Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία"

Transcript

1 Προνόμια Προγράμματος Alpha Μισθοδοσία Η Alpha Bank σάς προσφέρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Alpha Μισθοδοσία με μοναδικά προνόμια για τη μισθοδοσία σας. Παρακάτω παρατίθενται τα κυριότερα σημεία της προσφοράς: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Μέσω της Alpha Bank μπορείτε να πραγματοποιήσετε την καταβολή της μισθοδοσίας της εταιρίας σας με δύο διαφορετικούς τρόπους. Προετοιμάζετε αρχείο μισθοδοσίας (βάσει προδιαγραφών που παρέχει η Τράπεζα) και το αποστέλλετε στην Τράπεζα: 1. είτε μέσω του Alpha Web Banking, άμεσα (online - real time) ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία, 2. είτε μέσω της Υπηρεσίας Alpha Mass Payments, αυθημερόν ή σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Με τον δίαυλο της «αποκλειστικής» συνεργασίας με την Alpha Bank, μόνον οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα απολαμβάνουν τα προνόμια που παρέχει ο νέος τρεχούμενος λογαριασμός Alpha Μισθοδοσία. Σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρονικής πιστώσεως του λογαριασμού μισθοδοσίας επί έξι συνεχείς μήνες, ο λογαριασμός αυτομάτως θα εκτοκίζεται με τα ισχύοντα επιτόκια του Ταμιευτηρίου της Alpha Bank. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ Alpha Μισθοδοσία Λογαριασμός μισθοδοσίας με προνομιακό κλιμακούμενο επιτόκιο. Το υπόλοιπο του λογαριασμού τοκίζεται στο σύνολό του σύμφωνα με το επιτόκιο της κλίμακας, στην οποία εμπίπτει. Η παρούσα προνομιακή τιμολόγηση ισχύει για έναν τραπεζικό λογαριασμό ανά πρόσωπο. Τα ισχύοντα επιτόκια του λογαριασμού Alpha Μισθοδοσία έχουν ως ακολούθως: ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟ Ευρώ ,00% Ευρώ 3.000,01 και άνω 0,10% Επίσης ο λογαριασμός Alpha Μισθοδοσία παρέχει: Άνοιγμα λογαριασμού χωρίς υποχρέωση καταθέσεως ελάχιστου ποσού. Αυθημερόν διαθεσιμότητα του ποσού της μισθοδοσίας. Τριμηνιαίος εκτοκισμός και καταβολή των τόκων. Δωρεάν χρεωστική κάρτα (Alpha Bank Enter Visa ή Mastercard) για συναλλαγές στα ΑΤΜ και αγορές ή αναλήψεις μετρητών, σε όλο τον κόσμο. Δωρεάν ένα καρνέ επιταγών των δέκα φύλλων ετησίως (τα επιπλέον με έκπτωση 50% επί του ισχύοντος Τιμολογίου). Δωρεάν πάγιες εντολές Έκπτωση 50% επί του ισχύοντος Τιμολογίου στο ετήσιο μίσθωμα θυρίδας θησαυροφυλακίου (για τα μεγέθη θυρίδας: «πολύ μικρή», «μικρή», «μεσαία», «μεγάλη») Δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα σε πίστωση αποκλειστικά του λογαριασμού Alpha Μισθοδοσία. Σημείωση: Οι παροχές-προνόμια τίθενται σε ισχύ μετά την πρώτη ηλεκτρονική πίστωση της μισθοδοσίας και ισχύουν για όσο διάστημα η μισθοδοσία του κατόχου-μισθωτού πραγματοποιείται από την Τράπεζα. Σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρονικής πιστώσεως του λογαριασμού μισθοδοσίας επί έξι συνεχείς μήνες, ο λογαριασμός αυτομάτως θα εκτοκίζεται με τα ισχύοντα επιτόκια του Ταμιευτηρίου της Alpha Bank. Κάθε μεταβολή των κυμαινόμενων επιτοκίων γνωστοποιείται από την Τράπεζα στους Πελάτες και στο κοινό διά του Τύπου και αναρτάται στα Καταστήματα, καθώς και στον ιστότοπο της Τραπέζης.

2 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ BONUS Για την άνετη και γρήγορη πραγματοποίηση καθημερινών αγορών, επιλέξαμε πιστωτικές κάρτες διεθνούς αποδοχής, όπως Alpha Bank Bonus VISA, Alpha Bank Bonus MasterCard και Alpha Bank Bonus American Express που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα επιβραβεύσεως Bonus και παρέχουν τα εξής προνόμια: Χωρίς συνδρομή για πάντα και δωρεάν 2 πρόσθετες κάρτες. Μείωση επιτοκίου κατά μία (1) μονάδα από το τρέχον επιτόκιο καρτών για αγορές. Ειδικά για τους νέους μισθοδοτούμενους ισχύει προσφορά «καλωσορίσματος» επιπλέον bonus πόντων για όλες τις παραπάνω πιστωτικές κάρτες. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ENTER BONUS AMERICAN EXPRESS Η Enter Bonus American Express είναι χρεωστική κάρτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις καθημερινές σας αγορές, αντί για μετρητά, προσφέροντας επιπρόσθετα πολλαπλά προνόμια. Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεων Συναλλαγών Bonus 1 = 4 Bonus Πόντοι Στους Μεγάλους Συνεργάτες 1 = 2 Bonus Πόντοι Στις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις 1 = 1 Bonus Πόντος Στις υπόλοιπες Επιχειρήσεις Bonus πόντοι δώρο με την έκδοση της κάρτας Bonus πόντοι δώρο στην πρώτη σας αγορά σε συνεργαζόμενη επιχείρηση. Αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο, με χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού σε Ευρώ, χωρίς επιβάρυνση τόκων, ενώ το ποσό της αγοράς αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό μετά την πάροδο 15 ημερών (διάστημα κατά το οποίο το ποσό παραμένει δεσμευμένο αλλά εξακολουθεί να τοκίζεται). Πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό από όλα τα ΑΤΜ της Alpha Bank και του διατραπεζικού συστήματος συναλλαγών ΔΙΑΣ στην Ελλάδα, αλλά και τα ΑΤΜ με το σήμα American Express στο εξωτερικό, ώστε να μη χρειάζεται να αναζητήσει συνάλλαγμα ο Πελάτης πριν ταξιδέψει. Σύνδεση της κάρτας με έως και 5 τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεων, για συναλλαγές μέσω του δικτύου ATM της Alpha Bank. Δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ορίου αγορών και αναλήψεως μετρητών που εξυπηρετεί τις ανάγκες του Πελάτη. Αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις με το σήμα American Express Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αγορών & διπλασιασμού εγγυήσεως χωρίς χρέωση. Τεχνολογία contactless για εύκολες, γρήγορες και απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή της κάρτας στο τερματικό. Οι αγορές άνω των 25 Ευρώ πραγματοποιούνται επίσης ανέπαφα με την πληκτρολόγηση του τετραψήφιου Προσωπικού Μυστικού Αριθμού (ΡΙΝ) κάθε φορά που θα σας ζητηθεί, χωρίς να χρειαστεί να υπογράφει ο Πελάτης τη σχετική απόδειξη. Υπηρεσία Alpha Alerts, χωρίς χρέωση για ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω SMS ή και , μετά από κάθε αγορά σε οποιαδήποτε επιχείρηση, καθώς και για αναλήψεις μετρητών (cash advance) στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο. Υπηρεσία Alpha e-statements, για έλεγχο και παρακολούθηση των συναλλαγών. Υπηρεσία Alpha Secure Web για ασφαλείς συναλλαγές στο διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω προνόμια προσφέρονται με ετήσια συνδρομή Ευρώ 10.

3 ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ALPHA E-BANKING Η Αlpha Bank με τις υπηρεσίες Alpha e-banking σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα τραπεζικά σας προϊόντα, και να πραγματοποιείτε μία πληθώρα συναλλαγών, με ασφάλεια και ταχύτητα, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις των λογαριασμών, καρτών, δανείων ή των επενδυτικών προϊόντων που διαθέτετε στην Alpha Bank, μέσα από διαδραστικά γραφήματα και λίστες προϊόντων. Μεταφέρετε χρήματα μεταξύ λογαριασμών της Alpha Bank αλλά και σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Καθορίστε τα ατομικά σας όρια, ζητήσετε τη διενέργεια μεταφορών σε μελλοντική ημερομηνία, ή ανατρέξετε στο ιστορικό σας, οποιαδήποτε στιγμή. Πληρώστε τις οφειλές καρτών οποιασδήποτε Τράπεζας, δανείων της Alpha Bank, οργανισμών (Δημοσίου, Ταμείων, Ενέργειας, Ύδρευσης) και πληθώρας εταιριών (Τηλεφωνίας, Internet, Ασφαλιστικές, άλλες). Επιπλέον, μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή στις πληρωμές που έχετε διενεργήσει, και να επανεκτυπώσετε το αποδεικτικό συναλλαγής. Αποκτήστε τραπεζικά προϊόντα, όπως προθεσμιακές καταθέσεις Η Yπηρεσία Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης αλλά και το ενημερωτικό site, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας παρέχουν υποστήριξη και καθοδήγηση. ALPHA ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΕΡΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ALPHA ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ Δυνατότητα χορηγήσεως ορίου υπεραναλήψεως (Overdraft) μέχρι το ύψος ενός καθαρού μηνιαίου μισθού, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ύψος ορίου από Ευρώ 900 μέχρι Ευρώ προνομιακό επιτόκιο, αναλυτικά: ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ* Ευρώ ,00% Ευρώ 100-3,000 11,25% *Πλέον 0,6% εισφοράς Ν.128/75 και μετά τα πρώτα 100 Ευρώ Μοναδικό Προνόμιο: Άτοκη υπερανάληψη για τα πρώτα Ευρώ 100, για κάλυψη εκτάκτων μικροαναγκών. *Για κατόχους καταθετικού λογαριασμού ''Alpha Μισθοδοσία'' το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (Σ.Ε.Π. Ε.) για ποσό αναλήψεως Ευρώ 280 για χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών διαμορφώνεται σε 11,85%. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Για την κάλυψη προσωπικών σας αναγκών παρέχεται το τοκοχρεωλυτικό δάνειο Alpha X 12, το ύψος του οποίου ανέρχεται έως και το 12πλάσιο του μηνιαίου εισοδήματος που προέρχεται από μισθωτές υπηρεσίες, με ελάχιστο ποσό Ευρώ και μέγιστο Ευρώ Το Alpha X 12 διατίθεται με προνομιακή τιμολόγηση: επιτόκιο 11,75%, σταθερό για όλη την διάρκεια του δανείου, πλέον εισφοράς του Ν.128/75. Ισχύουν μειωμένα έξοδα επεξεργασίας αιτήματος τα οποία ανέρχονται σε Ευρώ 50. Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβαρύνσεως (ΣΕΠΠΕ) 12,80% για δάνειο Ευρώ 6.000, διάρκειας 60 μηνών και έξοδα επεξεργασίας αιτήματος Ευρώ 50 (συμπ. εισφοράς Ν.128/75, 0,6%).

4 ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Μοναδική ευελιξία μέσα από μία πλήρη σειρά στεγαστικών προϊόντων με διάρκεια αποπληρωμής έως 40 έτη, και δυνατότητες επιλογής είδους επιτοκίου και χαμηλής εκκινήσεως κατά την έναρξη του δανείου. Αναλυτικά: Έκπτωση 50% στην εφάπαξ Δαπάνη Εξετάσεως Αιτήματος Δανειοδοτήσεως. Μείωση 0,15 στα περιθώρια του κυμαινομένου επιτοκίου στο στεγαστικό πρόγραμμα Alpha Euro Rate. Χωρίς είσπραξη αμοιβών/δαπανών δανείου στη μεταφορά-εξαγορά στεγαστικού δανείου από άλλη τράπεζα. Ευελιξία στην αποπληρωμή με δυνατότητα αλλαγής διάρκειας αναβολής πληρωμών και μείωση ή αύξηση της δόσης. Έως Bonus πόντοι σε κάθε νέο στεγαστικό δάνειο (για κάθε 1 δανείου αποδίδεται 1 Bonus πόντος, με μέγιστο τους Bonus πόντους ανά δανειακή σύμβαση) Σημείωση Η ανωτέρω προνομιακή τιμολόγηση ισχύει για την ημερομηνία που φέρει η παρούσα επιστολή και για όλο εφεξής το διάστημα, για το οποίο η Τράπεζα δεν έχει προβεί σε αλλαγή του Τιμολογίου της. Κάθε μεταβολή του Τιμολογίου δημοσιεύεται στον ημερήσιο πολιτικό ή οικονομικό Τύπο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Τραπέζης. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορείτε να ενημερώνεσθε για τις τυχόν αλλαγές από το Κατάστημα εξυπηρετήσεως Alpha Bank ή από το τηλεφωνικό κέντρο της Τραπέζης στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALPHA GLOBAL MEDICAL CARE Η Τράπεζα, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των Πελατών της για την προστασία της υγείας τους, δημιούργησε σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική Α.Ε. το πρόγραμμα "Alpha Global Medical Care". Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα υγείας που «χτίζεται» εξατομικευμένα για τον κάθε πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά και την οικονομική του δυνατότητα καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών του (πρόληψη, έξοδα πριν, κατά και μετά τη νοσηλεία) μέσω μεγάλων, αξιόπιστων και εξειδικευμένων νοσηλευτηρίων και ιατρικών κέντρων καθώς και υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών. Δαπάνες κατά τη νοσηλεία Κάλυψη δαπανών: 100% Ελλάδα και Ευρώπη, 80% στον υπόλοιπο κόσμο. Επιλογή ορίου κάλυψης δαπανών μεταξύ ευρώ, ευρώ, ευρώ. Επιλογή συμμετοχής στα έξοδα μεταξύ 500 ευρώ (το οποίο μηδενίζεται με παράλληλη χρήση φορέα), ευρώ, ευρώ, ευρώ. Επιλογή θέσης νοσηλείας: Lux, A, B ή Γ. Αμοιβές ιατρών: Πλήρης κάλυψη. Απευθείας εξόφληση της δαπάνης από την ΑΧΑ Ασφαλιστική, στα συμβεβλημένα νοσηλευτήρια σε Ελλάδα και στο δίκτυο νοσηλευτηρίων εξωτερικού. Επιπλέον προνόμια στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια. Πλήρης κάλυψη δαπάνης αποκλειστικής νοσοκόμου ή συνοδού. Χειρουργικό επίδομα. Επιπλέον οικονομική ενίσχυση σε επείγουσα νοσηλεία στο εξωτερικό. Δαπάνες πριν ή μετά τη νοσηλεία Έξοδα πριν ή μετά τη νοσηλεία. Χειρουργικό επίδομα. Ενδοσκοπικές και επεμβατικές πράξεις χωρίς νοσηλεία. Δεύτερη ιατρική γνωμάτευση. Δαπάνες αποκατάστασης μετά από σοβαρά περιστατικά. Επείγουσα μεταφορά με το καταλληλότερο μέσο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού. Ταξιδιωτική βοήθεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού. 24ωρη Γραμμή Υγείας.

5 Προαιρετικές παροχές Για πληρέστερη κάλυψη, το πρόγραμμα μπορεί να εμπλουτισθεί, με την προσθήκη επιπλέον παροχών όπως: Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Alpha Υγεία για Όλους Premium ): Σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικό Αθηνών και τα συνεργαζόμενα με τον Όμιλο διαγνωστικά κέντρα. Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Alpha Υγεία για Όλους ): Σε συνεργασία με την Βιοιατρική και τα συνεργαζόμενα με αυτή διαγνωστικά κέντρα. Πακέτο ατυχήματος: Κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα, κεφάλαιο σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ανικανότητας και βοήθεια στην καθημερινότητα μετά από σοβαρό περιστατικό. Κεφάλαιο αποπληρωμής ασφαλίστρων: Λόγω ανικανότητας από ατύχημα ή ασθένεια. Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους Πελάτες της Τραπέζης οι οποίοι είναι ηλικίας από 18 ετών έως 65 ετών. Μοναδικό Προνόμιο Έκπτωση 3% επί του ασφαλίστρου. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Η Alpha Bank σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική σάς προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη για την κατοικία σας μέσα από τα 3 προγράμματα «ALPHA HOME INSURANCE»: Alpha Home Insurance Superior, Alpha Home Insurance Plus και Alpha Home Insurance Basic. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ε.Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Alpha Safe Auto Η Alpha Bank σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. δημιούργησαν ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης Ι.Χ. αυτοκινήτων αποκλειστικά για τους Πελάτες της Τραπέζης, το Alpha Safe Auto. Το Alpha Safe Auto προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου σε προνομιακή τιμή, με την αξιοπιστία της Τραπέζης και την εμπειρία ενός παγκόσμιου ασφαλιστικού ομίλου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία πακέτα ασφάλισης ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν τις υποχρεωτικές από τον νόμο καλύψεις για τα κεφάλαια καλύψεων που ορίζει η εκάστοτε νομοθεσία. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στους Πελάτες της Τραπέζης, Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα, ιδιοκτήτες επιβατικού ιδιωτικής χρήσης οχήματος, δικαιούχους σε τραπεζικό λογαριασμό είτε κατόχους πιστωτικής κάρτας εκδόσεως της Τραπέζης, που κατέχουν άδεια οδήγησης για περισσότερα από 2 χρόνια και έχουν ολοκληρώσει το 23 έτος της ηλικίας τους. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ - Alpha Σχέδιο Ζωής Η Alpha Bank σε συνεργασία με την AlphaLife Ασφαλιστική σάς παρέχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου που σας προσφέρει εγγυημένη απόδοση και δυνατότητα πρόσθετου επενδυτικού κέρδους για να καλύψετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πρόγραμμα σας βοηθά να εξασφαλίσετε μέσομακροπρόθεσμα ένα εγγυημένο κεφάλαιο, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε: ως συμπληρωματικό εισόδημα κατά την περίοδο συνταξιοδοτήσεώς σας, ως εφάπαξ κεφαλαίο για την κάλυψη προσωπικών σας αναγκών, ως εφάπαξ κεφάλαιο για την κάλυψη του κόστους σπουδών ή της ενάρξεως της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ενός παιδιού, ως συμπληρωματικό εισόδημα για το παιδί κατά την περίοδο σπουδών του.. Μοναδικό Προνόμιο Εξασφαλίστε το εγγυημένο κεφάλαιο ή τη σύνταξη που επιθυμείτε επιλέγοντας το ποσό, τη διάρκεια, και τη συχνότητα καταβολών, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας και κερδίστε έκπτωση 15% στο ποσό αποταμιεύσεως για το πρώτο έτος, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά με το πρόγραμμα Alpha Μισθοδοσία. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - Alpha Υγεία Για Όλους H Alpha Bank σε συνεργασία με την AXA Ασφαλιστική Α.Ε. δημιούργησε το Πρόγραμμα ολοκληρωμένης ιατρικής καλύψεως "Alpha Υγεία Για Όλους" που φροντίζει την υγεία σας, με ολοκληρωμένες παροχές προλήψεως και διαγνώσεως για ενήλικες και παιδιά μέσω του ευρύτατου δικτυού συμβεβλημένων διαγνωστικών κέντρων της Βιοϊατρική Α.Ε., σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.το Πρόγραμμα "Alpha Υγεία Για Όλους" σας προσφέρει με Ευρώ 52 για ενήλικες και Ευρώ 78 για παιδιά τις παρακάτω παροχές:

6 «Alpha Υγεία για Όλους» για ενήλικες «Alpha Υγεία για Όλους» για παιδιά Δωρεάν Παροχές ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΕΝΤΡΑ Εξετάσεις μέσω Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Εκπτώσεις επί του εκάστοτε ισχύοντος ιδιωτικού τιμοκαταλόγου της Βιοϊατρική Α.Ε. Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check-up). Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας (check-up). Δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες επισκέψεις σε ιατρούς των ειδικοτήτων Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού και Χειρουργού στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών της Βιοϊατρική Α.Ε. στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά. Δωρεάν μία επίσκεψη ετησίως σε παιδίατρο για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του check-up και για τις αναγκαίες ιατρικές συμβουλές. Η κάλυψη αφορά δίκτυο παιδιάτρων σε όλη την Ελλάδα. Κάλυψη του συνολικού κόστους συμμετοχής 15% για διαγνωστικές εξετάσεις που θα διενεργούνται μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με έγκυρο παραπεμπτικό ηλεκτρονικής συνταγογραφήσεως. Έκπτωση 70% σε διαγνωστικές εξετάσεις με ανώτατο ετήσιο όριο καλύψεως τα Ευρώ Έκπτωση 30% σε διαγνωστικές εξετάσεις πέραν του ετήσιου ορίου καλύψεως των Ευρώ Έκπτωση 50% σε οδοντιατρικές εργασίες που πραγματοποιούνται στα συμβεβλημένα με τη Βιοϊατρική Α.Ε. οδοντιατρεία. Ιατρική Μέριμνα Ιατρικές επισκέψεις στους συμβεβλημένους με την Βιοϊατρική Α.Ε. ιατρούς, στο ιατρείο ή κατ οίκον, στην τιμή των Ευρώ 30 και Ευρώ 60 αντιστοίχως, μόνο για το λεκανοπέδιο της Αττικής και τη Θεσσαλονίκη. Ιατρικές επισκέψεις στους συμβεβλημένους με την Βιοϊατρική Α.Ε. ιατρούς, στο ιατρείο ή κατ οίκον, στην τιμή των Ευρώ 20 και Ευρώ 60 αντιστοίχως για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδος (εκτός λεκανοπεδίου Αττικής και Θεσσαλονίκης). Έκπτωση 75% σε διαγνωστικές εξετάσεις με ανώτατο ετήσιο όριο καλύψεως τα Ευρώ Έκπτωση 30% σε διαγνωστικές εξετάσεις πέραν του ετήσιου ορίου καλύψεως των Ευρώ Έκπτωση 50% σε οδοντιατρικές εργασίες, παιδοδοντίας και ορθοδοντικής που πραγματοποιούνται στα συμβεβλημένα με τη Βιοϊατρική Α.Ε. οδοντιατρεία. Ετήσιος προσχολικός έλεγχος (εξέταση σε καρδιολόγο, παθολόγο και δερματολόγο και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων αν χρειασθεί) με συνολικό κόστος Ευρώ 60. Σημαντικές εκπτώσεις σε εξειδικευμένες εξετάσεις και ειδικά προγράμματα προληπτικού ελέγχου Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε δίκτυο παιδιάτρων σε όλη την Ελλάδα, με χρέωση Ευρώ 20 ανά επίσκεψη. Απεριόριστες κατ οίκον επισκέψεις παιδιάτρων στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση αντιμετωπίσεως επείγοντος περιστατικού και αδυναμίας μετακινήσεως του ασθενή, με προσωπική συμμετοχή του ασφαλισμένου, με τις κατωτέρω τιμές: Επίσκεψη κατ οίκον: Ευρώ 50 Επίσκεψη κατ οίκον εκτός ωραρίου και κατά τις αργίες: Ευρώ 70

7 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ALPHA 1Ι2Ι3 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ Αποταμιευτικός λογαριασμός καταθέσεων για παιδιά και εφήβους. Αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική δώρου για το παιδί (για γιορτές, γενέθλια, Πάσχα, Χριστούγεννα κ.ά.) λειτουργώντας ως κουμπαράς, ενώ ταυτόχρονα, εκπαιδεύει και εξοικειώνει και το ίδιο το παιδί με την αποταμίευση με ευχάριστο τρόπο, μέσω της διαδικασίας της επιβραβεύσεως. Ο λογαριασμός καταθέσεων Alpha 1Ι2Ι3 προσφέρει: Ελκυστικό ανταγωνιστικό επιτόκιο: Παιδιά Έφηβοι Επιτόκιο Έως Ευρώ 500 Έως Ευρώ 750 0,15% Ευρώ 500,01 έως Ευρώ 750,01 έως ,25% Άνω των Ευρώ Άνω των Ευρώ ,00% Δώρο καλωσορίσματος στη Σειρά με το άνοιγμα του λογαριασμού (παιδικό βιβλίο που αναφέρεται στην έννοια της αποταμίευσης για τα παιδιά, 15 αρχική κατάθεση στον λογαριασμό για τους εφήβους). Δώρο επιβραβεύσεως για την αποταμιευτική προσπάθεια του παιδιού. Προσφέρονται δώρα (βιβλία, παιχνίδια κ.ά.) κατά τα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας του λογαριασμού για τη συγκέντρωση συγκεκριμένου υπολοίπου (πρώτο έτος: 450, δεύτερο έτος 800, τρίτο έτος: 1200). Κάρτα μέλους προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα (π.χ. κληρώσεις για δωρεάν εισιτήρια σε θέατρα, εκπτώσεις στα εισιτήρια ποιοτικών παραστάσεων κ.ά.).

Πρόταση Συνεργασίας. Προς τον

Πρόταση Συνεργασίας. Προς τον Πρόταση Συνεργασίας Προς τον «ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ» H Alpha Bank, παραμένει δίπλα στις Μικρές Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες και συνεχίζει να τους στηρίζει ενεργά, εν μέσω των δύσκολων συνθηκών

Διαβάστε περισσότερα

Προνομιακός Επιχειρηματικός Λογαριασμός «Alpha Έξυπνη Διαχείριση»

Προνομιακός Επιχειρηματικός Λογαριασμός «Alpha Έξυπνη Διαχείριση» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 11 105 59 ΑΘΗΝΑΙ ΤΗΛ. : +30 210 326 4951 FAX : +30 210 326 4996 E-mail: SmallBusinessBanking@alpha.gr Προς τα Μέλη «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Αριστείδου 3, 105.59 Αθήνα Επικοινωνία : Ανδρέας Γκότζης, Τηλ.: 210-3294203 1 / 18 Αθηνά Κάρμη, Τηλ.: 210-3704846

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 ΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓAΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, 26 Απριλίου 2018 Αξιότιμoι κύριοι, Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλουμε την προσφορά 1 μας για το πρόγραμμα «Μισθοδοσία ΠΡΟΝΟΜΙΟ» της Eurobank

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356

Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356 ΠΡΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟΥ Α.Τ.Α. Αθήνα, 19/06/2015 Αρ. Πρωτ. 15.06.11036.17356 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποστείλουμε την προσφορά μας για το πρόγραμμα «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ προνόμιο» της Eurobank

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστικός Όψεως. Αλλαγές των επιτοκίων (πιστωτικών και χρεωστικών υπολοίπων) μπορούν να εφαρμόζονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση.

Διαχειριστικός Όψεως. Αλλαγές των επιτοκίων (πιστωτικών και χρεωστικών υπολοίπων) μπορούν να εφαρμόζονται αμέσως και χωρίς προειδοποίηση. (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2016, κατέβαλε 57,9 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 212.927 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΦΜ:

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΦΜ: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Πιστωτικός Φορέας ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E. (εφεξής η «Τράπεζα») ΑΦΜ: 094014250

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο)

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Καταθέσεις Όψεως σε. Α) Πιστωτικού Υπολοίπου Οι λογ/σμοί όψεως είναι κατά κανόνα άτοκοι, ή, κατά περίπτωση, με διαπραγματεύσιμο επιτόκιο.

Καταθέσεις Όψεως σε. Α) Πιστωτικού Υπολοίπου Οι λογ/σμοί όψεως είναι κατά κανόνα άτοκοι, ή, κατά περίπτωση, με διαπραγματεύσιμο επιτόκιο. (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) ΕΥΡΩ 0, ,00% 0,000% ΕΥΡΩ , ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043%

«Εθνικός Όψεως» (κλιμακούμενο) ΕΥΡΩ 0, ,00% 0,000% ΕΥΡΩ , ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% Ημερομηνία. Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ

Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ Προσφορές για POS από τις Τράπεζες στον ΙΣΡόδου ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΘΝΙΚΗ ALPHA BANK EUROBANK Από 159 έως 429 + ΦΠΑ αγορά, 2-4 + ΦΠΑ μηνιαίο κόστος. Ελάχιστη διάρκεια παροχής υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ε H Εθνική Τράπεζα παρέχει από το 1956 υπηρεσίες εκκαθάρισης συναλλαγών για λογαριασμό των μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τα οποία διατηρούν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα»)

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα Πιστωτικός Φορέας «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS A.E.» (εφεξής η «Τράπεζα») ΑΦΜ:

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα.

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα. Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικός Plus. (κλιμακούμενο)

Αγροτικός Plus. (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα.

Μισθοδοτικός Plus. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, μισθωτοί ή συνταξιούχοι, Φορέων του Δημοσίου Τομέα και Επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα. Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας 06.2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικός Plus. (κλιμακούμενο)

Επαγγελματικός Plus. (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικός Όψεως» Φυσικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες Ατομικές επιχειρήσεις Σύλλογοι, σωματεία, κληροδοτήματα, συνεταιρισμοί, πολιτικά κόμματα

«Εθνικός Όψεως» Φυσικά πρόσωπα, ελεύθεροι επαγγελματίες Ατομικές επιχειρήσεις Σύλλογοι, σωματεία, κληροδοτήματα, συνεταιρισμοί, πολιτικά κόμματα (Ημερομηνία). Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις.

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Alpha Bank Gold Business Banking. Γνωρίστε σήµερα τη νέα Υπηρεσία. Alpha Bank Gold Business Banking σηµαίνει για εσάς και για την Επιχείρησή σας αναγνώριση,

Διαβάστε περισσότερα

Μισθοδοτικός Reward. ΕΥΡΩ 0, ,50% 0,431% ΕΥΡΩ 1.000, ,03% 0,026% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,01% 0,009% (κλιμακωτό)

Μισθοδοτικός Reward. ΕΥΡΩ 0, ,50% 0,431% ΕΥΡΩ 1.000, ,03% 0,026% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,01% 0,009% (κλιμακωτό) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Μισθοδοτικός Reward Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Μισθοδοτικός Reward», που σας εξυπηρετεί κατά τις συναλλαγές σας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας»

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015), όπως ισχύει (ΦΕΚ Α 66, 30.6.2015 και ΦΕΚ Α 79, 14.7.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 15 Ιουλίου 2015 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Business PRESTIGE Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν Business PRESTIGE έναν ευέλικτο λογαριασμό καταθέσεων που σας εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης Χαρακτηριστικά 2015 E Κεφάλαιο Κάλυψης Ετησίως Δ+Τ Ελλάδα (max/ημέρα) Εξωτερικό (max/ημέρα) Μ.Ε.Θ. Δ+Τ συνοδού γονέα 1500 3000 500.000 1κλινο/2κλινο/3κλινο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕΛ. Α. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ... 1-3 1. ΙΔΙΩΤΩΝ 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Β. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. 4-13 1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 2. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόταση συνεργασίας μας, που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μελών σας, περιλαμβάνει:

Η πρόταση συνεργασίας μας, που πιστεύουμε ότι εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των μελών σας, περιλαμβάνει: Αθήνα, 13/03/2017 Προς το: Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων Υπόψη κου Προέδρου, Βουγιούκα Γεώργιου Κύριε Πρόεδρε, Σε συνέχεια της πρόσφατης επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Επαγγελματικός Plus

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Επαγγελματικός Plus ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Επαγγελματικός Plus Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Επαγγελματικός Plus», ένα λογαριασμό που προσφέρει πολλές πιστωτικές

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα ιδιωτών. Για την ενημέρωση των ιδιωτών πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα. Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας», (ΦΕΚ: Α 65/28.6.2015, Α 66/30.6.2015, Β 1302/30.6.15, Β 1380/3.7.2015, Β 1391/6.7.2015, Β 1420/8.7.2015, Β 1458/10.7.2015, Β 1460/13.7.2015,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων

ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων ΛΗΞΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ Περιορισμός στις αναλήψεις μετρητών και στην κίνηση κεφαλαίων (ΦΕΚ Α 84/18 Ιουλίου 2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα Για την ενημέρωση των πελατών μας ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!!

ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΦΛΩΡΟΣ -Φ- ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 2017 Προσφορά για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Santé Primaire 22 Πρόγραμμα πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με την συνεργασία του Ομίλου της Βιοϊατρικής που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα ιδιόκτητα & στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕΛ. Α. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ... 1-3 1. ΙΔΙΩΤΩΝ 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Β. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. 4-13 1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 2. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Business PRESTIGE ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Business PRESTIGE Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν Business PRESTIGE έναν ευέλικτο λογαριασμό καταθέσεων που σας εξυπηρετεί

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕΛ. Α. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ... 1-3 1. ΙΔΙΩΤΩΝ 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 4-15 1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 2. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 3. ΚΑΡΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΙI Τα χαρακτηριστικά των τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών και πως αυτά μπορούν να προσδώσουν στον τραπεζικό οργανισμό ανταγωνιστικό και συγκριτικό πλεονέκτημα Καταθετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK Η Alpha Bank μετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναπροσαρμόζει τα επιτόκια της από 14.08.2006 ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΩΗΝ Τ BANK 1. Γενικές Ερωτήσεις για τη Συγχώνευση ΕΡ: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγχώνευση; Πότε ολοκληρώνεται; ΑΠ: Η συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, στις 27

Διαβάστε περισσότερα

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου

: Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Σελίδα 1 από 7 Προς : Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Υπ όψιν : Προέδρου κυρίου Ιωάννη Αναγνώστου Κοιν. : Γεν.Γραμματέα κυρίου Δημητρίου Δημητρόπουλου : Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Full Μέριμνα 4U. Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών. Τομέας Marketing

Full Μέριμνα 4U. Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών. Τομέας Marketing Full Μέριμνα 4U Διεύθυνση Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών 1 Η οικογένεια προγραμμάτων Full Health σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει κάθε ασφαλιστική ανάγκη για την φροντίδα της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα ΠιστωτικόςΦορέας: Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ 1. Γενικές Ερωτήσεις για τη Συγχώνευση ΕΡ: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγχώνευση; Πότε ολοκληρώνεται; ΑΠ: Η συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα, στις 27 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας

ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας Υπηρεσίες Αποδοχής Συναλλαγών με Κάρτες Πληρωμών σε συνεργασία με την Attica Bank ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Νότιας Εύβοιας Οικονομοτεχνική Προσφορά 2 Μαΐου 2017 Σελίδα 1 από 10

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές

Εγχειρίδιο Χρήσης. 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές Εγχειρίδιο Χρήσης 1bank Internet Banking για Εταιρικούς Συνδρομητές 1bank Πίνακας Περιεχομένων Τα κανάλια της 1bank... 3 Αίτηση... 3 Πληροφορίες Λογαριασμών... 4 Λογαριασμοί > Υπόλοιπα... 4 Λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Λογαριασμός Family Fast

Λογαριασμός Family Fast Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Premium. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, ο α δικαιούχος πρέπει να έχει την ένδειξη ότι ανήκει στην πελατειακή ομάδα των Premium

Premium. 3. Δικαιούχοι: Φυσικά πρόσωπα, ο α δικαιούχος πρέπει να έχει την ένδειξη ότι ανήκει στην πελατειακή ομάδα των Premium Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Πρόγραμμα Προσωπικής & Οικογενειακής Προστασίας Οι παροχές με μία ματιά: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Η Citibank είναι στη διάθεσή σας για κάθε σας συναλλαγή όπου κι αν βρίσκεστε.

Η Citibank είναι στη διάθεσή σας για κάθε σας συναλλαγή όπου κι αν βρίσκεστε. Η Citibank είναι στη διάθεσή σας για κάθε σας συναλλαγή όπου κι αν βρίσκεστε. To My Banking της Citibank σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε οποιαδήποτε συναλλαγή γρήγορα, εύκολα και οικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

Νέες Προκλήσεις από την Interasco με Νέα Μοναδικά Προγράμματα Υγείας

Νέες Προκλήσεις από την Interasco με Νέα Μοναδικά Προγράμματα Υγείας Προς: Όλους τους Συνεργάτες Χαλάνδρι, 24 Απριλίου 2018 Αγαπητοί Συνεργάτες, Νέες Προκλήσεις από την Interasco με Νέα Μοναδικά Προγράμματα Υγείας Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε όλοι την υποβάθμιση των

Διαβάστε περισσότερα

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών. Ημερομηνία: 2/2/2016. Αξιότιμοι Κύριοι,

Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών. Ημερομηνία: 2/2/2016. Αξιότιμοι Κύριοι, ΑΡ. Μ.Α.Ε.: 6067/06/Β/86/06 Α.Φ.Μ.: 094014170 ΑΡ.Γ.Ε.Μ.Η. 255501000 Προς τον Ιατρικό Σύλλογο Σερρών Ημερομηνία: 2/2/2016 Αξιότιμοι Κύριοι, Η ATTICA BANK Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, ιδρύθηκε το 1925 και

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως

ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στη σύμβαση Κάρτας Διευκολύνσεως Πληρωμών Alpha Bank Τυποποιημένες ευρωπαϊκές πληροφορίες καταναλωτικής πίστεως 1. Στοιχεία ταυτότητας και στοιχεία επικοινωνίας του πιστωτικού φορέα:

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων

Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Όροι Συναλλαγών: Επιτόκια Καταθέσεων - Χορηγήσεων Τελευταία Ενημέρωση:26.8.2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΕΛ. Α. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ... 1-3 1. ΙΔΙΩΤΩΝ 2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Β. ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ. 4-13

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 3. Εμβάσματα : Εξερχόμενα Σελίδα 4 4. Εμβάσματα : Εισερχόμενα Σελίδα 5 5.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT

ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT ΤΙΠΟΤΑ ΕΝ ΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ A CLASS & COMFORT Clinic A Class & Comfort Clinic A Class & Comfort. H υγεία σε πρώτη θέση! Tα προγράµµατα Clinic A Class και Comfort είναι δύο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Smart. ΕΥΡΩ 0, % 0,000% ΕΥΡΩ 2.000, ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% (κλιμακούμενο)

Smart. ΕΥΡΩ 0, % 0,000% ΕΥΡΩ 2.000, ,01% 0,009% ΕΥΡΩ ,01 και άνω 0,05% 0,043% (κλιμακούμενο) Ημερομηνία: Στο πλαίσιο εφαρμογής της από 18.07.2015 (ΦΕΚ Α 84) Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις για τη θέσπιση περιορισμών στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων», όπως

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών

Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Δελτίο Πληροφόρησης Τελών Όνομα του παρόχου λογαριασμού πληρωμών: Alpha Bank Cyprus Ltd Όνομα του λογαριασμού: Λογαριασμός Τρεχούμενος Alpha 100 (Ευρώ) Ημερομηνία: 04.03.2019 Το παρόν έγγραφο σας ενημερώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1. 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1. 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 1. Επιτόκια καταθέσεων Σελίδα 1 2. Προμήθειες - έξοδα διαχείρισης καταθέσεων & Κίνησης κεφαλαίων Σελίδες 2, 3 3. Εμβάσματα : Εξερχόμενα Σελίδα 4 4. Εμβάσματα : Εισερχόμενα Σελίδα 5 5.

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χορηγηθεί στεγαστικό δάνειο;

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χορηγηθεί στεγαστικό δάνειο; 1 Τα στεγαστικά δάνεια χορηγούνται για τους εξής σκοπούς: Αγορά κατοικίας Αγορά οικοπέδου Ανέγερση ή/και αποπεράτωση κατοικίας Επισκευή κατοικίας Αγορά κατοικίας υψηλής ενεργειακής κλάσεως ή ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Προσφορά Συνεργασίας Περιεχόμενα Καθημερινές Συναλλαγές Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS) 2 Καθημερινές Συναλλαγές Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Μισθοδοτικός Value

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Μισθοδοτικός Value ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Ημερομηνία: Μισθοδοτικός Value Η Εθνική Τράπεζα σας ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή σας το καταθετικό προϊόν «Μισθοδοτικός Value», που σας εξυπηρετεί κατά τις συναλλαγές σας και σας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK Η Alpha Bank µετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναπροσαρµόζει τα επιτόκιά της από 19.3.2007 ως ακολούθως: ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Μάρτιος 2017 για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 8 Πίνακας περιεχομένων 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

^Jattica bank. Παρουσίαση προϊονχων. Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη. Ημερομηνία 24/9/2015.

^Jattica bank. Παρουσίαση προϊονχων. Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη. Ημερομηνία 24/9/2015. Παρουσίαση προϊονχων ^Jattica bank Μ.Α.Ε 6067/06/Β/86/06 ΑΦΜ 094014170 Προς: Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Υπόψη Πρόεδρου κ. Κατσίκη Ημερομηνία 24/9/2015 Κύριοι, Η Attica Bank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

1. Πότε θα μεταφερθούν στα συστήματα της Τράπεζας Κύπρου, οι λογαριασμοί μου, οι κάρτες μου και οι συνδρομές μου στα εναλλακτικά κανάλια; ;

1. Πότε θα μεταφερθούν στα συστήματα της Τράπεζας Κύπρου, οι λογαριασμοί μου, οι κάρτες μου και οι συνδρομές μου στα εναλλακτικά κανάλια; ; 1. Πότε θα μεταφερθούν στα συστήματα της Τράπεζας Κύπρου, οι λογαριασμοί μου, οι κάρτες μου και οι συνδρομές μου στα εναλλακτικά κανάλια; ; Όλοι οι λογαριασμοί, οι κάρτες και οι συνδρομές σας που διατηρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/12/2009

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/12/2009 Α ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Έξοδα για την εξέταση των Επιχειρηματικών Δανείων και Δανείων προς Ιδιώτες.(Εφάπαξ κατά την πρώτη εκταμίευση) ΣΕΛΙΔΑ Δε θα εισπράττεται προμήθεια μέχρι νεωτέρας 2 Διαχειριστικά

Διαβάστε περισσότερα

εξασφαλιζω Χωρίς σωστή σύνταξη πώς να µιλήσεις για το µέλλον σου; Όλο το 24ωρο Europhone Banking: (από σταθερό)

εξασφαλιζω Χωρίς σωστή σύνταξη πώς να µιλήσεις για το µέλλον σου; Όλο το 24ωρο Europhone Banking: (από σταθερό) 0273301/0517 ΣΥΝΤΑΞΙΟ ΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ εξασφαλιζω Όλο το 24ωρο Europhone Banking: 801 111 1144 (από σταθερό) 210-9555000 (από κινητό) www.eurobank.gr Εξειδικευµένοι Σύµβουλοι σε 340 καταστήµατα Eurobank

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20/02/2017. Προς την: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε,

Αθήνα, 20/02/2017. Προς την: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε, Αθήνα, 20/02/2017 Προς την: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Υπόψη κου Προέδρου, Κύριε Πρόεδρε, Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε και εγγράφως

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK Η Alpha Bank, µετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναπροσαρµόζει τα επιτόκια της από 18.6.2007 ως ακολούθως: ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Ελλάδος Κεντρικά Γραφεία Διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων No Αρ. Συμβολαίου Συμβαλλόμενος ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΑΞΗ 23912/2012 00009256 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Allianz (fij) Μ'αυτή την Πρόσθετη Πράξη, η

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Αθήνα, 1/7/2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματά σας Για την ενημέρωση των πελατών μας, ακολουθούν απαντήσεις σε

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χορηγηθεί στεγαστικό δάνειο;

Σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χορηγηθεί στεγαστικό δάνειο; 1 Τα στεγαστικά δάνεια χορηγούνται για τους εξής σκοπούς: Αγορά κατοικίας Αγορά οικοπέδου Ανέγερση ή/και αποπεράτωση κατοικίας Επισκευή κατοικίας Αγορά κατοικίας υψηλής ενεργειακής κλάσεως ή ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κριτοβουλίδου 19 712 01, Ηράκλειο Κρήτης Υπόψη κ. Βαβουρανάκη Χ., Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΟΛΟΥ Υπόψη κ. Γαιτανη, Προέδρου Αθήνα, 06 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση

Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Ομαδικές Ασφαλίσεις και σύγχρονη επιχείρηση Παρουσίαση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας 17/9/2018 Ηρακλής Δασκαλόπουλος Ομαδικές Ασφαλίσεις Ασφάλιση ομάδας ατόμων με ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο Τα μέλη της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα