Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη. Αξιοπιστία Λειτουργικότητα. Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις www.anaconda.gr"

Transcript

1 Η Εξέλιξη στην Υποστήριξη Αξιοπιστία Λειτουργικότητα Συµβατό µε όλες τις εκδόσεις

2 Η σειρά προγραµµάτων AnacondA είναι η ολοκληρωµένη λύση στη µηχανογραφική υποστήριξη των εµπορικών και βιοτεχνικών επιχειρήσεων. Εδώ και 25 χρόνια αναπτύσσουµε εµπορικές και λογιστικές εφαρµογές µε προορισµό τις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των επιχειρηµατικών τους µεγεθών µε απλό, γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο. Το AnacondA σχεδιάστηκε έχοντας κατά νου τον χρήστη. ιαθέτοντας µοναδική ολοκλήρωση και προσαρµοστικότητα, µπορεί να µετασχηµατίζεται όχι µόνον από εγκατάσταση σε εγκατάσταση αλλά και από εταιρεία σε εταιρεία στην ίδια εγκατάσταση. Το πρόγραµµα συµπεριφέρεται τελείως διαφορετικά από εταιρεία σε εταιρεία, προσαρµοζόµενο κάθε φορά στις ιδιαιτερότητες της συγκεκριµένης εταιρείας. Η διαδικασία προσαρµογής κάθε νέας εταιρείας κατά την στιγµή της δηµιουργίας της, διαρκεί περίπου 2 λεπτά. Το πακέτο διαθέτει ένα µοναδικό πρόγραµµα δηµιουργίας καταλόγων/εκτυπώσεων. Μπορούν να δηµιουργηθούν πολλές διαφορετικές εκτυπώσεις ανάλογα µε τις ανάγκες. Όλες οι εκτυπώσεις µπορούν να αναφέρονται είτε στην οθόνη είτε σε κάποιο εκτυπωτή είτε σε αρχείο. WinDos ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ Το Anaconda WinDos έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το µέγιστο απλότητας και αυτοµατισµού εργασιών. ιαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν µοναδικό εργαλείο δουλειάς. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες, συµπληρώνει την λειτουργικότητα του µε νέα εργαλεία, όπως η πλήρης εκµετάλλευση του γραφικού περιβάλλοντος (πχ έντυπα του ΦΠΑ), η σύνδεση του πακέτου µε άλλες συσκευές (πχ κινητά τηλέφωνα), η διαχείριση των εκτυπώσεων στην οθόνη, κ.α. Επειδή σε κανονικές συνθήκες θα θέλατε η επιχείρηση σας να λειτουργεί σαν µια καλολαδωµένη µηχανή, όπου όλα τα εξαρτήµατα της συνεργάζονται απόλυτα µεταξύ τους, είµαστε βέβαιοι ότι στο πρόγραµµα AnacondA WinDos θα βρείτε το εργαλείο που χρειάζεστε. Έχοντας δώσει µεγάλη έµφαση στην ευχρηστία του προγράµµατος, την ευκολία στην εξοικείωση µε τα προηγµένα του χαρακτηριστικά και τον κοινό τρόπο χρήσης των επιµέρους λειτουργιών του, ο χρήστης θα χρησιµοποιήσει την εφαρµογή µε απόλυτη άνεση και σε ασυνήθιστα σύντοµο χρόνο.

3 Ο πιο κρίσιµος παράγοντας επιτυχίας της επιχείρησης σας είναι η σωστή διαχείριση και αποτύπωση της πελατειακής βάσης και της προµηθευτικής σας υποδοµής. Εµείς εδώ στην Anaconda σχεδιάσαµε το WinDos µε τέτοιο τρόπο ώστε να µπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να εισάγετε αλλά και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία των πελατών και προµηθευτών σας. Προσφέρει ευέλικτη παραµετρική κωδικοποίηση µε 3 έως 8 ψηφία, αριθµούς ή γράµµατα. Επίσης παράγει αυτόµατα τον επόµενο διαθέσιµο αριθµητικό αύξοντα αριθµό στον κωδικό του πελάτη/προµηθευτή. Ελέγχει το Α.Φ.Μ. κατά την καταχώριση νέου πελάτη/προµηθευτή και παράγει οµαδική εκτύπωση µε λανθασµένα και κενά Α.Φ.Μ. Περιλαµβάνει πεδία παραµετρικής οµαδοποίησης πελατών (ανά οµάδα, πόλη, περιοχή), που ενεργοποιούνται στις εκτυπώσεις. Συνδέει κάθε πελάτη/προµηθευτή µε ξεχωριστό λογαριασµό λογιστικής, για αυτόµατη δηµιουργία λογιστικών εγγραφών στις αγορές/πωλήσεις. Περιλαµβάνει memo, που ενεργοποιείται σε όλα τα σηµεία του προγράµµατος, προσφέροντας χρήσιµες πληροφορίες σε κάθε περίπτωση. Επίσης περιλαµβάνει αρχείο.ο.υ. για άµεση σύνδεση µε αρχεία πελατών/προµηθευτών. Ειδοποιεί αυτόµατα στην τιµολόγηση για το ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ πλαφόν του πελάτη και ενεργοποιεί ποσοστά έκπτωσης ή επιβάρυνσης. Σε συνεργασία µε το κύκλωµα αγορών και πωλήσεων προσφέρει πλήρη on-line ενηµέρωση τζίρου, ταµειακής κατάστασης, ισοζύγιο ανά µήνα, on-line ΜΥΦ, στατιστικά, αναλυτική καρτέλα µε µηνιαία ανάλυση υπολοίπων, ενηλικιωµένα υπόλοιπα, κλπ Παράγει στατιστικά στοιχεία αποθήκης µε απεριόριστα φίλτρα που ορίζει ο χρήστης. ιαθέτει εργασίες εισαγωγής/εξαγωγής σε αρχείο, πελατών/προµηθευτών, για µεταφορά από εταιρεία σε εταιρεία. ιαθέτει εργασίες ετικετογράφου πλήρης παραµετρικής ετικέτας για εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών (εκτυπωτές Inkjet, Laser) για την επικοινωνία µε τους πελάτες/προµηθευτές. Εκτός από την παρακολούθηση Πελατών/Προµηθευτών περιλαµβάνει και αναλυτική καρτέλα Πωλητή, η οποία ενηµερώνεται αυτόµατα από τις αγορές-πωλήσεις ή από την καταχώρηση των λογιστικών εγγραφών. Σας δίνετε η δυνατότητα να έχετε αναλυτικά τις κινήσεις και τις προµήθειες των πωλητών σας.

4 Το πρόγραµµα διαχείρισης της αποθήκης του WinDos σας προσφέρει πλήρη, άµεση και αποτελεσµατική αντιµετώπιση των κρίσιµων σηµείων στην οργάνωση και λειτουργία µιας αποθήκης. Την ευφυέστατη κωδικοποίηση ειδών, την ακριβέστατη παρακολούθηση υπολοίπων, τη σωστή και γρήγορη µεταφορά χρήσης της αποθήκης και τη διευκόλυνση της απογραφής µε τη δηµιουργία ισοζυγίου αποθήκης. Παρακολουθεί αναλυτικά τα είδη κατά λογιστική οµάδα (πρώτες ύλες, έτοιµα προϊόντα, εµπορεύµατα, κλπ) και δίνει υπόλοιπα ανά αποθηκευτικό χώρο, µέγεθος και ανά χρώµα µε ταυτόχρονη πληροφόρηση για τις ποσότητες υπό παραγγελία σε πελάτες και προµηθευτές. Τηρεί ανεξάρτητες αποθήκες για τα εµπορεύµατα τρίτων, καθώς και σε τρίτους και διαθέτει χωριστό κωδικό barcode και 5 δευτερεύοντες κωδικούς οργάνωσης και αναζήτησης για κάθε είδος. εύτερη περιγραφή, εικόνα είδους, 4 συνδεδεµένους κωδικούς προµηθευτών, ποσοστό πωλητή, τιµή για το internet, κλπ. ίνει την δυνατότητα τήρησης 3 τιµοκαταλόγων χονδρικής και σύνδεσης τους µε το αρχείο πελατών, καθώς και την δηµιουργία τιµοκαταλόγων ανά πελάτη. Κωδικοποιεί µε 5 έως 20 ψηφία, αριθµούς, γράµµατα και ειδικά σύµβολα και πίνακες που ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ορίζει ο χρήστης, τα οποία στις εκτυπώσεις παρέχουν αντίστοιχα φίλτρα επιλογής υποοµάδων. ιαχειρίζεται µέχρι 20 διαφορετικούς αποθηκευτικούς χώρους ή υποκαταστήµατα µε ανεξάρτητη σύνδεση λογιστικής. Περιλαµβάνει µέχρι 20 µεγεθολόγια µε ανάλυση των µεγεθών µέχρι 99 χρώµατα. Τιµολογεί βάσει εναλλακτικών µονάδων µέτρησης και χρησιµοποιεί συσκευασίες ή διαστάσεις. Αναπροσαρµόζει τις τιµές νοµισµατικά, ποσοστιαία ή βάσει τιµής κόστους. Ελέγχει τα υπόλοιπα αποθήκης βάσει των απαιτούµενων ποσοτήτων στοκ. Περιλαµβάνει memo ανά είδος που ενεργοποιείται σε όλα τα σηµεία του προγράµµατος προσφέροντας χρήσιµες πληροφορίες σε κάθε περίπτωση. Παρέχει On-Line ποσότητες υπολοίπων και ποσότητες σε παραγγελίες. ιαθέτει µενού εισαγωγής-εξαγωγής αρχείου ειδών και αναλυτικών κινήσεων αποθήκης µε πολλαπλά φίλτρα για µεταφορά από εταιρεία σε εταιρεία. Προσφέρει µε απεριόριστα φίλτρα αναζήτησης, το ισοζύγιο αποθήκης, στατιστική αγορών/πωλήσεων και παραγωγής καθώς και

5 πλήθος διαφορετικών καταλόγων. Παρέχει πίνακες προσαρµογής της αποθήκης στα µέτρα και απαιτήσεις της εγκατάστασης ιαθέτει συνταγολόγια παραγωγής ετοίµων (πχ ενδύµατα, χηµικά, κατασκευές, κλπ.) Εκτελεί οµαδικές αποστολές ειδών (δείγµατα, συνδροµές, κλπ) Τηρεί αναλυτική καρτέλα είδους και εξάγει τα δεδοµένα που απαιτούνται για το µηνιαίο αρχείο αποθήκης σε CD. Περιλαµβάνει ετικετογράφο αποθήκης µε παραµετρική φόρµα ετικέτας και δυνατότητα εκτύπωσης BarCode. Το τµήµα αγορών και πωλήσεων του προγράµµατος έχει σχεδιαστεί µε πολλή προσοχή, ώστε να εξυπηρετεί και τις πιο σύνθετες καταχωρήσεις παραστατικών. Καλύπτει τα κυκλώµατα αγορών και πωλήσεων (δηλαδή εγγραφές που κινούν και αποθήκη) καθώς και εγγραφές που αφορούν µόνο τη λογιστική (πιστωτικά έκπτωσης, τιµολόγια παροχής, ειδικά ακυρωτικά, κλπ). Συνδέεται on-line µε όλα τα υπόλοιπα εµπλεκόµενα κυκλώµατα και ενηµερώνει αυτόµατα, κατά την περίπτωση, αποθήκη, λογιστική, παραγγελίες και πελάτη ή προµηθευτή µε την έκδοση παραστατικού. ηµιουργεί ειδικές κινήσεις τιµολόγησης και λογιστικής οριζόµενες από τον χρήστη π.χ. µεταφορικά, επιβαρύνσεις, κλπ. Περιλαµβάνει έκπτωση ανά είδος, συνολικήποσοστιαία και συνολική-νοµισµατική έκπτωση. Τιµολογεί µε τιµές χονδρικής ή λιανικής, µετρητοίς ή επί πιστώσει και σε ξένο νόµισµα, πληρωµές µε κάρτες (µέχρι 3 κάρτες ανά παραστατικό) και µετρητά. Υπολογίζει αυτόµατα τις τιµές σε είδη και υπολογίζει προσαύξηση ανά µεγεθολόγιο. Αποθηκεύει δελτία αποστολής για µελλοντική τιµολόγηση. Ενσωµατώνει στην τιµολόγηση τις εκκρεµείς παραγγελίες πελατών-προµηθευτών και τις µετασχηµατίζει σε δελτία αποστολής ή δελτία αποστολής τιµολόγια. ιατηρεί αρχείο για όλα τα καταχωρηµένα παραστατικά µε δυνατότητα αναζήτησης και µετασχηµατισµού. ιαθέτει παραµετροποίηση εργασίας τιµολόγησης για 100 διαφορετικούς χρήστες. Προβάλει τις ποσότητες αποθήκης και εκκρεµών παραγγελιών είδους κατά την τιµολόγηση. Εκτυπώνει ιεύθυνση Παράδοσης, Σκοπό ιακίνησης και Τόπο Αποστολής καθώς και Πρακτορείο, αν υπάρχει λόγος. Επίσης τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη για τριγωνικές πωλήσεις. Προειδοποιεί για υπέρβαση πλαφόν του πελάτη.

6 Έχει την δυνατότητα ένθεσης κειµένου ανάµεσα στα είδη του τιµολογίου και επανεκτυπώνει το έντυπο σε περίπτωση εµπλοκής του χαρτιού στον εκτυπωτή ή πρόβληµα στην συνεργασία του µε τον φορολογικό µηχανισµό. Χρησιµοποιεί BarCode στην τιµολόγηση µε δυνατότητα ενοποίησης γραµµών ίδιου είδους σε µία γραµµή για εξοικονόµηση χώρου στο παραστατικό. Παρέχει παραµετρική φόρµα εκτύπωσης εντύπων και επιλογή διαφορετικών εντύπων τιµολόγησης. υνατότητα φωτογραφικής εκτύπωσης του εντύπου µε επιλογή του λογότυπου του εκδότη. Συνδέεται µε ταµειακή µηχανή και φυσικά µε ΦΗΜ.

7 Βασισµένη πλήρως στο νέο Κ.Β.Σ. η Γενική Λογιστική του WinDos είναι από τα πλέον πλήρη και ευέλικτα On-line προγράµµατα που έχουν ποτέ δηµιουργηθεί. ιαθέτει πλήρες νέο λογιστικό σχέδιο έτοιµο µε όλες τις απαραίτητες συνδέσεις, τετραψήφιο τεταρτοβάθµιο µε κλείδωµα του τριτοβάθµιου, και εύκολο τρόπο δήλωσης λογαριασµού (π.χ <enter> τον µετατρέπει αυτόµατα σε ). Η Γενική Λογιστική είναι ένα αυτόνοµο περιβάλλον που δεν απαιτεί οπωσδήποτε τη χρήση του κυκλώµατος τιµολόγησης. Παρόλα αυτά, όταν η λογιστική συνδέεται µε την τιµολόγηση, οι εγγραφές γίνονται κατά το πλείστον αυτόµατα µέσω της τιµολόγησης (on-line real time, χωρίς τη χρήση γεφυρών ή άλλων ενδιάµεσων διαδικασιών), µε αποτέλεσµα ο χρήστης να κάνει ελάχιστες εγγραφές χειροκίνητα. Πέραν αυτών, έχει δοθεί ιδιαίτερη έµφαση στον τρόπο χειρισµού των λογιστικών εγγραφών. Για το σκοπό αυτό, εκτός από τις απλές λογιστικές εγγραφές που γίνονται µε άµεσο τρόπο, ο χρήστης µπορεί να δηµιουργήσει και σύνθετες λογιστικές εγγραφές (διαφόρων ειδών λογιστικά άρθρα µε έως 150 διπλογραφικές εγγραφές) και να τις καταχωρήσει µόνιµα µε µορφή τυποποιηµένων µοντέλων εγγραφών, ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

8 ώστε να τις καλεί κατά περίπτωση. Καταχωρεί λογιστικές εγγραφές χωρίς ηµερολογιακή σειρά και οργανώνει εύκολα και γρήγορα, ελέγχοντας και την συνέπεια των χρεω-πιστώσεων. ιαθέτει γρήγορο καταχωρητικό υπολοίπων ενάρξεως πελατών και προµηθευτών. Τηρεί αναλυτικές καρτέλες πελατών, προµηθευτών, πωλητών, καθολικού. Παρακολουθεί την παλαιότητα των υπολοίπων πελατών-προµηθευτών. Αναζητά λογιστικές εγγραφές µε πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης κατά πελάτη, προµηθευτή, πωλητή, οµάδα λογαριασµών, κλπ. ηµιουργεί µέχρι και 99 κέντρα κόστους και εργασίες εισαγωγής-εξαγωγής λογιστικών εγγραφών. Παράγει όλες τις προβλεπόµενες εκτυπώσεις (ηµερολόγια, ισοζύγια µηνός και περιόδου, καρτέλες, περιοδικές και εκκαθαριστικές Φ.Π.Α., συγκεντρωτικές τιµολογίων (εκτυπώσεις, αρχείο και ηλεκτρονική υποβολή), θεωρηµένο Ισοζύγιο και Ισοζύγιο σε δισκέτα, φύλλο απογραφής, κλπ. Μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα εταιρείες µε Βιβλία Β ή Γ Κατηγορίας µέσα από την ίδια εγκατάσταση. Παράγει ανά πάσα στιγµή έτοιµα on-line αποτελέσµατα χρήσης (κέρδη ζηµίες), µε ταυτόχρονη αποτίµηση αποθεµάτων αποθήκης και υπολογισµό συντελεστών µικτού και καθαρού κέρδους επί αγορών και πωλήσεων. Παρακολουθεί ταυτόχρονα προηγούµενη και τρέχουσα οικονοµική χρήση, διαθέτοντας αυτόµατη µεταφορά υπολοίπων πελατών, προµηθευτών και καθολικού. ιαθέτει εργασίες τέλους έτους µε αυτόµατη δηµιουργία όλων των εγγραφών κλεισίµατος µέχρι τον λογαριασµό , αυτόµατη δηµιουργία εγγραφών για το κλείσιµο βιβλίων, µεταφορές υπολοίπων πελατών και προµηθευτών, κλπ.

9 ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ - ΠΑΓΙΑ Τα αξιόγραφα σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε αναλυτικά και µε συνέπεια τις εισπράξεις ή πληρωµές σας, όχι µόνο σε επίπεδο µετρητών αλλά και σε επίπεδο επιταγών, γραµµατίων εισπρακτέων και πληρωτέων, ακόµα και σε επίπεδο υποσχετικών. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγµή να ζητήσετε ένα αναλυτικό ληξιάριο αξιογράφων και ανάλογα να ρυθµίσετε τις υποχρεώσεις σας. Ελέγχει Γραµµάτια, Επιταγές, Υποσχετικές, απάνες, Πληρωτέα και Εισπρακτέα. Συνδέεται άµεσα µε την Λογιστική και καταχωρεί αυτόµατα λογιστικές εγγραφές. Περιλαµβάνει αρχείο τραπεζών µε πλήρη σύνδεση λογαριασµών λογιστικής, για τραπεζική διαχείριση αξιογράφων. Παρακολουθεί όλες τις φάσεις των αξιογράφων (εξόφληση, µεταβίβαση, χορήγηση, διαµαρτύρηση, ακύρωση, κλπ). ιαθέτει οµαδοποιηµένη εκτύπωση εισπρακτέων και πληρωτέων καταχωρίσεων, για έλεγχο ρευστότητας µε πολλαπλά φίλτρα. ιαθέτει εκτύπωση πινακίων µε ανεξάρτητη µηχανογραφηµένη παραµετρική φόρµα εκτύπωσης. ιαθέτει µηχανισµό αυτόµατης µεταφοράς αξιογράφων από την προηγούµενη χρήση. Το πρόγραµµα διαθέτει ένα αναλυτικό σύστηµα εύκολης και πλήρους διαχείρισης των παγίων της επιχείρησης. Η εξέλιξη ενός παγίου παρακολουθείται εύκολα και µε πληρότητα, µε αντίστοιχες εγγραφές. Οι αποσβέσεις υπολογίζονται άµεσα βάσει καταχωρηµένων συντελεστών, ηµεροµηνιών αγοράς και αδράνειας και γίνονται οι απαραίτητες λογιστικές εγγραφές. Για κάθε πάγιο τηρείται αναλυτική καρτέλα, όπου εµφανίζονται όλες οι κινήσεις που έχουν καταχωρηθεί. Με βάση τις αναλυτικές κινήσεις παγίων παράγει καταλόγους παγίων και εκτυπώνει µητρώα παγίων. ιαθέτει εύκολη αλλαγή κινήσεων παγίων και µεταφορά παγίων και κινήσεων από την προηγούµενη χρήση.

10 Από το κύκλωµα παραγγελιών σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε αποτελεσµατικά τις παραγγελίες όλων των οµάδων της αποθήκης σας ( Α υλών, εµπορευµάτων, κλπ) από τους προµηθευτές ή προς τους πελάτες σας. Ιδιαίτερα οι εταιρείες που χρησιµοποιούν συνταγολόγια έχουν την δυνατότητα να τα συσχετίσουν µε τις παραγγελίες (προκειµένου για προϊόντα παραγωγής) και να εξάγουν εκτός του καταλόγου ελλειµµάτων προϊόντων και κατάλογο ελλειµµάτων Α υλών που εκκρεµούν σε παραγγελίες. ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ είδος, κλπ επιτρέποντας πλήρη έλεγχο και εύκολη µετατροπή της παραγγελίας σε παραστατικά πώλησης. Παρακολουθεί γραµµατειακά τις φάσεις παραγγελίας, υποδεικνύοντας αρχική και τρέχουσα κατάσταση παραγγελίας σε ποσότητες και αξίες. Συνδέεται αυτόµατα µε το κύκλωµα της τιµολόγησης για αυτόµατη µετατροπή των παραγγελιών σε παραστατικά πώλησης. Επίσης γίνονται άµεσα οι αναλώσεις από τις υπάρχουσες παραγγελίες, είτε από την επιλεγµένη, είτε ιστορικά από τις παλαιότερες. Περιλαµβάνει παραµετρική φόρµα εκτύπωσης εντύπου παραγγελίας και παράγει καταλόγους παραγγελιών ανά πελάτη, προµηθευτή και ανά είδος, µε αναλύσεις σε χρώµατα και µεγέθη κατά περίπτωση. ιαχειρίζεται την αρχική µορφή και την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας, µε στοιχεία πώλησης χονδρικής και λιανικής, στοιχεία και ποσοστό πωλητή, εκπτώσεις και προµήθειες ανά

11 Το κύκλωµα παραγωγής είναι το σηµαντικότερο από τα τµήµατα της κάθε βιοτεχνικής ή βιοµηχανικής εταιρείας. Μπορείτε να οργανώσετε την παραγωγή και να συνδέσετε συνταγολόγια µε τα προϊόντα της παραγωγής σας. Κάθε παραγωγή παρακολουθείται ανεξάρτητα, ώστε να γνωρίζετε πάντοτε και µε ακρίβεια σε ποιο στάδιο βρίσκεται. ηµιουργεί αυτόµατα µέσες τιµές κόστους µε βάση το κόστος των πρώτων υλών που αναλώνονται. ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Τα συνταγολόγια υποστηρίζουν µέχρι 150 υλικά ανά προϊόν και µε δυνατότητα ηµιετοίµων (µε δική του συνταγή) κάτω από συνταγή. Το κύκλωµα παραγωγής δηµιουργεί έτοιµα µε χρήση συνταγολογίου και αυτόµατη ανάλωση Α υλών, η δε διαδικασία δηµιουργεί αυτόµατα τιµή κόστους προϊόντος βάσει παραγωγής. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό κάθε παραγωγής µε ανάλογα στατιστικά ανά παραγωγή. Ακόµα διαθέτει στατιστικά πρώτων υλών σε συσχετισµό µε ορισµένο προϊόν. Τέλος παράγει καταλόγους ελλειµµάτων µε πρόβλεψη αγορών. Η δηµιουργία των φάσεων παραγωγής γίνεται εύκολα από τον χρήστη σύµφωνα µε τις δικές του ανάγκες παρακολούθησης και τυποποίησης. Ειδικό καταχωρητικό παρακολουθεί τις κινήσεις αποστολής/παραλαβής φασόν.

12 Το πρόγραµµα, αξιοποιώντας της δυνατότητες της τεχνολογίας, διαθέτει µηχανισµό αυτόµατης ενηµέρωσης νέων εκδόσεων και ειδοποιήσεων προς τον χρήστη. Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει σύνδεση internet στον υπολογιστή. Εφ όσον ο έλεγχος της έκδοσης διαπιστώσει νέα έκδοση εµφανίζει µήνυµα προς τον χρήστη, On line - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίσης, χάρη στην on-line επικοινωνία µε τον server της Anaconda, το πρόγραµµα ενηµερώνει τον χρήστη µε ότι νέο υπάρχει σε εργατικά, φορολογικά και αλλά θέµατα άµεσου ενδιαφέροντος. Μαζί µε την υπηρεσία on-line support, είµαστε έτοιµοι ανά πάσα στιγµή να αντιµετωπίσουµε οποιοδήποτε θέµα υποστήριξης προκύψει. Θέτουµε την τεχνολογία στην υπηρεσία του πελάτη και σε συνδυασµό µε την τεχνογνωσία και την άρτια υποδοµή µας, δίνουµε άµεσα και υπεύθυνα τεκµηριωµένη λύση. ο οποίος επιλέγει αν θα πραγµατοποιήσει την ενηµέρωση άµεσα ή το αφήσει για αργότερα.

13 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Για πάνω από 25 χρόνια η εταιρεία µας στηρίζει την ανάγκη ανάπτυξης και µηχανογράφησης εταιρειών και λογιστικών γραφείων. Είµαστε εδώ για εσάς. Με αίσθηµα εµπιστοσύνης και ευθύνης. Με έµπειρο τεχνικό προσωπικό και µόνιµους συνεργάτες, λογιστές και φοροτεχνικούς, µε πολυετή θητεία και ειδική κατάρτιση στα φοροτεχνικά και εργατικά, εγγυόµαστε την αξιοπιστία των εφαρµογών µας. εν είναι τυχαίο που η ANACONDA Α.Ε., στον τοµέα των εργατικών, ανέλαβε, ύστερα από σχετικό διαγωνισµό, να προµηθεύσει στο ΙΚΑ και να ενηµερώνει τους πίνακες και τα κείµενα των συµβάσεων από το 1999 και εφεξής. Οι εφαρµογές Anaconda λειτουργούν σ ένα ολοκληρωµένο περιβάλλον τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης, το οποίο µπορείτε να εµπιστεύεστε. Παρέχουµε στους πελάτες µας. ωρεάν εκπαίδευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά την αγορά των προγραµµάτων. ωρεάν εκπαίδευση νέων χρηστών του προγράµµατος (ανεξαρτήτου αριθµού) στα γραφεία µας. Εγγύηση εκπαίδευσης, δωρεάν επανεκπαίδευση εφόσον ζητηθεί. ωρεάν µαθήµατα και αναβαθµίσεις µέσω Internet. Έλεγχος αρχείων και εκτίµηση κατάστασης προβληµατικών δίσκων χωρίς πρόσθετη χρέωση (στα γραφεία µας). Άµεση ανταπόκριση στις νοµοθετικές µεταβολές. Παροχή συµβουλών για εργατικά και λογιστικά θέµατα. Χαµηλό κόστος ετήσιου συµβολαίου. o o Εξουσιοδοτηµένοι Συνεργάτες: Κλωθάκης Νίκος, Σφακιών 50, Χανιά Κρήτη Τηλ: klothakis@otenet.gr Καρανάσιος Κοσµάς, Φράγκων 26, Θες/νίκη Τηλ: info@forodiktis.gr Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα να µεταβάλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράµµατος κατά την κρίση της και χωρίς προειδοποίηση. Η εµφάνιση των οθονών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα µε την έκδοση και τις επιλογές ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή του κάθε χρήστη.

14

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά

OptiplanFlex. Χαρακτηριστικά OptiplanFlex Η σειρά OptiplanFlex είναι µια προσεκτική προσέγγιση στις πραγµατικές ανάγκες του επιχειρηµατία και του διοικητικού στελέχους για να επιτυγχάνει τη βέλτιστη λειτουργία. Βασισµένο πάνω σε τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Αποθήκη o Διαχείριση αποθήκης (5 αποθ. χώροι) o Οργάνωση αποθήκης o Group Αποθηκών o Είδη

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων

Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Πλήρης εμπορική παρακολούθηση και άμεση οικονομική εικόνα των επιχειρήσεων Παρακολούθηση απεριορίστων υποκαταστημάτων της εταιρείας ΑΠΟΘΗΚΗ - Διαχείριση αποθήκης (απεριόριστοι αποθηκευτικοί χώροι) - Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά Singular Accountant

Χαρακτηριστικά Singular Accountant Χαρακτηριστικά Singular Accountant ιαχείριση Λογιστικού Γραφείου Η εφαρµογή διαχειρίζεται, παρακολουθεί και οργανώνει τις λειτουργίες του Λογιστικού Γραφείου Παρακολουθεί τους συναλλασσόµενους, είτε αυτοί

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control

Χαρακτηριστικά SingularLogic Control Χαρακτηριστικά SingularLogic Control ιαχείριση Συναλλασσόµενων Ενιαία παρακολούθηση συναλλασσόµενων ανεξάρτητα µε το ρόλο που έχουν στην εταιρία (πελάτης, προµηθευτής ή/και τρίτος λογαριασµός), έτσι ώστε:

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο

doitsimple To ProXess Retail είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο Erprs Rsurc Plag T PrXss Ral είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα το οποίο αντιπροσωπεύει την πιο ολοκληρωµένη λύση στο τοµέα της εντατικής λιανικής. Το ολοκληρωµένο πακέτο αποτελείται από τη

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης.

Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Παρουσίαση μοντέλου Εμπορικής & Λογιστικής διαχείρισης. Σελίδα 1 από 51 Περιεχόμενα 1. ΑΓΟΡΕΣ... 4 1.1 Παράμετροι.... 4 1.2 ιαθέσιμα παραστατικά.... 4 1.3 Στήλες γραμμών παραστατικών... 8 1.4 Συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης

Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα Πλήρεις Υπηρεσίες Υποστήριξης ] Το πληροφοριακό σύστημα για Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμους σχεδιασμένο γ ι α τ ι ς α ν ά γ κ ε ς π ο υ π ρ ο κ ύ π τ ο υ ν α π ό τ η ν ε φ α ρ μ ο γ ή [του προγράμματος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Προηγμένα και Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων Άνοιγµα Οικονοµικής Χρήσης Μεταφορές Υπολοίπων Η εργασία καταχώρησης της οικονοµικής χρήσης επιλέγεται ως εξής : Οργάνωση Εφαρµογής Χρήσεις Οργάνωση Αρχεία Οικονοµικές Χρήσεις Στοιχεία Χρήσης Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet

LYSP AUDIT essential. Lysp Audit. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Προσιτό κόστος. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Συνδεσιμότητα - Internet LYSP AUDIT essential Το LYSP AUDIT essential αποτελεί την οικονομική πρόταση της LYSP για επιχειρήσεις που αναζητούν ένα σύγχρονο και αξιόπιστο εργαλείο για την οργάνωσή τους. Είναι ιδανικό για μικρές

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων»

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων» Ολοκληρωµένη πλατφόρµα cloud για Τιµολόγηση, Μητρώο παγίων, Λογιστική παρακολούθηση, ιαχείριση οφειλών & υποχρεώσεων. Τιµολογήστε online, απλά και εύκολα µε αυτόµατη ενηµέρωση των λογιστικών σας βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ G2 Σύντομη παρουσίαση των χαρακτηριστικών του λογισμικού Το HellasSoft G2 είναι ένα αλληλένδετο σύστημα παρακολούθησης των πόρων της επιχείρησης (ERP). Eίναι ανεπτυγμένο στη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο.

Η λύση. Διεκπεραιώνει γρήγορα και με ασφάλεια όλες τις ενέργειες ώστε να παράγεται το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σωστό χρόνο. Λογιστική σουίτα II Οι ανάγκες Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού και φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων έχουν αυξήσει ραγδαία

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση

Περιεχόμενα Α ΜΕΡΟΣ. Πρόλογος των Συγγραφέων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 Πληροφοριακά Συστήματα και Σύγχρονη Επιχείρηση Πρόλογος των Συγγραφέων... 21 Α ΜΕΡΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Πληροφοριακά Συστήματα 1.1 Εισαγωγή... 29 1.2 Σύστημα... 29 1.3 Πληροφοριακά Συστήματα... 31 1.3.1 Ορισμός του Πληροφοριακού Συστήματος... 31 1.3.2 Συστατικά

Διαβάστε περισσότερα

Ε µ π ο ρ ι κ ή ι α χ ε ί ρ ι σ η

Ε µ π ο ρ ι κ ή ι α χ ε ί ρ ι σ η Ε µ πορική ιαχείριση ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το PRISMA Win Εµπορική ιαχείριση είναι µια πρωτοποριακή εφαρµογή που ενσωµατώνει και αξιοποιεί την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της πληροφορικής. Προσφέρει στην επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση

Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η οικογένεια PRISMA Win Auto-Moto αποτελείται από πρωτοποριακές εφαρµογές που ενσωµατώνουν και αξιοποιούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία Εργαλεία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης Με την εργασία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης εμφανίζονται στην οθόνη σας

Διαβάστε περισσότερα

DELTA Εμπορική ιαχείριση

DELTA Εμπορική ιαχείριση DELTA Εμπορική ιαχείριση Η εφαρμογή Delta Εμπορική ιαχείριση αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε είδος εμπορικής επιχείρησης. Υποστηρίζει όλο τον εμπορικό κύκλο, απο τη στιγμή της αγοράς, της τιμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων

ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων ACE ERP: Σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Είναι προϊόν ανάπτυξης και τεχνογνωσίας της ACE Hellas Α.Ε. Καθιστά δυνατή την κοστολογική διαχείριση των δραστηριοτήτων Επεκτείνεται μέχρι και τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Λογιστικό σχέδιο Γενικής Λογιστικής Πλήρης ανάπτυξη του Λογιστικού σχεδίου, σε οποιαδήποτε βαθµίδα βάσει του Ε.Γ.Λ.Σ. Ορισµός διαφορετικού µήκους και

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28. 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Τ.Α. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. - Ο.Τ.Α. Το λογισµικό «Λογιστήριο ΝΠΔΔ» έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την Anadelta Software για να καλύψει τις

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών

Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 1 Χριστουγεννιάτικος Τιμοκατάλογος Εμπορικών Λογιστικών & Ειδικών Εφαρμογών 2015 Barracuda Software Christmas Pricelist 2015 2 Γενικές Πληροφορίες... 4 Γενικά... 4 MultiUser... 4 Αναβαθμίσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο Η CybrArs παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το prxss Bauy αποτελεί το πιο σηµαντικό σύνεργο για την οργάνωση του κοµµωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Extra Λογιστική Διαχείριση ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Παρακολούθηση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου (Α', Β', Γ' κατηγορίας βιβλίων) σε ενιαίο περιβάλλον. - Κοινό ενιαίο αρχείο συναλλασσομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΙΟΣ 2010 2 Περιεχόμενα Απογραφή Ειδών 3 Πωλήσεις- Αγορές 5 Παρακολούθηση Προγράμματος Εργασιών Αντιπροσώπων 6 Διαχείριση Αποθήκης 7 Έλεγχος Υπολοίπων 8 Μεταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Περιεχόμενα ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: Γνώσεις Υποδομής... 13 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Επιχείρηση και Πληροφοριακό Σύστημα Διοίκησης... 15 1.1 Επιχείρηση... 16 1.1.1 Τι είναι Οργανισμός και τι είναι επιχείρηση (μια πρώτη ιδέα) 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους

Είδη. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Είδη Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία, Μεταβολή, Διαγραφή και Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης 7 Στην καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της

doitsimple Enterprise Resource Planning Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της Eerprse Resurce Plag Η µηχανογράφηση σε κάθε επιχείρηση του ιδιωτικού τοµέα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οργάνωσης και της εύρυθµης λειτουργίας. Ως απάντηση σε αυτήν την ανάγκη δηµιουργήσαµε το prxess Car

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή των νέων προδιαγραφών... 3 Αναλυτικά... 8 1. Αντιγραφή γέφυρας λογιστικής σε εταιρείες... 8 2. Ιστορικό Μετασχηματισμών... 9 3. Μητρώο

Διαβάστε περισσότερα

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Εκτυπώσεις Κινήσεων Εκτυπώσεις Κινήσεων Λογιστικές Ημερολόγια Πελατών (Πωλήσεις-Εισπράξεις) Η εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων

Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα Διαχείρισης Έργων Το σύστημα ιαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα, Τηλ: , , Fax: ,

Μιχαλακοπούλου 45, Αθήνα, Τηλ: , , Fax: , BMS, γιατί η εταιρεία σας αξίζει την καλύτερη μηχανογράφηση Η BMS στοχεύει όχι μόνο στη δημιουργία ενός λογισμικού προγράμματος, αλλά και στην ολοκληρωμένη και υπεύθυνη κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Cotton Plus WinPlan Enterprise Resource Planning Ολοκληρωµένο Πληροφοριακό Σύστηµα ιαχείρισης Εκκοκκιστικών Επιχειρήσεων Προσχέδιο Τεχνικής Μελέτης «Cotton» ISO 9001:2000 Winplan Cotton Plus Ολοκληρωµένο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων. ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου. στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client

Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων. ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου. στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client Οδηγός Εξαγωγής Συγκεντρωτικών Καταστάσεων ΚΕΠΥΟ και Ηλεκτρονικού Ισοζυγίου στο InnovEra 3 R2 για τον RTC client Μελίσσια, 12 Ιουλίου 2012 1. ιαδικασία Εξαγωγής Συγκεντρωτικής Κατάστασης ΚΕΠΥΟ - ΜΥΦ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Έσοδα - Έξοδα > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17

Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 Περιεχόμενα Πρόλογος...13 Κεφάλαιο 1 ο. Η Επιχείρηση ως Σύστημα...17 1.1 Τι είναι Οργάνωση...17 1.1.1 Ορισμοί...18 1.1.2 Στελέχωση μιας Επιχείρησης...20 1.2 Μορφές Οργανισμών και Επιχειρήσεων...21 1.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015

Xpress. Βέροια. Απρίλιος 2015 Xpress Βέροια Απρίλιος 2015 Τι είναι το Φαρμακείο; Το Φαρμακείο είναι στοιχείο της δομής της πρωτοβάθμιας υγείας, που επιτρέπει στον φαρμακοποιό να πραγματώσει τον κοινωνικό του σκοπό δηλαδή την μείωση

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα / Έξοδα Λογιστική Πάγια ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 COPYRIGHT, ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. έχει κατοχυρωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση

Ενέργειες Οδηγίες εισηγητή Δείγματα οθονών. 3. Επιλέγω Οικονομική Διαχείριση. - Παραμετροποίηση #1 Γενικής Λογιστικής Μετά τη δημιουργία του ετήσιου πλάνου παραγωγής και αναγκών θα προχωρήσουμε στην αγορά μέρους των υλικών που προβλέπονται ώστε να μπορεί να αρχίσει η παραγωγική διαδικασία τον Ιανουάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το WINERA ERP Α. ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Η έκδοση 5.91.00 του WinEra ERP υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ - ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ - ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ - ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ 1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ 2. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ 1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ 1.1 Η λειτουργία των λογαριασμών

Διαβάστε περισσότερα

1 Παραστατικών Πωλήσεων

1 Παραστατικών Πωλήσεων Version 2.4.0.0 Κινήσεις 1 Παραστατικών Πωλήσεων Κινήσεις Πωλήσεις Παραστατικά Πωλήσεων Στην αναζήτηση των παραστατικών πωλήσεων πραγµατοποιήθηκε προσθήκη ενός πλήκτρου το οποίο γίνεται ενεργό µόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R?

DO Y O Y U S PEAK K F U F TURE R? GALAXY είναι Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών της SingularLogic. Εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει backup της εφαρμογής πριν την έναρξη της διαδικασίας Φάση 1 Φάση 1.1 Με την εκτέλεση του προγράμματος εμφανίζεται η παρακάτω οθόνη Επιλογή των δύο checkbox τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από το εμπορικό κύκλωμα, τη λογιστική ή από

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015

Xpress. Αλεξανδρούπολη. Μάρτιος 2015 Xpress Αλεξανδρούπολη Μάρτιος 2015 ΑΠΟΘΗΚΗ Στήλες ανάπτυξης αποθεμάτων αποθήκης - Αποθηκευτικοί χώροι. Διαθέσιμα = το σύνολο των ποσοτήτων, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ράφια ή στα συρτάρια του φαρμακείου

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

A N A C O N D A Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α - Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ι Α - Ε Υ Χ Ρ Η Σ Τ Ι Α

A N A C O N D A Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α - Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ι Α - Ε Υ Χ Ρ Η Σ Τ Ι Α A N A C O N D A Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Α - Α Ξ Ι Ο Π Ι Σ Τ Ι Α - Ε Υ Χ Ρ Η Σ Τ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ι Κ Ο Μ Η Χ Α Ν Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Λ Ο Γ Ι Σ Τ Ι Κ Ω Ν Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ω Ν & Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ι Κ Ο Μ

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν

Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις, που επιθυμούν Enterprise Resource Planning Systems (ERP) για Μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις Ολοκληρωμένη, σύγχρονη και ευέλικτη λύση ERP (Enterprise Resource Planning-Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) για επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβάθμιση συστημάτων λογισμικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναβάθμιση συστημάτων λογισμικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310 236308 /ΝΣΗ E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.10.4.0 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Διαχείριση Ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ

Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Μηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των μηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από το εμπορικό κύκλωμα, τη λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση

Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Παραμετροποίηση Μετάβαση σε Ε.Λ.Π. Εάν αποφασιστεί η μετάβαση στο προτεινόμενο από τα ΕΛΠ λογιστικό σχέδιο, το ATLANTIS E.R.P. παρέχει αυτόματες εργασίες μετάβασης. Η μετάβαση στο νέο λογιστικό σχέδιο πρέπει να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 4.00.515

Soft1 Version 4.00.515 Νέες προδιαγραφές Version : 2.00 Date: 08/12/2015 Department: Product Management Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Γενικά... 3 Εμπορικό... 3 Χρηματοοικονομικά... 5 Μισθοδοσία... 6

Διαβάστε περισσότερα

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM

EBS Version Entersoft Business Suite Entersoft CRM EBS Version 4.4.0.10 Entersoft Business Suite Entersoft CRM Νέα χαρακτηριστικά και επεκτάσεις Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή περιεχομένων έκδοσης 3 Entersoft ERP... 3 Entersoft ERP 4 Χρηματοοικονομικά...

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Για το σωστό υπολογισµό των µηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων, στο Soft1 απαιτείται παραµετροποίηση στο αρχείο συναλλασσοµένων καθώς και στις Σειρές των παραστατικών. Αν αποστείλετε

Διαβάστε περισσότερα

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών

«Περιεχόµενα. 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα. 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών «Περιεχόµενα 03 Εισαγωγή Ένα ολοκληρωµένο πληροφοριακό σύστηµα 04 Περιγραφή Εργαλείο εφαρµογής διαδικασιών 05 Χαρακτηριστικά Τι περιλαµβάνει το epolis 06 Πλεονεκτήµατα Λύσεις και οφέλη του προγράµµατος

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται. On Σημαντικές εμπορικές και οικονομικές πληροφορίες, άμεσα διαθέσιμες τόσο στον επιχειρηματία για να παίρνει τις αποφάσεις του, όσο και σε στελέχη πωλήσεων για να έχουν την πλήρη εικόνα των πελατών που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH EMΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει όλη τη γκάμα των εμπορικών επιχειρήσεων POWER ANALYTICS MOBILE CRM Τα τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Παραμετροποίηση εφαρμογής... 3 1 Εταιρείες που δεν εντάσσονται στο ειδικό καθεστώς - είναι λήπτες τιμολογίων από υποκείμενους που έχουν ενταχθεί

Διαβάστε περισσότερα

EΡΓΑΛΕΙΟ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΑΘΕΣΙΜΩΝ

EΡΓΑΛΕΙΟ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΑΘΕΣΙΜΩΝ Έγκυρα & έγκαιρα όπου, όσο & όταν χρειασθείς Επιτυγχάνει: σωστό και υγιή σχεδιασµό των χρηµατικών διαθεσίµων αξιολόγηση και αξιοποίηση τραπεζικών προιόντων εκτίµηση του πιστωτικού κινδύνου ανάδειξη της

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία

LYSP AUDIT. Lysp Audit. Προσιτό κόστος. Γρήγορη έναρξη λειτουργίας. Συνδεσιμότητα - Internet. Ευχρηστία και λειτουργικότητα. Ταχύτατη λειτουργία LYSP AUDIT Το LYSP AUDIT είναι τεχνολογικά και λειτουργικά μια εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών, η οποία διαχειρίζεται βάσεις δεδομένων SQL, και λειτουργεί σε περιβάλλον εργασίας Windows NT, 2000, XP, 2003,

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Συγκεντρωτικές Καταστάσεις ΜΥΦ Εισαγωγή Ο υπολογισμός των συγκεντρωτικών καταστάσεων ΜΥΦ γίνεται από ειδική οντότητα της εφαρμογής και συγκεντρώνει στοιχεία από τα Έσοδα Έξοδα και από την διαχείριση παγίων

Διαβάστε περισσότερα