Υπόθεση CY/2006/0475: ιαβιβαστικές υπηρεσίες στο δηµόσιο σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχονται σε σταθερή θέση στην Κύπρο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Υπόθεση CY/2006/0475: ιαβιβαστικές υπηρεσίες στο δηµόσιο σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχονται σε σταθερή θέση στην Κύπρο"

Transcript

1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, SG-Greffe (2006) D/ Επίτροπος Ρυθµίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων Ηλιουπόλεως Λευκωσία Υπόψη κ. Β. Πύργου Αρ. τηλεοµοιοτύπου: Αγαπητέ κ. Πύργο, Θέµα: Υπόθεση CY/2006/0473: Προέλευση (εκκίνηση) κλήσεων στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο η οποία παρέχεται σε σταθερή θέση στην Κύπρο Υπόθεση CY/2006/0474: Απόληξη (τερµατισµός) κλήσεων ανά δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο η οποία παρέχεται σε σταθερή θέση στην Κύπρο Υπόθεση CY/2006/0475: ιαβιβαστικές υπηρεσίες στο δηµόσιο σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχονται σε σταθερή θέση στην Κύπρο Σχόλια κατ εφαρµογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ 1 I. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Οι ανωτέρω κοινοποιήσεις ελήφθησαν από το γραφείο του Επιτρόπου Ρυθµίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών της Κύπρου («ΓΕΡΗΕΤ») στις 7 Αυγούστου 2006, άρχισαν δε να παράγουν αποτελέσµατα αυθηµερόν. Οι κοινοποιήσεις καλύπτουν τις αγορές χονδρικής για την προέλευση (εκκίνηση) κλήσεων στο(στα) δηµόσιο(α) τηλεφωνικό(ά) δίκτυο(α) η οποία παρέχεται σε σταθερή θέση (υπόθεση CY/2006/0473), για απόληξη (τερµατισµό) κλήσεων ανά δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο (υπόθεση CY/2006/0474), και διαβιβαστικές υπηρεσίες στο(στα) δηµόσιο(α) σταθερό(ά) τηλεφωνικό(ά) δίκτυο(α) που παρέχονται σε σταθερή θέση στην Κύπρο (υπόθεση CY/2006/0475), οι οποίες αντιστοιχούν στις αγορές 8, 9 και 10 στη σύσταση για τις σχετικές αγορές 2. 1 Οδηγία 2002/21/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου, της 7ης Μαρτίου 2002, σχετικά µε κοινό κανονιστικό πλαίσιο για δίκτυα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών (οδηγία πλαίσιο), ΕΕ L 108 της , σ Σύσταση αριθ. 2003/311/ΕΚ της Επιτροπής, της 11ης Φεβρουαρίου 2003, για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών που επιδέχονται εκ των προτέρων ρύθµιση σύµφωνα µε την οδηγία πλαίσιο, ΕΕ L 114 της , σ. 45 («η Σύσταση»)

2 Το ΓΕΡΗΕΤ διενήργησε εθνική διαβούλευση για τις εν λόγω αγορές 3 στο διάστηµα µεταξύ 5ης Ιουνίου και 4ης Ιουλίου Πριν από τη διαβούλευση αυτή η Επιτροπή πραγµατοποίησε µε το ΓΕΡΗΕΤ σύσκεψη που προηγείται της κοινοποιήσεως, στις 14 Ιουλίου 2006, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι αγορές τις οποίες αφορά η παρούσα κοινοποίηση. Στις 16 Αυγούστου 2006 η Επιτροπή ζήτησε µε επιστολή πληροφορίες από το ΓΕΡΗΕΤ και ελήφθη απάντηση στις 21 Αυγούστου Κατ εφαρµογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας πλαίσιο, οι εθνικές ρυθµιστικές αρχές («ΕΡΑ») και η Επιτροπή µπορεί να διατυπώσουν σχόλια σχετικά µε τα κοινοποιούµενα σχέδια µέτρων, στις οικείες ΕΡΑ. II. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ II.1. Ορισµός της αγοράς Ακολουθώντας τη σύσταση, το ΓΕΡΗΕΤ τάσσει τα όρια των σχετικών αγορών για την προέλευση κλήσεων και την απόληξη κλήσεων στο επίπεδο των τοπικών τηλεφωνικών κέντρων. Ορίζεται ότι η διαβίβαση αποτελείται από όλα τα στοιχεία προώθησης της κλήσης µεταξύ των τηλεφωνικών κέντρων, συµπεριλαµβανοµένου τουλάχιστον ενός περιφερειακού τηλεφωνικού κέντρου. II.1.1 Προέλευση κλήσεων Το ΓΕΡΗΕΤ ορίζει τη χονδρική αγορά προέλευσης κλήσεων ως την κίνηση στο δίκτυο µεταξύ του τελικού χρήστη και του τοπικού κόµβου. Η γεωγραφική έκταση της σχετικής αγοράς θεωρείται από το ΓΕΡΗΕΤ ως εθνική. II.1.2 Απόληξη κλήσεων Το ΓΕΡΗΕΤ ορίζει τη χονδρική αγορά απόληξης κλήσεων ως την κίνηση στο δίκτυο µεταξύ του τοπικού κόµβου και του τελικού χρήστη. Ακολουθώντας τη σύσταση, το ΓΕΡΗΕΤ θεωρεί ότι η απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής σε µη γεωγραφικούς αριθµούς δεν αποτελεί µέρος της σχετικής αγοράς και την αποκλείει από εκ των προτέρων ρύθµιση µε βάση την εφαρµογή των τριών κριτηρίων. Η γεωγραφική έκταση της σχετικής αγοράς θεωρείται από το ΓΕΡΗΕΤ ως εθνική. 1I.1.3 ιαβιβαστικές υπηρεσίες Το ΓΕΡΗΕΤ ορίζει για τις διαβιβαστικές υπηρεσίες χονδρικής στο δηµόσιο σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχονται σε σταθερή θέση ότι περιλαµβάνουν όλα τα στοιχεία προώθησης µιας κλήσης σε εθνικό επίπεδο, συµπεριλαµβανοµένου τουλάχιστον ενός 3 Σύµφωνα µε το άρθρο 6 της «οδηγίας πλαίσιο». 4 Επιπλέόν, το ΓΕΡΗΕΤ επιβεβαίωσε, στις 24 Αυγούστου 2006, ότι όλα τα στοιχεία διαβιβαστικής προώθησης κλήσεως στην επικράτεια της Κύπρου, τα οποία συνιστούν συστατικό στοιχείο διεθνούς κλήσης, δηλαδή µέχρι τη διεθνή πύλη, θεωρούνται ως µέρος της διεθνούς διαβίβασης χονδρικής.

3 περιφερειακού κόµβου και ότι δεν αποτελούν µέρος είτε της αγοράς προέλευσης κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής είτε της αγοράς απόληξης, όπως ορίζονται ανωτέρω. Το ΓΕΡΗΕΤ θεωρεί τις διεθνείς διαβιβαστικές υπηρεσίες σε επίπεδο χονδρικής ως αγορά χωριστού προϊόντος από τις εθνικές διαβιβαστικές υπηρεσίες χονδρικής. Η εκτίµησή του βασίζεται στην έλλειψη υποκαταστασιµότητας από πλευράς προσφοράς, επειδή η παροχή διεθνών διαβιβαστικών υπηρεσιών θα απαιτούσε επιπρόσθετες υποδοµές και επενδύσεις 5. Η γεωγραφική έκταση της σχετικής αγοράς θεωρείται από το ΓΕΡΗΕΤ ως εθνική. II.2. ιαπίστωση σηµαντικής ισχύος στην αγορά («ΣΙΑ») II.2.1 Προέλευση κλήσεων και διαβιβαστικές αγορές Με βάση την ανάλυση αγοράς που διενήργησε, το ΓΕΡΗΕΤ έχει την πρόθεση να ορίσει την ΑΤΗΚ, τον υπάρχοντα φορέα εκµετάλλευσης του σταθερού δικτύου στην Κύπρο, ως έχοντα ΣΙΑ στις δύο αυτές σχετικές αγορές. Τα κυριότερα κριτήρια που έλαβε υπόψη του το ΓΕΡΗΕΤ για να καταλήξει στο συµπέρασµά του σχετικά µε τη ΣΙΑ περιλαµβάνουν τα εξής: Προέλευση κλήσεων: µερίδια αγοράς (η ΑΤΗΚ είναι µονοπώλιο και έχει στην κυριότητά της τη σταθερή δικτυακή υποδοµή η οποία δεν υποκαθίσταται εύκολα), απουσία εν δυνάµει ανταγωνισµού και εµπόδια στην είσοδο και την ανάπτυξη, οικονοµίες κλίµακας και κάθετη ολοκλήρωση, καθώς και απουσία αντισταθµιστικής αγοραστικής ισχύος. Εθνικές διαβιβαστικές υπηρεσίες: µερίδια αγοράς (η ΑΤΗΚ διαθέτει ποσοστό 97% της αγοράς διαβιβαστικών υπηρεσιών 6 και έχει στην κυριότητά της τη σταθερή δικτυακή υποδοµή η οποία δεν υποκαθίσταται εύκολα), απουσία εν δυνάµει ανταγωνισµού, οικονοµίες κλίµακας, κάθετη ολοκλήρωση, καθώς και απουσία αντισταθµιστικής αγοραστικής ισχύος. II.2.2 Αγορά απόληξης κλήσεων Με βάση την ανάλυση αγοράς που διενήργησε, το ΓΕΡΗΕΤ έχει την πρόθεση να ορίσει τους ΑΤΗΚ, Primetel και OTEnet ως έχοντες ΣΙΑ στις σχετικές αγορές για απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής. Τα κύρια κριτήρια που χρησιµοποίησε το ΓΕΡΗΕΤ για να καταλήξει στο συµπέρασµά του για την ΣΙΑ περιλαµβάνουν τα εξής: µερίδια αγοράς (µονοπωλιακή θέση εκάστου οργανισµού, απουσία αντισταθµιστικής αγοραστικής ισχύος, οικονοµίες κλίµακας και κάθετη ολοκλήρωση). Το ΓΕΡΗΕΤ αναµένει ότι τρεις άλλοι οργανισµοί, οι D.Y. Worldwide, Callsat και Telepassport, οι οποίοι δεν διαθέτουν επί του παρόντος άµεσες συνδέσεις µε τελικούς χρήστες 7, θα ξεκινήσουν να προσφέρουν απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής εντός του 5 Το ΓΕΡΗΕΤ εξηγεί ότι, µε βάση την εµπειρία του, η αγορά διεθνών διαβιβαστικών υπηρεσιών χονδρικής είναι ανταγωνιστική και ως εκ τούτου η αγορά δεν αποτελεί εχέγγυο της εκ των προτέρων ρύθµισης. 6 Αν δεν συνυπολογιζόταν η αυτοπροµήθεια, η ΑΤΗΚ θα διέθετε µερίδιο αγοράς σε ποσοστό 100%. Η Callsat, η µόνη άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη διαβιβαστική αγορά, µόνο αυτοπροµηθεύεται την εν λόγω υπηρεσία. 7 Οι οργανισµοί αυτοί δραστηριοποιούνται σήµερα µόνο ως παροχείς CS/CPS.

4 χρονικού ορίζοντος της παρούσας εξέτασης 8. Το ΓΕΡΗΕΤ θεωρεί ότι µόλις οι τρεις αυτοί οργανισµοί ξεκινήσουν να προσφέρουν απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής, εκ των πραγµάτων θα διαθέτουν ΣΙΑ στη σχετική αγορά του ιδιαίτερου δικτύου τους (λόγω της µονοπωλιακής θέσης και της απουσίας αντισταθµιστικής αγοραστικής ισχύος). 9 II.3. Ρυθµιστικά διορθωτικά µέτρα II.3.1 ATHK Προέλευση, απόληξη κλήσεων και εθνικές διαβιβαστικές υπηρεσίες Το ΓΕΡΗΕΤ έχει την πρόθεση να επιβάλει τις ακόλουθες ρυθµιστικές υποχρεώσεις στην ΑΤΗΚ. (i) (ii) πρόσβαση σε δικτυακή διασύνδεση (τοπικοί και περιφερειακοί κόµβοι) και σε πρόσθετες διευκολύνσεις 10, αποφυγή διακρίσεων, (iii) διαφάνεια, συµπεριλαµβανοµένης της υποχρέωσης αποκάλυψης όλων των πληροφοριών που χρειάζονται και δηµοσίευσης προσφοράς αναφοράς (συµπεριλαµβανοµένων πρόσθετων διευκολύνσεων όπως συνεγκατάστασης), (iv) (v) τήρηση χωριστών λογαριασµών (ώστε να έχει τη δυνατότητα το ΓΕΡΗΕΤ να συγκεντρώνει πληροφορίες για την κερδοφορία και να υπάρχει έλεγχος της επακριβούς εφαρµογής των διορθωτικών µέτρων εκ µέρους της ΑΤΗΚ), έλεγχος κοστολόγησης και τιµών (µε βάση τη µεθοδολογία µακροχρόνιου επαυξητικού κόστους «LRIC» 11 ). II.3.2 Εναλλακτικοί παροχείς Απόληξη κλήσεων Το ΓΕΡΗΕΤ έχει την πρόθεση να επιβάλει τις εξής ρυθµιστικές υποχρεώσεις στις Primetel και OTEnet: (i) (ii) (iii) αποφυγή διακρίσεων, διαφάνεια, τήρηση χωριστών λογαριασµών (όταν ο ετήσιος κύκλος εργασιών του οργανισµού σε όλες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής επικοινωνίας φθάσει τα 50 εκατοµµύρια ), και (iv) έλεγχος τιµών (καθορισµός δίκαιων και εύλογων τιµών 12 ). 8 Το χρονικό πλαίσιο της εξέτασης είναι 12 έως 18 µήνες. 9 Κανένας από τους εν λόγω εναλλακτικούς παροχείς δεν προέβαλε αντιρρήσεις στο προτεινόµενο, εκ µέρους του ΓΕΡΗΕΤ, µέτρο στη διάρκεια της δηµόσιας διαβούλευσης.. 10 Συµπεριλαµβανοµένης τοπικής µεταγωγής ώστε να αποφεύγεται πρόσθετο κόστος για τους εναλλακτικούς παροχείς. 11 Με βάση την ισχύουσα απόφαση Κ Π 16/2005 της 17ης Ιανουαρίου 2005.

5 Οι ρυθµιστικές αυτές υποχρεώσεις θα εφαρµοστούν επίσης στους D.Y. Worldwide, Callsat και Telepassport, µόλις αρχίσουν να παρέχουν απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής, δηλαδή όταν εισέλθουν στη σχετική αγορά. Το ΓΕΡΗΕΤ δικαιολογεί την επιβολή ασύµµετρων ρυθµίσεων µεταξύ της ΑΤΗΚ και των εναλλακτικών παροχέων λόγω της πολύ χαµηλής χωρητικότητας απόληξης κλήσεων σε γεωγραφικούς αριθµούς που προσφέρουν τώρα οι εναλλακτικοί παροχείς. III. ΣΧΟΛΙΑ Με βάση τις κοινοποιήσεις και τις πρόσθέτες πληροφορίες που διαβίβασε το ΓΕΡΗΕΤ, η Επιτροπή παρατηρεί τα εξής 13 : ιορθωτικά µέτρα που επιβάλλονται στους D.Y. Worldnet, Callsat και Telepassport Το ΓΕΡΗΕΤ προτείνει την έκδοση απόφασης, ήδη στο παρόν στάδιο, για τη σειρά υποχρεώσεων που θα επιβληθούν στους τρεις εναλλακτικούς παροχείς µόλις αρχίσουν να δραστηριοποιούνται στην αγορά απόληξης κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής. Η απόφαση του ΓΕΡΗΕΤ βασίζεται στην παραδοχή ότι οι τρεις παροχείς θα ξεκινήσουν να προσφέρουν απόληξη κλήσεων σε επίπεδο χονδρικής εντός του χρονικού πλαισίου των 12 έως 18 µηνών της εξέτασης. Η Επιτροπή υπενθυµίζει στο ΓΕΡΗΕΤ ότι διορθωτικά µέτρα µπορεί να επιβάλλονται µόνο σε επιχειρήσεις που θεωρείται ότι έχουν ΣΙΑ στη σχετική αγορά µετά την ανάλυση της θέσης τους στην αγορά, το οποίο κανονικά προϋποθέτει ότι οι εν λόγω επιχειρήσεις ήδη δραστηριοποιούνται (είτε προµηθεύοντας το προϊόν εσωτερικώς ή/και σε τρίτα µέρη), όταν γίνεται εκτίµηση της ΣΙΑ. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή καλεί το ΓΕΡΗΕΤ να επανεκτιµήσει και να κοινοποιήσει τις αγορές απόληξης κλήσεων των τριών εναλλακτικών παροχέων που αναφέρονται παραπάνω µόλις οι παροχείς εισέλθουν στην αγορά και να µη θεσπίσει τα προτεινόµενα µέτρα στο παρόν στάδιο 14. Κατ εφαρµογή του άρθρου 7 παράγραφος 5 της οδηγίας πλαίσιο, το ΓΕΡΗΕΤ οφείλει να λάβει στο µέγιστο βαθµό υπόψη τα σχόλια άλλων ΕΡΑ και της Επιτροπής, και µπορεί να υιοθετήσει τα συνακόλουθα σχέδια µέτρων και, στις περιπτώσεις που το πράττει, οφείλει να τα κοινοποιεί στην Επιτροπή. Η θέση της Επιτροπής επί της συγκεκριµένης κοινοποίησης δεν προδικάζει τυχόν θέση που θα τηρηθεί έναντι άλλων κοινοποιούµενων σχεδίων µέτρων. 12 Ανώτατο όριο στις τιµές χονδρικής ίσο προς την αντίστοιχη κοστοστραφή τιµή απόληξης µε διπλή διαβίβαση της ΑΤΗΚ, επαυξηµένη κατά 10% και τριετής χρονική καθυστέρηση για να δοθεί ή δυνατότητα να αυξηθεί σταδιακά η αποτελεσµατικότητα των εναλλακτικών παροχέων. 13 Κατ εφαρµογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας πλαίσιο. 14 Προς κοινοποίηση κατ εφαρµογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας πλαίσιο.

6 Σύµφωνα µε το σηµείο 12 της σύστασης αριθ. 2003/561/ΕΚ 15, η Επιτροπή θα δηµοσιεύσει το παρόν έγγραφο στο δικτυακό τόπο της. Η Επιτροπή δεν θεωρεί ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στο έγγραφο είναι εµπιστευτικού χαρακτήρα. Παρακαλείστε να πληροφορήσετε την Επιτροπή 16, εντός τριών εργασίµων ηµερών από την παραλαβή της παρούσας κοινοποίησης, εάν θεωρείτε ότι το παρόν έγγραφο, σύµφωνα µε τους κοινοτικούς και εθνικούς κανόνες για τον απόρρητο χαρακτήρα των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων, περιέχει απόρρητες πληροφορίες που επιθυµείτε να διαγραφούν από τη δηµοσίευσή του. Τυχόν τέτοια αίτηση θα πρέπει να αναφέρει τους λόγους. Μετά τιµής, Για την Επιτροπή, Philip Lowe Γενικός ιευθυντής 15 Σύστάση αριθ. 2003/561/ΕΚ της Επιτροπής, της 23 ης Ιουλίου 2003, για τις κοινοποιήσεις, τις προθεσµίες και τις διαβουλεύσεις που προβλέπονται στο άρθρο 7 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ, ΕΕ L 190 της , σ Η αίτησή σας να σταλεί είτε µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο στη διεύθυνση: INFSO-COMP- ARTICLE7@ec.europa.eu είτε τηλεοµοιοτυπικώς:

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Παρατηρήσεις κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Παρατηρήσεις κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.7.2015 C(2015) 5563 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Πόλυ Μιχαηλίδη Επικεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Κοινοποίηση CY/2006/0482: Χονδρική αγορά τερµατικών τµηµάτων. Κοινοποίηση CY/2006/0483: Χονδρική αγορά ζευκτικών τµηµάτων

Θέµα: Κοινοποίηση CY/2006/0482: Χονδρική αγορά τερµατικών τµηµάτων. Κοινοποίηση CY/2006/0483: Χονδρική αγορά ζευκτικών τµηµάτων EUROPEAN COMMISSION Brussels, 29.9.2006 SG-Greffe (2006) D/205462 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη: κ. Βάσσου ΠΥΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση EL/2006/0493: Προέλευση (εκκίνηση) κλήσεων στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση

Υπόθεση EL/2006/0493: Προέλευση (εκκίνηση) κλήσεων στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 29.9.2006 SG-Greffe (2006) D/205465 Προς κ. καθηγητή Νικήτα Αλεξανδρίδη Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων της Ελλάδας Λεωφόρος Κηφισίας 60 GR 151

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Υποθέσεις EL/2006/ : πρόσβαση στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο από σταθερή θέση για οικιακούς και µη οικιακούς-χρήστες

Θέµα: Υποθέσεις EL/2006/ : πρόσβαση στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο από σταθερή θέση για οικιακούς και µη οικιακούς-χρήστες EUROPEAN COMMISSION Bρυξέλλες, 18.10.2006 SG-Greffe (2006) D/206222 Προς κ. Ν. Αλεξανδρίδη Πρόεδρος ΕΕΤΤ Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων Λεωφ. Κηφισίας αρ. 60 GR 151 25 Μαρούσι Αθήνα Greece

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση CY/2006/0331: Χονδρική παροχή αδεσµοποιηµένης πρόσβασης. (συµπεριλαµβανοµένης της από κοινού µεριζόµενης πρόσβασης) στους µεταλλικούς

Υπόθεση CY/2006/0331: Χονδρική παροχή αδεσµοποιηµένης πρόσβασης. (συµπεριλαµβανοµένης της από κοινού µεριζόµενης πρόσβασης) στους µεταλλικούς ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 02/02/2006 SG- greffe (2006) D/200483 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη: κ. Βάσσου

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια σύµφωνα µε το άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ 1

Σχόλια σύµφωνα µε το άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21/05/2010 Ε(2010)3347 SG-Greffe (2010) D/7130 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Cyprus Υπόψη: κ.

Διαβάστε περισσότερα

Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ :

Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ : EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 6.10.2006 SG-Greffe (2006) D/205651 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Β. Πύργου Φαξ : +35722693030

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια σύµφωνα µε το άρθρο 7 παράγραφος (3) της οδηγίας 2002/21/EK 1

Σχόλια σύµφωνα µε το άρθρο 7 παράγραφος (3) της οδηγίας 2002/21/EK 1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.2.2006 SG-Greffe (2006) D/200484 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη: κ. Βάσσου ΠΥΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση της Επιτροπής σχετικά µε την υπόθεση CY/2011/1171:

Απόφαση της Επιτροπής σχετικά µε την υπόθεση CY/2011/1171: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 31/01/2011 Ε(2011)670 SG-Greffe (2011) D/1660 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (OCTPR) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη: κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 24.4.2015 C(2015) 2885 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Helioupoleos 12, 1101 Λευκωσία, Κύπρο Υπ όψιν: κ. Πόλυ Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αξιότιμε κ. Μιχαηλίδη,

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αξιότιμε κ. Μιχαηλίδη, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 16.12.2014 C(2014) 10121 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Προς: κ. Πόλυ Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

EUROPEAN COMMISSION. με την υπόθεση CY/2018/2085: Χονδρική παροχή ζευκτικών τμημάτων μισθωμένων γραμμών στην Κύπρο

EUROPEAN COMMISSION. με την υπόθεση CY/2018/2085: Χονδρική παροχή ζευκτικών τμημάτων μισθωμένων γραμμών στην Κύπρο EUROPEAN COMMISSION Brussels, 28.6.2018 C(2018) 4210 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών Και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Cyprus Υπόψη του κ. Γεωργίου Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, C(2017) 3486 final

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, C(2017) 3486 final ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 17.5.2017 C(2017) 3486 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λεωφόρος Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα Υπόψη κ. Δημητρίου Τσαμάκη Προέδρου Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, C(2012) Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 121 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Πόλυ Μιχαηλίδη Επιτρόπου Φαξ: +357 226

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση EL/2006/0492: Πρόσβαση και εκκίνηση κλήσεων σε δηµόσια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα

Υπόθεση EL/2006/0492: Πρόσβαση και εκκίνηση κλήσεων σε δηµόσια δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 29.9.2006 SG-Greffe (2006) D/205461 Καθηγητή κ. Νικήτα Αλεξανδρίδη Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων της Ελλάδος Λεωφ. Κηφισίας αριθ. 60 GR 151 25

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 4/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε την άρση ορισµένων σχετικών ρυθµιστικών υποχρεώσεων της ΑΤΗΚ στην αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ & ΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου,

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου, Απόφαση Επιτρόπου 5/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε την Άρση των Υφιστάµενων Ρυθµιστικών Υποχρεώσεων της ΑΤΗΚ ως προς τις

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση των παρατηρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Ορισµό και την Εξέταση της Χονδρικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Μισθωμένων Γραμμών

Αξιολόγηση των παρατηρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Ορισµό και την Εξέταση της Χονδρικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Μισθωμένων Γραμμών Αξιολόγηση των παρατηρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Ορισµό και την Εξέταση της Χονδρικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Μισθωμένων Γραμμών 13 Ιανουάριου 2015 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3

Διαβάστε περισσότερα

Παρατηρήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK

Παρατηρήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 13/07/2012 C(2012) 5054 EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα Υπόψη κ. Λεωνίδα Κανέλλου Προέδρου Φαξ: +30 21 06 151

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 55/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου,

(δ) την Oδηγία 2002/22/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συµβουλίου, Απόφαση Επιτρόπου 59/2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού µε Σηµαντική Ισχύ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Σχόλια κατ εφαρμογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EK ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 04.12.2015 C(2015) 8918 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 121 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Γεωργίου Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Α.Δ.Π. 531/11 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της Αγοράς των Δημοσίως Διαθέσιμων Διεθνών τηλεφωνικών υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 52/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 53/2006 5 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση EL/2010/1072: Εκκίνηση κλήσεων στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση

Υπόθεση EL/2010/1072: Εκκίνηση κλήσεων στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 17/05/2010 C(2010)3255 SG-Greffe (2010) D/7030 Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδροµείων της Ελλάδας (EETT) Λ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα Υπ όψιν: κ. Λεωνίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Υπόθεση EL/2014/1562: Εκκίνηση κλήσεων σε μεμονωμένα δημόσια τηλεφωνικά δίκτυα που παρέχονται σε σταθερή θέση.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Υπόθεση EL/2014/1562: Εκκίνηση κλήσεων σε μεμονωμένα δημόσια τηλεφωνικά δίκτυα που παρέχονται σε σταθερή θέση. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 10.3.2014 C(2014) 1690 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λεωφ. Κηφισίας 60 (Λ. Κηφισίας 60) GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα Υπόψη: κ. Κωνσταντίνου Λουρόπουλου

Διαβάστε περισσότερα

Υπόθεση CY/2009/0870: Χονδρική αγορά ευρυζωνικής πρόσβασης στην Κύπρο. Σχόλια κατ' εφαρµογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EΚ 1

Υπόθεση CY/2009/0870: Χονδρική αγορά ευρυζωνικής πρόσβασης στην Κύπρο. Σχόλια κατ' εφαρµογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EΚ 1 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 06.02.2009 SG-Greffe (2009) D/697 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Hλιουπόλεως 12, 1101 Λευκωσία, Κύπρος υπόψη κ. Φώτη Αναστάση

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2004/0078: Αγορά Τερµατισµού φωνητικών κλήσεων σε κινητά δίκτυα

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2004/0078: Αγορά Τερµατισµού φωνητικών κλήσεων σε κινητά δίκτυα EUROPEAN COMMISSION Brussels, 4.08.2004 SG-Greffe (2004) D/203427 National Telecommunications and Post Commission of Greece Kifissias Avenue 60 GR 151 25 Maroussi Athens Greece Υπόψη: Κ. Γιακουµάκη, Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2006/0392: Αγορά σε επίπεδο χονδρικής τερµατισµού κλήσεων σε µεµονωµένα κινητά δίκτυα

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2006/0392: Αγορά σε επίπεδο χονδρικής τερµατισµού κλήσεων σε µεµονωµένα κινητά δίκτυα EUROPEAN COMMISSION Brussels, 7.6.2006 SG-Greffe (2006) D/203020 Προς κ. Ν. Αλεξανδρίδη Πρόεδρος ΕΕΤΤ National Telecommunications and Post Commission of Greece Kifissias Avenue 60 GR 151 25 Maroussi Athens

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ: Ουδεμία παρατήρηση

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ: Ουδεμία παρατήρηση ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 30.11.2016 C(2016) 8140 final ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λ. Κηφισίας 60 151 25 Μαρούσι Ελλάδα Υπόψη κ. Δημητρίου Τσαμάκη Προέδρου Αξιότιμε κ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)2011

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. τηλεοµ.: Απόφαση της Επιτροπής σχετικά µε την υπόθεση CY/2011/1168:

Αρ. τηλεοµ.: Απόφαση της Επιτροπής σχετικά µε την υπόθεση CY/2011/1168: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31/01/2011 C(2011)671 SG-Greffe (2011) D/1659 Γραφείο Επιτρόπου Ρυθµίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη: κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, C(2014) 5565 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, C(2014) 5565 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 30.7.2014 C(2014) 5565 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λεωφ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα K Κωνσταντίνο Λουρόπουλο Πρόεδρο Φαξ: +30 21

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 58/2006 20 εκεµβρίου 2006 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη:

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη: Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)2011 Ν.51(Ι)2012 Ν.160(Ι)2013 Ν.77(Ι)2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια κατ' εφαρµογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EΚ 1

Σχόλια κατ' εφαρµογήν του άρθρου 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/EΚ 1 EΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Bρυξέλλες, 14/10/2010 C(2010)7224 SG-Greffe (2010) D/16116 EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Ελλάδα υπόψη: δρα Λεωνίδα ΚANEΛΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ: Σχόλια

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ: Σχόλια ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.7.2015 C(2015) 5565 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Κύπρος Υπόψη κ. Πόλυ Μιχαηλίδη Επίτροπο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με Σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2006/0372: Χονδρική ευρυζωνική πρόσβαση. Σχόλια σύµφωνα µε το Άρθρο 7 παράγραφος 3 της Οδηγίας 2002/21/EC 1

Θέµα: Κοινοποίηση EL/2006/0372: Χονδρική ευρυζωνική πρόσβαση. Σχόλια σύµφωνα µε το Άρθρο 7 παράγραφος 3 της Οδηγίας 2002/21/EC 1 EUROPEAN COMMISSION Brussels, 18.5.2006 SG-Greffe (2006) D/202659 Προς κ. Ν. Αλεξανδρίδη Πρόεδρο EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ Λ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Fax: + 30.21.06.151.113

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 2/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό Σχετικής Αγοράς, τον Καθορισµό Οργανισµού µε Σηµαντική Ισχύ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)/2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με Σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Παρατηρήσεις σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Παρατηρήσεις σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 3 της οδηγίας 2002/21/ΕΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 14.12.2018 C(2018) 9043 final EΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ & ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (EETT) Λεωφ. Κηφισίας 60 GR-151 25 Μαρούσι Υπόψη κ. Κωνσταντίνου Μασσέλου Προέδρου φαξ: +30 210

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Π. 596/2015 Ε.Ε. 4684, 25/09/2015 Παράρτημα Τρίτο Μέρος ΙΙ

Α.Δ.Π. 596/2015 Ε.Ε. 4684, 25/09/2015 Παράρτημα Τρίτο Μέρος ΙΙ Α.Δ.Π. 596/2015 Ε.Ε. 4684, 25/09/2015 Παράρτημα Τρίτο Μέρος ΙΙ Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της Αγοράς (Απόληξης)

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση EL/2008/0786: τερµατισµός κλήσεων σε µεµονωµένα κινητά δίκτυα. Σχόλια σύµφωνα µε το Άρθρο 7 παράγραφος (3) της Οδηγίας 2002/21/EC 1

Κοινοποίηση EL/2008/0786: τερµατισµός κλήσεων σε µεµονωµένα κινητά δίκτυα. Σχόλια σύµφωνα µε το Άρθρο 7 παράγραφος (3) της Οδηγίας 2002/21/EC 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 01/08/2008 SG-Greffe (2008) D/204999 Προς κ. Ν. Αλεξανδρίδη Πρόεδρο EETT Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων Λεωφ. Κηφισίας αρ. 60 GR 15125 Μαρούσι Αθηνά Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοποίηση EL/2008/0751: µεθοδολογία και γενικές αρχές για τις υποχρεώσεις κοστολόγησης και λογιστικού διαχωρισµού στην Ελλάδα

Κοινοποίηση EL/2008/0751: µεθοδολογία και γενικές αρχές για τις υποχρεώσεις κοστολόγησης και λογιστικού διαχωρισµού στην Ελλάδα ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 20/02/2008 SG-Greffe (2008) D/200692 Προς κ. Ν. Αλεξανδρίδη Πρόεδρο ΕΕΤΤ Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων Λεωφ. Κηφισίας αρ. 60 GR 15125 Μαρούσι Αθήνα Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Α.Δ.Π 595/2015 ΕΕ 4684, 25/09/2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΙΙ Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)/2008 N.103(I)/2009 Ν.51(Ι)/2012 Ν.160(Ι)/2013 Ν.77(Ι)/2014

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Α.Δ.Π. 598/2015 Ε.Ε. 4684, 25/09/2015 Παράρτημα Τρίτο Μέρος ΙΙ Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της Αγοράς (Απόληξης)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού Ανταγωνισμού και τον Καθορισμό Παροχέα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αγορά χονδρικής (φυσικής) πρόσβασης σε υποδομή δικτύου σε σταθερή θέση στην Κύπρο

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αγορά χονδρικής (φυσικής) πρόσβασης σε υποδομή δικτύου σε σταθερή θέση στην Κύπρο ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 14.12.2012 C(2012) 9778 final Γραφείο Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ ) Ηλιουπόλεως 12 1101 Λευκωσία Cyprus Υπόψη κ. Πόλυ Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη:

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη: Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)2011 Ν.51(Ι)2012 Ν.160(Ι)2013 Ν.77(Ι)2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 12-06 - 2012 ΑΠ.: 656/5 ΑΠΟΦΑΣΗ Κοινοποίηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το BEREC και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (Ε.Ρ.Α.) άλλων Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σχεδίου Μέτρων της ΕΕΤΤ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη:

Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (εφεξής «ο Επίτροπος») λαμβάνοντας υπόψη: Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)/2011 N.51 (I)/2012 Ν. 160(Ι)/2013 Ν.77(Ι)/2014 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της 11/02/2003

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της 11/02/2003 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Βρυξέλλες, 11/02/2003 C(2003)497. ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 11/02/2003 για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών που επιδέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση Επιτρόπου 3/2007 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά µε τον Ορισµό των Σχετικών Αγορών, τον Καθορισµό Οργανισµού µε Σηµαντική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της χονδρικής Αγοράς υπηρεσιών μετάδοσης για τη διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου σε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: I. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ II. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 17.07.2002 C(2002) 2604fin. Ενίσχυση αριθ. Ν 349/2002 ΕΛΛΑ Α.

ΘΕΜΑ: I. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ II. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 17.07.2002 C(2002) 2604fin. Ενίσχυση αριθ. Ν 349/2002 ΕΛΛΑ Α. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 17.07.2002 C(2002) 2604fin ΘΕΜΑ: Ενίσχυση αριθ. Ν 349/2002 ΕΛΛΑ Α ΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ (2000-2006) Κύριε Υπουργέ, I. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ 1. Με επιστολή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ν.112(Ι)/2004 N.84(I)/2005 N.149(I)/2005 N.67(I)2006 N.113(I)/2007 N.134(I)/2007 N.46(I)2008 N.103(I)2009 Ν.94(Ι)2011

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Α.Δ.Π. 594/2015 Ε.Ε. 4684, 25/09/2015 Παράρτημα Τρίτο Μέρος ΙΙ Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της Αγοράς πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Εγγράφου: ΓΕΡΗΕΤ ΕΑ4(2014)/ 2018 Ημερομηνία: 30/05/2018

Αριθμός Εγγράφου: ΓΕΡΗΕΤ ΕΑ4(2014)/ 2018 Ημερομηνία: 30/05/2018 Έγγραφο Κοινοποίησης αναφορικά με τον Ορισμό της Χονδρικής Αγοράς Τερματικών Τμημάτων Μισθωμένων Γραμμών (Αγορά 4 της Σύστασης 2014/710/EE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Χονδρική παροχή πρόσβασης υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ Κ.Δ.Π. 200/2009 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

E.E. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ Κ.Δ.Π. 200/2009 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 E.E. Παρ. ΙΙΙ (Ι) Αρ. 4356 15.5.2009 Κ.Δ.Π. 200/2009 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Διάταγμα δυνάμει των άρθρων 20(ια),(ιε),(ιζ),(κδ), 21, 39(2)(θ),

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 30.6.2016 L 173/47 ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/1055 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 29ης Ιουνίου 2016 για τον καθορισμό εκτελεστικών τεχνικών προτύπων όσον αφορά τα τεχνικά μέσα για την κατάλληλη δημοσιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

11/03/2016 ΑΔΠ 156/2016

11/03/2016 ΑΔΠ 156/2016 11/03/2016 ΑΔΠ 156/2016 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Απόφαση αναφορικά με την εξέταση της χονδρικής Αγοράς υπηρεσιών μετάδοσης για τη διανομή τηλεοπτικού

Διαβάστε περισσότερα

2002/21/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το κοινό

2002/21/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το κοινό 235 Κ.Δ.Π.148/2005 Κ.Δ.Π.196/2009 Συνοπτικός Τίτλος. Ερμηνεία (ε) τα συμπεράσματα του ΕΡΗΕΤ εντός του πλαισίου της διαδικασίας εξέτασης της Αγοράς και επιβολής ρυθμιστικών υποχρεώσεων στον παροχέα με Σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο Δημόσιας Διαβούλευσης για την Εξέταση της Αγοράς 1 (2014) Τερματισμός Κλήσεων ( )

Έγγραφο Δημόσιας Διαβούλευσης για την Εξέταση της Αγοράς 1 (2014) Τερματισμός Κλήσεων ( ) ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: (1) ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (2) ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (3) ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙ ΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο Κοινοποίησης για την Εξέταση της Αγοράς 10 (2003): Διαβιβαστικές Υπηρεσίες ( )

Έγγραφο Κοινοποίησης για την Εξέταση της Αγοράς 10 (2003): Διαβιβαστικές Υπηρεσίες ( ) ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: (1) ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (2) ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (3) ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 02/2018. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών,

ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 02/2018. αναφορικά με. τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών, ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ 02/2018 αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς Ζευκτικών Τμημάτων Χονδρικών Μισθωμένων Γραμμών, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante ρύθμισης, την Ανάλυση για την Ύπαρξη Αποτελεσματικού

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Διαβούλευση 18/2015. Εισηγητικό Έγγραφο

Δημόσια Διαβούλευση 18/2015. Εισηγητικό Έγγραφο Δημόσια Διαβούλευση 18/2015 Εισηγητικό Έγγραφο Περί της Προώθησης Μεμονωμένων Λιανικών Προϊόντων Ευρυζωνικής Πρόσβασης στην κυπριακή αγορά Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών ΓΕΡΗΕΤ Λευκωσία, 30 Απριλίου 2015 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος, 2006 Μαρούσι

Ιούνιος, 2006 Μαρούσι Κοινοποίηση προς την ΕΕ Σχεδίου Μέτρων αναφορικά με τις χονδρικές Αγορές Μισθωμένων Γραμμών (αγορές υπ αρ. 13, 14, Σύστασης Ευρωπαϊκής Επιτροπής) σύμφωνα με το Άρθρο 7 της Οδηγίας 2002/21/ΕΚ Ιούνιος, 2006

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 22 6-2006 ΑΡΙΘΜ. ΑΠ: 392/017 ΑΠΟΦΑΣΗ Ορισμός Αγοράς Τερματισμού Φωνητικών Κλήσεων σε Μεμονωμένα Δίκτυα Κινητών Επικοινωνιών, Καθορισμός Επιχειρήσεων με Σημαντική Ισχύ στην εν λόγω Αγορά και Υποχρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 13-7-2017 ΑΠ.: 818/7 ΑΠΟΦΑΣΗ Διεξαγωγή Εθνικής Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με την Προσφορά Αναφοράς ΟΤΕ 2017 για την Χονδρική Κεντρική Πρόσβαση, σε εφαρμογή της απόφασης της ΕΕΤΤ ΑΠ 792/09/22-12-2016

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη για το ΙnBusinessNews

Συνέντευξη για το ΙnBusinessNews Συνέντευξη για το ΙnBusinessNews 1) Έχετε ανακοινώσει τα αποτελέσματα της μελέτης για τη δημιουργία δικτύου NGA γεγονός το οποίο πιθανόν να προσελκύσει τεράστιες επενδύσεις και να αναπτύξει έναν ολόκληρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 31.VIII.2006 E(2006) 3867 τελικό. Κρατική ενίσχυση N 408/2006 - Ελλάδα Χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων, 2007-2013

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Βρυξέλλες, 31.VIII.2006 E(2006) 3867 τελικό. Κρατική ενίσχυση N 408/2006 - Ελλάδα Χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων, 2007-2013 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 31.VIII.2006 E(2006) 3867 τελικό Θέμα: Κρατική ενίσχυση N 408/2006 - Ελλάδα Χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων, 2007-2013 Κύριε Υπουργέ, 1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 1. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠ ΕΕΤΤ 792/07/ (ΦΕΚ 4505/Β/ ) Η

ΑΠ ΕΕΤΤ 792/07/ (ΦΕΚ 4505/Β/ ) Η Μαρούσι, 23-07-2018 ΑΠ 860/05 ΑΠΟΦΑΣΗ Κοινοποίηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το BEREC και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (Ε.Ρ.Α.) άλλων Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του σχεδίου Κανονισμού της ΕΕΤΤ

Διαβάστε περισσότερα

Σύσταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύσταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 7.5.2015 COM(2015) 209 final Embargo vista Σύσταση για ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για την επιβολή προστίμου στην Ισπανία για παραποίηση των στοιχείων του ελλείμματος στην Αυτόνομη

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Αγορών ΑΑ3-4-5-6: Έγγραφο Κοινοποίησης

Ανάλυση Αγορών ΑΑ3-4-5-6: Έγγραφο Κοινοποίησης ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Αγορά Τερματισμού Κλήσεων προς τελικούς χρήστες στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο της On Telecoms Α.Ε.

Αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Αγορά Τερματισμού Κλήσεων προς τελικούς χρήστες στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο της On Telecoms Α.Ε. Αποτελέσματα της Δημόσιας Διαβούλευσης για την Αγορά Τερματισμού Κλήσεων προς τελικούς χρήστες στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο της On Telecoms Α.Ε. που παρέχεται σε σταθερή θέση (αγορά υπ. αρ. 9, Σύστασης

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επίσηµη Εφηµερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης 8.5.2003 L 114/45 ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 11ης Φεβρουαρίου 2003 για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών που επιδέχονται εκ των προτέρων ρύθµιση σύµφωνα µε την

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχοµένων

Πίνακας Περιεχοµένων ηµόσια διαβούλευση της ΕΕΤΤ για την ανάλυση αγοράς και τις προτεινόµενες κανονιστικές υποχρεώσεις για τις αγορές ιασύνδεσης ηµόσιων Σταθερών ικτύων (αγορές υπ. αρ. 8, 9, 10, Σύστασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής)

Διαβάστε περισσότερα

Ν.3431/2006 [ΦΕΚ 13/Α/03.02.2006])

Ν.3431/2006 [ΦΕΚ 13/Α/03.02.2006]) Κοινοποίηση προς την Ε.Ε. και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (Ε.Ρ.Α.) άλλων Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σχεδίου Μέτρων της ΕΕΤΤ αναφορικά με τον Ορισμό, την Ανάλυση του επιπέδου ανταγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 53/51

Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 53/51 26.2.2011 Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 53/51 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) αριθ. 188/2011 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 25ης Φεβρουαρίου 2011 για τη θέσπιση λεπτομερών κανόνων σχετικά με την εφαρμογή της οδηγίας 91/414/ΕΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Κοινοτικό Γραφείο Φυτικών Ποικιλιών

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Κοινοτικό Γραφείο Φυτικών Ποικιλιών ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Κοινοτικό Γραφείο Φυτικών Ποικιλιών ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ της 25ης Μαρτίου 2004 σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Εξέταση Αγοράς ex15: Πρόσβαση και Προέλευση (Εκκίνηση) Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας

Εξέταση Αγοράς ex15: Πρόσβαση και Προέλευση (Εκκίνηση) Κλήσεων στα Δημόσια Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ EX-ANTE ΡΥΘΜΙΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 15-3-2002 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 248/69 ΑΠΟΦΑΣΗ Ανακοίνωση της ΕΕΤΤ σχετικά µε τις Υποχρεώσεις των Οργανισµών µε Σηµαντική Θέση στην Αγορά των ηµόσιων ικτύων Κινητής Τηλεφωνίας και των ηµόσιων Υπηρεσιών Κινητής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε Θ Ν Ι Κ Η Ε Π Ι Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΩΝ Απαντήσεις της ΕΕΤΤ στις παρατηρήσεις των τηλεπικοινωνιακών παρόχων αναφορικά µε τον ορισµό της αγοράς τερµατισµού κλήσεων σε κινητά δίκτυα και την ανάλυση του επιπέδου του ανταγωνισµού στην εν λόγω αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25979 20 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2530 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 815/002 Ορισμός χονδρικής αγοράς τερματισμού φωνητικών κλήσεων σε μεμονωμένα κινητά

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, ΑΠ: 792/08 ΑΠΟΦΑΣΗ

Μαρούσι, ΑΠ: 792/08 ΑΠΟΦΑΣΗ Μαρούσι, 22-12-2016 ΑΠ: 792/08 ΑΠΟΦΑΣΗ Απορρύθµιση των αγορών Λιανικής πρόσβασης στο δηµόσιο τηλεφωνικό δίκτυο σε σταθερή θέση στην Ελλάδα µέσω γραµµών πρόσβασης: (α) PSTN, ISDN BRA και managed VOIP, για

Διαβάστε περισσότερα

Φεβρουάριος, 2008 Μαρούσι

Φεβρουάριος, 2008 Μαρούσι Κοινοποίηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Σχεδίου Μέτρων και ιεξαγωγή Εθνικής ηµόσιας ιαβούλευσης, σύµφωνα µε τα Άρθρα 6 και 7 της Οδηγίας Πλαίσιο (άρθρα 16 και 17 του ν. 3431/2006) αναφορικά µε την

Διαβάστε περισσότερα

Ref. Ares(2014) /07/2014

Ref. Ares(2014) /07/2014 Ref. Ares(2014)2332360-14/07/2014 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ - Βρυξέλλες 1.2.2010 Έγγραφο καθοδήγησης 1 Η σχέση µεταξύ της οδηγίας 98/34/ΕΚ και του κανονισµού αµοιβαίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΖΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΖΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΖΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ Εισαγωγή Ο Επίτροπος (ΕΡΗΕΤ) με το παρόν έγγραφο καταθέτει σε δημόσια διαβούλευση, αναμένοντας σχόλια κυρίως από τους

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120. Περιαγωγή σε δημόσια δίκτυα κινητών επικοινωνιών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Παρουσίαση Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120. Περιαγωγή σε δημόσια δίκτυα κινητών επικοινωνιών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παρουσίαση Κανονισμού (ΕΕ) 2015/2120 Περιαγωγή σε δημόσια δίκτυα κινητών επικοινωνιών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιαγωγή (ορισμός) Η υπηρεσία διεθνούς περιαγωγής (International Roaming) μας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Χονδρικής εκκίνησης κλήσεων στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση [Αγορά 2 (Νέας) Σύστασης Ευρωπαϊκής Επιτροπής]

Χονδρικής εκκίνησης κλήσεων στο δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο που παρέχεται σε σταθερή θέση [Αγορά 2 (Νέας) Σύστασης Ευρωπαϊκής Επιτροπής] Απαντήσεις της ΕΕΤΤ στις παρατηρήσεις των συμμετεχόντων παρόχων επί της Εθνικής Δημόσιας Διαβούλευσης της ΕΕΤΤ [σύμφωνα με το Άρθρο 17 του Ν. 4070/2012 (ΦΕΚ 82/Α/10.04.2012), και το άρθρο 6 της Οδηγίας

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 2003R2336 EL 01.02.2010 002.002 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 2336/2003 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 30ής Δεκεμβρίου 2003 για καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

θέση μέσω γραμμών πρόσβασης PSTN, ISDN BRA και managed VOIP, για οικιακούς και μη οικιακούς χρήστες στην Ελλάδα, (3 ος κύκλος ανάλυσης αγορών)

θέση μέσω γραμμών πρόσβασης PSTN, ISDN BRA και managed VOIP, για οικιακούς και μη οικιακούς χρήστες στην Ελλάδα, (3 ος κύκλος ανάλυσης αγορών) Κοινοποίηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το BEREC και τις Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές (Ε.Ρ.Α.) άλλων Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σχεδίου Μέτρων της ΕΕΤΤ αναφορικά με τον Ορισμό, την Ανάλυση του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΗΣ Ο ΗΓΙΑΣ 2002/21/ΕΚ. Ηµεροµηνία: 31 Αυγούστου 2006. Ελάχιστη έσµη Λιανικών Μισθωµένων Γραµµών Έγγραφο Κοινοποίησης Ε.Ε.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΗΣ Ο ΗΓΙΑΣ 2002/21/ΕΚ. Ηµεροµηνία: 31 Αυγούστου 2006. Ελάχιστη έσµη Λιανικών Μισθωµένων Γραµµών Έγγραφο Κοινοποίησης Ε.Ε. ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΜΟΣΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το άρθρο 7 της Οδηγίας 2002/21/ΕΚ

Σύμφωνα με το άρθρο 7 της Οδηγίας 2002/21/ΕΚ Εξέταση Αγοράς υπηρεσιών μετάδοσης για τη διανομή τηλεοπτικού περιεχομένου σε τελικούς χρήστες 18 (2003) ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ αναφορικά με τον Ορισμό Σχετικής Αγοράς, την αξιολόγηση της ανάγκης ex ante

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Αριθ. L 329/34 Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκων Κοινοτήτων 30. 12. 93 ΟΔΗΓΙΑ 93/109/EK ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 6ης Δεκεμβρίου 1993 για τις λεπτομέρειες άσκησης του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι

Διαβάστε περισσότερα