Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια."

Transcript

1 Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Εκτυπώσεις Κινήσεων Εκτυπώσεις Κινήσεων Λογιστικές Ημερολόγια Πελατών (Πωλήσεις-Εισπράξεις) Η εκτύπωση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε σε μία εκτύπωση όλες τις κινήσεις των πελατών σας και τα αντίστοιχα παραστατικά που τις συνοδεύουν κάθε φορά. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει, καθώς επίσης και τα είδη των παραστατικών που σας αφορούν. Οι πληροφορίες που αντλείτε από την εκτύπωση αυτή είναι η Μικτή αξία, η Έκπτωση που κάνετε στον πελάτη, η Καθαρή αξία, η Αξία ΦΠΑ, η Χρέωση και η Πίστωση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας τα αντίστοιχα check box να σας εμφανίζονται σε διαφορετική σελίδα οι εγγραφές κάθε ημέρας, να έχετε αναλυτική εκτύπωση, να έχετε ανάλυση των λογιστικών κατηγοριών, να σας εμφανίζει το σύνολο της ημέρας ανά παραστατικό, και να βλέπετε και τα ακυρωμένα ακυρωτικά. Προμηθευτών (Αγορές-Πληρωμές) Η εκτύπωση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε σε μία εκτύπωση όλες τις κινήσεις

2 των προμηθευτών σας και τα αντίστοιχα παραστατικά που τις συνοδεύουν κάθε φορά. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει, καθώς επίσης και τα είδη των παραστατικών που σας αφορούν. Οι πληροφορίες που αντλείτε από την εκτύπωση αυτή είναι η Μικτή αξία, η Έκπτωση που σας κάνει ο προμηθευτής, η Καθαρή αξία, η Αξία ΦΠΑ, η Χρέωση και η Πίστωση. Επίσης έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας τα αντίστοιχα check box να σας εμφανίζονται σε διαφορετική σελίδα οι εγγραφές κάθε ημέρας, να έχετε αναλυτική εκτύπωση, να έχετε ανάλυση των λογιστικών κατηγοριών, να σας εμφανίζει το σύνολο της ημέρας ανά παραστατικό, και να βλέπετε και τα ακυρωμένα ακυρωτικά. Επίσης, με την χρήση των πλήκτρων Page Up Page Down έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε Έλεγχος Λογιστικής Η εκτύπωση αυτή σας δίνει το σύνολο των κινήσεων ανάλογα με το ΦΠΑ που αντιστοιχεί σε κάθε λογιστική κίνηση. Γενικό Ημερολόγιο Στην επιλογή αυτή που σας δίνει το πρόγραμμα μπορείτε να εκτυπώσετε το Γενικό Ημερολόγιο για τη χρήση που θέλετε, για το χρονικό διάστημα που θέλετε, επιλέγοντας ταυτόχρονα από τη λίστα των διαθέσιμων παραστατικών αυτά που σας ενδιαφέρουν και που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι πληροφορίες που αντλείτε από αυτή τη εκτύπωση είναι κατανεμημένες ανά ημέρα και περιλαμβάνουν τον αριθμό παραστατικού, τον κωδικό και την επωνυμία του πελάτη, την αιτιολογία της κίνησης (δηλαδή το είδος του παραστατικού), την αξία, τα άλλα έξοδα, το ΦΠΑ, τη χρέωση και την πίστωση.

3 Ημερολόγιο Πωλήσεων Εσόδων Εξόδων Group Η εκτύπωση αυτή σας δίνει ομαδοποιημένες τις κινήσεις ανά κατηγορία ειδών ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να σας εμφανίζεται στην εκτύπωση μόνο το σύνολο των αγορών ή μόνο το σύνολο των πωλήσεων ή και τα δύο. Ημερολόγιο Πωλήσεων Εσόδων Εξόδων Η εκτύπωση αυτή σας δίνει μια κατάσταση όλων των κινήσεων ανά παραστατικό και κατηγορία για το ημερομηνιακό διάστημα που ορίζετε από τα Φίλτρα Αναζητήσεων. Κατάσταση Ημερησίων Πωλήσεων ανά Κατηγορία ΦΠΑ Η εκτύπωση αυτή σας δίνει μια Κατάσταση Ημερήσιων Πωλήσεων ανά είδος παραστατικού και κωδικό / επωνυμία πελάτη. Οι πληροφορίες που αντλείτε από την εκτύπωση αυτή είναι το είδος του ΦΠΑ, η Καθαρή Αξία, η αξία του ΦΠΑ, και το Γενικό Σύνολο. Κατάσταση Πωλήσεων-Αγορών Κατά

4 Κατηγορία ΦΠΑ και Τρόπο Πληρωμής Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε μια Κατάσταση Πωλήσεων-Αγορών κατά Κατηγορία (Υπηρεσία, Εμπόρευμα, Ά Ύλη κτλ). Η κατάσταση αυτή περιλαμβάνει τα σύνολα ΦΠΑ, Σύνολα Μετρητοίς, Σύνολα Επί Πιστώσει, Σύνολα Κατηγορίας, Σύνολα Παραστατικού, Σύνολα Ημέρας, Σύνολα Πωλήσεων. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να σας εμφανίζεται στην εκτύπωση μόνο το σύνολο των αγορών ή μόνο το σύνολο των πωλήσεων ή και τα δύο Επίσης, με τηνχρήση των πλήκτρων Page Up Page Down έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε Πληροφοριακές Κατάσταση Κινήσεων Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Κινήσεις Αγορών, Πωλήσεων ή Αγορών και Πωλήσεων της εταιρίας σας ταξινομημένες κατά Ημερομηνία και Τύπο Παραστατικού, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει. Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να εμφανίζονται οι Εισπράξεις Πληρωμές Αξιογράφων τσεκάροντας τα αντίστοιχα check box. Με τη χρήση του πλήκτρου Space Bar ή πατώντας διπλό κλικ με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε εγγραφή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της. στην επόμενη ημερομηνία με κινήσεις αγορών-πωλήσεων. Κλείσιμο Ημέρας Η κατάσταση αυτή, σας εμφανίζει το Κλείσιμο Ημέρας για την Ημερομηνία και για τη βάρδια που θα επιλέξετε. Αναλυτικότερα εμφανίζονται η Καθαρή Αξία, η Έκπτωση, ο Φ.Π.Α, η Αξία και ο Φ.Π.Α. των Επιβαρύνσεων και η Τελική Αξία των Παραστατικών (Αγορών και Πωλήσεων). Στην εκτύπωση υπολογίζονται και οι ποσοστιαίες εκπτώσεις Α' και Β' του παραστατικού, καθώς και η νομισματική έκπτωση του παραστατικού.

5 Με τη χρήση του πλήκτρου Space Bar ή πατώντας διπλό κλικ με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε εγγραφή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της. στην επόμενη ημερομηνία με κινήσεις αγορών-πωλήσεων. Συγκεντρωτική Κατάσταση Κινήσεων Με ανάλυση Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Κινήσεις Αγορών, Πωλήσεων καθώς και τις Λοιπές Κινήσεις της εταιρίας σας ταξινομημένες κατά Ημερομηνία και Τύπο Παραστατικού, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει με ανάλυση Κινήσεων. Στην εκτύπωση υπολογίζονται και οι ποσοστιαίες εκπτώσεις Α' και Β' του παραστατικού, καθώς και η νομισματική έκπτωση του παραστατικού. στην επόμενη σελίδα εκτύπωσης Χωρίς Ανάλυση Στην εκτύπωση αυτή παίρνετε μια συνοπτική κατάσταση όλων των κινήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε ένα ορισμένο ημερομηνιακό διάστημα που εσείς επιλέγετε. Στην εκτύπωση υπολογίζονται και οι ποσοστιαίες εκπτώσεις Α' και Β' του παραστατικού, καθώς και η νομισματική έκπτωση του παραστατικού. Αναλυτική Ημερήσια Κατάσταση Κινήσεων Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Κινήσεις Αγορών, Πωλήσεων ή Αγορών και Πωλήσεων της εταιρίας σας ανά Ημέρα και Τύπο Παραστατικού, καθώς και ανά βάρδια, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει, και ανά επιλεγμένο ταμείο (εάν διαθέτετε περισσότερα από ένα). Οι πληροφορίες που παίρνετε είναι το Γενικό Σύνολο καθώς και τα επιμέρους Σύνολα για το κλείσιμο του Ταμείου όπως Πωλήσεις, Αγορές, Εισπράξεις, Πληρωμές, Δαπάνες, αναλυτικά με τη Χρέωση και την Πίστωση αλλά και ανά τρόπο πληρωμής (Επί πιστώσει, Μετρητοίς κτλ)

6 Εκκαθάριση Αντιπροσώπου Πώλησης Η εκτύπωση Εκκαθάριση Αντιπροσώπου Πώλησης σας δίνει μια συγκεντρωτική εικόνα των κινήσεων για το μήνα που επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση από τα Φίλτρα Εκτυπώσεων. Από την εκτύπωση αυτή μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για το υπόλοιπο και την αξία της περιόδου ανά κωδικό και περιγραφή είδους, για τις επιστροφές των πελατών / προμηθευτών, τις πωλήσεις και τις παραδόσεις της περιόδου, καθώς και τις παραλαβές του μήνα. Τέλος, σας εμφανίζει ένα συγκεντρωτικό Χρηματικό Υπόλοιπο προς Απόδοση. Ημερήσια Κατάσταση Κινήσεων ανά Τρόπο Πληρωμής Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Κινήσεις Αγορών, Πωλήσεων ή Αγορών και Πωλήσεων της εταιρίας σας ανά Ημέρα και Τύπο Παραστατικού, καθώς και ανά βάρδια, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει, και ανά επιλεγμένο ταμείο (εάν διαθέτετε περισσότερα από ένα). Οι πληροφορίες που παίρνετε είναι το Γενικό Σύνολο καθώς και τα επιμέρους Σύνολα για το κλείσιμο του Ταμείου όπως Πωλήσεις, Αγορές, Εισπράξεις, Πληρωμές, Δαπάνες σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής (επί πιστώσει, μετρητοίς). Κατάσταση Κινήσεων (Συντελεστής Καθαρού Κέρδους)

7 Η εκτύπωση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσετε όλες τις κινήσεις των ειδών ανά κατηγορία (εμπόρευμα, υπηρεσία, προϊόν, Ά ύλη κτλ) για το ημερομηνιακό διάστημα που θα ορίσετε. Οι πληροφορίες που παίρνετε είναι οι ποσότητες που κινήθηκαν σε κάθε είδος, η τιμή λιανικής προ ΦΠΑ, η αξία του ΦΠΑ, το γινόμενο της ποσότητας επί την αξία του ΦΠΑ και το γινόμενο της ποσότητας επί την τιμή λιανικής.. Καταστάσεις Ελέγχου Καταστάσεις Ελέγχου Παραστατικών Η κατάσταση αυτή σας εμφανίζει αναλυτικά τα Παραστατικά (ποσότητα, καθαρή αξία, ποσό ΦΠΑ και σύνολα ανά παραστατικό) που επιλέγετε από τα Διαθέσιμα Παραστατικά, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει. Μπορείτε να επιλέξετε: Όλα τα παραστατικά με την χρήση του πλήκτρου Επιλογή Όλων Μόνο τα Εκκρεμή παραστατικά Μόνο τα παραστατικά που ενημερώνουν Πελάτη ή Προμηθευτή Να συμμετέχουν οι αξίες των παραστατικών που δεν ενημερώνουν Πελάτη / Προμηθευτή στα σύνολα Μόνο παραστατικά που δεν έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Μόνο παραστατικά που έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Ανάλυση κινήσεων Εμφάνιση Προτιμολογίων ή να ακυρώσετε την επιλογή τους πατώντας το πλήκτρο Καθαρισμός. Επιπλέον μπορείτε να κάνετε αναζήτηση Παραστατικών καθορίζοντας συγκεκριμένους Αρ. Παραστατικών και σειρών. Με τη χρήση του πλήκτρου Space Bar ή πατώντας διπλό κλικ με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε εγγραφή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της.

8 Πωλήσεων Η κατάσταση αυτή σας εμφανίζει αναλυτικά τα Παραστατικά Πωλήσεων (ποσότητα, καθαρή αξία, ποσό ΦΠΑ και σύνολα ανά παραστατικό) που επιλέγετε από τα Διαθέσιμα Παραστατικά, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει και σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης που έχετε καθορίσει από την ομάδα εργασιών Εργαλεία Παράμετροι Εφαρμογής Πεδία Εκτυπώσεων. Μπορείτε να επιλέξετε: Όλα τα παραστατικά με την χρήση του πλήκτρου Επιλογή Όλων Μόνο τα Εκκρεμή παραστατικά Μόνο τα παραστατικά που ενημερώνουν Πελάτη ή Προμηθευτή Να συμμετέχουν οι αξίες των παραστατικών που δεν ενημερώνουν Πελάτη / Προμηθευτή στα σύνολα Μόνο παραστατικά που δεν έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Μόνο παραστατικά που έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Ανάλυση κινήσεων Εμφάνιση Προτιμολογίων ή να ακυρώσετε την επιλογή τους πατώντας το πλήκτρο Καθαρισμός. Με τη χρήση του πλήκτρου Space Bar ή πατώντας διπλό κλικ με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε εγγραφή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της. Αγορών Η κατάσταση αυτή σας εμφανίζει αναλυτικά τα Παραστατικά Αγορών (ποσότητα, καθαρή αξία, ποσό ΦΠΑ και σύνολα ανά παραστατικό) που επιλέγετε από τα Διαθέσιμα Παραστατικά, σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας που έχετε ορίσει και σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης που έχετε καθορίσει από την ομάδα εργασιών Εργαλεία Παράμετροι Εφαρμογής Πεδία Εκτυπώσεων. Μπορείτε να επιλέξετε: Όλα τα παραστατικά με την χρήση του πλήκτρου Επιλογή Όλων Μόνο τα Εκκρεμή παραστατικά Μόνο τα παραστατικά που ενημερώνουν Πελάτη ή Προμηθευτή Να συμμετέχουν οι αξίες των παραστατικών που δεν ενημερώνουν Πελάτη / Προμηθευτή στα σύνολα Μόνο παραστατικά που δεν έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Μόνο παραστατικά που έχουν ενημερώσει μέσω γέφυρας Λογιστική Ανάλυση κινήσεων Εμφάνιση Προτιμολογίων

9 ή να ακυρώσετε την επιλογή τους πατώντας το πλήκτρο Καθαρισμός. Με τη χρήση του πλήκτρου Space Bar ή πατώντας διπλό κλικ με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε εγγραφή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της. Αναλυτική Κατάσταση Ελέγχου Παραστατικών Στην εκτύπωση της Αναλυτικής Κατάστασης Ελέγχου Παραστατικών μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά σε ποσότητες και αξίες όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί για τις κινήσεις που πραγματοποιήσατε μέσα στο ημερομηνιακό διάστημα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τις Αγορές, τις Πωλήσεις,τα Ακυρωτικά, τις Εισπράξεις και τις Πληρωμές, τα Παραστατικά που δεν ενημερώνουν τον Πελάτη και τις εισπράξεις/πληρωμές/αξιόγραφα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεμονωμένα ή όλα τα παραστατικά που σας ενδιαφέρουν. Κατάσταση Ελέγχου Πωλήσεων (Στοιχεία Διεύθ.) Η εκτύπωση αυτή σας δίνει για κάθε πελάτη που κινήθηκε στο ημερομηνιακό διάστημα που επιλέγετε τα στοιχεία της διεύθυνσής τους, καθώς και πληροφορίες για το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ στην οποία ανήκουν. Σας εμφανίζει επίσης την επωνυμία του πελάτη και την καθαρή αξία και την αξία του ΦΠΑ της κάθε σας συναλλαγής.

10 Κατάσταση Ελέγχου Πωλήσεων Εμπορευμάτων-Υπηρεσιών Η εκτύπωση Κατάσταση Ελέγχου Πωλήσεων Εμπορευμάτων-Υπηρεσιών, σάς δίνει μια κατάσταση των πωλήσεων ανά Εμπόρευμα ή Υπηρεσία στην οποία περιλαμβάνονται τα παραστατικά που συμμετείχαν στην κάθε πώληση, ο κωδικός και η επωνυμία του πελάτη, οι ποσότητες και οι Αξίες των Εμπορευμάτων ή των Υπηρεσιών. Επίσης, με την χρήση των πλήκτρων Page Up Page Down έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε Ταμείου Ταμείο Με την κατάσταση αυτή μπορείτε να δείτε τις Κινήσεις του Ταμείου αναλυτικά για την ημ/νία που εσείς θα καθορίσετε στα Φίλτρα Εκτυπώσεων και για τη βάρδια που επιθυμείτε. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εάν θα εμφανίζονται Εισπράξεις / Πληρωμές Κινήσεις που δεν ενημερώνουν υπόλοιπο Ο αριθμός του Παραστατικού, καθώς και να γίνεται ομαδοποίηση ανά ταμείο εάν το επιθυμείτε και για τα ταμεία που θα επιλέξετε από το πεδίο Επιλογή Ταμείων. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε τις κινήσεις του ταμείου με την ημ/νία κάθε κίνησης, τα στοιχεία του παραστατικού, την πλήρη επωνυμία των πελατών / προμηθευτών / τρίτων, το σύνολο της συγκεκριμένης κίνησης, εάν ήταν εισροή ή εκροή στο ταμείο καθώς επίσης και το τρέχον σύνολο. Ενημέρωση Εισπράξεων

11 Η εκτύπωση Ενημέρωση Εισράξεων σας δίνει μια συγκεντρωτική κατάσταση των εισπράξεων ανά είδος παραστατικού για το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς ορίζετε, βάσει παραστατικού ή σχετικού παραστατικού. Ενημέρωση Πληρωμών Η εκτύπωση Ενημέρωση Πωλήσεων σας δίνει μια συγκεντρωτική κατάσταση των πληρωμών ανά είδος παραστατικού για το ημερομηνιακό διάστημα που εσείς ορίζετε, βάσει παραστατικού ή σχετικού παραστατικού. Εκτύπωση Ταμείου με Αξιόγραφα Με την κατάσταση αυτή μπορείτε να δείτε τις Κινήσεις του Ταμείου αναλυτικά για την ημ/νία που εσείς θα καθορίσετε στα Φίλτρα Εκτυπώσεων, που περιλαμβάνουν και κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί με Αξιόγραφα Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε εάν θα εμφανίζονται: Εισπράξεις / Πληρωμές Κινήσεις που δεν ενημερώνουν υπόλοιπο, καθώς και να γίνεται ομαδοποίηση ανά ταμείο εάν το επιθυμείτε και για τα ταμεία που θα επιλέξετε από το πεδίο Ταμεία. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε τις κινήσεις του ταμείου με την ημ/νία κάθε κίνησης, τα στοιχεία του παραστατικού, την πλήρη επωνυμία των πελατών / προμηθευτών / τρίτων, τα ποσά εισροών και εκροών για τα αξιόγραφα, αλλά και για τις πληρωμές που έγιναν με μετρητά, το υπόλοιπο και τα σύνολα. Οχημάτων

12 Κατάσταση Παραστατικών Κατά Κατηγορία - Πληρωμή* Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε μία Κατάσταση Παραστατικών κατά κατηγορία Είδους και τρόπο Πληρωμής σύμφωνα με τα Όρια Ημερομηνίας και τη βάρδια που έχετε ορίσει. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την εμφάνιση Κινήσεων για συγκεκριμένους πωλητές, τη συμμετοχή παραστατικών που ενημερώνουν μόνο Πελάτη ή Αποθήκη καθώς και την Ανάλυση των Κινήσεων. Στο τέλος της εκτύπωσης εμφανίζει αυτόματα τα Σύνολα Μετρητών Αντλιών, τα Σύνολα Παραστατικών και υπολογίζει αυτόματα τη διαφορά τους. Επιλέγοντας Ταξινομήσεις σας εμφανίζεται ο πίνακας με όλα τα φίλτρα αναζήτησης που έχετε επιλέξει. Στην Ταξινόμηση Πεδίων μπορείτε να ορίσετε τη σειρά της ταξινόμησης σέρνοντας με κρατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σας το πεδίο που επιθυμείτε στην αντίστοιχη θέση. Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. * Η συγκεκριμένη επιλογή ενεργοποιείται εφόσον διαθέτετε την εφαρμογή PRISMA Win Υγρά Καύσιμα. Σκαφών Κατάσταση Αγορών-Πωλήσεων Σκαφών Με την εκτύπωση αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις Κινήσεις Αγορών, Πωλήσεων όλων των σκαφών της εταιρίας σας ταξινομημένες κατά Ημερομηνία και μάρκα και χωρισμένες κατά εισαγωγές και εξαγωγές, επιλέγοντας αν το επιθυμείτε να σας εμφανίζονται και τα Μεταχειρισμένα στην εκτύπωση ή όχι. Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

Για να δείτε όλες τις εγγραφές της εκτύπωσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Λογιστικές Καρτέλα Πελάτη Στην Καρτέλα του Πελάτη εμφανίζονται αναλυτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Γέφυρα με Λογιστική/Έσοδα-Έξοδα. Ρυθμίσεις. Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Γέφυρα με Λογιστική/Έσοδα-Έξοδα. Ρυθμίσεις. Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Γέφυρα με Λογιστική/Έσοδα-Έξοδα Γέφυρα με Λογιστική/Έσοδα-Έξοδα Στην Γέφυρα με την Γενική Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Έσοδα - Έξοδα > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΝΟΤΗΤΑ 1...1 ΠΛΗΚΤΡΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ...2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2...3 ΓΕΦΥΡΑ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ...4 - Ρυθµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία.

Παραγγελίες. Πελατών. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Παραγγελίες Παραγγελίες Πελατών Πελάτης Είδη Στοιχεία Αποστολής Λοιπά Στοιχεία Πελάτης Είδη Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εκτυπώσεις. Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εκτυπώσεις Εκτυπώσεις Πλήκτρα & Λειτουργίες Εκτυπώσεων Στη δεξιά πλευρά των διαλόγων υπάρχουν τα παρακάτω πλήκτρα:

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί

Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς- Πώλησης και Μετασχηματισμοί Περιεχόμενα Δημιουργία Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Παραστατικού Αγοράς... 3 Καρτέλα Βασικό... 4 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία... 5 Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί.

Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας με όλα τα Αρχεία της εφαρμογής και τον Αριθμό των Εγγραφών που έχουν εισαχθεί. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εργασίες Αρχείων Εργασίες Αρχείων Κατάσταση Αρχείων Με την επιλογή Κατάσταση Αρχείων εμφανίζεται ένας πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Εργαλεία. Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης. Εργασίες Χρήσεις. Άνοιγμα νέας χρήσης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία Εργαλεία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης Με την εργασία Επιλογή Εταιρίας-Χρήσης εμφανίζονται στην οθόνη σας

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 7.0.1.0002 Εμπορικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε κατηγορία βιβλίων, ρυθμίσεις ΦΠΑ και τους κωδικούς ΚΑΔ της εταιρίας.

Φορολογικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε κατηγορία βιβλίων, ρυθμίσεις ΦΠΑ και τους κωδικούς ΚΑΔ της εταιρίας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Γενική Λογιστική > Εργαλεία Εργαλεία Εταιρίες Διαχείριση Εταιριών Βασικά Στοιχεία: Συμπληρώνετε τα βασικά στοιχεία της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές

Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Soft1 Version 312.510 Νέες προδιαγραφές Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή των νέων προδιαγραφών... 3 Αναλυτικά... 8 1. Αντιγραφή γέφυρας λογιστικής σε εταιρείες... 8 2. Ιστορικό Μετασχηματισμών... 9 3. Μητρώο

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης

Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Αποδείξεων Πετρελαίου Θέρμανσης. Παρουσιάζονται οι διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος.

Στις παραγγελίες έχετε, πλέον, τη δυνατότητα να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν στο μικτό και καθαρό βάρος. Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν σε όλες τις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (

Παράμετροι Εφαρμογής. Γενικές. Published on PRISMA Win Help - Megasoft ( Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Εργαλεία > Παράμετροι Εφαρμογής Παράμετροι Εφαρμογής Γενικές Μηνύματα Σφαλμάτων χειρισμού: επιλέγετε το πεδίο

Διαβάστε περισσότερα

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII

Διαγραφή Επιλέγετε Διαγραφή για να διαγράψετε μία ήδη υπάρχουσα διαδικασία εισαγωγής ASCII Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) > Αρχεία Αρχεία Εισαγωγή από αρχείο ASCII Με την εργασία αυτή έχετε την δυνατότητα να εισάγετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Αξιόγραφων

Διαχείριση Αξιόγραφων Διαχείριση Αξιόγραφων 1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Διαχείρισης Αξιόγραφων στην εφαρμογή extra Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω προτείνεται μια

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής

Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής Διαχείριση Εισαγωγής Νέων Εγγραφών Εσόδων Εξόδων και Άρθρων Γενικής Λογιστικής ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Εισαγωγή Νέας εγγραφής Εσόδου Εξόδου και Άρθρου Γενικής Λογιστικής.... 4 1.1. Διαδικασία εισαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας.

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Μισθοδοσία > Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Στα Βασικά Στοιχεία έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την πλήρη καρτέλα των Πελατών σας.

Στα Βασικά Στοιχεία έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την πλήρη καρτέλα των Πελατών σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Πελάτες Πελάτες Διαχείριση Βασικά Στοιχεία Στα Βασικά Στοιχεία έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε την πλήρη

Διαβάστε περισσότερα

Σε οποιοδήποτε σημείο του Ημερολογίου και με διπλό κλικ του ποντικιού σας έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε ένα Νέο Συμβάν στο Ημερολόγιο.

Σε οποιοδήποτε σημείο του Ημερολογίου και με διπλό κλικ του ποντικιού σας έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε ένα Νέο Συμβάν στο Ημερολόγιο. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Έσοδα - Έξοδα > Megasoft Megasoft Ημερολόγιο F9 Με την επιλογή της εργασίας αυτής έχετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Διαχείρισης Γραφείου.

Διαβάστε περισσότερα

Αναµόρφωση απανών. Οι µη εκπιπτόµενες αυτές δαπάνες θα πρέπει να αποτυπώνονται αναλυτικά και οµαδοποιηµένες µε τις έντυπες καταστάσεις

Αναµόρφωση απανών. Οι µη εκπιπτόµενες αυτές δαπάνες θα πρέπει να αποτυπώνονται αναλυτικά και οµαδοποιηµένες µε τις έντυπες καταστάσεις Αναµόρφωση απανών Κατά την διάρκεια της λογιστικής χρήσης, είναι σύνηθες το φαινόµενο να καταχωρίζονται στα λογιστικά βιβλία συναλλαγές που αφορούν έξοδα της επιχείρησης ή του ελεύθερου επαγγελµατία, τα

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Net PYLON Platform

Epsilon Net PYLON Platform Epsilon Net PYLON Platform Διαδικασίες Γρήγορης Παραμετροποίησης V1.0 / 06-2014 Page 1 of 29 Περιεχόμενα 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 2 ΒΗΜΑΤΑ... 4 2.1 Εγκατάσταση Φορολογικών Μηχανισμών... 4 2.2 Σύνδεση (Log-in)...

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin)

Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Εμπορική Διαχείριση > Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Διαχείριση Βάσης Δεδομένων (dbadmin) Μέσα από τη διαχείριση βάσης δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων

Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων 1 Νέα διαδικασία ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας ενημέρωσης των Συγκεντρωτικών Καταστάσεων, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ.

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ. 1 PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση ver. 6.0.2.0175 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ. Γενικά Για τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από 1.1.2014 υπάρχει η υποχρέωση για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1

ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 ΑΛΛΑΓΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Έκδοση 3.2014.1 1. Δημιουργία Μεταβολή Καρτέλας Λογιστικής. Αν η καρτέλα έχει τύπο Λογιστικής και μορφή Κινούμενη, τότε ενεργοποιείται το πεδίο Αριθμός ΦΤΜ στην θέση του πεδίου Επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων

Διαχείριση Εισπράξεων. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Διαχείριση Εισπράξεων Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η διαχείριση των εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου 11

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση εισπράξεων

Διαχείριση εισπράξεων Διαχείριση εισπράξεων Περιεχόμενα Δημιουργία είσπραξης μετρητών... 3 Δημιουργία είσπραξης πιστωτικών καρτών... 6 Δημιουργία είσπραξης αξιογράφου... 10 Ακύρωση παραστατικού είσπραξης... 14 Αντιγραφή παραστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Θέρμανσης Ήφαιστος ( )

Οδηγίες Θέρμανσης Ήφαιστος ( ) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Κινήσεις > Κινήσεις Καυσίμων > Σύστημα Ήφαιστος Σύστημα Ήφαιστος Αποστολή Κινήσεων Οδηγίες Θέρμανσης Ήφαιστος

Διαβάστε περισσότερα

Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS.

Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS Manager POS Manager Στο POS Manager έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ρυθμίσεις για τα συστήματα POS. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Παράµετροι ιαχείρισης Λογιστικής. Τύποι Λογιστικών Άρθρων. Ηµερολόγια Λογιστικής. Στοιχεία Λογαριασµών Λογιστικού Σχεδίου

Παράµετροι ιαχείρισης Λογιστικής. Τύποι Λογιστικών Άρθρων. Ηµερολόγια Λογιστικής. Στοιχεία Λογαριασµών Λογιστικού Σχεδίου Παράµετροι ιαχείρισης Λογιστικής Με την επιλογή αυτή («Παράµετροι & Προτιµήσεις Εργασίες Έναρξης Παράµετροι Λογιστικής») µπορείτε να καθορίσετε τη Μορφή κωδικού Αναλυτικών Λογαριασµών* που επιθυµείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου

Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Εκτύπωση Γενικού Ημερολογίου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Εκτύπωσης Γενικού Ημερολογίου. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 8.0.1.0001 Λογιστικές εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

Α. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΥΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΦΑΣ Οι οδηγίες που προσφέρονται παρακάτω, πρέπει να εφαρμοστούν σωστά ώστε να δημιουργείται αυτόματα η συγκεντρωτική τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Extra. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών

Δημιουργία. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία. Εκτυπώσεων & Προβολών Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η Δημιουργία Εκτυπώσεων & Προβολών Περιεχόμενα Διαχείριση Εκτυπώσεων & Προβολών 3 Εκτύπωση Γενικές Παράμετροι... 4 Φίλτρα... 4 Bands...

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online

MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online MEGASOFT ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Οδηγός Σύνδεσης Ταμειακών Μηχανών Online Ρυθμίσεις Σύνδεσης Για Τον Οδηγό της Ταμειακής Εγκατάσταση του οδηγού της ταμειακής μηχανής. Από το μενού των Windows εκτελείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων

Οικονοµική Χρήση - Μεταφορές Υπολοίπων Άνοιγµα Οικονοµικής Χρήσης Μεταφορές Υπολοίπων Η εργασία καταχώρησης της οικονοµικής χρήσης επιλέγεται ως εξής : Οργάνωση Εφαρµογής Χρήσεις Οργάνωση Αρχεία Οικονοµικές Χρήσεις Στοιχεία Χρήσης Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ

Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Έκδοση νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ από το ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ Η έκδοση 3.20.21 του ACADEMIA FINANCIALS ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ υποστηρίζει την έκδοση της νέας Μηνιαίας Κατάστασης ΜΥΦ, η οποία πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β

Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. Άρθρου 39β Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Παραμετροποίηση εφαρμογής... 3 1 Εταιρείες που δεν εντάσσονται στο ειδικό καθεστώς - είναι λήπτες τιμολογίων από υποκείμενους που έχουν ενταχθεί

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Λογιστικές Εφαρμογές ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ.

PRISMA Win Λογιστικές Εφαρμογές ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ. 1 PRISMA Win Λογιστικές Εφαρμογές ver. 6.0.2.0175 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ. Γενικά Για τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από 1.1.2014 υπάρχει η υποχρέωση για

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Point of Sale ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών Μ.Υ.Φ.

PRISMA Win Point of Sale ver Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών Μ.Υ.Φ. 1 PRISMA Win Point of Sale ver. 3.0.3 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών Μ.Υ.Φ. Γενικά Για τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται από 1.1.2014 υπάρχει η υποχρέωση για τις επιχειρήσεις και τους

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ

Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Δημιουργία και Υποβολή Περιοδικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού και Αυτόματης Υποβολής Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ στην εφαρμογή extra

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ... 5 1.1. Ενημέρωση Λογιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ

Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ Υπολογισμός και Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ . 2 Περιεχόμενα 1 Περίληψη... 1 3 Συγχρονισμός Λογιστικού Σχεδίου... 5 4 Υπολογισμός Περιοδικής Δήλωσης Φ.Π.Α.... 6 4.1 Αυτόματη Υποβολή Περιοδικής Δήλωσης

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα & Λειτουργίες Διαχ/σης Αρχείων

Πλήκτρα & Λειτουργίες Διαχ/σης Αρχείων Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Λογιστική Διαχείριση > Έσοδα - Έξοδα Έσοδα - Έξοδα Η εφαρμογή PRISMA Win Έσοδα-Έξοδα είναι μία ακόμα πρωτοποριακή εφαρμογή της Megasoft

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 4.00.515

Soft1 Version 4.00.515 Νέες προδιαγραφές Version : 2.00 Date: 08/12/2015 Department: Product Management Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Γενικά... 3 Εμπορικό... 3 Χρηματοοικονομικά... 5 Μισθοδοσία... 6

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3

Σελίδα 1 από 51 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 1 από 51 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 10 Φεβρουαρίου 2015 Έκδοση 1.3 Σελίδα 2 από 51 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου...

Δημιουργία πληρωμής μετρητών Πεδία Παραστατικού Πληρωμής Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων Καταχώρηση Αξιογράφου... Δημιουργία πληρωμής Περιεχόμενα Δημιουργία πληρωμής μετρητών... 3 Πεδία Παραστατικού Πληρωμής... 4 Δημιουργία πληρωμής αξιογράφων... 6 Καταχώρηση Αξιογράφου... 8 Αντιγραφή παραστατικού πληρωμής... 10 Ακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. 1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές ΜΥΦ Οι µηνιαίες συγκεντρωτικές ΜΥΦ έρχονται να αντικαταστήσουν από 1/1/2014 τις ετήσιες καταστάσεις ΚΕΠΥΟ και περιλαµβάνουν: 1. Χονδρικές πωλήσεις, που υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια

Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα Έξοδα Λογιστική Πάγια Λογιστική Σουίτα II Έσοδα / Έξοδα Λογιστική Πάγια ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 COPYRIGHT, ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. Η ALTEC ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Α.Ε. έχει κατοχυρωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:...

Είσοδος στην εφαρμογή Δημιουργία Εταιρίας Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας: Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία: Καρτέλα Τράπεζα:... Περιεχόμενα Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Δημιουργία Εταιρίας... 5 Καρτέλα Στοιχεία εταιρίας:... 6 Καρτέλα Πρόσθετα στοιχεία:... 6 Καρτέλα Τράπεζα:... 7 Καρτέλα λογιστική:... 9 Καρτέλα e-mail info... 9 Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Megasoft. Αριθμομηχανή. Υπολογιστής Δανείου. Υποβολή Μηνιαίων Συγκεντρωτικών. Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ.

Megasoft. Αριθμομηχανή. Υπολογιστής Δανείου. Υποβολή Μηνιαίων Συγκεντρωτικών. Μηνιαίες Συγκεντρωτικές Καταστάσεις Πελατών & Προμηθευτών Μ.Υ.Φ. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Εμπορικό > Megasoft Megasoft Αριθμομηχανή Αριθμομηχανή (F2) Με την επιλογή της εργασίας αυτής εμφανίζεται μια Αριθμομηχανή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πρόγραμμα κάνουμε είσοδο πληκτρολογώντας Username DC Password DC Βασικά πλήκτρα F8 κάνει εκτύπωση (πρέπει να είμαστε στο κατάλληλο πεδίο) F9 κάνει αναζήτηση F12 κάνει

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ

Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ ΚΕΦΑΛΑΙΟ E.R.P. 1 Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ έρχονται να αντικαταστήσουν από 1/1/2014 τις ετήσιες καταστάσεις ΚΕΠΥΟ και περιλαµβάνουν: 1. Χονδρικές πωλήσεις, που υποβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων

Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Πλήρης Διαχείριση Οχημάτων Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασία Πλήρους Διαχείρισης Οχημάτων. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ.

Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ. Προσαρμογή των εφαρμογών PRISMA Win στη νομοθεσία και πιο συγκεκριμένα στις νέες διατάξεις του κώδικα ΦΠΑ. Οι διατάξεις ισχύουν και πρέπει να εφαρμόζονται από 01/08/2017 βάσει των Ν. 4484/2017 - ΠΟΛ. 1134/217

Διαβάστε περισσότερα

7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 7. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 7.1 Εισαγωγή Κινήσεων (Τιμολόγηση επί Αυτοκινήτου) Από το συγκεκριμένο Υποσύστημα (Module) έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εξαγωγή αρχείων της εφαρμογής σε μορφή ASCII και να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μετά την εγκατάσταση το πρόγραμμα εκτελείται από το ΕΝΑΡΞΗ(START) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ(PROGRAMS) RENTACAR. Οταν τελειώσει η φόρτωση του προγράμματος, (ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ) βλεπουμε την βασική

Διαβάστε περισσότερα

RBS ELIO web. 20 Βιβλίο Οδηγιών Χειρισμού 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών.

RBS ELIO web. 20 Βιβλίο Οδηγιών Χειρισμού 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών. 5.2 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Έκδοση διάφορων αναφορών στατιστικών. ΚΛΕΙΔΙ ΣΥΜΒΟΛΑ Πιέστε το πλήκτρο μία φορά και μετά το πλήκτρο έως ότου δείτε στην πρώτη σειρά της οθόνης: > ΑΝΑΦΟΡΕΣ- ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. Πιέστε το

Διαβάστε περισσότερα

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1)

εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Page 1 of 10 (εικόνα 1) εδφεφδεφεφεφεφεφεφ Οδηγίες δημιουργίας ειδικών παραστατικών και ηλεκτρονικής υποβολής κινήσεων στο σύστημα Ήφαιστος, για διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης. πολ.: 1018-30/01/2008 (Προσοχή οι οδηγίες αφορούν

Διαβάστε περισσότερα

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Αυτόματο Κλείσιμο Ισολογισμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης Οδηγιών Αυτόματου Κλεισίματος Ισολογισμού στην εφαρμογή extra Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Καθεστώς ΦΠΑ (39Β)

Ειδικό Καθεστώς ΦΠΑ (39Β) Ειδικό Καθεστώς ΦΠΑ (39Β) 1 Τι είναι το Ειδικό Καθεστώς Φ.Π.Α. Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1214/2014 το Ειδικό καθεστώς Φ.Π.Α. 39Β προβλέπει ότι όσες επιχειρήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου

Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου Εκτύπωση Λογιστικού Αποτελέσματος Καθαρών Κερδών και υπολογισμός Σεναρίων Αυτοελέγχου Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εκτύπωσης Λογιστικού Αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΥΦ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 2014 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥ Είδος Εγγράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΜΥΦ Ημερομηνία 14 Ιανουαρίου 2014 Έκδοση 1.1 Περιεχόμενα 1.0 Αυθεντικοποίηση χρηστών... 4 2.0 Αρχική Οθόνη... 6 1.1 Αλλαγή...

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Παραστατικών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Παραστατικών στην εφαρμογή της Λογιστικής. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

Εξαγωγή Καταστάσεων ΜΥΦ. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η εξαγωγή αρχείου για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατώνπρομηθευτών

Εξαγωγή Καταστάσεων ΜΥΦ. Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η εξαγωγή αρχείου για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατώνπρομηθευτών Εξαγωγή Καταστάσεων ΜΥΦ Σε αυτό το εγχειρίδιο περιγράφεται η εξαγωγή αρχείου για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατώνπρομηθευτών (ΜΥΦ) Περιεχόμενα Εξαγωγή Καταστάσεων ΜΥΦ 3 Πιθανά Σφάλματα 6 2 Εξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Υποσύστημα. Διαχείρισης Δαπανών. του Τακτικού Προϋπολογισμού

Υποσύστημα. Διαχείρισης Δαπανών. του Τακτικού Προϋπολογισμού 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Υποσύστημα Διαχείρισης Δαπανών του Τακτικού Προϋπολογισμού 1. ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Στην συγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού

Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Εισαγωγή Νέου Λογαριασμού Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας εισαγωγής νέου λογαριασμού καθώς και την παραμετροποίησή του. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

Διαφορές Commercial - Business

Διαφορές Commercial - Business Διαφορές Commercial - Business Διαθέσιμοι πόροι Αποθέματα Συγκεντρωτική Εικόνα - Εικόνα αποθεμάτων - Εκτυπώσεις Ανάλυση υπολοίπων - Εκκαθάριση τρίτων - Εργασίες Δημιουργία προϋπολογισμών - Υπηρεσίες /

Διαβάστε περισσότερα

$ Προϊόντα Γράψτε τον κωδικό του προϊόντος και πατήστε Επεξεργασία. Κατόπιν γράψτε την περιγραφή του προϊόντος,την οµάδα,την µονάδα µέτρησης, την συσκευασία,τα πακέτα, την 2 η µονάδα µέτρησης, τις µερίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους

Pylon Entry. Είδη. Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Pylon Entry Είδη Στη διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία Μεταβολή Διαγραφή - Αναζήτηση ενός είδους Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Είδους... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Πολιτική Τιμολόγησης...

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ

Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ Για το σωστό υπολογισµό των µηνιαίων συγκεντρωτικών καταστάσεων, στο Soft1 απαιτείται παραµετροποίηση στο αρχείο συναλλασσοµένων καθώς και στις Σειρές των παραστατικών. Αν αποστείλετε

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης

Διαχείριση Επιλογών Διαμόρφωσης 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας διαχείρισης επιλογών διαμόρφωσης εγγραφών Εσόδων Εξόδων & Άρθρων Γενικής Λογιστικής στην εφαρμογή της σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας

Pylon Entry. Υπηρεσίες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Pylon Entry Υπηρεσίες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή και Αναζήτηση υπηρεσίας Περιεχόμενα Δημιουργία Νέας Υπηρεσίας... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 4 Καρτέλα Προτεινόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται.

Παράλληλα, τα στελέχη της επιχείρησης θα έχουν την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης των εκκρεμών ενεργειών τους απ' όπου κι' αν βρίσκονται. On Σημαντικές εμπορικές και οικονομικές πληροφορίες, άμεσα διαθέσιμες τόσο στον επιχειρηματία για να παίρνει τις αποφάσεις του, όσο και σε στελέχη πωλήσεων για να έχουν την πλήρη εικόνα των πελατών που

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση.

Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Διαδικασία μεταφοράς του μισθοδοτικού άρθρου από την εφαρμογή Extra Μισθοδοσία στην εφαρμογή Extra Λογιστική Διαχείριση. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Michael Kalochristianakis. Συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP/CRM), 2012, χειμερινό εξάμηνο

Michael Kalochristianakis. Συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP/CRM), 2012, χειμερινό εξάμηνο Michael Kalochristianakis Συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP/CRM), 2012, χειμερινό εξάμηνο Εργαστήριο 2: αρχική προσαρμογή του MS Nav σε ένα επιχειρησιακό περιβάλλον περιεχόμενα προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής.

Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης πρέπει να ακολουθήσει για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της εφαρμογής. Έκδοση Επιταγών Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Έκδοσης Επιταγών στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση της σειράς HyperΛογιστική. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα

Ε µ π ο ρ ι κ ή ι α χ ε ί ρ ι σ η

Ε µ π ο ρ ι κ ή ι α χ ε ί ρ ι σ η Ε µ πορική ιαχείριση ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το PRISMA Win Εµπορική ιαχείριση είναι µια πρωτοποριακή εφαρµογή που ενσωµατώνει και αξιοποιεί την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της πληροφορικής. Προσφέρει στην επιχείρηση,

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax:

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ Μαρούσι Αττικής Τηλ.: Fax: 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, Τ.Κ. 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ.: 215.5500880 Fax: 215.5500883 E-mail: info@01solutions.gr Πίνακας Περιεχομένων 1. Εφαρμογές (w_diax01201)... 4 2. Σχέσεις Εφαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Γ ε ν ι κ ή Λ ο γ ι σ τ ι κ ή

Γ ε ν ι κ ή Λ ο γ ι σ τ ι κ ή Γενική Λογιστική ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η εφαρµογή PRISMA Win Γενική Λογιστική είναι µία ακόµα πρωτοποριακή εφαρµογή της Megasoft, που αξιοποιεί την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της πληροφορικής. Ενσωµατώνει όλες

Διαβάστε περισσότερα

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης

Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Υπολογισμός Φορολογικής Αναμόρφωσης Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Υπολογισμού Φορολογικής Αναμόρφωσης στην εφαρμογή Λογιστική Διαχείριση. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1

Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Μηνιαίες Συγκεντρωτικές1 Καταστάσεις1 Σύντομες Οδηγίες Χρήσης 1/4/2014 Σελίδα 1 από 12 8 2014 Rowega Consulting Ltd. i. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Κατά την εκκίνηση της εφαρµογής, εµφανίζεται στην οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση

Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση Ανταλλακτικά- Συνεργείο- Έ κθεση ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η οικογένεια PRISMA Win Auto-Moto αποτελείται από πρωτοποριακές εφαρµογές που ενσωµατώνουν και αξιοποιούν την τελευταία λέξη στην τεχνολογία της πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis - Νέο user interface

Atlantis - Νέο user interface New Desktop 1 Atlantis - Νέο user interface ATLANTIS - ΝΕΟ USER INTERFACE... 2 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ... 3 ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 4 ΜΠΑΡΑ ΧΡΗΣΤΗ (USER TOOLBAR)... 5 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 6 Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση /02/2016. Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Έκδοση 21.28. 10/02/2016 Ημ/νία έκδοσης 10/02/2016 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Ελληνικά λογιστικά πρότυπα... 3 Παρακρατούμενοι φόροι... 3 Μαζικές πληρωμές... 3 Αναστολή πληρωμών... 3 Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα

Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Αφού δώσουμε όνομα χρήση και password μπορούμε να επιλέξουμε ημερομηνία εισόδου στο σύστημα, εταιρία και υποκατάστημα Η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Ανά χρήστη υπάρχει δυνατότητα σχεδιασμού Menu Αρχείο

Διαβάστε περισσότερα