Κατάλογος Προϊόντων. Κατάλογος Προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κατάλογος Προϊόντων. Κατάλογος Προϊόντων"

Transcript

1 Κατάλογος Προϊόντων Κατάλογος Προϊόντων Φλέμιγκ 22, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Τηλ.: , Fax: , Ε - mail: info@credin.gr,

2 Η επιτυχημένη πορεία της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έχει βασιστεί σε τρεις χρυσούς κανόνες: την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, την ευκολία παρασκευής του και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Κάθε προϊόν της, περιλαμβάνει όλη την πείρα και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της. Πρώτη στον κλάδο πάνω από 45 χρόνια η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παράγει και διανέμει πάνω από προϊόντα στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη με κύριο μέλημα της την ικανοποίηση των αναγκών του. Αποτελεσματική, ανταγωνιστική και πρωτότυπη, λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνώς αναγνωρισμένων συστημάτων 22000:2005 και ISO 9001:2008. Τα προϊόντα της ελέγχονται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό συσκευασμένο προϊόν, από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό στα σύγχρονα εργαστήρια της. Το αξιοζήλευτο δίκτυο πωλήσεων απλωμένο σε όλη την Ελλάδα προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας άμεσα σε όλη τη χώρα. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες για τεχνική υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές, δίνοντας πληθώρα ιδεών και ειδικών εφαρμογών, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επίσης το κέντρο επιδείξεων στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, είναι στη διάθεση των πελατών μας για περαιτέρω ενημέρωση και ζωντανές επιδείξεις πάνω σε θέματα εφαρμογών και χρήσεων των προϊόντων μας. Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι μία βιομηχανία τροφίμων που έχει παράδοση αλλά και προσανατολισμό στο μέλλον. Τα σχέδια της περιλαμβάνουν τη συνέχιση της καινοτομίας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της. Οι άνθρωποι της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. μπορούν και εγγυώνται το παρόν αλλά και το μέλλον της εταιρίας. Θεόδωρος Δ. Μπερτζελέτος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

3 Περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και δημιουργίας Η φιλοσοφία μας Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Το εργοστάσιο καλύπτει συνολικά τ.μ. με περιβάλλοντα ιδιόκτητο χώρο 75 στρεμμάτων και αποτελείται από οκτώ τμήματα παραγωγής: Σκόνης, Γαλακτοκομικών, Λιπαρών, Σοκολάτας, Σιροπιών παγωτού, Γλάσσου, Κερασιού, Μάρζιπαν. Η φιλοσοφία μας: Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συνεργασιών, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επαγγελματιών σε όλα τα στάδια. Το όραμα μας: Ηγέτης του χώρου με υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι θεμελιώδεις αξίες μας: Διάθεση προϊόντων που προσθέτουν αξία στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστης σχέσης ποιότητας/τιμής, ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων.

4 Διαθέτουμε πλήρη σειρά προϊόντων για να δημιουργήσετε ψωμιά και αρτοποιήματα βγαλμένα από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης εμπνευσμένα από τις διατροφικές αξίες της μεσογειακής διατροφής. Ψωμιά σύμβολα που χαρακτηρίζουν σημαντικές στιγμές της ζωής των Ελλήνων

5 8 9 Τριστάρ Μαγιά Νωπή Credin Για όλα τα ζυμάρια. Για όλους τους τύπους ψωμιού. Kωδικός: 199 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Ξηρή Μαγιά Red Κατάλληλη για ψωμί και ζυμάρια με ζάχαρη έως 8%. 1 μέρος ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 3 μέρη νωπής. Kωδικός: 154 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Ξηρή Μαγιά Gold Κατάλληλη για γλυκά ζυμάρια με ζάχαρη άνω του 8%, για τσουρέκια, μπριός, σταφιδόψωμα. 1 μέρος ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 3 μέρη νωπής. Kωδικός: 155 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Μάζαφερμ 2 σε 1 Υγρό βελτιωτικό και υγρό προζύμι. 1% έως 2% επί του αλεύρου. ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ. Kωδικός: 771 Δοχείο: 10 κιλά

6 10 11 Παν Aπ Σούπερ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Για όλους τους τύπους των αρτοσκευασμάτων. Ενδείκνυται για περιοχές με σκληρό νερό. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Ιδανικό για παραδοσιακή αρτοποίηση με αργά γινώματα και ζυμωτήρια παλαιού τύπου. Kωδικός: 3088 Μπλόου Απ Σκόνη 0,5% -1,5% επί του αλεύρου. Βασισμένο σε ενεργή γλουτένη. Εξομαλύνει τις διαφορές ποιότητας των αλεύρων, βοηθάει στην μεγαλύτερη απορρόφηση νερού από το ζυμάρι. Κατάλληλο για ψωμιά ολικής άλεσης και πιτυρούχα. Kωδικός: 487 Σακί: 25 κιλά 2000 ΑΠ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου, γενικής χρήσεως. Δίνει εξαιρετική διόγκωση, πυκνή κυψέλωση, συνεκτική υφή ψίχας και λεπτή χρυσαφένια κόρα. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Kωδικός: 3053, 3054 Σακί: 25 κιλά 10 κιλά Αρτοπάν (Χωριάτικο) Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Δίνει ανοιχτή κυψέλωση, χοντρή καστανή κόρα και ωραία γεύση. Ιδανικό για ψωμί τύπου «χωριάτικο» κατάλληλο και για ψωμιά ολικής αλέσεως. Kωδικός: 3073 Αρτοπάν (Κίτρινο) Σκόνη 0,5%-1% επί του αλεύρου. Ιδανικό για ψωμί τύπου «χωριάτικο». Δίνει ανοιχτή κυψέλωση, χοντρή καστανή κόρα και ωραία γεύση. Ενισχύει με φυσικό τρόπο το χρώμα των αλεύρων. Kωδικός: Σταρ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Γενικής χρήσεως. Κατάλληλο για όλους τους τύπους των αλεύρων. Προτείνεται σε περιοχές με σκληρά νερά. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Kωδικός: 3302, 3324 Σακί: 10 κιλά 25 κιλά Ορίζων Σκόνη 0,5% επί του αλεύρου γενικής χρήσεως. Πολύ καλή διόγκωση, πυκνή και συνεκτική ψίχα, λεπτή και χρυσαφένια κόρα. Πολύ καλή σχέση κόστους προς απόδοση. Kωδικός: 3325 Δημιουργήστε υπέροχα ψωμιά και αρτοσκευάσματα με τα εξειδικευμένα βελτιωτικά της Credin. Εξομαλύνουν τις αστάθειες που προκαλούνται και σας βοηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες αρτοποίησης.

7 12 13 Βέλτιστον Σκόνη, 1% επί του αλεύρου, γενικής χρήσεως. Οικονομικό βελτιωτικό. Kωδικός: 3321 Σακί: 10 κιλά Σούπερ Σοφτ Σκόνη 0,5-3% επί του αλεύρου. Για τοστ, χάμπουργκερ, ρολς, με μαλακή κόρα, πυκνή υφή και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 3017 Φαλκ Σε μορφή πάστας 2% - 3% επί του αλεύρου. Κατάλληλο για τοστ, λαγάνα, φρυγανιά, Χριστόψωμο (Άρτος) και άλλα. Χαρίζει πλούσια γεύση, πυκνή, συμπαγή υφή και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 2000 Δοχείο: 12 κιλά Γκρεκοντάρκ Για μαύρα ψωμιά. Ιδανικό για χρήση σε άλευρα σίκαλης, ενισχύει το χρώμα και τη γεύση. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. 1% - 4% επί του αλεύρου. Kωδικός: 3200 Σιρουπάν Φυτικές ίνες (πίτυρο), προψημένες με ζάχαρη (καραμέλα), τριμμένες σε λεπτόκοκκη σκόνη. Προστίθεται σε άλευρα σίτου ή σικάλεως από 5% έως 7%. Χαρίζει σκούρο ξανθό χρώμα και ελαστική ψίχα που δεν τρίβει στα μαχαίρια. Kωδικός: 117 Σακί: 20 κιλά Φροστ Σκόνη 2% - 4% επί του αλεύρου. Βελτιωτικό ιδανικό για κατεψυγμένα προϊόντα αλλά και κατάλληλο για ψωμιά χωριάτικα μεγάλου όγκου, λευκά και πολυτελείας. Kωδικός: 3237 Δώστε ξεχωριστή προσωπικότητα στα δημιουργήματά σας.

8 14 15 Β Ready Υπερσυμπύκνωμα με βάση το προζύμι προηγμένης τεχνολογίας που δίνει την γεύση, το άρωμα και την διατηρησιμότητα του παραδοσιακού «χωριάτικου» ψωμιού. 1 σακουλάκι του 1 κιλού σε κιλά αλεύρι. 3 διαφορετικοί μέθοδοι αρτοποίησης. Kωδικός: 6357 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 1 κιλό Mont Athos Πλήρες μίγμα για ελληνικό παραδοσιακό ψωμί μοναστηριακού τύπου, με πλούσια γεύση και χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Kωδικός: 3284 Σακί: 25 κιλά Συμπύκνωμα για Τσιαπάτα Συμπύκνωμα για αυθεντικό ψωμί Ciabatta με πολύ ανοιχτή κυψέλωση και τραγανή γευστική κόρα. Συνδυάζεται με όλα τα είδη αλεύρων. Περιέχει προζύμι σε σκόνη. Είναι κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων. Είναι οικονομικό με ποσοστό συμμετοχής στο αλεύρι ΜΟΝΟ 10%. Έχει μεγάλη απορρόφηση σε νερό > 75%. Kωδικός: 3429 Παραδοσιακά ψωμιά και τεράστια γκάμα πρωινών και snacks, με ένα ζύμωμα, στον πάγκο σας.

9 16 17 Συγκομιστό Βίκινγκ Σίκαλη Χάους Μπροτ Μανχάιμ Μίγμα 50% για ξανθό ψωμί σίκαλης με σπόρους, εύγευστο, αρωματικό με πλούσιο σε φυτικές ίνες. Περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, ιχνοστοιχεία, νιασίνη και βιταμίνες (Β1, Β2, Β6, C). Kωδικός: 3041 Μίγμα 30% για ξανθό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου, με πλούσια γεύση και δυνατό άρωμα. Kωδικός: 3078 Πλήρες μίγμα για βαρύ ψωμί γερμανικού τύπου με μεγάλη περιεκτικότητα σε σπόρους και φυτικές ίνες. Kωδικός: 3383 Μίγμα 50% για βαθύ καστανό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου με σπόρους. Με δυνατή γεύση σίκαλης και σπόρων. Kωδικός: 3007 Μίγμα για Πουλιέζε Μπαβάριαν Μίγμα 100% ιταλικό παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί από την Πούλια. Ιδανικό για τυρόψωμα, ελιόψωμα και σνακ πρωινού. Μίγμα 50% για βαθύ καστανό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου χωρίς σπόρους. Με δυνατή γεύση και άρωμα σίκαλης. Kωδικός: 479 Σακί: 25 κιλά Kωδικός: 3002 Αλμέρα Πλήρες μίγμα για πίτσα, focaccia, κριτσίνια, πεϊνιρλί και σνακ πρωινού. Kωδικός: 3327 Σακί: 10 κιλά Βίκινγκ Καλαμπόκι Μίγμα 50% για κίτρινο ψωμί καλαμποκιού, κριτσίνια και κράκερ. Kωδικός: 3343 Ξεχωριστά παραδοσιακά ψωμιά για εκλεκτικούς και απαιτητικούς.

10 18 19 Σουσάμι Νιφάδες Σίτου Σιρόπι Σταφίδας Προπιονικό Ασβέστιο Για διακόσμηση σε κουλούρια, ψωμί, κριτσίνια, σκαλτσούνια, παραδοσιακό παστέλι, κλπ. Kωδικός: 114 Σακί: 25 κιλά Για διακόσμηση και εμπλουτισμό αρτοσκευασμάτων. Kωδικός: 3069 Σακί: 10 κιλά Για μουστοκούλουρα, μουσταλευριά κλπ. Kωδικός: 59 Δοχείο: 5 κιλά ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ, 0,1% - 0,3% επί του αλεύρου (δηλαδή 1-3 γρ. ανά κιλό αλεύρου). Προστατεύει από τη μούχλα. Kωδικός: 247 Σακί: 20 κιλά Σκούρα Βύνη Ηλιόσπορος Μίγμα Σπόρων Ουμεντίν Ενισχύει με φυσικό τρόπο το άρωμα, τη γεύση και το χρώμα σε βυνούχα και σκούρα ψωμιά. Το ποσοστό χρήσης κυμαίνεται από 1% - 4% ανάλογα με το είδος αλεύρου που θέλουμε να εμπλουτίσουμε. Kωδικός: 3412 Kωδικός: 624 Σακί: 25 κιλά Μίγμα 6 σπόρων για διακόσμηση αρτοσκευασμάτων και για εμπλουτισμό των ψωμιών με σπόρους. Kωδικός: 3322 Σακί: 10 κιλά ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ. 0,5%-4% επί του βάρους των υλικών. Διατηρεί τις ζύμες μαλακές, αυξάνει τον χρόνο της διατηρησιμότητας. Kωδικός: 3091 Προϊόντα για διακόσμηση και έξοχα τελικά φινιρίσματα των αρτοποιημάτων σας που αναδεικνύουν την τέχνη σας και υπογραμμίζουν την τελειότητά σας.

11 Ο δημιουργικές ιδέες χρειάζονται αγνά υλικά και φαντασία. Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ δημιούργησε για εσάς την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ειδικά μελετημένων για να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις και τις γευστικές συνήθειες της ελληνικής οικογένειας

12 22 23 Ιμπέριαλ Κέικ Σπιτικό Κέικ Κέικ Μιξ Classic Kέικ Σοκολά Μίγμα για κρημ-κέικ με πλούσια γεύση και κούκις. Με μεγάλη διατηρησιμότητα. Κρατάει τα φρούτα σε ζελέ, ψηνόμενες μαρμελάδες και πραλίνες. Kωδικός: 3345 Μίγμα για κέικ λαδιού, μάφινς, βασιλόπιτα, κούκις μαλακά ή σκληρά. Με εξαιρετική γεύση. Kωδικός: 3332 Μίγμα για κλασσικό κέικ μαργαρίνης/βουτύρου με ωραία γεύση και άρωμα. Kωδικός: 3004, 3095 Σακί: 25 κιλά 15 κιλά Μίγμα για κέικ μαργαρίνης/βουτύρου με σοκολάτα. Κατάλληλο για ζάχερ κέικ. Kωδικός: 3230 Υπέροχα κέικ και άλλα μικρά θαύματα αξεπέραστης ποιότητας με την εμπειρία και την εγγύηση της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ. Ιμπέριαλ Κέικ Σοκολάτας Μίγμα για κρημ κέϊκ, με πλούσια γεύση σοκολάτας. Κατάλληλο για σοκολατόπιτα και για κούκις σοκολάτας, μπράουνις και σουφλέ σοκολάτας. Με μεγάλη διατηρησιμότητα. Κρατάει τα φρούτα σε ζελέ, ψηνόμενες μαρμελάδες και πραλίνες. Kωδικός: 3348 Σπιτικό Κέικ Σοκολάτας Μίγμα για κέικ λαδιού σοκολάτας, κούκις, μάφινς και σοκολατόπιτα. Kωδικός: 3387 Κέικ των Αγγέλων (Angel s Cake) Μίγμα για νηστίσιμα κέικ, φανουρόπιτα, μηλόπιτα και κούκις. Δεν περιέχει ζωϊκά, κατάλληλο για χορτοφάγους. Κατάλληλο για δυσανεκτικούς στη λακτόζη. Kωδικός: 3401 Mίγμα για Kέικ με Φυτικές Ίνες (Special Cake) Μίγμα για κέικ με φυτικές ίνες. Κατάλληλο και για μαλακά κούκις και σταφιδόπιτα. Ιδανικό για έναν «υγιεινό τρόπο διατροφής». Kωδικός: 3374

13 24 25 Μίγμα για Ρεβανί (ΣΕΡΙΝ) Μίγμα για ΡΕΒΑΝΙ παραδοσιακού τύπου. Ιδανικό για καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα και Βυζαντινό. Kωδικός: 3331 Credi Muffin Μίγμα για παραδοσιακά αμερικάνικα μάφινς. Kωδικός: 3304 Σακί: 10 κιλά Κέικ της Ημέρας Εvery Day Cake Μίγμα για κέικ βουτύρου / μαργαρίνης. ΔΕΝ περιέχει τη ζάχαρη. Kωδικός: 3306 Credi Carrot Μίγμα για κέικ καρότου και καρυδόπιτα. Εξαιρετική γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 3108 Σακί: 10 κιλά

14 26 27 Τσουρέκι One Step Πλήρες μίγμα για τσουρέκι νέας γενιάς. Παρασκευάζεται εύκολα προσθέτοντας μόνο νερό και μαγιά. Κατάλληλο και για βασιλόπιτα μαγιάς και πανετόνε. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2 ώρες. Kωδικός: 3380 Τσουρέκι Super Fast Μίγμα για τσουρέκι. Παρασκευάζεται γρήγορα, προσθέτοντας μόνο νερό, μαγιά και λάδι. Με γρήγορα γινώματα. Κατάλληλο για παραγωγή μπριός. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 1½ ώρα. Kωδικός: 3342 Μίγμα 69 Μίγμα για τσουρέκι, σταφιδόψωμο, βασιλόπιτα, βασιλόπιτα μαγιάς, πανετόνε, πολίτικη βασιλόπιτα. Εξαιρετικό, σταθερό αποτέλεσμα. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2½ ώρες Kωδικός: 3102 Μίγμα 69 Σούπερ Μίγμα με έντονα αρώματα, για τσουρέκι, πανετόνε, κολόμπα. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2½ ώρες Kωδικός: 3173

15 28 29 Ιντεάλ Ιντεάλ με Γεύση Βουτύρου Flex Κακάο Dark Ρούλετ Μίγμα για παντεσπάνι με πολύ καλή διόγκωση, εξαιρετική αντοχή στο σιρόπιασμα και υπέροχη γεύση. Kωδικός: 3016 Μίγμα για αφράτο παντεσπάνι, με εξαιρετικό άρωμα βουτύρου. Kωδικός: 3428 Μίγμα για σκούρο παντεσπάνι κακάο, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3008 Μίγμα με μεγάλη ελαστικότητα για ρολλά (τόμπους), swiss rolls. Kωδικός: Σακί: 25 κιλά 15 κιλά Ιντεάλ Κακάο Μίγμα για παντεσπάνι με μοναδικό όγκο, εξαιρετική ελαστικότητα, νωπότητα και υπέροχη γεύση κακάο. Kωδικός: 3097 Flex Μίγμα για παντεσπάνι λευκό, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3022 Για σίγουρο αποτέλεσμα, μοναδικό όγκο, ελαστικότητα, εξαιρετική αντοχή χωρίς φύρες και απώλειες. Σούπερ Παλς Βελτιωτικό σε πάστα. Για παραδοσιακό παντεσπάνι, κέικ, κώκ. 4% επί των υλικών. Δίνει όγκο και βελτιωμένη υφή. Kωδικός: 2003, 2002 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Flex Κακάο Μίγμα για παντεσπάνι κακάο, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3019 Για εσάς τους επαγγελματίες που προτιμάτε την παραδοσιακή παρασκευή παντεσπανιών η συλλογή ελληνικών βελτιωτικών και μιγμάτων της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ επισφραγίζει την ποιότητα της παραδοσιακής σας συνταγής. Μουλτιπάστ Βελτιωτικό νέας γενιάς σε πάστα. Για αφράτο παντεσπάνι, κέικ, κωκ. 3% επί των υλικών. Kωδικός: Δοχείο: 5 κιλά 12 κιλά

16 30 31 Μίγμα για Κωκ (CREDI KOK) Μίγμα για Κρέπες (Μπριζίτ) Μίγμα για Βάφλες Τρίμμα Μπισκότου Μίγμα για κωκ, σαβαγιάρ και πτι φουρ. Kωδικός: 3275 Έτοιμο μίγμα για κρέπες. Προσθέστε νερό και αυγά. Kωδικός: 3050 Μίγμα για βάφλες, γλυκές ή αλμυρές. Προσθέστε μόνο νερό. Kωδικός: 6008 Κιβώτιο: 5 κιλά Μίγμα μπισκότου για τη βάση του Cheese cake και όχι μόνο. Kωδικός: 6024 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 800 γρ. Εllo Λουκουμάδες Μίγμα για παραδοσιακούς λουκουμάδες. Στη συσκευασία περιέχεται και η μαγιά. Kωδικός: 3096 Τάρτα Μιξ Μίγμα σε σκόνη για ζύμη τάρτας, ταρταλέτας. Έχει υπέροχη γεύση, εξαιρετικό και σταθερό αποτέλεσμα. Kωδικός: 3089 Τζέμινι Μίγμα σε μορφή πάστας για σου και εκλέρ με άριστο αποτέλεσμα. Kωδικός: 2005, 2004 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Μίγμα για Κρουασάν (Κρου Μιξ) Μίγμα για κρουασάν, με εξαιρετικής ποιότητος επιλεγμένα άλευρα Kωδικός: 3030 Προϊόντα πανεύκολα στη χρήση, οικονομικά, για δημιουργία υπέροχων προϊόντων που στολίζουν τη βιτρίνα και τον πάγκο σας.

17 32 33 Μαρζιπάνη ΚΡΕΝΤΙΝ Πάστα αμυγδάλου. Αμύγδαλο 66%, ζάχαρη 33%. Για αμυγδαλωτά, γαριδάκια, φοντανάκια, γεμίσεις σε σοκολατάκια, διακοσμήσεις. Kωδικός: 7004 Κιβώτιο: 10 κιλά Τίντο - Λίντο Α2 Πάστα αμυγδάλου για αμυγδαλωτά, εργολάβους, μάκαρονς, γεμίσεις φοντάν και σκαλτσούνια. Kωδικός: 7001 Κιβώτιο: 12 κιλά Πάστες αμυγδάλου για αμυγδαλωτά, εργολάβους, μακαρόνς, γεμίσεις φοντάν, γεμίσεις τάρτας, γαριδάκια, σκαλτσούνια, παραδοσιακά νησιώτικα αμυγδαλωτά και διακόσμηση. Λίντο 25 Πάστα περζιπάν, για αμυγδαλωτά, εργολάβους, γαριδάκια, γεμίσεις. Kωδικός: 7005 Κιβώτιο: 12 κιλά Κρούστεξ Μίγμα για φλορεντίνες. Kωδικός: 401 Κιβώτιο: 5 κιλά

18 34 35 Ορκιντέ Μπέικιν Πάουντερ Μπέϊκιν πάουντερ 3 συστατικών. Kωδικός: 6027, 3003 Δοχείο: 5 κιλά, Ιμβερτοσάκχαρο Ιμβερτοσάκχαρο διαφανές. Δεν κρυσταλλώνει στο ψυγείο. Kωδικός: 4040 Δοχείο: 6 κιλά Κόμπι Βελτιωτικό σε πάστα για μπριός, Δανέζικα, ντόνατς. Kωδικός: 2007 Δοχείο: 5 κιλά

19 36 37 Ντάνια Κίτρινη Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Ψήνεται, περιέχει αυγό, έχει κίτρινο χρώμα, σφιχτή υφή και σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3012 Ντάνια Λευκή Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Ψήνεται, έχει λευκό χρώμα, σφιχτή υφή και σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3165 Ίρις Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Βελούδινη υφή, με άρωμα βανίλιας και καραμέλας. Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Kωδικός: 3326 Κρέμα Jolly Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής. Είναι νηστίσιμη ως έχει. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 794 Δοχείο: 10 κιλά Κρέμα Jolly Σεράνο Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτας. Ψήνεται. Έχει απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 935 Δοχείο: 10 κιλά Crème Real Γεύση Λεμόνι Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής για γέμιση και ψήσιμο. Είναι νηστίσιμη ως έχει. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 860 Δοχείο: 6 κιλά Σαρλότ Premium Βάση για παρασκευάσματα τύπου Σαρλότ & Μους. Kωδικός: 6437 Κιβώτιο: 15 σακ. x 1 κιλό

20 38 39 Ερατώ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει μέτριο αφράτεμα, περιέχει αυγό, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3011 Σακί: 25 κιλά Ανφώ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει πολύ αφράτεμα, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3090 Σακί: 25 κιλά Κρεμάζ Ζεστή κρέμα για τυρόπιτα και αλμυρά παρασκευάσματα. Ψήνεται. Έχει υπόλευκο χρώμα, σφιχτή υφή. Kωδικός: 3217 Ανφώ Σούπερ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει πολύ αφράτεμα, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3110 Σακί: 25 κιλά Έρα New Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με λευκό χρώμα και σφιχτή υφή, η οποία σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3080 Σακί: 25 κιλά Σαλίνα Κρύα κρέμα για τυρόπιτα και αλμυρά παρασκευάσματα. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα και σφιχτή υφή, ενώ δουλεύεται κρύα χωρίς να χρειάζεται βράσιμο. Kωδικός: 3268 Σακί: 25 κιλά Κουίκ Μίγμα για κρύο κιγιέ γρήγορης παρασκευής, μαρέγκα, μπεζέδες. Kωδικός: 3199 Αλμπουμίνη Kωδικός: 977, 6076 Κιβώτιο: 5 κιλά 25 κιλά Προϊόντα πρώτης επιλογής από τους παραδοσιακούς επαγγελματίες του χώρου. Αυθεντική παραδοσιακή γεύση, υπέροχη υφή, τέλειο αποτέλεσμα. Μίγμα για Κρέμα Τσηζ - Κέικ Έτοιμο μίγμα για κρέμα cheesecake με υπόλευκο χρώμα και σφιχτή υφή. Γίνεται γρήγορα και εύκολα μόνο με την προσθήκη γάλακτος. Μπορεί να αφρατευτεί. Kωδικός: 6023 Κιβώτιο: 15 τεμ. Χ 800 γρ. Κρεμίνα (Κρέμα Μπουγάτσας) Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής για μπουγάτσα και γαλακτομπούρεκο. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα και απαλή υφή, δουλεύεται κρύα και δεν χρειάζεται βράσιμο. Kωδικός: 3212

21 40 41 ELLO Creamy Φυτική σαντιγύ σε πάστα, πολύ σταθερή δομή και εξαιρετική διόγκωση. Η καταλληλότερη για σεράνο. Χωρίς συντηρητικά και σταθεροποιητές. Δεν περιέχει ζάχαρη. Έχει μεγάλο χρόνο ζωής. Kωδικός: 1000 Κυτίο: 2,9 κιλά Anna U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και εξαιρετική διόγκωση. Kωδικός: 292, 959 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Bag in box: 10 lt Cornet U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 578 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Μίγμα για Σαντιγύ χωρίς Ζάχαρη Φυτική σαντιγύ σε σκόνη χωρίς ζάχαρη. Δίνει σαντιγύ με σφιχτή υφή πολύ σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 3236 Σακί: 10 κιλά ELLO Creamy: Το ELLO Creamy η παγκόσια πατέντα της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ. Η μοναδική φυτική σαντιγύ με γαλακτώδη ελαφριά γεύση, άψογη συμπεριφορά στην κατάψυξη και εκπληκτική ικανότητα διατήρησης της φόρμας της. Crema Bianca U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 300, 329 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Bag in box: 10 lt Μίγμα για Σαντιγύ με Ζάχαρη Φυτική σαντιγύ σε σκόνη με ζάχαρη. Δίνει σαντιγύ με σφιχτή υφή, πολύ σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 6068 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 800 γρ. Αnna U.H.T.: Η πρώτη φυτική κρέμα της αγοράς, κορυφαίας ποιότητας, με εξαιρετική διόγκωση και βελούδινη υφή.

22 42 43 Fiore U.H.T. Κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά. Kωδικός: 348 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Labele Miroir Ουδέτερο Κρύο ζελέ επικαλύψεως, έτοιμο για χρήση. Αραιώνεται με νερό. Παραμένει στις επιφάνειες γυαλιστερό, δεν κάνει «πέτσα». Kωδικός: 4070 Δοχείο: 5 κιλά Miroir Glaze Ουδέτερο Έτοιμο ζελέ επικάλυψης. Κατάλληλο και για γυάλισμα κέικ μετά το ψήσιμο. Kωδικός: 744 Δοχείο: 7 κιλά Ζελέ νέας γενιάς για διακόσμηση και συντήρηση των αριστουργημάτων σας. Υπέροχη γυαλάδα, κρυστάλλινο τελικό αποτέλεσμα. Fro Glaze Ουδέτερο Έτοιμο ζελέ επικάλυψης. Κατάλληλο για κατάψυξη. Kωδικός: 414 Δοχείο: 7 κιλά Ναπάζ Glaze Ουδέτερο Ζεστό ζελέ επικάλυψης που χρειάζεται προσθήκη νερού. Kωδικός: 765 Δοχείο: 13 κιλά

23 44 45 Labele Miroir Still Καθρέπτες ζαχαροπλαστικής με διάφανη και λαμπερή εμφάνιση. Για διακόσμηση τουρτών, ταρτών και τουρτών παγωτού. Δοχείο: 7 κιλά Labele Miroir Still Αμαρένα Κωδικός: 989 Labele Miroir Still Φράουλα Κωδικός: 995 Labele Miroir Still Βύσσινο Κωδικός: 709 Labele Γλασάζ με γεύση Σοκολάτας Kωδικός: 863 Δοχείο: 3 κιλά Labele Miroir Still Πορτοκάλι Κωδικός: 787 Labele Miroir Still Σοκολάτα Κωδικός: 796 Labele Miroir Still Λευκό Κωδικός: 797 Labele Γλασάζ Λευκό Kωδικός: 862 Δοχείο: 3 κιλά Φαρσιτούρες Labele Miroir Φαρσιτούρες που δεν «πετσιάζουν» στο ψυγείο, παραμένουν λαμπερές με άριστη γεύση. Κατάλληλες και για κατάψυξη. Δοχείο: 3 κιλά Labele Miroir Φράουλα Κωδικός: 852 Labele Miroir Βατόμουρο Κωδικός: 855 Labele Miroir Μπανάνα Κωδικός: 854 Labele Miroir Ακτινίδιo Κωδικός: 853 Labele Miroir Πορτοκάλι Κωδικός: 882 Labele Miroir Καραμέλα Κωδικός: 4141 Ίντερ Φαρσιτούρα Καραμέλα Με λαμπερή εμφάνιση και φυσική γεύση για διακόσμηση τουρτών και ταρτών. Ευκολία στη χρήση. Kωδικός: 4015 Δοχείο: 5 κιλά Φαρσιτούρα Λεμόνι Φαρσιτούρες με λαμπερή εμφάνιση και φυσική γεύση για διακόσμηση τουρτών και ταρτών. Kωδικός: 457 Δοχείο: 2,7 κιλά

24 46 47 Choco Wrap Choco Wrap Λευκό Γλάσσο Λευκό Γλάσσο Κακάο Επικάλυψη για κέικ, τσουρέκια, κεράσματα, βουτήματα. Σταθεροποιείται γρήγορα, δεν «κολλάει». Kωδικός: 5054 Δοχείο: 5 κιλά Επικάλυψη για κέικ, τσουρέκια, κεράσματα, βουτήματα. Σταθεροποιείται γρήγορα, δεν «κολλάει». Kωδικός: 5017 Δοχείο: 5 κιλά Γλάσσο λευκό μαλακό, γυαλιστερό. Kωδικός: 4050, 4051 Δοχείο: 15 κιλά Κιβώτιο: 15 κιλά Γλάσσο κακάο μαλακό, γυαλιστερό. Kωδικός: 4052, 4067 Δοχείο: 15 κιλά Κιβώτιο: 15 κιλά Ζάχαρη Ψυγείου Ζάχαρη ψυγείου αδιάβροχη που δεν υγρασιάζει. Για άχνισμα σε κέικ, μάφινς, ντόνατς, μιλφέιγ, κράπφεν. Οικονομική. Λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη άχνη. Κατάλληλη και για κατάψυξη Kωδικός: 707 / 857 Κιβώτιο: 4 x 5 κιλά ChocoCover Σοκολάτα με Γεύση Σοκολάτας ChocoCover Λευκό με Γεύση Λευκής Σοκολάτας Πολυχρηστική πάστα, ιδανική για να επικαλύψει άριστα τις τούρτες ή άλλα παρασκευάσματα σας όπως σοκολατόπιτες, κέικ, τσουρέκια και βασιλόπιτες. Πολυχρηστική πάστα, ιδανική για να επικαλύψει άριστα τις τούρτες ή άλλα παρασκευάσματα σας όπως σοκολατόπιτες, κέικ, τσουρέκια και βασιλόπιτες. Κατάλληλο όμως και για να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να κάνετε υπέροχα προφιτερόλ ή ακόμα και βραχάκια με ξηρούς καρπούς. Κατάλληλο όμως και για να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να κάνετε υπέροχα προφιτερόλ με νόστιμη λευκή σάλτσα ή ακόμα και βραχάκια με ξηρούς καρπούς. Ζάχαρη Άχνη Kωδικός: 5015 Δοχείο: 5 κιλά Kωδικός: 5016 Δοχείο: 5 κιλά Kωδικός: 3320

25 48 49 Πέρλα Κεράσι Πέρλα Νεράτζι Αμαρένα σε Σιρόπι Αμαρένα Στεγνή Κόκκινο κεράσι από ζελέ. Καταψύχεται, αποψύχεται, ψήνεται. Κατάλληλο και για διακόσμηση. Πέρλα Κεράσι Νο1 Κωδικός: 000 Πέρλα Κεράσι Νο2 Κωδικός: 000 Δοχείο: 5 κιλά Πράσινο νεράντζι από ζελέ. Καταψύχεται, αποψύχεται, ψήνεται. Κατάλληλο και για διακόσμηση. Πέρλα Νεράτζι Νο1 Κωδικός: 000 Πέρλα Νεράτζι Νο2 Κωδικός: 000 Δοχείο: 5 κιλά Ολόκληρο φρούτο ΑΜΑΡΕΝΑ (αγριοκέρασο) μέσα σε γευστικό σιρόπι αμαρένας. Για διακοσμήσεις και γεμίσεις σε σοκολατάκια, για τη ζαχαροπλαστική, για το παγωτό. Kωδικός: 98 Δοχείο: 5 κιλά Ολόκληρο, στραγγισμένο φρούτο ΑΜΑΡΕΝΑ (αγριοκέρασο) με πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα. Για διακοσμήσεις και γεμίσεις σε σοκολατάκια, για τη ζαχαροπλαστική (ιδανικό για τούρτα Black Forest), για το παγωτό. Kωδικός: 99, 598 Κιβώτιο: 5 κιλά 7 κιλά Κεράσι Κόκκινο Στεγνό Κεράσι κόκκινο στεγνό Kωδικός: 772 Κιβώτιο: 5 κιλά Κεράσι Κόκκινο σε Σιρόπι Κεράσι κόκκινο σε σιρόπι 60/ Kωδικός: 129 Δοχείο: 10 κιλά Κύβοι Πορτοκάλι Kωδικός: 149 Κιβώτιο: 5 κιλά Φρουτοκύβοι Ανάμεικτοι Kωδικός: 150 Κιβώτιο: 5 κιλά Μαρμελάδα Ζαχαροπλαστικής Βερίκοκο Μαρμελάδα για πτι-φουρ και γεμίσεις. Kωδικός: 293 Δοχείο: 10 κιλά Μαρμελάδα για Ψήσιμο Μαρμελάδα για πτι-φουρ και γεμίσεις. Ψήνεται. Βερίκοκο Κωδικός: 106 Φράουλα Κωδικός: 112 Κεράσι Κωδικός: 108 Δοχείο: 10 κιλά

26 50 51 Ανανάς Baby Rings Kωδικός: 100 Δοχείο: 3 κιλά Φρούτα σε Ζελέ Φρούτα σε ζελέ με εξαιρετική γυαλάδα. Για διακόσμηση και γέμιση γλυκών, ταρτών, κρέπας, παγωτού και παγωμένων επιδορπίων. Κατάλληλα και για ψήσιμο Labele Orange Chops Γλυκό πορτοκάλι στεγνό κομμένο σε φέτες. Μαυροκέρασο Κωδικός: 713 Κόκκινο Κεράσι Κωδικός: 711 Φράουλα Κωδικός: 712 Δοχείο: 2,7 κιλά Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 715 Κύβοι μήλου σε ζελέ 10x10 Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 770 Κύβοι μήλου σε ζελέ 10x10 Δοχείο: 2,7 κιλά 12 κιλά Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 586 Κύβοι μήλου σε ζελέ 5x5 Δοχείο: 2,7 κιλά Kωδικός: 980 Κιβώτιο: 6 κιλά Μαρμελάδα Ζαχαροπλαστικής Φράουλα Αρίστης ποιότητας. Kωδικός: 282 Δοχείο: 12,5 κιλά Credifresh Πορτοκάλι Πάστα Kωδικός: 410 Δοχείο: 5 κιλά Φυσικά φρούτα σε ζελέ και μαρμελάδες για διακόσμηση, γέμιση. Ψήνονται, ψύχονται και αποψύχονται. Credifresh Βύσσινο σε Ζελέ Kωδικός: 512 Δοχείο: 5 κιλά

27 52 53 Παλλάς Παλλάς Μαλακή Πραλίνα φουντουκιού, με ανοιχτό καφέ χρώμα, εξαιρετικά λεία υφή και έντονη γεύση φουντουκιού. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, να διακοσμήσετε τα γλυκίσματα σας, να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να γεμίσετε έτοιμες τάρτες και έτοιμα ψημένα παρασκευάσματα αφού τα κόψετε, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, φεγεντίν αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις. Kωδικός: 5008, 5009 Kωδικός: 5057, 5058 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Pralibake Κακάο Παλλάς Λευκή Παλλάς Λευκή Μαλακή Λευκή πραλίνα φουντουκιού, με γεύση λευκής σοκολάτας, με υπόλευκο χρώμα και εξαιρετικά λεία υφή. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, να διακοσμήσετε τα γλυκίσματα σας, να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να γεμίσετε έτοιμες τάρτες και έτοιμα ψημένα παρασκευάσματα αφού τα κόψετε, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, φεγεντίν αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις. Kωδικός: 5010, 5011 Kωδικός: 5059, 5060 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Ψηνόμενη πραλίνα με γεύση φουντουκιού, σκούρο καφέ χρώμα και λεία υφή. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και σταθερή σε όλες τις συνθήκες ψησίματος σε κλειστά αλλά και ανοιχτά παρασκευάσματα, περνάει και από γεμιστικές μηχανές. Διατηρεί τον όγκο και τη γυαλάδα της, χωρίς να πετσιάζει και χωρίς να τρέχει. Μπορείτε ακόμα να αρωματίσετε κρέμες, κυρίως βουτυρόκρεμες, να κολλήσετε πτι-φουρ και να την σερβίρετε με βάφλες και κρέπες. Kωδικός: 5014, 5005 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Πραλίνες, Κρέμες Γεμίσματος Σοκολάτας και Επικαλύψεις και πολυχρηστικές Πάστες Επικάλυψης για γλυκά φτιαγμένα με φαντασία. Μελάγια Μιράντα Παχύρευστη πραλίνα φουντουκιού με κακάο. Έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και λεία υφή. Ιδανική για να κολλήσετε πτι-φουρ και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5018 Δοχείο: 13 κιλά Μιρέλα Νέα Μαλακή πραλίνα φουντουκιού με κακάο κατάλληλη και για γεμιστικές μηχανές. Έχει πολύ σκούρο καφέ χρώμα και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να την σερβίρετε με κρέπες ή βάφλες, να αρωματίσετε κρέμες, να φτιάξετε φεγεντίν και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5042 Δοχείο: 13 κιλά Έβελιν Μαλακή πραλίνα φουντουκιού με κακάο κατάλληλη και για γεμιστικές μηχανές. Έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να την σερβίρετε με κρέπες ή βάφλες, να αρωματίσετε κρέμες, να φτιάξετε φεγεντίν και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5050 Δοχείο: 13 κιλά Παχύρευστη πραλίνα καβουρδισμένου φουντουκιού με κακάο. Έχει πολύ σκούρο καφέ χρώμα (σοκολατί) και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, τάρτες, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, να αρωματίσετε κρέμες, να κάνετε φεγεντίν, να γεμίσετε ψημένα παρασκευάσματα και για πολλές ακόμα εφαρμογές. Kωδικός: 5025 Δοχείο: 13 κιλά

28 54 55 Toffee De Luxe Πάστα καραμέλας βουτύρου κατάλληλη για γκανάζ, επικαλύψεις, αρωματισμό κρεμών, γεμίσεις σε σοκολατάκια και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 4108 Δοχείο: 5 κιλά Labele Crème de Maron Ψηνόμενη κρέμα κάστανο για γεμίσεις σε τσουρέκια, κέικ, τάρτες και σοκολατάκια. Kωδικός: 986 Δοχείο: 7 κιλά Η καραμέλα βουτύρου Toffe De Luxe είναι η τελευταία τάση της αγοράς. Δώστε την ξεχωριστή γεύση σε όλες τις κρέμες ζαχαροπλαστικής: κρέμα Πατισερί (κρύα και ζεστή), Σαρλότ, Μπαβαρουάζ, Βουτυρόκρεμα, Σαντιγύ, Μους κλπ. Εμπνευσθείτε και συνδυάστε με CHOCOWRAP CHOCOCOVER ή τα Γλάσσα της CREDIN και δημιουργήστε μοναδικές Επικαλύψεις, Γλασάζ, Φαρτσιτούρες και στολίστε Τούρτες, Πάστες, Κορμούς, Τσουρέκια, Κέικ, Σου και χιλιάδες άλλα αριστουργήματα.

29 56 57 Haya 58% Σοκολάτα σε γαλέτες που δουλεύεται εύκολα, έχει πολύ καλή γυαλάδα και βαθύ σκούρο χρώμα. Kωδικός: 555 Κιβώτιο: 10 κιλά Κάρμεν Ζεστή επικάλυψη, εξαιρετικής ποιότητος με υπέροχη γεύση. Kωδικός: 5001 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Κάρμεν Νέα Ζεστή επικάλυψη, εξαιρετικής ποιότητος, σηκώνει αραίωμα. Kωδικός: 5036 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Mara Milk Σοκολάτα γάλακτος σε γαλέτες, κατάλληλη για όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Kωδικός: 558 Κιβώτιο: 10 κιλά Άϊντα Ζεστή επικάλυψη, σκληρή, οικονομική, σηκώνει πολύ αραίωμα. Kωδικός: 5012 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Dalmatian Ζεστή επικάλυψη σε σταγόνες. Για κούκις, μάφινς, παγωτά. Kωδικός: 984 Κιβώτιο: 1 τεμ. x 12 κιλά Dolce Bianca Ζεστή επικάλυψη σε δεκάρες με γεύση λευκής σοκολάτας. Kωδικός: 71 Κιβώτιο: 10 κιλά Ivory Λευκή Σοκολάτα λευκή σε γαλέτες. Τέλεια ισορροπημένη σε γεύση και άρωμα με την ιδανική ρευστότητα για να δουλεύεται εύκολα. Kωδικός: 557 Κιβώτιο: 10 κιλά Choco Hit Σοκολάτα υγείας σε σταγόνες. Κατάλληλη για κούκις και παγωτά. Kωδικός: 491 Κιβώτιο: 12 κιλά

30 58 59 Τρούφα Σοκολάτας Τρούφα Στιλπνή Σκαλιέτες Στιλπνές Σκαλιέτες Γάλακτος Τρούφα Σοκολάτας με εξαιρετική γεύση και μεγάλη αντοχή. Kωδικός: 493 Κιβώτιο: 4 x 5 κιλά Τρούφα γυαλιστερή. Με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 983, 83 Κιβώτιο: 10 κιλά 14 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 243 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας γάλακτος. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 244 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Κακάο 20/22 ΚΑΚΑΟ με σκούρο καφέ χρώμα και έντονο άρωμα. Έχει βαφική ικανότητα σε κρέμες, παντεσπάνια, κέικ, κούκις και παγωτό. Kωδικός: 265 Σακί: 25 κιλά Τρούφα Γάλακτος Τρούφα Λευκή Σκαλιέτες Λευκές Τρούφα με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας γάλακτος. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 246 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Τρούφα με γεύση, άρωμα και χρώμα λευκής σοκολάτας. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Εξαιρετική γεύση. Kωδικός: 250 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα λευκής σοκολάτας. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 245 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kgr (10X2 kgr) ΠΛΑΚΑ 20 kgr ΚΙΒΩΤΙΟ 6093

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kg (2 1 kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6093 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΛΕΥΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. γλυκές απολαύσεις, με αγνά υλικά

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. γλυκές απολαύσεις, με αγνά υλικά ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ γλυκές απολαύσεις, με αγνά υλικά 1 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ πάστες κιλού ατομικά σιροπιάστα τούρτες σοκολατάκια σοκολατένια κεράσματα βουτήματα - κουλούρια κέικ παγωτό γάμος-αρραβώνας βάπτιση - γεννέθλια

Διαβάστε περισσότερα

enotita-1:enotita-1 25/1/2010 12:19 μμ Page 1 Πειραιάς Ιανουάριος 2010 Αγαπητοί συνεργάτες,

enotita-1:enotita-1 25/1/2010 12:19 μμ Page 1 Πειραιάς Ιανουάριος 2010 Αγαπητοί συνεργάτες, enotita-1:enotita-1 25/1/2010 12:19 μμ Page 1 Πειραιάς Ιανουάριος 2010 Αγαπητοί συνεργάτες, Έχοντας σαν γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα εδώ και 35 χρόνια διαθέτουμε στον επαγγελματία ζαχαροπλάστη μια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΓΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ 29 Ζαχαροπλαστική

ΜΙΓΜΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ 29 Ζαχαροπλαστική Μίγματα Γεμίσεις Επικαλύψεις Μαρμελάδες Κρέμες και προϊόντα γεμίσματος πραλίνες προϊόντα ζάχαρης φυτικές κρέμες Σοκολάτες 29 ΚΕΪΚ ORIGINAL AMERICAN ΛΕΥΚΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ CREAM CAKE Μίγμα για την παρασκευή cream

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΖΥΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΒΥΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ. Αρτοποιία

ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΖΥΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΒΥΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ. Αρτοποιία ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΖΥΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΒΥΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΑ 19 ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ Με τον μοναδικό συνδυασμό οκτώ σπόρων δημητριακών (κριθάρι, καλαμπόκι, κεχρί, σησάμι,ηλιόσπορος,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HO.RE.CA. τα συστατικά της επιτυχίας. εστιάζουµε... στην ποιότητα & την ευκολία σας!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HO.RE.CA. τα συστατικά της επιτυχίας. εστιάζουµε... στην ποιότητα & την ευκολία σας! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HO.RE.CA τα συστατικά της επιτυχίας εστιάζουµε... στην ποιότητα & την ευκολία σας! Η ΑΚΤΙΝΑ αντιμετωπίζει κάθε πελάτη της με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του και καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL PRODUCTS CATALOGUE

PROFESSIONAL PRODUCTS CATALOGUE PROFESSIONAL PRODUCTS CATALOGUE ΨΩΜΙΑ Σ Υ Ν Ε Ρ ΓΑΤ Η Σ Τ Ο Υ Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ ΑΤ Ι Α Ε ΤΑ Ι Ρ Ι Κ Ο Π Ρ Ο Φ Ι Λ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ MUST ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996, από το Γεώργιο Ν. Κορακάκη. Η εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Άλευρα Αρτοποιίας. Από το 1928 στο πλευρό του αρτοποιού µε εξειδικευµένα άλευρα για κάθε χρήση.

Άλευρα Αρτοποιίας. Από το 1928 στο πλευρό του αρτοποιού µε εξειδικευµένα άλευρα για κάθε χρήση. Άλευρα Αρτοποιίας Από το 1928 στο πλευρό του αρτοποιού µε εξειδικευµένα άλευρα για κάθε χρήση. Άλευρα Αρτοποιίας Τ.70 & Τ.55 T.70 " ΥΝΑΤΟ": αλεύρι Τ.70 για κυλινδρισµένο και χειροποίητο ψωµί. T.70 "ΑΠΑΛΟ":

Διαβάστε περισσότερα

Balis Cookies & chocolates

Balis Cookies & chocolates 1 2 Χειμωνιάτικες γεύσεις Μπισκότα σοκολάτας 7 Πτι-φουρ πραλίνας 9 Πτι-φουρ μαρμελάδας 11 Καλοκαιρινές γεύσεις Πτι-φουρ μαρμελάδας 14 Πτι-φουρ πραλίνας 15 4 εποχές Πτι-φουρ διάφορα 19 Κουλούρια βουτύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 1 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΝΕΛΑΤΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΙΛΟ 2 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΙΛΟ 3 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΙΛΟ 4 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΚΙΛΟ 5 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων

Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων Χρήσεις & Εφαρμογές Φρουτοπαρασκευασμάτων ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Ιστορικό Η ΑΚΤΙΝΑ προσφέρει μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και εκτός από την πρωταγωνιστική παρουσία της στις κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019

BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 BAKE OFF PRODUCT CATALOGUE 2019 5 8 13 14 15 16 18 20 21 22 25 26 28 36 Κουβέρ Μπαγκέτες Πανίνι Viennoise Μπριός Μπέργκερ Φοκάτσια Τζιαπάτες Καρβελάκια Κουλούρια Πίτσα -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΠΑΣΤΕΣ & ΣΠΕΛΙΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΒΑΡΙΕΓΚΑΤΙ ΣΙΡΟΠΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΣΟΦΤ

ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΠΑΣΤΕΣ & ΣΠΕΛΙΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΒΑΡΙΕΓΚΑΤΙ ΣΙΡΟΠΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΣΟΦΤ enotita-3:enotita-3 25/1/2010 12:23 μμ Page 2 ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΠΑΣΤΕΣ & ΣΠΕΛΙΑΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΒΑΡΙΕΓΚΑΤΙ ΣΙΡΟΠΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΣΟΦΤ ΑΥΓΕΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΣ Ε.Π.Ε. ΝΑΞΟΥ 18Α,ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.dakidis-valaris.gr

www.dakidis-valaris.gr www.dakidis-valaris.gr Η Εταιρεία Ε. Δακίδης Τ. Βαλάρης & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί ένα σημαντικό πάροχο προϊόντων Α' υλών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής με αποδεδειγμένη εμπειρία ετών στο χώρο. Βασικοί μας στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΟKOYΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΝΟΒΟΥΤΥΡΑ SHORTENINGS (ΦΥΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ) ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ.

ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΟKOYΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΝΟΒΟΥΤΥΡΑ SHORTENINGS (ΦΥΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ) ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΟKOYΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΝΟΒΟΥΤΥΡΑ SHORTENINGS (ΦΥΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΛΙΠΑΡΑ) ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ 7 λιπαρά 8 ΜΑΡΓΑΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ZAXAΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Νο1 σε προτίμηση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 3, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 4, Παρασκευή Αθήνα 10, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 11, Παρασκευή Αθήνα 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 18, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Ω Ν 2013-2014. Ζ υ μ α ρ ο λ ι χ ο υ δ ι έ ς

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Ω Ν 2013-2014. Ζ υ μ α ρ ο λ ι χ ο υ δ ι έ ς Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Ω Ν 2013-2014 Τραγανά ψωμάκια Τραγανά ψωμάκια Κωδικός: 600 Μίνι Κάϊσερ Λευκό Σιταρένιο ψωμάκι με τραγανή κρούστα και αφράτη ψύχα. Βάρος: 40 gr. - Συσκευασία: 4 Χ 40 Λευκό

Διαβάστε περισσότερα

γρ γρ.

γρ γρ. 27293 120 γρ. 27352 120 γρ. 64340 122 γρ. 24040 115 γρ. 24050 115 γρ. 22421 150 γρ. 22282 145 γρ. 24650 250 γρ. 64670 110 γρ. ΜΟΝΟ ΞΕΠΑΓΩΜΑ 27293 Μπαγκέτα Λευκή 27352 Μπαγκέτα Ολικής Άλεσης 64340 Μπαγκέτα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2016-2017 05.10.2016 ΣΟΚΟΛΑΤΑ Τάρτα με 2 σοκολάτες, καραμέλα & χοντρό αλάτι Ψητό σοκολατένιο cheesecake με παγωτό κρέμα Τερίνα σοκολάτας με σως πορτοκαλιού Γκοφρέτα σοκολάτας με πραλίνα

Διαβάστε περισσότερα

IREKS - Με διαφορά η καλύτερη! Κατάλογος Πρώτων Υλών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

IREKS - Με διαφορά η καλύτερη! Κατάλογος Πρώτων Υλών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής IREKS - Με διαφορά η καλύτερη! Κατάλογος Πρώτων Υλών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής Περιεχόμενα Βελτιωτικά 3 Προϊόντα Βύνης 5 Προζύμια & Μέσα Οξίνισης 5 Μίγματα Αρτοποιίας 7-13 Με Πολύτιμους Σπόρους Με Βρώμη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1926 και δραστηριοποιείται εδώ και τρείς γενεές στην παραγωγή και διάθεση Γλυκών Κουταλιού, Λουκουμιών, Μαρμελάδων, Βανίλιας-Μαστίχας και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. "ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ"

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. "ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ" 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εξετάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΑΘΗΜΑ 2 ο. Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Εκπαίδευση στην πυραμίδα της υγιεινής διατροφής ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤA ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΕ 4 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Με Ελαιόλαδο & Πράσινες Ελιές ΚΤΨ 330γρ ΨΗΜ 300γρ ΚΤΨ 450γρ ΨΗΜ 400γρ. ΚΤΨ 340γρ ΨΗΜ 300γρ ΚΤΨ 400γρ ΨΗΜ 350γρ

Με Ελαιόλαδο & Πράσινες Ελιές ΚΤΨ 330γρ ΨΗΜ 300γρ ΚΤΨ 450γρ ΨΗΜ 400γρ. ΚΤΨ 340γρ ΨΗΜ 300γρ ΚΤΨ 400γρ ΨΗΜ 350γρ FAMILY Κλασικές Γεύσεις Μαλακή Ψίχα, Πλούσια Γεύση & Φρεσκάδα Μαργαρίτα ΚΤΨ 470γρ ΨΗΜ 420γρ ΚΤΨ 400γρ ΨΗΜ 350γρ ΨΗΣ 180 0 23 24 min ΨΗΣ 180 0 18 20 min Ελιόψωμο Φραντζόλα Ολικής Με Ελαιόλαδο & Πράσινες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 2015 Έκδοση 1 η. www.alpacookies.gr

Κατάλογος 2015 Έκδοση 1 η. www.alpacookies.gr Κατάλογος 2015 Έκδοση 1 η www.alpacookies.gr κουλουράκια διάφορα κουλουράκια διάφορα / σελ. 3 κουλουράκια διαίτης / σελ. 7 ΚΩΔ. 1001 αμίτα ΚΩΔ. 1002 δίχρωμο πουράκι ΚΩΔ. 1003 κουλούρι δίχρωμο βουτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Συναντήστε την επιτυχία, με επιλογές ποιότητας

Συναντήστε την επιτυχία, με επιλογές ποιότητας enjoy the difference... Συναντήστε την επιτυχία, με επιλογές ποιότητας Εταιρικό προφίλ Η εταιρεία BAKER MASTER A.B.E.E. ιδρύθηκε το 2000 από νέους ανθρώπους με γνώσεις, επαγγελματισμό, όραμα και πίστη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η ΑΡΤΙΖΑΝ αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας

Διαβάστε περισσότερα

Α' ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Α' ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ Α' ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 1. ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧ/ΚΗΣ 2. ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ 3. ΠΡΑΛΙΝΕΣ 4. DÉCOR ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙΣ - ΦΑΡΤΣΙΤΟΥΡΕΣ 5. ΓΕΥΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΗ ΠΑΓΩΤΟΥ 6. ΑΡΩΜΑΤΑ 7. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 8. ΖΑΧΑΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ.

Πιο συγκεκριμένα, επιτρεπόμενα προς πώληση είδη στα σχολικά κυλικεία είναι: - Φρέσκα φρούτα-λαχανικά ανάλογα µε την εποχή (π.χ. Σε ισχύ τίθεται η νέα υπουργική απόφαση, η οποία αφορά, μεταξύ άλλων, τον καθορισμό των ειδών που διατίθενται στα κυλικεία των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα

Délifrance Hellas A.E.

Délifrance Hellas A.E. 2015 Κατάλογος προϊόντων Αγαπητοί συνεργάτες, Κάθε μέρα, μεταφέρουμε στο τμήμα σχεδιασμού κι ανάπτυξης νέων προϊόντων της Délifrance τις εμπειρίες μας από την αγορά, τους πελάτες και την κουλτούρα του

Διαβάστε περισσότερα

Σολομός με πάπρικα,, λαχανικά και πατάτες (ή ότι άλλο ψάρι φιλέτο θέλετε) 4 6 φιλέτα σολομό 500 γρ νερό 1 κ/κι ζωμό λαχανικών στο Thermomix ½ κιλό πατατούλες φρέσκες ½ πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες ½ πιπεριά

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ Αυτό το συναίσθημα το ξέρετε πολύ καλά. Κάθε φορά που μπαίνετε σε ένα κατάστημα LIDL η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού είναι το πιο θερμό και ιδιαίτερο καλωσόρισμα!

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS, με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας επίσης, καβουρντίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ Ροφήματα Καφέδων Espresso Single / Double Espresso Freddo Espresso Tonic Espressone Praline Macchiato Single / Double Cappuccino Medium / Regular / Large Cappuccino Latte Freddo

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ MAMUL. Μείγμα που περιέχει αυγό. Μείγμα που δεν περιέχει αυγό

ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ MAMUL. Μείγμα που περιέχει αυγό. Μείγμα που δεν περιέχει αυγό ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ Μείγμα που περιέχει αυγό 001-6001 ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ MIX LUX ΣΑΚΙ 10 KG 001-6002 ΚΕΪΚ ΛΑΔΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑ MIX LUX ΣΑΚΙ 10 KG 1.000 γρ. μείγμα για κέικ λαδιού MIX LUX 375 γρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ

ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΑΡΤΑΣ 78441 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 38 ΜΜ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ 1 ώρα απόψυξη Βάρος : 6-7 g 5 δίσκοι * 48 τεμάχια 240 τεμ / κιβ 78442 : ΒΑΣΗ ΤΑΡΤΑΣ ΓΛΥΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική Α.Ε.Γ.Α Λεωφόρος Αμαλίας 26α, 105 57, Αθήνα Τηλ: +30 210 32 27 932-6, FAX: +30 210 32 25 540 Α.Φ.Μ: 094019480, Δ.Ο.Υ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Email: life@orizonins.gr ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Biscuits ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

Biscuits ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ Biscuits ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ... more than a biscuit Η ιστορία της οικογένειας Δερµίση στο τοµέα της αρτοποιίας ξεκίνησε το 1881 από τον Αθανάσιο Δερµίση. Σήµερα, µετά από τέσσερις γενιές συνεχίζει µε την

Διαβάστε περισσότερα

Amadeus cake. Συνταγές Ho.Re.Ca

Amadeus cake. Συνταγές Ho.Re.Ca Amadeus cake Συνταγές Ho.Re.Ca Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 380 gr 380 gr Πορτοκάλι ξύσμα (προαιρετικά) 1 τμχ. Αυγό (προαιρετικά) Βασική συνταγή Αυθεντική σπιτική γεύση. Αφράτο, με έντονη υγρασία και

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε προϊόν μας είναι παράλληλο με τη γέννηση μιας ιδέας, με την αρχή μιας δημιουργίας που νιώσαμε σαν λύση στη δική σας ανάγκη...

Κάθε προϊόν μας είναι παράλληλο με τη γέννηση μιας ιδέας, με την αρχή μιας δημιουργίας που νιώσαμε σαν λύση στη δική σας ανάγκη... Πάνω από 45 χρόνια έχουν περάσει από τότε που άρχισε να χτυπά η καρδιά της Sefco Zeelandia και μαζί της η ασυγκράτητη επιθυμία για αλλαγή, ανάπτυξη, πρωτοτυπία, διαφοροποίηση και εξέλιξη. Κάθε προϊόν μας

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό Q-ways Διαδρομές Ποιότητας Α.Ε., με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΙ ΦΟΥΡ. ΠΤ Νο 0 (Επικάλυψη Κακάο) 350 γρ ΠΤ Σκέτο 350 γρ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ. ΠΤ Νο 0 (Επικάλυψη Κακάο) 350 γρ ΠΤ Σκέτο 350 γρ ΠΡΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟΣ BARCODE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ / ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΙΒΩΤΙΑ / ΠΑΛΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΠΤ-09-032 5201383504702 Νο 0 (Επικάλυψη Κακάο) 350 γρ. 12 36 12 ΠΤ-09-035 5201383505341 Σκέτο 350

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Για το Οικονομικό Έτος 2016 ΟΜΑΔΑ Α1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ 1 ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ 160γρ ΤΕΜ 450 2 ΑΛΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΑ 500γρ ΤΕΜ 500 3 ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1000γρ ΤΕΜ 500 4 ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ 500γρ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΤΙ ΦΟΥΡ COFFEE COOKIES COFFEE COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ

ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΤΙ ΦΟΥΡ COFFEE COOKIES COFFEE COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ ΠΡΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟΣ BARCODE ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ / ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΙΒΩΤΙΑ / ΠΑΛΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΠΤ-0-032 520133702 Νο 0 (Επικάλυψη Κακάο) 3 ΠΤ-0-035 520133531 Σκέτο 3 ΠΤ-0-02 520133 21 Ινδοκάρυδο

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Μετρήσεων. Ονομαστική ταχύτητα (Mbps) Υψηλότερο 95% (Μbps) Πακέτο 1. Λήψη 24,00 20,51 15,11 18,24. Αποστολή 1,00 0,87 0,78 0,83.

Αποτελέσματα Μετρήσεων. Ονομαστική ταχύτητα (Mbps) Υψηλότερο 95% (Μbps) Πακέτο 1. Λήψη 24,00 20,51 15,11 18,24. Αποστολή 1,00 0,87 0,78 0,83. Δείκτης Ποιότητας Β01: Ταχύτητα Μετάδοσης στο Τμήμα Συγκέντρωσης του Δικτύου Πρόσβασης και στο Δίκτυο Κορμού Τύπος Υπηρεσίας Ημερ/νία έναρξης ολική Δήμοι σε μερική Αριθμός πακέτων Κατεύθυνση δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

42 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011-2012 1970-2012. Σελ. 6-7. Σελ. 8-9. Σελ. 10-11. Σελ. 14-15. Σελ. 16-17. Σελ. 18-19. Σελ. 20-21

42 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011-2012 1970-2012. Σελ. 6-7. Σελ. 8-9. Σελ. 10-11. Σελ. 14-15. Σελ. 16-17. Σελ. 18-19. Σελ. 20-21 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011-2012 1970-2012 42 ΧΡΟΝΙΑ Σελ. 6-7 Η εταιρεία έχει ως αφετηρία το έτος 1970, όταν δημιούργησε το πρώτο εργαστήριο - κατάστημά της, με έδρα τη Νέα Σμύρνη Αττικής. Σελ. 8-9 Σελ. 10-11 Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΟΒΑΛ 40 τμχ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ 35 τμχ ΠΑΤΗΤΗ ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ (χειροποίητη) 35 τμχ ΠΑΤΗΤΗ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ (χειροποίητη) 35 τμχ ΠΑΤΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΖEO Catalogue Περιεχόμενα

ΖEO Catalogue Περιεχόμενα Catalogue 2018 ΖEO Catalogue 2018 Περιεχόμενα Κριτσίνια Μπισκότα Ψωμί Μικρογεύματα Γλυκίσματα Μπάρες δημητριακών Προϊόντα λιανικής Μπάρες δημητριακών Γλυκίσματα Προϊόντα λιανικής Κριτσίνια 5 17 29 47 53

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat

Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη (1) (2) = (1) X 140 Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Λογιστικό έτος: 2011 Οργανική Μονάδα Έδρα Τοπική Αρμοδιότητα ΔΙΓΕΑΠ Εκμεταλλεύσεις Δαπάνη Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κat Θράκης Κομοτηνή 467 65.380,00 ΔΑΟΚ Δράμας Δράμα ΠΕ Δράμας 100 14.000,00 ΔΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΑΝΘΟΣ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΑΧΛΑΔΙ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΕΛΙΑ ΣΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΡΟΤΟ ΒΑΒΥ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε προϊόν μας είναι παράλληλο με τη γέννηση μιας ιδέας, με την αρχή μιας δημιουργίας που νιώσαμε σαν λύση στη δική σας ανάγκη...

Κάθε προϊόν μας είναι παράλληλο με τη γέννηση μιας ιδέας, με την αρχή μιας δημιουργίας που νιώσαμε σαν λύση στη δική σας ανάγκη... Πάνω από 45 χρόνια έχουν περάσει από τότε που άρχισε να χτυπά η καρδιά της Sefco Zeelandia και μαζί της η ασυγκράτητη επιθυμία για αλλαγή, ανάπτυξη, πρωτοτυπία, διαφοροποίηση και εξέλιξη. Κάθε προϊόν μας

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 2017 Έκδοση 1 η.

Κατάλογος 2017 Έκδοση 1 η. Κατάλογος 2017 Έκδοση 1 η www.alpacookies.gr κουλουράκια διάφορα κουλουράκια διάφορα / σελ. 3 κουλουράκια διαίτης / σελ. 7 ΚΩΔ. 1001 αμίτα ΚΩΔ. 1002 δίχρωμο πουράκι ΚΩΔ. 1003 κουλούρι δίχρωμο βουτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian με σάλτσα σοκολάτας από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Banana strawberry tian with chocolate sauce. Μία ακόμα υπέροχη συνταγή για επιδόρπιο. Η συνταγή είναι δικιά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΖΑΧ/ΚΗΣ ΑΛΕΥΡΟΥ

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΖΑΧ/ΚΗΣ ΑΛΕΥΡΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ & ΖΑΧ/ΚΗΣ ΑΛΕΥΡΟΥ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΕΙΔΗ -ΣΥΣΤΑΣΗ-ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ 3. ΣΙΤΟΣ 3.1 ΕΙΔΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ. 210 6217810. Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα

ΤΗΛ. 210 6217810. Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα ΤΗΛ. 210 6217810 Λ. Σταμάτας 47 / Σταμάτα φρέσκο γάλα: γιαούρτι πρόβειο: γιαούρτι αγελάδος: Αγελάδος 1 λίτρο Αγελάδος 2 λίτρα Γίδινο 1 λίτρο Σοκολατούχο ½ λίτρο 300 γραμ., σε πλαστικό 500 γραμ., σε πλαστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ 6075 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ GOLDEN 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6076 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΥΓΕΙΑΣ 2kg (2 x 1kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10 τμχ. 6077 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 2kg (2 x 1 kg) ΠΛΑΚΑ 2 kg 10

Διαβάστε περισσότερα

Καλh αρχh και καλeς ετοιμασiες!

Καλh αρχh και καλeς ετοιμασiες! Τα µαθήµατα ξεκίνησαν στο σχολείο της ΓΙΩΤΗΣ! Κρατήστε σηµειώσεις γιατί στο νέο, φθινοπωρινό Τετράδιο Συνταγών µαθαίνουµε να ετοιµάζουµε αλµυρά και γλυκά σνακ για το κολατσιό όλης της οικογένειας. «Back

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ» ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:

ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΕΘΝΕΣ» ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ: Σοκολάτα 60 χρόνια Το σημείο αναφοράς στα Ιωάννινα Όταν το 1950 το «ΔΙΕΘΝΕΣ» άνοιξε τις πόρτες του στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων για να καλωσορίσει τους Γιαννιώτες, η υποδοχή του τοπικού κοινού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε. ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σοκολάτα: Η επίσημη αγαπημένη...

Σοκολάτα: Η επίσημη αγαπημένη... Σοκολάτα: Η επίσημη αγαπημένη... Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η % Στερεά κακάο % Βούτυρο κακάο Ρευστότητα /Πυκνότητα (1-5) Ε Φ Α Ρ Μ Ο Γ Ε Σ Dark 70% Σοκολάτα κουβερτούρα extra bitter, 70% 35.2% x x x 45-50º 28-31º

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της Επιχείρησης, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ.., που εδρεύει στ.., οδός., αριθμός.., τηλ.., fax.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Της Επιχείρησης, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ.., που εδρεύει στ.., οδός., αριθμός.., τηλ.., fax. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι

ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι ΣτρΩΝουµε ΠασχαλινΟ ΤραπΕζι Το Πάσχα έρχεται παρέα με την Άνοιξη, ανοίγει η διάθεση, ανοίγουμε και το σπίτι μας για να υποδεχθούμε φίλους και συγγενείς. Γύρω από το πασχαλινό

Διαβάστε περισσότερα

Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία

Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία Για ενέργεια, υψηλή απόδοση και απόκτηση φυσικής κατάστασης κατασκευάζονται από την EuroSup s.r.l., Παβία, Ιταλία Η Energon Biotech Α.Ε. κάνει για σας την καλύτερη επιλογή ειδικών τροφίμων και συμπληρωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Γλυκιές συνταγές με προδιαγραφές ποιότητας

Γλυκιές συνταγές με προδιαγραφές ποιότητας Γλυκιές συνταγές με προδιαγραφές ποιότητας Το πρώτο ξεκίνημα στο γλυκό κόσμο της γεύσης γίνεται το 1990, από τότε μέχρι σήμερα παραμένουμε σταθεροί στην ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών Ανατολής. Με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Γαλακτοκομικά Προϊόντα Από 100% Ελληνικό αιγοπρόβειο, ξεχωρίζει για τη πλούσια γεύση της, το καθαρό λευκό της χρώμα και τα θρεπτικά συστατικά της. Χρησιμοποιείται ευρέως στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος επαγγελματικών αλεύρων

Κατάλογος επαγγελματικών αλεύρων Κατάλογος επαγγελματικών αλεύρων Περιεχόμενα Η εταιρία 3 Άλευρα πλάθω υγεία 4 Άλευρα αρτοποιίας 12 Άλευρα από σκληρό στάρι 13 Άλευρα ολικής άλεσης 14 Άλευρα ολικής ψιλής άλεσης 15 Μαλακά άλευρα 16 Σκληρά

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρεύουµε οικογενειακά!

Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Μαγειρεύουµε οικογενειακά! Το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά! Και αναµφισβήτητα είναι η εποχή που σηµατοδοτεί τα νέα ξεκινήµατα. Ας κάνουµε λοιπόν όλοι µαζί ένα γευστικό ξεκίνηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107

ΜΟΝΑΔΕΣ 33 101 213 643 280 1.270 ΔΩΜΑΤΙΑ 6.553 9.627 11.087 17.972 4.804 50.043 ΚΛΙΝΕΣ 12.565 18.096 20.716 33.537 9.193 94.107 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2005 ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΔΕΣ 14 33 43 102 64 256 ΔΩΜΑΤΙΑ 3.948 3.989 3.232 3.914 1.396 16.479 ΚΛΙΝΕΣ 7.408 7.304 5.894 7.182 2.648 30.436 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 8 22 9 39 ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ 1 ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΥΠΟΟΜΑΔΑ 1.1 ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των νομικών προσώπων του

Διαβάστε περισσότερα

Κουφέτα. Αμύγδαλο κλασικό :: Maxi deluxe :: Maxi :: τεμ. / kg :: Τιμή: 7,50

Κουφέτα. Αμύγδαλο κλασικό :: Maxi deluxe :: Maxi :: τεμ. / kg :: Τιμή: 7,50 Κουφέτα Η ποικιλία των κουφέτων που διαθέτει η εταιρία μας προέρχεται από την εγχώρια και ξένη αγορά. Μέρος των προϊόντων αυτών εισάγεται από δύο από τους μεγαλύτερους και αναγνωρισμένους πανευρωπαϊκά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝ. ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΥΜΑ ΓΙΑ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ RHEON ΣΕ ΚΙΒΩΤΙΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΚΛ-01-004 05201383 101048 6 κιλ 50 6000 6353 390Χ290Χ210 ΒΙΕΝΕΖ ΚΛ-01-011 05201383 101079 6 κιλ 50 6000 6353 390Χ290Χ210 COOKIES

Διαβάστε περισσότερα

164_11_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/21/11 11:56 AM Page 24 Συνταγές Συλλογή Δ

164_11_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/21/11 11:56 AM Page 24 Συνταγές Συλλογή Δ Συνταγές Συλλογή Δ Kουλουράκια με Πορτοκάλι Αλεύρι Μύλοι Κρήτης Μαλακό: 1,5 κιλό (1 & 1/2 πακέτο) Βούτυρο: 500 γρ. (2 πακέτα) Ζάχαρη Άχνη: 500 γρ. (2 & 3/4 φλιτζανιού) Χυμός πορτοκαλιού: 300 γρ. (1 & 1/4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Σαλάτες: Σε κάθε γεύμα (μεσημεριανό, βραδινό) επιλέξετε και σερβίρετε μια από τις ποιο κάτω σαλάτες: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πρόγευμα Λευκά δημητριακά πρωινού (χωρίς αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς) Σοκολατούχα δημητριακά πρωινού Κρύο ημι-αποβουτυρωμένο γάλα (2% λιπαρά) Κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών

Διαβάστε περισσότερα

SORTSIS EMPORIO ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. FOOD SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ sortsisemporio.com

SORTSIS EMPORIO ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. FOOD SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ sortsisemporio.com ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SORTSIS EMPORIO FOOD SERVICES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ sortsisemporio.com info@sortsisemporio.com ΕΔΡΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ 3ο ΧΛΜ ΕΟ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης 694 76 80 789 ΕΔΡΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Dolano Food 1

Κατάλογος Προϊόντων. Dolano Food 1 dolano... και απολαμβάνω Κατάλογος Προϊόντων Dolano Food 1 d olano... και απολαμβάνω! Καλως Ήλθατε στη Dolano Food Ένα Κόσμο Γεύσης & Ποιότητας H DolanoFood ιδρύθηκε το 1991 από το δυναμικό επιχειρηματία

Διαβάστε περισσότερα

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής

βιολογικές Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Σοκολάτες Η πρώτη βιολογική σοκολάτα Ελληνικής παραγωγής Πιστοποιημένη από τον οργανισμό TUV AUSTRIA HELLAS, με άρωμα βανίλιας και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη. Τα αμύγδαλα, βιολογικής γεωργίας επίσης, καβουρντίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α ΤΡΟΦΙΜΑ Α/Α ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 Κοφτό Μακαρονάκι Κιλά 600 2 Κριθαράκι Κιλά 250 3 Ρύζι τύπου Κίτρινο Κιλά 1000 Α/Α ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΜΟΝΑΔΑ 4 Γάλα Φρέσκο Τεμάχιο 1,5 480 6 Γάλα πλήρες

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty»

Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty» Τούρτα δίχρωμη, παραδοσιακή, ελαφριά, η αλλιώς τούρτα του «παλιού» ζαχαροπλάστη από το «Taste of life by Betty» Υλικά : 1 παντεσπάνι κακάο 1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής Για το σιρόπι : 200 γρ. ζάχαρη 200

Διαβάστε περισσότερα

συλλογή Κ Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Σκληρό: 200 γρ. (1 & 1/3 κούπα) Νερό (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Γάλα πλήρες αγελαδινό ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (χλιαρό): 200 γρ. (5/6 κούπα) Βούτυρο: 100 γρ. (1/2 κούπα) Αυγό: 5-6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Δ.Ε. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Δ.Ε. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΤΟ ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. ΚΑΙ ΤΗ ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. ΕΤΟΥΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός. Τηλέφωνο Fax : ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο και δοκιμάστε να φτιάξετε τα χριστουγεννιάτικα γλυκά της Κωνσταντίνας αυτές τις γιορτές. Θα σας αρέσουν σίγουρα. Και φυσικά μην ξεχάσετε να

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές που κρατάνε από γενιά σε γενιά... ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ

Συνταγές που κρατάνε από γενιά σε γενιά... ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ Συνταγές που κρατάνε από γενιά σε γενιά... ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ www.ygeiartos.gr Η εταιρεία μας Η εταιρεία Υγείαρτος ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Όσον αφορά τις πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα, θα πρέπει να τηρούνται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

145-12_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/19/12 12:32 PM Page 1 συ γνέ τ ςα

145-12_EntypoMyloiKritis:Layout 1 3/19/12 12:32 PM Page 1 συ γνέ τ ςα συ ντα γές ΤΣΟΥΡΕΚΙ Πασχαλινό YΛΙΚΑ Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για Τσουρέκι: 1 κιλό (1 πακέτο) Μαγιά: 90 γρ. νωπή ή 27 γρ. ξηρή (3 φακελάκια) Ζάχαρη: 350 γρ. (1 & 1/2 κούπα) Νερό (χλιαρό): 100 γρ. (2/5 κούπας)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ WIND HELLAS 01/08/2010. Ομάδα Αριθμών. Κωδικός Προορισμού

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ WIND HELLAS 01/08/2010. Ομάδα Αριθμών. Κωδικός Προορισμού ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ WIND HELLAS 01/08/2010 Γεωγραφική Αθήνα 21 1120 10.000 Αθήνα 21 1180 10.000 Αθήνα 21 1181 10.000 Αθήνα 21 1182 10.000 Αθήνα 21 1183 10.000 Αθήνα 21 1184 10.000 Αθήνα 21 1185 10.000

Διαβάστε περισσότερα

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των

Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των Μεσογειακή διατροφή είναι όρος που επινοήθηκε από τον φυσιολόγο Άνσελ Κις για να περιγράψει το μοντέλο διατροφής, το οποίο ακολουθούσαν οι λαοί των μεσογειακών χωρών που συμπεριλαμβάνονταν στη Μελέτη των

Διαβάστε περισσότερα

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE

UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE UNIVERSE OF QUALITY BUSINESS PROFILE TABLE OF CONTENTS MISSION & VISION ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 03 04 06 07 18 2 Our Mission Η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανία μπισκότων. Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος

Βιομηχανία μπισκότων. Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος Βιομηχανία μπισκότων Εργασία στο μάθημα της τεχνολογίας Διαμαντοπούλου Μαρία Ιωάννου Βασιλική- Νεκταρία Ιωάννου Μαρία-Φανουρία σχολικό έτος 2017-18 Μπισκότο Το μπισκότο είναι γλύκισμα από ζύμη διαμορφωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»!

Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Τούρτα σοκολατίνα (Black beauty) από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις «Συνταγές Πάνος»! Μια τούρτα που μας έλειπε.. Black beauty. Συνήθως ανεβάζω συνταγές για τούρτες λίγο πρωτότυπες και αρκετά φανταστικές.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. "ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ"

ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Ι.Ε.Κ. "" ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ)

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ) Ο υπογράφων.. με ΑΦΜ Δ.Ο.Υ.. αφού έλαβα γνώση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού και όλων των τευχών της μελέτης για την προμήθεια τροφίμων,

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 1: προϊόντα και τιμές καλαθιού Πάσχα ΑΡ. ΤΙΜΟΛ. ΕΛΑΧ. Μ.Ο. ΜΕΓ.

Πίνακας 1: προϊόντα και τιμές καλαθιού Πάσχα ΑΡ. ΤΙΜΟΛ. ΕΛΑΧ. Μ.Ο. ΜΕΓ. Πίνακας 1: προϊόντα και τιμές καλαθιού Πάσχα 2018. ΑΡ. ΤΙΜΟΛ. ΕΛΑΧ. Μ.Ο. ΜΕΓ. ΑΡΝΙ ΝΩΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ /Kgr 123 5,30 6,99 9,99 ΑΡΝΙ ΝΩΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ /Kgr 4 5,99 6,61 6,99 ΚΑΤΣΙΚΙ ΝΩΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ /Kgr 52 5,99 7,32

Διαβάστε περισσότερα

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς

Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Πλούσιες και διαφοροποιημένες σφολιάτες σε σχήμα φωλιάς Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σπανάκι & ρικότα Φωλιά σφολιάτας βουτύρου carbonara Φωλιά σφολιάτας βουτύρου με σολωμό και κρέμα γάλακτος Πλούσιες και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ

ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΌΝΩΝ Ροφήματα Καφέδων Espresso Single / Double Espresso Freddo Espresso Tonic Espressone Praline Macchiato Single / Double Cappuccino Medium / Regular / Large Cappuccino Latte Freddo

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 Η MINOS FOODS AEBE συστάθηκε το 1989, από το όραµα του ιδρυτή της, Αντώνιου Πλευράκη, µε στόχο τη δηµιουργία µιας βιοµηχανίας τροφίµων, που να

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινές Συνταγές

Καλοκαιρινές Συνταγές Υποδεχόµαστε το καλοκαίρι µε διάθεση για απολαυστικές γεύσεις και γεµίζουµε το τραπέζι µας µε δροσερές συνταγές ΓΙΩΤΗΣ! Χρησιµοποιήστε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για να φτιάξετε µοναδικές δηµιουργίες! Μπεσαµέλ, Αλεύρι,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ επωνυμία: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ "Β Ι Ο Α Γ Ρ Ο Σ" Α.Ε. ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΙΚΑΛΗ 3KG 100 kg Όλο το έτος Β 31.08.2015 ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΙΚΑΛΗ 1KG 5000 kg Όλο το έτος Β 31.08.2015 ΑΛΕΥΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Η ποιότητα είναι τρόπος ζωής!

Η ποιότητα είναι τρόπος ζωής! Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης ΚΑΖΑΚΟΣ Ηφαίστου 7 ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου Τηλ.: 210 66.20.780 Fax: 210 66.24.022 E-mail: kazakoszymes1969@gmail.com www. kazakos.com.gr 44 χρόνια 1969-2013 Η ποιότητα είναι τρόπος ζωής!

Διαβάστε περισσότερα