Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2014 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21. ΑΠΟ : Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2014 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21. ΑΠΟ : Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων"

Transcript

1 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2014 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21 ΑΠΟ : Εφορεία Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων ΠΡΟΣ : - Αρχηγούς Οµάδων Προσκόπων - Αρχηγούς και Μέλη Προσκοπικών ικτύων - Αρχηγούς Συστηµάτων - Περιφερειακούς και Τοπικούς Εφόρους - Εφόρους Περιοχής ΚΟΙΝ. : - Πρόεδρο και Μέλη.Σ. - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Επιτροπές Κοινωνικής Συµπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) ΘΕΜΑ : 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική REGATTA Αγαπητοί µου, Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουµε την πραγµατοποίηση της 5 ης Πανελλήνιας Ναυτοπροσκοπικής Regatta, από το Σάββατο 26 Ιουλίου µέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 στην περιοχή των «Καλών Νερών» του ήµου Νοτίου Πηλίου, στα νερά και τις ακτές του Παγασητικού Κόλπου. Η 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική REGATTA, πραγµατοποιείται στην ανατολή της νέας 100ετίας της Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων, µε την πεποίθηση πως θα αποτελέσει µια δράση - σταθµό στην πολύχρονη ιστορία του Ελληνικού Προσκοπισµού. Σκοπός της δράσης είναι: Να γνωριστούν Πρόσκοποι απ όλη την Ελλάδα και να δηµιουργήσουν νέες φιλίες, Να εµπλουτιστεί η δράση των Ενωµοτιών και των Οµάδων Προσκόπων µε Ναυτοπροσκοπικό Πρόγραµµα, Να αποκτήσουν οι Βαθµοφόροι νέες ιδέες και εµπειρίες για την εφαρµογή του προγράµµατος και Να γίνει περισσότερο αισθητή η παρουσία της Προσκοπικής Κίνησης. ΠΤΟΛΕΜΑΙΩΝ 1, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ , FAX Το ΣΕΠ έχει πιστοποιηθεί σύµφωνα µε το πρότυπο ISO 9001:2008

2 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΗΓΟΣ 5 ης ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ REGATTA Για την προετοιµασία της µεγάλης αυτής ράσης, εργάζεται ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ υπό την εποπτεία του Γενικού Εφόρου και το συντονισµό του Εφόρου Ειδικότητας Ναυτοπροσκόπων ΓΕ, κ. Μιχαήλ Μήτρου, που είναι και ο Αρχηγός της REGATTA. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Στη REGATTA µπορούν να λάβουν µέρος Πρόσκοποι απ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα αν το Σύστηµά τους είναι Ναυτοπροσκοπικό ή όχι, ενώ οι Βαθµοφόροι και τα Μέλη των Προσκοπικών ικτύων προσκαλούνται να συµµετάσχουν στελεχώνοντας τους Τοµείς Υποστήριξης της δράσης. Α. Ενωµοτίες - Οµάδες Οι Πρόσκοποι θα συµµετέχουν ως µέλη Ενωµοτιών οργανωµένες σύµφωνα µε το Σύστηµα κατ Ενωµοτίες, που για τις ανάγκες του Προγράµµατος στη θάλασσα µε τα Ναυτοπροσκοπικά σκάφη θα µετατρέπονται σε «πληρώµατα». Κάθε Οµάδα θ αποτελείται από πέντε (5) Ενωµοτίες-«πληρώµατα» 9 Προσκόπων και θα έχει έναν (1) Αρχηγό και τέσσερις (4) Υπαρχηγούς (συνολικά µέχρι πενήντα (50) άτοµα). Η Ενωµοτία θα αποτελεί τη βασική µονάδα συγκρότησης της Οµάδας (ή των Οµάδων), που θα συµµετέχει(ουν) από κάθε Περιφερειακή Εφορεία στη REGATTA. Περιφερειακές Εφορείες που δεν έχουν τη δυνατότητα συγκρότησης ολόκληρης Οµάδος θα συνεργαστούν µε γειτονικές Περιφερειακές Εφορείες. Σηµειώνεται ότι δεν υπάρχει ποσόστωση συµµετοχής ανά Περιφερειακή Εφορεία. Οι Πρόσκοποι για να συµµετάσχουν στη REGATTA πρέπει να: έχουν δώσει την Προσκοπική Υπόσχεσή τους και, ως µέλη της Κίνησης, να έχουν διανυκτερεύσει στο ύπαιθρο για τέσσερις συνεχόµενες νύκτες, είναι κάτοχοι Προσκοπικής Ταυτότητας (απογραφή ), έχουν συµπληρώσει την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ (έντυπο 1), έχουν συµπληρώσει την ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (έντυπο 4) και το ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (έντυπο 5), έχουν καταβάλλει την οικονοµική συµµετοχή τους στη REGATTA µέσα στις προβλεπόµενες προθεσµίες. Β. Βαθµοφόροι Μέλη Προσκοπικού ικτύου Ένας σηµαντικός αριθµός έµπειρων Βαθµοφόρων θα έχουν την ευθύνη των Οµάδων που θα λάβουν µέρος στη REGATTA, ενώ άλλοι θα κληθούν να πλαισιώσουν το Κεντρικό Αρχηγείο και τους αντίστοιχους τοµείς. Οι Βαθµοφόροι (Αρχηγοί & Υπαρχηγοί) που θα ηγούνται των Οµάδων, πρέπει να: έχουν Εντολή ιοίκησης σε ισχύ, είναι κάτοχοι Προσκοπικής Ταυτότητας (απογραφή ), έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς Σ.Β.Ε.Β. Κλάδου Προσκόπων, έχουν παρακολουθήσει Σχολή Ειδικής Εκπαίδευσης Κατασκηνωτικής Τεχνικής Κλάδου Προσκόπων (για τους Υπαρχηγούς δεν είναι απαραίτητο), έχουν συµµετάσχει, ως Βαθµοφόροι, σε µία (1) τουλάχιστον Κατασκήνωση, γνωρίζουν κολύµπι,

3 έχουν συµπληρώσει την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ ΣΥΝΟ ΟΥ ΟΜΑ ΑΣ (έντυπο 2), έχουν συµπληρώσει την ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (έντυπο 4) και το ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (έντυπο 5), έχουν καταβάλλει την οικονοµική συµµετοχή τους στη REGATTA, µέσα στις προβλεπόµενες προθεσµίες. Ο Αρχηγός θα είναι Αρχηγός Οµάδας ή Αρχηγός Συστήµατος και οι Υπαρχηγοί θα είναι Αρχηγοί ή Υπαρχηγοί Οµάδας Προσκόπων. Οι Βαθµοφόροι και τα Μέλη του Προσκοπικών ικτύων, που θα κληθούν να πλαισιώσουν το Κεντρικό Αρχηγείο και τους αντίστοιχους τοµείς, πρέπει να: έχουν Εντολή ιοίκησης σε ισχύ (για τους Βαθµοφόρους), είναι κάτοχοι Προσκοπικής Ταυτότητας (απογραφή ). ΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Στη ράση θα προσκληθούν να συµµετάσχουν Απόδηµοι Έλληνες Πρόσκοποι από την Αίγυπτο, τη Γαλλία, την Νότια Αφρική, την Αυστραλία και τον Καναδά, το Σώµα Προσκόπων Κύπρου και Βαλκανικά Προσκοπικά Σώµατα. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο σχεδιασµός του Προγράµµατος περιλαµβάνει δραστηριότητες µε έντονο το στοιχείο της περιπέτειας στη θάλασσα (κι όχι µόνο)! «Χαµένοι στο ΝΗΣΙ» τριήµερο ναυτικό ταξίδι, Μια µέρα µε τους «Πειρατές του Παγασητικού», η ΑΡΓΩ του Ιάσονα στη REGATTA, αλλά και θαλασσινά παιχνίδια, γνωριµία µε το γραφικό τραινάκι του Πηλίου, βραδιές παρέα µε τα αστέρια, Ναυτοπροσκοπικό χωριό και πολλά ακόµα θα χαρίσουν στους συµµετέχοντες εµπειρίες µοναδικές! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονοµικής συγκυρίας που απασχολεί κάθε Ελληνική οικογένεια, θα καταβληθεί µεγάλη προσπάθεια για την συγκράτηση του προϋπολογισµού και τον αναγκαίο περιορισµό των δαπανών της δράσης. Έτσι η συµµετοχή κατ άτοµο ορίζεται ως εξής: Πρόσκοποι: εκατόν σαράντα Ευρώ ( 140), Βαθµοφόροι συνοδοί Οµάδων: εκατό Ευρώ ( 100) και Βαθµοφόροι και Μέλη Προσκοπικών ικτύων για τις υπηρεσίες της δράσης: ογδόντα Ευρώ ( 80). Σηµειώνεται ότι ισχύει η µείωση (30%) του κόστους συµµετοχής για τους συµµετέχοντες από την νησιωτική Ελλάδα Για τους Προσκόπους και τους Βαθµοφόρους συνοδούς των Οµάδων Μέχρι την Τετάρτη 30 η Απριλίου 2014 πρέπει να καταβληθεί στο ΣΕΠ προκαταβολή ίση µε εβδοµήντα Ευρώ ( 70) κατ άτοµο, συγκεντρωτικά ανά Περιφερειακή Εφορεία και να αποσταλούν µε µέριµνα του Περιφερειακού Εφόρου στην Οργανωτική Επιτροπή (υπόψη κ. Αθ. Ευσταθίου Μ.Β.Γ.Ε. fax: , nefstathiou@sep.org.gr):

4 η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (έντυπο 3), οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ (έντυπο 1) και οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ ΣΥΝΟ ΟΥ ΟΜΑ ΑΣ (έντυπο 2). Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί στο ΣΕΠ το αργότερο µέχρι τη Τετάρτη 11 η Ιουνίου 2014 και να αποσταλούν στην Οργανωτική Επιτροπή (υπόψη κ. Αθ. Ευσταθίου Μ.Β.Γ.Ε. fax: , οι ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ (έντυπο 4) και τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ (έντυπο 5). Για τους Βαθµοφόρους και τα Μέλη Προσκοπικών ικτύων Κάθε ενδιαφερόµενος Βαθµοφόρος ή Μέλος Προσκοπικού ικτύου πρέπει να καταβάλει στο ΣΕΠ προκαταβολή ίση µε πενήντα Ευρώ ( 50) µέχρι την Τετάρτη 30 η Απριλίου 2014 και να αποστείλει στην Οργανωτική Επιτροπή (υπόψη κ. Αθ. Ευσταθίου Μ.Β.Γ.Ε. fax: , nefstathiou@sep.org.gr): την ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ REGATTA (έντυπο 2α). Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καταβληθεί στο ΣΕΠ το αργότερο µέχρι τη Τετάρτη 11 η Ιουνίου 2014 και να αποσταλεί στην Οργανωτική Επιτροπή (υπόψη κ. Αθ. Ευσταθίου Μ.Β.Γ.Ε. fax: , nefstathiou@sep.org.gr): η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (έντυπο 4) και το ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (έντυπο 5). Και στις δύο περιπτώσεις αποστολής των συγκεντρωθέντων ποσών (στις 30/4 και στις 11/6) από τις Περιφερειακές Εφορείες, τους Βαθµοφόρους και τα Μέλη των Προσκοπικών ικτύων στο ΣΕΠ, η κατάθεση των χρηµάτων πρέπει να γίνει αποκλειστικά και µόνο στον τραπεζικό λογαριασµό (IBAN: GR ) της ALPHA BANK. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγραφεί η φράση: «5R ΠΕ.» για τις καταθέσεις των ΠΕ και «5R Ονοµατεπώνυµο» για τους Βαθµοφόρους και τα Μέλη των Προσκοπικών ικτύων του Κεντρικού Αρχηγείου. Η απόδειξη κατάθεσης πρέπει να σταλεί άµεσα στο fax: ή ηλεκτρονικά στο nefstathiou@sep.org.gr. Με το ποσό της οικονοµικής συµµετοχής, θα καλυφθούν οι δαπάνες: διατροφής των συµµετεχόντων, αγοράς υλικών προγράµµατος, εγκατάστασης και υποδοµών για τη δράση, µετακίνησης των συµµετεχόντων κατά τη διάρκεια της δράσης, ασφάλισης και µετακίνησης των Ναυτοπροσκοπικών σκαφών και των σκαφών συνοδείας, εντύπων και άλλων υλικών που θα προσφερθούν στους συµµετέχοντες, των αναµνηστικών της δράσης και προετοιµασίας και οργάνωσης της δράσης. Οι δαπάνες προετοιµασίας και οργάνωσης των Οµάδων των Περιφερειακών Εφορειών, καθώς και οι µετακινήσεις προς και από το χώρο της REGATTA συνιστάται να καλυφθούν από τις Ε.Κ.Σ., οι οποίες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν έγκαιρα για την εξασφάλιση των απαραίτητων χρηµάτων.

5 Το Σ.Ε.Π., σε συνεργασία µε τους Περιφερειακούς Εφόρους, θα καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες για να διασφαλίσει, κατά το δυνατόν, µειωµένες τιµές για τα διάφορα µεταφορικά µέσα. Η 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική REGATTA ανοίγει πανιά, µε ούριο άνεµο και έµπειρο πλήρωµα. Το ταξίδι µόλις ξεκίνησε µε ρότα σταθερή Με Προσκοπικούς Χαιρετισµούς Θοδωρής Ν. Κεφαλάς Γενικός Έφορος ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ Για διευκόλυνση των συµµετεχόντων επισυνάπτονται όλα τα σχετικά έντυπα που αναφέρονται στην Ανακοίνωση: Έντυπο 1 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ (υποβάλλεται µέχρι 30/4/2014) Έντυπο 2 ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ ΣΥΝΟ ΟΥ ΟΜΑ ΟΣ (υποβάλλεται µέχρι 30/4/2014) Έντυπο 2α - ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 5 ης REGATTA (υποβάλλεται µέχρι 30/4/2014) Έντυπο 3 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (υποβάλλεται µέχρι 30/4/2014 και πρέπει να συνοδεύεται από τα έντυπα 1 & 2 των συµµετεχόντων) Έντυπο 4 ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (υποβάλλεται µέχρι 11/6/2014) Έντυπο 5 ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (υποβάλλεται µέχρι 11/6/2014)

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ. Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 134. ΑΠΟ : Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων

ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ. Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 134. ΑΠΟ : Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 23 Δεκεμβρίου 2015 ΑΠΟ : Εφορεία Κλάδου Λυκοπούλων ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 134 ΠΡΟΣ : - Αρχηγούς και Υπαρχηγούς Αγελών Λυκοπούλων - Αρχηγούς και Μέλη Προσκοπικών Δικτύων - Αρχηγούς Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1. ΚΟΙΝ. : - Σώµα Προσκόπων Κύπρου - Σώµα Ελληνικού Οδηγισµού - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1. ΚΟΙΝ. : - Σώµα Προσκόπων Κύπρου - Σώµα Ελληνικού Οδηγισµού - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 18 Νοεµβρίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 131/1 ΠΡΟΣ : - Αρχηγοί & Υπαρχηγοί Τµηµάτων - Αρχηγούς Συστηµάτων - Περιφερειακούς & Τοπικούς Εφόρους - Εφόρους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 82. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, όπως πάντα, θα είναι παρόν και σε αυτή τη μεγάλη, παγκόσμια προσκοπική δράση με οργανωμένη αποστολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 82. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, όπως πάντα, θα είναι παρόν και σε αυτή τη μεγάλη, παγκόσμια προσκοπική δράση με οργανωμένη αποστολή. ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 10 Αυγούστου 2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 82 ΑΠΟ : Εφορεία Διεθνών Σχέσεων ΠΡΟΣ : Όλα τα ενήλικα μέλη του Σ.Ε.Π. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ΘΕΜΑ : 15ο Παγκόσμιο Προσκοπικό MOOT Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π.

1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π. ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2018 ΑΠΟ : Εφορεία Διεθνών Σχέσεων ΠΡΟΣ : Όλους τους Βαθμοφόρους ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18 ΘΕΜΑ : 24 ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree Αγαπητοί μου, Το Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88. ΘΕΜΑ : 63η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88. ΘΕΜΑ : 63η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων Διακριτικού Δάσους ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 24 Ιουνίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 88 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους Διακριτικού Δάσους - Σώμα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : - Εφορείες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59. ΘΕΜΑ : 67η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 29 Ιουνίου 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους ιακριτικού άσους - Σώµα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : -Περιφερειακές Εφορείες - Εφόρους Γενικής Εφορείας ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. - Εφόρους Γενικής Εφορείας. : Φάκελος Ομαδικής Αποστολής στο Εξωτερικό ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 8 Ιουλίου 2008 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11 ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : - Αρχηγούς Συστήματος - Περιφερειακούς Εφόρους : - Εφόρους Περιοχών - Εφόρους Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66. ΘΕΜΑ : 65η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66. ΘΕΜΑ : 65η Ετήσια Συνάντηση Πτυχιούχων ιακριτικού άσους ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 3 Ιουλίου 2013 ΑΠΟ : Εφορεία Εκπαίδευσης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 66 ΠΡΟΣ : - Πτυχιούχους ιακριτικού άσους - Σώµα Προσκόπων Κύπρου ΚΟΙΝ. : - Εφορείες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής ηµοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Λευκωσία, 4 Νοεµβρίου 2011 Αρ. Πρωτ.: 2011/0958 Αρ. Φακ.: 550 ΠΡΟΣ: - - - Αδελφοί µου, Αναπληρωτή Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ

προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ προσκοπισμός αναγνωρίσιμος, αποδεκτός, απαραίτητος ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ 2013-2015 λίγα λόγια ως πρόλογος... Tο παρόν Πρόγραμμα Δράσης της Γενικής Εφορείας (Σεπτέμβριος 2013 Αύγουστος 2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11. ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 18 Αυγούστου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 11 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: Εφορεία Διοίκησης - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Λευκωσία, 29 Αυγούστου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2016/0384 Αρ. Φακ.: 214 ΠΡΟΣ: Γενικό Έφορο Αναπληρωτή Γενικό Έφορο Εφόρους Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Εφόρους Γενικής Εφορείας

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων Εφόρους Γενικής Εφορείας ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 31 Αυγούστου 2018 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 10/ 2018 ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: Εφορεία Διοίκησης - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009.

Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97. : Εφορεία Σχολών. : Όλους τους Βαθμοφόρους. ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 97 ΑΠΟ ΠΡΟΣ : Εφορεία Σχολών : Όλους τους Βαθμοφόρους ΘΕΜΑ : Πανελλήνιο Πρόγραμμα Εκπαιδεύσεων 2008-2009 Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1913 2013 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Προς : Εφόρους Κλάδου Προσκόπων Αρχηγούς Ομάδων Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΜΑ Α ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Α. ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Β. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Γ. ΕΝΩΜΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑ Α

Η ΟΜΑ Α ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Α. ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Β. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Γ. ΕΝΩΜΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑ Α Η Οµάδα Προσκόπων Η ΟΜΑ Α ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Α. ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Παιδιά που συµπλήρωσαν το 10ο έτους της ηλικίας τους και είναι µαθητές της ΣΤ' ηµοτικού και το αργότερο µέχρι να συµπληρώσουν το 15ο έτος, εντάσσονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ. Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΑΞΙ ΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ Ταξίδια Ανταλλαγές και Σχέσεις µε το Εξωτερικό 1 ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 1. Ταξίδια στο Εξωτερικό/Γενικά α. Μέλη του Σ.Π.Κ., τα οποία κατά τη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ Περιεχόµενα ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. 4 ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΗΣ 4 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1. ΚΟΙΝ. : - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.)

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1. ΚΟΙΝ. : - Εφόρους Γενικής Εφορείας - Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων Ελλάδος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 1 ΠΡΟΣ : - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Αρχηγούς Προσκοπικών Κέντρων - Προέδρους & Ταμίες Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΑΡΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 775/2014 ΘΕΜΑ: 57 ο Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων Π.Ε Μαγνησίας & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσκοπική Στολή και τοποθέτηση. Διακριτικών και Σημάτων

Προσκοπική Στολή και τοποθέτηση. Διακριτικών και Σημάτων Προσκοπική Στολή και τοποθέτηση Διακριτικών και Σημάτων Νοέμβριος 2017 Κλιμακίων ΠΕ 3 4 ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΠΠ ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Προσκόπων Ναυτοπροσκόπων Αεροπροσκόπων Ένωση Παλαιών Προσκόπων ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών

Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων & Ενεργειών 26η Π.Α.Π.Ε. Ειδική Δοκιμασία Προσκόπων Έθνους 53ο JOTA 14ο JOTI 13οι Πανελλήνιοι Αερομοντελικοί Αγώνες 2η βάση ανακάλυψης «Προσκόπου του Κόσμου» Σχεδιασμός και κυκλοφορία

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα (Απρίλιος 2013)

Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα (Απρίλιος 2013) Πανελλήνια Αποτύπωση Ταυτοτήτων των Ομάδων Προσκόπων Πρώτα συμπεράσματα () Εισαγωγικά Τον Νοέμβριο του 2012 ξεκίνησε για πρώτη φορά μια προσπάθεια για την πανελλήνια αποτύπωση της ταυτότητας των Ομάδων

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta

Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αρ. Πρωτ.:588 Προκήρυξη Ανοικτού ιαγωνισµού για τη σίτιση των συµµετεχόντων στην 5 η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta Το Σώµα Ελλήνων Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΗ 365 πάνω. στα κύματα

ΔΡΑΣΗ 365 πάνω. στα κύματα ΔΡΑΣΗ 365 πάνω στα κύματα 2014 ΔΡΑΣΗ 365 02 Προσκοπισμός Μια Κίνηση διαπαιδαγώγησης Ο Προσκοπισμός είναι μια Κίνηση διαπαιδαγώγησης. Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ Με οδηγό την πανελλήνια έρευνα στις Ομάδες Προσκόπων στο πλαίσιο του Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΑΓΕΛΗ)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΑΓΕΛΗ) 1o ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΑΓΕΛΗ) Αρχική Σελίδα Περιεχόμενα CD Rom Θέματα 1ου Κεφαλαίου Εισαγωγή Στον Κανονισμό Διοίκησης (Οργάνωση και Λειτουργία Σ.Ε.Π.) περιγράφονται πλήρως η αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

1 ΤΜΗΜΑ ΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙ ΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑΞΙ ΙΩΝ Α. Ταξίδια που διοργανώνονται από το Τµήµα ιεθνών Σχέσεων, µετά από πρόσκληση µιας ξένης Οδηγικής /Προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4. ΘΕΜΑ : ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. & Ε.Π.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων»

Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4. ΘΕΜΑ : ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΒΑΘΜΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΛΩΝ Ε.Κ.Σ. & Ε.Π.Π. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «Σώμα Ελλήνων Προσκόπων» ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2016 Ε Γ Κ Υ Κ Λ Ι Ο Σ 2 4 ΠΡΟΣ : - Περιφερειακούς Εφόρους - Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Συστημάτων - Αρχηγούς & Υπαρχηγούς Τμημάτων - Μέλη Ε.Κ.Σ. - Μέλη Ε.Π.Π. ΚΟΙΝ. : - Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Eν Εξελίξει. Απογραφή έτους 2008 Υπεύθυνος. 1η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κοινοτήτων Ανιχνευτών

Eν Εξελίξει. Απογραφή έτους 2008 Υπεύθυνος. 1η Πανελλήνια Συνάντηση Βαθμοφόρων Κοινοτήτων Ανιχνευτών Eν Εξελίξει Μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο Δράσεων & Ενεργειών Σ.Ε.Π. Μάιος 2008 - Αρ. Φύλλου 104 Απογραφή έτους 2008 Εφορεία Διοίκησης Γ.Ε. Τηλ. 210 72 32165 e-mail: vkaraiskou@sep.org.gr Ανακ. 31/18 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ (Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Βαθμοφόρων Σ.Ε.Π.)

ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ (Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Βαθμοφόρων Σ.Ε.Π.) ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ (Σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Βαθμοφόρων Σ.Ε.Π.) Οκτώβριος, 2001 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Αρχική Σχολή Προσκοπικής Τεχνικής σελ 3 2. Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους όπως καθορίζεται από τον Κανονισμό των Προσκοπικών Κλάδων έχει διάρκεια 2 μέρες, πραγματοποιείται στο ύπαιθρο, οι Πρόσκοποι μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΕΣ Ι. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.Σ./ΣΕΠ ΙΙ. ΕΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. (Ενεκρίθη από το.σ./σεπ στη συνεδρίαση της 16.11.1994)

Διαβάστε περισσότερα

πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας

πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας πρόγραμμα δράσης γενικής εφορείας 2010 2011 Έλληνες Πρόσκοποι κίνηση για τους νέους του σήμερα, εγγύηση για τους πολίτες του αύριο ΓΕΝΙΚΑ Tο Πρόγραμμα Δράσης της Γενικής Εφορείας ( Μάϊος 2010 - Δεκέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε.

Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. 0 2018 Εφορεία Εκπαίδευσης Γ.Ε. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Εφορεία Εκπαίδευσης 30/7/2018 10 Περιεχόμενα Προ-απαιτούμενα και Στάδιο Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Ενοτήτων 2 Εισαγωγή... 2 Περιγραφή εκπαιδευτικής διαδικασίας...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Γ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΚΛΑΔΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ... 3 2. ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... 3 3. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση

Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Οδηγίες υποβολής Ηλεκτρονικής Αίτησης για Συμμετοχή στην Προσκοπική Εκπαίδευση Εισαγωγή Το παρόν κείμενο έχει σκοπό να εξηγήσει με απλό τρόπο, τη χρήση του προγράμματος e-εκπαίδευση, από τον Αρχηγό Συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 13. ΘΕΜΑ: Ορθή Επανάληψη της Εγκυκλίου 11/2017 με θέμα «Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς »

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 13. ΘΕΜΑ: Ορθή Επανάληψη της Εγκυκλίου 11/2017 με θέμα «Ηλεκτρονική Απογραφή προσκοπικής χρονιάς » ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 13 ΑΠΟ : Εφορεία Διοίκησης ΠΡΟΣ: - Αρχηγούς Συστημάτων - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης - Μέλη Ενώσεων Παλαιών Προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ είναι ο προσδιορισμός της αξίας προσώπου, ενέργειας, έργου ή οποιουδήποτε στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π. Εγκρίθηκε την 15 η Μαΐου 1999 ΜΕΡΟΣ 1ο - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ 1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Το ΣΕΠ για την πραγματοποίηση του σκοπού του, απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΚ ΟΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΕΥΧΟΣ 52 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η δηµιουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Από 3.1.2014 έως 14.6.2014 Ιούλιος 2014 Πρακτικό 1/3.1.2014 Έγκριση Εγκυκλίου που αφορά στη Νέα Διαδικασία για την τήρηση και παρακολούθηση δαπανών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΥ.ΒΑ., 11/12/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48/ 18

ΠΥ.ΒΑ., 11/12/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48/ 18 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΥ.ΒΑ., 11/12/2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48/ 18 ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: Εφ. Περιφέρειας - Α.Σ., Βαθμοφόρους Συστημάτων - Προσκοπικών Κέντρων Ε.Κ.Σ. Συστημάτων, Προσκοπικών Κέντρων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩ ΠΑΝΤΕΣ. Eνημερωτική Έκδοση της 5ης Πανελλήνιας Ναυτοπροσκοπικής Regatta ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

ΠΡΟΣΩ ΠΑΝΤΕΣ. Eνημερωτική Έκδοση της 5ης Πανελλήνιας Ναυτοπροσκοπικής Regatta ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΠΡΟΣΩ ΠΑΝΤΕΣ Eνημερωτική Έκδοση της 5ης Πανελλήνιας Ναυτοπροσκοπικής Regatta #2 ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 από τον Γενικό Έφορο... Πρόσω Πάντες! Πρόσω Πάντες... για τη 5η Πανελλήνια Ναυτοπροσκοπική Regatta. Δυο λέξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Σ.Ε.Π. (Εγκρίθηκε από το Δ.Σ./ΣΕΠ στη συνεδρίαση της 16.11.1994) Περιεχόμενα Ι. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Δ.Σ./ΣΕΠ... 3 ΑΡΘΡΟ 1 ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ 2018-2021 Στρατηγική Ενδυναμώνουμε τους νέους Ανανεωμένο, καινοτόμο και ελκυστικό Προσκοπικό Πρόγραμμα Προσφέροντας ευκαιρίες για βιώματα και εμπειρίες, μέσα από συναρπαστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Κεφ. 1 ο Επικοινωνία- Συνεργασία Κεφ. 2 ο Εντυπα - Σφραγίδες 1 Κεφ. 1ο : Επικοινωνία Συνεργασία 1) Συνεργασία µε Αρχές και Κοινωνικούς Φορείς Η δηµιουργία, διατήρηση και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. Μάιος 1999 Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Μέρος Άρθρο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Περιεχόμενο 1 ΒΕ 3 31-12-2004 5 ο Όλο το 5 ο μέρος του παρόντος (περί οικονομικής διαχείρισης)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ημερομηνία Έγκρισης: 26 Μαΐου 2016 Λευκωσία Ιούνιος 2016 Περιεχόμενα: 1. ΓΕΝΙΚΑ... 3 2. ΣΚΟΠΟΣ... 3 3. ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 3 4. ΜΕΛΗ... 4 5. ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Π.Κ. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Π.Κ. ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗΣ

ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Π.Κ. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Π.Κ. ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΚΛΑΔΟΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ Γ.Ε./Σ.Π.Κ. ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σκοπός-Διάρκεια... 3 2. Ηλικία... 3 3. Λειτουργία... 3 4. Εκπαίδευση Απαιτήσεις Μονοπατιού... 5 4.1 Κριτήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1913-2013 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ Λευκωσία, 27 Μαΐου 2013 Αρ. Πρωτ.: 2013/0581 Αρ. Φακ.: 540 ΠΡΟΣ: - Επαρχιακούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 65. Οδηγίες για τη λειτουργία της Αρχικής Σχολής Προσκοπικής Τεχνικής (Άµεση Εφαρµογή από 1/10/2003)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 65. Οδηγίες για τη λειτουργία της Αρχικής Σχολής Προσκοπικής Τεχνικής (Άµεση Εφαρµογή από 1/10/2003) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 26 Σεπτεµβρίου 2003 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 65 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΘΕΜΑ : Εφορεία Σχολών - Εφόρους Περιοχής - Περιφερειακούς Εφόρους - Μέλη Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑ. & Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑ. & Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΜΗΜΑ & Μεγάλης Δράσης Υπαίθρου ΤΜΗΜΑ: ΤΟΠΟΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ή ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ Ο/Η υπογραφόμενος........... Αρχηγός της.... βεβαιώνω

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΡΑΣΕΩΝ Νοέµβριος 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ σελ. 4 1. ΙΑΚΡΙΣΗ ΡΑΣΕΩΝ σελ. 4 2. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΕΚ ΡΟΜΗ σελ. 6 2.1. Προϋποθέσεις ιεξαγωγής σελ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ 2 η ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Π.Ε ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ Σελίδα 1 από 6 για αρχή Οι Βαθµοφόροι που θα συµµετάσχουν στην ραστηριότητα αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. (Τροποποίηση 1 ου Μέρους Ιούλιος 2004) Μάϊος 1999 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ 1 ο - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ 5 1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 5 2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ράσεις Οµάδας Προσκόπων

ράσεις Οµάδας Προσκόπων ράσεις Οµάδας Προσκόπων Οι ράσεις της Οµάδας Προσκόπων Έχουν ένα ή περισσότερα (το πολύ 2-3) ΘΕΜΑΤΑ µέσα από τους 5 Τοµείς Ενδιαφερόντων. (Τα ΘΕΜΑΤΑ µε τα οποία η Οµάδα έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΚΕΦ. 1 ΚΕΦ. 2 ΚΕΦ. 3 Προσόντα ιοικητική ιαβάθµιση Εντολές ιοίκησης Αντιµετώπιση Παραπτωµάτων 1 ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΚΕΦ.1ο: Προσόντα Βαθµοφόρων / ιοικητική ιαβάθµιση 1. Προσόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα κατ Ενωµοτίες

Σύστηµα κατ Ενωµοτίες Σύστηµα κατ Ενωµοτίες ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΚΑΤ' ΕΝΩΜΟΤΙΕΣ"...το σύστηµα κατ' Ενωµοτίες είναι η µοναδική µέθοδος µε την οποία ο Προσκοπισµός διαφοροποιείται από τις άλλες οργανώσεις..." Β.Ρ. "Ο Προσκοπισµός είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Εισαγωγή Η λειτουργία της Ομάδας Προσκόπων στηρίζεται στο «Κατ Ενωμοτίες Σύστημα», γιατί αυτό ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά ηλικίας του Προσκόπου, στις ανάγκες και προσδοκίες του.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π. Μάρτιος 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ α/α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Κεφάλα ιο Άρθρο Περιεχόμενο 1 Β.Ε. 6 8-9-2006 5 β Ειδικά θέματα Εκπαιδεύσεων Ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡEIA Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2016/0443 Αρ. Φακ.: 521 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Πρακτικά Συνεδρίας Κλάδου

Διαβάστε περισσότερα

Ευέλικτη Εκπαίδευση Μοντέλο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Στελεχών «.Η εκπαίδευση γίνεται µε βάση συγκεκριµένες µεθόδους, σε ένα ειδικά σχεδιασµένο πρόγραµµα, µε συγκεκριµένους µαθησιακούς στόχους και είναι οριοθετηµένη

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερονηνία: 09/12/2009 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER RDL ΚΑΙ LASER 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι

Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Μήνυμα Γενικού Εφόρου Αγαπητοί Βαθμοφόροι Αγαπητά μου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των εκατοντάχρονων της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Τι είναι το DiscoverEU; DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Το DiscoverEU αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΕ που προσφέρει σε νέους και νέες ηλικίας 18 ετών μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να

Διαβάστε περισσότερα

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Ρ Χ Η Γ Ο Υ

Φ Α Κ Ε Λ Ο Σ Α Ρ Χ Η Γ Ο Υ ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ 1 Αθήνα, Μάρτιος 2012 Φίλοι Βαθμοφόροι, Φέτος, έχουμε την τιμή να παίζουμε στην 10 η Συνάντηση Ενωμοτιών της μεγαλύτερης Περιφέρειας στην Ελλάδα! Έναν ξεχωριστό θεσμό προσκοπικού παιχνιδιού

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων στην δομή του ΣΕΟ Ιστοσελίδα της Επιτροπής Κατασκηνώσεων...

Πίνακας περιεχομένων Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων στην δομή του ΣΕΟ Ιστοσελίδα της Επιτροπής Κατασκηνώσεων... 1 Πίνακας περιεχομένων Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων... 3 1. Η Επιτροπή Κατασκηνώσεων στην δομή του ΣΕΟ.... 3 2. Ιστοσελίδα της Επιτροπής Κατασκηνώσεων... 4 3. Πλατφόρμα Office 365... 4 4. Σκοπός της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Προς το Τμήμα Εκπαίδευσης της LEAD Αειφόρος Ανάπτυξη Α.Ε. Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/ η

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Προς το Τμήμα Εκπαίδευσης της LEAD Αειφόρος Ανάπτυξη Α.Ε. Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/ η LEAD ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε. Δημητρίου Γούναρη 96, Τ.Κ 15125, Μαρούσι Τηλ. 210.3310323, fax 210.3234548 http://www.trekking.gr e-mail: info@trekking.gr Άδεια ΕΟΤ: 0206Ε61000137600 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Προς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γενικά Λαμβάνοντας υπόψη τις μέχρι σήμερα Εγκυκλίους για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Από 7.7.2017 έως 10.12.2017 Ιανουάριος 2018 Πρακτικό 17 / 07.07.2017 Τροποποίηση της υπ αριθμ. 99/28.5.2017 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου, περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93. 57ο Τζάµπορη των Αιθέρων 18o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο (57 th Jamboree-On-The-Air - 18 th Jamboree-On-The-Internet)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93. 57ο Τζάµπορη των Αιθέρων 18o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο (57 th Jamboree-On-The-Air - 18 th Jamboree-On-The-Internet) ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 93 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ Σ.Ε.Π. Μάρτιος 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ α/α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Κεφάλ αιο Άρθρο Περιεχόμενο 1 Β.Ε. 6 8-9-2006 5 β Ειδικά θέματα Εκπαιδεύσεων Ειδικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Πρόγραμμα Δράσεων Γενικής Εφορείας 2015 2016 Σεπτέμβριος 2015 2 Σεπτέμβριος 2015 7 19-20 26-27 Συνάντηση Εκπαιδευτικής Ομάδας Σχολή Προκαταρκτικής Εκπαίδευσης Βαθμοφόρων ( Σειρά Α

Διαβάστε περισσότερα

ÊÏÉÍÏÔÇÔA ÁÍÉXÍÅÕÔÙÍ

ÊÏÉÍÏÔÇÔA ÁÍÉXÍÅÕÔÙÍ 1 o ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ότι σε ενδιαφέρει για την ÊÏÉÍÏÔÇÔA ÁÍÉXÍÅÕÔÙÍ Σεπτέµβριος 2006 Φίλε Ανιχνευτή ή Ανιχνεύτρια Το φυλλάδιο αυτό γράφτηκε, για να σε βοηθήσει να ενηµερωθείς καλύτερα για το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης και Ελέγχου Λευκωσία Σεπτέμβριος 2011 Περιεχόμενα: 1. Προσκοπικά Συστήματα και Εφορείες 2 2. Γενική Εφορεία.. 5 3. Οικονομικός Έλεγχος.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΥΕΛΙΚΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κύκλος Ηγεσίας Ενότητα : Ε3. 6 Τομείς Προσκοπικού Έργου - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ Κριτήρια Αξιολόγησης Προσκοπικού Έργου Οδηγίες Συμπλήρωσης Εντύπου Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Από 16.1.2017 έως 29.6.2017 Ιούλιος 2017 Πρακτικό 1/16.01.2017 Πρόσληψη στελέχους «Διαχειριστής Έργου» (Project Manager), ορισμένου χρόνου, για την

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87. 56ο Τζάµπορη των Αιθέρων 17o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο 56 th Jamboree-On-The-Air - 17 th Jamboree-On-The-Internet

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87. 56ο Τζάµπορη των Αιθέρων 17o Τζάµπορη στο ιαδίκτυο 56 th Jamboree-On-The-Air - 17 th Jamboree-On-The-Internet ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΟΥ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΤΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 27 Σεπτεµβρίου 2013 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 87 ΑΠΟ : ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ: - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία

Διαβάστε περισσότερα

Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων»

Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων» ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 30.11.2016 Προς: Θέμα: Όλα τα ενήλικα στελέχη της Π.Ε. Αθηνών Δράση προβολής «Το Ελιξίριο των Χριστουγέννων» Αγαπητοί μου. Με μέριμνα της Εφορεία Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Μέλη του Σ.Ε.Π., Συστήματα, Τμήματα, Ε.Π.Π. Ε.Κ.Σ. Φορείς, Σωματεία, Οργανώσεις κλπ

Μέλη του Σ.Ε.Π., Συστήματα, Τμήματα, Ε.Π.Π. Ε.Κ.Σ. Φορείς, Σωματεία, Οργανώσεις κλπ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΣ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α. Κόστος χρήσης ανά άτομο - Εγκύκλιος Σ.Ε.Π. 13/2008 Α/Α ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ 1 Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

- Εφορεία Πληροφορικής

- Εφορεία Πληροφορικής ΓΕΝΙΚH ΕΦΟΡΕΙΑ Αθήνα, 7 Οκτωβρίου 2015 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 98 ΑΠΟ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑ : - Εφορεία ιεθνών Σχέσεων - Εφορεία Ειδικότητας Αεροπροσκόπων - Εφορεία Πληροφορικής : - Περιφερειακούς Εφόρους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ Νοέμβριος 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Α/Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνία Κεφάλαιο Παράγραφος Περιεχόμενο 1 ΒΕ 6 14-10-2007 Μέρος 1 ο Άρθρο 3.3 Περί Οικονομικού ελέγχου 2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Συνεδρίαση 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. Συνεδρίαση 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 24/1/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 1 5/2/ 2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 2 Εγκρίθηκε ο πίνακας των αναδειχθέντων μελών Γ.Σ. για τη διετία 2011-2012 Εγκρίθηκε τροποποίηση στον Κανονισμό Χρήσης Οχημάτων ΣΕΠ με την

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προγραµµατισµός. Στην Οµάδα Προσκόπων

Ο Προγραµµατισµός. Στην Οµάδα Προσκόπων Ο Προγραµµατισµός Στην Οµάδα Προσκόπων Ποια χαρακτηριστικά έχει ο ιδανικός, για τον Προσκοπισµό, πολίτης του αύριο; Πόσο διαρκεί αυτή η παιδαγωγική παρέµβαση; Με ποιές διαδικασίες ο Προσκοπισµός συµβάλλει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΣΤΟΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ... 3 2. ΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ...3 3. ΣΤΟΛΗ NΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ... 3 4. ΣΤΟΛΗ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ... 4 5. ΣΤΟΛΗ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

7 4K?$)L?$. 7 " " ) * ++,! - & ++,. # - ) ++ - /! # 0 1! # 5 " * 6 7 " 8 + - 9 :: < : = & " $ 3 4-0 * # :' > # :/? @A + # :1 (

7 4K?$)L?$. 7   ) * ++,! - & ++,. # - ) ++ - /! # 0 1! # 5  * 6 7  8 + - 9 :: < : = &  $ 3 4-0 * # :' > # :/? @A + # :1 ( 7 4K?$)L?$. 7 " G + " * * H " & 0 " " I (* " # + - #,% " * H - @ B # > " * + " " 0 J + I " " * " " " # * I! " ## $ %! ## " " & ' ( " ) * ++,! - & ++,. # - ) ++ - /! # 0 " 1! # 2 $ 3 4-0 # " - 0 # -& 5

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Σ.Ε.Π. Μάρτιος 2017 Α/ Α Απόφαση ΔΣ Ημερομηνί α ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΛΛΑΓΩΝ Μέρο ς Άρθρ ο Περιεχόμενο 1 ΒΕ 3 31-12-2004 5 ο Αντικατάσταση του 5 ου μέρους από τον Κανονισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δηµοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ WIER CAMP

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Έργου ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΥΝΟΨΗ Στα χέρια σας κρατάτε τον

Απολογισμός Έργου ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΥΝΟΨΗ Στα χέρια σας κρατάτε τον ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΟΨΗ Στα χέρια σας κρατάτε τον Απολογισμό Έργου της Περιφέρειας μας για την προηγούμενη προσκοπική περίοδο, με δράσεις και ενέργειες, τις οποίες όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση Διοργανωτές Ο Α.Ο. «Ποσειδών Λουτρακίου» σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Η διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου και οι αγώνες στην θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου της Ρόδου. Ημερομηνία: 18/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ CAMP ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ «ΕΜ. ΡΟΥΣΑΚΗΣ» ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTI MIST, LASER STD, RDL ΚΑΙ 4.7 ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας Αγαπητοί γονείς, Με αυτό το γράµµα θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για την πραγµατοποίηση της καλοκαιρινής κατασκήνωση των Οµάδων του 1 ου Σ.Π. Ψυχικού και του 4 ου Σ.Π. Περισσού, και να σας ενηµερώσουµε

Διαβάστε περισσότερα

...ο Σύστημα...Προσκόπων...

...ο Σύστημα...Προσκόπων... ...ο Σύστημα.Προσκόπων... Δελτίο Μέλους Ονοματεπώνυμο:... Αριθμός προσκοπικής ταυτότητας: Όνομα πατρός:επάγγελμα:. Όνομα μητρός:επάγγελμα:.. Διέυθυνση:...τκ:.. Τηλέφωνο σπιτιού...κινητό πατρός...κινητό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Από 18.07.2016 έως 19.12.2016 Μάρτιος 2017 Πρακτικό 12/18.07.2016 Ενημέρωση επί των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής Συζήτηση θεμάτων Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥ Για την Προσκοπική Μέθοδο Αγωγής ο Ιδρυτής αναφέρει. «Η δική μας μέθοδος σε μαθαίνει στην πράξη παρά θεωρητικά, προσφέρει παιχνίδια και δραστηριότητες οι οποίες είναι ελκυστικές

Διαβάστε περισσότερα

Από την ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ μας ΜΕΘΟΔΟ γνωρίζουμε και επικεντρώνουμε σε τρία από τα συστατικά της μεθόδου

Από την ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ μας ΜΕΘΟΔΟ γνωρίζουμε και επικεντρώνουμε σε τρία από τα συστατικά της μεθόδου Αγαπητέ Αρχηγέ Αγαπητέ Βαθμοφόρε Στις επόμενες σελίδες θα προσπαθήσουμε να σου παρουσιάσουμε την δράση με την ονομασία ΑΘΛΟΣ. Μία δράση που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός σε ετήσια βάση για τον κλάδο προσκόπων

Διαβάστε περισσότερα

«Ρόμβη»* 13A20*Ιουλίου*

«Ρόμβη»* 13A20*Ιουλίου* Κατασκήνωση*Αγέλης** 2015* Ινδιάνικο*νησί* «Ρόμβη»* 13A20*Ιουλίου* Ακολουθούν*χρήσιμες*λεπτομέρειες* Αγαπητοίγονείς, Ο ιδρυτής του προσκοπισμού Baden Powel είχε πει ότι η προσκοπική εργασία του χειμώναδενείναιτίποταάλλοαπότηνπροετοιμασίατωνκατασκηνωτικώνημερώντου

Διαβάστε περισσότερα

Το κείμενο με τις απαντήσεις σου θα πρέπει να το ανεβάσεις στο πληροφορικό σύστημα της Εφορείας Εκπαίδευσης.

Το κείμενο με τις απαντήσεις σου θα πρέπει να το ανεβάσεις στο πληροφορικό σύστημα της Εφορείας Εκπαίδευσης. Από : Εφορεία Εκπαίδευσης Γενικής Εφορείας Αγαπητό Μέλος της Προσκοπικής Κίνησης, Το Στάδιο Εφαρμογής της Εκπαιδευτικής Ενότητας K7. Κατασκηνωτική Ημέρα Ο Προγραμματισμός στην Κατασκήνωση / Μ.Δ.Υ. / Σ.Μ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα