Κατάλογος Προϊόντων. Κατάλογος Προϊόντων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κατάλογος Προϊόντων. Κατάλογος Προϊόντων"

Transcript

1 Κατάλογος Προϊόντων Κατάλογος Προϊόντων Φλέμιγκ 22, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, Τηλ.: , Fax: , Ε - mail:

2 Η επιτυχημένη πορεία της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. έχει βασιστεί σε τρεις χρυσούς κανόνες: την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος, την ευκολία παρασκευής του και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Κάθε προϊόν της, περιλαμβάνει όλη την πείρα και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της. Πρώτη στον κλάδο πάνω από 45 χρόνια η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παράγει και διανέμει πάνω από προϊόντα στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη με κύριο μέλημα της την ικανοποίηση των αναγκών του. Αποτελεσματική, ανταγωνιστική και πρωτότυπη, λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνώς αναγνωρισμένων συστημάτων 22000:2005 και ISO 9001:2008. Τα προϊόντα της ελέγχονται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό συσκευασμένο προϊόν, από ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό στα σύγχρονα εργαστήρια της. Το αξιοζήλευτο δίκτυο πωλήσεων απλωμένο σε όλη την Ελλάδα προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας άμεσα σε όλη τη χώρα. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους πελάτες για τεχνική υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές, δίνοντας πληθώρα ιδεών και ειδικών εφαρμογών, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Επίσης το κέντρο επιδείξεων στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, είναι στη διάθεση των πελατών μας για περαιτέρω ενημέρωση και ζωντανές επιδείξεις πάνω σε θέματα εφαρμογών και χρήσεων των προϊόντων μας. Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. είναι μία βιομηχανία τροφίμων που έχει παράδοση αλλά και προσανατολισμό στο μέλλον. Τα σχέδια της περιλαμβάνουν τη συνέχιση της καινοτομίας σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας της, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της. Οι άνθρωποι της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. μπορούν και εγγυώνται το παρόν αλλά και το μέλλον της εταιρίας. Θεόδωρος Δ. Μπερτζελέτος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

3 Περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας και δημιουργίας Η φιλοσοφία μας Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Το εργοστάσιο καλύπτει συνολικά τ.μ. με περιβάλλοντα ιδιόκτητο χώρο 75 στρεμμάτων και αποτελείται από οκτώ τμήματα παραγωγής: Σκόνης, Γαλακτοκομικών, Λιπαρών, Σοκολάτας, Σιροπιών παγωτού, Γλάσσου, Κερασιού, Μάρζιπαν. Η φιλοσοφία μας: Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και συνεργασιών, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επαγγελματιών σε όλα τα στάδια. Το όραμα μας: Ηγέτης του χώρου με υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι θεμελιώδεις αξίες μας: Διάθεση προϊόντων που προσθέτουν αξία στους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστης σχέσης ποιότητας/τιμής, ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων.

4 Διαθέτουμε πλήρη σειρά προϊόντων για να δημιουργήσετε ψωμιά και αρτοποιήματα βγαλμένα από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης εμπνευσμένα από τις διατροφικές αξίες της μεσογειακής διατροφής. Ψωμιά σύμβολα που χαρακτηρίζουν σημαντικές στιγμές της ζωής των Ελλήνων

5 8 9 Τριστάρ Μαγιά Νωπή Credin Για όλα τα ζυμάρια. Για όλους τους τύπους ψωμιού. Kωδικός: 199 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Ξηρή Μαγιά Red Κατάλληλη για ψωμί και ζυμάρια με ζάχαρη έως 8%. 1 μέρος ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 3 μέρη νωπής. Kωδικός: 154 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Ξηρή Μαγιά Gold Κατάλληλη για γλυκά ζυμάρια με ζάχαρη άνω του 8%, για τσουρέκια, μπριός, σταφιδόψωμα. 1 μέρος ξηρής μαγιάς αντιστοιχεί σε 3 μέρη νωπής. Kωδικός: 155 Κιβώτιο: 20 τεμ. x 500 γρ. Μάζαφερμ 2 σε 1 Υγρό βελτιωτικό και υγρό προζύμι. 1% έως 2% επί του αλεύρου. ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ. Kωδικός: 771 Δοχείο: 10 κιλά

6 10 11 Παν Aπ Σούπερ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Για όλους τους τύπους των αρτοσκευασμάτων. Ενδείκνυται για περιοχές με σκληρό νερό. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Ιδανικό για παραδοσιακή αρτοποίηση με αργά γινώματα και ζυμωτήρια παλαιού τύπου. Kωδικός: 3088 Μπλόου Απ Σκόνη 0,5% -1,5% επί του αλεύρου. Βασισμένο σε ενεργή γλουτένη. Εξομαλύνει τις διαφορές ποιότητας των αλεύρων, βοηθάει στην μεγαλύτερη απορρόφηση νερού από το ζυμάρι. Κατάλληλο για ψωμιά ολικής άλεσης και πιτυρούχα. Kωδικός: 487 Σακί: 25 κιλά 2000 ΑΠ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου, γενικής χρήσεως. Δίνει εξαιρετική διόγκωση, πυκνή κυψέλωση, συνεκτική υφή ψίχας και λεπτή χρυσαφένια κόρα. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Kωδικός: 3053, 3054 Σακί: 25 κιλά 10 κιλά Αρτοπάν (Χωριάτικο) Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Δίνει ανοιχτή κυψέλωση, χοντρή καστανή κόρα και ωραία γεύση. Ιδανικό για ψωμί τύπου «χωριάτικο» κατάλληλο και για ψωμιά ολικής αλέσεως. Kωδικός: 3073 Αρτοπάν (Κίτρινο) Σκόνη 0,5%-1% επί του αλεύρου. Ιδανικό για ψωμί τύπου «χωριάτικο». Δίνει ανοιχτή κυψέλωση, χοντρή καστανή κόρα και ωραία γεύση. Ενισχύει με φυσικό τρόπο το χρώμα των αλεύρων. Kωδικός: Σταρ Σκόνη 0,5% - 1% επί του αλεύρου. Γενικής χρήσεως. Κατάλληλο για όλους τους τύπους των αλεύρων. Προτείνεται σε περιοχές με σκληρά νερά. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. Kωδικός: 3302, 3324 Σακί: 10 κιλά 25 κιλά Ορίζων Σκόνη 0,5% επί του αλεύρου γενικής χρήσεως. Πολύ καλή διόγκωση, πυκνή και συνεκτική ψίχα, λεπτή και χρυσαφένια κόρα. Πολύ καλή σχέση κόστους προς απόδοση. Kωδικός: 3325 Δημιουργήστε υπέροχα ψωμιά και αρτοσκευάσματα με τα εξειδικευμένα βελτιωτικά της Credin. Εξομαλύνουν τις αστάθειες που προκαλούνται και σας βοηθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες αρτοποίησης.

7 12 13 Βέλτιστον Σκόνη, 1% επί του αλεύρου, γενικής χρήσεως. Οικονομικό βελτιωτικό. Kωδικός: 3321 Σακί: 10 κιλά Σούπερ Σοφτ Σκόνη 0,5-3% επί του αλεύρου. Για τοστ, χάμπουργκερ, ρολς, με μαλακή κόρα, πυκνή υφή και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 3017 Φαλκ Σε μορφή πάστας 2% - 3% επί του αλεύρου. Κατάλληλο για τοστ, λαγάνα, φρυγανιά, Χριστόψωμο (Άρτος) και άλλα. Χαρίζει πλούσια γεύση, πυκνή, συμπαγή υφή και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 2000 Δοχείο: 12 κιλά Γκρεκοντάρκ Για μαύρα ψωμιά. Ιδανικό για χρήση σε άλευρα σίκαλης, ενισχύει το χρώμα και τη γεύση. Βοηθάει στην μεγάλη διατηρησιμότητα του τελικού παρασκευάσματος. 1% - 4% επί του αλεύρου. Kωδικός: 3200 Σιρουπάν Φυτικές ίνες (πίτυρο), προψημένες με ζάχαρη (καραμέλα), τριμμένες σε λεπτόκοκκη σκόνη. Προστίθεται σε άλευρα σίτου ή σικάλεως από 5% έως 7%. Χαρίζει σκούρο ξανθό χρώμα και ελαστική ψίχα που δεν τρίβει στα μαχαίρια. Kωδικός: 117 Σακί: 20 κιλά Φροστ Σκόνη 2% - 4% επί του αλεύρου. Βελτιωτικό ιδανικό για κατεψυγμένα προϊόντα αλλά και κατάλληλο για ψωμιά χωριάτικα μεγάλου όγκου, λευκά και πολυτελείας. Kωδικός: 3237 Δώστε ξεχωριστή προσωπικότητα στα δημιουργήματά σας.

8 14 15 Β Ready Υπερσυμπύκνωμα με βάση το προζύμι προηγμένης τεχνολογίας που δίνει την γεύση, το άρωμα και την διατηρησιμότητα του παραδοσιακού «χωριάτικου» ψωμιού. 1 σακουλάκι του 1 κιλού σε κιλά αλεύρι. 3 διαφορετικοί μέθοδοι αρτοποίησης. Kωδικός: 6357 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 1 κιλό Mont Athos Πλήρες μίγμα για ελληνικό παραδοσιακό ψωμί μοναστηριακού τύπου, με πλούσια γεύση και χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα. Kωδικός: 3284 Σακί: 25 κιλά Συμπύκνωμα για Τσιαπάτα Συμπύκνωμα για αυθεντικό ψωμί Ciabatta με πολύ ανοιχτή κυψέλωση και τραγανή γευστική κόρα. Συνδυάζεται με όλα τα είδη αλεύρων. Περιέχει προζύμι σε σκόνη. Είναι κατάλληλο για μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων. Είναι οικονομικό με ποσοστό συμμετοχής στο αλεύρι ΜΟΝΟ 10%. Έχει μεγάλη απορρόφηση σε νερό > 75%. Kωδικός: 3429 Παραδοσιακά ψωμιά και τεράστια γκάμα πρωινών και snacks, με ένα ζύμωμα, στον πάγκο σας.

9 16 17 Συγκομιστό Βίκινγκ Σίκαλη Χάους Μπροτ Μανχάιμ Μίγμα 50% για ξανθό ψωμί σίκαλης με σπόρους, εύγευστο, αρωματικό με πλούσιο σε φυτικές ίνες. Περιέχει ασβέστιο, σίδηρο, ιχνοστοιχεία, νιασίνη και βιταμίνες (Β1, Β2, Β6, C). Kωδικός: 3041 Μίγμα 30% για ξανθό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου, με πλούσια γεύση και δυνατό άρωμα. Kωδικός: 3078 Πλήρες μίγμα για βαρύ ψωμί γερμανικού τύπου με μεγάλη περιεκτικότητα σε σπόρους και φυτικές ίνες. Kωδικός: 3383 Μίγμα 50% για βαθύ καστανό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου με σπόρους. Με δυνατή γεύση σίκαλης και σπόρων. Kωδικός: 3007 Μίγμα για Πουλιέζε Μπαβάριαν Μίγμα 100% ιταλικό παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί από την Πούλια. Ιδανικό για τυρόψωμα, ελιόψωμα και σνακ πρωινού. Μίγμα 50% για βαθύ καστανό ψωμί σίκαλης γερμανικού τύπου χωρίς σπόρους. Με δυνατή γεύση και άρωμα σίκαλης. Kωδικός: 479 Σακί: 25 κιλά Kωδικός: 3002 Αλμέρα Πλήρες μίγμα για πίτσα, focaccia, κριτσίνια, πεϊνιρλί και σνακ πρωινού. Kωδικός: 3327 Σακί: 10 κιλά Βίκινγκ Καλαμπόκι Μίγμα 50% για κίτρινο ψωμί καλαμποκιού, κριτσίνια και κράκερ. Kωδικός: 3343 Ξεχωριστά παραδοσιακά ψωμιά για εκλεκτικούς και απαιτητικούς.

10 18 19 Σουσάμι Νιφάδες Σίτου Σιρόπι Σταφίδας Προπιονικό Ασβέστιο Για διακόσμηση σε κουλούρια, ψωμί, κριτσίνια, σκαλτσούνια, παραδοσιακό παστέλι, κλπ. Kωδικός: 114 Σακί: 25 κιλά Για διακόσμηση και εμπλουτισμό αρτοσκευασμάτων. Kωδικός: 3069 Σακί: 10 κιλά Για μουστοκούλουρα, μουσταλευριά κλπ. Kωδικός: 59 Δοχείο: 5 κιλά ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ, 0,1% - 0,3% επί του αλεύρου (δηλαδή 1-3 γρ. ανά κιλό αλεύρου). Προστατεύει από τη μούχλα. Kωδικός: 247 Σακί: 20 κιλά Σκούρα Βύνη Ηλιόσπορος Μίγμα Σπόρων Ουμεντίν Ενισχύει με φυσικό τρόπο το άρωμα, τη γεύση και το χρώμα σε βυνούχα και σκούρα ψωμιά. Το ποσοστό χρήσης κυμαίνεται από 1% - 4% ανάλογα με το είδος αλεύρου που θέλουμε να εμπλουτίσουμε. Kωδικός: 3412 Kωδικός: 624 Σακί: 25 κιλά Μίγμα 6 σπόρων για διακόσμηση αρτοσκευασμάτων και για εμπλουτισμό των ψωμιών με σπόρους. Kωδικός: 3322 Σακί: 10 κιλά ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ. 0,5%-4% επί του βάρους των υλικών. Διατηρεί τις ζύμες μαλακές, αυξάνει τον χρόνο της διατηρησιμότητας. Kωδικός: 3091 Προϊόντα για διακόσμηση και έξοχα τελικά φινιρίσματα των αρτοποιημάτων σας που αναδεικνύουν την τέχνη σας και υπογραμμίζουν την τελειότητά σας.

11 Ο δημιουργικές ιδέες χρειάζονται αγνά υλικά και φαντασία. Η ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ δημιούργησε για εσάς την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ειδικά μελετημένων για να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις και τις γευστικές συνήθειες της ελληνικής οικογένειας

12 22 23 Ιμπέριαλ Κέικ Σπιτικό Κέικ Κέικ Μιξ Classic Kέικ Σοκολά Μίγμα για κρημ-κέικ με πλούσια γεύση και κούκις. Με μεγάλη διατηρησιμότητα. Κρατάει τα φρούτα σε ζελέ, ψηνόμενες μαρμελάδες και πραλίνες. Kωδικός: 3345 Μίγμα για κέικ λαδιού, μάφινς, βασιλόπιτα, κούκις μαλακά ή σκληρά. Με εξαιρετική γεύση. Kωδικός: 3332 Μίγμα για κλασσικό κέικ μαργαρίνης/βουτύρου με ωραία γεύση και άρωμα. Kωδικός: 3004, 3095 Σακί: 25 κιλά 15 κιλά Μίγμα για κέικ μαργαρίνης/βουτύρου με σοκολάτα. Κατάλληλο για ζάχερ κέικ. Kωδικός: 3230 Υπέροχα κέικ και άλλα μικρά θαύματα αξεπέραστης ποιότητας με την εμπειρία και την εγγύηση της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ. Ιμπέριαλ Κέικ Σοκολάτας Μίγμα για κρημ κέϊκ, με πλούσια γεύση σοκολάτας. Κατάλληλο για σοκολατόπιτα και για κούκις σοκολάτας, μπράουνις και σουφλέ σοκολάτας. Με μεγάλη διατηρησιμότητα. Κρατάει τα φρούτα σε ζελέ, ψηνόμενες μαρμελάδες και πραλίνες. Kωδικός: 3348 Σπιτικό Κέικ Σοκολάτας Μίγμα για κέικ λαδιού σοκολάτας, κούκις, μάφινς και σοκολατόπιτα. Kωδικός: 3387 Κέικ των Αγγέλων (Angel s Cake) Μίγμα για νηστίσιμα κέικ, φανουρόπιτα, μηλόπιτα και κούκις. Δεν περιέχει ζωϊκά, κατάλληλο για χορτοφάγους. Κατάλληλο για δυσανεκτικούς στη λακτόζη. Kωδικός: 3401 Mίγμα για Kέικ με Φυτικές Ίνες (Special Cake) Μίγμα για κέικ με φυτικές ίνες. Κατάλληλο και για μαλακά κούκις και σταφιδόπιτα. Ιδανικό για έναν «υγιεινό τρόπο διατροφής». Kωδικός: 3374

13 24 25 Μίγμα για Ρεβανί (ΣΕΡΙΝ) Μίγμα για ΡΕΒΑΝΙ παραδοσιακού τύπου. Ιδανικό για καρυδόπιτα, πορτοκαλόπιτα και Βυζαντινό. Kωδικός: 3331 Credi Muffin Μίγμα για παραδοσιακά αμερικάνικα μάφινς. Kωδικός: 3304 Σακί: 10 κιλά Κέικ της Ημέρας Εvery Day Cake Μίγμα για κέικ βουτύρου / μαργαρίνης. ΔΕΝ περιέχει τη ζάχαρη. Kωδικός: 3306 Credi Carrot Μίγμα για κέικ καρότου και καρυδόπιτα. Εξαιρετική γεύση και μεγάλη διατηρησιμότητα. Kωδικός: 3108 Σακί: 10 κιλά

14 26 27 Τσουρέκι One Step Πλήρες μίγμα για τσουρέκι νέας γενιάς. Παρασκευάζεται εύκολα προσθέτοντας μόνο νερό και μαγιά. Κατάλληλο και για βασιλόπιτα μαγιάς και πανετόνε. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2 ώρες. Kωδικός: 3380 Τσουρέκι Super Fast Μίγμα για τσουρέκι. Παρασκευάζεται γρήγορα, προσθέτοντας μόνο νερό, μαγιά και λάδι. Με γρήγορα γινώματα. Κατάλληλο για παραγωγή μπριός. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 1½ ώρα. Kωδικός: 3342 Μίγμα 69 Μίγμα για τσουρέκι, σταφιδόψωμο, βασιλόπιτα, βασιλόπιτα μαγιάς, πανετόνε, πολίτικη βασιλόπιτα. Εξαιρετικό, σταθερό αποτέλεσμα. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2½ ώρες Kωδικός: 3102 Μίγμα 69 Σούπερ Μίγμα με έντονα αρώματα, για τσουρέκι, πανετόνε, κολόμπα. Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2½ ώρες Kωδικός: 3173

15 28 29 Ιντεάλ Ιντεάλ με Γεύση Βουτύρου Flex Κακάο Dark Ρούλετ Μίγμα για παντεσπάνι με πολύ καλή διόγκωση, εξαιρετική αντοχή στο σιρόπιασμα και υπέροχη γεύση. Kωδικός: 3016 Μίγμα για αφράτο παντεσπάνι, με εξαιρετικό άρωμα βουτύρου. Kωδικός: 3428 Μίγμα για σκούρο παντεσπάνι κακάο, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3008 Μίγμα με μεγάλη ελαστικότητα για ρολλά (τόμπους), swiss rolls. Kωδικός: Σακί: 25 κιλά 15 κιλά Ιντεάλ Κακάο Μίγμα για παντεσπάνι με μοναδικό όγκο, εξαιρετική ελαστικότητα, νωπότητα και υπέροχη γεύση κακάο. Kωδικός: 3097 Flex Μίγμα για παντεσπάνι λευκό, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3022 Για σίγουρο αποτέλεσμα, μοναδικό όγκο, ελαστικότητα, εξαιρετική αντοχή χωρίς φύρες και απώλειες. Σούπερ Παλς Βελτιωτικό σε πάστα. Για παραδοσιακό παντεσπάνι, κέικ, κώκ. 4% επί των υλικών. Δίνει όγκο και βελτιωμένη υφή. Kωδικός: 2003, 2002 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Flex Κακάο Μίγμα για παντεσπάνι κακάο, συνεκτικό, πολύ ελαστικό, με αυξημένη νωπότητα. Κατάλληλο για κοπτικά μηχανήματα. Kωδικός: 3019 Για εσάς τους επαγγελματίες που προτιμάτε την παραδοσιακή παρασκευή παντεσπανιών η συλλογή ελληνικών βελτιωτικών και μιγμάτων της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ επισφραγίζει την ποιότητα της παραδοσιακής σας συνταγής. Μουλτιπάστ Βελτιωτικό νέας γενιάς σε πάστα. Για αφράτο παντεσπάνι, κέικ, κωκ. 3% επί των υλικών. Kωδικός: Δοχείο: 5 κιλά 12 κιλά

16 30 31 Μίγμα για Κωκ (CREDI KOK) Μίγμα για Κρέπες (Μπριζίτ) Μίγμα για Βάφλες Τρίμμα Μπισκότου Μίγμα για κωκ, σαβαγιάρ και πτι φουρ. Kωδικός: 3275 Έτοιμο μίγμα για κρέπες. Προσθέστε νερό και αυγά. Kωδικός: 3050 Μίγμα για βάφλες, γλυκές ή αλμυρές. Προσθέστε μόνο νερό. Kωδικός: 6008 Κιβώτιο: 5 κιλά Μίγμα μπισκότου για τη βάση του Cheese cake και όχι μόνο. Kωδικός: 6024 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 800 γρ. Εllo Λουκουμάδες Μίγμα για παραδοσιακούς λουκουμάδες. Στη συσκευασία περιέχεται και η μαγιά. Kωδικός: 3096 Τάρτα Μιξ Μίγμα σε σκόνη για ζύμη τάρτας, ταρταλέτας. Έχει υπέροχη γεύση, εξαιρετικό και σταθερό αποτέλεσμα. Kωδικός: 3089 Τζέμινι Μίγμα σε μορφή πάστας για σου και εκλέρ με άριστο αποτέλεσμα. Kωδικός: 2005, 2004 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Μίγμα για Κρουασάν (Κρου Μιξ) Μίγμα για κρουασάν, με εξαιρετικής ποιότητος επιλεγμένα άλευρα Kωδικός: 3030 Προϊόντα πανεύκολα στη χρήση, οικονομικά, για δημιουργία υπέροχων προϊόντων που στολίζουν τη βιτρίνα και τον πάγκο σας.

17 32 33 Μαρζιπάνη ΚΡΕΝΤΙΝ Πάστα αμυγδάλου. Αμύγδαλο 66%, ζάχαρη 33%. Για αμυγδαλωτά, γαριδάκια, φοντανάκια, γεμίσεις σε σοκολατάκια, διακοσμήσεις. Kωδικός: 7004 Κιβώτιο: 10 κιλά Τίντο - Λίντο Α2 Πάστα αμυγδάλου για αμυγδαλωτά, εργολάβους, μάκαρονς, γεμίσεις φοντάν και σκαλτσούνια. Kωδικός: 7001 Κιβώτιο: 12 κιλά Πάστες αμυγδάλου για αμυγδαλωτά, εργολάβους, μακαρόνς, γεμίσεις φοντάν, γεμίσεις τάρτας, γαριδάκια, σκαλτσούνια, παραδοσιακά νησιώτικα αμυγδαλωτά και διακόσμηση. Λίντο 25 Πάστα περζιπάν, για αμυγδαλωτά, εργολάβους, γαριδάκια, γεμίσεις. Kωδικός: 7005 Κιβώτιο: 12 κιλά Κρούστεξ Μίγμα για φλορεντίνες. Kωδικός: 401 Κιβώτιο: 5 κιλά

18 34 35 Ορκιντέ Μπέικιν Πάουντερ Μπέϊκιν πάουντερ 3 συστατικών. Kωδικός: 6027, 3003 Δοχείο: 5 κιλά, Ιμβερτοσάκχαρο Ιμβερτοσάκχαρο διαφανές. Δεν κρυσταλλώνει στο ψυγείο. Kωδικός: 4040 Δοχείο: 6 κιλά Κόμπι Βελτιωτικό σε πάστα για μπριός, Δανέζικα, ντόνατς. Kωδικός: 2007 Δοχείο: 5 κιλά

19 36 37 Ντάνια Κίτρινη Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Ψήνεται, περιέχει αυγό, έχει κίτρινο χρώμα, σφιχτή υφή και σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3012 Ντάνια Λευκή Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Ψήνεται, έχει λευκό χρώμα, σφιχτή υφή και σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3165 Ίρις Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής. Βελούδινη υφή, με άρωμα βανίλιας και καραμέλας. Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Kωδικός: 3326 Κρέμα Jolly Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής. Είναι νηστίσιμη ως έχει. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 794 Δοχείο: 10 κιλά Κρέμα Jolly Σεράνο Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτας. Ψήνεται. Έχει απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 935 Δοχείο: 10 κιλά Crème Real Γεύση Λεμόνι Έτοιμη για χρήση κρέμα ζαχαροπλαστικής για γέμιση και ψήσιμο. Είναι νηστίσιμη ως έχει. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα, απαλή υφή και σηκώνει αφράτεμα. Kωδικός: 860 Δοχείο: 6 κιλά Σαρλότ Premium Βάση για παρασκευάσματα τύπου Σαρλότ & Μους. Kωδικός: 6437 Κιβώτιο: 15 σακ. x 1 κιλό

20 38 39 Ερατώ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει μέτριο αφράτεμα, περιέχει αυγό, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3011 Σακί: 25 κιλά Ανφώ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει πολύ αφράτεμα, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3090 Σακί: 25 κιλά Κρεμάζ Ζεστή κρέμα για τυρόπιτα και αλμυρά παρασκευάσματα. Ψήνεται. Έχει υπόλευκο χρώμα, σφιχτή υφή. Kωδικός: 3217 Ανφώ Σούπερ Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με κίτρινο χρώμα και απαλή υφή. Σηκώνει πολύ αφράτεμα, ενώ είναι ιδανική και για κρέμα πιάτου. Kωδικός: 3110 Σακί: 25 κιλά Έρα New Ζεστή κρέμα ζαχαροπλαστικής με λευκό χρώμα και σφιχτή υφή, η οποία σηκώνει πολύ αφράτεμα. Kωδικός: 3080 Σακί: 25 κιλά Σαλίνα Κρύα κρέμα για τυρόπιτα και αλμυρά παρασκευάσματα. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα και σφιχτή υφή, ενώ δουλεύεται κρύα χωρίς να χρειάζεται βράσιμο. Kωδικός: 3268 Σακί: 25 κιλά Κουίκ Μίγμα για κρύο κιγιέ γρήγορης παρασκευής, μαρέγκα, μπεζέδες. Kωδικός: 3199 Αλμπουμίνη Kωδικός: 977, 6076 Κιβώτιο: 5 κιλά 25 κιλά Προϊόντα πρώτης επιλογής από τους παραδοσιακούς επαγγελματίες του χώρου. Αυθεντική παραδοσιακή γεύση, υπέροχη υφή, τέλειο αποτέλεσμα. Μίγμα για Κρέμα Τσηζ - Κέικ Έτοιμο μίγμα για κρέμα cheesecake με υπόλευκο χρώμα και σφιχτή υφή. Γίνεται γρήγορα και εύκολα μόνο με την προσθήκη γάλακτος. Μπορεί να αφρατευτεί. Kωδικός: 6023 Κιβώτιο: 15 τεμ. Χ 800 γρ. Κρεμίνα (Κρέμα Μπουγάτσας) Κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής για μπουγάτσα και γαλακτομπούρεκο. Ψήνεται. Έχει κίτρινο χρώμα και απαλή υφή, δουλεύεται κρύα και δεν χρειάζεται βράσιμο. Kωδικός: 3212

21 40 41 ELLO Creamy Φυτική σαντιγύ σε πάστα, πολύ σταθερή δομή και εξαιρετική διόγκωση. Η καταλληλότερη για σεράνο. Χωρίς συντηρητικά και σταθεροποιητές. Δεν περιέχει ζάχαρη. Έχει μεγάλο χρόνο ζωής. Kωδικός: 1000 Κυτίο: 2,9 κιλά Anna U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και εξαιρετική διόγκωση. Kωδικός: 292, 959 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Bag in box: 10 lt Cornet U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 578 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Μίγμα για Σαντιγύ χωρίς Ζάχαρη Φυτική σαντιγύ σε σκόνη χωρίς ζάχαρη. Δίνει σαντιγύ με σφιχτή υφή πολύ σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 3236 Σακί: 10 κιλά ELLO Creamy: Το ELLO Creamy η παγκόσια πατέντα της ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ. Η μοναδική φυτική σαντιγύ με γαλακτώδη ελαφριά γεύση, άψογη συμπεριφορά στην κατάψυξη και εκπληκτική ικανότητα διατήρησης της φόρμας της. Crema Bianca U.H.T. Ρευστή φυτική κρέμα για σαντιγύ με απαλή υφή, σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 300, 329 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Bag in box: 10 lt Μίγμα για Σαντιγύ με Ζάχαρη Φυτική σαντιγύ σε σκόνη με ζάχαρη. Δίνει σαντιγύ με σφιχτή υφή, πολύ σταθερή δομή και πολύ καλή διόγκωση. Kωδικός: 6068 Κιβώτιο: 15 τεμ. x 800 γρ. Αnna U.H.T.: Η πρώτη φυτική κρέμα της αγοράς, κορυφαίας ποιότητας, με εξαιρετική διόγκωση και βελούδινη υφή.

22 42 43 Fiore U.H.T. Κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά. Kωδικός: 348 Κιβώτιο: 12 τεμ. x 1 lt Labele Miroir Ουδέτερο Κρύο ζελέ επικαλύψεως, έτοιμο για χρήση. Αραιώνεται με νερό. Παραμένει στις επιφάνειες γυαλιστερό, δεν κάνει «πέτσα». Kωδικός: 4070 Δοχείο: 5 κιλά Miroir Glaze Ουδέτερο Έτοιμο ζελέ επικάλυψης. Κατάλληλο και για γυάλισμα κέικ μετά το ψήσιμο. Kωδικός: 744 Δοχείο: 7 κιλά Ζελέ νέας γενιάς για διακόσμηση και συντήρηση των αριστουργημάτων σας. Υπέροχη γυαλάδα, κρυστάλλινο τελικό αποτέλεσμα. Fro Glaze Ουδέτερο Έτοιμο ζελέ επικάλυψης. Κατάλληλο για κατάψυξη. Kωδικός: 414 Δοχείο: 7 κιλά Ναπάζ Glaze Ουδέτερο Ζεστό ζελέ επικάλυψης που χρειάζεται προσθήκη νερού. Kωδικός: 765 Δοχείο: 13 κιλά

23 44 45 Labele Miroir Still Καθρέπτες ζαχαροπλαστικής με διάφανη και λαμπερή εμφάνιση. Για διακόσμηση τουρτών, ταρτών και τουρτών παγωτού. Δοχείο: 7 κιλά Labele Miroir Still Αμαρένα Κωδικός: 989 Labele Miroir Still Φράουλα Κωδικός: 995 Labele Miroir Still Βύσσινο Κωδικός: 709 Labele Γλασάζ με γεύση Σοκολάτας Kωδικός: 863 Δοχείο: 3 κιλά Labele Miroir Still Πορτοκάλι Κωδικός: 787 Labele Miroir Still Σοκολάτα Κωδικός: 796 Labele Miroir Still Λευκό Κωδικός: 797 Labele Γλασάζ Λευκό Kωδικός: 862 Δοχείο: 3 κιλά Φαρσιτούρες Labele Miroir Φαρσιτούρες που δεν «πετσιάζουν» στο ψυγείο, παραμένουν λαμπερές με άριστη γεύση. Κατάλληλες και για κατάψυξη. Δοχείο: 3 κιλά Labele Miroir Φράουλα Κωδικός: 852 Labele Miroir Βατόμουρο Κωδικός: 855 Labele Miroir Μπανάνα Κωδικός: 854 Labele Miroir Ακτινίδιo Κωδικός: 853 Labele Miroir Πορτοκάλι Κωδικός: 882 Labele Miroir Καραμέλα Κωδικός: 4141 Ίντερ Φαρσιτούρα Καραμέλα Με λαμπερή εμφάνιση και φυσική γεύση για διακόσμηση τουρτών και ταρτών. Ευκολία στη χρήση. Kωδικός: 4015 Δοχείο: 5 κιλά Φαρσιτούρα Λεμόνι Φαρσιτούρες με λαμπερή εμφάνιση και φυσική γεύση για διακόσμηση τουρτών και ταρτών. Kωδικός: 457 Δοχείο: 2,7 κιλά

24 46 47 Choco Wrap Choco Wrap Λευκό Γλάσσο Λευκό Γλάσσο Κακάο Επικάλυψη για κέικ, τσουρέκια, κεράσματα, βουτήματα. Σταθεροποιείται γρήγορα, δεν «κολλάει». Kωδικός: 5054 Δοχείο: 5 κιλά Επικάλυψη για κέικ, τσουρέκια, κεράσματα, βουτήματα. Σταθεροποιείται γρήγορα, δεν «κολλάει». Kωδικός: 5017 Δοχείο: 5 κιλά Γλάσσο λευκό μαλακό, γυαλιστερό. Kωδικός: 4050, 4051 Δοχείο: 15 κιλά Κιβώτιο: 15 κιλά Γλάσσο κακάο μαλακό, γυαλιστερό. Kωδικός: 4052, 4067 Δοχείο: 15 κιλά Κιβώτιο: 15 κιλά Ζάχαρη Ψυγείου Ζάχαρη ψυγείου αδιάβροχη που δεν υγρασιάζει. Για άχνισμα σε κέικ, μάφινς, ντόνατς, μιλφέιγ, κράπφεν. Οικονομική. Λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη άχνη. Κατάλληλη και για κατάψυξη Kωδικός: 707 / 857 Κιβώτιο: 4 x 5 κιλά ChocoCover Σοκολάτα με Γεύση Σοκολάτας ChocoCover Λευκό με Γεύση Λευκής Σοκολάτας Πολυχρηστική πάστα, ιδανική για να επικαλύψει άριστα τις τούρτες ή άλλα παρασκευάσματα σας όπως σοκολατόπιτες, κέικ, τσουρέκια και βασιλόπιτες. Πολυχρηστική πάστα, ιδανική για να επικαλύψει άριστα τις τούρτες ή άλλα παρασκευάσματα σας όπως σοκολατόπιτες, κέικ, τσουρέκια και βασιλόπιτες. Κατάλληλο όμως και για να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να κάνετε υπέροχα προφιτερόλ ή ακόμα και βραχάκια με ξηρούς καρπούς. Κατάλληλο όμως και για να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να κάνετε υπέροχα προφιτερόλ με νόστιμη λευκή σάλτσα ή ακόμα και βραχάκια με ξηρούς καρπούς. Ζάχαρη Άχνη Kωδικός: 5015 Δοχείο: 5 κιλά Kωδικός: 5016 Δοχείο: 5 κιλά Kωδικός: 3320

25 48 49 Πέρλα Κεράσι Πέρλα Νεράτζι Αμαρένα σε Σιρόπι Αμαρένα Στεγνή Κόκκινο κεράσι από ζελέ. Καταψύχεται, αποψύχεται, ψήνεται. Κατάλληλο και για διακόσμηση. Πέρλα Κεράσι Νο1 Κωδικός: 000 Πέρλα Κεράσι Νο2 Κωδικός: 000 Δοχείο: 5 κιλά Πράσινο νεράντζι από ζελέ. Καταψύχεται, αποψύχεται, ψήνεται. Κατάλληλο και για διακόσμηση. Πέρλα Νεράτζι Νο1 Κωδικός: 000 Πέρλα Νεράτζι Νο2 Κωδικός: 000 Δοχείο: 5 κιλά Ολόκληρο φρούτο ΑΜΑΡΕΝΑ (αγριοκέρασο) μέσα σε γευστικό σιρόπι αμαρένας. Για διακοσμήσεις και γεμίσεις σε σοκολατάκια, για τη ζαχαροπλαστική, για το παγωτό. Kωδικός: 98 Δοχείο: 5 κιλά Ολόκληρο, στραγγισμένο φρούτο ΑΜΑΡΕΝΑ (αγριοκέρασο) με πλούσια γεύση και υπέροχο άρωμα. Για διακοσμήσεις και γεμίσεις σε σοκολατάκια, για τη ζαχαροπλαστική (ιδανικό για τούρτα Black Forest), για το παγωτό. Kωδικός: 99, 598 Κιβώτιο: 5 κιλά 7 κιλά Κεράσι Κόκκινο Στεγνό Κεράσι κόκκινο στεγνό Kωδικός: 772 Κιβώτιο: 5 κιλά Κεράσι Κόκκινο σε Σιρόπι Κεράσι κόκκινο σε σιρόπι 60/ Kωδικός: 129 Δοχείο: 10 κιλά Κύβοι Πορτοκάλι Kωδικός: 149 Κιβώτιο: 5 κιλά Φρουτοκύβοι Ανάμεικτοι Kωδικός: 150 Κιβώτιο: 5 κιλά Μαρμελάδα Ζαχαροπλαστικής Βερίκοκο Μαρμελάδα για πτι-φουρ και γεμίσεις. Kωδικός: 293 Δοχείο: 10 κιλά Μαρμελάδα για Ψήσιμο Μαρμελάδα για πτι-φουρ και γεμίσεις. Ψήνεται. Βερίκοκο Κωδικός: 106 Φράουλα Κωδικός: 112 Κεράσι Κωδικός: 108 Δοχείο: 10 κιλά

26 50 51 Ανανάς Baby Rings Kωδικός: 100 Δοχείο: 3 κιλά Φρούτα σε Ζελέ Φρούτα σε ζελέ με εξαιρετική γυαλάδα. Για διακόσμηση και γέμιση γλυκών, ταρτών, κρέπας, παγωτού και παγωμένων επιδορπίων. Κατάλληλα και για ψήσιμο Labele Orange Chops Γλυκό πορτοκάλι στεγνό κομμένο σε φέτες. Μαυροκέρασο Κωδικός: 713 Κόκκινο Κεράσι Κωδικός: 711 Φράουλα Κωδικός: 712 Δοχείο: 2,7 κιλά Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 715 Κύβοι μήλου σε ζελέ 10x10 Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 770 Κύβοι μήλου σε ζελέ 10x10 Δοχείο: 2,7 κιλά 12 κιλά Μήλο σε ζελέ Κωδικός: 586 Κύβοι μήλου σε ζελέ 5x5 Δοχείο: 2,7 κιλά Kωδικός: 980 Κιβώτιο: 6 κιλά Μαρμελάδα Ζαχαροπλαστικής Φράουλα Αρίστης ποιότητας. Kωδικός: 282 Δοχείο: 12,5 κιλά Credifresh Πορτοκάλι Πάστα Kωδικός: 410 Δοχείο: 5 κιλά Φυσικά φρούτα σε ζελέ και μαρμελάδες για διακόσμηση, γέμιση. Ψήνονται, ψύχονται και αποψύχονται. Credifresh Βύσσινο σε Ζελέ Kωδικός: 512 Δοχείο: 5 κιλά

27 52 53 Παλλάς Παλλάς Μαλακή Πραλίνα φουντουκιού, με ανοιχτό καφέ χρώμα, εξαιρετικά λεία υφή και έντονη γεύση φουντουκιού. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, να διακοσμήσετε τα γλυκίσματα σας, να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να γεμίσετε έτοιμες τάρτες και έτοιμα ψημένα παρασκευάσματα αφού τα κόψετε, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, φεγεντίν αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις. Kωδικός: 5008, 5009 Kωδικός: 5057, 5058 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Pralibake Κακάο Παλλάς Λευκή Παλλάς Λευκή Μαλακή Λευκή πραλίνα φουντουκιού, με γεύση λευκής σοκολάτας, με υπόλευκο χρώμα και εξαιρετικά λεία υφή. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, να διακοσμήσετε τα γλυκίσματα σας, να αρωματίσετε τις κρέμες σας, να γεμίσετε έτοιμες τάρτες και έτοιμα ψημένα παρασκευάσματα αφού τα κόψετε, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, φεγεντίν αλλά και για πολλές ακόμα χρήσεις. Kωδικός: 5010, 5011 Kωδικός: 5059, 5060 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Ψηνόμενη πραλίνα με γεύση φουντουκιού, σκούρο καφέ χρώμα και λεία υφή. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και σταθερή σε όλες τις συνθήκες ψησίματος σε κλειστά αλλά και ανοιχτά παρασκευάσματα, περνάει και από γεμιστικές μηχανές. Διατηρεί τον όγκο και τη γυαλάδα της, χωρίς να πετσιάζει και χωρίς να τρέχει. Μπορείτε ακόμα να αρωματίσετε κρέμες, κυρίως βουτυρόκρεμες, να κολλήσετε πτι-φουρ και να την σερβίρετε με βάφλες και κρέπες. Kωδικός: 5014, 5005 Δοχείο: 5 κιλά 13 κιλά Πραλίνες, Κρέμες Γεμίσματος Σοκολάτας και Επικαλύψεις και πολυχρηστικές Πάστες Επικάλυψης για γλυκά φτιαγμένα με φαντασία. Μελάγια Μιράντα Παχύρευστη πραλίνα φουντουκιού με κακάο. Έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και λεία υφή. Ιδανική για να κολλήσετε πτι-φουρ και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5018 Δοχείο: 13 κιλά Μιρέλα Νέα Μαλακή πραλίνα φουντουκιού με κακάο κατάλληλη και για γεμιστικές μηχανές. Έχει πολύ σκούρο καφέ χρώμα και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να την σερβίρετε με κρέπες ή βάφλες, να αρωματίσετε κρέμες, να φτιάξετε φεγεντίν και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5042 Δοχείο: 13 κιλά Έβελιν Μαλακή πραλίνα φουντουκιού με κακάο κατάλληλη και για γεμιστικές μηχανές. Έχει ανοιχτό καφέ χρώμα και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να την σερβίρετε με κρέπες ή βάφλες, να αρωματίσετε κρέμες, να φτιάξετε φεγεντίν και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 5050 Δοχείο: 13 κιλά Παχύρευστη πραλίνα καβουρδισμένου φουντουκιού με κακάο. Έχει πολύ σκούρο καφέ χρώμα (σοκολατί) και πολύ λεία υφή. Ιδανική για να γεμίσετε σοκολατάκια, τάρτες, να κάνετε νωπές επικαλύψεις, να αρωματίσετε κρέμες, να κάνετε φεγεντίν, να γεμίσετε ψημένα παρασκευάσματα και για πολλές ακόμα εφαρμογές. Kωδικός: 5025 Δοχείο: 13 κιλά

28 54 55 Toffee De Luxe Πάστα καραμέλας βουτύρου κατάλληλη για γκανάζ, επικαλύψεις, αρωματισμό κρεμών, γεμίσεις σε σοκολατάκια και για πολλές άλλες εφαρμογές. Kωδικός: 4108 Δοχείο: 5 κιλά Labele Crème de Maron Ψηνόμενη κρέμα κάστανο για γεμίσεις σε τσουρέκια, κέικ, τάρτες και σοκολατάκια. Kωδικός: 986 Δοχείο: 7 κιλά Η καραμέλα βουτύρου Toffe De Luxe είναι η τελευταία τάση της αγοράς. Δώστε την ξεχωριστή γεύση σε όλες τις κρέμες ζαχαροπλαστικής: κρέμα Πατισερί (κρύα και ζεστή), Σαρλότ, Μπαβαρουάζ, Βουτυρόκρεμα, Σαντιγύ, Μους κλπ. Εμπνευσθείτε και συνδυάστε με CHOCOWRAP CHOCOCOVER ή τα Γλάσσα της CREDIN και δημιουργήστε μοναδικές Επικαλύψεις, Γλασάζ, Φαρτσιτούρες και στολίστε Τούρτες, Πάστες, Κορμούς, Τσουρέκια, Κέικ, Σου και χιλιάδες άλλα αριστουργήματα.

29 56 57 Haya 58% Σοκολάτα σε γαλέτες που δουλεύεται εύκολα, έχει πολύ καλή γυαλάδα και βαθύ σκούρο χρώμα. Kωδικός: 555 Κιβώτιο: 10 κιλά Κάρμεν Ζεστή επικάλυψη, εξαιρετικής ποιότητος με υπέροχη γεύση. Kωδικός: 5001 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Κάρμεν Νέα Ζεστή επικάλυψη, εξαιρετικής ποιότητος, σηκώνει αραίωμα. Kωδικός: 5036 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Mara Milk Σοκολάτα γάλακτος σε γαλέτες, κατάλληλη για όλες τις ανάγκες του επαγγελματία. Kωδικός: 558 Κιβώτιο: 10 κιλά Άϊντα Ζεστή επικάλυψη, σκληρή, οικονομική, σηκώνει πολύ αραίωμα. Kωδικός: 5012 Κιβώτιο: 10 τεμ. x 2 κιλά Dalmatian Ζεστή επικάλυψη σε σταγόνες. Για κούκις, μάφινς, παγωτά. Kωδικός: 984 Κιβώτιο: 1 τεμ. x 12 κιλά Dolce Bianca Ζεστή επικάλυψη σε δεκάρες με γεύση λευκής σοκολάτας. Kωδικός: 71 Κιβώτιο: 10 κιλά Ivory Λευκή Σοκολάτα λευκή σε γαλέτες. Τέλεια ισορροπημένη σε γεύση και άρωμα με την ιδανική ρευστότητα για να δουλεύεται εύκολα. Kωδικός: 557 Κιβώτιο: 10 κιλά Choco Hit Σοκολάτα υγείας σε σταγόνες. Κατάλληλη για κούκις και παγωτά. Kωδικός: 491 Κιβώτιο: 12 κιλά

30 58 59 Τρούφα Σοκολάτας Τρούφα Στιλπνή Σκαλιέτες Στιλπνές Σκαλιέτες Γάλακτος Τρούφα Σοκολάτας με εξαιρετική γεύση και μεγάλη αντοχή. Kωδικός: 493 Κιβώτιο: 4 x 5 κιλά Τρούφα γυαλιστερή. Με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 983, 83 Κιβώτιο: 10 κιλά 14 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 243 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας γάλακτος. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 244 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Κακάο 20/22 ΚΑΚΑΟ με σκούρο καφέ χρώμα και έντονο άρωμα. Έχει βαφική ικανότητα σε κρέμες, παντεσπάνια, κέικ, κούκις και παγωτό. Kωδικός: 265 Σακί: 25 κιλά Τρούφα Γάλακτος Τρούφα Λευκή Σκαλιέτες Λευκές Τρούφα με γεύση, άρωμα και χρώμα σοκολάτας γάλακτος. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 246 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Τρούφα με γεύση, άρωμα και χρώμα λευκής σοκολάτας. Καταψύχεται, αποψύχεται. Προϊόν απομιμήσεως. Εξαιρετική γεύση. Kωδικός: 250 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό Φλούδα μικρού μεγέθους για διακόσμηση με γεύση, άρωμα και χρώμα λευκής σοκολάτας. Προϊόν απομιμήσεως. Kωδικός: 245 Κιβώτιο: 10 x 1 κιλό

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε. ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ & ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πηκτικά βάσεις σταθεροποιητές παγωτού

Πηκτικά βάσεις σταθεροποιητές παγωτού 2 Περιεχόμενα Πηκτικά βάσεις σταθεροποιητές παγωτού...4 Free 0% παγωτό χωρίς λιπαρά και ζάχαρη...7 Γεύσεις φρούτων για παγωτό & ζαχαροπλαστική...8 Speedy γεύσεις παγωτού...8 Βαριεγκάτι γεύσεις παγωτού...9

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑ Α

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΡΜΕΛΑ Α 2 Περιεχόµενα Μαρµελάδες...4 Γεµίσεις φρούτων...4 Ζελέδες επικαλύψεις φρούτων...5 Φρούτα γλασέ...6 Cover & επικαλύψεις σοκολάτας...7 Πραλίνες...8 Κακάο σκόνη...8 Κουβερτούρες...9 Γρέζια blossom σοκολάτας...

Διαβάστε περισσότερα

Ένα βήμα μπροστά. στη Γεύση. Νέα. από. Προϊόντα. Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014/15

Ένα βήμα μπροστά. στη Γεύση. Νέα. από. Προϊόντα. Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014/15 Ένα βήμα μπροστά στη Γεύση 15 Νέα Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014/15 από 160 Προϊόντα κάθε μέρα μία όμορφη ιδέα σας φτιάχνει το κέφι σελ Λαχανικά σελ Ψάρια σελ Πίτες 6 24 40 Ξεφυλλίστε τον κατάλογο της Για την

Διαβάστε περισσότερα

www.dakidis-valaris.gr

www.dakidis-valaris.gr www.dakidis-valaris.gr Η Εταιρεία Ε. Δακίδης Τ. Βαλάρης & ΣΙΑ Ο.Ε. αποτελεί ένα σημαντικό πάροχο προϊόντων Α' υλών Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής με αποδεδειγμένη εμπειρία ετών στο χώρο. Βασικοί μας στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΑΓΩΤΟ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ 1 2 Εταιρική Παρουσίαση 2 ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΓΩΤΟ Κουβερτούρες Σοκολάτες Απομίμησης Γλασάζ - Mirror Σοκολάτας Πραλίνες - Κρέμες Σοκολάτας - Γεμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Από το Σπόρο στο Ψωμί

Από το Σπόρο στο Ψωμί Από το Σπόρο στο Ψωμί Περιέχει Συνταγές Από το Σπόρο στο Ψωμί Τα δημητριακά Τα δημητριακά είναι η σπουδαιότερη κατηγορία φυτών που καλλιεργούνται για τη διατροφή του ανθρώπου. Είναι μονοετή φυτά που σπέρνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ COVERCREAM-ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ/ΓΚΑΝΑΖ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ 1.000γρ Covercream σοκολάτα (1) 350γρ Γάλα 1.000γρ Covercream λευκό (2) 250γρ Γάλα Ζεσταίνουµε το γάλα µέχρι τους 70 C - 80 C και

Διαβάστε περισσότερα

Zαχαροπλαστική. EΠΙΠΛΕΟΝ... Συνταγές & tips. www.cookshop.gr

Zαχαροπλαστική. EΠΙΠΛΕΟΝ... Συνταγές & tips. www.cookshop.gr Zαχαροπλαστική 365 Φόρμες, πλάστες, κουπ-πατ, τσέρκια, μίξερ, μπεν μαρί, ζυγαριές, μεζούρες, πινέλα, siphon, κορνέ, πατρόν, φλόγιστρα, αντικολλητικές επιφάνειες, ταρτιέρες, πιεστήρες, αναδευτήρια, chinois,

Διαβάστε περισσότερα

εμπνευσμένες δημιουργίες με τυροκομικά

εμπνευσμένες δημιουργίες με τυροκομικά 16 εμπνευσμένες δημιουργίες με τυροκομικά 7 8 9 11 ΦΕΤΑ Παραδοσιακή τυρόπιτα με καραμελώμενα κρεμμύδια ΦΕΤΑ Κοτόπουλο γεμιστό με φέτα, σπανάκι και μυρωδικά ΦΕΤΑ Cheesecake φέτας με σοκολάτα και ξηρούς

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στην Κρήτη

Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στην Κρήτη www.h2concept.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στην Κρήτη Σταδίου 24, 105 64 ΑΘΗΝΑ, Τηλ: 213 2169900, Fax: 210 3225449, www.grhotels.gr www.greekbreakfast.gr Πηγή: Κρητικό Σύμφωνο Ποιότητας (www.cretan-nutrition.gr).

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Παρασκευή αρτοσκευασμάτων με χαμηλή θερμιδική αξία Πτυχιακή Μελέτη Σουροπάνη Αργυρώ Επιβλέπων καθηγητής : Γεωργόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΕΚΔΟΣΗ: FORUM SA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ: Θανάσης Γιαλούρης CREATIVE ART DIRECTOR Νίκη Γαλανοπούλου Senior art director: Δημήτρης Δεληγιάννης ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤρια: Ελένη Μανίκα

Διαβάστε περισσότερα

Γεύση από Χριστούγεννα ΛΟΗ. Οι πίτες των Γιορτών Η Μαρία Λόη σερβίρει μοναδικές πίτες για το μεγαλύτερο τραπέζι του χρόνου

Γεύση από Χριστούγεννα ΛΟΗ. Οι πίτες των Γιορτών Η Μαρία Λόη σερβίρει μοναδικές πίτες για το μεγαλύτερο τραπέζι του χρόνου #12 15.12.12 ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ Ρεβεγιόν στο... τσιµπητό Νόστιµες µπουκιές για το γιορτινό µπουφέ από την Αρετή Μουλακάκη //30 Γαλοπούλα έτσι κι αλλιώς από τον Βασίλη Καλλίδη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ 14 Βασικές συνταγές χωρίς γλουτένη ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Με τα αλεύρια μας χωρίς γλουτένη Το ψήσιμο χωρίς γλουτένη μπορεί να γίνει τόσο εύκολο και διασκεδαστικό. Εάν προσέξετε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΛΙΟΣΠΑΡΛΙΑΡΟΣ. μαθήματα γλυκιάς αλχημείας

ΣΤΕΛΙΟΣΠΑΡΛΙΑΡΟΣ. μαθήματα γλυκιάς αλχημείας ΣΤΕΛΙΟΣΠΑΡΛΙΑΡΟΣ μαθήματα γλυκιάς αλχημείας πρόγραμμα σεμιναρίων 2014/2015 Πληροφορίες Σεμιναρίων Δευτέρα & Τετάρτη, 17:00 20:30 Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά (στ. ηλεκτρικού Κηφισιάς) Τηλ. Κράτησης: 210 64 64

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ. 1ος π. Η προέλευση της µπουγάτσας ΣΕΛ. 38, 39. Το Ψωµί και η Ιστορία του ΣΕΛ. 22, 23. Η ιστορία της σοκολάτας ΣΕΛ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ. 1ος π. Η προέλευση της µπουγάτσας ΣΕΛ. 38, 39. Το Ψωµί και η Ιστορία του ΣΕΛ. 22, 23. Η ιστορία της σοκολάτας ΣΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ƒ & À 1ος π Η προέλευση της µπουγάτσας ΣΕΛ. 38, 39 Το Ψωµί και η Ιστορία του ΣΕΛ. 22, 23 Η ιστορία της σοκολάτας ΣΕΛ. 12, 13, 14 4 Μήνυµα προς τους επαγγελµατίες συµµετέχοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Aç. ÆòéÀäï & ºåæáììèîÝá µàòè, 16672 õüîá Æèì.: 210 96 53 580 Fax.: 210 96 53 582 e-mail: falcon-01@otenet.gr www.falcon-sa.gr ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 02 ΠΡΟΦΙΛ 03 ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. 4 real taste&style ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. 4 real taste&style ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 4 real taste&style ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Η ομάδα του Real Taste & Style έκανε βόλτες στην Αθήνα, επισκέφθηκε εστιατόρια, cafés και μπαρ και αναμεταδίδει από την πρώτη γραμμή της... γαστρονομίας...6 ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΒΟΣΤΩΝΗΣ, ΜΑΣΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΒΟΣΤΩΝΗΣ, ΜΑΣΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΒΟΣΤΩΝΗΣ, ΜΑΣΣΑΧΟΥΣΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (617) 355-6177 ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στις Κυκλάδες

Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στις Κυκλάδες www.h2concept.gr ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Προϊόντα & Συνταγές Πρωινού στις Κυκλάδες Σταδίου 24, 105 64 ΑΘΗΝΑ, Τηλ: 213 2169900, Fax: 210 3225449, www.grhotels.gr www.greekbreakfast.gr Πηγή: Μελέτη AgroPOLE «Συμπληρωματική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Μπισκότα Παπαδοπούλου Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση»

ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Μπισκότα Παπαδοπούλου Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση» ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Μπισκότα Παπαδοπούλου Α.Ε. Εταιρική Παρουσίαση» Papadopoulos Buscuits Company Presentation S.A. Φοιτήτριες : ΔΟΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. Νόστιμα και λαδερά ΛΟΗ 25.05.13. Η διάσημη σεφ δημιουργεί με ελαιόλαδο & λαχανικά

ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. Νόστιμα και λαδερά ΛΟΗ 25.05.13. Η διάσημη σεφ δημιουργεί με ελαιόλαδο & λαχανικά #16 25.05.13 Τραπεζάκια έξω, λοιπόν 6 bar-restaurants όπου αξίζει να πας //36 Χρύσανθος Καραµολέγκος «Αγαπώ την παλιά ελληνική κουζίνα, το µουσακά, το αρνάκι γιουβέτσι» //10 Frozen yogurt Πού θα φάτε το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ Π Ρ Ω Ϊ Ν Ο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ Π Ρ Ω Ϊ Ν Ο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Π Ρ Ω Ϊ Ν Ο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ξ.Ε.Ε. ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ 5 Β. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΤΑ 6 Γ. ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Τάξη τμήμα : Β3β ΘΕΜΑ : ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. Ομάδα εργασίας

Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Τάξη τμήμα : Β3β ΘΕΜΑ : ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. Ομάδα εργασίας Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας Τάξη τμήμα : Β3β 2ο Γυμνάσιο Ρέντη Σχολικό έτος 2012-2013 Καθηγητής : Ηρ. Ντούσης ΘΕΜΑ : ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ομάδα εργασίας Γενική Διευθύντρια ΣΙΕΤΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Δεν πετάμε τίποτα!» Νόστιμες συνταγές με περισσεύματα τροφίμων

«Δεν πετάμε τίποτα!» Νόστιμες συνταγές με περισσεύματα τροφίμων «Δεν πετάμε τίποτα!» Νόστιμες συνταγές με περισσεύματα τροφίμων Αποκλειστικοσ δωρητησ του προγραμματοσ «καλυτερη ζωη» χορηγοσ του διαγωνισμου: Με την υποστήριξη: «Δεν πετάμε τίποτα!» Νόστιμες συνταγές

Διαβάστε περισσότερα

το περιοδικό Η διατροφική αξία της νηστείας Από τη νηστεία... στον οβελία Συνταγές Οι γεύσεις της άνοιξης Καβάλα Μια πόλη...

το περιοδικό Η διατροφική αξία της νηστείας Από τη νηστεία... στον οβελία Συνταγές Οι γεύσεις της άνοιξης Καβάλα Μια πόλη... το περιοδικό ΤΕΥΧΟΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Καλό Πάσχα! Η διατροφική αξία της νηστείας Από τη νηστεία... στον οβελία Συνταγές Οι γεύσεις της άνοιξης Καβάλα Μια πόλη... χίλιες ομορφιές Τα φρούτα...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 81/2013 ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ.Α.: ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: 15.6699.0022-15.6481.0002-20.6063.0007-30.6063.0007-35.6063.0007-45.6063.0006

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΣΤΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Επιβλέπων καθηγητής : Γεωργόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Χορτοφαγικός οδηγός για να ξεκινήσετε

Χορτοφαγικός οδηγός για να ξεκινήσετε Χορτοφαγικός οδηγός για να ξεκινήσετε τα γιατί και πώς μιας υγιεινότερης διατροφής οδηγίες για τις 4 νέες ομάδες τροφών χρήσιμες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια βετζετέριαν διατροφή νόστιμες, χαμηλές σε

Διαβάστε περισσότερα