Dash, έργο που έχει λύσει πολλά από τα προβλήματα του Bitcoin επιταχύνοντας τις συναλλαγές, προσφέροντας στέρεες λύσεις απορρήτου και διαθέτει ένα αποκεντρωμένο σύστημα διακυβέρνησης και χρηματοδότησης. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά ενεργή, προσβάσιμη και ευαίσθητη ομάδα ανάπτυξης που προτείνει να ενσωματωθεί στο εγγύς μέλλον ένα ισχυρό και προαιρετικό πρωτόκολλο Zerocoin που θα παρέχει στους χρήστες ένα χαρακτηριστικό ιστορικού συναλλαγών που δεν μπορεί να ανακαλυφθεί. Το Aegeus προτείνει να ενσωματωθεί στο εγγύς μέλλον ένα ισχυρό και προαιρετικό πρωτόκολλο Zerocoin, το οποίο θα παρέχει στους χρήστες μια ιστορία συναλλαγών που δεν μπορεί να ανακαλυφθεί και η οποία μπορεί να αποδώσει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας αλυσίδας.

5 Aegeus ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ Τα κρύπτο σήμερα έχουν καλά και γνωστά δημόσια συστήματα λογιστικών βιβλίων όπου όλες οι συναλλαγές είναι ορατές και ανιχνεύσιμες. Αυτή η διαφάνεια επιτρέπει σε οποιονδήποτε και σε όλους να δουν όλες τις σχετικές συναλλαγές και τα υπόλοιπα μαζί με τις συσχετισμένες διευθύνσεις. Αυτή η σύνδεση είναι ανιχνεύσιμη και μπορεί να οδηγήσει στην ταυτότητά σας. Το Aegeus είναι η "διαφάνεια" όμως εάν κρατάτε ένα συγκεκριμένο νόμισμα που έχει συνδεθεί με μια ανεπιθύμητη ιστορία ή εάν η διεύθυνσή σας έχει στοχεύσει κλέφτες και είναι σε θέση να περιορίσει το ιστορικό συναλλαγών σας είναι κρίσιμο και μπορεί να γίνει πρόβλημα. Αν είστε σε θέση να λαμβάνετε ποτέ ένα νόμισμα από μια διεύθυνση που ανήκει σε πρόσωπο ή επιχείρηση που διεξάγει παράνομες δραστηριότητες που παρακολουθούνται από κυβερνητικές αρχές, η διεύθυνση συναλλαγής σας συνδέεται με τις διευθύνσεις των άλλων μερών που μπορεί να σας καταστήσουν ευάλωτους σε έλεγχο και έρευνα. Η λύση μας αυτή δεν είναι μόνο καινοτόμα αλλά τώρα και σε μεγάλη ζήτηση, καθώς όλο και περισσότερα παράνομα νομίσματα ICO και κενά κρυπτονομίσματα έπληξαν την αγορά.

6 ZEROCOIN ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Για να ξεπεράσει τα προβλήματα προστασίας της ιχνηλασιμότητας και της διεύθυνσης συναλλαγών, το Aegeus προτείνει να χρησιμοποιήσει ένα εξαιρετικά εξελεγμένο πρωτόκολλο που ονομάζεται Zerocoin, το οποίο θα έχει πολλά προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά, επιτρέποντας την ανωνυμία συναλλαγής και την αδιαλλαξία αυτών. Το Zerocoin θα παρέχει μια υπηρεσία ανάμειξης νομισμάτων σε επίπεδο πρωτοκόλλου χρησιμοποιώντας μηδενική απόδειξη από τη γνώση για να αποκόψει τη σύνδεση μεταξύ του αποστολέα και του δέκτη με 100% ανωνυμία και ανιχνευσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε νόμισμα που στέλνεται χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο Zerocoin είναι πλέον 100% ανταλλάξιμο, καθώς δεν έχει συσχετισμένο ιστορικό. Η εφαρμογή Zerocoin σημαίνει επίσης ότι τα υπόλοιπα του λογαριασμού σας δεν μπορούν να καλυφθούν για να αποφευχθεί η στόχευσή τους από ενδεχόμενους κλέφτες. Πολύ λίγα νομίσματα διαθέτουν αυτήν την τεχνολογία στην αγορά σήμερα, καθώς οι περισσότεροι υποστηρίζουν την πλήρη διαφάνεια. Αυτό όμως είναι σημαντικό, καθώς όλο και περισσότεροι χάκερ και σε απευθείας σύνδεση κλέφτες γίνονται πιο εξοικειωμένοι με τις τεχνολογίες αλυσίδας και τις συναφείς δομές και περιουσιακά στοιχεία, η αληθινή ανωνυμία και η ανιχνευσιμότητα δεν είναι μόνο η πολυτέλεια να έχουν μόνο την ανάγκη για πραγματική ιδιωτική συναλλαγή.

7 Zerocoin ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Aegeus θα εφαρμόσει τα πρωτόκολλα του Zerocoin στο εγγύς μέλλον και θα φέρει τα ακόλουθα οφέλη Aegeus οι κάτοχοι κερμάτων θα είναι σε θέση να κρύψουν τα νομίσματα τους από τα αδιάκριτα μάτια προστατεύοντάς τα από το να στοχευθούν. Τα Aegeus δεν θα συνδέονται με συγκεκριμένες διευθύνσεις. Οι Aegeus χρήστες μπορούν να κρύψουν το ιστορικό συναλλαγών των νομισμάτων που αποστέλλουν. Οι διευθύνσεις προέλευσης και στόχου δεν είναι ορατές, καθιστώντας τις ιδιωτικές, ασφαλείς και 100% ανταλλάξιμες. Aegeus οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη διαφανή λειτουργία πορτοφολιού και διεύθυνσης από τη στιγμή που το επιθυμούν, εάν δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το πρωτόκολλο Zerocoin. Αυτό επιτρέπει στα Aegeus πορτοφόλια να μπορούν πάντα να στείλουν μια πλήρως διαφανή συναλλαγή όταν τους ζητηθεί.

8 ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ Zerocoin Το Zerocoin είναι ένα πρωτόκολλο που κάνει αυτό που απλά δεν μπορεί να κάνει ο Bitcoin. Το Zerocoin παρέχει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής στους χρήστες του Aegeus. Το πρωτόκολλο Zerocoin μετατρέπει το δημόσιο AEG σε ανώνυμο AEG (zaeg). Όταν ένας χρήστης επιθυμεί να στείλει (που αποστέλλεται από a προς b) zaeg, το zaeg εμφανίζεται στο πορτοφόλι των δεκτών ως κανονικό AEG χωρίς ιστορικό από το σημείο προέλευσης του AEG.

9 ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ipfs Κάθε ερχείο και μπλόκ λαμβάνει ένα μοναδικό αποτύπωμα που ονομάζεται κρυπτογραφικό hash. Το ΙPFS αφαιρεί την διπλή πρόσβαση στο δίκτυο και το ιστορικό έκδοσης κάθε αρχείου. Κάθε κόμβος δικτύου αποθυκεύει μόνο το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει και ορισμένες πληροφορίες ευρετηρίασης που βοηθούν να καταλάβουμε ποιος αποθηκεύει τι. Όταν αναζητάτε αρχεία, ζητάτε από το δίκτυο να βρει κόμβους που αποθηκεύουν το περιεχόμενο πίσω από ένα μοναδικό hash. Κάθε αρχείο μπορεί να βρεθεί με αναγνωρίσιμα από τον άνθρωπο ονόματα χρησιμοποιώντας ένα αποκαλούμενο σύστημα αποκρυπτογράφησης που ονομάζεται IPNS.

10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όνομα Νομίσματος: AEG Θύρα RPC: Οριμότητα Νομισμάτων: 30 Χρόνος ανα μπλόκ: 1 Λεπτό Στόχος: 1 Επιβεβαιώσεις: 30 Βασικός Φόρος: 0 Αφιερωμένοι Κόμβοι: 14 Αμοιβές Μπλόκ: 1 AEG Χρόνος Μπλόκ: 60 δεύτερα Συνολικός Αριθμός: 21,000,000 Επιβεβαίωση Νομισμάτων: 101 Επιβεβαίωση Συναλλαγών: 6 Ετήσιο Επιτόκιο %: 14%

11 ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Πλήρης Υλοποίηση του Zerocoin Στόχος μας στο Aegeus είναι να ενσωματώσουμε την τεχνολογία Zerocoin σε όλες τις συναλλαγές στο δίκτυο Aegeus. Όλοι οι χρήστες του δικτύου διατηρούν ακόμα μια επιλογή απορρήτου ή διαφάνειας. Καθολική κοινοτική διακυβέρνηση Θέλουμε να εφαρμόσουμε ένα σύστημα κοινοτικής διακυβέρνησης, στο οποίο όλοι οι χρήστες του δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των χειριστών των Κόμβων Masternode, έχουν τη γνώμη τους στη λειτουργία της κοινότητας, είναι πρωτόκολλα και κυβερνητικοί κανονισμοί. Εφαρμογές Πορτοφολιού για Κινητά Θέλουμε να δημιουργήσουμε κινητά πορτοφόλια τόσο για το Android όσο και για την Apple, προκειμένου να έχουμε ένα ευρύτερο φάσμα ενισχύοντας έτσι και αναπτύσσοντας το δίκτυο του Aegeus. Κρυπτογραφημένα Μηνύματα Θα θέλαμε το πορτοφόλι να διαθέτει ένα κρυπτογραφημένο σύστημα συνομιλίας, ώστε να επιτρέπεται η ασφαλής ανταλλαγή μηνυμάτων.

12 ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Αποθήκευση δεδομένων Το Aegeus θα χρησιμοποιήσει τα πρωτόκολλα IPFS που παρέχουν υψηλή απόδοση και ομαδοποιημένη εμμονή. Η οργάνωση των δεδομένων απλά δεν αρκεί, πρέπει να αποθηκεύεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί και να ανακτηθεί. Διανομή Δεδομένων Εάν η εταιρεία σας παραδώσει μεγάλα ποσά δεδομένων στους χρήστες, μια προσέγγιση σαν την δική μας θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει μια περιουσία μόνο σε εύρος ζώνης. Μέσω περιεχομένου P2P / δεδομένων, οι χρήστες μπορούν να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.. Ασφάλεια / Απόρρητο Μην ανησυχείτε ποτέ για να θέσετε σε κίνδυνο την ασφάλειά σας όταν πρόκειται να βάζετε μεγάλα ποσά δεδομένων στο blockchain. Τοποθετήστε αμετάβλητους, μόνιμους συνδέσμους FS σε μια συναλλαγή blockchain που θα επιτρέψει στους χρήστες να χρονομετρηθούν και να εξασφαλίσουν δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να θέσουν τα ίδια τα δεδομένα στην αλυσίδα συναλλαγών.

13 Aegeus ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ Στερεά Ανάπτυξη Aegeus Τα θεμέλιά μας είναι σταθερά και αυτό οφείλεται στην ίδια τη φύση των τεχνικών προδιαγραφών και των χαρακτηριστικών του πορτοφολιού. Υπερκόμβοι Αυτοί οι κόμβοι (που απαιτούν AEG) στους ιδιοκτήτες χαμηλού κόστους να ψηφίσουν για προτάσεις προϋπολογισμού και ανάπτυξης στο πλαίσιο του δικτύου του AEG. Αυτοί οι κόμβοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των τρεχουσών και μελλοντικών υπηρεσιών που προσφέρονται στο δίκτυο AEG. Ενισχύουν ολόκληρο το δίκτυο και επιτρέπουν μεγαλύτερη κοινοτική διακυβέρνηση και διευκολύνουν τις λειτουργίες απορρήτου και τις άμεσες συναλλαγές.. Απόρρητο / Ανωνυμία Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του AEG είναι η κατεύθυνση που πηγαίνει. Το απόρρητο και η ασφάλεια στο διαδίκτυο αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για τους εμπόρους και τους χρήστες του δικτύου. Η μελλοντική μας σκέψη και η καινοτομία μας φέρνει μπροστά από τα περισσότερα άλλα κρυπτογραφικά νομίσματα PoS εκεί έξω.

14 Aegeus ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

15 Aegeus ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ο οδικός χάρτης του Aegeus δεν τελειώνει ποτέ, καθώς επιδιώκει να εξορθολογίσει τις υφιστάμενες και μελλοντικές βασισμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες για να εδραιώσει και να επεκτείνει το δίκτυο. Η σημασία των πρωτοκόλλων Zerocoin και P2P είναι κρίσιμη για τις μελλοντικές εξελίξεις και τη διατήρηση της πραγματικής και πλήρους ιδιωτικότητας, της ανωνυμίας και των ασφαλών λειτουργιών δεδομένων για κάθε χρήστη στο δίκτυο.

16 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Το Aegeus, με όνομα Ay-Gus σημαίνει Προστασία ή Ασπίδα στα Ελληνικά. Το Aegeus στοχεύει στην παροχή μιας πραγματικά πρωτοποριακής ασφαλούς και ιδιωτικής υπηρεσίας στον κόσμο της κρυπτογράφησης τόσο για τους χρήστες των δικτύων όσο και για τους παγκόσμιους εμπόρους. Aegeus iοι 21 εκατομμύρια εφοδιασμού μείον 15% διατηρούνται σε αποθεματικό για εμπορία, λειτουργικά έξοδα και ανάπτυξη, χωρίς να διεξάγουν ICO. Πολλαπλές ανταλλαγές και ανάπτυξη θα προχωρήσουν καθώς εισέρχονται τα κεφάλαια. Το Aegeus είναι 100% αυτοχρηματοδοτούμενο μέχρι σήμερα. Το υπόλοιπο 85% του νομίσματος θα πωληθεί στο κοινό μέσω των χρηματιστηρίων. Αυτά τα νομίσματα που δεν μπορούν να πωληθούν στα χρηματιστήρια θα καίγονται στα τέλη Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Aegeus, τη Λευκή Βίβλο ή για να γίνετε μέλος του δικτύου με την αγορά νομισμάτων AEG, επισκεφτείτε το

17

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εισαγωγή Η επενδυτική αγορά εξελίσσεται συνεχώς, και μαζί με αυτή αναπτύσσεται και το φάρμα επιλογών των επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Συνδέοντας το Ethereum με τον Κόσμο Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Εκδ. 1.02 Steven Kelly (steven@ethereum.link) Εισαγωγή Το Ethereum.link είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που συνδέει τις παραδοσιακές

Διαβάστε περισσότερα

12. Ασφάλιση και Τέλη

12. Ασφάλιση και Τέλη Λευκή βίβλος Έκδοση 1.01 Νοέμβριος 11, 2 2018 1. Πλατφόρμα του BELL 2 7. Χάρτης πορείας 17 2. Όραμα του Bell και το πορτοφόλι μας 7 8. Bell Λεπτομέρειες Νομίσματος 18 3. Χαρακτηριστικά του Πορτοφόλιου

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν Oρέστης Τζωρτζόπουλος

Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν Oρέστης Τζωρτζόπουλος Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν. 2017 Oρέστης Τζωρτζόπουλος Aπό το 3000 π.χ. περίπου, όπου καταγράφεται για πρώτη φορά ο όρος «χρήμα» ως μέσο ανταλλαγής, αρχικά υπό τη μορφή χρήματος-αγαθού,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Visio / White paper 1

Περιεχόμενα. Visio / White paper 1 Περιεχόμενα Τι είναι η πλατφόρμα Visio Αρχιτεκτονική Δουλεύοντας με το Περιεχόμενο Πηγές Περιεχόμενου Διαγραφή Περιεχομένου Βασικές Λειτουργίες Προφίλ Χρήστη Διαχείριση Χρηστών Σύστημα Διαφημίσεων Αποθήκευση

Διαβάστε περισσότερα

03 Wallet Target Audience - 10 ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ - 12 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 16 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 17 ΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝ ΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΙΝΗΘΗΚΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ. έκδοση 1.0

ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ. έκδοση 1.0 ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ έκδοση 1.0 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 I. Περίληψη......3 II. Εισαγωγή... 6 III. Περιγραφή Προιόντος.... 7 1. Βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Το Πρόβλημα και η λύση......7 2. «Τι είναι το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ Φύλλο Πληροφοριών Έκδοση 0.1

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ Φύλλο Πληροφοριών Έκδοση 0.1 www.bitsurge.io ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ Φύλλο Πληροφοριών Έκδοση 0.1 01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 02 ΑΠΟΣΤΟΛΗ 03 ΟΦΕΛΗ 04 ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 05 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 06 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 07 SOCIAL MEDIA ΕΙΣΑΓΩΓΗ Όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ etcetera ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ Έχουν γίνει πολλές ροσπάθειες για την αύξηση της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων από το ευρύ κοινό. Κάποιες πιο επιτυχημένες από άλλες. Οι σημαντικότερες προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών

Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών Λευκή Βίβλος Έκδοση 4 Πίνακας Περιεχομένων Ιστορικό 3 KICK Ένα έξυπνο νόμισμα που βασίζεται στα πρωτόκολλα του Bancor 4 Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τι είναι το Viber; Το Viber είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δωρεάν κλήσεις και να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Το διαδίκτυο προσφέρει: Μετατροπή των δεδομένων σε ψηφιακή - ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Image carbonism

Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Image carbonism Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο 2012 Image carbonism Τι είναι το bitcoin? Ψηφιακό νόμισμα Για αληθινές online αγορές Αντικαταστάτης (?) του και του $ Ιστορία Wei Dai, 1998: Bmoney (cypherpunks)

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Κεφάλαιο 4 ο Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Διδακτικοί στόχοι Να εξηγηθεί πώς το διαδίκτυο μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις Να συγκριθούν οι κατηγορίες του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

Πως να χρησιμοποιήσετε το FairCoin Ένας γρήγορος και πρακτικός οδηγός

Πως να χρησιμοποιήσετε το FairCoin Ένας γρήγορος και πρακτικός οδηγός Πως να χρησιμοποιήσετε το FairCoin Ένας γρήγορος και πρακτικός οδηγός >> Εισαγωγή στο FairCoin Τι είναι το FairCoin Το FairCoin είναι ένα κρυτονόμισμα όπως το Bitcoin. Είναι απόγονος του Peercoin, που

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice)

Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων της επιχείρησης PRAGMASSI Μ.Ι.Κ.Ε. (Privacy Notice) Η Επιχείρηση PRAGMASSI M.I.K.E. (οδός Ψαρρών, αριθ. 25Β, ΤΚ. 54642, Ελλάδα, τηλ: +302315006623, email: info@pragmassi.com)

Διαβάστε περισσότερα

ενεργειακό περιβάλλον

ενεργειακό περιβάλλον Προστατεύει το ενεργειακό περιβάλλον Αλλάζει τη ζωή μας www.epperaa.gr www.ypeka.gr Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» 2007-2013 Το ΕΠΠΕΡΑΑ δημιουργεί ένα βιώσιμο Ενεργειακό Περιβάλλον βελτιώνει την

Διαβάστε περισσότερα

Το bitcoin ως το νόμισμα της νέας εποχής

Το bitcoin ως το νόμισμα της νέας εποχής Το bitcoin ως το νόμισμα της νέας εποχής Πολλές μελέτες συμφωνούν ότι μέχρι το 2025 τα παραδοσιακά νομίσματα θα υποχωρήσουν, μπορεί και να εξαφανισθούν, και τα ψηφιακά νομίσματα θα κυριαρχήσουν. Τα «κρυπτονομίσματα»

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη Λαμπρόπουλος

Περίληψη Λαμπρόπουλος Περίληψη Λαμπρόπουλος 1. Αντικείμενο και Περιγραφή της Διατριβής H διδακτορική διατριβή με τίτλο «Σχεδιασμός και υλοποίηση συστήματος διαχείρισης και ενοποίησης διαφορετικών ταυτοτήτων χρηστών σε δίκτυα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορούμε. Ερμηνεύουμε. Ενισχύουμε. Στρατηγική του ΕΟΠ

Πληροφορούμε. Ερμηνεύουμε. Ενισχύουμε. Στρατηγική του ΕΟΠ Πληροφορούμε. Ερμηνεύουμε. Ενισχύουμε. Στρατηγική του ΕΟΠ 2009 2013 Στρατηγική του ΕΟΠ 2009 2013 Η παρούσα στρατηγική του ΕΟΠ περιγράφει συνοπτικά τα σχέδιά μας για την επόμενη πενταετία. Είναι διαμορφωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η πώληση του νομίσματος Asure

Η πώληση του νομίσματος Asure Η πώληση του νομίσματος Asure Από το Ίδρυμα του Asure 15 Ιουλ 2019 [1] Αυτό το έγγραφο περιγράφει σημαντικές λεπτομέρειες για την Πώληση του Νομίσματος (TGE), με σκοπό την δημιουργία των ASR, και τις νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Χτίζοντας Το Μέλλον. Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη. Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Χτίζοντας Το Μέλλον Ένα Πρόγραμμα για τα Βιώσιμα κτίρια και την Πράσινη Ανάπτυξη Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας ΚΑΠΕ ΥΠΕΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Παρουσίαση της έννοιας Οι άυλες πληρωμές λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δέκα χρόνια αναπτύχθηκαν περισσότερα από 200

Διαβάστε περισσότερα

E N I G M A V Λευκή Βίβλος ( Αναθεωρημένη ) Φεβρουάριος ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CLOAKCOIN

E N I G M A V Λευκή Βίβλος ( Αναθεωρημένη ) Φεβρουάριος ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CLOAKCOIN E N I G M A V 2. 1 Λευκή Βίβλος ( Αναθεωρημένη ) Φεβρουάριος 2 0 1 8 ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CLOAKCOIN 1. ΣΥΝΟΨΗ Το CloakCoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που έχει

Διαβάστε περισσότερα

Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ Χρήστος Νομικός Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 2018 Χρήστος Νομικός ( Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Διακριτά

Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ Χρήστος Νομικός Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 2018 Χρήστος Νομικός ( Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Διακριτά Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ Χρήστος Νομικός Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων 2018 Χρήστος Νομικός ( Τμήμα Μηχανικών Η/Υ Διακριτά και Πληροφορικής Μαθηματικά Πανεπιστήμιο ΙΙ Ιωαννίνων

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων. PGP (Pretty Good Privacy)

Εργαστήριο Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων. PGP (Pretty Good Privacy) Εργαστήριο Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων PGP (Pretty Good Privacy) Εισαγωγή Το λογισμικό Pretty Good Privacy (PGP), το οποίο σχεδιάστηκε από τον Phill Zimmerman, είναι ένα λογισμικό κρυπτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη

εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη εσμεύσεις Ευρωπαϊκών πόλεων με Πράσινο Ψηφιακό Χάρτη Ο χάρτης δεσμεύσεων που ακολουθεί κάνει λόγο για τις προσπάθειες αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής μέσα από προσπάθειες και πρωτοβουλίες των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οδηγίες προς τις Συνεργαζόμενες Τράπεζες

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οδηγίες προς τις Συνεργαζόμενες Τράπεζες ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Οδηγίες προς τις Συνεργαζόμενες Τράπεζες 1. Εισαγωγή Γνωριμία με τα Ψηφιακά Πιστοποιητικά Η χρήση ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017

«Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 16 ο Βήμα Μεταπτυχιακού Φοιτητή «Το σήμερα και το αύριο στην αγορά εργασίας» TITAN, 24/11/2017 Νίκη Φουρλή Οι εταιρείες του σήμερα και του μέλλοντος.. Σήμερα, οι περισσότερες εταιρείες θέτουν τα θεμέλια

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. Ηλεκτρονική επικοινωνία. Κρυπτογραφία και ψηφιακές υπογραφές ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ. Ηλεκτρονική επικοινωνία. Κρυπτογραφία και ψηφιακές υπογραφές ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ & ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ & Γιώργος Ν.Γιαννόπουλος Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών gyannop@law.uoa.gr 1 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΚ 160 και ΚΠολΔ 443 α Το έγγραφο πρέπει να έχει ιδιόχειρη

Διαβάστε περισσότερα

How does blockchain apply to cyber security

How does blockchain apply to cyber security How does blockchain apply to cyber security Dimitris Papanagiotakis Cyber Security MSc Managing Director of Dreamlab Cybertechnologies Hellenic Blockchain Hub Board Member Μπορεί να επηρεάσει θετικά την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Όλα τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης είναι συγκεντρωτικά και δεν μπορέι ο καθένας έχει πρόσβαση στα συστήματα κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με μια ματιά Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), ως η τράπεζα της ΕΕ, παρέχει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία για την υλοποίηση υγιών και βιώσιμων επενδύσεων στην Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ OPENSMS WWW.OPENSMS.GR Τηλέφωνο: 2810-211111 Διαδικασία εισόδου στο opensms Η πρόσβαση στην πλατφόρμα του opensms πραγματοποιείται με την εισαγωγή του Ονόματος χρήστη και του

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική Ανάλυση των η-υπογραφών & των η-πιστοποιητικών

Τεχνική Ανάλυση των η-υπογραφών & των η-πιστοποιητικών ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε2 : «Ηλεκτρονικές Υπογραφές & Ηλεκτρονικά Πιστοποιητικά Ταυτοποίησης» (Τεχνική & Νομική Ανάλυση) Μέρος Β: Τεχνική Ανάλυση των η-υπογραφών & των η-πιστοποιητικών Παρουσίαση Νίκος Κυρλόγλου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Αναλύσεις Προγραμμάτων και Ψηφιακά Νομίσματα. Γιάννης Σμαραγδάκης, ΕΚΠΑ

Αναλύσεις Προγραμμάτων και Ψηφιακά Νομίσματα. Γιάννης Σμαραγδάκης, ΕΚΠΑ Αναλύσεις Προγραμμάτων και Ψηφιακά Νομίσματα Γιάννης Σμαραγδάκης, ΕΚΠΑ Κρυπτονομίσματα/ Ψηφιακά Νομίσματα Γιάννης Σμαραγδάκης, ΕΚΠΑ 2 Κρυπτονομίσματα Κάτι σαν νομίσματα σε μεγάλο online βιντεοπαιχνίδι;

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET Κεφάλαιο 4: Τεχνικές Μετάδοσης ΜΕΤΑΓΩΓΗ Τεχνική µεταγωγής ονομάζεται ο τρόπος µε τον οποίο αποκαθίσταται η επικοινωνία ανάµεσα σε δύο κόµβους με σκοπό την

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. στην. Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 6.6.2018 COM(2018) 439 final ANNEX 2 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ στην Πρόταση κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τη θέσπιση του προγράμματος InvestEU {SEC(2018) 293

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι ακεραιότητα δεδομένων, με ποιους μηχανισμούς επιτυγχάνετε κ πότε θα χρησιμοποιούσατε τον καθένα εξ αυτών;

1. Τι είναι ακεραιότητα δεδομένων, με ποιους μηχανισμούς επιτυγχάνετε κ πότε θα χρησιμοποιούσατε τον καθένα εξ αυτών; 1. Τι είναι ακεραιότητα δεδομένων, με ποιους μηχανισμούς επιτυγχάνετε κ πότε θα χρησιμοποιούσατε τον καθένα εξ αυτών; Η ακεραιότητα δεδομένων(data integrity) Είναι η ιδιότητα που μας εξασφαλίζει ότι δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

4 Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

4 Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας www.cera.org.cy Εισαγωγή 3 Η Ρυθµιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) έχει συσταθεί το 2003 σύµφωνα µε οδηγίες της Ε.Ε. Είναι η Εθνική Ανεξάρτητη Ρυθµιστική Αρχή Ενέργειας και µε βάση τις αρµοδιότητες

Διαβάστε περισσότερα

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Για ποιούς σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο;

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Για ποιούς σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Τι είναι ένα cookie; Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ο ιστοχώρος εγκαθιστά στον Η/Υ σας, το κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες για την περιήγησή σας σε αυτή την τοποθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

13864/18 ΜΜ/γπ 1 ECOMP 1A

13864/18 ΜΜ/γπ 1 ECOMP 1A Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 7 Νοεμβρίου 2018 (OR. en) 13864/18 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Με ημερομηνία: 6 Νοεμβρίου 2018 Αποδέκτης: Θέμα: Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ Lab 3

ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ Lab 3 ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΑ Lab 3 Η Aσύμμετρη Kρυπτογραφία ή Κρυπτογραφία Δημοσίου Κλειδιού χρησιμοποιεί δύο διαφορετικά κλειδιά για την κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση. Eπινοήθηκε στο τέλος της δεκαετίας

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΟΚ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 HILTON PARK, ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κυρίες και κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι

Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Το τρελό ράλι του bitcoin και οι κίνδυνοι Παρά τις... 131 προαναγγελίες «θανάτου», το bitcoin δείχνει ότι έχει έλθει για να μείνει. Η απίθανη πορεία που πολλαπλασίασε την αξία του κατά 500 φορές την τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων και Microsoft 365: Απλοποιήστε την πορεία σας προς τη συμμόρφωση

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων και Microsoft 365: Απλοποιήστε την πορεία σας προς τη συμμόρφωση Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων και Microsoft 365: Απλοποιήστε την πορεία σας προς τη συμμόρφωση Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων: Μια επισκόπηση Ο Γενικός Κανονισμός για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες. Τεκµηρίωση. Υποστήριξη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Εφοδιαστική Αλυσίδα: Νέες Θέσεις Εργασίας Καλύτερες Υπηρεσίες Υποστήριξη Τεκµηρίωση // Ψηφιακή Οικονοµία Η εµβάθυνση της Ψηφιακής Οικονοµίας στον τοµέα της εφοδιαστικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Ενημερωτικό έντυπο για μαθητές

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Ενημερωτικό έντυπο για μαθητές ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Ενημερωτικό έντυπο για μαθητές Η προσαρμογή στα ελληνικά πραγματοποιήθηκε με την επιμέλεια του Επιστημονικού Οργανισμού «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» www.youth-life.gr Τι είναι το ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ. 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ

1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ. 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ 1. Ιστορικό ίδρυσης ΑΔΜΗΕ 2. Ρόλος του ΑΔΜΗΕ στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 3. Βασικές εταιρικές αρχές λειτουργίας ΑΔΜΗΕ 2 Ο ΑΔΜΗΕ είναι θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ που δημιουργήθηκε μετά τη συγχώνευση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας

Εγκύκλιος αριθ Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας Αθήνα, 27 Ιουλίου 2012 Προς όλους τους Συνεργάτες ΣΕΙΡΑ 2 Εγκύκλιος αριθ. 1250 Αναπροσαρμογή ασφαλίστρου ασφαλιστηρίων Υγείας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με την επικοινωνία αυτή σας ενημερώνουμε για τις ετήσιες

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 3 Νοεμβρίου 2017 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 3 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 3 Νοεμβρίου 2017 (OR. en) 12980/17 CULT 114 DIGIT 204 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων / Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω Παρουσίαση Τα P2PS tokens εχουν μια μεγάλη τροχιά ανάπτυξης, μόνο μέσω των επιχειρήσεων των πελατών του ομίλου των εταιρειών ELI και ISI. Οικονομική Αξία ενσωματωμένη σε ένα Ασφαλές Επικοινωνιακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

φροντιστήρια Θέματα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ λυκείου Προσανατολισμός Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής

φροντιστήρια   Θέματα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ λυκείου Προσανατολισμός Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής Θέματα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ λυκείου Προσανατολισμός Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής Θέμα Α Α1. Να γράψετε στο τετράδιο σας το γράμμα της κάθε πρότασης και δίπλα τη λέξη

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση A8-0245/14 /225

Υπόθεση A8-0245/14 /225 5.9.2018 Υπόθεση A8-0245/14 /225 225 Graswander-Hainz, Dita Charanzová Αιτιολογική σκέψη 8 (8) Οι νέες τεχνολογίες παρέχουν τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης υπολογιστικής ανάλυσης πληροφοριών σε ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Εσωτερικός Κανονισμός για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας»

Θέμα: «Εσωτερικός Κανονισμός για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τμήμα Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2015 (OR. en)

Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2015 (OR. en) Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 13 Φεβρουαρίου 2015 (OR. en) 6022/15 ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αποστολέας: Αποδέκτης: Προεδρία RECH 19 TECOM 29 COMPET 30 IND 16 Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων / Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση»

Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Χαιρετισμός Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου στην εκδήλωση με θέμα «Ενεργειακή απόδοση για έξοδο από την κρίση» Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης 5 Ιουλίου, 2013 Κυρίες και Κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIE ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Ο όμιλος Warranty κατανοεί ότι το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εσάς και ότι ενδιαφέρεστε για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 16 Απριλίου 2010 (22.04) (OR. en) 8263/10 CULT 25 SOC 246 REGIO 28 FSTR 21

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Βρυξέλλες, 16 Απριλίου 2010 (22.04) (OR. en) 8263/10 CULT 25 SOC 246 REGIO 28 FSTR 21 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Βρυξέλλες, 16 Απριλίου 2010 (22.04) (OR. en) 8263/10 CULT 25 SOC 246 REGIO 28 FSTR 21 ΣΗΜΕΙΩΜΑ της : Γενικής Γραμματείας του Συμβουλίου προς : Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Σχέδιο Κειμένου Βασικών Αρχών και Κατευθύνσεων Εθνική Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση 22 Μαΐου 2013 1 "Δεν μπορεί να υπάρξει διοικητική μεταρρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ιδιωτικότητας

Πολιτική Ιδιωτικότητας Πολιτική Ιδιωτικότητας Η Pfizer Ελλάς Α.Ε. (στο εξής "Pfizer") αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών που αφορούν στους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου. Για το λόγο

Διαβάστε περισσότερα

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου

Plus500UK Limited. Πολιτική Απορρήτου Plus500UK Limited Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Απορρήτου Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Plus500 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και της διαφύλαξης των προσωπικών και οικονομικών πληροφοριών των

Διαβάστε περισσότερα

Ο Απόλυτος Οδηγός. Όλα τα μυστικά για το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα στον κόσμο

Ο Απόλυτος Οδηγός. Όλα τα μυστικά για το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα στον κόσμο Ο Απόλυτος Οδηγός T h e b i t c o i n g u i d e b o o k Όλα τα μυστικά για το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα στον κόσμο Ian DeMartino [ 2 ] Πρακτικός οδηγός αγοράς, αποθήκευσης και ανάλωσης bitcoins

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.

Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Ασφαλίστε τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας. Οι υπολογιστές σας προφυλάσσονται πλέον χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία με τείχη προστασίας, προγράμματα έναντι ιών, ακόμα και με την κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERREG

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERREG 1 ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERREG Έρευνα και καινοτομία Καινοτόμες δημόσιες συμβάσεις στη διαχείριση των υδατικών πόρων. Ο στόχος της ιδέας αυτής είναι οι τοπικές αρχές, οι διαχειριστές των υδατικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση. στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές

Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση. στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές Η Ηλεκτρονική ιακυβέρνηση στις Τοπικές και Περιφερειακές Αρχές 1 Εισαγωγή Οι σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνίας (Information and Communication Technology, I.C.T.) καθώς και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

Κρυπτο-νομίσματα 1 / 21

Κρυπτο-νομίσματα 1 / 21 Κρυπτο-νομίσματα Νόμισμα του οποίου η οργάνωση στηρίζεται σε τεχνικές κρυπτογράφησης Συγκεκριμένη οργάνωση επικύρωσης και διασφάλισης των συναλλαγών (blockchblockchain)) 1 / 21 Κρυπτονομίσματα Όρο δυνατότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων. Εμπορική Πλατφόρμα. Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX

Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων. Εμπορική Πλατφόρμα. Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX TOPEX Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων Εμπορική Πλατφόρμα Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Α) ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Α) ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ Μελέτη του ΔΝΤ για 17 χώρες του ΟΑΣΑ επισημαίνει ότι για κάθε ποσοστιαία μονάδα αύξησης του πρωτογενούς πλεονάσματος, το ΑΕΠ μειώνεται κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες και

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά)

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ενότητα 7: Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας Σαπρίκης Ευάγγελος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Γρεβενά) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons.

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραμματική Περίοδος 2014-2015 Στάθης Ραγκούσης Διευθύνων Σύμβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοπροσαρμοζομένα. έξυπνα νομικά έγγραφα στη Αλυσίδα Συναλλαγών

Αυτοπροσαρμοζομένα. έξυπνα νομικά έγγραφα στη Αλυσίδα Συναλλαγών Αυτοπροσαρμοζομένα έξυπνα νομικά έγγραφα στη Αλυσίδα Συναλλαγών Περιεχόμενα 1. Περίληψη 3 2.1 Σχετικά με τις προσαρμοσμένες πλατφόρμες 4 3. Περίληψη 5 4. Εισαγωγή 7 5. Το Πρόβλημα 8 5.1 Πρώιμοι Περιορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τοµέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραµµατική Περίοδος 2014-2015

Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τοµέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραµµατική Περίοδος 2014-2015 Στρατηγικές Θέσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Τοµέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 5 η Προγραµµατική Περίοδος 2014-2015 Στάθης Ραγκούσης Διευθύνων Σύµβουλος Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. Ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοσης 2005 Π. Κεντερλής

Έκδοσης 2005 Π. Κεντερλής Σύστημα «Ηλέκτρα» Το Σύστημα «Ηλέκτρα» αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή εφαρμογή διαχείρισης πληροφοριών μαθημάτων και χρηστών. Αναπτύχθηκε εξολοκλήρου από τον εργαστηριακό συνεργάτη Παναγιώτη Κεντερλή

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστου Βασιλάκου Crazy Business Ideas ΙST College Tετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστου Βασιλάκου Crazy Business Ideas ΙST College Tετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστου Βασιλάκου Crazy Business Ideas ΙST College Tετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 Κυρίες και Κύριοι, Θα ήθελα κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ S P R I N G S C H O O L ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 3-8 Μαΐου 2015 Ξενοδοχείο Caravia Beach, Κως Οργάνωση: Μονάδα Ευρωπαϊκού Τουρισμού/ Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet (Πανεπιστήμιο Αθηνών) Υποστηρικτές:

Διαβάστε περισσότερα

Οι βασικές αλλαγές που επιδρούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον

Οι βασικές αλλαγές που επιδρούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον Οι βασικές αλλαγές που επιδρούν στο επιχειρηματικό περιβάλλον Παγκοσμιοποίηση Οικονομία της πληροφορίας Μετασχηματισμός της επιχείρησης Εμφάνιση της ψηφιακής επιχείρησης Παγκοσμιοποίηση Διοίκηση και έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014-2015 ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Λαρισα Καμπέρη ΓΕΝΑΡΗΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Adware : Λογισμικό που εμφανίζει διαφημιστικό περιεχ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ

ΘΕΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 2014-2019 Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών 13.6.2017 2017/2068(INI) ΘΕΣΗ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΩΝ της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ενότητα 6η: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE)

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) H εταιρεία FITGATE PRIVATE COMPANY η οποία εδρεύει στο Ν. Ψυχικό Αττικής (οδός Δημοκρατίας αρ. 8- email: info@fitgate.gr) και στην οποία ανήκει ο παρών δικτυακός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

HELPS MY BUSINESS GROW

HELPS MY BUSINESS GROW HELPS MY BUSINESS GROW mypos Βασικές Πληροφορίες 30 ΧΏΡΕΣ 60.000+ ΈΜΠΟΡΟΙ 1,2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΈΝΑ ΕΤΗΣΊΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Το απόρρητο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών απαιτεί ειδική προστασία πέραν του ΓΚΠΔ

1. Το απόρρητο των ηλεκτρονικών επικοινωνιών απαιτεί ειδική προστασία πέραν του ΓΚΠΔ Δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Προστασίας Δεδομένων (ΕΣΠΔ) σχετικά με την αναθεώρηση του Kανονισμού για την Προστασία της Ιδιωτικής Ζωής στον Τομέα των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (Κανονισμός eprivacy)

Διαβάστε περισσότερα

ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ENERGYFORUM «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Αθήνα 14-11-2017 Δημήτρης Καλογερόπουλος Πρόεδρος Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΊΑ ΚΑΙ ΚΤΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

«Ενέργεια & Ανάπτυξη 2018: Στρατηγικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ενεργειακών Αγορών»

«Ενέργεια & Ανάπτυξη 2018: Στρατηγικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ενεργειακών Αγορών» 23 ο Εθνικό Συνέδριο «Ενέργεια & Ανάπτυξη 2018: Στρατηγικός Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ενεργειακών Αγορών» Εισαγωγικά σχόλια του Κωστή Σταμπολή Κυρίες και κύριοι, Aγαπητοί Εταίροι, Αγαπητά μέλη του ΙΕΝΕ,

Διαβάστε περισσότερα

Το Ρυθμιστικό Πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης και των Ανοικτών Δεδομένων Μερος Α: Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Το Ρυθμιστικό Πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης και των Ανοικτών Δεδομένων Μερος Α: Ποιοτικά Χαρακτηριστικά ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Το Ρυθμιστικό Πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης και των Ανοικτών Δεδομένων Μερος Α: Ποιοτικά Χαρακτηριστικά 1. Εισαγωγή Σκοπός Σκοπός του παρόντος κεφαλαίου

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων,

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων, Η Delta Company είναι μια online λύση που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σύσταση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 1.Συλλογή Πληροφοριών Τα προγράμματα και υπηρεσίες του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα

Διαβάστε περισσότερα

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών

Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΛΟΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΕΧΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Προστασία του Περιβάλλοντος με τη χρήση Την αρωγή του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα