ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ"

Transcript

1 Awarded the ecolabel! ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

2 Εμπειρία 30 Ετών Η εταιρεία KLIMATIKA ιδρύθηκε το 1982 στο Κορωπί Αττικής, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο της θέρμανσης. Η αποστολή μας: Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο μας, παρέχοντας στους πελάτες μας την άριστη σχέση επένδυσης απόδοσης. Βελτιώνουμε διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Επιδιώκουμε την αναβάθμιση της αγοράς μας και του ρόλου μας σε αυτήν. Οι αρχές μας: Ποιότητα σε όλες τις δράσεις μας. Συνέπεια στις δεσμεύσεις μας απέναντι σε προμηθευτές, πελάτες και καταναλωτές. Επιλογή λύσεων με γνώμονα τη βέλτιστη αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων και την ελαχιστοποίηση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Η KLIMATIKA είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος του Αυστριακού κατασκευαστικού οίκου λεβήτων στερεών καυσίμων, Froling. Ο Ηγέτης στα Στερεά Καύσιμα Η Αυστριακή εταιρεία Froling δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία, για περισσότερα από 50 χρόνια, στην κατασκευή λεβήτων στερεών καυσίμων (λέβητες ξύλου - λέβητες pellet). Παράλληλα η εξειδίκευση και η εμπειρία όλων αυτών των ετών έχει οδηγήσει την Froling στην καθιέρωσή της, ως την πρωτοπόρο εταιρεία στην παραγωγή σύγχρονων συστημάτων στερεών καυσίμων. Επιτεύγματα & Καινοτομία Η Froling είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έχει αναπτύξει και εν συνεχεία εφαρμόσει την τεχνολογία της πυρόλυσης στους λέβητες ξύλου, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει και εφαρμόσει τη χρήση του αισθητήρα λάμδα* τόσο στους λέβητες ξύλου, όσο και σε αυτούς του pellet. Διακρίσεις & Καταξίωση Το κύρος και η τεχνογνωσία της Froling πιστοποιείται από την κατοχή βραβείων διεθνούς φήμης τα οποία τεκμηριώνουν αφενός μεν την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων, αλλά παράλληλα επιβραβεύουν και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Froling, το οποίο απαρτίζεται από μηχανικούς, συμβούλους ενέργειας και τεχνικούς εγκαταστάτες. Η Froling ως πρωτοπόρος εταιρεία στην κατασκευή συστημάτων στερεών καυσίμων (λέβητες ξύλου-λέβητες pellet) έχει μέχρι σήμερα επιτύχει την εδραίωση των προϊόντων της σε περισσότερες από 39 χώρες, με κυριότερες τις Αμερική, Γερμανία, Βέλγιο, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιρλανδία, Σουηδία, Σλοβενία, Νορβηγία, Πολωνία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ισπανία. *Λάμδα: Συντελεστής λάμδα ορίζεται ο λόγος της μάζας του αέρα προς την μάζα του καυσίμου για την τέλεια καύση.

3 Λέβητες ΞΥΛΟΥ 3 Στερεά καύσιμα α) Τι σημαίνει ο όρος στερεά καύσιμα και ποια είναι τα στερεά καύσιμα; Με τον όρο στερεά καύσιμα αναφερόμαστε στα στερεά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται σαν καύσιμα για να παράγουν ενέργεια και κατ επέκταση θερμότητα. Στερεά καύσιμα είναι το ξύλο, το pellet, ο πυρήνας, το καλαμπόκι το σιτάρι και άλλα δημητριακά. β) Ποιοι είναι οι πιο διαδεδομένοι τύποι στερεών καυσίμων; Σε παγκόσμια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, οι πιο διαδεδομένοι τύποι στερεών καυσίμων είναι το Pellet και το Ξύλο. Οικολογικά & Οικονομικά Οφέλη Η εξέλιξη των τιμών των διαφόρων πηγών ενέργειας κατά τα τελευταία έτη αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα οφέλη από τη χρήση των στερεών καυσίμων: Φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικά ελκυστικά. Το ξύλο αποτελεί μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Οι λέβητες στερεών καυσίμων μπορούν να μειώσουν το κόστος θέρμανσης κατά 40%-60% σε σχέση με τους λέβητες πετρελαίου, ενώ παράλληλα βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς εκλύουν ελάχιστους ρύπους. Froling S4 Turbo Καινοτομία και Υπεροχή Τα σημεία υπεροχής που καθιστούν τον λέβητα S4 Turbo ως τον κορυφαίο λέβητα καύσης ξύλου είναι: Τέλεια καύση με τη μέγιστη δυνατή μείωση εκπομπών ρύπων προς το περιβάλλον. Θάλαμος καύσης κατασκευασμένος από πυρίτιο Αυτόματη έναυση του λέβητα Πίνακας οργάνων με έλεγχο του λάμδα Awarded Αναλυτική παρουσίαση, video, του τρόπου λειτουργίας του λέβητα S4 Turbo μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της KLIMATIKA στο YouTube, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: the ecolabel!

4 Αισθητήρας ελέγχου του συντελεστή λάμδα για τέλεια καύση. 2. Σύστημα βελτιστοποίησης απόδοσης (W.O.S.) για υψηλή απόδοση και εύκολο καθαρισμό. (Προαιρετικό για τα μοντέλα 18kw και 28kw ενώ περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό για τα μοντέλα 36kw και άνω.) 3. Θερμομόνωση πετροβάμβακα υψηλής ποιότητας 10cm. 4. Χειροκίνητη ρύθμιση πρωτεύοντος και δευτερεύοντος κυκλώματος αέρα. 5. Θυρίδα με μεγάλο άνοιγμα για τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα. 6. Πίνακας οργάνων με δυνατότητα ελέγχου του συντελεστή λάμδα. 7. Σύστημα αναρρόφησης καπνού (αναθυμιάσεις) κατά τη διαδικασία τροφοδοσίας του λέβητα. 8. Θάλαμος φόρτωσης με ειδική επένδυση για την αποφυγή επικάθισης υπολειμμάτων. 9. Ο θάλαμος φόρτωσης (55cm) εξασφαλίζει μεγάλα χρονικά διαστήματα ανατροφοδότησης. 10. Αυτόματη προθέρμανση του λέβητα μέσω ειδικών αεραγωγών. (Προαιρετικά παρέχεται συσκευή αυτόματης έναυσης.) 11. Νέος θάλαμος καύσης για ακόμη μικρότερη εκπομπή ρύπων προς το περιβάλλον.

5 Λέβητες ΞΥΛΟΥ 5 Σημεία Υπεροχής 1. Νέος θάλαμος καύσης Πολύ μεγάλη ζώνη καύσης. Εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα εκπομπής ρύπων. Η Froling εξελίσσοντας τον παραδοσιακό θάλαμο καύσης, με τον στροβιλισμό της φλόγας, θέτει νέα δεδομένα με τον S4-Turbo. Ο θάλαμος καύσης με τις μεγαλύτερες σε μέγεθος ζώνες καύσης (θάλαμος υψηλών θερμοκρασιών) μειώνει στο μέγιστο δυνατό σημείο τις εκπομπές ρύπων προς το περιβάλλον. Η στιβαρή κατασκευή και ο κατασκευασμένος από πυρίτιο θάλαμος καύσης εγγυώνται την αντοχή του λέβητα σε βάθος χρόνου. 2. Αυτόματη προθέρμανση λέβητα Τροφοδοτήστε τον λέβητα και ανάψτε φωτιά. Αυτό είναι όλο! Καμία διαφυγή καπνού προς το λεβητοστάσιο. Συσκευή αυτόματης έναυσης του λέβητα (προαιρετικό). Κάτι μοναδικό. Εξαιτίας της ειδικής ρύθμισης του αέρα της καύσης, που παρέχει η πόρτα πλήρωσης του S4-Turbo, μπορεί άμεσα να σφραγισθεί μετά την έναυση. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα που χρειάζονται αέρα για τη διαδικασία έναρξης της καύσης. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία παρέχεται, προαιρετικά, εξάρτημα το οποίο εκκινεί αυτόματα τον λέβητα. 3. Πίνακας οργάνων Lamdatronic S 3200 Διαχείριση όλων των λειτουργιών του λέβητα και παράλληλα έλεγχο της λειτουργίας του συντελεστή λάμδα. Ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης. Ενσωματωμένο κουμπί βοήθειας και οργανωμένα μενού για εύκολο χειρισμό. Δυνατότητα ελέγχου των λειτουργιών του λέβητα μέσα από τον εσωτερικό χώρου του κτιρίου. Με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων S 3200 η froling κάνει ένα βήμα μπροστά. Ο πίνακας οργάνων είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας κλίσης για να είναι ευανάγνωστος. Η οργανωμένη δομή των μενού του πίνακα τον καθιστούν εύκολο στη χρήση και μπορούν πολύ εύκολα να ρυθμιστούν όλες οι λειτουργίες του λέβητα. Ο πίνακας υποστηρίζει επιπλέον τη δυνατότητα για έλεγχο όλων των λειτουργιών του λέβητα μέσα από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού χωρίς να απαιτείται η μετάβαση στο λεβητοστάσιο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η σύνδεσή του με τον πίνακα RBG Ο S4 Turbo διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά, κοινά με του S3 Turbo. Δείτε τα στη σελ. 9

6 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Froling S4 Turbo Διαστάσεις S4 Turbo L Μήκος λέβητα L1 L1* Συνολικό μήκος με ανεμιστήρα εξαγωγής Συνολικό μήκος με ανεμιστήρα εξαγωγής B Πλάτος λέβητα Β1 Συνολικό πλάτος λέβητα Η Ύψος λέβητα H1 Συνολικό ύψος με σωλήνα καυσαερίων H1* Ύψος μέχρι περίβλημα αναρρόφησης H2 Ύψος σύνδεσης σωλήνα καυσαερίων H2* H3 Ύψος σύνδεσης σωλήνα καυσαερίων Σύνδεση αγωγού προσαρμογής H4 Σύνδεση αγωγού επιστροφής H5 Σύνδεση εναλλάκτη θερμότητας ασφαλείας Διάμετρος σωλήνα καυσαερίων Όλες οι διαστάσεις αναφέρονται σε mm.

7 Λέβητες ΞΥΛΟΥ 7 Τεχνικά Χαρακτηριστικά S4 Turbo Ονομαστική θερμική ισχύς [kw] Ηλεκτρική ισχύς [W] Χωρητικότητα θαλάμου πλήρωσης [l] Πόρτα πλήρωσης (πλάτος/ύψος) [mm] 360 / / / / / / / 380 Χωρητικότητα νερού [l] Βάρος λέβητα [kg] Froling S3 Turbo Λέβητας Ξύλου Προηγμένης Τεχνολογίας Τα σημεία υπεροχής που καθιστούν τον λέβητα S3 Turbo ως τον κορυφαίο λέβητα καύσης ξύλου είναι: Πατενταρισμένος θάλαμος καύσης στροβιλισμού φλόγας (πυρόλυση) Ανεξάρτητη θυρίδα για την έναυση του λέβητα Σύστημα αναρρόφησης καυσαερίων Ανεμιστήρας μεταβλητών στροφών (inverter) ρύθμισης καύσης Αναλυτική παρουσίαση, video, του τρόπου λειτουργίας του λέβητα S3 Turbo μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της KLIMATIKA στο YouTube, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

8 Ανεμιστήρας μεταβλητών στροφών (inverter) για ρύθμιση της καύσης. 2. Σύστημα βελτιστοποίησης απόδοσης (W.O.S.) για υψηλή απόδοση και εύκολο καθαρισμό. (Προαιρετικό για τα μοντέλα 18kw και 28kw ενώ περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό για τα μοντέλα 36kw και άνω.) 3. Θερμομόνωση πετροβάμβακα υψηλής ποιότητας 10cm. 4. Χειροκίνητη ρύθμιση πρωτεύοντος και δευτερεύοντος κυκλώματος αέρα. 5. Θυρίδα με μεγάλο άνοιγμα για τον εύκολο καθαρισμό του λέβητα. 6. Πίνακας οργάνων S-Tronic. 7. Σύστημα αναρρόφησης καπνού (αναθυμιάσεις) κατά τη διαδικασία τροφοδοσίας του λέβητα. 8. Θάλαμος φόρτωσης με ειδική επένδυση για την αποφυγή επικάθισης υπολειμμάτων. 9. Ο μεγάλος θάλαμος φόρτωσης (55cm) εξασφαλίζει μεγάλα χρονικά διαστήματα ανατροφοδότησης. 10. Ανεξάρτητη θυρίδα αποκλειστικά για την έναυση του λέβητα. 11. Πατενταρισμένος θάλαμος καύσης στροβιλισμού της φλόγας (πυρόλυση).

9 Λέβητες ΞΥΛΟΥ 9 Σημεία Υπεροχής 1. Μεγάλος θάλαμος τροφοδοσίας Εύκολη φόρτωση από την πρόσοψη του λέβητα Μεγάλη διάρκεια καύσης Μεγάλα διαστήματα ανατροφοδότησης Η φόρτωση του S3-Turbo γίνεται εύκολα και άνετα από την μπροστινή όψη του λέβητα. Ο θάλαμος φόρτωσης έχει βάθος 55cm εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο. Συχνά αρκεί μία και μόνο πλήρωση του λέβητα για όλη την ημέρα. Η επιπρόσθετη χαλύβδινη προστασία του θαλάμου φόρτωσης προστατεύει τον θάλαμο πλήρωσης και τον διατηρεί καθαρό. 2.Θάλαμος καύσης με στροβιλισμό φλόγας (πυρόλυση) Εξαιρετική απόδοση καύσης Περιορισμένες εκπομπές ρύπων Ο λέβητας froling S3-Turbo με τον πατενταρισμένο θάλαμο καύσης στροβιλισμού της φλόγας (πυρόλυση) εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση καύσης. Η μεγάλη ζώνη καύσης (θάλαμος υψηλών θερμοκρασιών) εγγυάται τις περιορισμένες εκπομπές ρύπων προς το περιβάλλον. 3. Σύστημα W.O.S. Μεγιστοποίσηση βαθμού απόδοσης Εύκολος καθαρισμός του λέβητα Οικονομία καυσίμου Τo σύστημα W.O.S. (σύστημα βελτιστοποίησης βαθμού απόδοσης) περιλαμβάνει ειδικά ελατήρια για τον στροβιλισμό των καυσαερίων στις διαδρομές του λέβητα. Ο καθαρισμός του λέβητα γίνεται εύκολα από τον εξωτερικό μοχλό. Οι καθαρές διαδρομές καυσαερίων μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου. Η τεχνολογία W.O.S. διατίθεται προαιρετικά για τα μοντέλα 18kw και 28kw και από τα 36kw και άνω στον αρχικό εξοπλισμό. 4. Σύστημα αναρρόφησης καπνού Καμία διαφυγή καπνού στο χώρο κατά την τροφοδοσία Καθαρές συνθήκες στο λεβητοστάσιο Το σύστημα αναρρόφησης καυσαερίων του λέβητα froling S3 Turbo εμποδίζει τη διαφυγή των καπνού προς τον εσωτερικό χώρο του δωματίου (λεβητοστασίου) κατά τη διαδικασία τροφοδοσίας του λέβητα με καύσιμη ύλη (ξύλα) την ώρα της λειτουργίας του. 5. Ανεμιστήρας μεταβλητών στροφών (inverter) Αυτοματοποιημένη λειτουργία Προσαρμογή σε όλες τις καταστάσεις λειτουργίας Απόλυτα ασφαλής λειτουργία Ο λέβητας είναι εξοπλισμένος με ανεμιστήρα μεταβλητών στροφών (inverter) ο οποίος ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με τις απαιτούμενες ανάγκες για θέρμανση. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου κατά τη λειτουργία του λέβητα.

10 Άνεση & Ευκολία Πίνακας οργάνων S-Tronic Πίνακας ελέγχου S-Tronic με ένδειξη της θερμοκρασίας εξόδου των καυσαερίων, έλεγχο της θερμοκρασίας του δοχείου αδρανείας (buffer tank) με δύο αισθητήρια και έλεγχο του κυκλώματος θέρμανσης. Επιπλέον ρυθμίζει τη λειτουργία του ανεμιστήρα της καύσης. Πίνακας οργάνων S-Tronic plus Πίνακας ελέγχου S-Tronic plus για έλεγχο και ρύθμιση του ανεμιστήρα της καύσης, γραφική απεικόνιση για εξαγωγή και επιπλέον ρύθμιση των λειτουργιών του λέβητα όπως : έλεγχος της θερμοκρασίας του δοχείου αδρανείας (buffer tank) με δυο αισθητήρια, ρύθμιση του δοχείου ζεστού νερού χρήσης με ένα αισθητήριο. Έλεγχος του κυκλώματος θέρμανσης για ένα αναμεικτικό κύκλωμα ή δύο αναμεικτικά κυκλώματα θέρμανσης με επιπλέον αισθητήριο. Επιπλέον υποστηρίζεται επέκταση έως 18 κυκλωμάτων θέρμανσης και 8 υδραυλικών κιτ. Χειριστήριο χώρου RBG 3200 για μεγαλύτερη άνεση Χειριστήριο χώρου για απομακρυσμένο έλεγχο και ρύθμιση όλων των λειτουργιών του λέβητα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων του λέβητα διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του συστήματος ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα εύκολος στη χρήση του. Ο πίνακας οργάνων είναι αποσπώμενος και μπορούν όλες οι λειτουργίες να ελεγχθούν μέσα από το σπίτι, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση στο λεβητοστάσιο. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Froling S3 Turbo

11 Λέβητες ΞΥΛΟΥ 11 Διαστάσεις S3 Turbo L Μήκος λέβητα L1 Συνολικό μήκος με ανεμιστήρα εξαγωγής B Πλάτος λέβητα Β1 Συνολικό πλάτος με πλευρική πόρτα καθαρισμού Η Ύψος λέβητα H1 H2 H3 H4 H5 Συνολικό ύψος με σωλήνα καυσαερίων Ύψος σύνδεσης σωλήνα καυσαερίων Σύνδεση αγωγού προσαρμογής Σύνδεση αγωγού επιστροφής Σύνδεση εναλλάκτη θερμότητας ασφαλείας Διάμετρος σωλήνα καυσαερίων Όλες οι διαστάσεις αναφέρονται σε mm. Τεχνικά Χαρακτηριστικά S3 Turbo Ονομαστική θερμική ισχύς (χωρίς τεχνολογία W.O.S.) [kw] ,0 25,0 - - Ονομαστική θερμική ισχύς (με τεχνολογία W.O.S.) [kw] Χωρητικότητα θαλάμου πλήρωσης [l] Θυρίδα πλήρωσης (πλάτος/ ύψος) [mm] 22,5 31,0 36,0 45, / / / / 370 Χωρητικότητα νερού[l] Βάρος λέβητα (χωρίς τεχνολογία W.O.S.) [kg] Βάρος λέβητα (με τεχνολογία W.O.S.) [kg]

12 AΘHNA: Bασ. Κωνσταντίνου 281, Κορωπί Tηλ.: , Fax: , ΘΕΣ/NIKH: 6ο χλμ. Θεσ/νίκης-Κατερίνης Τ.Θ.: 1415, Καλοχώρι Τηλ.: , Fax: Heizkessel- und Behalterbau GesmbH A-4710 Grieskirchen, Industriestr. 12 AUT: Tel +43 (0) Fax +43 (0) GER: Tel +49 (0) Fax +49 (0)

Σύστημα θέρμανσης με καύση ξύλου

Σύστημα θέρμανσης με καύση ξύλου Σύστημα θέρμανσης με καύση ξύλου BioControl 18-40 Lambda 18-40 Η ικανότητά μας είναι η επιτυχία μας... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HERZ: 22 εταιρείες Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου βρίσκονται στην Αυστρία Η έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο οίκος Sime, αναλογιζόμενος τα ενεργειακά προβλήματα και τη ζήτηση χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προσφέρει στην αγορά και λέβητες βιομάζας:

Διαβάστε περισσότερα

Ο λέβητας περιλαμβάνεται στη γερμανική λίστα BAFA χάρη στο χαμηλό επίπεδο ρύπων και στην υψηλή απόδοση

Ο λέβητας περιλαμβάνεται στη γερμανική λίστα BAFA χάρη στο χαμηλό επίπεδο ρύπων και στην υψηλή απόδοση Οικονομία Lambda prbe Προηγμένος αλγόριθμος ελέγχει το λέβητα σύμφωνα με τις δεδομένες συνθήκες προσφέροντας τη βέλτιστη απόδοση ανά πάσα στιγμή. Εγγυάται σημαντική εξοικονόμηση, καθαρισμό εναλλάκτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 40 - 70 kw

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 40 - 70 kw ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ 0 70 Λέβητας καύσης ξύλου µε αυτόµατη ειασγωγή αέρα στον κινητήρα www.caminodesign.gr / Ξυλολέβητες 70 kw 0 kw CAMINODESIGN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 0/70 ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55.

Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55. Pellet ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ P55 NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P55 www.caminodesign.gr Pellet P55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ 13 kw ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET Η αερόθερµη σόµπα Pellet P 55 είναι µία σόµπα pellet µε πρωτότυπο σχεδιασµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33kW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Βαθμός απόδοσης >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50. Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P0 www.caminodesign.gr Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ, kw ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET Η αερόθερµη σόµπα Pellet P0 είναι µία σόµπα pellet µε πρωτότυπο σχεδιασµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1

Λέβητες pellet. Ninfa. Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητες pellet Ninfa Χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα ακόμα και σε υπάρχοντα συστήματα! Pellet boilers Ninfa_Visual_1.1 Λέβητας pellet Ninfa Πεδία εφαρμογής: Ζεστό Νερό Χρήσης Θέρμανση Χρήσεις: Μοντέλα με

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων

Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων Τιμοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίμων Logano S121-2 26-38 kw 1 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες ξύλου Λέβητας (πυρόλυσης) ξύλου Τύπος Λέβητα 26 32 38 Μήκος [mm] 853 803 903 Ύψος [mm] 1257 1322 1322 Πλάτος

Διαβάστε περισσότερα

EASYLIFE NANEO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ.

EASYLIFE NANEO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ. SYLI NNO S ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ www.klimatika.gr Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ *Σε σύγκριση με ένα λέβητα προηγούμενης γενιάς ηλικίας

Διαβάστε περισσότερα

>> Έλεγχος της ενέργειας

>> Έλεγχος της ενέργειας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α ΝΤΛ ΙΕΣ Θ ΕΡΜ Ο Τ ΗΤ ΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ GTU C 120 Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Σ Υ Μ Π Υ Κ Ν Ω Σ Η Σ Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο Υ ADVANCE Τεχνολογία συμπύκνωσης και... στο πετρέλαιο >>

Διαβάστε περισσότερα

ROTOR. www.nsamaras.gr. Η επιτομή της τεχνολογίας στην θέρμανση βιομάζας! Λέβητας Βιομάζας με ανάδευση εστίας

ROTOR. www.nsamaras.gr. Η επιτομή της τεχνολογίας στην θέρμανση βιομάζας! Λέβητας Βιομάζας με ανάδευση εστίας www.nsamaras.gr Η επιτομή της τεχνολογίας στην θέρμανση βιομάζας! ROTOR Λέβητας Βιομάζας με ανάδευση εστίας Καύσιμα Υλικά: Αγριαγκινάρα, Πυρηνόξυλο, ξυλοpellet, agropellet, όλων των ειδών τα pellet! pellet

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

η πραγματική θερμότητα ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου...

η πραγματική θερμότητα ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... ΛΕΒΗΤΕΣ ΠΥΡΟΛΥΣΗΣ Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... Γεννήτρια ατμοποίησης ξύλου DOKOGEN Έκθεση συμπιεστών Atmos, 1945 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Τρείς γενιές της οικογένειας Cancar Γεννήτρια ατμοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου

Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον. Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας. Επιδαπέδιοι χυτοσιδηροί λέβητες πετρελαίου/ αερίου λέβητες πετρελαίου/ αερίου Θερμικής ισχύς από 71 έως 1.00 kw Xυτοσιδηροί λέβητες χαµηλών θερµοκρασιών: Επένδυση στο µέλλον Logano GE315 Logano GE515 Logano GE615 Η ζεστασιά είναι το στοιχείο μας Χυτοσίδηρος

Διαβάστε περισσότερα

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης.

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης. Visio ΣΟΜΠΑ PELLET NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης www.caminodesign.gr Visio ΣΟΜΠΑ PELLET 24 kw ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σόµπα εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET

Pelletech 15/25/35/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Pelletech 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET Λέβητες Pellet µε ενσωµατωµένο καυστήρα και δοχείο καυσίµου www.caminodesign.gr 5/25/5/50 ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET 50 kw 5 kw 25 kw 5 kw ΛΕΒΗΤΑΣ PELLET ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης Με καθαρή συνείδηση Βιομηχανική Λύση Λέβητες Βιομάζας REFO-AMECO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 303-5 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο λέβητας REFO είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ w a r d A e d t he e! l e c b ola ΛΕΒΗΤΕΣ ΞΥΛΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ Ο Ηγέτης στα Στερεά Καύσιμα Η Αυστριακή εταιρεία Froling δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία, για περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα

GTU C 330. >> Εύκολη προσαρμογή και τέλεια ενσωμάτωση >> Κορυφαία απόδοση λειτουργίας >> Ευρεία γκάμα ισχύος

GTU C 330. >> Εύκολη προσαρμογή και τέλεια ενσωμάτωση >> Κορυφαία απόδοση λειτουργίας >> Ευρεία γκάμα ισχύος ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ GTU ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ C 220 GTU C 330 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ PROJECT **** Λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης μεγάλης ισχύος >> Εύκολη

Διαβάστε περισσότερα

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση

>> >> >> << www.klimatika.gr >> S ustainable Comfor t. Vivadens. Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ / ΑΕΡΙΟΥ Vivadens ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ EASYLIFE Η καλύτερη επένδυση στην συμπύκνωση >> >> >> Εξοικονόμηση ενέργειας Ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ www.caminodesign.gr HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 0 kw Πλεονεκτήµατα: 1 2 Χαµηλή κατανάλωση Μεγάλος βαθµός απόδοσης Χώρος καυσης από χυτοσίδηρο µε µεγάλη αντοχή 4 5 Εύκολη Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. UNIVErSALJOlLY. Αερόθερμες κασέτες ξύλου με υγροποιημένο αέρα. UNIVERSALJOLLY_Greco_DEF_1012.indd 1 08/10/12 11.39

ΣΕΙΡΑ. UNIVErSALJOlLY. Αερόθερμες κασέτες ξύλου με υγροποιημένο αέρα. UNIVERSALJOLLY_Greco_DEF_1012.indd 1 08/10/12 11.39 w ΣΕΙΡΑ UNIVErSALJOlLY Αερόθερμες κασέτες ξύλου με υγροποιημένο αέρα P O W E R E D B Y UNIVERSALJOLLY_Greco_DEF_1012.indd 1 08/10/12 11.39 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΤΖΑΚΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ... 1 2 3 Μετατροπή του παλιού

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >>

25 % 101,5 % 15 % 97,3 % ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! << www.klimatika.gr >> ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑ! Υψηλές αποδόσεις, που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις NAI ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ! Compact λέβητας για εύκολη εγκατάσταση! Απλός και εύχρηστος για ακόμα μεγάλυτερη

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητας πέλλετ. Λέβητας αυτορυθμιζόμενος. με χαμηλό κόστος θέρμανσης Πιστοποίηση EN Κλάση 5.

Λέβητας πέλλετ. Λέβητας αυτορυθμιζόμενος. με χαμηλό κόστος θέρμανσης Πιστοποίηση EN Κλάση 5. Λέβητας πέλλετ BIODOM 34 Λέβητας αυτορυθμιζόμενος με χαμηλό κόστος θέρμανσης Πιστοποίηση EN 303-5 Κλάση 5 www.biodom27.si BIODOM 34 Ο λέβητας Biodom DF34, με διπλό ανεμιστήρα αντιπροσωπεύει έναν σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp

talia GREEN SYStEm hp CONDENSING ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ BOILERS talia GREEN SYStEm hp 85-100 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ Η σειρά λεβήτων υψηλής ισχύος της chaffoteaux τώρα επεκτείνεται στις εκδόσεις 85 και 100. Ο talia Green System hp

Διαβάστε περισσότερα

(20-60.000 kcal/h) 3-PASS

(20-60.000 kcal/h) 3-PASS (20-60.000 kcal/h) ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Σταθερός βαθμός απόδοσης, μεγαλύτερος από 90% Λέβητας με τρείς διαδρομές καυσαερίων ( πλήρεις), Στιβαρή κατασκευή μικρών διαστάσεων Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση Φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή. Για την εξέλιξη των ανθρώπων

O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή. Για την εξέλιξη των ανθρώπων O ασφαλής και έξυπνος Λέβητας Αερίου DAEWOO κάνει τη ζωής σας πιο υγιεινή Για την εξέλιξη των ανθρώπων Το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας και ένα υψηλά ενεργειακό σύστημα ALTOEN DAEWOO Λέβητας Αερίου Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Λέβητες Atmos D 15 P, D 20 P, D 30 P και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για τη θέρμανση σπιτιών με Pellets και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας

Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας Δευτερογενής Εναλλάκτης Θερμότητας για Αναβάθμιση του βαθμού απόδοσης για λέβητα με καυστήρα πετρελαίου ή αερίου 15-75 kw Διαθέσιμος σε τρία μοντέλα: GPH AK 28 έως 28 kw GPH AK 50 έως 50 kw GPH AK 75 έως

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια. και Α οδοτική. Λειτουργία. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) VOLATSAKASBIOMASS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013

Ασφάλεια. και Α οδοτική. Λειτουργία. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) VOLATSAKASBIOMASS ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013 Ασφάλεια και Α οδοτική Λειτουργία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Τζάκια Λέβητες ξύλου & pellet) ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012/2013 VOLATSAKASBIOMASS Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και εµπειρία που έχουµε

Διαβάστε περισσότερα

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE

Υδραυλικές συνδέσεις VERA HE Vera he αποδοση και ευελιξια Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Η σειρά λεβήτων Vera HE είναι η νέα γκάμα επίτοιχων λεβήτων συμπυκνωμάτων με προανάμειξη, οι οποίοι ταιριάζουν για όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013

VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION. Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS. Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 VOLATSAKAS ENERGY & AUTOMATION Προϊόντα για Εφαρµογές Στερεών Καυσίµων Τζάκια - Λέβητες ξύλου & pellet BIOMASS Τιµοκατάλογος προϊόντων 2012/2013 ver. Bio Products h.10-13 Προϊόντα για τζάκια λέβητες στερεών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y ΣΕΙΡΑ TERMOJOlLY Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y Από το τζάκι του παρελθόντος στην εγκατάσταση του σήμερα Το Termojolly είναι ένα τζάκι με ελεγχόμενη και παρατεταμένη καύση, το οποίο επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

>> >> << www.klimatika.gr >>>> Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας. Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ Innov Inn oven ens s ADV ADVANCE ANCE Η συμπύκνωση με την αιχμή της καινοτομίας >>> >> Φιλικοί προς το περιβάλλον για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΟΜΠΕΣ - ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET ΞΥΛΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ 1 ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ PELLET GSP 14 CANALIZE Mία καλαίσθητη και πολύ αποδοτική αερόθερμη σόμπα pellet με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό ιδανική για κάθε σπίτι. Διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας

Modulens O >> >> << www.klimatika.gr >> S u s t a i n a b l e C o m f o r t. Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ/ΑΕΡΙΟΥ Modulens O ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ADVANCE Λέβητες πετρελαίου υψηλής τεχνολογίας >> >> >> Υψηλής απόδοσης ρυθμιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ. Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου...

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ. Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Η Κ Α Ι Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α Skoda Superb, μοντέλο του 1942, με γεννήτρια ατμοποίησης ξύλου ATMOS 77 χρόνια Τρείς γενιές

Διαβάστε περισσότερα

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL

Θερμαντήρες νερού χρήσης. Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! Logalux SU Logalux ST Logalux LT Logalux SM Logalux PL Τι είναι πιο πολύτιμο από το νερό; Tο ζεστό νερό! SU ST LT SM PL 1 Buderus Ανόδιο μαγνησίου Το πρώτο πράγμα με το οποίο ερχόμαστε στη ζωή μας σε επαφή είναι το ζεστό νερό. Ίσως γι αυτό νιώθουμε ένα ζεστό

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4

Λέβητες βιομάζας. BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2. Λέβητες απόσταξης ξύλου. Εξαρτήματα BVG σελίδα 2. BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Λέβητες βιομάζας Λέβητες απόσταξης ξύλου BVG μέχρι 30 kw σελίδα 2 Εξαρτήματα BVG σελίδα 2 BVG-Lambda μέχρι 40 kw σελίδα 4 Εξαρτήματα BVG-Lambda σελίδα 5 Εγκαταστάσεις θέρμανσης με pellets BPH σελίδα 6

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ ΗΣ ΛΛΗΝΙΚ % Ε ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ CONDENSE ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 108% Επιπλέον κατόπιν ζήτησης: ΗΣ ΛΛΗΝΙΚ % Ε ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΟΣ Χ ΒΑΘΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. Buderus Logano plus. GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7. GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8. GB kW (Πετρελαίου) Σελ.

Κεφάλαιο 1. Buderus Logano plus. GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7. GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8. GB kW (Πετρελαίου) Σελ. GB102 Κεφάλαιο 1 Buderus πετρελαίου/αερίου GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7 GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8 GB105 20-30kW (Πετρελαίου) Σελ. 9 GB125 18-49kW (Πετρελαίου) Σελ. 10 GB225 45-68kW

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ATMOS D 15 P, D 20 P, D 30 p και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για άνετη θέρμανση σπιτιών με πελλέτες και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο,

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία

Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία Λέβητες Αερίου Συμπύκνωσης για μέγιστη απόδοση και οικονομία Ο όμιλος KOBER στοχεύει στην καλύτερη κατανόηση των αναγκών που έχουν οι πελάτες του και στις κατάλληλες λύσεις για αυτές, επενδύοντας ανελλιπώς

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S. Πλεονεκτήματα Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Yutaki-M και Yutaki-S Η νέα αντλία θερμότητας Yutaki της HITACHI αποτελεί ιδανική λύση για τη θέρμανση και την ψύξη των σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β

Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β Λέβητες Συμπυκνωμάτων Πετρελαίου - NHC-Β ΝHC 003-01 KDB-NHC 25B 24 1987 003-02 KDB-NHC 30B 28 2255 003-03 KDB-NHC 41B 37 2492 ΣΕΤ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ- ΝHC Κωδικός Μοντέλο Τιμή 003-99 FUEL SET OIL ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ 67

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ. Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου...

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ. Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Π Υ Ρ Ο Λ Υ Σ Η Σ Η καλύτερη επιλογή στην καύση ξύλου... Π Α Ρ Α Δ Ο Σ Η Κ Α Ι Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α Skoda Superb, μοντέλο του 1942, με γεννήτρια ατμοποίησης ξύλου ATMOS 77 χρόνια Τρείς γενιές

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού. Α. Ευθυμιάδης,

Εγκαταστάσεις Κλιματισμού. Α. Ευθυμιάδης, ΙΕΝΕ : Ετήσιο 13ο Εθνικό Συνέδριο - «Ενέργεια & Ανάπτυξη 08» (12-13/11-Ίδρυμα Ευγενίδου) Ενεργειακές Επιθεωρήσεις σε Λεβητοστάσια και Εγκαταστάσεις Κλιματισμού Α. Ευθυμιάδης, ρ. Μηχανικός, ιπλ. Μηχ/γος-Ηλ/γος

Διαβάστε περισσότερα

SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας

SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας SolvisMax To σύστημα διαχείρισης ενέργειας Καλώς ήρθατε σε ένα ηλιόλουστο μέλλον! Το νέο σύστημα θέρμανσης SolvisMax - το τέλειο σύστημα θέρμανσης Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Α200

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Α200 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΥΠΟΙ: Τ200 Α200 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ-ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

VITODENS 222-W. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010

VITODENS 222-W. Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2010 VITODENS 222-W Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου υγραερίου για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης με ενσωματωμένο ανοξείδωτο boiler 50 lt έως 35 kw και βαθμού απόδοσης 109% Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων κατοικιών. Ενσωματώνει χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία

Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία Futuradue HP Λέβητας Συμπύκνωσης Υψηλής Ισχύος για Συστοιχία Futuradue HP Η Savio λανσάρει το Futuradue HP, το νέο λέβητα συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης με δυνατότητα σύνδεσης πολλών επίτοιχων λεβήτων σε

Διαβάστε περισσότερα

3 αστέρια για την απόδοση καύσης σύµφωνα µε το πρότυπο EN 92/42. Ισχύς Θέρµανσης 24 kw.

3 αστέρια για την απόδοση καύσης σύµφωνα µε το πρότυπο EN 92/42. Ισχύς Θέρµανσης 24 kw. ΣΥΜΒΑΤ Ι ΚΟΙ ΛΕ ΒΗΤ Ε Σ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ALIXIA S Ο Alixia περικλείει στην απλότητά του όλα τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά για άψογη λειτουργία εξασφαλίζοντας αξιόπιστες, πρακτικές και σίγουρες

Διαβάστε περισσότερα

Multiplex MCL (40-100.000 kcal/h)

Multiplex MCL (40-100.000 kcal/h) Multiplex MCL (40-100.000 kcal/h) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΒΗΤΑ Χαλύβδινος λέβητας ξύλου-κάρβουνου, τύπου e με κυλινδρικό εναλλάκτη και φλογαυλούς περιμετρικά, φλογοθάλαμο ΟΒΑΛ σχήματος, χυτοσιδηρή εστία καύσης και

Διαβάστε περισσότερα

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση!

Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Η ιδανική οικολογική λύση για ατομική θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού για οικιακή χρήση! ƭƾǃLjǖdžǔ ƴǖǎǒǟNjǎǚǔLjǔ ƴǖǎDžǖǂǔǎƾǎLjǔ ƭdžnjǖǐǖǒdžǀǂǔ Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp 45-65

talia GREEN SYStEm hp 45-65 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ talia GREEN SYStEm hp 45-65 O ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ Με την θερμαντική ισχύ των 45 ή 65 kw, o talia Green System hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 24, 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 2 Το μέλλον είναι

Διαβάστε περισσότερα

Case Stady Boutique Hotel Ονειρόπετρα Καρπενήσι Hydro 200kw. Αποτελέσματα ενεργειακής αναβάθμισης Ξενοδοχείου στο Καρπενήσι

Case Stady  Boutique Hotel Ονειρόπετρα Καρπενήσι Hydro 200kw.
Αποτελέσματα ενεργειακής αναβάθμισης Ξενοδοχείου στο Καρπενήσι Ξενοδοχείο Ονειρόπετρα Boutique ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Γ. Φαρµάκης Oniropetra Boutique Hotel, Καρπενήσι, Ελλάδα PelleTech Idro 200 kw ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΟΥ 1 x βιοµηχανικός λέβητας PelleTech 200 kw Idro τσιπ ξύλου Παροχή

Διαβάστε περισσότερα

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw

Logamax plus GB172i. Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Buderus Λέβητας συμπύκνωσης αερίου Ισχύς: 30, 35 & 42 kw Logamax plus GB172i Πρωτοποριακός σχεδιασμός και κορυφαία ποιότητα. Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Logamax plus GB172i 1 Το μέλλον είναι εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Επίτοιχοι λέβητες αερίου RINNOVA BINOVA RINNOVA COND. Επιδαπέδιοι λέβητες αερίου K APPA SUPER K APPA

Επίτοιχοι λέβητες αερίου RINNOVA BINOVA RINNOVA COND. Επιδαπέδιοι λέβητες αερίου K APPA SUPER K APPA Επίτοιχοι λέβητες αερίου RNNOV BNOV RNNOV ON Επιδαπέδιοι λέβητες αερίου K PP SUPR K PP ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ RNNOV RinNOV είναι η νέα σειρά BS επίτοιχων λεβήτων αερίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης για

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ECO T G. ΝΕΟ Ολοκληρωµένο σύστηµα παραγωγής ζεστού νερού βιοµάζας / Wood chips µεγάλων εφαρµογών.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ECO T G. ΝΕΟ Ολοκληρωµένο σύστηµα παραγωγής ζεστού νερού βιοµάζας / Wood chips µεγάλων εφαρµογών. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ T G ECO FRIENDLY ΝΕΟ Ολοκληρωµένο σύστηµα παραγωγής ζεστού νερού βιοµάζας / Wood chips µεγάλων εφαρµογών www.caminodesign.gr ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ NEW PELLETECH IDRO 1150 kw INDUSTRIAL

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y

ΣΕΙΡΑ. Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y ΣΕΙΡΑ AERJOlLY SUPERJOLLY Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ SUPERJOLLY Η σειρά Aerjolly Superjolly

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης

Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000 DWFI/O Τιμοκατάλογος Αντλίας Θερμότητας Νερού χρήσης Bosch Compress 3000DWFI (+5 C / +35 C) Bosch Compress 3000DWFO (-10 C / +35 C) 1 Γενικά χαρακτηριστικά Θέρμανση νερού με τη βοήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ATMOS D 15 P, D 20 P, D 30 p και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για άνετη θέρμανση σπιτιών με πελλέτες και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο,

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1. Buderus Logano plus. GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7. GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8. GB kW (Πετρελαίου) Σελ.

Κεφάλαιο 1. Buderus Logano plus. GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7. GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8. GB kW (Πετρελαίου) Σελ. Logano plus GB102 Κεφάλαιο 1 Buderus Logano plus πετρελαίου/αερίου GB102 - Regular 16-42kW (Αερίου) Σελ. 7 GB102s - System 16-30kW (Αερίου) Σελ. 8 GB105 20-30kW (Πετρελαίου) Σελ. 9 GB125 18-49kW (Πετρελαίου)

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά

Πλυντήρια τούνελ WTCS140 - ηλεκτρικά Τα συστήματα πλύσης Electrolux έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματίες που αποζητούν υψηλή απόδοση, οικονομία και εργονομία κατά την πλύση. Η γκάμα των συστημάτων πλύσης περιλαμβάνει ανεξάρτητα πλυντήρια πιάτων

Διαβάστε περισσότερα

Το smart cascade και η λειτουργία του

Το smart cascade και η λειτουργία του Καινοτομία HITACHI Έξυπνος διαδοχικός ψυκτικός κύκλος (Smart Cascade) Από τον Γιάννη Κονίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό Τομέας Συστημάτων Κλιματισμού ΑΒΒ Ελλάδος Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος θέρμανσης, με τη

Διαβάστε περισσότερα

Τιµοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίµων

Τιµοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίµων Τιµοκατάλογος λεβήτων στερεών καυσίµων Logano Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες ξύλου από 25...36 kw 25-36 kw PS 500-2000 οχεία αδρανείας Flamco 1 Επιδαπέδιοι χαλύβδινοι λέβητες ξύλου 25-36 kw Λέβητας αεριοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1

YUTAKI. Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού. YUTAKI - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού - Αντλίες θερμότητας αέρος - νερού 1 -M Χαρακτηριστικά και Ωφέλη Η Hitachi σας παρουσιάζει τη νέα αντλία θερμότητας Yutaki, που αποτελεί μία ιδανική λύση για θέρμανση σύγχρονων

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Αξιοποιώντας την Τεχνολογία Συμπύκνωσης. Η τεχνολογία συµπύκνωσης παράγει θερµότητα µε ένα ιδιαίτερα οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

Έξοδος καπναερίων πίσω. Έξοδος καπναερίων επάνω S.C.P. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ. Οι Τεχνολογικές Λύσεις και Τα Βασικά Όργανα

Έξοδος καπναερίων πίσω. Έξοδος καπναερίων επάνω S.C.P. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ. Οι Τεχνολογικές Λύσεις και Τα Βασικά Όργανα Οι Τεχνολογικές Λύσεις και Τα Βασικά Όργανα Κάθε µοντέλο Edilkamin έχει διάφορες λειτουργίες που αναφέρονται µε τα παρακάτω σύµβολα. Προσοχή. Τα σύµβολα δείχνουν τη λειτουργία, είναι σκόπιµο όµως να γίνει

Διαβάστε περισσότερα

Αερόθερμο τζακιού με αυτόματη έναυση & παύση ανάλογα με τη θερμοκρασία του τζακιού

Αερόθερμο τζακιού με αυτόματη έναυση & παύση ανάλογα με τη θερμοκρασία του τζακιού Fireboost Αερόθερμο τζακιού με αυτόματη έναυση & παύση ανάλογα με τη θερμοκρασία του τζακιού Ρύθμιση στροφών Παροχή αέρα Αριθμός σωλήνων Τετραγωνικά Θέρμανσης 70 bs Όχι 300 m 3 5 70 m 2 100 bs Όχι 350

Διαβάστε περισσότερα

Vela compact. Επίτοιχος λέβητας αερίου για θέρμανση και στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήσης C 126-01. Β ά θ ο ς. Ύ ψ ο ς.

Vela compact. Επίτοιχος λέβητας αερίου για θέρμανση και στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήσης C 126-01. Β ά θ ο ς. Ύ ψ ο ς. GR Vela compact m a d e i n I ta ly Επίτοιχος λέβητας αερίου για θέρμανση και στιγμιαία παραγωγή ζεστού νερού χρήσης Μ ή κ ο ς Ύ ψ ο ς Β ά θ ο ς 400 700 250 mm mm mm ΛΕΒΗΤΕΣ C 126-01 Επίτοιχος λέβητας

Διαβάστε περισσότερα

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE

Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Schüco Ηλιακοί Σταθμοί STE 110 MF 7, MF 7 HE, MF 11 HE Βελτιστοποιημένοι για υψηλές αποδόσεις Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά συστήματα και Κουφώματα 2 Schüco Ηλιακοί

Διαβάστε περισσότερα

Δεν σας μιλάμε για ακόμα μία σόμπα pellet. Σας μιλάμε για την Calux. 100% Designed 100% Produced in Italy ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Δεν σας μιλάμε για ακόμα μία σόμπα pellet. Σας μιλάμε για την Calux. 100% Designed 100% Produced in Italy ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Σας μιλάμε για την Calux Δεν σας μιλάμε για ακόμα μία σόμπα pellet 100% Designed 100% Produced in Italy ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Το pellet παράγεται από βιομάζα, η οποία υπάρχει σε αφθονία στη φύση! Η συμπίεση

Διαβάστε περισσότερα

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S

Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Αξιόπιστοι λέβητες με μέγιστη ενεργειακή απόδοση B O I L E R S Προσφέρουμε οικονομικές και βιώσιμες λύσεις Δεδομένου ότι η αγορά ακολουθεί την πορεία της περιβαλλοντικής προστασίας και τα ενεργειακά κόστη

Διαβάστε περισσότερα

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες.

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες. Η ASSOS BOILERS σας παρουσιάζει τη για αντλίες Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού 30% μεγαλύτερη οικονομία, 30% λιγότερες απώλειες Τα προϊόντα ASSOS BOILERS δοχεία

Διαβάστε περισσότερα

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου - αερίου 870 010 1102 Οδηγίες εγκατάστασης λειτουργίας και συντήρησης BENTOIL χαλύβδινοι λέβητες Thermovent Hellas A.E. - 2 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ O πιεστικός χαλύβδινος λέβητας

Διαβάστε περισσότερα

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες.

Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού. απώλειες και η κατανάλωση ενέργειας να είναι 25 με 30% μεγαλύτερες. Η ASSOS BOILERS σας παρουσιάζει τη για αντλίες Με εργονομικό design, καινοτόμο σχεδιασμό με τα κοινά δοχεία ζεστού νερού 6 30% μεγαλύτερη οικονομία, 30% λιγότερες απώλειες Τα προϊόντα ASSOS BOILERS δοχεία

Διαβάστε περισσότερα

0 1 2 3 4 5 Megawatt-hours

0 1 2 3 4 5 Megawatt-hours Σύµπηκτα βιοµάζας (pellets) Ένα νέο καύσιµο στην Ελλάδα Ι. Παπαµιχαήλ Συνεργάτης Τµήµατος Βιοµάζας, ΚΑΠΕ Τι είναι τα σύµπηκτα ξύλου (pellets) Πρώτη ύλη: ξερό ξύλο, υπολείµµατα επεξεργασίας ξύλου (αγροτικά

Διαβάστε περισσότερα

nsamaras.gr Η κορυφαία ποιότητα στην θέρμανση βιομάζας ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 Προϊόντα Εξαρτήματα Τεχνικές οδηγίες

nsamaras.gr Η κορυφαία ποιότητα στην θέρμανση βιομάζας ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 Προϊόντα Εξαρτήματα Τεχνικές οδηγίες nsamaras.gr Η κορυφαία ποιότητα στην θέρμανση βιομάζας ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 Προϊόντα Εξαρτήματα Τεχνικές οδηγίες ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ BIOMAZA - PELLET ΜΙΛΕ Π Λέβητας βιομάζας (& Ξύλου) από 35 έως 80 Mcal/h

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΜΑΖΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΜΑΖΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΥΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΥΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΥΣΗ Την εργασία επιμελήθηκαν οι: Αναστασοπούλου Ευτυχία Ανδρεοπούλου Μαρία Αρβανίτη Αγγελίνα Ηρακλέους Κυριακή Καραβιώτη Θεοδώρα Καραβιώτης Στέλιος Σπυρόπουλος Παντελής Τσάτος Σπύρος

Διαβάστε περισσότερα

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

CWL. Κεντρικές συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας Ο omfort-αερισμός κατοικιών της Wolf προσφέρει για όλο τον χρόνο ενεργειακή εξοικονόμηση και άνεση στον αερισμό. Κατάλληλος για κατοικίες, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες καθώς και γραφεία. Με τον αντίθετης

Διαβάστε περισσότερα

Gasification TECHNOLOGY

Gasification TECHNOLOGY www.gasification-technology.gr ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Gasification TECHNOLOGY συστηματα ηλεκτροπαραγωγησ με αεριοποιηση βιομαζασ www.gasification-technology.gr Gasification TECHNOLOGY συστηματα ηλεκτροπαραγωγησ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας

Οδηγίες χρήσης πίνακα ελέγχου λεβήτων pellet - βιομάζας Ο ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου pellets-βιομάζας με κοχλία χρησιμοποιείται σε κατοικίες με λέβητα στερεών καυσίμων και ελέγχει τον ηλεκτρομειωτήρα (κοχλία) και τον φυσητήρα του λέβητα για παροχή θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ.

WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ. WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ www.caminodesign.gr WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ 7 kw Πλεονεκτήµατα: 1 2 3 Ελεγχόµενη καύση Χώρος καύσης από χυτοσίδηρο µε µεγάλη αντοχή Χαµηλή κατανάλωση 4 5 υνατότητα Υψηλή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητας συμπύκνωσης με ζεστό 6,6-23,8. 7736900066 νερό χρήσης

Λέβητας συμπύκνωσης με ζεστό 6,6-23,8. 7736900066 νερό χρήσης Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης αερίου 24 kw Logamax plus GB072 Logamax plus GB072 - λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB072-24Κ GB072-24 Μέγεθος 24 24 Ονομαστική θερμική ισχύς 40/30 C [kw] 23,8 23,8 Ονομαστική

Διαβάστε περισσότερα