Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης."

Transcript

1 Παροχή βοήθειας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Ακολουθεί ο εύχρηστος οδηγός μας για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης.

2 Τα προβλήματα συνήθως εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες: Μη παράδοση του αντικειμένου Ο αγοραστής πλήρωσε για ένα αντικείμενο, αλλά δεν το έλαβε. Διαφέρει σημαντικά από την περιγραφή Ο αγοραστής έλαβε το αντικείμενο, αλλά αυτό διαφέρει σημαντικά από την περιγραφή του πωλητή που ήταν στη διάθεση του αγοραστή κατά την υποβολή της παραγγελίας. Μη εξουσιοδοτημένη συναλλαγή Μια αγορά πραγματοποιήθηκε χωρίς την έγκριση του κατόχου του λογαριασμού. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις ακόλουθες περιπτώσεις: Απάτη Σε σπάνιες περιπτώσεις, αυτά τα προβλήματα ενδέχεται να υποδηλώνουν απάτη. Ο οδηγός μας σχετικά με την Αποφυγή παράνομων παραγγελιών προσφέρει πολλές χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την αναγνώριση και την αποτροπή των πιθανοτήτων απάτης. Αξίωση Σε περίπτωση αδυναμίας επίλυσης της αμφισβήτησης, οποιοδήποτε εκ των συμβαλλόμενων μερών μπορεί να κλιμακώσει την αμφισβήτηση σε αξίωση εντός 20 ημερών. Σε αυτό το στάδιο, η PayPal εμπλέκεται άμεσα και θα λάβει μια απόφαση με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται. Αντιστροφή χρέωσης Οι αγοραστές ενδέχεται να ζητήσουν από τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας τους να αντιστρέψει τη χρέωση (διαδικασία γνωστή ως αντιστροφή χρέωσης). Σε αυτό το στάδιο, ο αγοραστής στέλνει αίτημα επιστροφής χρημάτων στην τράπεζά του και δεν εμπλέκει τον πωλητή στη διαδικασία. Αμφισβήτηση Αν ένας πελάτης πλήρωσε για ένα στοιχείο, αλλά δεν το έλαβε ή έλαβε ένα στοιχείο που διαφέρει σημαντικά από την αρχική περιγραφή, μπορεί να υποβάλει αίτημα αμφισβήτησης στο Κέντρο επίλυσης διαφορών. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα ζητήματα προκύπτουν λόγω απλής παρανόησης ή ανθρώπινου λάθους. Συμβουλές για την αποφυγή αμφισβητήσεων και αντιστροφών χρέωσης. 1 Παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας Οι αγοραστές μπορεί να μην καταφύγουν σε αμφισβήτηση ή αντιστροφή χρέωσης αν τους παρέχετε τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί σας για το πρόβλημα. Παράσχετε μια διεύθυνση ή έναν αριθμό τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στους αγοραστές σας εκ των προτέρων σε περίπτωση πώλησης αγαθών μεγαλύτερης αξίας. 2 Ανταποκριθείτε στα ερωτήματα των πελατών σας Σε κανέναν δεν αρέσει η αναμονή. Απαντήστε γρήγορα και επαγγελματικά σε όλες τις λογικές ερωτήσεις των αγοραστών. 3 Προτείνετε τρόπους επίλυσης της αμφισβήτησης Αν ένας πελάτης δηλώσει ότι πρόκειται να υποβάλει αίτημα αντιστροφής χρέωσης στην εταιρεία της πιστωτικής κάρτας του, ζητήστε του αντ αυτού να υποβάλει αίτημα αμφισβήτησης στο Κέντρο επίλυσης διαφορών της PayPal. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς και ο αγοραστής θα μπορέσετε να συνεργαστείτε για την επίλυση του προβλήματος. 4 Παράσχετε ξεκάθαρη πολιτική επιστροφών Βεβαιωθείτε ότι οι πολιτικές επιστροφών προϊόντων και επιστροφών χρημάτων είναι εύκολα προσβάσιμες και κατανοητές.

3 Αποφύγετε τις αμφισβητήσεις και ελαχιστοποιήστε τις απώλειες ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές: 1 Μη παράδοση του αντικειμένου Παράσχετε ρεαλιστικές ημερομηνίες παράδοσης Οι ρεαλιστικές ημερομηνίες βοηθούν στην αποφυγή πρόωρης υποβολής αιτημάτων αντιστροφής χρέωσης ή αμφισβήτησης από τους πελάτες σας. Ταχυδρομήστε την παραγγελία με αριθμό παρακολούθησης αποστολής στο Internet Οι τυπικές αποδείξεις αποστολής υποδεικνύουν απλώς ότι ένα προϊόν έχει αποσταλεί. Για αυτόν τον λόγο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες αποστολής που παρέχουν δυνατότητα παρακολούθησης της αποστολής στο Internet. Αυτή η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να επιβεβαιώσετε ότι τα προϊόντα παραδόθηκαν. Αν η συνολική αξία της πώλησης αγγίζει ή υπερβαίνει τα 750 EUR, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα επιβεβαίωσης αγοράς με υπογραφή. Αυτή η ενέργεια διασφαλίζει την παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη και το ονομαστικό κόστος αποβαίνει συμφέρον. Ασφάλιση αποστολής παραγγελίας Ενδέχεται να προκύψουν πολλά προβλήματα κατά τη μεταφορά μιας παραγγελίας. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να αγοράζετε ασφάλιση αποστολής για εύθραυστα ή ακριβά αντικείμενα. Η ασφάλιση αποστολής εξυπηρετεί δύο σκοπούς: Ασφαλίζει το στοιχείο σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας. Περιλαμβάνει πληροφορίες παρακολούθησης και παράδοσης της αποστολής. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να δει ότι η παραγγελία βρίσκεται καθ οδόν και εσείς λαμβάνετε ενημέρωση κατά την παράδοση του πακέτου. Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αποστολή, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση ασφαλιστικής κάλυψης στη μεταφορική εταιρεία. Λάβετε υπόψη ότι μπορούν να υποβληθούν αξιώσεις από εσάς, τον πελάτη σας ή τη μεταφορική εταιρεία. Επικοινωνήστε με τη μεταφορική εταιρεία για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αξίωσης.

4 Ενημερωθείτε για τις εξαιρέσεις της ασφαλιστικής κάλυψης Ο τύπος της συσκευασίας, η δηλωμένη αξία ή/και η μεταφορική εταιρεία ενδέχεται να περιορίσουν την ευθύνη για απώλεια ή ζημία. Επικοινωνήστε με τη μεταφορική εταιρεία για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη κάλυψη. Καθυστέρηση αποστολής παραγγελιών υψηλού κινδύνου Να χρησιμοποιείτε προσεκτικά την υπηρεσία αποστολής και παράδοσης σε μία ημέρα. Οι απατεώνες ζητούν συχνά αποστολή παραγγελίας και παράδοση σε μία ημέρα, προκειμένου να μπορούν να μεταπωλήσουν τα ακριβά εμπορεύματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Για αυτόν τον λόγο, συνιστάται να καθυστερείτε την αποστολή των ακριβών και περιζήτητων παραγγελιών από 24 έως 48 ώρες (ειδικά όταν εκτελείτε αποστολές σε διεθνείς προορισμούς). Χρησιμοποιήστε τη μεταφορική υπηρεσία της προτίμησής σας Μην χρησιμοποιείτε τη μεταφορική εταιρεία του πελάτη σας για την αποστολή των παραγγελιών. Οι απατεώνες συχνά ανακατευθύνουν τα πακέτα σε άλλες διευθύνσεις μετά την αποστολή, ενέργεια που ακυρώνει την κάλυψη της Προστασίας πωλητή. Να επιλέγετε τις εταιρείες παράδοσης με προσοχή Δεδομένου ότι φέρετε την ευθύνη για την παράδοση της παραγγελίας του πελάτη, επιλέξτε μια αξιόπιστη εταιρεία παράδοσης για να αποφεύγετε ενδεχόμενες απώλειες. Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε εταιρείες παράδοσης που προέρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου. Αν λειτουργείτε ως εταιρεία παράδοσης, εφαρμόστε αυστηρές διαδικασίες επιλογής για όλους τους προμηθευτές σας. Αυτές οι διαδικασίες πρέπει να περιλαμβάνουν διαχείριση απογραφής αποθεμάτων και εγγυήσεις προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα προϊόντων και παρέχετε εμπόρευμα υψηλής ποιότητας. Επεξεργαστείτε τις επιστροφές γρήγορα και ενημερώστε τους πελάτες σας όταν δεν υπάρχει απόθεμα για ένα συγκεκριμένο προϊόν Αν το απόθεμα ενός προϊόντος έχει τελειώσει, ενημερώστε τον κατάλογο των προϊόντων σας με την ένδειξη «εκτός αποθέματος». Παράσχετε μια εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής αποθέματος ή διευκρινίστε ότι η επιλογή ενός εξαντλημένου προϊόντος σημαίνει ότι ο πελάτης υποβάλλει προκαταβολική παραγγελία για το εν λόγω προϊόν.

5 2 Διαφέρει σημαντικά από 3 την περιγραφή Μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές Παράσχετε φωτογραφίες και λεπτομερείς περιγραφές Φωτογραφίστε τα προϊόντα σας από διαφορετικές γωνίες. Περιγράψτε τα λεπτομερώς, ούτως ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν τι πρέπει να περιμένουν κατά την εκτέλεση της αγοράς. Παράσχετε επαρκείς γνωστοποιήσεις για οποιοδήποτε ζήτημα Γνωστοποιήστε τυχόν δυσλειτουργίες και αισθητικά ελαττώματα των προϊόντων με σαφήνεια και ακρίβεια. Απαντήστε σε τυχόν ερωτήσεις γρήγορα και με σαφήνεια Ενημερώστε τους πελάτες σας για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να τους επηρεάσουν. Για παράδειγμα, αν γνωρίζετε ότι οι αποστολές θα καθυστερήσουν λόγω κακοκαιρίας, δημοσιεύστε αυτήν την πληροφορία στο Κέντρο επίλυσης διαφορών. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να βρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους χωρίς να χρειαστεί να εκκινήσουν διαδικασία αμφισβήτησης. Αν ένας αγοραστής επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με ένα πρόβλημα, παράσχετε βοήθεια και κρατήστε θετικό τόνο επικοινωνίας, ούτως ώστε να αποφύγετε την πιθανότητα διεύρυνσης του προβλήματος. Βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία της επιχείρησής σας είναι ευδιάκριτη στα τιμολόγιά σας Η ευδιάκριτη επωνυμία της επιχείρησης βοηθάει τους πελάτες σας να αναγνωρίζουν τις χρεώσεις σας.

6 Copyright 2018 PayPal. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε. Πιθανές

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε.

Όταν πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή δηλώνοντας ότι δεν δύναστε να παραδώσετε, πρέπει να μας ενημερώσετε. Πολιτική ακύρωσης Για τον Πωλητή Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ακυρώσετε μια συναλλαγή, για παράδειγμα, εάν το προϊόν είναι τοποθετημένο σε λάθος μέρος ή κάνατε ένα λάθος κατά την καταχώρησή της αγγελίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για την τελευταία έκδοση: www.vestas.com/invoicing Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη επεξεργασία των τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις τιμολόγησης

Απαιτήσεις τιμολόγησης Απαιτήσεις τιμολόγησης Για να διασφαλίσετε την ταχεία και έγκαιρη διευθέτηση των τιμολογίων σας, διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες οδηγίες. Υποχρεωτικές Απαιτήσεις Οι ακόλουθες απαιτήσεις είναι υποχρεωτικές.

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Olympus 1 Πεδίο εφαρμογής 2 Σύναψη συμβάσεως 3 Δικαίωμα υπαναχώρησης 4 Τιμές Προϊόντων 5 Παράδοση 6 Προθεσμία πληρωμής, υπερημερία 7 Διατήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η εγγραφή στο paypal είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Sign up Επιλέξτε το τύπο του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς online αγορές

Ασφαλείς online αγορές Ασφαλείς online αγορές Γιατί να επιλέξω το διαδίκτυο Ποικιλία και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων Παγκοσμοιοποιημένη αγορά Καλύτερες τιμές Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο Δεν απαιτεί μετακίνηση σε φυσικό κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας:

Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΟΡΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ Το matchpoint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών τέννις. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας: MATCHPOINT / ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ M. - ΜΠΑΝΕΛΛΑΣ A. ΟΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις σχετικά με την Προωθητική προσφορά «Εποχή για πτήσεις» της Parrot Drones Αυτοί οι Συγκεκριμένοι Όροι και Προϋποθέσεις συμφωνούνται ανάμεσα στην Parrot Drones, γαλλική εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης Όροι Χρήσης www.pizzafan.gr Προς διασφάλιση σας, σας ενημερώνουμε ότι τηρούμε σύμφωνα με τον νόμο αρχείο των προσωπικών σας δεδομένων μη ευαίσθητου χαρακτήρα, όπως π.χ. ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕYΡΩΣYΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡθΡΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ Εισαγωγή H Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ("Κεντρική Τράπεζα") στο πλαίσιο της ευρύτερης ευθύνης της έναντι του αυξημένου

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16 H Ιστοσελίδα www. xartomani. com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης K ΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083, ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49,

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Περιορισμό της Επεξεργασίας (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Το Άρθρο 17 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών

Ηλεκτρονικό Εμπόριο. HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών Ηλεκτρονικό Εμπόριο HE 9 Δικαιώματα πελατών Επίλυση διαφορών Σημαντικές ιστοσελίδες για τον καταναλωτή Αρχή διασφάλισης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα http://www.dpa.gr/ Γενική γραμματεία καταναλωτή http://www.efpolis.gr/

Διαβάστε περισσότερα

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Το www.aef.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης του διαδικτύου, που δημιούργησε η εταιρία Γ. ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ Α.Ε., η οποία εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Ίωνος Δραγούμη 49 ΤΚ 54630, τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα:

1. Γενικά. 1.2 Συμφωνείτε τα ακόλουθα: 1. Γενικά 1.1 Οι παρόντες όροι αποτελούν νομικό έγγραφο («Σύμβαση») το οποίο ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας ως αγοραστής («εσείς») και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της Power of Knowledge

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon

Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Γενικοί Όροι & Πολιτική Αγορών της Fon Ορισµοί Όροι και Προϋποθέσεις: Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Πώλησης Εξοπλισµού (εφεξής: «ΟΠΠΕ»). Fon Technology, S.L.: Η Εταιρία η οποία προµηθεύει ή πωλεί τα

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece. Τι καλύπτει η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece. Τι καλύπτει η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων; Ενημερώθηκε την: 25 Μαϊου 2018 Δήλωση ιδιωτικού απορρήτου της Esselte Greece Η Esselte Greece δεσμεύεται να διαχειρίζεται το ιδιωτικό σας απόρρητο. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΟ 25 ΤΟΜΟΣ Α -Κεφ 2. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΔΕΟ 25 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. Τόμος Α : Χρηματοοικονομική Λογιστική. Κεφάλαιο 2: Αποθέματα. Ενότητα

ΔΕΟ 25 ΤΟΜΟΣ Α -Κεφ 2. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΔΕΟ 25 ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ. Τόμος Α : Χρηματοοικονομική Λογιστική. Κεφάλαιο 2: Αποθέματα. Ενότητα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Τόμος Α : Χρηματοοικονομική Λογιστική Κεφάλαιο 2: Αποθέματα Ενότητα 2.1-2.2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ Είναι υλικά αγαθά που ανήκουν στην επιχείρηση. Προορίζονται για να: Πωληθούν

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018.

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H PHC Franchised Restaurants Public Limited ("εμείς", "PHC" ή "Εταιρεία") σέβεται την ιδιωτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ALPHA SECUREWEB ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1. Τι είναι η Υπηρεσία Alpha SecureWeb ; Καθώς η ασφάλεια της κάρτας σας είναι βασικό μας μέλημα, η Alpha Bank εισαγάγει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

EUPA_LO_014_M_017. 2.4 Δεξιότητες Γραπτής Επικοινωνίας

EUPA_LO_014_M_017. 2.4 Δεξιότητες Γραπτής Επικοινωνίας Αριθμός Mεθοδολογικού εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός και Τίτλος Μαθησιακού Αποτελέσματος Τίτλος μεθοδολογικού εργαλείου Στόχος μεθοδολογικού εργαλείου EUPA_LO_014_M_017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές Χρήσιμες συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές των εορτών Τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματοποιεί τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή

Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή 4 απλά βήματα για να «μιλήσετε» με την επιχείρηση αποτελεσματικά Υποστήριξη και επικοινωνία: κλειδί της ικανοποίησης του Καταναλωτή Οδικός χάρτης για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση του Καταναλωτή Σημείο εκκίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP

Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η Υπηρεσία αντικατάστασης εξαρτημάτων HP προσφέρει δυνατότητα αντικατάστασης των ελαττωματικών εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του "Αριστέα Ε. Κωνσταντοπούλου (Andele.gr)" προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Προστατεύοντας τα χρήματά σας Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με αυτό το έντυπο Αυτό το έντυπο εξηγεί τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Expedia Traveler Preference Καλωσήρθατε στην Expedia

Expedia Traveler Preference Καλωσήρθατε στην Expedia Καλωσήρθατε στην Expedia Καλωσήρθατε στην Expedia Ευχαριστούμε που γίνατε μέλος στην οικογένεια της Expedia η οποία αποτελεί ένα διεθνές δίκτυο των καλύτερων ταξιδιωτικών ιστοσελίδων. Είμαστε ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων:

Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στην Αθήνα σήμερα την. μεταξύ των κάτωθι συμβαλλόμενων: 1. αφ ενός της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Αρχές Επικοινωνίας με Πελάτη Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές Η Green χρησιμοποιεί ως μέσο διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας : την επίσημη ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML

ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε UML για το µάθηµα ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ακαδηµαϊκό Έτος 2012-2013 «Αντικειµενοστρεφής Ανάλυση Ηλεκτρονικού Καταστήµατος Προσφορών (e-shop)» Η άσκηση αφορά στη χρήση της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε 1 Γενικά Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αγορών (εφεξής «Γενικοί όροι») ισχύουν για όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που αγοράζει η Bayer

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ηλεκτρονικά μέσω αυτού του δικτυακού τόπου (όλο το 24ωρο) Οι αποστολές των προιόντων γίνονται με τους παρακάτω τρόπους Οι παραδόσεις γίνονται απο Δευτέρα έως Παρασκευή από 10:00π.μ έως

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Η ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη οργανωμένων ιστοσελίδων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, για την διενέργεια των αγοροπωλησιών.

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ X Spot Markets (EU) Ltd. Λαμβάνοντας υπόψη την X Spot Markets (EU) Ltd. (εφεξής η "Εταιρεία"), η οποία συμφωνεί να υιοθετεί ("OTC") συμβάσεις για διαφορές ("CFDs") και συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο υπεύθυνος για την προωθητική ενέργεια είναι η Canon CEE GmbH, Oberlaaer Strasse 233, 1100 Βιέννη, Αυστρία.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 4. Εξωτερικός και Εσωτερικός Έλεγχος Αποθεµάτων

Ενότητα 4. Εξωτερικός και Εσωτερικός Έλεγχος Αποθεµάτων Ενότητα 4 Εξωτερικός και Εσωτερικός Έλεγχος Αποθεµάτων 2. Αποθέµατα (1) Αποθέµατα είναι το σύνολο των οικονοµικών µέσων που: Προορίζονται να πωληθούν. Βρίσκονται στην παραγωγή και προορίζονται να πωληθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εμείς, η «ΖΕΒΡΑ- ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Ενημέρωση για την Επεξεργασία και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Εισαγωγή Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, έχει πρωταρχική σημασία η προστασία των

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013

Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013 Μάθημα : ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Καθηγητής : Αλέξανδρος Σωκράτους Κεφάλαιο : ΤΜΗΜΑ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΦ.7 Σχολική Χρονιά 2012 2013 Στο τμήμα αγορών συνήθως ανατίθεται η διαχείρηση της αποθήκης. Είναι υπεύθυνο για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ΣΚΟΠΟΣ: Οι παρακάτω Γενικοί Όροι Πώλησης Αγαθών και Παροχής Υπηρεσιών θα εφαρμόζονται: i) Σε όλες τις συμβάσεις πώλησης αγαθών μεταξύ της Θ.

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Πνευματικά Δικαιώματα

Πνευματικά Δικαιώματα Πνευματικά Δικαιώματα Το παρόν είναι πνευματική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά τα πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται ρητώς η δημιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Οι εξαγωγικές πωλήσεις μέσω διαδικτύου και οι παγίδες του ΦΠΑ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΩΛΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ Ε.Ε.

Οι εξαγωγικές πωλήσεις μέσω διαδικτύου και οι παγίδες του ΦΠΑ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΩΛΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ Ε.Ε. Οι εξαγωγικές πωλήσεις μέσω διαδικτύου και οι παγίδες του ΦΠΑ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΠΩΛΉΣΕΩΝ ΕΝΤΌΣ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ Ε.Ε. Πωλήσεις εντός Ε.Ε. ΠΩΛΉΣΕΙΣ ΑΓΑΘΏΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ Κανόνες και συντελεστές ΦΠΑ Παρόλο που στην ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης

Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα. 1. Όροι Εγγύησης Η εγγύηση της Schneider Electric στα φωτοβολταϊκά συστήµατα 1. Όροι Εγγύησης Η Schneider Electric αναλαµβάνει να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωµατική λειτουργία των προϊόντων που προέρχεται από σφάλµα στο

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα,

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να περιέχουν: το όνομα, Πολιτική Απορρήτου 1. Εισαγωγή Είμαστε η Supplies Distributors SA, με έδρα επί της οδού Louis Blériot 5, 4460 Grâce- Hollogne, αριθμό εγγραφής στο Εμπορικό Μητρώο Λιέγης 208.795 και αριθμό φορολογικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα

EPSON COVERPLUS Όροι

EPSON COVERPLUS Όροι EPSON COVERPLUS Όροι 1. Ορισμοί Ερμηνείες όρων: «Δήλωση» είναι η διαδικασία που ακολουθείτε στην ιστοσελίδα εγγραφής CoverPlus της EPSON, εισάγοντας τον αριθμό ενεργοποίησης που προμηθευτήκατε (ή σας παρασχέθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις Όροι και Προϋποθέσεις 1. Ο ανάδοχος της ενέργειας Επιστροφής Χρημάτων (Cashback) από τη Sony ("Προωθητική Ενέργεια") είναι η Sony Europe Limited με έδρα το The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης για Πελάτες

Όροι Χρήσης για Πελάτες Όροι Χρήσης για Πελάτες Τελευταια ενημερωση 29/7/2017 Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης («Όροι Χρήσης για Πελάτες»). Επιλέγοντας το σχετικό πεδίο, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας & του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-toolsmarket.com Η επωνυμία της εταιρείας είναι: "Horizon Group" Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Κατάστημα Πώλησης Εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

καταναλωτών Αξιολόγηση

καταναλωτών Αξιολόγηση Το Ηλεκτρονικό Εµπόριο στην Ελλάδα Καταγραφή των Ελλήνων on-line καταναλωτών Αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρ. καταστηµάτων Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εµπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) Οικονοµικό Πανεπιστήµιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενημερώθηκε τελευταία φοράς στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. 1.1 Ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης

Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης Έντυπο Επιπλέον Ασφάλισης ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ (Ιδιώτης) Φυσικό Πρόσωπο Νομικό πρόσωπο δημόσιος Οργανισμός Ελεύθερος Επαγγελματίας Άλλο Ονοματεπώνυμο: Επάγγελμα: ΑΦΜ: ΟΥ: Ημ. Γέννησης: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ /

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις

Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις Διαδικασία Αμφισβήτησης Συναλλαγών με Κάρτα και Συχνές Ερωτήσεις 1. Τι είναι η αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτα 2. Διαδικασία αμφισβήτησης με κάρτα 3. Κατανόηση των κανονισμών των Οργανισμών των Καρτών

Διαβάστε περισσότερα

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

AXA PARTNERS ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η παρούσα δήλωση απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η AXA Partners (αναφερόμενη επίσης ως «εμείς» ή «εμάς») επεξεργάζεται τα Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν τους κατόχους των ασφαλιστηρίων

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS

Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Όροι Προμήθειας Περιφερειακών Εξαρτημάτων/Παρελκόμενων POS Τελευταία τροποποίηση: 27 Νοεμβρίου 2018 1 Αντικείμενο Όρων 1.1 Οι παρόντες όροι διέπουν την προμήθεια περιφερειακών εξαρτημάτων/ παρελκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση

Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L Περιορισμένη εγγύηση Σειρά εκτυπωτών HP Designjet L28500 Περιορισμένη εγγύηση 2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. 1η έκδοση Νομικές σημειώσεις Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν έγγραφο υπόκεινται σε αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ

Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ 4 η Εισήγηση Διδάσκων: Αθανάσιος Μανδήλας smand@teiemt.gr ΟΜΑΔΑ 2: ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ 20 Εμπορεύματα:

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ

Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μάθημα: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ- ΣΧΕΔΙΑ 4 η Εισήγηση Διδάσκων: Αθανάσιος Μανδήλας smand@teiemt.gr ΟΜΑΔΑ 2: ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ 20 Εμπορεύματα:

Διαβάστε περισσότερα

6. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ: 1. Παρασκευάζονται εξ ολοκλήρου από την εταιρία

6. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ: 1. Παρασκευάζονται εξ ολοκλήρου από την εταιρία ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Ή ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ Α.Δ.Τ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Μεταμόρφωση, 18 Μαΐου 2018 ΘΕΜΑ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP

Επιστροφή χρημάτων Κωδικός Κατάλληλα προϊόντα HP Όροι & προϋποθέσεις 1. Σύμφωνα με τους υπόλοιπους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν το ποσό της επιστροφής χρημάτων για τα επιλεγμένα προϊόντα HP που απεικονίζονται στον

Διαβάστε περισσότερα

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017

Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος & Υπηρεσίες 14/02/2017 Nexans EλλάςΑ.Β.Ε Τιµοκατάλογος 14/02/2017 2 I Τιµοκατάλογος (ισχύς από 14/02/2017)* 3 I *Τιµές µονάδος σε /µέτρο εκτός των αγωγών γείωσης. Εργοστασιακές

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Έργων. Ενότητα 5: Χρονοδιάγραμμα προμηθειών, προγραμματισμός πόρων

Διαχείριση Έργων. Ενότητα 5: Χρονοδιάγραμμα προμηθειών, προγραμματισμός πόρων Διαχείριση Έργων Ενότητα 5: Χρονοδιάγραμμα προμηθειών, προγραμματισμός πόρων Μπεληγιάννης Γρηγόριος Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ; 7 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ; Έχοντας πείσει τον πελάτη ότι η συμφωνία είναι κατάλληλη για αυτόν, μια επαγγελματική και γρήγορη διαδικασία κλεισίματος θα διασφαλίσει ότι η πώληση δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ-ΠΕΛΑΤΩΝ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ EL-PHARM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με το διακριτικό τίτλο «El-Pharm Α.Ε»,

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect

Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect Συνεργασία με την Expedia Διαχείριση κρατήσεων Expedia Collect Expedia Virtual Card Πίνακας περιεχομένων Η διαδικασία κρατήσεων Expedia Collect 3 Expedia Virtual Card 4 Αλλαγές στις κρατήσεις 6 Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Ταχύτερη και εγγυημένη χρονικά ολοκλήρωση της μεταφοράς χρηματικών ποσών.

Ταχύτερη και εγγυημένη χρονικά ολοκλήρωση της μεταφοράς χρηματικών ποσών. Αγαπητοί πελάτες, Αυτό το ενημερωτικό έντυπο απευθύνεται σε όλους τους πελάτες των τραπεζών που είναι καταναλωτές και πραγματοποιούν πληρωμές. Σκοπός του είναι να σας ενημερώσει για τα βασικά σας οφέλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ KUMTELKF 5320/ KF 5330

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ KUMTELKF 5320/ KF 5330 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ KUMTELKF 5320/ KF 5330 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ηλεκτρικό φούρνο KUMTEL. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτόν τον οδηγό χρήσης, πριν θέσετε σε λειτουργία την

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ)

Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) Αίτηση Υποκείμενου Δεδομένων για Πρόσβαση (ΓΚΔΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Το Άρθρο 15 του Κανονισμού 2016/679 Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΓΚΔΠ)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Απορρήτου Η Prada S.p.A. (στο εξής «PRADA») με καταστατική έδρα στο Μιλάνο (Ιταλία), διαχειρίστρια εταιρεία συμμετοχών του Ομίλου Prada και διαχειρίστρια του δικτυακού τόπου www.miumiu.com

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 2: Αποθέματα. Ομάδα 2: Αποθέματα. Αποθέματα είναι τα υλικά αγαθά που η επιχείρηση:

Ομάδα 2: Αποθέματα. Ομάδα 2: Αποθέματα. Αποθέματα είναι τα υλικά αγαθά που η επιχείρηση: 1 Αποθέματα είναι τα υλικά αγαθά που η επιχείρηση: Αγοράζει με σκοπό την μεταπώλησή τους χωρίς καμία μεταβολή στην κατάσταση τους (Εμπορεύματα) Παράγει η ίδια με σκοπό να τα πωλήσει (Έτοιμα Προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση χαρτονομισμάτων, επιτόπιων και ξένων, σε λογαριασμό πληρωμών.

Τοποθέτηση χαρτονομισμάτων, επιτόπιων και ξένων, σε λογαριασμό πληρωμών. Τοποθέτηση χαρτονομισμάτων, επιτόπιων και ξένων, σε λογαριασμό πληρωμών. H υπηρεσία προσφέρεται μέσω του Δικτύου Καταστημάτων και των ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου Δημόσιας Εταιρείας Λίμιτεδ (η «Τράπεζα»). Όπου

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Δρ. Ναούμ Βασίλειος Ομάδα 2: Αποθέματα 1 1

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Δρ. Ναούμ Βασίλειος Ομάδα 2: Αποθέματα 1 1 1 1 Αποθέματα είναι τα υλικά αγαθά που η επιχείρηση: Αγοράζει με σκοπό την μεταπώλησή τους χωρίς καμία μεταβολή στην κατάσταση τους (Εμπορεύματα) Παράγει η ίδια με σκοπό να τα πωλήσει (Έτοιμα Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ A. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Η εταιρία VITRO HELLAS Α.Ε. (VITRO HELLAS) αναλαμβάνει τη δέσμευση για την τήρηση της πολιτική προστασίας των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των ατόμων, όσον αφορά την επεξεργασία των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Σκοπός της παρούσας Δήλωσης Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι να εξηγήσει τον τρόπο και τους σκοπούς επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη

Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη Εισαγωγή Ο οδηγός αυτός εξηγεί τον τρόπο αλλαγής ή εξακρίβωσης της κατάστασης της μονάδας ελέγχου i-on με τη χρήση εντολών που περιέχονται σε μηνύματα κειμένου SMS τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΑΡΧΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΕΛΑΤΗ Άρθρο 1: Διαφημίσεις και εμπορικές πρακτικές Η GREEN χρησιμοποιεί ως μέσο διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας : την επίσημη ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΥΙΟΙ Α.Ε.Ε.» και δ.τ. LONDESSA AE και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. ΥΙΟΙ Α.Ε.Ε.» και δ.τ. LONDESSA AE και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΥΝΟΨΗ 1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Είμαστε η εταιρία «Ι. ΤΕΡΠΟΥΪΚΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε.Ε.» και δ.τ. LONDESSA AE και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ως υπεύθυνος επεξεργασίας. 2. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα