Conveni-Pack. Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Conveni-Pack. Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%!"

Transcript

1 Conveni-Pack Ολοκληρωμένο σύστημα επαγγελματικής ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού Μείωση κατανάλωσης ενέργειας έως και 50%! Χαμηλότερες ισοδύναμες εκπομπές CO 2 Κατάλληλο για μικρού ή μεσαίου μεγέθους εφαρμογές Εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία στην εγκατάσταση Βελτιωμένη άνεση μέσα στο κατάστημα Χαμηλή στάθμη θορύβου w w w. d a i k i n. e u

2 Conveni-Pack ΤΟ CONVENI-PACK ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ συμπαγές ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ επαγγελματική ΨΥΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ. Βοηθώντας τους λιανοπωλητές στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος Οι λιανοπωλητές αντιμετωπίζουν μια αυξανόμενη ανάγκη για φρέσκα προϊόντα, έτοιμα γεύματα και παγωμένα ποτά. Ταυτόχρονα οι περιβαλλοντικές και οι χωροταξικές απαιτήσεις είναι πιο αυστηρές από ποτέ και τα ενεργειακά κόστη πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Το Conveni-pack ελαχιστοποιεί τις συνολικές ενεργειακές απαιτήσεις λόγω της μοναδικής, ολοκληρωμένης προσέγγισης επαγγελματικής ψύξης και του κλιματισμού. Μια συνολική λύση για μικρές εφαρμογές Το Conveni-pack παρέχει μοναδικό συνδυασμό εξοπλισμού ψύξης και κλιματισμού σε μια συνολική λύση, χρησιμοποιώντας τον πιο μοντέρνο έλεγχο και την τεχνολογία inverter ώστε να μεγιστοποιείται η ενεργειακή απόδοση. Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές ψύξης και παρέχεται με μια ευρεία γκάμα εσωτερικών κλιματιστικών μ ο ν ά δ ω ν, ώστε να πληρούνται όλες οι απαιτήσεις των καταστημάτων. Μια προαιρετική booster μονάδα διατίθεται για ψύξη χαμηλής θερμοκρασίας.

3 Οι εξωτερικές μονάδες με inverter προσαρμόζουν την απόδοση του συστήματος στις πραγματικές απαιτήσεις ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες Ανάκτηση θερμότητας Η θερμότητα που εξάγεται από της βιτρίνες ψύξης ή από τους εξατμιστές μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για θέρμανση του καταστήματος...χωρίς επιπλέον έξοδα! Το Conveni-pack υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μονάδων ψύξης Με την ανάκτηση της θερμότητας που έχει εξαχθεί από τις συνδεδεμένες συσκευές ψύξης και με τη χρήση μοντέρνων συστημάτων ελέγχου, μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας της τάξεως του 50% ή περισσότερη. Ανάκτηση θερμότητας Μικρό αποτύπωμα, μειωμένες σωληνώσεις, αθόρυβη λειτουργία: ιδανικό για αστικές, πυκνοκατοικημένες περιοχές Μειωμένο εμβαδόν Η εξωτερική μονάδα Conveni-pack είναι συμπαγής σε σύγκριση με τα συνήθη συστήματα. Το εμβαδόν της είναι 60% μικρότερο, επιτρέποντας τη χρήση της μονάδας αυτής σε εφαρμογές όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. 2,20m 2 5,621m 2 Κατάψυξη Συντήρηση Κλιματισμός

4 Ένα ευέλικτο σύστημα για μεγαλύτερες εφαρμογές Ο τμηματικός σχεδιασμός εγκαταστάσεων του Convenipack επιτρέπει τη χρήση σε μικρότερα και σε μεγαλύτερα καταστήματα. Μια ή περισσότερες εξωτερικές μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν σε όλο το κτίριο, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εύρος απόδοσης Διατίθενται δύο τύποι εξωτερικών μονάδων με διαφορετική απόδοση ψύξης και ανάκτησης θερμότητας. Με το συνδυασμό της μονάδας Conveni-pack και των μονάδων συμπύκνωσης ZEAS, μπορεί να παρέχεται η βέλτιστη συνολική λύση για θέρμανση, κλιματισμό και ψύξη, σχεδόν για οποιοδήποτε κατάστημα.

5 Ευελιξία στην τοποθέτηση Η αρθρωτή δομή του συστήματος Conveni-pack μεγιστοποιεί την ευελιξία στην εγκατάσταση. Οι εξωτερικές μονάδες μπορούν να είναι ομαδοποιημένες σε μπλοκ ή σε σειρές ή να είναι κατανεμημένες στο κτίριο, ώστε να πληρούνται οι ξεχωριστοί περιορισμοί εγκατάστασης. Επιπλέον, οι εξωτερικές μονάδες μπορούν να βρίσκονται πάνω από ή κάτω από τα ερμάρια ψύξης, στο εσωτερικό του κτιρίου και εάν απαιτείται μπορούν να έχουν μεγάλες διαδρομές σωληνώσεων. Διαμόρφωση και ευελιξία στην εγκατάσταση Το σχέδιο Conveni-pack επιτρέπει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων εγκατάστασης ώστε να εξυπηρετείται το εύρος συνθηκών που απαιτείται στην εγκατάσταση: Διαμορφώσεις: πολλαπλές εξωτερικές μονάδες μπορούν να τοποθετούνται ώστε να γίνεται η καλύτερη χρήση του διαθέσιμου χώρου, σε μπλοκ, σε σειρές ή για κατανομή γύρω από το κτίριο, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι διαδρομές σωληνώσεων. Απόσταση: το μήκος της σωλήνωσης μεταξύ της εξωτερικής μονάδας και του πιο απομακρυσμένου ερμαρίου ψύξης ή της εσωτερικής μονάδας κλιματισμού στο κύκλωμα μπορεί να ανέρχεται σε έως 130m. Ύψος: ανάλογα με το μοντέλο, η εξωτερική μονάδα μπορεί να τοποθετείται σε έως 35m πάνω από το χαμηλότερο ερμάριο/τη χαμηλότερη εσωτερική μονάδα, ή έως 10m κάτω από το υψηλότερο ερμάριο ψύξης/ τη μονάδα κλιματισμού. Στο εσωτερικό του κτιρίου: ένας περιορισμένος αριθμός αγωγών μπορεί να συνδεθεί στη μονάδα Conveni-pack ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση στο εσωτερικό ενός κτιρίου.

6 Conveni-Pack Χαρακτηριστικά του συστήματος Ενεργειακή αποδοτικότητα Με τη χρήση της ανάκτησης θερμότητας, βελτιστοποιημένων ελέγχων και προηγμένης τεχνολογίας συμπιεστών, το Conveni-pack μπορεί να μειώσει την ετήσια ενεργειακή κατανάλωση έως και 50%, σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα kwh % εξοικονόμηση το χειμώνα % 50% κατά μέσο όρο εξοικονόμηση κατά τη διάρκεια όλου το καλοκαίρι του χρόνου Μήνας Συμβατικό σύστημα Conveni-pack Βελτιωμένη άνεση ανάκτησης θερμότητας Η λειτουργία ανάκτησης θερμότητας παρέχει μεγάλη ενεργειακή εξοικονόμηση μεταφέροντας την άχρηστη θερμότητα από το σύστημα ψύξης και παρέχοντας την στις εσωτερικές μονάδες κλιματιστικών. Έτσι βελτιώνεται - δωρεάν - η άνεση μέσα στο κατάστημα! Το Convenipack μπορεί να παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. Ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, το σύστημα μπορεί να έχει 4 διαφορετικές λειτουργίες: Λειτουργία 1: Μέσα της χειμερινής περιόδου Λειτουργία 2: Έναρξη της χειμερινής περιόδου C B A A + B = C C B A A + B - D = C D Πλήρης ανάκτηση θερμότητας - η απαίτηση θέρμανσης επιτυγχάνεται εξ' ολοκλήρου από την ανακτημένη θερμότητα. Μερική ανάκτηση θερμότητας - η απαίτηση θέρμανσης είναι χαμηλή και η επιπρόσθετη θέρμανση μεταφέρεται στον αέρα. Λειτουργία 3: Οι πιο κρύες ημέρες του έτους Λειτουργία 4: Καλοκαίρι C C B D B D A A A + B + D = C A + B + C = D Πλήρης ανάκτηση θερμότητας - η απαίτηση θέρμανσης υπερβαίνει τη διαθέσιμη ανακτημένη θερμότητα και επιπρόσθετη ενέργεια απάγεται από τον αέρα. Ψύξη - η θερμότητα εξάγεται από το κτίριο και μεταφέρεται στον αέρα.

7 Παράδειγμα εφαρμογής Η Total λειτουργεί ένα δίκτυο 490 πρατηρίων βενζίνης κατά μήκος όλων των βασικών οδών και στις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές στο Βέλγιο. Αυτές οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν καταστήματα όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν μια ποικιλία κρύων και κατεψυγμένων προϊόντων και ποτών. Ένα τυπικό κατάστημα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό ψυγείων βιτρινών, έναν θάλαμο ψύξης, έναν πάγκο βιτρίνα και μονάδες κλιματισμού - θέρμανσης/ψύξης. Το 2008, ο σταθμός της Total στην Wavre εξοπλίστηκε με Conveni-pack. Έγινε σύγκριση της απόδοσης του με έναν παρόμοιο σταθμό στην Cambre με παραδοσιακή εγκατάσταση ψύξης και θέρμανσης. Ηλεκτρική κατανάλωση Παραδοσιακό κατάστημα Θέρμανση Παραδοσιακό κατάστημα Θερμοκρασία αέρα περιβάλλοντος Ηλεκτρική κατανάλωση/θέρμανση Κατάστημα CVP Το αποτέλεσμα: Μεταξύ Ιουνίου 2008 και Φεβρουαρίου 2010, ο εξοπλισμένος σταθμός με Conveni-pack στην Wavre χρησιμοποίησε περίπου 60% λιγότερη ενέργεια από ότι το παραδοσιακά εξοπλισμένο κατάστημα στην Cambre. Οι εκπομπές CO 2 επίσης Κατανάλωση ενέργειας (kwh) C 24 C 22 C 20 C 18 C 16 C 14 C 12 C 10 C 8 C 4 C 2 C 0 C Θερμοκρασία αέρα περιβάλλοντος μειώθηκαν κατά περισσότερο από το ήμισυ, την ίδια Μήνας ( ) χρονική περίοδο. Χαμηλός θόρυβος Η τεχνολογία στην καρδιά του Conveni-pack μοιάζει με αυτή του VRV, το οποίο εγκαθίσταται εδώ και αρκετά χρόνια σε αστικές και ευαίσθητες στο θόρυβο περιοχές. Ο θόρυβος ελαχιστοποιείται μέσω: της χρήσης σπειροειδών συμπιεστών, οι οποίοι είναι χαμηλότερης στάθμης θορύβου από τους παραδοσιακούς συμπιεστές. ελέγχου των συμπιεστών με Inverter, το οποίο τους επιτρέπει να λειτουργούν στην κατώτερη δυνατή ταχύτητα ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις ψύξης, βελτιώνοντας τα συνολικά επίπεδα θορύβου και εξαλείφοντας τις συνεχείς εκκινήσεις και παύσεις του συμπιεστή. ειδικά σχεδιασμένου περιβλήματος απορρόφησης θορύβων. ανεμιστήρων με Inverter και με βελτιστοποιημένα πτερύγια και πλέγματα ώστε να μειώνονται η τυρβοειδής ροή και ο θόρυβος. ανεμιστήρων που περιστρέφονται στις χαμηλότερες δυνατές ταχύτητες, χωρίς θορυβώδεις εκκινήσεις και παύσεις. προγραμματιζόμενης νυχτερινής λειτουργίας και επιπλέον λειτουργιών μείωσης θορύβου, ώστε να μειώνονται περαιτέρω τα επίπεδα θορύβου. Ενισχυτική μονάδα ψύξης Διατίθεται μια προαιρετική ενισχυτική μονάδα ώστε να επιτρέπεται η σύνδεση βιτρινών η θαλάμων κατάψυξης. -35 C -10 C Ανάκτηση θερμότητας

8 Η Daikin προσφέρει μια ευρεία γκάμα μονάδων ψύξης για εμπορικές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι μονάδες ψύξης της Daikin συνδυάζουν την απόδοση και παύσεις την αξιοπιστία με την εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Εμπορικές μονάδες Συμπύκνωσης Οι μονάδες συμπύκνωσης "εύκολης εγκατάστασης και άμεσης χρήσης" προσφέρουν μια τέλεια λύση για εταιρείες που χρειάζονται ένα εξαιρετικά συνεπτυγμένου μεγέθους, απλό και οικονομικά προσιτό σύστημα." Μονάδες Συμπύκνωσης Zeas Οι σπειροειδείς συμπιεστές με έλεγχο Inverter ανοίγουν την πόρτα στην τεχνολογία VRV για εμπορική ψύξη. Μεγάλη μονάδα συμπύκνωσης μεταβλητής απόδοσης Αυτές οι βιομηχανικές μονάδες συμπύκνωσης είναι πραγματικοί δυνατοί εργάτες, σχεδιασμένοι για μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Η ξεχωριστή θέση της Daikin στον κλάδο των κατασκευαστών κλιματιστικών, συμπιεστών και ψυκτικών συνέβαλε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον της εταιρείας για τα θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Εδώ και αρκετά χρόνια, η Daikin έχει θέσει ως στόχο να κατακτήσει την πρώτη θέση στην παροχή προϊόντων που προκαλούν την ελάχιστη δυνατή βλάβη στο περιβάλλον. Η πρόκληση αυτή απαιτεί την υιοθέτηση μιας οικολογικής προσέγγισης κατά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μεγάλου εύρους προϊόντων και ένα σύστημα διαχείρισης της ενέργειας που έχει σαν συνέπεια την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση των αποβλήτων. Η Daikin Europe N.V. συμμετέχει στο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Eurovent για Κλιματιστικά Μηχανήματα (AC), Ψύκτες με ψυκτικό υγρό (LCP) και Τοπικές Κλιματιστικές Μονάδες (Fan Coil, FC). Τα πιστοποιημένα δεδομένα των πιστοποιημένων μοντέλων παρατίθενται στον Κατάλογο Eurovent. Οι μονάδες Multi είναι πιστοποιημένες από την Eurovent για συνδυασμό με έως 2 εσωτερικές μονάδες. FSC ECPEN Το παρόν φυλλάδιο έχει συνταχθεί αποκλειστικά ως ενημερωτικό έντυπο και δεν συνιστά επουδενί προσφορά δεσμευτική για την Daikin Europe N.V. Η Daikin Europe N.V. συνέταξε το περιεχόμενο του παρόντος φυλλαδίου βάσει όλων των πληροφοριών που είχε στη διάθεσή της. Δεν παρέχεται καμία ρητή ή έμμεση εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό του περιεχομένου του παρόντος καταλόγου και των προϊόντων (και υπηρεσιών) που παρουσιάζονται σε αυτόν. Οι προδιαγραφές μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η Daikin Europe N.V. αποποιείται ρητά κάθε ευθύνη για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, με την ευρύτερη έννοια του όρου, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση και/ή ερμηνεία του παρόντος φυλλαδίου. Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Daikin Europe N.V. Τα προϊόντα της Daikin διανέμονται από: Naamloze Vennootschap - Zandvoordestraat 300, B-8400 Oostende - Βέλγιο BE RPR Oostende ECPEL XXX 06/10 Copyright Daikin Η παρούσα έκδοση αντικαθιστά την ECPEL Εκτύπωση σε μη χλωριωμένο χαρτί. Συνετάγη από την La Movida, Βέλγιο Υπεύθ. Έκδ.: Daikin Europe N.V., Zandvoordestraat 300, B-8400 Oostende

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS

ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ZEAS Σ υ μ π υ κ ν ω τ ι κ έ ς μ ο ν ά δ ε ς ε π α γ γ ε λ μ α τ ι κ ή ς ψ ύ ξ η ς»» Επαγγελματική ψύξη χαμηλών και μεσαίων θερμοκρασιών»» Υψηλή ενεργειακή απόδοση»» Χαμηλά επίπεδα

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Τεχνικά δεδομένα Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ή μ ο ν ά δ α - Σ ύ ν δ ε σ η ζ ε ύ γ ο υ ς Η ξεχωριστή θέση της Daikin στον κλάδο των κατασκευαστών κλιματιστικών, συμπιεστών και ψυκτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΗΣ DAIKIN: ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ Η ποιοτική λύση για αξιοπιστία,

Διαβάστε περισσότερα

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Εξωτερικές μονάδες www.daikin.eu RX-JV/GV Εξωτερικές μονάδες R-410A RX-JV/GV ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RX-JV/GV 1 Χαρακτηριστικά...........................................2

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τύπου Flexi χωρίς ερμάριο EEDEL FWS-AT

Εφαρμοσμένα συστήματα. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τύπου Flexi χωρίς ερμάριο EEDEL FWS-AT Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τύπου Flexi χωρίς ερμάριο EEDEL1-400 FWS-AT ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FWS-AT 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Ιονιστής. Τεχνικά δεδομένα MC70L

Ιονιστής. Τεχνικά δεδομένα MC70L Ιονιστής Τεχνικά δεδομένα E E D E L - 7 0 0 MC70L Ιονιστής Τεχνικά δεδομένα E E D E L - 7 0 0 MC70L Μία μονάδα MC70L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ MC70L Χαρακτηριστικά.........................................2

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Μ ο ν ά δ α τ ο ί χ ο υ E E D E L 2-0 0 4 FTXN-L Εσωτερική Μονάδα Μονάδα τοίχου FTXN-L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXN-L Χαρακτηριστικά.........................................2

Διαβάστε περισσότερα

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα

κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Μ ο ν ά δ α τ ο ί χ ο υ w w w. d a i k i n. e u FTX-JV/GV κλιματιστικά συστήματα Τεχνικά δεδομένα Μ ο ν ά δ α τ ο ί χ ο υ w w w. d a i k i n. e u FTX-JV/GV R-410A

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BF > FWC06B5FV1B > FWC07B5FV1B > FWC08B5FV1B > FWC09B5FV1B

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BF > FWC06B5FV1B > FWC07B5FV1B > FWC08B5FV1B > FWC09B5FV1B Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BF > FWC06B5FV1B > FWC07B5FV1B > FWC08B5FV1B > FWC09B5FV1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FWC-BF 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BT > FWC06B5TV1B > FWC07B5TV1B > FWC08B5TV1B > FWC09B5TV1B

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BT > FWC06B5TV1B > FWC07B5TV1B > FWC08B5TV1B > FWC09B5TV1B Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWC-BT > FWC06B5TV1B > FWC07B5TV1B > FWC08B5TV1B > FWC09B5TV1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FWC-BT 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXP20K3V1B > FTXP25K3V1B > FTXP35K3V1B > FTXP50K3V1B > FTXP60K3V1B > FTXP71K3V1B

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXP20K3V1B > FTXP25K3V1B > FTXP35K3V1B > FTXP50K3V1B > FTXP60K3V1B > FTXP71K3V1B Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXP-K3 > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXPK3V1B > FTXP71K3V1B Εσωτερική Μονάδα FTXP-K3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXP-K3 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXZ-N

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXZ-N Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα EEDEL15-100 RXZ-N ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXZ-N 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Τεχνικά δεδομένα EEDEL EKHHP-A2V3

Θέρμανση. Τεχνικά δεδομένα EEDEL EKHHP-A2V3 Θέρμανση Τεχνικά δεδομένα EEDEL16-730 EKHHP-A2V3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ EKHHP-A2V3 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWT-CT > FWT02CATNMV1 > FWT03CATNMV1 > FWT04CATNMV1 > FWT05CATNMV1 > FWT06CATNMV1

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWT-CT > FWT02CATNMV1 > FWT03CATNMV1 > FWT04CATNMV1 > FWT05CATNMV1 > FWT06CATNMV1 Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWT-CT > FWT02CATNMV1 > FWT03CATNMV1 > FWT04CATNMV1 > FWT05CATNMV1 > FWT06CATNMV1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FWT-CT 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα

Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Κλιματιστικά Τεχνικά δεδομένα Τεχνικά δεδομένα Τ ο ί χ ο υ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Α Δ Ε ΔΟ Μ Ε ΝΑ - ΤΟ Ι ΧΟ Υ Τ ο ί χ ο υ Η ξεχωριστή θέση της Daikin στον κλάδο των κατασκευαστών κλιματιστικών, συμπιεστών και ψυκτικών

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWE-CF, FWE-CT

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWE-CF, FWE-CT Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWE-CF, FWE-CT > FWE02CF > FWE03CF > FWE04CF > FWE06CF > FWE07CF > FWE08CF > FWE10CF > FWE02CT > FWE03CT > FWE04CT > FWE06CT > FWE07CT > FWE08CT > FWE10CT ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου EEDEL FVXS-F

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου EEDEL FVXS-F Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα δαπέδου EEDEL15-100 FVXS-F ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FVXS-F 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWF-BT/BF

Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWF-BT/BF Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα FWF-BT/BF > FWF02B5TV1B > FWF03B5TV1B > FWF04B5TV1B > FWF05B5TV1B > FWF02B5FV1B > FWF03B5FV1B > FWF04B5FV1B > FWF05B5FV1B Εσωτερική Μονάδα FWF-BT, FWF-BF ΠΙΝΑΚΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμοσμένα συστήματα. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα οροφής τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων EEDEL FWF-BT

Εφαρμοσμένα συστήματα. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα οροφής τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων EEDEL FWF-BT Εφαρμοσμένα συστήματα Τεχνικά δεδομένα Μονάδα οροφής τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων EEDEL15-400 FWF-BT ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FWF-BT 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXG-L

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXG-L Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα EEDEL15-100 RXG-L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXG-L 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXJ-L

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXJ-L Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα EEDEL5-0 RXJ-L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXJ-L Χαρακτηριστικά.................................................... Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κουτί επιλογέα διακλαδώσεων EEDEL15-200_1 BPMKS967A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κουτί επιλογέα διακλαδώσεων EEDEL15-200_1 BPMKS967A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Κουτί επιλογέα διακλαδώσεων EEDEL15-200_1 BPMKS967A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ BPMKS967A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXJ-LW, FTXJ-LS

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXJ-LW, FTXJ-LS Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL15-0 FTXJ-LW, FTXJ-LS Εσωτερική Μονάδα FTXJ-LW, FTXJ-LS ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXJ-LW, FTXJ-LS 1 Χαρακτηριστικά....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXB-C

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXB-C Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL15-0 FTX-C ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTX-C 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXNQ-A > FXNQ20A2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQ40A2VEB > FXNQ50A2VEB > FXNQ63A2VEB

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXNQ-A > FXNQ20A2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQ40A2VEB > FXNQ50A2VEB > FXNQ63A2VEB Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXNQ-A > FXNQA2VEB > FXNQ25A2VEB > FXNQ32A2VEB > FXNQA2VEB > FXNQA2VEB > FXNQ63A2VEB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXNQ-A 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL FVXG-K

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL FVXG-K Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL15-100 FVXG-K ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FVXG-K 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Conveni-Pack. Η ολοκληρωμένη λύση για κλιματισμό, θέρμανση και επαγγελματική ψύξη

Conveni-Pack. Η ολοκληρωμένη λύση για κλιματισμό, θέρμανση και επαγγελματική ψύξη Conveni-Pack Η ολοκληρωμένη λύση για κλιματισμό, θέρμανση και επαγγελματική ψύξη Conveni-Pack, Επαγγελματική ψύξη με ενσωματωμένη θέρμανση και κλιματισμό. Μέχρι σήμερα είχαμε ξεχωριστά συστήματα για τις

Διαβάστε περισσότερα

Ψύξη. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδες συμπύκνωσης ZEAS EEDEL LREQ-BY1R/LREQ-BY1

Ψύξη. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδες συμπύκνωσης ZEAS EEDEL LREQ-BY1R/LREQ-BY1 Ψύξη Τεχνικά δεδομένα Μονάδες συμπύκνωσης ZEAS EEDEL4-74 LREQ-BR/LREQ-B μ Lυ / ή κ ςι ερ δε - άτ η ν ξ ξο ύ L Χαρακτηριστικά Εξωτερική μονάδα LREQ-BR/LREQ-B E Rμ σ R Y B Q ωe R Ε ΨΜ Ένα μοντέλο για όλες

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Κασέτα XPower 42QTD

Inverter Κασέτα XPower 42QTD 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Ιδανική λύση για οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός

Θέρμανση. Ζεστό Νερό Χρήσης. Δροσισμός Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Δροσισμός Τι είναι το σύστημα TriAqua? Εξαρτήματα συστήματος TriAqua Τεχνικές προδιαγραφές Εύρος Λειτουργίας Λειτουργία Ζεστού Νερού Χρήσης Οφέλη του συστήματος TriAqua Αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXZ-N > FTXZ25NV1B > FTXZ35NV1B > FTXZ50NV1B

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXZ-N > FTXZ25NV1B > FTXZ35NV1B > FTXZ50NV1B Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXZ-N > FTXZ25NV1B > FTXZ35NV1B > FTXZ50NV1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXZ-N 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση & Ψύξη. Κλιματιστικά Συστήματα RQYQ P. VRV Αντικατάστασης. » Οικονομική αναβάθμιση για συστήματα R-22

Θέρμανση & Ψύξη. Κλιματιστικά Συστήματα RQYQ P. VRV Αντικατάστασης. » Οικονομική αναβάθμιση για συστήματα R-22 Κλιματιστικά Συστήματα Θέρμανση & Ψύξη VRV Αντικατάστασης» Οικονομική αναβάθμιση για συστήματα R-22» Αυτόματος καθαρισμός των σωληνώσεων ψυκτικού» Κανένας περιορισμός στην παλαιότητα του συστήματος» Υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-MB > FXMQ200MBVE > FXMQ250MBVE

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-MB > FXMQ200MBVE > FXMQ250MBVE Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXMQ-MB > FXMQ200MBVE > FXMQ250MBVE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXMQ-MB 1 Χαρακτηριστικά..................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 45 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL

Inverter Οροφής XPOWER 42QZL Inverter Οροφής XPOWER 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 27 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Οροφής XPower 42QZL

Inverter Οροφής XPower 42QZL 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Αφύγρανσης Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 31 Κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ EUROVENT: H πιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FVXM-F > FVXM25FV1B > FVXM35FV1B > FVXM50FV1B

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FVXM-F > FVXM25FV1B > FVXM35FV1B > FVXM50FV1B Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FVXM-F > FVXM25FV1B > FVXM5FV1B > FVXMFV1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FVXM-F 1 Χαρακτηριστικά..................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση θερμότητας. Κλιματιστικά HXHD-A EKHTS EKHWP. Ανάκτηση θερμότητας VRV III, με σύνδεση σε κιβώτιο hydro μόνο θέρμανσης

Ανάκτηση θερμότητας. Κλιματιστικά HXHD-A EKHTS EKHWP. Ανάκτηση θερμότητας VRV III, με σύνδεση σε κιβώτιο hydro μόνο θέρμανσης Κλιματιστικά Ανάκτηση θερμότητας Ανάκτηση θερμότητας VRV III, με σύνδεση σε κιβώτιο hydro μόνο θέρμανσης» Πλήρως ενσωματωμένο σύστημα» Δωρεάν ζεστό νερό» Υψηλή ενεργειακή απόδοση» Εγκατάσταση τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXB-C

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα EEDEL RXB-C Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα EEDEL15-0 RXB-C ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXB-C 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL14-100 FTXZ-N ο k ί οή -τ κ ι αρ t δε - i άτ Z l ν p οt F 1 Χαρακτηριστικά Εσωτερική Μονάδα FTXZ-N χ Μ S N ωx σ Ε ΜS Μοναδικός συνδυασμός ύγρανσης, αφύγρανσης,

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον

Αντλίες θερμότητας. Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον Αντλίες θερμότητας Οικονομία με ενέργεια από το περιβάλλον . Yutaki-S80, S και M, Αντλίες θερμότητας αέρος-νερού Εξωτερική Μονάδα Εσωτερική Μονάδα Yutaki S80 Ασύρματο Χειριστήριο Η ιδανική λύση για οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Ψύξη. Τεχνικά δεδομένα. Conveni-pack EEDEL13-742 LRYEQ-AY1

Ψύξη. Τεχνικά δεδομένα. Conveni-pack EEDEL13-742 LRYEQ-AY1 Τεχνικά δεδομένα Conveni-pack EEDEL3-742 LRYEQ-AY Χαρακτηριστικά Conveni-pack LRYEQ-AY A gn - i eq rv E fn Y Re o LR C Ενσωματώνει ψύξη υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και κλιματισμό (συμπεριλαμβανομένης

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΤοΑΟΡΑΤΟVRV. VRV-i. ΡένοςΕλευθεριάδης Consulting sales Engineer

ΤοΑΟΡΑΤΟVRV. VRV-i. ΡένοςΕλευθεριάδης Consulting sales Engineer ΤοΑΟΡΑΤΟVRV VRV-i ΡένοςΕλευθεριάδης Consulting sales Engineer 2 ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ Υπάρχουν πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες για την εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας όπως είναι η I. Θέση i. Οι προσόψεις

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXS-L

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXS-L Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXS-L ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXS-L 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία

30RB/RQ. Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 17-33 kw Γρήγορη εγκατάσταση Αποδοτικότερη Λειτουργία Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012

Ε-News Τεύχος. Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012. Mάρτιος 2012 Ε-News Τεύχος 59 Mάρτιος 2012 Συμμετοχή της AHI-Carrier στην έκθεση Climatherm 2012 Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε. στην έκθεση CLIMATHERM, που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXM-M

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXM-M Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXM-M ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXM-M 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση. Τεχνικά δεδομένα. Daikin Altherma Flex EEDEL16- EKHVMYD-AB

Θέρμανση. Τεχνικά δεδομένα. Daikin Altherma Flex EEDEL16- EKHVMYD-AB Θέρμανση Τεχνικά δεδομένα Daikin Altherma Flex EEDEL16- EKHVMYD-AB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ EKHVMYD-AB 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS

Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS Πολυδιαιρούμενα Συστήματα Inverter 38QUS 3D DC Inverter DC Twin Rotary Συμπιεστής Προγραμματισμός Λειτουργίας Αυτοδιάγνωση και Αυτοπροστασία Χαμηλή Θερμοκρασία Περιβάλλοντος 77 Απόλυτη άνεση ψύξης και

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80

Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Τεχνικό φυλλάδιο Αντλίες θερμότητας Yutaki S80 Yutaki S80 Τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα Θερμοκρασία εξόδου ζεστού νερού έως 80 o C ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος -20 o C. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Τεχνικού Σχεδιασμού

Δεδομένα Τεχνικού Σχεδιασμού Θέρμανση και ψύξη Δεδομένα Τεχνικού Σχεδιασμού D a i k i n Al t h e r m a χα μ η λή ς θ ερ μ ο κρ α σ ί α ς, m o n o b l o c w w w. d a i k i n a l t h e r m a. e u EBHQ-BB6W Daikin Altherma χαμηλής θερμοκρασίας,

Διαβάστε περισσότερα

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw

30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw 30RB/RQ Αερόψυκτοι Ψύκτες Νερού και Αντλίες Θερμότητας ψυκτικής ισχύος 40-160 kw Αυξήστε την άνεσή σας Η μεγαλύτερη εικόνα Η αποστολή της Carrier είναι να συμβάλλει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου

Διαβάστε περισσότερα

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI

Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας Inverter ACTEA SI Actea SI Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα Συνδυασμός με ακτινοβόλα συστήματα Συνδυασμός με

Διαβάστε περισσότερα

AQUALUX HOTEL SPA, SUITE & TERME

AQUALUX HOTEL SPA, SUITE & TERME ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ INTEGRA ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ AQUALUX HOTEL SPA, SUITE & TERME BARDOLINO, GARDA LAKE AQUALUX HOTEL SPA, SUITE & TERME Το Κτίριο Πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων που σχεδιάστηκε σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXM-M > FTXM20M2V1B > FTXM25M2V1B > FTXM35M2V1B > FTXM42M2V1B > FTXM50M2V1B > FTXM60M2V1B > FTXM71M2V1B

Split. Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXM-M > FTXM20M2V1B > FTXM25M2V1B > FTXM35M2V1B > FTXM42M2V1B > FTXM50M2V1B > FTXM60M2V1B > FTXM71M2V1B Split Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FTXM-M > FTXMM2V1B > FTXMM2V1B > FTXMM2V1B > FTXM42M2V1B > FTXMM2V1B > FTXMM2V1B > FTXM71M2V1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FTXM-M 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα

νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011 νέες τεχνολογίες νέα προϊόντα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ δ ι β ά θ μ ι ο ι κ α υ σ τ ή ρ ε ς κ α υ σ τ ή ρ ε ς μ ε έ λ ε γ χ ο I N V E RT E R π ν ε υ μ α τ ι κ ά

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις αντιμετώπισης κλιματισμού και παραγωγής Ζ.Ν.Χ. στον ξενοδοχειακό τομέα. Βαγγέλης Λαγός Μηχ. Μηχανικός Υπευθ.

Σύγχρονες τάσεις αντιμετώπισης κλιματισμού και παραγωγής Ζ.Ν.Χ. στον ξενοδοχειακό τομέα. Βαγγέλης Λαγός Μηχ. Μηχανικός Υπευθ. Σύγχρονες τάσεις αντιμετώπισης κλιματισμού και παραγωγής Ζ.Ν.Χ. στον ξενοδοχειακό τομέα Βαγγέλης Λαγός Μηχ. Μηχανικός Υπευθ. Τομέα Κλιματισμού ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ Σεβασμός στο περιβάλλον / Ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

KRV-09TDAA KRV-12TDAA

KRV-09TDAA KRV-12TDAA KRV-09TD KRV-12TD KRV-09TD ΨΥΞΗ 8900 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 8900 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-12TD ΨΥΞΗ 11.949 Btu/h SEER: 6,100 ΘΕΡΜΑΝΣΗ 11.949 Btu/h SCOP: 4,600 KRV-18TD KRV-24TD KRV-18TD ΨΥΞΗ: 17.412 Btu/h

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος

Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Σύστημα μετάδοσης κίνησης προσαρμοζόμενης συχνότητας Κορυφαία απόδοση ψυκτικού συγκροτήματος Λύσεις αναβάθμισης που προσαρμόζονται σε πολλά ψυκτικά συγκροτήματα Trane RTAD Trane RTAC Λειτουργικά οφέλη

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων. Ψύξης

Κατάλογος προϊόντων. Ψύξης Κατάλογος προϊόντων Ψύξης Κέντρο διανομής τροφίμων Μονάδες συμπύκνωσης ZEAS Αίθουσα εκδηλώσεων Δοχεία ψύξης Σούπερμάρκετ Εφαρμογή ψύξης 2 Ρίξτε μια ματιά στα έργα ψύξης στην ιστοσελίδα www.daikineurope.com/references

Διαβάστε περισσότερα

Ακρίβεια κλιματισμού σε περιβάλλοντα υψηλής τεχνολογίας. Κλιματιστικά Συστήματα Υψηλής Ακριβείας Jupiter και Mercury

Ακρίβεια κλιματισμού σε περιβάλλοντα υψηλής τεχνολογίας. Κλιματιστικά Συστήματα Υψηλής Ακριβείας Jupiter και Mercury Ακρίβεια κλιματισμού σε περιβάλλοντα υψηλής τεχνολογίας Κλιματιστικά Συστήματα Υψηλής Ακριβείας Jupiter και Mercury Έλεγχος ακριβείας από τον απόλυ Ακρίβεια χωρίς συμβιβασμούς Περισσότερο από ποτέ, τα

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες Θερμότητος. Η σύγχρονη οικονομική λύση για συνεχή θέρμανση και ψύξη!

Αντλίες Θερμότητος. Η σύγχρονη οικονομική λύση για συνεχή θέρμανση και ψύξη! Αντλίες Θερμότητος Η σύγχρονη οικονομική λύση για συνεχή θέρμανση και ψύξη! ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ klima-therm; Για να έχετε ζεστό ή δροσερό σπίτι όλο το 24ωρο χειμώνα - καλοκαίρι! Για να έχετε πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά LN 16 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ

Σειρά LN 16 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ Σειρά LN 16 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ Η σειρά LN έιναι σχεδιασμένη να συμπληρώνει τη σύγχρονη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Διατίθεται σε δύο χρώματα ειδικά επιλεγμένα να ταιριάζουν με φυσικό τρόπο, όπου

Διαβάστε περισσότερα

HP Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ

HP Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ P Inverter Evolution Α Ν Τ Λ Ι Ε Σ Θ Ε Ρ Μ Ο Τ Η Τ Α Σ Α Ε Ρ Α Ν Ε Ρ Ο Υ ADVANCE Απόδοση από το περιβάλλον >> >> >> Με σεβασμό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΥΦΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Τη λειτουργία των εσωτερικών µονάδων ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ Το συνολι

ΤΟ ΕΥΦΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Τη λειτουργία των εσωτερικών µονάδων ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ Το συνολι Πρόγραµµα λογισµικού για τη διαχείριση εγκαταστάσεων κλιµατισµού ERGO @ ο C = Ergo Η έξυπνη λύση για τη διαχείριση εγκαταστάσεων κλιµατισµού µε συνέπεια την εξοικονόµηση σηµαντικών ποσοτήτων ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Κλιµατιστικά για µια ζωή.

Κλιµατιστικά για µια ζωή. Κλιµατιστικά για µια ζωή. KRV-09TD KRV-12TD Υψηλότατος βαθµός απόδοσης σε συµφωνία µε ταπιο αυστηρά µελλοντικής εφαρµογής standards της Ε.Ε. (κανονισµοί 6/2011 & 206/2012). Super αθόρυβη λειτουργία Golden

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήμανση. Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού. Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες. Με στόχο το Α!

Ενεργειακή σήμανση. Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού. Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες. Με στόχο το Α! Ενεργειακή σήμανση Νέες ετικέτες για μονάδες παραγωγής θερμότητας και θερμαντήρες νερού Οδηγίες για καταστήματα και εγαταστάτες Με στόχο το Α! Καλά ενημερωμένοι Περιεχόμενα Χρήσιμες πληροφορίες 4 Ετικέτες

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL FVXG-K

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL FVXG-K Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης EEDEL3-00 FVXG-K ο t i ή κ ι ρ ε τ l Χαρακτηριστικά Εσωτερική Μονάδα Μονάδα δαπέδου με μάσκα εκπομπής θέρμανσης FVXG-K α Μ K δ -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;

ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; Τεύχος 74 Ιούνιος 2015 Αερόψυκτοι σπειροειδείς ψύκτες 160 kw - 520 kw 30RBM & 30RBP ΑΠΛΟΤΗΤΑ ή ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ; AQUASNAP ΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GREENSPEED, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. Οι ψύκτες

Διαβάστε περισσότερα

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017

Άνεση στον ύπνο. Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία. Nano Aqua. Κλιματισμός 2017 Απόλυτα Αθόρυβη Λειτουργία Nano Aqua Κλιματισμός 2017 Άνεση στον ύπνο Έξυπνος έλεγχος Wi-Fi Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του χώρου σας απ όπου και αν βρίσκεστε μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Απολαύστε

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Σε αυτό το Ε-News: Με βάση το ICAP Rating Score η Carrier SEE εντάχθηκε στην κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE»

Ε-News. Σε αυτό το Ε-News: Με βάση το ICAP Rating Score η Carrier SEE εντάχθηκε στην κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» Ε-News Μάιος 2011 Αριθµός Φύλλου 51 Σε αυτό το Ε-News: Nέες τερµατικές µονάδες IDROFAN To E-News είναι µια µηνιαία ενηµερωτική ηλεκτρονική έκδοση της Carrier Ν.Α Ευρώπης, για θέµατα κλιµατισµού και νέων

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ12TMY1B

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ12TMY1B Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα RXYSQ-TY1 > RXYSQ4T7Y1B > RXYSQ5T7Y1B > RXYSQ6T7Y1B > RXYSQ8TMY1B > RXYSQ10TMY1B > RXYSQ1TMY1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ RXYSQ-TY1 1 Χαρακτηριστικά....................................................

Διαβάστε περισσότερα

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης

Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Τερματικές Μονάδες Νερού Υψηλής Απόδοσης Βέλτιστη άνεση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας Η επένδυση σε απόδοση για το μέλλον Καθώς το ενεργειακό κόστος και οι συνέπειες της κατανάλωσης ενέργειας για το περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXR-E

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXR-E Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL3-00 FTXR-E ο t i ή κ ι ρ ε τ l Χαρακτηριστικά Εσωτερική Μονάδα Μονάδα τοίχου FTXR-E Μα E δ - ά R νx p ωο T σ ΕS ΜF Σύστημα ύγρανσης URURU: διατηρεί την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ iseries ΤΗΣ ARGO με ανάκτηση θερμότητας Το σύστημα iseries είναι ένα πλήρες συνδυαστικό inverter σύστημα, αποτελούμενο από 1 εξωτερική και 1 ή περισσότερες εσωτερικές μονάδες Παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης συνήθειες. Η θερµική προστασία του κελύφους, του δώµατος και της στέγης είναι βασική προϋπόθεση για τη σωστή θερµική συµπεριφορά οποιουδήποτε κτηρίου. Η θερµοµόνωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Ν Ο Ι Κ Ο Κ Υ Ρ Ι Α Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Δ ιαχείριση αστικών στερεών

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL FXSQ-A

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL FXSQ-A Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Κρυφή μονάδα οροφής με μέσο ESP EEDEL-4 FXSQ-A ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXSQ-A 1 Χαρακτηριστικά.................................................... 2 2 Τεχνικά χαρακτηριστικά...........................................

Διαβάστε περισσότερα

Η ιστορία της GE Appliances

Η ιστορία της GE Appliances Η ιστορία της GE Appliances Με έδρα παραγωγής το Louisville, KY και 60 χρόνια ιστορίας, η GE Appliances διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής (900 στρεμμάτων) ηλεκτρικών συσκευών. Επιπλέον 4 μεγάλες

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων. Ψύξης

Κατάλογος προϊόντων. Ψύξης Κατάλογος προϊόντων Ψύξης Κέντρο διανομής τροφίμων Μονάδες συμπύκνωσης ZEAS Αίθουσα εκδηλώσεων Δοχεία ψύξης Σούπερμάρκετ Εφαρμογή ψύξης 2 Ρίξτε μια ματιά στα έργα ψύξης στην ιστοσελίδα www.daikineurope.com/references

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με στοιχεία του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος τα Ελληνικά κτίρια καταναλώνουν το 34% της συνολικής τελικής κατανάλωσης ενέργειας (περίπου

Σύμφωνα με στοιχεία του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος τα Ελληνικά κτίρια καταναλώνουν το 34% της συνολικής τελικής κατανάλωσης ενέργειας (περίπου Σύμφωνα με στοιχεία του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος τα Ελληνικά κτίρια καταναλώνουν το 34% της συνολικής τελικής κατανάλωσης ενέργειας (περίπου 98,9 ΤWH) και ευθύνονται για το 44% των εκπομπών αερίων

Διαβάστε περισσότερα

Fan coil τύπου κασέτας μίας κατεύθυνσης Μοτέρ υψηλής αποδοτικότητας για βέλτιστη άνεση και σε ελκυστική σχεδίαση

Fan coil τύπου κασέτας μίας κατεύθυνσης Μοτέρ υψηλής αποδοτικότητας για βέλτιστη άνεση και σε ελκυστική σχεδίαση CFAS/cfae Fan coil τύπου κασέτας μίας κατεύθυνσης Μοτέρ υψηλής αποδοτικότητας για βέλτιστη άνεση και σε ελκυστική σχεδίαση Απρόσκοπτη υψηλή απόδοση Σχεδιασμένες για τοποθέτηση σε αναρτημένες ψευδοροφές

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας

Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας Αφυγραντήρες με ανάκτηση θερμότητας ECOdry CN REC Αφυγραντήρες για συστήματα θέρμανσης Dehumidifiers ECOdry CN REC_Visual_1.1 Αφυγραντήρες ECOdry CN REC Πεδίο εφαρμογής: Αφύγρανση Εναλλαγή θερμότητας με

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού. Α. Ευθυμιάδης,

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού. Α. Ευθυμιάδης, ΙΕΝΕ : Ετήσιο 13ο Εθνικό Συνέδριο - «Ενέργεια & Ανάπτυξη 08» (12-13/11-Ίδρυμα Ευγενίδου) Ενεργειακές Επιθεωρήσεις σε Λεβητοστάσια και Εγκαταστάσεις Κλιματισμού Α. Ευθυμιάδης, ρ. Μηχανικός, ιπλ. Μηχ/γος-Ηλ/γος

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ψυκτικές Μηχανές 21/10/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2)

Ψυκτικές Μηχανές 21/10/2012. Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης ΠΝ 1. Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές (6.2) Ψυκτικές Μηχανές Εξατμιστές Επανάληψη - Εισαγωγή 1. Ποιός είναι ο σκοπός λειτουργίας του εξατμιστή; 4 3 1 2 Υποπλοίαρχος (Μ) Α.Δένδης Π.Ν. 1 2 Ρόλος Τύποι Εξατμιστών Ψύξης αέρα ( φυσικής εξαναγκασμένης

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXAQ-A > FXAQ15AUV1B > FXAQ20AUV1B > FXAQ25AUV1B > FXAQ32AUV1B > FXAQ40AUV1B > FXAQ50AUV1B > FXAQ63AUV1B

Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXAQ-A > FXAQ15AUV1B > FXAQ20AUV1B > FXAQ25AUV1B > FXAQ32AUV1B > FXAQ40AUV1B > FXAQ50AUV1B > FXAQ63AUV1B Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα FXAQ-A > FXAQAUV1B > FXAQAUV1B > FXAQAUV1B > FXAQ2AUV1B > FXAQAUV1B > FXAQAUV1B > FXAQ6AUV1B ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ FXAQ-A 1 Χαρακτηριστικά.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ IDEALKLIMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ λύση Το Daikin Altherma Flex για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές είναι ένα σύστημα 3-σε-1 που προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXG-J(A/W)

Κλιματισμός. Τεχνικά δεδομένα. Μονάδα τοίχου EEDEL FTXG-J(A/W) Κλιματισμός Τεχνικά δεδομένα Μονάδα τοίχου EEDEL3-00 FTXG-J(A/W) ο t i ή κ ι ρ ε τ l Χαρακτηριστικά Εσωτερική Μονάδα Μονάδα τοίχου FTXG-J(A/W) ( Μ Μα J δ - ά G νx p ωο T σ ΕS F Το πιο προφανές πλεονέκτημα

Διαβάστε περισσότερα

DEMAND SIDE MANAGEMΕNT (D.S.M.) ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

DEMAND SIDE MANAGEMΕNT (D.S.M.) ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ DEMAND SIDE MANAGEMΕNT (D.S.M.) ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ από τη ΕΒΗΕ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Δρ Ενεργειακός Μηχανολόγος Παρά τις διαβεβαιώσεις της ΔΕΗ σε πολλές

Διαβάστε περισσότερα