ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018"

Transcript

1 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 Αξιότιμoι κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλουμε την προσφορά 1 μας για το πρόγραμμα «Μισθοδοσία ΠΡΟΝΟΜΙΟ» της Eurobank Ergasias, μια ολοκληρωμένη πρόταση, με τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν με προνομιακό τρόπο τις χρηματοοικονομικές ανάγκες των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά στο συγκεκριμένο τομέα. Ευχόμενοι την έναρξη μιας αποδοτικής συνεργασίας, στοχεύουμε στην καθημερινή επιβεβαίωση της επιλογής σας για την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού σας μέσω της Eurobank Ergasias και στην επιβράβευση της εμπιστοσύνης σας. Η προσφορά υπόκειται στις ισχύουσες διατάξεις σύμφωνα με τα οριζόμενα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και τις τροποποιήσεις αυτής. Με εκτίμηση, 1 Οι όροι της Προσφοράς, όπου & με όποια μορφή (επιτόκια, εκπτώσεις, προμήθειες, χρεώσεις κλπ μεγέθη) αυτοί αναφέρονται ισχύουν κατά τη σύνταξη της Προσφοράς και υπόκεινται σε αναπροσαρμογές ή και κατάργηση, σύμφωνα με την εκάστοτε τιμολογιακή πολιτική της Τράπεζας, όπως αυτή καθορίζεται με βάση τις συνθήκες της αγοράς και του ανταγωνισμού. Η προσφορά ισχύει για τους εργαζομένους και για όσο χρονικό διάστημα πληρώνονται τη μισθοδοσία τους στη Eurobank. Σε περίπτωση αποχώρησης εργαζομένου, η τιμολόγηση θα προσαρμοστεί στο εκάστοτε ισχύον τιμολόγιο της Τράπεζας.

2 Προνόμια για τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Προνόμια για τα χρήματα & τις συναλλαγές Ο καθημερινός λογαριασμός που δίνει αξία στο Μ!!!ΣΘΟ Έντοκος τρεχούμενος λογαριασμός με προνομιακό κλιμακωτό επιτόκιο: o 1.25% 2 για ποσά από 0 έως 1.000, o 0,10% για ποσά από έως 5.000, o 0,05% για ποσά από και άνω. Όριο υπερανάληψης έως και 3 μισθούς με τα πρώτα 150 κάθε μήνα άτοκα 3 και μηδενικά έξοδα. Τριμηνιαίο αντίγραφο λογαριασμού ή χορήγηση βιβλιαρίου. Δωρεάν πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών (ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Ταμείων, Ασφαλειών κ.α.). Αποταμιευτικά & προθεσμιακά προϊόντα Λογαριασμός «Live» Άνοιγμα λογαριασμού χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης αποκλειστικά από το e-banking, Κλιμακούμενο επιτόκιο 0,60% 4 για υπόλοιπο μεγαλύτερο από 3.000, Αυτόματη σύνδεση με το πρόγραμμα e-συναλλαγές & ενημέρωση αποκλειστικά μέσω e-statement. Προθεσμιακή Κατάθεση με Ευρώ πιστροφή Προθεσμιακή κατάθεση 3,6, ή 12 μηνών με ανταγωνιστικό επιτόκιο και επιπλέον όφελος σε ευρώ πιστροφή, Ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης , Ο τόκος κατατίθεται κάθε μήνα (για 3μηνη διάρκεια) και κάθε 3 μήνες (για 12μηνη διάρκεια), Ενδεικτικά, για Προθεσμιακή Κατάθεση , αποδίδονται στη χρεωστική/πιστωτική κάρτα 50 & 100 πιστροφής στην 3μηνη & 6μηνη ΠΚ αντίστοιχα. Προθεσμιακή Κάθε Μέρα Προθεσμιακή κατάθεση 3 ή 6 μηνών με ανταγωνιστικό επιτόκιο, μηνιαία απόδοση τόκων και δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή την ημερομηνία εκτοκισμού, Ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης , Επιβράβευση 5% πιστροφή επί των αγορών που θα πραγματοποιηθούν με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, που συμμετέχει στο πρόγραμμα πιστροφή, στα επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ και σε επιλεγμένες αλυσίδες Super Market (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Χαλκιαδάκης), Ενδεικτικά με ένα μέσο τζίρο 300 το μήνα σε Super Market & βενζίνη, αποδίδονται στη χρεωστική/πιστωτική κάρτα 45 & 90 πιστροφή στην 3μηνη & 6μηνη ΠΚ αντίστοιχα. Όσο υψηλότερος είναι ο τζίρος, τόσο μεγαλύτερο το όφελος για τον πελάτη. 2 Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.): 1,065% 3 Πέραν των 150 υφίσταται επιτόκιο σήμερα στο 13,10% όπως αυτό αναλύεται στο παράρτημα 4 Συνολική Ετήσια Πραγματική Απόδοση (Σ.Ε.Π.Α.) 0,511% Η Σ.Ε.Π.Α. Yπολογίσθηκε με την παραδοχή ότι, για ένα (1) έτος, το ποσό κατάθεσης και το επιτόκιο παραμένουν αμετάβλητα και δεν αναλαμβάνονται οι τόκοι εξαμήνου. Σαν αποτέλεσμα η Σ.Ε.Π.Α. προκύπτει μετά τη φορολόγηση των τόκων με συντελεστή 15% και τον μηνιαίο ανατοκισμό.

3 Προνόμια για τις καθημερινές συναλλαγές e-συναλλαγές Με το πρόγραμμα e-συναλλαγές μπορείτε να πραγματοποιείτε όλες τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές μέσω e-βanking & Phone Banking ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε κόστος και χρόνο. Οι e-συναλλαγές αφορούν: Μεταφορές χρημάτων/πληρωμές σε ευρώ από/σε τράπεζες εντός Ελλάδας: o Απεριόριστα εξερχόμενα εμβάσματα (με χρήση IBAN) με ένδειξη SHA, o Απεριόριστα εισερχόμενα εμβάσματα (με χρήση ΙΒΑΝ). Πληρωμές πιστωτικών καρτών άλλων Τραπεζών, Πληρωμές όλων των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Ταμείων, Ασφαλειών κ.α.), Πάγια εντολή αποστολής εμβάσματος σε ευρώ, εντός Ελλάδας (με χρήση IBAN), Πάγιες εντολές πληρωμής όλων των λογαριασμών (ΔΕΚΟ, Ασφαλιστικών Ταμείων, Ασφαλειών κ.α.), Παραγγελία καρνέ επιταγών. Το πακέτο e-συναλλαγών προσφέρεται δωρεάν εφόσον το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο σε καταθέσεις ή επενδύσεις ανέρχεται σε τουλάχιστον Σε διαφορετική περίπτωση, ισχύει με μηνιαία συνδρομή μόλις 1. Η ενεργοποίηση των e-συναλλαγών γίνεται συνδέοντας την υπηρεσία στο λογαριασμό μισθοδοσίας και μπορεί να ενεργοποιηθεί: Σε ένα από τα 356 καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Μέσω του EuroPhone Banking με ένα τηλεφώνημα στο , Από τον υπολογιστή σας μέσω της υπηρεσίας e-banking. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από τις δωρεάν e-συναλλαγές είναι να μην έχετε καθυστερήσει την πληρωμή δανείου ή πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας πέραν των 30 ημερών από την ημερομηνία οφειλής. Προνόμια για τις μικρές και μεγάλες αγορές Χρεωστική Κάρτα Debit MasterCard Χρεωστική κάρτα Debit MasterCard για ασφαλείς συναλλαγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με απευθείας χρέωση του λογαριασμού μισθοδοσίας που σας βοηθάει στο χτίσιμο του αφορολόγητου. Η χρεωστική κάρτα μπορεί να υποστηρίξει και την τεχνολογία Ανέπαφων Συναλλαγών (contactless), το νέο πρωτοποριακό τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία & ασφάλεια στις καθημερινές συναλλαγές, ενώ είναι συνδεδεμένη και με το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών πιστροφή. Επιπλέον η Debit MasterCard προσφέρει μια σειρά προνομίων υγείας, όπως: Το πρόγραμμα υγείας Health Plus & Kids Health Plus σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το οποίο εξασφαλίζει σε εσάς και τα παιδιά σας: o Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με συμβολικό αντίτιμο 20 στις βασικές ειδικότητες, o Ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές, σε διαγνωστικές και άλλες επιλεγμένες εξετάσεις, o Δωρεάν παροχή ιατρικών πληροφοριών στο Οδοντιατρική & οφθαλμολογική φροντίδα με προνομιακούς όρους μέσω των προγραμμάτων Dental Plan ( ) & Eye Care ( ).

4 Πιστωτικές Κάρτες Eurobank Eurobank Visa Classic & Gold, Eurobank MasterCard & Gold MasterCard με: Δωρεάν συνδρομή και μειωμένο επιτόκιο κατά 1% 5 για αγορές και αναλήψεις μετρητών για όσο χρόνο καταβάλλεται η μισθοδοσία μέσω της Τράπεζάς μας, Συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών πιστροφή, Δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών με προνομιακό επιτόκιο μέχρι την αποπληρωμή του υπολοίπου, Ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το Eurobank Travel, Δωρεάν συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας: Health Plus, Kids Health Plus, Dental Plan και Eye Care. Δυνατότητα πάγιων εντολών εξόφλησης λογαριασμών, Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση & ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική, Τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών στις κάρτες (Contactless), Δυνατότητα πληρωμών 6 υποχρεώσεων προς το Δημόσιο σε έως και 12 άτοκες δόσεις. Υπηρεσία Υπολογισμού Αφορολόγητου Mια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία υπολογισμού του αφορολόγητου 7 είναι διαθέσιμη μέσω του Eurobank Mobile App και του e-banking, που σας προσφέρει άμεση και εύκολη ενημέρωση από το κινητό ή τον υπολογιστή σας για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου βάσει των δαπανών σας. Ο υπολογιστής αφορολόγητου εμφανίζει το ποσό που "μετράει" στο αφορολόγητό σας από: τις αγορές και πληρωμές σας με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Eurobank &, τις πληρωμές σας με χρέωση τραπεζικών λογαριασμών μέσω των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank. Επιπλέον, μέσω της νέας αυτής πρωτοποριακής υπηρεσίας μπορείτε: να ενημερώνεστε για τις κατηγορίες δαπανών που έχετε πραγματοποιήσει συνολικά από τις αρχές του τρέχοντος έτους καθώς και ανά μήνα, να μαθαίνετε αναλυτικά ποιες είναι οι αγορές και πληρωμές που έχετε πραγματοποιήσει, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα των δαπανών σας που εξοφλήθηκαν με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα. Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα Eurobank στις επιχειρήσεις του προγράμματος πιστροφή, συγκεντρώνετε ευρώ τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν από επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Ακολουθεί ενδεικτικό παράδειγμα υπολογισμού ευρώ πιστροφής: Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα πιστροφή στο ή μέσω της εφαρμογής πιστροφή Αpp για smartphones. 5 αφορά αποκλειστικά τις νέες εκδόσεις πιστωτικών καρτών 6 Οι πληρωμές με άτοκες δόσεις πραγματοποιούνται στα Καταστήματα της Τράπεζας, στο ή με ένα απλό τηλεφώνημα στο Europhone Banking ( ). 7 Η ενημέρωση που παρέχεται στην υπηρεσία υπολογισμού αφορολόγητου έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση δεν αποτελεί φορολογική συμβουλή.

5 Προσωπικά Δάνεια Προσωπικό Δάνειο Μισθοδοσίας Ένα καταναλωτικό δάνειο, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, που προσφέρεται αποκλειστικά σε μισθωτούς Οργανισμών του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Προνομιακό κυμαινόμενο επιτόκιο 9,75% 8 Έκπτωση 50% στα έξοδα Εξέτασης & Έγκρισης αιτήματος με την καταβολή του μισθού στο λογαριασμό Μισθοδοσίας, χαμηλώνοντας το κόστος στα 90 Ποσό δανείου που μπορεί να φτάσεις έως και 10,000 Διάρκεια δανείου έως και 84 μήνες Διευκόλυνση αποπληρωμής του δανείου με άμεση εξυπηρέτησή του μέσω της μισθοδοσίας Προσωπικό Δάνειο χωρίς Εξασφάλιση Μπορείτε να μειώσετε το επιτόκιο 9 του δανείου σας από το εκάστοτε ισχύον, σύμφωνα με τα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά ως εξής: 1% για την καταβολή του μισθού σας στο λογαριασμό «Μισθοδοσία Προνόμιο» της Eurobank, 1% εάν διατηρείτε στη Eurobank καταθέσεις/επενδύσεις τουλάχιστον 3.000, Περαιτέρω μειώσεις επιτοκίου έως και 2,3% ανάλογα με το αποτέλεσμα του ελέγχου που διενεργείται στο πιστωτικό σας προφίλ. Διάρκεια αποπληρωμής έως και 84 μήνες & ευελιξίες στην αποπληρωμή του δανείου Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη που παρέχει αποπληρωμή του δανείου σας μέχρι του ποσού των σε περίπτωση αναπάντεχου συμβάντος. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα τακτοποίησης των υποχρεώσεών σας προς το Δημόσιο, με προνομιακό επιτόκιο και μειωμένα έξοδα. Δυνατότητες διευκόλυνσης μηνιαίων οφειλών Πρόγραμμα Ρύθμισης Ληξιπρόθεσμων Οφειλών Με τα δάνεια ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, στοχεύουμε στη στήριξη των πελατών - κατόχων προϊόντων καταναλωτικής πίστης της Τράπεζάς μας, που αντιμετωπίζουν δυσχέρεια στην αποπληρωμή των δόσεών τους. Προσφέρουμε σε αυτούς εξατομικευμένες προϊοντικές λύσεις που βασίζονται στα οικονομικά δεδομένα του κάθε πελάτη και στη μηνιαία δόση που είναι σε θέση να μας καταβάλλει. Προνόμια για την κάλυψη κάθε ανάγκης του σπιτιού Στεγαστικά προγράμματα Σας προσφέρονται για αγορά, επισκευή κατοικίας, καθώς και κατασκευή κατοικίας με: Έκπτωση στο επιτόκιο 10 λόγω της καταβολής του μισθού σας στο λογαριασμό «Μισθοδοσία Προνόμιο» που αγγίζει τις 15 μονάδες βάσης & επιπλέον έκπτωση 15 μονάδων βάσης διατηρώντας καταθετική/επενδυτική θέση μεγαλύτερη των Διάρκεια έως 30 έτη. Δυνατότητα επιπλέον μειώσεων ανάλογα με το προφίλ σας και τη σχέση σας με την Τράπεζά μας - Ευελιξίες αποπληρωμής δόσεων δανείου. 8 Το Προνομιακό επιτόκιο ισχύει για όσο το δάνειο εξυπηρετείται μέσω της μισθοδοσίας του πελάτη. Σε περίπτωση που ο δανειολήπτης επιλέξει παύση εξυπηρέτησης του δανείου του με τον συγκεκριμένο τρόπο (αποσύνδεση δανείου από τη μισθοδοσία του), αυτομάτως θα ισχύει το εκάστοτε συμβατικό κυμαινόμενο επιτόκιο (σήμερα 13,75%). 9 Τα επιτόκια των Προσωπικών Δανείων επιβαρύνονται με την Εισφορά του Ν.128/75, 0,6% 10 Όλα τα επιτόκια επιβαρύνονται με την Εισφορά του Ν.128/75, 0,12%

6 Προνόμια για την οικογένεια & την περιουσία Ασφαλιστικά Αποταμιευτικά Προγράμματα «εξασφαλίζω το μέλλον μου» & «εξασφαλίζω το μέλλον του παιδιού μου» Σας παρέχεται η δυνατότητα μέσω των προγραμμάτων τακτικών καταβολών «εξασφαλίζω το μέλλον μου» & «εξασφαλίζω το μέλλον του παιδιού μου», να οργανώσετε την αποταμιευτική σας προσπάθεια με το κατάλληλο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα οικονομικά σας, δημιουργώντας ένα εγγυημένο κεφάλαιο για το μέλλον σας ή για να στηρίξετε τα παιδιά σας στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής τους. Το εγγυημένο κεφάλαιο που θα εισπράξετε στη λήξη του προγράμματος εξαρτάται από την ηλικία σας κατά την έναρξή του, τη διάρκεια που θα επιλέξετε και το ποσό της καταβολής σας. Ενδεικτικά 11 : Πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Safe Drive Πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Safe Drive της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με έκπ τωση 10%. Η έκπτωση παρέχεται στα ασφάλιστρα Αστικής Ευθύνης, Ολικής & Μερικής Κλοπής, Ιδίων Ζημιών και Ολικής Καταστροφής Πρόγραμμα Υγείας «εξασφαλίζω πρόληψη» Το νέο πρόγραμμα υγείας εξασφαλίζω πρόληψη της Eurolife ERB Ασφαλιστικής παρέχει κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης για την οικογένειά σας όπως ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και εξασφαλίζει επείγουσα υγειονομική μεταφορά. Ενδεικτικά χαρακτηριστικά του προγράμματος: Με κόστος 99 / χρόνο για 6 μέλη ή 49 / χρόνο για ατομικό πρόγραμμα, έχετε δωρεάν ή με χαμηλή χρέωση check-up, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις Πανελλαδικό Δίκτυο γιατρών & διαγνωστικών κέντρων Πληθώρα επιλογών σε Συμβεβλημένες κλινικές και πολύ-ιατρεία Δωρεάν οφθαλμολογικός & οδοντιατρικός έλεγχος Προγράμματα Υγείας «εξασφαλίζω πρόληψη & περίθαλψη» Τα νέα προγράμματα υγείας εξασφαλίζω π ρόληψη & π ερίθαλψη της Eurolife ERB Ασφαλιστικής προσφέρονται σε συνεργασία με τις κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινική, ΙΑΣΩ Παίδων, Mediterraneo, Ερρίκος Ντυνάν, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης και έχουν ανταγωνιστικό ασφάλιστρο δίχως να παραλείπουν τα βασικά οφέλη μιας κάλυψης νοσηλείας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε μόνο το πρόγραμμα ενηλίκων, είτε το παιδικό πρόγραμμα ή να τα συνδυάσετε για την πλήρη κάλυψη της οικογένειάς σας. Ενδεικτικά χαρακτηριστικά του προγράμματος: Μέγιστη ηλικία εισαγωγής στο πρόγραμμα τα 70 έτη Ασφάλιση 4 μελούς οικογένειας με ιδιαίτερα ελκυστικό κόστος από 95 / μήνα 11 Ο υπολογισμός έχει γίνει με 3% αναπροσαρμογή της μηνιαίας καταβολής το χρόνο και ενδεικτική ετήσια απόδοση επενδύσεων 4%

7 Ασφάλιση παιδιών μέσω του προγράμματος εξασφαλίζω π ρόληψη & περίθαλψη για το π αιδί μου απ ό 12 / μήνα

8 Παράρτημα Διευκρινίσεις & ΣΕΠΠΕ Υπηρεσία Υπολογισμού Αφορολόγητου Η ενημέρωση περιλαμβάνει συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Τράπεζας Eurobank. Οι πληροφορίες που αναφέρονται στους πίνακες ενδέχεται να διαφοροποιηθούν αναδρομικά και σύμφωνα με όσα θα καθορίζουν οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις (π.χ. κατηγορίες συναλλαγών και επιχειρήσεων, είδος μέσων πληρωμών, συναλλαγές μέσω κοινών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών με κύρια και πρόσθετα μέλη κ.λπ.). Η μείωση φόρου αφορά στα φυσικά πρόσωπα που προβλέπονται από το σχετικό Νόμο 4446/16.- Παραδείγματα Συνολικού Ετήσιου Πραγματικού Ποσοστού Επιβάρυνσης (Σ.Ε.Π.Π.Ε.) Όριο Υπερανάληψης Overdraft Παράδειγμα υπολογισμού: Εάν ο κάτοχος ορίου υπερανάληψης με όριο το χρησιμοποιούσε άπαξ και εξοφλούσε το ποσό με ονομαστικό ετήσιο επιτόκιο 13,1%* πλέον των 150 και ετήσια συνδρομή 25 (καταβλητέα στην επέτειο της πρώτης χρήσης του ορίου), σε 3 ισόποσες μηνιαίες καταβολές των 510,31 η κάθε μια, το Σ.Ε.Π.Π.Ε. θα ήταν 26,8% και το συνολικό ποσό που ο πελάτης θα καλείτο να καταβάλει 1.555,93. Οι ανωτέρω τιμές του Σ.Ε.Π.Π.Ε. προκύπτουν μόνο με τις υποθέσεις του συγκεκριμένου παραδείγματος. Συμπληρωματικές παραδοχές που λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό: Επιτόκιο αμετάβλητο καθ όλη τη διάρκεια αποπληρωμής, έτος 365 ημερών, εμπρόθεσμη πληρωμή των δόσεων από τον πελάτη, εξυπηρέτηση της μισθοδοσίας από την Τράπεζα. * πλέον εισφοράς 0,6% (Ν128/75)

Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356

Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356 ΠΡΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ Α.Τ.Α. Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλουμε την προσφορά μας για το πρόγραμμα «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ προνόμιο» της Eurobank

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα Επικοινωνία : Ανδρέας Γκότζης, Τηλ.: 210-3294203 1 / 18 Αθηνά Κάρμη, Τηλ.: 210-3704846

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΦΜ:

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΦΜ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός Φορέας ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. (εφεξής η «Τράπεζα») ΑΦΜ: 094014250

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας 06.2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα Πιστωτικός Φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΑΦΜ:

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα.

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα. Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο)

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικός Plus. (κλιμακούμενο)

Αγροτικός Plus. (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα.

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα. Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 5 8 ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠO 04/05/2015

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 5 8 ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠO 04/05/2015 ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ EUROBANK 23.03.2015 ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 5 8 ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΠO 04/05/2015 ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (Statement/Βιβλιάριο) Για ανοίγματα λογαριασμών

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) ΕΥΡΩ 0, ,00% 0,000% ΕΥΡΩ , ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043%

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) ΕΥΡΩ 0, ,00% 0,000% ΕΥΡΩ , ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% Ημερομηνία. Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Plus. (κλιμακούμενο)

Επαγγελματικός Plus. (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Reward. ΕΥΡΩ 0, ,50% 0,431% ΕΥΡΩ 1.000, ,03% 0,026% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,01% 0,009% (κλιμακωτό)

Μισθοδοτικός Reward. ΕΥΡΩ 0, ,50% 0,431% ΕΥΡΩ 1.000, ,03% 0,026% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,01% 0,009% (κλιμακωτό) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Μισθοδοτικός Reward Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Μισθοδοτικός Reward», που σας εξυπηρετεί κατά τις συναλλαγές σας και

Διαβάστε περισσότερα

... 15,80% , 14,80% , 14,30% , 13,80%. άνω, 13,30%.

... 15,80% , 14,80% , 14,30% , 13,80%. άνω, 13,30%. Ηµεροµηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 2017 Προσφορά για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» Φυσικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες Ατομικές επιχειρήσεις Σύλλογοι, σωματεία, κληροδοτήματα, συνεταιρισμοί, πολιτικά κόμματα

«Εθνικός Όψεως» Φυσικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες Ατομικές επιχειρήσεις Σύλλογοι, σωματεία, κληροδοτήματα, συνεταιρισμοί, πολιτικά κόμματα (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Παροχής Τραπεζικών Προϊόντων και Υπηρεσιών. Προς το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου

Προσφορά. Παροχής Τραπεζικών Προϊόντων και Υπηρεσιών. Προς το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου Προσφορά Παροχής Τραπεζικών Προϊόντων και Υπηρεσιών Προς το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου Ιούνιος 2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Η ΤΡΑΠΕΖΑ... 3 2. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Μάρτιος 2017 για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 8 Πίνακας περιεχομένων 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Καταθέσεις Όψεως σε. Α) Πιστωτικού Υπολοίπου Οι λογ/σμοί όψεως είναι κατά κανόνα άτοκοι, ή, κατά περίπτωση, με διαπραγματεύσιμο επιτόκιο.

Καταθέσεις Όψεως σε. Α) Πιστωτικού Υπολοίπου Οι λογ/σμοί όψεως είναι κατά κανόνα άτοκοι, ή, κατά περίπτωση, με διαπραγματεύσιμο επιτόκιο. (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκιο Σταθερής Περιόδου 10,42 15 7,71 20 6,39 30 5,14 35 4,81 40 4,57

Επιτόκιο Σταθερής Περιόδου 10,42 15 7,71 20 6,39 30 5,14 35 4,81 40 4,57 ΠΡΟΪΟΝΤΑ «ESTIA 3 ΠΡΟΝΟΜΙΟ (10 40 ΕΤΗ)» Πρόκειται για πρόγραμμα χρηματοδότησης σε ευρώ, το οποίο έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την ιδιαίτερα χαμηλή επιτοκιακή επιβάρυνση του πελάτη για τα πρώτα 3 έτη

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία

Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία Η Alpha Bank σάς προσφέρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Alpha Μισθοδοσία με μοναδικά προνόμια για τη μισθοδοσία σας. Παρακάτω παρατίθενται τα κυριότερα σημεία της προσφοράς:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Επαγγελματικός Plus

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Επαγγελματικός Plus ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Επαγγελματικός Plus Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Επαγγελματικός Plus», ένα λογαριασμό που προσφέρει πολλές πιστωτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Business PRESTIGE Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν Business PRESTIGE έναν ευέλικτο λογαριασμό καταθέσεων που σας εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

ηλαδή, το ποσό του κεφαλαίου δανεισµού συν τους τόκους και τις ενδεχόµενες δαπάνες που σχετίζονται µε την πίστωση που λαµβάνετε

ηλαδή, το ποσό του κεφαλαίου δανεισµού συν τους τόκους και τις ενδεχόµενες δαπάνες που σχετίζονται µε την πίστωση που λαµβάνετε Ηµεροµηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός Φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε H Εθνική Τράπεζα παρέχει από το 1956 υπηρεσίες εκκαθάρισης συναλλαγών για λογαριασμό των μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τα οποία διατηρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Business PRESTIGE Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν Business PRESTIGE έναν ευέλικτο λογαριασμό καταθέσεων που σας εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

0,6%). CLF 1013/1/05-16

0,6%). CLF 1013/1/05-16 Ηµεροµηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ALPHA BANK EUROBANK Από 159 έως 429 + ΦΠΑ αγορά, 2-4 + ΦΠΑ μηνιαίο κόστος. Ελάχιστη διάρκεια παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας», (ΦΕΚ: Α 65/28.6.2015, Α 66/30.6.2015, Β 1302/30.6.15, Β 1380/3.7.2015, Β 1391/6.7.2015, Β 1420/8.7.2015, Β 1458/10.7.2015, Β 1460/13.7.2015,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστικός Όψεως. Αλλαγές των επιτοκίων (πιστωτικών και χρεωστικών υπολοίπων) μπορούν να εφαρμόζονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση.

Διαχειριστικός Όψεως. Αλλαγές των επιτοκίων (πιστωτικών και χρεωστικών υπολοίπων) μπορούν να εφαρμόζονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση. (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Μισθοδοτικός Value

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Μισθοδοτικός Value ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Μισθοδοτικός Value Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Μισθοδοτικός Value», που σας εξυπηρετεί κατά τις συναλλαγές σας και σας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Επιτοκίων Δανειακών Προϊόντων

Πίνακας Επιτοκίων Δανειακών Προϊόντων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Επιτοκίων Δανειακών Προϊόντων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα Πιστωτικός Φορέας:

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριασμός Family Fast

Λογαριασμός Family Fast Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Smart. ΕΥΡΩ 0, % 0,000% ΕΥΡΩ 2.000, ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% (κλιμακούμενο)

Smart. ΕΥΡΩ 0, % 0,000% ΕΥΡΩ 2.000, ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα ΠιστωτικόςΦορέας: Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόταση συνεργασίας μας, που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μελών σας, περιλαμβάνει:

Η πρόταση συνεργασίας μας, που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μελών σας, περιλαμβάνει: Αθήνα, 13/03/2017 Προς το: Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων Υπόψη κου Προέδρου, Βουγιούκα Γεώργιου Κύριε Πρόεδρε, Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1. 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1. 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 3. Εμβάσματα : Εξερχόμενα Σελίδα 4 4. Εμβάσματα : Εισερχόμενα Σελίδα 5 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 3. Εμβάσματα : Εξερχόμενα Σελίδα 4 4. Εμβάσματα : Εισερχόμενα Σελίδα 5 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 1. Γενικές Ερωτήσεις για τη Συγχώνευση ΕΡ: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγχώνευση; Πότε ολοκληρώνεται; ΑΠ: Η συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Αθήνα, 1/7/2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI Τα χαρακτηριστικά των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών και πως αυτά μπορούν να προσδώσουν στον τραπεζικό οργανισμό ανταγωνιστικό και συγκριτικό πλεονέκτημα Καταθετικά

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών. Ημερομηνία: 2/2/2016. Αξιότιμοι Κύριοι,

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών. Ημερομηνία: 2/2/2016. Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΡ. Μ.Α.Ε.: 6067/06/Β/86/06 Α.Φ.Μ.: 094014170 ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 255501000 Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών Ημερομηνία: 2/2/2016 Αξιότιμοι Κύριοι, Η ATTICA BANK Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 1925 και

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΕΤΚΕ) Προσφορά Συνεργασίας 5/ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών Ιδιώτες > Πιστωτικές > Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD /ΕΘΝΟCASH PLUS) > Προπληρωμένες Επαγγελματίες και ΜΜΕ > Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD BUSINESS /ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ DEBIT MASTERCARD / ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ DEBIT MASTERCARD)

Διαβάστε περισσότερα

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων (ΦΕΚ Α 84/18 Ιουλίου 2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα Για την ενημέρωση των πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριασμός Εθνική Παίδων

Λογαριασμός Εθνική Παίδων Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Premium. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, ο α δικαιούχος πρέπει να έχει την ένδειξη ότι ανήκει στην πελατειακή ομάδα των Premium

Premium. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, ο α δικαιούχος πρέπει να έχει την ένδειξη ότι ανήκει στην πελατειακή ομάδα των Premium Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών Ιδιώτες > Πιστωτικές > Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD /ΕΘΝΟCASH PLUS / ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ DEBIT MASTERCARD/ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ DEBIT MASTERCARD ) > Προπληρωμένες Επαγγελματίες και ΜΜΕ > Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015), όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 66, 30.6.2015 και ΦΕΚ Α 79, 14.7.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 15 Ιουλίου 2015 1.

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών

Επιτόκια και Τιμολόγιο Καρτών Ιδιώτες Πιστωτικές Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD /ΕΘΝΟCASH PLUS / ΑΓΡΟΚΑΡΤΑ DEBIT MASTERCARD/ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ DEBIT MASTERCARD ) Προπληρωμένες Επαγγελματίες και ΜΜΕ Χρεωστικές (DEBIT MASTERCARD BUSINESS

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή της ΠΝΠ με τίτλο «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή της ΠΝΠ με τίτλο «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» Απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή της ΠΝΠ με τίτλο «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου,

Διαβάστε περισσότερα

«Σπουδάζω» Α) Πιστωτικού Υπολοίπου: Ίσο με το εκάστοτε ισχύον επιτόκιο Μισθοδοτικού Plus, δηλ.: (κλιμακούμενο)

«Σπουδάζω» Α) Πιστωτικού Υπολοίπου: Ίσο με το εκάστοτε ισχύον επιτόκιο Μισθοδοτικού Plus, δηλ.: (κλιμακούμενο) (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού fedhatta. Προσφορά Συνεργασίας

Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού fedhatta. Προσφορά Συνεργασίας Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων και Τουρισμού fedhatta Προσφορά Συνεργασίας 5/2017 Καθημερινές Συναλλαγές Στη Eurobank σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και σύγχρονα εργαλεία, που σας

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS

1. Αποδοχή καρτών μέσω POS Η Εθνική Τράπεζα και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας στα Πρατήρια και τους Εμπόρους καυσίμων-μέλη της Π.Ο.Π.Ε.Κ. καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας

ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας Υπηρεσίες Αποδοχής Συναλλαγών με Κάρτες Πληρωμών σε συνεργασία με την Attica Bank ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας Οικονομοτεχνική Προσφορά 2 Μαΐου 2017 Σελίδα 1 από 10

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK 1. Γενικές Ερωτήσεις για τη Συγχώνευση ΕΡ: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγχώνευση; Πότε ολοκληρώνεται; ΑΠ: Η συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, στις 27

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας. Προς τον

Πρόταση Συνεργασίας. Προς τον Πρόταση Συνεργασίας Προς τον «ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ» H Alpha Bank, παραμένει δίπλα στις Μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες και συνεχίζει να τους στηρίζει ενεργά, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών

Διαβάστε περισσότερα

^Jattica bank. Παρουσίαση προϊονχων. Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη. Ημερομηνία 24/9/2015.

^Jattica bank. Παρουσίαση προϊονχων. Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη. Ημερομηνία 24/9/2015. Παρουσίαση προϊονχων ^Jattica bank Μ.Α.Ε 6067/06/Β/86/06 ΑΦΜ 094014170 Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη Ημερομηνία 24/9/2015 Κύριοι, Η Attica Bank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Όνομα του παρόχου πληρωμών: Τράπεζα Κύπρου Δ.Ε. Λτδ Όνομα του : Τρεχούμενος με όριο (για πελάτες IBU) Ημερομηνία: 01/02/2019 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει σχετικά με τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ημερομηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός φορέας «EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών

Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Δελτίο πληροφόρησης περί τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: The Cyprus Development Bank Public Company Ltd Όνομα του λογαριασμού: Τρεχούμενος Ημερομηνία: 31/10/2018 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριασμός Εθνική Παίδων

Λογαριασμός Εθνική Παίδων Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως

ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα:

Διαβάστε περισσότερα

Στεγαστικό Δάνειο. «Eν Οίκω» 3 %

Στεγαστικό Δάνειο. «Eν Οίκω» 3 % www.ccb.coop.com.cy Στεγαστικό Δάνειο «Eν Οίκω» 3 % Στεγαστικό Δάνειο «Eν Οίκω» Επιτόκιο: 3,00% Xωρίς αρχικά έξοδα έκδοσης Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Μέγιστη Ανταπόδοση» Έκπτωση 20% στα ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

Φοιτητικό Δάνειο. «Αριστοτέλης»

Φοιτητικό Δάνειο. «Αριστοτέλης» Ο Συνεργατισμός έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για φοιτητές, με προνόμια και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης φοιτητικής ζωής. Φοιτητικό Δάνειο Για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός Τρεχούμενος Alpha 100 (Ευρώ) Ημερομηνία: 04.03.2019 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 06/04/2017. Προς : Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε,

Αθήνα, 06/04/2017. Προς : Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας. Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε, Αθήνα, 06/04/2017 Προς : Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε, Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και εγγράφως την επιθυμία της Τράπεζας Πειραιώς

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Υπόψη κ. Π. Λυμπερίδη, Προέδρου Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κριτοβουλίδου 19 712 01, Ηράκλειο Κρήτης Υπόψη κ. Βαβουρανάκη Χ., Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

(Luxembourg) SA ή την Eurobank EFG Cyprus Ltd,

(Luxembourg) SA ή την Eurobank EFG Cyprus Ltd, Ηµεροµηνία.. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός φορέας «EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: CLASSIC MASTERCARD

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: CLASSIC MASTERCARD ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: CLASSIC MASTERCARD 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα/μεσίτη πιστώσεων Πιστωτικός φορέας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/12/2009

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/12/2009 Α ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Έξοδα για την εξέταση των Επιχειρηματικών Δανείων και Δανείων προς Ιδιώτες.(Εφάπαξ κατά την πρώτη εκταμίευση) ΣΕΛΙΔΑ Δε θα εισπράττεται προμήθεια μέχρι νεωτέρας 2 Διαχειριστικά

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Επιτόκια και Τιμολόγιο Δανείων

Επιτόκια και Τιμολόγιο Δανείων > Καταναλωτικά Δάνεια > Οικολογικές Λύσεις > Στεγαστικά Δάνεια Επαγγελματίες & ΜΜΕ > Χρηματοδοτήσεις Κεφαλαίου Κίνησης > Χρηματοδοτήσεις Παγίων Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού > Λοιπές Χρηματοδοτήσεις Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ/ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ/ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ/ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ 1 KATAΘΕΣΕΙΣ & ΔΑΝΕΙΑ ΙΔΙΩΤΩN Ημ/νία Εφαρμογής: 10/09/2014 Α ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Ετήσια Πραγματική ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙA ΣΕ Α.1 ΑΠΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 0,01-15.000 0,05% 0,04% 15.000,01

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ Βότση 42 261 10, Πάτρα Υπόψη κας Άννας Μαστοράκου,

Διαβάστε περισσότερα

Προνομιακός Επιχειρηματικός Λογαριασμός «Alpha Έξυπνη Διαχείριση»

Προνομιακός Επιχειρηματικός Λογαριασμός «Alpha Έξυπνη Διαχείριση» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 11 105 59 ΑΘΗΝΑΙ ΤΗΛ. : +30 210 326 4951 FAX : +30 210 326 4996 E-mail: SmallBusinessBanking@alpha.gr Προς τα Μέλη «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ (i) Αγορά κατοικίας /οικοπέδου για 1η Κατοικία/ ανέγερση 1ης Κατοικίας/ Μεταφορά από (i)αγορά/ ανέγερση κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων

Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Προθεσµιακών Καταθέσεων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων

Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Όθωνος 8, 105 57 Αθήνα Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000223001000 ΑΦΜ: 094014250 ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών www.eurobank.gr Πίνακας Επιτοκίων Καταθετικών Προϊόντων Διευκρινίσεις: Τα προϊόντα και τα επιτόκια τους είναι τα βασικά, τα

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33 Κεντρικά Γραφεία: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα Τηλ: 210 87.87.000 e-mail: contact@metlifealico.gr www.metlifealico.gr Σπύρος Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γραφείο Πωλήσεων DSF 581 Δ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Πειραιώς 134 & Αγαθήμερου 118 54, Αθήνα Υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ 2008 (Συµπληρώνεται ένα ερωτηµατολόγιο για κάθε νοικοκυριό)

ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ 2008 (Συµπληρώνεται ένα ερωτηµατολόγιο για κάθε νοικοκυριό) ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΡ.ΕΙΣ. 5 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Κωδικός _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νοικοκυριού:

Διαβάστε περισσότερα

Σας αποστέλλουμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων.

Σας αποστέλλουμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά των νέων προϊόντων. ΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2007 Αρ.Πρωτ. 152259 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ 2. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΕΣΤΙΑ 1 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ» ΚΑΙ «ΕΣΤΙΑ 2 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ» 3. ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ 1η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ( EURIBOR ΕΙΔΙΚΟΝ ΠΡΟΙΟΝ) (i) Αγορά κατοικίας /οικοπέδου για 1η Κατοικία/ ανέγερση 1ης Κατοικίας/ Μεταφορά από

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός με Όριο (Ευρώ) Ημερομηνία: 31.10.2018 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Easy Plan Εφάπαξ ασφαλίστρου

Easy Plan Εφάπαξ ασφαλίστρου Easy Plan Εφάπαξ ασφαλίστρου κωδ.10446 8 ος 2017 1 Η αγορά σήμερα αποτελεί μια δύσκολη εξίσωση 2 Οι πελάτες αναζητούν ευκαιρίες σε περιβάλλον αρνητικών αποδόσεων επιτοκίων...τρόπους για να αυξήσουν την

Διαβάστε περισσότερα